OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ)"

Transkript

1 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost rezervního seznamu do Počet uchazečů na rezervním seznamu Specialista pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (M/Ž) AD 6 dočasný zaměstnanec VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ) Alicante, ŠPANĚLSKO Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví (EUIPO) organizuje výběrové řízení s cílem sestavit rezervní seznam, z nějž bude obsazena volná pozice specialisty pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci v oddělení správy infrastruktur a budov úřadu EUIPO. 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Oddělení správy infrastruktur a budov odpovídá za všechny činnosti a provoz související s infrastrukturami, budovami, správou zařízení, stravováním, bezpečností a řízením z hlediska ochrany životního prostředí. Oddělení tvoří tyto útvary: správa zařízení: odpovídá za správu nemovitostí, včetně plánování, specifikace, pořizování, vybavování, zařizování nábytkem, provozu, inventáře, přidělování prostor, údržby, služeb, renovací a souvisejících systémů kvality, společné služby: odpovídá za řízení služeb poskytovaných úřadu EUIPO v oblasti bezpečnosti a ochrany, a to zejména pracovních rizik, kontrola vstupu, zabezpečení proti neoprávněnému vniknutí, tvorby protipovodňového plánu, stravování, logistiky akcí, centrálních kopírovacích služeb, doručování pošty, dopravy, zajišťování kancelářských potřeb, centrálních archivů a souvisejících systémů kvality. 2. PRACOVNÍ POVINNOSTI Úspěšný uchazeč bude vykonávat tyto činnosti: Vytvářet, řídit a rozvíjet funkce v oblasti bezpečnosti práce, provádět politiky, postupy a systémy s cílem zajistit bezpečné pracovní prostředí, zajistit, aby systémy řízení bezpečnosti

2 práce fungovaly v souladu s příručkami o bezpečnosti práce, plánovat a pořádat nácviky evakuace ve všech budovách, připravovat a provádět kompletní hodnocení rizik a audity bezpečnosti práce s cílem zjistit stávající nebo potenciální nehody a další nebezpečí, v souladu s cílem stanoveným pro všechny zaměstnance úřadu EUIPO společně usilovat o organizaci založenou na spolupráci šířením a sdílením znalostí, v případě potřeby aktivně určovat ve spolupráci se zaměstnanci oddělení správy infrastruktur a budov a zejména s útvarem správy zařízení nápravná a preventivní opatření a sledovat, zda jsou řádně uplatňována, šetřit a zaznamenávat incidenty a nehody, vyplňovat zprávy o incidentech a nehodách, vypracovávat studie a analýzy příčin nehod a rizik na pracovišti, při mimořádných situacích nahlásit a zabezpečit zasažená zařízení, kontrolovat jejich řádnou opravu a prohlásit je za znovu provozuschopná, zajišťovat dodržování platných právních předpisů o ochraně životního prostředí a dbát na to, aby byly zavedené všechny příslušné interní politiky a postupy, aktivně propagovat pozitivní a integrované prostředí bezpečnosti práce pro všechny zaměstnance prostřednictvím vytváření a realizace osvětových kampaní, zajišťovat, aby všichni zaměstnanci, návštěvy a dodavatelé znali zásady bezpečnosti práce úřadu EUIPO a dodržovali je, informovat a motivovat všechny dobrovolníky v oblasti bezpečnosti práce a organizovat pro ně školení a informační schůzky, na žádost zaměstnancům poskytovat poradenství v oblasti bezpečnosti práce, zastupovat úřad EUIPO před místními orgány a úřady v záležitostech týkajících se bezpečnosti práce s cílem zaručit vzájemné pochopení cílů a požadavků úřadu i partnersky spolupracovat s místními zdroji, být členem výboru úřadu EUIPO pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci, podílet se na krizovém řízení úřadu EUIPO a tvorbě plánů kontinuity činností. V nadcházejících letech budou v prostorách úřadu EUIPO probíhat nepřetržité stavební práce. Úspěšný uchazeč proto bude také monitorovat dodržování požadavků v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi a informovat stavbyvedoucího v případě zjištění nějakých nebezpečí, která je třeba odstranit. Povinnosti všech zaměstnanců: Aktivně usilovat o plnění cílů úřadu EUIPO v souladu se strategickým plánem, plnit všechny případné další pracovní úkoly a povinnosti přidělené přímým nadřízeným. 3. KRITÉRIA ZPŮSOBILOSTI Aby byli uchazeči způsobilí pro toto výběrové řízení, musí před uplynutím lhůty pro podání žádostí splňovat všechny níže uvedené podmínky: Obecné podmínky 1 Musí být státním příslušníkem některého z členských států Evropské unie, musí plně požívat svých občanských práv, musí mít splněné veškeré povinnosti dané legislativou týkající se povinné vojenské služby, musí splňovat charakterové požadavky týkající se vhodnosti pro plnění příslušných povinností, 1 Viz článek 12 pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie.

3 musí být fyzicky způsobilí k provádění zadaných úkolů. Vzdělání Uchazeči musí mít vzdělání odpovídající vysokoškolskému vzdělání ukončenému udělením diplomu za předpokladu, že obvyklá délka vysokoškolského studia je alespoň tři roky Odborná praxe 2 Uchazeči musejí mít minimálně 3 roky příslušné odborné praxe (práce na plný úvazek) v oblasti a na úrovni týkající se úkolů popsaných v části Pracovní povinnosti. Jazykové dovednosti Mít důkladnou znalost španělštiny (minimálně na úrovni C1), mít dobrou znalost angličtiny (minimálně na úrovni B2). Uvedené úrovně odpovídají společnému evropskému referenčnímu rámci pro jazyky. Počítačové dovednosti Pokročilá znalost práce na počítači je podmínkou. Uchazeči musejí mít rozsáhlé pracovní zkušenosti s počítačovými aplikacemi, jako je balíček MS Office nebo podobný software (zejména Word, Excel, PowerPoint, Outlook), databázemi a hledáním na internetu. 4. KRITÉRIA VÝBĚRU Za účelem výběru nejlépe kvalifikovaných uchazečů pro pohovor a případně test bude úřad posuzovat tato kritéria: Magisterský titul v oboru bezpečnost práce odpovídající minimální úrovni odborné přípravy z hlediska obsahu a délky specifikované v programu uvedeném v příloze VI španělské královské vyhlášky č. 39 z roku Ekvivalentní kvalifikace z ostatních členských států Evropské unie budou akceptovány za předpokladu, že jsou schváleny v daném členském státě a opravňují držitele provádět příslušné úkoly v daném členském státě. Oficiální uznání diplomu získaného v jednom z členských států španělskými úřady jako ekvivalentního diplomu vydanému ve Španělsku by bylo výhodou, odborná příprava v jiných oblastech specializace stanovených v programu uvedeném v příloze VI španělské královské vyhlášky č. 39 z roku 1997 než v oboru bezpečnost práce a ergonomie a aplikovaná psychologie, mít osvědčení odborné způsobilosti v oblasti bezpečnosti práce a prevence pracovních rizik uznávaného evropského certifikačního systému, jako je NEBOSH nebo podobný systém, praxe v oblasti zajišťování dodržování právních předpisů o bezpečnosti a ochraně zdraví na staveništích, znalost evropských právních předpisů o bezpečnosti práce a praktické zkušenosti s nimi (evropské směrnice, obecné pokyny a normy týkající se bezpečnosti práce), znalost ergonomie, znalost učebních metod a tvorby a prezentace školicích programů pro zaměstnance zaměřených na bezpečnost práce, znalost systémů řízení ISO9001, ISO14001 a OHSAS Odborná praxe se počítá od data získání příslušného diplomu, který umožňuje zařazení do dané funkční skupiny.

4 Kromě výše uvedených kritérií budou uchazeči pozvaní na pohovor a test posuzováni také podle těchto požadavků: Kompetence Zejména: komunikace: vyjadřovat se jasně a přesně v ústním i písemném styku, analýza a řešení problémů: schopnost rozpoznat zásadní prvky složitých problémů a nalézt tvůrčí a praktická řešení, práce v kolektivu: spolupracovat s kolegy v týmu i s pracovníky jiných organizačních složek a respektovat rozdíly mezi lidmi, vytvářet týmového ducha podporou společných cílů a výměny znalostí a zkušeností, vzdělávání a rozvoj: rozvíjet a zlepšovat své dovednosti a znalosti o organizaci a jejím prostředí, zavázat se ke vzdělávání ostatních, sdílení znalostí a systematickému vylepšování pracovních metod, stanovování priorit a organizace: schopnost upřednostňovat nejdůležitější úkoly, pracovat pružně a efektivně organizovat svoji práci, kvalita a výsledky: převzít osobní odpovědnost a iniciativu za odvádění práce, která splňuje vysoký standard kvality v rámci stanovených postupů, ukázat jasnou orientaci na klienty (interní i externí), vytvářet systematické a metodické procesy pro vlastní i týmové projekty a práci, odolnost: neztrácet výkonnost ani během vysoké pracovní zátěže, být flexibilní a umět se přizpůsobit měnícímu se pracovnímu prostředí, povzbuzovat k tomu i ostatní a přizpůsobovat svůj přístup a přístup týmu změnám, vedení: vést a řídit lidi a týmy tak, aby dosahovali výsledky, vhodně rozdělovat práci ve vlastním týmu a poskytovat jasné pokyny, inspirovat ostatní k nadšení a pozitivnímu přístupu k práci a jejich přispění k úspěchu úřadu EUIPO. 5. POHOVORY A PÍSEMNÉ TESTY Předběžný výběr Úřad může kontaktovat způsobilé uchazeče, kteří byli na základě svých žádostí a kritérií výběru v bodě 4 vybráni jako nejlépe kvalifikovaní, s cílem ověřit jejich jazykové dovednosti (zejména ústní projev ve španělštině a angličtině) i doložit jejich odbornou praxi nebo další dovednosti, znalosti a kompetence. Tento kontakt v rámci předběžného výběru nezaručuje, že uchazeči budou pozváni na pohovor. Jedná se o krok v rámci výběru nejvhodnějších uchazečů, kteří budou pozváni na pohovor. Pohovor Pohovory se uskuteční v Alicante a budou probíhat v angličtině a španělštině. Další příslušné jazyky uvedené v žádosti/životopisu uchazeče mohou být posuzovány podle úrovní uvedených v tomto oznámení o volném pracovním místě. Při pohovoru budou testovány znalosti uchazeče (uchazečky) týkající se úkolů, které by měl(a) plnit (odborné znalosti a kompetence v oblasti chování), a činností úřadu, dále znalosti EU, vhodnost plnit zadané úkoly a vhodnost pro práci v mezinárodním prostředí. Test(y) Posuzování jednoho či několika z výše uvedených aspektů může být doplněno jedním či několika testy.

5 6. JAK PODAT ŽÁDOST Chcete-li podat žádost, klikněte na tento odkaz. Všechny dokumenty zahrnuté v podobě odkazu nebo uvedené v souvislosti s tímto oznámením o volném pracovním místě se považují za jeho součást. Důležité: Uchazeči by si měli uvědomit, že informace, které poskytnou ve své žádosti/životopisu, jsou základem pro posouzení kritérií způsobilosti a výběru. Vyzýváme je proto, aby si pečlivě přečetli požadavky a poskytli informace, které jsou relevantní a dostatečně podrobné, aby toto posouzení bylo možné. Pozornost by měli věnovat zejména informacím o svém vzdělání a odborné praxi, a to hlavně přesným datům a popisu povinností, plněných úkolů a používaných nástrojů. * V případě nesrovnalostí mezi jednotlivými jazykovými verzemi se za správnou považuje anglická verze.

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Bezpečnostní

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce specialista

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na prosazování práv (muž/žena) Funkční skupina / platová AD 8 třída Druh smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí zástupce vedoucího projektu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 9 Druh smlouvy Ref. číslo Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AST 3 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce asistent

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Referenční číslo Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena)

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Architekti řešení a datoví vědci odborní pracovníci (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy

Více

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Volné pracovní místo: vedoucí útvaru komunikační podpory Oddělení: oddělení pro kapacity a komunikaci v oblasti veřejného zdraví Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Evropské středisko pro prevenci

Více

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance.

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance. Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí Oznámení o volném pracovním místu vedoucího odborníka všeobecného dozoru/ vedoucího skupiny všeobecného dozoru v oddělení pro dozor a podporu reakce (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Více

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7)

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) v Agentuře pro spolupráci energetických regulačních orgánů REF.: ACER/2015/09 Zveřejnění

Více

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA)

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje

Více

Základy řízení bezpečnosti

Základy řízení bezpečnosti Základy řízení bezpečnosti Bezpečnost ve společnosti MND a.s. zahrnuje: - Bezpečnost a ochranu zdraví - Bezpečnost provozu, činností - Ochranu životního prostředí - Ochranu majetku - Ochranu dobrého jména

Více

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž)

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI

Více

Specialista služeb zákazníkům

Specialista služeb zákazníkům Specialista služeb zákazníkům Specialista služeb zákazníkům zajišťuje epertní podporu interním i eterním zákazníkům obchodní společnosti, podílí se na řešení problémů a zpracovává analýzy a metodické postupy

Více

POZNÁMKA Zvláštní schválení požadavků nebo dokumentů souvisejících s bezpečností smí být vyžadováno zákazníkem nebo interními procesy organizace.

POZNÁMKA Zvláštní schválení požadavků nebo dokumentů souvisejících s bezpečností smí být vyžadováno zákazníkem nebo interními procesy organizace. Schválené výklady byly určeny a schváleny IATF. Pokud není uvedeno jinak, jsou schváleny výklady platné po zveřejnění. Schválené výklady mění interpretaci pravidla nebo požadavky, která se pak stává podkladem

Více

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 164 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 24. května 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 164 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/7

Více

Systém managementu jakosti ISO 9001

Systém managementu jakosti ISO 9001 Systém managementu jakosti ISO 9001 Požadavky na QMS Organizace potřebují prokázat: schopnost trvale poskytovat produkt produkt splňuje požadavky zákazníka a příslušné předpisy zvyšování spokojenosti zákazníka

Více

MANAŽER SM BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.10/2007

MANAŽER SM BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.10/2007 Gradua-CEGOS, s.r.o., certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 MANAŽER SM PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ

Více

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO)

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) 6.5.2009 CS Úřední věstník Evropské unie C 104 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2009/C 104 A/01) Evropský úřad pro výběr

Více

Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.)

Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.) Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.) Novelizace prováděcího právního předpisu k zákonu č. 61/ 1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě,

Více

SCHÉMA CERTIFIKAČNÍHO AUDITU. dle Certifikace kvalitního jazykového vzdělávání Asociace jazykových škol

SCHÉMA CERTIFIKAČNÍHO AUDITU. dle Certifikace kvalitního jazykového vzdělávání Asociace jazykových škol SCHÉMA CERTIFIKAČNÍHO AUDITU dle Certifikace kvalitního jazykového vzdělávání Asociace jazykových škol Před auditem Posuzovaná instituce poskytne auditoru soubor dokumentace nejméně 2 týdny před datem

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) C 198 A/6 CS Úřední věstník Evropské unie 6.7.2011 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

Audity ISŘ. Je-li tento dokument vytištěn, stává se neřízeným. MERO ČR, a. s. Veltruská 748, Kralupy nad Vltavou SJ-GŘ Lenka Šloserová v. r.

Audity ISŘ. Je-li tento dokument vytištěn, stává se neřízeným. MERO ČR, a. s. Veltruská 748, Kralupy nad Vltavou SJ-GŘ Lenka Šloserová v. r. MERO ČR, a. s. Veltruská 748, Kralupy nad Vltavou SJ-GŘ-22 A Audity ISŘ 13. Lenka Šloserová v. r. 19. listopadu 2015 Hana Fuxová v. r. Ing. Stanislav Bruna v. r. - Organizační změny - Implementace ISO

Více

Povolání Analýza příčiny nedodržování emisních limitů s ohledem na znalost dané technologie. 12

Povolání Analýza příčiny nedodržování emisních limitů s ohledem na znalost dané technologie. 12 Podnikový ekolog Podnikový ekolog kontroluje činnost výrobních zařízení z hlediska dopadů činností na životní prostředí, řídí a koordinuje činnosti pracovníků ekologických zařízení a zajišťuje podklady

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Název pozice Vedoucí pracovník pro oblast azylového řízení / vedoucí pracovník pro

Více

Projekt byl pilotně ověřen v červnu a červenci 2011 a poté uveden na trh.

Projekt byl pilotně ověřen v červnu a červenci 2011 a poté uveden na trh. 14. Projekty EU http://www.guard7.cz/projekty-eu V rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost byl v letech 2010 až 2011 realizován projekt KOORDINÁTOR BOZP A PO: TVORBA A PILOTNÍ OVĚŘENÍ

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Název pozice Typ smlouvy vedoucí útvaru uživatelské podpory (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

Popis předmětu a rozsahu zakázky (podrobně)

Popis předmětu a rozsahu zakázky (podrobně) Čestné prohlášení o splnění technické kvalifikace podle 79 odst. 2 písm. b) a c) ve spojení s písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit 6.3.2018 CS Úřední věstník Evropské unie C 84 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1 Jedno (1) pracovní místo ředitele audit (funkční skupina AD, platová

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje základní rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují

Více

Popis předmětu a rozsahu zakázky (podrobně)

Popis předmětu a rozsahu zakázky (podrobně) Aktualizované znění dle vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Čestné prohlášení o splnění technické kvalifikace podle 79 odst. 2 písm. b) a c) ve spojení s písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Název pozice vedoucí pracovník pro otázky přijímání / vedoucí pracovník pro otázky

Více

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 191 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 16. června 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 191 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/13

Více

Návrhář podnikových procesů

Návrhář podnikových procesů Návrhář podnikových procesů Návrhář podnikových procesů analyzuje, navrhuje a optimalizuje procesy systému řízení podniku a v jeho rámci podnikové procesy, případně procesy pro dodržení kvality ICT služeb.

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (EU-OSHA)

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2Management

Více

UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ ŽADATELŮ ZE ZEMÍ EU

UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ ŽADATELŮ ZE ZEMÍ EU UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ Jedním z cílů Evropského společenství (čl. 3 odst. 1 písm. c Smlouvy o založení ES) je odstranění překážek volného pohybu osob a služeb mezi členskými státy. Pro státní příslušníky

Více

AUDITY Hlavním cílem každého auditu musí být zjišťování faktů, nikoli chyb!

AUDITY Hlavním cílem každého auditu musí být zjišťování faktů, nikoli chyb! AUDITY Audity představují nezávislý zdroj informací a týkají se všech podnikových procesů, které tvoří systém zabezpečování jakosti podniku.audity znamenají tedy systematický, nezávislý a dokumentovaný

Více

Odborný referent sociálního pojištění

Odborný referent sociálního pojištění Odborný referent důchodového pojištění Odborný referent důchodového pojištění koordinuje a usměrňuje provádění důchodového pojištění ve vymezené územní působnosti. Provádí aprobační činnost v důchodové

Více

Specialista pro oblast výkonu státní správy provozování letišť a leteckých staveb

Specialista pro oblast výkonu státní správy provozování letišť a leteckých staveb Specialista pro oblast výkonu státní správy provozování letišť a leteckých staveb Specialista pro oblast výkonu státní správy provozování letišť a leteckých staveb v působnosti ústředního orgánu Ministerstva

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd Realizace interního auditu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd Realizace interního auditu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd. 5602 Realizace interního auditu Datum: 16. prosince 2016 Č. j.: MF-43188/2016/3005-2 PID:

Více

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Mgr. Kateřina Břenková, MBA Ing. Štěpánka Cvejnová kancelář náměstka ministra vnitra pro státní službu sekce pro státní službu Ministerstvo

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru informačních a komunikačních systémů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/019

Více

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 12. prosince o podmínkách akreditace a provádění zkoušek z odborné způsobilosti

NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 12. prosince o podmínkách akreditace a provádění zkoušek z odborné způsobilosti NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 12. prosince 2006 o podmínkách akreditace a provádění zkoušek z odborné způsobilosti Vláda nařizuje podle 21 písm. b) zákona č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti

Více

Systém kvality ve společnosti STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.

Systém kvality ve společnosti STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. Systém kvality ve společnosti STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. Stavba : KAPITANÁT REALIZACE STAVBY PROVOZNÍ INFRASTRUKTURY SPORTOVNÍHO PŘÍSTAVU HLUBOKÁ NAD VLTAVOU 1. Organizace uplatňuje integrovaný

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Oznámení o vyhlášení společného výběrového řízení na služební místa ministerský rada FM 684 a FM 687, v odboru 66 Veřejné zakázky, odd. 6602 Realizace veřejných zakázek. Datum: 5. ledna 207 PID: MFCR6XYKGY

Více

Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů

Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů Čestné prohlášení o splnění technických kvalifikačních předpokladů Tímto čestně prohlašuji, že uchazeč splňuje technické kvalifikační předpoklady požadované v rámci zadávacího řízení na veřejnou zakázku

Více

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) Evropského podpůrného úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Zveřejnění

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL Komise vypisuje výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství pro podniky

Více

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA JEDNO VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/17 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ (m/ž) v sekretariátu skupiny I (Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského a sociálního výboru Zveřejněno v souladu

Více

Odborný pracovník pro výkon vrchního státního dozoru v silniční nákladní dopravě

Odborný pracovník pro výkon vrchního státního dozoru v silniční nákladní dopravě Odborný pracovník pro výkon vrchního státního dozoru v silniční nákladní dopravě Odborný pracovník pro výkon vrchního státního dozoru v silniční nákladní dopravě provádí vrchní státní dozor ve všech věcech

Více

Hodnoticí standard. Skladník (kód: 66-002-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3

Hodnoticí standard. Skladník (kód: 66-002-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Skladník (kód: 66-002-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Týká se povolání: Specialista maloobchodu Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Odborná způsobilost

Více

Administrativní ředitel Eurojustu

Administrativní ředitel Eurojustu Oznámení o volném pracovním místě Administrativní ředitel Eurojustu Dočasný zaměstnanec platové třídy AD 14 - Haag Ref. 17/EJ/01 Svou žádost pošlete nejpozději do 17. března 2017 do půlnoci SEČ na adresu

Více

AUDITOR KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.5/2007

AUDITOR KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.5/2007 Gradua-CEGOS, s.r.o., Certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 AUDITOR KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ

Více

WP243 PŘÍLOHA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

WP243 PŘÍLOHA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY WP243 PŘÍLOHA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY Cílem této přílohy je zodpovědět zjednodušenou a snadno čitelnou formou některé klíčové otázky, které mohou organizace mít, pokud jde o nové požadavky obecného nařízení

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2006 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: Titul předpisu: Nařízení vlády o podmínkách akreditace a provádění zkoušek z odborné způsobilosti Citace: 592/2006 Sb. Částka: 188/2006 Sb.

Více

Gradua-CEGOS, s.r.o. člen skupiny Cegos MANAŽER BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI

Gradua-CEGOS, s.r.o. člen skupiny Cegos MANAŽER BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI Gradua-CEGOS, s.r.o. člen skupiny Cegos Gradua-CEGOS, s.r.o., certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 MANAŽER BOZP

Více

Národní akční program. bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. pro období

Národní akční program. bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. pro období Národní akční program bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro období 2017 2018 Schváleno Radou vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci dne 13. prosince 2016 Úvod Národní akční program (NAP)

Více

Zadání chemicko-technologické specifikace zákazníkem požadovaného produktu technickému a výrobnímu útvaru 7

Zadání chemicko-technologické specifikace zákazníkem požadovaného produktu technickému a výrobnímu útvaru 7 Inženýr chemie produktmanažer (kód: 28-020-T) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Technická chemie a chemie silikátů (kód: 28) Týká se povolání: Inženýr chemie Kvalifikační

Více

Poradce systému kvality

Poradce systému kvality Poradce systému kvality Poradce systému kvality poskytuje poradenské služby v oblasti nastavení procesů a řízení kvality, pomáhá organizacím nastavit celkový systém řízení tak, aby se zabránilo negativním

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava č.j.: KHSMS/44078/2015 Datum: 22. října 2015 Ředitelka Krajská hygienická stanice

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2 Management

Více

Hodnoticí standard. Chemický technik produktmanažer (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Chemický technik produktmanažer (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu Chemický technik produktmanažer (kód: 28-09-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Technická chemie a chemie silikátů (kód: 28) Týká se povolání: Chemický technik produktmanažer

Více

Vzdělávání advokátů v právu EU v Estonsku Odpovědná organizace: Estonská advokátní komora (Eesti Advokatuur)

Vzdělávání advokátů v právu EU v Estonsku Odpovědná organizace: Estonská advokátní komora (Eesti Advokatuur) Vzdělávání advokátů v právu EU v Estonsku Odpovědná organizace: Estonská advokátní komora (Eesti Advokatuur) POPIS VNITROSTÁTNÍHO SYSTÉMU ODBORNÉ PŘÍPRAVY ADVOKÁTŮ v Estonsku 1. Přístup k profesi Vysokoškolské

Více

REF.: EASO/2016/TA/015

REF.: EASO/2016/TA/015 Vyhlášení výběrového řízení na místo terénního pracovníka (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 6) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Zveřejnění Název funkce externí

Více

Ředitel zákaznických služeb

Ředitel zákaznických služeb Ředitel zákaznických služeb Ředitel zákaznických služeb kompleně vede a řídí organizační celek, který se zabývá řízenou obousměrnou komunikací se zákazníky a zpracováním souvisejících informací. Odborný

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2Management

Více

REF.: EASO/2017/TA/010

REF.: EASO/2017/TA/010 Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru bezpečnosti (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/010 Zveřejnění Název pozice

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ NA POZICI Název pracovního místa Funkční skupina/platová třída Druh smlouvy Referenční

Více

Manažer zahraničního obchodu

Manažer zahraničního obchodu Manažer zahraničního obchodu Manažer zahraničního obchodu reprezentuje společnost v zahraničních obchodních záležitostech, vytváří a realizuje obchodní strategii firmy v oblasti zahraničního obchodu. Odborný

Více

Odborný lékař v cévní chirurgii

Odborný lékař v cévní chirurgii Odborný lékař v cévní chirurgii Jednotka práce bude aktualizována v souladu s platnou legislativou v průběhu roku 2013-2014. Odborný lékař v oboru cévní chirurgie poskytuje preventivní, diagnostickou a

Více

Pracovník evidence zásob zboží a materiálu (kód: H)

Pracovník evidence zásob zboží a materiálu (kód: H) Pracovník evidence zásob zboží a materiálu (kód: 66-006-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Týká se povolání: Pracovník evidence zásob a materiálu Kvalifikační

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/009

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/009 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/009 Název pozice Typ smlouvy Vedoucí Personálního Oddělení (muž/žena) Dočasný Zaměstnanec

Více

MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.4/2007

MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI CO 4.4/2007 Gradua-CEGOS, s.r.o., Certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 MANAŽER KVALITY PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ

Více

Inženýr chemie produktmanažer

Inženýr chemie produktmanažer Inženýr chemie produktmanažer Inženýr chemie produktmanažer plánuje, organizuje a realizuje prodej konkrétním zákazníkům v rámci daného výrobkového portfolia, na základě důkladné znalosti chemických produktů

Více

Povolání Kraj Od Medián Do Od Medián Do. Hlavní město Praha Kč Kč Kč

Povolání Kraj Od Medián Do Od Medián Do. Hlavní město Praha Kč Kč Kč Ergoterapeut Ergoterapeut provádí činnosti v rámci preventivní, diagnostické, léčebné, rehabilitační a paliativní péče v oboru ergoterapie. Zejména provádí ergoterapeutická vyšetření, stanovuje optimální

Více

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly:

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly: OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/16 týkajícím se JEDNOHO pracovního místa ADMINISTRÁTORA/ADMINISTRÁTORKY na sekretariátu skupiny I (skupina Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského

Více

Popis uplatnění absolventa

Popis uplatnění absolventa Popis uplatnění absolventa Absolvent oboru vzdělání Truhlář je středoškolsky vzdělaný pracovník s odborným vzděláním. Získané odborné dovednosti mu umožní uplatnit se v dřevovýrobách sériových i individuálních

Více

Hodnoticí standard Manažer BOZP (kód: T) Autorizující orgán: Skupina oborů: Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF:

Hodnoticí standard Manažer BOZP (kód: T) Autorizující orgán: Skupina oborů: Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF: Manažer BOZP (kód: 39-005-T) Autorizující orgán: Ministerstvo práce a sociálních věcí Skupina oborů: Speciální a interdisciplinární obory (kód: 39) Týká se povolání: Manažer BOZP Kvalifikační úroveň NSK

Více

SMĚRNICE DĚKANA Č. 4/2013

SMĚRNICE DĚKANA Č. 4/2013 Vysoké učení technické v Brně Datum vydání: 11. 10. 2013 Čj.: 076/17900/2013/Sd Za věcnou stránku odpovídá: Hlavní metodik kvality Za oblast právní odpovídá: --- Závaznost: Fakulta podnikatelská (FP) Vydává:

Více

Sklářský technik dispečer pro ruční výrobu užitkového skla (kód: M)

Sklářský technik dispečer pro ruční výrobu užitkového skla (kód: M) Sklářský technik dispečer pro ruční výrobu užitkového skla (kód: 28-067-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Technická chemie a chemie silikátů (kód: 28) Týká se povolání:

Více

Pracovník cestovní kanceláře - specialista pro incoming (kód: M)

Pracovník cestovní kanceláře - specialista pro incoming (kód: M) Pracovník cestovní kanceláře - specialista pro incoming (kód: 65-034-M) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání:

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/017

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/017 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/017 Název pozice Druh smlouvy vedoucí oddělení pro obecné záležitosti dočasný zaměstnanec

Více

DOKUMENT IAF IAF MD 11:2013. Závazný dokument IAF pro aplikaci ISO/IEC pro audity integrovaných systémů managementu

DOKUMENT IAF IAF MD 11:2013. Závazný dokument IAF pro aplikaci ISO/IEC pro audity integrovaných systémů managementu DOKUMENT IAF IAF MD 11:2013 Závazný dokument IAF pro aplikaci ISO/IEC 17021 pro audity integrovaných systémů managementu IAF Mandatory Document for the Application of ISO/IEC 17021 for Audits of Integrated

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo ředitele Samostného odboru právně-personálního

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo ředitele Samostného odboru právně-personálního Praha dne 23.10.2018 Vyvěšeno na úřední desce dne 23.10.2018 č. j.: SR/0115/US/2018-1 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo ředitele Samostného odboru právně-personálního (PRVNÍ

Více

Specializace Obchodník s realitami, Realitní agent, Realitní zprostředkovatel, Real Estate Agent

Specializace Obchodník s realitami, Realitní agent, Realitní zprostředkovatel, Real Estate Agent Realitní makléř Realitní makléř zajišťuje, případně zprostředkovává, pronájem nemovitostí, prodej a nákup nemovitostí a správu nemovitostí. Realizuje odborné činnosti v oblasti realit a poskytuje související

Více

Hodnoticí standard. Servisní technik ve strojírenství (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Servisní technik ve strojírenství (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu Servisní technik ve strojírenství (kód: 23-095-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Servisní technik Kvalifikační

Více

Povolání Vyšší odborné vzdělání; Bakalářský studijní program

Povolání Vyšší odborné vzdělání; Bakalářský studijní program Procesní konzultant Procesní konzultant se zaměřuje na zlepšování podnikových postupů a procesů, analyzuje a navrhuje procesy systému řízení organizace prostřednictvím automatizace a funkcionalit ICT.

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET Komise pořádá výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství

Více

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ ZÁKLADNÍ A NEZBYTNÉ ČINNOSTI BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA A GENERÁLNÍHO ŘEDITELE SKUPINY VINCI XAVIERA HUILLARDA A EVROPSKÉ RADY ZAMĚSTNANCŮ Bezpečnost

Více

Gradua-CEGOS, s.r.o. AUDITOR BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI. CS systémy managementu organizací verze 2, 8.2, b) 1.

Gradua-CEGOS, s.r.o. AUDITOR BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI. CS systémy managementu organizací verze 2, 8.2, b) 1. Gradua-CEGOS, s.r.o. Gradua-CEGOS, s.r.o., certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 AUDITOR BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH

Více