Obývací pokoj, pracovna a dětský pokoj v jednom. Telematické příslušenství více možností pro váš mercedes.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obývací pokoj, pracovna a dětský pokoj v jednom. Telematické příslušenství více možností pro váš mercedes."

Transkript

1 Obývací pokoj, pracovna a dětský pokoj v jednom. Telematické příslušenství více možností pro váš mercedes.

2

3 02_03 Telefonujte jako v kanceláři. I na cestě. Chcete si po cestě přeložit schůzku, čekáte SMS nebo si musíte dobít baterii svého mobilního telefonu? Řešení je zcela jednoduché: rozšiřte možnosti zvláštní výbavy komfortní příprava pro telefon ve svém voze Mercedes-Benz zcela podle svých přání. Telefonní modul Mercedes-Benz s Bluetooth (SAP) Vždy připraven k příjmu anténa vozidla umožňuje příjem maximální kvality bez rušení Bezpečnější jízda díky handsfree zařízení a ovládání na multifunkčním volantu Neustále v dosahu dobíjení baterie přes USB rozhraní Optimální telefonování přístup k uloženým kontaktům ve Vašem telefonním seznamu/na Vaší SIM kartě Při jízdě příjem a čtení SMS zpráv 5 Objednací číslo.: A Kč Držák pro mobilní telefony 4 Ničím nerušený příjem anténa vozidla umožňuje příjem maximální kvality bez rušení Bezpečná jízda díky handsfree zařízení a ovládání multifunkčním volantem Vždy k zastižení dobíjecí funkce pro váš mobilní telefon Všechna čísla po ruce přístup ke kontaktům ve vašem telefonním seznamu Pohodlná výměna různé inteligentní držáky lze vyměnit pouhým kliknutím! Velký výběr k dostání pro mnoho modelů značek Apple, Nokia, Black Berry a Sony Ericsson 5 např. pro iphone 4/4S: A /1651/ Kč 1) Zvláštní výbava kód výbavy 386 komfortní příprava pro telefon. 2) Telefonní modul Mercedes-Benz s Bluetooth (SAP) je k dostání ve dvou variantách: jako uzavřený box (viz obr.) nebo jako ruční přístroj se sluchátkem připojeným kabelem (bez obr., v závislosti na typu motoru vozidla ve spojení s telefonní konzolou A ). Obě provedení jsou vybavena slotem pro SIM kartu. 3) SAP (Sim Access Profil) umožňuje čtení SIM karty mobilního telefonu. 4) K využití se zvláštní výbavou kód výbavy 386 komfortní příprava pro telefon. 5) V závislosti na typu vozidla a mobilního telefonu. V případě dotazů ohledně kompatibility s Vaším vozidlem a mobilním telefonem se prosím obraťte na svého partnera Mercedes-Benz. Další informace najdete na adrese

4

5 04_05 Surfujte jako doma. Pohodlně v autě. Přečíst od kolegy nebo nabídku dodavatele, nakoupit dárky nebo chatovat s přáteli to všechno teď zcela pohodlně vyřídíte ve svém Mercedesu. Na libovolném přístroji s funkcí WLAN nebo přímo na displeji vašeho COMAND APS. Mercedes-Benz InCar Hotspot 1 Pracujte mobilně příjem velkého množství dat, odesílání ů, příprava prezentací Vyřízení všeho důležitého online nákupy, rezervace letu, nákup dárků To vše funguje online můžete používat až čtyři koncová zařízení s funkcí WLAN současně Optimální příjem prostřednictvím antény vozidla podporuje systém rychlé a stabilní spojení 2 Vždy v obraze spolujezdci surfují i během jízdy např. pro třídu E (W212): A Kč Mercedes-Benz InCar Internet 3 Vždy online neomezené surfování pomocí internetového prohlížeče (když vozidlo stojí), internetové rádio a kanály RSS (během jízdy) Jednoduchá obsluha pomocí ovladače na středové konzole a zobrazením na monitoru COMAND APS Obzvlášť flexibilní u COMAND APS online se používá buď Mercedes-Benz InCar Hotspot 4 a připojení k anténě vozidla, nebo přes mobilní telefon pomocí Bluetooth DUN 5 např. pro třídu E (W/S212): A Kč 1) Systémové požadavky: komfortní příprava pro telefon (kód výbavy 386) nebo Audio 50 APS (kód výbavy 525 nebo 511) nebo COMAND APS (kód výbavy 527 nebo 512); koncový přístroj s funkcí WLAN s rozhraním WLAN IEEE b/g. V případě dotazů ohledně kompatibility s Vaším vozem se prosím obraťte na svého partnera Mercedes-Benz. 2) Připojení k datovým zařízením, jako je HSDPA/UMTS nebo GSM/GPRS/EDGE. 3) Pouze ve spojení s COMAND APS (kód výbavy 527 nebo 512). V případě dotazů ohledně kompatibility s vaším vozem se prosím obraťte na svého partnera Mercedes-Benz. 4) Prostřednictvím Mercedes-Benz InCar Hotspotu lze použít současně až čtyři koncové přístroje s funkcí WLAN. Pro použití InCar Hotspotu je nutný flash disk s funkcí WLAN (B ). 5) Telefon s funkcí Bluetooth musí umět přenášet internetová data se standardem Dial up Network Bluetooth (DUN) a mobilní operátor musí povolit použití externího modemu (Tethering).

6

7 06_07 Jízda jako žádná jiná. Navigace a další funkce s vozem Mercedes-Benz. Chcete na schůzku nebo domů přijet včas a bez stresu? Přeměňte své rádio Audio 20 CD ve výkonný a komfortní navigační systém, který vás optimálně dovede do Vašeho cíle. Díky funkci Bluetooth, audiorozhraní nebo USB rozhraní nepřijdete ani o skvělou zábavu: při milém telefonátu nebo při poslechu své oblíbené hudby. Becker MAP PILOT 1 2 Smysluplné rozšíření změní rádio Audio 20 CD na plnohodnotnou navigaci Jednoduché ovládání ukazatel na displeji sdruženého přístroje, obsluha přes ovladač V cíli bez stresu integrovaný tuner TMC, mapy pro 47 zemí např. pro třídu C (W204 od 03/2011): A Kč Navigace Media 4 Vždy včas navigace s hlasovým naváděním v 18 jazycích, s mapami 35 zemí a se zabudovaným tunerem TMC Opravdu skvělá zábava zařízení CD/DVD, USB/iPod přípojka a vstup AUX, videopřehrávání pro ipod/iphone, hudební výkon 4 x 50 W Bezpečné telefonování zabudované Bluetooth handsfree Komfortní ovládání pomocí multifunkčního volantu nebo dotykové obrazovky Dlouhodobá radost jednoduchá instalace, pevně vestavěná navigace chráněná proti krádeži např. pro třídu B (W245): B Kč Navigace Rychleji do cíle technologie Reality View Pro vám téměř reálně ukáže značení na dálnici, s funkcí pro navedení do jízního pruhu (Lane Assistant Pro) a s možností zadání cíle pomocí mapy Nejlepší zábava přípojky pro váš MP3 přehrávač, ipod, iphone Jednoduchá a bezpečná ovládání na multifunkčním volantu např. pro třídu E (W212): A Kč 1) Systémové požadavky: Rádio Audio 20 CD, multifunkční volant (kód výbavy 442), Becker MAP PILOT jako zvláštní výbava od továrního kódu výbavy 509 nebo jako příslušenství v případě existující přípravy (kód výbavy 508). 2) Součásti: Becker MAP PILOT, navigační modul v samostatném obalu, včetně USB kabelu a stručného návodu, kolébka pro zařízení Becker MAP PILOT v odkládací schránce, kabelové propojení mezi odkládací schránkou a zařízením rádio Audio 20 CD, přijímač GPS. 3) Systémové požadavky: Rádio Audio 20 CD. 4) Informace o kompatibilitě s Vaším vozem najdete na straně 13 nebo u svého partnera Mercedes-Benz.

8

9 08_09 Napětí jako v kině. V maximální pohodě ve Vašem Mercedesu. Delší cesty jsou pro každého řidiče náročné zejména když jsou ve voze děti. Ale s řešeními od firmy Mercedes-Benz v oblasti zábavy nemusí být cesta pro spolujezdce vzadu vůbec dlouhá. O rozptýlení a nerušenou cestu pro řidiče a spolujezdce se totiž postará video, hudba nebo surfování po internetu pomocí ipadu. Systém zábavy na zadní sedadla 1 Uvolněnější jízda nejlepší zábava pro spolujezdce na zadních sedadlech, bez vlivu na řidiče a bez omezení výhledu dozadu Atmosféra jako v kině dvě barevné obrazovky s úhlopříčkou 17,8 cm, každá s vestavěným DVD přehrávačem, případně s odděleným přehráváním videí K dostání i jako jednoduchá verze Cestování bez dlouhé chvíle USB, SD a AUX vstup pro obrazové, video a audioformáty, dvě infračervená sluchátka a dálkové ovládání Bezpečnost pro všechny obrazovky pevně zabudované v sedadlech Držák pro ipad pro zadní sedadla 2 3 Bezpečná zábava jednoduché zasunutí a vyjmutí ipadu, bezpečnější pevná instalace za hlavovými opěrkami Na cestě vždy online možné propojení s internetovými řešeními, např. se zařízením Mercedes-Benz InCar Hotspott Vždy připraven k použití včetně dobíjecí funkce přes USB kabel, s otvory pro přístup k tlačítkům a konektory pro sluchátka Flexibilní držák lze natočit a vyklopit do různých poloh např. pro třídu C (W204), ipad 2: A Kč např. pro třídu C (W204): B Kč 1) Pro informace o kompatibilitě se prosím obraťte na svého partnera Mercedes-Benz. 2) Není nutná žádná příprava. Nepoužívá se společně se zvláštní výbavou Entertainment system pro zadní sedadla/příprava (kód výbavy 864/866) a s příslušenstvím Entertainment system pro zadní sedadla (sada po dvou kusech). Nicméně je možno kombinovat s verzí s jedním monitorem. 3) K dostání pro ipad 1 nebo ipad 2.

10 C A B

11 10_11 Hudba jako v obývacím pokoji. Na každé cestě. Máte svou oblíbenou hudbu neustále u sebe a nechcete se jí vzdát ani při jízdě autem? S možnostmi rozhraní ve voze Mercedes-Benz se váš ipod připojí k vozu přes funkci plug and play a Vy si na displeji ve sdruženém přístroji můžete okamžitě vybrat nějaký titul. Mercedes-Benz ipod Interface Kit 1 Komfortní ovládání pomocí multifunkčního volantu procházíte nabídky [A], kontrolujete přehrávání a hlasitost [B] Oblíbená hudba po ruce názvy všech písní, alba, playlisty a interpreti ve Vašem ipodu/iphonu se zobrazí na displeji sdruženého přístroje [C] Bezpečný a vždy dostupný ipod/iphone se připojuje a dobíjí v odkládací schránce (volitelně k dostání držák ipod/iphone ) např. pro třídu C (W204 do 03/2011): A Kč Media Interface Plus 2 Prostě více možností inteligentní rozšíření rozhraní Universal Media Interface pro uživatele mobilních telefonů s funkcí Bluetooth Jednoduché ovládání procházení nabídek pomocí zařízení rádio Audio 20 CD a ovládání na multifunkčním volantu a pomocí ovladače Nejlepší zábava přehrávání videa a hudby z ipodu nebo poslech přes audiostreaming z mobilního telefonu s funkcí Bluetooth Vždy v kontaktu zobrazení uložených kontaktů z Vašeho mobilního telefonu na centrálním displeji Při jízdě SMS a y jsou předčítány nahlas a lze na ně odpovídat pomocí nastavených odpovědí 3 Výrobek č.: A Kč 1) ipod Interface Kit je kompatibilní s následujícími modely: ipod 4 a výš. generace ipod video ipod photo ipod U2 ipod mini ipod nano do 6. generace ipod classic ipod touch 1. a 2. generace iphone 1. generace, 3G, 3GS, 4 a 4S. Zvláštní výbava z výroby není nutná. Telefonní funkce vašeho iphonu není podporována. Ohledně dalších funkčních omezení se obraťte prosím na svého partnera Mercedes-Benz. 2) Pro vozidla s Media Interface (kód výbavy 518). Podrobné informace o kompatibilitě jednotlivých vozidel a mobilních telefonů vám sdělí váš partner Mercedes-Benz. 3) SMS a y jsou předčítány v německém jazyce, v anglickém jazyce A ) Pouze v německém a anglickém jazyce.

12 Příslušenství telematika pro váš Mercedes. Telefonní modul s Bluetooth (SAP) Držák pro mobilní telefony InCar Hotspot InCar Internet Třída B 1 1 Třída C Třída E Třída SLK 1 1 Třída E Coupé/ Cabriolet Třída M 1 1 Třída S 1 1 8

13 12_13 Becker MAP PILOT Navigace Media Navigace 20 Třída B Třída C Třída E 6 Třída SLK Třída E Coupé/ Cabriolet 6 Třída M Třída S

14 Systém zábavy na zadní sedadla Držák pro ipad pro zadní sedadla ipod Interface Kit Media Interface Plus Třída B Třída C 5 Třída E Třída SLK Třída E Coupé/ Cabriolet 18 Třída M Třída S 16

15 14_15 1) Pouze společně se zvláštní výbavou komfortní příprava pro telefon, kód výbavy ) K dostání také pro třídu GLK (X204), třídu M (W164), třídu GL (X164), třídu CL (C216), třídu CLS (C218). 3) K dostání pouze ve spojení s přípravou pro komfortní telefonování (kód výbavy 386). 4) Určeno pro třídu E Coupé (C207). 5) Určeno pro třídu C (W/S204 vyrobeno do 03/2011). 6) Určeno pro třídu GLK (X204). 7) Určeno pro vozidla třídy E (W212), třídy E model T (S212), třídy E Cabrio (A207) a třídy E Coupé (C207) vyrobená do 06/ ) Pro vozidla třídy S (W/V221) a třídy CL (C216) vyrobená do 05/ ) K dostání pro třídu C (W204 vyrobeno od 03/2011), SLK (R172 od 03/2011) a třídu B (W246 od 11/2011) a třídu M (W166 od 11/2011). 10) Systémové požadavky: rádio Audio 20 CD, multifunkční volant (kód výbavy 442), Becker MAP PILOT jako zvláštní výbava od výroby (kód výbavy 509) nebo jako příslušenství, pokud má vozidlo instalovanou přípravu od výroby (kód výbavy 508). 11) V budoucnosti bude k dostání pro všechny modelové řady s NTG ) Třída B (W245). Dostupné také pro třídu A (W169), Viano (W639), Vito (W639) a Sprinter (W904). 13) Dostupná také přenosná verze pro třídu B (W246) a třídu M (W166). 14) Určeno pro třídu B (W245). 15) Určeno pro třídu M (W164). 16) Určeno pro třídu S (W/V221 s datem výroby do 06/2009). 17) Dostupné také pro třídu E (W211), třídu E model T (S211) od roku změny 2004 a třídu CLS (C218 a C219). 18) Dostupnost pro třídu E (W212), třídu E model T (S212), třídu E Cabrio (A207) a třídy E Coupé (C207) je závislá na roku výroby daného modelu. 19) Určeno pro vozidla třídy SLK (R171). Telefonické zařízení Internet Navigace Zábava Telefonování pomocí handsfree zařízení Přístup k mobilnímu telefonu ve vozidle Výkonný navigační systém Přehrávání hudby Přístup ke kontaktům v telefonním seznamu Přístup k mobilnímu telefonu ve vozidle Přehrávání hudby Přehrávání videí Připojení k anténě vozidla Používání koncových zařízení s funkcí WLAN Telefonování pomocí handsfree zařízení Možné propojení s internetovými řešeními Dobíjecí funkce pro mobilní telefon Ovládání na multifunkčním volantu Ovládání na mu ltifunkčním volantu Ovládání na multifunkčním volantu

16 Více informací a kompletní nabídku naleznete na Pro informace o kompatibilitě a dostupnosti verzí pro vaše vozidlo se prosím obraťte na svého servisního partnera Mercedes-Benz. Nezávazné doporučené ceny včetně DPH a bez instalace. Změny ceny jsou vyhrazeny. Platné od 1.března 2012 do 31.prosince 2012 nebo do vyprodání zásob. Po redakční uzávěrce mohlo dojít ke změnám produktů, cen a plnění. Změny konstrukce nebo formy, barevné odchylky, jakož i změny objemu dodávky a plnění ze strany výrobce zůstávají během dodací doby vyhrazeny, pokud jsou změny nebo odchylky pro kupujícího s přihlédnutím k zájmům prodávajícího přijatelné. Obrázky mohou obsahovat příslušenství, zvláštní výbavu nebo jiný obsah, který není součástí dodávky nebo plnění v dané sérii. Ne všechny produkty jsou k dostání pro každý model vozidla. Barevné odchylky jsou podmíněny technologií tisku. Informace o zákonných, právních a daňových předpisech a účincích platí pouze pro Spolkovou republiku Německo k okamžiku redakční uzávěrky tohoto prospektu. Tiskové chyby, omyly a změny jsou vyhrazeny. Daimler AG, Stuttgart /1110 Vytištěno ve Spolkové republice Německo

Nové možnosti Vašeho Sprintera. Originální příslušenství Mercedes-Benz.

Nové možnosti Vašeho Sprintera. Originální příslušenství Mercedes-Benz. Nové možnosti Vašeho Sprintera. Originální příslušenství Mercedes-Benz. Dobře promyšlená přídavná zařízení. Od střechy až po podvozek. Praktické příslušenství Vašeho Sprintera. Sprinter je robustním a

Více

Multimediální systém Mitsubishi - MMIS

Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Mitsubishi Motors Infotainment t System Funkce Multimediální systém Mitsubishi - MMIS Vše, co byste chtěli mít doma, může být nyní ve Vašem voze! Doplňkové funkce:

Více

Bluetooth handsfree sada bluelogic

Bluetooth handsfree sada bluelogic Bluetooth handsfree sada bluelogic BT-MB01 Pro vozidla Mercedes Benz vybavená rozhraním MOST a bez zabudovaného telefonu Tuto HF sadu lze plně začlenit do multimediálního systému vozidla Úvodní informace

Více

Digitální hudební přehrávač Bluetooth. Návod k použití

Digitální hudební přehrávač Bluetooth. Návod k použití Digitální hudební přehrávač Bluetooth Návod k použití Úvod Děkujeme, že jste si vybrali Digitální hudební přehrávač CarClever. Tento přehrávač lze snadno instalovat a používat. Plug and Play montáž umožňuje

Více

Gateway PRO BT - USB/iPod/Bluetooth handsfree Volkswagen

Gateway PRO BT - USB/iPod/Bluetooth handsfree Volkswagen Gateway PRO BT - USB/iPod/Bluetooth handsfree Volkswagen Kód: Výrobce: Záruční doba: P00197 Dension 2 roky Vlastnosti: připojení USB, ipod/iphone a Bluetooth handsfree k OEM autorádiu Volkswagen zobrazení

Více

MI-MR03WIFI. Inteligentní rozhraní pro připojení a zrcadlení displeje. chytrého mobilního telefonu

MI-MR03WIFI. Inteligentní rozhraní pro připojení a zrcadlení displeje. chytrého mobilního telefonu MI-MR03WIFI Inteligentní rozhraní pro připojení a zrcadlení displeje chytrého mobilního telefonu Obsah Funkce systému...2 1. Úvod...3 2. Podporovaná zařízení...3 3. Rozhraní...4 4. Příslušenství a instalace...5

Více

Adaptér pro MP3 se díky čipům, slučitelným s daným typem autorádia, chová jako originální CD měnič Lancia

Adaptér pro MP3 se díky čipům, slučitelným s daným typem autorádia, chová jako originální CD měnič Lancia Adaptér USB/SD/Bluetooth handsfree - Lancia Kód: Výrobce: Záruční doba: P00064 XCarLink 2 roky Vlastnosti: propojení USB flash a SD karty s OEM autorádiem Lancia čtení MP3 a WMA skladeb z paměťových médií

Více

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SSD-NAVI (verze 3.00)

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SSD-NAVI (verze 3.00) 1 - OBSAH Stížnost zákazníka Diagnostika Přehled a popis kolíků Kap 2 Obecný funkční problém Kap 3 Nefunguje nebo bez napájení (černý displej): Kap 3-1 Nefunkční tlačítko Kap 3-2 Dotykový displej nefunguje

Více

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury 6.5.2014 L 133/43 PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury EVROPSKÁ KOMISE, s ohledem na Smlouvu o

Více

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace.

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace. The full range Kompletní řešení pro hands-free a satelitní navigace. A corporation of Funkwerk AG EGO od Funkwerku. Posouvá hands-free systémy na novou úroveň. EGO. Telefonujte s volnýma rukama a cestujte

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Bezpečnostní opatření pro používání

Bezpečnostní opatření pro používání Následující symboly jsou uvedeny jak v tomto návodu k použití, tak i na samotném přístroji. Jejich smyslem je zajistit správné a bezpečné používání zařízení a zabránit případnému poranění nebo škodám na

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

! "! # # $ % & ' (! % & " ) # * +!, - '." 3

! ! # # $ % & ' (! % &  ) # * +!, - '.   3 KATALOG 2011 2 www.suzuki.cz 3 1 2 7 " " 1 Dětská sedačka Baby Safe Dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku přibližně 18 měsíců. Tato sedačka je testována a přezkoušena

Více

Tequipment jaro/léto 2011

Tequipment jaro/léto 2011 Tequipment jaro/léto 2011 Obsah Boxster (987) II. generace 4 Cayman II. generace 6 911 Carrera (997) II. generace 8 Cayenne (nové modely) 12 Panamera 14 Příslušenství 16 2 3 II. generace Sportovní výfukové

Více

! " # $ % # & ' '( )! $ *#! " + & ", -. # - / # $ *! " & "#! '( ) & ) $ 0. # 1 3

!  # $ % # & ' '( )! $ *#!  + & , -. # - / # $ *!  & #! '( ) & ) $ 0. # 1  3 Katalog 2011 www.suzuki.cz 3 3 4 1 3 5 1 5 7 11 3 3 1 3 1,3 3 1,3 3 13 1, 1, 14 1 15 4 5 7 17 13 14 Dětská sedačka Baby Safe dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SD-NAVI (verze 1.00)

POSTUP ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD SD-NAVI (verze 1.00) 1 - OBSAH Stížnost zákazníka Diagnostika Přehled a popis kolíků Kap 2 Obecný funkční problém Kap 3 Nefunguje nebo bez napájení (černý displej): Kap 3-1 Nefunkční tlačítko Kap 3-2 Dotykový displej nefunguje

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový

Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový Dynavin D99 platform je špičkovy a zábavný auto systém navržen s ohledem na evropského zákazníka. D99 platforma obsahuje nový duální radiový tuner,který zesiluje radiový příjem a poskytuje kvalitní vyrovnávací

Více

OBSAH. Sony Ericsson. Nokia. Příslušenství k HF sadám Nokia. Držáky k HF sadám Nokia. Náhradní díly k HF sadám Nokia. Antenní adaptéry Nokia.

OBSAH. Sony Ericsson. Nokia. Příslušenství k HF sadám Nokia. Držáky k HF sadám Nokia. Náhradní díly k HF sadám Nokia. Antenní adaptéry Nokia. OBSAH Sony Ericsson Nokia Příslušenství k HF sadám Nokia Držáky k HF sadám Nokia Náhradní díly k HF sadám Nokia Antenní adaptéry Nokia Siemens HF sada Parrot Přenosné HF sada Supertooth II Univerzální

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Aktivace Car-Net ve vozidle

Aktivace Car-Net ve vozidle Aktivace Car-Net ve vozidle Tak přenesete mobilní služby online do svého Volkswagenu. Milá řidičko, milý řidiči, zde se dozvíte, jaké kroky musíte provést, abyste mohli využívat služby Car-Net. V této

Více

Používání přehrávače ipod

Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Po připojení ipodu můžete přehrávat hudební nebo video soubory. Tento přijímač umožňuje provádět různé operace, jako např. výběr souboru ze seznamu nebo

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840 Návod Poslední revize: 20.6.2012 POZNÁMKA: Prosím přečtěte si pečlivě tento manuál před použitím B-840. Také si ověřte veškerou legislativu a speciální požadavky pro

Více

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do max. vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému

Více

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

big turtle shell HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ

big turtle shell HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ big turtle shell BEZDRÁTOVÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ Vítejte ve světě totální zvukové svobody. www.outdoortechnology.com ANATOMIE... 1 DOBÍJENÍ...

Více

Návod k obsluze emulátoru měniče CD do automobilu ZUNIX

Návod k obsluze emulátoru měniče CD do automobilu ZUNIX Návod k obsluze emulátoru měniče CD do automobilu ZUNIX Obsah Úvod... 3 Možné konfigurace instalační sady... 4 Technické údaje... 5 Instalace... 6 Potíže s připojením... 10 Používání... 11 Průběh aktualizace...

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

KVT-526DVD KDV-4244 GTM10. Přijímač RDS TMC signálu. SD karta pro aktualizaci map / DVD pro aktualizaci map KTC-V301E KNA-RCDV331

KVT-526DVD KDV-4244 GTM10. Přijímač RDS TMC signálu. SD karta pro aktualizaci map / DVD pro aktualizaci map KTC-V301E KNA-RCDV331 multimédia DDX8026BT 7,0 širokoúhlý VGA double-din monitor s DVD přijímačem DDX5026 KVT-526DVD 6,1 širokoúhlý VGA double-din monitor s DVD přijímačem 7,0 širokoúhlý motorizovaný zabudovaný monitor s DVD

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree

BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree BT20 FM Transmitter, 2x USB, s funkcí handsfree Uživatelská příručka Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali Bluetooth FM Transmitter. Toto zařízení umožňuje streamovat hudbu a telefonní hovory přímo z vašeho

Více

CHEVROLET MYLINK. Uživatelská příručka

CHEVROLET MYLINK. Uživatelská příručka CHEVROLET MYLINK Uživatelská příručka Chevrolet MyLink je informační a zábavní systém, který zlepšuje prožitek z jízdy prostřednictvím jednoduché konektivity, integrace chytrého telefonu a kapacitního

Více

Web n walk Manager pro Apple Mac OS X. Návod pro uživatele

Web n walk Manager pro Apple Mac OS X. Návod pro uživatele Web n walk Manager pro Apple Mac OS X Návod pro uživatele Obsah 1. Úvod 3 2. Podporovaná zařízení 4 3. Požadavky na HW a SW 4 4. Instalace SW a nastavení přístupu 5 5. Hlavní okno 6 6. Nastavení sítě a

Více

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku

DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku DS-450dvrGPS Displej s navigací a kamerou (černou skříňkou) ve zpětném zrcátku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

Více

Třída GT. Ceník, platnost od 1. února 2016

Třída GT. Ceník, platnost od 1. února 2016 Třída GT Ceník, platnost od 1. února 2016 1 Obsah Ceník základních modelů 3 Standardní výbava 4 Příplatkové výbavy Barvy 8 Čalounění a výplně 9 Telematika 11 Druhy ráfků a pneu 12 Příplatkové sady 13 Příplatkové

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Vaše BMW BMW i3 BEV /9

Vaše BMW BMW i3 BEV /9 Vaše BMW BMW i3 BEV. www.bmw.cz/myconfig/j3c8i9b1 28.12.2016 1/9 Model BMW BMW i3 BEV. Výkon (elektromotor): 125 kw (170 k) Dojezd na elektřinu: 190 km Spotřeba energie: 12,9 kwh/100km [1] Emise CO2: 0

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Ceník příslušenství Audi A8

Ceník příslušenství Audi A8 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu 8,5 J x 20, pro pneumatiky 255/35 R 20 4E0 071 490 666 15 031,- Údaje o rozsahu

Více

Obsah. Kapitola 1 Co je GPS Kapitola 2 Typy přijímačů GPS Kapitola 3 Automobilová navigace Úvod... 7

Obsah. Kapitola 1 Co je GPS Kapitola 2 Typy přijímačů GPS Kapitola 3 Automobilová navigace Úvod... 7 Obsah Úvod......................................................... 7 Kapitola 1 Co je GPS..................................................... 9 Jak GPS funguje.......................................................

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB. Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB

KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB. Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB ÚVOD Abychom našim zákazníkům poskytli co nejlepší zkušenosti se službami ŠKODA Connect již od předání

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník Jednoduše výrazný a stylový Vždy příjemný společník Vydání - Září, 2006 Varianty modelů S10 1GB / S10 2GB * Varianty barev Černá a Bílá Intuitivní iriver D-Click System 17.5g, ultra lehký přehrávač Dodáván

Více

Video adaptér MI1257

Video adaptér MI1257 Video adaptér MI1257 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených NTG4.5-204 s Comand Online, Audio50 APS nebo Audio 20 s 4-pinovým konektorem

Více

Souprava SET 840 S Vlastnosti

Souprava SET 840 S Vlastnosti Souprava SET 840 S Kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Vlastnosti Bezdrátový přenos pomocí rádiových

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Video adaptér MI1232

Video adaptér MI1232 Video adaptér MI1232 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených navigačním systémem Comand APS NTG1 a NTG2 Montážní příručka Informace

Více

PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ

PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ PL-10 PRO ZESÍLENÍ ZVUKU PRO NEDOSLÝCHAVÉ Akustický a indukční zesilovač zvuku pro telefonování je malý, lehký a přenosný. Vhodný na téměř všechny typy telefonů. Plynulá regulace zesílení. Může být jednoduše

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

MP3 CD tuner - NOVINKY 2006

MP3 CD tuner - NOVINKY 2006 CQ-C8803N prodej od dubna 2006 13 085,- DIGITÁLNÍ ZESILOVAČ 4x70W, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, RDS tuner, HD 3DDM LCD panel - možnost vytvoření vlastního pozadí (video nebo fotky), barevný OEL display - 4096

Více

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka MI-1240 Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion Montážní příručka Modul rozhraní MI1240 umožňuje připojení zdroje video signálu (například navigaci s výstupem RGB, DVD přehrávač nebo kameru) k displeji

Více

VÁŠ PARTNER NA CESTÁCH

VÁŠ PARTNER NA CESTÁCH VÁŠ PARTNER NA CESTÁCH Praktická aplikace Renault R & GO promění Váš smartphone či tablet v nedílnou součást Vašeho vozidla Renault Twingo nebo Renault Trafic. Vložte Vaše mobilní zařízení do držáku, spárujte

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Telefon Sony Ericsson XPERIA X8, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. BMW řady 1 (3dveřová / 5dveřová verze) BMW 116d / 116d EDE / 118d / 118d xdrive / 120d / 120d xdrive / 116i / 118i 140 426 Kč zdarma 100 % BMW 125d / 125i 136

Více

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Charakteristika Zadní převodník USB 1-wire pro připojení k přehrávači WALKMAN, zařízení ipod, iphone a jiným kompatibilním

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

Ceník příslušenství tablet a ebook

Ceník příslušenství tablet a ebook Univerzální obaly na tablety "PISCINE" univerzální obal na tablet či ebook, černá - univerzální obal jak pro ochranu zařízení od nečistot, prachu a poškrábání, tak i pro snadnou přepravu - elegantní, tenký

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem IdeaTab A3000 Příručka se stručným návodem Vítejte Kamera Front vpředu Ovládání hlasitosti Předtím než začnete používat své zařízení IdeaTab, důkladně si přečtětě tuto příručku. Příručka Vám pomůže naučit

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

mobridge ipod rozhraní & Bluetooth handsfree pro vozidla vybavená sběrnicí MOST: Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Porsche Rychlá instalace

mobridge ipod rozhraní & Bluetooth handsfree pro vozidla vybavená sběrnicí MOST: Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Porsche Rychlá instalace mobridge ipod rozhraní & Bluetooth handsfree pro vozidla vybavená sběrnicí MOST: Audi, BMW, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Porsche Rychlá instalace pro většinu vozidel vybavených sběrnicí MOST ÚVOD Tato

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

Zkrácená uživatelská příručka

Zkrácená uživatelská příručka Zkrácená uživatelská příručka Hlavní popis Satelitní Twin Tuner HD přijímač HDMI Výstup (až do 1080p) Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 (USALS) Dolby Digital audio výstup (S / PDIF) Rozšířené EPG a programová

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

Uživatelský návod mi-mrasuka

Uživatelský návod mi-mrasuka Uživatelský návod mi-mrasuka Úvod ASUKA ACAST je zařízení pro zrcadlení smartphonů, které vám umožní sledovat např. YouTube, navigaci v reálném čase, jako Google Map nebo Waze, na monitoru vašeho vozu,

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

Rozhraní pro připojení externího zdroje audio-signálu

Rozhraní pro připojení externího zdroje audio-signálu Rozhraní pro připojení externího zdroje audio-signálu AIABM01 Vozidla a navigační systémy: Audi MMI 2G BMW Professional radio, navigační systémy Business a Professional (CCC, CIC) Mercedes Benz Audio 5,

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer UZPŮSOBTE SVŮJ UŽITKOVÝ VŮZ POTŘEBÁM SVÉ PROFESE Funkční, praktický a ve všech směrech profesionální: vybrali jste si výkonný a efektivní vůz Peugeot Expert nebo Boxer. Oba

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

DS-X101AD. LCD monitor 10,1" OS Android/DVD/USB/SD s držákem na opěrku. Uživatelská příručka

DS-X101AD. LCD monitor 10,1 OS Android/DVD/USB/SD s držákem na opěrku. Uživatelská příručka DS-X101AD LCD monitor 10,1" OS Android/DVD/USB/SD s držákem na opěrku Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. Upozornění

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

Nastavení telefonu LG G2 D802

Nastavení telefonu LG G2 D802 Nastavení telefonu LG G2 D802 Telefon LG G2 D802, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Telefon Sony Ericsson Xperia Arc S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio DiscoStar Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio 10028847 10028848 10028849 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více