Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006"

Transkript

1 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 P3-galvaclean 4112 Strana 1 z 6 Č. SDB : Datum revize: Datum výtisku: Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku Obchodní jméno: P3-galvaclean 4112 Předpokládané použití: Alkalický odmašťovací prostředek pro průmyslové použití Označení firmy: Henkel ČR, spol. s r.o. U Průhonu Praha 7 CZ Tel.: , Fax. č.: Odpovědnost za bezpečnostní list: ua-productsafety.cz@cz.henkel.com Telefonní číslo pro mimořádné situace: Telefonní číslo pro mimořádné situace: Nepřetržitě pro celou ČR: , , Klinika nemocí z povolání, Toxikologické informační středisko-tis, Na Bojišti 1, Praha 2, telefon (nepřetržitě): , ; Identifikace nebezpečnosti Produkt je klasifikován jako nebezpečný ve smyslu platných směrnic o přípravcích. R35 Způsobuje těžké poleptání. R22 Zdraví škodlivý při požití. R40 Podezření na karcinogenní účinky. Prohlášení o složkách podle (ES) č. 1907/2006: 3. Složení /informace o složkách Chemický název číslo CAS Hydroxid draselný Nitrilotriacetát sodný EINECS ELINCS Obsah Klasifikace % Xn - Zdraví škodlivý; R22 C - Žíravý; R % karcinogen, kategorie 3; R40 Xi - Dráždivý; R36 Xn - Zdraví škodlivý; R22 Úplné znění R-vět je uvedeno v bodě 16 "Další informace". Pro neklasifikované látky mohou existovat pro jednotlivé země specifické nejvyšší přípustné expoziční limity pro pracovní ovzduší.

2 P3-galvaclean 4112 Strana 2 z 6 Prohlášení o složkách podle předpisu EU o detergentech 648/2004/EC % NTA (kyselina nitrilooctová) a její soli < 5 % neiontové povrchově aktivní látky fosfonáty 4. Pokyny pro první pomoc Expozice vdechováním: Postiženého vyveďte na čerstvý vzduch, vyhledejte lékařskou pomoc. Kontakt s kůží: Okamžitě opláchněte velkým množství tekoucí vody (cca 10 min.). Odstraňte kontaminovaný oděv. Přiložte obvaz se sterilní gázou. Vyhledejte lékařskou pomoc. Kontakt s očima: Okamžitě vypláchněte oči jemným proudem vody nebo očním roztokem po dobu cca 15 min. Víčka držte otevřená. Vyhledejte lékaře/nemocnici, vyplachování očí by mělo pokračovat i během přepravy k lékaři. Po požití: Vypláchněte ústní dutinu, vypijte 1-2 sklenice vody, nevyvolávejte zvracení. Je potřebný okamžitý lékařský zásah. 5. Opatření pro hašení požáru Nebezpečí způsobené expozicí přípravku: Není hořlavý (vodný roztok). V případě požáru se mohou po vypaření vody a dalším zahřátí uvolňovat toxické plyny. Vhodná hasiva: Všechna běžná. Hasiva, které nelze z bezpečnostních důvodů použít: Neznámé. Zvláštní ochranné pomůcky při hašení požáru: Použijte dýchací přístroj. Dodatečné pokyny: Ohrožené obaly s produktem ochlazujte vodní sprchou. Preventivní opatření pro ochranu osob: Zamezte styku s kůží a očima. Viz kapitola 8 6. Opatření v případě náhodného úniku Preventivní opatření pro ochranu životního prostředí: Zamezte úniku do kanalizace, povrchových či podzemních vod. Čistící metody: Odstraňujte absorbčním materiálem (např. písek, rašelina, piliny). Zbytky spláchněte velkým množstvím vody. Kontaminovaný materiál zlikvidujte jako odpad dle kap Zacházení a skladování Zacházení: Zabraňte kontaktu s očima a pokožkou. Při ředění vždy vmíchávejte produkt pomalu za míchání do stojící vody. Skladování: Skladujte pouze v originálním obalu. Neskladujte společně se silnými kyselinami.

3 P3-galvaclean 4112 Strana 3 z 6 8. Omezování expozice látkou nebo přípravkem a ochrana osob Složky s mezními hodnotami kontrolovanými na pracovišti: Platí pro CZ Podklad Česká republika. Nařízení vlády č. 361/2007 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Obsažená látka ppm mg/m3 Typ Kategorie Poznámky Hydroxid draselný 2 Nejvyšší přípustné NPK-P koncentrace: Hydroxid draselný Přípustný expoziční limit (PEL): PEL Omezování expozice: Nevyžadují se žádná zvláštní opatření. Zajistěte dostatečné větrání/odsávání pracoviště. Zabraňte vzniku aerosolů. Ochrana dýchacích cest: Při rozprašování/rozstřikování. Ochrana rukou: Ochranné rukavice odolné proti chemickým látkám (norma EN 374). Vhodné materiály pro krátkodobý kontakt resp. potřísnění (doporučeno: minimální index ochrany 2, odpovídá > 30 minutám pronikání podle EN 374): polychloroprén (CR; tloušťka vrstvy >= 1 mm) nebo přírodní pryž (NR; tloušťka vrstvy >=1 mm) Vhodné materiály pro dlouhodobější, přímý kontakt (doporučuje se: index ochrany 6, doba iniciace > 480 min. podle EN 374): polychloroprén (CR; tloušťka vrstvy >= 1 mm) nebo přírodní pryž (NR; tloušťka vrstvy >=1 mm) Tyto údaje pocházejí z literatury a z informací výrobců rukavic nebo jsou analogicky odvozeny od podobných látek. Je třeba vědět, že doba použití ochranné rukavice proti chemikáliím může být v praxi z důvodu mnoha ovlivňujících činitelů (např. teplota) zřetelně kratší než doba pronikání stanovená podle EN 374. Při příznacích opotřebení je třeba rukavice vyměnit. Ochrana očí: Těsně přiléhající ochranné brýle. Ochrana těla: Používejte ochranné vybavení. Další údaje včetně všeobecných hygienických opatření: Zamezte kontaktu s potravinami, nápoji a krmivem pro zvířata. 9. Informace o fyzikálních a chemických vlastnostech látky nebo přípravku Všeobecné vlastnosti: Vzhled Zápach: kapalina čirý žlutý žádná hodnota Fyzikálně chemické vlastnosti: Hodnota ph 11,5-12,5 (20 C (68 F); Konc.: 1 % produktu; Rozp.: Demineralizovaná voda) Bod vzplanutí Nemá bod vzplanutí do 100 C. Vodný roztok. Hustota 1,331-1,381 g/cm3 (20 C (68 F)) Kvalitativní rozpustnost mísí se neomezeně (20 C (68 F); Rozp.: Voda) Obsah VOC 0 %

4 P3-galvaclean 4112 Strana 4 z 6 (EC) Podmínky, kterým je třeba zabránit: Při určeném použití nedochází k rozkladu. Látky, kterým je třeba zabránit: Reaguje s kyselinami: vývin tepla. Nebezpečné produkty rozkladu: Žádné, je-li užit k zamyšlenému účelu. 10.Stabilita a reaktivita 11. Toxikologické informace Všeobecné informace o toxikologii: Podezření na rakovinotvorný účinek (kancerogen kategorie 3). Způsobuje těžké poleptání. Akutní orální toxicita: Zdraví škodlivý při požití. Požití vede k silnému poleptání úst a hrtanu, nebezpečí perforace jícnu a žaludku. Akutní dermální toxicita: Produkt leptá kůži a sliznice. Oční dráždivost: Silně žíravý. 12. Ekologické informace Persistence a rozložitelnost: Odbourání tenzidů Biodegradabilita tenzidů obsažených v produktu je v souladu s požadavky EU předpisu o detergentech (EC/648/2004). Produkt je v souladu s EU predpisem o detergentech (EC/648/2004). Všeobecné informace o ekologii: Z převážné části anorganický výrobek. Údaj o biologické rozložitelnosti se týká pouze organické složky (organických složek). Lokálně škodlivý pro vodní a suchozemské organismy z důvodů vysokého ph a žíravých vlastností. Další informace: V případě vypouštění kyselého či zásaditého produktu do kanalizačního systému musí být ph v rozmezí 6-10 neboť vyšší a nižší hodnoty ph mohou způsobit škody na kanalizačním systému, nebo poškodit biologickou rovnováhu. Dodržujte místní předpisy. 13. Pokyny pro odstraňování Likvidace produktu: Metody odstraňování látky nebo přípravku a znečištěného obalu: Neutralizace. Likvidujte v souladu s předpisy. Evropské číslo odpadu(ewc ): Kód odpadů EWC se nevztahuje k produktu, ale k původu. Výrobce proto nemůže zadat kód odpadu u produktů, které se používají v nejrůznějších oborech. Uvedené EWC kódy je třeba chápat jako doporučení pro uživatele. EWC/EAK Doporučené čistící prostředky: Obaly čistěte vodou. Likvidace znečištěného obalu: Zlikvidujte jako nespotřebovaný výrobek.

5 P3-galvaclean 4112 Strana 5 z Informace pro přepravu Silniční přeprava ADR: Kód klasifikace. C5 Č. k ozn. nebezp. 80 Technický název: HYDROXID DRASELNÝ, ROZTOK Tunel-kód: (E) Železniční přeprava RID: Kód klasifikace. C5 Č. k ozn. nebezp. 80 Technický název: HYDROXID DRASELNÝ, ROZTOK Tunel-kód: Vnitrozemská vodní přeprava ADN: Kód klasifikace. C5 Č. k ozn. nebezp. Technický název: HYDROXID DRASELNÝ, ROZTOK Přeprava po moři IMDG: EmS: F-A,S-B Látka znečišťující moře - Vlastní dopravní označení: POTASSIUM HYDROXIDE SOLUTION Letecká přeprava IATA: Packaging-Instruction (osobní přeprava): 809 Packaging-Instruction (cargo) 813 Vlastní dopravní označení: Potassium hydroxide solution

6 P3-galvaclean 4112 Strana 6 z 6 C - Žíravý Značení nebezpečnosti: 15. Informace o právních předpisech vztahující se k látce nebo přípravku Obsahuje Hydroxid draselný, Nitrilotriacetát sodný R-věty: R35 Způsobuje těžké poleptání. R22 Zdraví škodlivý při požití. R40 Podezření na karcinogenní účinky. S-věty: S26 Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. S36/37/39 Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít. S45 V případě nehody, nebo necítíte-li se dobře, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc (je-li možno, ukažte toto označení). 16. Další informace Označení produktu je uvedeno v bodě 15. Úplné znění R-vět, na něž je v tomto bezpečnostním listu uveden odkaz: R22 Zdraví škodlivý při požití. R35 Způsobuje těžké poleptání. R36 Dráždí oči. R40 Podezření na karcinogenní účinky. Další informace: Údaje vycházejí z aktuálního stavu našich znalostí a vztahují se k výrobku v dodaném stavu. Mají popisovat naše výrobky z hlediska požadavků na bezpečnost a nikoliv zaručovat určité vlastnosti.

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 TEROSTAT 33 GRAU Strana 1 z 5 Č. SDB : 76597 Datum revize v zahraničí: 03.12.2008 Datum revize v ČR: 06.01.2009 Datum vyhotovení v ČR: 06.01.2009 Obchodní jméno:

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 TURCO Liquid Sprayeze NP LT Strana 1 z 5 Č. SDB : 152430 Datum revize: 23.09.2008 Datum výtisku: 23.09.2008 Obchodní jméno: TURCO Liquid Sprayeze NP LT Předpokládané

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 FREKOTE AQUALINE R-150 Strana 1 z 5 Č. SDB : 153855 Datum revize v zahraničí: 15.12.2008 Datum revize v ČR: 07.01.2009 Datum vyhotovení v ČR: 20.12.2004 Obchodní

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Pěnový čistič interiéru Strana 1 z 5 Č. SDB : 173436 Datum revize v zahraničí: 12.11.2008 Datum revize v ČR: 28.11.2008 Datum vyhotovení v ČR: 19.11.2002 Obchodní

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Loctite 5972 Strana 1 z 6 Č. SDB : 153791 Datum revize v zahraničí: 10.12.2008 Datum revize v ČR: 07.01.2009 Datum vyhotovení v ČR: 02.04.2001 1.Identifikace látky

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Ferrolix 332 Strana 1 z 5 Č. SDB : 47961 Datum revize: 25.03.2008 Datum výtisku: 31.03.2008 1.Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Loctite 270 Strana 1 z 5 Č. SDB : 153492 Datum revize: 15.08.2008 Datum výtisku: 21.04.2009 1.Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce

Více

Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Bezpečnostní list dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) Strana 1 z 1 Thomsit P 685 Datum revize v zahraničí: 20.01.2011 Datum revize v ČR: 20.04.2011 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 LOCTIE 7239 Strana 1 z 5 Č. SDB : 177571 Datum revize v zahraničí: 01.08.2008 Datum revize v ČR: 03.09.2008 Datum vyhotovení v ČR: 20.01.2003 1.Identifikace látky

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Loctite 2700 Strana 1 z 5 Č. SDB : 340671 Datum revize: 08.12.2011 Datum výtisku: 22.12.2011 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 17.11.2005 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 AQUENCE BG 7093 known as Adhesin A 7093 Strana 1 z 6 Č. BL. : 43572 Datum revize: 26.03.2014 Datum výtisku: 04.03.2015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Loctite 577 Strana 1 z 6 Č. SDB : 168431 Datum revize: 05.03.2009 Datum výtisku: 09.03.2009 1.Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku Obchodní jméno:

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Ceresit Stop Bakterie Strana 1 z 5 Č. SDB : 180779 Datum revize: 22.07.2008 Datum výtisku: 21.07.2009 Obchodní jméno: Ceresit Stop Bakterie Předpokládané

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES č. 1907/2006, ve zně ní pozdě jších předpisů

Bezpečnostní list podle nařízení ES č. 1907/2006, ve zně ní pozdě jších předpisů Datum vydání: 20.9.2008 Strana 1/5 1 Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: 1.2 Použití látky nebo přípravku: Mycí prostředek pro průmyslové myčky

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Loctite 3430 složka A Strana 1 z 5 SDS no. : 205860 Datum revize v zahraničí: 18.12.2007 Datum revise v ČR: 07.05.2008 Datum vyhotovení v ČR: 01.11.1999 1.Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Loctite 222 Strana 1 z 1 Č. SDB : 168430 Datum revize: 10.02.2010 Datum výtisku: 22.02.2010 1.Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Loctite 2701 Strana 1 z 1 Č. SDB : 173107 Datum revize: 10.02.2010 Datum výtisku: 23.02.2010 1.Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 19.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 13.07.2007 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 02.12.2009 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 03.11.2009 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 13.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 17.01.2008 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

468 mv ph 0,1 (9883)

468 mv ph 0,1 (9883) Bezpečnostní list Oxidačně-redukční pufrovací roztok 468 mv ph 0,1 (9883) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Použití látky nebo přípravku / příprava Chemická charakteristika Oxidačně-redukční

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 21.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 14.10.2005 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 16.01.2006 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Loctite 7063 Strana 1 z 6 Č. SDB : 173285 Datum revize v zahraničí: 20.08.2008 Datum revize v ČR: 02.09.2008 Datum vyhotovení v ČR: 01.11.1999 1.Identifikace látky

Více

Bezpečnostní list podle vyhlášky 231/2004 Sb.

Bezpečnostní list podle vyhlášky 231/2004 Sb. Bezpečnostní list podle vyhlášky 231/2004 Sb. Strana 1 z 5 Aqualine R75 Číslo. bezp.listu: 2 Datum revize v zahraničí: 21.03.2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.12.2004 Datum revize v ČR: 16.05.2006 1. Identifikace

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 7757-83-7 231-821-4 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 232/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 232/2004 Sb. Datum vydání: 06. 2004 Datum revize: 08.2004 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Total protein liquicolor Doporučený účel použití

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 19.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 22.04.2008 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pritt KlovaFix Strana 1 z 5 Č. BL. : 412613 Datum revize: 25.02.2014 Datum revize v ČR: 07.03.2014 1.1 Identifikátor výrobku Pritt KlovaFix ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 24.10.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 10.10.2008 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Loctite 5923 Strana 1 z 6 Č. SDB : 153785 Datum revize v zahraničí: 10.12.2008 Datum revize v ČR: 07.01.2009 Datum vyhotovení v ČR: 02.11.2001 1.Identifikace látky

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Ceresit Aquablock Strana 1 z 6 Č. BL. : 283830 Datum revize: 01.08.2014 Datum výtisku: 02.09.2014 1.1 Identifikátor výrobku Ceresit AquaBlock all colours

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Uniflex V 7508 Strana 1 z 5 Č. BL. : 526227 Datum revize: 22.06.2015 Datum výtisku: 22.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: - 1.1 Identifikátor výrobku Uniflex

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 10.02.2009 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 16.06.2008 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 24.10.2008 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum revize v ČR: 06.05.2009, 28.07.2009, 10.02.2010 Datum posledního přepracování v zahraničí: 10.06.2009 1. Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Ceresit CT 730 Strana 1 z 5 V.002.0 Datum vydání: 29.02.2010 Datum revize: 28.02.2014 Datum revize v ČR: 05.03.2014 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Tangit Uni-Lock Strana 1 z 5 Č. BL. : 43015 Datum revize: 28.07.2014 Datum výtisku: 29.08.2014 3.2. Směsi 1.1 Identifikátor výrobku Tangit Uni-Lock ODDÍL

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/ ISO Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 - ISO 11014-1 Loctite 7063 Strana 1 z 6 Č. SDB : 179512 Datum revize: 23.01.2009 Datum výtisku: 07.04.2009 1.Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku

Více

Fredy & Fredy Strana 1

Fredy & Fredy Strana 1 Fredy & Fredy Strana 1 1. Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Fredy ECO Číslo CAS: - Číslo ES (EINECS): - 1.2 Použití látky / přípravku: - Přípravek

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/ Calcium/Magnesium Indicator Solution

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/ Calcium/Magnesium Indicator Solution Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pritt Lepicí tyčka Strana 1 z 5 Č. BL. : 43182 Datum revize: 15.06.2015 Datum výtisku: 18.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 01.10.2013 1.1 Identifikátor

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH)

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Stránka 1 z 8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: CHEMOBET HR (0-3) 1.2 Použití přípravku: opravy vyzdívek vysokopecních žlabů. Možno použít na žhavé vyzdívky

Více

C; R 35 Pozn.: Plné znění R-vět je uvedeno v kapitole 16. Hodnoty expozičních limitů, pokud jsou stanoveny, jsou uvedeny v kapitole 8.1.

C; R 35 Pozn.: Plné znění R-vět je uvedeno v kapitole 16. Hodnoty expozičních limitů, pokud jsou stanoveny, jsou uvedeny v kapitole 8.1. Datum vydání: 17. 12. 2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Lepidlo

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Hobby Hot Sticks transparent Strana 1 z 6 Č. BL. : 408802 Datum revize: 22.05.2015 Datum výtisku: 10.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 19.11.2013

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Thomsit R 710 Strana 1 z 5 Č. BL. : 67652 Datum revize: 22.07.2014 Datum výtisku: 22.08.2014 3.2. Směsi 1.1 Identifikátor výrobku Thomsit R 710 - složka

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Hobby Hot Sticks transparent Strana 1 z 5 Č. SDB : 408802 Datum revize: 19.11.2013 Datum výtisku: 08.01.2015 3.2. Směsi 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 TECHNOMELT KS 224/2 (původní název: Dorus KS 224/2 natur) Strana 1 z 1 Č. SDB : 100520 Datum revize: 02.10.2013 Datum výtisku: 12.11.2013 ODDÍL 1: Identifikace

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Stránka 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Obchodní název přípravku: EKOPLAST NRB 1.2 Použití přípravku: ucpávání odpichových otvorů vysokých pecí 1.3 Identifikace výrobce:

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pritt Magic Stick lepicí tyčinka Strana 1 z 6 Č. BL. : 184729 Datum revize: 08.06.2015 Datum výtisku: 02.09.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 04.05.2015 1.1

Více

EU BEZPEČNOSTNÍ LIST podle předpisu (ES) č. 1907/2006 (REACH) Speciální čisticí tablety Materiálové číslo 0062N

EU BEZPEČNOSTNÍ LIST podle předpisu (ES) č. 1907/2006 (REACH) Speciální čisticí tablety Materiálové číslo 0062N Verze 1 / Strana 1 z 5 Identifikace látky nebo přípravku Název výrobku: Použití látky/přípravku Čisticí prostředek 1. Identifikace látky / přípravku a společnosti / podniku Identifikace společnosti/podniku

Více

Bezpečnostní list zpracovaný podle směrnice EU 1907/2006 (REACH)

Bezpečnostní list zpracovaný podle směrnice EU 1907/2006 (REACH) Bezpečnostní list zpracovaný podle směrnice EU 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 21.08. 2006 Datum revize: 17.04. 2003 Název výrobku: FLUSH COOLING SYSTEM K 04856977 1. Identifikace látky, přípravku, výrobce

Více

Bezpečnostní list List: 1 z 5

Bezpečnostní list List: 1 z 5 Bezpečnostní list List: 1 z 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Pitralon holící pěnivý krém 1.1.1 Číslo CAS: 1.1.2 Číslo ES (EINECS): 1.1.3 Další

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pritt Pink Stick lepicí tyčinka Strana 1 z 5 Č. BL. : 295085 Datum revize: 08.06.2015 Datum výtisku: 02.09.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 04.05.2015 1.1

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Tangit Uni-Lock Strana 1 z 5 Č. BL. : 43015 Datum revize: 01.06.2015 Datum výtisku: 08.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 15.05.2015 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Z363130,00500 Stock Solution ph 4,0

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Z363130,00500 Stock Solution ph 4,0 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Ceresit CT240 Strana 1 z 5 Č. BL. : 522520 Datum revize: 22.05.2015 Datum výtisku: 14.08.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 07.04.2015 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Výrobek: Kód: Revize: Datum: INTERIM LIQUID FISPQ_10 B

Výrobek: Kód: Revize: Datum: INTERIM LIQUID FISPQ_10 B BEZPEČNOSTNÍ LIST MATERIÁLU (MSDS) FB 7.04-14 Revize: 01 10.12.06 Výrobek: Kód: Revize: Datum: INTERIM LIQUID FISPQ_10 B 00 26.05.08 1. Identifikace látky a společnosti / podniku: SPOLEČNOST: VÝROBEK:

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Parket - lepidlo Strana 1 z 7 Č. BL. : 167558 Datum revize: 20.08.2014 Datum výtisku: 21.08.2014 1.1 Identifikátor výrobku Pattex Parket & Laminát

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

FOX citron 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 2. IDENTIFIKACE RIZIK 3. SLOŽENÍ NEBO INFORMACE O SLOŽKÁCH

FOX citron 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 2. IDENTIFIKACE RIZIK 3. SLOŽENÍ NEBO INFORMACE O SLOŽKÁCH Datum vydání: 3.2.2009 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Ceresit IN46 Strana 1 z 5 Č. BL. : 521214 Datum revize: 23.02.2015 Datum výtisku: 24.03.2015 Nahrazuje verzi ze dne: - 1.1 Identifikátor výrobku Ceresit

Více

Bezpečnostní list podle 2001/58/ ES a vyhlášky 231/2004 Sb. Univerzální čistící prostředek / Univerzální čistič

Bezpečnostní list podle 2001/58/ ES a vyhlášky 231/2004 Sb. Univerzální čistící prostředek / Univerzální čistič 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Identifikace látky nebo přípravku Allzweckreiniger / 1.2. Použití látky nebo přípravku: Čisticí prostředek pro živnostenské, ruční použití.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 104. HOŘČÍK 600 A Mg 600A

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 104. HOŘČÍK 600 A Mg 600A 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 104 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku diagnostická

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Silosept. Xi - Dráždivý

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Silosept. Xi - Dráždivý Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu

Více

Bezpečnostní list podle přílohy II Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006

Bezpečnostní list podle přílohy II Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Strana 1 (celkem 5) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku: Použití látky nebo přípravku: Koagulant určený ke srážení vodouředitelných nátěrových hmot.

Více

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T podle Vyhlášky č. 460/2005 Sb.

B E Z P E Č N O S T N Í L I S T podle Vyhlášky č. 460/2005 Sb. Datum poslední revize: 2.revize 04.05.2007 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Obchodní název přípravku : 1.2. Doporučený účel použití: čistící přípravek na WC

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Super 3 Strana 1 z 6 Č. BL. : 167498 Datum revize: 21.01.2014 Datum revize v ČR: 05.02.2014 1.1 Identifikátor výrobku Pattex Super 3 ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Repair Express Strana 1 z 5 Č. BL. : 505348 Datum revize: 23.05.2015 Datum výtisku: 25.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 10.03.2015 1.1 Identifikátor

Více

Bezpečnostní list pro GL Standard FS /530

Bezpečnostní list pro GL Standard FS /530 1 IDENTIFIKACE PRODUKTU OBCHODNÍ NÁZEV : GL Standard FS KATALOGOVÉ ČÍSLO : 920 529 / 920 530 Doporučené použití: pro in vitro diagnostiku v lidských vzorcích pouze pro profesionální použití VÝROBCE: DiaSys

Více

Tiret Professional Prostředek k čištění odpadu. Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136

Tiret Professional Prostředek k čištění odpadu. Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136 1/5 BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vyhotovení: 14. 12. 2006 Datum revize: 29. 8. 2008 Výrobek: Tiret Professional 1. Identifikace přípravku, výrobce, prvního distributora

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Hobby Hot Sticks transparent Strana 1 z 6 Č. BL. : 408802 Datum revize: 26.10.2017 Datum výtisku: 22.11.2017 Nahrazuje verzi ze dne: 07.04.2015

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 08/2002 Strana 1 z 5 Název výrobku: REO 801 průmyslový odmašťovač N 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: REO 801 N REO 802 P

Více

Bezpečnostní list Henkel podle vyhlášky č. 231/2004Sb.

Bezpečnostní list Henkel podle vyhlášky č. 231/2004Sb. Datum vyhotovení v ČR: 05.05.2005 Datum revize v ČR: 20.07.2005 Datum posledního přepracování v zahraničí: 02.06.2005 Bezpečnostní list Henkel podle vyhlášky č. 231/2004Sb. ČR 1. Identifikace přípravku,

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Metylan Ovalit TM Strana 1 z 6 Č. BL. : 243172 Datum revize: 08.06.2015 Datum výtisku: 17.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 06.05.2015 1.1 Identifikátor

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Metylan Crack Filler Strana 1 z 5 Č. BL. : 484478 Datum revize: 27.05.2015 Datum výtisku: 08.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 26.09.2014 1.1 Identifikátor

Více

AKTIVIT BLUE BAY univerzální čistič

AKTIVIT BLUE BAY univerzální čistič Datum vydání: 17.2.2007 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

Bezpečnostní list Podle směrnice ES 1907/2006/EC Ampliscreen HIV-1 V B.IUO Strana 1/6

Bezpečnostní list Podle směrnice ES 1907/2006/EC Ampliscreen HIV-1 V B.IUO Strana 1/6 Strana 1/6 Verze: 1. Datum přípravy: 20.12.2006 Datum tisku: 30.05.2012 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Informace o výrobku Obchodní název přípravku: Katalogové číslo: Určení:

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

FOX WC 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 2. IDENTIFIKACE RIZIK 3. SLOŽENÍ NEBO INFORMACE O SLOŽKÁCH

FOX WC 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 2. IDENTIFIKACE RIZIK 3. SLOŽENÍ NEBO INFORMACE O SLOŽKÁCH Datum vydání: 1.4.2009 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

ALFA farm s r.o. Obchodní název látky nebo přípravku (totožný s označením na obale) Číslo CAS: 5949-29-1. Číslo ES (EINECS): 201-069-1

ALFA farm s r.o. Obchodní název látky nebo přípravku (totožný s označením na obale) Číslo CAS: 5949-29-1. Číslo ES (EINECS): 201-069-1 1. IDENTIFIKACE LÁTKY PŘÍPRAVKU 1.1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Obchodní název látky nebo přípravku (totožný s označením na obale) ATAK Číslo CAS: 5949-29-1 Číslo ES (EINECS): 201-069-1 Další název

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH), ve znění nařízení č. 453/2010/EC Datum vydání: Datum revize: 1.5.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH), ve znění nařízení č. 453/2010/EC Datum vydání: Datum revize: 1.5. ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název: Registrační číslo: Indexové číslo: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Molární hmotnost: Molekulový

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) Strana: 1 ze 6 DESIDENT CAVICIDE

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) Strana: 1 ze 6 DESIDENT CAVICIDE Strana: 1 ze 6 1. Identifikace přípravku a výrobce 1.1 Obchodní název přípravku:desident CaviCide 1.2 Použití přípravku: Dezinfekční/dekontaminační čisticí prostředek pro zdravotnické prostředky, přístroje

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle ES 1907/2006(REACH) Datum vydání: Datum revize:

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle ES 1907/2006(REACH) Datum vydání: Datum revize: BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle ES 1907/2006(REACH) Datum vydání: 1994-09 Datum revize: 2011-10-13 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Identifikace přípravku Název: Hořčík, xylidylová modř

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Ceramic Paste. ++49(0) Mo. - Do Fr

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Ceramic Paste. ++49(0) Mo. - Do Fr Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Strana 1 (celkem 5) BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES 1907/2006 Datum vydání: Listopad 2004 Datum revize: srpen 2010 Revize: 04 Název výrobku: CHRYSO Plast 460 přísada do betonu podle ČSN EN 934-2 1.

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Stránka 1 z 8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: ŽÁROTMEL FERRAL 1.2 Použití přípravku: žárovzdorný tmel pro těsnění, spojování a ochranu kovových částí

Více

Bezpečnostní list Podle směrnice ES 1907/2006/EC Ampliscreen HCV Best IUO Strana 1/6

Bezpečnostní list Podle směrnice ES 1907/2006/EC Ampliscreen HCV Best IUO Strana 1/6 Strana 1/6 Verze: 1. Datum přípravy: 20.12.2006 Datum tisku: 30.05.2012 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Informace o výrobku Obchodní název přípravku: Katalogové číslo: Určení:

Více

CAMPINGAZ BIO ČISTÍCÍ SPRAY

CAMPINGAZ BIO ČISTÍCÍ SPRAY Strana : 1 / 5 ODDÍL 1. Identifikace látky/název přípravku/název firmy Distributor 1.1. Identifikace výrobku Identifikace výrobku Obchodní název Typ produktu : BP 55 Route de Brignais F-69563 Saint Geznis

Více

friulsider KEM UP 941 MAXI, KEM UP 942, KEM UP 943 COMPONENT A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

friulsider KEM UP 941 MAXI, KEM UP 942, KEM UP 943 COMPONENT A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku COMPONENT A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku: Component A Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Předpokládané použití: Složka malty

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Železo 600 A

BEZPEČNOSTNÍ LIST Železo 600 A 1 /5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 105 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku Diagnostická souprava

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Vápník 600 A

BEZPEČNOSTNÍ LIST Vápník 600 A 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 204 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku Diagnostická

Více

Vlietskade WC Arkel, The Netherlands Telefon / fax: (+31) / / (+31) / / www. žádné.

Vlietskade WC Arkel, The Netherlands Telefon / fax: (+31) / / (+31) / / www. žádné. 1. IDENTIFIKACE PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikace přípravku : 1.2 Použití přípravku: vyhlazovací prostředek 1.3 Identifikace společnosti: DISTRIBUTOR Z EU: Jméno nebo obchodní jméno: Tremco illbruck

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: Další názvy látky: - 1.2 Použití látky nebo přípravku: Selektivní suplement ke kultivačním

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Datum vydání: 16.12.2002 Strana: 1 z 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Chemický název látky/obchodní název přípravku: Prosfas 1.2 Použití

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Somat salt Strana 1 z 7 Č. BL. : 40666 Datum revize: 18.06.2015 Datum výtisku: 18.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: - 1.1 Identifikátor výrobku Somat sůl

Více

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006

Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Bezpečnostní list dle ES č. 1907/2006 Loctite 401 Strana 1 z 5 SDS no. : 153529 Datum revize v zahraničí: 31.01.2008 Datum revize v ČR: 12.03.2008 Datum vyhotovení v ČR: 14.12.1999 1.Identifikace látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení 453/2010/EC

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení 453/2010/EC 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace výrobku Obchodní název: CREATININE STABLE LIQUID REAGENT R1 Katalogové číslo: 711753, 711754, 711755 1.2 Použití přípravku Určené/

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Ceresit Stop Vlhkosti tablety 3 v 1 Broskev Strana 1 z 7 Č. BL. : 450375 Datum revize: 29.07.2015 Datum výtisku: 20.11.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 13.07.2015

Více