Pokyny k vyplnění výkazů externích výkonů. pro společnost Lovochemie, a.s. Lovosice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pokyny k vyplnění výkazů externích výkonů. pro společnost Lovochemie, a.s. Lovosice"

Transkript

1 Pokyny k vyplnění výkazů externích výkonů pro společnost Aktualizace ke dni:

2 Obsah 1. Úvod Druhy výkazů a jejich použití Pokyny k vyplnění výkazů Výkaz externích výkonů - základní Krycí list Výkaz práce Výkaz materiálu Výkaz strojů a cestovného Výkaz externích výkonů - sloučený Krycí list Výkaz externích výkonů Výkaz externích výkonů - pro více zakázek Krycí list Výkaz pro více zakázek Závěr... 8 Strana 2 (celkem 9)

3 1. Úvod Ve společnosti se na výkonů údržby podílí mnoho externích dodavatelů (dále jen kontraktorů). Při dokladování těchto výkonů a použitého účtovaného materiálu (dále budou zmiňovány pouze výkony údržby, na vykazování materiálu platí podobné postupy), je vyžadována jednotná forma dokumentace externích výkonů údržby. K tomu účelu jsou na níže uvedeném odkaze webu společnosti k dispozici ke stažení výkazy uvedené v odstavci č. 2.: Používání těchto výkazů je pro kontraktory závazné dle platně uzavřených smluv. 2. Druhy výkazů a jejich použití Pro vykazování externích výkonů údržby se používají tyto 3 druhy výkazů: Výkaz externích výkonů - základní Výkaz externích výkonů - sloučený Výkaz externích výkonů - pro více zakázek Každý z uvedených výkazů lze použít pro různé účely. Použití druhu výkazu záleží na kontraktorovi a jeho povaze výkonu údržby (pokud není smluvně dohodnuto jinak). Výkazy jsou vytvořeny ve formátu XLSX (Microsoft Office Excel 2007) a obsahují vždy několik listů. Jednotlivé listy jsou zamknuty a je možné editovat pouze určené buňky. Listy výkazů lze zkopírovat a vytvářet další listy, pokud by řádky jednotlivých listů nestačily. Po vyplnění výkazu se všechny listy výkazu vytisknou a přiloží jako přílohy k faktuře. Elektronicky se nikam neposílají (pokud není smluvně dohodnuto jinak). 3. Pokyny k vyplnění výkazů V následujících odstavcích jsou uvedeny pokyny k vyplnění jednotlivých druhů výkazů. Pro orientaci jsou názvy kolonek výkazů psány kurzívou a tučně zvýrazněny. 3.1 Výkaz externích výkonů - základní Tento dokument je základním druhem výkazu externích výkonů. Používá se pro vykazování zvlášť výkonů práce, výkazů materiálu a výkazů výkonů strojů a cestovních nákladů. Obsahuje tyto listy: Krycí list Výkaz práce Výkaz materiálu Výkaz strojů a cestovného Níže jsou uvedeny pokyny k vyplnění jednotlivých listů Krycí list Obsahuje základní identifikační údaje. Levá strana je určena pro informace o kontraktorovi (dodavatel výkonů údržby), pravá strana je určena pro informace o objednateli (Lovochemie, a.s.). Dále obsahuje tyto údaje k vyplnění: Strana 3 (celkem 9)

4 vyhotovení Číslo zakázky SAP PM Lovochemie Název akce Provoz / Stavba / Zařízení Počet stran výkazů práce Počet stran výkazů materiálu Počet stran výkazů výkonů strojů předání Razítko a podpis zástupce objednatele - vložit datum, kdy bylo ukončeno vyplnění výkazu - JE DŮLEŽITÉ vložit číslo zakázky evidované v systému SAP PM v Lovochemii!!! (číslo se přenáší do všech listů výkazu) - vložit textový popis akce - vložit textový popis provozu / stavby / zařízení, kde byly prováděny výkony údržby - vložit počet vyplněných listů výkazů práce - vložit počet vyplněných listů výkazů materiálu - vložit počet vyplněných listů výkazů výkonů strojů a cestovních nákladů - vložit datum, kdy byl předán předmět smlouvy - po vytisknutí podepsat a orazítkovat papírový výkaz (nevyplňovat elektronicky) Výkaz práce Slouží k vyplnění údajů o provedené práci. Obsahuje tyto údaje k vyplnění: Pořadové číslo výkazu Celkový popis práce - vložit celkový stručný textový popis provedené práce Jméno a příjmení - vložit jméno a příjmení pracovníka Profese - vložit kód profese, např. S pro strojní, E pro elektro nebo M pro MaR Odbornost - vložit popis odbornosti, např. zámečník, svářeč, diagnostik MaR apod. Popis práce - vložit stručný text popisu práce Počet - vložit počet měrných jednotek, např. vykazovaných hodin (možno i v desetinném vyjádření v desítkové soustavě), počty kusů apod. - vložit měrnou jednotku, např. hod, ks, m apod. Cena za bez DPH - vložit sazbu za měrnou jednotku v Kč (možno vložit v desetinném vyjádření, bude zaokrouhleno na celé Po vyplnění hodnot v kolonkách Počet a Cena za bez DPH bude automaticky Výkaz materiálu Slouží k vyplnění údajů o vykázaném spotřebovaném materiálu. Obsahuje tyto údaje k vyplnění: Pořadové číslo výkazu Popis použití materiálu - vložit celkový stručný textový popis použití materiálu Strana 4 (celkem 9)

5 Kód materiálu - vložit např. skladový kód materiálu - NEPOVINNÝ ÚDAJ Popis materiálu - vložit stručný text popisu materiálu Katalogové číslo - vložit např. katalogové číslo materiálu - NEPOVINNÝ ÚDAJ Počet - vložit počet měrných jednotek materiálu - vložit měrnou jednotku, např. ks, bm, kg apod. Cena za bez DPH - vložit cenu za měrnou jednotku v Kč (možno vložit Po vyplnění hodnot v kolonkách Počet a Cena za bez DPH bude automaticky Výkaz strojů a cestovného Slouží k vyplnění údajů o výkazu výkonů použitých strojů a zároveň k výkazu cestovních nákladů. Obsahuje tyto údaje k vyplnění: Pořadové číslo výkazu Popis výkonů strojů - vložit celkový stručný textový popis výkonů strojů Popis stroje (registrační značka) - vložit textový popis stroje (vozidla) nebo registrační značku vozidla Popis výkonu stroje / Popis cesty - vložit textový popis výkonu stroje, respektive cesty Výkon od (hod.) - vložit časový údaj začátku výkonu stroje ve formátu HH:MM (např. 10:30) Výkon do (hod.) - vložit časový údaj konce výkonu stroje ve formátu HH:MM (např. 12:30) Hodin. sazba bez DPH - vložit hodinovou sazbu výkonu stroje v Kč (možno vložit v desetinném vyjádření, bude zaokrouhleno na celé Počet km - vložit počet ujetých kilometrů (možno vložit číslo) Sazba km bez DPH - vložit sazbu na 1 kilometr v Kč (možno vložit Po vyplnění hodnot v kolonkách Výkon od (hod.) a Výkon do (hod.) bude automaticky vypočten celkový čas výkonu stroje v hodinách (ve formátu HH:MM). Po vyplnění hodnot v kolonkách Výkon od (hod.), Výkon do (hod.), Hodin. sazba bez DPH, Počet km a Sazba km bez DPH bude automaticky 3.2 Výkaz externích výkonů - sloučený Tento dokument je alternativním sdruženým druhem základního výkazu externích výkonů. Používá se pro vykazování málo četných výkonů práce, výkazů materiálu a výkazů výkonů strojů a cestovních nákladů. Obsahuje tyto listy: Strana 5 (celkem 9)

6 Krycí list Výkaz externích výkonů Níže jsou uvedeny pokyny k vyplnění jednotlivých listů Krycí list Obsahuje základní identifikační údaje. Levá strana je určena pro informace o kontraktorovi (dodavatel výkonů údržby), pravá strana je určena pro informace o objednateli (Lovochemie, a.s.). Dále obsahuje tyto údaje k vyplnění: vyhotovení Číslo zakázky SAP PM Lovochemie Název akce Provoz / Stavba / Zařízení Počet stran sloučených výkazů předání Razítko a podpis zástupce objednatele - vložit datum, kdy bylo ukončeno vyplnění výkazu - JE DŮLEŽITÉ vložit číslo zakázky evidované v systému SAP PM v Lovochemii!!! (číslo se přenáší do všech listů výkazu) - vložit textový popis akce - vložit textový popis provozu / stavby / zařízení, kde byly prováděny výkony údržby - vložit počet vyplněných listů sloučených výkazů - vložit datum, kdy byl předán předmět smlouvy - po vytisknutí podepsat a orazítkovat papírový výkaz (nevyplňovat elektronicky) Výkaz externích výkonů Slouží k vyplnění údajů o provedené práci, o vykázaném spotřebovaném materiálu a výkazu výkonů použitých strojů a zároveň k výkazu cestovních nákladů. Obsahuje tři oddíly. Oddíl Výkaz práce obsahuje tyto údaje k vyplnění: Poř. č. výkazu Celkový popis práce - vložit celkový stručný textový popis provedené práce Jméno a příjmení - vložit jméno a příjmení pracovníka Profese - vložit kód profese, např. S pro strojní, E pro elektro nebo M pro MaR Odbornost - vložit popis odbornosti, např. zámečník, svářeč, diagnostik MaR apod. Popis práce Počet Cena za bez DPH - vložit stručný text popisu práce - vložit počet měrných jednotek, např. vykazovaných hodin (možno i v desetinném vyjádření v desítkové soustavě) - vložit měrnou jednotku, např. hod, ks, m apod. - vložit sazbu za měrnou jednotku v Kč (možno vložit v desetinném vyjádření, bude zaokrouhleno na celé Po vyplnění hodnot v kolonkách Počet a Cena za bez DPH bude automaticky Oddíl Výkaz materiálu obsahuje tyto údaje k vyplnění: Popis použití materiálu - vložit celkový stručný textový popis použití materiálu Strana 6 (celkem 9)

7 Kód materiálu - vložit např. skladový kód materiálu - NEPOVINNÝ ÚDAJ Popis materiálu - vložit stručný text popisu materiálu Katalogové číslo - vložit např. katalogové číslo materiálu - NEPOVINNÝ ÚDAJ Počet - vložit počet měrných jednotek materiálu Cena za bez DPH - vložit měrnou jednotku, např. ks, bm, kg apod. - vložit cenu za měrnou jednotku v Kč (možno vložit Po vyplnění hodnot v kolonkách Počet a Cena za bez DPH bude automaticky Oddíl Výkaz výkonů strojů a cestovních nákladů obsahuje tyto údaje k vyplnění: Popis výkonů strojů - vložit celkový stručný textový popis výkonů strojů Popis stroje (registrační značka) - vložit textový popis stroje (vozidla) nebo registrační značku vozidla Popis výkonu stroje / Popis cesty - vložit textový popis výkonu stroje, respektive cesty Výkon od (hod.) - vložit časový údaj začátku výkonu stroje ve formátu HH:MM (např. 10:30) Výkon do (hod.) - vložit časový údaj konce výkonu stroje ve formátu HH:MM (např. 12:30) Hodin. sazba bez DPH - vložit hodinovou sazbu výkonu stroje v Kč (možno vložit v desetinném vyjádření, bude zaokrouhleno na celé Počet km - vložit počet ujetých kilometrů (možno vložit číslo) Sazba km bez DPH - vložit sazbu na 1 kilometr v Kč (možno vložit Po vyplnění hodnot v kolonkách Výkon od (hod.) a Výkon do (hod.) bude automaticky vypočten celkový čas výkonu stroje v hodinách (ve formátu HH:MM). Po vyplnění hodnot v kolonkách Výkon od (hod.), Výkon do (hod.), Hodin. sazba bez DPH, Počet km a Sazba km bez DPH bude automaticky Spodní část výkazu obsahuje tento údaj k vyplnění: 3.3 Výkaz externích výkonů - pro více zakázek Tento dokument je alternativním zjednodušeným druhem základního výkazu externích výkonů. Používá se pro vykazování velmi četných výkonů práce, výkazů materiálu a výkazů výkonů strojů a cestovních nákladů na mnoha zakázkách. Neobsahuje všechny kolonky, které obsahuje základní výkaz. Obsahuje tyto listy: Strana 7 (celkem 9)

8 Krycí list Výkaz pro více zakázek Níže jsou uvedeny pokyny k vyplnění jednotlivých listů Krycí list Obsahuje základní identifikační údaje. Levá strana je určena pro informace o kontraktorovi (dodavatel výkonů údržby), pravá strana je určena pro informace o objednateli (Lovochemie, a.s.). Dále obsahuje tyto údaje k vyplnění: vyhotovení - vložit datum, kdy bylo ukončeno vyplnění výkazu Název akce - vložit textový popis akce Provoz / Stavba / Zařízení - vložit textový popis provozu / stavby / zařízení, kde byly prováděny výkony údržby Počet stran výkazů pro více zakázek - vložit počet vyplněných listů výkazů pro více zakázek předání Razítko a podpis zástupce objednatele - vložit datum, kdy byl předán předmět smlouvy - po vytisknutí podepsat a orazítkovat papírový výkaz (nevyplňovat elektronicky) Výkaz pro více zakázek Slouží k vyplnění údajů o provedené práci, o vykázaném spotřebovaném materiálu a výkazu výkonů použitých strojů a zároveň k výkazu cestovních nákladů. Obsahuje tyto údaje k vyplnění: Pořadové číslo výkazu Celkový popis práce - vložit celkový stručný textový popis provedené práce Zakázka SAP Lovochemie - JE DŮLEŽITÉ vložit číslo zakázky evidované v systému SAP PM v Lovochemii!!! Jméno a příjmení - vložit jméno a příjmení pracovníka Popis - vložit stručný text popisu práce nebo materiálu nebo výkonu stroje nebo cesty Technické místo Evidenční číslo - vložit kód technického místa ze systému SAP PM nebo evidenční číslo zařízení Počet - vložit počet měrných jednotek Cena bez DPH Poznámka - vložit měrnou jednotku, např. ks, bm, kg, km apod. - vložit cenu za měrnou jednotku v Kč (možno vložit k vyplněnému řádku Po vyplnění hodnot v kolonkách Počet a Cena bez DPH bude automaticky 4. Závěr Cíle společnosti je neustálé zvyšování nároků na kontraktory, aby své výkony údržby prováděli co neefektivněji a zároveň aby byli schopni je řádně a přehledně dokladovat. Jednou z oblastí je jednotná forma dokumentace externích výkonů Strana 8 (celkem 9)

9 údržby. Ta by měla přispět k vyšší přehlednosti a urychlení procesu kontroly a schvalování faktur. V neposlední řadě se tímto předchází nesrovnalostem a chybějícím informacím, které by měly za následek odmítnutí nebo oddálení fakturace za provedené výkony údržby. Strana 9 (celkem 9)

Příručka. pro akreditovaná pracoviště. Aktualizace: 24. 2. 2011

Příručka. pro akreditovaná pracoviště. Aktualizace: 24. 2. 2011 Příručka pro akreditovaná pracoviště Aktualizace: 24. 2. 2011 1 OBSAH: Podmínky akreditovaného pracoviště pro účast na projektu... 3 Povinnosti akreditovaného pracoviště při účasti na projektu... 3 Postup

Více

Roční zpráva o plnění povinnosti zpětného odběru elektrozařízení a odděleného sběru elektroodpadů Vykazovaný rok...

Roční zpráva o plnění povinnosti zpětného odběru elektrozařízení a odděleného sběru elektroodpadů Vykazovaný rok... Příloha č. 4 k vyhlášce č. 352/2005 Sb. Roční zpráva o plnění povinnosti zpětného odběru elektrozařízení a odděleného sběru elektroodpadů Vykazovaný rok... Evidenční číslo (Vyplní MŽP) List č. Počet listů

Více

Metodika pro pořizování a předávání dokladů

Metodika pro pořizování a předávání dokladů Metodika pro pořizování a předávání dokladů pro komunikaci mezi poskytovateli zdravotních služeb a zdravotními pojišťovnami Verze 6.2 Doplněk č. 30 textu metodiky Upravené znění na základě výsledků projednání

Více

Metodika pro pořizování a předávání dokladů

Metodika pro pořizování a předávání dokladů Metodika pro pořizování a předávání dokladů pro komunikaci mezi poskytovateli zdravotních služeb a zdravotními pojišťovnami Verze 6.2 Doplněk č. 35 textu metodiky Upravené znění na základě výsledků projednání

Více

Dodávky kotoučů pro tisk jízdenek v automatech, kotoučů pro prodejny a papírových jízdenek v blocích

Dodávky kotoučů pro tisk jízdenek v automatech, kotoučů pro prodejny a papírových jízdenek v blocích Ing. Vychodil/585 533 141 19.6.2018 Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky, zadávanou sektorovým zadavatelem, s názvem Dodávky kotoučů pro tisk jízdenek v automatech, kotoučů

Více

Příručka. pro realizátory vzdělávacích aktivit. Verze 0.4. Datum aktualizace:

Příručka. pro realizátory vzdělávacích aktivit. Verze 0.4. Datum aktualizace: Verze 0.4 Příručka pro realizátory vzdělávacích aktivit Datum aktualizace: 31.3.2011 Obsah Podmínky pro realizátory vzdělávacích aktivit účastnící se projektu... 3 Povinnosti pro realizátory vzdělávacích

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 712 Cestovní ruch pro všechny Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i přímo z textu daného

Více

PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od

PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ. Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od PŘÍLOHY K DOKUMENTACI ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Výběr autobusového dopravce města Vyškova 4 linky, na období od 1. 1. 2018 Zadavatel: se sídlem: zástupce: Město Vyškov Masarykovo náměstí 108/1, 682 01 Vyškov Ing.

Více

Výkaz výdajů, žádost o platbu a čerpání rozpočtu

Výkaz výdajů, žádost o platbu a čerpání rozpočtu Výkaz výdajů, žádost o platbu a čerpání rozpočtu Obsah Výkaz výdajů: 1. Soupiska účetních dokladů 2. Členění dle kódu výdaje Žádost o platbu 1. Pokyny pro vyplnění výdajů v ŽoP Čerpání rozpočtu: 1. Předkládání

Více

Metodika pro pořizování a předávání dokladů

Metodika pro pořizování a předávání dokladů Metodika pro pořizování a předávání dokladů pro komunikaci mezi poskytovateli zdravotních služeb a zdravotními pojišťovnami Verze 6.2 Doplněk č. 34 textu metodiky Upravené znění na základě výsledků projednání

Více

Vyhotovení pro dodavatele

Vyhotovení pro dodavatele 1 Vyhotovení pro dodavatele 1 VYSVĚTLIVKY Doprava vybraných výrobků podléhajících spotřební dani, které byly uvedeny do volného daňového oběhu v odesílajícím členském státě 1. Obecné pokyny 1.1. V souladu

Více

Roční zpráva o plnění povinnosti zpětného odběru pneumatik. Vykazovaný rok: Strana č. Celkový počet stran hlášení

Roční zpráva o plnění povinnosti zpětného odběru pneumatik. Vykazovaný rok: Strana č. Celkový počet stran hlášení Příloha č. 3 k vyhlášce č. /2015 Sb. Roční zpráva o plnění povinnosti zpětného odběru pneumatik Vykazovaný rok: Evidenční číslo povinné osoby - Seznam: Povinná osoba / provozovatel kolektivního systému

Více

PŘÍLOHA č.2 - Vstupní formulář / V-13 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

PŘÍLOHA č.2 - Vstupní formulář / V-13 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO Název IČO IČZ smluvního ZZ Číslo smlouvy PŘÍLOHA č.2 - Vstupní formulář / V-13 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost smlouvy ode dne Číslo složky Číslo dodatku Datum uplatnění od Datum

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká republika MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Tel. 257042590 Fax 257042609 IČ 00006947 V Praze dne 10.5.2013 PID: MFCR3XFHLH Č. j.: MF-58200/2013/23-2302 Věc: Referent: Příloha:

Více

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Odstranění křoví -zimní období. Cena s DPH v CZK 0,00 0,00. Cena bez DPH. Kód: 27/2014

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Odstranění křoví -zimní období. Cena s DPH v CZK 0,00 0,00. Cena bez DPH. Kód: 27/2014 REKAPITULACE STAVBY Kód: 27/2014 KSO: Místo: Obvod ST Zlín Datum: 25.11.2014 CC-CZ: Zadavatel: Projektant: D D D Poznámka: Cena bez DPH 0,00 DPH základní snížená Sazba daně Základ daně Výše daně 21,00%

Více

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích OBEC DŽBÁNICE Džbánice 50, 671 71 Hostěradice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Zadávací dokumentace stavby STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Název zakázky: Revitalizace obvodových

Více

Ekonomický systém UK 2. LF (EIS) https://leonardo.lf2.cuni.cz

Ekonomický systém UK 2. LF (EIS) https://leonardo.lf2.cuni.cz Ekonomický systém UK 2. LF (EIS) https://leonardo.lf2.cuni.cz Požadavky na systém: Do ekonomického systému se připojíte zadáním výše uvedené internetové adresy. Operační systém Windows XP nebo vyšší (vista,

Více

SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY

SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY od 1. 2. 2017 SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY Slevy úrovně 1 pro podání se Zákaznickou kartou České pošty Podmínky slev při podání se Zákaznickou kartou České pošty Každý držitel Zákaznické karty České pošty

Více

Požadavky na položkový rozpočet u zakázky na stavební práce

Požadavky na položkový rozpočet u zakázky na stavební práce Požadavky na položkový rozpočet u zakázky na stavební práce Požadavky na dokumenty při předkládání: žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP). Rozpočet stavby nebo jeho čerpání musí být vypracován

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Požadavky na dokumenty při předkládání: Obecné povinnosti, žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP a ZŽoP).

Požadavky na dokumenty při předkládání: Obecné povinnosti, žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP a ZŽoP). Požadavky na položkový rozpočet u zakázky na stavební práce Požadavky na dokumenty při předkládání: Obecné povinnosti, žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP a ZŽoP). OBECNÉ POVINNOSTI Zakázky zadávané

Více

REKAPITULACE STAVBY. Oprava komunikace Záplotí ,81. Cena s DPH v CZK ,61. Cena bez DPH. KomunikaceZaploti.

REKAPITULACE STAVBY. Oprava komunikace Záplotí ,81. Cena s DPH v CZK ,61. Cena bez DPH. KomunikaceZaploti. REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: KomunikaceZaploti KSO: CC-CZ: Místo: Český Těšín Datum: 24.5.2017 Zadavatel: Město Český Těšín IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: 26949890 POLANSKÝ s.r.o. DIČ: CZ26949890 Projektant:

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 1 8 3 2 6 1 7 0 IČZ smluvního ZZ 5 4 3 9 8 0 0 0 Číslo smlouvy 3 L 5 4 U 0 0 4 Název IČO KUREŠ JIŘÍ PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Více

Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ. Stručný popis oddílů kontrolního hlášení

Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ. Stručný popis oddílů kontrolního hlášení Implementation Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ Consideration Blog Autor Jitka Urxová Datum Říjen 2015 Verze Microsoft Dynamics NAV 2016 CZ Kontrolní hlášení v Microsoft Dynamics NAV

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

Návod k použití automatizovaného formuláře cestovního příkazu

Návod k použití automatizovaného formuláře cestovního příkazu Návod k použití automatizovaného formuláře cestovního příkazu Tento formulář je navržen speciálně pro vyúčtování pracovní cesty, při které se používá soukromé vozidlo nebo vozidlo z půjčovny. Usnadňuje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu pro 4 OBEC TETČICE Palackého 177, 664 17 Tetčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název školy: Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Rumburk, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že je kdykoliv přístupná z jakéhokoliv

Více

Komentář k datovému standardu a automatizovaným kontrolám obsahu F_ODPRZ_VOZ

Komentář k datovému standardu a automatizovaným kontrolám obsahu F_ODPRZ_VOZ Komentář k datovému standardu a automatizovaným kontrolám obsahu F_ODPRZ_VOZ Ohlašovací povinnost: Roční zpráva výrobce a akreditovaného zástupce vybraných vozidel o dosažení cílů stanovených v 37 odst.

Více

Opravenka č. 1. Metodika pro pořizování a předávání dokladů VZP ČR, doplněk č. 30 k verzi 6.2

Opravenka č. 1. Metodika pro pořizování a předávání dokladů VZP ČR, doplněk č. 30 k verzi 6.2 Opravenka č. 1 Metodika pro pořizování a předávání dokladů VZP ČR, doplněk č. 30 k verzi 6.2 pro komunikaci mezi poskytovateli zdravotních služeb a zdravotními pojišťovnami Ústředí Všeobecné zdravotní

Více

REKAPITULACE STAVBY CZK 0,00. Cena s DPH 0,00. Cena bez DPH. 04-03/14 SEN - centrum sociálních služeb v Třanovicích. Kód: Stavba:

REKAPITULACE STAVBY CZK 0,00. Cena s DPH 0,00. Cena bez DPH. 04-03/14 SEN - centrum sociálních služeb v Třanovicích. Kód: Stavba: REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: 04-03/14 SEN - centrum sociálních služeb v Třanovicích KSO: 801 99 CC-CZ: 126 Místo: Třanovice Datum: 30.06.2014 Zadavatel: IČ: 00576921 Obec Třanovice DIČ: CZ00576921

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S p r á v a j e s k y n í Č e s k é r e p u b l i k y Květnové náměstí 3 IČ: 75073331 252 43 Průhonice DIČ: CZ75073331 Česká republika B.ú.: 30037031/0710 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky Rekonstrukce

Více

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Podle novely Zákona o DPH mají plátci DPH od 1.1.2016 povinnost podávat Kontrolní hlášení DPH. Hlášení se podává v elektronické podobě ve formátu XML.

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

Závěrečná monitorovací zpráva

Závěrečná monitorovací zpráva Závěrečná monitorovací zpráva Žadatel: Název projektu: Název prioritní osy: Kraj Vysočina Biodiverzita - PP Jezdovické rašeliniště 6 - Zlepšování stavu přírody a krajiny (ERDF) Akceptační číslo: 11096496

Více

Příloha č. 2. Obchodních podmínek OTE, a.s. pro plynárenství. Revize 9 srpen 2015

Příloha č. 2. Obchodních podmínek OTE, a.s. pro plynárenství. Revize 9 srpen 2015 Příloha č. 2 Obchodních podmínek OTE, a.s. pro plynárenství Revize 9 srpen 2015 FORMULÁŘE Obsah Přílohy č. 2 OPP 1. Formulář pro stanovení počáteční výše finančního zajištění... 3 2. Formulář pro stanovení

Více

Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK

Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Město Loštice, Nám. Míru 66/1, 789 83 Loštice dle schválení usnesením rady města č. 5/157, ze dne 26. 01. 2015 zasílá VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK s ohledem na skutečnost, že se jedná o veřejnou zakázku

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém vykazování výrobce/dovozce 1) Pro klienty, kteří uvádí na trh fotovoltaické panely a další elektro Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE 2) Pro klienty, kteří uvádí na

Více

Požadavky na dokumenty při předkládání: žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP a ZŽoP).

Požadavky na dokumenty při předkládání: žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP a ZŽoP). Požadavky na položkový rozpočet u zakázky na stavební práce Požadavky na dokumenty při předkládání: žádosti o změnu (ŽoZ), žádosti o platbu (ŽoP a ZŽoP). Rozpočet stavby nebo jeho čerpání musí být vypracován

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Domov pro seniory Loučka - dokončení protipožárních opatření dodávka stavby SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Domov pro seniory Loučka - dokončení protipožárních opatření dodávka stavby SVAZEK 4 Příloha č. 1086-16-P10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Domov pro seniory

Více

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 170 /2010 Sb. IČ bylo-li přiděleno : Evidenci vyplnil: Datum vyhotovení dokladu: Za správnost: Razítko:

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 170 /2010 Sb. IČ bylo-li přiděleno : Evidenci vyplnil: Datum vyhotovení dokladu: Za správnost: Razítko: Příloha č. 3 k vyhlášce č. 170 /2010 Sb. Roční zpráva o plnění povinností zpětného odběru a odděleného sběru baterií a akumulátorů Vykazovaný rok.... Počet listů roční zprávy celkem Tabulka č. 1 List č.

Více

Stavební rozpočty a soupisy prací. Ing. Helena Kašná Ing. Petr Bouška

Stavební rozpočty a soupisy prací. Ing. Helena Kašná Ing. Petr Bouška Stavební rozpočty a soupisy prací Ing. Helena Kašná Ing. Petr Bouška 24. 3. 2017 Obecné povinnosti Zakázky s předpokládanou hodnotou nad 3 mil. Kč bez DPH na stavební práce Před zahájením výběrového/zadávacího

Více

Stavební rozpočty a soupisy prací. Ing. Helena Kašná Ing. Petr Bouška

Stavební rozpočty a soupisy prací. Ing. Helena Kašná Ing. Petr Bouška Stavební rozpočty a soupisy prací Ing. Helena Kašná Ing. Petr Bouška 24. 3. 2017 OBECNÉ POVINNOSTI Zakázky s předpokládanou hodnotou nad 3 mil. Kč bez DPH na stavební práce Před zahájením výběrového/zadávacího

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 664 ze dne 03.10.2018 Dodatek č. 1 ke Smlouvě na veřejnou zakázku malého rozsahu "Revitalizace parku U Kněžské louky" Rada městské části I. s

Více

Dopravní zdravotní služba ASČR Trutnov. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Dopravní zdravotní služba ASČR Trutnov. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 7 0 9 2 3 2 7 2 IČZ smluvního ZZ 6 9 8 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 4 H 6 9 U 8 0 0 Název IČO Dopravní zdravotní služba ASČR Trutnov PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Hlášení o sběru a zpracování autovraků, jejich částí, o produkci a nakládání s odpady za rok:

Hlášení o sběru a zpracování autovraků, jejich částí, o produkci a nakládání s odpady za rok: Hlášení o sběru a zpracování autovraků, jejich částí, o produkci a nakládání s odpady za rok: Hlášení určeno pro ORP/SOP (kód, název): vyhrazeno pro údaje podatelny LIST č. 1 Identifikace oprávněné osoby

Více

Závěrečná monitorovací zpráva

Závěrečná monitorovací zpráva Závěrečná monitorovací zpráva Žadatel: Název projektu: Název prioritní osy: Kraj Vysočina Biodiverzita - EVL V Lisovech 6 - Zlepšování stavu přírody a krajiny (ERDF) Akceptační číslo: 11097926 PM projektu:

Více

Název IČO Nest.dopr.zd.služba Zdeněk Obrdlík s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Nest.dopr.zd.služba Zdeněk Obrdlík s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 3 0 0 5 7 2 1 IČZ smluvního ZZ 8 3 8 0 5 0 0 0 Číslo smlouvy 4 B 8 3 U 0 0 1 Název IČO st.dopr.zd.služba Zdeněk Obrdlík s.r.o PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

SMLOUVA O PŘEVZETÍ A ODVOZU KOMUNÁLNÍHO ODPADU. č. 002/2015/MK

SMLOUVA O PŘEVZETÍ A ODVOZU KOMUNÁLNÍHO ODPADU. č. 002/2015/MK SMLOUVA O PŘEVZETÍ A ODVOZU KOMUNÁLNÍHO ODPADU č. 002/2015/MK Smluvní strany Objednatel : Článek I. Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace sídlo: náměstí 1. Máje 89, 430 01 Chomutov IČ:

Více

DENT 10.1 popis novinek

DENT 10.1 popis novinek DENT 10.1 popis novinek 1. Zaokrouhlování cen zakázek (změny vynucené zrušením deseti a dvacetihaléřů) doporučený postup přechodu viz příloha V důsledku zrušení deseti a dvacetihaléřů je nutné provádět

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. olověných rozvodů

Ministerstvo pro místní rozvoj. olověných rozvodů Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 515 Podpora oprav domovních olověných rozvodů Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV Pro provozovatele FVE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná od

Více

Název IČO Zdravotnická záchranná služba Jč. kraje. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Zdravotnická záchranná služba Jč. kraje. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 8 1 9 9 9 3 1 IČZ smluvního ZZ 3 2 0 9 1 0 0 0 Číslo smlouvy 3 C 3 2 D 0 0 5 Název IČO Zdravotnická záchranná služba Jč. kraje PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 5 3 1 4 1 8 1 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 8 2 7 3 6 0 0 0 Číslo smlouvy 4 Z 8 2 U 0 0 3 Název IČO RETA-SANITA, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A

Více

Metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění formuláře. Žádost

Metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění formuláře. Žádost Metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění formuláře Žádost Vydání Schváleno Ministerstvem pro místní rozvoj České republiky dne 06.10.2016 Verze v0.1 Účinnost 07.10.2016 Formulář Žádost k uveřejnění

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA

Metodika pro systém výkaznictví REMA Metodika pro systém výkaznictví REMA Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná od jakéhokoli počítače, můžete

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 1. KORDIS JMK, a.s. zápis v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 6753 Sídlo: Nové sady 30, 602 00 Brno Zastoupená: Václavem Tvrdým, předsedou představenstva Osoba pověřená

Více

PRŮBĚŽNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA

PRŮBĚŽNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA PRŮBĚŽNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA Žadatel: Název projektu: Název prioritní osy: Kraj Vysočina Implementace soustavy Natura 2000 v kraji Vysočina - lesy a rybníky 6 - Zlepšování stavu přírody a krajiny (ERDF)

Více

TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE

TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE S případnými dotazy se obracejte e-mailem na ucebnistyly@scio.cz nebo na tel. číslo 234 705 021. Testování administrativně zajišťuje škola, ale žáci si test a dotazník mohou

Více

Název IČO Denní psychoterap.sanat."ondřejov"s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Denní psychoterap.sanat.ondřejovs.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 4 7 9 9 1 7 3 IČZ smluvního ZZ 1 4 1 9 7 0 0 0 Číslo smlouvy 1 A 1 4 P 1 9 7 Název IČO Denní psychoterap.sanat."ondřejov"s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Název IČO Medical Assistance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Medical Assistance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 1 8 9 9 3 7 IČZ smluvního ZZ 0 4 8 6 7 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 0 4 U 0 0 1 Název IČO Medical Assistance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Termín prohlídky je v 10:00 hod. (před vstupem do objektu Lidická 8, Brno)

Termín prohlídky je v 10:00 hod. (před vstupem do objektu Lidická 8, Brno) Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2016/0199642/NEMI Vyřizuje: Ing. Iveta Němcová, tel. 542 526 286 ID datové schránky: qykbwe7

Více

Závěrečná monitorovací zpráva

Závěrečná monitorovací zpráva Závěrečná monitorovací zpráva Žadatel: Název projektu: Název prioritní osy: Kraj Vysočina Biodiverzita II. - Drobné sanační zásahy ve vybraných MZCHÚ v péči Kraje Vysočina 6 - Zlepšování stavu přírody

Více

Výdaje na kulturu, sport, školství, sociální služby

Výdaje na kulturu, sport, školství, sociální služby Opava Aktualizace 2014 PŘÍLOHA Č. 6 Výdaje na kulturu, sport, školství, sociální služby Data Grafy Provozní výdaje v oblastech soc. služeb, kultury, sportu a školství v tis. Kč Provozní výdaje v oblastech

Více

Příloha č. 2. Obchodních podmínek OTE, a.s. pro elektroenergetiku. Revize 23 červenec 2016

Příloha č. 2. Obchodních podmínek OTE, a.s. pro elektroenergetiku. Revize 23 červenec 2016 Příloha č. 2 Obchodních podmínek OTE, a.s. pro elektroenergetiku Revize 23 červenec 2016 FORMULÁŘE Obsah Přílohy č. 2 OPE 1. Formulář pro stanovení počáteční výše finančního zajištění 3 2. Formulář pro

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 1 3 3 7 1 5 6 8 IČZ smluvního ZZ 7 2 9 9 6 4 0 9 Číslo smlouvy 7 B 7 2 V 0 0 3 Název IČO PhDr. Franek Aleš PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

M E T O D I K A. pro zpracování. Obsah závěrečné zprávy

M E T O D I K A. pro zpracování. Obsah závěrečné zprávy 5. 1. 2016 M E T O D I K A pro zpracování Závěrečné zprávy o využití přidělených finančních prostředků určených na připravenost poskytovatele zdravotnické záchranné služby na řešení mimořádných událostí

Více

VYHLÁŠKA. ze dne 20. prosince 2013

VYHLÁŠKA. ze dne 20. prosince 2013 č. 465/2013 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 20. prosince 2013 o stanovení vzoru návrhu na zápis do Seznamu povinných osob v oblasti zpětného odběru pneumatik a obsahu roční zprávy o plnění povinnosti zpětného odběru

Více

PŘÍLOHA č. 2D PŘÍRUČKA IS KP14+ PRO OPTP - ŽÁDOST O PLATBU

PŘÍLOHA č. 2D PŘÍRUČKA IS KP14+ PRO OPTP - ŽÁDOST O PLATBU PŘÍLOHA č. 2D PRAVIDEL PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PŘÍRUČKA IS KP14+ PRO OPTP - ŽÁDOST O PLATBU OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Vydání 1/7, platnost a účinnost od 04. 04. 2016 Obsah 1 Žádost o platbu... 3

Více

Název IČO Fakultní nemocnice v Motole. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Fakultní nemocnice v Motole. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 0 6 4 2 0 3 IČZ smluvního ZZ 0 5 0 0 2 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 0 5 M 0 0 3 Název IČO Fakultní nemocnice v Motole PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 4 1 4 3 0 2 2 IČZ smluvního ZZ 3 1 1 0 2 0 0 0 Číslo smlouvy 6 S 3 1 D 0 0 1 Název IČO Medevac, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPU-43376-3/ČJ-2017-0400VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého

Více

Metodický pokyn KAČR

Metodický pokyn KAČR Metodický pokyn KAČR k vyhotovení Zprávy o věcných zjištěních k prokázání statutu výrobce s hlavním předmětem činnosti zemědělská výroba Tento metodický pokyn upravuje postup auditorů, kteří budou zpracovávat

Více

Informatika a výpočetní technika 1. Ing. Ladislav Nagy Technická univerzita v Liberci FT / KOD / 2011

Informatika a výpočetní technika 1. Ing. Ladislav Nagy Technická univerzita v Liberci FT / KOD / 2011 Informatika a výpočetní technika 1 Ing. Ladislav Nagy Technická univerzita v Liberci FT / KOD / 2011 Úvod Základní informace Podmínky zápočtu, docházka Pravidla chovaní v PC učebně Náplň cvičení EXCEL

Více

Příloha č. 2. Obchodních podmínek OTE, a.s. pro plynárenství. Revize červenec 2016Březen 2019

Příloha č. 2. Obchodních podmínek OTE, a.s. pro plynárenství. Revize červenec 2016Březen 2019 Příloha č. 2 Obchodních podmínek pro plynárenství Revize 11 16 červenec 216Březen 219 FORMULÁŘE Obsah Přílohy č. 2 OPP 1. Formulář pro stanovení počáteční výše finančního zajištění... 3 2. Formulář pro

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 7 7 1 9 0 3 1 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 8 0 6 5 9 0 0 0 Číslo smlouvy 4 Z 8 0 U 0 0 1 Název IČO DOPRAVNÍ ZDR. SLUŽBA J. ŠEVČÍK s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY

Více

Závazný předpis pro zpracování výsledků praktické maturitní zkoušky

Závazný předpis pro zpracování výsledků praktické maturitní zkoušky Závazný předpis pro zpracování výsledků praktické maturitní zkoušky Odevzdání práce Konečný termín:- 30 dnů před termínem praktické maturitní zkoušky. V písemné podobě bude práce odevzdána ve dvou exemplářích

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

působnosti Ministerstva zdravotnictví za účelem zajištění jejich krizové připravenosti (dále

působnosti Ministerstva zdravotnictví za účelem zajištění jejich krizové připravenosti (dále 5. 1. 2016 B. Metodika pro zpracování Závěrečné zprávy o využití přidělených finančních prostředků vyčleněných ze státního rozpočtu organizacím v přímé řídící působnosti Ministerstva zdravotnictví za účelem

Více

Zadavatel může předat MMR údaje o koncesní smlouvě následujícími způsoby:

Zadavatel může předat MMR údaje o koncesní smlouvě následujícími způsoby: 1.1 Úvod Tento metodický pokyn je určen pro zadavatele, kteří mají povinnost podle zákona č. 139/2006 Sb., o koncesních smlouvách a koncesním řízení (koncesní zákon) zapsat údaje o koncesní smlouvě do

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA A VYÚČTOVÁNÍ POSKYTNUTÉHO FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU od MAS Polabí, o.p.s.

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA A VYÚČTOVÁNÍ POSKYTNUTÉHO FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU od MAS Polabí, o.p.s. ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA A VYÚČTOVÁNÍ POSKYTNUTÉHO FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU od MAS Polabí, o.p.s. (Vyplní se s ohledem na to, zda je příjemcem finančního příspěvku fyzická či právnická osoba.) 1. Název projektu 2.

Více

DENT 12.1 popis novinek

DENT 12.1 popis novinek DENT 12.1 popis novinek Nastavením v předvolbách Parametrech si lze určit, kde má být umístěn kurzor po otevření formuláře nové zakázky Tedy, zda v pořadovém čísle jako dosud, či v položce Odběratel, Příjmení

Více

Závěrečná monitorovací zpráva

Závěrečná monitorovací zpráva Závěrečná monitorovací zpráva Žadatel: Název projektu: Název prioritní osy: Kraj Vysočina Biodiverzita II. - PR Vílanecké rašeliniště 6 - Zlepšování stavu přírody a krajiny (ERDF) Akceptační číslo: 13149386

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 12. 3. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem monokrystalů I. Identifikační údaje zadavatele:

Více

Česká republika-ministerstvo vnitra. Nad Štolou 936/3, Praha 7

Česká republika-ministerstvo vnitra. Nad Štolou 936/3, Praha 7 Č.j. PPR159947/ČJ014990640 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 80 zákona č. 17/006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Automobil osobní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy 2. termín Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka

Více

Základní umělecká škola Františkovy Lázně

Základní umělecká škola Františkovy Lázně Základní umělecká škola Františkovy Lázně v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku středního rozsahu, 1) Název zakázky Výměnný

Více

SMLOUVA č.:... o poskytování a úhradě zdravotní péče (doprava zemřelých pojištěnců k pitvě a z pitvy) Článek I. Smluvní strany

SMLOUVA č.:... o poskytování a úhradě zdravotní péče (doprava zemřelých pojištěnců k pitvě a z pitvy) Článek I. Smluvní strany SMLOUVA č.:... o poskytování a úhradě zdravotní péče (doprava zemřelých pojištěnců k pitvě a z pitvy) Článek I. Smluvní strany Pohřební služba:...., jejímž jménem jedná:, funkce:..., se sídlem: obec, ulice

Více

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Obchodní podmínky Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 409 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 16. 7. 2015 Úprava parkovacích ploch v obci Bohuňovice Výběrové řízení malého rozsahu Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Název IČO AMBULANCE MEDITRANS, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO AMBULANCE MEDITRANS, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 3 8 7 4 6 8 1 IČZ smluvního ZZ 1 4 0 3 2 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 1 4 U 0 0 1 Název IČO AMBULANCE MEDITRANS, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém výkaznictví REMA PV VÝROBCE/DOVOZCE Systém výkaznictví byl vytvořen jako internetová aplikace s cílem zpřehlednit a zjednodušit výkaznictví tím, že Vám je kdykoli přístupná z jakéhokoli

Více