SPECIALISTA NA KÁVOVARY S TRADICÍ OD ROKU 1931 SWISS COFFEE CULTURE. Švýcarská kávová kultura

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPECIALISTA NA KÁVOVARY S TRADICÍ OD ROKU 1931 SWISS COFFEE CULTURE. Švýcarská kávová kultura"

Transkript

1 SPECIALISTA NA KÁVOVARY S TRADICÍ OD ROKU 1931 SWISS COFFEE CULTURE Švýcarská kávová kultura

2 ÍJEN 2014 VÝROBCI DOMÁCÍCH SPOT EBI OP T NA DESIGNBLOKU FACEBOOK P EDSTAVIL PROJEKT ATLAS. CHCE ZM NIT SV T ONLINE REKLAMY BOSCH GROUP SE STANE JEDINÝM VLASTNÍKEM BSH POTVRZENO, VESTEL ZÍSKAL LICENCI NA ZNA KU SHARP V EVROP EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR S PETREM EIBLEM NOVÝM OBCHODNÍM MANAŽEREM JURA PRO R ITALSKÁ ZNA KA BIALETTI MÁ OFICIÁLNÍ ZASTOUPENÍ PRO R A SR INTERVIEW S ROMANEM MARKEM ZE SPOLE NOSTI ESPRESSO PROFESSIONAL SKUPINA VÝROBK : KÁVOVARY MIKROVLNNÉ TROUBY SNÍDA OVÉ SETY NA ESKÝ TRH MÍ Í REDESPRESSO P EDSTAVENÍ KÁVOVÉ ALTERNATIVY Z AJE ROOIBOS. INTERVIEW S JANOU VA KOVOU Z ESKÉHO ZASTOUPENÍ ZNA KY Filozofi e JURA Rozhodněte se pro výběr oblíbeného plně automatického kávovaru JURA, protože si můžete vybrat z celé škály různých druhů kávových zrn. Plně automatické kávovary JURA umožňují dopřát si výběr z neomezené řady čerstvé kávy dle vaši chuti. Můžete si vychutnat exkluzivní pražené delikatesy, vzácně nalezené odrůdy, nebo výrobek z místního supermarketu. Naše přístroje jsou založeny na tom, aby dostaly z jakéhokoliv kávového zrnka to nejlepší. Petr Eibl Sales Manager Retail CZ... hlavní filozofie od zrnka přímo do šálku přidá na vaši chuti. Plně automatické kávovary JURA zaručují připravení šálku kávy z čerstvých zrn, které jsou čerstvě pomleté a vyluhované po stisknutí tlačítka. S odvoláním na SELL Petr Eibl: Stát se pro zákazníky jasnou volbou při nákupu prémiového plnoautomatického kávovaru. Chceme být se zákazníkem v kontaktu, abychom mu mohli nejen vysvětlit, ale i ukázat jednoduchost a jedinečné funkce, které prémiové kávovary JURA nabízí. Výsledkem by měl být zákazník, který si spojí značku JURA s intuitivně jednoduchým ovládáním a lahodnou kávou, kdy už její příprava se stává zážitkem. SELL JEDINÝ ESKÝ B2B MAGAZÍN O TRHU S DOMÁCÍMI SPOT EBI I 6 LET NA TRHU OCEN NÝ, UŽIVATELSKY P ÍJEMNÝ DESIGN A JEDINE NÉ KÁVOVÉ SPECIALITY JURA IMPRESSA A9 ONE TOUCH SLIDE & TOUCH... si můžete připravit šálek dokonalé, čerstvé kávy pouhým stisknutím tlačítka. Plně automatické kávovary JURA jsou navrženy tak, aby vždy připravili dokonalou kávu. Rozmanitost možností v nastavení vám dopřeje kávové potěšení oblíbených druhů a specialit.... se můžete stát součástí eko-systému a pomoct mu v dlouhodobé ochraně. Šetrnost k naši planetě a k jejím zdrojů bylo vždy předností značky JURA. A to je důvod, proč plně automatické kávovary JURA přichází s inovační technologií a úsporným energetickým režimem předcházejícím zbytečné spotřebě a aktivní úsporou energie.

3 JURA If you love coffee Naprostá oddanost přípravě dokonalého šálku kávy. Odborná způsobilost značky JURA v oblasti přípravy kávy stojí na pevných základech. Naše produktová řada zahrnuje znalosti a zkušenosti nasbírané za téměř osm desetiletí výzkumu, vývoje a lásky ke kávě. Každý den se s nadšením věnujeme této úžasné činnosti. Naši specialisté jsou zcela pohlceni světem kávy. Výsledkem naší touhy po dokonalosti jsou výrobky, které vám garantují potěšení z dokonalého šálku kávy připraveného jedním dotykem tlačítka. Základ našich ambicí a činů tvoří tři hlavní pilíře: Milníky Společnost JURA byla založena v roce 1931 v Niederbuchsiten ve švý carském kantonu Solothurn. Tato malá obec se nachází asi v polovině cesty mezi Curychem a Bernem, na jižním konci pohoří Jura. Ano, jsou to skutečně hory, po který ch je společnost pojmenována. Za 60 let již JURA ve Švý carsku prodala širokou škálu svý ch domácích spotřebičů. V roce 1991 nastal vědomý posun směrem k automatický m kávovarům a společnost zaujala světově vý znamnou pozici. JURA se vyvinula v globálního hráče. Nyní je jednou z 50ti nejcennějších švý carský ch značek a 86 procent prodeje se uskutečňuje právě za hranicemi. Všechny automatické kávovary jsou vyvíjeny ve Švý carsku a jsou vyrobeny v souladu s přísný mi švý carský mi zásadami kvality. Snaha o dokonalost je nedílnou součástí idey zaměstnanců a obchodních partnerů. Vysoká kvalita, robustní a odolné vý robky jsou vý sledkem jejich kreatitivy. PRODUKTY DISTRIBUCE POPRODEJNÍ SLUŽBY inovace kompetence vynikající kvalita Zaměření na produkt: Všechny své přístroje vyvíjíme ve Švýcarsku. Jejich kvalita, uživatelská přívětivost, design a samozřejmě vynikající káva si získají vaši přízeň IMPRESSA klasika 1998 Řada IMPRESSA E kompaktní třída 2001 Řada IMPRESSA F Obsluha pomocí dotykového displeje prodaných JURA automatických kávovarů 2004 Řada IMPRESSA Z One Touch Cappuccino 2007 ENA, nejmenší plně automatizovaný kávovar prodaných JURA automatických kávovarů Selektivní distribuce: Své výrobky prodáváme po celém světě v několika tisících pečlivě vybraných maloobchodních prodejnách. Úzká spolupráce a partnerství s našimi prodejci jsou zárukou optimálního poradenství pro zákazníky. Vynikající služby: Ve společnosti JURA vám vždy skvěle poradíme před nákupem, během nákupu i po něm. Úzké vazby na naše kompetentní prodejce a globální síť autorizovaných servisních středisek zaručují profesionalitu a blízký vztah se spotřebitelem IMPRESSA Z7 One Touch Latte macchiato 2010 IMPRESSA J9 One Touch TFT: vše je o požitku 2011 ENA Micro 9: nejmenší One Touch kávovar na světě prodaných JURA automatických kávovarů 2012 GIGA: perfekce, preciznost, profesionalita 2015 J95 Carbon: je synonymem dokonalého zpracování a inovace A tak dále...

4 Produktová odbornost školitel Poprodejní služby a distribuce Klíčové technologie Součástí produktové řady JURA je také ideální automatický kávovar pro vás, který vám připraví kávu podle chuti. Jedinečná charakteristika švýcarské inovace se promítá do designu, vysoce kvalitních materiálů a precizního řemeslného zpracování. Prostá, minimalistická řešení, která jsou pro značku JURA tak typická, potěší milovníky kávy i příznivce designu. Koncepce intuitivního ovládání s displejem, rotačním ovladačem a přehlednými ovládacími tlačítky usnadňuje přípravu požadovaného nápoje. KANCELAŘSKÁ LINIE HORECA LINIE Variabilní spařovací komora Inteligentní předspaření kávy ( I.P.B.A.S.) rozvine aroma kvalitní kávy Elektronika IMPRESSA XF line Nadčasový design IMPRESSA XS line Cappuccino pouhým stisknutím jednoho tlačítka IMPRESSA XJ line Elegantní design a maximální výkon GIGA X3 line Mistrovské dílo GIGA X8 line Vysoce výkonný profesionální kávovar Aroma+ mlýnek je dvakrát rychlejší pro obzvláště šetrné mletí a plnou chuť kávy Termoblok Technologie jemné pěny Špičkový design vybízí k potěšení ze šálku vynikající kávy a lze jej doplnit přídavnými periferními moduly.

5 Proč JURA Produkty k údržbě Tradice od roku 1931 Swiss made quality Prémiová značka Exkluzivní prodejní síť/ Přímí prodej VIP Specialisti After sales Nábytek Péče o zákazníky Servis Marketingová podpora Dealer lokátor Filtrační systém CLARIS Každý, kdo již ochutnal pramenitou vodu, ví, jaký je rozdíl mezi ní a vodou, která nám občas teče z kohoutku. Nové, účinnější ochranné složení bylo vyvinuto speciálně s ohledem na moderní kávovary, které připravují široké spektrum mléčných specialit pomocí páry. Při použití fi ltru CLARIS získáte vždy čerstvě přefi ltrovanou vodu a zároveň účinně ochráníte kávovar před vodním kamenem. Filtr je neutrální vůči kávě a odfi ltruje i chlór, těžké kovy a jílovité částice. Celkově upraví kvalitu vody, čímž zlepší chuť kávy. Vkládá se přímo do nádržky na vodu. Filtr CLARIS od společnosti JURA je nemilosrdný k vodnímu kameni, ale šetrný ke stroji. Pro dokonalou hygienu v každém šálku kávy je zapotřebí dodržovat několik jednoduchých pravidel hygieny týkajících se mléka, kávy a vody. Integrovaný automatický program spolehlivě vyčistí všechno, od spařovací jednotky až po výpust kávy od tuků a zbytků kávy. Pomocí moderní a inovační technologie je čisticí program dokonale načasovaný a čistí při teplotě 80 C (při ručním čištění lze dosáhnout teploty přibližně 40 C). To zaručuje optimální hygienu bez nutnosti vyjímat a čistit jednotku ručně. CLARIS bílá / modrá Dvoufázové čistící tablety Odvápňovací tablety Čistič Cappuccinátoru Certifi kovaná hygiena JURA od TÜV Rheinland Švýcarský specialista byl oceněn certifi kátem za přísné hygienické normy v nezávislých zkouškách společnosti TÜV Nejvyšší linie J linie Nejprodávanější řada Rheinland. Tito vědci dospěli k výsledku, že kávovary JURA jsou mimořádně dobré hygienické výrobky.

6 POPRODEJNÍ SERVIS Kompetence a dokonalost Kompletní servis pro dokonalý požitek z kávy Po zakoupení kávovaru JURA náš vztah se zákazníkem nekončí, naopak. Pokud je nutné přístroj opravit, nemůžeme nikomu na dlouhou dobu odpírat vychutnat si šálek skvělé kávy. Proto jsme rozmístili servisní centra v různých krajích tak, aby byla dobře dostupná nejen pro specializované prodejce, ale i pro naše zákazníky, kteří chtějí mít svůj JURA kávovar servisován na míru a v co nejkratším čase společnosí JURA. Naší fi lozofi í je maximální péče o zákazníky v prodejním servisu. Blízkost a dostupnost servisu poskytuje zákazníkům rozsáhla globální síť autorizovaných JURA servisních center s odborným a pravidelně školeným personálem, který je neustále rozšiřován. Výrobky JURA v záruční době i po ní mohou být do servisních center distribuovány buď přímo, anebo prostřednictvím smluvní kurýrní služby. Servis Pokud je Váš kávovar v záruční lhůtě a nedošlo u něj k zanedbání údržby či k jinému poškození, je oprava samozřejmě provedena zdarma v některém z našich autorizovaných center. Pro opravy po záruční době používáme náš jednoduchý paušální koncept*. Naše nové servisní paušály (malý a velký servis) jsou bez dalších dodatečných nákladů. Pokud bude zjištěna u Vašeho kávovaru vadná řídící elektronika, může oprava trvat déle. O průběhu opravy a termínu vyzvednutí popř. odeslání Vás budeme informovat telefonicky. *Nabídky jsou platné pro všechny kávovary JURA pro domácí použití (mimo řady IMPRESSA X / XJ a profesionální řady GIGA X), více informací najdete na: Pro naše klienty B2B nabízíme i speciální služby: Oprava na servisním místě Vyzvednutí a doručení kávovarů Pronájem kávovaru po dobu opravy

7 Neustále naši nabídku upravujeme v souladu s vývojem nových technologií. Z tohoto důvodu může dojít ke změnám parametrů uvedených v tomto materiálu. Neneseme žádnou odpovědnost za chyby tisku a jiné chyby, které mohou být v tomto materiálu uvedeny. Je možné, že v důsledku procesů tisku dojde k odchylkám v barevném vyobrazení. JURA si vyhrazuje právo na změny technické specifi kace bez předchozího upozornění. Vyobrazené šálky, skleničky a jiné příslušenství není součástí balení, pokud není uvedeno jinak. Vyobrazené porce kávy jsou návrhem na servírování. Copyrihgt by JURA Elektroapparate AG. Všechna práva jsou vyhrazena. Kopírování a přetisk (úplný, nebo částečný) je dovolen jen s písemným souhlasem fi rmy JURA. JURA Czech s.r.o. Kabešova 943/ Praha 9 Vysočany info@cz.jura.com JURA If you love coffee

GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY

GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY GIGA 5 DVOJITÝ VÝKON - DVOJITÉ POTĚŠENÍ Vítejte ve světě, kde se sny milovníků kávy stávají skutečností, ve světě kde pravidla byla přepsána, aby splnila i ty nejnáročnější standardy

Více

Proč zvolit automatický kávovar JURA?

Proč zvolit automatický kávovar JURA? Kultovní kávovary Proč zvolit automatický kávovar JURA? Proč se rozhodnout pro kávovou specialitu z kávovaru JURA: Filozofi e Od zrnka k šálku odpovídá vaší chuti. Čerstvě pomletá káva na pouhý stisk tlačítka.

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

alacaffé, s.r.o. Křížkovského 793/61 674 01 Třebíč otevírací doba: Po Čt 8.00-12.0 13.00-17.00 Pá 8.00-12.00 13.00-16.00

alacaffé, s.r.o. Křížkovského 793/61 674 01 Třebíč otevírací doba: Po Čt 8.00-12.0 13.00-17.00 Pá 8.00-12.00 13.00-16.00 JURA E10 Malý ale silný Kávovar Jura Impressa E10 vám připraví lahodné kávové speciality. Umožňuje přípravu jedné nebo dvou káv současně a zůstává hygienicky čistý díky programu čištění, oplachování a

Více

Švýcarský kult kávy čerstvě namletá, nikoli z kapsle 2015

Švýcarský kult kávy čerstvě namletá, nikoli z kapsle 2015 Další informace a úplný sortiment produktů včetně atraktivních komplexních řešení pro kanceláře a restaurační zařízení viz www.jura.com Sledujte nás na: www.facebook.com/jurafans www.youtube.com/juraworldofcoffee

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

JURA If you love coffee

JURA If you love coffee Další informace a úplný sortiment produktů včetně atraktivních komplexních řešení pro kanceláře a restaurační zařízení naleznete na www.jura.com Sledujte nás na: www.facebook.com/jurafans 201605 spiceadvertising

Více

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch Kultovní kávovary IMPRESSA Z7 One Touch IMPRESSA S9 One Touch Požitek na nejvyšší úrovni Robustní a spolehlivý Tento špičkový model, který pod svým elegantním povrchem ukrývá nejnovější technologie, Vás

Více

Kompaktní design - s technologií Quattro Force

Kompaktní design - s technologií Quattro Force Arabica EA8178 display černý se stříbrnými prvky Plně automatický kávovar Krups Arabica EA817810 EA817810 Kompaktní design - s technologií Quattro Force Dopřejte si to pravé espresso připravené snadno

Více

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 Lahodné espreso přímo do vašeho šálku Kávovar KRUPS Essential vám umožní vychutnat si tu pravou podstatu espresa. S tímto plně

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality ESPRESSO ATD. Oblíbená nastavení zaměstnanců společnosti NIVONA Peter Wildner, generální ředitel NIVONA Apparate GmbH Espreso vyrobené přístrojem CafeRomatica 1030 Množství:

Více

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů NABÍDKA Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: 28.06.2019 Termín dodání: 4-5 týdnů Záruka na kávovary je 1 rok. Podmínky této záruky jsou následující: a.) Přívodní voda musí být vždy upravena změkčovací

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Swiss Quality CafeRomatica 855 Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím tlačítka:

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Swiss Quality VŠE JEDINÝM STISKEM Pojďte klidně trochu blíž! Pak se rozvine celá krása a dovednost nových modelů 800 NIVONA. Již samotná příprava kávy je pro

Více

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů.

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio Automatický kapslový kávovar Krups NESCAFÉ Dolce Gusto

Více

Kávovary Saeco automatické Řada Profi. Aulika s pevným připojením na vodu. Aulika MID

Kávovary Saeco automatické Řada Profi. Aulika s pevným připojením na vodu. Aulika MID Kávovary Saeco automatické Řada Profi Aulika s pevným připojením na vodu Kávovar Aulika s pevným připojením na vodu je druhým členem v řadě automatických kávovarů Saeco. Jedná se o vysoce kvalitní kávovar,

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality ZCELA NOVÁ TECHNOLOGIE AROMA BALANCE SYSTEM VYLEPŠENÍ PRO MILOVNÍKY KÁVY Novou technologií Aroma Balance System, která dále rozšiřuje technologii Aromatica System, nás naši

Více

Unique. Like your taste.

Unique. Like your taste. Unique. Like your taste. *Zdroj: nezávislý výzkumný institut, nejvyšší hodnota prodejů od ledna do prosince 2014 DOKONALÁ KÁVA Plnoautomatický kávovar De'Longhi nabízí vynikající kávu, takže si můžete

Více

... pouhým stiskem jednoho tlačítka

... pouhým stiskem jednoho tlačítka ... pouhým stiskem jednoho tlačítka Q8ACZB1611. Změny technických parametrů a vybavení vyhrazeny bez upozornění. Image obrázky nemusejí vždy odpovídat sortimentu pro ČR. BSH domácí spotřebiče, s. r. o.

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období.

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. NESCAFÉ Alegria kávovar A510 malý ale šikovný Pět skvělých kávových nápojů od intenzivního

Více

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty Tchibo Požitek z kávy & profi t pro Vaše hosty pro Vás! Vyberte si Jedinečné kávové kompozice Tchibo Coffee Service vám nabízí velmi rozmanitou nabídku kávy od trendových kávových specialit, až po aromatickou

Více

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO.

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO. Skutečně dokonalá káva. S láskou pro kávu. Pravidlo první: Děláme kávu pro ambiciózní zákazníky. Nechte se ovládnout dokonalou harmonií výrazného aroma a lahodné chuti a poznejte tradici kávy Naber, kterou

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 202/GS 215 +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly

Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly Nová chuť na kávu. Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly Přístroje NIVONA Kolekce 2012/2013 Okamžik Krása je trvalý dojem uživatele Naším krédem je: I to co denně vídáte v kuchyni, se

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY

GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY PROFESIONÁLNÍ KÁVOVAR ASTORIA GLORIA SAE2 PROFESIONÁLNÍ KÁVOVAR ASTORIA SABRINA SAE2 D Gloria je tradiční kávovar s čistým a elegantním designem, který je výsledkem práce designového

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN VITALE S jednoduché ovládání skvělé řešení jak pro kanceláře, hotelové snídaně, malé provozy (stánky, pekárny...)

Více

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1 TASSIMO je revoluční systém pro přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho

Více

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Fairtrade Požitek s budoucností Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Tchibo prebírá zodpovednost! Fairtrade víc než jen trend Tchibo dodává nejkvalitnější produkty,

Více

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři váš nápojový specialista OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři Špičkové kávovary na zrnkovou, mletou nebo instantní kávu Široký výběr kvalitních surovin. Vynikající

Více

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR PROGRAM 2014 Spektrum služeb KDO JE GENTILIN Centrum kvality Firma GENTILIN byla založena před 30 lety v italském městě Trissino

Více

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ Pr Č TASSIMO? Všechny oblíbené značky a nápoje! Perfektní kvalita nápoje s inteligentním spařovacím systémem Ovládání jedním tlačítkem! Každý náp J, jak Má BýT Nápoje různých

Více

cremesso Káva nastupující generace.

cremesso Káva nastupující generace. cremesso Káva nastupující generace. cremesso, unikátní kapslový systém ze Švýcarska, kávovar s profesionálními parametry určený pro domácnosti či kanceláře. ákazníci v mnoha zemích cremesso s oblibou používají

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT

DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Clean air solutions Vždy to nejlepší klima pro DOKONALÝ TEPELNÝ KOMFORT Zehnder Zenia: revoluční komfortní topný modul pro

Více

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU EA9000. Unikátní přístroj na přípravu cappuccina jedním dotykem s automatickým čištěním parní trysky

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU EA9000. Unikátní přístroj na přípravu cappuccina jedním dotykem s automatickým čištěním parní trysky PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU EA9000 Unikátní přístroj na přípravu cappuccina jedním dotykem s automatickým čištěním parní trysky Přání: Chci, aby můj přístroj v sobě skrýval možnosti opravdové kavárny, nejen přípravu

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

BeanContainer NICR 400

BeanContainer NICR 400 BeanContainer NICR 400 Nástavec pro zvýšení kapacity zásobníku kávy pro spotřebiče řady NICR10xx Návod k použití a užitečné rady CS Káva jako vášeň. 1 2 2 CS 3 4 5 6 7 8 CS 3 Vážená zákaznice, vážený zákazníku,

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více

Vítejte. Servisní linka

Vítejte. Servisní linka Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Servis společnosti Candy-Hoover nabízí: profesionální přístup vyškolených techniků, nejmodernější vybavení, elektronické opravní listy, originální

Více

Pro nádherně čistý bazén!

Pro nádherně čistý bazén! Pro nádherně čistý bazén! BWT ROBOTICKÉ VYSAVAČE POSKYTUJÍ DOKONALÉ ČISTĚNÍ, PRŮZRAČNOU VODU A BEZVADNĚ ČISTÉ PLOCHY. Znamenité uvnitř! BWT D100, D200 A D300 ROBOTICKÉ VYSAVAČE Znamenité uvnitř! BWT ROBOTICKÉ

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

SolarMax 20C/25C/30C/35C. Osvědčená spolehlivost.

SolarMax 20C/25C/30C/35C. Osvědčená spolehlivost. SolarMax 20C/25C/30C/35C Osvědčená spolehlivost. Osvědčená spolehlivost Sputnik Engineering uvedl svůj první fotovoltaický centrální měnič SolarMax do provozu již v roce 1992. Od té doby se svými každodenními

Více

Nabídka zboží platná od do

Nabídka zboží platná od do Nabídka zboží platná od 1. 6. do. 6. 2017 nebo do vyprodání zásob. SPORTOVNÍ TRIKO S NETOPÝŘÍMI RUKÁVY Pohodlný střih. Tříčtvrteční rukávy. Díky vláknu DryActive Plus je prodyšné a dobře odvádí vlhkost.

Více

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany.

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany. Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ Made in Germany www.kranzle.cz Inovace na všech úrovních VÝSLEDNÁ VYSOKÁ KVALITA! Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím

Více

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 302/GS 315 +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

Máme ideální výběr technologií

Máme ideální výběr technologií Kávovary Technologie Máme ideál výběr technologií Kávovary vhodné pro každý bar Nabídkou technologií značek předch výrobců garantujeme optimál přípravu kávy a specialit. Rádi vám poradíme a připravíme

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Luxus PRO MILOVNÍKY KÁVY

Luxus PRO MILOVNÍKY KÁVY Nová chuť na kávu Luus PRO MILOVNÍKY KÁVY Kolekce přístrojů NIVONA 2012 SNADNÁ OBSLUHA a zde I SNADNÁ KOUPĚ NIVONA pouze v autorizovaných specializovaných prodejnách: Mc TREE as Hlavní 238 250 89 Lázně

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž

komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž Doma mám vodu vysoké kvality Věděli jste? Průměrně spotřebováváme 140 litrů vody denně na osobu pro vaření, hygienu a udržování domácnosti. Voda je

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 řada Kenon Coffee Crema Moka Kávová směs s dobrým podílem Arabiky, silná chuť, pevná

Více

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací.

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. 2 Světová novinka u Miele: Vestavná parní trouba s mikrovlnou. 3 100% Parní trouba

Více

Švýcarská kávová kultura

Švýcarská kávová kultura Švýcarská kávová kultura 2013 JURA Standardy Naše vášeň pro dokonalost nás neustále žene dopředu ve vyvíjení nových technologií k vytvoření plného rozsahu lahodných specialit, pouhým stisknutím jednoho

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us.

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Davidoff Café What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Radost z okamžiku, cit pro nejvyšší kvalitu a smysl pro krásu: to všechno tvoří identitu značky

Více

Informace k údržbě pro kávovar E8 / E80

Informace k údržbě pro kávovar E8 / E80 P T R A C O Informace k údržbě pro kávovar 8 / 80 Jura Praha Jura Brno Budějovická 34, 140 00 Praha Kounicova 13, 602 00 Brno tel.: +420 212 240 164 tel.: +420 530 330 370 Denní provoz Denní provoz Plnění

Více

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012 Exkluzivní distribuce platná od září 2012 Profil značky Italský životní styl Značka De Longhi je světovým vyslancem italské schopnosti spojovat technologii, styl, kvalitu a inovaci a současně podporovat

Více

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření Podstolové a průchozí Myčky Profesionální zařízení pro mytí a vaření power is the key Simply built to last Výrobky, které vydrží Lídr ve výrobě myček nádobí a sporáků velkého formátu pro použití v hoteliérství.

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

Perfektní čistota bez dodatečného leštění. Nové tankové myčky s integrovanou reverzní osmózou

Perfektní čistota bez dodatečného leštění. Nové tankové myčky s integrovanou reverzní osmózou Perfektní čistota bez dodatečného leštění Nové tankové myčky s integrovanou reverzní osmózou 2 Dokonalá čistota: Jak snadné Naplňte ta nejvyšší očekávání hostů a šetřete přitom čas i peníze Vybraná pohostinnost

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ GS 640/660 +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ +++ Winterhalter +++ Winterhalter specialista Dodáme Vám čisté nádobí, to Vám garantujeme. Jako specialisté s desítky let trvajícími zkušenostmi,

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Produktové skupiny FACILITY Připojte se do světa možností IT POWER DISTRIBUTION Energie pro vaše IT ELEKTROMATERIÁL Komplexní program pro elektroniku

Více

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Pluszáruka 5 let Vždy to nejlepší klima pro Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém Lavazza vending systém Od roku 2011 se společnost LUMO PLUS stala partnerem společnosti Lavazza v oblasti vendingového systému Lavazza Blue Prvotřídní italskou kávu Lavazza

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ GS 402 +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní mycí požadavky v gastronomii

Více

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY Kärcher Maintain: Zaručí vám maximální provozuschopnost Servisní balíčky Kärcher Maintain spojují špičkovou technickou

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

vybavení koupelen sprchové vaničky z litého mramoru

vybavení koupelen sprchové vaničky z litého mramoru vybavení koupelen sprchové vaničky z litého mramoru špičková kvalita produktů SANITY SWISS Sprchové vaničky SANITY SWISS jsou vyráběny s maximálním důrazem na vysoce kvalitní materiály a konstruovány pro

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Kód Název Napětí Příkon Amp. Cena: C CBS-2121 NO WARMERS 230 1,93 8,

Kód Název Napětí Příkon Amp. Cena: C CBS-2121 NO WARMERS 230 1,93 8, FETCO KÁVOVARY NA PŘEKAPÁVANOU KÁVU CBS-2121 POUROVER Určeno - pro termální a skleněné konvice Ready Light - zelená LED dioda indikující připravenost zařízení pro spuštění přípravy kávy. Produktivita -

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Neporazitelné od samého začátku!

Neporazitelné od samého začátku! MANN-FILTER Neporazitelné od samého začátku! Skutečné hodnoty, které platí >> Kvalita originálního dílu Moderní kompresory vyžadují vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE kvalita není

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon Plynový konzenzační kotel Výstup: 150 570 kw TRIGON XL Kompaktní, vysoký výkon TRIGON XL Flexibilní pro všech Nový standard TRIGON XL představuje významný krok kupředu v technologii vytápění. Díky extrémně

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN ZEN moderní automat s dotykovým ovládáním umístitelný na pracovní plochu Automat ZEN s podstavcem možnost

Více

Systém denního čištění interiérů. TASKI systém

Systém denního čištění interiérů. TASKI systém Systém denního čištění interiérů TASKI systém Cílem této nabídky je detailně představit doporučený systém na denní čištění interiérů a měla by vytvořit základ pro další diskusi. Jako hlavní kritéria na

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší.

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Objevte nový rozměr vaření: Siemens inductionair spojuje nejvyšší standardy varné desky s revolučním integrovaným odsavačem par. siemens-home.bsh-group.com/cz

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO Tostatura Lenta AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO PER LA GRAndE GIOIA DI UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků. PROFITUJTE S NAŠÍM UCELENÝM KONCEPTEM ESPRESSO! AUTENTICKÝ ITALSKÝ POŽITEK Z

Více

O nás Tento katalog jsme připravili především pro vaši inspiraci a přehled o možnostech, které v bazénovém světě s námi máte. Najdete v něm nejen oblíbené tvary bazénů a schodišť, ale i netradiční kombinace

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více