R O Z P I S Č E S K É H O P O H Á R U žáků, žákyň, kadetů(juniorů) a kadetek pro soutěžní období 2008/2009

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "R O Z P I S Č E S K É H O P O H Á R U žáků, žákyň, kadetů(juniorů) a kadetek pro soutěžní období 2008/2009"

Transkript

1 1 Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z KOMISE MLÁDEŽE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6, tel R O Z P I S Č E S K É H O P O H Á R U žáků, žákyň, kadetů(juniorů) a kadetek pro soutěžní období 2008/2009 V š e o b e c n á u s t a n o v e n í: 1. Řízení soutěže: Soutěž vyhlašuje Český volejbalový svaz Správní rada. Soutěž řídí komise mládeže ČVS. Veškerou korespondenci zasílejte na adresu řídícího příslušné soutěže. Kadeti: Václav MOSLER, TZ: P. Bezruče 369, Dolní Benešov TB: odbory@msa.cz MT: Kadetky: ing.milan KRČÍN TZ: K.Čapka 587, HABARTOV MT: krcin@suas.cz Žáci: Jaroslav LINHART, TZ: Východní 2608, Česká Lípa TB: zsladacl@volny.cz MT: Žákyně: Mgr. Milan ŠÍN, TZ: viz TB Na Výsluní 2547/19, Ústí n. Labem TB: milansin@seznam.cz MT: Pořadatelé: Budou řídícími jednotlivých soutěží určeni dodatečně.. 3. Hrací termíny: Kadeti: kvalifikace: říjen 2008 turnaje: 1.kolo kolo kolo kolo Kadetky: kvalifikace: říjen 2008 turnaje: 1.kolo kolo kolo kolo Žáci: kvalifikace: listopad 2008 turnaje: 1.kolo kolo kolo kolo Žákyně: kvalifikace: listopad 2008 turnaje: Čechy,Morava 1.kolo kolo Finále 1.kolo , 2.kolo

2 2 4. Místo konání: Hraje se v halách nebo tělocvičnách pořadatelů. 5. Úhrada nákladů: Družstva: Družstva startují v soutěži na vlastní náklady Družstva uhradí pořadatelům kvalifikace nenávratný vklad ve výši Kč.. Družstva, která postoupí z kvalifikace do hlavní soutěže ČP uhradí ČVS nejpozději do 14 dnů po skončení kvalifikace : a/ Vklad ve výši Kč, který bude použit na úhradu vkladů družstva pořadatelům jednotlivých turnajů. Pořadatelům turnajů družstva vklad neplatí. Družstvům žákyň, která nepostoupí do finálové části ČP žákyň bude vrácena odpovídající část vkladu ve výši Kč. b/ Finanční garanci ve výši Kč, která bude družstvu vrácena po řádném dokončení soutěže. Finanční garance a odpovídající část vkladu nebudou družstvu vráceny, pokud bude ze soutěže vyloučeno nebo ze soutěže samo odstoupí. ČVS: a/ Uhradí pořadatelům turnajů ČP vklad ve výši Kč za jedno družstvo. b/ Poskytne pořadatelům kvalifikace a turnajů dotaci na technické zabezpečení podle kvality uspořádání a počtu zúčastněných družstev. Dotace činí nejvýše Kč na jednu osmičku zúčastněných družstev.. 6. Účastníci: V kvalifikaci startují přihlášená družstva příslušných kategorií. Maximální počet zařazených družstev po kvalifikaci. kadeti (junioři) 16 družstev kadetky 16 družstev žáci 24 družstev žákyně 32 družstev Do kvalifikace, resp.soutěže, mohou být zařazena nejvýše dvě družstva téhož oddílu volejbalu ve stejné věkové kategorii. V případě, že není dostatečný počet přihlášených družstev, mohou být výjimečně, dle uvážení řídícího soutěže, zařazena i družstva C a D téhož oddílu. Přihlášky zašlete na adresu vedoucího soutěže (viz bod 1 rozpisu) nejpozději do 19. září Na později došlé přihlášky nebude brán zřetel.

3 3 T e c h n i c k á u s t a n o v e n í: 7. Předpis: Hraje se dle platných sportovně technických předpisů čl. 3 SŘV. Vyjímky z pravidel: a) Start libera je v soutěžích žactva zakázán. b) Výška sítě: žákyně 220 cm kadetky 224 cm žáci 230 cm kadeti 239 cm c) Číslování dresů je povoleno od 1 do 99. Hraje se jedním barevným míčem Gala, Molten, bez podavačů. 8. Startují: Hráči a hráčky narození: žáci žákyně kadeti kadetky a mladší a mladší a mladší a mladší 9. Podmínky účasti a povinnosti pořadatelů a družstev: Jsou uvedeny v SŘV čl. 14 a 15. Doplnění a upřesnění SŘV: a/ Oddíly: - Zašlou přihlášku řídícímu soutěže (dle bodu 1 rozpisu).. - V případě postupu družstva žáků do PČR z ČP, je soupiska z ČP žáků platná i pro P ČR žáků. - Musí zaslat každému pořadateli turnaje samostatnou přihlášku družstva na základě obdrženého rozpisu turnaje ČP. - Musí zabezpečit lékařskou kontrolu hráčů a hráček družstva dle SŘV čl V případě neúčasti na závěrečném hodnocení ČP bude družstvo pokutováno částkou Kč, která mu bude stržena z finanční garance. b/ Pořadatel: Vypracuje samostatný rozpis turnaje ČP v souladu s tímto rozpisem a zašle jej společně s přihláškou všem družstvům, pro které je turnaj pořádán a řídícímu soutěže. - Jiná družstva, kromě účastníků ČP, nemohou na turnaji startovat. Pouze výjimečně, dle rozhodnutí řídícího soutěže, lze doplnit družstvo do poslední osmičky v případě,že některé družstvo ze soutěže ČP odstoupí nebo je pro neplnění podmínek rozpisu ČP ze soutěže vyloučeno.. - Je povinen zajistit ubytování pro družstva v maximálním počtu osob. - Musí mít k dispozici rozpis ČP a na požádání jej předložit rozhodčím. - Je povinen zajistit diplomy a věcné ceny pro prvá tři družstva v turnaji. c/ Družstva: Musí být vedena dospělým vedoucím. - Musí mít na rozcvičování vlastní míče. - Musí dát k dispozici míč pro utkání.

4 4 10. Náležitosti: a/ Hráči a hráčky startují na platný registrační průkaz.. b/ Trenér a další účastníci utkání se prokazují trenérským průkazem podle čl.6, odst.2 b SŘV.. c/ Družstva startují na soupisku z VISu.. Soupisky mohou být doplňovány do 28.února d/ Start hráčů a hráček farmářských družstev je v kategorii žactva vyloučen. Poznámka: Registrační průkazy a soupisku musí mít trenér vedoucí družstva po celou dobu kvalifikace resp. turnaje u sebe, aby je mohl na vyzvání rozhodčího či řídícího soutěže předložit ke kontrole. 11. Systém soutěže: Všechna utkání se hrají na dva vítězné sety. V každé kategorii se hraje kvalifikace a čtyři turnaje (hlavní část). Kvalifikace: Kvalifikace žákyň se hraje územně u dvou pořadatelů ( Čechy,Morava), v ostatních kategoriích u jednoho pořadatele. Kvalifikace kadetů se hraje pouze v případě, že počet přihlášených družstev bude vyšší než 16 družstev. Jinak budou do soutěže zařazena všechna družstva a kvalifikace bude odehrána jako 1.kolo ČP kadetů. Zařazení družstev do skupin pro kvalifikaci provede řídící soutěže na základě výsledků ČP 2007/2008. Systém kvalifikace musí umožnit vzájemnou konfrontaci družstev tak,aby bylo známo pořadí družstev pro první kolo - turnaj ČP : - žákyně, kadetky, kadeti(junioři) - na 1. až 16.místě - žáci - na 1. až 24.místě. Kvalifikace se hraje i v případě menšího počtu přihlášek než je maximální počet družstev v dané kategorii, neboť kvalifikace určí pořadí pro první kolo turnaj ČP. Turnaje : Hraje se ve skupinách po osmi družstvech systémem každý s každým podle Bergerových tabulek. Družstva budou zařazena do skupin (osmiček) na základě výsledků kvalifikace: - kadeti Bude stanoven podle počtu přihlášených družstev s přihlédnutím k územnímu uspořádání. - kadetky A ( 1.až 8.místo), B ( 9.až 16.místo) - žáci A ( 1.až 8.místo) B ( 9.až 16.místo) C ( 17.až 24.místo) - žákyně Z každé územní kvalifikace ( Čech,Morava) A ( 1.až 8.místo) B ( 9.až 16.místo) První a druhé kolo se nadále hraje územně ( Čechy,Morava). Třetí a čtvrté kolo se hraje o celkové pořadí ve 3 skupinách. A ( 1.až 8.místo) B ( 9.až 16.místo) C ( 17.až 24.místo)

5 5 12. Postupy : Kvalifikace: Kadeti - v případě menšího počtu družstev než 16 družstev bude odehrána jako 1.kolo. Kadetky - družstva na 1.až 16.místě postoupí do prvního kola ČP. Žáci - družstva na 1.až 24.místě postoupí do prvního kola ČP. Žákyně - z každé územní kvalifikace ( Čechy,Morava) družstva na 1.až 16.místě postoupí do prvního kola ČP. Turnaje : 1.až 3.kolo Kadeti Budou stanoveny podle systému soutěže. Kadetky První dvě družstva skupiny B postoupí do skupiny A. Žáci První dvě družstva skupiny B ( C) postoupí do skupiny A ( B). Žákyně 1.kolo První dvě družstva skupin B postoupí do skupin A. - 2.kolo Podle celkového hodnocení v Čechách a na Moravě po dvou kolech postoupí družstva na 1.až 4.místech do skupiny A, družstva na 5.až 8.místech do skupiny B, družstva na 9. až 12.místech do skupiny C. - 3.kolo První dvě družstva skupiny B ( C) postoupí do skupiny A ( B). - Do Přeboru ČR žáků 2009 postupuje vítěz Českého poháru žáků. 13. Sestupy : Kvalifikace : Všechna družstva, která nepostoupila do hlavní soutěže, v ČP účast ukončila. Turnaje : 1.až 3.kolo Kadeti Budou stanoveny podle systému soutěže. Kadetky Poslední dvě družstva skupiny A sestoupí do skupiny B. Žáci Poslední dvě družstva skupiny A (B) sestoupí do skupiny B (C). Žákyně 1.kolo Poslední dvě družstva skupiny A sestoupí do skupin B. 2.kolo Podle celkového hodnocení v Čechách a na Moravě. po dvou kolech družstva na 13.až 16.místech účast v ČP ukončila. 3.kolo Poslední dvě družstva skupin A (B) sestoupí do skupin B (C). 14. Hodnocení výsledků: Pořadí v každém turnaji se stanoví samostatně podle SŘV čl.28. Za umístění v jednotlivých turnajích ČP získává družstvo následující počet bodů: a/při 8 družstvech: 1. místo - 14 bodů, 2. místo - 10 bodů, 3. místo - 7 bodů 4. 5, 5. 4, 6. 3, 7. 2, b/při 16 družstvech: 1. místo - 22 bodů, 2. místo - 18bodů, 3. místo - 15 bodů 4. 13, 5. 12, 6. 11, 7. 10, 8. 9, 9. 8, 10. 7, 11. 6, 12. 5, 13. 4, 14. 3, 15. 2, c/při 24 družstvech: 1. místo - 30 bodů, 2. místo - 26 bodů, 3. místo - 23 bodů, 4. 21, 5. 20, 6. 19, 7. 18, 8. 17, 9. 16, , , , , , , 16. 9, 17. 8, 18. 7, 19. 6, , 22. 3, 23. 2, Finálová část (3.-4.kolo) ČP žákyň se hodnotí samostatně.

6 6 Celkové pořadí v ČP se určí součtem bodů za umístění družstev v jednotlivých turnajích (kolech). Při rovnosti bodů dvou nebo více družstev rozhodne o konečném pořadí lepší umístění v posledním turnaji (kole ČP). Pořadí družstev v kvalifikaci není hodnoceno body. Družstvo přihlášené do ČP je povinno zúčastnit se kvalifikace a všech čtyř turnajů. Za neúčast v jednom turnaji ČP bude družstvo ze soutěže vyloučeno. Komise mládeže ČVS si vyhrazuje právo vyřadit turnaj z celkového hodnocení ČP při prokazatelném porušení rozpisu ČP nebo sportovně technických dokumentů ČVS. V ČP kadetů může bude hodnocení výsledků upraveno podle počtu přihlášených družstev. 15. Rozhodčí: Rozhodčí deleguje KVS dle požadavku pořadatele kvalifikace nebo turnaje a odměna za jejich výkon bude určena dohodou.. Utkání řídí jeden rozhodčí. 16. Námitky: Jejich podání se řídí dle SŘV čl. 29 a 32 pro dlouhodobé soutěže. Zasílají se doporučeně na adresu řídícího příslušné soutěže ČP (viz bod 1 rozpisu). 17. Zápisy o utkání: Pořizují se na předepsaném tiskopise ležatého formátu podle SŘV čl. 21. Zprávu o turnaji, spolu se zápisy a tabulkou, zašle pořadatel první pracovní den po turnaji elektronicky nebo doporučeně na adresu řídícího soutěže. Na adresu pořadatele dalšího turnaje zašle stejným způsobem pořadí družstev v turnaji. Výsledky budou zveřejňovány také na webových stránkách ČVS. 18. Ceny: Prvá družstva celkového pořadí ČP v jednotlivých kategoriích získávají pohár. Prvá tři družstva celkového pořadí v jednotlivých kategoriích získávají medaile. Medaile i pohár zajišťuje pro vítězná družstva ČVS. Všechna družstva, která řádně dokončí soutěž ČP, získávají diplomy ČVS. 19. Vítězové Českého poháru žactva a kadetů 2007/2008 Žákyně: Žáci: Kadetky: Kadeti: Baník Příbram VK TJ Lanškroun SG Lokomotiva Plzeň SK UP Olomouc. Rozpis byl projednán a schválen na schůzi komise mládeže ČVS dne 20. června Zásady schváleny Správní radou ČVS dne 19. června Ing. Antonín Lébl Mgr. Rudolf Malý Mgr. Jan Žižka předseda ČVS předseda KM ČVS generální sekretář ČVS

7 7 Zašlete do 19. září 2008 na adresu řídícího soutěže (viz bod 1 rozpisu ČP mládeže) KOMISE MLÁDEŽE ČVS PRAHA PŘIHLÁŠKA DO ČESKÉHO POHÁRU MLÁDEŽE 2008/2009. TJ VK přihlašuje družstvo Žáků Žákyň Kadetů Kadetek do Českého poháru žáků,žákyň,kadetů(juniorů) a kadetek2008/2009 Trenér (org.pracovník) jméno: Adresa: PSČ Telefon: zaměstnání: byt: mobil: Fax: Uspořádáme turnaj Českého poháru pro kategorii: v termínu: pro družstev. Bankovní spojení: V. dne razítko a podpis

Č E S K Ý V O L E J B A L O V Ý S V A Z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon

Č E S K Ý V O L E J B A L O V Ý S V A Z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon Č E S K Ý V O L E J B A L O V Ý S V A Z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, 16000 Praha 6 telefon 245 006 210 R O Z P I S ČESKÉHO POHÁRU MLÁDEŽE starších žákyň, starších žáků kadetek a juniorek, kadetů pro soutěžní

Více

R O Z P I S ČESKÉHO POHÁRU MLÁDEŽE starších žákyň, starších žáků kadetek a juniorek, kadetů a juniorů pro soutěžní období 2015/2016

R O Z P I S ČESKÉHO POHÁRU MLÁDEŽE starších žákyň, starších žáků kadetek a juniorek, kadetů a juniorů pro soutěžní období 2015/2016 Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, 16000 Praha 6 telefon 245 006 210 R O Z P I S ČESKÉHO POHÁRU MLÁDEŽE starších žákyň, starších žáků kadetek a juniorek, kadetů a juniorů

Více

Z Á S A D Y R O Z P I S U

Z Á S A D Y R O Z P I S U Český volejbalový svaz Sportovně technická komise Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6, stk@cvf.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DÍVKY

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DÍVKY R O Z P I S KRAJSKÉ SOUTĚŽE DÍVKY a CHLAPCI Starší žákyně, mladší žákyně, žáci Soutěžní období 2014-2015 Karlovarský krajský volejbalový svaz Gorkého 280, 356 01 Sokolov, tel. 352 604 629 e-mail: javurek@cvf.cz

Více

S p o r t o v ně technická komise R O Z P I S

S p o r t o v ně technická komise R O Z P I S OKRESNÍ VOLEJBALOVÝ SVAZ V PROSTĚJOVĚ S p o r t o v ně technická komise R O Z P I S OKRESNÍCH PŘEBORŮ MUŽŮ A ŽEN 2012/2013 ROZPIS OKRESNÍCH PŘEBORŮ MUŽŮ A ŽEN Soutěžní období 2012/2013 A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ:

Více

Mistrovství České republiky seniorek Rozpis soutěže. A. Všeobecná ustanovení

Mistrovství České republiky seniorek Rozpis soutěže. A. Všeobecná ustanovení Mistrovství České republiky seniorek 2016 A. Všeobecná ustanovení Rozpis soutěže 1. Vyhlašovatel soutěže: Český volejbalový svaz, Zátopkova 100/2, PS40, 160 00 Praha 6, tel: 257 215 269, e-mail: cvf@cvf.cz,

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon

Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, 16000 Praha 6 telefon 245 006 210 ZÁPIS 08 z jednání skupiny řídících nemistrovských soutěží mládeže dne 30. ledna 2019 v Praze. Přítomni

Více

PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ

PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ PROPOZICE 5.REGIONÁLNÍHO KOLA MLADŠÍCH ŽÁKYŇ Pořadatel - TJ Slovan Varnsdorf - oddíl volejbalu Termín 14. - 15.4.2018 Zahájení 14.4. - společným nástupem v 9:00 hodin - první utkání v 9:30 hodin - 15.4.

Více

Soutěžní komise SK HVL Prostějov

Soutěžní komise SK HVL Prostějov S K H A N Á C K Á V O L E J B A L O V Á L II G A P R O S T Ě J O V ROZPIS Hanácké volejbalové ligy 2011/2012 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N ÍÍ :: 1. Řízení soutěží Soutěž vyhlašuje Výbor SK HVL Prostějov

Více

R O Z P I S mistrovských soutěží dospělých 2008 2009 pro krajský přebor I.třídy mužů a žen a krajský přebor II.třídy mužů a žen PARDUBICKÝ KRAJ

R O Z P I S mistrovských soutěží dospělých 2008 2009 pro krajský přebor I.třídy mužů a žen a krajský přebor II.třídy mužů a žen PARDUBICKÝ KRAJ R O Z P I S mistrovských soutěží dospělých 2008 2009 pro krajský přebor I.třídy mužů a žen a krajský přebor II.třídy mužů a žen PARDUBICKÝ KRAJ V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Soutěže

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2018 2019 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

8. ROZPIS KRAJSKÉHO PŘEBORU MLÁDEŽE 2007 / 2008

8. ROZPIS KRAJSKÉHO PŘEBORU MLÁDEŽE 2007 / 2008 8. ROZPIS KRAJSKÉHO PŘEBORU MLÁDEŽE 2007 / 2008 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Řízení soutěží: Komise mládeže Krajského výboru ČVS Ivana Müllerová, U Lesíka 616, 468 41 Tanvald TZ: 483 394 660, TB: 483 394 943,

Více

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 Karviná 20. 05. 2014 PROPOZICE Mistrovství ČR starších žáků pro soutěžní ročník 2013/2014 (Finálový turnaj žákovské ligy) 1. Pořadatel: z pověření ČSH oddíl

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR Chomutov, Dům dětí a mládeže Chomutov, Základní škola Chomutov, Akademika Heyrovského, Školní sportovní klub při 12. ZŠ Chomutov F L O R B A L propozice

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 2013 modrý a červený volejbal chlapců, dívek a smíšených družstev

Více

R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice

R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice 2017-2018 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Vyhlašovatelem nemistrovských soutěží Okresní nemistrovská

Více

Výbor Hanácké volejbalové ligy

Výbor Hanácké volejbalové ligy S K H A N Á C K Á V O L E J B A L O V Á L II G A P R O S T Ě J O V ROZPIS Hanácké volejbalové ligy 2009/2010 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N ÍÍ :: 1. Řízení soutěží Soutěž vyhlašuje Výbor SK HVL Prostějov

Více

Rozpis krajského přeboru dospělých (2008 2009)

Rozpis krajského přeboru dospělých (2008 2009) Rozpis krajského přeboru dospělých (2008 2009) I. V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěže Krajský přebor vyhlašuje a řídícím orgánem je předsednictvo Středočeského krajského volejbalového

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2011 2012 modrý a červený volejbal hochů, dívek a smíšených družstev

Více

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Kategorie: Muži Místo konání: Třebíč Datum: 2. února 2014 Všeobecná ustanovení 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Třebíč 2) Termín

Více

Česká kuželkářská asociace. Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Muži Jihlava Datum: 19. února 2012 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá KK PSJ Jihlava 2) Termín Neděle 19. února 2012 3) Místo konání

Více

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK Termín konání: Místo konání: Celostátní soutěž ve florbalu žáků základních škol pro školní rok 2011 2012 vyhlášená Asociací školních sportovních klubů České republiky ve spolupráci s Nestlé Česko s.r.o

Více

P R O P O Z I C E 20. ročníku volejbalového Mistrovství ČR superveteránů v roce 2018

P R O P O Z I C E 20. ročníku volejbalového Mistrovství ČR superveteránů v roce 2018 P R O P O Z I C E 20. ročníku volejbalového Mistrovství ČR superveteránů v roce 2018 A. Všeobecná ustanovení: M e m o r i á l V l a d i m í r a V y o r a l a 1. Vyhlašovatel a organizátor soutěže: Vyhlašovatel

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

4. kolo 10. ledna 2016. 5. kolo 21. února 2016

4. kolo 10. ledna 2016. 5. kolo 21. února 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS - STK Příloha č. 1 k Rozpisu krajského přeboru mládeže Praha 23. června 2015 R o z l o s o v á n í krajského přeboru mládeže ve volejbale v sezóně 2015-2016 aktualizováno

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 19. 5. 2015 nejpozději do 11:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená 1. Pořadatel: Jihomoravský krajský svaz házené, DHK Tatran Bohunice s.r.o. 2. Místo soutěže: Hala SHC Maloměřice 3. Kategorie Starší žákyně (ročník

Více

Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017

Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017 V Brně dne 7. 5. 2016 Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017 P R O P O Z I C E, Zátopkova 100/2, P.O.Box 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539 929, sekretář: Zdeněk Soukup tel.: +420 721 820 755, e-mail:

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Rozpis mistrovských soutěží mládeže

Rozpis mistrovských soutěží mládeže Rozpis mistrovských soutěží mládeže 2018 2019 Krajský přebor mládeže -PARDUBICKÝ KRAJ Věkové kategorie 2018/2019 JKY 1. 7. 1999 JŘI 1. 1. 1999 KKY 1. 7. 2001 KTI 1. 1. 2001 ZKY 1. 7. 2003 ZCI 1. 1. 2004

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři Kamenice nad Lipou Datum: 26. ledna 2019 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá TJ Slovan Kamenice nad Lipou 2) Termín

Více

Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři / Senioři 60+ Žirovnice Datum: 27. ledna 2018 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá KK Slavoj Žirovnice 2) Termín Sobota

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku

Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku 2017-2018 Subkomise ženského futsalu Komise futsalu Fotbalové asociace České republiky vyhlašuje dvanáctý

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Juniorky Místo konání: Aš Datum: 29. 30. dubna 2017 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá Kuželky Aš

Více

P R O P O Z I C E V O L E J B A L

P R O P O Z I C E V O L E J B A L KR AŠSK ČR Kraje Praha,p.s. P R O P O Z I C E KVALIFIKACE sk.a NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE KATEGORIE VI.B ročníky 2000-2003,DÍVKY, CHLAPCI V O L E J B A L ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 Vítězná družstva krajských kol

Více

Český volejbalový svaz, okresní výbor Uherské Hradiště Tyršovo nám. 440, 686 01 Uh. Hradiště

Český volejbalový svaz, okresní výbor Uherské Hradiště Tyršovo nám. 440, 686 01 Uh. Hradiště Český volejbalový svaz, okresní výbor Uherské Hradiště Tyršovo nám. 440, 686 01 Uh. Hradiště ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA UH-M 2009 / 2010 UH-Z OBSAH: A Výsledky soutěžního ročníku 2009-10 B Hodnocení sezóny C Podmínky

Více

OLOMOUC 18. 19. června 2016

OLOMOUC 18. 19. června 2016 OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ U Sportovní haly 2, 779 00 Olomouc MT: +420 777 311 108; +420 776 822 216; E-mail: zatloukal@cvf.cz; olkvs@cvf.cz Komise společenského významu OL KVS VYDÁVÁ Finále XX.

Více

INFORMACE OVS F-M K OKRESNÍM SOUTĚŽÍM 2016/2017

INFORMACE OVS F-M K OKRESNÍM SOUTĚŽÍM 2016/2017 INFORMACE OVS F-M K OKRESNÍM SOUTĚŽÍM 2016/2017 Vážení předsedové volejbalových oddílů, odpovědní pracovníci družstev a ostatní zájemci o působení v okresních soutěžích Frýdku Místku, věnujte prosím pozornost

Více

PROPOZICE. Házená. sportoviště dívky (Sportovní hala SOŠ Otrokovice Štěrkoviště) sportoviště hoši (Sportovní hala SPŠ Zlín)

PROPOZICE. Házená. sportoviště dívky (Sportovní hala SOŠ Otrokovice Štěrkoviště) sportoviště hoši (Sportovní hala SPŠ Zlín) HRY VI. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČESKÉ REPUBLIKY 2013 PROPOZICE Házená A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Zlínský krajský svaz házené Termín konání: 24. - 27. června 2013 Místo konání: sportoviště

Více

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech 6. - 7. června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: úterý 6. 6. 2017 nejpozději v 12:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

R O Z P I S. Český volejbalový svaz. Mistrovství České republiky žákyň 2012

R O Z P I S. Český volejbalový svaz. Mistrovství České republiky žákyň 2012 Český volejbalový svaz Sportovně-technická komise Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6, stk@cvf.cz ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Ženy Místo konání: Vracov Datum: 6. 7. května 2017 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Sokol Vracov

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ MLÁDEŽE SEZÓNA

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ MLÁDEŽE SEZÓNA PARDUBICKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ (dále PA KVS) Sídlo PA KVS: PKO ČUS, K Vinici 1901, 530 02 Pardubice IČO 06412998; bank. spojení: č. ú.: 2801294570/2010 E-mail: pavolejkvs@email.cz Web: www.pakvs.cz

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Zpracovali: Miloslav Chrobák, předseda komise mládeže OVS FM Ing. Lumír Hajdušek, vedoucí soutěže Letní pohár minivolejbalu Ing.

Zpracovali: Miloslav Chrobák, předseda komise mládeže OVS FM Ing. Lumír Hajdušek, vedoucí soutěže Letní pohár minivolejbalu Ing. Zpracovali: Miloslav Chrobák, předseda komise mládeže OVS FM Ing. Lumír Hajdušek, vedoucí soutěže Letní pohár minivolejbalu Ing. Nikola Němcová 1. Šestkový volejbal Všeobecná ustanovení: 1.1. Soutěž řídí

Více

P R O P O Z I C E KVALIFIKACE NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE - B A S K E T B A L -

P R O P O Z I C E KVALIFIKACE NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE - B A S K E T B A L - KR AŠSK Střední Čechy OR AŠSK ČR, Nymburk, pobočný spolek SOŠ a SOU Nymburk soutěž typu C P R O P O Z I C E KVALIFIKACE NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE - B A S K E T B A L - ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 - KATEGORIE VI.B

Více

ČBF - Oblast Karlovy Vary, evidenční číslo ČBF 05 Dr. D. Bechera 18, Karlovy Vary R O Z P I S

ČBF - Oblast Karlovy Vary, evidenční číslo ČBF 05 Dr. D. Bechera 18, Karlovy Vary R O Z P I S ČBF - Oblast Karlovy Vary, evidenční číslo ČBF 05 Dr. D. Bechera 18, 360 01 Karlovy Vary R O Z P I S oblastních soutěží v basketbalu pro sezónu 2014/2015 www.kvbasket.cz kbasketbal@seznam.cz 1. Všeobecná

Více

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech 9. - 10. května 2018 sportovní areál HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: ve středu 9. 5. 2017 do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž Aktualizace 20.1.2017 OBSAH: ADRESÁŘ ČLENŮ VÝKONNÉHO VÝBORU JČBAS :... 3 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ... 4 KRAJSKÝ PŘEBOR JEDNOTLIVCŮ KATEGORIE

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel: z pověření VV PlKKSu uspořádá TJ Sokol Kdyně 2. Datum a místo: Sobota

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Pelhřimov Datum: 31. ledna 2016 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Spartak Pelhřimov 2) Termín Neděle 31. ledna 2016 3) Místo

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017

ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017 ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Názvy soutěží, věkové kategorie: Severočeská divize dospělých Severočeská

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon

Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, 16000 Praha 6 telefon 245 006 210 ZÁPIS 04 z jednání skupiny řídících nemistrovských soutěží mládeže dne 28.března 2018 v Praze. Přítomni

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři Kamenice nad Lipou Datum: 26. ledna 2019 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá TJ Slovan Kamenice nad Lipou 2) Termín

Více

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2017 jednotlivců

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2017 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2017 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí 27. listopadu 2016 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ve spolupráci se ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ pořádá 31. května - 1. června 2007 7. ročník REPUBLIKOVÉHO FINÁLE srovnávací soutěže základních škol se zaměřením

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS 2006 JEDNOTLIVCŮ Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 29. duben 2006 Všeobecná ustanovení 1.

Více

DOSPĚLÝCH. České Budějovice

DOSPĚLÝCH. České Budějovice JIHOČESKÝ KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ROZPIS JIHOČESKÉ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH 2018 2019 České Budějovice 13.05.2018 http://kuzelkakraj.webnode.cz/ 1 Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěží: Všechny soutěže

Více

P R A Ţ S K Ý V O L E J B A L O V Ý S V A Z Pod Děkankou 82, 140 21 Praha 4, tel.: 261 222 619, fax: 261 213 915, e-mail: praha@volejbal.

P R A Ţ S K Ý V O L E J B A L O V Ý S V A Z Pod Děkankou 82, 140 21 Praha 4, tel.: 261 222 619, fax: 261 213 915, e-mail: praha@volejbal. P R A Ţ S K Ý V O L E J B A L O V Ý S V A Z Pod Děkankou 82, 140 21 Praha 4, tel.: 261 222 619, fax: 261 213 915, e-mail: praha@volejbal.cz P R O P O Z I C E 5. ročníku regionálních beachvolejbalových

Více

V. kategorie. pořádají dubna 2017

V. kategorie. pořádají dubna 2017 Školní sportovní klub Gimpel při Gymnáziu s polským jazykem vyučovacím Český Těšín Polské gymnázium im. Juliusza Słowackiego, Český Těšín Badmintonový oddíl TJ Slavoj Český Těšín z.s. pořádají 26.-27.

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Žirovnice Datum: 28. ledna 2017 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá KK Slavoj Žirovnice 2) Termín Sobota 28. ledna 2017 3) Místo

Více

JUNIOR FLORBAL CUP 2013

JUNIOR FLORBAL CUP 2013 JUNIOR FLORBAL CUP 2013 ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČR OKRESNÍ RADA, CHOMUTOV ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV, AKADEMIKA HEYROVSKÉHO 4539, ŠKOLNÍ SPORTOVNÍ KLUB PŘI 12. ZŠ CHOMUTOV a DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS JEDNOTLIVCŮ 2012 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 18. únor 2012 Všeobecná ustanovení 1.

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

ROZPIS. Mistrovství Plzeňska v kuželkách mužů jednotlivců. v disciplíně 120 HS

ROZPIS. Mistrovství Plzeňska v kuželkách mužů jednotlivců. v disciplíně 120 HS ROZPIS Mistrovství Plzeňska 2009 v kuželkách mužů jednotlivců v disciplíně 120 HS Ve Stříbře, 14.12.2008 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření výkonného výboru MěKS Plzeň bylo uspořádání MP svěřeno

Více

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2018 jednotlivců

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2018 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2018 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí 10. prosince 2017 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY Základní škola Benešov, Jiráskova 888 pod záštitou města Benešov,ve spolupráci s KR AŠSK a SK Benešov pořádají kvalifikaci v Poháru Josefa Masopusta

Více

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší HC DRACI BÍLINA oddíl ledního hokeje Litoměřická 904, 418 01 Bílina ========================================================= IČ ČSLH: 050901 Mgr. René Štěpánek, prezident oddílu HC Draci Bílina O pohár

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2019 jednotlivců

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2019 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2019 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí 30. listopadu 2018 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

Středočeský badmintonový svaz vypisuje Oblastní přebor družstev dospělých pro rok 2018/2019

Středočeský badmintonový svaz vypisuje Oblastní přebor družstev dospělých pro rok 2018/2019 Středočeský badmintonový svaz, z.s nám.17.listopadu 493/4, Benátky n/j 29471, IČ:01382551 ROZPIS SOUTĚŽÍ NA SEZÓNU 2018-2019 Středočeský badmintonový svaz vypisuje Oblastní přebor družstev dospělých pro

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni 2.1. 2018 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel : z pověření VV PlKKSu uspořádá SK Škoda VS Plzeň 2. Datum a

Více

Český volejbalový svaz. ÚŘEDNÍ ZPRÁVA STK ČVS č. 01 /

Český volejbalový svaz. ÚŘEDNÍ ZPRÁVA STK ČVS č. 01 / ÚŘEDNÍ ZPRÁVA STK ČVS č. 01 / 2016-17 Extraliga mužů - ut. č. 1 České Budějovice - start hráče bez průkazu, pokuta 500,- Kč - zaplaceno - ut. č. 3 Liberec - start hráče bez průkazu, pokuta 500,- Kč - zaplaceno

Více

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice E.ON Junior Cup 2015 P R O P O Z I C E turnaje kopané starších přípravek UMT Karlovy Vary-Drahovice Sobota 16.5.2015 Termín turnaje: Místo konání: Hrací plocha: sobota 16. května 2015. Plánovaná doba trvání

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLEJBALU ŽÁKYŇ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLEJBALU ŽÁKYŇ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLEJBALU ŽÁKYŇ PŘEROV 24. - 26. 05. 2019 Volejbal Přerov, z.s. pořádá ve spolupráci s Českým volejbalovým svazem a statutárním městem Přerov MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Kategorie: Muži Místo konání: Třebíč Datum: 1. března 011 Všeobecná ustanovení 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Třebíč ) Termín

Více

ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2012 jednotlivců

ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2012 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2012 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí, 5. prosince 2011 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Seniorky Místo konání: Kroměříž Datum: 5. 6. května 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatelé Z pověření VV ČKA uspořádá KK Kroměříž 2. Termín 5. 6. května

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG Tělocvičná jednota SOKOL P R A H A V R Š O V I C E 101 00 Praha 10, Vršovické náměstí 2/111 oddíl sportovní gymnastiky z pověření České obce sokolské a České gymnastické federace SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Senioři 60+ Místo konání: Přerov Datum: 5. 6. května 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatelé Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Spartak Přerov 2. Termíny

Více

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY CZECH CYCLING FEDERATION FEDERATION TCHEQUE DE CYCLISME Nad Hliníkem 4/1186, 150 00 Praha 5 Motol http://www.ceskysvazcyklistiky.cz Phone: 252 219 006 Fax: 252 210 373 IČO: 49626281

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje 1. Řídící orgán: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže ve stolním tenise 2018-2019 Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své Komise mládeže

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více