Uživatelský manuál. OXE ExtremeCam. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelský manuál. OXE ExtremeCam. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál."

Transkript

1 Uživatelský manuál OXE ExtremeCam Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

2 Předmluva Děkujeme Vám za zakoupení malé digitální kamery ve voděodolném provedení s rozlišením HD - Oxe ExtremeCam. Kamera má ergonomický tvar pro příjemné užívání. Díky vlastnostem můžete pořizovat záběry za jakýkoli klimatických podmínek. Přečtěte si prosím tento návod k použití. Předejdete tím problémům při instalaci kamery a samotném užívání. Věříme, že tento výrobek splňuje Vaše požadavky a že budete pokojeni se záběry z Vašich aktivit. Certifikovaný výrobek dle FCC a CE. Přehled produktu. Pokud jste fanouškem extrémních sportů a hledáte kameru která zaznamená Vaše zážitky na moři nebo na jezeře tak jste zvolili správně.tato kamera je speciálně určena pro potápění. Vodotěsné pouzdro kamery umožňuje pořizovat fotografie a natáčet video až 30m pod vodní hladinou. S touto kamerou díky HD rozlišení lze pořizovat neopakovatelné záběry a to i při velice špatných světelných podmínkách. Popis produktu

3 Vlastnosti výrobku - Kamera ExtremeCam má dynamický moderní vzhled. - Díky vodotěsnému pouzdru do 30m lze kameru používat na potápění a další vodní sporty. - Zajímavou funkcí kamery je pohybová detekce tudíž kameru lze použít i pro bezpečnostní kamera - Vibrační efekt při ovládání pro jednodušší obsluhu široký úhel záběru v HD - Volitelná doba detekce pohybu pro nahrávání videa : Nastavení: 10 sekund, 1 min, 5 min, 10 min - Tři hlavní volitelná kvalita videa: superior, standard, ekonomické. - Rozlišení videa: AVI 1280x720p. 30 fs - Dva druhy přisvětlení: LED infračerveného světla LED bílá (alternativní), práce v jiném světle - Velkokapacitní Li-baterie pro dlouho dobu nahrávání. Cca 3 hodiny - Podpora až 32GB microsd karet - Funkce webové kamery - TV-out pro snadné přehrání videozáznamu. - USB2.0 vysokorychlostní zařízení. Balení produktu Instalace Kameru lze přidělat pomocí držáku jak je ukázáno na obrázku č.2 1 Odmontováním zadní krytky : tím se dostanete k USB konektoru, jack konektoru a slotu pro SD kartu.

4 2. Instalace na místo uchycení proveďte pomocí těchto držáků Specifikace užívání kamery EXTREMECAM 1.Spuštění Vložte SD kartu a stiskněte tlačítko pro zapnutí po dobu 2 sekund. Modrá LED dioda bude svítit. Pokud výrobek přestane vibrovat, vstoupili jste do standby módu. Používejte prosím pouze vysoko rychlostní SD karty. Předejdete tím problémům se záznamem. Modrá kontrolka rychlé bliká: Když se kamera zapne bez karty SD karty. Prosím, vypněte a vložte SD kartu znovu. 2.Režimy nahrávání Vámi požadovaný mód vyberete krátkým stiskem tlačítka pro zapínání kamery. Mód 1: Manuální nahrávání indikátor svítí modře Mód2: Manuální pořizování fotografií indikátor svítí červeně Mód3: Pohybová detekce pro video modrá a žlutá svítí současně Mód4: Pohybová detekce pro fotografie - červená a žlutá svítí společně 3.Nahrávání videa V režimu manuálního nahrávání stiskněte tlačítko záznam/ přehrávání krátce. Kamera jednou zavibruje, modrá kontrolka se rozbliká a kamera začne nehrávat. Pokus stejné tlačítko stisknete podruhé, kamera přestane nahrávat a modrá kontrolka bude svítit. Videa se ukládají po 20 minutách automaticky do jednotlivých souborů, nahrávání pokračuje ale do té doby než kameru manuálně nevypnete. Pokud nahráváte v místech kde nemá kamera možnost přijít do kontaktu s vodou tak nepoužívejte zadní vodotěsný kryt. Záznam bude zvukově kvalitnější. Pokud je kamera úplně vybitá, paměťová karta plná, nebo v pohotovostním režimu nikdo neprovedl po dobu 3 minut žádnou operaci. Kamera se automaticky vypne.

5 4. Focení V režimu manuálního focení stiskněte tlačítko záznam/ přehrávání krátce. Kamera jednou zavibruje. Během vibrování kamera pořizuje snímek, poté se snímek uloží a vibrování přestane. Když červená kontrolka zhasne je fotka vyfotografovaná. Pokud je kamera úplně vybitá, paměťová karta plná, nebo v pohotovostním režimu nikdo neprovedl po dobu 3 minut žádnou operaci. Kamera se automaticky vypne. 5. Nahrávání v režimu detekce pohybu Když kameru přepnete do režimu inteligentního nahrávání dokáže kamera nahrávat sama bez manuálního spuštění. Kamera začne nahrávat tehdy, pokud se v obrazu kamery objeví pohybující předmět. V tu chvíli kamera automaticky spustí nahrávání po dobu 10 sekund. Pokud před kamerou dochází neustále k pohybu tak kamera nahrává nepřetržitě. Po 10 sekundách nečinnosti se kamera přepne do pohotovostního režimu. V režimu pohybové detekce se nemusíte bát o své záznamy. Pokud je paměťová karta plná, kamera začne přepisovat záznamy od nejstaršího souboru na kartě. Pokud tento režim zapnutý není, kamera se po naplnění paměťové karty automaticky vypne. Vypnutí nepřetržitého nahrávání a přepisování můžete nastavit v systémovém nastavení kamery Pokud nahráváte v místech kde nemá kamera možnost přijít do kontaktu s vodou tak nepoužívejte zadní vodotěsný kryt. Záznam bude zvukově kvalitnější.pokud je kamera úplně vybitá, paměťová karta plná, nebo v pohotovostním režimu nikdo neprovedl po dobu 3 minut žádnou operaci. Kamera se automaticky vypne. 6. Focení v režimu detekce pohybu. Když kameru přepněte do režimu inteligentního focení dokáže kamera nahrávat sama bez manuálního spuštění. Kamera začne fotit tehdy pokud se v obrazu kamery objeví pohybující předmět. V tu chvíli kamera automaticky spustí focení. V režimu pohybové detekce se nemusíte bát o své záznamy. Pokud je paměťová karta plná, kamera začne přepisovat záznamy od nejstaršího souboru na kartě. Pokud tento režim zapnutý není, kamera se po naplnění paměťové karty automaticky vypne. Pokud je vypnuta funkce automatického přemazávání a je zaplněná paměťová karta nebo pokud je přístroj 3 minuty v pohotovostním režimu neaktivní nebo je baterie vybitá. Přístroj se automaticky vypne. 7. Zapnutí LED přisvětlení Kamera má v sobě dva druhy přisvětlení. LED bílé světlo a LED infračervené. Pro zapnutí postupujte dle instrukcí. Krátkým stiskem tlačítka led přísvitu přepínáte 3 režimy přisvětlení. Každým dalším stiskem přepnete LED přisvětlení do dalšího režimu.

6 Mód 1 : V první poloze se spustí LED bílý přísvit. Budete nahrávat barevně i v temných podmínkách Mód 2 : V první poloze se spustí LED infračervený přísvit. Budete nahrávat i v úplné tmě, kamera se automaticky přepne do černobílého režimu. Mód 3 : V této poloze není puštěný přísvit. 8. Vypnutí / automatické vypnutí Pokud se nacházíte v pohotovostním módu stiskněte tlačítko zapínání po dobu 2s. Kamera se vypne, 3x problikne modře kontrolka stavu a 2x zavibruje. Kamera bude automaticky vypnuta v případě, že paměťová karta bude plná a nebude zapnuta funkce přemazávání. Pokud bude baterie kamery slabá nebo pokud bude kamera v pohotovostním režimu 3 minuty neaktivní. 9. Stažení videa do PC Nejprve připojte pomocí USB kabelu kameru k PC. Kamera se automaticky spustí a připraví na přenos. Klikněte ve svém PC na ikonku Tento počítač. Kamera bude zobrazena jako vyměnitelný disk DCIM/100DSCIM. Po otevření složky můžete kopírovat soubory nebo přehrávat záznam. Pokud Váš PC disponuje USB specifikace 1.1, nejprve soubory nakopírujte do PC a až potom přehrajte. Mohlo by dojít k sekání videa. Pokud máte kameru připojenou pomocí USB, můžete ji použít jako stolní lampu. Stačí stisknout tlačítko LED osvětlení. 10. Funkce webové kamery Nainstalujte přiložený software ke kameře do Vašeho PC. Zapněte kameru, až přestane počáteční vibrování kamery tak ji připojte do Vašeho PC. Poté se v Tento počítač zobrazí ikonka pro webovou kameru. Použijte third party aplikaci pro nahrávání videa v reálném čase při práci na PC nebo při používání spolu s komunikačními programy. Pro lepší obraz na kameře zapněte přísvit pomocí LED. Obraz bude lepší 11. Nabíjení kamery Nejprve zapojte AC adapter do elektrické zásuvky. Poté připojte kameru. Pokud je baterie vybitá a nebo dochází k nabíjení, svítí na kameře červená kontrolka. V okamžik kdy je baterie nabitá kontrolka zhasne. Kameru doporučujeme nabíjet pouze přiloženým adaptérem. Ostatní by jej mohly poškodit. Po připojení k adaptéru se kamera automaticky přepne do režimu nabíjení.

7 12. Pořizování záznamu při zapnutém napájení Připojte AC adapter do elektrické zásuvky a spojte s kamerou. Kamera se automaticky přepne do pohotovostního módu. Na kameře svítí červená kontrolka signalizující napájení. I při napájení kamera lze používat všechny funkce kamery. Pokud se kamera automaticky vypne, odpojte kameru od adaptéru. Po dobu 5s kameru nechce nepřipojenou a celý proces opakujte. Připojení se tím restartuje. 13. TV OUT funkce Připojte kabel 2.5 do kamery pod vodotěsným uzávěrem. Žlutý konektor připojte do televize do video vstupu, bílý do audio vstupu. Po několika sekundách zapněte kameru, červená a modrá kontrolka začne současně blikat a na obrazovce se objeví poslední video nebo fotografie. Manuální přehrávání videa: stiskněte tlačítko pro zapnutí kamery nebo tlačítko pro led osvětlení. Tím si vyberete soubor který chcete přehrávat. V pravém horním rohu se Vám zobrazí ikonka pro video, stiskněte tlačítko záznam / přehrání a přehrajte video. Poté si nastavte požadovanou hlasitost zvuku. Auto přehrávání: stiskněte tlačítko záznam / přehrání v módu přehrávání. Nyní se v módu přehrávání budou fotky měnit automaticky po 5s. Dalším stiskem se záznam nebo fotografie zastaví. Zastavení automatického přehrávání: během automatického přehrávání stiskněte pro potvrzení tlačítko záznam / přehrání Zastavení TV-OUT: Stiskněte dlouze tlačítko zapnutí kamery pro vypnutí kamery. Pokud chcete přehrát dlouhé video, vyčkejte určitý čas než se video soubor načte, jedná se o normální jev. 14. Mód detekce pohybu Žlutý konektor kabelu, připojte do TV do video vstupu, bílý do audio vstupu. Přepněte na Vaší TV do AV režimu Zapněte kameru krátkým stiskem tlačítka pro zapnutí kamery během režimu pro detekci pohybu.

8 Žlutá a modrá kontrolka bude svítit současně. Připojte kabel do kamery v zadní části pod vodotěsným uzávěrem. Viz. obrázek 2. Mezitím kamer vstoupí do stavu inteligentní nahrávání videa. Když se objekt pohybuje před kamerou, fotoaparát začne nahrávat 10 sekund videa. Krátkým stiskem tlačítka pro zapnutí kamery se změní režim na focení při detekci pohybu (žlutá a červená kontrolka bude svítit společně) Viz. obrázek 3. Když se objekt pohybuje před kamerou, fotoaparát začne fotit. Nekonečné nahrávání v pohybové detekci: Pokud je MicroSD plná, začnou se nejstarší záznamy (video i foto) přemazávat. Tuto funkci vypnete tlačítkem pro zapnutí kamery. 15. Systémové nastavení parametrů Připojte kameru na TV out režim. Dlouhým stiskem tlačítka záznam / přehrání se Vám zobrazí menu jako na obrázku č. 4 Krátkým stiskem záznam / přehrání vyberete nebo ukončíte nastavení. Tlačítky pro zapnutí kamery nebo přisvětlení se pohybujete v menu. Stiskem záznam / přehrání uložíte a ukončíte výběr.

9 Položky menu: Kvalita videa: Fine, Standard, Economy. Kvalitu záznamu nastavujte s ohledem na kapacitu paměťové karty a délku záznamu, které chcete zaznamenat. Používejte pouze vysoko rychlostní micro SD karty, při použití nevyhovují, by mohlo dojít k sekání videa. Délka zachyceného záznamu: 10 s, 1min, 5min a 10minut. Jedná se o čas, který má kamera nahrávat při pohybové detekci. Automatické vymazávání: ON/OFF. Jedná se o funkci kdy při zapnutí této funkce a naplnění kapacity paměťové karty dojde k přemazávání nejstarších záznamů. Vstupní čas: Pokud je časové razítko na videozáznamu nesprávně přejděte prosím k nastavení času a data. Frekvence světla: 60Hz nebo 50Hz, tento parametr nastavte dle používaného prostředí. Formát video výstupu: PAL, NTSC. Pokus používáte pro přehrání funkci TV-OUT překontrolujte, jestli máte správný formát mohlo by dojít ke zhoršení barev. Jazyk : Angličtina nebo Čínština Resetování: Pokud chcete systém resetovat stiskněte tlačítko záznam / přehrání na volbě EXECUTE

10 16. Nastavení systémové času: Pokud je časová známka na videozáznamu špatná, nastavte správný čas. Metoda 1 : Nastavení pomocí TV, nastavení v základním menu. Metoda 2: Nastavení pomocí PC. 1.Nejprve vypněte kameru a spojte ji pomocí USB kabelu. 2.Otevřete vyměnitelný disk. 3.Na vyměnitelném disku vytvořte soubor TIME.TXT 4. Do textu napište čas v tomto formátu :45:56 mezi datem a časem je mezera 5. Zapněte kameru, datum bude aktualizovaný. Pokud baterie nebude dlouho nabitá a přístroj bude nečinný, čas se automaticky nastaví na základní hodnotu. 17. Resetování systému. Pokus kamera pracuje nestandardně je možné kameru resetovat. To provedete tak, že pod zadním vodotěsným uzávěrem tenkým předmětem stiskněte tlačítko RESET. Systém by měl po tomto zákroku pracovat opět správně.

11 Technické parametry: Typ senzoru 5.0 Mega CMOS SENSOR Foto formát JPG 2560x1920 Video formát AVI HD 1280x720 Počet snímků za sekundu 30/s Úhel záběru 120 Minimální osvětlení 1lus Světelná frekvence 50Hz, 60Hz Kvality videa Superior,Standard,Economic Přepisování záznamu Volitelné zapnuto/vypnuto Čas při detekci pohybu 10s, 1min, 5 min, 10min Video výstup NTSC, PAL Vibrování Zabudované Kapacita beterie 3.7V/900mAh Výdrž baterie Cca 3 hodiny při vypnutém přisvětlení AC adaptér DC5V 500mA Čas nabíjení Cca 3 hodiny USB rozhraní Vysokorychlostní USB 2.0 Typ paměťových karet MicroSD Kapacita paměťové karty 1GB-32GB Voděodolnost 30m Hmotnost 75g Rozměry 90x41x36mm Prodejce si vyhrazuje právo na drobné změny oproti skutečnému ovládání kamery. Některé parametry kamery nemusí být shodné s tímto návodem. Kamera prochází vylepšováním jak hardwaru tak i softwaru. Změny nemusí být přesně popsány v návodu.

12 dovozce: AJ TRADE s.r.o. Tyršova 293,Jičín Tel: Ičo:

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu

Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Sportovní hodinky s kamerou a detekcí pohybu Návod k použití Hlavní výhody přístroje: Výdrž baterie až 90min Detekce pohybu Sportovní design www.spyshops.cz stránka 1 1. Začínáme Funkce hodinek : - Pracují

Více

Návod na hodinky s kamerou model SY-195

Návod na hodinky s kamerou model SY-195 Návod na hodinky s kamerou model SY-195 ( doplněk k originálnímu návodu ) Funkce hodinek : - Pracují i při nízkém osvětlení - Volitelné video rozlišení : 1280x720, 640x480, 352x288 - Rozlišení fotek :

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

HDTV kamera do auta černá skříňka

HDTV kamera do auta černá skříňka HDTV kamera do auta černá skříňka (uživatelská příručka) v1.2 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Sluneční brýle s kamerou

Sluneční brýle s kamerou Sluneční brýle s kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny skel

Více

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod.

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Uživatelská příručka Hodinky s kamerou Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových

Více

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením

Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Flash disk s HD kamerou a IR přisvícením Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125 SHX trading s.r.o 1 1. Zobrazení přístroje 1. Tlačítko na

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Uživatelský manuál Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Úvod Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt, monitorovací systém s možností záznamu zvuku a obrazu na paměťovou kartu. Systém dokáže nahrávat

Více

Minikamera s detekcí pohybu

Minikamera s detekcí pohybu Minikamera s detekcí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Malá rozměry Snadné ovládání Detekce pohybu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Manuální nahrávání b) Mode Switch přepněte

Více

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi elegantní design s možností výměny skel za dioptrická; Skvělý poměr výkon/cena Snadné ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

USB flash disk s kamerou MF-828

USB flash disk s kamerou MF-828 USB flash disk s kamerou MF-828 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis výrobku TF Card

Více

RD32 Sportovní kamera

RD32 Sportovní kamera RD32 Sportovní kamera Uživatelská příručka Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Obsah Přehled přístroje UP5... Chyba! Záložka není

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Uživatelský manuál. OXE Double HD. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE Double HD. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE Double HD Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Děkujeme Vám za volbu našeho výrobku Oxe Double (Černá skříňka

Více

Kamera v knoflíku. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

Kamera v knoflíku. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , Kamera v knoflíku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.Zobrazení přístroje 1 USB

Více

Budík s HD kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita

Budík s HD kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita Budík s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž cca 5-6 hodin nahrávání Vzhledem k výkonu malá velikost FULL HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje Popis budíku

Více

Elegantní brýle s HD kamerou

Elegantní brýle s HD kamerou Elegantní brýle s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny

Více

Hodinky s kamerou MF-HWC08

Hodinky s kamerou MF-HWC08 Hodinky s kamerou MF-HWC08 Návod k obsluze (doplněk k originálnímu návodu) Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz

Více

IR špionážní hodinky Návod k použití

IR špionážní hodinky Návod k použití IR špionážní hodinky Návod k použití www.spyshop.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18

Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18 Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Kamera pro domácí mazlíčky

Kamera pro domácí mazlíčky Kamera pro domácí mazlíčky Návod k použití Poslední revize: 8.4.2013 OBSAH: PŘEDMLUVA... 3 TECHNICKÉ SPECIFIKACE... 4 OPERAČNÍ INSTRUKCE... 4 Zobrazení telefonního čísla... 4 Zobrazení dostupné kapacity

Více

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Hlavní výhody Detekce pohybu Dlouhá výdrž baterie Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 2. Ovládání Nabíjení vestavěné baterie: Baterii

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

IR hodinky s kamerou Návod k použití

IR hodinky s kamerou Návod k použití IR hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m.

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Špionážní hodinky, 1920x1080px

Špionážní hodinky, 1920x1080px Špionážní hodinky, 1920x1080px Návod k použití Hlavní výhody přístroje: Video v rozlišení 1920x1080px při 30 FPS v Fotografie v rozlišení 4032x3024px Elegantní design www.spyobchod.cz stránka 1 1. Ovládací

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Nový, neokoukaný design Lze použít jako diktafon pro nahrávání samotného zvuku Při nahrávání videa i samotného audia na hodinkách na rozdíl od

Více

Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití

Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H

Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H Návod na hodinky s IR kamerou model SY-IRW-H ( doplněk k originálnímu návodu ) Tyto hodinky jsou mezi prvními hodinkami s IR kamerou, která umoźňuje natáčet i v téměř úplné tmě! Důležité upozornění ohledně

Více

Power banka s kamerou a detecí pohybu

Power banka s kamerou a detecí pohybu Power banka s kamerou a detecí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Klíčenka s FULL HD kamerou

Klíčenka s FULL HD kamerou Klíčenka s FULL HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: FULL HD rozlišení videa, 1920x1280, překvapivě čistý obraz Velmi realistický, s velice chytrým skrytím USB konektoru a mikro SD karty

Více

Nástěnné hodiny se skrytou kamerou a PIR čidlem

Nástěnné hodiny se skrytou kamerou a PIR čidlem Nástěnné hodiny se skrytou kamerou a PIR čidlem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

Zetta Z16. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele. SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

Zetta Z16. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele. SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , Zetta Z16 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý průvodce 1) Zařízení nabijte

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál.

Uživatelský manuál. OXE BlackBox. Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Uživatelský manuál OXE BlackBox Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Pozorně si přečtěte tento manuál před instalací a použitím tohoto

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Diktafon s rotační kamerou

Diktafon s rotační kamerou Diktafon s rotační kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Malé rozměry Otočná kamera Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu Rewind - Zpětné přetáčení Microphone hole - Mikrofon Forward

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance

Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Secutron UltraLife VOX kamera v powerbance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Klíčenka se skrytou Full HD kamerou

Klíčenka se skrytou Full HD kamerou Klíčenka se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Zprovoznění

Více

ÚVOD. Struktura produktu

ÚVOD. Struktura produktu ÚVOD Děkujeme Vám za zakoupení tohoto digitálního video rekordéru. Paměť vašeho rekordéru může být rozšířená až na 32GB a poskytnout vám tak mimořádný výkon. Nejdřív si prosím přečtěte uživatelský návod.

Více

Potápěčské brýle s kamerou

Potápěčské brýle s kamerou Potápěčské brýle s kamerou Fotí Natáčí video 1280*960 Tento produkt patřící do sekce MINI DV produktů vyvolává v dnešní době velkou poptávku. Zařízení funguje jako digitální kamera, fotoaparát, nahrávač

Více

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance

Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Secutron UltraLife-VOX kamera v power bance Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

www.mojenakupy.cz Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu, záznamem na SD kartu a dálkovým ovládáním, typ 6382

www.mojenakupy.cz Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu, záznamem na SD kartu a dálkovým ovládáním, typ 6382 www.mojenakupy.cz Skrytá kamera v budíku s detekcí pohybu, záznamem na SD kartu a dálkovým ovládáním, typ 6382 návod k použití Vážení zákazníci, před použitím kamery si prosím přečtěte tento návod. Základní

Více

Kovová minikamera do auta, 1080p

Kovová minikamera do auta, 1080p Kovová minikamera do auta, 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis zařízení

Více

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu.

1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV. Menu. 1. Obsah balení 1. Prestigio car DVR 2. Montážní přísavka 3. Nabíječ 5VDC 4. Kabel USB 5. Průvodce rychlým startem 6. Kabel AV 2. Popis výrobku 1 Slot pro kartu SD/MMC 10 UP (nahoru) 2 Mikrofon 11 REC/Snap

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka DVR68WIFI Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka Uživatelská příručka DVR kamera je určena k instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Obsah... 2 Technické specifikace... 2 Popis

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz Rychlý průvodce www.spyobchod.cz

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu

Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Full HD mini kamera s otočným objektivem a detekcí pohybu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Mini DVR s jedním kanálem

Mini DVR s jedním kanálem Mini DVR s jedním kanálem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Velmi příznivá cena www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Uživatelský manuál DVR-05

Uživatelský manuál DVR-05 Uživatelský manuál DVR-05 Specifikace: Rozlišení Zorný úhel objektivu Kapacita baterie Pohotovostní čas Skladovací teplota Provozní teplota Provozní vlhkost Maximální kapacita záznamu Formát videa USB

Více

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu,

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu, Návod k použití 1 2 3 OBSAH Úvod Certifikace výrobku Přehled produktu Vlastnosti Nastavení výrobku Obsah balení a příslušenství Obsah balení Volitelné příslušenství Popis funkcí 1. Začínáme 2. Změna režimu

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10

Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10 Počítačová myš s kamerou a PIR čidlem LawMate PV- MU10 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px

Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Tužka s kamerou EKONOMY, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací tlačítko

Více

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál KAMERA STALKER Uživatelský manuál Popis tlačítek a kamery 1. Tlačítko RESET 5. Tlačítko MENU 9. Tlačítko LOCK 13. Mikrofon 2. Tlačítko UP 6. Tlačítko DOWN 10. USB 14. Infrared LED 3. Tlačítko MODE 7. Tlačítko

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Digitální hodiny AI-TC029-2 se skrytou Full HD kamerou

Digitální hodiny AI-TC029-2 se skrytou Full HD kamerou Digitální hodiny AI-TC029-2 se skrytou Full HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz

Více

Hodiny s kamerou a extrémní výdrží

Hodiny s kamerou a extrémní výdrží Hodiny s kamerou a extrémní výdrží Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Špičkové provedení skryté kamery Extrémní vydrž na vestavěnou baterii až 30 dní v pohotovostním režimu Praktický software pro

Více

MD80 Uživatelský manuál

MD80 Uživatelský manuál Uživatelský manuál strana 1 Obsah 1. Úvod...3 2. Parametry...3 3. Obsah balení...3 4. Popis produktu...4 5. Připevnění...4 5.1 Uchycení pomocí klipsu...4 5.2 Uchycení pomocí držáku...5 5.3 Šňůrka na krk...5

Více

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou, IR

Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou, IR Digitální hodiny se skrytou Full HD kamerou, IR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

HD rozlišení videa Kontinuální nahrávání díky stálému připojení na síť Tzv. Pre-motion mód (čidlo zachytí objekt ještě před jeho vstupem do záběru

HD rozlišení videa Kontinuální nahrávání díky stálému připojení na síť Tzv. Pre-motion mód (čidlo zachytí objekt ještě před jeho vstupem do záběru Nástěnné hodiny Návod k použití Hlavní výhody produktu: HD rozlišení videa Kontinuální nahrávání díky stálému připojení na síť Tzv. Pre-motion mód (čidlo zachytí objekt ještě před jeho vstupem do záběru

Více

USB Flash disk Esonic CAM-U7

USB Flash disk Esonic CAM-U7 USB Flash disk Esonic CAM-U7 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 2. Začátek

Více

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: DVR přijímač Návod k použití Hlavní výhody produktu: Možnost podrobného nastavení jednotlivých funkcí Možnost připojit a nahrávat záznam ze dvou kamer najednou (1. kamera video, 2. kamera fotky) Síťový

Více

Špičkový diktafon ve flash disku

Špičkový diktafon ve flash disku Špičkový diktafon ve flash disku Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi dlouhá doba pohotovosti až 25 dní Možnost externího napájení z USB portu v PC Možnost volit nepřetržité nahrávání nebo nahrávání

Více

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam Uživatelský manuál PIR čidlo s kamerou OXE PirCam Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Vítejte! Děkujeme, že jste si vybrali OXE PirCam.

Více

Špionážní pero s kamerou, 720x480px

Špionážní pero s kamerou, 720x480px Špionážní pero s kamerou, 720x480px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Nízká pořizovací cena Výdrž cca 90 minut kontinuálního záznamu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. Ovládací

Více

Esonic CAM-U7 - skrytá kamera ve flash disku

Esonic CAM-U7 - skrytá kamera ve flash disku Esonic CAM-U7 - skrytá kamera ve flash disku Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

Uživatelský manuál. Mini DVR na 1 kameru OXE MDV1001

Uživatelský manuál. Mini DVR na 1 kameru OXE MDV1001 Uživatelský manuál Mini DVR na 1 kameru OXE MDV1001 Vlastnosti DC 12V adaptér 1 video vstup a 1 video výstup ARM + DSP technologie kombinovaná s prvotřídní technologií komprese Podpora paměťové TF karty

Více

Skrytá minikamera Zetta Z12

Skrytá minikamera Zetta Z12 Skrytá minikamera Zetta Z12 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce 1) Zařízení

Více

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR

ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR ZRCÁTKO S VESTAVĚNOU DVR KAMEROU DS-430DVR Děkujeme vám za zakoupení zařízení od naší společnosti. Před použitím si přečtěte prosím tento návod k obsluze. POPIS DOTYKOVÝCH TLAČÍTEK NA ČELNÍM PANELU: -

Více

AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických specifikací. Přečtěte

Více

Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance

Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance Diktafon Esonic MQ-L500 v powerbance Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

Stmívací čidlo s HD kamerou

Stmívací čidlo s HD kamerou Stmívací čidlo s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi snadné ovládání Výdrž baterie v pohotovostním režimu až 5 dní Profesionální zpracování, vč. skrytí kamery a mikrofonu www.spyobchod.cz

Více

Obsah 1. Úvod...3. Specifikace

Obsah 1. Úvod...3. Specifikace Obsah 1. Úvod...3 2. Parametry...3 3. Obsah balení...4 4. Popis produktu...5 5. Připevnění...5 5.1 Uchycení pomocí klipsu...5 5.2 Uchycení pomocí držáku...6 5.3 Šňůrka na krk...6 5.4 Další možná přichycení...6

Více

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více