TECHNICKÉ ÚDAJE Váha celého kompletu: Max. šířka ruční části: Max. výška ruční části: Váha ruční části: 346 g

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÉ ÚDAJE Váha celého kompletu: Max. šířka ruční části: Max. výška ruční části: Váha ruční části: 346 g"

Transkript

1 BiliCheck Přístroj na neinvazivní měření bilirubinu BiliCheck je přístroj na přesné měření hodnoty bilirubinu u novorozenců bez krevních vzorků bez ohledu na barvu kůže, dobu narození nebo postnatální věk novorozence. Přístroj provádí rychlá a přesná měření bilirubinu místo klinických laboratorních metod. Těchto výsledků je dosaženo bez traumatického šoku, bez rizika infekce a potenciálně se snižují nároky na zařízení a nemocniční personál. TEORIE PŘÍSTROJE BiliCheck pracuje tak, že nasměruje bílé světlo na kůži novorozence a změří intenzitu specifických vlnových délek, které se vracejí. Protože známe spektrální vlastnosti jednotlivých součástí uvnitř kůže, můžeme odečíst rušivé komponenty a určit koncetraci bilirubinu. KLINICKÉ POUŽITÍ Výkonnost BiliChecku byla validována v kontrolovaných klinických studiích. V těchto studiích bylo neinvazivní měření bilirubinu BiliCheckem porovnáváno s hodnotami celkového bilirubinu v séru (TSB) naměřenými tradičními klinickými metodami a podle zlatého standardu High Pressure Liquid Chromatography (HPLC). Výkonnost BiliChecku byla klinicky dokázána na pacientech splňujících následující parametry: Prenatální věk (týdny) Posnatální věk (dny) 0 20 Hmotnost (gramy) BiliCheck byl kalibrován na hodnoty TSB získané pomocí HPLC a výsledky v této studované populaci byly následující: Rozsah TSB 0 20 mg/dl nebo µmol/l Opakovatelnost (SD) ± 0,6 mg/dl nebo 10 µmol/l Korelační koeficient r ~ 0,90 PŘESNOST Bez foto-terapie (RMSE) Během foto-terapie (RMSE) ± 1,5 mg/dl nebo 25 µmol/l ± 1,75 mg/dl nebo 30 µmol/l TECHNICKÉ ÚDAJE Váha celého kompletu: 974 g Max. šířka ruční části: 60 mm Max. výška ruční části: 216 mm Váha ruční části: 346 g NÁZEV OBJ. Č. BiliCheck A BiliCal - hrot kalibrační jednorázový (spotřební materiál) A BiliEclipse - lepička (pro 1 dítě) A

2

3 BiliBed Miminko s novorozeneckou žloutenkou potřebuje víc než jen fototerapii. Především potřebuje být v blízkém kontaktu se svou maminkou. TERAPIE ŠETRNÁ K MIMINKU BiliBed může být umístěn do většiny standardních dětských postýlek v maminčině pokoji, která o miminko pečuje. VYSOCE EFEKTIVNÍ Zdroj světla je v minimální vzdálenosti pod miminkem a zaručuje tak vysokou světelnou účinnost i vynikající terapeutické výsledky. NÍZKÉ PROVOZNÍ NÁKLADY BiliBed má jednu fluorescenční trubici s vysokou životností cca 1500 hodin. Požadavky na výkon 25 W přispívají k udržení minimálních provozních nákladů. POHODLNÉ PRO MIMINKO Klinické testy ukazují, že miminko, osvětlované touto pro něj pohodlnou metodou v BiliCombi overalu na měkké podložce a v přítomnosti maminky, je zatíženo minimálním stresem. ŽÁDNÁ OCHRANA OČÍ Miminko je oblečeno do jemného neprůsvitného BilliCombi overalu a proto není zapotřebí nepohodlná ochrana očí. SNADNÉ POUŽITÍ Dítě v BilliCombi overalu je položeno na průsvitnou podložku. Sestra může kontrolovat délku terapie a celkový čas užívání BiliBedu na dvou displejích. TECHNICKÉ ÚDAJE Příkon: 25 W Cca μw/cm2/nm (2 3 mw/cm2) Sada 5 výměnných tváří Provozní čas neresetovaný, Čas terapie, resetovaný Hmotnost: 5 kg EN IEC , , 93/42/EEC 1 kompaktní fluorescenční trubie, modré světlo Životnost trubice: cca 1500 hodin Třída II, typ a BILICOMBI OVERAL Lze prát, vyroben z jemného materiálu, udržuje miminko ve správné pozici. PRŮSVITNÁ PODLOŽKA Miminko leží na průsvitné podložce, která je šetrná k pokožce. BILIBED Osvětlovací zařízení umístěno v postýlce.

4 Konvenční fototerapie Přesvědčivý krok v inovaci KONVENČNÍ LAMPA SE SPECIÁLNÍMI ZNAKY Medela vyvinula fototerapeutickou lampu se speciálními vlastnostmi: malá, lehká, tichá a velmi flexibilní ideální pro léčbu v inkubátoru. OMEZENÍ ŠÍŘENÍ SVĚTLA Lampa je vybavena speciálním zrcadlovým reflektorem, který soustředí světlo přímo na dítě a zabraňuje jeho šíření do stran. Tím není omezován zdravotnický personál. Ostatní miminka nejsou rušena nežádoucím modrým světlem. VYSOCE EFEKTIVNÍ Hlava lampy obsahuje čtyři fluorescenční trubice. Modré nebo bílé světlo je voleno dle potřeby nebo může být smícháno. Toto umožnuje přizpůsobit požadavky terapie pro úspěšnou léčbu. NÍZKÉ PROVOZNÍ NÁKLADY Energeticky úsporné fluorescenční trubice minimalizují provozní náklady, vytváří velmi málo tepla. OPTICKO-ELEKTRONICKÁ KONTROLA Léčebná část světelných vln je elektronicky monitorována. Displej zobrazí potřebu výměny fluorescenčních trubic. ŠETŘÍ PROSTOR Pojízdný podstavec se dvěma bržděnými kolečky umožňuje snadno posunout fototerapeutickou lampu nad inkubátor nebo vyhřívané novorozenecké lůžko. TECHNICKÉ ÚDAJE Příkon: 90 W 4 kompaktní fluorescenční trubice, modré nebo bílé světlo ve vzdálenosti 25 cm 4 modré světelné trubice: cca µw/cm2/nm Životnost trubice: cca 1500 hodin Výška: cm Hmotnost 11 kg Lampa (d š): cm Mobilní podstavec (š h): cm Třída II, typ a EN IEC , , 93/42/EEC Opticko-elektronická kontrola terapeutického světla Oboustranně otočná lampa

5 BabySense II Monitor dechu Babysense II je apnoe monitor pro bezkontaktní monitorování dechu kojenců. Jedná se o signalizační přístroj, který může předejít zdravotním potížím, pouze vyvolá poplach a upozorní. Je určen pro prevenci SIDS syndromu náhlého úmrtí kojenců. Po zaznění alarmu je nutné neprodleně dítěti pomoci Na obsluhu nenáročný přístroj je určen k použití v domácnostech i zdravotnických zařízeních. Monitor dechu Babysense II neustále sleduje dýchání a pohyby dítěte. Normální dýchání a pohyby signalizuje zelenou kontrolkou, která je dobře viditelná i na větší vzdálenost. V okamžiku, kdy se dýchání dítěte zpomalí (frekvence dechu klesne pod 10 nádechů za minutu), nebo úplně zastaví, nebo když se dítě přestane hýbat po dobu delší 20 sekund, Babysense II upozorní na tento stav hlasitým zvukovým signálem (80dB na 1m). Jakmile zazní signál musí být poskytnuta první pomoc. V případě dvojčat a vícerčat je nutné použít pro každé dítě samostatný přístroj Skládá se ze dvou senzorových desek, které se naprosto bezpečně uloží pod matraci dětské postýlky. Dítě s přístrojem vůbec nepřijde do styku. Senzory jsou napojeny na kontrolní jednotku upevněnou na postýlce, která je napájena čtyřmi tužkovými bateriemi. Na kontrolní jednotce je vypínač, kterým se přístroj zapíná a vypíná, zelená kontrolka dechové aktivity, červená poplachová kontrolka a indikátor nízkého napětí baterií, který včas upozorní, kdy je třeba baterie vyměnit.

6

7 BW-5, BW-10 Univerzální vyhřívaná vodní lázeň BW-5 BW-10 Vyhřívaná vodní lázeň BW-5, BW-10 Je určena k přesnému a bezpečnému ohřevu lahví a vaků se zdravotnickým materiálem tj. např. krevními deriváty, infúzními roztoky. Dále potravinami a ostatními látkami dle potřeb všech pracovišť zabývajících se touto problematikou. Lázeň je určena pro laboratorní i klinická pracoviště. Přístroj se skládá z oplášťované nosné konstrukce a nerezové vany s víkem. Dvojité dno, soustava trysek a výkonné čerpadlo z nerez oceli zajišťuje během provozu řádné promíchání náplně a tím optimální rozložení teploty v celém pracovním prostoru lázně. Elektronický programovatelný mikroprocesorový regulátor se ovládá pomocí dotykové klávesnice. Volbou jednotlivých parametrů na klávesnici může uživatel nastavit požadovaný režim provozu (časové i teplotní parametry) a nebo zvolit 1 z 10 programů vložených do paměti přístroje. Jednotlivé programy lze při výrobě přístroje nastavit dle konkrétních požadavků zákazníka. Nepřetržitá autodiagnostika ověřuje nastavené parametry přístroje. Při zjištění odchylky přístroj oznámí poruchový stav optickým i akustickým signálem a zastaví provoz. Nemůže tedy dojít k poškození ohřívaných roztoků např. nevhodnou teplotou vodní lázně. TECHNICKÉ ÚDAJE: Napájení 230V / 50 Hz Příkon max 400 W Jištění 2 T 10 A/250 V Typ regulace proporcionální Bezpečnostní třída I Teplotní rozsah C (přesnost 0,1 C) Počet vaků /lahví 6 / 10 Objem vodní náplně 5/10 l (dle typu)

8 BW-50 Univerzální vyhřívaná vodní lázeň Určena k přesnému a bezpečnému ohřevu lahví a vaků se zdravotnickým materiálem (krevními deriváty, infúzními roztoky ap.), potravinami a ostatními látkami dle potřeb pracovišť. Lázeň je určena pro laboratorní i klinická pracoviště. Přístroj se skládá z oplášťované nosné konstrukce a nerezové vany s víkem. Dvojité dno, soustava trysek a výkonné čerpadlo z nerez oceli zajišťuje během provozu řádné promíchání náplně, a tím optimální rozložení teploty v celém pracovním prostoru lázně. Elektronický programovatelný mikroprocesorový regulátor se ovládá pomocí dotykové klávesnice. Volbou jednotlivých parametrů na klávesnici může uživatel nastavit požadovaný režim provozu (čas a teplotu) nebo zvolit 1 z 10 programů vložených do paměti. Jednotlivé programy lze při výrobě přístroje nastavit dle konkrétních požadavků zákazníka. Nepřetržitá autodiagnostika ověřuje nastavené parametry přístroje. Při zjištění odchylky přístroj oznámí poruchový stav optickým i akustickým signálem a zastaví provoz. Nehrozí tedy poškození ohřívaných toků např. nevhodnou teplotou. TECHNICKÉ PARAMETRY: Napájení 230 V/50 Hz Příkon max W Jištění 2 T 10 A/250V Třída I Teplotní rozsah C Přesnost 0,1 C Signalizace opticky/akusticky Objem 50 l vody Ovládání dotyk. kláves Do větších provozů (např. mléčné banky) je vhodný pasterizátor BW-50.

9 Kojenecké váhy SOEHNLE 7725 Cejchuschopná elektronická kojenecká váha vhodná pro velmi přesné vážení novorozenců v porodnicích s možností připojení na tiskárnu a PC. Vhodná pro porodní sály. Snadno omyvatelná nesnímatelná kojenecká vanička z tvrzeného plastu. Osušku nebo plenu lze ovládacím tlačítkem vytárovat a zvážit tak skutečnou hmotnost dítěte. Akustický signál po zvážení. Dobře čitelný podsvícený LC display s 20 mm kontrastními číslicemi. Tlačítko pro přidržení hmotnosti na displeji (není-li dítě na váze v klidu). Tlačítka pro zap./vyp., tárování, zrušení táry, přenos dat na tiskárnu či PC obousměrné datové rozhraní pro přenos dat. Provoz na baterii nebo síťový adaptér. Automatické vypíná při provozu na baterie. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vážicí rozsah: do 15 kg Velikost dílku: 2 g (0 6 kg), 5 g (6 15 kg) Hmotnost: 7 kg Volitelné příslušenství - není zahrnuto v ceně: - napájecí zdroj 9V Při zakoupení lze zajistit současně cejchování/metrologii = Kč SOEHNLE 8320 Váha je určena tam, kde se nevyžaduje cejchování. První skládací kojenecká váha vhodná pro snadné vážení kojenců nejen v ordinacích, ale i při návštěvě lékaře nebo zdravotní sestry u matky s dítětem. Váha má elegantní design, dá se složit na poloviční délku a snadno přenášet za držadlo, které je součástí váhy. Elektronický vážicí systém s osmi snímači a funkce přidržení ustálené hodnoty zaručují přesné zvážení dítěte, i když není na váze v klidu. Díky hladkému povrchu lze tuto váhu velmi snadno čistit a navíc lze použít funkci tárování pro odečtení hmotnosti pleny nebo podložky, na kterou dítě pokládáte. Váha má automatické vypínání Dobře čitelný LCD displey s 20 mm číslicemi Automatické vypínání váhy šetří baterie Malé prostorové nároky, snadno přenosná ve složeném stavu Fixování složené váhy přes magnety Provoz na 2 AA baterie 1,5 V TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vážicí rozsah: do 15 kg Velikost dílku: 10 g Minimální zatížení: 30 g Rozměr: mm

10 Kojenecké váhy SOEHNLE Váha je určena tam, kde se nevyžaduje cejchování. Snímatelná vanička z plastu zaručuje bezpečné zvážení kojenců, případně sedících dětí. Po sejmutí vaničky lze váhu využít jako osobní pro vážení dětí. Vhodná pro vážení v ordinacích i při návštěvách pacientů. Osušku nebo plenu lze ovládacím tlačítkem vytárovat a zvážit tak skutečnou hmotnost dítěte. Váha je vybavena funkcí weight lock, která automaticky přidrží na displeji ustálenou hodnotu, což umožňuje přesné vážení dítěte, i když není v klidu. Dobře čitelný LCD displej s 12,5 mm vysokými číslicemi Velmi rychlé a přesné zobrazení navážených hodnot Jediné tlačítko pro zapnutí tárování vypnutí Automatické vypínání šetří životnost baterií Provoz na baterie nebo přes síťový adaptér TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vážicí rozsah: do 20 kg Velikost dílku: 10 g Minimální zatížení: 30 g Hmotnost: 3,5 kg Rozměr: mm Volitelné příslušenství není zahrnuto v ceně: transportní plastový kufřík napájecí zdroj 9V SOEHNLE Váha je určena tam, kde se nevyžaduje cejchování. Nový design ve spojení se snadnou obsluhou předurčují tuto váhu pro nejširší použití ve všech typech lékařských zařízení, a vzhledem k její nízké ceně je velmi vhodným doplňkem vybavení všech budoucích rodičů pro kontrolu hmotnosti novorozenců. Kojenecká nesnímatelná vanička z pevného plastu je vlisována anatomický tvar. Díky hladkému povrchu lze tuto váhu velmi snadno čistit a navíc lze použít funkci tárování pro odečtení hmotnosti pleny nebo podložky, na kterou dítě pokládáte. Váha je vybavena funkcí weight lock, která automaticky přidrží na displeji ustálenou hodnotu, což umožňuje přesné vážení dítěte, i když není v klidu. LCD displej s 20 mm vysokými číslicemi Funkce podržení navážené hodnoty Automatické vypínání váhy po 2 min Provoz na 4 tužkové 1,5 V baterie TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vážicí rozsah: do 20 kg Velikost dílku: 10 g Hmotnost: 2 kg Rozměr: 600 x 340 x 85 mm

11 RD-95 Vyhřívaná podložka pacienta Vyhřívaná podložka je doplňkový lokální zdroj tepla pro řešení hypotermických stavů pacientů. Unifikovaná konstrukce přístroje umožňuje využití téměř ve všech oblastech zdravotnictví, JIRP, chirurgická odd., operační sály, ARO, gynekologie, interní, porodní, dětská a novorozenecká oddělení. Základní funkčními částmi jsou elektronický regulátor teploty a podložka pacienta. Regulátor udržuje teplotu dle požadovaných parametrů a trvale diagnostikuje parametry obvodů. Vyhřívaná podložka se zabudovaným výhřevným systémem, sadou teplotních senzorů a tepelnou mechanickou pojistkou se pomocí plastového konektoru s pojistnou maticí propojí s regulátorem. Nízké napájecí napětí podložky 9V/18V dle velikosti zaručuje vysokou provozní bezpečnost. Klávesami na ovládacím panelu se nastavuje požadovaná provozní teplota. Nastavený údaj je zobrazen na červeném LED displeji. Překročení nastavené tepoty, případná porucha regulace je opticky i akusticky signalizována. V tomto případě vždy dojde k automatickému odpojení vyhřívání. Nemůže tedy dojít k nekontrolovanému zvýšení teploty a poškození pacienta. Zelená kontrolka vyhřívání průběžně signalizuje okamžitý provozní stav přístroje. TECHNICKÉ PARAMETRY: Napájení: 230V/9V/18V/50Hz Příkon: max. 45 W Třída: II Teplotní rozsah: C Hmotnost: 4,5 kg ROZMĚRY VÝHŘEVNÝCH MATRACÍ: mm mm mm mm

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7752, 8352, 8310.01 a 8320 Osobní váhy 7730-1, 7730.65, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801, 7810 a 7815 Fitness váha 7850 Vážicí plošiny 7708 / 7808 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704

Více

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7725, 8320, 8310.01 a 8310.00 Osobní váhy 7730-1, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801 a 7870 Fitness váha 7850 Vážicí plošiny 7708 / 7808 a 7805 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704 Vážení

Více

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7725, 8320, 8310.01 a 8352 Osobní váhy 7730-1, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801 a 7870 Vážicí plošiny 7708 / 7808 a 7805 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704 Vážení lůžek 7710 / 7711

Více

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang

Lékařské váhy. Soehnle Industrial Solutions GmbH Gaildorfer Strasse 6, DE Backnang Lékařské váhy Kojenecké váhy 7752, 8352, 8310.01 a 8320 Osobní váhy 7730-1, 7730.65, 7732, 7708.24, 7830-1, 7801 a 7810 Fitness váha 7850 Vážicí plošiny 7708 / 7808 Vážicí křesla 7702 / 7802 a 7704 Vážení

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

Velmi přesná cejchuschopná váha VIBRA CT (OIML Třída I a II) je určena především pro zlatnické provozy nebo laboratorní použití.

Velmi přesná cejchuschopná váha VIBRA CT (OIML Třída I a II) je určena především pro zlatnické provozy nebo laboratorní použití. Velmi přesná cejchuschopná váha VIBRA CT (OIML Třída I a II) je určena především pro zlatnické provozy nebo laboratorní použití. Součástí váhy je odklápěcí ochranný kryt vážicí platformy, který eliminuje

Více

Celá elektronika je umístěna v robustním kovovém šasi s povrchovou úpravou Comaxit - černá barva RAL 9005.

Celá elektronika je umístěna v robustním kovovém šasi s povrchovou úpravou Comaxit - černá barva RAL 9005. Laboratorní zdroj L0R5 2x 0 40V/3A; 1x 5V/3A obrázek popis Laboratorní zdroj L0R5 je určen do každé profesionální i amatérské laboratoře. Jeho vlastnosti ocení zejména vývojoví technici, opraváři spotřební

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Typ: KPZ 404E. Digitální Jeřábová váha. Vyšší kvalita!! Úředně ověřitelná jeřábová váha se všemi výhodami!! Vyrobeno pouze z ověřitelných komponentů

Typ: KPZ 404E. Digitální Jeřábová váha. Vyšší kvalita!! Úředně ověřitelná jeřábová váha se všemi výhodami!! Vyrobeno pouze z ověřitelných komponentů Digitální Jeřábová váha Vyšší kvalita!! Vyrobeno pouze z ověřitelných komponentů Typ: KPZ 404E Dálkové ovládání Vhodná pro všechny průmyslové aplikace Jasný, velký LED displej Tára po celém vážícím rozsahu

Více

Mobilní paletová váha, Paletový vozík s váhou Typ: KPZ 74 a KPZ 74E. Mobilní vážení? Šetří Váš čas a Vaše peníze! Za příplatek: Vestavěná tiskárna

Mobilní paletová váha, Paletový vozík s váhou Typ: KPZ 74 a KPZ 74E. Mobilní vážení? Šetří Váš čas a Vaše peníze! Za příplatek: Vestavěná tiskárna Kvalitní německá konstrukce Mobilní paletová váha, Paletový vozík s váhou Typ: KPZ 74 a KPZ 74E Váživost až 1500 kg Mobilní vážení = úspora času Nezávislý na napájení z el. sítě Robustní konstrukce Velký

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OCS-S-500 Strana 1 ELEKTRONICKÁ ZÁVĚSNÁ VÁHA ŘADY Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

DIGITÁLNÍ JEŘÁBOVÁ VÁHA Typ: KPZ 402

DIGITÁLNÍ JEŘÁBOVÁ VÁHA Typ: KPZ 402 Průmyslové provedení DIGITÁLNÍ JEŘÁBOVÁ VÁHA Typ: KPZ 402 Vhodná pro všechny průmyslové aplikace Jasný, velký LED displej Tára po celém vážícím rozsahu Kompaktní design Bateriový provoz cca 150 hod. Kontrola

Více

Terminální jednotka / R14

Terminální jednotka / R14 Terminální jednotka / R14 Terminální jednotka (rychlospojka) je určena jako odběrné nebo kontrolní místo medicinálních plynů (O 2, N 2 O, CO 2, AIR, Vakuum, atd.) pro potřeby zdravotnických pracovišť.

Více

Měřící technika. 5/2019 (N)

Měřící technika.   5/2019 (N) Měřící technika www.solight.cz 5/2019 (N) V A Ω TRMS HZ V ~ A ~ hfe C Profesionální multimetr V40 proudu, napětí, odporu, frekvence, kapacity, teploty true RMS (efektivní hodnota střídavých průběhů) tranzistorový

Více

Vážící sada, Váha na vysokozdvižné vozíky

Vážící sada, Váha na vysokozdvižné vozíky Kvalitní německá konstrukce Průmyslové provedení Vážící sada, Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76-1 a KPZ 76-1E Jednoduchá obsluha Velká tlačítka Výborná čitelnost Podsvícení displaye Vysoká přesnost

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

Duální systém počítacích vah

Duální systém počítacích vah Průmyslové provedení Duální systém počítacích vah Typ : KPZ 2-08-2 Vnitřní dělení až 1/ 600.000 Rozlišení na displeji až 1/ 60.000 dílků Jednoduchá obsluha Příznivá cena Robustní provedení Nulování Vestavěný

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1

NÁVOD K OBSLUZE. Strana 1 NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76F a Typ: KPZ 76FE

Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76F a Typ: KPZ 76FE Kvalitní německá konstrukce Bezkabelový přenos dat z vážících vidlic k indikátoru v kabině řidiče Váha na vysokozdvižné vozíky Typ: KPZ 76F a Typ: KPZ 76FE Standartní Indikátor je bezpečně chráněný, zabudovaný

Více

Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy.

Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy. Návod na instalaci a použití termostatu TERMOFOL TF-H1 Upozornění! Zařízení má být instalováno výhradě kvalifikovaným elektrikářem, podle návodu k zapojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy. Instalaci proveďte

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

Elcometer NDT Přístroje pro přesné měření tloušťky PG70 & PG70DL, PG70ABDL

Elcometer NDT Přístroje pro přesné měření tloušťky PG70 & PG70DL, PG70ABDL Elcometer NDT Přístroje pro přesné měření tloušťky PG70 & PG70DL, PG70ABDL Přístroje PG70 a PG70DL umožňují měření tloušťky s tou nejvyšší možnou přesností díky technologii ThruPaint, která přesně měří

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ZH-KC-2000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA ZH KC 2000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

Umožňuje měření zdánlivého odporu smyčky nakrátko s rozlišením 0,01 Ω v obvodech chráněných RCD, bez jeho vypnutí.

Umožňuje měření zdánlivého odporu smyčky nakrátko s rozlišením 0,01 Ω v obvodech chráněných RCD, bez jeho vypnutí. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič zdánlivého odporu smyčky nakrátko MZC-304 Obj. číslo: 106001351 Výrobce: SONEL S. A. Popis Bezpečností kategorie: CAT IV / 300 V. Stupeň krytí: IP

Více

Průmyslové provedení. EU ověřitelná třída

Průmyslové provedení. EU ověřitelná třída Počítací váha typu KPZ 2E-06 / 56 EU ověřitelná třída Průmyslové provedení Jednoduchá k ovládání Kaacita do 500 kg Vysoký indikátorový stativ 25 mm LCD Indikátor 100 % Tára 230V Napájení Akumulátor RS232

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Můstková váha Typ: KPZ 2E-06N Nerezová IP 67/68

Můstková váha Typ: KPZ 2E-06N Nerezová IP 67/68 Můstková váha Typ: KPZ 2E-06N Nerezová IP 67/68 Jednoduchá obsluha Tára po celém vážícím rozsahu 100% Nastavení nuly Síťový provoz NEREZ DIN 1.4301 Krytí indikátoru IP 67-68 Bateriový provoz Výstupy dat

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK

ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK KTR U Korečnice 1770 Uherský Brod 688 01 tel. 572 633 985 s.r.o. nav_sl33.doc Provedení: Skříňka na kotel ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK Obr.1 Hmatník regulátoru ADEX SL-3.3 1. POPIS REGULÁTORU Regulátor

Více

Plošinová váha Typ: KPZ 2 SX 3.000 Dílková konstrukce / dlouhá životnost Lepší kvalita: KPZ-Waagen používá pouze ověřitelné komponenty!!!!!!

Plošinová váha Typ: KPZ 2 SX 3.000 Dílková konstrukce / dlouhá životnost Lepší kvalita: KPZ-Waagen používá pouze ověřitelné komponenty!!!!!! Plošinová váha Typ: KPZ 2 SX 3.000 Dílková konstrukce / dlouhá životnost Lepší kvalita: KPZ-Waagen používá pouze ověřitelné komponenty!!!!!! Options: Please contact us, we will do almost everything for

Více

Návod k použití

Návod k použití Pokojový termostat TF-H1 Návod k použití WWW.TERMO-FOL.CZ Termostat TF-H1 Charakteristika: Ovládání pomocí dotykových tlačítek Programování teploty 5 + 2 Způsob montáže: pod omítku - do instalační krabice

Více

Vážící sada. Typ: KPZ 72. do elektrických nízkozdvižných bateriových vozíků. také ve verzi úředně ověřitelné

Vážící sada. Typ: KPZ 72. do elektrických nízkozdvižných bateriových vozíků. také ve verzi úředně ověřitelné Průmyslové provedení Vážící sada Typ: KPZ 72 do elektrických nízkozdvižných bateriových vozíků také ve verzi úředně ověřitelné Příslušenství : V provedení NEREZ DIN 1.4301 Mobilní vážení? Šetří Váš čas

Více

HHVB82. Uživatelský manuál. Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti. tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.

HHVB82. Uživatelský manuál. Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti. tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar. HHVB82 Uživatelský manuál Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.cz 1 OBSAH Str. 1. Vlastnosti. 3 2. Specifikace 3 3. Popis čelního

Více

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství Stránka č. 1 z 6 EurotestXE LLKO Novinky Katalog Ceník Objednávka Kalibrační služby Výstavy+semináře Ke stažení EurotestXE - špičkový multifunkční přístroj pro revize elektrických instalací Použití Technické

Více

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ)

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ) OVLADAČ AC8000 AC8000A KOMPAKTNÍ TERMOSTAT S MIKROPROCESOREM Vlastnosti: čtyří režimy: chlazení/větrání/topení/auto rychlost ventilátoru: vysoká/střední/nízká/automatická tři typy: pouze chlazení/chlazení

Více

DIGITÁLNÍ MULTIMETR DMT700-7 v 1 NÁVOD K POUŽITÍ

DIGITÁLNÍ MULTIMETR DMT700-7 v 1 NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ MULTIMETR DMT700-7 v 1 NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH A. ÚVOD B. BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY C. MEZINÁRODNÍ ELEKTROTECHNICKÉ ZNAČKY D. VLASTNOSTI E. TECHNICKÁ DATA F. OVLÁDACÍ PANEL G. JAK PROVÁDĚT MĚŘENÍ A.

Více

Váha DIBAL G 310. Servisní středisko:

Váha DIBAL G 310. Servisní středisko: UŽIVATELSKÝ MANUÁL Váha DIBAL G 310 Servisní středisko: NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ VÁHY DIBAL G-310 OBSAH 1 POPIS VÁHY... 1 2 ÚVOD... 2 2.1 CHARAKTERISTIKA... 2 2.2 INSTALACE VÁHY... 2 2.3 ÚDRŽBA... 2 2.4 ZAPNUTÍ

Více

Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Měření izolačních odporů test hlídačů izolačního stavu

Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Měření izolačních odporů test hlídačů izolačního stavu Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Zkratový proud při měření přechodových odporů je minimálně 200 ma. Měření probíhá s automatickým přepólováním zkušebního proudu. Je možné vykompenzovat

Více

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A 1. Instrukce Tento zdroj má integrovanou analogovou a digitální kontrolní technologii najednou v novém víceúčelovém zdroji energie. Má jak vysokou stabilitu analogového

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Laboratorní vybavení pro laboratoře projektu EXTEMIT- K část A

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Laboratorní vybavení pro laboratoře projektu EXTEMIT- K část A TECHNICKÁ SPECIFIKACE Laboratorní vybavení pro laboratoře projektu EXTEMIT- K část A OBSAH Ultrazvuková lázeň I... 2 Ultrazvuková lázeň II... 3 Mikrovlnná trouba... 4 Mrazicí box... 5 Lednice... 6 Lednice

Více

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj.

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič izolačního odporu MIC-2 Obj. číslo: 106001423 Výrobce: SONEL S. A. Popis Digitální měřič izolačního odporu. Určen pro přímé měření izolačního odporu

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125

Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125 Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125 Eurotest COMBO MI 3125 - špičkový kompaktní multifunkční přístroj pro provádění revizí dle požadavků ČSN 332000-6-61 Použití: Měření spojitosti Zkratový proud > 200

Více

Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru

Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru testo 830-T4 Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru testo 830-T4 ruční bezdotykový teploměr Teploměr testo 830-T4 je profesionálním řešením pro bezdotykové měření teploty

Více

ELEKTRONICKÉ ZOBRAZOVACÍ SYSTÉMY

ELEKTRONICKÉ ZOBRAZOVACÍ SYSTÉMY ZOBRAZOVACÍ SLOUPEC S MIKROPROCESOREM Zobrazovací sloupec s mikroprocesorem je určen k zobrazení rozměrového i tvarového měření prováděného staticky či dynamicky. Naměřená hodnota se zobrazuje na osmimístném

Více

Robustní provedení Robustní vodicí sloupec i měřicí hlava Vysoce přesný měřicí systém s kontrolní měřicí hlavou, systém není citlivý na nečistoty

Robustní provedení Robustní vodicí sloupec i měřicí hlava Vysoce přesný měřicí systém s kontrolní měřicí hlavou, systém není citlivý na nečistoty - 2-16 Nový výškoměr Chcete-li dosáhnout přesných výsledků jednoduše a rychleji, je zde nový výškoměr. Výškoměr je použitelný v dílně i ve výrobě. Přesně jak to od našich měřidel očekáváte. Uživatelsky

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

NÁVOD K OBSLUZE. 600 g x 0.02 g DIGITÁLNÍ VÁHA. Model : GM-600P

NÁVOD K OBSLUZE. 600 g x 0.02 g DIGITÁLNÍ VÁHA. Model : GM-600P 600 g x 0.02 g DIGITÁLNÍ VÁHA Model : GM-600P Koupení této DIGITÁLNÍ VÁHY PRO Vás představuje krok vpřed do oblasti přesného měření. Přečtěte si prosím pozorně následující instrukce a vždy mějte tento

Více

Termostatická vodní lázeň

Termostatická vodní lázeň Termostatická vodní lázeň TVL 004 D Návod k obsluze Výrobce: INGOS s.r.o. K Nouzovu 2090 143 00 Praha 4 Modřany e-mail: pristroje@ingos.cz www: ingos.cz - 1 - Obsah 0. Úvod... 2 1. Technický popis... 2

Více

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky D-86399-2013 S bilirubinometrem Dräger JM-105 získáte stálou kvalitu měření a nákladovou efektivitu po celou dobu životnosti přístroje.

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Zadání 1. Seznamte se s funkcemi modelu Zabezpečení a správa budovy. 2. Seznamte se s možnostmi programu GB 060 Control Panel. 3. Ověřte funkčnost bezpečnostního

Více

Návod k použití pro Nerezovou váhu

Návod k použití pro Nerezovou váhu Návod k použití pro Nerezovou váhu Katalogové číslo: 110093 Účel použití Váha Soehnle Professional 9203 je koncipována k vážení zboží. Tato váha je v rámci EU určena k používání bez povinného cejchování.

Více

Pokojový programovatelný termostat. Flame Touch

Pokojový programovatelný termostat. Flame Touch Pokojový programovatelný termostat Flame Touch Pokojový termostat Flame Touch s intuitivním dotekovým ovládáním slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

FACIAL CARE L79300 (LA13

FACIAL CARE L79300 (LA13 INHALÁTORY FACIAL CARE L79300 (LA13 1203) příjemná obličejová parní sauna hydratuje pokožku součástí balení je inhalační maska součástí balení je i sauna maska nalévací odměrka čistí make-up, čistí póry

Více

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ k modulační elektronice ST 480 zpid (kotle A15; TKA) nebo ST 880 zpid (kotle PK) ST 290 v1, v2, v3 - Pokojový regulátor termostat Funkce řízení pokojové teploty, týdenní program

Více

Balíková váha KPZ E / cejchuschopné

Balíková váha KPZ E / cejchuschopné Průmyslové provedení Balíková váha KPZ 2 11 3E / cejchuschopné Typ Váživost Dělení Indikátor Možnost úř. Rozměry v mm Cena Kč Obj. č. ověření 2113EM12 6/12kg 2/5g KPZ 51E8 Ano 360 x 310 mm poptávka 2113EM012000

Více

Digitální teploměr. Model DM-300. Návod k obsluze

Digitální teploměr. Model DM-300. Návod k obsluze Digitální teploměr Model DM-300 Návod k obsluze Každé kopírování, reprodukování a rozšiřování tohoto návodu vyžaduje písemný souhlas firmy Transfer Multisort Elektronik. Úvod Tento přístroj je digitální

Více

NÁVOD K OBSLUZE HCG-120 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA

NÁVOD K OBSLUZE HCG-120 ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ KONTROLNÍ VÁHA HCG-120 Tento soubor je chráněn autorskými právy firmy LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora 1 1. ÚVOD, ZÁKLADNÍ

Více

Regulátor osvětlení operačního svítidla

Regulátor osvětlení operačního svítidla Regulátor osvětlení operačního svítidla Typ: MP1 Obsah 1. Popis provedení 2. Ovládání světel operačního sálu 3. Rozvaděč monitorovacího panelu 4. Technické parametry 5. Rozvaděč R_MOP 1. Popis provedení

Více

Váhy pro výbušné EX prostředí

Váhy pro výbušné EX prostředí Váhy pro výbušné EX prostředí Název: váha pro výbušné prostředí 300 300 mm Váživost: 3; 6; 15; 30; 60 kg Dílek přesnost: 1; 2; 5; 10; 20 g Certifikace: pro obchodní vážení (10000 d), možné nastavení pro

Více

tel.:

tel.: 220780 ELEKTRONICKÝ REGULÁTOR PRO KOTLE NA PRINCIPU OHŘEVU VODOY Elektronický regulátor kontroly provozní teploty vody je zařízení, které řídí spínání čerpadla topného systému a ovládá třícestný ventil

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX Návod k obsluze

DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX Návod k obsluze DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX-5003 Návod k obsluze 1.Úvod Děkujeme vám, za nákup dvoukanálového měřiče teploty. Před zahájením práce věnujte několik minut přečtení návodu k obsluze, abyste se co nejdůkladněji

Více

APOSYS 10. Kompaktní mikroprocesorový regulátor APOSYS 10. MAHRLO s.r.o. Ľudmily Podjavorinskej 535/11 916 01 Stará Turá

APOSYS 10. Kompaktní mikroprocesorový regulátor APOSYS 10. MAHRLO s.r.o. Ľudmily Podjavorinskej 535/11 916 01 Stará Turá APOSYS 10 Kompaktní mikroprocesorový regulátor APOSYS 10 Popis dvojitý čtyřmístný displej LED univerzální vstup s galvanickým oddělením regulační výstupy reléové regulace: on/off, proporcionální, PID,

Více

Infračervený zářič. BTL-18 Infralampa

Infračervený zářič. BTL-18 Infralampa tepelná terapie Infračervený zářič BTL-18 Infralampa Infralampa BTL-18 je vybavena šesti lampami typu INFRA RUBIN 150 W, které je možné zapínat jednotlivě a výkon žárovek lze plynule regulovat. Tím je

Více

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224,

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224, 2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, 735 62 Český Těšín, CZ Tel/Fax: 558 732 122/224, 601 338 655 2theta@2theta.cz www.2theta.cz Laboratorní inkubátory (termostaty)

Více

DIGITÁLNÍ MĚŘIČ OSVĚTLENÍ AX-L230. Návod k obsluze

DIGITÁLNÍ MĚŘIČ OSVĚTLENÍ AX-L230. Návod k obsluze DIGITÁLNÍ MĚŘIČ OSVĚTLENÍ AX-L230 Návod k obsluze 1.NÁVOD Digitální luxmetr slouží k přesnému měření intenzity osvětlení plochy (v luxech, stopových kandelách). Vyhovuje spektrální odezvě CIE photopic.

Více

Komfort, Boost 2 hodiny, Časovač 12 hodin, Časovač 24 hodin, Pohotovostní / proti zamrznutí, Uzamčení. Indikátory stavu termostatu

Komfort, Boost 2 hodiny, Časovač 12 hodin, Časovač 24 hodin, Pohotovostní / proti zamrznutí, Uzamčení. Indikátory stavu termostatu TECHNICKÉ PARAMETRY Produkt Elektronické ovládání pro koupelnové radiátory Použití Koupelnové radiátory Třída izolace Třídy I, II Úroveň IP IP44 Nastavení teploty Digitální Volitelný rozsah teploty 40

Více

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací POLYS P-1 ruční svářečky s termostatickou regulací Svářečky POLYS P-1 jsme vyvinuli na základě zkušeností našich zákazníků, kteří požadují jednodušší svářečku jako doplněk profesionální P-4 nebo svářečku

Více

INSTALTEST 61557. Měření osvětlení NOVINKA Osvětlení se měří pomocí externí sondy. Podrobnější informace a technické parametry.

INSTALTEST 61557. Měření osvětlení NOVINKA Osvětlení se měří pomocí externí sondy. Podrobnější informace a technické parametry. Stránka č. 1 z 6 INSTALTEST 61557 ILLKO Novinky Katalog Ceník Objednávka Kalibrační služby Výstavy+semináře Ke stažení INSTALTEST 61557 - špičkový multifunkční přístroj pro provádění revizí dle požadavků

Více

dodavatel vybavení provozoven firem Zkušební přístroj síly M3-012E Obj. číslo: Popis Kapacita přístroje 0,5 N (0,12 lbf).

dodavatel vybavení provozoven firem  Zkušební přístroj síly M3-012E Obj. číslo: Popis Kapacita přístroje 0,5 N (0,12 lbf). dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M3012E Obj. číslo: 106000974 Výrobce: Mark10 Corporation Popis Kapacita přístroje 0,5 N (0,12 lbf). Rozlišení 0,0005 N (0,0001 lbf).

Více

OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014

OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014 OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014 OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014 1. Stolní a kontrolní váhy TST28 T3040 2. Obchodní váhy s výpočtem ceny SX-15 FX 50, FX 50T 3. Systémové váhy s tiskárnou IX 100, IX 202 IM 100, IM

Více

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj.

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič izolačního odporu MIC-10 Obj. číslo: 106001375 Výrobce: SONEL S. A. Popis Digitální měřič izolačního odporu. Určen pro přímé měření izolačního odporu

Více

NÁVOD K OBSLUZE ASO-2 SOUMRAKOVÝ SPÍNAČ

NÁVOD K OBSLUZE ASO-2 SOUMRAKOVÝ SPÍNAČ NÁVOD K OBSLUZE ASO-2 SOUMRAKOVÝ SPÍNAČ -1- Obsah 1. Obecná charakteristika... 2 1.1. Použití... 2 2. Technické údaje... 3 3. Popis činnosti a programování... 3 3.1. Čas... 4 3.2. Rok... 5 3.3. Měsíc...

Více

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Mobile Printer vytiskne výsledky dechových zkoušek na alkohol a testů na drogy přímo na místě Dokumentace výsledků Prostor pro vaše logo a

Více

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.:

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.: INFORMACE O VÝOBKU 7 Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100 Obj. č.: 12 05 33 Přehled nejdůležitějších funkcí přístroje Kontrola ochranných (jistících) zapojení FI

Více

DS 4 DS 4. Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku

DS 4 DS 4. Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku Tlakový spínač pro pneumatiku / vakuovou techniku nebo 2 spínací výstupy spínací výstupy volně konfigurovatelné přes adaptér nebo programovací zařízení jmenovitý tlak od 0... bar do 0... 0 bar rovněž...

Více

Laboratorní tříkanálové napájecí zdroje AX-3003D-3 AX-3005D-3. Návod k obsluze

Laboratorní tříkanálové napájecí zdroje AX-3003D-3 AX-3005D-3. Návod k obsluze Laboratorní tříkanálové napájecí zdroje AX-3003D-3 AX-3005D-3 Návod k obsluze ObsahKapitola 1 1. Úvod... 3 Rozbalení a kontrola obsahu výrobku... 4 Bezpečnostní instrukce... 4 Bezpečnostní informace...

Více

Měřič impedance. Návod k použití

Měřič impedance. Návod k použití Měřič impedance Návod k použití Bezpečnostní upozornění Před použitím měřicího přístroje si důkladně přečtěte tento návod. Měřicí přístroj používejte pouze způsobem uvedeným v tomto návodu. Nepoužívejte

Více

Vybavení poslucháren UP

Vybavení poslucháren UP Vybavení poslucháren UP Dataprojektor a zpětný projektor je ve všech posluchárnách UP Ozvučeno: UP104, UP108 (obr.6-16) Vizualizér: UP104, UP108, UP112, UP115 (obr.4 a 5) Všechny posluchárny mají shodné

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

HHP91. Uživatelský manuál MANOMETR

HHP91. Uživatelský manuál MANOMETR HHP91 Uživatelský manuál MANOMETR OBSAH 1. VÝZNAMNÉ VLASTNOSTI. 2 2. SPECIFIKACE. 3 2 1 Obecná specifikace. 3 2 2 Elektrická specifikace. 4 3. POPIS ČELNÍHO PANELU. 5 3 1 Displej. 5 3 2 Tlačítko zap./vyp.

Více

Návod k použití pro Počítací váhu ALC3

Návod k použití pro Počítací váhu ALC3 Návod k použití pro Počítací váhu ALC3 Katalogové číslo: 110034 Popis cejchuschopná počítací váha pro suchá prostředí s funkcí počítání kusů schválena pro obchodní užití ve všech zemích EU (OIML III) snímatelná

Více

Časové spínače / Měřiče elektrické energie Dálkově ovládané zásuvky/

Časové spínače / Měřiče elektrické energie Dálkově ovládané zásuvky/ www.solight.cz Časové spínače / Měřiče elektrické energie Dálkově ovládané zásuvky/ DÁLKOVĚ OVLÁDANÉ ZÁSUVKY Dálkově ovládané zásuvky pro spínání různých spotřebičů (osvětlení, topení, žaluzie...) pomocí

Více

Kompaktní mikroprocesorový regulátor MRS 04

Kompaktní mikroprocesorový regulátor MRS 04 Kompaktní mikroprocesorový regulátor MRS 04 Dvojitý čtyřmístný displej LED Čtyři vstupy Čtyři výstupy Regulace: on/off, proporcionální, PID, PID třístavová Přístupové heslo Alarmové funkce Přiřazení vstupu

Více

CT-936CD CT BRAND. Mikroprocesorem řízená pájecí stanice. Návod k použití

CT-936CD CT BRAND. Mikroprocesorem řízená pájecí stanice. Návod k použití CT BRAND CT-936CD Mikroprocesorem řízená pájecí stanice Návod k použití Obsah Stručný úvod...2 Vlastnosti...2 Technický popis...3 1. Pájecí stanice...3 2. Řídicí část...3 3. Páječka...3 Názvy částí...4

Více

POLYS P-4. profesionální elektronicky řízené svářečky

POLYS P-4. profesionální elektronicky řízené svářečky POLYS P-4 profesionální elektronicky řízené svářečky Svářečky POLYS P-4 se staly novým standardem na českém trhu. Více než 100 000 prodaných kusů jasně potvrzuje, že právě tento přístroj je nutno považovat

Více

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky Jednopásková elektronická registrační pokladna s rychlou a kvalitní termotiskárnou. Jedná se o spolehlivou pokladnu, vhodnou do méně náročných provozů, jako například

Více

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj.

Určen pro přímé měření izolačního odporu v síťových kabelech, transformátorech, elektromotorech aj. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič izolačního odporu MIC-5000 Obj. číslo: 106001378 Výrobce: SONEL S. A. Popis Digitální měřič izolačního odporu. Určen pro přímé měření izolačního

Více

1. Základní parametry regulátoru

1. Základní parametry regulátoru P/9/2004 DATUM PŘIJETÍ DATUM VYKOÁÍ PODPIS PŘIPOMIKY MIKROPROCESOROVÝ REGUÁTOR TEPOTY RT - 03 WOJTUŚ ÁVOD K POUŽITÍ Regulátor teploty WOJTUŚ měří teplotu ve vodním plášti krbu a v závislosti na nastavených

Více

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224,

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224, 2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, 735 62 Český Těšín, CZ Tel/Fax: 558 732 122/224, 601 338 655 2theta@2theta.cz www.2theta.cz Laboratorní chladničky Q-CELL CHL Zařízení

Více

Multifunkční digitální relé 600DT

Multifunkční digitální relé 600DT Multifunkční digitální relé 600DT Specifikace Napájecí napětí: 20 až 240 V AC/DC Frekvenční rozsah: 50/60 Hz Displej/indikace: Zapnutí indikováno podsvícením. LCD s třemi číslicemi pro nastavení a čas

Více

Panelový měřič vodivosti model CDCN 201

Panelový měřič vodivosti model CDCN 201 Panelový měřič vodivosti model Prvotní prohlídka Opatrně vyjměte přístroj z krabice a zjistěte, zda nedošlo k mechanickému poškození. Pokud zjistíte jakékoliv poškození, ihned kontaktujte servisní středisko

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY

NÁVOD K OBSLUZE ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 ZÁVĚSNÁ ELEKTRONICKÁ VÁHA Dovozce do ČR: Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti LESAK s.r.o. Jeho kopírování a komerční distribuce je možná pouze se souhlasem autora

Více

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603.

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603. ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603 Návod k obsluze 1. Důležité bezpečnostní informace a doporučení Obecné bezpečnostní informace

Více

Dvouramenná váha, Typu : KPZ 1BSJ

Dvouramenná váha, Typu : KPZ 1BSJ Kvalitní německá konstrukce Dvouramenná váha, Typu : KPZ 1BSJ Pro trvalý provoz žáruvzdorně pozinkovaná verze možná Robusní Nízká cena Dlouhá životnost Přenosná Bezúdržbová velmi stabilní konektory Exclusiv

Více

Navrženo pro profesionální vodohospodáře

Navrženo pro profesionální vodohospodáře Navrženo pro profesionální vodohospodáře Vysoce čistá voda používaná v energetice, výrobě polovodičů, farmacii a dalších odvětvích může být obtížně měřitelná kvůli schopnosti oxidu uhličitého (CO₂) difundovat

Více