VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE"

Transkript

1 CHLAZENÍ V O L N Ě S TO J Í C Í S P OT Ř E B I Č E

2

3 Chlazení Číslo 1 v uchovávání déle čerstvých potravin. * Chlazení Až 4x déle čerstvé potraviny ** Technologie 6. smysl Fresh- Control aktivně kontroluje a řídí správnou teplotu a vlhkost uvnitř chladničky. Vaše jídlo tak zůstane až 4x déle čerstvé. Ideální pro čerstvé maso a ryby Speciální přihrádka Activ0 udržuje prostřednictvím nezávislého ventilačního a chladícího systému vnitřní teplotu 0 C *** a vytváří tak ideální podmínky pro zachování čerstvosti masa a ryb. Už žádné odmrazování mrazničky Systém založený na vnitřní cirkulaci vzduchu a snižování vlhkosti, čímž zabraňuje vzniku námrazy. Tento prostor tak nemusíte nikdy odmrazovat. * Modely Whirlpool se 6. smyslem FreshControl a technologií Activ0. Na základě interních testů oproti hlavním konkurentům. Čerstvost byla vypočtena jako průměrná hodnota, přičemž se zohledňuje změna barvy potravin, ph a úbytek hmotnosti, který se měří po určité době. Uváděné časové údaje se mohou lišit v závislosti na původní jakosti potravin. Vždy se řiďte uvedenými daty maximální trvanlivosti. (stav k lednu 2014) ** Ve srovnání s chladničkou Whirlpool Total NoFrost. Vždy se řiďte uvedenými daty maximální trvanlivosti. Testováno ústavem SLG institute. *** 0 C.

4 Číslo 1 mezi chladničkami *, až 4x déle čerstvé potraviny UNIKÁTNÍ TECHNOLOGIE PRO DLOUHOTRVAJÍCÍ ČERSTVOST Technologie 6. smysl FreshControl představuje vrchol mezi nejmodernějšími možnostmi uchovávání jídla. Udržuje vaše jídlo stejně čerstvé jako v den, kdy jste ho koupili, a to až čtyřikrát déle. aktivně kontroluje vlhkost a udržuje ji na ideální úrovni mezi 70 a 85 %, což je pro dlouhodobou čerstvost zásadní obnovuje původní správnou teplotu až pětkrát rychleji po jakémkoliv teplotním výkyvu vytváří dokonalé prostředí, které udrží vaše jídlo čerstvé v celém prostoru chladničky, nejen ve speciálních zásuvkách Senzor 6. smysl FreshControl neustále kontroluje teplotu a vlhkost uvnitř chladničky a inteligentní algoritmus zároveň nezávisle pohání kompresor a ventilátor tak, aby byly optimální podmínky rychle obnoveny v rámci celého vnitřního prostoru chladničky. Ať už jídlo umístíte kamkoliv, zůstane vždy lahodně čerstvé a zachová si přirozený vzhled a chuť. UŽ ŽÁDNÉ ODMRAZOVÁNÍ Nucená cirkulace vzduchu zabezpečuje optimální rozdělení chladu v celém prostoru, snižuje se vnitřní vlhkost a nevzniká námraza. Díky beznámrazovému systému NoFrost již nikdy nemusíte rozmrazovat mrazničku. Veliký přínos systému NoFrost je také v rychlosti dosažení optimální teploty v prostorách chladničky po otevření dveří. ÚSPORA ENERGIE Kombinované chladničky s mrazničkou Whirlpool s označením A+++ nabízejí bezkonkurenční energetickou účinnost, která přináší úsporu energie až 50 % díky modernímu elektronickému rozhraní a kompresoru s proměnlivou rychlostí. Spotřebiče označené A++ přinášejí úsporu energie až 25%. 6. SMYSL FRESH CONTROL SE SPECIÁLNÍ ZÁSUVKOU ACTIV0 Maso a ryby budou uchovány v nejlepším možném stavu až o 3 dny déle ve speciální zásuvce se systémem Activ0. Prostřednictvím nezávislého ventilačního a chladícího systému je v zásuvce zachována vnitřní teplota okolo 0 C s ideálními podmínkami pro skladování masa a ryb. V případě, že systém Activ0 momentálně nepotřebujete, můžete jej jednoduše deaktivovat a vytvořit víc místa pro jiné potraviny, například zeleninu. * Modely Whirlpool se 6. smyslem FreshControl a technologií Activ0. Na základě interních testů oproti hlavním konkurentům. Čerstvost byla vypočtena jako průměrná hodnota, přičemž se zohledňuje změna barvy potravin, ph a úbytek hmotnosti, který se měří po určité době. Uváděné časové údaje se mohou lišit v závislosti na původní jakosti potravin. Vždy se řiďte uvedenými daty maximální trvanlivosti. (stav k lednu 2014)

5 Elegantní a flexibilní skladování potravin MINIMALISTICKÝ DESIGN PRO DOSAŽENÍ MAXIMÁLNÍ- HO VÝKONU Design Absolute jednoduchý, ale přesto emocionálně silný vzhled, díky němuž spotřebiče vypadají štíhle a lehce. Minimalistický tvar, řízená geometrie, mírné zakřivení dveří a vynikající povrchová úprava rukojetí tvoří jednotný elegantní prvek. Moderní uživatelské rozhraní se symbolem technologie 6. smysl, ústředním bodem každého displeje, zaručuje intuitivní ovládání a jednoduchou zpětnou vazbu. NEJVĚTŠÍ KAPACITA NA TRHU Chladnička Whirlpool NoFrost v šířce 70 cm má využitelný objem 0 l, oproti 315 l u 60 cm široké chladničky ve stejné výšce. O 20 % více prostoru v chladničce s největší mrazničkou na trhu pro skladování vašich potravin. VÍCE PROSTORU PRO DOKONALE ČERSTVÉ POTRAVINY Mimořádně prostorná zásuvka na ovoce a zeleninu navíc ve vysoké kombinované chladničce Whirlpool nabízí rozsáhlou kapacitu 36 litrů a snadno se používá díky tomu, že je zcela vyjímatelná. Posuvnou přepážkou od sebe můžete oddělit ovoce a zeleninu a také vytvořit malou nádobu na drobné ovoce, jako je například hroznové víno. Chlazení ANTIBAKTERIÁLNÍ FILTR PRO DOKONALOU OCHRANU Předejde množení bakterií a nepříjemným zápachům. Chladničky Whirlpool jsou vybaveny filtračním systémem vzduchu vyvinutým ve spolupráci se společností Microban, která je jedničkou na trhu s antibakteriálními řešeními. Filtr se dá jednoduše každých šest měsíců vyměnit. VAŠE POTRAVINY VE ZCELA NOVÉM SVĚTLE Systém osvětlení LED rovnoměrně osvětluje celý vnitřek chladničky. Osvětlení je jak atraktivní, tak účinné díky němu snadno najdete, co hledáte. Světlo vydávané LED zářivkou je navíc dvakrát intenzivnější než světlo klasické žárovky a spotřebovává desetkrát méně energie. CHLADNIČKA A MRAZNIČKA TVOŘÍ DOKONALÝ PÁR Whirlpool nabízí zajímavou variantu samostatné skříňové chladničky a mrazničky ve stejném designu a velikosti, které lze umístit v interiéru zvlášť nebo také efektně spojit do jednoho spotřebiče ve stylu side by side modelů. U obou je možná změna otevírání dveří a tedy umístění přesně podle vašich požadavků. Spotřebiče se spojí pomocí speciálního mezikusu a tvoří tak solitér v šíři okolo 120 cm, který je zajímavou alternativou oblíbených amerických chladniček.

6 Technologie 6. smysl Inteligentní senzory zajistí ty nejlepší podmínky pro skladování potravin. Na rozdíl od běžných chladniček, které chladí nepřetržitě, modely se 6. smyslem chladí jen ve chvílích, kdy je to nutné, díky čemuž jsou účinnější a šetrnější k životnímu prostředí. 6. smysl FreshControl Unikátní technologie 6. smysl FreshControl monitoruje teplotu i vlhkost a udržuje tak nejlepší možné podmínky pro dlouhotrvající čerstvost jídla vydrží čerstvé až čtyřikrát déle. No Frost Systém chlazení v chladničce a mrazničce založený na vnitřní cirkulaci vzduchu a snižování vlhkosti, čímž zabraňuje vzniku námrazy. Tento prostor tak nemusíte nikdy odmrazovat. Activ0 Speciální zásuvka Activ0 udržuje prostřednictvím nezávislého ventilačního a chladícího systému vnitřní teplotu okolo 0 C a vytváří tak ideální podmínky pro zachování čerstvosti masa a ryb. Mrazící výkon Údaj o hmotnosti čerstvých potravin, které mraznička zmrazí za 24 hodin. XXL zásuvka Mimořádně velká zásuvka v mrazničce je ideální pro velké kusy potravin, nebo jako prostorové řešení pro uskladnění nádob s potravinami různého tvaru a velikosti. Hlučnost Údaj o množství hluku v, který vzniká při chodu spotřebiče. Klimatická třída Určuje optimální teplotu okolí, při které se spotřebič používá. Teplota okolí má vliv na spotřebu energie a optimální fungování spotřebiče: SN C N C ST C T C 40 Systém Multiflow Rovnoměrně distribuuje chladný vzduch po celém vnitřním prostoru chladničky a současně se senzory 6. smyslu FreshControl ho směřuje do těch prostorů, kam je třeba, čímž optimalizuje celkovou spotřebu energie. Vnitřní ventilátor Rovnoměrně distribuuje chladný vzduch po celém vnitřním prostoru chladničky a díky účinné filtraci udržuje vzduch hygienicky čistý. Supercool Funkce řízena elektronickým senzorem, který zabezpečí mimořádně rychlé zchlazení potravin právě vložených do chladničky. Tlačítko rychlého zmrazování Funkce mrazničky umožňující velmi rychlé zmrazení většího množství potravin. StarLight Systém osvětlení LED rovnoměrně osvětluje vnitřní prostor chladničky s 10x nižší spotřebou energie ve srovnání s klasickou žárovkou. StopFrost Snadné rozmrazování truhlicových mrazniček. Námraza se shromažďuje v kolektoru ve dvířkách mrazničky.

7 WBE3377 NFC TS,W WBE3335 NF W 4,5 kg 12 4,5 kg 12 Technologie 6. smysl FreshControl udržuje ideální vlhkost a teplotu NoFrost beznámrazový systém StarLight rovnoměrné LED osvětlení celého vnitřního prostoru Využitelný objem chlad./mraz.: 223/ 97 l Roční spotřeba energie: 312 kwh Elektronické ovládání + displej pro nastavení teplot a funkcí Hmotnost: 65 kg Rozměry (v x š x h): 1875x595x640 mm bílá Technosteel Kč Kč Technologie 6. smysl FreshControl udržuje ideální vlhkost a teplotu NoFrost beznámrazový systém StarLight rovnoměrné LED osvětlení celého vnitřního prostoru Využitelný objem chlad./mraz.: 223/ 97 l Roční spotřeba energie: 312 kwh Elektronické ovládání Hmotnost: 65 kg Rozměry (v x š x h): 1875x595x640 mm Kč Chlazení WBV34953 DFC S,W WBE34772 DFC TS 13 kg 4,5 kg Technologie 6. smysl FreshControl udržuje ideální vlhkost a teplotu StarLight rovnoměrné LED osvětlení celého vnitřního prostoru Využitelný objem chlad./mraz.: 223/ 109 l Roční spotřeba energie: 160 kwh Elektronické ovládání + displej pro nastavení teplot a funkcí Elektroventil 2 nezávislé chladící okruhy Hmotnost: 69 kg Rozměry (v x š x h): 1875x595x660 mm bílá stříbrná Kč Kč Technologie 6. smysl FreshControl udržuje ideální vlhkost a teplotu StarLight rovnoměrné LED osvětlení celého vnitřního prostoru Využitelný objem chlad./mraz.: 223/ 113 l Roční spotřeba energie: 2 kwh Elektronické ovládání + displej pro nastavení teplot a funkcí Elektroventil 2 nezávislé chladící okruhy Hmotnost: 63 kg Rozměry (v x š x h): 1875x595x640 mm Kč

8 WBE31162 TS,W WBE3714 W 4,5 kg 24 4,5 kg Využitelný objem chlad./mraz.: 194/ 109 l Roční spotřeba energie: 231 kwh Hmotnost: 59 kg Rozměry (v x š x h): 1750x595x640 mm bílá Technosteel Kč Kč Využitelný objem chlad./mraz.: 255/ 113 l Roční spotřeba energie: 304 kwh Hmotnost: 67 kg Rozměry (v x š x h): 2000x595x640 mm Kč WBE3416 TS,W WBE3116 TS,W 4,5 kg 24 4,5 kg Využitelný objem chlad./mraz.: 225/ 113 l Roční spotřeba energie: 293 kwh Hmotnost: 63 kg Rozměry (v x š x h): 1875x595x600 mm bílá Technosteel Kč Kč Využitelný objem chlad./mraz.: 194/ 113 l Roční spotřeba energie: 283 kwh Hmotnost: 59 kg Rozměry (v x š x h): 1750x595x600 mm bílá Technosteel Kč Kč

9 ARC ,5 kg Využitelný objem chlad./mraz.: 189/ 69 l Roční spotřeba energie: 248 kwh Hmotnost: 50 kg Rozměry (v x š x h): 1540x595x640 mm 2,5 kg Chlazení WBE2614 TS,W Chladnička s mrazničkou dole bílá technosteel Kč Kč WTE 1611 W Využitelný objem chlad./mraz.: 171/ 41 l Roční spotřeba energie: 211 kwh Hmotnost: 48 kg Rozměry (v x š x h): 1430x550x580 mm Kč WME3611 W 2,5 kg Monoklimatická chladnička Chladnička s mrazničkou dole Využitelný objem chlad./mraz.: 115/ 40 l Roční spotřeba energie: 192 kwh Hmotnost: 38,5 kg Rozměry (v x š x h): 1230x500x580 mm Kč Technologie 6. smysl udržuje potraviny déle čerstvé Využitelný objem chladničky: 369 l Roční spotřeba energie: 146 kwh Elektronické ovládání Hmotnost: 62 kg Rozměry (v x š x h): 1875x595x630 mm Kč

10 WM 1550 A+W ARC 104/1 A+ 2 kg kg Chladnička s výparníkem Využitelný objem chlad./výparníku: 208/ 15 l Roční spotřeba energie: 213 kwh Hmotnost: 46 kg Rozměry (v x š x h): 1430x550x580 mm Kč Chladnička s výparníkem Využitelný objem chlad./výparníku: 103/ 15 l Roční spotřeba energie: 175 kwh Hmotnost: 32 kg Rozměry (v x š x h): 850x550x580 mm Kč ARC 103 AP WMT Chladnička s výparníkem Využitelný objem chladničky: 128 l Roční spotřeba energie: 115 kwh Hmotnost: 32 kg Rozměry (v x š x h): 850x550x580 mm Kč Chladnička s výparníkem Využitelný objem chladničky: 100 l Roční spotřeba energie: 113 kwh Hmotnost: 27 kg Rozměry (v x š x h): 845x495x495 mm Kč

11 Technologie číslo 1 pro to nejlepší zmrazení potravin Dejte sbohem námraze Systém StopFrost pohlcuje námrazu, takže vaši mrazničku lze rychle a dokonale odmrazit a vyčistit. Tato technologie kumuluje námrazu ve speciálním kolektoru v horní části mrazničky. Pro odmrazení je třeba kolektor vyjmout a opláchnout pod tekoucí vodou. Odmrazování je tedy velmi rychlé, zabere vám pouhou minutu. Optimalizace celého prostoru Unikátní skladování na třech úrovních v truhlicové mrazničce. Mrazení

12 WHE25352 F WHM kg kg 45 Technologie 6. smysl udržuje potraviny déle čerstvé StopFrost beznámrazové řešení mrazničky Využitelný objem mrazničky: 251 l Roční spotřeba energie: 194 kwh Elektronické ovládání Hmotnost: 40 kg Rozměry (v x š x h): 916x1010x698 mm Kč Využitelný objem mrazničky: 215 l Roční spotřeba energie: 120 kwh Hmotnost: 46,3 kg Rozměry (v x š x h): 916x1180x698 mm Kč WHM4611 WHM kg kg Využitelný objem mrazničky: 437 l Roční spotřeba energie: 343 kwh Hmotnost: 49,7 kg Rozměry (v x š x h): 916x1405x698 mm Kč Využitelný objem mrazničky: 390 l Roční spotřeba energie: 319 kwh Hmotnost: 49,3 kg Rozměry (v x š x h): 916x1405x698 mm Kč

13 WHM3111 WHM kg kg 45 Využitelný objem mrazničky: 311 l Roční spotřeba energie: 278 kwh Hmotnost:,8 kg Rozměry (v x š x h): 916x1180x698 mm Kč Využitelný objem mrazničky: 251 l Roční spotřeba energie: 194 kwh Hmotnost: 39,2 kg Rozměry (v x š x h): 916x1010x698 mm Kč WHM2511 WHS2121 Mrazení 18 kg kg Využitelný objem mrazničky: 251 l Roční spotřeba energie: 248 kwh Hmotnost: 38,9 kg Rozměry (v x š x h): 916x1010x698 mm Kč Využitelný objem mrazničky: 204 l Roční spotřeba energie: 224 kwh Hmotnost: 29,4 kg Rozměry (v x š x h): 865x806x6 mm Kč

14 WHS11 WVA35643 NF W 13 kg kg Skříňová mraznička Využitelný objem mrazničky: 133 l Roční spotřeba energie: 187 kwh Hmotnost: 24,5 kg Rozměry (v x š x h): 865x806x6 mm Kč Technologie 6. smysl udržuje potraviny déle čerstvé NoFrost beznámrazový systém Využitelný objem mrazničky: 3 l Roční spotřeba energie: 194 kwh Elektronické ovládání + displej pro nastavení teplot a funkcí Hmotnost: 80 kg Rozměry (v x š x h): 1875x710x750 mm Kč WVA31612 NF W WVE1840 W 24 kg kg Skříňová mraznička Technologie 6. smysl udržuje potraviny déle čerstvé NoFrost beznámrazový systém Využitelný objem mrazničky: 308 l Roční spotřeba energie: 273 kwh Elektronické ovládání + displej pro nastavení teplot a funkcí Hmotnost: 77 kg Rozměry (v x š x h): 1750x710x760 mm Kč Skříňová mraznička Využitelný objem mrazničky: 235 l Roční spotřeba energie: 381 kwh Hmotnost: 71 kg Rozměry (v x š x h): 1790x596x626 mm Kč

15 WVE1410 A+W AFB 601 AP 20 kg 23 8 kg Skříňová mraznička Využitelný objem mrazničky: 170 l Roční spotřeba energie: 234 kwh Hmotnost: 55 kg Rozměry (v x š x h): 1390x596x626 mm Kč Skříňová mraznička Využitelný objem mrazničky: 88 l Roční spotřeba energie: 175 kwh Hmotnost: 34 kg Rozměry (v x š x h): 850x550x580 mm Kč Mrazení

CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 66 Chlazení Inovativní technologie 6. smysl FreshControl je navržena tak, aby se rychle přizpůsobila teplotě a vlhkosti každé z vašich oblíbených potravin. Díky tomu si

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ CHLadNIčky

WHIRLPOOL VESTaVNÉ CHLadNIčky WHIRLPOOL VESTAVNÉ chladničky Až čtyřikrát déle čerstvé potraviny díky aktivní kontrole vlhkosti a teploty Nezávislé testy prokázaly, že spotřebiče Whirlpool uchovají potraviny déle čerstvé. Zároveň se

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky Až čtyřikrát déle čerstvé potraviny díky aktivní kontrole vlhkosti a teploty Nezávislé testy prokázaly, že spotřebiče Whirlpool uchovají potraviny déle čerstvé. Zároveň

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky Až čtyřikrát déle čerstvé potraviny díky aktivní kontrole vlhkosti a teploty Nezávislé testy prokázaly, že spotřebiče Whirlpool uchovají potraviny déle čerstvé. Zároveň

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky CHLADNIČKY, KTERÉ UCHOVAJÍ ČERSTVOST JÍDLA, KTERÉ MÁTE RÁDI NEZÁVISLÉ TESTY PROKÁZALY, ŽE SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL UCHOVAJÍ POTRAVINY DÉLE ČERSTVÉ A JEJICH INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE TOP NABÍDK A V O L N Ě S TO J Í C Í S P OT Ř E B I Č E 2 0 1 4 / 2 0 1 5 TOP NABÍDKA AWIC 10914 AWIC 8914 10 let záruka na motor 10 let záruka na motor s tichým motorem s tichým motorem 6. smysl InfiniteCare

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ chladničky Chladničky NO FROST Zbavte se odmrazování! Beznámrazový No Frost systém je založen na nucené cirkulaci vzduchu, čímž se zabezpečuje optimální rozdělení chladu v celém

Více

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í Chladničky NO FROST Konečně se zbavíte odmrazování! Beznámrazový No Frost systém je založen na nucené cirkulaci vzduchu, čímž se zabezpečuje optimální

Více

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í Chladničky NO FROST Konečně se zbavíte odmrazování! Beznámrazový No Frost systém je založen na nucené cirkulaci vzduchu, čímž se zabezpečuje optimální

Více

CHLADNIČKY. Chladničky a mrazničky. Anti Bacterial. LCD displej. Technologie 6. smysl NO FROST. Climate Control

CHLADNIČKY. Chladničky a mrazničky. Anti Bacterial. LCD displej. Technologie 6. smysl NO FROST. Climate Control Chladničky a mrazničky Výběr z mnoha modelů chladniček kombinovaných s mrazničkou dole nebo nahoře, chladniček side by side a jednodveřových chladniček. Top modely chladniček side by side jsou vybaveny

Více

Tradiční česká značka

Tradiční česká značka Tradiční česká značka NOVINKY CHLAZENÍ 2019 RCN510LXA++, šířka 70 cm Nerezové provedení z nerezovým vertikálním madlem mrazničky) Funkce Super chlazení / Super mrazení Vnitřní Side LED osvětlení Čistý

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Top nabídka

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Top nabídka WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ Top nabídka Objevte kouzlo TOP nabídky Whirlpool přináší ucelenou nabídku volně stojících spotřebičů pro každou domácnost. TOP nabídka představuje inteligentní a energeticky úsporné

Více

OTEVÍRÁME NOVOU ÉRU CHLAZENÍ

OTEVÍRÁME NOVOU ÉRU CHLAZENÍ OTEVÍRÁME NOVOU ÉRU CHLAZENÍ Luxusní vzhled a nejpokročilejší technologie, ta nejlepší kombinace do vaší kuchyně Více informací na www.philco.cz Senzorické řízení Pomocí několika inteligentních senzorů

Více

Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY!

Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY! Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY! Kombinovaná chladnička CR340A en. třída A celkový hrubý objem 319 l hlučnost jen 40 db čistý obj. chladničky 214 l, mrazáku 88 l (****)

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

Chlazení SORTIMENT 2014. Čistá práce po tři generace

Chlazení SORTIMENT 2014. Čistá práce po tři generace Chlazení SORTIMENT 214 Čistá práce po tři generace Technologie ROMO A++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v domácnosti,

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL V O L N Ě S TO J Í C Í S P OT Ř E B I Č E 2 0 1 4 / 2 0 1 5 Rozdíl mezi jednoduchostí a intuicí Whirlpool rozumí vašim potřebám a ví, že se každý den jedinečným způsobem staráte o to, co máte

Více

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát.

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Nová řada kombinovatelných chladniček a mrazniček Siemens modularfit. siemens-home.bsh-group.com/cz Siemens. Seznamte se s budoucností. 122 cm Vyobrazená kombinace:

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 ZANUSSI DESIGN Při vývoji všech spotřebičů Zanussi jsme mysleli speciálně na vás. Naším cílem je zjednodušit váš život kreativním řešením vašich každodenních povinností.

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2012/1

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2012/1 WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2012/1 TOP NABÍDKA OBJEVTE KOUZLO TOP NABÍDKY Whirlpool přináší ucelenou nabídku volně stojících spotřebičů pro každou domácnost. TOP nabídka představuje inteligentní

Více

Kč. Šetří energii. A vy si ušetříte i odmrazování. Volně stojící chladničky s mrazničkou z řady K již od

Kč. Šetří energii. A vy si ušetříte i odmrazování. Volně stojící chladničky s mrazničkou z řady K již od Šetří energii. A vy si ušetříte i odmrazování. Volně stojící chladničky s mrazničkou z řady K 0.000 již od 990 Kč s NoFrost a třídou energetické účinnosti A++. Šetří energii. Automaticky se odmrazují.

Více

PRVNÍ POUŽITÍ ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ SPOTŘEBIČE

PRVNÍ POUŽITÍ ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ SPOTŘEBIČE PRVNÍ POUŽITÍ Připojte spotřebič k přívodu elektrické energie. Teploty pro ideální uchování potravin byly nastaveny již ve výrobě. Pokud zazní zvukový signál, znamená to poplach teploty: stiskněte a podržte

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě!

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladničky a mrazničky 006 007 Chladící technika pro komerční účely Váš

Více

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í Chladničky a mraznička Kombinované chladničky s mrazničkou dole nebo nahoře, samostatné chladničky monoklimatické nebo s výparníkem, chladničky a mraznička

Více

Volně stojící chladničky

Volně stojící chladničky Volně stojící chladničky Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. A+ anti-bacteria system Úspora peněz, ochrana životního prostředí

Více

VÝMĚNA ŽÁROVKY NEBO SVĚTELNÉHO ZDROJE LED (podle modelu)

VÝMĚNA ŽÁROVKY NEBO SVĚTELNÉHO ZDROJE LED (podle modelu) PRVNÍ POUŽITÍ Připojte spotřebič k přívodu elektrické energie. U některých modelů se může aktivovat zvukový signál, znamená to poplach teploty: stiskněte a podržte tlačítko pro vypnutí zvukových poplachů.

Více

NOVÁ GENERACE CHLADNIČEK OD GORENJE

NOVÁ GENERACE CHLADNIČEK OD GORENJE NOVÁ GENERACE CHLADNIČEK OD GORENJE 2013 ZDRAVÍ JE VE VZDUCHU VZDUCH je největším pokladem naší planety. Kde je vzduch, tam je život. Když je čistý a čerstvý, stimuluje a budí smysly. Vzduch po bouři,

Více

Čerstvost, kterou si zamilujete. Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé.

Čerstvost, kterou si zamilujete. Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé. Čerstvost, kterou si zamilujete Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé. 2 VitaFresh pro Series 8 Systém čerstvosti VitaFresh pro Dobré

Více

česká značka elektrospotřebičů

česká značka elektrospotřebičů česká značka elektrospotřebičů Tvary, které nevyjdou Pojďte se s námi vrátit v čase. Retro design je v kurzu a zájem o něj stoupá. Stylové ledničky Concept Retro Cool jsou kombinací klasických oblých linií

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2009/2010

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2009/2010 WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2009/2010 TECHNOLOGIE 6. SMYSL Whirlpool 6. smysl inteligentní spotřebiče, které myslí za vás PRANÍ A SUŠENÍ Zjišťuje Adaptuje Kontroluje Udržuje proces pod Zadá se druh

Více

Vybavení pro domácnost. chladničky a mrazničky pro domácnost kombinované chladničky pračky, myčky. Katalog 2015

Vybavení pro domácnost. chladničky a mrazničky pro domácnost kombinované chladničky pračky, myčky. Katalog 2015 chladničky a mrazničky pro domácnost kombinované chladničky pračky, myčky RD, RS Monoklimatické chladničky a chladničky s výparníkem Automatické odtávání Nastavitelné nožky Zaměnitelné otevírání dveří

Více

CHLADICÍ TECHNIKA. vinotéky

CHLADICÍ TECHNIKA. vinotéky CHLADICÍ TECHNIKA vinotéky WC Cenově nejdostupnější modely vinoték S výborným poměrem cena a výkon dokáží tyto vinotéky zajistit ideální prostředí pro skladování vína v domácnosti, restauraci či baru.

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL 2014 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL T E C H N O L O G I E 6. S M Y S L Inteligentní technologie, které přinášejí inovace do vašeho domova Důvěřujte inteligentní technologii 6. smysl, která zajistí

Více

4 dvéřová chladnička. Specifikace. Jedinečná chladnička s integrovaným vakuovacím systémem. Domácí spotřebiče

4 dvéřová chladnička. Specifikace. Jedinečná chladnička s integrovaným vakuovacím systémem. Domácí spotřebiče Specifikace Jedinečná chadnička s integrovaným vakuovacím systémem VACPAC PRO DVÉŘOVÁ AMERICKA CHLADNIČKA NÁZEV JEDNOTKY SJ-F2560EVA SJ-F2560EVI dvéřová chadnička - tmavý nerez dvéřová chadnička - nerez

Více

Čerstvé nápady z oblasti chlazení a mražení

Čerstvé nápady z oblasti chlazení a mražení Čerstvé nápady z oblasti chlazení a ražení Liebherr nabízí unikátní řadu kobinovaných chladniček a razniček s funkcí NoFrost Již nikdy více neusíte odrazovat! a noha dalšíi přednosti Více radosti ze svěžích

Více

Nová generace chlazení

Nová generace chlazení Nová generace chlazení Nový design linie Elegance Nový design linie Nový styl chlazení Nové ledničky z řady a Elegance nadchnou ty, kteří umějí ocenit krásné věci. xxx Díky jejich originálnímu xxxdesignu

Více

HUMIDOR KLIMA PGA-010110

HUMIDOR KLIMA PGA-010110 HUMIDOR KLIMA PGA-010110 0 Obsah HUMIDOR KLIMA PGA-010110 Společnost PERFEKTUM Group, s.r.o. si vyhrazuje právo na změny a tiskové chyby. PERFEKTUMGROUP AIR PERFEKTUM Group, s.r.o. Davídkova 77 18200 Praha

Více

Katalog. spotřebičů pro praní a chlazení

Katalog. spotřebičů pro praní a chlazení Katalog spotřebičů pro praní a chlazení EKO systém Automatické pračky Předem plněné pračky ROMO s plně elektronickým ovládáním patří do generace úsporných praček v energetické třídě A, vybavených ECO systémem,

Více

WHIRLPOOL CHLAZENÍ / 2

WHIRLPOOL CHLAZENÍ / 2 WHIRLPOOL CHLAZENÍ 2014 / 2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL CHLAZENÍ Nabídka profesionálních chladících zařízení Whirlpool je odpovědí na potřeby malých i velkých provozovatelů. Stoly, skříně,

Více

5 LET. Spotfiebiãe nejvy í kvality pro profesionální pouïití. chladnička. FKv 5440 pro pfiepravky. FK 5440 pro pfiepravky

5 LET. Spotfiebiãe nejvy í kvality pro profesionální pouïití. chladnička. FKv 5440 pro pfiepravky. FK 5440 pro pfiepravky Spotfiebiãe nejvy í kvality pro profesionální pouïití 2015 ZA PŘÍSTROJ NEPLATÍTE POUZE U POKLADNY! NEPODCEŇUJTE TO, CO PLATÍTE PO DOBU PROVOZU! Při koupi jakýchkoliv 2 kusů 2+3 roky zdarma 5 LET 151 cm

Více

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů CHLZENÍ VŘENÍ Katalog domácích spotřebičů CHLZENÍ Technologie ROMO +++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v domácnosti,

Více

Chladničky, mrazničky 2008

Chladničky, mrazničky 2008 Chladničky, mrazničky 2008 PERFEKTNÍ TVAR A FUNKCE 2 Pohodlí od AEG-Electrolux Rychlé zchlazení a zmražení nových zásob Poho Výsuvná přihrádka na zeleninu Výsuvná přihrádka na zeleninu nabízí jak dostatek

Více

PROFESIONÁLNÍ TECHNIKA 2019

PROFESIONÁLNÍ TECHNIKA 2019 PROFESIONÁLNÍ TECHNIKA 2019 chladicí technika, mrazicí technika, vinotéky www.sving.cz Platnost cen do 31.12. 2019 LIEBHERR - SPECIÁLNÍ MODELY 2019 2 roky 173 cm G 5216 verze E82 bez zásuvek 24.999,- Kč

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE mikrovlnné trouby VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2014 Vaření objevte číslo 1 v mikrovlnném vaření *. Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na doutníky Chladničky na víno Volně stojící spotřebiče Vestavné spotřebiče

CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na doutníky Chladničky na víno Volně stojící spotřebiče Vestavné spotřebiče ZASTOUPENÍ PRO ČESKOU REPUBLIKU Mc TREE a.s. Hlavní 238, 250 89 Lázně Toušeň tel: 286 854 368-70, fax: 286 850 101 info@mctree.cz www.mctree.cz CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na

Více

Výprodej / bazar chladící techniky

Výprodej / bazar chladící techniky Výprodej / bazar chladící techniky Nyní máte jedinečnou příležitost k pořízení chladících zařízení pro vaši provozovnu za neopakovatelných podmínek. Jedná se o výprodej starších zásob, zařízení krátkodobě

Více

WHIRLPOOL CHLAZENÍ.

WHIRLPOOL CHLAZENÍ. WHIRLPOOL CHLAZENÍ 2014 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL CHLAZENÍ Nabídka profesionálních chladících zařízení Whirlpool je odpovědí na potřeby malých i velkých provozovatelů. Stoly, skříně, výrobníky

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0387 Krok za krokem Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická Elektrotechnické zboží 2 oblast DUM č. 32_J06_2_15

Více

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od

Vestavné spotřebiče. Ručíme za spolehlivost. Platnost nabídky od Vestavné spotřebiče Platnost nabídky od 1. 8. 2017 Ručíme za spolehlivost Zaregistrujte svůj nákup spotřebičů Philco na www.philco.cz/registrace a získejte k zákonné záruce dalších 36 měsíců pozáručního

Více

CHLADICÍ / MRAZICÍ SKŘÍNĚ 1400 L

CHLADICÍ / MRAZICÍ SKŘÍNĚ 1400 L NABÍDKA MODELŮ Nabídka 4 modelů s vnitřní cirkulací vzduchu o kapacitě 1400 l, které nabízí nejvyšší možný provozní standard a účinnost. Tyto modely jsou nabízeny v provedení chladicím nebo mrazicím, s

Více

Chladnička plná senzorů pro život plný možností

Chladnička plná senzorů pro život plný možností Skupina BSH je držitelem licence k ochranné známce Siemens AG. Chladnička plná senzorů pro život plný možností Dlouhotrvající čerstvost a spousta flexibility. Představujeme chladničky Siemens s technologiemi

Více

GN 2/1 nebo přepravka 600 x 400 mm

GN 2/1 nebo přepravka 600 x 400 mm Chladnička UR-200 Mraznička UF-200 Rozsah pracovní teploty od +0 C do +10 C - objem: 130 litrů - vnější rozměr: v845 x š600 x h585 mm - vnitřní rozměr: v620 x š500 x h420 mm - 3 x polohovatelný rošt Chladnička

Více

Skladování potravin 2018/2019

Skladování potravin 2018/2019 Skladování potravin 018/019 Kombinované americké chladničky Maximum prostoru pro vaše potraviny Mezi trendy současného životního stylu patří bezesporu zdravé jídlo. Naše kombinované chladničky představují

Více

ČESKY Návod k obsluze Strana 3

ČESKY Návod k obsluze Strana 3 Návod k obsluze ČESKY Návod k obsluze Strana 3 2 PRVNÍ POUŽITÍ Připojte spotřebič k elektrické síti. U modelů s elektronikou se může ozvat zvukový signál upozorňující na aktivaci teplotního alarmu: stiskněte

Více

obsah 3 O společnosti 4 Side By Side chladničky 10 Kombinované chladničky 16 Malé chladničky 20 Mrazničky 26 Vinotéky 34 Pračky 40 Sušičky 42 Myčky

obsah 3 O společnosti 4 Side By Side chladničky 10 Kombinované chladničky 16 Malé chladničky 20 Mrazničky 26 Vinotéky 34 Pračky 40 Sušičky 42 Myčky obsah 3 O společnosti 4 Side By Side chladničky 10 Kombinované chladničky 16 Malé chladničky 20 Mrazničky 26 Vinotéky 34 Pračky 40 Sušičky 42 Myčky O společnosti Historický růst obratu společnosti Haier

Více

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů CHLAZENÍ VAŘENÍ Katalog domácích spotřebičů CHLAZENÍ Technologie ROMO A+++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na doutníky Chladničky na víno Volně stojící spotřebiče Vestavné spotřebiče

CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na doutníky Chladničky na víno Volně stojící spotřebiče Vestavné spotřebiče ZASTOUPENÍ PRO ČESKOU REPUBLIKU Mc TREE a.s. Hlavní 238, 250 89 Lázně Toušeň tel: 286 854 368-70, fax: 286 850 101 info@mctree.cz www.mctree.cz CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na

Více

Pizza stoly s pulty na sendviče a obložené chlebíčky -2 do +8 C

Pizza stoly s pulty na sendviče a obložené chlebíčky -2 do +8 C Uvedené ceny jsou bez DPH. Pizza stoly s pulty na sendviče a obložené chlebíčky -2 do +8 C Pizza chladící stůl dvoudvéřový, 390 litrů, 1510 x 800 x 1000 mm, 2 dveře na liště 600 x 400 mm, teplota - 2 C

Více

CHLAZENÍ ŘADA ADVANCE

CHLAZENÍ ŘADA ADVANCE CHLAZENÍ ŘADA ADVANCE CHLADÍCÍ ZAŘÍZENÍ - ŘADA ADVANCE STOLY A SKŘÍNĚ CHLAZENÍ ŘADA ADVANCE STOLY SÉRIE 700 GASTRONORM Stoly chladící 174 Stoly mrazící 178 SKŘÍNĚ SÉRIE GASTRONORM Skříně chladící 182 Skříně

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009 Pro každou potřebu správnou informaci Víno speciál prezentuje rozsáhlou nabídku přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. Chladničky a mrazničky pro komerční použití 29 Víno

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

ČERVNOVÝ VÝPRODEJ DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

ČERVNOVÝ VÝPRODEJ DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB 2 ks STŮL CHLAZENÝ NA GN saladeta Kód: E_SCH208GN pracovní deska NIEROLEN 2x křídlové dveře, police vhodné pro 2xGN1/3+3xGN1/6, hloubka 150 mm -regulace teploty +2 C až +8 C při okolní teplotě do 32 C

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Vestavné spotřebiče pro. Kuchyňská studia 2017/1

Vestavné spotřebiče pro. Kuchyňská studia 2017/1 Vestavné spotřebiče pro Kuchyňská studia 2017/1 Seznamte se s troubami Praktické příslušenství AKZM 6630 IXL AKZM 6620 IXL AKZM 8480 IX Výsuvné teleskopické pojezdy umožňují lehce vysunout rošt pro snadnou

Více

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE.

28 59 N 4 56 E. Mnohem víc než studený vzduch. Klimatizace Truma. Klimatizace Truma OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Mnohem víc než studený vzduch Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E OPTIMÁLNÍ CHLAZENÍ? KDEKOLI SI PŘEJETE. Napájení 12 V s TG 1000 sinus 12 V s TG 1000 sinus

Více

CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na doutníky Chladničky na víno Volně stojící spotřebiče Vestavné spotřebiče

CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na doutníky Chladničky na víno Volně stojící spotřebiče Vestavné spotřebiče ZASTOUPENÍ PRO ČESKOU REPUBLIKU Mc TREE a.s. Hlavní 238, 250 89 Lázně Toušeň tel: 286 854 368-70, fax: 286 850 101 info@mctree.cz www.mctree.cz CENÍK PRO AUTORIZOVANÉ PRODEJCE Side-by-Side Chladnička na

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

Výprodej / bazar chladící techniky

Výprodej / bazar chladící techniky Výprodej / bazar chladící techniky Chladicí skříň COLD S700 Gastro, celonerezová INOX, ventilovaná +2/+8 C, 4x rošt, vsuny na GN2/1, automatické odpařování kondenzátu, lednice z výstavy, v provozu nepoužitá,

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

Výprodej Červen 2012 chladící techniky

Výprodej Červen 2012 chladící techniky Výprodej Červen 2012 chladící techniky Nyní máte jedinečnou příležitost k pořízení chladících zařízení pro vaši provozovnu za neopakovatelných podmínek. Jedná se o výprodej starších zásob, zařízení krátkodobě

Více

Kč. únor 2018 březen Kč Kč RTW 201 RT 400L-2 GN 3100 TN UNIVERSAL Kč. TOP produkt INOX

Kč. únor 2018 březen Kč Kč RTW 201 RT 400L-2 GN 3100 TN UNIVERSAL Kč. TOP produkt INOX Platí od 15. 2. 30. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob. únor 2018 březen 2018 RTW 201 Chladicí vitrína pultová RT 400L-2 Chladicí vitrína 31 700 Kč 37 390 Kč ventilované přední oblé sklo 2 nastavitelné police

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE CD TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE CD TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE CD TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním, vařením, koupelí či sušením prádla

Více

ecostore HP stoly 02/10/2017

ecostore HP stoly 02/10/2017 ecostore HP stoly 02/10/2017 Současná nabídka do konce března 2017 Heavy Duty Benefit line 2 Energetické štítky Energetický štítek je nyní povinný! v místech prodeje, všechny chladicí skříně a stoly pro

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2010/1

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2010/1 WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2010/1 TECHNOLOGIE 6. SMYSL Whirlpool 6. smysl inteligentní spotřebiče, které myslí za vás PRANÍ A SUŠENÍ Zjišťuje Adaptuje Kontroluje Udržuje proces pod Zadá se druh

Více

Chladicí skříně plné dveře Chladicí skříně prosklené dveře Vinotéky Minibary Chladicí komory na odpad Chladicí vany na nápoje Chladicí stoly

Chladicí skříně plné dveře Chladicí skříně prosklené dveře Vinotéky Minibary Chladicí komory na odpad Chladicí vany na nápoje Chladicí stoly Chladicí skříně plné dveře Chladicí skříně prosklené dveře Vinotéky Minibary Chladicí komory na odpad Chladicí vany na nápoje Chladicí stoly CHLADICÍ ZAŘÍZENÍ CHLADICÍ ZAŘÍZENÍ SD Chladicí skříň plné dveře

Více

MRAZICÍ SKŘÍNĚ, PULTOVÉ MRAZNIČKY, CHLADICÍ A MRAZICÍ BOXY

MRAZICÍ SKŘÍNĚ, PULTOVÉ MRAZNIČKY, CHLADICÍ A MRAZICÍ BOXY MRAZICÍ SKŘÍNĚ, PULTOVÉ MRAZNIČKY, CHLADICÍ A MRAZICÍ BOXY MRAZICÍ SKŘÍNĚ, PULTOVÉ MRAZNIČKY, CHLADICÍ A MRAZICÍ BOXY Mrazicí skříně plné dveře Mrazicí skříně prosklené dveře Pultové mrazničky plné víko

Více

HRF 370IT HRF 370IT/2 HRF 370 HRF 370/2 HRF 470IT HRF 470IT/2 HRF 470 HRF 470/2

HRF 370IT HRF 370IT/2 HRF 370 HRF 370/2 HRF 470IT HRF 470IT/2 HRF 470 HRF 470/2 HRF 370IT HRF 370IT/2 HRF 370 HRF 370/2 HRF 470IT HRF 470IT/2 HRF 470 HRF 470/2 Instrukce pro elektromechanický ovládací panel 1. Ovládací panel Chcete li spotřebič spustit, točte termostatem teploty

Více

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2012/2013

WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2012/2013 WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2012/2013 TOP NABÍDKA OBJEVTE KOUZLO TOP NABÍDKY Whirlpool přináší ucelenou nabídku volně stojících spotřebičů pro každou domácnost. TOP nabídka představuje inteligentní

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

JAK VYBRAT LEDNIČKU? Elektronická kniha, která vám pomůže s výběrem té správné ledničky

JAK VYBRAT LEDNIČKU? Elektronická kniha, která vám pomůže s výběrem té správné ledničky JAK VYBRAT LEDNIČKU? Elektronická kniha, která vám pomůže s výběrem té správné ledničky Lednička (nebo-li chladnička) je ikonou každé kuchyně a pro mnohé její nejoblíbenější část. Každému vyhovuje něco

Více

Šokery / INFINITY. Šokery IS 214. Multifunkční zařízení INFINITY 222. Příslušenství 230. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Šokery / INFINITY. Šokery IS 214. Multifunkční zařízení INFINITY 222. Příslušenství 230. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Šokery / INFINITY Šokery IS 214 Multifunkční zařízení INFINITY 222 Příslušenství 230 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 213 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1

Akční sety. Platnost od 1. května 2014 do vyprodání zásob. 2014/1 I Akční sety Platnost od 1. května 214 do vyprodání zásob. 214/1 SET1 SET2 SET3 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 HS 715 Kód: 415954 MOC 21 97,- 14 99 Kč MOC 21 97,- 15 99 Kč MOC 27 97,- 19 99 Kč TL1

Více

I UF I CFS INOX. Mrazicí skříň plné dveře. Mrazicí skříň plné dveře. Katalog chladicí techniky. Vedle sebe Side by side

I UF I CFS INOX. Mrazicí skříň plné dveře. Mrazicí skříň plné dveře. Katalog chladicí techniky. Vedle sebe Side by side Mrazicí skříně plné dveře, prosklené dveře Pultové mrazničky plné víko, hlubokomrazicí, prosklené víko Chladicí a mrazicí stoly Saladety Chladicí a mrazicí boxy Chladicí a mrazicí jednotky Výrobníky ledu

Více

KTERÉ Z VOLNĚ STOJÍCÍCH SPOTŘEBIČŮ ZVOLIT? JE TO SNADNÉ

KTERÉ Z VOLNĚ STOJÍCÍCH SPOTŘEBIČŮ ZVOLIT? JE TO SNADNÉ Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog volně stojících spotřebičů

Více

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 TROUBY VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 8 Vaření Chytrá technologie 6. smysl vám nabídne intuitivní řešení pro každodenní život v kuchyni. Intuitivní vaření Při volbě jednoho z 30 přednastavených technologie 6.

Více

PRVNÍ POUŽITÍ ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ SPOTŘEBIČE

PRVNÍ POUŽITÍ ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ SPOTŘEBIČE PRVNÍ POUŽITÍ Připojte spotřebič k elektrické síti. U modelů s elektronikou se může ozvat zvukový signál upozorňující na aktivaci teplotního alarmu: stiskněte tlačítko zvukového alarmu. Je-li k dispozici

Více

SKVĚLÉ DÁRKY AKČNÍ NABÍDKA 2018/2. Platí do nebo do vyprodání.

SKVĚLÉ DÁRKY AKČNÍ NABÍDKA 2018/2. Platí do nebo do vyprodání. AKČNÍ NABÍDKA 2018/2 Platí do 31. 12. 2018 nebo do vyprodání. Katalog dárků k nahlédnutí u prodejce www.whirlpool.cz W11 OM1 4MS2 H W11I ME150 - barevný dotykový displej - trojité sklo dvířek, teleskopické

Více

Šokery / INFINITY. Šokery IS 230. Multifunkční zařízení INFINITY 238. Příslušenství 246. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Šokery / INFINITY. Šokery IS 230. Multifunkční zařízení INFINITY 238. Příslušenství 246. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Šokery / INFINITY Šokery IS 230 Multifunkční zařízení INFINITY 238 Příslušenství 246 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 229 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

WHIRLPOOL 2013 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

WHIRLPOOL 2013 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE WHIRLPOOL 2013 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE TOP NABÍDKA Objevte kouzlo TOP nabídky Whirlpool přináší ucelenou nabídku volně stojících spotřebičů pro každou domácnost. TOP nabídka představuje inteligentní a

Více

Chladící zařízení. www.ruml-gastrotech.eu Kontaktní informace.: +420 602 336 872 Strana 100

Chladící zařízení. www.ruml-gastrotech.eu Kontaktní informace.: +420 602 336 872 Strana 100 Chladící zařízení Kapitola 24 Chladicí podstava Podtyp RE 24.1 1 sekce Podtyp RE 24.2 2 sekce Podtyp RE 24.3 3 sekce RE 24.1 RE 24.2 RE 24.3 - v chlazeném prostoru za dveřmi jsou zásuvky v rozměru pro

Více

TIPY NA ÚSPORU ELEKTŘINY ÚSPORNÉ ELEKTROSPOTŘEBIČE

TIPY NA ÚSPORU ELEKTŘINY ÚSPORNÉ ELEKTROSPOTŘEBIČE TIPY NA ÚSPORU ELEKTŘINY ÚSPORNÉ ELEKTROSPOTŘEBIČE Prezentace v rámci EU projektu EL-EFF REGION: Efektivnější využívání elektřiny v osmi evropských regionech Přednášející: Ing. Josef Šťastný, energetický

Více

PULTOVÉ MRAZNIČKY PRO DOMÁCÍ VYUŽITÍ

PULTOVÉ MRAZNIČKY PRO DOMÁCÍ VYUŽITÍ PULTOVÉ MRAZNIČKY PRO DOMÁCÍ VYUŽITÍ VYSOCE ÚSPORNÉ Společná výbava - zámek v držadle, 3 lampy ve víku, koše, izolace 100 mm MODEL OBSAH (l) V x Š x H (cm) HM.(kg) SPOTŘEBA EN. TŘ KOŠ BEZ DPH S DPH 11

Více

ACZ 3704 ZP NEW. Vestavná chladnička výšky 177,2 cm. AK311i A+ Pro prodejce Specialisty! MOC doporučená 16 990 Kč

ACZ 3704 ZP NEW. Vestavná chladnička výšky 177,2 cm. AK311i A+ Pro prodejce Specialisty! MOC doporučená 16 990 Kč Vestavná chladnička výšky 177,2 cm ACZ 3704 ZP AK311i A+ Pro prodejce Specialisty! MOC doporučená 16 990 Kč Spotřeba (kwh / rok) 298, (kwh / den) 0,82 Hladina hluku (db) 41 Rozměry (v x š x h) cm 177,2

Více

STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP

STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP PRO BAZÉNY DO 100 M2 VODNÍ PLOCHY TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP / 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním,

Více

t Zjednodušme si to 7 37 47 5

t Zjednodušme si to 7 37 47 5 VESTAVNÉ 1 ROSTNÝ 3 4 Zjednodušme si to 7 37 47 5 Sledujte náš #EasyTeam zanussi.co.uk/easyteam 6 S LOGEM LAYAR 7 VŠE NA 8 A LEHCE 9 PYRO Space Druh trouby: multifunkční trouba Multiplus s kruhovým topným

Více

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost?

Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? P R É M I O V Á K V A L I TA ČESKÁ ZNAČKA www.mora.cz Kolikrát v životě jste si chtěli udělat opravdu radost? Akční nabídka PREMIUM SORTIMENTU Ta nejlepší volba do domácnosti. Velký výběr sortimentu, čisté

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

OPTIMAL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

OPTIMAL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE OPTIMAL VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2015 Kuchyně je srdcem našeho života. Odehrávají se v ní ty nejdůležitější věci. Naše zdraví, štěstí, způsob, jakým vyrůstají naše děti - všechny tyto věci souvisí také

Více