Rozžhavte gril! Další dotazy? Nejdůležitější odpovědi odborníka na grilování

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozžhavte gril! Další dotazy? www.hornbach.cz. Nejdůležitější odpovědi odborníka na grilování"

Transkript

1 Další dotazy? Nejdůležitější odpovědi odborníka na grilování Rozžhavte gril! Za jak dlouho je dřevěné uhlí či brikety dostatečně horké pro mé steaky? Dřevěné uhlí: minut. Brikety: minut. Startovací komín ulehčuje a zkracuje celý průběh o několik minut. Jaký je rozdíl mezi uhlím a briketami a jaký vliv má jejich kvalita? Uhlí a brikety se skládají ze zuhelnatělého dřeva. Brikety jsou však na rozdíl od uhlí lisované. Díky své vyšší hustotě se rozžhavují pomaleji a déle. Rozdíly v kvalitě se projevují zejména v době a teplotě hoření, v prožitku z grilování a chuti grilovaných pokrmů. Jak docílím, aby byl můj steak na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý? Perfektní steak vyžaduje velmi vysokou teplotu. Maso musí být nejprve na povrchu křupavé a poté jej pozvolna grilujte až do požadované míry propečení. V čem přesně se liší plynový gril od grilu na dřevěné uhlí? Grily na dřevěné uhlí ztělesňují původní atmosféru barbecue a mají v řadě domácností tradici. Plynové grily s oblibou používají profesionálové a ambiciózní kuchaři při grilování pod širým nebem; výhoda těchto grilů spočívá v tom, že je lze velmi rychle připravit k použití. Na co bych si měl dávat pozor při nákupu elektrického grilu? Důležitý je zejména poklop, který brání ztrátě tepla a šetří energii. Hliníkový reflektor tepla zajišťuje optimální přenos tepelného záření na grilovaný pokrm a poskytuje tak maximální teplotu. Proč potřebuji při grilování poklop? Grily s poklopem šetří energii, podporují chuť, zvyšují bezpečnost a udržují čistotu. Jaký je rozdíl mezi přímým a nepřímým grilováním? U nepřímého grilování se pokrm pozvolna opéká mezi tepelnými zdroji v podobě stoupajícího horkého vzduchu a reflektujícího žáru zavřeného poklopu, při přímém grilování se pokrm krátce griluje bezprostředně nad zdrojem žáru. Naši odborníci vám ochotně poradí. Stačí se na ně obrátit! Chyby a změny vyhrazeny. HORNBACH Baumarkt CS spol. s r.o. Internet: Kontakt: hornbach@hornbach.cz

2 Ten správný gril pro k aždého z HORNBACHu! Plynové grily S plynovým grilem budete mít teplotu při grilování vždy pod kontrolou. Zejména začátečníkům to usnadní práci a zajistí nejlepší výsledky. Kromě toho jsou tyto grily dobrým řešení, pokud... rádi grilujete ryby nebo exotické pokrmy, které vyžadují určitou teplotu při grilování si chcete začít rychle užívat grilování bez dlouhých příprav preferujete snadnou montáž a pohodlné ovládání vás při grilování obtěžuje kouř a dým chcete mít gril opět rychle čistý Plyn Grily na dřevěné uhlí Dřevěné uhlí Grilování na dřevěném uhlí je nejpůvodnější formou grilování. Hra se žhavými uhlíky navozuje skutečnou atmosféru táborového ohně. Tento gril je ideální pro ty z vás, kteří... máte v oblibě společenské a romantické večery s grilováním pod širým nebem si přejete mít na roštu vše, na co mátě zrovna chuť od masa naloženého v koření přes ryby, mořské plody a zeleninu až po čerstvé ovoce si rádi dáte při roztápění, opékání a vychutnávání načas si chcete dopřát opravdovou chuť barbecue Tip na grilování: Máte chuť na něco výjimečného? Pak je právě opilé kuře na plechovce z plynového grilu pro vás ten správný pokrm! Elektrické grily Elektro Elektrický gril se vyznačuje zejména bezpečností, čistotou a jednoduchým ovládáním. Stačí jen připojit kabel a můžete grilovat. Tento univerzální gril je tou správnou volbou pro ty z vás, kteří... nemáte vlastní zahradu či balkon si chcete dopřát grilování za špatného počasí najednou dostanou chuť na chutnou klobásu na grilu upřednostňujete rychlé a čisté grilování nejste příznivcem zapalovačů, dřeveného uhlí či plynu Tip na grilování: S grilem na dřevěné uhlí se vám zaručené podaří opéct výborný barbecue steak! Tip na grilování: Pikantní Piri Piri krevety z vašeho elektrického grilu rychle, čistě a chutně!

3 Způsoby grilování. Přímé grilování Základní pravidlo: Všechny pokrmy s dobou přípravy kratší než 30 minut jako steaky, klobásy, špízy, kotlety a zelenina jsou určeny k přímému grilování. Grilované pokrmy se nacházejí přímo nad zdrojem tepla. Vytvářejí se tak na nich typické grilovací vzorky a specifické aroma. Grilování probíhá relativně krátkou dobu, zato však při vysokých teplotách od 250 C. Vzdálenost mezi zdrojem tepla a grilovaného pokrmu lze podle přání libovolně měnit. U grilů na dřevěné uhlí je důležitý zejména náležitý žár. V případě plynového grilu se pokrm opéká přímo nad zdrojem tepla. Aby se pokrmy nevysušily či nespálily, nenechávejte je na roštu příliš dlouho a otáčejte je jen jednou. Nepřímé grilování Základní pravidlo: Pro nepřímé grilování se doporučuje opékat grilované pokrmy s dobou přípravy delší než 30 minut, jako je pečeně, žebírka, celé kuře, krůta či rybí filé. Grilované pokrmy se zde nenacházejí přímo nad zdrojem tepla. Předpokladem pro cirkulaci vzduchu je gril s poklopem a větracími otvory. Teplo se odráží od poklopu a vnitřní plochy grilu a tím ohřívá grilovaný pokrm ze všech stran. Na grilu na dřevěné uhlí se žár po roztopení přesouvá na kraj. Miska s vodou umístěná přímo pod grilovaný pokrm brání před jeho vysoušením. U plynového grilu musíte po předehřátí zcela odstavit prostřední plynové hořáky. Teprve poté můžete na rošt pokládat maso či rybu.

4 Palivo. Správný způsob rozpálení. Grilovací uhlí Ideální pro grilované pokrmy s krátkou dobou přípravy Velmi rychle dosahuje vysokých teplot a hodí se nejlépe pro okamžité grilování Kvalitní grilovací uhlí jako například dřevěné uhlí Weber Steakhouse se vyznačuje stejně velkými kusy Grilovací brikety Větší a homogennější palivo než grilovací uhlí Určené pro grilované pokrmy s dlouhou dobou přípravy, neboť se značkovými briketami, jako jsou brikety na grilování Weber Long Lasting, lze udržet požadovanou teplotu až po dobu 240 minut Dřevěné lupínky Jak rozpálit gril na dřevěné uhlí. Tip: Před prvním použití byste měli gril předehřát a se žhavým dřevěným uhlím/briketami jej nechat stát minimálně 30 minut. Dřevěné uhlí potřebuje k hoření kyslík, proto nesmí být větrací otvory ucpané. Odstraňte nahromaděný popel z grilu, aby mohl vzduch volně proudit směrem dovnitř. Vyjměte grilovací rošt. Dřevěné uhlí/brikety vyrovnejte uprostřed grilu do tvaru pyramidy nebo je nasypte do startovacího komínu. Brikety podložte podpalovacími kostkami či zmačkaným novinovým papírem a zapalte je. Upozornění pro použití tekutých podpalovačů: Dodržujte vždy pokyny od výrobce a nikdy je nelijte do otevřeného ohně. Po uplynutí cca 25 minut se na povrchu dřevěného uhlí/briket vytvoří tenká vrstva popela; pomocí kleští na uhlí je můžete rozmístit podle požadovaného způsobu grilování. Teprve pak položte na rošt grilovaný pokrm a dbejte na rovnoměrné rozložení tepla. Pro udržení teploty pravidelně odstraňujte popel. Po grilování zavřete všechny větrací štěrbiny, aby oheň zcela vyhasnul. Namočené dřevěné lupínky v malé hliníkové misce položte do grilu. Stoupající vodní pára vytvoří nezapomenutelné aroma. Nejoblíbenější druhy: Hickory, jabloň, třešeň. Dřevo na grilování Dodržujte dlouhou dobu pro rozžhavení. Pro barbecue se dobře hodí bukové a dubové dřevo. Po grilování můžete využít jako příjemný zdroj tepla.

5 Chutné recepty ke grilo vání pro každý gril a... New York Strip Steak: Steak z grilu na dřevěné uhlí Barbecue omáčka: 1 cibule 4 stroužky česneku 50 g másla 200 ml bílého vína 300 g salátové majonézy 50 g listů estragonu 30 ml jablečného octa Přísady pro 4 osoby: 4 hovězí steaky z vysoké roštěné (cca 300 g/steak) 20 ml olivového oleje 20 ml Worcesterské omáčky 10 g pepře mořská sůl 20 ml citrónové šťávy 10 g dijonské hořčice 20 g hnědého cukru 2 lusky chilli papriky 10 g hrubé mořské soli 5 g černého pepře Čas přípravy: 20 minut (+ 40 minut na omáčku) Způsob grilování: přímé a nepřímé grilování Doba grilování: 8 10 minut Opilé kuře na plechovce: Kuře z plynového grilu Přísady pro 4 osoby: 1 kuře, cca 1200 g 50 ml piva 30 ml olivového oleje Koření: 40 g tymiánu 50 g mořské soli 10 g cibulového granulátu 10 g papriky 10 g cukru 5 g pepře 1 stroužek česneku Čas přípravy: cca 15 minut Způsob grilování: nepřímé grilování Doba grilování: cca 1 hodina Příprava kuřete: Oloupejte česnek. Veškeré přísady dejte do hmoždíře a rozmělněte. Plynový gril rozpalte na zhruba 180 C, vložte pivo do držáku na drůbež a nasaďte mírně okořeněné kuře potřené olejem; grilujte nepřímým způsobem cca 1 hodinu. Příprava steaku: Ze steaků odstraňte přebytečný tuk. Promíchejte navzájem všechny přísady určené na marinádu a vytvořenou směsí potřete maso z obou stran. Poté nechte steaky odstát při pokojové teplotě cca 40 minut. Steaky prudce grilujte nad přímým a silným žárem při zavřeném poklopu po dobu zhruba 6 minut, maso při tom jednou otočte. Poté pokračujte v grilování nepřímým způsobem při silném žáru a zavřeném poklopu tak dlouho, dokud steaky nedosáhnou požadovaného stupně opečení. Příprava barbecue omáčky: Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte je na kostičky. Zpěňte je na másle, podlijte bílým vínem a povařte. Nechte vychladnout po dobu cca 10 minut. Zbylé přísady pozvolna rozšlehejte pomocí ponorného mixéru.

6 ... každou chuť. Čištění. Krevety Piri Piri z elektrického grilu Přísady pro 4 osoby: 8 hrubých obřích krevet s krunýřem 1 stroužek česneku 2 lžíce oleje 50 ml oleje Piri Piri sůl pepř ½ svazku hladké petržele S těmito tipy bude i příští grilování čistá práce. Gril na dřevěné uhlí Palivová nádoba vyložená před grilováním alobalem usnadní následné čištění. Popel a žhavé zbytky uhlí naházejte lopatkou do kovového kýble a zcela uduste. Rošt vydrhněte pomocí čisticího prostředku na grily a drátěného kartáče. Silně znečištěný grilovací rošt položte na noc do vlhké trávy. Nikdy nelijte vodu na rozpálený gril. Čas přípravy: cca 10 minut Způsob grilování: přímý cca 4 minuty, nepřímé cca 1 5 minut Doba grilování: cca 5 10 minut Příprava: Krevety vyloupněte z krunýře, ponechte přitom ocasní ploutev. Maso nakrájejte po délce a odstraňte černé střívko. Pro marinádu oloupejte česnek, nasekejte najemno a přidejte do mísy. Přilijte oba druhy oleje a vše důkladně promíchejte. Osolte a opepřete a do výsledně směsi naložte krevety na cca 15 minut. Omytou petržel položte na marinované krevety. Krevety poté napíchněte na špízy a opečte je kolem dokola dokřupava. Plynový gril Vyždímejte houbu s vlažnou mýdlovou vodou přes grilovací desku a rošt. Zavřený plynový gril nechte hořet na střední stupeň po dobu cca 3 minuty. Nečistoty lze poté snadno uvolnit. Rošt a ochranu proti vzplanutí vložte do myčky na nádobí. Nikdy nečistěte gril ostrými a špičatými předměty. Elektrický gril Pouzdro a sběrnou misku po každém použití omyjte a zbavte mastnoty. Pravidelně kontrolujte kabel a termostat. Termostat a topné spirály nikdy nenamáčejte do vody.

ŽEBÍRKA V MEMPHISKÉM STYLU

ŽEBÍRKA V MEMPHISKÉM STYLU ŽEBÍRKA V MEMPHISKÉM STYLU Ingredience sůl 20 g paprika sladká mletá červená 70 g hnědý cukr 18 g pepř černý mletý 18 g vepřová žebírka 3 ks kajenský pepř 1 špetka utřený česnek 1 špetka sušená hořčice

Více

ZELENINOVÝ MIX Z GRILU

ZELENINOVÝ MIX Z GRILU ZELENINOVÝ MIX Z GRILU Ingredience mořská sůl 1 špetka pepř mletý 1 špetka olivový olej extra panenský 140 ml rajče 8 ks červená paprika 2 ks žlutá paprika 2 ks čekanka 2 ks houby shitake 500 g lilek 4

Více

Žebra & křídla. Zapečené chilli nachos. Buffalo křidélka. Crudité s dipem z modrého sýra. Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou

Žebra & křídla. Zapečené chilli nachos. Buffalo křidélka. Crudité s dipem z modrého sýra. Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou Žebra & křídla Zapečené chilli nachos Buffalo křidélka Crudité s dipem z modrého sýra Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou Grilovaná kukuřice Salát Coleslaw Česneková bageta Zapečené chilli nachos

Více

Steaky, kotlety a žebírka

Steaky, kotlety a žebírka Steaky, kotlety a žebírka Oheň a byly stvořeny jeden pro druhého. A tady máte vše, co ke grilování potřebujete: od šťavnatých steaků a žebírek, všech druhů tmavého masa, marinád, kořenicích směsí a chuťovek,

Více

RUMP STEAK S HRANOLKAMI A BÉARNSKOU OMÁČKOU

RUMP STEAK S HRANOLKAMI A BÉARNSKOU OMÁČKOU RUMP STEAK S HRANOLKAMI A BÉARNSKOU OMÁČKOU 400 g brambor, oloupaných a nakrájených na hranolky 4 rump steaky, každý o váze přibližně 250 g sůl a čerstvě namletý černý pepř 25 g másla 1 lžíci olivového

Více

Grilování - 4.díl: Grilování

Grilování - 4.díl: Grilování Grilování - 4.díl: Grilování Vloženo: 19.07.2015 Admin Senzarecepty.cz Je tu další díl seriálu o grilování. V předchozích dílej jste se dozvěděli jaké maso je vhodné ke grilování, jak jej připravit a v

Více

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka Indická kuchyně I. Naan Chana masala Zeleninové Pakoras Butter Chicken Kuře tikka Naan 1 kg hladké mouky voda olej česnek (podle chuti) sůl Smíchejte mouku s vodou v misce na těsto. Jemně osolte. Když

Více

Bohemia Business Park Nádražní 334 CZ-26711 Vráž u Berouna. Tel.: +420 311 653 322 Fax: +420 311 671 077

Bohemia Business Park Nádražní 334 CZ-26711 Vráž u Berouna. Tel.: +420 311 653 322 Fax: +420 311 671 077 Bohemia Business Park Nádražní 334 CZ-26711 Vráž u Berouna Tel.: +420 311 653 322 Fax: +420 311 671 077 Mail: info@steeltrend.net www.steeltrend.net www.monolith-gril.cz Váš partner: MONOLITH je multitalent

Více

Recepty pro exclusivní grilování PRONTO PER PASTA

Recepty pro exclusivní grilování PRONTO PER PASTA Recepty pro exclusivní grilování PRONTO PER PASTA Křehký kuřecí kebab na 4 porce PRONTO PER PASTA s česnekem kuřecí maso 500 g sýr Gouda 200 g bramborový škrob bylinky pažitka, petrželová nať sůl Rychlý,

Více

Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1 Weber Grill Academy 1 Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Směs česneku a bylinek barbecue Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek barbecue Zelenina a těstoviny připravené v grilovací pánvi

Více

Česká kuchyně na zdravý způsob

Česká kuchyně na zdravý způsob 13 Česká kuchyně na zdravý způsob aneb jak udělat z jídla vysoce kalorického jídlo nízkoenergetické? Pokud se rozhodnete, že budete hubnout, většinou vás napadne slůvko dieta a s tím spojený nepříjemný

Více

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte. ZÁKLADNÍ RECEPTY NA TĚSTO Křehké těsto na paštiky 1,5 kg mouky 15 g soli 250 g másla nebo sádla 3/8 l vody Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Více

KURZY GRILOVÁNÍ WEBER

KURZY GRILOVÁNÍ WEBER KURZY WEBER KAŽDODENNÍ GRILOVACÍ METODY GRIL NA DŘEVĚNÉ UHLÍ PLYNOVÝ GRIL METODA PŘÍMÉHO Rozprostřete žhnoucí uhlíky rovnoměrně na rošt pro dřevěné uhlí a grilujte potraviny přímo nad nimi. METODA PŘÍMÉHO

Více

Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti.

Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti. NL EN ES DA SV NO FI TR BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL 2 1 2 3 4 5 3 Děkujeme Vám, že jste si vybrali zařízení z naší produktové řady určené výhradně pro přípravu potravin v domácnosti. popis A

Více

Oběd i večeře. Španělský ptáček. Španělský ptáček. Tip

Oběd i večeře. Španělský ptáček. Španělský ptáček. Tip 4 plátky roštěné 2 vejce 2 lžíce plnotučné hořčice (používám ji nejraději) 1 lžíce bylinek 1 větší vuřt nebo klobása 1 kyselá okurka špalíček pórku 3 lžíce oleje 150 g slaniny do základu 1 velká nakrájená

Více

KACHNÍ PRSA NA SMĚSI MLADÝCH SALÁTŮ

KACHNÍ PRSA NA SMĚSI MLADÝCH SALÁTŮ KACHNÍ PRSA NA SMĚSI MLADÝCH SALÁTŮ Ingredience: rukola 250 g hrubá sůl 1 špetka pepř černý mletý 1 špetka cherry rajčátka 250 g kachní prsa 1 ks piniové oříšky 150 g červené víno 150 ml Připravte si:

Více

Pec na pizzu

Pec na pizzu Pec na pizzu 10032130 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. za škody způsobené

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 3. Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Výrobky studené kuchyně vy_32_inovace_ma_49_23

Více

manuál Steeltrend s.r.o Bohemia Business Park Nádražní 334, CZ-26711 Vráž u Berouna, www.steeltrend.net

manuál Steeltrend s.r.o Bohemia Business Park Nádražní 334, CZ-26711 Vráž u Berouna, www.steeltrend.net manuál Steeltrend s.r.o Bohemia Business Park Nádražní 334, CZ-26711 Vráž u Berouna, www.steeltrend.net 01 základní informace přesné nastavení teploty pomocí regulátoru vzduchu z litiny teploměr praktické

Více

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 4 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 4 den 22 pondělí den 26 pátek Snídaně: Volská oka a toast Oběd: Krůtí prsa pečená na divoko se zeleninovým

Více

Polévky. Zeleninový bujón. Wontonová polévka (fotografie vpravo) Čistá polévka. Zelená vaječná polévka. Wontonové taštičky

Polévky. Zeleninový bujón. Wontonová polévka (fotografie vpravo) Čistá polévka. Zelená vaječná polévka. Wontonové taštičky Polévky Zeleninový bujón Jednoduchý, čistě zeleninový bujón uvaříte velmi rychle. 4 polévkové lžíce libečku 4 polévkové lžíce celerových listů ½ cibule 1 mrkev sůl a cukr špetka prášku z feferonek trošku

Více

Jídelníček: Týden 3. Snídaně: Skořicová žemle s jogurtovým krémem a banány. Snídaně: Kokosové lívance s jahodami

Jídelníček: Týden 3. Snídaně: Skořicová žemle s jogurtovým krémem a banány. Snídaně: Kokosové lívance s jahodami Cesta do plavek Jídelníček Týden 3 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 3 den 15 pondělí den 19 pátek Snídaně: Borůvkové lívance Oběd: Zapečený kuskus se žampiony a vejci

Více

NEPOUŽÍVEJTE UVNITŘ BUDOV!

NEPOUŽÍVEJTE UVNITŘ BUDOV! Model: PANDA 17 Kettle BBQ SKU 118890820 Před použitím si přečtěte pokyny a uchovejte pro budoucí potřebu. NEPOUŽÍVEJTE UVNITŘ BUDOV! Části Seznam součástek Část Popis Poče t Část Popis Velikost Poč et

Více

Váš nový Římský hrnec

Váš nový Římský hrnec Váš nový Římský hrnec Návod k použití Před použitím vložte hrnec minimálně na 10 min do studené vody. Vložte připravený okořeněný pokrm bez vody i bez tuku. Vždy přiklopte víkem a položte na nejnižší patro

Více

Jídelníček: Týden 2. Snídaně: Skořicová žemle s kávovým krémem a jahodami. Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami

Jídelníček: Týden 2. Snídaně: Skořicová žemle s kávovým krémem a jahodami. Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 2 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 2 den 8 pondělí den 12 pátek Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami Oběd: Vepřový guláš s

Více

EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1)

EURONAKUPY.CZ KONTAKTNÍ GRIL. Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730. www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) KONTAKTNÍ GRIL Kontaktní gril 3v1 Beem D2000730 www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 1) Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny uvedené v tomto návodu na použití, o bezpečnosti,

Více

KURZY GRILOVÁNÍ WEBER

KURZY GRILOVÁNÍ WEBER KURZY WEBER SVĚTOVÉ GENESIS II LX S-440 GBS PLYNOVÝ GRIL GRILOVACÍ METODY GRIL NA DŘEVĚNÉ UHLÍ GRILOVACÍ SYSTÉM GS4 Elektronické zapalování Vysoce výkonné hořáky Aromakolejnice Flavorize Bars Greas Management

Více

pracovní list pro žáka

pracovní list pro žáka Modul 4: zdravé vaření Příloha k metodickému balíčku: aktivity zdravého vaření pracovní list pro žáka Příklady zpracování sezónních potravin: Červen okurka a jahody 1a salátová okurka Studená okurková

Více

Rolovaný vepřový bok. 6 8 porcí POSTUP

Rolovaný vepřový bok. 6 8 porcí POSTUP Rolovaný vepřový bok 6 8 porcí 1,5 kg vepřového boku s kůží 300 g oloupané cibule 1 palice česneku sůl 8 g prolisovaného česneku rozmarýnu tymiánu 1 lžička hladké mouky JEŠTĚ POTŘEBUJEŠ kuchyňský provázek

Více

Ryby na grilu. Grilovaná makrela s česnekem a petrželí. Grilovaný pstruh s limetkou, pancettou a rozmarýnem. Grilovaný karamelový losos

Ryby na grilu. Grilovaná makrela s česnekem a petrželí. Grilovaný pstruh s limetkou, pancettou a rozmarýnem. Grilovaný karamelový losos Ryby na grilu Grilovaná makrela s česnekem a petrželí Grilovaný pstruh s limetkou, pancettou a rozmarýnem Grilovaný karamelový losos Pikantní špíz z tresky s cherry rajčátky Letní salát s francouzskou

Více

BIFTEKY S VŮNÍ JALOVCE

BIFTEKY S VŮNÍ JALOVCE BIFTEKY S VŮNÍ JALOVCE Ingredience sůl 1 špetka svíčková 1 kg slanina 6 plátek pepř mletý 1 špetka červené víno suché 550 ml šalotka 2 ks celer 1 ks mrkev 1 ks česnek 2 stroužek bobkový list 2 ks tymián

Více

I Love Burgers. Bulky na burgery. Klasik burger. PULLED PORK BBQ burger. FISH AND CHIPS Burger. Batátové hranolky a guacamole

I Love Burgers. Bulky na burgery. Klasik burger. PULLED PORK BBQ burger. FISH AND CHIPS Burger. Batátové hranolky a guacamole I Love Burgers Bulky na burgery Klasik burger PULLED PORK BBQ burger FISH AND CHIPS Burger Batátové hranolky a guacamole Bulky na burgery 225 ml vlažného mléka 30 g čerstvého droždí 500 g hladké mouky

Více

RECEPTY SMART NOODLES. www.svet-zdravi.cz

RECEPTY SMART NOODLES. www.svet-zdravi.cz RECEPTY SMART NOODLES Užívejte si italskou kuchyni bez výčitek a kalorií Jedna porce pouze 100 kj u Rychlá a snadná příprava u Hodí se na večeři i jako předkrm u Vhodné pro vegany, vegetariány, celiaky

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast Výrobky studené kuchyně vy_32_inovace_ma_49_11 Autor

Více

KURZY GRILOVÁNÍ WEBER

KURZY GRILOVÁNÍ WEBER KURZY WEBER KLASICKÉ GENESIS II LX E-340 GBS PLYNOVÝ GRIL COOKING METHODS GRIL NA DŘEVĚNÉ UHLÍ GRILOVACÍ SYSTÉM GS4 Elektronické zapalování Vysoce výkonné hořáky Aromakolejnice Flavorize Bars Greas Management

Více

Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu. Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU

Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu. Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU Nejrozsáhlejší online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu Recepty na 6. týden ŽENA S NADVÁHOU Tyto recepty jsou určeny pro ženu s nadváhou. Pro vaši orientaci uvádíme následující přibližné parametry:

Více

BEZPEČNOSTNÍM SYMBOLEM. NEBEZPEČÍ

BEZPEČNOSTNÍM SYMBOLEM. NEBEZPEČÍ 2 VŠEOBECNÉ BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY Důležitá bezpečnostní upozornění NEDODRŽENÍ POKYNŮ V TĚCHTO UPOZORNĚNÍCH NA NEBEZPEČÍ A VAROVÁNÍCH MŮŽE VÉST K VÁŽNÉMU POŠKOZENÍ ZDRAVÍ, KE SMRTI, KE VZNIKU POŽÁRU NEBO

Více

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní Cesta do plavek Jídelníček Týden 1 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 1 den 1 pondělí den 5 pátek Snídaně: Jahodová omeleta Oběd: Hovězí hamburger Večeře: Kuřecí maso

Více

17,90 149,189,- Tady je svět ještě v pořádku. Hovězí klobása Globus tepelně neopracovaná v přírodním střívku 100 g

17,90 149,189,- Tady je svět ještě v pořádku. Hovězí klobása Globus tepelně neopracovaná v přírodním střívku 100 g Tato nabídka platí od 28. 5. do 10. 6. 2015. Hovězí klobása tepelně neopracovaná Pilsner Urquell světlý ležák 8x multipack 1 l = 37,25 Kč 3 17,90 149,189,- balení Tady je svět ještě v pořádku Z našeho

Více

Marinády - maso: Hořčičná marináda: Jogurtová marináda: Medová marináda: Kari marináda: Švestková marináda: Bylinková marináda: Meruňková marináda:

Marinády - maso: Hořčičná marináda: Jogurtová marináda: Medová marináda: Kari marináda: Švestková marináda: Bylinková marináda: Meruňková marináda: Marinády - maso: Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová a hovězí masa,můžou být však použity i na maso klokaní. Všechny níže uvedené ingredience smícháme, omyté,nakrájené maso na plátky

Více

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Extra panenský olivový olej Benoit s lehkou ovocnou chutí a jemným dotykem vůně květin je lisovaný za studena výlučně mechanickým

Více

Návod k obsluze. Návod na obsluhu. Használati útmutató GR 4010

Návod k obsluze. Návod na obsluhu. Használati útmutató GR 4010 Contact G r i l l Návod k obsluze K o n t a k t n í g r i l Návod na obsluhu K o n t a k t n ý g r i l Használati útmutató G r i l l s ü t Ő GR 4010 KONTAKTNÍ GRIL OBSAH 2 Gratulujeme 3 Vaše bezpečnost

Více

Maso, maso, maso II. Domácí hamburger s cibulovou marmeládou a cheddarem. Vepřová krkovička na černém pivu. Bramborové rösti

Maso, maso, maso II. Domácí hamburger s cibulovou marmeládou a cheddarem. Vepřová krkovička na černém pivu. Bramborové rösti Maso, maso, maso II. Domácí hamburger s cibulovou marmeládou a cheddarem Vepřová krkovička na černém pivu Bramborové rösti Vepřová panenka ve slanině pečená vcelku s hříbkovou omáčkou Tvarohový mousse

Více

KUCHAŘKA MIKROVLNNÁ TROUBA

KUCHAŘKA MIKROVLNNÁ TROUBA KUCHAŘKA MIKROVLNNÁ TROUBA Blahopřejeme vám k zakoupení mikrovlnné trouby Whirlpool. S touto knihou receptů objevíte skutečné možnosti nového spotřebiče a a vychutnáte si je. Budete překvapeni, jak rychle

Více

SPAGHETTI COOKER & PASTA

SPAGHETTI COOKER & PASTA SPAGHETTI COOKER & PASTA 1 Spaghetti & Pasta Cooker Je ideální nejen pro přípravu těstovin, ale i zeleniny, brambor, masa, salátů a mnoha dalších pokrmů. Slouží zároveň jako cedník. Před použitím si pečlivě

Více

Mexická kuchyně III. Smažené papriky Relleňos. Krevety v mandlové omáčce. Plněné motýlky z hovězí roštěné brambory se solí s chipotlle

Mexická kuchyně III. Smažené papriky Relleňos. Krevety v mandlové omáčce. Plněné motýlky z hovězí roštěné brambory se solí s chipotlle Mexická kuchyně III. Smažené papriky Relleňos Krevety v mandlové omáčce Plněné motýlky z hovězí roštěné brambory se solí s chipotlle Nopales kaktusová salsa Kokosový puding Smažené papriky Relleňos 6 tlustostěnných

Více

Indonéská kuchyně. Salát Gado gado. Nasi goreng - smažená indonéská rýže. Kuřecí maso v arašídovém sambalu

Indonéská kuchyně. Salát Gado gado. Nasi goreng - smažená indonéská rýže. Kuřecí maso v arašídovém sambalu Indonéská kuchyně Salát Gado gado Nasi goreng - smažená indonéská rýže Kuřecí maso v arašídovém sambalu Kuřecí maso ve sladko-kyselém chilli sambalu Hovězí mleté maso dochucené chilli, koriandrem, zázvorem

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

Kuchyňský gril

Kuchyňský gril Kuchyňský gril 10031630 10031631 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Pečicí formy na vanilkové rohlíčky

Pečicí formy na vanilkové rohlíčky cs Informace o výrobku a recept Pečicí formy na vanilkové rohlíčky Vážení zákazníci, upéct perfektně vytvarované vanilkové rohlíčky nebylo ještě nikdy tak snadné! Obě pečicí formy ze silikonu jsou extrémně

Více

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření suroviny: salátová okurka Dovednosti, které se žáci naučí: loupání, jemné krájení, strouhání, míchání Pokrmy: Studená okurková polévka s koprem, šp.: špetka okurky salátové / 500 g - oloupejte - nastrouhejte

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem)

Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem) PŘEDKRMY - MEZZE Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí

Více

Lombardia Ohniště

Lombardia Ohniště Lombardia Ohniště 10033142 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv

Více

Mořské plody. Koktejl z tichomořských krevet. Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem

Mořské plody. Koktejl z tichomořských krevet. Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem Mořské plody Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem Smažené kalamáry s petrželovou solí a česnekovou aioli Tygří krevety s tomatovým risottem Gratinovaný

Více

Koláče. Náplně do koláčů a buchet 20 / 21. Tvarohová náplň Ingredience

Koláče. Náplně do koláčů a buchet 20 / 21. Tvarohová náplň Ingredience 20 / 21 Koláče Náplně do koláčů a buchet Tvarohová náplň 500 g tučného tvarohu 80 g změklého másla 4 žloutky 2 bílky moučkový cukr dle chuti 1 vanilkový cukr několik lžic tuzemáku Tvaroh dejte do mísy

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50

letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50 letakgpa3.indd 1 2.9.2010 23:00:50 I C2 B C1 A D F G I1 I2 I3 E J H K letakgpa3.indd 2 2.9.2010 23:00:52 Děkujeme vám za nákup tohoto spotřebiče z našeho sortimentu. Tento výrobek je určen výhradně pro

Více

SUŠIČKA POTRAVIN NÁVOD NA SUŠENÍ + RECEPTY

SUŠIČKA POTRAVIN NÁVOD NA SUŠENÍ + RECEPTY SUŠIČKA POTRAVIN NÁVOD NA SUŠENÍ + RECEPTY Doba sušení Celkový čas sušení vždy závisí na typu potraviny, jak velké a jak tlusté plátky budete mít. Záleží však i na ostatních okolnostech: kolik vody potravina

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU

STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU STUDENÉ PŘEDKRMY CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU Domácí paštika s šípkovo - brusinkovou omáčkou a opečeným bílým chlebem 100g 95,- Domácí tlačenka s octem a cibulí 200g 79,- Carpaccio z hovězí svíčkové s domácím

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP750POPZ. cortina. PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ PIZZA TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709218980 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: PIZZA Čisticí

Více

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184964 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 8 funkcí vaření včetně:turbo, DEFROST

Více

Nabídkové menu pro rodinné a firemní oslavy

Nabídkové menu pro rodinné a firemní oslavy Úvod kuchaře Nabídkové menu pro rodinné a firemní oslavy Vážení zákazníci, nachystali jsme pro vás nabídku vybraných pokrmů pro Vaše rodinná setkání a oslavy. Chtěl bych Vám sdělit, že veškeré jídlo z

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2810

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2810 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2810 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Asijské fusion. Duhové jarní závitky se zázvorovo arašídovou omáčkou. Banánová polévka s kokosovým mlékem. Kuřecí salát ze skleněných nudlí

Asijské fusion. Duhové jarní závitky se zázvorovo arašídovou omáčkou. Banánová polévka s kokosovým mlékem. Kuřecí salát ze skleněných nudlí Asijské fusion Duhové jarní závitky se zázvorovo arašídovou omáčkou Banánová polévka s kokosovým mlékem Kuřecí salát ze skleněných nudlí Domácí curry s hovězím masem a ananasem Duhové jarní závitky se

Více

Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu Street Food z Vietnamu Salát Nom Hoa Chuoi Špízy Nem Lui Bagety Banm Mi Nakládaná mrkev a ředkev Bun Bo Nam Bo Salát Nom Hoa Chuoi 1 banánový květ šťáva z ½ citronu 300 g kuřecího masa (ideálně stehno)

Více

PIZZA S LANÝŽOVÝM OLEJEM

PIZZA S LANÝŽOVÝM OLEJEM PIZZA S LANÝŽOVÝM OLEJEM hrubá sůl 1 špetka foccacia 1 ks sýr robiola 70 g sýr tallegio 70 g lanýžový olej 1 dávka Připravte si: 1 foccaciu, 70 g sýru robiola, 70 g sýru tallegio, trochu lanýžového oleje,

Více

A4BL-8. classic SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A

A4BL-8. classic SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA Energetická třída A EAN13: 8017709154752 Display: Digital-analogický Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

Napařovací miska do mikrovlnné trouby

Napařovací miska do mikrovlnné trouby Napařovací miska do mikrovlnné trouby cs Návod k použití a recepty 94497AB1X1IX 2018-07 Vážení zákazníci, v této nové napařovací misce můžete zdravě a bez tuku připravit potraviny v mikrovlnné nebo pečicí

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

Telecí kýta na řízky. Velká plec na pečeni na bylinkách

Telecí kýta na řízky. Velká plec na pečeni na bylinkách Telecí kýta na řízky 748 KČ / KG Velká plec na pečeni na bylinkách Hovězí čestr odleželé ve vakuu Hodí se na pečení a dušení. Je to libové maso s jemným tukovým krytím. Jako pečené je chutné v kombinaci

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 27. 6. 2016 Frankfurtská s párkem Vepřové žebírko s volským okem a křupavou slaninou Chicken do pyaza (kuřecí nudličky s cibulí) Vařené uzené maso s hrachovou kaší a sterilovanou okurkou Hovězí pečeně

Více

Tvarovač těstovin KitchenAid KPEXTA

Tvarovač těstovin KitchenAid KPEXTA Tvarovač těstovin KitchenAid KPEXTA Naše cena bez DPH : 4.868 Kč Naše cena s DPH : 5.890 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: KPEXTA EAN: 5413184410902 Příslušenství pro robot Kitchen Aid Artisan

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů.

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů. Multifunkční vařič 99202 Gratulujeme ke koupi tohoto Multifunkčního vařiče. Toto je konečná podoba kuchyně s šesti odlišnými funkcemi: dušení, pečení, smažení, fritování, vaření a fondue. Nyní je možné

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

NÁVOD K OBSLUZE RACLETTE GRIL 17.5000.00 00 (TSK 2748)

NÁVOD K OBSLUZE RACLETTE GRIL 17.5000.00 00 (TSK 2748) NÁVOD K OBSLUZE RACLETTE GRIL 17.5000.00 00 (TSK 2748) KÜCHENPROFI GmbH Co:KG Solingen-Germany Tel.+49(0)212(6582-0 Fax:+49 (0) 212/6582-10/-33 Tento rackletový gril a jeho kvalitní vlastnosti odpovídají

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

HOUSE STEAK. Section Headline. Biftek s pepřovou omáčkou. 90 www.apetitonline.cz

HOUSE STEAK. Section Headline. Biftek s pepřovou omáčkou. 90 www.apetitonline.cz Section Headline STEAK HOUSE S námi už vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design

CPF9GMOR Novinka. Portofino. SPORÁK Portofino 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: ART Design: Senza fianchi Design CPF9GMOR Novinka SPORÁK 90x60 cm Orange Energetická třída A+ EAN13: 8017709225735 ART Design: Senza fianchi Design Druh mřížek varní desky: Litinové Ovládací panel- povrchová úprava: Barevný smalt Knoflíky:

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2820

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2820 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-2820 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

GRILOVÁNÍ NEJEN NA ZAHRÁDCE

GRILOVÁNÍ NEJEN NA ZAHRÁDCE GRILOVÁNÍ NEJEN NA ZAHRÁDCE GRILOVÁNÍ BROJLOVÁNÍ Grilování je jen jiný výraz pro brojlování. Je to suchá tepelná úprava potravin na rožni, grilu (roštu) nebo na gridlu (při teplotách 160 až 200 C). Při

Více

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A EAN13: 8017709166434 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 11 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření včetně: TURBO Čistící funkce: Vapor

Více

Domácí zahradní gril 3038A

Domácí zahradní gril 3038A Domácí zahradní gril 3038A manuál Před použitím si pozorně přečtěte veškerá bezpečnostní upozornění a návod k sestavení. Tento gril je určen pro dřevěné uhlí, nepoužívejte jiná paliva. Před samotnou montáží

Více

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky 10g 150g 80g 80g 80g PŘEDKRMY Domácí utopenec v zavařovačce, chléb Nakládaný hermelín s chilli a česnekem, chléb Grilovaná klobása s čerstvým křenem, chléb Carpaccio z hovězí svíčkové s bylinkovým pestem,

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) P o l é v k y Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) Dle denní nabídky 30 Kč P ř e d k r m y 100 g Grilovaný hermelín 69 Kč s domácím brusinkovým kompotem a rozpečenou bylinkovou bagetkou (1,3,7)

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší

Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší S u r o v i n y 1 kg telecích líček, popřípadě loupané plece, rostlinný olej (například řepkový) na opékání, 300 400 g kořenové zeleniny, 1 2 cibule, červené

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

Světový Street Food. Burrito Grande. Bang Bang Chicken. Wasabi burger. Frutta de la Crema

Světový Street Food. Burrito Grande. Bang Bang Chicken. Wasabi burger. Frutta de la Crema Světový Street Food Burrito Grande Bang Bang Chicken Wasabi burger Frutta de la Crema Burrito Grande 400 g mletého hovězího 1 červená paprika 1 cibule 2 stroužky česneku 3 jalapeňos papričky 2 konzervy

Více