Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: SOLID HUNTER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: SOLID HUNTER"

Transkript

1 Datum vydá ní: Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: SOLID HUNTER 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Mycípřípravek pro prů myslové myčky ná dobí ve formě pevné ho bloku 1.3 Identifikace výrobce: Ná zev nebo obchodnífirma: Ecolab GmbH & Co.OHG Sídlo: Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Telefon: Identifikace prvního distributora: Ná zev nebo obchodnífirma: Ecolab Hygiene s. r. o. Sídlo: Hlinky 118, Brno Telefon: Fax: Telefonníčíslo pro mimořá dné situace: Toxikologické informačnístř edisko (TIS) Klinika nemocíz povolá ní Na Bojišti 1, Praha 2 tel. nepř etržitě: , Informace o slož enípřípravku 2.1 Složenídle nařízení648/2004 EU o detergentech: 30 %: NTA (nitriltrioctová kyselina) a jejísoli <5 %: neiontové povrchově aktivnílá tky, polykarboxylá ty Dalšísložky: hydroxid sodný, metakř emičitan disodný, pomocné lá tky, inhibitor pěnění 2.2 Přípravek obsahuje tyto nebezpeč né látky: Chemickýná zev: metakř emičitan disodný hydroxid sodný Obsah v ( % ): % 1-2 % Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Symbol nebezpečnosti: C C R - věta: Chemickýná zev: trinatrium-nitrilotriacetat Obsah v ( % ): % Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Symbol nebezpečnosti: Xi R - věta: 36/38 Ú plné zněnír-vět viz bod 16 bezpečnostního listu. 3 Ú daje o nebezpeč nosti látky nebo přípravku Přípravek je klasifiková n jako nebezpečnýve smyslu zá kona č. 356/2003 Sb. a př edpisů jej prová dějících. Zhodnocenínebezpečnosti odpovídá i současně platným př edpisů m Evropské unie.

2 Datum vydá ní: Strana 2/5 Klasifikace přípravku: C žíravý R 34 Způ sobuje poleptá ní. Nejzá važnějšínepříznivé účinky na životníprostř edípř i používá nílá tky/ přípravku: Většímnožstvíkoncentrované ho přípravku mů že nepříznivě ovlivnit vody a ekosysté m. 4 Pokyny pro prvnípomoc 4.1 Všeobecné pokyny: Projeví-li se zdravotnípotíž e, zejmé na v případě zasaženíočínebo požití, vyhledejte lé kař e a př edložte tento bezpečnostnílist nebo etiketu přípravku. 4.2 Př i nadýchá ní: Č erstvývzduch. 4.3 Př i styku s ků ží: Dů kladně omyjte tekoucívodou. Kontaminovanýoděv ihned odložte. V případě př etrvá vajícího podrá žděníči zarudnutípř iložte sterilníobvaz a vyhledejte lé kař skou pomoc. 4.4 Př i zasaženíočí: Ošetř eníočímá př ednost př ed ostatníprvnípomocí. Př i otevř ených víčk á ch nejmé ně 15 minut vyplachujte čistou, pokud možno vlažnou tekoucívodou. Př iložte sterilníobvaz a ihned vyhledejte lé kař skou pomoc. 4.5 Př i požití: Nepravděpodobnýzpů sob expozice přípravek ve formě pevné ho bloku. Vyplá chněte ústnídutinu, vypijte 1-2 sklenice vody. Nevyvolá vejte zvracení. Neprodleně vyhledejte lé kař skou pomoc. 5 Opatřenípro hasebnízásah 5.1 Vhodná hasiva: Neníhoř lavý. Všechna běžně používaná hasiva. 5.2 Nevhodná hasiva: Nejsou zná ma. 5.3 Zvlá štnínebezpečí: Nenízná mo. 5.4 Zvlá štníochranné prostř edky pro hasiče: Osobníochranné prostř edky. 6 Opatřenív případě náhodné ho úniku látky nebo přípravku 6.1 Bezpečnostníopatř enípro ochranu osob: Zamezte styku s očima a ků ží. Používejte osobníochranné prostř edky viz bod Bezpečnostníopatř enípro ochranu životního prostř edí: Zabraňte vniknutívětšího množstvíkoncentrované ho přípravku do kanalizace. Zamezte kontaminaci pů dy a vod. 6.3 Doporučené metody čištěnía zneškodnění: Mechanicky odstraňte př emístěte do ná hradního obalu. Zbytky oplá chněte velkým množstvím vody. 7 Pokyny pro zacházenís látkou nebo přípravkem a skladovánílátky nebo přípravku 7.1 Zachá zení: Používejte výhradně pomocídá vkovacího zařízeníecolab. 7.2 Skladová ní: Skladujte v originá lních obalech, př i teplotá ch do 30 C. Neskladujte společně s kyselinami v jedné zá chytné vaně.

3 Datum vydá ní: Strana 3/5 8 Omezováníexpozice látkou nebo přípravkem a ochrana osob 8.1 Expozičnílimity: hydroxid sodný č. CAS: PEL: 1 mg/m 3 NPK-P: 2 mg/m 3 Př i použití, ke které mu je přípravek určen, nedochá zík př ekročenílimitů výskytu nebezpečných lá tek př edepsaných pro běžná pracoviště. 8.2 Omezová níexpozice: Omezová níexpozice pracovníků : Zamezte styku s očima a ků ží. Ochrana dýchacích orgá nů : Nenínutná. Ochrana očí: Těsně př ilehajícíochranné brýle. Ochrana rukou: Používejte ochranné rukavice pro prá ci s chemiká liemi z nitrilové nebo butylové gumy (kategorie III dle EN 374). Zohledněte doporučenívýrobce ohledně propustnosti a životnosti rukavic a rovněž specifické podmínky na pracovišti. Ochrana ků že: Vhodnýochrannýoděv a obuv Omezová níexpozice životního prostř edí: Dodržujte ná vod k použitívčetně doporučené ho dá vková ní. 9 Informace o fyzikálních a chemický ch vlastnostech látky nebo přípravku Skupenství( př i 20 o C ): pevné / blok Barva: bílá Zá pach / vů ně: bez zá pachu Hodnota ph ( př i o C ): 12,6 (10 g / l H 2 O) (20 o C) Teplota tá ní/ rozmezíteplot ( o C ): Teplota varu / rozmezíteplot ( o C ): Bod vzplanutí( o C ): nelze aplikovat Hoř lavost: Samozá palnost: Meze výbušnosti -hornímez ( obj.% ): -dolnímez ( obj.%.): Oxidačnívlastnosti: Tenze par ( př i o C ): Hustota ( př i o C ): 1600 kg / m 3 Rozpustnost ( př i o C ) -ve vodě: 150 g / l H 2 O (20 o C) -tucích (specif.oleje): Rozdělovacíkoeficient n-oktanol/voda: 10 Informace o stabilitě a reaktivitě látky nebo přípravku Podmínky, za nichž je výrobek stabilní: Př i použití, ke které mu je přípravek určen, nedochá zík rozkladu. Podmínky, kterých je nutno se vyvarovat: Př i použití, ke které mu je přípravek určen, nejsou zná my. Lá tky a materiá ly, s nimiž výrobek nesmípř ijít do styku: Reaguje s kyselinami: uvolňová nítepla. Nebezpečné rozkladné produkty: Př i použití, ke které mu je přípravek určen, žá dné.

4 Datum vydá ní: Strana 4/5 11 Informace o toxikologický ch vlastnostech látky nebo přípravku Styk s ků ží: Zasaženíočí: Př i požití: Produkt způ sobuje poleptá níků že a sliznic. Nebezpečívá žného poškozeníočí. Ná hodné požitípř ípravku je má lo pravděpodobné. Způ sobilo by poleptá níústní dutiny, hltanu, jícnu. Nebezpečíperforace žaludku. Komponenty přípravku nemajísubchronickýani chronickýúčinek. Senzibilizace nenístanovena ani pravděpodobná. Komponenty přípravku nejsou klasifiková ny jako karcinogeny, mutageny ani teratogeny z hlediska jejich účinku na člověka. Provedenízkoušek na zvíř atech: Přípravek nebyl testová n na zvíř atech. Př i př iměř ené m zachá zenía př i použití, ke které mu je přípravek určen, ná m nejsou zná my žá dné zdravíškodlivé účinky. 12 Ekologické informace o látce nebo přípravku Na zá kladě surovin obsažených v přípravku anebo strukturá lně srovnatelných lá tek se př edpoklá dajíná sledujícíekologické údaje: Rozložitelnost: Př evá žně anorganickýprodukt. Ú daj o biologické odbouratelnosti se vztahuje pouze na organické složky přípravku. Tenzidy obsažené v přípravku jsou velmi dobř e biologicky odbouratelné. Př i odvá děníkyselých nebo zá saditých přípravků do čistírny odpadních vod je tř eba dbá t na to, aby voda nepř ekračovala rozmezíph 6 10, což by mohlo způ sobit poruchy v odpadních kaná lech a biologických čistících zař ízeních. Nadř azeně platímístní př edpisy. 13 Pokyny pro odstraňovánílátky nebo přípravku S přípravkem je tř eba v souladu s místními př edpisy naklá dat jako s nebezpečným odpadem. Přípravek spotř ebujte pokud možno v souladu s jeho určením. Obal po vyprá zdněnía dů kladné m vyplá chnutívodou př edejte k recyklaci. V případě neupotř ebitelných zbytků přípravku postupujte podle zá kona o odpadech a podle prová dějících př edpisů o zneškodňová níodpadů na zajištěné sklá dce pro tyto odpady nebo ve spalovacím zařízenípro odpady, které bylo pro tento účel schvá leno. Informaci o firmá ch zabezpečujících odstraněnínespotř ebovaných čá stípřípravku obdržíte u místně příslušné ho sprá vního úř adu. Př i odvá děníkyselých nebo zá saditých přípravků do čistírny odpadních vod je tř eba dbá t na to, aby voda nepř ekračovala rozmezíph 6 10, což by mohlo způ sobit poruchy v odpadních kaná lech a biologických čistících zařízeních. Nadř azeně platímístnípř edpisy.

5 Datum vydá ní: Strana 5/5 14 Informace pro přepravu látky nebo přípravku Pozemnípř eprava ADR/RID Číslo UN: 3262 Pojmenová nía popis: LÁTKA ŽÍRAVÁ, ZÁSADITÁ, ANORGANICKÁ, TUHÁ, J.N. (obsahuje hydroxid sodnýa metakř emičitan disodný) Třída: 8 Obalová skupina: II Vnitrozemská vodnípř eprava ADN/ADNR Třída: 8 Obalová skupina: II Kategorie: Označenízboží: 3262 LÁTKA ŽÍRAVÁ, ZÁSADITÁ, ANORGANICKÁ, TUHÁ, J.N. (obsahuje hydroxid sodnýa metakř emičitan disodný) Ná mořnípř eprava IMDG Třída: 8 Číslo UN: 3262 Typ obalu: II Lá tka znečišťujícímoře: Označenízboží: CORROSIVE SOLID, BASIC, INORGANIC, N.O.S. (Contains Sodium hydroxide and Sodium metasilicate) Letecká př eprava ICAO/IATA Třída: 8 Číslo UN: 3262 Typ obalu: II Označenízboží: CORROSIVE SOLID, BASIC, INORGANIC, N.O.S. (Contains Sodium hydroxide and Sodium metasilicate) 15 Informace o právních předpisech vztahujících se k látce nebo přípravku Klasifikace a označ ení: Vý straž ný symbol: C žíravý Obsahuje hydroxid sodnýa metakř emičitan disodný. R-věty: R 34 Způ sobuje poleptá ní. S-věty: S 26 Př i zasaženíočíokamžitě dů kladně vyplá chněte vodou a vyhledejte lé kař skou pomoc. S 28 Př i styku s ků žíokamžitě omyjte velkým množstvím vody. S 36/37/39 Používejte vhodnýochrannýoděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejovýštít. S 45 V případě nehody, nebo necítíte-li se dobř e, okamžitě vyhledejte lé kař skou pomoc. ( Je-li možno, ukažte toto označení. ) 16 Dalšíinformace vztahujícíse k látce nebo přípravku Ú plné zněnír-vět uvedených v bodě 2: R 34 Způ sobuje poleptá ní. R 35 Způ sobuje těžké poleptá ní. R 36/38 Drá ždíoči a ků ži. R 37 Drá ždídýchacíorgá ny. Přípravek je určen pro profesioná lnípoužití. Bezpečnostnílist obsahuje údaje potř ebné pro zajištěníbezpečnosti a ochrany zdravípř i prá ci a ochrany životního prostř edí. Uvedené údaje odpovídajísoučasné mu stavu vědomostí a zkušenostía jsou v souladu s platnými prá vními př edpisy. Nemohou být považová ny za zá ruku vhodnosti a použitelnosti výrobku pro konkré tníaplikaci.

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC ALU

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC ALU Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TOPMATIC ALU 1.2 Použitílá tky

Více

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC CRYSTAL

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC CRYSTAL Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TOPMATIC CRYSTAL 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RENOLIT FLOOR

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RENOLIT FLOOR Datum vydá ní: 10. 07. 2000 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: RENOLIT FLOOR 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: GREASESTRIP PLUS

Bezpeč nostnílist Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: GREASESTRIP PLUS Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: GREASESTRIP PLUS 1.2 Použitílá

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX Datum vydá ní: 22.11.1999 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TRAX 1.2 Použ ití lá tky nebo

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: DIAPUR

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: DIAPUR Datum vydá ní: 05.05.2004 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: DIAPUR 1.2 Použ ití lá tky nebo

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RIVONIT GRILLREINIGER

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/5 Datum revize: Ná zev výrobku: RIVONIT GRILLREINIGER Datum vydá ní: 27.11.2002 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: RIVONIT GRILLREINIGER 1.2 Použ

Více

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC UNIVERSAL

Bezpeč nostnílist podle vyhlá šky č. 231/2004 Sb. Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TOPMATIC UNIVERSAL Datum vydá ní: 05.05.2004 Strana 1/6 1 Identifikace látky nebo přípravku a vý robce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: TOPMATIC UNIVERSAL 1.2 Použ

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES č. 1907/2006, ve zně ní pozdě jších předpisů

Bezpečnostní list podle nařízení ES č. 1907/2006, ve zně ní pozdě jších předpisů Datum vydání: 20.9.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Mycí prostředek pro průmyslové myčky

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 03.04.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: GUARDIAN BLITZ 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: 25.09.2008 Strana 1/5 Datum revize:

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: 25.09.2008 Strana 1/5 Datum revize: Datum vydá ní: 25.09.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: TUKLAR SUPER METALLIC / DIXIT METALLIC 1.2 Použitílá

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Speciá lníčisticípřípravek k odstraně nímastnoty a olejů Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Speciá lníčisticípřípravek k odstraně nímastnoty a olejů Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 23.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: MOBIL TOP CLEANER 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek k odstraňová nívodního kamene v myčká ch ná dobía pračká ch Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek k odstraňová nívodního kamene v myčká ch ná dobía pračká ch Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 05.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: LIME-A-WAY EXTRA 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku. 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku:

1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku. 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Datum vydá ní: 02.07.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SOLID PANTASTIC PLUS 1.2 Použitílá tky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Určen pro potravinářský průmysl. Pouze pro profesionální použití

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Určen pro potravinářský průmysl. Pouze pro profesionální použití 1 Identifikace látky nebo přípravku výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název přípravku: Použití látky nebo přípravku: Účel použití: Desinfekční a čistící přípravek. Biocid.

Více

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX

Bezpeč nostnílist podle nařízeníes č. 1907/2006, ve zně nípozdě jších předpisů Datum vydá ní: Strana 1/6 Datum revize: Ná zev výrobku: TRAX Datum vydá ní: 10.10.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: TRAX 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Mytí,

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Tekutý jemně abrazivníčisticíprostředek Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Tekutý jemně abrazivníčisticíprostředek Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 03.10.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: RILAN CREME 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 03.09.2008 Strana 1/7 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: TOPAX C 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Kapalný

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 11.09.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: CHROMOL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 29.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SOPAL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticí,

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Oplachový přípravek pro prů myslové myčky ná dobí. Pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Oplachový přípravek pro prů myslové myčky ná dobí. Pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 29.09.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SOMAT SPEZIAL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek pro dezinfekci ploch na bá zi alkoholů Určen pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Přípravek pro dezinfekci ploch na bá zi alkoholů Určen pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 02.10.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: SIRAFAN SPEED 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Datum vydá ní: 11/03/98 Strana 1 (celkem 6) Datum revize: 08/07/99. Baraki B

Datum vydá ní: 11/03/98 Strana 1 (celkem 6) Datum revize: 08/07/99. Baraki B Datum vydá ní: 11/03/98 Strana 1 (celkem 6) 1. Identifikace látky/přípravku a dovozce/vý robce 1.1. Chemickýná zev lá tky/obchodní ná zev přípravku Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další ná zvy lá tky: Baraki

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 30.10.2008 Strana 1/7 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: MURIL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Vysoce

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 04.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: CLINIL 1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Kapalný

Více

1.2 Použití látky nebo přípravku: Tekutý alkalický prací prostředek. Koncentrovaný zesilovač pracího účinku na bázi enzymů.

1.2 Použití látky nebo přípravku: Tekutý alkalický prací prostředek. Koncentrovaný zesilovač pracího účinku na bázi enzymů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 102120CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Dermasil Protein

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T 1. Identifikace látky nebo přípravku a vý robce nebo dovozce 1.1 Chemickýná zev lá tky/obchodní ná zev přípravku: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další ná zvy: rodenticidní jed na potkany a myši domácí 1.2

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 09.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: EPICARE 5 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 10.08.2010 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: ASSURE POWDER 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0 Datum vydání: 20.08.2009 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: OASIS PRO 64 PREMIUM 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 08.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: BENDUROL FORTE 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticípřípravek pro sanitá rnízařízení. Určen pro profesioná lnípoužití.

1.2 Použitílá tky nebo přípravku: Č isticípřípravek pro sanitá rnízařízení. Určen pro profesioná lnípoužití. Datum vydá ní: 29.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: XENSE SANITARY 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31 strana 1/6 * 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Kód: FAJLC 08W07 Použití látky nebo přípravku:čisticí a dezinfekční přípravek pro profesionální použití.

Více

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek je klasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 07.01.2009 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: XENSE ANTI-TOBACCO 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

BEZPEČ NOSTNÍLIST. Hürmer Straß e 40 Kameníč kova 2 A 3382 Loosdorf 616 00 Brno Rakousko

BEZPEČ NOSTNÍLIST. Hürmer Straß e 40 Kameníč kova 2 A 3382 Loosdorf 616 00 Brno Rakousko Podle vyhlá šky 27/1999 Sb. Datum vydá ní : 19. 07. 2001 Datum revize : 29.10. 2001 BEZPEČ NOSTNÍLIST Strana 1 (celkem6) 1. Identifikace látek nebo přípravku a vý robce nebo dovozce 1.1 Chemický ná zev

Více

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů.

Přípravek neníklasifiková n jako nebezpečný podle smě rnice 1999/45/ES, ve zně nípozdě jších předpisů. Datum vydá ní: 08.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společ nosti/podniku 1.1 Identifikace lá tky nebo přípravku: Obchodníná zev přípravku: INTO FRESH 1.2 Použitílá tky nebo přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Datum vydání: 31.10.2008 Strana 1/11 Datum poslední revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Datum vydání: 31.10.2008 Strana 1/11 Datum poslední revize: Datum vydání: 31.10.2008 Strana 1/11 1. Identifikace přípravku a výrobce : 1.1. Obchodní název přípravku: TECCHI 1.2. Doporučený účel použití: tekutý odstraňovač skvrn s aktivním kyslíkem na bílé prádlo

Více

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0

Reisholzer Werfstr. 38-42, Postfach 13 04 06, 40554 Düsseldorf, SRN Tel.: +49 211 9893-0 Datum vydání: 03.03.2010 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: OVEN CLEANER POWER 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 12.01.2010 Strana 1/5 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: EPICARE HAND PROTECT 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES č. 1907/2006 - REACH Strana: 1/4

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES č. 1907/2006 - REACH Strana: 1/4 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Chemický název číslo CAS: číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Emulze silanů 1.2. Identifikace výrobce / dovozce: Jméno nebo obchodní

Více

profesionální použití.

profesionální použití. Datum vydání: 05.03.2003 / č. 106652CZ Strana 1/7 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: P3 ansep CIP 1.2 Použití látky

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydání: 11/1999 Strana: 1/5 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku: - / SAVAGRO A + Číslo CAS: - Číslo EINECS: - Další názvy

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydá ní: 09/1999 Strana: 1/5 Datum revize: 11/1999

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydá ní: 09/1999 Strana: 1/5 Datum revize: 11/1999 Datum vydá ní: 09/1999 Strana: 1/5 1. Identifikace látky nebo přípravku a vý robce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku: -/ Číslo CAS: - Číslo ES (EINECS): - Další názvy látky:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku:

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání:7.6.2011 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další názvy látky: Číslo výrobku: 1.2 Použití látky

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Datum vyhotovení: 14.6.2004 Datum revize v ČR: 21.1.2008 Revize č.: 2 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ EC článek 31, Příloha II Výrobek: Q-POWER tablety 3v1 do myček nádobí 1. Identifikace látky nebo

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Klasifikace: Xn zdraví škodlivý C - žíravý

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Klasifikace: Xn zdraví škodlivý C - žíravý Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 104233CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Incidin Plus 1.2

Více

MEROX AKTIV 150. 1.2 Použití přípravku: Kyselý desinfekční prostředek na bázi peroxidu vodíku a kyseliny peroctové pro potravinářský průmysl

MEROX AKTIV 150. 1.2 Použití přípravku: Kyselý desinfekční prostředek na bázi peroxidu vodíku a kyseliny peroctové pro potravinářský průmysl Strana: 1/8 1. Identifikace látky/přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky/přípravku: 1.2 Použití přípravku: Kyselý desinfekční

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 03.09.2008 Strana 1/7 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: MOULD-EX 1.2 Použití látky nebo přípravku: Speciální

Více

Bezpečnostní list Henkel podle vyhlášky č. 231/2004Sb.

Bezpečnostní list Henkel podle vyhlášky č. 231/2004Sb. Datum vyhotovení v ČR: 05.05.2005 Datum revize v ČR: 20.07.2005 Datum posledního přepracování v zahraničí: 02.06.2005 Bezpečnostní list Henkel podle vyhlášky č. 231/2004Sb. ČR 1. Identifikace přípravku,

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 11.12.2006 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů.

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 101104CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: mop Eltra 1.2 Použití

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku

1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Identifikace látky nebo přípravku Datum vyhotovení: 31.1.2005 Datum revize v ČR: 21.1.2008 Revize č.: 2 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/ EC článek 31, Příloha II Výrobek: GOSH TABLETY 5v1 pentagon 1. Identifikace látky nebo přípravku

Více

Symbol nebezpečí / CAS: 107-21-1 Ethan-1,2-diol 8,2 R Xna S-věty ES(Einecs): 203-473-3 R-22 Index.čís: 603-027-00-1

Symbol nebezpečí / CAS: 107-21-1 Ethan-1,2-diol 8,2 R Xna S-věty ES(Einecs): 203-473-3 R-22 Index.čís: 603-027-00-1 Datum vyhotovení v ČR: 13.5.2004 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. ARO Antibakterial

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. ARO Antibakterial Datum vydání: 11.9.2006 Strana: Verze 1 6 A Datum revize: 11.9.2006 Strana 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce : 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : 1.2 Použití látky nebo

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 02.03.2009 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: TOPMATIC UNIVERSAL SPECIAL 1.2 Použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU. Datum vyhotovení v ČR: 21.4.2001 Datum revize v ČR: 8.12.2009 Název výrobku: DESPON A

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU. Datum vyhotovení v ČR: 21.4.2001 Datum revize v ČR: 8.12.2009 Název výrobku: DESPON A 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název přípravku: DESPON A 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Datum vyhotovení v ČR: 01.11.1999 Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Datum revize v ČR: 04.04.2001, 21.11.2002, 26.05.2005 Datum posledního přepracování

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů.

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 112167CZ Strana 1/8 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Ozonit PERformance

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 18.09.2008 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: PUR PROFESSIONAL 1.2 Použití látky nebo přípravku:

Více

Vnitřní akrylátová barva Sefab Interier

Vnitřní akrylátová barva Sefab Interier 1 BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 29.3.2002 Strana 1 z 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1. Chemický název látky/obchodní název přípravku: Fasádní akrylátová barva Sefab Interier

Více

Bezpečnostní list. 2. Informace o složení přípravku. 3. Údaje o nebezpečnosti látky nebo přípravku. 4. Pokyny pro první pomoc

Bezpečnostní list. 2. Informace o složení přípravku. 3. Údaje o nebezpečnosti látky nebo přípravku. 4. Pokyny pro první pomoc Strana: 1/5 Datum revize: Datum vydání: 1. 12. 2004 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: Číslo CAS : odpadá Číslo ES (EINECS):

Více

Tento produkt je klasifikován jako ŽÍRAVÝ podle zákona č. 356/2003 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Výstražný symbol nebezpečnosti: C ŽÍRAVÝ

Tento produkt je klasifikován jako ŽÍRAVÝ podle zákona č. 356/2003 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Výstražný symbol nebezpečnosti: C ŽÍRAVÝ Datum vydání: 2.7.2004 Strana: 1 / 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: Grotan OD Chemický

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky MŽP 27/1999 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky MŽP 27/1999 Sb. 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1.1. CHEMICKÝ NÁZEV LÁTKY/OBCHODNÍ NÁZEV PŘÍPRAVKU: Základní parketový lak na vodní bázi. Číslo CAS: přípravek Číslo ES (EINECS): přípravek Další

Více

Hydroxid sodný perle. Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady(ES)č.1907/2006

Hydroxid sodný perle. Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady(ES)č.1907/2006 Hydroxid sodný Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady(ES)č.1907/2006 Datum vydání: 21. 03. 2012 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Obchodní název: Hydroxid

Více

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů

Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Bezpečnostní list Henkel ČR podle vyhlášky č. 231/2004Sb., ve znění pozdějších předpisů Datum vyhotovení v ČR: 04.08.2006 Datum revize v ČR: 29.12.2006 Datum posledního přepracování v zahraničí: 24.10.2006

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

Obchodní název: PURON DA Strana 1 (celkem 5) 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky/ Obchodní název látky/ P U R O N D A Doporučený účel použití: Dezinfekce a mytí povrchů

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 07.05.1999 Datum revize: 27.08.2008 Revize č.: 3

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 07.05.1999 Datum revize: 27.08.2008 Revize č.: 3 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136

Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136 1/6 BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vyhotovení: 24. 5. 2008 Datum revize: 6. 4. 2009 Výrobek: Cillit Bang Power cleaner na silné usazeniny a toalety 1. Identifikace přípravku,

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 17.11.2005 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 1. 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo Další názvy směsi Příslušná určená použití směsi Bezaldehydový a bezfenolový dezinfekční a čistící prostředek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle přílohy č. 2 nařízení (ES) 1907/2006 (REACH), v platném znění. Název výrobku: štuková stěrka bílá

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle přílohy č. 2 nařízení (ES) 1907/2006 (REACH), v platném znění. Název výrobku: štuková stěrka bílá 1/5 Datum vyhotovení: 1.1.2003 Datum revize: 1.8.2011, změna názvu firmy a sídla Změny vyznačeny podtrženým písmem. 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení ES č.1907/2006 a zákona č.356/2003 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení ES č.1907/2006 a zákona č.356/2003 Sb. 1/9 Gigasept instru AF BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle Nařízení ES č.1907/2006 a zákona č.356/2003 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 10.05. 2005 Datum revize v ČR: 28.12.2007 Datum posledního přepracování v zahraničí

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, článek 31 strana 1/5 * 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Kód: FAGLH 06W41 Použití látky nebo přípravku: Dezinfekční přípravek pro profesionální použití. Identifikace

Více

Bezpečnostní list (podle nařízení ES č. 1907/2006)

Bezpečnostní list (podle nařízení ES č. 1907/2006) Bezpečnostní list (podle nařízení ES č. 1907/2006) Datum vydání: 2.1.2009 Datum revize: Název výrobku: OMNIWASH 1. 1.1. 1.1.1 1.2 1.2.1. 1.2.2. 1.3. 1.3.1. 1.3.2. 1.4 IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

Více

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů.

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný podle směrnice 1999/45/ES, ve znění pozdějších předpisů. Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 112125CZ Strana 1/7 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Incidur 1.2 Použití

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 16.01.2006 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.:

Reisholzer Werfstr , Postfach , Düsseldorf, SRN Tel.: Datum vydání: 18.08.2010 Strana 1/6 1 Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: DIESIN MAXX 1.2 Použití látky nebo přípravku: Čisticí

Více

BARVA NA KOVÁŘSKÉ VÝROBKY B3-1112K černá

BARVA NA KOVÁŘSKÉ VÝROBKY B3-1112K černá BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č.231/2004 Sb. Strana: 1/6 1. Identifikace přípravku a výrobce Identifikace přípravku: (obchodní název) BARVA NA KOVÁŘSKÉ VÝROBKY B3-1112K černá Použití: Kovářský lak Identifikace

Více

RETIGO RINSING AGENT

RETIGO RINSING AGENT Strana 1 z 6 stran 1. Identifikace přípravku a výrobce nebo dovozce: 1.1. Identifikace přípravku: Obchodní název přípravku: RETIGO rinsing agent Použití: Přípravek určený pro myčky skla. 1.2. Identifikace

Více

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 13.8.2004 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1

podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 13.8.2004 Datum revize: 31.10.2008 Revize č.: 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - přípravek. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - přípravek. Další názvy látky: Neuvádí se.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/010. června 015 1. června 015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor

Více

RAVAKahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST. dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. RASIN čistič odpadů

RAVAKahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST. dle zák. č. 356/2003 Sb.,vyhl., č. 231/2004 Sb. a vyhl. č. 232/2004 Sb. RASIN čistič odpadů Datum vydání: 4.8.2005 Strana: Verze 1 6 A Datum revize: 22.3.2006 Strana 1/6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce : 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : 1.2 Použití látky nebo

Více

Název výrobku: WANSOU tekutý prací prostředek Balsam&Delicate

Název výrobku: WANSOU tekutý prací prostředek Balsam&Delicate Datum vydání: 19.09.2003 Strana 1/10 1. Identifikace přípravku a výrobce : 1.1. Obchodní název přípravku: WANSOU 1.2. Doporučený účel použití: tekutý prací prostředek 1.3. Identifikace výrobce: Jméno nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů Datum vydání: 11.12.2012. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění pozdějších předpisů 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Brzdová kapalina ATE - DOT 4 ( Super Blue Racing)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Brzdová kapalina ATE - DOT 4 ( Super Blue Racing) BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 20.2.1997 Strana: 1 Datum revize: Název výrobku: Brzdová kapalina ATE - DOT 4 ( Super Blue Racing) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Název produktu: AdBlue

BEZPEČNOSTNÍ LIST Název produktu: AdBlue Datum poslední revize: 14. ledna 2008 Strana 1 / 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Obchodní název: Použití: AdBlue snižování emisí NOX ve výfukových plynech Identifikace výrobce/dovozce:

Více

JUPOL LATEX MAT JUPOL LATEX POLMAT JUPOL LATEX SATEN

JUPOL LATEX MAT JUPOL LATEX POLMAT JUPOL LATEX SATEN BEZPEČNOSTNÍ LIST JUPOL LATEX MAT JUPOL LATEX POLMAT JUPOL LATEX SATEN Strana 1/5 Datum vydání/revize 01. 02. 2005 1. IDENTIFIKACE VÝROBKU, VÝROBCE, DISTRIBUTOR A DOVOZCE Obchodní název přípravku: Technický

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č 1907/2006 (REACH) MIKASOFT GEL FINE

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č 1907/2006 (REACH) MIKASOFT GEL FINE datum vydání: 5.5.2012 strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku Obchodní Použití látky nebo přípravku: dezinfekční gel Identifikace výrobce/dovozce/prvního

Více

MERALIT MB. Specifická rizikovost: R 38 Dráždí kůži R 41 Nebezpečí vážného poškození očí

MERALIT MB. Specifická rizikovost: R 38 Dráždí kůži R 41 Nebezpečí vážného poškození očí Strana: 1/7 1. Identifikace látky/přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku : Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky/přípravku: 1.2 Použití přípravku: kyselý čistící

Více

výrobku: SKINMAN SOFT Verze č.: 1

výrobku: SKINMAN SOFT Verze č.: 1 Datum vydání: 30.10.2008 / evidenční č. BL: 110666CZ Strana 1/8 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název přípravku: Skinman soft 1.2

Více

BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení evropského parlamentu a rady (ES). 1907/2006. DIAVA politura na nábytek

BEZPE NOSTNÍ LIST podle Na ízení evropského parlamentu a rady (ES). 1907/2006. DIAVA politura na nábytek strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo p ípravku a spole nosti nebo podniku 1.1 Identifikace p ípravku: íslo CAS: íslo ES (EINECS): Další názvy látky: Neuvádí se - p ípravek. Neuvádí se - p ípravek. Neuvádí

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T P Ř Í P R A V K U podle vyhlášky č. 27/1999 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T P Ř Í P R A V K U podle vyhlášky č. 27/1999 Sb. B E Z P E Č N O S T N Í L I S T P Ř Í P R A V K U podle vyhlášky č. 27/1999 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 14.5. 2000 Strana 1/7 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí (u dovážených přípravků):

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 15.3.1999 Datum revize v ČR: 17.1.2005 Název výrobku: MIKASEPT GAL

BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vyhotovení v ČR: 15.3.1999 Datum revize v ČR: 17.1.2005 Název výrobku: MIKASEPT GAL Strana 1/6 1. Identifikace přípravku a výrobce: 1.1 Identifikace přípravku: 1.1.1 Obchodní název přípravku: MIKASEPT GAL 1.1.2 Doporučený účel použití: Kapalný koncentrovaný dezinfekční a čistící prostředek

Více

Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm)

Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm) B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydání: 10/07 Strana: Datum revize: Název výrobku: Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1

Více

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 30. bøezen 2010

podle naøízení Evropského parlamentu a Rady (ES) è. 1907/2006 (REACH) Datum vytvoøení 30. bøezen 2010 Datum vytvoøení 30. bøezen 2010 1. Identifikace látky/pøípravku a spoleènosti/podniku 1.1. Identifikace látky nebo pøípravku Èíslo Další názvy látky/pøípravku 1.2. Použití látky/pøípravku Pomocný prostøedek

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU 3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU 3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Datum vydání:1.9.1999 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Mycí prostředek F 6100 Číslo CAS: -- Číslo ES (EINECS):

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 21.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 14.10.2005 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Podlahová leštěnka. Prostředek k ošetření podlah. Místo podnikání nebo sídlo CZE

Podlahová leštěnka. Prostředek k ošetření podlah. Místo podnikání nebo sídlo CZE 1. 1.1. 1.2. 1.3. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Číslo Registrační číslo Další názvy směsi Příslušná určená použití směsi Nedoporučená použití směsi Zpráva o chemické

Více

Tiret Professional Prostředek k čištění odpadu. Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136

Tiret Professional Prostředek k čištění odpadu. Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136 1/5 BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vyhotovení: 14. 12. 2006 Datum revize: 29. 8. 2008 Výrobek: Tiret Professional 1. Identifikace přípravku, výrobce, prvního distributora

Více