Peugeot // Navigační systémy WIP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Peugeot // Navigační systémy WIP"

Transkript

1 Peugeot // Navigační systémy WIP

2 Peugeot vás zve do nové epochy Seznamte se s nejnovější nabídkou navigačních systémů společnosti Peugeot, nazývaných Systémy WIP* (The World In Peugeot). Vstupte do nového světa, ve kterém budete mít k dispozici rozličné zdroje zvuku, multimediální a naváděcí systémy. Tyto vestavěné systémy nevídané kvality s elegantním a moderním designem umožňují poslouchat oblíbenou hudbu, telefonovat za plného soustředění na řízení, cestovat beze stresu, dostávat pokyny a rady navigačního systému po celou dobu jízdy a v případě poruchy či nehody mít k dispozici potřebnou pomoc.** Po celou cestu budete v kontaktu s vnějším světem a vaše vozidlo bude ještě komunikativnější, interaktivnější a inteligentnější. Řada systémů WIP nabízí tři nové prvky výbavy: systém Navigace / Sada hands free WIP Nav, který zahrnuje to nejzákladnější, co může uživatel požadovat od současných technologií; systém Navigace /Telefon WIP Com s propracovanými funkcemi a systém Navigace/ Telefon WIP Com 3D exkluzivně u modelu Peugeot 308 (a v blízké době i u modelu 3008), který poskytuje cestujícím navíc i potěšení z 3D obrazu. Všechny tři systémy odrážejí špičkovou úroveň současných technologií. Jsou dokonale integrované ve vašem vozidle a ještě umocňují pocit důvěry, který vzbuzuje váš Peugeot: vášeň, kterou pociťujete při řízení, a potěšení, které máte z využívání všech možností systému. * Celý svět ve vašem Peugeotu. ** Služba dostupná dle země určení. WIP Nav 03 WIP Com 06 WIP Com 3D 09 Služby WIP Com a WIP Com 3D 12 Řada WIP 14

3 03 Zvukový a multimediální systém Vaše oblíbená hudba WIP Nav poskytuje to nejlepší z oblasti nových technologií na poli komunikace a informačních systémů. Využijte optimální kvality příjmu, zajišťovaného autorádiem se třemi tunery. Pro poslech oblíbené hudby přehrává systém WIP Nav zvuková CD a CD se soubory ve formátech MP3/WMA*. Pro vaši informaci zobrazuje systém názvy přehrávaných skladeb na velkém barevném displeji s úhlopříčkou 7 palců, začleněném v ergonomickém ovládacím panelu***. Užitečný doplněk: přídavná zásuvka RCA** (v odkládací skříňce u spolujezdce) umožňuje připojení externích přenosných přehrávačů: MP3, ipod Systém je kompatibilní s digitálním HiFi. * Windows Media Audio. ** Kabel není součástí dodávky. *** U modelu 407.

4 04 Hands free sada Bluetooth Bezpečné telefonování* díky Bluetooth Systém WIP Nav umožňuje telefonovat s oběma rukama stále na volantu*. Pro maximální zjednodušení je spojení s mobilním telefonem navázáno automaticky (s aktivovanou funkcí Bluetooth ). Pro usnadnění jsou ovladače systému umístěné u volantu, včetně ovladače přístupu do telefonního seznamu vašeho mobilního telefonu. Kvalita zvuku je prvotřídní, zvuk je vysílán vestavěnými reproduktory a mikrofonem, diskrétně začleněnými do obložení interiéru vozidla. * Používání telefonu s hands free sadou je na zodpovědnost řidiče, který musí za všech podmínek zachovávat opatrnost. Zobrazování adresáře. Obrazovka může zobrazovat telefonní seznam vašeho mobilního telefonu Bluetooth.

5 05 Navigační systém GPS Nechte se vést integrovaným systémem Abyste se mohli s důvěrou řídit nabízeným itinerářem, navádí vás WIP Nav v režimu navigace hlasovými povely prostřednictvím syntézy řeči a na sedmipalcovém displeji zobrazuje mapu Navteq. Kartografická databáze Evropy, uložená na kartě SD, je podle vašeho přání zobrazována v režimu 2D nebo z ptačí perspektivy. O aktuální dopravní situaci vás informuje náš partner, společnost ViaMichelin, který vám následně s ohledem na zjištěné obtíže nabídne náhradní itinerář**. Jednotlivé funkce systému se ovládají prostřednictvím velmi jednoduchého ovládacího panelu, na němž jsou jasně identifikovány základní funkce pomocí tlačítek s přímým přístupem. Displej nabízí pět grafických prostředí, která je možné individuálně nastavit podle interiéru vašeho vozidla nebo vašeho přání. ** K dispozici podle země určení. Mapa zobrazuje názvy ulic až do měřítka 200 metrů. Mimo jiné je možné stáhnout Rizikové zóny, identifikované pevnými rychlostními radary, na internetovém serveru Peugeot (placená služba).* * Bude k dispozici v nejbližší době.

6 06 Zvukový a multimediální systém Hodiny poslechu hudby pro větší potěšení Autorádio se třemi tunery a s ovladači u volantu zajišťuje optimální kvalitu příjmu. Můžete poslouchat zvuková CD nebo CD se soubory ve formátu MP3 a rovněž zaznamenávat skladby na pevný disk přístroje díky funkci Jukebox (automaticky ve formátu MP3). Tato funkce umožňuje poslech až 180 hodin hudebního záznamu pro zpříjemnění cestování, a to díky vyhrazeným 10 GB paměti na pevném disku. Můžete také používat externí přenosné přehrávače (MP3, ipod ), neboť máte k dispozici rovněž přídavný vstup RCA* pro audio/video. Systém je kompatibilní s digitálním HiFi audio/video. * Kabel není součástí dodávky. Výlučně u modelů 407 sedan a SW (na obrázku displej modelu 207) můžete používat zásuvku USB, přítomnou v loketní opěrce, pro poslech hudby nebo zkopírování hudebních záznamů z klíče USB do Jukeboxu.

7 07 Telefon GSM s integrovaným hands free ovládáním a hands free sada Bluetooth Bezpečná komunikace Prostřednictvím systému WIP Com vám současné technologie nabízejí nové možnosti. Integrovaný telefon umožňuje odesílat a přijímat SMS* a dokonce i přístup do vašeho obvyklého telefonního seznamu! Jistě oceníte, že WIP Com předčítá přijaté SMS prostřednictvím syntézy řeči. Pomocí funkce rozpoznávání hlasových povelů můžete vytočit** číslo jednoduše vyslovením jména volané osoby. Prvotřídní kvalita zvuku v průběhu hovoru je zajištěna reproduktory vozidla a vestavěným mikrofonem. Ovladače u volantu byly navrženy tak, abyste měli řízení vozu neustále plně pod kontrolou. Telefon s integrovaným hands free ovládáním * Za podmínky, že je používána funkční a kompatibilní SIM karta. Z bezpečnostních důvodů musí řidič psát a číst SMS zprávy ve stojícím vozidle. ** Používání telefonu s hands free sadou je plně na zodpovědnost řidiče, který musí za všech okolností zachovávat opatrnost. WIP Com nabízí od listopadu 2008 hands free sadu Bluetooth. Sada je k dispozici v závislosti na modelu vozidla. Rozpoznání hlasových povelů. Vyslovte jméno volaného: integrovaný telefon automaticky vytočí jeho číslo.

8 08 Navigační systém GPS Nechte se vést nejkompletnějším průvodcem Systém WIP Com umožňuje využívat nejnovější technologické inovace. Pevný disk systému WIP Com obsahuje kartografickou databázi Evropy Navteq. Systém pro vás operativně přepočítává nejvhodnější itinerář. Je interaktivní a nabízí zobrazení trasy v režimu 2D nebo z ptačí perspektivy ve vysoké kvalitě na velkém barevném displeji o úhlopříčce 7 palců 16/9. Výlučně u modelu 407 (sedan a SW) máte k dispozici velký barevný displej s vysokým rozlišením. Systém je velmi promyšlený: automatický zoom zvětšuje křižovatky a křížení hlavních tahů a dálnic. Dopravní situace v reálném čase je signalizována naším partnerem, společností ViaMichelin**, který vám nabídne alternativní itinerář s ohledem na případné obtíže. Rozšířená kartografická databáze zobrazuje na mapě střediska zájmu (POI) podle vaší volby. Mimo jiné je rovněž možné stáhnout Rizikové zóny, identifikované pevnými rychlostními radary, z internetového serveru značky Peugeot (placená služba).* * Bude k dispozici v nejbližší době. ** K dispozici podle země určení.

9 09 Zvukový a multimediální systém Moderní technologie: obraz navíc ke zvuku Systém WIP Com 3D je vybavený všemi funkcemi nových špičkových komunikačních technologií a je elegantně začleněný v obložení interiéru vašeho Peugeotu. Obsahuje přehrávač filmových DVD (sledování je možné výlučně ve stojícím vozidle), umožňující rovněž poslech zvukových CD a CD se soubory ve formátu MP3 / WMA*. Je také vybaven čtečkou karty SD** a zásuvkou USB pro přehrávání hudby ve formátu MP3 a WMA*. Velmi oceňovaná funkce Jukebox dává k dispozici 10 GB hudby na pevném disku: můžete poslouchat až 180 hodin hudebního záznamu (ve formátu MP3). Přehrávač DVD video (sledování výlučně ve stojícím vozidle) umožňuje rovněž poslech zvukových CD a souborů MP3/WMA. Do Jukeboxu můžete zkopírovat hudbu podle vašeho přání, a to ze zvukového CD, z CD MP3/WMA*, z karty SD nebo z USB klíče, obsahujícího soubory ve formátu MP3/WMA*. Kvalita zvuku při příjmu rozhlasu je srovnatelná s vašimi nahrávkami, a to díky autorádiu se třemi tunery. Můžete samozřejmě používat externí přehrávače (MP3, ipod ), neboť máte k dispozici mimo jiné přídavnou zásuvku RCA*** (audio a video). Systém je kompatibilní s digitálním HiFi. K dispozici máte různé zdroje zvuku. * Windows Media Audio. ** SD karta není součástí dodávky. *** Kabel není součástí dodávky.

10 10 Telefon GSM s integrovaným ovládáním hands free a hands free sada Bluetooth Potěšení z volby WIP Com 3D nabízí možnost telefonovat pro vás nejpraktičtějším nebo nejpohodlnějším způsobem: elegantním telefonem s integrovaným hands free ovládáním po vložení kompatibilní a funkční SIM karty nebo s hands free sadou Bluetooth (s aktivovanou funkcí Bluetooth na vašem mobilním telefonu). U tohoto vysokého stupně výbavy máte samozřejmě možnost ovládat svoje hovory* ovladači u volantu nebo pomocí funkce rozpoznávání hlasových povelů. Máte také přístup do běžného telefonního seznamu svého mobilního telefonu. * Používání telefonu s hands free sadou se děje na zodpovědnost řidiče, který musí za všech okolností zachovávat opatrnost. Telefon s integrovanou hands free sadou*. Příjem SMS. S integrovaným telefonem může WIP Com 3D číst přijaté SMS prostřednictvím syntézy řeči. Z bezpečnostních důvodů je nezbytné, aby řidič četl SMS v zastaveném vozidle. Rozpoznání hlasových povelů. Vyslovte telefonní číslo (po jednotlivých číslicích nebo desítkách) volané osoby: telefon vytočí telefonní číslo automaticky.

11 11 Systém navigace GPS ve 3D zobrazení Objevte svět v novém rozměru WIP Com 3D vám umožňuje využívat nejmodernější technologii. Pevný disk obsahuje kartografickou databázi Evropy Navteq. Příjem dopravních informací od ViaMichelin** umožňuje WIP Com 3D vyhledat v případě dopravních komplikací automaticky itineráře náhradních objízdných tras. Můžete si zobrazit a zvolit itinerář s nejkratší trasou, nejrychlejší trasou nebo kompromis mezi oběma. Zadání adres je nesmírně rychlé díky funkci rozpoznávání hlasových povelů. Mapa zobrazuje se strhující realističností pohledy ve 3D zobrazení. Itineráře si můžete zobrazovat v režimu 2D, z ptačí perspektivy nebo v kompletním režimu 3D (full 3D) se zobrazením budov (v současnosti je k dispozici 60 velkých evropských měst), s digitální reprodukcí 3D středisek zájmu (POI), jako například památek, mostů, obchodních středisek (přibližně v celé Evropě), a s 3D zobrazením reliéfu pohoří, údolí To vše na velkém displeji s vysokým rozlišením VGA a úhlopříčkou 7 palců 16/9, se zobrazováním názvů ulic na mapách. Předvolba jízdních pruhů s předstihem ukazuje pruh, do kterého je třeba najet. Systém zvýrazňuje napojení a křížení. Pro další usnadnění navádění vám systém s předstihem oznamuje, do kterého pruhu je třeba před změnou směru najet, a zvýrazňuje napojení a křížení na dálnicích, silnicích první třídy, obchvatech a rychlostních komunikacích. * Služba dostupná dle země určení.

12 12 PEUGEOT EMERGENCY Tísňové volání zdarma a bez omezení: PEUGEOT EMERGENCY* Řiďte s klidnou myslí: v případě havárie váš systém WIP Com nebo WIP Com 3D automaticky odešle výstrahu záchranným službám (při odpálení airbagů nebo pyrotechnických bezpečnostních pásů). Služba PEUGEOT EMERGENCY nalezne vaše vozidlo a pracovníci centra se vás ujmou pracovníci hovořící francouzsky ve vybraných evropských zemích (Francie, Německo, Itálie, Španělsko, Belgie, Lucembursko, Nizozemí a Portugalsko). V případě potřeby pošlou na místo vozidlo záchranné služby. Tísňové volání může být spuštěno ručně: stačí stisknout tlačítko SOS. PEUGEOT EMERGENCY vám rovněž poskytne přístup k asistenční službě s lokalizací vozidla. V případě nepojízdnosti vašeho vozidla (porucha, závada mechanického původu ) vám zavolání na linku asistenční služby s lokalizací vozidla umožní po celý den a každý den v týdnu navázat spojení s centrem PEUGEOT ASSISTANCE pro přímý přenos dat (přesná lokalizace vozidla a jeho identifikace). Peugeot je prvním velkým výrobcem automobilů, jehož systém tísňového volání je certifikován Ředitelstvím civilní obrany a veřejné bezpečnosti** ve Francii. * Služba PEUGEOT EMERGENCY je k dispozici zdarma a po neomezenou dobu u všech vozidel Peugeot náležejících do modelové řady vybavené systémem navigace WIP Com a WIP Com 3D, za předpokladu jejího sjednání při objednávce vozidla. Do navigačního systému musí být vložena funkční a kompatibilní SIM karta, a to v oblasti pokryté některým z francouzských mobilních operátorů. ** Centrum tísňového volání z automobilu, používané značkou Peugeot, vyhovuje požadavkům Národní konference požárních a záchranných služeb (CNSIS). 1. Havárie. V případě odpálení airbagů nebo pyrotechnických bezpečnostních pásů spustí systémy WIP Com a WIP Com 3D automaticky tísňové volání. 2. Hlasové volání, odesílání dat. Systém nalezne vozidlo a data o něm předá do centra PEUGEOT EMERGENCY. 3. Nepřetržitá služba 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Centrum PEUGEOT EMERGENCY se v největších evropských zemích o vás postará ve francouzském jazyce. 4. Odeslání záchranných služeb. Služba vám co nejdříve přivolá příslušnou záchrannou jednotku.

13 13 MOBILNÍ SLUŽBY PEUGEOT Potřebujete informaci nebo itinerář? Peugeot vám odpoví! S MOBILNÍMI SLUŽBAMI PEUGEOT máte přímé spojení (24 hodin denně a 7 dní v týdnu) s některým z našich poradců, který vás po telefonu instruuje nebo vám potřebné informace zašle přímo do systému navigace. Trasu si rovněž můžete vyhledat na serveru a po jednoduchém zavolání jsou tyto informace staženy do systému navigace ve vašem vozidle. Přístup ke službě získáte stlačením tlačítka se lvíčkem (tovární znak PEUGEOT) na ovládacím panelu systému navigace. MOBILNÍ SLUŽBY PEUGEOT přejděte na hlasovou navigaci s osobním nastavením Více než systém navigace - opravdový druhý pilot! Díky informacím z pravidelně aktualizovaných databází (Průvodce Michelin, Zelený průvodce Michelin, Zlaté stránky soukromníků a živnostníků, prodejní síť PEUGEOT ) jste navedeni na požadované místo bez zadávání adresy! Záruka průjezdnosti Informace spojené s dopravou a nejvhodnějším itinerářem, který je třeba sledovat, jsou sdělovány poradcem. Tak je možno optimalizovat čas potřebný na vaši přepravu! Navíc jste informováni o poloze pevných automatických rychlostních radarů na tomto itineráři. Skutečný osobní asistent Informace o vašich kontaktech, zadané do adresáře na internetu, na internetových stránkách MOBILNÍ SLUŽBY PEUGEOT nebo sdělené po telefonu vašemu poradci, mohou být k dispozici po stažení vaším systémem navigace: k dispozici tak máte neustále aktuální adresář! Uzavření smlouvy na MOBILNÍ SLUŽBY PEUGEOT je možné u autorizovaného prodejce Peugeot nebo na serveru Bezplatné tříměsíční zkušební období. Předplatné s měsíční platbou (bez závazné doby trvání smlouvy). Po 12 měsících předplatného vám je do vašeho bydliště doručeno aktualizované navigační CD pro vaši zemi. Uzavření smlouvy na MOBILNÍ SLUŽBY PEUGEOT umožňuje neomezené čerpání služeb po internetu a pomocí systému WIP Com a WIP Com 3D (vyjma nákladů na komunikaci, spojených s voláním prostřednictvím kompatibilní SIM karty zákazníka). Mobilní služby Peugeot jsou dostupné dle země určení.

14 14 Porovnávací tabulka řady WIP Navigace / Hands free sada WIP Nav Navigace / Telefon WIP Com Navigace / Telefon WIP Com 3D K dispozici ve vozidlech: 207; 308; 407; Coupé 407*; 807; Partner; Expert 207; 407; 607; *** Zobrazování mapy 2D a ptačí perspektiva 2D a ptačí perspektiva 2D, ptačí perspektiva a full 3D Zeměpisná oblast Evropa Evropa Evropa Nosič kartografické databáze SD karta Pevný disk Pevný disk Syntéza řeči Ano Ano Ano Rozpoznávání hlasových povelů Ne Ano Ano, včetně hlasového zadání adresy a vytáčení telefonního čísla Rizikové zóny prostřednictvím Internetu Ano* Ano* (podle vozidla) Ano* Přehrávač CD audio MP3/WMA CD audio MP3 CD (audio, MP3, WMA), SD karta (MP3, WMA), DVD video (při zastavení) Jukebox (zvuková knihovna) Ne Ano (10 GB) Ano (10 GB) Kopírování do Jukeboxu Ne Prostřednictvím CD (a USB u 407 SW a sedan) Prostřednictvím CD, USB a SD karty Připojení RCA Ano, audio Ano, audio + video Ano, audio + video Připojení USB Ne Ano, u 407 SW a sedan Ano Telefon Bluetooth SIM karta zákazníka + Bluetooth ** Služby Velký barevný displej o rozměru 7 palců Ne Rozlišení 480*234 Peugeot Emergency + Peugeot Assistance s lokalizací vozidla + přístup k Mobilním službám Peugeot prostřednictvím SIM karty zákazníka Rozlišení 480*234, Vysoké rozlišení 800*480 u modelu 407 SIM karta zákazníka + Bluetooth Peugeot Emergency + Peugeot Assistance s lokalizací vozidla + přístup k Mobilním službám Peugeot prostřednictvím SIM karty zákazníka Vysoké rozlišení 800*480 Podklady pro aktualizaci kartografické databáze SD karta s mapou Evropy CD pro danou zemi nebo její oblasti DVD Evropa * V polovině roku ** V průběhu roku 2009 u coupé 407 a 607. *** V průběhu roku 2009 také pro model 3008.

15 15 Právě jste se seznámili se systémy navigace WIP. Jejich promyšlenost a technologická výkonnost vám daly podnět k objevování nových horizontů a chuť plně využívat možnosti současných objevů. Ale nic nenahradí seznámení se systémy navigace WIP v reálných provozních podmínkách. K tomu stačí, abyste se dostavili k nejbližšímu koncesionáři Peugeot. Můžete také navštívit internetové stránky Zde naleznete veškeré informace o prodejní síti, naší nabídce služeb, značce Peugeot a další novinky.

16 Nechte se unést 01/2009 PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. Razítko autorizovaného prodejce Infolinka JÍZDA VAŠEHO ŽIVOTA.

! "! # # $ % & ' (! % & " ) # * +!, - '." 3

! ! # # $ % & ' (! % &  ) # * +!, - '.   3 KATALOG 2011 2 www.suzuki.cz 3 1 2 7 " " 1 Dětská sedačka Baby Safe Dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku přibližně 18 měsíců. Tato sedačka je testována a přezkoušena

Více

Multimediální systém Mitsubishi - MMIS

Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Mitsubishi Motors Infotainment t System Funkce Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Vše, co byste chtěli mít doma, může být nyní ve Vašem voze! Doplňkové funkce:

Více

! " # $ % # & ' '( )! $ *#! " + & ", -. # - / # $ *! " & "#! '( ) & ) $ 0. # 1 3

!  # $ % # & ' '( )! $ *#!  + & , -. # - / # $ *!  & #! '( ) & ) $ 0. # 1  3 Katalog 2011 www.suzuki.cz 3 3 4 1 3 5 1 5 7 11 3 3 1 3 1,3 3 1,3 3 13 1, 1, 14 1 15 4 5 7 17 13 14 Dětská sedačka Baby Safe dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku

Více

Digitální hudební přehrávač Bluetooth. Návod k použití

Digitální hudební přehrávač Bluetooth. Návod k použití Digitální hudební přehrávač Bluetooth Návod k použití Úvod Děkujeme, že jste si vybrali Digitální hudební přehrávač CarClever. Tento přehrávač lze snadno instalovat a používat. Plug and Play montáž umožňuje

Více

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace.

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace. The full range Kompletní řešení pro hands-free a satelitní navigace. A corporation of Funkwerk AG EGO od Funkwerku. Posouvá hands-free systémy na novou úroveň. EGO. Telefonujte s volnýma rukama a cestujte

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury 6.5.2014 L 133/43 PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury EVROPSKÁ KOMISE, s ohledem na Smlouvu o

Více

Bezpečnostní opatření pro používání

Bezpečnostní opatření pro používání Následující symboly jsou uvedeny jak v tomto návodu k použití, tak i na samotném přístroji. Jejich smyslem je zajistit správné a bezpečné používání zařízení a zabránit případnému poranění nebo škodám na

Více

Adaptér pro MP3 se díky čipům, slučitelným s daným typem autorádia, chová jako originální CD měnič Lancia

Adaptér pro MP3 se díky čipům, slučitelným s daným typem autorádia, chová jako originální CD měnič Lancia Adaptér USB/SD/Bluetooth handsfree - Lancia Kód: Výrobce: Záruční doba: P00064 XCarLink 2 roky Vlastnosti: propojení USB flash a SD karty s OEM autorádiem Lancia čtení MP3 a WMA skladeb z paměťových médií

Více

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SSD-NAVI (verze 3.00)

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SSD-NAVI (verze 3.00) 1 - OBSAH Stížnost zákazníka Diagnostika Přehled a popis kolíků Kap 2 Obecný funkční problém Kap 3 Nefunguje nebo bez napájení (černý displej): Kap 3-1 Nefunkční tlačítko Kap 3-2 Dotykový displej nefunguje

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

Mobilní informační průvodce - RegTim

Mobilní informační průvodce - RegTim Mobilní informační průvodce - RegTim nabízí zpřístupnění kulturního a přírodního dědictví regionu s využitím moderních mobilních informačních technologií pro podporu cestovního ruchu a inovativní propagaci

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SD-NAVI (verze 1.00)

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SD-NAVI (verze 1.00) 1 - OBSAH Stížnost zákazníka Diagnostika Přehled a popis kolíků Kap 2 Obecný funkční problém Kap 3 Nefunguje nebo bez napájení (černý displej): Kap 3-1 Nefunkční tlačítko Kap 3-2 Dotykový displej nefunguje

Více

Nastavení telefonu Nokia 3220

Nastavení telefonu Nokia 3220 Nastavení telefonu Nokia 3220 Telefon Nokia 3220, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

1 Hliníkový disk kola 1. Hliníkový disk kola 1

1 Hliníkový disk kola 1. Hliníkový disk kola 1 Katalog 2011 2 doba - 3 1 Hliníkový disk kola 1 Hliníkový disk kola 1 4 1 5 - 6 1 7 1 Dětská sedačka Baby Safe dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku přibližně 18 měsíců.

Více

TES GPS Osobní lokátor (dále GPS OL)

TES GPS Osobní lokátor (dále GPS OL) TES GPS Osobní lokátor (dále GPS OL) Základní popis Vždy a všude najdete členy své rodiny GPS OL využívá nejmodernější GPS a GSM technologie Lze zjistit okamžitou pozici nebo použít stálé sledování Pozici

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ Celý manuál a záruční podmínky je možné nalézt na: http://consumer.inosat.com/manualmy_cz.pdf 1 NABÍJENÍ BATERIE Uživatel bude automaticky informován

Více

BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree

BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree Uživatelská příručka Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali Bluetooth FM Transmitter. Toto zařízení umožňuje streamovat hudbu a telefonní hovory přímo z vašeho

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Bluetooth handsfree sada bluelogic

Bluetooth handsfree sada bluelogic Bluetooth handsfree sada bluelogic BT-MB01 Pro vozidla Mercedes Benz vybavená rozhraním MOST a bez zabudovaného telefonu Tuto HF sadu lze plně začlenit do multimediálního systému vozidla Úvodní informace

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Nastavení telefonu Alcatel OT-991

Nastavení telefonu Alcatel OT-991 Nastavení telefonu Alcatel OT-991 Telefon Alcatel OT-991, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Obrazový návod mobilní aplikace

Obrazový návod mobilní aplikace Obrazový návod mobilní aplikace verze 2.1 5/2018 Aplikace Aplikaci do Vašeho mobilního zařízení si prosím stáhněte na odpovídajícím rozhraní: Přihlašovací jméno a Heslo obdržíte formou automatické e-mailové

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Telefon Sony Ericsson T300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Telefon Sony Ericsson XPERIA X8, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Citlivý mikrofon Rozsáhlé možnosti vzdáleného nastavení U verze do auta adaptér k přímému napojení na autobaterii www.spionazni-technika.cz

Více

SafeLine PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku,

SafeLine PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku, SafeLine PŘÍRUČKA UŽIVATELE Vážený zákazníku, děkujeme, že jste se rozhodl pro asistenční služby SafeLine UNIQA. Moderní technologie SafeLine otevřela novou dimenzi v poskytování asistenčních služeb -

Více

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka MI-1240 Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion Montážní příručka Modul rozhraní MI1240 umožňuje připojení zdroje video signálu (například navigaci s výstupem RGB, DVD přehrávač nebo kameru) k displeji

Více

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze SENCOR SDF 1260 Digitální fotorámeček Návod k obsluze 0 Bezpečnostní informace: Udržujte přístroj mimo působení vody, vlhkosti a prachu. Provozní teplota je 0-40 0 C. Nikdy neumísťujte přístroj do míst

Více

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Telefon Samsung N9005 Galaxy Note 3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

Nastavení telefonu HTC One S

Nastavení telefonu HTC One S Nastavení telefonu HTC One S Telefon HTC One S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu HTC Sensation

Nastavení telefonu HTC Sensation Nastavení telefonu HTC Sensation Telefon HTC Sensation, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový

Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový tuner,který zesiluje radiový příjem a poskytuje kvalitní vyrovnávací

Více

MHD v mobilu. Instalace a spuštění. Co to umí

MHD v mobilu. Instalace a spuštění. Co to umí MHD v mobilu Aplikace MHD v mobilu umí zobrazovat offline (bez nutnosti připojení) jízdní řády MHD na obrazovce mobilního telefonu. Aplikaci pro konkrétní město je možné stáhnout z našich stránek zdarma.

Více

Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III

Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III Telefon Samsung I9300 Galaxy S III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer UZPŮSOBTE SVŮJ UŽITKOVÝ VŮZ POTŘEBÁM SVÉ PROFESE Funkční, praktický a ve všech směrech profesionální: vybrali jste si výkonný a efektivní vůz Peugeot Expert nebo Boxer. Oba

Více

PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku,

PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku, PŘÍRUČKA UŽIVATELE Vážený zákazníku, děkujeme, že jste se rozhodl pro využívání služeb Cebia SAT. Moderní technologie otevřela novou dimenzi v poskytování telematických služeb : Vozidlo samo žádá o pomoc,

Více

Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD

Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD Telefon LG P880 Optimus 4X HD, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

KVT-526DVD KDV-4244 GTM10. Přijímač RDS TMC signálu. SD karta pro aktualizaci map / DVD pro aktualizaci map KTC-V301E KNA-RCDV331

KVT-526DVD KDV-4244 GTM10. Přijímač RDS TMC signálu. SD karta pro aktualizaci map / DVD pro aktualizaci map KTC-V301E KNA-RCDV331 multimédia DDX8026BT 7,0 širokoúhlý VGA double-din monitor s DVD přijímačem DDX5026 KVT-526DVD 6,1 širokoúhlý VGA double-din monitor s DVD přijímačem 7,0 širokoúhlý motorizovaný zabudovaný monitor s DVD

Více

Nastavení telefonu Huawei Ascend Y300

Nastavení telefonu Huawei Ascend Y300 Nastavení telefonu Huawei Ascend Y300 Telefon Huawei Ascend Y300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE

TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE INSTALACE SW EduArt OBSAH: OBSAH: TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE POSTUP INSTALACE KDE NAJDETE INSTALAČNÍ SOUBOR JAK SPUSTÍTE

Více

Nastavení telefonu T-Mobile move

Nastavení telefonu T-Mobile move Nastavení telefonu T-Mobile move Telefon T-Mobile move, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Media Information. Září 2015. Nový Opel Astra: Konektivita

Media Information. Září 2015. Nový Opel Astra: Konektivita Media Information Září 2015 Nový Opel Astra: Konektivita Kompaktní hvězda konektivity: Astra se systémy Opel OnStar a IntelliLink Široké kompletní portfolio: Opel OnStar včetně výkonného hotspotu Wi-Fi

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

Nastavení telefonu HTC Explorer

Nastavení telefonu HTC Explorer Nastavení telefonu HTC Explorer Telefon HTC Explorer, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

BonusDrive. Obrazový návod mobilní aplikace

BonusDrive. Obrazový návod mobilní aplikace BonusDrive Obrazový návod mobilní aplikace verze 1.1 5/2018 Úvod Mobilní aplikace BonusDrive je zdarma ke stažení v Google Play nebo App Store. Přihlášení Vítáme Vás v mobilní aplikaci pro klienty BonusDrive.

Více

Dacia Celebration. Limitovaná série

Dacia Celebration. Limitovaná série Dacia Celebration Limitovaná série Dacia slaví úspěch a uvádí limitovanou sérii Celebration U značky Dacia je vše možné: koupit si vůz 4X4, elegantní sedan, 5místné stylové vozidlo, jednoprostorový vůz

Více

ALIGATOR C200g. Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi a integrovaným GPS přijímačem. Stručný popis funkcí

ALIGATOR C200g. Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi a integrovaným GPS přijímačem. Stručný popis funkcí ALIGATOR C200g Telefon pro seniory se zdravotními a asistenčními funkcemi a integrovaným GPS přijímačem Stručný popis funkcí Využití připojení k webovému serveru Doposud se internet telefonům pro seniory

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

Převrat v bezpečném telefonování!

Převrat v bezpečném telefonování! Převrat v bezpečném telefonování! Nová generace oblíbeného bezpečného mobilního telefonu Enigma je nyní ještě bezpečnější, lehčí, rychlejší, tenčí a krásnější. Nástupce oblíbeného telefonu Enigma zajišťuje

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

Nastavení telefonu Motorola Motoluxe

Nastavení telefonu Motorola Motoluxe Nastavení telefonu Motorola Motoluxe Telefon Motorola Motoluxe, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Z-E4626 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ

Z-E4626 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ Z-E4626 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ CZ OBSAH PŘEHLED ZAŘÍZENÍ PŘEHLED O TÉTO PŘÍRUČCE... str. 02 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... str. 02 PŘED PRVNÍM POUŽITÍM... str. 02 SYSTÉM ZENEC 5 6 7 PŘEHLED ZAŘÍZENÍ SYSTÉM

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

Nastavení telefonu Nokia N9

Nastavení telefonu Nokia N9 Nastavení telefonu Nokia N9 Telefon Nokia N9, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Některé položky v

Více

uživatelská příručka ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI INFOTAINMENT

uživatelská příručka ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI INFOTAINMENT uživatelská příručka infotainment Web Edition ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI INFOTAINMENT Tento dodatek obsahuje stručný přehled nejčastěji používaných funkcí infotainment a má vám usnadnit ovládání tohoto propracovaného

Více

Nastavení telefonu HTC Desire

Nastavení telefonu HTC Desire Nastavení telefonu HTC Desire Telefon HTC Desire, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Telefon Sony Ericsson Xperia Arc S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool

Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool Návod pro aktualizaci map a navigačního softwaru pro přístroje ZENEC E>GO (ZE-NC2010, ZE-NC2040, ZE-NC3810, ZE-NC5010) pomocí Toolbox a Synctool UPOZORNĚNÍ: Pro používání Toolboxu, potřebujete přístup

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Telefon Sony Ericsson XPERIA X10, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Dispatcher PDA Dokumentace

Dispatcher PDA Dokumentace Dispatcher PDA Dokumentace květen 2005 1 Obsah: 1. Základní popis programu 2. Blokové schéma zapojení 3.1. Úvodní obrazovka 3.2. Zahájení jízdy 3.3. Ukončení jízdy 3.4. Záznam o tankování 3.5. Události

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Nastavení telefonu HTC Desire HD

Nastavení telefonu HTC Desire HD Nastavení telefonu HTC Desire HD Telefon HTC Desire HD, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení tabletu Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1

Nastavení tabletu Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1 Nastavení tabletu Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1 Tablet Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Nastavení telefonu Motorola V300

Nastavení telefonu Motorola V300 Nastavení telefonu Motorola V300 Telefon Motorola V300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 2 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 3 Svobodně rozhodovat o svém životě

Více

Nastavení telefonu LG G2 D802

Nastavení telefonu LG G2 D802 Nastavení telefonu LG G2 D802 Telefon LG G2 D802, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

BlindShell uživatelský manuál

BlindShell uživatelský manuál Datum: 1.6.2015 BlindShell uživatelský manuál BlindShell je chytrý telefon pro nevidomé a zrakově postižené uživatele. Ovládá se jednoduchými dotykovými gesty. Hlasová zpětná vazba používá výstup s převodem

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

Dětské GPS hodinky GW400S

Dětské GPS hodinky GW400S Dětské GPS hodinky GW400S Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125 SHX trading s.r.o 1 Rychlý průvodce a) Zařízení připojte pomocí magnetické

Více

GPS hodinky EW100S pro seniory

GPS hodinky EW100S pro seniory GPS hodinky EW100S pro seniory Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce a) Vyšroubujte

Více

Pokyny pro použití CZ.3

Pokyny pro použití CZ.3 R-Link Obsah Opatření pro použití...................................................................... CZ.3 Obecné údaje.......................................................................... CZ.4

Více

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka

PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka PCTV Hybrid tuner Kit pro Windows Vista Uživatelská příručka Odvoz a recyklace Nevyhazujte elektrická zařízení do odpadu. Nechtěné nebo nefunkční zařízení odevzdejte na příslušné recyklační stanici! Obsah

Více

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji Stáhněte si mobilní aplikaci PID LÍTAČKA a nakupujte jízdenky PID přímo z mobilu Vyhledejte si jednoduše spojení veřejnou hromadnou dopravou v PID Plaťte za jízdenky bankovní kartou nebo pomocí Masterpass

Více

Obývací pokoj, pracovna a dětský pokoj v jednom. Telematické příslušenství více možností pro váš mercedes.

Obývací pokoj, pracovna a dětský pokoj v jednom. Telematické příslušenství více možností pro váš mercedes. Obývací pokoj, pracovna a dětský pokoj v jednom. Telematické příslušenství více možností pro váš mercedes. 02_03 Telefonujte jako v kanceláři. I na cestě. Chcete si po cestě přeložit schůzku, čekáte SMS

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro 485COM FW 2.x (MODBUS)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro 485COM FW 2.x (MODBUS) pro 485COM FW 2.x (MODBUS) Obsah Obsah 3 1. Instalace 4 1.1 Podpora operačních systémů 4 1.2 Podpora USB modemů 4 1.3 Instalace USB modemu 4 1.4 Instalace aplikace 4 2. Nastavení 5 2.1 Nastavení jazykové

Více

Dětské hodinky s GPS lokátorem GW700S

Dětské hodinky s GPS lokátorem GW700S Dětské hodinky s GPS lokátorem GW700S Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Nastavení telefonu Sony Xperia L

Nastavení telefonu Sony Xperia L Nastavení telefonu Sony Xperia L Telefon Sony Xperia L, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1

Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 Tablet Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více