PRÍSTROJ NA VÝROBU BUBLÍN VB-1 Obj..: Verzia 08/06

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRÍSTROJ NA VÝROBU BUBLÍN VB-1 Obj..: Verzia 08/06"

Transkript

1 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: PRÍSTROJ NA VÝROBU BUBLÍN VB-1 Obj..: Verzia 08/06 Tento návod na použitie vydala firma Conrad Electronic GmbH, Klasus-Conrad. Str. 1. D Hirschau / Nemecko. Bez výslovného písomného povolenia vydavatea nie je možné jeho reprodukovanie (vrátane prekladu) vcelku ani po astiach napr. fotografiami, mikrofilmami alebo ukladaním na elektronické médiá. Návod na použitie odráža bežné technické údaje v ase tlae. Vyhradzujeme si práve meni technickú alebo fyzickú špecifikáciu. Copyright 2006 firma Conrad Electronic GmbH. Vytlaené v Nemecku. GB Tento návod na použitie je súasou výrobku. Obsahuje dôležité informácie o spustení prístroja a jeho používaní. Zabezpete jeho dodržiavanie aj vtedy, ak výrobok postúpite alším osobám. Odložte si návod na použitie pre budúcu potrebu! 1. ÚVOD Milý zákazník, akujeme, že ste si kúpili náš výrobok. Výrobok zodpovedá bežným požiadavkám európskych a národných smerníc. Žiadame užívatea, aby pri používaní výrobku postupoval poda návodu na použitie, ím zabezpeí dobrý stav výrobku a jeho bezpené fungovanie! Všetky názvy spoloností a oznaenia výrobku použité v návode na použitie sú obchodné znaky príslušných vlastníkov. Všetky práva vyhradené. V prípade, že máte nejaké otázky, spojte sa s naším oddelením technického poradenstva: NEMECKO: Tel..: / Fax..: / tkb@conrad.de Pondelok štvrtok 8.00 hod hod. Piatok 8.00 hod hod.

2 2. ZAMÝŠANÉ POUŽITIE Výrobok je urený na výrobu mydlových bublín. Používa sa môže iba s tekutým bublinovým koncentrátom rozpustným vo vode. Príklady: íslo položky u firmy CONRAD (bežný) íslo položky u firmy CONRAD (úinný) Stroj na výrobu bublín sa používa v divadlách / na javiskách predstavení, ale aj na diskotékach, v kluboch alebo na veierkoch. Výrobok sa môže používa iba vo vnútorných priestoroch (nie vonku, v kúpeniach a pod.); výrobok nie je vodotesný ani chránený proti striekajúcej vode. Výrobok nie je vhodný na priemyselné použitie. Prístroj zodpovedá bezpenostnej triede I a bol schválený na pripojenie do elektrických zásuviek verejnej rozvodnej siete (230V ~ /50Hz) s uzemnením. Žiadna as výrobku sa nesmie meni ani upravova. Akékovek iné, ako vyššie uvedené použitie, by mohlo výrobok poškodi. Naviac, vyvoláva to také nebezpeenstvá ako je skrat, ohe, elektrický šok at. Dbajte na všetky bezpenostné pokyny a rady pre inštaláciu uvedené v tomto návode na použitie! Pred používaním výrobku si pozorne preštudujte návod na použitie. 3. VYSVETLENIE SYMBOLOV Táto ikona v trojuholníku sa používa na to, aby vás upozornila na nebezpeenstvo osobného zranenia, ako je napr. elektrický šok. Výkriník v trojuholníku upozoruje na zvláštne nebezpeenstvá spojené s používaním a prevádzkou výrobku. Ikona ruky naznauje zvláštne rady a poznámky o ovládaní výrobku. 4. OBSAH DODÁVKY Stroj na výrobu bublín Montážny materiál Káblový diakový ovláda Návod na použitie

3 5. Bezpenostné pokyny V prípade poškodenia spôsobeného nedodržiavaním tohto návodu na použitie, záruka neplatí. Nepreberáme zodpovednos ani za následné škody! Nepreberáme zodpovednos za škody na majetku alebo osobné zranenia zapríinené nesprávnym používaním alebo nedodržiavaním bezpenostných pokynov. Vo všetkých takýchto prípadoch záruka neplatí! Milý zákazník. Bezpenostné pokyny a výstražné varovania, ktoré sú uvedené nižšie, neslúžia iba na ochranu prístroja, ale chránia aj Vás osobne. Pozorne si preto preítajte nasledujúce body: Neoprávnené zmeny a/alebo úpravy výrobku sú z bezpenostných a schvaovacích dôvodov (EÚ) neprípustné. V prípade, že ich urobíte, záruka vám tiež zanikne. Konštrukcia prístroja zodpovedá bezpenostnej triede I. Ako zdroj napätia sa môže použi iba riadna elektrická zásuvka (230V/50Hz) verejnej rozvodnej siete s uzemnením. Výrobok nie je hraka a mal by by odložený mimo dosahu detí! Deti nedokážu odhadnú nebezpeenstvo spojené s používaním elektrických spotrebiov. Obzvláš bute opatrný, ak sa deti pohybujú okolo vás, pretože by mohli do otvorov na skrinke vhodi nejaké predmety! Hrozí pri tom nebezpeenstvo smrtiaceho elektrického šoku. Ak ste výrobok priniesli zo studenej do teplej miestnosti (napr. poas prepravy), môže vznika kondenzácia. Výrobok by sa mohol poškodi. Hrozí tu tiež riziko elektrického šoku! Nechajte prístroj v miestnosti kým nedosiahne izbovú teplotu a kým sa kondenzovaná voda celkom neodparí. Až potom môžete prístroj používa a pripoji ho do elektrickej siete. Môže to, samozrejme trva aj niekoko hodín. Výrobok môžete umiestni iba v suchých vnútorných priestoroch. Nie je vodotesný, ani odolný proti striekaniu vody. Pri plnení prístroja zodpovedajúcou bublinovou tekutinou (bublinový koncentrát riedený vodou) musíte dodržiava bezpenostné pokyny uvedené v asti 7. Výrobok sa musí nainštalova na hladkú, vodorovnú a dostatone vekú, stabilnú a ohovzdornú plochu. Pri páde by sa mohol nielen poškodi, ale mohol by zrani aj prítomných udí. Otvor pre nasávanie vzduchu na zadnej strane prístroja nesmie by zakrytý. Podobne aj otvor na vyprázdovanie na prednej asti bublinového prístroja nesmie by zakrytý i zahataný.

4 Nikdy nepite ani neprehltnite zvonka používanú tekutinu (mydlový bublinový koncentrát alebo vo vode zriedený mydlový bublinový koncentrát). V prípade kontaktu tejto tekutiny s pokožkou /oami vypláchnite postihnuté miesto väším množstvom vody (ak je to potrebné, vyhadajte lekársku pomoc). Dodržiavajte údaje a informácie platné pre bublinový koncentrát! Tekutinu umiestnite v dostatonej vzdialenosti od detí a uložte ju na miesto, kde na u deti nemôžu doiahnu. Tekutý koncentrát ako aj vodou zriedený tekutý koncentrát a mydlové bubliny, ktoré prístroj produkuje, môžu zneisti šatstvo prípadne iné predmety. Otvor, cez ktorý vychádzajú bubliny, nikdy nemierte na udí, zvieratá alebo priamo do otvoreného oha. Výstupný otvor bublín nesmerujte na elektrické alebo elektronické spotrebie, káble, zásuvky, lampy at. Môže to spôsobi životu nebezpený elektrický šok! Prasknuté mydlové bubliny môžu zapríini, že povrch v miestnosti bude šmykavý. Nezabúdajte, že šmykavá podlaha, schody alebo zábradlia zvyšujú riziko nehôd! udia sa môžu pošmyknú a spadnú, o asto vedie k vážnym zraneniam. Nenechávajte prístroj v chode bez dozoru! Ke je prístroj v prevádzke, nedotýkajte sa mechaniky! Prevodovú as nikdy neblokujte! Ak prístroj dlhšie obdobie nepoužívate, odpojte ho od elektrického napätia. Odpojte elektrickú zástrku zo zásuvky. Nikdy sa nedotýkajte prístroja, elektrických káblov a elektrickej zásuvky mokrými alebo vlhkými rukami. Hrozí nebezpeenstvo smrteného elektrického šoku! Neodpájajte elektrickú zástrku zo zásuvky ahaním za kábel. Vždy ju odpojte tak, že ju uchopíte za príslušnú objímku zástrky. Káble nesmú by poohýbané alebo stlaené ani poškodené ostrými okrajmi, i akokovek mechanicky preažené. Na výrobok neukladajte iné prístroje. Zabráte tomu, aby boli káble vystavené nadmernému tepelnému preaženiu poas vysokých horúav alebo silného mrazu. Ak sa tento pokyn nedodrží, káble sa môžu poškodi! Ak káble javia známky poškodenia, nedotýkajte sa ich. Najprv vypnite prúd s príslušnej elektrickej zásuvky (napr. príslušným prerušovaom) a potom opatrne vytiahnite elektrickú zástrku zo zásuvky. Výrobok viacej nepoužívajte, zaneste ho do špecializovanej opravárenskej dielne. Všetky osoby, ktoré tento výrobok používajú, inštalujú, zostavujú, uvádzajú do prevádzky alebo opravujú musia ma príslušnú kvalifikáciu a dodržiava návod na použitie. Prístroj nesmie by vystavený vysokej teplote, silným vibráciám alebo otrasom, vysokej vlhkosti, kvapkajúcej alebo striekajúcej vode, ani silnému mechanickému zaaženiu.

5 Na prístroj nikdy nevylievajte tekutiny. V blízkosti výrobku neumiestujte nádoby s tekutinou, napríklad poháre, vázy alebo kvetináe. Tekutiny by sa mohli dosta do vnútra skrinky a oslabi elektrickú bezpenos. Naviac, je pritom vysoké riziko vzniku požiaru alebo smrteného elektrického šoku. V prípade, že by predsa len nastal takýto prípad, odpojte prívod energie z príslušnej zásuvky (napríklad vypnite prerušova) a iba potom odpojte zástrku energetickej jednotky zo zásuvky. Od prístroja odpojte všetky káble. Prístroj sa alej nesmie používa, odneste ho do špecializovanej opravárenskej dielne. Neukladajte na prístroj ani do jeho bezprostrednej blízkosti zdroje otvoreného oha, napríklad horiace svieky. Nepoužívajte prístroj v tropických podmienkach ani v príliš vysoko položených oblastiach. Nenechávajte baliaci materiál nestrážený. Môže sa sta nebezpenou hrakou v rukách detí! Dodržiavajte tiež alšie bezpenostné pokyny, ktoré sú uvedené v samostatných kapitolách tohto návodu na použitie. V priemyselných zariadeniach sa musia tiež dodržiava bezpenostné pokyny a smernice (napr. tie, ktoré stanovujú profesionálne obchodné asociácie pre elektrické zariadenia a príslušenstvo). Vy, ako užívate, si musíte vyhada informácie zodpovedných úradov a musíte dodržiava bežné predpisy a smernice. Ak máte pochybnosti o správnom pripojení prístroja, alebo nastanú nejaké problémy, ktoré nerieši tento návod na použitie, spojte sa s naším oddelením technického poradenstva alebo s iným odborníkom. 6. NASTAVENIE A INŠTALÁCIA a) Všeobecné informácie Dbajte, prosím, na všetky bezpenostné pokyny uvedené v tomto návode na použitie. Výrobok sa môže používa iba v suchých vnútorných priestoroch (nie na vonom priestranstve). Z bezpenostných dôvodov sa musí inštalova, zostavova a spúša do prevádzky mimo dosahu iných osôb. Do prevádzky sa môže prístroj spusti len v horizontálnej polohe, pretože inak by mohla tekutina preniknú do vnútra skrinky; hrozí pritom riziko životu nebezpeného elektrického šoku. Prístroj by sa naviac mohol aj poškodi! Inštaláciu a zostavovanie prístroja môže urobi iba kvalifikovaný odborník, ktorý je oboznámený s možným rizikom a príslušnými predpismi. Opravy, obsluhu a údržbu prístroja môže vykonáva iba kvalifikovaná osoba.

6 Pri vyberaní nastavenia alebo miesta montáže pre svoj prístroj si overte, i ste sa vyhli vibráciám, prachu, vysokej a nízkej teplote i vlhkosti. Naviac, v blízkosti prístroja nesmú by žiadne výkonné transformátory ani motory. Pri inštalácii i montáži výrobku sa ubezpete, že elektrická šnúra nebola ani stlaená, ani poškodená ostrými okrajmi. Aby ste predišli nehodám, musíte káble uloži takým spôsobom, aby sa nepovaovali okolo, ani aby sa nekývali. V prípade, že po montáži nie je dostupná hlavná zásuvka, alebo ak je dostupná len s ažkosami, musíte zdroj napätia odpoji od elektrickej siete hlavným vypínaom. Nepoužívajte prístroj na horavých povrchoch alebo v blízkosti horavých predmetov. Od horavých predmetov dodržiavajte vzdialenos najmenej 0.5 m. Zabezpete dostatonú ventiláciu prístroja; udržiavajte okolo prístroja vonú zónu 0,2 m a nikdy neuzatvárajte ventilané otvory. Nikdy nemierte výstupným bublinovým otvorom na udí, zvieratá ani do otvoreného oha. V dodávke je priložené držadlo na prenášanie. Neskôr ho môžete priskrutkova k bublinovému stroju za pomoci montážneho materiálu, ktorý je tiež priložený v dodávke. Akceptaný test (pri priemyselnom použití): Skôr ako prístroj prvýkrát spustíte do prevádzky, musí inštaláciu preveri odborný znalec (vrátane elektrického pripojenia). Nevyhnutné je to aj vtedy, ak boli na inštalácii vykonané významné zmeny. Nevyhnutná je každoroná kontrola odborným znalcom. Najmenej každé štyri roky musí odborný znalec uskutoni kvalitatívnu revíziu prístroja. V týchto predpisoch sa môžu vyskytova zmeny; konzultujte to, prosím, s príslušnými úradmi. b) Inštalácia Stroj na výrobu bublín umiestnite na rovný, horizontálny a dostatone veký, stabilný a ohovzdorný povrch. c) Montáž Montáž na strope obyajne nie je možná.

7 Dôvodom je skutonos, že mydlové bubliny sa vypúšajú šikmo smerom hore; na strope stroj nemôže fungova. Naviac, pri montáži na strope by sa stroj na výrobu bublín nemohol ahko plni; rovnako to platí o istení. V uritých priestoroch je však montáž na strope možná; napr. na okraji vemi vysokej miestnosti. Poznamenajte si prosím: Poas montážnych a údržbárskych prác (tiež pri plnení stroja) musí by zóna pod miestom montáže uzatvorená. Povrch inštalácie aj montážna armatúra musia by skonštruované takým spôsobom, aby najmenej jednu hodinu udržali 10 násobne väšiu nosnos ako má samotný stroj bez škodlivej deformácie. Pri montáži pomocou nosného držiaka musí by stroj naviac zabezpeený druhotným bezpenostným príslušenstvom (napr. záchytným lanom). V prípade, že by zlyhal hlavný záves, by nemala na zem spadnú žiadna as inštalácie. Poas montáže je nevyhnutné dodržiava všetky príslušné predpisy (obzvláš BGV C1, v minulosti VGB 70 a EN ). Inštaláciu môže vykona iba kvalifikovaný zamestnanec. 7. UVEDENIE DO PREVÁDZKY Stop! Stroj na výrobu bublín zatia nepripájajte k napätiu siete. Najskôr si pozorne preštudujte informácie, ktoré sú obsahom tejto kapitoly. Stroj zapnite hlavným vypínaom na jeho zadnej strane (poloha vypínaa O alebo OFF ). Odpojte sieovú zástrku! Ak chcete, pripojte zástrku káblového diakového ovládaa, ktorý je priložený k dodávke do príslušnej svorky ( REMOTE CONTROL diakový ovláda ). Nájdete ju na zadnej strane stroja na výrobu bublín. Ak nie je pripojený káblový diakový ovláda, stroj na výrobu bublín zane fungova okamžite po pripojení cez vypína elektrickej siete. Ak je káblový diakový ovláda pripojený, po zapnutí stroja vypínaom elektrickej siete sa ni nestane. Stroj na výrobu bublín funguje len pokia držíte stlaené tlaidlo na káblovom diakovom ovládai.

8 Z mydlového koncentrátu na bubliny a vody z vodovodu pripravte zmes (t.j. výrobok CONRAD položka íslo bežný alebo výrobok CONRAD položka íslo , UV aktívny). Všímajte si informácie, ktoré sú závažné pre mydlový koncentrát na výrobu bublín pokia ide o pomer ingrediencií. Ubezpete sa, že je odpojená elektrická zástrka zo siete! Pomaly a opatrne naplte nádrž stroja na výrobu bublín. Neprelejte nádrž (5 mm vzdialenos od okraja nádrže) a ubezpete sa, že ste tekutinu nerozliali a tak predišli tomu, aby sa do vnútra zariadenia na výrobu bublín dostala vlhkos. Hrozí pri tom nebezpeenstvo smrteného elektrického šoku. Pri inštalácii stroja na výrobu bublín (pozri kapitolu 6b) môžete odstráni kryt na skrinke, aby ste mohli hne naplni nádrž. Nie je to možné pri stropnom závese. Pre tento úel odskrutkujte dve ierne vrúbkované skrutky na avej a pravej strane. Odstráte skrutky s krížovou hlavou, ktoré sú hne pri vrúbkovaných skrutkách. Skrutky s krížovou hlavou sú dodatoným bezpenostným zariadením, napr. poas prepravy alebo pri stropnom závese. Otvorte kryt (pridržte kryt skrinky hore pred vyfukovacím otvorom a zaklapnite ho. Vyberte nádrž a naplte ju tekutinou. Používajte na tento úel iba povolený mydlový koncentrát na výrobu bublín riedený studenou vodou z vodovodu (t.j. výrobok CONRAD položka íslo normálny alebo CONRAD položka íslo UV aktívny). Nádrž opä vložte do prístroja a zatvorte ho. Pevne priskrutkujte vrúbkované skrutky na pravej i avej strane. Uzáver upevnite dvomi skrutkami s krížovou hlavou (bezpenostnými skrutkami). Overte si, i môžu mydlové bubliny na prednej strane stroja (pozri kapitolu 5 a 6) vyletova do výšky. Skontrolujte ventilátor na zadnej strane prístroja. Ventilátor nesmie ni brzdi. Overte si, i je okolo neho dos voného priestoru. Víriaci sa vzduch môže rôzne predmety (napr. záclony, vlasy, at.) vahova dnu. Skontrolujte vypína ON/OFF na zadnej strane stroja na výrobu bublín, prepnite ho do polohy O (vypnuté). Zapnite elektrickú zástrku do sieovej zásuvky (napätie siete 230V~/50Hz) s uzemovacím lánkom.

9 Sieovým vypínaom zapnite stroj na výrobu bublín (prepnite vypína do polohy I alebo ON ). Ak nie je pripojený káblový diakový ovláda, stroj na výrobu bublín hne nenaštartuje. Stlate tlaidlo káblového diakového ovládaa. Pokia držíte tlaidlo stlaené, pohonný motor a ventilácia beží. Prstence na poháanom kolese sa pohybujú s tekutinou, vzduch prefukuje cez ne, a preto sa tvoria mydlové bubliny, ktoré vyletujú zo stroja. Uvonite tlaidlo. Po skonení innosti vypnite stroj na výrobu bublín sieovým vypínaom na jeho zadnej strane (poloha O alebo OFF ). Plnenie nádrže: Postupujte poda popisu v asti uvedenie do prevádzky. Stroj na výrobu bublín vždy najprv vypnite a sieový vypína odpojte z elektrickej zásuvky. Potom môžete opatrne naplni jeho nádrž. 8. MANIPULÁCIA Všímajte si všetky bezpenostné pokyny a informácie týkajúce sa inštalácie a montáže, ktoré sú uvedené v tomto návode na použitie. Výrobok môžete používa iba v suchých vnútorných priestoroch. Nikdy sa nedotýkajte zariadenia a elektrickej šnúry /zástrky mokrými alebo vlhkými rukami. Hrozí tu nebezpeenstvo smrteného elektrického šoku. Pri výbere miesta na inštaláciu alebo poas dopravy sa vyhnite týmto nevhodným podmienkam: mokro alebo príliš vysoká vlhkos vzduchu, príliš vysoké alebo príliš nízke teploty, priame slnené svetlo, prach alebo zápalné plyny, dym alebo rozpúšadlá, silná vibrácia, silné magnetické polia, aké sú napr. v blízkosti strojov alebo reproduktorov.

10 Ak výrobok prinesiete zo studenej do teplej miestnosti (napr. poas dopravy) môže sa vytvára kondenzácia. Pokajte kým výrobok nedosiahne izbovú teplotu a len potom ho pripojte k sieovému napätiu a zapnite ho. Niekedy to môže trva aj niekoko hodín. V opanom prípade by sa mohol nielen pokazi výrobok, ale hrozí pri tom aj nebezpeenstvo smrteného elektrického šoku! Pri prevoze výrobku musí by nádrž úplne prázdna; celkom ju vysušte. V opanom prípade by sa tekutina mohla dosta do elektroniky; poškodzuje to nielen výrobok, ale naviac potom hrozí nebezpeenstvo smrteného elektrického šoku. Pre prevoze prístroja prednostne používajte originálne balenie, pretože v om je najlepšie chránený. Pri inštalácii alebo montáži výrobku sa ubezpete, že žiadny z káblov nie je stlaený alebo poškodený. Káble uložte tak, aby na ne ni nemohlo spadnú. Vaka tomu, že sa na nábytok používajú rôzne glazúry a leštidlá, môže spodná as prístroja v dôsledku chemickej reakcie zanecháva na nábytku zvyšky a faky. Vzhadom na vekú hmotnos prístroja sa môžu tvori aj zárezy /vrypy/. Neklate preto stroj na hodnotný nábytok bez príslušnej ochrany. Pred každým použitím stroja skontrolujte, i nie je poškodený! Ak zistíte akékovek poškodenie, nepripájajte výrobok do elektrickej siete; nesmiete ho používa! Ohrozujete tým vlastný život.! Výrobok používajte iba v horizontálnej polohe, pretože iná by mohla tekutina vyteka a dosta sa do vnútra zariadenia. Hrozí pri tom nebezpeenstvo požiaru a životu nebezpeného elektrického šoku. Pred plnením nádrže stroj na výrobu bublín vypnite (poloha vypínaa 0 ) a odpojte ho z elektrickej siete, odpojte elektrickú zástrku. Nádrž nap ajte opatrne a pomaly. Presvedte sa, že na mieste inštalácie je zabezpeená dostatoná ventilácia. Nikdy nezakrývajte ventilané otvory alebo sacie otvory ventilátora na zadnej strane stroja na výrobu bublín; nezakrývajte výstupné otvory. Nestláajte ventilané otvory ani otvory na skrinke žiadnymi predmetmi, ako sú napr. kancelárske sponky, špendlíky a ihlice na pletenie at. Bezpený chod stroja sa nedá viac oakáva vtedy, ak: - sú na om znaky viditeného poškodenia, - alej nefunguje a - bol dlhšie obdobie skladovaný pri nevhodných podmienkach alebo - bol vystavený zvláštnemu tlaku poas dopravy.

11 Neodpájajte elektrickú zástrku z elektrickej zásuvky ahaním za kábel. Vždy odpojte zástrku z elektrickej zásuvky uchopením jej záchytnej asti na bonej strane. V opanom prípade sa elektrická šnúra môže poškodi. Hrozí pri tom tiež nebezpeenstvo elektrického šoku! Výrobok nikdy neotvárajte a nerozoberajte, okrem prác (plnenie nádrže, istenie), ktoré sú uvedené v tomto návode na použitie. Ak sa výrobok dlhšie obdobie nepoužíva (napr. ak je v sklade), potom ho vypnite pomocou sieového vypínaa a naviac vytiahnite elektrickú zástrku z elektrickej zásuvky. Vyprázdnite nádrž, stroj vyistite a dôkladne vyutierajte. 9. ISTENIE a) Všeobecné informácie Výrobok sa musí pravidelne isti v závislosti od frekvencie a d žky používania. Pred každým istením musíte stroj na výrobu bublín vynú (poloha vypínaa 0 alebo OFF ) a odpoji od elektrickej siete. Sieovú zástrku odpojte z elektrickej zásuvky. Prach z ventilátora môžete odstráni dlhosrstou kefou alebo vysávaom. Vonkajšok skrinky vyistite istou mäkkou handrou. Ak je potrebné intenzívnejšie istenie, použite handru mierne navlhenú vlažnou vodou. Pri istení nádrže musíte nádrž vybra zo stroja. Vyberiete ju tak, že odskrutkujete dve vrúbkované skrutky vpravo a vavo a vyberiete skrutky s krížovou hlavou umiestnené presne veda vrúbkovaných skrutiek. Otvorte uzáver a vyberte nádrž. Nádrž opláchnite vlažnou vodou a dôkladne ju vysušte. Ostatné asti krytu, ktoré prichádzajú do kontaktu s tekutinou alebo s mydlovými bublinami (otvor pre vypúšanie bublín) sa môžu isti handrou, ktorá je mierne navlhená vodou z vodovodu. Nepoužívajte agresívne istiace prostriedky, pretože môžu zapríini stratu farby. Nedotýkajte sa elektroniky; kondenzátory môžu by stále pod prúdom, hrozí tu nebezpeenstvo smrteného elektrického šoku. Pokajte, kým výrobok celkom nevyschne. V závislosti od teploty okolia alebo od vlhkosti to môže trva aj niekoko hodín. Ubezpete sa, že poas tohto obdobia výrobok nie je v dosahu iných osôb. Potom uložte nádrž na miesto a výrobok zatvorte; pevne zaskrutkujte vrúbkované i bezpenostné skrutky. b) istenie prstencov na mydlové bubliny

12 Môžu sa isti tak, že sa nádrž naplní istou vlažnou vodou z vodovodu (pozri kapitolu 7) a stroj sa nechá beža niekoko minút. Potom vodu vylejte (pozri kapitola 7), a ak je to potrebné a chcete si výrobok pripravi pre alšie použitie, naplte nádrž bublinovou tekutinou. 10. ÚDRŽBA Okrem prác uvedených v kapitole 9 výrobok vlastne funguje bez údržby. Opravy alebo údržbové práce môže vykonáva iba kvalifikovaný odborník alebo špecializovaná opravárenská diela. Výrobok nikdy nerozoberajte (okrem prác, ktoré sú uvedené pri nap aní nádrže alebo istení prístroja). Vo vnútri výrobku nie sú prakticky žiadne použitené asti. 11. VÝMENA POISTKY V zriedkavých prípadoch sa na stroji môže vyrazi poistka. Ke sa tak stane, stroj vypnite a odpojte ho od elektrickej siete. Elektrickú zástrku vyberte zo sieovej zásuvky. Pri výmene poistky vhodným skrutkovaom odskrutkujte držiak poistky na zadnej strane stroja na výrobu bublín (oznaení FUSE ) - otáajte držiak proti smeru hodinových ruiiek. Vyberte vadnú poistku a namiesto nej vložte do stroja poistku rovnakého typu (vekos, menovitý prúd a vypínacia charakteristika), 250V ~, 5*20mm, 1A, oneskorovanie poistky. Držiak poistky aj s poistkou vložte na urené miesto a opatrne ho pevne zaskrutkujte. Nepokúšajte sa poistky uzemova; poistky a ich podstavce sa nikdy nesmú premosova. Mohlo by to spôsobi smrtený elektrický šok alebo požiar. NEBEZPENÉ! Potom môžete stroj na výrobu bublín pripoji k elektrickej sieti. Ak poistku okamžite po zapnutí stroja opä vyrazí, alej stroj nepoužívajte! Musí ho prekontrolova odborník alebo ho zaneste do špecializovanej opravárenskej dielne. 12. LIKVIDÁCIA Elektrické a elektronické výrobky sa nesmú likvidova v domácom odpade. Ke výrobok doslúži, zlikvidujte ho poda príslušných zákonných smerníc.

13 13. ODSTRAOVANIE PORÚCH Stroj na výrobu bublín, ktorý ste si kúpili, je vybavený najmodernejšou technológiou a jeho prevádzka je bezpená. Napriek tomu sa môžu vyskytnú nejaké problémy a poruchy. Radi by sme vám preto opísali, ako môžete možné poruchy odstráni: Všímajte si všetky bezpenostné pokyny uvedené v tomto návode na použitie! Problém Stroj nefunguje Ventilátor a mechanika fungujú, ale netvoria sa bubliny. Stroj na výrobu bublín naštartuje hne, akonáhle sa zapne sieový vypína. Riešenie Skontrolujte dodávku energie. Skontrolujte poistku (zariadenie najskôr vypnite a odpojte od elektrickej siete!) Správne pripojte zástrku káblového diakového ovládaa. Skontrolujte, i nie je zablokovaná mechanika alebo obežné koleso s prstencami na mydlové bubliny (najprv stroj vypnite a odpojte od elektrickej siete). Používajte iba štandardný bublinový koncentrát. Overte si, i používate správny pomer ingrediencií medzi koncentrátom a vodou z vodovodu (pozrite si informácie týkajúce sa tekutého koncentrátu, ktorý by ste mali používa). Naplte alebo znovu naplte mydlovo bublinovú tekutinu (pozri kapitolu 7, najprv vypnite stroj a odpojte ho z elektrickej siete). Skontrolujte ventilané otvory na zadnej strane stroja. Overte si, i nie sú zablokované nejakou výplou; okamžite odstráte blokovanie a stroj umiestnite na také miesto, aby ste predišli alšiemu výskytu podobnej udalosti. Je to normálne, ak nie je pripojený káblový diakový ovláda. Správne pripojte zástrku káblového diakového ovládaa. Overte si, i nie je zablokované tlaidlo na káblovom diakovom ovládai. 14. Technická špecifikácia Prevádzkové napätie V ~ /50Hz Spotreba energie... približne 25W Bezpenostná trieda... I. Typ poistky /250V ~, 5*20mm, T1A Teplota okolia poas prevádzky C až do + 35 C Vlhkos okolia poas prevádzky % vlhkosti, bez zrážania Rozmery:... približne 341 x 170 x 172 mm Hmotnos (vrátane diakového ovládaa).. približne 4.5 kg

14 Množstvo plnenia nádrže... približne 1 liter (max.) Pre prácu s bublinovým koncentrátom sa treba oboznámi s bežnými zvyklosami; koncentrát sa riedi so studenou vodou z vodovodu (pomer zložiek poda návodu na príslušnom bublinovom koncentráte). Príklady: CONRAD položka íslo (normálny) CONRAD položka íslo (UV aktívny)

ZASÚVACÍ DRŽIAK NA KLÁVESNICU Obj

ZASÚVACÍ DRŽIAK NA KLÁVESNICU Obj SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 97 03 59 www.conrad.sk ZASÚVACÍ DRŽIAK NA KLÁVESNICU Obj.. 97 03 59 Tento návod na obsluhu je as produktu a obsahuje dôležité informácie o jeho uvedení

Více

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com LED BATERKA 1,5 W POWLI421 POWLI421 SK 1 POPIS (OBR. A) 1. Otočná hlava 2. Hlavný vypínač

Více

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Pred inštaláciou si dôkladne prečítajte tento návod. Nezahoďte ho. Uschovajte si

Více

Rádio mikrofón U-1 VOCAL Obj..:

Rádio mikrofón U-1 VOCAL Obj..: 1 S K - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U: obj..: 30 20 52 www.conrad.sk Rádio mikrofón U-1 VOCAL Obj..: 302 052 Tento návod na použitie je súasou výrobku. Obsahuje dôležité informácie o spustení

Více

Bezdrôtová nabíjačka K7

Bezdrôtová nabíjačka K7 Bezdrôtová nabíjačka K7 kompatibilné UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL 1 Úvod Ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred prvým použitím si pre Vašu pozornosť, prosím pozorne prečítajte tento manuál. Prosíme Vás o

Více

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO Návod na používanie 10022778 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

Kalibrátor termočlánkov AX-C830. Návod na obsluhu

Kalibrátor termočlánkov AX-C830. Návod na obsluhu Kalibrátor termočlánkov AX-C830 Návod na obsluhu Bezpečnostné informácie Aby ste sa vyhli úrazu elektrickým prúdom alebo inému zraneniu: - Nikdy neprikladajte vyššie napätie než 30 V medzi dve ľubovoľné

Více

Skrutka M6x20 mm (1) Skrutka M5x20 mm (1) Skrutka 5/8 " 32 x 5/ 8 (1) Skrutka 1/4 " 32 x 5/ 2 (2) Plastová podložka M5x1/8 (1)

Skrutka M6x20 mm (1) Skrutka M5x20 mm (1) Skrutka 5/8  32 x 5/ 8 (1) Skrutka 1/4  32 x 5/ 2 (2) Plastová podložka M5x1/8 (1) SK Stropný/nástenný držiak reproduktora Solight 1MR1 pokyny k inštalácii POZOR Pred inštaláciou si prečítajte inštalačné pokyny. Tento držiak reproduktora je určený iba k zaveseniu malých reproduktorov,

Více

UNIVERZÁLNY TERMOSTAT UT 100 Obj

UNIVERZÁLNY TERMOSTAT UT 100 Obj SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 61 59 10 www.conrad.sk UNIVERZÁLNY TERMOSTAT UT 100 Obj.. 61 59 10 Úvod Vážený zákazník! akujeme, že ste si kúpili tento produkt. Tento produkt bol

Více

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM IN 257462 M 5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM Návod na použitie PRED POUŽITÍM MODELU E-1360 SI DÔKLADNE PREČÍTAJTE VŠETKY POKYNY DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ Použitie diaľkového

Více

STOJAN NA UHLOVÚ BRÚSKU

STOJAN NA UHLOVÚ BRÚSKU STOJAN NA UHLOVÚ BRÚU 42.22-1003091 Vážený zákazník, ďakujeme Vám za zakúpenie výrobku značky PROTECO. Popis: 1) základňa 2) držiak pohyblivého ramena 3) podložka 4) skrutka M6 5) skrutka M8 6) pohyblivé

Více

VENTILÁTORY PRE PRIEMYSEL

VENTILÁTORY PRE PRIEMYSEL VENTILÁTORY PRE PRIEMYSEL Nástrešné radiálne odsávacie ventilátory Inštalačno - užívateľský návod TR E/ TR E-V Dátum vydania: 28.07.2010 UZN-V-VPP-TR E_TR EV-0710-01-SK TR E_TR E-V / strana 2 ŠPECIFIKÁCIA

Více

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím, oboznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

Gril na prasiatko s elektromotorom

Gril na prasiatko s elektromotorom Gril na prasiatko s elektromotorom 10026798 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

Pieskovisko s hracím priestorom

Pieskovisko s hracím priestorom Pieskovisko s hracím priestorom SANDBOX www.jurhan.com NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Pozor! Nezaťahujte skrutky napevno pokiaľ výrobok nie je zostavený úplne. Ich predčasné úplné dotiahnutie

Více

1 Bezpečnostní upozornění Bezpečnostné upozornenia

1 Bezpečnostní upozornění Bezpečnostné upozornenia Elektronischer Durchlauferhitzer CDX 11-U Gebrauchsanleitung für den Anwender Elektronicky řízený průtokový ohřívač CDX 11-U 03.10 Návod k obsluze pro uživatele D 2 GB 2 CDX 11-U 1 Bezpečnostní upozornění

Více

POWLI Fig A Copyright 2014 VARO

POWLI Fig A Copyright 2014 VARO POWLI422 3 5 4 1 2 6 8 7 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com LED BATERKA 3W POWLI422 POWLI422 SK VAROVANIE! Z dôvodu vlastnej bezpečnosti si pred použitím svetlometu prečítajte tento návod a všeobecné

Více

19. STAVENISKOVÉ ROZVÁDZAČE. Séria MBOX Séria DST 19. STAVENISKOVÉ ROZVÁDZAČE

19. STAVENISKOVÉ ROZVÁDZAČE. Séria MBOX Séria DST 19. STAVENISKOVÉ ROZVÁDZAČE 19. STAVENISKOVÉ ROZVÁDZAČE 19. STAVENISKOVÉ ROZVÁDZAČE Séria MBOX Séria EST Séria DST Ľahko manipulovateľné, univerzálne staveniskové rozvádzače určené na montážne účely. Určené pre použitie na malých

Více

KLARSTEIN XJ3 GRENOBLE, ČISTIČ VZDUCHU, IONIZÁTOR, 4 - V 1, FILTER. Návod na používanie

KLARSTEIN XJ3 GRENOBLE, ČISTIČ VZDUCHU, IONIZÁTOR, 4 - V 1, FILTER. Návod na používanie KLARSTEIN XJ3 GRENOBLE, ČISTIČ VZDUCHU, IONIZÁTOR, 4 - V 1, FILTER Návod na používanie 10021654 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému

Více

Návod na použitie LWMR-210

Návod na použitie LWMR-210 Návod na použitie LWMR-210 Model: Pôvodný mechanický spínač Obr.1 Vlastnosti Použitie výhradne s 230V klasickými a halogénovými žiarovkami a pre elektronické transformátory na spínanie a reguláciu 12V

Více

KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA VÍNO DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K. Návod na použitie

KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA VÍNO DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K. Návod na použitie KOMPRESOROVÁ CHLADNIČKA NA VÍNO Model: DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K Návod na použitie Obsah I. Všeobecné bezpečnostné predpisy 1 II. Technické údaje 2 III. Ovládacie prvky 3 IV. Schéma zapojenia 3

Více

Stolová lampa s LED. Návod na použitie. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI

Stolová lampa s LED. Návod na použitie. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI Stolová lampa s LED sk Návod na použitie Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85677FV04X00VI 2016-01 328 108 Vážení zákazníci! Vaša nová stolová lampa s LED emituje príjemné mäkké svetlo. Je odolná voči poveternostným

Více

NÁVOD NA INŠTALÁCIU Ecosun G Sklenený sálavý panel s potlačou

NÁVOD NA INŠTALÁCIU Ecosun G Sklenený sálavý panel s potlačou NÁVOD NA INŠTALÁCIU N618/R01 (01.06.14) - SK Ecosun G Sklenený sálavý panel s potlačou Montážny návod Inštaláciu, elektrické pripojenie a prvé uvedenie do prevádzky môže vykonávať pracovník s odpovedajúcou

Více

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.:

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.: N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj. č.: 857030 www.conrad.sk Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE Obj.č.: 85 70 30 Toto zariadenie Vám uľahčí štartovanie

Více

RACLETTE GRIL R-2740

RACLETTE GRIL R-2740 Návod na použitie RACLETTE GRIL R-2740 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím zoznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití KH 2 Termoventilátor s oscilací CZ Návod k použití Tento spotřebič není určený pro použití osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, senzorickými nebo mentálními schopnostmi, nebo bez dostatečných

Více

POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE

POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE POKOJOVÁ ANTÉNA ANT 607 I NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen k přístroji.

Více

Návod na montáž. Montážny rámček

Návod na montáž. Montážny rámček Návod na montáž Montážny rámček 1251 04 Popis prístroja Do montážneho rámčeka sa inštalujú prístrojové moduly alebo kompletné prístroje, napr. rádiový vstupný modul Dialog zo systému Samostatného Modulárneho

Více

Doplnok k návodu na obsluhu

Doplnok k návodu na obsluhu Doplnok k návodu na obsluhu Systém výstrahy pri kontakte Lift Guard First Edition Second Printing Part No. 1278541SKGT Doplnok k návodu na obsluhu Systém výstrahy pri kontakte Lift Guard Systém výstrahy

Více

NÁVOD NA POUŽITIE DX-21.60DG

NÁVOD NA POUŽITIE DX-21.60DG DX-21.60DG Chladnička na víno POZOR: PROSÍM, POZORNE SI PREČÍTAJTE NÁVOD NA POUŽITIE A DODRŽUJTE BEZPEČNOSTNÉ PREDPISY! OBSAH ČASTI CHLADNIČKY NA VÍNO... 3 TECHNICKÉ ÚDAJE... 4 DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ PREDPISY...

Více

TP-Link TD-W8901GB Inštalácia

TP-Link TD-W8901GB Inštalácia TP-Link TD-W8901GB Inštalácia 1. Pripojenie zariadenia Poznámka: Na konfiguráciu routra používajte prosím iba káblové sieťové pripojenia. 1. Vypnite vaše všetky sieťové zariadenia, vrátane vášho počítača

Více

Elektrické masážní lehátko Weelko Sphen

Elektrické masážní lehátko Weelko Sphen Elektrické masážní lehátko Weelko Sphen Model: 2241C VAROVÁNÍ Nikdy za žádných okolností se nepokoušejte o otevření nebo kontrolování vnitřní součásti nebo příslušenství lehátka. Pokud to bude nezbytné,

Více

Presostaty KP 44. TECHNICKÉ ÚDAJE KP až +65 C (krátkodobo až +80 C)

Presostaty KP 44. TECHNICKÉ ÚDAJE KP až +65 C (krátkodobo až +80 C) Presostaty KP 44 Duálny tlakový spínač KP 44 je navrhnutý ako ochranný prvok čerpadiel, ktorý má ovládať a chrániť vodné čerpadlá. KP 44 kombinuje funkciu tlakového spínača a prostriedku k monitorovaniu

Více

Mc Crypt DJ- prehráva platní - gramofón Obj..:

Mc Crypt DJ- prehráva platní - gramofón Obj..: 1 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 30 16 45 www.conrad.sk Mc Crypt DJ- prehráva platní - gramofón Obj..: 301 645 Tento návod na použitie vydáva firma Conrad Electronic GmbH, Klaus-Conrad,

Více

Návod na montáž. Súprava pre pripojenie vykurovania U-Flex pre HT70/HT110, H70/H110 a S120 Logamax plus GB122 Logamax U112/U114/U122/U124

Návod na montáž. Súprava pre pripojenie vykurovania U-Flex pre HT70/HT110, H70/H110 a S120 Logamax plus GB122 Logamax U112/U114/U122/U124 6300 9047-10/2000 SK Pre odborných pracovníkov Návod na montáž Súprava pre pripojenie vykurovania U-Flex pre HT70/HT110, H70/H110 a S120 Logamax plus GB122 Logamax U112/U114/U122/U124 Pred montážou prosím

Více

seznam dílù WIND CBP zobrazení dílù 1:1 náøadí rozmìr èíslo dílu kusy samojistící matice M8 samojistící matice M6 podložka M6 podložka podložka M8

seznam dílù WIND CBP zobrazení dílù 1:1 náøadí rozmìr èíslo dílu kusy samojistící matice M8 samojistící matice M6 podložka M6 podložka podložka M8 seznam dílù 1/7 zobrazení dílù 1:1 náøadí rozmìr èíslo dílu kusy samojistící matice M8 samojistící matice M6 podložka M6 podložka podložka M8 orientaèní mìøítko plastová podložka M10 zobrazení WIND CBP

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..:

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 35 10 13 www.conrad.sk DIAKOVÉ OVLÁDANIE VIVANCO UR 89 pre takmer všetky televízne, audio, video a iné infra ovládatené prístroje Obj..: 351 013

Více

Vonkajší filter do akvária

Vonkajší filter do akvária 10031076 10031077 Vonkajší filter do akvária Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia

TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia Pozn. V tomto návode je ako príklad inštalácie a obsluhy popísaný model. 1. Pripojenie zariadenia Pozn. Pri konfigurácií

Více

Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu

Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu 4-184-724-11(1) Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu CZ SK Návod k instalaci Návod na použitie (pre zariadenie) WS-F1000 2010 Sony Corporation 4-184-724-11(1) Držák pro montáž na stěnu

Více

NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 mah + POWERBANK 6000 mah. NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 MAH + POWERBANK 6000 MAH (obj. č.

NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 mah + POWERBANK 6000 mah. NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 MAH + POWERBANK 6000 MAH (obj. č. NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 mah + POWERBANK 6000 mah NABÍJECÍ STANICE + POWERBANK 3000 MAH + POWERBANK 6000 MAH (obj. č. 48005800) /CZ/ Návod k použití 1 nabíjecí sloty na powerbanky 2 LED kontrolky

Více

Firma K+B Progres a.s. neručí za škody způsobené nesprávným naistalováním nástěnného držáku a tím způsobené škody na zařízení, případně zdraví.

Firma K+B Progres a.s. neručí za škody způsobené nesprávným naistalováním nástěnného držáku a tím způsobené škody na zařízení, případně zdraví. CZ Maximální nosnost držáku je 15 kg. Namontujte nejdříve nástěnný držák za pomocí hmoždinek a upevňovacích šroubů na stěnu. Upevněte držák na TV pomocí přiložených šroubů. Případně si zabezpečte vhodný

Více

Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí:

Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: nápravy na Volkswagen Golf V Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: 1 Vymeňte zároveň oba tlmiče v rámci opravy vášho auta Volkswagen Golf V. 2 Zatiahnite páku ručnej brzdy. 3 Pod zadné kolesá umiestnite

Více

Honeywell D05FS. Montážny a prevádzkový návod. Redukčný ventil

Honeywell D05FS. Montážny a prevádzkový návod. Redukčný ventil D05FS Montážny a prevádzkový návod Redukčný ventil 1./ Bezpečnostné pokyny 1. Postupujte podľa návodu na montáž a obsluhu 2. Výrobok používajte - V podmienkach pre ktoré je určený - V súlade s bezpečnostnými

Více

Návod k používání Návod k používaniu

Návod k používání Návod k používaniu Návod k používání Návod k používaniu ASV 12 EA ASV 14 EA Varování: před použitím nástroje si prosím pozorně přečtěte následující instrukce Varovanie: pred použitím nástroja si prosím pozorne prečítajte

Více

ČESKY Všeobecně Svářecí poloautomat sváří všechny uhlíkové oceli bez ochranné atmosféry.

ČESKY Všeobecně Svářecí poloautomat sváří všechny uhlíkové oceli bez ochranné atmosféry. ČESKY Všeobecně Svářecí poloautomat sváří všechny uhlíkové oceli bez ochranné atmosféry. Technologické možnosti stroje zabezpečuje elektronické řízení ovládání posuvu a přepínač pro zvolení dvou proudových

Více

Návod na použitie UPS

Návod na použitie UPS Návod na použitie UPS Popis: UPS je zdroj nepretržitého napájania, online, 230 VAC 50Hz s dvoma výstupmi, USB vstupom na komunikáciu s PC a informačným LCD panelom. Súčasťou balenia sú 2 ks akumulátorov

Více

Návod na obsluhu. Klimatizačné zariadenia s invertorom systému Kanálový typ montovaný na strop

Návod na obsluhu. Klimatizačné zariadenia s invertorom systému Kanálový typ montovaný na strop Návod na obsluhu Klimatizačné zariadenia s invertorom systému FXM40LVE FXM50LVE FXM63LVE FXM80LVE FXM100LVE FXM125LVE FXM200LVE FXM250LVE FXMQ40MVE FXMQ50MVE FXMQ63MVE FXMQ80MVE FXMQ100MVE FXMQ125MVE FXMQ200MVE

Více

RIEŠENIE PROBLÉMOV. Dôležité bezpečnostné inštrukcie - Čítajte pred inštaláciou produktu. Bezpečnosť osôb. Bezpečnosť produktu. Zvláštne opatrenia

RIEŠENIE PROBLÉMOV. Dôležité bezpečnostné inštrukcie - Čítajte pred inštaláciou produktu. Bezpečnosť osôb. Bezpečnosť produktu. Zvláštne opatrenia Dôležité bezpečnostné inštrukcie - Čítajte pred inštaláciou produktu Bezpečnosť osôb UPS má svoj vlastný vnútorný napájací zdroj (batériu). V dôsledku toho môžu byť jej výkonové výstupy pod napätím, aj

Více

I HLÁSI PRIECHODU Obj..:

I HLÁSI PRIECHODU Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 75 08 72 www.conrad.sk I HLÁSI PRIECHODU Obj..: 750 872 Vážený zákazník, akujeme za zakúpenie IR prístroj na monitorovanie pohybu. Zakúpili ste si

Více

ZÁHRADNÁ HOJDAČKA 3-DIELNA Číslo produktu: 1167

ZÁHRADNÁ HOJDAČKA 3-DIELNA Číslo produktu: 1167 ZÁHRADNÁ HOJDAČKA 3-DIELNA Číslo produktu: 1167 Táto hojdačka je stávaná maximálne pre 5 deti od 3 do 10 rokov. Maximálna hmotnosť pre jedno sedadlo je 35 kg. Pozorne si prečítajte inštrukcie pred zostavovaním.

Více

/2004 SK

/2004 SK 7 747 004 39 06/004 SK Pre odborných pracovníkov Montážny návod Výmena dverí kotla Špeciálny vykurovací kotol na olej/plyn Logano S635 a Logano S735 Pred montážou si prosím pozorne prečítajte! Obsah Všeobecné

Více

JEDI pohon pre garážové brány

JEDI pohon pre garážové brány JEDI pohon pre garážové brány TRITON s.r.o. www.triton.eu Strana 1 z 6 JET DÔLEŽITÉ UPOZORNENIA V2 ELETTRONICA si vyhradzuje právo upravovať produkt bez predchádzajúceho upozornenia. Taktiež spoločnosť

Více

PLA-401 v3 Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble)

PLA-401 v3 Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble) Ethernetový adaptér PowerLine (prenos dát cez silové elektrické káble) Príručka pre rýchlu inštaláciu Firmware v3.3.4 Vydanie 1. Marec 2009 Obsah Úvodné informácie... 1 Pripojenie ku káblovému/dsl modemu

Více

Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet. Glitel GR660GE

Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet. Glitel GR660GE Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet Glitel GR660GE 07601 orange Optic DSL Glitel GR660GE navod na instalaciu A5.indd 1 27.4.2016 13:37 Obsah príručky 1 Obsah balenia 3 2 Zapojenie

Více

RNS510, RNS315, RNS810

RNS510, RNS315, RNS810 NÁVOD BCMI-VW RNS510 Video adaptér pre zapojenie parkovacej kamery pre originálne autorádiá Volkswagen RNS510, RNS315, RNS810 a radio RCD510 Skoda Columbus a radio Bolero Seat Trinax Len pre vozidlá bez

Více

SWS 500 SK POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA. Poznámka: Mobilný telefón nie je súčasťou dodávky.

SWS 500 SK POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA. Poznámka: Mobilný telefón nie je súčasťou dodávky. SWS 500 SK POUŽÍVATEĽSKÁ PRÍRUČKA Poznámka: Mobilný telefón nie je súčasťou dodávky. ZAČÍNAME Obsah balenia: Senzor na meranie teploty a vlhkosti SWS 500 Používateľská príručka 2x batéria 1,5 V typu AA

Více

Terénní auto A959 / A979

Terénní auto A959 / A979 Terénní auto A959 / A979 Terénní auto na dálkové ovládání Uživatelská příručka Představení produktu Terénní auto A979 a A959 je dálkově ovládané vozítko s terénními koly, se kterým můžete jezdit ve venkovním

Více

POS Terminál. Rýchla inštalačná príručka. verzia 1.0 ZPKMU-00125

POS Terminál. Rýchla inštalačná príručka. verzia 1.0 ZPKMU-00125 POS Terminál Rýchla inštalačná príručka verzia 1.0 ZPKMU-00125 Varovania a upozornenia 1. Pred tým než začnete, prečítajte si tento návod a uschovajte ho pre neskoršie použitie. 2. Pred čistením vypnite

Více

VG 200 Stolní gril. Návod k použití

VG 200 Stolní gril. Návod k použití VG 200 Stolní gril CZ Návod k použití Všeobecné Tento spotřebič je určený pro soukromé použití, nikoliv na komerční účely. Přečtěte si tento návod pozorně před použitím a odložte si jej na bezpečném místě.

Více

Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Trenčianske Teplice č. x/2016 o používaní pyrotechnických výrobkov na území mesta Trenčianske Teplice

Všeobecne záväzné nariadenie Mesta Trenčianske Teplice č. x/2016 o používaní pyrotechnických výrobkov na území mesta Trenčianske Teplice Dôvodová správa S účinnosťou k 2.12.2015 došlo k zmene zákona č. 58/2014 Z. z. o výbušninách, výbušných predmetoch a munícii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, ktorý

Více

* _1115* Technika pohonu \ Automatizácia pohonu \ Systémová integrácia \ Služby. Korektúra. Decentrálne riadenie pohonu MOVIFIT -MC

* _1115* Technika pohonu \ Automatizácia pohonu \ Systémová integrácia \ Služby. Korektúra. Decentrálne riadenie pohonu MOVIFIT -MC Technika pohonu \ Automatizácia pohonu \ Systémová integrácia \ Služby *9879_5* Korektúra Decentrálne riadenie pohonu MOVIFIT -MC Vydanie /05 9879/SK Korektúry MOVIFIT -MC Dôležité pokyny na obsadenie

Více

UNIVERZÁLNÍ NÁSTĚNNÝ DRŽÁK TV NÁVOD K OBSLUZE

UNIVERZÁLNÍ NÁSTĚNNÝ DRŽÁK TV NÁVOD K OBSLUZE UNIVERZÁLNÍ NÁSTĚNNÝ DRŽÁK TV LD 1332 F NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy

Více

Ako zamedziť tvorbe plesní v byte?

Ako zamedziť tvorbe plesní v byte? Ako zamedziť tvorbe plesní v byte? Obvodové steny mnohých bytových domov postavených pred rokom 1991 (najmä panelových) majú nedostatočné tepelnoizolačné vlastnosti a nízku priepustnosť vodných pár. V

Více

Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet

Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet 1. Postup inštalácie Pripojenie Wi-Fi routra k vašej sieti Upozornenie: NEPRIPÁJAJTE Wi-Fi router k zdroju napájania skôr, ako dokončíte

Více

Instalace konzoly mikrovlnné trouby

Instalace konzoly mikrovlnné trouby Instalace konzoly mikrovlnné trouby Upozornění 1. Abyste zajistili stabilitu měla by být mikrovlnná trouba pevně připevněna zadním panelem zařízení ke skříňce, která bude použita pro instalaci mikrovlnné

Více

Navíjacie zariadenie s teleskopickou tyčou Návod na inštaláciu a použitie

Navíjacie zariadenie s teleskopickou tyčou Návod na inštaláciu a použitie Navíjacie zariadenie s teleskopickou tyčou Návod na inštaláciu a použitie Montáž teleskopickej tyče 1. Najprv povoľte všetky fixačné skrutky na teleskopickej tyči a ak máte rúrku rozdelenú na dve časti

Více

Projektory Acer s technológiou 3D. Stručný návod

Projektory Acer s technológiou 3D. Stručný návod Projektory Acer s technológiou 3D Stručný návod 2014 Všetky práva vyhradené. Stručný návod na obsluhu projektorov série Acer Pôvodné vydanie: 10/2014 Číslo modelu: Sériové číslo: Dátum zakúpenia: Miesto

Více

MYJACK PREVODNÍK BLUETOOTH DO KONEKTORA VSTUPU ZVUKU NÁVOD NA POUŽÍVANIE. Obal zodpovedne recyklujte

MYJACK PREVODNÍK BLUETOOTH DO KONEKTORA VSTUPU ZVUKU NÁVOD NA POUŽÍVANIE. Obal zodpovedne recyklujte Obal zodpovedne recyklujte Všetky ochranné známky sú vlastníctvo príslušných majiteľov. Ak nie je uvedené inak, ich použitie neznamená, že je vlastník ochrannej známky pridružený k spoločnosti KitSound

Více

Aktualizácia operačného systému Android tabletu Samsung Note 10.1 model N8010

Aktualizácia operačného systému Android tabletu Samsung Note 10.1 model N8010 Aktualizácia operačného systému Android tabletu Samsung Note 10.1 model N8010 Verzia 1.0 Úvod. Pre skvalitnenie používania tabletov Samsung Note 10.1 model N8010 dodávaných v rámci projektu EVSRŠ (DIGIškola)

Více

Technické údaje. Bezpečnostné inštrukcie

Technické údaje. Bezpečnostné inštrukcie VYSÁVAČ 10030310 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení. Za škody spôsobené nedodržaním

Více

ELEKTROCENTRÁLA MODEL: BAUPRO 1000 NÁVOD NA POUŽITIE

ELEKTROCENTRÁLA MODEL: BAUPRO 1000 NÁVOD NA POUŽITIE ELEKTROCENTRÁLA MODEL: BAUPRO 1000 NÁVOD NA POUŽITIE Pred použitím Elektrocentrály si pozorne prečítajte manuál. (I)VAROVANIE 1. Prečítajte si návod na použitie. 2. Pozor! Splodiny sú toxické. Nepoužívajte

Více

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001 Návod na obsluhu 1.Úvod Ďakujeme vám, že ste si kúpili merací prístroj teploty, vlhkosti a rosného bodu. Pred začatím práce venujte niekoľko minút prečítaniu

Více

Návod na rýchlu inštaláciu WIFI. Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti

Návod na rýchlu inštaláciu WIFI. Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti Návod na rýchlu inštaláciu WIFI BoOSTER Superrýchle wifi kdekoľvek vo vašej domácnosti Čo nájdete v balení? PG9073LG Powerline je menšie zo zariadení, ktoré rozšíri internet vo vašom dome PG9072LG Powerline

Více

Etanolový krb

Etanolový krb Etanolový krb 10032147 SK Vážený zákazník, Gratulujeme Vám k zakúpeniu tohto produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny k montáži, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

Children's safety EN 13120

Children's safety EN 13120 Children's safety EN 13120 Norma STN EN 13120 pre Bezpenos našich deti. Deti sú pre každého z nás tým najdôležitejším na svete. Baví nás sledova ich pokroky, tešíme sa z ich nových zruností, radujeme sa

Více

Měnič 12/230V 150W MEAN WELL A301-150-F3

Měnič 12/230V 150W MEAN WELL A301-150-F3 Měnič 12/230V 150W MEAN WELL A301-150-F3 Uživatelský manuál Přečtěte si, prosím, tento manuál, než výrobek použijete. Výstupní zásuvky: viz obrázek na titulní straně originálního manuálu. Použitelné pro:

Více

Odvlhčovač

Odvlhčovač Odvlhčovač 10028493 10028494 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení. Za škody spôsobené

Více

Externé zariadenia Používateľská príručka

Externé zariadenia Používateľská príručka Externé zariadenia Používateľská príručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informácie obsiahnuté v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Jediné záruky

Více

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 10031822 10031823 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy

made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy 1 1 SUBLIM' TOUCH SURFACE 7 4 3 5 6 8 2 KULMA PRO 180 - SUBLIM TOUCH Pomocou kulmy Sublim touch značky Babyliss jednoducho vytvoríte vlny ako od profesionálneho

Více

návod na stavbu Plachtový přístřešek 3,7 x 6,1 x 2,5 m x2 + Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK:

návod na stavbu Plachtový přístřešek 3,7 x 6,1 x 2,5 m x2 + Veškeré foto je ilustrativní. Ceny jsou bez DPH. ČR: SK: + /- 4cm x + cz Důležité: Přístřešek nebyl testován na odolnost proti větru a zatížení sněhem. Prosím, sledujte předpověď počasí, abyste byli schopni přístřešek případně správně ochránit, nebo složit přístřešek

Více

CZ / SK VYSAVAČ / VYSÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU RCC-250

CZ / SK VYSAVAČ / VYSÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU RCC-250 CZ / SK NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD NA OBSLUHU VYSAVAČ / VYSÁVAČ RCC-250 PŘEČTĚTE SI A DODRŽUJTE NÁSLEDUJÍCÍ Děkujeme, že jste si pořídili tento vysavač. Před použitím si přečtěte tento návod k obsluze. PREČÍTAJTE

Více

SS-989. uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou definována následovně: UPOZORNĚNÍ: Nedodržení upozornění může mít za následek vážné zranění

SS-989. uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou definována následovně: UPOZORNĚNÍ: Nedodržení upozornění může mít za následek vážné zranění BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Ke kritickým bodům v tomto návodu jsou přiloženy upozornění a varování, aby SS-989 Horkovzdušná stanice kombinovaná s pájecí stanicí uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou

Více

OBJEMOVÉ VÝAPNÉ NÁDOBY

OBJEMOVÉ VÝAPNÉ NÁDOBY MEDZINÁRODNÁ ORGANIZÁCIA PRE LEGÁLNU METROLÓGIU Medzinárodný úrad pre legálnu metrológiu 11, rue Turgot - 75009 Paríž - Francúzsko Tel.: 878-12-82 a 285-27-11 Medzinárodné odporúanie. 29 OBJEMOVÉ VÝAPNÉ

Více

(Text s významom pre EHP)

(Text s významom pre EHP) 29.9.2015 L 252/49 VYKONÁVACIE ROZHODNUTIE KOMISIE (EÚ) 2015/1735 z 24. septembra 2015 o presnom umiestnení všeobecného varovania a informačného odkazu na tabaku na vlastnoručné zhotovenie cigariet predávanom

Více

Návod na používanie C H L A D N I Č K A N A V Í N O

Návod na používanie C H L A D N I Č K A N A V Í N O Návod na používanie 10003453 C H L A D N I Č K A N A V Í N O Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

Zásuvková lišta do auta

Zásuvková lišta do auta Zásuvková lišta do auta sk Bezpečnosť a používanie Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Vážení zákazníci! Vaša nová zásuvková lišta do auta vám umožní prevádzku zariadenia napájaného

Více

Ultrazvukový. čistič PRO'SKIT SS - 803 F

Ultrazvukový. čistič PRO'SKIT SS - 803 F Ultrazvukový čistič PRO'SKIT SS - 803 F Ultrazvukový čistič Děkujeme, že jste zakoupili tento ultrazvukový čistič. Dříve, než začnete s přístrojem pracovat, prostudujte pečivě návod k použití. Návod uložte

Více

Elektromagnetické ventily VZWP, nepriamo riadené

Elektromagnetické ventily VZWP, nepriamo riadené hlavné údaje a prehľad dodávok Funkcia Elektromagnetický ventil VZWP-L- je nepriamo riadený 2/2-cestný ventil s elektromagnetickou cievkou. Elektromagnetický ventil je pri výpadku prúdu zatvorený. Pri

Více

GZ-48 GZ-70. Termoelektrická chladnička. Návod k použití Návod na obsluhu

GZ-48 GZ-70. Termoelektrická chladnička. Návod k použití Návod na obsluhu GZ-48 GZ-70 CZ SK Termoelektrická chladnička Termoelektrická chladnička Návod k použití Návod na obsluhu 1 Děkujeme Vám za koupi tohoto výrobku. Před použitím Vaší nové chladničky si prosím přečtěte tento

Více

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd MK902 Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd Tento manuál obsahuje všetky informácie pre správne a bezpečné používanie zariadenia. Pred používaním si tento manuál pozorne prečítajte. Nevystavujte zariadenie

Více

Inštalačný manuál MOVER

Inštalačný manuál MOVER Inštalačný manuál MOVER Technická špecifikácia MOVER 5 8 15 Napájanie V 230V / 50 Hz Výkon motora W 280 350 600 Spotreba A 1,2-2 1-3,7 Tepelná ochrana C 135 C Pracovná teplota C -35 C - +55 C Materiál

Více

PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ

PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ NÁVOD K OBSLUZE Elektrický kráječ Professor CZ-402X PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte tento návod k obsluze a poté jej uschovejte pro případ pozdější

Více

Ostřička na řetězy 130001

Ostřička na řetězy 130001 Ostřička na řetězy 130001 CZ: Návod k použití Ostřička na řetězy NG95519 130001 POZOR! Při používáno přístrojů musí být dodržována určitá bezpečnostní opatření, aby se zabránilo zraněním a škodám. Přečtěte

Více

C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny

C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny item 07 204 C item 07 204 Vzduchový kompresor s digitálním měřičem tlaku, napájení 12V=. Napájecí kabel se zástrčkou

Více

AngelSounds JPD-100S9

AngelSounds JPD-100S9 AngelSounds JPD-100S9 Zařízení pro sledování srdečních ozev plodu Manuál Představení produktu AngelSounds JPD-100S9 je lehký a přenosný detektor pro poslech srdečních ozev plodu dítěte. Pozn. Pro správnou

Více

1 I ČASŤ. Roleta: ZEBRA/107/B+ČIER Skupina I Záves: HOME 28/4, HOME 27/2

1 I ČASŤ. Roleta: ZEBRA/107/B+ČIER Skupina I Záves: HOME 28/4, HOME 27/2 1 I ČASŤ Roleta: ZEBRA/107/B+ČIER Skupina I Záves: HOME 28/4, HOME 27/2 Roleta: ZEBRA/036/STAL - Skupina I, ZEBRA/036/CZER - Skupina I, Záves: ITALISSIMA 15/20, PIERRE CARDIN 33/6 I ČASŤ 2 3 I ČASŤ Roleta:

Více

P-660HN-TxA. Príručka pre rýchlu inštaláciu. Bezdrôtová brána n ADSL2+ so 4 portami

P-660HN-TxA. Príručka pre rýchlu inštaláciu. Bezdrôtová brána n ADSL2+ so 4 portami Bezdrôtová brána 802.11n ADSL2+ so 4 portami Firmware v3.0 Vydanie 1, 6/2010 Východiskové nastavenie: IP adresa: http://192.168.1.1 Heslo: 1234 Príručka pre rýchlu inštaláciu Copyright 2010. Všetky práva

Více

Montážny návod 4 VNFB 876 / 2 Dátové zásuvky UAE Cat.5e a real. Cat.6 - tienené

Montážny návod 4 VNFB 876 / 2 Dátové zásuvky UAE Cat.5e a real. Cat.6 - tienené Montážny návod 4 VNFB 876 / 2 Dátové zásuvky UAE Cat.5e a real. Cat.6 - tienené Demontáž zásuvky Odskrutkujte čelný kryt zásuvky. Odskrutkujte zadný kryt modulu zásuvky (ak je potrebné uvolnite modul z

Více