Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016"

Transkript

1 Výherci z minulého čísla: Jakub Úbl (ZŠ Blovice, 2.D) Martin Král (ZŠ Blovice, 3.D) Pavel Stehlík (ZŠ Blovice, 5.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016 Uzávěrka v pondělí 28. listopadu 2016

2 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Listopad 2016

3 PODZIM Už je podzim, hnědá hlína lepí se nám na paty a modrého nebe zbylo jenom Hance na šaty. Draku, hledej mezi mraky ještě kousek plátýnka, ať si může modrou sukni ušít také maminka.

4 !!! O CENY!!! Hádanky Dvě kukačky vedle sebe, jedna druhou nevidí. Co to je? Co ti patří, ale ostatní to užívají víc než ty? Vyplněný kupon přineste do DDM Blovice. Vylosujeme 3 výherce. Výherci budou zveřejněni v dalším čísle. Příjmení a jméno Škola Tajenka Třída

5 TVAROHOVÉ MUFFINY S MALINOVÝM PŘELIVEM 5 vajec špetka soli 200 g moučkového cukru 1 vanilkový cukr 150 g másla 500 g měkkého tvarohu 200 g hrubé mouky 1 prášek do pečiva práškový cukr na posypání 100 g mražených malin 1 lžíce krystalového cukru Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukry, rozpuštěným máslem, tvarohem, přidáme mouku, prášek do pečiva a nakonec vmícháme bílkový sníh. Formu na muffiny vyložíme papírovými košíčky a plníme do 2/3 těstem. Opečeme v troubě při 160 C asi 50 minut. Hotové muffiny lehce pocukrujeme a přelijeme horkým rozvarem z malin a krystalového cukru.

6 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice JUDISTICKÝ TÁBOR Termín: Místo: Cena: Ubytování: Strava: Program: Melchiorova Huť (Plzeň sever) 2800,- Kč v chatkách (pokoje jsou pro 3 děti x 4 pokoje v chatce) 5x denně + pitný režim judo, nácvik na tatami, možnost získání vyšších kyu, prostor tábora je oplocený, tábor leží v krásném prostředí v lese, možnost koupání v koupališti, děti mohou využít různá sportoviště (fotbal, vybíjená, minigolf, aj.) S sebou: ofocenou kartičku pojištěnce (nutné) Informace: František Vlčnovský, kroužek juda, tel.:

7 !!! POZOR!!! Žádáme všechny členy zájmových kroužků, kteří ještě neuhradili poplatek za zápisné na I. pololetí, aby tak učinili nejpozději do konce listopadu 2016, protože pořádek dělá přátele. Děkujeme!!! POZOR!!!

8 Sportovní oddělení DDM Blovice pořádá tradiční soutěž Turnaj ve stolním tenise O VÁNOČNÍ OZDOBU Kroužek stolního tenisu připravil tradiční vánoční turnaj v kategorii jednotlivci. Zveme všechny zájemce v pátek 9. prosince 2016 od 13:30 hodin do DDM Blovice (je možné přijít hned po škole ve 12:00 hodin budete zařazeni do soutěžní tabulky a můžete se rozehrát). S sebou: pálku, sportovní oblečení, sportovní obuv, pití, malou svačinu. Hrát se bude o medaile a vánoční ozdoby. Rozdělení do kategorií před začátkem turnaje podle přihlášených. Informace: DDM Blovice, Božena Šroubková Tel.: ,

9 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: , zve na výlet DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK PLZEŇ Termín: Cena: Odjezd: Příjezd: 2. prosince 2016 (pátek) 110,- Kč / dítě s dopravou 50,- Kč / dítě (doprava vlastní) 60,- Kč / dospělá osoba (doprava) v 8:30 hodin od DDM Blovice (sraz v 8:15 hod.) mezi 12:30 13:00 hodin před DDM Blovice Informace: Šárka Fialová (tel.: ) Přihlášky: do 20. listopadu 2016 a zároveň je nutné výlet zaplatit!!!

10 Dům dětí a mládeže Blovice pracovnice DDM Blovice zvou na MIKULÁŠSKOU NADÍLKU spojenou s hudební produkcí pro naše nejmenší návštěvníky. Nadílka se koná v pátek 2. prosince 2016 od 16:30 hodin na sále DDM. Děti mohou přijít v maskách andílků, čertíků, mikulášků. Rodiče, kteří budou chtít využít nadpřirozené bytosti k předání nadílky ji mohou přinést označenou jménem a věkem dítěte do kanceláře DDM v pátek do 16:15 hodin. Prosíme, využijte tuto nabídku k předání nadílky dětem maximálně do 5. třídy. Děkujeme!!!!!! Přezůvky s sebou!!! Vstupné - děti 10,- Kč a dospělí 20,- Kč. Masky mají vstup zdarma.

11 Dům dětí a mládeže Blovice nabízí Sportovní kroužek DDM Blovice pro Vás opět otevírá kroužek volejbalu. Kdo jste Vy? Ti, kterým je let, neradi sedí doma u počítače =D a třeba by se chtěli naučit něco málo z Volejbalu. S sebou si nezapomeňte vzít čistou sálovou obuv, pití, sportovní oblečení a dobrou náladu =). Moc se na Vás těšíme. Kroužek bude otevřen při minimálním počtu dvanácti osob. Předběžně se můžete přihlásit u Adély Čulákové (septima) Zahajovací schůzka v průběhu měsíce listopadu (zájemcům včas upřesníme). Kroužek bude probíhat ve středu od 15:30 do 16:30 hodin v tělocvičně Gymnázia Blovice Zápisné: 500,- Kč na školní rok (250,- Kč pololetí). Vedoucí: Šárka Fialová

12 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice nabízí vícedenní pobyt na Šumavě NOVÉ HUTĚ 2017 Pobyt je určen pro maminky s dětmi (popř. i ostatní rodinné příslušníky) Termín: 30. ledna února 2017 Ubytování: Strava: Doprava: Odjezd: Návrat: Cena: Rekreační zařízení Kodrea (3. 4. lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením) Plná penze + pitný režim (snídaně formou švédských stolů, obědy a večeře výběr jídel) Autobusem (popř. vlastní nahlásit předem) 30. ledna 2017 v 9:00 hodin od DDM Blovice 3. února 2017 cca v 15:30 hodin k DDM Blovice Dospělá osoba 2000 Kč / pobyt (ubytování + strava) Dítě do 1 roku 400 Kč / pobyt (pouze lůžko) Dítě 1 6 let 1100 Kč / pobyt (ubytování + strava) Dítě ZŠ 1700 Kč / pobyt (ubytování + strava) Cena za dopravu cca 200,- Kč / osoba Informace: DDM Blovice, Šárka Fialová (tel.: ) Přihlášky: DDM Blovice, Šárka Fialová (tel.: ) nejpozději do 10. prosince 2016 a zároveň je třeba zaplatit zálohu 500,- Kč za osobu.

13 Podzimní prázdniny v DDM Blovice Podzimní prázdniny jsou očekávaným přerušením školy a mnozí se na ně těší, protože vyrazí po létě do podzimní přírody, na výlety, do bazénu, na pobytové zájezdy nebo si budou jen tak užívat volna. Nejinak tomu bylo letos, když dům dětí připravoval program na prázdniny. Zájemcům jsme nabídli čtyřdenní pobyt na Šumavě s bohatým programem výlet za vlky na Srní, navštívili jsme jelení výběh na Kvildě, zaplavali jsme si v bazénu ve Frymburku, jezdili jsme na bobové dráze v Lipně nad Vltavou a poznávali jsme krásy Šumavy. Další velká parta dětí ve středu navštívila bazén v Sušici, kde se nám také velmi líbilo a děti se pořádně vyřádily. Celkově se akcí v DDM o podzimkách zúčastnilo skoro 120 dětí.

14 Krajské kolo v Deskových hrách v Plzni V pátek 21. října 2016 proběhlo krajské kolo v deskových hrách v Plzni. Za DDM Blovice a pobočku Domeček Spálené Poříčí soutěžilo 13 dětí, které postoupily z okresních kol svých kategorií a her. Děti dále reprezentovaly i své školy ZŠ Blovice. Gymnázium Blovice a ZŠ Spálené Poříčí. Ihned v úvodu musíme napsat, že si všichni účastníci zaslouží velkou pochvalu za předvedené výkony. Mnozí lidé se nás často ptají, co jsou to deskové hry? Nejstarší dosud hraná desková hra je patrně asijská hra Go. Konkurovat jí můžou snad jen africké mankařové hry. Existují ovšem archeologické nálezy ještě starších her, ke kterým se ovšem nedochovala žádná pravidla. Zatímco u klasických deskových her máme pevně daný herní plán, u moderních deskových her se často setkáváme s variabilním herním plánem. Název desková hra bývá často nesprávně spojován s pojmem moderní společenská hra, což však není zcela přesné, neboť ne všechny společenské hry jsou stolní, natož deskové. Deskové hry dělíme podle doby vzniku, podle druhu, podle typu a nyní též na Eurohry Ameritrash. Deskové hry vyžadují logické myšlení, strategické plánování a dlouhodobé zvažování herní taktiky. Výsledky: Ve hře Rummikub ve starší kategorii získal 1. místo Vojtěch Brichcín (Gymnázium Blovice), který získal postup na Mistrovství České republiky. V mladší kategorii získala 2. místo Hana Herboltová (ZŠ Blovice) a zajistila si také postup na MČR. Ve hře Quoridor ve starší kategorii vybojoval 2. místo Vojtěch Brichcín s postupem na MČR a v mladší kategorii získal 3. místo Petr Černý (ZŠ Spálené Poříčí), který soutěžil za Domeček Spálené Poříčí. Ve hře Quarto ve starší kategorii získal 1. místo Jiří Vydra (Gymnázium Blovice) a zajistil si postup na MČR, dále ve starší kategorii získal 3. místo Tomáš Seidl (ZŠ Blovice) a 4. místo získal opět Vojtěch Brichcín. V mladší kategorii vybojoval 1. místo Josef Riha (ZŠ Spálené Poříčí), který tím získal postup na MČR a 3. místo získala Kristýna Turková (ZŠ Blovice). Celkově jsme vybojovali 5 postupů na Mistrovství ČR do Prahy, které se bude konat 26. listopadu 2016.

15 Informace Zde najdete fotogalerii z akcí (např. Podzimní prázdniny, jarní prázdniny, putovní tábory, jednodenní akce s p. Fialovou) poté zadejte mail: sarka.violet@seznam.cz heslo: křížemkrážem

16 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: , nabízí zájezd pro dospělé do Termálních lázní BAD FÜSSING (Německo u Passau) Kdy: Cena: Odjezd: Příjezd: Doprava: S sebou: 17. listopadu 2016 (čtvrtek) 300,- Kč 350,- Kč doprava / osoba (dle obsazenosti autobusu), 10,50 vstupné / osoba (Europa Therme) základní vstupné 13 vstupné / osoba (Johannesbad) základní vstupné Prosíme, zda-li by bylo možné vstupné uhradit v přesné částce před odjezdem v 7:00 hodin od DDM Blovice, ostatní zastávky po domluvě cca 19:00-20:00 hodin před DDM Blovice autobusem platný cestovní doklad - platí i v případě dětí, cestovní pojištění do zahraničí, plavky, ručník, hygienické potřeby, popř. koupací plášť, pantofle k vodě, kapesné na občerstvení Přihlášky: nejpozději do a zároveň zájezd zaplatit, pozdější platby pouze po domluvě Informace: Šárka Fialová, DDM Blovice (tel.: ) V případě neúčasti (předem neomluvené) na zájezdu či akci DDM Blovice se nevrací částka za dopravu a poměrná část za předem zaplacené vstupné. V případě nedodržení termínu platby, bude vaše místo postoupeno náhradníkům.

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Výherci z minulého čísla: Na tomto místě najdete výherce LUŠŤOVKY Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Uzávěrka v pondělí 3. října

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Říjen 2011 TŘÍDNÍ UČITEL 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3.

Více

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016 Výherci z minulého čísla: Václav Roj (ZŠ Blovice, 2.B) Jan Jandík (Gymnázium Blovice) Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 4.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2015 Březnová básnička BŘEZEN Dagmar Vysoká Když se březen vydaří, je to krásné předjaří.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Listopad 2015 Gratulace V listopadu 2015 slaví časopis Chobotnice významné výročí. Ano, vychází

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2017 JARO Jaro, zastarale vesna, je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2014 Autor: Dagmar Vysoká LEDEN Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2012 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice LETNÍ TÁBOR KOŘEN 2012

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Listopad 2013 Pro chytré hlavičky PODZIM Podzim je jedno ze čtyř ročních období, je to přechod

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 1. prosince 2014

Příští číslo vyjde v pondělí 1. prosince 2014 Výherci z minulého čísla: Lucie Červená (ZŠ Blovice, 1.B) Václav Roj (MŠ Blovice) Terezie Heřmanová (ZŠ Blovice, 6.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2012 Vtípky Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě? Maminka: Nevím! Dítě: Já už

Více

Příští číslo vyjde ve středu 1. června 2016

Příští číslo vyjde ve středu 1. června 2016 Výherci z minulého čísla: Nikola Krochotová (ZŠ Blovice, 2.D) Ludmila Karpíšková (ZŠ Blovice, 1.D) Rozárka Vrátníková (ZŠ Blovice, 3.D) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2013 Tradiční a možná i netradiční velikonoční zvyky Škaredá středa V tento den se

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2012 Chobotnice pro vás našla básničku od Natálie Čačíkové Dětská sněženka Maminko,

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2012 Prázdniny ve školním roce 2012/2013 Podzimní prázdniny 25. října 26. října 2012

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Listopad 2012 Trocha podzimní poezie Čas podzimní, co po svém činí, usadil se jako jiní na

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2014 Pro chytré hlavičky BŘEZEN Březen je podle gregoriánského kalendáře třetí měsíc

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 3. prosince 2012

Příští číslo vyjde v pondělí 3. prosince 2012 Výherci z minulého čísla: Hana Páralová (ZŠ Blovice, 2.A) Jiří Trojánek (ZŠ Blovice, 5.A) Šimon Vlach (ZŠ Blovice, 2.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Prosinec 2012 Barborky Svobodné dívky si 4.prosince - tedy na svátek Barbory - trhaly větvičky

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 Místo: Rekreační středisko Varvažov http://www.tabory.cz/varvazov.html Společná doprava z Prahy Odjezd 17.8. v 11:30 Černý Most / místo bude upřesněno / Prosíme, přijďte

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2016 LEDEN Autor: Dagmar Vysoká Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2016 MÁJE Máje, májka nebo máj je označení ozdobeného kmene stromu, který tvoří ústřední

Více

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi 19. 9. 2014 21. 9. 2014 chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách Tuto akci podporuje město Ústí nad Orlicí, město Pardubice a Pardubický

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2013 RYBÁŘSKÉ DĚTSKÉ ZÁVODY Kdy: V sobotu 25. května 2013 od 8:00 do 12:00 hodin.

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 14. 19. 8. 2016 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

MODERNÍ ODLEHČENÉ DORTY

MODERNÍ ODLEHČENÉ DORTY TRADIČNÍ ČESKÉ DORTY MODERNÍ ODLEHČENÉ DORTY základní dortová hmota + máslové krémy vysoký obsah tuku, cukru mnoho kalorií příchutě vanilková, čokoládová, moka, ořechová MODERNIZACE DORTŮ Klasické máslové

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2013 Dubnové pranostiky První dubnový den se nazývá apríl. Už od 16. století je apríl

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením chata Juráška Olešnice v Orlických horách

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením chata Juráška Olešnice v Orlických horách Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením 11.9. 13.9. 2015 chata Juráška Olešnice v Orlických horách Tuto akci podporuje město Ústí nad Orlicí, město Pardubice a Pardubický kraj PŘIHLÁŠKA:

Více

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 10.2 2011 do 9:00 příjezd a ubytování 9:30 18:00 trénink 11.2 2011 9:00 18:00 trénink 12.2 2011 9:00-18:00 trénink 13.2 2011 9:00-15:00 trénink

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012

REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012 Česká asociace Sport pro všechny, o.s. Ohradské náměstí 1628/7, 15500 Stodůlky Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Borovice (9.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden únor 2013 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá v době pololetních

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 IČO: 712 945 11 Vypracovala: Mgr. Marta Kultová Platnost od 1. 9. 2016 PROVOZNÍ ŘÁD DDM

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 6. dubna 2009

Příští číslo vyjde v pondělí 6. dubna 2009 Výherci z minulého čísla: Jana Hellerová (ZŠ Blovice, 3.A) Lucie Mašková (ZŠ Blovice, 4.B) Karolína Kuželová (ZŠ Blovice, 5.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice Příští

Více

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013)

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013) VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ CENTRUM SPORTOVNÍCH AKTIVIT Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ: 00216305 DIČ: CZ00216305 Tel.: 541 14 2281 www.cesa.vutbr.cz PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2011 Kuřecí salát se zeleninou a mandlemi 2 uvařené kuřecí prsní řízky 1 lžíce mandlí

Více

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč

27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč Všeobecný příměstský tábor 27. 7. 31. 7. 2015 8 00 16 00 hod cena: 1000,-Kč (Při platbě do 30. 4. 2015 zvýhodněná cena 900,-Kč) Věk účastníků : 6-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová,

Více

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017 Výherci z minulého čísla: Ivana Bystřická (ZŠ Blovice, 1.A) Alžběta Sochorová (ZŠ Blovice, 2.A) Karolína Janovská (ZŠ Blovice, 3.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští

Více

Příští číslo vyjde ve středu 4. ledna 2017

Příští číslo vyjde ve středu 4. ledna 2017 Výherci z minulého čísla: Jan Mašek (ZŠ Blovice, 3.B) Natálie Palacká (ZŠ Blovice, 3.B) Martin Hodek (ZŠ Blovice, 3.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

Příští číslo vyjde ve středu 1. listopadu 2017

Příští číslo vyjde ve středu 1. listopadu 2017 Výherci z minulého čísla: Kateřina Vlčková (ZŠ Blovice, 4.D) Nela Školová (ZŠ Blovice, 5.C) Pavel Boček (ZŠ Blovice, 2.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ RANČÍŘOV 2017

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ RANČÍŘOV 2017 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ RANČÍŘOV 2017 Fara Rančířov****, Vysočina 25. 29. 10. 2017 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ RANČÍŘOV 2017 Pětidenní pobyt na FAŘE RANČÍŘOV**** 25. 29. 10. 2017 Standardní pevné

Více

Olga Žáková tel. 604/

Olga Žáková tel. 604/ 2019 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 3.8.2019 10.8.2019 DISCO a STREET MINI - rok narození 2012, 2013, 2014 DISCO a STREET DĚTI rok

Více

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 16.6.2014 22.6.2013 Nástup : Pondělí - 16.6.2013 do 9:00 hod. Odjezd: Neděle - 22.6.2013 v 15:00 hod. Sraz

Více

Příští číslo vyjde ve středu 6. ledna 2016

Příští číslo vyjde ve středu 6. ledna 2016 Výherci z minulého čísla: Barbora ŠIndelářová (ZŠ Blovice, 4.B) David Šimeček (ZŠ Blovice, 2.B) Tereza Berglová (ZŠ Blovice, 5.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2009 Příští číslo vyjde v pondělí 5. října 2009 Uzávěrka v pátek 25. září 2009 Dům dětí

Více

P O Z V Á N K A IMPRT 2015

P O Z V Á N K A IMPRT 2015 P O Z V Á N K A IMPRT 2015 Připravili jsme pro Vás IMPRT 2015 (instrukčně metodickou poradu revizních a provozních techniků), odborný seminář, zaměřený do oblasti UTZ a VTZ zdvihacích, dopravních a tlakových

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

ADVENT V KOUZELNÉM ZÁMECKÉM PARKU GRAFENEGG A KITTENBERGEROVÝCH ZÁŽITKOVÝCH ZAHRADÁCH

ADVENT V KOUZELNÉM ZÁMECKÉM PARKU GRAFENEGG A KITTENBERGEROVÝCH ZÁŽITKOVÝCH ZAHRADÁCH Přírodní zahrada z.s. srdečně zve všechny zájemce o pohodu a vánoční atmosféru na exkurzi ADVENT V KOUZELNÉM ZÁMECKÉM PARKU GRAFENEGG A KITTENBERGEROVÝCH ZÁŽITKOVÝCH ZAHRADÁCH v sobotu 9. prosince 2017

Více

PROVOZNÍ ŘÁD VÍKENDOVÝCH POBYTŮ DDM

PROVOZNÍ ŘÁD VÍKENDOVÝCH POBYTŮ DDM Dům dětí a mládeže, Jablunkov, Dukelská 145, příspěvková organizace PROVOZNÍ ŘÁD VÍKENDOVÝCH POBYTŮ DDM 1. Vysvětlení pojmů Víkendový pobyt Pobyt probíhá v TS Jasení. Pobyt je zpravidla na 2 noci, od pátku

Více

Průběh školního roku 2018/2019. Termíny pedagogických rad: pondělí úterý čtvrtek čtvrtek čtvrtek

Průběh školního roku 2018/2019. Termíny pedagogických rad: pondělí úterý čtvrtek čtvrtek čtvrtek 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

Sportovní akademie při FTVS UK Praha dětské sportovní tábory v Sušici v termínech 23. 7. 29. 7. 30. 7. 5. 8. 13. 8. 19. 8. Pokud budete mít zájem, prosíme, abyste vybraný termín nahlásili do 28. února

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2017 Kraslice a malovaná vejce Vejce byla od pradávna darem, svědčí o tom archeologické

Více

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s. ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a městem Velké Meziříčí pořádá Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1.

Více

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi 1. SPOLEK ČIPEROVÉ Z.S. - adresa pro doručování: tř. Gen. Píky 11, 613 00 Brno Čiperové z.s.., IČ: 062 80 005, se sídlem Brno, Vídeňská 270/60,

Více

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS LETNÍ SOUSTŘEDKO 2019 2. TERMÍN: 17.8.2019-24.8.2019 SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 16. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE STUDIA!

Více

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.)

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.) PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY Termín: 2.7.2018 6.7.2018 Místo konání: hřiště Modlany (8.00 17.00 hod.) Všeobecné informace k fotbalovému táboru: Věci na trénování: Kopačky, holenní chrániče, štulpny,

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5.

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Orelská akademie Sestry a bratři, Toto číslo zpravodaje věnujeme pozvánkám na plánované sportovní

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009

Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Přihláška na 24. konferenci České herpetologické společnosti 6. - 8. 11. 2009 Další, již 24. konference ČHS se uskuteční 6. 8. 11. 2009 v obci Dolní Lomná Ubytování a popis místa: Rekreační středisko se

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2014 Vyčerpaný lovec se potácí divočinou a na jedné mýtině vidí malé tábořiště se

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi

Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi Přihláška na pobytový tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi 1. SPOLEK ČIPEROVÉ Z.S. Čiperové z.s.., IČ: 062 80 005, se sídlem Brno, Vídeňská 270/60, PSČ 639 00, adresa pro doručování: tř. Gen. Píky 11,

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2015 PEČENÉ KUŘE SE SLANINOU A MANDLEMI (podle Karolíny domácí kuchařky) Suroviny: 100

Více

PŘIHLÁŠKA. zákonný zástupce se zúčastní pobytu: ANO NE

PŘIHLÁŠKA. zákonný zástupce se zúčastní pobytu: ANO NE PŘIHLÁŠKA zákonný zástupce dítěte I. dospělý: jméno a datum narození:... bydliště:... telefon, mail:... zákonný zástupce se zúčastní pobytu: ANO NE (Pokud se tábora nezúčastní zákonný zástupce, vyplňte,

Více

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 INFORMACE O CK DAKOL, s.r.o. CK Dakol, s.r.o. vznikla před dvaceti lety a od svého prvopočátku se specializujeme na vytváření vlastních

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2014 Přijde zajíc do cukrárny a povídá: Jakou máte zmrzlinu? Cukrář na to: jahodovou,

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI,

CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI, CENTRUM PRO POMOC DĚTEM A MLÁDEŽI, o.p.s. ČESKÝ KRUMLOV a JIHOČESKÁ INFORMAČNÍ CENTRA PRO MLÁDEŽ TÁBOR A ČESKÝ KRUMLOV členové Asociace pro podporu rozvoje informačních center pro mládež v České republice,

Více

LVK 2019 Olešnice v Orlických horách

LVK 2019 Olešnice v Orlických horách Vážení rodiče, pro velký zájem jsme se i ve školním roce 2018/2019 rozhodli uspořádat Lyžařský výcvikový kurz (LVK) pro žáky naší školy. Kurz je určen přednostně pro žáky 2. stupně, kteří se ještě LVK

Více

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU PROPOZICE LETNÍHO KEMPU AKADEMIE KARATE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 18. - 25.7. 2015 Horní Bečva, Hotel Kahan 1 Na základě vaší přihlášky Vám zasíláme doplňující informace o kempu Datum: 18.7. 2015 sobota - 25.7.2015

Více

Citrónová buchta. Ingredience. Postup

Citrónová buchta. Ingredience. Postup Citrónová buchta 450 g polohrubé mouky, 1 lžička sody, 170 g krystalového cukru, 2 vejce, 100 ml oleje, 250 ml smetany na vaření, kůra a šťáva z 1 citronu, trochu mléka Všechny suroviny smícháme v těsto,

Více

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Příměstský tábor v DDM Třinec 10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Informace pro rodiče Příměstský tábor je určen pro všechny kluky a holky, kteří by se chtěli o prázdninách trochu více hýbat, poznat

Více

Příští číslo vyjde ve středu 4. března 2015

Příští číslo vyjde ve středu 4. března 2015 Výherci z minulého čísla: Jan Palacký (ZŠ Blovice, 4.A) Eliška Pokorná (ZŠ Blovice, 3.C) Matylda Niklová (ZŠ Blovice, 4.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Příští číslo vyjde v pátek 3. února 2017

Příští číslo vyjde v pátek 3. února 2017 Výherci z minulého čísla: Alžběta Sochorová (ZŠ Blovice, 2.A) Lenka Skalová (ZŠ Blovice, 3.D) David Jakeš (ZŠ Blovice, 2.D) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:...

Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí. Příjmení a jméno dítěte:... Katedra tělesné výchovy FP TUL, Sdružení TPH za podpory Sportovního fondu Statutárního města Liberec nabízí INFORMAČNÍ MATERIÁL Příjmení a jméno dítěte:... Termíny: 9. 13. 7. 16. 20. 7. 23. 27. 7. 30.

Více

/2010 Podzimniny Jídlo do středy do večeře.

/2010 Podzimniny Jídlo do středy do večeře. Říjen 2017 ORONGONG Jak to vidí Fíla Perspektiva {ž} podst. jm. (z lat. perspicere, prohlédati) je nahlížení na určitý problém či jev a postoj vůči němu v závislosti na individuálním vztahu. Jedná se o

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY. Poplatek: 1500 Kč (cena zahrnuje oběd, pitný režim po celý den, pedagogický dozor, lektory kolečkového bruslení, odměny)

ORGANIZAČNÍ POKYNY. Poplatek: 1500 Kč (cena zahrnuje oběd, pitný režim po celý den, pedagogický dozor, lektory kolečkového bruslení, odměny) ORGANIZAČNÍ POKYNY termín: 23.-27.7.2018 denně 8 16:30 hodin, sraz ve sportovním areálu Dubí Po dobu tábora bude aktivní tel. číslo: 723 907 109 vedoucí tábora: Ondřej Thor Informace: SK Dubí u fotbalového

Více

Adaptační kurz tercie

Adaptační kurz tercie Adaptační kurz tercie Datum konání: 2. 4. 9. 2015 Místo konání: Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou www.zakouti.cz, Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou 180, PSČ 542 21, okres Trutnov, tel. +420 499 736 215,

Více