Stiskněte a držte tlačítko Napájení ZAP/VYP po dobu 3 sekund. Zapnutí je signalizováno melodií.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stiskněte a držte tlačítko Napájení ZAP/VYP po dobu 3 sekund. Zapnutí je signalizováno melodií."

Transkript

1

2 Důležité pokyny Doporučujeme montáž svěřit zkušenému techniku. Zabraňte styku centrální jednotky a dálkových ovládačů s vodou Před použitím si pečlivě prostudujte návod Tento produkt sníží riziko odcizení vozidla tím, že vyplaší a odradí zloděje. Toto však nenahradí Vaši ostražitost. Proto ne nechávejte v autě cennosti, když opouštíte vozidlo. Pokud je pracovní dosah ovladače kratší nebo pokud signalizační kontrolky ovládačů blednou, co nejdříve dobijte baterie 2-cestního ovladače nebo vyměňte baterii 1-cestního ovladače. Dálkové ovladače a popis tlačítek Před prvním použitím musíte ovladač zapnout, tovární nastavení je VYPNUTO. ZAPNUTÍ: Stiskněte a držte tlačítko Napájení ZAP/VYP po dobu 3 sekund. Zapnutí je signalizováno melodií. VYPNUTÍ: Stiskněte a držte tlačítko Napájení ZAP/VYP po dobu 5 sekund. Vypnutí je signalizováno pípnutím. Ovladač bude pracovat, pouze s nabitou baterií. Pokud ovladač nejde zapnout, prosím nejprve dobijte baterii. Stiskněte a držte tlačítko Napájení ZAP/VYP po dobu 3 sekund. Zapnutí je signalizováno melodií. Ovladač je vypnut. Stiskněte a držte tlačítko Napájení ZAP/VYP po dobu 3 sekund. Zapnutí je signalizováno melodií. Podsvícení displeje se zapne, ikony se rozsvítí.

3 Ikony LCD ovládače:

4 Indikátor stavu baterie Dobíjení ovladače Dobíjejte ovladač podle obr. dole. Ovladač může být nabíjen přerušovaně. Vsuňte dobíjecí kolík do dobíjecí zástrčky ovladače. Vsuňte dobíjecí zástrčku do zapalovače cigaret ve vozidle.

5 Tlačítko Funkce tlačítka Funkce tlačítek možnosti (volitelné) Aktivace/Zamknuto Zamknutí dveří a aktivace systému Stiskněte a držte 2 sekundy pro aktivaci v tichém módu (siréna vypnuta pro 1 cyklus) Deaktivace/Odemknuto Odemknutí dveří a deaktivace systému Alarm vypnut CH 2 CH 3 pak CH 2 pak 2x CH2 CH2 potom CH2 potom CH2 + CH3 + CH 2 Stiskněte a držte 2 sekundy pro aktivaci zóny CH 2 Stiskněte a držte 2 sekundy pro aktivaci zóny CH 3 Stiskněte dvakrát pro zrušení režimu Turbo časovač Aktivace s překlenutím 1. zóny otřesového senzoru Stiskněte a držte tlačítko 2 sekundy a potom stiskněte CH 2 pro tichou aktivaci s překlenutím 1. sekce otřesového senzoru Aktivace s překlenutím obou senzorů Stiskněte a držte tlačítko 2 sekundy a potom stiskněte CH 2 dvakrát pro tichou aktivaci s překlenutím obou senzorů Tichá aktivace Tichá deaktivace Stiskněte a držte 2 sekundy pro Panický mód Stiskněte a držte 2 sekundy pro aktivaci Protiúnosového módu Stiskněte a držte 2 sekundy pro zjištění polohy auta Stiskněte obě tlačítka v aktivním stavu pro tichou aktivaci systémů Stiskněte a držte 2 sekundy dvakrát během 7 sekund pro zrušení pasivního zabezpečení pro 1 cyklus 2-cestný ovladač F( 2-cestný ovladač) Stiskněte a držte 5 sekund pro Čas/Hodiny/ Nastavení W módu Zapnutí / Vypnutí Vibračního módu F + CH 3 ( 2-cestný ovladač) Zapnutí / Vypnutí W módu Nastavení hodin: CH 2-Navýšení, CH 3-Snížení, F-Příští, Start Stisknutí (s pípnutím), Konec Držte po 1 sekundu

6 Přehled signalizačních stavů Signalizační stav LED diody Signalizační stav parkovacích světel 1) Rychlé blikání pasivní zabezpečovací mód 1) 1 bliknutí - systém aktivován 2) Pomalé blikání aktivní mód 2) 2 bliknutí systém deaktivován 3) žádné blikání neaktivní mód 3) 3 bliknutí systém aktivován s dveřmi nebo kufrem/kapotou otevřenými 4) Pořád svítí - Servisní režim (Valet) aktivní 4) 4 bliknutí systém po deaktivaci spuštěn (varování) 5) 1 bliknutí pauza první zóna otřesového senzoru aktivována 5) 5 bliknutí zjištění polohy auta 6) 2 bliknutí pauza - druhá zóna otřesového senzoru aktivována 7) 3 bliknutí pauza otevřen kufr/kapota, INST1 / INST2=INST1 8) 4 bliknutí pauza otevřeny dveře (dveře(-) nebo dveře(+) ) 9)1dlouhé bliknutí a 3 krátké - registrace dálkového ovládače potvrzena Tabulka zvukových signálů - houknutí sirény 1) 1 houknutí systém aktivován 2) 2 houknutí systém deaktivován 3) 3 houknutí systém aktivován s dveřmi nebo kufrem otevřenými 4) 4 houknutí varování: systém po deaktivaci spuštěn 5) 5 houknutí zjištění polohy auta

7 1. Aktivace systému Pro aktivaci systému stiskněte tlačítko: Aktivace Siréna jednou houkne. Parkovací světla jednou bliknou. Dveře budou zamknuty. LED dioda začne blikat. Systém je aktivní motor je imobilizován. LCD ovladač jednou pípne a ukáže následující: Systém spoušti alarm pokud: Dveře budou otevřeny Kufr/ nebo kapota se otevře Zapalování bude zapnuto Otřesové čidlo zaznamená náraz Volitelný senzor je spuštěn Při spuštění poplachu z otevřených dveří, kufru nebo kapoty nebo sepnutím zapalování, siréna zahouká a parkovací světla budou blikat po dobu 30 sekund. Pokud otřesový senzor zaznamená lehký náraz do vozidla, siréna houkne a parkovací světla bliknou 5x, aby odradila možného vetřelce. Silný náraz spustí alarm systém nebo pokud je volitelný senzor narušený, siréna zahouká a parkovací světla budou blikat po dobu 30 sekund. Pokud dveře nebo kufr nebudou řádně zavřeny, siréna 3x houkne, parkovací světla zablikají a ovladač 3x pípne s osvětlenou ikonkou Dveře. 2.Pasivní aktivace F 23 - nastavení ZAP/VYP pasivní aktivace F 24 nastavení zamknutí/odemknutí dveří v pasivní aktivaci Pokud je zapnut Pasivní režim, po 30 sekundách (plus F6 zpožďovací čas) bude režim Aktivní automaticky, za předpokladu, že všechny dveře jsou zavřeny. Siréna jednou houkne a parkovací světla jednou bliknou. LED dioda zabliká. Poznámka: Otevřením dveří resetujete časovač pasivní aktivace Pokud je zapnut Pasivní režim stiskni a drž tlačítko Aktivace + CH2 po 2 sekundy v době 7 sekund po zaparkování se všemi zavřenými dveřmi, to zruší pasivní aktivaci pro 1 cyklus. Pokud je aktivován Protiúnosový režim, bude také zrušen pro 1 cyklus. Tovární nastavení Pasivního režimu: Vypnut Pokud sepne zapalování nebo je otevřen kufr ve 30 sekundách, pasivní aktivace pro 1 cyklus bude zrušena. 3.Deaktivace systému Pro deaktivaci systému stiskněte tlačítko Deaktivace. Siréna 2x houkne, parkovací světla 2x bliknou a dveře budou odemknuty.

8 LCD ovladač 2x pípne a ukáže následující: 4. Tichá Aktivace/Deaktivace systémů Stiskněte tlačítko CH2 na ovladači, potom tlačítko nebo. Systém bude Aktivován nebo Deaktivován bez houknutí sirény. 5. Tichá Aktivace "Mute mód" pro jeden cyklus Pro aktivaci stiskněte tlačítko na ovladači po 2 sekundy. Siréna nezahouká pro 1 cyklus. Parkovací světla bliknou jednou. Dveře budou zamčeny. LCD ovladač 2x pípne a ukáže následující: 6. Zjištění polohy auta Stiskněte a držte tlačítko + CH2 na ovladači po 2 sekundy, siréna houkne a parkovací světla bliknou 5x.

9 7. Vzdálené překlenutí zón senzoru Pro aktivaci systému a překlenutí 1.zóny senzoru stiskněte tlačítko, potom stiskněte CH2 na ovladači po 3 sekundy, siréna 1x houkne a 1.zóna otřesového senzoru bude ignorována pro 1 cyklus. Pro aktivaci systému a překlenutí obou zón senzoru stiskněte tlačítko, potom stiskněte CH2 na ovladači 2x ve 4 sekundách, siréna 2x houkne a obě zóny otřesového senzoru budou ignorovány pro 1 cyklus Vzdálené překlenutí zón senzoru v Tichém režimu funguje stejně. 8. Centrální zamykání dveří (F3/F4/F15/F25) F3/1: Dveře nebudou zamknuty když se zapne zapalování. F3/2: Dveře budou zamknuty automaticky, když se zapne zapalování. F3/3: Pokud naprogramujete F15/2 pro měření rychlosti, dveře se automaticky zamknou, když bude dosažena přednastavená rychlost. F3/4: Když naprogramujete F25 pro Dveře + nebo Dveře - a připojíte k signálnímu konektoru nožní brzdy, dveře se zamknou, bude-li sešlápnuta brzda. Pozn. Pokud jedny z dveří nebudou řádně zavřeny, dveře se nezamknou. F4/1: Dveře nebudou odemknuty pokud se vypne zapalování. F4/2: Dveře budou odemknuty automaticky pokud se vypne zapalování. Během jízdy stiskněte tlačítko Aktivace nebo Deaktivace pro Zamknutí nebo Odemknutí dveří. 9.Zpoždění osvětlení interiéru Tato funkce je speciálně navržena pro vozidla s funkcí se zpožděním zhasnutím světla interiéru. Zabezpečovací mód vstoupí do aktivního režimu poté, co se vypne osvětlení interiéru. Nastavte zpožďovací čas tlačítkem F6. 10.Vzdálený mód Nouze (Panic) V případě naléhavé situace (Nouze) siréna bude spuštěna po 30 sekund pro upoutání pozornosti. Pro aktivaci stiskněte a držte tlačítko CH2 + CH3 po 2 sekundy. Siréna bude pronikavě houkat. Parkovací světla budou blikat. Pro zapamatování nastavení stiskněte a držte tlačítko CH2 + CH3 po 2 sekundy nebo stiskněte tlačítko servisního režimu (vložte osobní kód, pokud byl nastaven). 11. Čas/ Doba alarmu/ Nastavení W-módu Stiskněte tlačítko Aktivace +F pro Zapnutí/Vypnutí Vibračního módu ovladače LCD. Stiskněte a držte tlačítko F po 5 sekund pro aktivaci Čas/ Doba alarmu/ Nastavení W-módu. Stiskněte tlačítko F 1x, ovladač LCD pípne jednou, číslice hodin začnou blikat, potom stiskněte tlačítko F a blikající ikona se změní na následující sekvenci: Čas/hodina->Čas/minut/->Alarm Zap/Vyp ->Alarm/hodina->Alarm/minuta->Nastavení W módu->konec. Stiskněte CH2 pro zvýšení (+) nebo stiskněte CH3 pro snížení (-). Stiskněte a držte tlačítko F po 1 sekundu pro uložení dat a Konec nastavování. W-mód: Stiskněte současně a krátce tlačítko F + CH3 pro Zapnutí/Vypnutí W-módu. V souvislosti s F21 může být aktivován CH6. W-mód znamená, že doba posílání signálu ovladače do systému může být naprogramována. Nastavovací ikona bude zobrazena na ovladači LCD. 12.Indikátor stavu baterie stav baterie LCD ovladače je zobrazen na displeji LCD. Když je indikátor prázdný, baterie se musí okamžitě dobít.

10 13.Otevření kufru Pro otevření kufru stiskněte tlačítko CH2 nebo CH3. Otřesový senzor bude překlenut když se otevře kufr a vrátí se do normálu po zavření kufru. Pozn. Vozidlo musí být vybaveno motorkem pro automatické otevíraní kufru a při instalací musí byt zvolen CH2 nebo CH3 výstup pro tuto funkcí. 14. Aktivace bez použití ovladače Stiskněte 1x přepínač servisního režimu, potom ho stiskněte a držte po 3 sekundy. Siréna 1x houkne a LED dioda bude rychle blikat. Systém bude aktivní po zavření všech dveří a odeslání signálu do ovladače LCD. Pokud je aktivován mód F24, dveře se zamknou. Tato funkce je pouze pro 1 cyklus. 15. Protiúnosový režim Protiúnosový režim bude aktivován automaticky nebo ovladačem (funkce F16/F17/F18). Může být navoleno 5 možností: 1) Protiúnosový režim vypnut. 2) Aktivní: Stiskněte a držte po 3 sekundy tlačítko pro aktivaci režimu. 3) Plný čas: Režim bude aktivován po sepnutí zapalování. Pasivní aktivace otevřením dveří: Otevření dveří během jízdy aktivuje Protiúnosový režim. 5) Pasivní aktivace rychlostí: režim bude aktivován dosažením přednastavené rychlosti. Vypnuti zapalování dočasně zastaví alarm. Zapnutí spustí alarm a zablokuje motor. Pokud je Protiúnosový režim zapnut: 1) Do 20 sekund Ikona režimu se rozsvítí na ovladači, siréna nebude houkat. 2) Po 20 sekundách siréna začne houkat a motor bude periodicky blokován. 3) Po 40 sekundách siréna začne houkat, parkovací světla budou rychle blikat (dokud se nevybije baterie v autě) a motor bude kompletně zablokován. Pro Deaktivaci Protiúnosového režimu: 1) do 40sekund - stiskněte 1x přepínač servisního režimu 2) Po 40 sekundách deaktivace této funkce záleží na nastavení F 12. F 12 Servisní mód Zapni/Vypni zapalování a stiskněte 1x přepínač servisního režimu do 10 sekund. F 12 Osobní kód vlož osobní kód servisním přepínačem (24.1). 16. Přenosová karta (volitelné příslušenství) Prosím, před použitím naprogramujte přenosovou kartu v paměti systému. Mohou být programovány 3 módy (funkce F 13). 1) F 13/1 Přenosová karta je deaktivovaná 2) F 13/2 Přenosová karta je aktivovaná s funkcí blokace motoru: I. Po sepnutí zapalování systém začne vyhledávat přenosovou kartu (do 1 minuty). Pokud ji najde, LED dioda začne blikat ( 1 dlouze+3 krátce) a systém vyšle signál do ovladače LCD. Pokud systém přenosovou kartu nenajde do 1 minuty, potom zablokuje motor. Pokud jsou otevřené dveře a zůstávají otevřené, systém zpozdí vyhledávání přenosové karty po 4 minuty. O minutu později, pokud karta nebude nalezena, bude motor zablokován. II. Pro změnu tohoto ochranného módu změňte F25 pro Dveře + nebo Dveře a spojte vodič spouštěcího pulzu příslušných dveří s vodičem nožní brzdy. Stane se následující: Pokud jsou otevřeny dveře, systém začne hledat přenosovou kartu po sešlápnutí nožní brzdy. Pokud je sešlápnuta nožní brzda a přenosová karta nebude nalezena do 1 minuty, bude motor zablokován. Pokud jsou otevřené dveře, systém začne hledat přenosovou kartu do 4 minut, při tom není sešlápnuta nožní brzda.

11 Pokud je Přenosová karta úspěšně registrována při zavřených dveřích) neaktivuje sešlápnutí nožní brzdy vyhledávání přenosové karty, avšak otevření dveří aktivuje vyhledávání přenosové karty. 3) F 13/3 Přenosová karta je aktivovaná s funkcí Protiúnosového režimu: Po zapnutí zapalování systém začne hledat přenosovou kartu. Pokud přenosová karta nebude nalezena do 1 minuty, bude aktivován Protiúnosový režim. Pokud bude přenosová karta spuštěna do 40 sekund a zároveň bude aktivní Protiúnosový režim, potom tento režim bude deaktivován. Pokud bude přenosová karta spuštěna po 40 sekundách a zároveň bude aktivní Protiúnosový režim, potom tento režim zrušíte přepínačem servisního módu nebo vložením osobního kódu. 17.Valet (Servisní mód). Pro aktivaci Valet módu nejprve deaktivujte systém, zapněte zapalování na víc jak 3 sekundy, pak ho vypněte a stiskněte 1x tlačítko servisního módu do 5 sekund. LED dioda bude trvale svítit. Ve Valet módu siréna 1x houkne pokaždé, když bude vypnuto zapalování. Ve Valet módu Zamknutí/Odemknutí dveří a Panic (emergency) mód mohou být ovládány ovladačem. Pro deaktivaci Valet módu: Zapněte zapalování na víc jak 3 sekundy, pak ho vypněte a stiskněte 1x tlačítko servisního módu do 5 sekund. 18. Nouzové ovládání Pokud ztratíte ovladač nebo když přestane fungovat, můžete deaktivovat systém pomocí nouzového ovládání. Toto závisí na F12. F 12 Valet : Otevřete dveře klíčem (siréna houkne). Zapněte zapalování a do 10 sekund stiskněte tlačítko servisního módu. F 12 Osobní kód : Vložte osobní kód (24.1). Pokud bude vložen 3x chybný kód, musíte počkat víc jak 3 minuty před opětovným vložením osobního kódu. 19.Řežim "Turbo časovač" Čas může být naprogramován (F1). Turbo časovač spustíte poté, co motor běží víc jak 60 sekund. Je-li zapnut tento mód, motor běží i poté, co vytáhnete klíč a parkovací světla 1x bliknou každé 2 sekundy. Zbývající čas je zobrazen na LCD ovladači. Mód Turbo časovač udržuje motor v chodu po příjezdu do cíle po předem naprogramovanou dobu -1, 3, 10, 15 nebo 30 minut (F1), to dovolí systému ochladit Turbo po opuštění vozidla. Pro aktivaci módu Turbo časovač musí být nastaven Výstup turbo časovače (F19/2 nebo F21/2). Vytáhněte klíč z zapalování, motor poběží dál. LCD ovladač 3x pípne a displej ukáže. Parkovací světla bliknou každé 2 sekundy to ukáže, že je mód aktivní. Motor se zastaví až po doběhnutí naprogramovaného času. Pro deaktivaci módu Turbo časovač: a) Vytáhněte klíč. b) Stiskněte 2x tlačítko CH2. c) Siréna 2x houkne a parkovací světla 1x bliknou. 20.Indikace dosahu ovladače v Aktivním módu signální ikona na ovladači LCD ukáže, že ovladač je v dosahu systému. Ikona zmizí do 2 minut když LCD ovladač nebude v dosahu systému a nemůže obdržet signál ze systému. Ve stejném čase 2 pípnutí budou slyšet, pokud se zmáčkne jakékoliv tlačítko ovladače. Když ovladač pošle signál do systému, ten pouze odešle zpětný signál do ovladače.

12 21.Automatická Re-Aktivace Pokud je systém Deaktivován stlačením tlačítka Deaktivace a dveře do 20 sekund nejsou otevřeny (plus aktivovaní zpožďovací čas F6), systém se automaticky reaktivuje s automatickým zavřením dveří - (Zamknutí/Odemknutí dveří je vymezeno F5). Siréna 1x houkne a parkovací světla budou blikat. 22.Ultrazvukový senzor (dodatečné příslušenství) Je-li ultrazvukovým senzorem zaznamenána detekce pohybu objektu uvnitř vozidla, spustí se alarm, siréna bude houkat po dobu 30 sekund a parkovací světla budou blikat. Motor bude zablokován. 23. Sabotážní poplach Pokud byl spuštěn alarm, siréna 4x houkne a parkovací světla budou blikat. LED dioda blikáním označí, která zóna spustila poplach. 24.Nastavení osobního kódu Osobní kód se dá naprogramovat (F12). Tovární nastavení osobního kódu je Jak vložit osobní kód Deaktivujte systém,vypněte zapalování a počkejte 5 sekund, potom zapalování Zapněte/Vypněte/ Zapněte. Do 10 sekund stiskněte tlačítko servisního režimu tolikrát, jak velká bude první číslice Vašeho kódu. (Příklad: tovární nastavení první číslice je 1, tzn. že stisknete a uvolníte přepínač 1x) Vypněte/ Zapněte zapalování Do 10 sekund stiskněte tlačítko servisního režimu tolikrát, jak velká bude druhá číslice Vašeho kódu Vypněte/ Zapněte zapalování Když je vložený osobní kód správný, systém vyšle Krátké a Dlouhé houknutí Jak změnit osobní kód Po vložení správného osobního kódu do 5 sekund vypněte zapalování. Stiskněte přepínač servisního režimu 5x,siréna vyšle Krátké a Dlouhé houknutí jako potvrzení vstupu do nastavovacího módu. Stiskněte do 5 sekund 1x tlačítko na ovladači, siréna 1x houkne. Do 10 sekund stiskněte přepínač servisního režimu tolikrát, jak velká bude první číslice Vašeho kódu (od 1 do 9) a siréna houkne adekvátně. Do 10 sekund stiskněte 1x tlačítko, siréna 1x houkne. Do 10 sekund stiskněte tlačítko servisního režimu tolikrát, jak velká bude druhá číslice Vašeho kódu(od 1 do 9), siréna tolikrát houkne. Zapněte zapalování, siréna vyšle Krátké a Dlouhé houknutí jako potvrzení, že nový osobní kód je úspěšně nastaven. Jestliže změna nebyla úspěšná, prosím, deaktivujte systém a opakujte výše zmíněnou proceduru. 25. Načtení dálkového ovládače nebo přenosové karty (dodatečné příslušenství) Připojení dalšího ovladače (dodatečné příslušenství) zaleží na nastavení F12: F12- Valet - servisní režim Vypněte napájení přenosové karty (je-li tato možnost dostupná). Deaktivujte systém a Zapněte zapalování. Stiskněte 3x přepínač servisního režimu, siréna 1x houkne. Stiskněte a držte tlačítko na prvním ovladači, až uslyšíte 1x houknutí, LED dioda začne pomalu blikat. Stiskněte a držte tlačítko na druhém ovladači, až uslyšíte 1x houknutí, LED dioda začne pomalu blikat. V systému mohou být naprogramovány pouze 2 ovladače. Zapněte napájení přenosové karty, jedno houknutí oznámí úspěšné naprogramování. Vypnutí zapalování ukončí proces nebo se o 10 sekund později proces ukončí automaticky sám. F12- Osobní kód

13 Vypněte napájení přenosové karty (je-li tato možnost dostupná). Opakujte kroky popsané v části : Jak vložit osobní kód (24.1), jedno houknutí sirény oznámí, že proces vložení kódu byl úspěšný. Stiskněte 3x tlačítko servisního režimu, siréna 1x houkne. V systému mohou být naprogramovány pouze 2 ovladače. Zapněte napájení přenosové karty, jedno houknutí sirény oznámí úspěšné naprogramování (pokud je tato možnost). Vypnutí zapalování ukončí proces nebo se o 10 sekund později proces ukončí automaticky sám. 26. Programování systému F1 až F10 mohou být programovány nezávisle na F12. F12 Valet - servisní režim: F1 až F25 mohou být programovány F12- Osobní kód F1 až F10 mohou být programovány bez osobního kódu. F11 až F25 mohou být programovány až po vložení osobního kódu. Systém ukončí programovací režim, pokud nebude do 10 sekund stisknuto žádné tlačítko. F 12 Valet -servisní režim: funkce programování Deaktivujte systém a Zapněte zapalování, do 3 sekund stiskněte 3x přepínač servisního režimu. Siréna 1x houkne. Vypněte zapalování do 3 sekund. Siréna 1x houkne. Zapněte zapalování do 3 sekund. Siréna 1x houkne. Systém vstoupí do programovacího režimu F1 (LED dioda blikne 1x po jedné pauze). V programovacím módu počet bliknutí LED diody odpovídá číslu funkce. Pro změnu nastavení funkce stiskněte tlačítko na ovladači (1 až 5x). Podle různého funkčního nastavení siréna 1/2/3/4/5 x houkne. Stiskněte přepínač servisního režimu pro postup na další funkci. Pokud do 10 sekund nestisknete žádné tlačítko, systém ukončí programovací režim. F12- Osobní kód: programování funkce Vložte osobní kód (24.1). Houknutí sirény potvrdí, že je vložený osobní kód správný. Do 3 sekund stiskněte 3x přepínač servisního režimu. Siréna 1x houkne. Vypněte zapalování do 3 sekund. Siréna 1x houkne. Zapněte zapalování do 3 sekund. Siréna 1x houkne. Systém vstoupí do programovacího režimu F1 (LED dioda blikne 1x po jedné pauze). V programovacím módu počet bliknutí LED diody odpovídá číslu funkce v programovací tabulce. Pro změnu nastavení funkce stiskněte tlačítko siréna 1/2/3/4/5 x houkne. na ovladači (1 až 5x). Podle různého funkčního nastavení Stiskněte tlačítko servisního režimu pro postup na programování další funkce. Pokud do 10 sekund nestisknete žádné tlačítko, systém ukončí programovací režim.

14 TABULKA PROGRAMOVATELNÝCH FUNKCÍ Funkce Popis 1-pípnutí 2-pípnutí 3-pípnutí 4-pípnutí 5-pípnutí Stiskněte Stiskněte Stiskněte Stiskněte Stiskněte tlačítko 1x tlačítko 2x tlačítko 3x tlačítko 4x tlačítko 5x F1 Turbo časovač 1 min 3 min 10 min 15 min 30 min F2 Omezení falešných alarmu VYP ZAP F3 Blokování zapalování VYP ZAP Blokování rychlosti Blokování brzdou (viz F25) F4 Odblokování zapalování VYP ZAP F5 Automatické zabezpečení systémů VYP ZAP s odemčením ZAP s zamčením F6 Opoždění zabezpečení 5s 35s 60s F7 Dveřní zamykací/ odemykací impulz 0,5s 1s 3,5s 1s na odemčení x2 F8 Vystup CH2 Stiskněte tlačítko CH2 signál "-" 1s Stiskněte tlačítko CH2 signál "-" 30s Stiskněte tlačítko CH2 signál "-" stiskněte CH2 znovu pro zastavení/vypnutí Signál "-" když zapalování ZAP F9 Vystup CH3 Stiskněte tlačítko CH3 signál "-" 1s Stiskněte tlačítko CH3 signál "-" 3,5s Stiskněte tlačítko CH3 0,4s signál "-" 12s Stiskněte tlačítko CH3, signál "-" 0,4s, pauza 0,3s, signál "-" 0,4s Stiskněte tlačítko CH3, signál "-" 1s, pauza 0,5s, signál "-" 1s F10 Vystup CH4 Pokud zabezpečeno, signál "-" 1s Pokud zabezpečeno, signál "-" 10s Pokud zabezpečeno, signál "-" 15s Pokud zabezpečeno, signál "-" 30s Pokud nezabezpečeno, signál "-" 20s F11 Obnovení továrního nastavení VYP ZAP Funkce Programování F12-F25 závisí na modu F12, "servisního režimu" nebo osobního kódu. F12 Servisní režim /Osobní nastavení programovacího režimu Servisní režim (Valet) Osobní kód F13 Přenosová karta VYP ZAP F14 Upozornění na zapnuté zapalování v Deaktivovaném modu VYP ZAP ZAP, pokud protiúnosový režim aktivní

15 F15 INST2 (-) extra vstupní spínač INST2 (-) extra vstupní spínač Vstup tachometru (-) F16 Protiúnosový režim dálkovým ovladačem VYP ZAP F17 F18 Protiúnosový režim pří zapnutém zapalování Protiúnosový režim pří zapnutém zapalování VYP VYP ZAP Otevřením dveří spolujezdce (+) Otevřením dveří spolujezdce (-) Aktivace rychlosti F19 Zabezpečení (-) Zabezpečení (-) Vystup turbo režimu (-) F20 Vystup CH5 Zabezpečení (-) Pager (-) F21 Vystup CH6 2 modro-černé vodiče Pří odzbrojení signál (-) 20s Turbo časovač (-) W-spínač (start a stop v reálnem čase) W-spínač (start po 1s v reálnem čase) W-spínač (start po 1/0,5/1s v reálnem čase) F22 Zavírání oken a střešních oken VYP 10s 15s 22s 30s F23 Pasivní zabezpečení VYP ZAP F24 F25 Zamknutí dveří v režimu Pasivního zabezpečení STOP (-/+) funkce Dveřního spínače VYP ZAP VYP Dveře (+) Dveře (-) F1 Turbo časovač Funkce Turbo časovač může byt aktivována, když bude zapalování zapnuto déle jak 1 minuta. (je potřeba naprogramovat F19/2 nebo F21/2). Mód Turbo časovač udržuje motor vozidla v chodu po předem naprogramovanou dobu 1, 3, 10, 15 nebo 30 minut (funkce F1) po vytažení klíče. F2 Omezení falešného poplachu Pokud ten samý poplašný signál sepne systém 6x během jednoho aktivního cyklu, systém překlene tuto zónu. Další zóny zůstanou chráněny až do příštího aktivního cyklu systému. F3 Zamknutí zapalování F3/1: Dveře nebudou zamknuty automaticky když se zapne zapalování. F3/2: Dveře budou zamknuty automaticky, když se zapne zapalování. F3/3: Dveře se automaticky zamknou, když bude dosažena přednastavená rychlost (s F15/2) F3/4: Dveře se zamknou automaticky, bude-li sešlápnuta brzda. Pozn. Pokud jedny z dveří nebudou řádně zavřeny a bude zapnuto zapalování, dveře se nezamknou. F4 Odemknutí zapalováním F4/1: Dveře nebudou odemknuty pokud zapalování bude vypnuté F4/2: Dveře budou odemknuty automaticky pokud zapalování bude vypnuté F5 Re-Aktivace systému Funkce automaticky reaktivuje systém v případě nechtěné Deaktivace.

16 Zvolte mezi: Re-Aktivace Vypnuta Re-Aktivace bez zamknutí dveří Re-Aktivace se zamknutím dveří F6 Zpožděná aktivace Tento režim dovoluje systému zpozdit Aktivaci o 5, 35 nebo 60 sekund. Režim je určen pro vozidla se zpožděním vypnutí osvětlení interiéru. F7 Zamknutí dveří/odemykací signál Zvolte mezi: 0,5sekundy Zamknout/0,5 sekundy Odemknout 1sekunda Zamknout/1 sekunda Odemknout pro standardní vozy 3,5sekundy Zamknout/3,5 sekundy Odemknout pro vakuový centrální zamykácí systém 1sekunda Zamknout/1 sekunda Odemknout 2x pro japonské vozy F8 CH2 výstup Stiskněte tlačítko CH2 na ovladači pro aktivaci tohoto režimu. F8/1: modrý vodič vyšle signál (-) pro 1sekundu - otevření kufru. F8/2: modrý vodič vyšle signál (-) pro 30sekund, aby systém zavřel okna F8/3: modrý vodič vyšle signál (-), stiskněte opět tlačítko CH2 pro zastavení výstupního signálu (-). F8/4: modrý vodič vyšle opět signál (-), po zapnutí zapalování. F9 CH3 výstup Stiskněte tlačítko CH2 na ovladači pro aktivaci tohoto režimu. F9/1: zelenočervený vodič vyšle signál (-) 1sekundu otevření kufru. F9/2: zelenočervený vodič vyšle signál (-) pro 3,5 sekundy F9/3: zelenočervený vodič vyšle signál (-) pro 12 sekund F9/4: zelenočervený vodič vyšle signál (-) pro 0,4 sekundy, pauza 0,3 sekundy a opět výstupní signál (-) pro 0,4 sekundy F9/5: zelenočervený vodič vyšle signál (-) pro 1 sekundu, pauza 0,5 sekundy a opět výstupní signál (-) pro 1 sekundu. F10 CH4 výstup F10/1až 4: Je-li systém Aktivní, zelenobílý vodič může vyslat signál v různém čase pro aktivaci dalších zařízení: 1 sekunda, 10 sekund, 15 sekund nebo 30 sekund. F10/5: Je-li systém deaktivován, zelenobílý vodič vyšle signál (-) pro 20 sekund. F11 Obnovení továrního nastavení Tato volba dovolí systému rychle obnovit tovární nastavení. F12 Valet/Nastavení osobního kódu pro programování Existují 2 módy F12: Valet mód a mód Osobní kód Pokud je F12 ve Valet módu, můžete programovat funkce a volby F12 až 25 skrz přepínač servisního režimu. Pokud je F12 v módu Osobní kód, můžete programovat funkce a volby F12 vložením Osobního kódu. F13 Přenosová karta Přenosová karta je přídavné inovované příslušenství F 13/1 Vypnutí hledání Přenosové karty F 13/2 Zapnutí hledání Přenosové karty. Pokud systém přenosovou kartu nenajde, potom zablokuje motor. F 13/3 Zapnutí hledání Přenosové karty. Pokud systém přenosovou kartu nenajde, potom automaticky spustí Protiúnosový režim.

17 F14 Upozornění na zapalování v Deaktivovaném stavu Sepnutí Zapalování v Deaktivovaném režimu označí signální ikona na ovladači LCD, ukáže znak Klíč F15 INST 2 (-) extra vstupní spínač Vyberte mezi INST 2 speciálním vstupem (-) nebo vstupem měřiče rychlosti (tachometru). F16 Aktivace Protiúnosového režimu ovladačem Aktivaci Protiúnosového režimu provedete současným stisknutím tlačítek Aktivace a Deaktivace při sepnutém zapalování. F17 Aktivace Protiúnosového režimu zapnutím zapalování Aktivaci Protiúnosového režimu provedete zapnutím zapalování nebo otevřením dveří (-) při zapnutém zapalování. F18 Aktivace Protiúnosového režimu zapnutím zapalování Aktivaci Protiúnosového režimu provedete otevřením dveří (+) při zapnutém zapalování nebo dosažením přednastavené rychlosti. F19 ARM (-) výstup F19/1: výstup (-) černobílého vodiče je opakem k Aktivnímu výstupu (-) (oranžový vodič). Tzn.když oranžový vodič vyšle signál (-),černobílý vodič nevyšle signál (-). Když oranžový vodič nevyšle signál (-),černobílý vodič vyšle signál (-). F19/2: Černobílý vodič vyšle signál (-) PRO Turbo časovač. F20 CH5 výstup F20/1: výstup (-) šedého vodiče je opakem k Aktivnímu výstupu (-) (oranžový vodič). F20/2: Šedý vodič vyšle signál (-) a spustí Pager, pokud je aktivován Alarm systém. F21 CH6 výstup Dva modročerné vodiče Zvolte mezi turbo časovačem a W módem F21/1: vyšle výstupní signál po 20 sekundách po Deaktivaci. Tato volba je doporučena k povelu Zhasnutí světel. F21/2: Výstupní signál (-) pro Turbo časovač podle času nastaveného v F1. F21/3/4/5: Podle nastavení W - módu se aktivuje kanál (zvolte mezi): 1) Start a Stop skutečného času (podle nastavení Start a Stop ve W módu). 2) Start pro 1 sekundu skutečného času (podle nastavení Startu pro 1 sekundu ve W módu). 3) Start pro 1/0,5/1 sekundu skutečného času (podle nastavení Startu pro 1 sekundu, pauzu 0,5 sekundy a opět pro 1 sekundu ve W módu). F22 Zavírání Oken/ střešní okno Tato volba je doporučena pro vozidla vybavená automatickým Zavíráním Oken nebo střešního okna. Zvolte interval mezi 10 sekundami, 15 sekundami, 22 sekundami nebo 30 sekundami pro Zavření Oken nebo střešního okna. F23 Pasivní aktivace Systém se automaticky Aktivuje 30 sekund po zaparkování vozidla, pokud budou všechny dveře zavřeny. F24 Zamknutí dveří v režimu Pasivní aktivace V režimu Pasivní aktivace všechny dveře budou zamknuty. F25 STOP (-/+) funkce Dveřního spínače F25/1: žádná změna pro Dveřní spínače F25/2: Fialový vodič Dveřního spínače (+) nebude definován pro Dveřní spínače, ale třeba jako spínač nožní brzdy (+). F25/3: Hnědý vodič Dveřního spínače (-) nebude definován pro Dveřní spínače, ale třeba jako spínač nožní brzdy (-).

18 NEŽ ZAČNETE INSTALOVAT: Přečtěte si všechny INSTRUKCE! Vždy použijte multimetr pro ověření zapojení elektrické kabeláže vozidla. Před namontováním výrobku ověřte vhodnost umístění (jak to požaduje zákazník) Přepínače servisního kódu a LED diod. Vždy se podívejte, dřív než začnete vrtat otvory. Ujistěte se, že nepoškodíte hadice, el.izolační trubky ani fyzicky nepoškodíte vozidlo. Montáž kontrolní jednotky Namontuj kontrolní jednotku pod přístrojovou desku, kde bude pro možného zloděje obtížné modul objevit a dále od pohyblivých částí, jako je např. brzdový pedál. Anténní modul Pro nejlepší rozsah a výkon by měla být anténa umístěna na nejvyšším místě předního skla. Př.: za zadním zrcátkem. Pozn. Zabarvení okenního skla nebo filmový povlak mohou snížit dosah a rozsah systému. Montážní povrch pro anténu by měl být čistý a suchý. Montáž sirény Namontujte sirénu na vhodné místo pod kapotou, dále od horkých a pohybujících se částí motoru. Ujistěte se, že siréna nebude dosažitelná zespodu vozidla nebo skrz masku chladiče. Nakloňte sirénu tak, aby se voda nemohla shromažďovat uvnitř zvukové membrány (zvonu). Ochraňte vodič procházející skrz přepážku páskou nebo rozdělanou izolační trubkou. Montáž otřesového senzoru Pevně připojte otřesový senzor ke sloupku řízení, použijte silnou sponu nebo pevný drátěný úvazek. Ujistěte se, že seřizovací šroub zůstane přístupný pro pozdější testování a seřizování. 20-pinový hlavní konektor ČERNÝ VODIČ- Zemnicí vstup (-). Připojte k pevnému kovovému podkladu, který je čistý a zbavený nátěrů a nečistot. ORANŽOVÝ VODIČ zabezpečovací vystup (-) 500mA. Připojte k relé pro volitelné přerušení obvodu, Viz Instalační diagram. Oranžový vodič zajišťuje uzemnění 40 sekund pokud je alarm aktivován, aby zprovoznil odstavené relé benzínové pumpy nebo jiné zařízení, (jako např. modul ovládání oken apod.) MODRO/HNĚDÝ VODIČ INST1 vstup (-). Připojte ke kolíku spínače kapoty nebo spínače kufru. MODRO/HNĚDÝ VODIČ zajišťuje uzemnění, pokud jsou kapota nebo kufr otevřeny. BÍLO/ČERNÝ VODIČ-Vodič výstupu sirény 5A(+). Připojte ho k červenému vodiči sirény. Spojte černý vodič sirény s kostrou auta. MODRO/ČERVENÝ VODIČ INST 2 vstup (-). a) Připojte ke kolíku spínače kapoty nebo spínače kufru. b) Připojte k senzoru rychlosti u vozidel VAZ (F15.F3). ČERVENÝ VODIČ - +12V od baterie Připojte červený vodič opatřený pojistkou k hlavnímu přívodu s +12V zdroji. HNĚDÝ VODIČ Záporný spínač dveří (-). Připojte k vodiči dveřního spínače, který ukazuje zem, když jsou dveře otevřeny. BÍLÝ VODIČ Výstup parkovacích světel (+). Připojte k vodiči parkovacích světel auta. FIALOVÝ VODIČ Kladný spínač dveří (+). Připojte k vodiči dveřního spínače, který ukazuje +12V, když jsou dveře otevřeny. Tento typ dveřního obvodu je většinou použit u vozů Ford. ZELENO/BÍLÝ VODIČ CH4 výstup (-) 500mA (F10). MODRÝ VODIČ CH2 výstup (-) 500mA (F8). ŠEDÝ VODIČ CH5 výstup (-) 500mA (F20). ČERNO/BÍLÝ VODIČ ARM (-) 500mA.

19 MODRO/ČERNÝ VODIČ CH6 výstup (-) 1A. (F21). ŽLUTO/ČERNÝ VODIČ ZAP (IGN) 2, +12v vstup zapalování. Připojte ho k vodiči vedoucímu do startéru. Napětí tohoto výstupu udrží motor v chodu podle nastavení Turbo časovače. ŽLUTÝ VODIČ ZAP (IGN1), +12v vstup zapalování. Připojte k hlavnímu vodiči zapalování ve spínači skřínce. Pokud je zapalování zapnuto, na vodiči naměříte +12V v průběhu startování. ZELENO/ČERVENÝ VODIČ CH3 výstup (-) 1A viz Tabulka Programovacích kódu F9. 6-ti Pinový konektor centrálního zamykání MODRO/BÍLÝ VODIČ sepne/zamkne pin relé NO(87). ŽLUTÝ VODIČ - sepne/zamkne pin relé COM (30). ZELENÝ VODIČ - sepne/zamkne pin relé NC (87a). ORANŽOVÝ VODIČ - odpojí/odemkne pin relé NO(87). BÍLÝ VODIČ - odpojí/odemkne pin relé COM (30). MODRÝ VODIČ - odpojí/odemkne pin relé NC (87a). Připojovací konektory 2-kolíkový konektor: Zapojte konektorový port pro LED diodu. Namontujte LED diodu na místo snadno viditelné z kterékoliv strany vozidla. 2-kolíkový konektor: Zapojte konektorový port pro spínač servisního režimu. Namontujte ho na místo snadno přístupné ze sedadla řidiče. Přepínač by měl být dobře ukryt! 4-kolíkový bílý konektor A: Zapojte konektorový port pro 2-zónový otřesový senzor. 4-kolíkový bílý konektor B: Zapojte konektorový port pro volitelný ultrazvukový senzor.

20 Centrální zamykání ovládané záporným impulzem Centrální zamykání ovládané kládným impulzem

21 Přídavné centrální zamykání Pneumatické (vakuové) centrální zamykání

22 Centrální zamykání s opačnou polaritou

23

Dvoucestný autoalarm. Uživatelský a montážní návod

Dvoucestný autoalarm. Uživatelský a montážní návod Dvoucestný autoalarm Uživatelský a montážní návod Důležité pokyny Doporučujeme montáž svěřit zkušenému techniku. Zabraňte styku centrální jednotky a dálkových ovladačů s vodou Před použitím si pečlivě

Více

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému :

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému : Bezpečnostní systém POKYNY K OBSLUZE MODEL: VOYAGER Vlastnosti systému : 1. Dva 4-tlačítkové ovladače s plovoucím kódem a funkcí antiscan 2. Aktivace / deaktivace systému 3. Tichá aktivace / deaktivace

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM MONTÁŽNÍ MANUÁL.

MODULÁRNÍ AUTOALARM MONTÁŽNÍ MANUÁL. MODULÁRNÍ AUTOALARM MONTÁŽNÍ MANUÁL www.levnealarmy.cz Dálkový ovladač Tlačítko Alarm zapnutý Alarm vypnutý Zapnuté zapalování I - krátký stisk Zapnutí alarmu Zapnutí alarmu II - krátký stisk Vypnutí alarmu

Více

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel SE545 Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel Montážní příručka 1. Shéma zapojení 1.2 Popis vodičů Pin Barva vodiče Popis 1 Červený Napájení +24 V (pojistka 15 A) 2 Černý Zem 3 Černý

Více

SPY 11. Automobilový zabezpečovací systém

SPY 11. Automobilový zabezpečovací systém SPY 11 Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka Před prvním použitím zabezpečovacího systému si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Tlačítka

Více

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz DÁLKOVÝ OVLADAČ Tlačítko Obrázek Funkce Podmínka zapnutí a uzamknutí dveří alarm je vypnutý 1 vyhledání auta se zvukem alarm je zapnutý ukončení poplachu je spuštěný

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL.

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL. MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL www..levnealarmy.cz Tlačítko č. 1 Tlačítko č.2 Dálkový ovladač Tlačítko Zapnuté Vypnuté Zapnuté zapalování I - krátký stisk Vypnutí alarmu Zapnutí alarmu I - delší

Více

Instalační a uživatelský manuál

Instalační a uživatelský manuál Instalační a uživatelský manuál - 2 - FUNKCE A MOŽNOSTI ALARMU: Dálkové ovládání centrálního zamykání 30 100m (záleží na umístění řídící jednotky alarmu) Hlasitá/Tichá aktivace alarmu Funkce Panic Vyhledání

Více

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti popis systému HPS 840 je autoalarm určený pro motorová vozidla s dálkově ovládaným centrálním zamykáním a s 12V napájecím

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál 1 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí se zvukem

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL. www.levnealarmy.cz

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL. www.levnealarmy.cz MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL www.levnealarmy.cz Dálkový ovladač Tlačítko Alarm zapnutý Alarm vypnutý Zapnuté zapalování I - krátký stisk Zapnutí alarmu Zapnutí alarmu II - krátký stisk Vypnutí

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Automobilový zabezpečovací systém SPY09 Uživatelská příručka Před prvním použitím zabezpečovacího systému si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. Obsah Tlačítka

Více

SPY18 - RFID MOTO ALARM

SPY18 - RFID MOTO ALARM SPY18 - RFID MOTO ALARM Obsah RFID MOTO ALARM...1 HANDS FREE CHYTRÁ RFID TECHNOLOGIE...2 FUNKCE SYSTÉMU...3 Varování před nízkou kapacitou baterie...4 Režim úspory energie (režim spánku)...4 Ruční aktivace

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 8000B. montážní manuál. www.levnealarmy.cz

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 8000B. montážní manuál. www.levnealarmy.cz Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 8000B montážní manuál www.levnealarmy.cz I. ÚVOD MAGICAR 8000B je bezpečnostní zařízení s nejvyšším stupněm ochrany. Díky dvojcestnému ovladači budete okamžite

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN CZ KEY. autoalarm s plovoucím kódem E27*97RA-01*1029*00

NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN CZ KEY. autoalarm s plovoucím kódem E27*97RA-01*1029*00 NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN CZ KEY autoalarm s plovoucím kódem E27*97RA-01*1029*00 OBSAH BALENÍ Řídící jednotka Dvojzónový otřesový snímač Siréna Signalizační LED Servisní tlačítko 2x dálkové ovladače 2x

Více

SE560. Dvoucestný zabezpečovací systém do automobilu. Uživatelská příručka

SE560. Dvoucestný zabezpečovací systém do automobilu. Uživatelská příručka SE560 Dvoucestný zabezpečovací systém do automobilu Uživatelská příručka Obsah Funkce a možnosti zabezpečovacího systému... 3 Nastavitelné parametry zabezpečovacího systému... 4 Funkce tlačítek dálkového

Více

MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD

MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD Autoalarm MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD Tlačítka dálkového ovladače: Aktivace Deaktivace Tichá aktivace Vyhledání vozu A. Aktivace: Stiskněte tlačítko, siréna jednou pípne, směrová světla jednou bliknou,

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál. www.autoalarmy.cz

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál. www.autoalarmy.cz Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál www.autoalarmy.cz 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí

Více

SE528. Zabezpečovací systém do automobilu. Instalační a uživatelská příručka

SE528. Zabezpečovací systém do automobilu. Instalační a uživatelská příručka SE528 Zabezpečovací systém do automobilu Instalační a uživatelská příručka Funkce systému: Dálkové ovládání s plovoucím kódem Nastavitelná délka impulsu pro odemknutí a zamknutí dveří Nastavitelné automatické

Více

AUTOALARM MINICAR. Řada 686H. Uživatelský a montážní návod. S plovoucím kódem

AUTOALARM MINICAR. Řada 686H. Uživatelský a montážní návod. S plovoucím kódem AUTOALARM MINICAR Řada 686H S plovoucím kódem Uživatelský a montážní návod Děkujeme že jste si vybrali právě tento systém Prosíme, čtěte následující informace, než začnete alarm instalovat a používat.

Více

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel SE545 Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel Uživatelská příručka 1. Úvod Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Tento zabezpečovací systém představuje velký

Více

Automobilový zabezpečovací systém SPY13

Automobilový zabezpečovací systém SPY13 Automobilový zabezpečovací systém SPY13 Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Aktivace a deaktivace zabezpečení, spuštění poplachu...2 Dočasné

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000. uživatelský manuál

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000. uživatelský manuál Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000 uživatelský manuál I.ÚVOD MAGICAR 4000 je bezpečnostní zařízení s vysokým stupněm ochrany. Pomocí dvoucestného ovladače budete okamžitě informováni o případném

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAS-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení

Více

Zabezpečovací systém pro vozidla vybavená sběrnicí CAN a zabudovaným centrálním zamykáním na dálkové ovládání SE 525

Zabezpečovací systém pro vozidla vybavená sběrnicí CAN a zabudovaným centrálním zamykáním na dálkové ovládání SE 525 Zabezpečovací systém pro vozidla vybavená sběrnicí CAN a zabudovaným centrálním zamykáním na dálkové ovládání SE 525 Obsah 1 Ovládání a režimy systému 3 11 Aktivace zabezpečení3 12 Deaktivace zabezpečení

Více

SENTINEL 1100 montážní manuál

SENTINEL 1100 montážní manuál Autoalarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 montážní manuál www.levnealarmy.cz I. ÚVOD Sentinel 1100 je bezpečnostní zařízení s vysokým stupňem ochrany. Díky dvojcestnému ovladači budete okamžitě informováni

Více

SE 529. Zabezpečovací systém pro vozidla se zabudovaným centrálním zamykáním na dálkové ovládání

SE 529. Zabezpečovací systém pro vozidla se zabudovaným centrálním zamykáním na dálkové ovládání SE 529 Zabezpečovací systém pro vozidla se zabudovaným centrálním zamykáním na dálkové ovládání Obsah 1 Ovládání a režimy systému 3 11 Aktivace zabezpečení 3 12 Deaktivace zabezpečení (odbezpečení vozidla)

Více

SPY23. Dvoucestný autoalarm. Uživatelská příručka

SPY23. Dvoucestný autoalarm. Uživatelská příručka SPY23 Dvoucestný autoalarm Uživatelská příručka 1. Funkce 1.1 Zvukový / světelný alarm Po zaparkování vyjměte klíč ze zapalování, zavřete všechny dveře a jedním stisknutím tlačítka uzamknete dveře. Indikátor

Více

Univerzální autoalarm s dálkovým startem PAS-51

Univerzální autoalarm s dálkovým startem PAS-51 Univerzální autoalarm s dálkovým startem PAS-51 Úvod Děkujeme za nákup autoalarmu PAS-51. Jde o zařízení umožňující střežit automobil pomocí otřesového čidla. Upozornění: Byť instalace zařízení nevyžaduje

Více

Univerzální autoalarm s dálkovým startem Tomahavk TW-9010

Univerzální autoalarm s dálkovým startem Tomahavk TW-9010 Univerzální autoalarm s dálkovým startem Tomahavk TW-9010 Upozornění: Byť instalace zařízení nevyžaduje nadprůměrnou technickou zručnost, tak pokud si jí nejste jisti, svěřte ji raději odborníkům. Hlavní

Více

CS-1513LCD. Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a pagerem. uživatelský návod

CS-1513LCD. Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a pagerem. uživatelský návod Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a pagerem CS-1513LCD uživatelský návod 1 A. FUNKCE DÁLKOVÉHO OVLADAČE tlačítko funkce systému poznámka uzamkne dveře vozidla a aktivuje systém - aktivuje systém a

Více

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Originální dálkové ovládání vozidla Pokyny k nastavení - Czech Vážený zákazníku, V tomto průvodci najdete pokyny a informace potřebné k aktivování

Více

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Dálkové ovládání systému alarmu Pokyny k nastavení - Czech Vážený zákazníku, V tomto průvodci najdete pokyny a informace potřebné k aktivování a deaktivování

Více

CANBUS modulární autoalarm Uživatelský a montážní manuál

CANBUS modulární autoalarm Uživatelský a montážní manuál DS500 CAN DS500 CAN U CANBUS modulární autoalarm Uživatelský a montážní manuál Ver.1.07 Vlastnosti CANBUS alarmu Ultrazvukový snímač u verze DS500 CAN U. 2 nezávislé přídavné vstupy pro snímače. Spínané

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům:

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům: Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAA-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení umožňující střežit

Více

HPS 845 (H) Užívatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

HPS 845 (H) Užívatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 845 (H) Užívatelský návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti popis systému HPS 845 (H) je autoalarm určený pro motorová vozidla s dálkově ovládaným centrálním zamykáním a s 12V napájecím

Více

Univerzální autoalarm s dálkovým startem CARVOX CX-999A

Univerzální autoalarm s dálkovým startem CARVOX CX-999A Univerzální autoalarm s dálkovým startem CARVOX CX-999A Úvod Děkujeme za nákup autoalarmu CARVOX CX-999A. Jde o zařízení umožňující střežit automobil pomocí otřesového čidla. Upozornění: Byť instalace

Více

EASY CAR. Zabezpečovací systém

EASY CAR. Zabezpečovací systém EASY CAR Zabezpečovací systém ez7, ez7k, ez7k+s, ez8 Montážní příručka Upozornění: tento návod je univerzální pro několik modelů, vámi zakoupený model nemusí obsahovat všechny součásti uvedené v tomto

Více

motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540

motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540 Montážní a uživatelský manuál motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybral právě náš produkt a přejeme Vám mnoho spokojenosti při jeho používání. Při převzetí výrobku

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál

MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál MISTRAL MAX R1 MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál CZ Hlavní znaky Plovoucí kód Dálkové zapnutí/vypnutí alarmu Tiché zapnutí/vypnutí alarmu

Více

MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM

MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM RC 302 2TN MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montážní manuál CZ RC 302 2TN CZ MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM OBSAH 1. Funkce dálkového ovladače... 3 2. Programování dálkových

Více

SENTINEL 1100 uživatelský manuál

SENTINEL 1100 uživatelský manuál Autoalarm s integrovaným pagerem www.9000.cz SENTINEL 1100 uživatelský manuál OBSAH 1. DŮLEŽITÉ INFORMACE... 1 2. ÚVOD... 1 3. DISPLEJ DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 1 3.1. POPIS IKONEK DISPLEJE... 1 4. FUNKCE

Více

Vehicle Security System VSS 1. Přůvodce nastavením systému - Czech

Vehicle Security System VSS 1. Přůvodce nastavením systému - Czech Vehicle Security System VSS 1 Přůvodce nastavením systému - Czech Vážený zákazníku, v tomto průvodci najdete pokyny a informace potřebné: k potvrzení instalace systému alarmu k aktivaci a deaktivaci některých

Více

SPY 10. Automobilový zabezpečovací systém

SPY 10. Automobilový zabezpečovací systém SPY 10 Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka Před prvním použitím zabezpečovacího systému si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Tlačítka

Více

2TN - G. MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montažní manuál

2TN - G. MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montažní manuál 2TN - G MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montažní manuál CZ MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál CZ Charakteristické vlastnosti Plovoucí kód Dálkové vypnutí/zapnutí alarmu Tiché vypnutí/zapnutí

Více

Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka

Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka Před prvním použitím zabezpečovacího systému si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Dálkové ovládání...

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru MAGICAR 9000A. montážní manuál

Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru MAGICAR 9000A. montážní manuál Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru MAGICAR 9000A montážní manuál I. ÚVOD MAGICAR 9000A je bezpečnostní systém s nejvyšším stupněm ochrany. Pomocí dvoucestného ovladače budete okamžitě

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000. montážní manuál

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000. montážní manuál Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000 montážní manuál I.ÚVOD MAGICAR 4000 je bezpečnostní zařízení s vysokým stupněm ochrany. Pomocí dvoucestného ovladače budete okamžitě informováni o případném

Více

MISTRAL MAX R2. MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál

MISTRAL MAX R2. MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál MISTRAL MAX R2 MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál CZ MODULÁRNÍ AUTOALARM Uživatelský a montážní manuál CZ Hlavní znaky Plovoucí kód Dálkové zapnutí/vypnutí alarmu Tiché zapnutí/vypnutí alarmu

Více

Základní prvky systému

Základní prvky systému MAGICAR MA600H Základní prvky systému ANTÉNA INDIKAČNÍ LASER DRŽÁK LED A LED B SYSTÉMOVÁ SIRÉNA SYSTÉMOVÉ TLAČÍTKO LED C LED D PIR SENZOR ADAPTÉRU ZDÍŘKA PRO KONEKTOR Montáž Li-Ion baterie do systému +12V

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ T IMO BEZKONTAKTNÍ IMOBILIZÉR

NÁVOD NA POUŽITÍ T IMO BEZKONTAKTNÍ IMOBILIZÉR NÁVOD NA POUŽITÍ T IMO BEZKONTAKTNÍ IMOBILIZÉR Úvod - Zařízení je možné použít ve všech vozidlech s 12V napájecím napětím. - Určené pro instalaci v interiéru vozidla. - Pozorně si přečtěte instrukce a

Více

Zabezpečovací systém pro motocykly

Zabezpečovací systém pro motocykly Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Funkce zabezpečovacího systému... 2 Aktivace (spuštění) zabezpečovacího systému...2 Tichá aktivace (spuštění) zabezpečovacího systému...2 Deaktivace

Více

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Montážní návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Montážní návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 840 NEW (H) Montážní návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti UPOZORNĚNÍ: Před instalací si pozorně přečtěte instrukce a doporučení uvedené v návodu. Zařízení musí být nainstalované

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

NÁVOD K OBSLUZE ALARMU MaxiCar 786T TECHNICKÉ ÚDAJE:

NÁVOD K OBSLUZE ALARMU MaxiCar 786T TECHNICKÉ ÚDAJE: NÁVOD K OBSLUZE ALARMU MaxiCar 786T22-3410 TECHNICKÉ ÚDAJE: Napájecí napětí : DC 12V (10V-15V) Odběr proudu: 20mA Pracovní teplota: od -40 do +80 C Výstup na dovírání oken: -300mA, doba trvání impulzu

Více

SPY16 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka

SPY16 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka SPY16 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Tlačítka dálkového ovladače...2 Funkce zabezpečovacího systému...2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí motoru...3

Více

Sebury W1-A Instalační manuál

Sebury W1-A Instalační manuál Sebury W1-A Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 Poslední korekce dne: 17.5.2013 VARIANT plus s.r.o. W1-A Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1

Více

RC 202-KEY. www.9000.cz. MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montažní manuál

RC 202-KEY. www.9000.cz. MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montažní manuál RC 202-KEY www.9000.cz MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montažní manuál Modul dálkového ovládání s plovoucím kódom Montážní a uživatelský manuál OBSAH Hlavní znaky... 2 1. Funkce

Více

Popis a funkce klávesnice K3

Popis a funkce klávesnice K3 Popis a funkce klávesnice K3 originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice K3 používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří, ovládání zabezpečovacích

Více

GSM ALARM - základní sada Návod k použití

GSM ALARM - základní sada Návod k použití GSM ALARM - základní sada Návod k použití První spuštění a základní nastavení: Před vložením SIM karty do GSM alarmu, je potřeba ji připravit v mobilním telefonu: 1. Odstraňte PIN 2. Vymažte všechny telefonní

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ T CAN. Systém zabezpečení vozidla pro CAN BUS E27*97RAI-01*1031*00

NÁVOD NA POUŽITÍ T CAN. Systém zabezpečení vozidla pro CAN BUS E27*97RAI-01*1031*00 NÁVOD NA POUŽITÍ T CAN Systém zabezpečení vozidla pro CAN BUS E27*97RAI-01*1031*00 Úvod! Před instalací si prosím zkontrolujte kompatibilitu alarmu T CAN podle přiloženého seznamu podporovaných vozidel.!

Více

montážní a uživatelský návod

montážní a uživatelský návod Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a antiscanem CS-521 MONTÁŽNÍ NÁVOD Schéma zapojení - Podrobně si přečtěte návod pro správnou funkčnost systému a jeho správné naprogramování. - Neinstalujte žádný

Více

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze Technická specifikace Dodávka energie Dodávka energie pro externí příslušenství Síla motoru Ochranná pojistka Ochrana Pracovní teplota

Více

Popis a funkce klávesnice BC-2018

Popis a funkce klávesnice BC-2018 Popis a funkce klávesnice BC-2018 originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice s čtečkou otisků prstů používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání

Více

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Montážní manuál

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Montážní manuál GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL CZ Montážní manuál OBSAH 1 NASTAVENÍ ALARMU... 3 1.1 Programování ovladačů...3 1.2 Nouzové vypnutí alarmu...3 1.3 Změna počtu stisknutí servisního

Více

Popis a funkce čtečky otisku prstu

Popis a funkce čtečky otisku prstu Popis a funkce čtečky otisku prstu Čtečka používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří a zabezpečovacích systémů které využívaí časové nebo bistabilní kontakty. Programování se provádí

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM s tranzistorovým výstupem pro CZ

MODULÁRNÍ AUTOALARM s tranzistorovým výstupem pro CZ MODULÁRNÍ AUTOALARM s tranzistorovým výstupem pro CZ MONTÁŽNÍ MANUÁL www.levnealarmy.cz PROGRAMOVÁNÍ Pozn.: I po výpadku napájení alarmu, zůstanou veškerá nastavení zachována. PROGRAMOVÁNÍ dálkových ovladačů

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000 uživatelský manuál

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000 uživatelský manuál www.9000.cz Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 4000 uživatelský manuál I.ÚVOD MAGICAR 4000 je bezpečnostní zařízení s vysokým stupněm ochrany. Pomocí dvoucestného ovladače budete okamžitě informováni

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru SENTINEL 2200M. montážní manuál.

Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru SENTINEL 2200M. montážní manuál. Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru SENTINEL 2200M montážní manuál www.autoalarmy.cz I. ÚVOD SENTINEL 2200M je bezpečnostní zařízení s nejvyšším stupněm ochrany. Díky dvoucestnému

Více

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY POZNÁMKY K INSTALACI Aby se zabránilo špatné detekci čidel, je nutné při instalaci sady do kovového nárazníku, použít sadu parkpodlozkakov. Věnujte pozornost

Více

POKROČILÉ PROGRAMOVÁNÍ. Pípání / Poplach

POKROČILÉ PROGRAMOVÁNÍ. Pípání / Poplach POKROČILÉ PROGRAMOVÁNÍ Pokročilé programování umožňuje uživateli uživatelsky přizpůsobit řídící panel, aby reagoval různě při různých okolnostech. Hlavními rysy jsou: Jestliže je vybuzen senzor, řídící

Více

CLIFFORD. Prime Level FOUR. Návod k použití. The Science of Security. Vítejte ve světě špičkových technologií pro bezpečnost a pohodlí

CLIFFORD. Prime Level FOUR. Návod k použití. The Science of Security. Vítejte ve světě špičkových technologií pro bezpečnost a pohodlí CLIFFORD The Science of Security Prime Level FOUR G4 Návod k použití Vítejte ve světě špičkových technologií pro bezpečnost a pohodlí Dálkové ovladače Vašeho bezpečnostního systému CLIFFORD Prime jsou

Více

DÁLKOVÝ START OMEGA 01 MONTÁŽNÍ NÁVOD

DÁLKOVÝ START OMEGA 01 MONTÁŽNÍ NÁVOD DÁLKOVÝ START OMEGA 01 MONTÁŽNÍ NÁVOD Před započetím vlastní instalace si pečlivě prostudujte tento MONTÁŽNÍ návod. změřte každý okruh digitálním multimetrem identifikujte požadované okruhy všechny komponenty

Více

Vstupní jednotka E10 Návod na použití

Vstupní jednotka E10 Návod na použití Návod na použití Přístupový systém Vstupní jednotka E 10 Strana 1 Obsah 1 Úvod:... 3 2 Specifikace:... 3 3 Vnitřní obvod:... 3 4 Montáž:... 3 5 Zapojení:... 4 6 Programovací menu... 5 6.1 Vstup do programovacího

Více

RC 202-KEY. MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montažní manuál

RC 202-KEY. MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montažní manuál RC 202-KEY MODUL DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ S PLOVOUCÍM KÓDEM Uživatelský a montažní manuál CZ OBSAH Hlavní znaky... 2 1. Funkce dálkového ovladače... 3 2. Programování dálkových ovladačů... 3 3. Funkce RC 202...

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ AM-780KEY / RJ CZ KEY. Řídící jednotka centrálního zamykání na DO E27*10R-02-1204*00

NÁVOD NA POUŽITÍ AM-780KEY / RJ CZ KEY. Řídící jednotka centrálního zamykání na DO E27*10R-02-1204*00 NÁVOD NA POUŽITÍ AM-780KEY / RJ CZ KEY E27*10R-02-1204*00 Řídící jednotka centrálního zamykání na DO OBSAH BALENÍ 1x řídící jednotka 2x 3-tlačítkový dálkový ovladač 1x kabelový svazek 1x montážní návod

Více

A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE

A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE ČEŠTINA OBSAH STRUČNÝ NÁVOD STRUČNÝ NÁVOD OBSAH 1. STRUČNÝ NÁVOD 1 Rychlý start 02 2 Displej 03 3 Tlačítko 04 4 Provoz 08 3 4 5 6 Posuvné dveře (uzavřené)

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA MC101 NÁVOD K POUŽITÍ

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA MC101 NÁVOD K POUŽITÍ 1 ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA MC101 NÁVOD K POUŽITÍ ON 2 3 4 00. OBSAH REJSTŘÍK 01. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY bezpečnostní pokyny strana 01.A 02. ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA technické parametry strana 01.B popis DIP přepínačů strana

Více

1. Popis. 1.1 Základní vlastnosti. 1.2 Technické parametry

1. Popis. 1.1 Základní vlastnosti. 1.2 Technické parametry 1. Popis Čtečka karet s klávesnicí. Disponuje reléovým výstupem, který lze ovládat kódem, kartou, nebo pro vyšší bezpečnost jejich kombinací. Na Wiegand port lze připojit externí čtečka, nebo jej lze naopak

Více

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Uživatelský manuál

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Uživatelský manuál GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL CZ Uživatelský manuál MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S CAN BUS ROZHRANÍM Uživatelský manuál CZ Charakteristické vlastnosti Možnost připojení modulu

Více

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W1-B Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Je možné zapojit do větších

Více

MAGICAR 9000B montážní manuál

MAGICAR 9000B montážní manuál Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru MAGICAR 9000B montážní manuál www.levnealarmy.cz I. ÚVOD MAGICAR 9000B je bezpečnostní systém s nejvyšším stupněm ochrany. Pomocí dvoucestného

Více

HPS 845 PTL (H) Montážní návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

HPS 845 PTL (H) Montážní návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 845 PTL (H) Montážní návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti UPOZORNĚNÍ: Před instalací si pozorně přečtěte instrukce a doporučení uvedené v návodu. Zařízení musí být nainstalované

Více

GLOBE 4800/4900 CAN NÁVOD PRO UŽIVATELE

GLOBE 4800/4900 CAN NÁVOD PRO UŽIVATELE GLOBE 4800/4900 CAN NÁVOD PRO UŽIVATELE Vážení zákazníci, děkujeme Vám, že jste si zakoupili tento výrobek, který byl vyvinut a vyroben v souladu s náročnými standardy automobilového průmyslu při využití

Více

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 8000B. uživatelský manuál. www.levnealarmy.cz

Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 8000B. uživatelský manuál. www.levnealarmy.cz Autoalarm s integrovaným pagerem MAGICAR 8000B uživatelský manuál www.levnealarmy.cz OBSAH 1. Důležité informace... 2 2. Úvod... 2 3. Displej dálkového ovladače... 3 3.1. Popis ikonek displeje... 3 4.

Více

Bezpečnostní systém pro automobily TYTAN DS410 CAN

Bezpečnostní systém pro automobily TYTAN DS410 CAN Můžete si dopřát kvalitu Bezpečnostní systém pro automobily TYTAN DS410 CAN Dálkové ovládání Bezpečnostní systém TYTAN DS410 CAN lze ovládat pomocí originálního (OEM) dálkového ovládání k automobilu. Příklady

Více

BEZOBSLUŽNÝ IMOBILIZÉR IM101

BEZOBSLUŽNÝ IMOBILIZÉR IM101 BEZOBSLUŽNÝ IMOBILIZÉR IM101 Úvod: Imobilizér IM101 je novou generací zabezpečovacího zařízení s velmi pokročilou technologií. Neslouží pouze k prevenci krádeže vozu, ale může sloužit i jako protiúnosové

Více

Autoalarm Steelmate 988N2 s dálkovým startem motoru Uživatelský manuál

Autoalarm Steelmate 988N2 s dálkovým startem motoru Uživatelský manuál Autoalarm Steelmate 988N2 s dálkovým startem motoru Uživatelský manuál 1 Obsah Obsah... 2 1. Úvod a funkce... 3 Důležité pokyny... 3 Technické parametry... 3 Vlastnosti dvoucestného LCD ovladače... 3 Dálkový

Více

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III CZ OBSAH BALENÍ PROHLÉDNI SI OBRÁZEK I 1. Reproduktor

Více

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce ŘÍDICÍ KARTA ZR24 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Popis Řídicí karta ZR24 je vhodná pro ovládání jednofázových převodových motorů s napájecím napětím 230 V s výkonem až 500 W. Frekvence 50 60 Hz. Karta byla kompletně

Více

NAM technology. Uživatelský manuál. REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011

NAM technology. Uživatelský manuál. REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011 NAM technology Uživatelský manuál REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011 NAM system, a.s. Petra Cingra 840, 735 11 Orlová, Obchodní oddìlení divize PCO: Tel.: +420 596 531 140, GSM: +420 603 479 095, e-mail:

Více

Montážní a uživatelský návod. www.9000.cz. Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a pagerem CS-1513LCD/LED. montážní návod

Montážní a uživatelský návod. www.9000.cz. Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a pagerem CS-1513LCD/LED. montážní návod www.9000.cz Bezpečnostní systém s plovoucím kódem a pagerem CS-1513LCD/LED montážní návod 1 Schéma zapojení anténa vysílače volitelný otřesový senzor programovací tlačítko - Podrobně si přečtěte návod

Více

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu)

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) Obsah: 1. Popis činnosti a funkce 2. Technický popis zařízení 3. Technická data zařízení 4. Základní verze a možné sady 5. Obsah

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN MT 250. Motorkový poplachový systém

NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN MT 250. Motorkový poplachový systém NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN MT 250 Motorkový poplachový systém OBSAH BALENÍ řídící jednotka káblový svazek dálkový ovládač programovací tlačítko(součástí kábl.svazku) signalizační LED(součástí kab.svazku)

Více

W1-A manuál Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy

W1-A manuál Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Autorizace Počet

Více

Bezpečnostní GSM alarm systém. Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Bezpečnostní GSM alarm systém. Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL Bezpečnostní GSM alarm systém Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL První zapnutí Vložte kartu SIM do hlavní jednotky, zapojte kabely a správně namontujte GSM anténu. Potom zapojte napájecí adapter do napájení.

Více

MAGICAR M871A. Autoalarm s integrovaným pagerem Uživatelský manuál

MAGICAR M871A. Autoalarm s integrovaným pagerem Uživatelský manuál MAGICAR M871A Autoalarm s integrovaným pagerem Uživatelský manuál CZ MAGICAR M871A Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru Uživatelský manuál OBSAH 1. Důležité informace...4 2. Úvod...4

Více

Sebury BC verze 2.0. Instalační manuál

Sebury BC verze 2.0. Instalační manuál Sebury BC-2000 verze 2.0 Instalační manuál BC-2000 Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1 ZAPOJENÍ... 5 2.2 RESET NA TOVÁRNÍ NASTAVENÍ... 5 3.

Více

Návod na použití E KR11

Návod na použití E KR11 Návod na použití E KR11 Popis Kódová klávesnice a zároveň i čtečka karet je určena pro venkovní / vnitřní použití. Zařízení lze provozovat samostatně nebo jej lze zapojit do větších systémů pomocí výstupu

Více