Mikrofony Lewitt série LCT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mikrofony Lewitt série LCT"

Transkript

1 Mikrofony Lewitt série LCT (LCT 140, LCT 240, LCT 340, LCT 540, LCT 640) Uživatelský manuál

2 Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali výrobek firmy LEWITT. V tomto uživatelském manuálu se dozvíte doplňující informace o mikrofonu LEWITT, jak se o něj starat a jak ho používat. Prostřednictvím série LCT Authentica představuje firma LEWITT novou generaci vysoce univerzálních kondenzátorových mikrofonů, které nastavují novou laťky v technologii, kvalitě zvuku a uživatelské přívětivosti jak ve studiu tak na koncertním pódiu. Mikrofony série LCT Authentica se prezentují věrným zvukem a inovativními funkcemi: podsvícená nastavení, nehlučná tlačítka, automatické utlumení s detekcí klipu a historie. Tyto funkce zaručují bezchybnou zvukovou dokonalost a neobyčejně jednoduché používání, které uspokojí i ty nejnáročnější zvukové techniky a umělce. Pro každý den, ať už naživo, v domácích studiích nebo v profesionálních studiových produkcích. Společnost LEWITT Vám přeje mnoho zábavy a úspěchů s tímto výrobkem Upozornění Kapsle je citlivá, vysoce přesná součástka. Nepouštějte mikrofon na zem z velké výšky a nevystavujte ho silným mechanickým otřesům a síle. Aby byla zajištěna vysoká citlivost a nejlepší reprodukce zvuku, nevystavujte mikrofon vlhkosti, prachu nebo extrémním teplotám. Mikrofon ukládejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte sílu na vypínač ani na mikrofonní kabel. Při odpojování mikrofonního kabelu stiskněte nejprve západku v mikrofonním konektoru. Za kabel netahejte. Nepokoušejte se mikrofon upravovat nebo opravovat. V případě nutnosti opravy, kontaktujte autorizovaný servis. Prosím neotvírejte a neopravujte mikrofon - přišly byste o záruku. Povrch mikrofonu čistěte pomocí navlhčeného hadříku, nikdy nepoužívejte čisticí prostředky na bázi alkoholu. V případě nutnosti můžete pěnovou protivětrnou vložku pod mřížkou omýt v mýdlové vodě. Než ji umístíte zpátky, nechte ji plně vyschnout.

3 LCT 140 Tento model mikrofonu představuje velmi univerzální, jednoduše ovladatelný a kompaktní kondenzátorový mikrofon, který se bezvadně hodí pro běžného uživatele vyžadujícího kvalitu. Jeho membrána poskytuje neobyčejně čistý a přirozený zvuk. Díky tomu můžete přístroj využít na široké množství instalací jak na koncertním pódiu, tak ve studiu, jako je např. ozvučení bicích a perkusních nástrojů, akustických nástrojů i vokálních sborů. Díky homogennímu tvaru použité kardioidy dochází k odrušení nechtěných zvuků mimo rozsah mikrofonu, široké 124decibelové dynamické pásmo a minimální produkovaný šum přidávají mikrofonu LCT 140 průhlednost a čistý detail každé nahrávce. Díky své konstrukci je také mikrofon imunní vůči elektromagnetickým interferencím. Displej lze vypnout nebo zapnout podle právě zvoleného způsobu použití. LCT 140 je zkrátka velmi univerzálním mikrofonem. Nejčastější použití akustické nástroje (piana, kytary, bicí, perkuse, smyčce ) overheady (bicí, činely ) ambience místnosti (kytarový zesilovač, bicí ) dechové nástroje (žestě a dřevěné nástroje ) nahrávání doma a ve studiu Prvky mikrofonu 1 Podsvícený ukazatel tlumení (atenuace) 2 Přepínač zeslabení 3 Podsvícený ukazatel high-pass filtru 4 Přepínač high-pass filtru 5 Přepínač podsvícení Ukazatel tlumení (atenuace) Právě vybrané nastavení tlumení je podsvícené. Nastavení úrovně tlumení (atenuace) Hodnota tlumení může být nastavena pomocí přepínače. Možnosti jsou: off (vypnuto), -10 db a -20 db. Tlumení se používá v prostředí s velmi vysokým akustickým tlakem, aby v signálu nedocházelo ke klipu (rozostření signálu vlivem příliš vysokých hlasitostí). Ukazatele high-pass filtru (horní propusti) Právě vybrané nastavení high-pass filtru je podsvícené. Nastavení high-pass filtru (horní propusti) High-pass filtry neboli horní propusti mohou být nastaveny pomocí tlačítka na mikrofonu. Nastavení jsou: off (vypnuto), 12 db na oktávu při 40 Hz a 6 db na oktávu při 300 Hz. High-pas filter nepropustí nechtěný nízkofrekvenční brum. Tlačítko podsvícení Stiskem tlačítka můžete zrušit podsvícení právě vybraných funkcí mikrofonu.

4 LCT 140 Technický graf Dodávané příslušenství

5 LCT 240 Model LCT 240 představuje kondenzátorový mikrofon s obrovskou precizností a všestranným použitím a nastavuje nový standard ve výkonu a jednoduchosti použití. LCT 240 je navržen jak pro koncertní pódia, tak pro (domácí) studiové použití a jistě udělá dojem na uživatele, kteří očekávají přesné a neměnné nahrání mluveného slova, vokálů i nástrojů. Model LCT 240 je vybaven vysoce výkonnou elektretovou kapslí, která produkuje teplý, nezkreslený a přirozený zvuk. Velice nízký šum přístroje a široké dynamické pole zaručuje detailní zvukovou reprodukci v jakémkoliv nastavení. Stejně jako všechny modely série Authentica, i LCT 240 je díky použité technologii imunní vůči elektromagnetickým interferencím. Technologická vylepšení jako je automatické tlumení (atenuace) a historie klipu společně s podsvíceným uživatelským rozhraním a tichými tlačítky dělají z tohoto robustního univerzála vysoce žádanou a spolehlivou volbu. Běžná použití hlavní a doprovodné vokály akustické nástroje (piana, kytary, bicí, perkuse, smyčce..) overheady (bicí, perkuse ) ambience místnosti (kytarový aparát, bicí ) dechové nástroje (žestě a dřevěné nástroje ) použití naživo i ve studiu podcasting nahrávání, domácí nahrávání Prvky mikrofonu 1 Ukazatel statusu 4 Ukazatel high-pass filtru 2 Ukazatel tlumení 5 Tlačítko high-pass filtru 3 Tlačítko tlumení (atenuace) Ukazatel statusu (1) Pokud ukazatel svítí bíle, mikrofon je v běžném pracovním režimu. Pokud ukazatel nesvítí, mikrofon je v režimu key-lock (tlačítka zamčena) Pokud dochází ke klipu, tlačítko problikává červeně Pokud se aktivuje automatické tlumení (atenuace) ukazatel bliká červeně Ukazatel značí historii klipu, pokud svítí střídavě červeně a bíle Ukazatel tlumení (atenuace) Právě zvolené nastavení tlumení (atenuace) je podsvíceno. Nastavení úrovně tlumení (atenuace) Hodnota tlumení může být nastavena pomocí přepínače. Možnosti jsou: off (vypnuto), -10 db a -20 db. Tlumení se používá v prostředí s velmi vysokým akustickým tlakem, aby v signálu nedocházelo ke klipu (rozostření signálu vlivem příliš vysokých hlasitostí). Ukazatele high-pass filtru (horní propusti) Právě vybrané nastavení high-pass filtru je podsvícené. Nastavení high-pass filtru (horní propusti) High-pass filtry neboli horní propusti mohou být nastaveny pomocí tlačítka na mikrofonu. Nastavení jsou: off (vypnuto), 12 db na oktávu při 40 Hz a 6 db na oktávu při 300 Hz. High-pass filter nepropustí nechtěný nízkofrekvenční brum.

6 LCT 240 Funkce Key-lock (zamknutí tlačítek) Pokud podržíte tlačítko tlumení (3) nebo high-pass filtru (5) po dobu více než 4 vteřin, dojde k zamknutí respektive k odemknutí tlačítek na mikrofonu. Funkce automatického tlumení (atenuace) Pokud se mikrofon během provozu dostane do klipu kvůli vysokému akustickému tlaku, automaticky se nastaví na vyšší možnost tlumení (atenuace). Tuto funkci lze vypnout podržením tlačítka tlumení (3) po dobu dvou vteřin. Režim automatického tlumení je nastaven, pokud ukazatel statusu svítí červeně. Berte prosím na vědomí, že mikrofon potřebuje vteřinu na přepnutí do vyššího nastavení tlumení. Historie klipu (přebuzení signálu) Tato funkce vám pomůže zjistit, jestli byl mikrofon během používání v klipu. Po podržení tlačítka high-pass filtru (5) po dobu dvou vteřin přepnete mikrofon do režimu historie klipu. Pokud v tomto režimu statusový ukazatel (1) střídavě bliká červeně a bíle, není podsvícen ukazatel high-pass filtru (4). Historie klipu poskytuje následující informace: Poslední ručně nastavený stupeň tlumení (atenuace) je značen stálým podsvícením ukazatele tlumení. Pokud v minulosti došlo ke klipu, rozbliká se ukazatel vyššího tlumení. Informaci o historii klipu je možné vyvolat pouze jednou, po opuštění tohoto režimu (podržením tlačítka high-pass filtru (5) po dobu dvou vteřin) se vymaže z paměti. Historie klipu se vymaže, pokud zapnete režim automatického tlumení. Po odpojení mikrofonu se historie klipu nesmaže. Technický graf Dodávané příslušenství

7 LCT 340 Tento model je externě polarizovaný kondenzátorový mikrofon, který exceluje v zachytávání akustických a perkusních nástrojů, bicích a vokálů a skvěle se hodí důmyslné koncertní a studiové aplikace. Dvě zaměnitelné kapsle umožňují jednoduché přepínání směrových diagramů, které umožní velkou flexibilitu bez nutnosti výměny mikrofonu. Model LCT 340 je vybaven low-cut filtrem se čtyřmi pozicemi a přepínači tlumení (atenuace) s dvoubarevnými LED indikátory. Nabízí dynamické pásmo o 124 db a nízký vlastní šum (15 db). Je také vybaven speciální transformátorovou technologií zabraňující elektromagnetickým interferencím a tvoří tak ideální volbu pro hudební nadšence. Běžná použití overheady (bicí, perkuse ) sbory akustické nástroje (piana, kytary, bicí, perkuse, smyčce) dechové nástroje (žestě a dřevěné nástroje ) nahrávání doma a ve studiu Prvky mikrofonu 1 Podsvícený ukazatel tlumení 2 Přepínač tlumení (atenuace) 3 Podsvícený ukazatel high-pass filtru 4 Přepínač high-pass filtru 5 Přepínač podsvícení Ukazatel tlumení (atenuace) Právě zvolené nastavení tlumení (atenuace) je podsvíceno. Nastavení úrovně tlumení (atenuace) Hodnota tlumení může být nastavena pomocí přepínače. Možnosti jsou: off (vypnuto), -6 db, -12 db a -18 db. Tlumení se používá v prostředí s velmi vysokým akustickým tlakem, aby v signálu nedocházelo ke klipu (rozostření signálu vlivem příliš vysokých hlasitostí). Ukazatele high-pass filtru (horní propusti) Právě vybrané nastavení high-pass filtru je podsvícené. Nastavení high-pass filtru (horní propusti) High-pass filtry neboli horní propusti mohou být nastaveny pomocí tlačítka na mikrofonu. Nastavení jsou: off (vypnuto), 12 db na oktávu při 40 Hz a 6 db na oktávu při 300 Hz. High-pas filter nepropustí nechtěný nízkofrekvenční brum. Tlačítko podsvícení Stiskem tlačítka můžete zrušit podsvícení právě vybraných funkcí mikrofonu.

8 LCT 340 Technický graf Dodávané příslušenství

9 LCT 540 Model LCT 540 Authentica představuje kombinaci takových atributů, které z něj bez pochyby udělají oblíbené studiové zařízení zvukových techniků a profesionálních hudebníků. Navržen byl tak, aby vyhověl i těm nejnáročnějším požadavkům profesionálů. Tento univerzální kondenzátorový mikrofon s velkou membránou nabízí neobyčejný výkon pro ozvučení vokálů, bicích, perkusních nástrojů, žestů a dřevěných nástrojů a klasických hudebních souborů. Jednopalcová kardioidní kapsle krytá velkou šestihrannou mřížkou bezvadně zachycuje podrobné zvukové detaily a slouží k optimálnímu odrušení nežádoucích zvuků mimo rozsah mikrofonu. LCT obsahuje tři stupně tlumení (atenuace), tři možnosti high-pass filtru, dvoubarevné LED ukazatele a tichá tlačítka. Nabízí dynamické pásmo o 135 db a nízký vlastní šum (8 db). Běžná použití hlavní a doprovodné vokály akustické nástroje (piana, kytary, bicí, perkuse, smyčce) overheady (bicí, perkuse ) sbory ambience místnosti (kytarový aparát, bicí ) dechové nástroje (žestě a dřevěné nástroje ) náročnější koncertní a studiové použití Prvky mikrofonu 1 Ukazatel statusu 2 Tlačítko na zamknutí tlačítek 3 Ukazatele tlumení 4 Tlačítko tlumení (atenuace) 5 Ukazatele high-pass filtru 6 Tlačítko high-pass filtru Ukazatel statusu (1) Pokud ukazatel svítí bíle, mikrofon je v běžném pracovním režimu. Pokud ukazatel nesvítí, mikrofon je v režimu key-lock (tlačítka zamčena) Pokud dochází ke klipu, tlačítko problikává červeně Pokud se aktivuje automatické tlumení (atenuace) ukazatel bliká červeně Ukazatel značí historii klipu, pokud svítí střídavě červeně a bíle Ukazatel tlumení (atenuace) Právě zvolené nastavení tlumení (atenuace) je podsvíceno. Nastavení úrovně tlumení (atenuace) Hodnota tlumení může být nastavena pomocí přepínače. Možnosti jsou: off (vypnuto), -10 db a -20 db. Tlumení se používá v prostředí s velmi vysokým akustickým tlakem, aby v signálu nedocházelo ke klipu (rozostření signálu vlivem příliš vysokých hlasitostí). Ukazatele high-pass filtru (horní propusti) Právě vybrané nastavení high-pass filtru je podsvícené. Nastavení high-pass filtru (horní propusti) High-pass filtry neboli horní propusti mohou být nastaveny pomocí tlačítka na mikrofonu. Nastavení jsou: off (vypnuto), 12 db na oktávu při 40 Hz a 6 db na oktávu při 300 Hz. High-pass filter nepropustí nechtěný nízkofrekvenční brum.

10 LCT 540 Funkce Key-lock (zamknutí tlačítek) Pokud podržíte tlačítko tlumení (3) nebo high-pass filtru (6) po dobu více než 4 vteřin, dojde k zamknutí respektive k odemknutí tlačítek na mikrofonu. Funkce automatického tlumení (atenuace) Pokud se mikrofon během provozu dostane do klipu kvůli vysokému akustickému tlaku, automaticky se nastaví na vyšší možnost tlumení (atenuace). Tuto funkci lze vypnout podržením tlačítka tlumení (3) po dobu dvou vteřin. Režim automatického tlumení je nastaven, pokud ukazatel statusu svítí červeně. Berte prosím na vědomí, že mikrofon potřebuje vteřinu na přepnutí do vyššího nastavení tlumení. Historie klipu (přebuzení signálu) Tato funkce vám pomůže zjistit, jestli byl mikrofon během používání v klipu. Po podržení tlačítka high-pass filtru (6) po dobu dvou vteřin přepnete mikrofon do režimu historie klipu. Pokud v tomto režimu statusový ukazatel (1) střídavě bliká červeně a bíle, není podsvícen ukazatel high-pass filtru (5). Historie klipu poskytuje následující informace: Poslední ručně nastavený stupeň tlumení (atenuace) je značen stálým podsvícením ukazatele tlumení. Pokud v minulosti došlo ke klipu, rozbliká se ukazatel vyššího tlumení. Informaci o historii klipu je možné vyvolat pouze jednou, po opuštění tohoto režimu (podržením tlačítka high-pass filtru (5) po dobu dvou vteřin) se vymaže z paměti. Historie klipu se vymaže, pokud zapnete režim automatického tlumení. Po odpojení mikrofonu se historie klipu nesmaže. Technický graf Dodávané příslušenství

11 LCT 640 Tento model byl navržen, aby nastavil novou laťku v třídě referenčních kondenzátorových mikrofonů s velkou membránou. V Rakousku navržený a konstruovaný profesionální mikrofon dodává jemný, nepřekonatelně bohatý a výjimečně přesný zvuk. Svými vlastnostmi nadchne i ty nejnáročnější uživatele. Model LCT 640 exceluje v množství náročných studiových aplikací a představuje tu nejlepší volbu pro ozvučení hlavního i doprovodných vokálů, bicích, perkusních nástrojů, pián, žesťů a dřevěných nástrojů a klasických hudebních těles. Kromě standardní všesměrové kardioidy a osmičky nabízí LCT 640 širokou kardioidu a superkardioidu. Má dynamickou škálu o 135 db a nízký vlastní šum 10 db. Kombinace 4stupňového high-pass filtru a 4stupňového tlumení umožňuje tomuto mikrofonu široké možnosti použití. Automatické tlumení, zamykání tlačítek, historie klipu, tlačítka a jednoduché ovládání dále podtrhují jeho výjimečnost. Běžná použití hlavní a doprovodné vokály akustické nástroje (piana, kytary, bicí, perkuse, smyčce) overheady (bicí, perkuse ) sbory ambience místnosti (kytarový aparát, bicí ) dechové nástroje (žestě a dřevěné nástroje ) náročné koncertní a studiové použití Prvky mikrofonu 1 Ukazatel statusu 2 Ukazatele polarity 3 Tlačítko přepínání polarity 4 Ukazatel tlumení (atenuace) 5 Tlačítko tlumení 6 Ukazatel high-pass filtru (horní propusti) 7 Tlačítko high-pass filtru Ukazatel statusu (1) Pokud ukazatel svítí bíle, mikrofon je v běžném pracovním režimu Pokud ukazatel nesvítí, mikrofon je v režimu key-lock (tlačítka zamčena) Pokud dochází ke klipu, tlačítko problikává červeně Pokud se aktivuje automatické tlumení (atenuace) ukazatel bliká červeně Ukazatel značí historii klipu, pokud svítí střídavě červeně a bíle Ukazatel směrové charakteristiky Právě zvolené nastavení je podsvíceno. Nastavení směrové charakteristiky Pomocí tlačítka 3 můžete přepínat jednotlivé charakteristiky: všesměrová, široká kardioida, kardioida, superkardioida, osmička. Ukazatel tlumení (atenuace) Právě zvolené nastavení tlumení (atenuace) je podsvíceno. Nastavení úrovně tlumení (atenuace) Hodnota tlumení může být nastavena pomocí přepínače. Možnosti jsou: off (vypnuto), 6 db, -12 db a -18 db. Tlumení se používá v prostředí s velmi vysokým akustickým tlakem, aby v signálu nedocházelo ke klipu (rozostření signálu vlivem příliš vysokých hlasitostí).

12 LCT 640 Ukazatele high-pass filtru (horní propusti) Právě vybrané nastavení high-pass filtru je podsvícené. Nastavení high-pass filtru (horní propusti) High-pass filtry neboli horní propusti mohou být nastaveny pomocí tlačítka na mikrofonu. Nastavení jsou: off (vypnuto), 12 db na oktávu při 40 Hz a 6 db na oktávu při 300 Hz. High-pass filter nepropustí nechtěný nízkofrekvenční brum. Funkce automatického tlumení (atenuace) Pokud se mikrofon během provozu dostane do klipu kvůli vysokému akustickému tlaku, automaticky se nastaví na vyšší možnost tlumení (atenuace). Tuto funkci lze vypnout podržením tlačítka tlumení (5) po dobu dvou vteřin. Režim automatického tlumení je nastaven, pokud ukazatel statusu svítí červeně. Berte prosím na vědomí, že mikrofon potřebuje vteřinu na přepnutí do vyššího nastavení tlumení. Funkce Key-lock (zamknutí tlačítek) Pokud podržíte tlačítko tlumení (5) nebo high-pass filtru (7) po dobu více než 4 vteřin, dojde k zamknutí respektive k odemknutí tlačítek na mikrofonu. Historie klipu (přebuzení signálu) Tato funkce vám pomůže zjistit, jestli byl mikrofon během používání v klipu. Po podržení tlačítka high-pass filtru (7) po dobu dvou vteřin přepnete mikrofon do režimu historie klipu. Pokud v tomto režimu statusový ukazatel (1) střídavě bliká červeně a bíle, není podsvícen ukazatel high-pass filtru (5). Historie klipu poskytuje následující informace: Poslední ručně nastavený stupeň tlumení (atenuace) je značen stálým podsvícením ukazatele tlumení. Pokud v minulosti došlo ke klipu, rozbliká se ukazatel vyššího tlumení. Informaci o historii klipu je možné vyvolat pouze jednou, po opuštění tohoto režimu (podržením tlačítka high-pass filtru (6) po dobu dvou vteřin) se vymaže z paměti. Historie klipu se vymaže, pokud zapnete režim automatického tlumení. Po odpojení mikrofonu se historie klipu nesmaže.

13 LCT 640 Technický graf Dodávané příslušenství

Sada mikrofonů Lewitt DTP Beat Kit Pro 7

Sada mikrofonů Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 Sada mikrofonů Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali výrobek firmy LEWITT. V tomto uživatelském manuálu se dozvíte doplňující informace o mikrofonech LEWITT,

Více

Mikrofony Lewitt série MTP

Mikrofony Lewitt série MTP Mikrofony Lewitt série MTP (MTP 240 DM/DMs, MTP 340 CM/CMs, MTP 440 DM, MTP 540 DM/DMs, MTP 840 DM, MTP 940 CM) Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali výrobek firmy LEWITT. V tomto uživatelském

Více

Mikrofony Lewitt série MTP

Mikrofony Lewitt série MTP Mikrofony Lewitt série MTP (MTP 240 DM/DMs, MTP 250 DM/DMs, MTP 340 CM/CMs, MTP 350 CM/CMs, MTP 440 DM, MTP 540 DM/DMs, MTP 740 CM, MTP 840 DM, MTP 940 CM) Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste

Více

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka Obsah balení: Funkce: Tec+ Geo Bluetooth reproduktor 1. ON/ OFF přepínač Micro USB kabel 2. AUX- in vstup 3,5 mm aux-in kabel 3. USB napájecí konektor Uživatelská

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně Uživatelský manuál DB-100 DB-100B Indikátor úrovně Uchovejte tento manuál pro pozdější použití! Copyright Zákaz reprodukce! Tento manuál je platný pro čísla výrobků: 10453010, 10453010. Nejnovější verzi

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Vstupy a ovládací prvky 4 3.2 Napájecí

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

Měřič impedance. Návod k použití

Měřič impedance. Návod k použití Měřič impedance Návod k použití Bezpečnostní upozornění Před použitím měřicího přístroje si důkladně přečtěte tento návod. Měřicí přístroj používejte pouze způsobem uvedeným v tomto návodu. Nepoužívejte

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

Programovatelný domovní zesilovač

Programovatelný domovní zesilovač Programovatelný domovní zesilovač ref. 532740 Programovatelný zesilovač AVANT3 ref. 532740 je určen ke zpracování a zesílení digitálního nebo analogového TV a FM signálu pro domovní rozvody ITA a STA.

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

RODE NT 2-A Instrukční manuál

RODE NT 2-A Instrukční manuál RODE NT 2-A Instrukční manuál Rádi bychom Vám poděkovali za zakoupení velkomembránového mikrofonu NT2-A. Nový NT2-A je navrhnut na základě legendárního předchůdce RØDE NT2. Srdcem tohoto mikrofonu je duální

Více

Uživatelský manuál Revize 010621RS

Uživatelský manuál Revize 010621RS Analyzátor vibrací Adash 4900 Uživatelský manuál Revize 010621RS Email: a4900@adash.cz 2 Obsah: Před prvním zapnutím... 4 Úvod... 5 Popis přístroje... 6 Popis čelního panelu... 7 Použití přístroje... 8

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio DiscoStar Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio 10028847 10028848 10028849 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému

Více

Programovatelný domovní zesilovač

Programovatelný domovní zesilovač Programovatelný domovní zesilovač ref. 5326 Programovatelný zesilovač AVANT3 ref. 5326 je určen ke zpracování a zesílení digitálního nebo analogového TV a FM signálu pro domovní rozvody ITA a STA. 1. Základní

Více

Odolný reproduktor Riderr

Odolný reproduktor Riderr Odolný reproduktor Riderr 1. Kryt reproduktoru 2. MODE 3. Hlasitost (+) / další skladba 4. Hlasitost (-) / předchozí skladba 5. Silikonové pouzdro 6. Slot pro micro SD kartu 7. Nabíjecí port 8. 5V/1A výstup

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Ovládací prvky a zapojení reproduktorů 4 3.2 Ovládací prvky a zapojení subwooferu

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Stručná příručka ke zvukovým procesorům Nucleus CP910 a CP920. Začínáme Stručný přehled

Stručná příručka ke zvukovým procesorům Nucleus CP910 a CP920. Začínáme Stručný přehled Stručná příručka ke zvukovým procesorům Nucleus CP910 a CP920 Začínáme Stručný přehled O výrobku Zvukový procesor Cochlear Nucleus CP910 nebo CP920 ve spolupráci s vaším kochleárním implantátem přenáší

Více

Špičkový diktafon v propisce

Špičkový diktafon v propisce Špičkový diktafon v propisce Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Dálkové ovládání sloužící jak k nastavení přístroje, tak přehrávání www.spionazni-technika.cz

Více

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2320A

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2320A Laboratorní zdroj HANTEK PPS2320A 1. Úvod Tento programovatelný DC zdroj má široký rozsah nastavení napětí a proudu, vyšší přesnost, konstantní tlak a proudění. Má vnější nebo vnitřní spínač a 16 skupin

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny NÁVOD K POUŽITÍ Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 25900405 Medeli AP50 1 / 6 Návod k obsluze ÚVOD Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi

Více

Uživatelský manuál pro bezdrátový systém Concert 88

Uživatelský manuál pro bezdrátový systém Concert 88 Uživatelský manuál pro bezdrátový systém Concert 88 Přijímač CR88- vysvětlení ovládacích prvků na předním panelu Popis přijímače CR88 1/ Antennas (A a B)- Otočné připevnění antén umožňuje plnou rotaci

Více

Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance

Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

série 40 série 30 série 20

série 40 série 30 série 20 #4 AT4033a AT4040 AT4050 série 40 série 30 série 20 AT4047 AT4060 AT4041 HLAS Zpěv Mluvené slovo BICÍ NÁSTROJE (1) Overheady Hi-Hat Malý buben Tomy Činely Kick Drum PERKUSIVNÍ NÁSTROJE (1) Perkusivní nástroje

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

CLASSE 100 V12E Handsfree video telefon s indukční smyčkou

CLASSE 100 V12E Handsfree video telefon s indukční smyčkou J J N P CLASSE 00 VE 5 Popis Přední pohled vodičový handsfree video telefon s indukční smyčkou je přednastaven na různé typy instalace v závislosti na použité příslušenství: instalace na zeď, zapuštěná

Více

Programovatelné kanálové konvertory série 905-PC

Programovatelné kanálové konvertory série 905-PC Programovatelné kanálové konvertory série 905-PC Kanálové konvertory série 905 PC jsou určeny ke konverzi digitálního nebo analogového TV kanálu v pásmu UHF. Konvertory jsou programovatelné a v rámci pásma

Více

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pečlivě přečtěte důležité bezpečnostní informace, které součástí obsahu tohoto provozního manuálu. Obsah..

Více

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM

BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM BLUETOOTH ZVUKOVÝ PRUH SE SUBWOOFEREM Rychlý instalační průvodce DA-10295 Vítejte Děkujeme vám za zakoupení Digitus Bluetooth Soundbar se subwooferem! Nezáleží na tom jak tento výrobek využijete - zdali

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606

CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 CZ Návod k obsluze MP3 NAITECH MPN-606 Děkujeme za zakoupení přístroje NAITECH. Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu a 100% funkčnost. Abyste

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

CHYTRÁ ETHERNETOVÁ BRÁNA BEG200 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CHYTRÁ ETHERNETOVÁ BRÁNA BEG200 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CHYTRÁ ETHERNETOVÁ BRÁNA BEG200 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA BEG200 Aplikace BeeWi SmartPad: Děkujeme vám za zakoupení BEG200 Smart Gateway od BEEWI. Přečtěte si prosím následující pokyny, kde se dozvíte, jak

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310

Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 Digitální bezdrátová poslechová souprava na TV CL7310 NÁVOD K OBSLUZE POPIS Digitální bezdrátová souprava Geemarc CL7310 je zesilovací zařízení speciálně navržené pro sluchově postižené. Umožňuje zesílený

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A 1. Instrukce Tento zdroj má integrovanou analogovou a digitální kontrolní technologii najednou v novém víceúčelovém zdroji energie. Má jak vysokou stabilitu analogového

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. 1 Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali osobní zesilovací zařízení Crescendo 60. Před jeho prvním použitím si prosím přečtěte tento návod, abyste se seznámili se všemi možnostmi tohoto zařízení. Crescendo

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

kamerov.cz návod k obsluze kamery XIAOMI Yi

kamerov.cz návod k obsluze kamery XIAOMI Yi návod k obsluze kamery XIAOMI Yi Bezpečnostní pokyny a informace Baterie Před vyjmutím baterie vždy vypněte přístroj a odpojte nabíječku. Když odpojujete nabíječku nebo příslušenství, uchopte a zatáhněte

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Náramek s diktafonem WR07

Náramek s diktafonem WR07 Náramek s diktafonem WR07 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Normální

Více

RODE NT1 A Instrukční manuál

RODE NT1 A Instrukční manuál RODE NT1 A Instrukční manuál Tento kondenzátorový mikrofon byl navrhnut a vyroben firmou Rode Microphones v Sydney, Austrálie. Děkujeme Vám za Váš zájem a doufáme, že Vám bude dlouho a kvalitně sloužit.

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

Systém domácího videovrátného. Obsah dodávky

Systém domácího videovrátného. Obsah dodávky Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s elektrickým vrátným, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím.

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím. Návod k obsluze DIGITÁLNÍ SPÍNACÍ HODINY S JEZDCI Čtěte pozorně všechny instrukce Elektronické časové spínače s programováním denním (Micro D) nebo týdenním (Micro W) k ovládání elektrických zařízení.

Více

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 10006684 10006685 10006686 10006687 10006688 10006689 http://www.auna-multimedia.com ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ Problém Řešení Kontrolka napájení se nerozsvítí. Uvolněná

Více

Technická Data. Obecný popis

Technická Data. Obecný popis Obecný popis RDS Funkce Modul pro digitální rádio Napájení: Střídavý proud Provoz systému zajišťuje přesný krystal Interaktivní LCD displej nabízí uživatelsky přívětivý provoz Funkce hodin s označením

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Skrytá DVR kamera se záznamem

Skrytá DVR kamera se záznamem Skrytá DVR kamera se záznamem Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU: Tento výrobek je určen k nahrávání situace před vozidlem během jízdy. Záznam

Více

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele.

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB. Pokud některá z těchto.součástí chybí, kontaktujte prosím dodavatele. MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Úvod Především vám děkujeme za zakoupení tohoto přehrávače MP3 Sweex. S tímto kompaktním přehrávačem MP3 si můžete vychutnat

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (černý), (buk), (stříbrný)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (černý), (buk), (stříbrný) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 02 24 (černý), 33 02 76 (buk), 33 03 44 (stříbrný) Aktivní superhloubkový reproduktor (anglicky subwoofer ) pro domácí kino nebo divadlo - sice s poměrně malými kompaktními

Více

Manuál Jazz Light 13 /20.º 1 n tilização e U ual d an M

Manuál Jazz Light 13 /20.º 1 n tilização e U ual d an M Manual de Utilização n.º 1/2013 Manuál Jazz Light Popis Zdroje Tyto zdroje jsou napájeny 230V~ a napájejí celý zvukový systém 15V. Modulové centrální jednotky (Volitelné) Po dokončení nastavení, získávají

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. Poskytovatel služeb pro sluchově postižené Palackého tř.114, vchod z ulice Kollárova 9, 612 00 Brno Telefon: 541245321, sms 775576120 nebo 725605216 Email: polacek@pomuckyproneslysici.cz, unb@cmjn.cz Návod

Více

Elektronkový zesilovač ELZES 2x5a. Návod k obsluze

Elektronkový zesilovač ELZES 2x5a. Návod k obsluze Elektronkový zesilovač ELZES 2x5a Návod k obsluze 1 Popis zařízení Jedná se o stereofonní versi elektronkového zesilovače třídy A. Jeden kanál je osazen elektronkou PCL 86 (trioda a pentoda v jedné baňce)

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: /

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: / NÁVOD K OBSLUZE Verze 08/03 Obj. č.: 35 07 30 / 35 07 33 Tento praktický přepínací pult Vám poslouží k rozšíření ozvučení prostorů z jednoho páru reproduktorů až na 4 páry u všech zesilovačů (nebo podobných

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP POZOR! RIZIKO ELEKTRICKÉHO ŠOKU! NEOTVÍREJTE! VAROVÁNÍ: NEODSTRAŇUJTE ŠROUBY, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU NEBO ELEKTRICKÉHO ŠOKU. UVNITŘ NEJSOU

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka WWW.EVBIKE.CZ - 1 - Obsah: 1/ INSTALACE 2/ ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ 3/ POKROČILÉ NASTAVENÍ 4/ CHYBOVÁ HLÁŠENÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek EVBIKE a věříme,

Více

SPÍNANÝ LABORATORNÍ ZDROJ. Série SPS UŽIVATELSKÝ MANUÁL

SPÍNANÝ LABORATORNÍ ZDROJ. Série SPS UŽIVATELSKÝ MANUÁL SPÍNANÝ LABORATORNÍ ZDROJ s funkcemi Remote Sensing & Remote Control Série SPS UŽIVATELSKÝ MANUÁL 7673-9600-0005cz REV.1.8-10/2004 2 Obsah 1. Bezpečnostní opatření... 4 1.1 Obecná bezpečnostní opatření...

Více

Herní sluchátka s mikrofonem V330. Uživatelská příručka

Herní sluchátka s mikrofonem V330. Uživatelská příručka Herní sluchátka s mikrofonem V330 Uživatelská příručka Úvod Děkujeme vám za zakoupení herních sluchátek s mikrofonem Viper V330. Tato stereofonní sluchátka nabízejí při hraní jakýchkoli her jasný a zřetelný

Více

1. Systém domácího videovrátného

1. Systém domácího videovrátného 1. Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s elektrickým vrátným, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

1) 100V ÚSTŘEDNY. PA-1120 - od PA-1240 se liší pouze výkonem 170WMAX, 120WRMS

1) 100V ÚSTŘEDNY. PA-1120 - od PA-1240 se liší pouze výkonem 170WMAX, 120WRMS 1) 100V ÚSTŘEDNY PA-1240-5-zónová mixážní ústředna s výkonem 340WMAX, 240WRMS - každou zónu lze zap/vyp a regulovat hlasitost - gong, siréna a externí signál jsou automaticky ztlumeny při hlášení - ústředna

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka AMERICAN AUDIO POCKET RECORD Uživatelská příručka POCKET RECORD POCKET RECORD POCKET RECORD INTRODUCTION NOTICE Popis ovladačů a funkcí Vstupy, ovladač, funkce 1. Levý kanál vestavěného mikrofonu Omni-kondenzátorový

Více

1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBL125/227/229 Aplikace BeeWi SmartPad Děkujeme vám za zakoupení žárovky Smart LED Color Bulb od BEEWI. Přečtěte si prosím následující pokyny, kde se dozvíte,

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

NÁVOD K OBSLUZE ON/OFF

NÁVOD K OBSLUZE ON/OFF NÁVOD K OBSLUZE FRESH Bezdrátový ovladač RG57 UCHOVEJTE TENTO NÁVOD PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ OBSAH PROVOZNÍ INFORMACE... FUNKČNÍ TLAČÍTKA... LCD DISPLEJ... 4 ZÁKLADNÍ FUNKCE... 5 ČASOVAČE... 8 POKROČILÉ FUNKCE...

Více

GL200 Uživatelský návod

GL200 Uživatelský návod GL200 Uživatelský návod GL200 rev. 1.0. 1 www.eurosat.cz Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL - CZ IN 6838 Hodinky insportline Atlantix (YP11554)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL - CZ IN 6838 Hodinky insportline Atlantix (YP11554) UŽIVATELSKÝ MANUÁL - CZ IN 6838 Hodinky insportline Atlantix (YP11554) 1 OBSAH UPOZORNĚNÍ... 3 TLAČÍTKA... 4 DISPLEJ... 4 REŽIMY... 5 PODSVÍCENÍ... 6 NASTAVENÍ A OVLÁDÁNÍ REŽIMŮ... 6 A. ZOBRAZENÍ ČASU...

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

M ASTECH Digitální tužkový multimetr

M ASTECH Digitální tužkový multimetr M ASTECH Digitální tužkový multimetr MS 8211D Uživatelská příručka M A S T E C H DIGITÁLNÍ TUŽKOVÝ MULTIMETR MS 8211D Ú V O D Digitální tužkový měřicí přístroj MASTECH MS8211D je přenosný měřící přístroj

Více

TM-40 Digital Tuner & Metronome

TM-40 Digital Tuner & Metronome TM-40 Digital Tuner & Metronome Uživatelská příručka Obecné zásady Umístění Zařízení neumísťujte: Na přímém slunečním světle Na příliš vlhkých místech či místech s extrémní teplotou Na extrémně prašných

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

WRW 206 Cvičný metronom

WRW 206 Cvičný metronom Návod k použití WRW 206 Cvičný metronom Děkujeme vám a gratulujeme k zakoupení cvičného metronomu WRW 206 od firmy Cherub. Udělejte si prosím čas k pročtení tohoto manuálu abyste výrobek co nejlépe využili.

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný přehrávač zvukových CD a MP3 Digitální systém ochrany proti otřesům (vyrovnávací pamě 20 sek. pro CD a 60 sek. pro MP3) čte MMC/SD karty, vstup USB PCD313SU FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

Více

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ VOLEJTE AV ASISTENCI 724 444 111 AV Media s.r.o. 2003 Stránka 1. z 6 ZÁKLADNÍ

Více

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu.

Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. Návod k obsluze Obsah Před prvním použitím přístroje si důkladně přečtěte návod k použití. Návod uschovejte pro případnou budoucí potřebu. ÚVOD...... 2 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 2 OBSAH BALENÍ... 3 Sluchátka-přijímač...

Více

SV 1009 Návod na použití

SV 1009 Návod na použití SV 1009 Návod na použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 2 Technická

Více

Kombinovana č istič ka vzdučhu se zvlhč ovač em KJG-180A Manua l

Kombinovana č istič ka vzdučhu se zvlhč ovač em KJG-180A Manua l Kombinovana č istič ka vzdučhu se zvlhč ovač em KJG-180A Manua l 1.) Kontrolní panel Tlačítka uvedená v legendě výše jsou zleva doprava: První řádek: Humidity = Vlhkost, ON/OFF = Zapnout/Vypnout Druhý

Více

I. Bezpečnostní Informace. Okolní Podmínky. Údržba a Čištění. III. Specifikace. Bezpečnostní Symboly. II. Všeobecný Popis

I. Bezpečnostní Informace. Okolní Podmínky. Údržba a Čištění. III. Specifikace. Bezpečnostní Symboly. II. Všeobecný Popis I. Bezpečnostní Informace Před započetím měření nebo oprav přístroje si přečtěte pečlivě následující bezpečnostní informace. Používejte přístroj pouze ve shodě s tímto uživatelským návodem neboť v opačném

Více

HF BCK-11 Univerzální Bluetooth HF sada do helmy s interkomem. Uživatelská příručka

HF BCK-11 Univerzální Bluetooth HF sada do helmy s interkomem. Uživatelská příručka HF BCK-11 Univerzální Bluetooth HF sada do helmy s interkomem Uživatelská příručka Úvodní informace Vážený zákazníku, Děkujeme za zakoupení tohoto hands free HF BCK11. Toto zařízení vám umožňuje přijímat

Více

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ VOLEJTE AV ASISTENCI 724 444 111 AV Media s.r.o. 2003 Stránka 1. z 6

Více

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně PEF MZLU v Brně 4. května 2010 Úvod Pro zpracování audiosignálu na počítači potřebujeme vedle programového vybavení i vybavení technické. Pomocí počítače a periferií můžeme zvuk do počítače nahrát, zpracovat

Více