Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu"

Transkript

1 IČO: OBEC Temešvár Směrnice č. 1/2012 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1. Předmět úpravy 1.1.Veřejnou zakázkou malého rozsahu je zakázka realizovaná na základě smlouvy mezi zadavatelem a jedním či více dodavateli, jejímž předmětem je úplatné poskytnutí dodávek či služeb nebo úplatné provedení stavebních prací ( 7 odst.1 zákona). 1.2.Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu stanovených limitů uvedených 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ), tj. veřejných zakázkách na dodávky a služby do 1 mil. Kč bez DPH a veřejných zakázek na stavební práce do 3 mil. Kč bez DPH. 1.3.Veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3) zákona není obec v souladu s 18 odst. 5) povinna zadávat postupem podle zákona, ale musí vždy dodržovat zásady uvedené v 6, tj. zásady transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace. Ačkoli to zákon výslovně nezmiňuje, další zásadou je zásada přiměřenosti. Přiměřenost se vztahuje na stanovování podmínek účasti v řízení, na stanovování délky lhůt. Zadavatel je také dále vázán dalšími povinnostmi, které nejsou obsaženy v zákoně o zadávání veřejných zakázek: hospodárnost, účelnost a efektivnost. Tyto zásady pro zadavatele vyplývají ze zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě. 1.4.Pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu tato směrnice stanoví následující postup zadavatele podle finančních limitů. O těchto veřejných zakázkách se nevede žádná dokumentace. 2. Finanční limity zakázek malého rozsahu A)Veřejné zakázky malého rozsahu I. kategorie do ,- Kč bez DPH: Dodavatele pro veřejné zakázky malého rozsahu, jejichž předpokládaná cena je do ,-Kč bez DPH vybírá starosta nebo místostarosta. Jsou přitom povinni dodržet zásady 6 zákona ( transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace). Za smlouvu se považuje i dodavatelem písemně akceptovaná písemná objednávka vyhotovená starostou nebo místostarostou. Při výběru dodavatele se vychází z informací na trhu a z cen v místě obvyklých. B)Veřejné zakázky malého rozsahu II. kategorie do ,- Kč bez DPH: Od ,- Kč do ,- Kč bez DPH vybírá starosta a místostarosta. Jsou přitom povinni poptávkou provést zjednodušený písemný průzkum trhu minimálně od tří dodavatelů, zaměřený na cenu, záruky, termín plnění a další dle vlastního uvážení. Zaslané nabídky od jednotlivých dodavatelů založí k jednoduché písemné dokumentaci o veřejné zakázce malého rozsahu (např. k objednávce, smlouvě). Jsou přitom povinni dodržet zásady 6 zákona ( transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace). Za smlouvu se považuje i dodavatelem písemně akceptovaná písemná objednávka vyhotovená starostou a místostarostou. Při výběru dodavatele se vychází pouze z podaných nabídek. Tyto zakázky se nezapisují do centrální evidence malých zakázek.

2 C)Veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie do ,- Kč bez DPH: U zadání veřejných zakázek malého rozsahu, jejichž předpokládaná cena přesáhne ,- Kč do ,- Kč bez DPH u dodávek a služeb, ,- Kč do ,-bez DPH u stavebních prací se postupuje takto: O veřejných zakázkách malého rozsahu typu C) se vede řádná dokumentace. Tyto zakázky se zapisují do centrální evidence zakázek zadávaných obcí. Podklady pro zadání veřejné zakázky připravuje starosta. Veřejná zakázka se zadává formou Výzvy k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na ( dodávky, stavební práce a služby), VZMR kategorie C) ve smyslu 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, v platném znění. Písemná výzva učiněná minimálně 5 dodavatelům. Předmět zakázky je nutno vždy označit pod kódy CPV. Kódy CPV naleznete na adrese: v sekci klasifikace a číselníky, CPV (klasifikace kódů komodit MMR navázaných na CPV). Zveřejňování informací a dokumentace Pro naplnění a dodržení zásady transparentnosti, jejímž naplněním je také průhlednost řízení se uveřejňují VZMR typu C) tj. zakázky III. Kategorie od ,- Kč do ,- Kč bez DPH u dodávek a služeb, a od ,- Kč do ,- Kč bez DPH u stavebních prací. Před otevíráním obálek s nabídkami: Výzvu k podání nabídek. Zadávací dokumentaci. Dodatečné informace. Změny zadávacích podmínek. Po ukončení řízení: Výsledek řízení. Informace o zrušení řízení. Místo zveřejnění: Znění výzvy k podání nabídek se zveřejní i na webových stránkách obce: a na centrální adrese: Lhůty zveřejnění: Výzva k podání nabídek, zadávací dokumentace, dodatečné informace a změny zadávacích podmínek budou zveřejněny po celou dobu běhu lhůty pro podání nabídek. Lhůta zveřejnění výsledku řízení: Nejpozději do 5 dnů zveřejní zadavatel výsledek nabídkového řízení. Lhůta se počítá od rozhodnutí zadavatele (starosty) o výběru nevhodnější nabídky. Dále zadavatel zveřejní informaci o zrušení poptávkového řízení, přičemž lhůta se počítá od rozhodnutí o zrušení.

3 Obsah výzvy: Ve výzvě se uvede zejména: a) Identifikační údaje veřejného zadavatele (název, IČO, adresa, kontaktní osoba). b) Informace o předmětu veřejné zakázky a o tom, že jde o VZMR. c) Zadávací dokumentace nebo způsob poskytnutí zadávací dokumentace. Součástí zadávací dokumentace na zakázku bude vždy návrh smlouvy zadavatele, která bude součástí nabídky uchazeče. Zadávací dokumentace by měla obsahovat: 1. Vymezení předmětu VZ. Zadavatel musí stanovit, co je předmětem jeho poptávky, jaké plnění po dodavateli požaduje. Zadavatel tedy specifikuje předmět VZMR v nezbytném rozsahu pro podání nabídek. Předmět je nutné stanovit takovým způsobem, aby zadavatel obdržel porovnatelné nabídky. V opačném případě by byl nucen řízení zrušit. I u VZMR musí zadavatel vymezit předmět bez odkazu na konkrétní značky, pokud pro to není závažný důvod. Zadavatel může ovšem použít konkrétní odkaz či značku u VZMR na stavební práce. V takovém případě ovšem musí zadavatel výslovně připustit i jiné kvalitativně a technicky obdobné řešení a toto jiné řešení také při posuzování nabídek akceptovat. 2. Požadavky zadavatele na kvalifikaci. Kvalifikace je obecně způsobilost dodavatele plnit veřejnou zakázku. Základní kvalifikace- splňuje dodavatel (podle 53 ZVZ): Jenž nebyl pravomocně odsouzen pro trestné činy vyjmenované v zákoně, Který v posledních třech letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení. Vůči jehož majetku neprobíhá nebo v posledních třech letech neproběhlo insolvenční řízení. Jenž není v likvidaci., Který nemá v evidenci zachyceny daňové nedoplatky nebo nedoplatek : - na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění či nedoplatek na pojistném, - a na penále na sociální zabezpečení a na příspěvku na státní politiku zaměstnanosti. Jenž nebyl v posledních třech letech pravomocně disciplinárně potrestán, či jemuž nebylo pravomocně uloženy kárné opatření. Který není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek. Kterému nebylo v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce cizinců. Zadavatel by měl základní kvalifikaci požadovat vždy, zásadně by ale měla stačit forma čestného prohlášení. Vhodná formulace požadavku zadavatele: Zadavatel požaduje splnění základní kvalifikace tak, jak je uvedena v 53 ZVZ. Dodavatel prokáže splnění kvalifikace čestným prohlášením, že základní kvalifikaci ve stanoveném rozsahu splňuje. Dále si může zadavatel vyhradit, že si před podpisem smlouvy s vítězem (dodavatelem) vyžádá předložení příslušných dokladů (prosté kopie nebo originály a ověřené kopie). V případě, že dodavatel prokazuje základní kvalifikaci výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, musí zadavatel tento výpis akceptovat.

4 Profesní kvalifikace- splňuje dodavatel předložením (kopií dokladů)podle 54 ZVZ: Výpis z obchodního rejstříku. Doklad o oprávnění k podnikání. Doklad o členství v profesní samosprávné komoře vydaný touto komorou. Doklad osvědčující odbornou způsobilost dodavatele. Ekonomická a finanční kvalifikace splňuje dodavatel předložením (čestným prohlášením) podle 55 ZVZ: Zadavatel může požadovat pojistnou smlouvu, nicméně tento požadavek by měl být vznesen jako obchodní podmínka a zadavatel by měl požadovat předložení pojistné smlouvy až před podpisem smlouvy o VZMR. Pokud zadavatel požaduje předložení pojistné smlouvy, měl by stanovit nevyšší míru spoluúčasti. Zpravidla ji může stanovit v procentech nebo přímo v konkrétní částce. Z praktického hlediska je vhodnější vyjádření v procentech. Technická kvalifikace- splňuje dodavatel předložením (kopií dokladů) podle 56 ZVZ: Pro prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatele pro plnění veřejné zakázky může zadavatel požadovat: Seznam významných zakázek realizovaných dodavatelem v posledních třech letech ( u staveb v 5 letech). Popis technického vybavení. Vzorky, popisy nebo fotografie zboží určeného k dodání. Seznam techniků či technických útvarů, jež se budou podílet na plnění veřejné zakázky. Reference u staveb se omezují tak, že každá předložená reference o provedené stavbě musí svoji hodnotou odpovídat minimálně polovině předpokládané hodnoty VZMR. d) Obchodní, platební a technické podmínky. Zadavatel v rámci obchodních podmínek stanovuje požadavky, které směřují k plnění veřejné zakázky. Závaznou obchodní podmínkou je NÁVRH SMLOUVY, která bude přílohou zadávací dokumentace. Při stanovování obchodních a platebních podmínek je důležité: - závazný návrh smlouvy, - dodací lhůta, - výše sankcí a pokut, - délka záruky, - další zajišťovací instrumenty pro řádné plnění, - splatnost faktur ( 14 dnů), - způsob přebírání předmětu. Zadavatel stanovuje technické podmínky v souladu s českými technickými normami, které přejímají evropské normy. U VZMR pak může zadavatel použít jakoukoli další relevantní technickou specifikaci (vliv na životní prostředí, energetické a ekologické dopady apod.). e) Požadavky na zpracování nabídky. Nedodržení požadavků na formální úpravu nabídky, na počet kopií a na vlastní formu nabídky (např. elektronickou) v žádném případě není důvodem k vyloučení nabídky z

5 řízení. f) Požadavky na varianty nabídky. Zadavatel má možnost připustit, že předmět veřejné zakázky lze splnit různými způsoby. Je to spíše ojedinělá možnost, zadavatel však musí varianty v ZD výslovně připustit. Pokud zadavatel neumožní nabídnout varianty, a dodavatel je přesto v nabídce uvede, musí být taková nabídka vyřazena v řízení. g) Požadavky na způsob zpracování ceny, hodnotící kritérium a způsob hodnocení. Požadavky a výhrady zadavatele. Zadavatel je povinen stanovit, jakým způsobem má být zpracována nabídková cena. Jde o požadavek směřující k tomu, aby byly cenové nabídky srovnatelné. Zadavatel musí rozlišit, jestli bude hodnotit nabídkovou cenu za celé plnění, nebo zda jsou předmětem hodnocení jednotkové ceny a s jakou váhou. h) Hodnotící kritérium a způsob hodnocení. Zadavatel může použít dvě základní hodnotící kritéria: a) ekonomickou výhodnost nabídky, b) nejnižší nabídkovou cenu. Ekonomická výhodnost se dále člení na dílčí hodnotící kritéria, kterými jsou: Cena (měla by být povinně). Kvalita. Technická úroveň řešení. Vliv na životní prostředí. Provozní náklady. Dodací lhůta. Dílčím hodnotícím kritériem nemohou být smluvní podmínky, jejichž účelem je zajištění povinností dodavatele, nebo platební podmínky. V rámci hodnocení ekonomické výhodnosti se zadavatel nemusí omezovat pouze na hodnocení pořizovací ceny. U předmětu VZ, které mají dlouhodobější charakter, by měl zohlednit také provozní či obdobné náklady. Zadavatel přiřadí dílčím hodnotícím kritériím váhu vyjádřenou v procentech. ch) Požadavky a výhrady zadavatele. Zadavatel musí v zadávací dokumentaci stanovit zejména lhůtu pro podání nabídek a místo jejich doručení. Zadavatel může stanovit i další požadavky, ty však nesmí být diskriminační. Zadavatel může stanovit podmínky účasti zástupců dodavatelů otevírání obálek. Zadavatel si z pravidla vyhrazuje další práva, která může v řízení uplatnit: a) možnost zrušit řízení bez udání důvodu, b) možnost neuzavřít smlouvu při nepřidělení finančních prostředků, c) ponechání všech nabídek pro archivaci, d) součinnost vybraného uchazeče při veřejnosprávní kontrole. Zadavatel by měl obecně omezit jen nejnutnější výhrady tak, aby svým charakterem neznemožňovaly účast potenciálních dodavatelů. i) Projektová dokumentace stavby/soupis prací. U stavebních prací musí být součástí zadávací dokumentace projektová dokumentace stavby. Jde o dokumentaci stavby podle stavebního zákona v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky. Jde o dokumentaci pro provedení stavby. Projektová dokumentace musí obsahovat soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, popř. požadavky na výkon a funkci v případech, kdy je

6 projektová dokumentace součástí předmětu VZ. Způsob seznámení s výzvou : a) Přímé zaslání výzvy potenciálnímu dodavateli, který je zadavateli znám. b) Uveřejnění na internetových stránkách zadavatele nebo na profilu. -Seznam nejméně 5 dodavatelů, kterým bude výzva zaslána stanoví zastupitelstvo obce. -Lhůta pro podání nabídek nesmí být kratší než 15 dnů ode dne odeslání výzvy dodavatelům nebo po uveřejnění na internetových stránkách zadavatele. -Znění výzvy se zveřejní na webových stránkách obce v sekci veřejné zakázky na adrese: a na centrální adrese: se veřejná zakázka malého rozsahu stává otevřenou a vytváří se tak prostor k předložení nabídky i pro jiné než oslovené dodavatele. Změny lhůt: Zadavatel může po odeslání či uveřejnění výzvy změnit zadávací dokumentaci. Předmětem mohou být dotazy dodavatelů nebo situace, kdy zadavatel zjištění pochybení v zadávací dokumentaci. Zadavatel připouští tyto změny lhůt: a) Bez změny lhůty. Dotazy dodavatele o správnosti pochopení VZ). b) Přiměřené prodloužení lhůty. Pokud dojde ke změně zadávací dokumentace, která ovlivní nabídky ze strany dodavatele, je nutné lhůtu prodloužit o přiměřenou délku, aby dodavatel získal čas na úpravu své nabídky). NUTNO uveřejnit na a na centrální adrese: c) Prodloužení lhůty o celou délku. Zásadní změny v zadávací dokumentaci zadavatelem. Fakticky dojde k začátku běhu nové lhůty 15 dnů. NUTNO uveřejnit na a na centrální adrese: Místo přijímání nabídek: Zadavatel v zadávací dokumentaci stanoví místo pro podání nabídek. Místem pro podání nabídek je PODATELNA obce Temešvár 45. Konec lhůty pro podání nabídek: Je den, kdy končí lhůta pro podání nabídek. Konec je vymezen v celých hodinách. Požadavek na formální stránku nabídky: Dodavatel své nabídky zasílá zadavateli v důkladně zalepené obálce opatřeném nápisem: NEOTVÍRAT, včetně své adresy uvedené na obálce s popisem na jakou zakázku je nabídka zasílána. Evidence nabídek: Nabídky jsou evidovány v došlé poště, kterou vede podatelna obecního úřadu. Dále zapíše pracovnice podatelny doručenou nabídku podle čísla jednacího do evidence nabídek, přidělí doručené nabídce pořadové číslo a čas doručení. Číslo jednací, pořadové číslo a čas doručení vyznačí pracovnice podatelny též na obálku nabídky. Pro přijetí nabídky je rozhodný okamžik doručení, a nikoli okamžik podání na poštu či jiné přepravě. Zadavatel vyřadí všechny nabídky došlé pozdě z dalšího postupu. Tuto nabídku zadavatel neotevře, ale ponechá si ji pro případnou kontrolu. Zadavatel nesmí tuto nabídku již zahrnout do dalšího řízení.

7 Otevírání obálek s nabídkami: Otevírání obálek nemusí probíhat za účasti zástupců dodavatelů. O jejich účasti rozhoduje zadavatel v zadávací dokumentaci. Pro otevírání obálek zadavatel nezřizuje zvláštní komisi. Zadavatel tuto činnost spojuje s činností komise pro posouzení a hodnocení nabídek. Počet členů komise je 5. Členem komise pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek, musí být nepodjatý, nesmí se podílet na přípravě nabídky, nesmí mít osobní zájem na zadání veřejné zakázky, nesmí být v osobním, pracovním či jiném obdobném poměru k dodavateli, který podal nabídku. Pokud bude mít zadavatel jen pochybnost o nepodjatosti člena komise, musí být tento člen komise nahrazen. Komisi jmenuje zadavatel. Současně jmenuje 2 náhradníky této komise. Členové komise musí také kromě prohlášení o nepodjatosti podepsat i prohlášení o mlčenlivosti o všech skutečnostech, které se dozví v souvislosti s činností hodnotící komise. Před zahájením činnosti komise, si komise zvolí svého předsedu a místopředsedu komise. Posouzení a hodnocení nabídek: Společná komise pro otevírání a hodnocení nabídek nejprve kontroluje shodné skutečnosti, které předpokládá ZVZ u standardních řízení a kontroluje zapečetění nabídky a zda je obálka nepoškozená. Jde o kontrolu úplnosti, tedy zda: a) Je nabídka zpracována v požadovaném jazyce. b) Je návrh smlouvy podepsán osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče či za něj. Při otevírání obálek pořídí zadavatel s ohledem na zásadu transparentnosti protokol, který obsahuje: a) Identifikační údaj uchazeče. b) Informaci o tom, zda nabídka splňuje požadavky na úplnost. c) Informaci o nabídkové ceně. Protokol je dodavatelům k dispozici. Pokud nabídka neprojde kontrolou úplnosti, je z řízení vyřazena a dodavatel je vyloučen. Tato skutečnost mu musí být bezodkladně sdělena. Nabídky, které jsou z pohledu kontroly úplnosti bezvadné, jsou předány k posouzení a hodnocení. a) Posouzení nabídek. Komise při posouzení nabídek zkoumá již věcnou stránku nabídky. Předmětem posouzení je: Zda nabídka splňuje požadavky zadavatele na předmět plnění VZ. Zda nabídka splňuje zadávací podmínky z hlediska jiných požadavků zadavatele na předmět VZ. Zda dodavatel prokázal splnění kvalifikace. Zda nabídka není v rozporu s právními předpisy. Zda nabídka neobsahuje neodůvodněnou mimořádně nízkou nabídkovou cenu. Mimořádně nízká cena je cena, která se liší od předpokládané hodnoty více než 50% u VZMR na služby a dodávky a o více než 30% na stavební práce. V případě, že se zadavatel setká s mimořádně nízkou nabídkovou cenou, vyzve dodavatele k objasnění a stanoví pro objasnění přiměřenou lhůtu. Dodavatel musí mít pro mimořádně nízkou nabídkovou cenu objektivní důvody, která neodporují zákonu či obvyklým obchodním vztahům ( 77 odst. 2 ZVZ). Vysvětlení dodavatele musí být písemné, věcně podložené a správné. Zadavatel může dodavatele pozvat i na přímé jednání, kde by se dodavatel pokusil důvody vysvětlit přímo. Z každého takového jednání musí být pořízen protokol. Pokud zdůvodnění není věcně podložené či správné, má se za to, že mimořádně nízká

8 cena je neodůvodněná, a nabídka je z dalšího řízení vyřazena. O posouzení nabídek sepíše komise protokol, kde uvede: Identifikační údaje dodavatelů, jejichž nabídky byly posuzovány. Seznam dodavatelů, kteří prokázali splnění kvalifikace a dalších požadavků v rámci posouzení nabídek. Seznam dodavatelů, kteří splnění kvalifikace neprokázali nebo jejichž nabídky byly při posouzení vyřazeny, spolu s uvedením důvodu. Protokol o posouzení kvalifikace lze formálně spojit se zprávou o posouzení a hodnocení nabídek. Nabídky, které byly při posuzování vyřazeny, už zadavatel nemůže podrobit hodnocení. O vyřazení je nutné bezodkladně informovat dodavatele včetně odůvodnění vyřazení nabídky. Nabídky, které byly při posuzování shledány jako vyhovující, jsou předány k hodnocení. b) Hodnocení nabídek. Komise provede také hodnocení nabídek. Zadavatel může použít dvě hodnotící kritéria: Nejnižší nabídková cena. Ekonomická výhodnost nabídky. Pokud zadavatel použije pro hodnocení nabídek nejnižší nabídkovou cenu, je jasné, že vždy vítězí nejlevnější nabídka. Pokud zadavatel použije pro hodnocení nabídek ekonomickou výhodnost nabídky, rozhodl se využít vícekriteriálního hodnocení a proto musí zadavatel přepočítat bodové hodnoty, které přidělí, na základě stanovené váhy. Příklad: Zadavatel stanovil v rámci kritéria ekonomická výhodnost jako dílčí hodnotící kritéria: 1. Nejnižší nabídková cena váha 70%. 2. Lhůta dodání v týdnech váha 20%. 3. Délka záruky v letech váha 10%. O hodnocení nabídek se sepíše protokol. Zpráva o otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek: Komise vypracuje zprávu o otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek s ohledem na zásadu transparentnosti, ve které uvede: Seznam posouzených nabídek. Seznam vyřazených nabídek s uvedením důvodu. Popis způsobu hodnocení nabídek s odůvodněním. Výsledek hodnocení nabídek- celkové pořadí uchazečů. Údaj o tom, jak byly nabídky hodnoceny v rámci jednotlivých hodnotících kritérií. Údaj o složení hodnotící komise. Podpisy členů a náhradníků hodnotící komise. Výběr nejvhodnější nabídky: Zadavatel na základě provedeného posouzení a hodnocení provede výběr nejvhodnější nabídky. Jako podklad pro rozhodnutí slouží zpráva komise o otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek. Toto doporučení hodnotící komise by měl zadavatel respektovat s výjimkou případu, kdy zjistí, že komise nějakým způsobem porušila základní zásady postupu. O výběru nejvhodnější nabídky rozhodne zastupitelstvo obce. Po rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky oznámí zadavatel své rozhodnutí všem

9 dodavatelům, kteří byli hodnoceni. Vybraného dodavatele pak vyzve k podpisu smlouvy. Pro vlastní uzavření smlouvy poskytuje zadavatel přiměřenou dobu 10. ti pracovních dnů. Pokud, ale vybraný dodavatel odmítá uzavřít smlouvu, může zadavatel po uplynutí této doby uzavřít smlouvu s druhým v pořadí. Uzavíraná smlouva musí: Odpovídat výsledkům řízení beze zbytku. Vyhovovat všem obchodním podmínkám zadavatele. Odpovídat případnému návrhu smlouvy, který zadavatel uvedl jako závazný v zadávací dokumentaci. Zrušení řízení: Zadavatel má možnost zrušit řízení kdykoli do podpisu smlouvy. Zadavatel tuto možnost vyhradí v zadávací dokumentaci. Zadavatel nesmí rušit řízení ze spekulitivních či manipulativních důvodů. Zadavatel zruší řízení vždy: Nebyly podány žádné nabídky. Byly všechny nabídky vyřazeny. Nebyla uzavřena smlouva ani s posledním uchazečem. Zadavatel může zrušit zadávací řízení když: Byla podána pouze jediná nabídka. Nastaly nepředvídatelné okolnosti, které neumožňují pokračovat v řízení. Zadavatel obdržel nabídkové ceny, které byly výrazně vyšší než předpokládaná hodnota, nebo jsou podmínky v nabídkách výrazně nevýhodné. Nebyla uzavřena smlouva s vybraným uchazečem, popř. druhým uchazečem. Doručování: Lze provést několikerým způsobem: Osobně. Prostřednictvím osoby, který provádí přepravu zásilek (kurýrní služba). Poštou. Elektronickými prostředky. Datovými schránkami. Archivace: O průběhu VZMR zadavatel pořizuje a uchovává tyto následující dokumenty: Výzvu. Zadávací dokumentaci včetně změn. Žádosti o dodatečné informace a odpovědi. Kompletní nabídky. Protokol o posouzení nabídek. Protokol o hodnocení nabídek. Zprávu z otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek. Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky. Smlouvu. Rozhodnutí o zrušení. Doklady o uveřejnění. Archivní doba 10 let. U VZMR hrazených z EU je lhůta stejná.

10 Dále musejí být archivovány všechny úkony: Dodavatele vůči zadavateli. Zadavatele vůči dodavatelům. Zadavatele vůči Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Zadavatele vůči Evropské komisi. 3. Kontrola Každá nabídka je v obci písemně zdokumentována pro případ externí či interní kontroly ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě. Kontrolu může provést i ve smyslu zákona č. 128/2000 Sb., o obcích i kontrolní výbor. Za kompletnost a úplnost evidence VZMR zodpovídá starosta. Centrální evidenci veřejných zakázek vede účetní. Podle 13 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách je zakázáno účelově rozdělovat předmět veřejné zakázky tak, aby bylo dosaženo pod finanční limity stanovené v tomto zákoně. Kontrolu dodržování této směrnice vykonává starosta nebo jím pověření pracovníci. 4. Účinnost Ruší se v plném rozsahu směrnice k veřejným zakázkám ze dne Účinnosti tato směrnice nabývá dnem Schváleno dne V Temešváru dne obec Temešvár starosta Sup Jaroslav

Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j.

Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j. Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j.:34444/2013-54 1. Úvod Správce Programu pro výběr dodavatele na realizaci

Více

Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j.

Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j. Výběrová řízení na dodavatele akce podpořené v rámci Národního programu podpory cestovního ruchu Výtah ze Zásad pro žadatele č.j.:18927/2015-54 1. Úvod Správce Programu pro výběr dodavatele na realizaci

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu Oprava místních komunikací obce Biskupice Obsah dokumentu Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Smluvní zastoupení

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Obec Hlubyně Statutární zástupce: Pavel Novotný Adresa: Hlubyně 10, 262 72 Březnice IČ: 006 62 836

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle vnitřní směrnice obce Stratov 2/2007.

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle vnitřní směrnice obce Stratov 2/2007. Obec Stratov Stratov 90, 289 22 Lysá nad Labem Tel./fax (+420) 325 551 461 e-mail: obec.stratov@tiscali.cz Bankovní spojení: Komerční banka Nymburk č. účtu: 8727-191/0100 IČO: 239828 Stratov 20.4.2012

Více

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV Výzva k podání nabídky V režimu veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na služby Výměna oken,

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Zadávací řízení krok za krokem

Zadávací řízení krok za krokem Zadávací řízení krok za krokem Mgr. Hana Borošová Mgr. Petra Dvořáková www.portal-vz.cz leden 2013 Obsah předmět veřejné zakázky druhy zadávacích řízení popis postupu v otevřeném řízení zjednodušené podlimitní

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Obec Koválovice - Osíčany

Obec Koválovice - Osíčany Obec Koválovice - Osíčany Koválovice 67 798 29 Tištín IČ: 00600024 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon") Tato veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Zadavatel Zadavatel: Zástupce: Adresa: IČ: 27965911 DIČ: Lesy města Chebu, s.r.o. Ing. Zdeněk Hoferica, jednatel Nám. Krále Jiřího

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice 2/2015 PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC SELETICE Vypracoval: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík, starosta Obec: Seletice Adresa: Seletice 139, 28934 Rožďalovice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

Směrnice pro evidenci a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice pro evidenci a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1 Směrnice č. 20 Směrnice pro evidenci a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 2 Obec: Rasošky Adresa: Rasošky 50, 552 21 Rasošky IČO: 00272973 Směrnici zpracoval: Kučerová Marie Směrnici schválilo:

Více

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec: Nemojov Dolní Nemojov 13 544 61 Nemojov IČ: 00278165 DIČ: CZ00278165, Směrnici zpracovala: Lenka Kněžourová Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne: 29.9.2017 Datum zpracování: 20.9.2017 Směrnice

Více

Obec Trubín. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Obec Trubín. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Trubín Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1 Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Obec Věžná Směrnici zpracovala: Jana Vrbková Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne... usnesením číslo... Datum zpracování: 5.2.2018 SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice upravuje

Více

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 IČ: 62073079 zasílá výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Název zakázky: Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Datum vyhlášení zakázky: 25. 7. 2012 Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, vč. kontaktních

Více

Sedlčany dne

Sedlčany dne Sedlčany dne 5. 6. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 SMĚRNICE PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU MĚSTYSE PŘÍDOLÍ Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

OBEC ČÍMĚŘ. Dodatek č. 1

OBEC ČÍMĚŘ. Dodatek č. 1 OBEC ČÍMĚŘ Dodatek č. 1 KE VNITŘNÍ SMĚRNICI č. 2/2007 P R O EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZA KÁZE K A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZE K MALÉHO R O ZS A HU OBCÍ ČÍMĚŘ ze dne 1.9.2007 čl. I. Tímto dodatkem se mění ustanovení

Více

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o návrh jsou upraveny

Více

Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBCE LUŽICE

Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBCE LUŽICE Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBCE LUŽICE 1. Obecná ustanovení 1.1. Směrnice je upravena v souladu s těmito právními předpisy: zákon č. 134/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC HORNÍ BEČVA Výzva k podání nabídek pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, Čechtice IČ: SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, Čechtice IČ: SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, 257 65 Čechtice IČ: 00231975 SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Keblov Obec : KEBLOV Adresa :

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 22. 9. 2009 č. 08/09 Čl. 1 Předmět

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Směrnice obce Malešovice č. 5/2012

Směrnice obce Malešovice č. 5/2012 Směrnice obce Malešovice č. 5/2012 SMĚRNICE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM Směrnice nabývá účinnosti: 01. 04. 2012 Stránka 1 z 7 1. Předmět úpravy 1.1. Ustanovení této směrnice upravuje jednotlivé kroky postup při

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka Výzva k podání cenové nabídky č.j. 155/2014 Veřejná zakázka malého rozsahu dle 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na stavební práce, v platném znění, v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele:

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle pravidel Programu rozvoje venkova a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

Směrnice č.1/2016 obce Černovice, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č.1/2016 obce Černovice, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice č.1/2016 obce Černovice, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec: Černovice Adresa: Černovice 113 679 75 Černovice Směrnici zpracoval: Ludmila Kšicová, účetní Směrnici schválil: Jaroslav

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka 4 OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Směrnice č. 1/2015, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Č.j.:Kyselka/13/15/KY Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek

Více

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice

Obec Dřetovice VÝZVA. k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice Obec Dřetovice VÝZVA k podání nabídky pro výběr zpracovatele nového územního plánu obce Dřetovice katastrální území Dřetovice 1) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele: Obec Dřetovice IČ zadavatele:

Více

Obec Petrovice. S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Obec Petrovice. S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Obec Petrovice S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST I. Obecná ustanovení Článek 1 Předmět úpravy a základní zásady 1. Tato směrnice upravuje

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (Interní směrnice č.1/2017)

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (Interní směrnice č.1/2017) SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (Interní směrnice č.1/2017) Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 27 ve spojení s 31 zákona č. 134/2016

Více

Obec Koválovice - Osíčany

Obec Koválovice - Osíčany Obec Koválovice - Osíčany Koválovice 67 798 29 Tištín IČ: 00600024 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, STUDENÁ

OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, STUDENÁ OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně Zadávací dokumentace (zakázka na služby malého rozsahu ZMR 2. kategorie) I. DRUH A NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Obec Studená,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce: Provádění drobných oprav na veřejném prostranství v MČ Brno Královo Pole zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel Výzva více zájemcům k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce jedná se o zadávací řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Kostel sv. Floriána v Nemochovicích

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích VÝZVA MESTA MNICHOVICE poptávkové řízení č. 6/2012 K PODÁNÍ NABÍDEK na zakázku malého rozsahu na služby dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací řízení krok za krokem

Zadávací řízení krok za krokem Zadávací řízení krok za krokem Mgr. Hana Borošová Mgr. Markéta Adámková www.portal-vz.cz srpen 2012 Obsah předmět veřejné zakázky druhy zadávacích řízení popis postupu v otevřeném řízení zjednodušené podlimitní

Více

Sběr a využití BRKO - obec Křičeň

Sběr a využití BRKO - obec Křičeň VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU 2. kategorie dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce OPŽP z 1.4.2015 tato veřejná zakázka není zadávána v režimu zákona 137/2006Sb., o zadávání veřejných

Více

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tento obrázek nyní nelze zobrazit. Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, 259 17 Votice Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice Účinnost od Vydání Výtisk číslo Počet listů Počet příloh

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Lobendava číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č. 137/2006

Více

Město Morkovice-Slížany

Město Morkovice-Slížany Město Morkovice-Slížany Náměstí 29, 768 33 Morkovice Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejné zakázky malého

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC ČEJKOVICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Zpracoval: Kontroloval: Schválil: Platnost od: 2. 1. 2019 Účinnost od: 1. 1. 2019 Mgr. Šotkovská Helena Sedlačíková Zdenka ZO usnesením

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce LIPOVICE Úvodní ustanovení Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého

Více

Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice č.2. obce Krakovec, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC Krakovec Krakovec 46 pošta Petrovice 270 35 IČO: 00639893 Datum zpracování: 9.9.2015 Směrnice nabývá účinnosti: 25.9.2015 1.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název VZ: Osobní automobil a osobní automobil VAN - 2016 ZADAVATEL: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková organizace Přemyslova 259 430

Více

Obec Havlovice. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice

Obec Havlovice. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice Obec Havlovice Příloha č. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice Směrnice upravuje zásady a postupy obce Havlovice a jí zřízenou příspěvkovou organizaci (základní

Více

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu pro 4 OBEC TETČICE Palackého 177, 664 17 Tetčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 6. 2006 č. 7/06 Čl. 1 Předmět

Více

Město Moravské Budějovice

Město Moravské Budějovice Město Moravské Budějovice Pravidla Rady města Moravské Budějovice pro zadávání veřejných zakázek č. 2/2016 Čl. 1 Předmět úpravy (1) Pravidla pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách města Moravské Budějovice

Více

Směrnice č.1/ o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC DOLNÍ NIVY. Článek 1 Úvodní ustanovení

Směrnice č.1/ o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC DOLNÍ NIVY. Článek 1 Úvodní ustanovení Směrnice č.1/2015 - o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC DOLNÍ NIVY Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Tato směrnice je vydávána jako vnitřní předpis obce Dolní Nivy, která řeší způsob zadávání,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Obec Kamenice Sídlo/místo podnikání: Ringhofferovo náměstí 434, Kamenice -Olešovice 25168, CZ IČ: 00240273 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

S M Ě R N I C E KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

S M Ě R N I C E KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Obec Petrovice S M Ě R N I C E KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST I. Obecná ustanovení Článek 1 Předmět úpravy a základní zásady 1. Tato směrnice upravuje postup

Více

Zadávací řízení krok za krokem

Zadávací řízení krok za krokem Zadávací řízení krok za krokem Mgr. Markéta Adámková Mgr. Hana Borošová www.portal-vz.cz říjen 2012 Obsah předmět veřejné zakázky druhy zadávacích řízení popis postupu v otevřeném řízení zjednodušené podlimitní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na osobní automobil Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 10. 5. 2012 Název programu: Registrační

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC RAČICE Adresa: Račice č.p. 65 IČ: 16981901 Směrnici zpracovala : Bc. Pavlína Plimlová, DiS. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo Obce Račice Vydalo: Zastupitelstvo

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Zakázka malého rozsahu

Zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadávaná podle metodiky OPŽP Zakázka malého rozsahu k veřejné zakázce na dodávky k projektu Nakládání s tříděnými odpady v obcích MAS Moravská brána - technika Obsah a). Identifikační

Více

O B EC O k ř í n e k. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost

O B EC O k ř í n e k. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost O B EC O k ř í n e k Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl.1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem obce OKŘÍNEK jakožto veřejného zadavatele, a upravuje

Více

Tato výzva spadá režimem do 6 odst. 1 a 12 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (ZVZ)!

Tato výzva spadá režimem do 6 odst. 1 a 12 odst. 3 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (ZVZ)! V Moravském Krumlově dne 3.5.2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY PRO AKCI: VÝKON INŽENÝRSKÉ ČINNOSTI VÚDDŠ MORAVSKÝ KRUMLOV-NOVOSTAVBA TĚLOCVIČNY Zadavatel: Výchovný ústav, dětský domov

Více

"Energetické úspory budovy základní školy - Dobřany"

Energetické úspory budovy základní školy - Dobřany VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU 2. kategorie dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce OPŽP z 18.3.2013 tato veřejná zakázka není zadávána v režimu zákona 137/2006Sb., o zadávání veřejných

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Zpracování projektové dokumentace a realizace přestavby místnosti č. 1.01 v objektu Domu služeb, Na návsi 1 na pozemku parc.č.17/1,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU) ZMĚNA STAVBY Č.P. 80 PŘÍSTAVBA GARÁŽE V SEMILECH BÍTOUCHOVĚ DODÁVKA STAVEBNÍHO MATERIÁLU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU) ZMĚNA STAVBY Č.P. 80 PŘÍSTAVBA GARÁŽE V SEMILECH BÍTOUCHOVĚ DODÁVKA STAVEBNÍHO MATERIÁLU ZMĚNA STAVBY Č.P. 80 PŘÍSTAVBA GARÁŽE V SEMILECH - BÍTOUCHOVĚ A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE (VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU) ZADAVATEL VEŘEJNÉ ZAKÁZKY : MĚSTO SEMILY 1/7 A ÚVOD ZJEDNODUŠENÝ POPIS ZÁMĚRU Předmětem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách Rekonstrukce veřejného osvětlení obce Mnichovice 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Obec Mnichovice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 1/6 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Stavební úpravy sálu a jeviště sokolovny Truhlářské práce Toto výběrové řízení je mimo režim zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ) Název veřejné zakázky: Obnova alejí v katastru

Více

Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje PRA - referent veřejných zakázek

Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje PRA - referent veřejných zakázek Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje PRA - referent veřejných zakázek Věc: Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace č. j. 12/9130/0048-01 Zadavatel

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu Tato veřejná zakázka malého rozsahu není v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon) zadávána

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více