SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56"

Transkript

1 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

2 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 otevíráme třídu oboru vzdělání s talentovou zkouškou K/41 Gymnázium se sportovní přípravou atletika, judo, sportovní střelba, plavání, tenis, volejbal-dívky čtyřleté studium, třída A

3 NA SPORTOVNÍM GYMNÁZIU NABÍZÍME sportovně nadaným žákům skloubení studia gymnázia a aktivní sportovní činnosti kvalitní přípravu ke studiu vysoké školy libovolného zaměření speciální sportovní přípravu v nových a moderních sportovištích vedenou zkušenými trenéry soustředění podle ročních tréninkových plánů jednotlivých sportů

4 studium cizích jazyků (angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny, francouzštiny) účast v předmětových soutěžích tematické exkurze v ČR a v zahraničí účelné vybavení školy včetně IT, během dne možnost využití žákovské knihovny a internetu svačiny ve školní prodejně občerstvení, obědy ve školní jídelně ubytování na domově mládeže s celodenním stravováním.

5 VÝHODY STUDIA K/41 GYMNÁZIUM SE SPORTOVNÍ PŘÍPRAVOU gymnázium zajišťuje všestrannou a speciální sportovní přípravu trenérské vedení žáků na soutěžích je plně zajištěno profesionálními trenéry sportovního gymnázia žáci sportovního gymnázia startují v soutěžích za své mateřské kluby nebo jiné kluby velmi pozitivním a žádoucím jevem je pro obě strany spolupráce mezi sportovním gymnáziem a sportovními kluby.

6 INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ

7 PŘIHLÁŠKA KE STUDIU Do uchazeč ředitelce sportovního gymnázia odevzdá: přihlášku ke studiu formulář Žádost o posouzení zdravotní způsobilosti k tělesné výchově a sportu potvrzený sportovním lékařem příp. i přihlášku na přijímací zkoušku nanečisto z ČJ a M.

8 VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠKY KE STUDIU Uchazeč na přihlášku ke studiu uvede: obor vzdělání K/41 Gymnázium se sportovní přípravou sport, kterému se věnuje hodnocení na vysvědčení z předcházejícího vzdělávání (2. pololetí 7. třídy a 1. a 2. pololetí 8. třídy) termín, který den se účastní talentové zkoušky termín, který den se účastní jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a matematiky.

9 Přihláška ke studiu, formulář Žádost o posouzení zdravotní způsobilosti k TV a sportu a přihláška k přijímací zkoušce nanečisto na nebo k dispozici v sekretariátu školy. Na přihlášce jsou některé údaje již předvyplněné. Barevné rozlišení není podmínkou, přihlášku lze podat v černobílé verzi. Uchazeč o obor vzdělání s talentovou zkouškou K/41 Gymnázium se sportovní přípravou dokládá zdravotní způsobilost ke studiu pouze na formuláři školy potvrzeném výhradně sportovním lékařem (formulář Žádost o posouzení zdravotní způsobilosti k tělesné výchově a sportu ). Po obdržení přihlášky ke studiu, formuláře o zdravotní způsobilosti a příp. přihlášky k přijímací zkoušce nanečisto, sportovní gymnázium uchazeči zašle sportovní dotazník, na němž uchazeč doloží potvrzení sportovního klubu o aktivní sportovní činnosti. Sportovní dotazník odevzdá při talentové zkoušce.

10 TERMÍNY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ

11 TALENTOVÁ ZKOUŠKA termín termín (dle zvoleného termínu uvedeného na přihlášce) Všichni uchazeči konají talentovou zkoušku s výjimkou: Talentovou zkoušku nebude konat uchazeč do sportovního odvětví judo, který splnil podmínky pro přijetí dané některým z uvedených kritérií: startoval na MED, EYOF, YOG nebo byl na tyto soutěže nominován ČSJu. Talentovou zkoušku nebude konat uchazeč do sportovního odvětví sportovní střelba, který splnil podmínky pro přijetí dané některým z uvedených kritérií: je zařazen ve výběru kategorie "M" - zálohy reprezentace M ČR do 16 let /mladší dorost/ se umístil do 3. místa v disciplíně vzduchová puška M ČR v kulových disciplínách do 18 let /dorost/ se umístil do 5. místa v disciplíně sportovní malorážka 3x20 nebo 60 ran leže Finále talentované mládeže do 18 let /dorost/ se umístil do 5. místa v disciplíně vzduchová puška 40 ran nebo sportovní malorážka 3x20 a 60 ran leže.

12 JEDNOTNÁ PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKA termín termín (dle zvoleného termínu uvedeného na přihlášce) Jednotná přijímací zkouška se koná formou písemného testu z českého jazyka a písemného testu z matematiky. Jednotná přijímací zkouška v náhradním termínu je stanovena na tyto dny: termín termín

13 PŘÍPRAVNÝ KURZ K JEDNOTNÉ PŘIJÍMACÍ ZKOUŠCE Přípravný kurz k jednotné přijímací zkoušce z ČJ a M pořádá sportovní gymnázium ve spolupráci se vzdělávací agenturou Trigon celoživotní vzdělávání, s. r. o., Koterovská 16, Plzeň. Zahájení kurzu , ukončení , vždy úterý od 17:05 h do 18:35 h v sídle vzdělávací agentury Trigon. Kurzovné lze uhradit v agentuře Trigon při zahájení kurzu. Přihlášky do kurzu: trigon@trigon-cz.cz telefon Trigon: ,

14 PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKA NANEČISTO Z ČESKÉHO JAZYKA A MATEMATIKY :00 h Přijímací zkouška nanečisto z ČJ a M se koná v budově školy. Předpokládaný konec ve 12:30 h. Pozvánka již zasílána nebude.

15 PŘEDPOKLÁDANÝ POČET PŘIJATÝCH Do oboru vzdělání K/41 Gymnázium se sportovní přípravou - 30 žáků.

16 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO OBORU VZDĚLÁNÍ K/41 GYMNÁZIUM SE SPORTOVNÍ PŘÍPRAVOU Počet otevíraných tříd: 1 Nejvyšší stanovený počet: 30 žáků Kritéria přijímacího řízení: hodnocení na vysvědčení z předcházejícího vzdělávání (2. pololetí 7. třídy a 1. a 2. pololetí 8. třídy) výsledek jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a matematiky výsledek talentové zkoušky. Další požadavky pro přijetí: zdravotní způsobilost ke vzdělávání (potvrzení výhradně sportovním lékařem na formuláři Žádost o posouzení zdravotní způsobilosti k tělesné výchově a sportu, který uchazeč odešle spolu s přihláškou ke studiu) potvrzení sportovního klubu o aktivní sportovní činnosti (formulář Sportovní dotazník zašle uchazeči sportovní gymnázium po obdržení přihlášky ke studiu. Sportovní dotazník odevzdá při talentové zkoušce).

17 O konečném přijetí či nepřijetí rozhoduje přijímací komise. Počet volných míst pro potřebu odvolacího řízení: 2 žáci. O přijetí či nepřijetí rozhoduje odvolací orgán. Svůj úmysl vzdělávat se v dané střední škole potvrdí uchazeč nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče odevzdáním zápisového lístku ředitelce školy, která rozhodla o jeho přijetí ke vzdělávání, a to nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne oznámení rozhodnutí. Další kolo přijímacího řízení do čtyřletého gymnázia může být vyhlášeno až podle naplnění předpokládaného počtu žáků v prvním kole.

18 KRITÉRIA TALENTOVÝCH ZKOUŠEK do oboru vzdělání K/41 Gymnázium se sportovní přípravou

19 ATLETIKA Pořadí uchazečů je určeno podle bodového hodnocení výkonů dosažených v následujících motorických testech: běh na 50 m vysoký start - výběh na vlastní povel, měřeno elektronicky s přesností na 0,01 s, možno použít atletické tretry běh na 20 m letmý start, měřeno elektronicky s přesností na 0,01 s, možno použít atletické tretry skok daleký z místa - doskok do pískoviště, měřeno v cm, možno použít atletické tretry 10 skok střídnonož z místa - doskok do pískoviště, měřeno v metrech, možno použít atletické tretry autový hod medicinbalem 2 kg z místa - měřeno v metrech hod medicinbalem 3 kg vzad - měřeno v metrech Cooperův test (běh na 12 minut) - měřeno v metrech, možno použít atletické tretry šplh na 4 metrové tyči - měřeno ručně s přesností na 0,1s.

20 JUDO Pořadí uchazečů je dáno součtem bodů hodnocení všech složek testování, tj. v motorických testech, ve sportovní přípravě a v dosažených výsledcích na soutěžích. Podmínky pro přijetí splnil uchazeč, který dosáhl 10ti bodů a více v součtu hodnocení všech složek testování (výsledky + sportovní příprava + tělesná výchova). Podmínky pro přijetí splnil také uchazeč, který startoval na MED, EYOF, YOG nebo byl na tyto soutěže nominován ČSJu, uchazeč nemusí konat talentovou zkoušku. Motorické testy: člunkový běh 4 x 10 m, běh 1500 m, výskoky na překážku za 30 s ( hoši 81 cm dívky 64 cm), šplh na laně 4 m dlouhém po dobu 1 min. (hoši bez přírazu, děvčata mohou s přírazem), shyb opakovaný, bez zátěže, benč press opakovaný se zátěží rovnající se 60% vlastní hmotnosti, vznosy na ribstolech.

21 SPORTOVNÍ STŘELBA Pořadí uchazečů je dáno součtem bodů hodnocení všech složek testování, tj. v motorických testech speciálních a obecných. Speciální testy: vzduchová puška N+20 ran po 1 ráně do terče. Hodnocení zásahů včetně součtu nastříleného výkonu je prováděno elektronicky zařízením RIKA. Talentovou zkoušku nebude konat uchazeč do sportovního odvětví sportovní střelba, který splní podmínky pro přijetí dané některým z uvedených kritérií: je zařazen ve výběru kategorie "M" - zálohy reprezentace M ČR do 16 let /mladší dorost/ se umístil do 3. místa v disciplíně vzduchová puška M ČR v kulových disciplínách do 18 let /dorost/ se umístil do 5. místa v disciplíně sportovní malorážka 3x20 nebo 60 ran leže Finále talentované mládeže do 18 let /dorost/ se umístil do 5. místa v disciplíně vzduchová puška 40 ran nebo sportovní malorážka 3x20 a 60 ran leže.

22 PLAVÁNÍ Pořadí uchazečů je dáno součtem bodů hodnocení všech složek testování, tj. v motorických testech speciálních a obecných, přihlíží se k umístění na přeboru ČR. Speciální testy: 50 m kraul, 50 m prsa, 50 m znak, 50 m delfín, 400 m kraul.

23 TENIS Pořadí v PP je dáno součtem bodů hodnocení všech složek testování tj. v motorických testech speciálních, obecných a bodovou hodnotou z celostátního žebříčku tenisu. Speciální testy: běh se změnou směru (vějíř ), přeskoky do stran s dotykem (kružítko), čtyřskok.

24 VOLEJBAL-DÍVKY Pořadí v PP je dáno součtem bodů hodnocení všech složek testování, tj. v motorických testech speciálních, obecných. Speciální testy: dosah ve výskoku s rozběhem, hod medicinbalem 1 kg, jednoruč z kleku, rychlost 6 x 6, obratnost 6 x 9, odbíjení obouruč vrchem, odbíjení obouruč spodem.

25 OBECNÉ MOTORICKÉ TESTY pouze pro odvětví sportovní střelba, plavání, tenis, volejbal-dívky Běh 50 m z polovysokého startu, hod plným míčem 2 kg obouruč, skok daleký z místa, hloubka předklonu, leh-sed 1 minuta (střelba 2 minuty), Cooperův běh (běh na 12 minut), chlapci: opakované shyby nadhmatem, dívky: výdrž ve shybu nadhmatem. Pozn.: Bodové hodnocení dosažených výkonů u všech sportovních odvětví je k nahlédnutí na ředitelství školy.

26 ŠKOLA, SPORTOVIŠTĚ (KROM BAZÉNU A STŘELNICE), DOMOV MLÁDEŽE, JÍDELNA - VŠE BLÍZKO SEBE

27 MODERNĚ ZREKONSTRUOVANÁ ŠKOLA

28 NOVÁ MODERNÍ SPORTOVIŠTĚ nová velká volejbalová hala nová, větší tělocvična pro judo nové tenisové kurty nové posilovny venkovní hřiště: víceúčelové s umělým povrchem, nové hřiště na plážový volejbal možnost využívat atletický stadion s tunelem, vlastní posilovnou a regenerační linkou, 2 stávající tělocvičny

29 SOUČASNÍ ÚSPĚŠNÍ SPORTOVCI ŽÁCI SG KATEŘINA SKYPALOVÁ atletika Mistryně Evropy do 17ti let v hodu kladivem, účastnice Mistrovství světa do 19ti let MARKÉTA PAULUSOVÁ judo 7. místo na Mistrovství světa do 17ti let, 7. místo na Mistrovství Evropy do 17ti let, 3. místo na Evropské Olympiádě mládeže /3. zleva/

30 ÚSPĚŠNÍ SPORTOVCI ABSOLVENTI SG PETR ČECH vítěz Ligy mistrů, vítěz Premier League, vítěz Anglického poháru

31 ÚSPĚŠNÍ SPORTOVCI ABSOLVENTI SG KATEŘINA EMMONS sportovní střelba olympijská vítězka, mistryně světa a Evropy ANDREA HLAVÁČKOVÁ tenis stříbrná z OH v Londýně, vítězka French Open a US Open, finalistka Wimbledonu a Turnaje mistryň

32 INFORMACE O STUDIU ředitelka gymnázia zástupce ředitelky pro všeobecné předměty vedoucí trenér pro sportovní přípravu výchovná poradkyně Mgr. Milena Majerová Mgr. Hana Svášková Mgr. Lukáš Lintimer PhDr. Olga Šimandlová Sportovní gymnázium Plzeň, Vejprnická 663/56, Plzeň telefon: (ústředna) posta@sgpilsen.cz www:

33

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 otevíráme třídu oboru vzdělání 79-41-K/41 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) čtyřleté

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 otevíráme třídu oboru vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 nabízíme žákům z 9. tříd ZŠ a Kvart víceletých gymnázií možnost studia oboru

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 třídu s oborem vzdělání s talentovou zkouškou 79-42-K/41 Gymnázium se sportovní přípravou

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium otevírá pro školní rok 2016/2017 třídu s oborem vzdělání s talentovou zkouškou 79-42-K/41 Gymnázium se sportovní přípravou atletika,

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 obor vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté studium, Prima Výhody

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 čtyřleté studium oboru vzdělání 79-41-K/41 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU), třída B 79-41-K/81

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň Sportovní gymnázium je státní škola. Nabízí sportovně talentovaným žákům studium podle učebních plánů gymnázia a současně

Více

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oboru: K/41 Gymnázium se sportovní přípravou Škola s dobrým startem

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oboru: K/41 Gymnázium se sportovní přípravou Škola s dobrým startem Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oboru: 79-42-K/41 Gymnázium se sportovní přípravou ŠVP: Škola s dobrým startem V souladu s ustanovením 60 odst. 1-5, 60a-60g a 61 odst.

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/ K/41 Gymnázium se sportovní přípravou

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/ K/41 Gymnázium se sportovní přípravou Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 do studijního oboru ŠVP: Škola s dobrým startem Ve Zlíně dne 31. října 2016 Alena Štachová, ředitelka školy Rozhodnutí o konání talentové a

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 studijní obor ZAHRADNICTVÍ M/01 denní čtyřleté studium studijní obor ZAHRADNICTVÍ 41-44-M/01 denní čtyřleté studium 2) Přijímací řízení proběhne se zařazením výsledků jednotných testů z českého jazyka a literatury a matematiky jako jedno z kritérií pro přijetí

Více

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole 1. Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout

Více

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018

KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018 KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ pro školní rok 2017/2018 OBOR VZDĚLÁVÁNÍ 79-42-K/41 GYMNÁZIUM SE SPORTOVNÍ PŘÍPRAVOU (čtyřleté) Ke studiu oboru vzdělávání 79-42-K/41 Gymnázium se sportovní přípravou mohou

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno.

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu Kritéria přijímacího řízení pro střední školu 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Ve školním roce 2014/2015 plánuje ředitel Střední odborné školy pedagogické, gymnázia a vyšší odborné školy

Více

Rozhodnutí o konání talentové a přijímací zkoušky v roce 2016 ve 2. kole přijímacího řízení

Rozhodnutí o konání talentové a přijímací zkoušky v roce 2016 ve 2. kole přijímacího řízení Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, 760 01 Zlín, www.gjszlin.cz, e-mail: gym@gjszlin.cz Kritérium přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno.

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy.

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách pro školní rok 2015/2016 Přijímání uchazečů ke vzdělávání ve středních školách je správním řízením, které se řídí ustanovením

Více

Termíny odevzdání přihlášek:

Termíny odevzdání přihlášek: PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY: PODÁVÁNÍ PŘIHLÁŠKY: Termíny odevzdání přihlášek: SŠ s talentovou zkouškou (umělecké) 30. 11. 2017 SŠ bez talentových zkoušek 1. 3. 2018 Uchazeč (nebo zákonný zástupce

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020

Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Čtyřleté studium PODMÍNKY PŘIJETÍ - ukončené základní vzdělání - uchazečem se může stát každý žák 9. ročníku základní školy nebo její absolvent - podání řádně

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ)

USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ) USTANOVENÍ O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ DO STŘEDNÍCH ŠKOL VE ŠKOLSKÉM ZÁKONĚ (VYBRANÁ USTANOVENÍ) zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 v přijímacím řízení v oborech vzdělání s maturitní zkouškou (včetně oboru Gymnázium se sportovní přípravou) se koná jednotná zkouška

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno.

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/

Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/ Ustanovení o přijímacím řízení do středních škol ve školském zákoně /vybraná ustanovení/ zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve

Více

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok

Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči Vítězslava Nováka 584, 539 73 Skuteč tel. 469 326 360 e-mail: info@gymskutec.cz www.gymskutec.cz Kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení pro školní

Více

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy.

(2) O přijetí uchazeče ke vzdělávání ve střední škole rozhoduje ředitel této školy. Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou školní docházku nebo úspěšně

Více

Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy

Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy Přihlašování ke vzdělání na SŠ pro školní rok 2017-2018 Uchazeč (nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče) podává přihlášku do denní formy vzdělávání na střední škole řediteli střední školy do 1. března

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno.

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Přijímací řízení na střední školy školní rok 2013/2014. Informace pro rodiče 9.A

Přijímací řízení na střední školy školní rok 2013/2014. Informace pro rodiče 9.A Přijímací řízení na střední školy školní rok 2013/2014 Informace pro rodiče 9.A Přihláška komu, kolik, kdy? Řediteli příslušné střední školy Přihlášky podává zletilý uchazeč nebo zákonný zástupce nezletilého

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, Zlín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2017/2018 do studijního oboru 79-41-K/41 Gymnázium

Více

Pracovní setkání výchovných poradců Olomouckého kraje Olomouc

Pracovní setkání výchovných poradců Olomouckého kraje Olomouc Pracovní setkání výchovných poradců Olomouckého kraje 29. 11. 2017 Olomouc Přihlašování ke vzdělávání termín odevzdání přihlášky ke vzdělávání pro první kolo přijímacího řízení řediteli střední školy do

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace, Zborovská 519, 511 01 Turnov tel.: 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail: info@ohsturnov.cz Přijímací

Více

Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní studium

Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní studium tel.: 374 616 351, 374 723 995 E-mail: info@sps-tachov.cz, www.sps-tachov.cz Informace o přijímacím řízení a kritéria přijetí pro obory vzdělání zakončené maturitní zkouškou pro školní rok 2015/2016 denní

Více

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole. 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole

Přijímání ke vzdělávání ve střední škole. 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole Koncem roku 2011 byl novelizován Školský zákon a s účinností od 1. 1. 2012 platí zákon č. 472/2011 Sb., z něhož citujeme pro účely organizace přijímacího řízení na střední školy následující text: Přijímání

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60 zákona

Více

Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy.

Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy. Pro školní rok 2016/17 jsou změny v přihláškách a v přijímacím řízení, proto pečlivě prostudujte následující odkazy. Na stránkách MŠMT nebo na našich stránkách s předvyplněnými předměty si můžete stáhnout

Více

INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 59 zákona č. 561/2004 Sb. Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole 1. Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče,

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS

STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. školní rok 2019/2020. Č.j.: 037/2019/SŠOŘS STŘEDNÍ ŠKOLA OBCHODU, ŘEMESEL A SLUŽEB ŽAMBERK PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Leden 2019 Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020 Č.j.: 037/2019/SŠOŘS Přijímání žáků ke studiu

Více

Ostatní dokumenty k přijímacímu řízení

Ostatní dokumenty k přijímacímu řízení Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 178/2016 Sb.) Vyhláška č. 353/2016 Sb., o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání Zákon č. 500/2004 Sb., (správní řád),

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A SOCIÁLNÍ, STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A GYMNÁZIUM, PRAHA 6, EVROPSKÁ 33

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A SOCIÁLNÍ, STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A GYMNÁZIUM, PRAHA 6, EVROPSKÁ 33 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A SOCIÁLNÍ, STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A GYMNÁZIUM, PRAHA 6, EVROPSKÁ 33 Ředitel Vyšší odborné školy pedagogické a sociální, Střední odborné školy pedagogické a Gymnázia,

Více

KRITÉRIA I. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

KRITÉRIA I. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola TEXTILNÍ Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110 096, fax: 485 113 230 http://www.spstliberec.cz, info@spstliberec.cz IZO: 000082155

Více

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu Kritéria přijímacího řízení pro střední školu 2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2014/2015 Ředitel Střední odborné školy pedagogické, gymnázia a vyšší odborné školy Karlovy Vary vyhlašuje 2. kolo

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 2019/2020

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 2019/2020 IZO školy 6000193 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ pro školní rok 19/ Přijímací řízení se řídí zákonem č. 561/04 Sb. 60 až 62, 64, 83, 85 (Školský zákon) a Vyhláškou o přijímacím ke středním vzdělávání č. 353/16Sb. a

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín náměstí T. G. Masaryka 2734-9, Zlín Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2015/2016 do studijního oboru 79-41-K/41 Gymnázium

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2014/2015

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2014/2015 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2014/2015 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu

Kritéria přijímacího řízení pro střední školu Kritéria přijímacího řízení pro střední školu 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2013/2014 Ve školním roce 2013/2014 plánuje ředitel Střední odborné školy pedagogické, gymnázia a vyšší odborné školy

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2016/2017

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 2016/2017 IZO školy 6000193 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve školním roce 16/17 Přijímací řízení se řídí zákonem č. 561/04 Sb. 60 až 62, 64, 83, 85 (Školský zákon) a Vyhláškou o přijímacím ke středním vzdělávání č. 353/16Sb.

Více

Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov

Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2017/2018 Počty přijímaných uchazečů školní rok 2017/2018 maximálně Obor 79-41-K/41 Gymnázium čtyřleté 30 žáků Obor 79-41-K/61 Gymnázium šestileté 30

Více

Příkaz ředitele k vyhlášení 3. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a počty přijímaných žáků

Příkaz ředitele k vyhlášení 3. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a počty přijímaných žáků Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace, náměstí Svobody 318 Příkaz ředitele k vyhlášení 3. kola přijímacího řízení pro obory vzdělání s denní formou studia a

Více

Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov. Školní rok 2018/2019

Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov. Školní rok 2018/2019 Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2018/2019 Počty přijímaných uchazečů školní rok 2018/2019 maximálně Obor 79-41-K/41 Gymnázium čtyřleté 30 žáků Obor 79-41-K/61 Gymnázium šestileté 30

Více

3. 1. Rozhodnutí o konání talentové zkoušky a písemné přijímací zkoušky

3. 1. Rozhodnutí o konání talentové zkoušky a písemné přijímací zkoušky Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole do oboru vzdělání 79 42 K/41 Gymnázium se sportovní přípravou pro školní rok 2015/2016, související informace o

Více

KRITÉRIA 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019 / 2020

KRITÉRIA 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019 / 2020 Městské gymnázium a střední odborná škola Úpice se sídlem Havlíčkova 812, 542 32 ÚPICE KRITÉRIA 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019 / 2020 Ředitelka střední školy, jejíž činnost vykonává Městské

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení pro školní rok 2017/2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016

Více

Novela školského zákona v roce 2008

Novela školského zákona v roce 2008 Novela školského zákona v roce 2008 Přijímání ke vzdělávání ve střední škole 59 Podmínky přijetí ke vzdělávání ve střední škole (1) Ke vzdělávání ve střední škole lze přijmout uchazeče, kteří splnili povinnou

Více

Termíny pro konání talentové zkoušky: 14. ledna 2019 (1. termín) 15. ledna 2019 (2. termín)

Termíny pro konání talentové zkoušky: 14. ledna 2019 (1. termín) 15. ledna 2019 (2. termín) Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání ve střední škole do oboru vzdělání 79-42-K/41 Gymnázium se sportovní přípravou pro školní rok 2019/2020, související informace o

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2014/2015 č.j. GJŠS/13/2015 MŠMT ČR vyhlásilo

Více

Termíny podání přihlášek na střední školy. Termíny prvního a druhého kola přijímacích zkoušek

Termíny podání přihlášek na střední školy. Termíny prvního a druhého kola přijímacích zkoušek Termíny podání přihlášek na střední školy Uchazeč můţe pro 1. kolo přijímacího řízení do denní formy vzdělávání podat 2 přihlášky do 15. března 2013, v případě přihlášky do oborů vzdělání s talentovou

Více

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín)

Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Kritéria přijímacího řízení 2015 (Střední škola Bohumín) Pro přijímací řízení pro školní rok 2015/2016 v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Ředitel školy vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oborů vzdělávání uvedených v příloze č. 1. Přijímací řízení

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice 1. Úvod Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2011/2012 VÝTAH Ředitel školy rozhoduje

Více

Přijímací řízení pro školní rok

Přijímací řízení pro školní rok Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace Tel. 481 350 011, www.ohsturnov.cz, e-mail:vedeni@ohsturnov.cz Přijímací řízení pro školní rok 2019-2020

Více

Kritéria maturitní zkoušky z volitelného předmětu tělesná výchova. Maturitní zkouška je složena ze 2 částí A/ praktické B/ teoretické

Kritéria maturitní zkoušky z volitelného předmětu tělesná výchova. Maturitní zkouška je složena ze 2 částí A/ praktické B/ teoretické Kritéria maturitní zkoušky z volitelného předmětu tělesná výchova Maturitní zkouška je složena ze 2 částí A/ praktické B/ teoretické A/ praktická část 2013/2014 GYMNASTIKA 1. test: Akrobatická sestava

Více

Organizační směrnice

Organizační směrnice Organizační směrnice k přijímacímu řízení na Gymnázium a Jazykovou školu s právem státní jazykové zkoušky Svitavy (dále jen Gymnázia ve Svitavách) ve šk. r. 2012/2013 č.j. GJŠS/32/2013 1. Úvod (výtah)

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 VE VŠECH OBORECH VZDĚLÁNÍ S MATURITNÍ ZKOUŠKOU JEDNOTNÁ ZKOUŠKA Z ČESKÉHO JAZYKA A LITERATURY A Z MATEMATIKY A JEJÍ APLIKACE ZADÁNÍ, DISTRIBUCI, ZPRACOVÁNÍ A HODNOCENÍ

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. ve šk. roce 2014/2015

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ. ve šk. roce 2014/2015 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015 Pardubický kraj Pilotní ověřování jednotných PZ - všechny střední školy s maturitními obory Společnost Cermat zveřejněn seznam škol, testové úlohy v únoru Termín:

Více

Kritéria přijímacího řízení 2019 Obor vzdělání: K /81 Gymnázium (osmileté)

Kritéria přijímacího řízení 2019 Obor vzdělání: K /81 Gymnázium (osmileté) Kritéria přijímacího řízení 2019 Obor vzdělání: 79 41 K /81 Gymnázium (osmileté) V souladu s 60, odst. 2-4 zákona 561/2004 Sb. v platném znění stanovuje ředitel školy jedno tná kritéria přijímacího řízení

Více

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015

Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015 Přijímání žáků na střední školy ve školním roce 2014 2015 Právní předpisy zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon) 1. 1. 2012 novelizován zákonem č. 472/2011 Sb. vyhláška č. 671/2004 Sb., (podrobnosti o

Více

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2018 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020

Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Kritéria přijímacího řízení pro přijetí uchazeče ke studiu od 1. září ve školním roce 2019/2020 Provoz a ekonomika dopravy - logistika (37-41-M/01) 4letý obor vzdělání s maturitou denní studium Ke studiu

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2013/2014

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2013/2014 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ke vzdělávání do 1. ročníku ve středních školách a vyšších odborných školách ve Zlínském kraji pro školní rok 2013/2014 Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona

Více

4. KOLO přijímací řízení pro školní rok

4. KOLO přijímací řízení pro školní rok 4. KOLO přijímací řízení pro školní rok 2017-18 Všeobecná ustanovení Přijímací řízení pro obory studia Střední školy zemědělské a potravinářské, Klatovy, Národních mučedníků 141, proběhne v souladu s 60

Více

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice

Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Kriteria přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 na SOŠ a SOU Praha Čakovice, Ke Stadionu 623, Praha 9 Čakovice Upozornění: v souladu s 60 odst. 7 zákona č. 561/2004 (školský zákon) v platném znění

Více

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9

Střední škola Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9, Poděbradská 1/179 Poděbradská 1/179, Praha 9 Oznámení o zahájení správního řízení pro čtyřleté obory vzdělání ve školním roce 2019/2020 3. kolo 1. Počty přijímaných žáků Kód oboru Název oboru vzdělání ŠVP Počty přijímaných žáků Forma studia Výuka

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 I. KOLO

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2017/2018 I. KOLO Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

Gymnázium Aloise Jiráska, Litomyšl, T. G. Masaryka 590. Příloha č. 2 ke Školnímu vzdělávacímu programu č. j. 97/2014/Km.

Gymnázium Aloise Jiráska, Litomyšl, T. G. Masaryka 590. Příloha č. 2 ke Školnímu vzdělávacímu programu č. j. 97/2014/Km. , T. G. Masaryka 590 Příloha č. 2 ke Školnímu vzdělávacímu programu č. j. 97/2014/Km. pro školní rok 2017/2018 do čtyřletého studia... 3 pro školní rok 2017/2018 do osmiletého studia... 6 2 pro školní

Více

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve školním roce 2019/2020 1. Vyhlášení prvního kola přijímacího řízení do prvního ročníku vzdělávání

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/17 (1. KOLO)

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/17 (1. KOLO) Střední zdravotnická škola, Svitavy, Purkyňova 256 Adresa: Purkyňova 256, 568 02 Svitavy Telefon: 461 535 100, 461 531 491 E-mail: skola@szs.svitavy.cz Web: www.szs.svitavy.cz PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ

Více

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/

INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/ INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ /pro školní rok 2016/2017/ Níže uvedené informace jsou zpracovány podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve

Více

Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452

Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Čj.: 3004jj14 V Jevíčku 30. 1. 2014 Vyřizuje: Linhartová Organizace přijímacího řízení na Gymnáziu v Jevíčku Přijímací komise Pro přijímací řízení jmenuji komisi jako

Více

1. Výsledku jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury a z matematiky.

1. Výsledku jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka a literatury a z matematiky. Kritéria přijímacího řízení 2019 Obor vzdělání: 79 41 K /41 Gymnázium (čtyřleté) V souladu s 60, odst. 2-4 zákona 561/2004 Sb. v platném znění stanovuje ředitel školy jedno tná kritéria přijímacího řízení

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň je státní škola nabízí sportovně talentovaným žákům studium podle učebních plánů gymnázia a současně možnost aktivně sportovat

Více

Výsledky prvního kola přijímacího řízení pro přijímání uchazečů ke studiu uměleckých oborů pro školní rok 2017/2018.

Výsledky prvního kola přijímacího řízení pro přijímání uchazečů ke studiu uměleckých oborů pro školní rok 2017/2018. Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace Výsledky prvního kola přijímacího řízení pro přijímání uchazečů ke studiu uměleckých oborů pro školní rok 2017/2018. Obor: 82-41-M/04;

Více

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve školním roce 2017/2018

Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve školním roce 2017/2018 1 Gymnázium, Střední odborná škola ekonomická a Střední odborné učiliště, Kaplice, Pohorská 86 Organizace přijímacího řízení ke vzdělávání ve středních školách pro přijímání žáků do studijních oborů ve

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Ředitel školy vyhlašuje 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 do oborů vzdělávání uvedených v příloze č. 1. Přijímací řízení

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Právní předpisy V oblasti přijímacího řízení došlo k legislativním změnám u dvou základních právních předpisů * Zákon č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 Přijímací řízení je organizováno v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších

Více

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola Přijímací řízení jaro 2019 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon v platném znění a s vyhláškou č. 353/2016 Sb. o přijímacím

Více

Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020

Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Vyhlášení I. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Obor: 63-41-M/02 Obchodní akademie (denní forma vzdělávání) Ředitel střední odborné školy, jejíž činnost vykonává Obchodní akademie Kroměříž,

Více

Střední škola obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk Zámecká 1, Ţamberk. Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019

Střední škola obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk Zámecká 1, Ţamberk. Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 Střední škola obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk Zámecká 1, 564 01 Ţamberk Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019 Přijímání ţáků ke studiu na Střední škole obchodu, řemesel a sluţeb Ţamberk bude probíhat

Více

Kritéria maturitní zkoušky z volitelného předmětu tělesná výchova. Maturitní zkouška je složena ze 2 částí A/ praktické B/ teoretické

Kritéria maturitní zkoušky z volitelného předmětu tělesná výchova. Maturitní zkouška je složena ze 2 částí A/ praktické B/ teoretické Kritéria maturitní zkoušky z volitelného předmětu tělesná výchova Maturitní zkouška je složena ze 2 částí A/ praktické B/ teoretické A/ praktická část 2013 GYMNASTIKA 1. test: Akrobatická sestava Popis

Více

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové nad Labem, Elišky Krásnohorské 2069, 544 01 Dvůr Králové nad Labem Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 V souladu se zákonem č.

Více

Beseda pro rodiče vycházejících žáků. Školní rok: 2016/ Informace zástupců SŠ pro žáky a rodiče

Beseda pro rodiče vycházejících žáků. Školní rok: 2016/ Informace zástupců SŠ pro žáky a rodiče Beseda pro rodiče vycházejících žáků Školní rok: 2016/2017 15. 11. 2016 Informace zástupců SŠ pro žáky a rodiče Co si zjistit, než vyplníme přihlášku: kritéria přijetí na SŠ ( platná k 31. 10. 2016 a k

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 15 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2015/2016 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Přijímací řízení - základní informace

Přijímací řízení - základní informace Přijímací řízení - základní informace Základní náležitosti přijímacího řízení na SŠ vyhlášeného ve školním roce 2018/2019 = informace pro žáky ZŠ a jejich zákonné zástupce Uchazeč v přihlášce uvádí název

Více

Organizační směrnice k přijímacímu řízení na obory gymnázia a obchodní akademie ve šk. r. 2018/2019

Organizační směrnice k přijímacímu řízení na obory gymnázia a obchodní akademie ve šk. r. 2018/2019 Gymnázium, obchodní akademie, vyšší odborná škola a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Organizační směrnice k přijímacímu řízení na obory gymnázia a obchodní akademie ve šk. r. 2018/2019

Více