ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ ... Číslo 5/2009, vychází do

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ ... Číslo 5/2009, vychází do"

Transkript

1 ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ Číslo 5/2009, vychází do (květen 2009) IV. Ročník SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Končí nám nejkrásnější květnaté období roku, květy ovocných stromů se mění v ovoce a vy čtenáři zpravodaje si můžete v klidu při kávě ve stínu své zahrádky přečíst, co nového se v naši obci stalo a stane. Váš šonováček SLOUPEK STAROSTY OBCE Vážení občané Šonova a čtenáři zpravodaje. Dokumentace k vodovodu stále běží dále. Již přerušené stavební povolení na 1. etapu výstavby vodovodu se opět rozběhlo naplno, v 1. polovině měsíce června bude vydána vyhláška na stavební povolení a po uplynutí všech správních lhůt by stavební povolení na 1. etapu výstavby vodovodu mělo nabýt právní moci v 1. polovině měsíce července. Pak už bude vše záležet na množství a dostupnosti finančních prostředků na výstavbu. Musím pochválit spolupráci s úředníky ze stavebního odboru a odboru životního prostředí na MÚ Broumov, kde maximálně vycházejí vstříc a nic zbytečně

2 nekomplikují a neprodlužují. Složitější komunikace a jednání je s úřadem Královéhradeckého kraje, ale i tam se papírové záležitosti hýbají kupředu. Velmi rád děkuji za práci, čarodějnický oheň a májku, kterou připravili a vztyčili ve vzájemné spolupráci členové Mysliveckého sdružení Šonov a dobrovolní šonovští hasiči za technické podpory zemědělského družstva. Májka patřila opět mezi nejvyšší na Broumovsku. Vandalství v naši obci stále běží naplno, stéle nechápu, proč místní omladině překážejí silniční patníky kolem cesty. Vandalství nebyla ušetřena ani květinová výzdoba u vchodu do budovy obecního úřadu a MŠ. Nezvaný biolog orval ty nejhezčí květiny a zbytek poškodila nedávná bouřka. Bohužel nežádaným nájezdům škůdců není ušetřen ani hřbitov, kde se buď poškodí, nebo zcela ztratí květinová výzdoba a osvícení hrobů. Je třeba si uvědomit, že naše obec bude tak hezká, jakou si ji hezkou uděláme a pokud chceme v budoucnosti usilovat o nějakou tu prestižní stuhu a odměnu za rozvoj vzhledu obce, tak je třeba si vážit všeho dobrého, co si v naši obci uděláme, ať už to provede obecní úřad, obyvatelé obce nebo v naši obci fungující složky. obce S pozdravem Vladimír Grusman starosta SLOUPEK ZASTUPITELE OBCE Vážení spoluobčané naší obce. Dovolte mi, abych mohl poděkovat všem těm, kteří se aktivně podíleli na přípravě pálení čarodějnic a stavění májky. Velký dík také patří místnímu zemědělskému družstvu, které nám poskytlo prostory na poslední dubnový den a významně nám pomohlo mechanizací pro postavení majky. Ten kdo se zúčastnil, tak si užil příjemné odpoledne a někteří i příjemný dlouhý večer. Jisté je to, že s tradicí posledního dubnového dne budeme příští rok pokračovat, a budeme se těšit na vaši spolupráci a účast. Další věcí, o které bych se chtěl zmínit, je místní fotbalové hřiště. Kdo jezdí kolem, tak vidí, jak chátrá a to jen proto, že se na něm nic neděje. Jenže pravda je jiná. Místo toho, aby se tu trénoval a kopal fotbal, tak jako dříve, tu dochází k totální devastaci toho, co tam je. Je normální v naší obci, aby se někteří jedinci bezhlavě doslova vloupávali do těchto stavení a totálním způsobem tu zničili vše, co jim přijde pod ruku? Je hrozně smutné, když člověk, který tu pro fotbal žil a mnoho věcí postavil ku předu teď chodí a vidí zde otevřené okno. Při vzhlédnutí kabin a okolí se nestačí divit. Proč parta těchto lidí to nezkusí udělat doma, jako třeba rozlámat veškerý nábytek, ulámat vodovodní vybavení sprch, rozházet vápno a spoustu jiných a jiných věcí. Chtěl bych to pak vidět, co by se dělo. Všechno bylo po ukončení fotbalu předáno v pořádku a v současné době se zde nedá dělat nic. Maximálně si tak před někým udělat ostudu anebo zde odpracovat desítky a desítky hodin tvrdé práce. Toto hřiště bylo i pro účely hasičských závodů, ale v současném době to není možné. Jestli budeme takto dále pokračovat, tak už se tu nebude moci udělat vůbec nic.

3 S pozdravem Josef Grusman Zápis ze zastupitelstva Obce Šonov ze dne č. 9 Místo konání: Obecní úřad Šonov Čas konání: od hod. Přítomni: Vladimír Grusman, Roman Eliáš, Josef Grusman, Stanislav Pitaš, Ludmila Polačiková, Karel Kurečka Omluveni: Jan Rouče Hosté: xxx Konkrétní projednávané záležitosti: 1. Kontrola zápisu č. 8 z minulého zastupitelstva, nebylo námitek. 2. Audit hospodaření obce provedený ing. J. Humlem, výrok auditora je bez výhrad. Zastupitelstvo obce schvaluje výsledek auditu za rok Výsledek hlasování 6 PRO schváleno 3. Oznámení pálení ohně dne u bytovky č.p Zodpovídá pan Jiří Semerák. 4. Oznámení SDH Šonov pálení ohně dne u jídelny ZD. Zodpovídá pan Josef Grusman. 5. ČSSD delegovala člena do OVK do voleb do EP paní Helenu Bauerovou. KSČM delegovala člena do OVK do voleb do EP paní Annu Kollertovou. Dalšími členy OVK do voleb do EP jsou : Vladimír Grusman ml. Libuše Kyralová Marie Holá Martina Veverková Blanka Kindlová První schůzka OVK je svolána na 11. května 2009 od hodin v budově OÚ. 6. Místostarosta obce pan Stanislav Pitaš informoval zastupitele o stavu bytového fondu v obci. V bytovce č.p. 79 je rozbitá ČOV. Praskl klínový řemen, došlo k vysypání ložisek a k opotřebení hřídele. Nákladnost celé opravy bude upřesněna. V bytovce č.p. 334 byla instalována nová společná satelitní anténa. Rozvod satelitního vysílání byl zaveden do všech bytů. Po obdržení faktury bude fakturovaná částka rozpočítána na 9 nájemních bytů v obecní nemovitosti č.p Nájemníci z každého obecního bytu v bytovce č.p. 334, budou mít 3 splátky na uhrazení své 1/9 rozpočítané částky celkové faktury. Na zveřejněné inzeráty na pronájem dvou obecních bytů v bytovce č.p. 334 v Broumovském zpravodaji se již hlásí první zájemci. Obecní zastupitelé budou velmi pečlivě vybírat, komu bude obecní byt přidělen. 7. Nabídky na opravu cyklostezky ke státní hranici: - firma Kropáček nabídla zhotovit dílo za ,- Kč, poskytne záruku na dílo 60 měsíců a opraví komunikaci v termínu od do firma Svoboda nabídla zhotovit dílo za ,- Kč, poskytne záruku na dílo 36 měsíců a opraví komunikaci v termínu od do firma Broumstav nabídla zhotovit dílo za ,- Kč, poskytne záruku na dílo 66 měsíců a opraví komunikaci v termínu od do Zastupitelstvo obce pečlivě porovnalo jednotlivé návrhy na opravu cyklostezky k SH a rozhodlo takto :

4 firma Broumstav - Výsledek hlasování 6 PROTI neschváleno firma Svoboda - Výsledek hlasování 6 PROTI neschváleno firma Kropáček - Výsledek hlasování 6 PRO schváleno 8. Nabídky na opravu hřbitovní zdi: - firma Kropáček nabídla zhotovit dílo za ,- Kč, poskytne záruku na dílo 60 měsíců a opraví zeď v termínu od do firma Jiří Jung nabídku na opravu hřbitovní zdi ke dni nepodala, proto byla z výběrového řízení vyřazena - firma Broumstav nabídla zhotovit dílo za ,- Kč, poskytne záruku na dílo 84 měsíců a opraví zeď v termínu od do Zastupitelstvo obce pečlivě porovnalo jednotlivé návrhy na opravu hřbitovní zdi a rozhodlo takto : firma Broumstav - Výsledek hlasování 6 PROTI neschváleno firma Kropáček - Výsledek hlasování 6 PRO schváleno 9. Příští jednání zastupitelstva je stanoveno na od hodin v budově Obecního úřadu Šonov. Zápis ze zastupitelstva Obce Šonov ze dne č. 10 Místo konání : Obecní úřad Šonov Čas konání : 17 hodin Přítomni : Vladimír Grusman, Stanislav Pitaš, Ludmila Polačiková, Jan Rouče, Roman Eliáš a Josef Grusman Omluveni : Karel Kurečka Hosté : 0 Konkrétní projednávané záležitosti : 1. Kontrola zápisu z minulého zastupitelstva. 2. SCHKO Broumovsko souhlasí s vjížděním sněžného skůtru po k.ú. Šonov za účelem údržby lyžařských dle přiložené mapy. 3. Okresní soud Náchod vydal usnesení o nařízení dražebního jednání na pozemky č.358 kat. území Šonov a na budovu na tomto pozemku stojící. Vyhláška je vyvěšena na úřední desce obce Šonov. 4. Městský úřad Broumov zahájil stavební řízení na výstavbu vodovodu a převaděče pro obec Šonov a zároveň přerušil z důvodu nabývání právní moci územního rozhodnutí. Přerušení nejpozději do Měst.úřad Broumov vydal kolaudační rozhodnutí na užívání stavby č. 239 a č Měst.úřad Broumov vydal souhlas dle par. 15 stavebního zákona na výstavbu liniové stavby veřejného vodovodu v obci Šonov včetně převaděče z obce Rožmitál.

5 7. Podána žádost o poskytnutí finančního příspěvku na hospodaření v lesích na rok Žádost je podána na KÚ Královéhradeckého kraje ve výši ,- Kč. 8. Měst.úřad Broumov vydal veřejnou vyhlášku na vydání územního rozhodnutí na ČOV paní Janě Cónové. Vyvěšeno na úřední desce obce Šonov. 9. Okresní soud v Náchodě vydal oznámení o dražbě na dražené věci pana Jiřího Bočka. 10. Elektronické datové schránky od platí zákonná povinnost pro obce. Zařizuje starosta obce. 11. Objednána oprava obecní cesty u firmy SÚS Broumov. 12. Uzávěrka zpravodaje je Schválena smlouva o dílo č. 1/2009 na vybudování cyklostezky. /6 pro/ 14. Schválena smlouva o dílo č. 2/2009 na opravu hřbitovní zdi. /6 pro/ 15. Další zastupitelstvo obce bude v 17 hodin. 16. Oznámení kulturních akcí posvícení ples hasičů obecní bál 17. Bytové hospodářství schváleno vymalování obou vchodů u bytovky čp Malbu provede pan Jiří Slovák. Cena ,- Kč. Obec Šonov, Oznámení o době a místě konání voleb do Evropského parlamentu Starosta obce Šonov podle 32 zákona č. 62/2003 Sb., o volbách do Evropského parlamentu a o změně některých zákonů o z n a m u j e: Volby do Evropského parlamentu se uskuteční - v pátek dne od hodin do hodin - v sobotu dne od hodin do hodin Místem konání voleb do Evropského parlamentu je jeden volební okrsek číslo 1 v zasedací místnosti obecního úřadu v budově obecního úřadu č.p. 318.

6 Voliči bude umožněno hlasování poté, kdy prokáže svoji totožnost a státní občanství České republiky (platným občanským průkazem, cestovním pasem, diplomatickým nebo služebním pasem České republiky, cestovním průkazem České republiky), nebo totožnost a státní občanství jiného členského státu Evropské unie a zápis v evidenci obyvatel. Každému voliči budou dodány 3 dny přede dnem voleb do Evropského parlamentu hlasovací lístky. Ve dnech voleb do Evropského parlamentu volič může obdržet i ve volební místnosti. V Šonově u Broumova dne Vladimír GRUSMAN starosta obce SPOLEČENSKÁ KRONIKA Významné životní výročí v měsíci červnu oslaví paní Marie PAVELKOVÁ. Srdečně gratulujeme a přejeme pevné zdraví. Mše svatá v kostele sv. Markéty v Šonově od hodin od hodin od hodin od hodin Příspěvky neprocházejí jazykovou úpravou, za obsah článků ručí pisatel. Nepodepsané články nebudou otištěny. Příspěvky můžete doručit na OÚ. Počet výtisků je 200 kusů. Výtisk je zasílán do: Národní knihovna ČR, Knihovna národního muzea v Praze, Ministerstvo kultury, Poslanecká sněmovna, Městská knihovna v Praze, Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové, Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana v Praze. NEPRODEJNÉ!......

Váš šonováček

Váš šonováček ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 4/2010, vychází do 31.5. 2010 (květen 2010) V. Ročník www.sonov.cz...... SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Krásně rozkvetlé jaro je tu a s ním i pár řádků pro Vaši

Více

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ ... Číslo 10/2010, vychází do 31. 10. 2010 V. Ročník ... Váš šonováček SLOVO ÚVODEM

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ ... Číslo 10/2010, vychází do 31. 10. 2010 V. Ročník ... Váš šonováček SLOVO ÚVODEM ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 10/2010, vychází do 31. 10. 2010 V. Ročník (říjen 2010) www.sonov.cz...... SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Netrvalo to dlouho a už sem opět tu s informacemi pro Vás.

Více

- stanoví v souladu s ust. 14 odst. 1 písm. c ) zákona minimální počet členů okrskové volební komise: na 7 členů,

- stanoví v souladu s ust. 14 odst. 1 písm. c ) zákona minimální počet členů okrskové volební komise: na 7 členů, Obec Dolní Domaslavice Obecní úřad Dolní Domaslavice čp. 4 Starosta obce Dolní Domaslavice v souladu se zákonem č. 275/2012 Sb., o volbě prezidenta republiky a o změně některých zákonů ( zákon o volbě

Více

... (říjen, listopad 2009) ...

... (říjen, listopad 2009)  ... ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 8/2009, vychází do 30. 11. 2009 IV. Ročník (říjen, listopad 2009) www.sonov.cz...... SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Listopadové probarvené listí zdobí naši krajinu

Více

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ. Volby do zastupitelstev krajů konané dne Číslo 9/2008, vychází do Ročník ...

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ. Volby do zastupitelstev krajů konané dne Číslo 9/2008, vychází do Ročník ... ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 9/2008, vychází do 31. 10. 2008 Ročník (říjen 2008) III. www.sonov.cz...... SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Máme tu podzim, měsíc říjen a v něm i další číslo zpravodaje.

Více

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ ... Číslo 10/2008, vychází do 30. 11. 2008 Ročník ... SLOVO ÚVODEM

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ ... Číslo 10/2008, vychází do 30. 11. 2008 Ročník ... SLOVO ÚVODEM ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 10/2008, vychází do 30. 11. 2008 Ročník (listopad 2008) III. www.sonov.cz...... SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Máme tu listopad a s ním první sněhovou nadílku. Také

Více

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ. Odkazy

ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ. Odkazy Odkazy Jízdní řád Šonov - Broumov (platný od 13. 6. 2010) [PDF, 19 kb] Program festivalu Za poklady Broumovska 3. 7. - 4. 9. 2010 [PDF, 269 kb] ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 5/2010, vychází do 30. 6.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané,

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané, 1/2018 S T E H E L Č E V S K Ý ZPRAVODAJ Vážení spoluobčané, dovolte nám, abychom Vám všem popřáli úspěšný a klidný nový rok 2018, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti ve Vašem osobním i profesním životě.

Více

ZPŮSOB HLASOVÁNÍ Volič může volit nejvýše tolik kandidátů, kolik členů Zastupitelstva obce Paseka má být zvoleno (15 členů). 1.) Volič může na hlasova

ZPŮSOB HLASOVÁNÍ Volič může volit nejvýše tolik kandidátů, kolik členů Zastupitelstva obce Paseka má být zvoleno (15 členů). 1.) Volič může na hlasova Vydáno 26. září 2018 OZNÁMENÍ o době a místu konání voleb do Zastupitelstva obce Paseka I. Starosta obce Paseka podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů,

Více

Právě se vám do ruky dostalo Mimořádné vydání Zpravodaje volební speciál ke komunálním a senátním

Právě se vám do ruky dostalo Mimořádné vydání Zpravodaje volební speciál ke komunálním a senátním Právě se vám do ruky dostalo Mimořádné vydání Zpravodaje volební speciál ke komunálním a senátním volbám. Volby do Zastupitelstva města Jaroměře proběhnou v pátek 5. 10. 2018 a v sobotu 6. 10. 2018. Volby

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná Státní veterinární správa oznamuje, že v oblasti vymezené komunikací Zlín Fryšták Lukov Hrobice Slušovice Lípa Zlín je v současné době prováděn v souvislosti s

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

O z n á m e n í o době a místě konání voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

O z n á m e n í o době a místě konání voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky O z n á m e n í o době a místě konání voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Starosta města Červený Kostelec v souladu s ustanovením 14c písm. a) a 15 odst. 1 zákona č. 247/1995 Sb., o

Více

Úřad městyse B A T E L O V A nám. Míru 148 Batelov

Úřad městyse B A T E L O V A nám. Míru 148 Batelov Úřad městyse B A T E L O V A nám. Míru 148 Batelov 588 51 Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje V Batelově dne BATE 91/2013 Vendula Sedláčková, DiS. 2013-01-14 BATE 1324/2012 Městys 25 Oznámení

Více

Město Břidličná /Městský úřad Břidličná Odbor hospodářskosprávní. OZNÁMENí

Město Břidličná /Městský úřad Břidličná Odbor hospodářskosprávní. OZNÁMENí Město Břidličná /Městský úřad Břidličná Odbor hospodářskosprávní Nábřežní 452, 793 51 Břidličná, Ič 00295906 V áš dopis zn. Spisová značka: Volby ZO 9/2018 Čj. Vyřizuje Telefon E-mail: Datum Řepková Lenka

Více

Váš šonováček

Váš šonováček ŠONOVSKÝ ZPRAVODAJ...... Číslo 11/2008, vychází do 31. 12. 2008 Ročník (prosinec2008) III. www.sonov.cz...... SLOVO ÚVODEM Vážení čtenáři zpravodaje. Máme tu prosinec a s ním i poslední číslo zpravodaje.

Více

O z n á m e n í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Červený Kostelec

O z n á m e n í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Červený Kostelec O z n á m e n í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Červený Kostelec Starosta města Červený Kostelec podle ustanovení 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu Z pravodaj č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Volby do Evropského parlamentu Ve dnech 5.až 7. června se v zemích Evropské

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Obec Vysokov ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, Z. Hovorková, H. Černá, J. Kosinka, P.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

O Z N Á M E N Í. o době a místě konání voleb do Senátu PČR

O Z N Á M E N Í. o době a místě konání voleb do Senátu PČR O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do Senátu PČR Starosta města Dolní Benešov podle 15 odst. 1 zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu ČR a o změně a doplnění některých dalších zákonů,

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č.

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Oznámení. o době a místě konání volby prezidenta České republiky. o z n a mu je:

Oznámení. o době a místě konání volby prezidenta České republiky. o z n a mu je: Oznámení o době a místě konání volby prezidenta České republiky Starosta městského obvodu Pardubice I dle 34 odst. 1 zákona č. 257/2012 Sb., o volbě prezidenta republiky a o změně některých zákonů, o z

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

O Z N Á M E N Í VOLBY. se uskuteční:

O Z N Á M E N Í VOLBY. se uskuteční: O Z N Á M E N Í O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLEB DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR Starosta města Rychnov nad Kněžnou podle 15 zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418 www.obecrusinov.cz e mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a čas konání: 2.9.2015

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 7/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 7/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 7/2017 1/5 Zápis č. 7/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 11.10.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Edwin

Více

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.12.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Květen Z jednání obecního zastupitelstva

Květen Z jednání obecního zastupitelstva Květen 2006 Milí čtenáři, Přísloví praví, že boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě. Po jisté době vždy bezpečně vyhodnotí vše dobré i špatné, co v životě děláme. Čas od času se do role těchto mlýnů

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Brejšová Telefon: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsova@lanskroun.eu Čj.: MULA

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 21.09.2017 30.09.2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 21.09.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 19/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 12.září 2013 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE Č.09/13/Z09

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE Č.09/13/Z09 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE Č.09/13/Z09 Den konání: 29. 10. 2013 Místo konání: Čas konání: Zasedací místnost OÚ v Hejtmánkovicích Od 17:13 do 19:20 hodin. Přítomni členové

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 29. listopadu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 2.6.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 8/2011

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 8/2011 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 8/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 12. 12. 2011 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 8 členů

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Přítomni: Polanka P., Marek M., Beneš J. Nehézová M. a Ježek R., Houdek M., Kotrch Vl. Nepřítomni:

Více

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.11.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Přítomní členové přistoupili ke schválení doplněného programu jednání.

Přítomní členové přistoupili ke schválení doplněného programu jednání. Zápis 12. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 8.12. 2015 od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá anonymizovaná verze Přítomni: Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský( od 8. bodu programu),

Více

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin.

Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Obec Hrdějovice Zastupitelstvo obce Hrdějovice Zápis č.28 Ze zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 15. dubna 2013, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

O Z N Á M E N Í. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY se uskuteční:

O Z N Á M E N Í. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY se uskuteční: O Z N Á M E N Í O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLEB DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY Starosta města Rychnov nad Kněžnou podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Hlasování o programu Hlasování: ANO: 7 NE: 0 ZDRŽELO SE: 0 Program zasedání č. 5/2011 byl schválen

Hlasování o programu Hlasování: ANO: 7 NE: 0 ZDRŽELO SE: 0 Program zasedání č. 5/2011 byl schválen Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva Obce Velká Jesenice č. 5/2011 konaného dne 9.8.2011 od 20:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu ve Velké Jesenici Přítomni: Jeništa, Kriegler,

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Vyplácení cestovních náhrad, evidence cestovních dokladů Evidence obyvatel včetně přihlašovacích lístků Účel zpracování Vedení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne 20. 1. 2016 od 18:00 hodin. Přítomni: Jaroslav Groh, Ing. Štěpán Hladký, Jan Rodr, Ing. Mgr. Vladimíra Zralíková, Ing. Pavel Dostál, Ing. Pavla

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie, Svoboda Miroslav,

Více

Zpravodaj obce Dolní Tošanovice

Zpravodaj obce Dolní Tošanovice Zpravodaj obce Dolní Tošanovice * * * říjen 2 0 1 3 * * * ZPRÁVA Z 24. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DOLNÍ TOŠANOVICE ZE DNE 28. 8. 2013: Dne 23. 9. 2013 proběhlo 24. zasedání zastupitelstva obce Dolní

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 15. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.7.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 21. ledna 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Vladimír Chadima,

Více

července 83 (do 2 dnů po vytvoření volebních obvodů) 24. července července 66 (do 16 hodin) 10. srpna od 10. srpna do 16. srpna 66

července 83 (do 2 dnů po vytvoření volebních obvodů) 24. července července 66 (do 16 hodin) 10. srpna od 10. srpna do 16. srpna 66 Řádné volby do zastupitelstev obcí konané ve dnech 15. a 16. října 2010 - Harmonogram úkolů a lhůt vyplývající ze zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, ve

Více

Jmenné, identifikační, podpisy

Jmenné, identifikační, podpisy Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Cestovní doklady Evidence obyvatel Účel zpracování Vedení mzdové a personální agendy Bezpečnost na pracovišti Vedení cestovních

Více

Zápis č. 06/2008 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov - Holašovice

Zápis č. 06/2008 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov - Holašovice Obec Jankov Jankov 46 tel: +420 387 982 133 373 84 p. Dubné Zápis č. 06/2008 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov - Účastníci - zastupitelé: Ing. Jan Jílek, Ing. František Bürger, Marie Vaňková,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 8/2013

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 8/2013 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 8/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 30.12.2013 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Informace k volbám do zastupitelstev obcí

Informace k volbám do zastupitelstev obcí Informace k volbám do zastupitelstev obcí Volby do zastupitelstev obcí vyhlásil prezident republiky svým rozhodnutím č. 207/2010 Sb. ze dne 18. června 2010. Volby do zastupitelstev obcí se konají ve dvou

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 24.1.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 5. Přítomni : Vítězslav

Více

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení č. 370/2011 - Určení ověřovatelů zápisu schvaluje ověřovatelem

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC HYNČICE HYNČICE

OBEC HYNČICE HYNČICE OBEC HYNČICE 549 83 HYNČICE Volby do zastupitelstva obce 01. Základní informace Volby probíhají po 4 letech, v termínu dle vyhlášení prezidentem republiky. Konají se ve 2 dnech, v pátek od 14.00 do 22.00

Více

Kategorie osobních údajů. Příjemce osobních údajů nebo kategorie příjemců. Doba uchování osobních údajů

Kategorie osobních údajů. Příjemce osobních údajů nebo kategorie příjemců. Doba uchování osobních údajů Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Vyplácení cestovních náhrad, evidence cestovních dokladů Evidence obyvatel včetně přihlašovacích lístků Účel zpracování Vedení

Více

GENERÁLNÍ KONZULÁT ČESKÉ REPUBLIKY V SYDNEY CONSULATE GENERAL OF THE CZECH REPUBLIC IN SYDNEY

GENERÁLNÍ KONZULÁT ČESKÉ REPUBLIKY V SYDNEY CONSULATE GENERAL OF THE CZECH REPUBLIC IN SYDNEY GENERÁLNÍ KONZULÁT ČESKÉ REPUBLIKY V SYDNEY CONSULATE GENERAL OF THE CZECH REPUBLIC IN SYDNEY Č.j.:2591 /2009-10.8.2009, Vážení krajané, rád bych Vás upozornil na stanovení konkrétního termínu voleb do

Více

Volby do zastupitelstev obcí a 1/3 Senátu Parlamentu České republiky Brno-střed

Volby do zastupitelstev obcí a 1/3 Senátu Parlamentu České republiky Brno-střed Volby do zastupitelstev obcí a 1/3 Senátu Parlamentu České republiky Brno-střed Obsah Volby do zastupitelstev obcí České republiky... 3 Základní informace... 3 Právo volit... 3 Volební právo občanů jiných

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

konané ve dnech 15. a 16. října 2010 Harmonogram úkolů a lhůt

konané ve dnech 15. a 16. října 2010 Harmonogram úkolů a lhůt ŘÁDNÉ VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 15. a 16. října 2010 Harmonogram úkolů a lhůt vyplývající ze zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, ve znění

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Řádné volby do zastupitelstev obcí konané ve dnech 15. a 16. října Harmonogram úkolů a lhůt

Řádné volby do zastupitelstev obcí konané ve dnech 15. a 16. října Harmonogram úkolů a lhůt Řádné volby do zastupitelstev obcí konané ve dnech 15. a 16. října 2010 - Harmonogram úkolů a lhůt vyplývající ze zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, ve

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Veřejné zasedání ZO Trubín se koná dne od 18,00 hod. v zasedací místnosti OÚ.

Veřejné zasedání ZO Trubín se koná dne od 18,00 hod. v zasedací místnosti OÚ. Veřejné zasedání ZO Trubín se koná dne 04.04.2013 od 18,00 hod. v zasedací místnosti OÚ. ZÁPIS č. 29 Datum : 04.04.2013 Místo : OÚ Trubín Přítomni : dle prezenční listiny Zahájení : 18,00 hod Ukončeno

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Brejšová Telefon: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsova@lanskroun.eu Čj.: MULA

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 7. 11. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10)

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10) Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2015 konaného dne 15.5.2015 - zasedání veřejné ( jednání č. 10) -Přítomni: L. Daenemarková, R.Šorsák, J.Žižka, M.Žižka = členové Zastupitelstva obce

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více