Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká"

Transkript

1 Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Bc. Iveta Janatová Omluveni: Jana Rychtaříková Neomluveni: Milan Lopušan Zpracovatelé: Dagmar Švarcová, Adéla Hrubá, Blanka Gürthová, Dana Ševčíková Hosté: Jednání řídila: Ing. Jitka Volfová Jednání zahájeno v 16:02 hodin, ukončeno v 18:10 hodin. Program: Zahájení jednání schválení programu 1. Záměry (body 1-10) 2. Prodeje (body 11-19) 3. Pronájmy (body 20-31) Zahájení jednání Předsedkyně Ing. Jitka Volfová zahájila jednání a seznámila přítomné s jeho programem. Bylo navrženo jako první projednat bod 31 smlouva o nájmu vodních ploch a odložit projednání prodejů, kromě bodu 11, s ohledem na stanovení nových cen pro prodej pozemků. schválili výše uvedený program včetně odložení prodejů. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval ZÁMĚRY 1. Záměr prodeje části pozemku p. č. 120, trvalý travní porost o výměře cca 300 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Stará Lípa Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 120 je podaná žádost paní Pátkové ze dne Žadatelka má zájem si odkoupit pozemek, který by udržovala a zasadila zde dřeviny. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 120 je ve vlastnictví města a nachází se ve Staré Lípě. Jedná se o zarostlý a neudržovaný pozemek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V blízkosti pozemku se nacházejí další pozemky ve vlastnictví města, které by měly být součástí lokality pro výstavbu rodinných domů. Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. hlasovali o záměru prodeje části pozemku p. č. 120 v k. ú. Stará Lípa a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 11 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval

2 Strana č. 2 / Záměr prodeje části pozemku p. č. 4055/1, ostatní plocha, jiná plocha o výměře cca 150 m 2 z celkové výměry 557 m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 4055/1 je podaná žádost pana Šedivého ze dne Žadatel má zájem si odkoupit část pozemku, o který se řadu let stará a udržuje ho. V současné době má zájem si ho oplotit, aby zde nevznikala černá skládka. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 4055/1 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově. Jedná se o travnatý porost podél komunikace. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V případě schválení prodeje a oddělení pozemku zůstane komunikace i část travnatého pruhu pozemku podél komunikace ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván, pouze udržován. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Na pozemku je zřízeno věcné břemeno výstavby, údržby a oprav elektropřípojky. doporučili záměr prodeje části pozemku p. č. 4055/1 v k. ú.. 3. Záměr prodeje části pozemku p. č. 373/1, orná půda o výměře cca 600 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Stará Lípa Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 373/1 je podaná žádost pana Hájka ze dne Žadatel vlastní sousední pozemky p. č. 373/11, 373/5, 373/8 a 9 a má zájem si odkoupit část pozemku pro vytvoření lepšího a samostatného přístupu k pozemku p. č. 373/8, který by chtěl v budoucnu prodat. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 373/1 je ve vlastnictví města a nachází se v katastru Stará Lípa pod Špičákem. Jedná se o travnatý pozemek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V případě schválení prodeje bude oddělen pruh pozemku pro přístup a zbývající část zůstane ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek je v současné době pronajat za účelem sklizně zelené píce a pastvy hospodářských zvířat do Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Pozemek město získalo bezúplatně od Pozemkového fondu v roce 2005 pro bytovou výstavbu nebo veřejně prospěšnou stavbu. doporučili tento bod odložit na příští jednání a doložit podrobný zákres využití pozemku dle územního plánu.

3 Strana č. 3 / Záměr prodeje části pozemku p. č. 3995/23, trvalý travní porost o výměře cca 100 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 3995/23 je podaná žádost manželů Lačných ze dne Žadatelé vlastní RD čp a pozemek p. č. 3995/17 a mají zájem si odkoupit část pozemku za účelem rozšíření zahrady. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 3995/23 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově. Jedná se o travnatý pozemek. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V případě schválení prodeje bude oddělena část pozemku a zbývající část zůstane ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Na pozemku jsou zřízena věcná břemena společností ČEZ Distribuce, a.s., RWE GasNet, s.r.o. a SČVak za účelem uložení a oprav inženýrských sítí. hlasovali o záměru prodeje části pozemku p. č. 3995/23 v k. ú. a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 11 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 5. Záměr prodeje části pozemku p. č. 4047/2, ostatní plocha, dobývací prostor o výměře cca 800 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 4047/2 je podaná žádost pana Přibyla ze dne Při kontrole nemovitostí ve vlastnictví města bylo zjištěno, že vlastníci RD čp využívají a mají zaplocenou část pozemku p. č. 4047/2 a byli vyzváni k podání žádosti. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 4047/2 je ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě na Svárově. Jedná se o tzv. bývalou pískovnu, která je již zčásti zalesněná, zaplocené části jsou osázené zelení a trávou a nachází se zde i drobné stavby. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Celý pozemek je určen k zalesnění, v případě schválení prodeje bude oddělena zaplocená část pozemku a zbývající část zůstane ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Část požadovaného pozemku je využívána jako zahrada. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. doporučili záměr prodeje části pozemku p. č. 4047/2 v k. ú.. 6. Záměr prodeje pozemku p. č. 37, ostatní plocha, manipulační o výměře 84 m 2 v k. ú. Vítkov u Dobranova Důvod: Důvodem projednávání prodeje pozemku p. č. 37 je podaná žádost manželů Slavíkových ze dne Žadatelé mají zájem si odkoupit pozemek za účelem zarovnání hranic svého pozemku.

4 Strana č. 4 / 19 Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 37 je ve vlastnictví města a nachází se ve Vítkově u hlavní komunikace. Dle místního šetření se jedná o neudržovaný pozemek podél silnice včetně jednoho vzrostlého dubu. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: V bezprostřední blízkosti nevlastní město žádný pozemek. Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. doporučili záměr prodeje pozemku p. č. 37 v k. ú. Vítkov u Dobranova. 7. Záměr prodeje části pozemku p. č. 80, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře cca 30 m 2 z celkové výměry m 2 v k. ú. Dolní Libchava Důvod: Důvodem projednávání prodeje části pozemku p. č. 80 je podaná žádost paní Horáčkové ze dne Žadatelka má zájem si odkoupit část pozemku za účelem zarovnání hranic pozemku a vjezdu k rodinnému domu. Popis prodávané nemovité věci: Pozemek p. č. 80 je ve vlastnictví města a nachází se v Dolní Libchavě. Jedná se o komunikaci. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Komunikace je ve vlastnictví města a i v případě prodeje vjezdu k RD zůstane zachována v původní šířce. Dosavadní užívání: Pozemek není v současné době užíván. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Na pozemku je zřízeno několik věcných břemen společnosti ČEZ Distribuce, a.s. hlasovali o záměru prodeje části pozemku p. č. 80 v k. ú. Dolní Libchava a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 11 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 8. Záměr výkupu pozemků p. č. 4819, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 443 m 2 včetně objektu k bydlení čp. 832 a p. č. 4820, zastavěná plocha a nádvoří společný dvůr o výměře 867 m 2 vše v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání záměru výkupu výše uvedených pozemků včetně bytového domu je nabídka společnosti České dráhy, a.s. ze dne Popis prodávané nemovité věci: Bytový dům čp. 832 se nachází v České Lípě v Plynárenské ulici. Nachází se zde 3 bytové jednotky (v současné době 2 pronajaty). Druhá polovina domu slouží jako nebytové prostory (nocležny), které v současné době využívají pouze České dráhy nejsou pronajaty. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Dosavadní užívání: Pro potřeby Českých drah. Ocenění: České dráhy nabízejí uvedené nemovitosti za kupní cenu ve výši ,- Kč.

5 Strana č. 5 / 19 doporučili tento bod odložit a na příští jednání připravit další nabízené domy Českých drah se stanoviskem sociálních služeb, jaké by bylo využití těchto objektů pro sociální bydlení. 9. Záměr směny pozemků p. č. 198/6, trvalý travní porost o výměře 119 m 2, p. č. 485/44, orná půda o výměře 87 m 2, p. č. 549/3, lesní pozemek o výměře m 2 a p. č. 925, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 375 m 2 ve vlastnictví města za pozemek p. č. 1005/3, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře m 2 + doplatek vše v k. ú. Žizníkov Důvod: Důvodem projednávání směny je žádost pana Landy ze dne , který má zájem o směnu výše uvedených pozemků v k. ú. Žizníkov s doplatkem. Popis směňované nemovité věci: Pozemky p. č. 198/6, 549/3 a 925 jsou ve vlastnictví města a nachází se v Žizníkově u hlavní silnice vedle bývalé mototechny. Dle místního šetření se jedná o část zpevněné asfaltové plochy a přilehlý les. V bezprostřední blízkosti nevlastní žadatel žádné pozemky. Pozemek p. č. 485/44 se nachází v odlehlejší části obce a navazuje na pozemek ve vlastnictví žadatele. Pozemek p. č. 1005/3 je ve vlastnictví pana Landy, který je nabízí městu. Jedná se o komunikaci o výměře m 2 mimo zastavěné území obce. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Po obou stranách nabízené komunikace se nachází pozemky lesy ve vlastnictví města viz mapka. Dosavadní užívání: Pozemky jsou v současné době veřejně přístupné. Ocenění: Jedná se o záměr směny. Další skutečnosti: Na požadovaném pozemku p. č. 485/44 je zřízeno věcné břemeno vybudování, údržby a využívání cesty pro přístup k pozemku p. č. 485/5 a na nabízené komunikaci p. č. 1005/3 je zřízeno věcné břemeno společnosti ČEPS, a.s. za účelem zřízení a provozování stavby přenosové soustavy. doporučili záměr směny výše uvedených pozemků v k. ú. Žizníkov s doplatkem pro město a s vyčleněním pozemku p. č. 198/6 v k. ú. Žizníkov. HLASOVÁNÍ: 9 pro 0 proti 2 zdrželi se 0 nehlasoval 10. Záměr prodeje pozemků p. č. 3020/1, zahrada o výměře 410 m 2 a p. č. 3020/2, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 37 m 2 vše v k. ú. Důvod: Důvodem projednávání záměru prodeje výše uvedených pozemků je podaná žádost paní Kaplanové ze dne , která má zájem si uvedené pozemky odkoupit za účelem zahrady. Popis prodávané nemovité věci: Pozemky p. č. 3020/1 a 2 jsou ve vlastnictví města a nachází se v České Lípě v Dubické ulici a je součástí areálu azylového Domu humanity. Jedná se o zahradu přilehlou stavbu kůlny, kterou využívá příspěvková organizace Sociální služby města. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru:

6 Strana č. 6 / 19 Dosavadní užívání: V současné době jsou pozemky užívány příspěvkovou organizací Sociální služby města. Ocenění: Jedná se o záměr prodeje. Další skutečnosti: Záměr prodeje byl již v minulosti projednáván a nebyl schválen. hlasovali o záměru prodeje pozemků p. č. 3020/1 a 2 v k. ú. a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 11 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval PRODEJE A SMĚNY 11. Prodej stavby technického vybavení bez čp. na pozemku p. č. 11, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 107 m 2 v k. ú. Vítkov u Dobranova Žadatel: Žadatelem je pan Martin Písecký (narozen xxx), bytem xxx. Důvod: Důvodem projednávání prodeje je podaná žádost pana Píseckého ze dne , který má zájem o odkoupení pozemku p. č. 11 včetně objektu na tomto pozemku za účelem rekreace a přechodného bydlení. Dne si podali žádost také manželé Musilovi, kteří vlastní kapli sv. Anny na sousedním pozemku p. č. 12 a provozují zde galerii i další kulturní akce. Na pozemku p. č. 11 by chtěli vybudovat zázemí pro pořádání kulturních akcí spojené s činností v kapli. Popis prodávané nemovité věci: Stavba technického vybavení a pozemek jsou ve vlastnictví města a nachází se ve Vítkově u Dobranova u hlavní silnice v blízkosti místní kaple. Objekt je ve špatném technickém stavu a město ho v současné době nevyužívá. Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Okolní pozemky nejsou ve vlastnictví města. Dosavadní užívání: Pozemek ani stavba nejsou v současné době využívány. Ocenění: Schválená kupní cena pro k. ú. Vítkov u Dobranova u stavebních pozemků stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 a u ostatních ve výši 200,- Kč/m 2, případně lze zadat zhotovení znaleckého posudku. ORMI zadal zpracování znaleckého posudku, ve kterém je stanovena obvyklá cena ve výši ,- Kč Další skutečnosti: V kupní smlouvě by měl být kupující upozorněn na územní plán jedná se o plochu definovanou jako občanská vybavenost Projednáno ve VPPN / ZM: Záměr prodeje části pozemku byl doporučen na jednání VPPN a v ZM schválen a následně zveřejněn. doporučili prodej pozemku p. č. 11 včetně stavby technického vybavení v k. ú. Vítkov u Dobranova Martinu Píseckému za kupní cenu ve výši ,- Kč + náklady na zpracování znaleckého posudku se splatností při podpisu kupní smlouvy. HLASOVÁNÍ: 10 pro 1 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval

7 Strana č. 7 / 19 PRONÁJMY 12. Gabriela Čerbáková, Růžová 951/13, Praha 1, IČ pronájem nebytových prostor čp. 169 nám. T.G.M v České Lípě o celkové výměře 100,36m 2 - Žádost o přehodnocení zápočtu provedených stavebních úprav, zhodnocení objektu čp. 169, oproti stanovenému nájemnému. Důvod: Důvodem předložení materiálu je žádost paní Gabriely Čerbákové k přehodnocení zápočtu provedených stavebních úprav, zhodnocení objektu čp. 169, oproti stanovenému nájemnému. Dosavadní užívání, schválené záměry: Paní Čerbáková, byla na základě Smlouvy o nájmu nebytových prostor s účinností ze dne nájemce prostor nám. T.G.M čp. 169 o výměře 100,36 m 2 za těchto podmínek: - doba nájmu na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu prodejna oděvů a kosmetiky s poskytováním kosmetických služeb - cena nájmu roční nájemné ve výši ,- Kč bez DPH + valorizace a služby dále byla paní Čerbáková na základě Smlouvy o nájmu nebytových prostor s účinností ze dne a násl. dodatků č. 1 a 2 nájemcem prostor nám. T.G.M čp. 169 o výměře 42,4 m 2 za těchto podmínek: - doba nájmu na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu provozování kadeřnictví, kosmetiky a poskytování občerstvení - cena nájmu roční nájemné ve výši ,- Kč bez DPH + valorizace Dne podala žádost o ukončení pronájmu nebytových prostor dohodou a doplnění účelu užívání, ve které uvádí: Žádám Vás o ukončení nájemní smlouvy uzavřené dne včetně dodatků č. 1 a 2 na nebytové prostory nám. T.G.M 169 o výměře 42,4 m 2. V současné době jsou využívány jako kadeřnictví. Z důvodu špatných ekonomických podmínek žádám o ukončení dohodou ke dni Dále na základě nájemní smlouvy ze dne užívám prostory o výměře 100,36 m 2 jako prodejnu oděvů, které z části nejsou využité. Z tohoto důvodu, by jsem prostory kadeřnictví přemístila do nevyužitých prostor v prodejně oděvů. Proto žádám o doplnění účelu užívání u smlouvy uzavřené dne o účel kadeřnictví. Případnou rekolaudaci bych zajistila na svůj náklad se souhlasem města. RM dne pod č.usn. 987/A/2014 schválila dle žádosti žadatelky ukončení smlouvy uzavřené dne včetně dodatků č. 1 a 2 dohodou ke dni a následně byla uzavřena dne nová smlouva o nájmu prostor sloužících k podnikání z důvodu doplnění účelu o kadeřnictví. Dne obdrželo OTSM oznámení od paní Čerbákové o zahájení prací a provedení zhodnocení objektu čp (OTSM pro informaci uvádí - dle předložených faktur a účetních dokladů bylo v té době vše provedeno) Následně dne OTSM obdrželo žádost o zápočet provedených stavebních úprav zhodnocení objektu čp. 169, nám. T.G.M, oproti stanovenému nájemnému v celkové částce ,-Kč.(viz příloha č. 1) a následně dne obdrželo žádost o nové projednání zápočtu (viz příloha č. 2)

8 Strana č. 8 / 19 Město neobdrželo žádnou žádost s podklady (návrhy cen, způsob úpravy atd..) o schválení stavebních úprav. Členové výboru pro pronájem a prodej nemovitostí na svém jednání dne 23. února 2015 doporučili schválit paní Čerbákové předloženou žádost o zápočet provedených stavebních úprav zhodnocení objektu čp. 169, nám. T.G.M. oproti stanovenému nájemnému v celkové výši Kč ,- (jedná se o fakturu č firmy SPORT GAMES WIN, a.s. opravy elektro v celkové výši ,- Kč a fakturu č. 11 firmy Jenšovský Jiří oprava vodovodních a kanalizačních rozvodů v celkové výši ,- Kč) z celkové předložené částky Kč ,-. Jedná se o stavební úpravy, které zůstanou nedílnou součástí výše uvedeného domu a ve vlastnictví města. Následně RM dne žádost projednala a pod číslem usnesení 135/2015 odsouhlasila zápočet za provedené stavební práce oproti stanovenému nájemnému v celkové částce ,- Kč na pronajaté prostory sloužící k podnikání na adrese nám. T. G. Masaryka 169 v České Lípě o celkové výměře 100,36 m 2 a dále schválila úpravu stanoveného měsíčního nájemného ve výši ,- Kč bez DPH + valorizace a služby na snížené měsíční nájemné ve výši 5 585,- Kč bez DPH + valorizace a služby na dobu určitou od do s účinností od bez DPH + valorizace a služby. Dodatek č. 1 upravující snížené nájemné k nájemní smlouvě ze dne byl uzavřen dne Při podpisu uvedeného dodatku paní Čerbákovou, byly osobně v kanceláři správce SBD Sever předány kopie faktur, kterých ze zápočet týkal. Paní Čerbáková v zastoupení pana JUDr. Štětiny byla dne vyzvána k doplnění podrobného, položkového rozpisu a popisu prací předložených faktur včetně upřesnění požadované finanční částky. Dne odbor technické správy majetku obdržel požadované podklady, které jsou v příloze č. 3 uvedeného materiálu. doporučili schválit paní Čerbákové předloženou žádost o přehodnocení zápočtu provedených stavebních úprav zhodnocení objektu čp. 169, nám. T. G. Masaryka, oproti stanovenému nájemnému v celkové výši ,- Kč z celkové předložené částky ,- Kč. HLASOVÁNÍ: 8 pro 2 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 13. Gabriela Žehová, Horní Libchava 261, Horní Libchava, IČ: žádost o snížení objemu pronajatých prostor sloužících k podnikání v areálu Poříční 1918 o 13 m 2 z celkové výměry 115,50 m Důvod: Důvodem předložení materiálu je žádost paní Gabriely Žehové o snížení objemu pronajatých prostor (skladu č. 17) o 13 m 2 z celkové výměry 115,50 m 2 v tesco domě na p.p.č areálu Poříční 1918, od nejbližšího možného termínu. Stavební úpravy potřebné pro rozdělení prostoru č. 17 uhradí firma BusLine a.s. na vlastní náklady. Popis pronajímané věci: Sklad č. 17 na p.p.č v tesko domě o výměře 115,50 m 2 areálu Poříční 1918,

9 Strana č. 9 / 19 Dosavadní užívání, schválené záměry: Uvedené prostory jsou v nájmu paní Gabriely Žehové. S paní Gabrielou Žehovou je již uzavřena smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání č. A /2013 ze dne na prostory skladu č. 7 na p.p.č o výměře 115,50 m 2 v areálu Poříční 1918, za roční cenu nájemného ,-Kč bez DPH + valorizace. doporučili uzavřít Dodatek č. 1 k nájemní smlouvě č. A /2013 ze dne na prostory sloužící k podnikání v areálu Poříční specifikující snížení objemu prostor na o 13 m 2 tedy na 102,50 m 2 od a snížení roční ceny nájemného za pronajaté prostory na ,- Kč bez DPH + valorizace. 14. BusLine a.s., Na rovinkách 211, Semily, IČ: žádost o navýšení objemu pronajatých prostor sloužících k podnikání v areálu Poříční Důvod: Důvodem předložení materiálu je žádost firmy BusLine a.s. o navýšení objemu pronajatých prostor (skladu č. 17) o 13 m 2 v tesco domě na p. p. č areálu Poříční 1918, od nejbližšího možného termínu. Stavební úpravy potřebné pro rozdělení prostoru č. 17 uhradí firma BusLine a.s. na vlastní náklady. Popis pronajímané věci: Sklad č. 17 na p.p.č v tesko domě o výměře 115,50 m 2 areálu Poříční 1918, Dosavadní užívání, schválené záměry: Uvedený požadovaný prostor o výměře 13 m 2 je v nájmu paní Gabriely Žehové viz materiál č. 21. S firmou BusLine a.s. je již uzavřena smlouva o nájmu nebytových prostor č. A /2008 ze dne a dodatek č. 1 ze dne na prostory kanceláří a šaten o celkové výměře 60,50 m 2, dílny/skladu o výměře 21,60 m 2, nekryté prostranství na p.p.č. 3356/1 o výměře m 2 a stáčecí místo na p.p.č. 3356/1 o výměře 54 m 2 v areálu Poříční 1918, za roční cenu nájemného ,-Kč bez DPH + valorizace. Návrh odboru technické správy majetku: doba nájmu na dobu neurčitou od nájem sklad/dílna 21,60 m 2 za 532,- Kč/m 2 /rok kancelář 73 m 2 za 691,-Kč/m 2 /rok nekryté prostranství 1000 m 2 za 244,-Kč/m 2 /rok dle původní smlouvy stáčecí místo 54 m 2 za 244,-Kč/m 2 /rok - dle původní smlouvy tj. roční nájemné dle platného ceníku ,-Kč bez DPH + valorizace a služby Pro jasnost, srozumitelnost a přehlednost navrhujeme dle doporučení právního zástupce u smluv uzavřených před platností NOZ uzavřít smlouvu novou a neuzavírat další dodatky. doporučili schválit výpověď ze smlouvy o nájmu nebytových prostor č. A /2008 ze dne včetně Dodatku č. 1 ze dne v areálu Poříčí 1918, mezi firmou BusLine a.s. a městem ČL s tím, že nájemní vztah bude ukončen dohodou ke dni

10 Strana č. 10 / a následně doporučit uzavření smlouvy o pachtu v areálu Poříční 1918, Česká Lípa o celkové výměře 1.149,- m 2 s firmou BusLine a.s., Na Rovinkách 211, Semily, IČ: na dobu neurčitou s účinností od za účelem kanceláří, dílen, šaten, parkování autobusů a umístění nadzemní dvouplášťové nádrže NDN 16-BENCALOR za cenu nájemného ve výši ,- Kč ročně bez DPH + valorizace a služby. 15. Základní organizace Českého zahrádkářského svazu,, IČ: nájem pozemků p. č. 127, p. č. 128/1, p. č. 128/2, p. č. 129, p. č. 130/1 a p. č. 130/2 o celkové výměře 9537 m 2 v k. ú. Lada - snížení ceny za nevyužívané pozemky, tj. za pozemek p. č. 129 o výměře 716 m 2 a část pozemku p. č. 130/1 o výměry o 469 m 2 Důvod předložení: Český zahrádkářský svaz předložil opakovanou žádost o přehodnocení smlouvy o pachtu. Začátkem roku 2015 se projednávala žádost o změnu smlouvy, tj. vyjmutí pozemku p. č. 129 (rybník) o výměře 716 m 2 a části pozemku p. č. 130/1 o výměře 469 m 2, který se nachází mezi místní komunikací a oplocením zahrádkové osady. Důvodem pro podání žádosti bylo faktické nevyužívání uvedených pozemků a úhrada nesníženého pachtovného. Této žádosti rada města dne pod usnesením č. 84/2015 nevyhověla, neboť měla při rozhodování k dispozici nesouhlasné stanovisko z OTSM - správce zeleně a správce vodního hospodářství. Nyní Český zahrádkářský svaz předložil žádost o úpravu smlouvy, ve které navrhuje výrazné snížení pachtovného za nevyužívané pozemky a současně navrhuje, že v rámci spolupráce s příslušným OTSM bude vlastními silami zajišťovat sekání trávy, případně další údržbu - viz žádost v příloze tohoto bodu. Dosavadní užívání: Základní organizace Českého zahrádkářského svazu má uzavřenou smlouvu o pachtu č. A /2014 ze dne na pozemky v k. ú. Lada o celkové výměře 9537 m 2 za níže uvedených podmínek: - doba nájmu (pachtu) - na dobu neurčitou s účinností ode dne podpisu ( ) s roční výpovědní lhůtou s datem doručení výpovědi k 31. říjnu příslušného kalendářního roku - účel nájmu (pachtu) - zahrádky - cena nájmu (pachtu) - ve výši 5,00 Kč/m 2 /rok, tj. ročně ,00 Kč bez DPH + valorizace - udělení souhlasu k podnájmu (pachtu) pro jednotlivé uživatele zahrádek, kteří jsou členy Českého zahrádkářského svazu - předmět nájmu (pachtu): p. č. 127 o výměře 2020 m 2, druh pozemku: zahrada, způsob ochrany: ZPF; p. č. 128/1 o výměře 3521 m 2, druh pozemku: zahrada, způsob ochrany: ZPF; p. č. 128/2 o výměře 16 m 2, druh pozemku: zastavěná plocha a nádvoří; p. č. 129 o výměře 716 m 2, druh pozemku: vodní plocha, způsob využití: rybník; p. č. 130/1 o výměře 3520 m 2, druh pozemku: zahrada, způsob ochrany: ZPF; p. č. 130/2 o výměře 14 m 2, druh pozemku: zastavěná plocha a nádvoří. - další podmínky: dodržení podmínky stanovené oddělením technické správy majetku - správcem zeleně, tj. bez souhlasu vlastníka nelze zasahovat do dřevin. dodržení podmínky stanovené oddělením technické správy majetku - správcem komunikací, tj. nedojde k zásahu do místní komunikace, každý nájemce si zajistí vlastní sjezd na zahradu,

11 Strana č. 11 / 19 na příjezdové komunikaci se nebudou odstavovat motorová vozidla. Případné úpravy a opravy účelové komunikace ve vlastnictví města si provede nájemce na své vlastní náklady. dodržení podmínky stanovené oddělením technické správy majetku - správcem vodního hospodářství k užívání vodní nádrže, tj. dodatečně bude dodané povolení nakládání s vodami, kde budou stanoveny podmínky pro užívání. dodržení věcného břemene nacházejících se na pozemku p. č. 130/1 - zřízení, provozu, údržby, oprav zařízení distribuční soustavy v rozsahu GP č /2007 pro ČEZ distribuce, a.s. doporučili uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o pachtu č. A /2014 ze dne se Základní organizací Českého zahrádkářského svazu specifikující vyčlenění pozemku p. č. 129 o výměře 716 m 2 a části pozemku p. č. 130/1 o výměře 469 m 2 (dle předloženého geometrického plánu), tj. celkem výměra 1185 m 2 z nájemní smlouvy a snížení roční ceny nájemného na ,- Kč bez DPH + valorizace s účinností ode dne podpisu dodatku. 16. GALAXY GASTRO, s.r.o.,, IČ: žádost o pronájem části pozemku p. č o výměře 38 m 2 v k. ú. za účelem parkování vozidel firmy, nakládka a vykládka zboží Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu části pozemku je podaná žádost firmy GALAXY GASTRO, s.r.o., o pronájem části pozemku p. č o výměře 38 m 2 za účelem parkování vozidel firmy, nakládky a vykládky zboží. Ve své žádosti firma dále uvádí, že je vlastníkem budovy Restaurace Skleník a Sportbaru Galaxie na pozemku p. č. 1556/2 v k. ú., která sousedí s částí požadovaného pozemku. Pozemek v jejich vlastnictví (1556/2) před restaurací je částečně využíván jako terasa a zároveň je otevřen široké veřejnosti. Nejvíce je však využíván jako příjezdová komunikace pro zákazníky firmy KM KOUPELNY s.r.o, která je sousední budovou naší restaurace. Dále firma uvádí, že jako majitel pozemku denně řeší, jak a kde má zaparkovat firemní vozy, což komplikuje vykládku a nakládku zboží. Tuto situací řeší zastavením a stáním na části jejich pozemku a zároveň stáním na části požadovaného pozemku p. č ve vlastnictví města. Vzniklou situaci chtějí vyřešit pronájmem části pozemku s tím, že pozemek na vlastní náklady upraví zatravňovacími tvárnicemi. Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o část pozemku p. č o výměře 38 m 2 (šířka 2 m, délka 19 m) z celkové výměry 2522 m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: ostatní plocha, se způsobem využití: ostatní komunikace. Pozemek se nachází na sídlišti Slovanka vedle hlavní komunikace. doporučili po uplynutí vývěsní doby záměru uzavření nájmu na část pozemku p. č o výměře 38 m 2 v k. ú. s firmou GALAXY GASTRO, s.r.o.,, IČ: , za těchto podmínek: - doba nájmu - na dobu určitou 1 rok s účinností ode dne podpisu s následným odprodejem části pozemku - účel nájmu - parkování vozidel firmy, nakládky a vykládky zboží

12 Strana č. 12 / 19 - cena nájmu 200,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace - další podmínky dodržení podmínky stanovené OTSM - správcem zeleně, tj. na zpevnění pozemku budou použity zatravňovací tvárnice. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 17. KM koupelny s.r.o., Pertoltice pod Ralskem, IČ: žádost o pronájem části pozemku p. č o výměře 48 m 2 v k. ú. za účelem parkování vozidel zákazníků Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu části pozemku je podaná žádost firmy KM koupelny s.r.o., o pronájem části pozemku p. č o výměře 48 m 2 za účelem parkování vozidel zákazníků. Firma je majitelem budovy na pozemku p. č. 1556/1 v k. ú., která sousedí s částí požadovaného pozemku. Pozemek v jejich vlastnictví (1556/1) před budovou je využíván jejich zákazníky za účelem parkování. Dále firma uvádí, že vzhledem k vysoké frekvenci zákazníků je parkovací plocha kapacitně nedostačující a zákazníci řeší parkování zastavením a stáním na části jejich pozemku a části požadovaného pozemku p. č ve vlastnictví města. Vzniklou situaci chtějí vyřešit pronájmem části pozemku s tím, že pozemek na vlastní náklady upraví zatravňovacími tvárnicemi. Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o část pozemku p. č o výměře 48 m 2 (šířka 2 m, délka 24 m) z celkové výměry 2522 m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: ostatní plocha, se způsobem využití: ostatní komunikace. Pozemek se nachází na sídlišti Slovanka vedle hlavní komunikace. Dosavadní užívání: Předmětný pozemek nikdo neužíval. doporučili po uplynutí vývěsní doby záměru uzavření nájmu na část pozemku p. č o výměře 48 m 2 v k. ú. s firmou KM koupelny s.r.o., Pertoltice pod Ralskem, IČ: , za těchto podmínek: - doba nájmu - na dobu určitou 1 rok s účinností ode dne podpisu s následným odprodejem části pozemku - účel nájmu - parkování vozidel zákazníků - cena nájmu 200,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace - další podmínky dodržení podmínky stanovené OTSM - správcem zeleně, tj. na zpevnění pozemku budou použity zatravňovací tvárnice. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval 18. Květa Kohoutová, bytem xxx - žádost o pronájem pozemku p. č. 750/1 o výměře 170 m 2 v k. ú. za účelem zahrady Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu pozemku je podaná žádost paní Kohoutové o pronájem tohoto pozemku, jelikož tento pozemek užívala s manželem za účelem zahrady. Pan Kohout začátkem března 2015 zemřel a paní Kohoutová má zájem dále pokračovat v užívání zahrady za stejných podmínek nájemní smlouvy. Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o pozemek p. č. 750/1 o výměře 170 m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: ostatní plocha, se způsobem využití: jiná plocha. Pozemek se nachází v České Lípě, ve Staré Lípě v ulici Liberecká.

13 Strana č. 13 / 19 Dosavadní užívání: Předmětný pozemek užívala paní Kohoutová s manželem za účelem zahrady za cenu nájemného ve výši 2,- Kč/m 2 /rok, tj. za roční částku nájemného ve výši 338,00 Kč bez DPH. Pozemek užívá i nadále. Další skutečnosti: Záměr pronajmout - propachtovat předmětný pozemek byl zveřejněn na úřední desce dne doporučili uzavření nájmu (pachtu) na pozemek p. č. 750/1 o výměře 170 m 2 v k. ú. Česká Lípa s Květou Kohoutovou za těchto podmínek: - doba nájmu - na dobu neurčitou s účinností ode dne podpisu s 6 měsíční výpovědní lhůtou s tím, že nájemce současně uhradí stanovenou cenu nájemného za dobu užívání pozemku od do doby uzavření smlouvy, tj. ke dni účinnosti smlouvy - účel nájmu - zahrada - cena nájmu 2,- Kč/m 2 /rok bez DPH - další podmínky dodržení podmínky stanovené OTSM - správcem zeleně, tj. bez souhlasu vlastníka pozemku nedojde k zásahu do vzrostlé zeleně a na pozemku se nebudou stavět stavby tak, aby je neohrožovala stávající vzrostlá zeleň. 19. Pavel Peřina, bytem xxx - žádost o pronájem části pozemku p. č. 341/19 o výměře 71,50 m 2 v k. ú. Žizníkov za účelem rozšíření pozemku k rekreaci s možností oplocení Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu pozemku je podaná žádost pana Peřiny o pronájem části pozemku p. č. 341/19 o výměře 71,50 m 2 za účelem rozšíření pozemku k rekreaci s možností oplocení. Tento pozemek sousedí s pozemkem p. č. 341/17, který je ve vlastnictví žadatele. Požadovaná část pozemku byla od roku 2007 využívána původním vlastníkem pozemku p. č. 341/17 za účelem zahrádky. Pan Peřina koupil tento pozemek v loňském roce od manželů Pelcových. Má nadále zájem tento pozemek užívat a z tohoto důvodu předložil žádost o pronájem, neboť mu nebyl schválen prodej. Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o část pozemku p. č. 341/19 o výměře 71,50 m 2 z celkové výměry 212 m 2 v k. ú. Žizníkov vedený v KN jako druh pozemku: trvalý travní porost, se způsobem ochrany: ZPF. Dosavadní užívání: Předmětný pozemek užívali do manželé Pelcovi za účelem zahrádky. Další skutečnosti: Záměr pronajmout předmětný pozemek byl zveřejněn na úřední desce dne doporučili uzavření nájmu (pachtu) na část pozemku p. č. 341/19 o výměře 71,50 m 2 v k. ú. Žizníkov s Pavlem Peřinou za těchto podmínek: - doba nájmu - na dobu neurčitou s účinností ode dne podpisu s 6 měsíční výpovědní lhůtou s tím, že nájemce současně uhradí stanovenou cenu nájemného za dobu užívání pozemku od do doby uzavření smlouvy, tj. ke dni účinnosti smlouvy - účel nájmu - rozšíření zahrady k pozemku p. č. 341/17 a k nemovitosti číslo ev. 7 s možností oplocení pozemku - cena nájmu 10,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace

14 Strana č. 14 / 19 - další podmínky dodržení podmínky stanovené OTSM - správcem zeleně, tj. bez souhlasu vlastníka pozemku nedojde k zásahu do vzrostlé zeleně a na pozemku se nebudou stavět stavby tak, aby je neohrožovala stávající vzrostlá zeleň. 20. Věra Švejnohová, Kamenický Šenov, IČ: žádost o pronájem části pozemku p. č. 78 o výměře 120 m 2 v k. ú. za účelem parkoviště Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu části pozemku je podaná žádost Věry Švejnohové o pronájem části pozemku p. č. 78 o výměře 120 m 2 za účelem parkoviště u hotelu Aldek. Paní Švejnohová je současná provozovatelka hotelu a má zájem pokračovat v pronájmu. Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o část pozemku p. č. 78 o výměře 120 m 2 z celkové výměry 2558 m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: zastavěná plocha a nádvoří, se způsobem ochrany: pam. zóna - budova, pozemek v památkové zóně. Pozemek se nachází vedle vjezdu do Jiráskova divadla. Dosavadní užívání: Předmětnou část pozemku měl od roku 2000 v pronájmu Josef Rosák, který dal výpověď z nájmu s tím, že nájem byl ukončen k doporučili po uplynutí vývěsní doby záměru uzavření nájmu na část pozemku p. č. 78 o výměře 120 m 2 v k. ú. s Věrou Švejnohovou, Kamenický Šenov, IČ: za těchto podmínek: - doba nájmu - na dobu neurčitou s účinností ode dne podpisu s 3 měsíční výpovědní lhůtou s tím, že nájemce současně uhradí stanovenou cenu nájemného za dobu užívání pozemku od do doby uzavření smlouvy, tj. ke dni účinnosti smlouvy - účel nájmu parkoviště k hotelu Aldek - cena nájmu 200,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace HLASOVÁNÍ: 9 pro 2 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 21. Ing. Miroslav Pospíšil, bytem xxx - žádost o pronájem části pozemků p. č. 3969/265 a p. č. 3875/1 o celkové výměře 35 m 2 v k. ú. za účelem parkování osobního vozidla Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu částí pozemků je podaná žádost Ing. Miroslava Pospíšila o pronájem těchto částí pozemků p. č. 3969/265 a p. č. 3875/1 o celkové výměře 35 m 2 za účelem parkování osobního vozidla s tím, že na vlastní náklady položí zatravňovací dlažbu nebo štěrk. Jsou to části pozemků před domem žadatele čp Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se část pozemků o celkové výměře 35 m 2 z těchto pozemků - pozemek p. č. 3969/265 o výměře 359 m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: ostatní plocha, se způsobem využití: ostatní komunikace; - pozemek p. č. 3875/1 o výměře m 2 v k. ú. vedený v KN jako druh pozemku: ostatní plocha, se způsobem využití: ostatní komunikace. Oba pozemky se nachází v České Lípa, na Svarově v ulici Český bratří. Dosavadní užívání: Předmětné pozemky nikdo neužíval.

15 Strana č. 15 / 19 hlasovali o záměru pronajmout části pozemků p. č. 3969/265 a p. č. 3875/1 o celkové výměře 35 m 2 v k. ú. za účelem parkování osobního vozidla a záměr nedoporučili. HLASOVÁNÍ: 0 pro 11 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval 22. Marie Marečková, bytem xxx - žádosti o pronájem pozemků v k. ú. Stará Lípa za účelem chovu koní s umístěním ohrad a přístřešků bez základů - p. č. 261/5, p. č. 259/1 a p. č. 253/1 o celkové výměře m 2 - p. č. 254/1, p. č. 255 a p. č. 251/2 o celkové výměře m 2 Důvod pronájmu: Důvodem projednání pronájmu pozemků jsou podané žádosti Marie Marečkové o pronájem pozemků v k. ú. Stará Lípa za účelem chovu koní a umístění ohrady, přístřešků bez základů. Paní Marečková předložila dvě žádosti. V jedné má zájem o pronájem pozemku p. č. 261/5, p. č. 259/1 a p. č. 253/1 o celkové výměře pozemků m 2. V druhé žádosti jsou uvedeny pozemky p. č. 254/1, p. č. 255 a p. č. 251/2 o celkové výměře pozemků m 2. Popis k pronájmu nemovité věci: Jedná se o tyto pozemky v k. ú. Stará Lípa o celkové výměře pozemků m 2, tj. z obou žádostí - pozemek p. č. 261/5 o výměře 206 m 2 vedený v KN jako druh pozemku: trvalý travní porost, se způsobem ochrany: ZPF, přírodní rezervace nebo přírodní památka; - pozemek p. č. 259/1 o výměře 5465 m 2 vedený v KN jako druh pozemku: ostatní plocha, se způsobem využití: neplodná půda, se způsobem ochrany: přírodní rezervace nebo přírodní památka; - pozemek p. č. 253/1 o výměře m 2 vedený v KN jako druh pozemku: trvalý travní porost, se způsobem ochrany: ZPF, přírodní rezervace nebo přírodní památka; - pozemek p. č. 254/1 o výměře m 2 vedený v KN jako druh pozemku: trvalý travní porost, se způsobem ochrany: ZPF; - pozemek p. č. 255 o výměře 943 m 2 vedený v KN jako druh pozemku: orná půda, se způsobem ochrany: ZPF; - pozemek p. č. 251/2 o výměře 868 m 2 vedený v KN jako druh pozemku: trvalý travní porost, se způsobem ochrany: ZPF, přírodní rezervace nebo přírodní památka; projednávali záměr pronajmout výše uvedené pozemky v k. ú. Stará Lípa o celkové výměře m 2 za účelem chovu koní s umístěním ohrad a přístřešků bez základů a vzali na vědomí, že u pozemků p. č. 251/2, 261/5, 259/1 a 253/1 je uveden v katastru nemovitostí způsob ochrany přírodní rezervace nebo přírodní památka, dále pozemky p. č. 253/1 a 259/1 jsou v územním plánu vedeny jako zeleň krajinná (zde nelze vykonávat pastvu a umísťovat stavby) a nebylo přijato žádné usnesení. HLASOVÁNÍ: 0 pro 0 proti 11 zdrželo se 0 nehlasoval

16 Strana č. 16 / Smlouva o nájmu vodních ploch Důvod: Důvodem projednávání smlouvy je požadavek Českého rybářského svazu z. s., místní organizace o uzavření nové nájemní smlouvy a nabídka ze dne k záměru města na pronájem vodních ploch Dubice II a pekelský rybník. Současná nájemní smlouva č. A /2009 je uzavřena do Popis k pronájmu nemovité věci: Vodní plochy pozemek p. č. 216/1 a 380/1 v k. ú. Dubice u České Lípy Širší vztahy pozemky města v blízkosti předmětu záměru: Všechny dotčené pozemky jsou ve vlastnictví města a jsou součástí revíru Ploučnice 3, č Dosavadní užívání: Město uzavřelo dne s Českým rybářským svazem z. s., místní organizace, Máchova 1160,, IČ , nájemní smlouvu č. A /2009. Na základě této smlouvy má společnost pronajaty vodní plochy Dubice I., II., Pekelské rybníky k výkonu rybářského práva, v rozsahu znění zákona č. 99/2004 Sb. o rybářství a prováděcích předpisů za roční nájemné ve výši 1.000,- Kč bez DPH. Další skutečnosti: K záměru města na pronájem vodní plochy Dubice II. a Pekelské rybníky obdrželo dne OTSM nabídku od ČRS MO na pronájem vodní plochy Dubice II. za roční nájem 8.000,- a Pekelský rybník za roční nájem ,- Kč. + valorizace. Doba nájmu 10 let s 12 měsíční výpovědní lhůtou. Smlouva bude uzavřena v souladu s NOZ. Důvody uzavření nájemní smlouvy: Nabídka ČRS MO ze dne Ukončení dosavadní smlouvy k Zvýšení odvedeného nájmu vlastníku, tj. městu. projednávali uzavření nájemní smlouvy na rybníky a výši nájemného. Člen výboru pan Svatoš (také člen ČRS) rozvinul diskuzi o snížení navrženého nájemného s tím, že uvedená částka v nabídce od ČRS je nevyšší možná akceptovatelná cena s ohledem na finanční prostředky ČRS. Současně upozornil na veškeré argumenty v této nabídce, které mohou být důvodem pro snížení uvedené ceny. Členové výboru doporučili snížení ceny za pronájem vodní plochy a jako podklad pro stanovení její výše použili schválené ceny pro pronájem zemědělských pozemků, tj. 0,30 Kč/m 2 /rok se snížením o 50%, tj. při výměře m 2 by se jednalo o částku ve výši ,- Kč. 24. Objekt občanské vybavenosti čp. 135 nám. T. G. Masaryka, na pozemku p. č. 183 v k. ú., včetně pozemku p. č. 183, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 214 m 2 v k. ú. Jedná se o dvoupodlažní objekt protáhlého půdorysu s podkrovím a částečným podsklepením. Budova je cihelná, založená na pískovcových kvádrech. Různá síla zdí cm. Stropy budovy jsou tvořeny klenbami (I. NP, sklepy) a dále jsou trámové se záklopem a rovným podhledem. Povrchy vnitřních i vnějších stěn jsou z vápenné omítky.

17 Strana č. 17 / 19 Budova nemá izolaci a dochází k defektům v důsledku vzlínání vody, jak na fasádě, tak i přízemí. Ze Škroupova náměstí je vidět odpadlá omítka levé štítové zdi půdy. Krov dřevěný pultové konstrukce ukončené mansardami s arkýři. Střešní plášť je tvořen pozinkovým plechem v částech mansard jsou použity eternitové šablony. Z pozinkového plechu jsou provedeny ostatní klempířské prvky, částečně měněné. V roce 2010 a 2011 byly provedeny opravy krytiny a komína, z důvodu zatékání. Budova je napojena na ne veřejné sítě plynu, vodovodu, kanalizace a telecomu. V přízemí objektu za vstupem po vyrovnávacím schodišti dostaneme na společnou chodbu, po levé straně sklad prodejny, vstup do sklepa, WC prodejny, dvora a schodiště k bytu. V čele pak vstup do prodejny. V bytě jsou patrné stopy po zatékání v koupelně, která je po rekonstrukci. Jinak podlahové krytiny jsou dožilé. Dalším problémem je špatný stav oken, která jsou bez nátěru. Byt je volný od listopadu Velkou nevýhodou bytu je výška místností (3,45 m) a půda nad ním, jelikož stropy nejsou izolované, a tím vznikají velké náklady na vytápění. Z chodby bytu je vidět, jak do dvora, i na zastřešení části prodejny. Zde je největším problémem fasáda, která opadává a ucpává gulu a okap, což vede k vyplavování prodejny a jejího skladu. Z bytu je přístup na půdu, která se rozprostírá nad celým bytem. Již na schodišti jsou patrné stopy po zatékání. Další stopy jsou na půdě, kde došlo i k uhnití trámu. Dále je patrné zatékání i v dalších místech, zejména okolo arkýřů. Dne se konalo jednání komise pro hodnocení nabídek a na prodej objektu čp. 135 byly podány 4 nabídky: 1) Duong Van Phong, bytem xxx, má zájem v objektu vybudovat centrum pro zdraví a krásu, výše nabízené kupní ceny ,- Kč 2) Vendys Real s.r.o., Hradešínská 1955/28, Praha 10, společnost má zájem rozšířit ubytovací kapacitu a služby hotelu Morris, výše nabízené kupní ceny ,- Kč 3) Nikoláos Naum, bytem xxx, má zájem objekt zrekonstruovat a pronajímat, výše nabízené kupní ceny ,- Kč 4) Českolipská lékárenská, s.r.o, náměstí T. G. Masaryka 164,, společnost má zájem objekt opravit a provozovat nestátní zdravotnické zařízení a maloobchodní prodej, ve zbývajících prostorách bytové jednotky, výše nabízené kupní ceny ,- Kč Komise sestavila pořadí jednotlivých nabídek podle výše nabízené kupní ceny: 1. nabídka č. 4 Českolipská lékárenská, s.r.o. 2. nabídka č. 2 Vendy Real, s.ro. 3. nabídka č. 1 Duong Van Phong 4. nabídka č. 3 Nikoláos Naum Zastupitelstvo města dne vzalo na vědomí informace z výběrového řízení na prodej objektu občanské vybavenosti čp. 135, nám. T. G. Masaryka, na pozemku p. č. 183 v k. ú. včetně pozemku p. č. 183, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 214 m 2 v k. ú. a uložilo ORMI projednat návrh kupní smlouvy se zájemcem Českolipská lékárenská, s. r. o, se sídlem náměstí T. G. Masaryka 164,, který předložil nejvyšší kupní cenu ve výši ,- Kč, nejpozději v termínu do Dne Českolipská lékárenská odstupuje od prodeje objektu čp. 135 v k. ú. Česká Lípa s tím, že společnost preferuje odkoupení domu čp. 164 v k. ú..

18 Strana č. 18 / 19 doporučili opětovně zveřejnit záměr prodeje objektu čp. 135 v k. ú. za stejných podmínek dle pravidel prodeje nemovitých věcí HLASOVÁNÍ: 11 pro 0 proti 0 zdrželo se 0 nehlasoval 25. Ceny pro prodej pozemků Katastrální území Zastavěná plocha a nádvoří Jiná plocha Ostatní plocha Jiná plocha Ceny pozemků Druh pozemku komunikace dle ZP Dokupy do 50 m2 (mimo pozemků pod stavbou) Zahrady, lesní pozemky bez porostu Původní Nová Původní Nová Původní do 100m2 Nová Dolní Libchava Lada Stará Lípa Žizníkov Dubice u Č. Lípy Častolovice u Č. Lípy Dobranov Manušice Okřešice u Č. Lípy Heřmaničky u Dobranova Písečná u Dobranova Vítkov u Dobranova Vlčí Důl u RD kolonie Základní ceny dle katastrů mohou být upraveny následovně: a) navýšení ceny pozemků určených na stavbu Cena u stavebních pozemků může být navýšena: - o 30 % - pokud bude do vzdálenosti 20 m možnost napojení na všechny inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektrická energie) - o 15 % - pokud bude do vzdálenosti 20 m možnost napojení alespoň na jednu inženýrskou síť - pokud bude možnost napojení na tyto sítě ve vzdálenosti nad 20 m bude použita základní cena za stavební pozemek - pozemky dle ÚP určené k bytové výstavbě, se budou prodávat za cenu stavebních pozemků bez ohledu na výměru (mimo dokupů do 100 m 2 ) b) neoprávněně zaplocené pozemky Cena u neoprávněně zaplocených pozemků může být zvýšena až do maximálně trojnásobku základní ceny a bude stanovena na základě posouzení členů výboru pro pronájem a prodej nemovitostí u jednotlivých případů.

19 Strana č. 19 / 19 c) snížení ceny pozemků Znehodnocení pozemku, jako např. zatížení věcným břemenem, svažitost a podmáčení bude posouzeno členy výboru pro pronájem a prodej nemovitostí u jednotlivých případů a zohledněno snížením ceny o max o 30%. d) pro stanovení ceny spoluvlastnických podílů lze použít ceny dokupů e) v ostatních případech bude minimální kupní cena stanovena dle znaleckého posudku doporučili upravené ceny pro prodej pozemků. HLASOVÁNÍ: 10 pro 0 proti 1 zdržel se 0 nehlasoval Příští jednání výboru se koná od 16:00 hod. v zasedací místnosti rady města. dne Zapsala: Ing. Dagmar Švarcová tajemnice výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Ing. Jitka Volfová předsedkyně výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Rozdělovník: členové výboru pro pronájem a prodej nemovitostí

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 6 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Bc. Iveta

Více

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 27 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Jana Rychtaříková, Milan Lopušan, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková,

Více

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 5 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Jana Rychtaříková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková, Karel Škvarenina, Zbyněk Cincibus, Omluveni:

Více

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50 nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13

ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13 Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Jaroslav Ulbrich, Jana Rychtaříková, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček (od bodu2), Bc.

Více

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 12 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Ing.

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 8 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová, Pavel Chochola, Libuše Horáková

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 38 Přítomni: Stanislav Svatoš, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, Bc. Iveta Janatová, Ing. Alexandra Píšková, Milan Lopušan, Ing. Jitka Volfová, Lucie Trnečková, Omluveni: JUDr. Jana Zejdová,

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Pavel Chochola (do bodu 30), Monika Rejnartová

Více

Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 9 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola,

Více

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 10 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 4. 4. 2017 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (přítomen do 17:00 hod), Lucie

Více

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková,

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová (od bodu 16), Pavel Chochola, Libuše

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou projednány v poradním orgánu

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 22.8.2016 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 16 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (do bodu 20), Libuše Horáková, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola, Miloslav

Více

Materiál pro informaci na jednání Zastupitelstva města Česká Lípa dne 18. 9. 2013 k interpelaci zastupitelstva města číslo usn.

Materiál pro informaci na jednání Zastupitelstva města Česká Lípa dne 18. 9. 2013 k interpelaci zastupitelstva města číslo usn. Materiál pro informaci na jednání Zastupitelstva města Česká Lípa dne 18. 9. 2013 k interpelaci zastupitelstva města číslo usn. 500/D/2013 Metodika pronájmu nemovitostí - pozemků v majetku města Česká

Více

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem.

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem. Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František Nacházel, Jaroslav Ulbrich, Libuše

Více

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková (do bodu 24), Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (do bodu 24) František Nacházel, Tomáš Hudec (do bodu

Více

Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015

Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015 Z Á P I S č. 1/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 12.01.2015 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Aleš Navrátil místopředseda Členové: Ing. Petra Dokládalová, Ing. Jiřina Frýbová,

Více

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 11 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 3), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Radka Širlová, Ing. Anna Kobosilová Omluveni:

Více

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová (do 17 hod), Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František

Více

Pravidla pro pronájem vyjmenovaných pozemků ve vlastnictví města Česká Lípa pro zemědělské účely - sklizeň zelené píce a pastva hospodářských zvířat

Pravidla pro pronájem vyjmenovaných pozemků ve vlastnictví města Česká Lípa pro zemědělské účely - sklizeň zelené píce a pastva hospodářských zvířat Pravidla pro pronájem vyjmenovaných pozemků ve vlastnictví města Česká Lípa pro zemědělské účely - sklizeň zelené píce a pastva hospodářských zvířat Tato pravidla byla schválena usnesením Rady města Česká

Více

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Místo jednání: zasedací místnost ve III.. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 6. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 26. června 2017 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z 64. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. května 2012

z 64. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. května 2012 z 64. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. května 2012 1. Schválení programu Usnesení č. 1055/2012 Rada města Rumburka projednala a schválila doplněný program 64. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Radka Širlová Omluveni: Jan

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, Jan Dvořák, František Nacházel, Tomáš Hudec, Michal Vencovský, Jiří Šubrt, Petr Slavík, Libuše Horáková,

Více

Město Broumov určeno Radě města č.: 4

Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Majetkové záležitosti k jednání dne: 22.12.2010 předkladatel SMM Ing. Marie Mikulenková projednáno MK dne: 6.12.2010 předloženo RM dne: 17.12.2010 Komentář: 1) Žádost

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 12 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František Nacházel, Libuše Horáková,

Více

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Monika Rejnartová, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jan Dvořák, Jiří Šubrt Omluveni: Lucie Trnečková,

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015

Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015 Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015 Členové: Josef Šikola předseda OV, Antonín Bobek, Ing. Akad. Arch. Rostislav Šábrt,

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne 23.05.2018 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO Majetkový odbor MMB

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO Majetkový odbor MMB STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO Majetkový odbor MMB Záměr obce prodat, směnit, darovat, pronajmout, propachtovat nebo vypůjčit hmotnou nemovitou věc nebo právo stavby anebo je přenechat jako výprosu a záměr obce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29.10. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne:

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne: Město Broumov určeno Radě města č. 51 Majetkové záležitosti k jednání: 15.08.2016 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, starosta 08.08.2016,12.08.2016 předloženo RM dne: 10.08.2016

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

1. DOPLNĚNÁ PRAVIDLA PRO STANOVENÉ CENY ZA PRODEJ POZEMKŮ

1. DOPLNĚNÁ PRAVIDLA PRO STANOVENÉ CENY ZA PRODEJ POZEMKŮ Strana č. 1 / 7 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Radka Širlová, Monika Rejnartová, Libuše Horáková, Jan Dvořák, Tomáš Hudec (od bodu č. 2), Michal Vencovský, Jiří Šubrt, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města číslo 11. dne 26.07.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp

Ing. Jan Červenka, p. Michal Fišer, p. Radomír Nepil, p. Tomáš Průša, p. Jiří Toušek, p. Roman Petrus, p. Jakub Čáp Zápis č. 14 z 14. jednání komise RMČ pro obecní majetek (+ekonomika městských organizací) konaného dne 4. ledna 2017 v 16,00 hod., v kanceláři č. 305 odboru správy majetku ÚMČ Praha 8 Přítomni: Ing. Jan

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. února 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í z 18. mimořádného jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 7. 9. 2018 od 7.00 hodin v zasedací místnosti (II. patro) ÚMO Střekov

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 13. schůze rady města, která se konala dne 13. června 2018 od 09:00 hodin do 10:15 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, František Nacházel, Radka Širlová, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová Omluveni: Libuše Horáková, Lucie Trnečková, Jan

Více

Místo jednání: zasedací místnost ve III. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary

Místo jednání: zasedací místnost ve III. patře Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21, Karlovy Vary Z Á P I S z 3. jednání Komise pro hospodaření s majetkem města, likvidační a škodní, bytové komise konané dne 23. dubna 2018 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY TOUŽIMSKÁ ULICE

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY TOUŽIMSKÁ ULICE Příloha podmínek výběrového řízení č. 4 TECHNICKÝ PROSPEKT NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY TOUŽIMSKÁ ULICE Vlastnictví Předmět prodeje specifikovaný níže je ve

Více

D ů v o d o v á z p r á v a

D ů v o d o v á z p r á v a D ů v o d o v á z p r á v a 1. Střelecká 9/1356, Jablonec nad Nisou prodej objektu družstvu Objekt Střelecká 9/1356 v k. ú. Jablonec nad Nisou je privatizován formou družstva. V objektu je celkem 6 bytových

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

Výpis usnesení Rady města Bojkovice č. 38 ze dne 4. května Přítomni:

Výpis usnesení Rady města Bojkovice č. 38 ze dne 4. května Přítomni: Výpis usnesení Rady města Bojkovice č. 38 ze dne 4. května 2016 Přítomni: Ing. Anna Mikulášková Bc. Eva Regináčová Dagmar Peřestá František Kapsa Ing. Vlastimil Hela Ing. Josef Mlček - starosta města -

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594

kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594 3. Prodej pozemků - investiční záměr 1. PRIVATIZACE NEMOVITOSTÍ kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594 druh pozemku / využití: orná půda, zahrada, trvalý travní

Více

Majetkové záležitosti Komentář: 1) Prodloužení nájemních smluv k pozemkovým parcelám MK doporučuje RM 2) Prodloužení výpůjčky MK doporučuje RM

Majetkové záležitosti Komentář: 1) Prodloužení nájemních smluv k pozemkovým parcelám MK doporučuje RM 2) Prodloužení výpůjčky MK doporučuje RM Město Broumov Určeno RM č.: 42 Majetkové záležitosti K jednání: 09.05.2016 Předkladatel: Ing. Marie Mikulenková Podpis: Předloženo RM 04.05.2016 Projednáno: MK, Mgr. Špůr, starosta 02.05.2016 Komentář:

Více

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat:

2. Žádost se podává písemně prostřednictvím podatelny. Formulář žádosti je příloha č. 2 těchto zásad. Každá žádost musí obsahovat: Postup a zásady pronájmu pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín I. Žádosti 1. Žádosti o pronájmy pozemků ve vlastnictví statutárního města Děčín vyřizuje odbor místního hospodářství a majetku

Více

Program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení. 2. Odbor správy majetku (OSM)

Program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení. 2. Odbor správy majetku (OSM) Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově UR01/39/2016 Schválení programu 39. schůze Rady města Uničova program 39.

Více

MĚSTYS DRNHOLEC. bod 1 - Technický bod - zahájení, schválení programu jednání

MĚSTYS DRNHOLEC. bod 1 - Technický bod - zahájení, schválení programu jednání MĚSTYS DRNHOLEC Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů,

Více

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Pravidla zřizování věcných břemen (služebností) omezujících vlastnické právo města České Lípy k věcem nemovitým

Pravidla zřizování věcných břemen (služebností) omezujících vlastnické právo města České Lípy k věcem nemovitým Pravidla zřizování věcných břemen (služebností) omezujících vlastnické právo města České Lípy k věcem nemovitým Článek I Město Česká Lípa zřizuje v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018

Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/ dne 5. září 2018 Informace o zasedání a přijatých usneseních Rady města Sedlčany na jednání RM č. 93/2014-2018 dne 5. září 2018 Rada města Sedlčany na tomto zasedání přijala soubor celkem 24 specifických usnesení, a to

Více

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Část I. Čl. 1 Městské zastupitelstvo vydává zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku

Více

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán:

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán: Důvodová zpráva A) 1. výkup části p.p.č. 813/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 813/3 o výměře 9 m 2, části p.p.č. 822/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 822/3 o výměře 192 m 2, části

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312) U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. března 2016, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města

Více

Informace o přijatých usneseních z 87. schůze Rady města Šluknov, konané dne 19. července 2010

Informace o přijatých usneseních z 87. schůze Rady města Šluknov, konané dne 19. července 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

2. září 2019 pod č. 370/19. (příloha č. 1)

2. září 2019 pod č. 370/19. (příloha č. 1) Odbor rozvoje města, oddělení majetkové 3 Pro jednání zastupitelstva města dne: 11. září 2019 Zpracoval: odbor rozvoje města, oddělení majetkové Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Majetkoprávní

Více

Z Á P I S č. 1/2014 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14.1.2014

Z Á P I S č. 1/2014 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14.1.2014 Z Á P I S č. 1/2014 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14.1.2014 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Bc. Zdenek Krutek - místopředseda Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková,

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 37 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 37 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 37 konané dne 18. 4. 2016 Usnesení č. 565/16 RM zveřejnění záměru prodeje části pozemku v k. ú. Brtnice parc. č. 1358/7 o výměře 63 m 2, která je dle geometrického

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více