Zápis z 8. řádné členské schůze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 8. řádné členské schůze"

Transkript

1 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 (dále jen BD), IČ: , se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, Praha 8, konané dne od 19:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská 83 v prostorách MFF UK, učebna K6 Počet přítomných: 26 členských podílů, 1 host Svolavatelé: představenstvo Jindřich Jiras, Jana Hornofová Předsedající: Jindřich Jiras Zapisovatel: Jakub Sýkora Ověřovatelé zápisu: Jindřich Jiras, Michal Janeček v.z. Sčitatel: Jana Křížová Program schůze: 1. Zahájení členské schůze svolavatelem, splnění formálních náležitostí - zejm. kontrola prezence, usnášeníschopnosti, schválení návrhu jednacího řádu (viz příloha č. 1 této pozvánky) a volba orgánů členské schůze (představenstvo) 2. Seznámení se situací v představenstvu BD (představenstvo) 3. Seznámení s průběhem škodné události havárie stoupačky cirkulace teplé vody (představenstvo) 4. Seznámení s výsledky soutěže o prodej družstevních podílů spojených s volnými jednotkami resp. práva nájmu spojených s volnými jednotkami členovi družstva (představenstvo) 5. Schválení výše anuity jednotlivých bytů k (viz. příloha č. 2 této pozvánky) (členská schůze) 6. Schválení smluv o dalším členském vkladu s vítězi soutěže o prodej družstevních podílů spojených s volnými jednotkami resp. práva nájmu spojených s volnými jednotkami (viz. příloha č. 3 této pozvánky) (členská schůze) 7. Převod prostředků získaných prodejem volných jednotek do fondu oprav (členská schůze) 8. Investiční strategie v rámci rekonstrukce domu (členská schůze) 9. Odměny pro členy představenstva BD (členská schůze) 10. Nastavení kompetencí představenstva BD (členská schůze) 11. Volby do orgánů BD představenstvo (členská schůze) 12. Projednání pronájmu prádelny (členská schůze) 13. Projednání tématu webových stránek - správa, obsah, přístup, apod. (členská schůze) 14. Projednání nových výpočtových listů v souvislosti s prodejem volných jednotek úprava výše anuity a výše fondu oprav 15. Uložení souvisejících úkolů členskou schůzí představenstvu a kontrolní komisi, případně určení termínu další členské schůze (členská schůze) 16. Ukončení členské schůze (předsedající) 1. Zahájení, jednací řád a orgány členské schůze Za představenstvo zahájil p. Jiras. Dále navrhl hlasovat o přijetí Jednacího řádu v navrženém znění dle přílohy pozvánky na členskou schůzi. Usnesení: Členská schůze přijala návrh jednacího řádu v navrženém znění jednomyslně. Poměrem hlasů 22 pro 0 zdržel se 0 proti Jednacího řád je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č.1. Strana 1 (celkem 6)

2 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Dále navrhl hosta Mgr. Schejbala a orgány členské schůze v následujícím složení: Předsedající: Jindřich Jiras Zapisovatel: Jakub Sýkora Ověřovatelé zápisu: Jindřich Jiras, Michal Janeček v.z. Sčitatel: Jana Křížová Usnesení: Členská schůze schválila hosta a orgány členské schůze v navrženém znění jednomyslně. Poměrem hlasů 22 pro 0 zdržel se 0 proti Řízení členské schůze se ujal předsedající p. Jiras. Sčitatelka Jana Křížová provedla kontrolu prezence a potvrdila, že členská schůze je usnášení schopná, jelikož se jí účastní 22 družstevních podílů z 36 viz. prezenční listina, která je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č.2. 19:15 hod. Dostavil se další člen družstva p. Kyselov, přítomno 23 družstevních podílů 2. Seznámení se situací v představenstvu BD P. Jiras konstatoval, že představenstvo nemůže plnit svoji funkci, podepisovat smluvní dokumenty za BD, nakládat s účty BD vzhledem k ukončení členství v představenstvu M.Špíška k z důvodu prodeje jeho družstevního podílu a vzhledem k odmítnutí podepsání prohlášení pro obchodní rejstřík novou členkou před stavenstva Janou Hornofovou, které je nezbytnou podmínkou pro zápis do OR. 3. Seznámení s průběhem škodné události P. Jiras seznámil přítomné s průběhem škodné události z měsíce března t.r. - prasklé potrubí cirkulace teplé vody v přízemí polévkárna. Dále informoval, že sjednané pojištění se vztahuje pouze na škody způsobené závadou nikoliv na odstranění vlastní závady a že k dnešnímu dni je škoda zlikvidována a závada odstraněna. Plnění pojišťovny ,- Kč, náklady ,- Kč plus náklady na práci údržbáře dle fakturace za 2016/02 a 03 ve výši cca 2.500,- Kč. 4. Seznámení s výsledky soutěže o prodej práva nájmu k volným jednotkám P. Jiras konstatoval, že vítěznou nabídku na byt č.13 podali manželé Janečkovi a na byt č.22 p.jiras. Úspěšným prodejem se podařilo získat částku ve výši Kč při průměrné ceně Kč/m2. Platby byly provedeny v souladu s podmínkami soutěže. Dále konstatoval, že náklady na prodej jsou: - ve výši 1% z prodejní ceny za organizaci prodeje tj ,- Kč - dle schváleného smluvního tarifu za právní služby v rozsahu 7 hod. tj, ,- Kč. Čistý výnos pro převod do fondu oprav činí ,- Kč. Usnesení: Členská schůze bere bez připomínek na vědomí zprávu představenstva o průběhu a výsledcích neveřejné soutěže jednomyslně. Poměrem hlasů 23 pro 0 zdržel se 0 proti Usnesení: Členská schůze jednomyslně schvaluje smluvní odměnu za administrativní a organizační činnost spojenou s realizací neveřejné soutěže o nejvýhodnější nabídku za uzavření nájemní smlouvy k volným bytům č.13 a 22 ve výši ,- Kč pro Climbing Club Whiplash, IČO Poměrem hlasů 23 pro 0 zdržel se 0 proti Strana 2 (celkem 6)

3 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Schválení výše anuity /neuhrazené části bankovního úvěru jednotlivých bytů k P. Jiras seznámil plénum, že dle poskytnutých podkladů z banky (plán splátek) byly doplněny údaje (výše jistiny k ) do příslušné tabulky pro výpočet anuity, která je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č.3. Usnesení: Členská schůze jednomyslně schvaluje výši anuity/neuhrazené části bankovního úvěru vztahující se k bytům č. 13 ( ,- Kč) a bytu č. 22 ( ,- Kč) k , dle přílohy č. 3. Poměrem hlasů 23 pro 0 zdržel se 0 proti 19:25 hod. Dostavila se další členka družstva pí. Hůlová s PM pí. Šuttýové, přítomno 25 družstevních podílů 6. Schválení smluv o dalším členském vkladu P.Jiras navrhl ke schválení smlouvy o dalším členském vkladu s vítězi neveřejné soutěže o nejvýhodnější nabídku za uzavření nájemní smlouvy k volným bytům č.13 a 22 které jsou nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č.4. Usnesení: Členská schůze jednomyslně schvaluje uzavření smlouvy o dalším členském vkladu se stávajícími členy družstva, konkrétně uzavírané s manželi Janečkovými ve vztahu k bytu č. 13 a s panem Jindřichem Jirasem ve vztahu k bytu č. 22, ve znění dle přílohy č. 4, včetně všech podmínek zde uvedených (mimo jiného i zápočet jistot složených členy v neveřejné soutěži na úhradu vkladu). Současně ukládá představenstvu, aby zajistilo uzavření nájemních smluv k těmto bytům s uvedenými členy a byty jim předalo. Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti 7. Převod prostředků získaných prodejem volných jednotek do fondu oprav P. Jiras přednesl návrh představenstva, aby prostředky získané soutěží byly převedeny do fondu oprav. Usnesení: Členská schůze jednomyslně ukládá představenstvu, aby prostředky získané dle smluv o dalším členském vkladu (dle odst. 6 výše), respektive finanční prostředky takto obdržené k dnešnímu dni (mimo rámec měsíčních splátek bankovního úvěru) ponížené o uvedené náklady dle odst. 4 výše, převedlo do fondu oprav a použilo na investice do domu č.p. 86 v ulici Sokolovská. Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti 8. Investiční strategie v rámci rekonstrukce domu P. Jiras přednesl návrh představenstva na plán investic do domu. Pí. Křížová navrhla doplnit plán o opravy izolací teras a pí. Jirasová o opravy odpadlých obkladů na fasádě domu do ulice. Usnesení: Členská schůze jednomyslně ukládá představenstvu, aby připravilo návrh plánu investic do společných částí domu č.p. 86, a to v následujících oblastech a s následující prioritou: - elektroinstalace (rozvody elektřiny ve společných částech) - nová okna, zateplení domu vč. opravy fasády a izolací teras - rekonstrukce technologických části kotelny - rekonstrukce výtahu. Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti Strana 3 (celkem 6)

4 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Odměny pro členy představenstva BD P. Jiras požádal o odsouhlasení odměn pro představenstvo navr žených v souladu s usneseními předchozích členských schůzí a s ohledem na naprost ý nezájem o činnost v představenstvu BD navrhl zvýšení odměny pro představenstvo. Usnesení: Členská schůze jednomyslně schválila odměny pro představenstvo v následující výši: 1) jednorázová odměna ve výši 2.000,- Kč hrubého za každý započatý měsíc ve funkci: paní Ciglerová ,- Kč hrubého ( ) minus dluh, který eviduje BD pan Honz ,- Kč hrubého ( ) pan Schejbal 8.000,- Kč hrubého ( prosinec 2015) pan Špíšek ,- Kč hrubého ( leden 2016) pan Jiras ,- Kč hrubého ( leden 2016) 2) pravidelná měsíční odměna od února 2016 ve výši výši 2.000,- Kč hrubého za každý započatý měsíc ve funkci: 3) pravidelná měsíční odměna od 8. dubna 2016 ve výši výši 2.499,- Kč hrubého za každý započatý měsíc ve funkci Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti 19:55 hod. Dostavila se další členka družstva pí. Řezníčková, přítomno 26 družstevních podílů Pí. Řezníčková požádala, aby odměna pro první představenstvo byla ve stejné výši jako pro představenstva následující, tedy 2 tis. Kč za každý započatý měsíc. Usnesení: Členská schůze schválila jednorázovou odměnu pro první představenstvo ve výši 2.000,- Kč hrubého za každý započatý měsíc ve funkci a to v následující výši: paní Jirasová ,- Kč hrubého ( ) paní Dmytrusová ,- Kč hrubého ( ) paní Řezníčková ,- Kč hrubého ( ) Poměrem hlasů 19 pro 7 zdržel se 0 proti 10. Nastavení kompetencí představenstva BD P.Jiras konstatoval, že s ohledem na nadcházející činnost představenstva v oblasti rekonstrukce domu, jsou limity pro uzavírání smluv dle Stanov J. Představenstvo 4. f) velmi nízké a po diskuzi navrhl jejich zvýšení. Usnesení: Členská schůze schválila v souladu s čl. J. Představenstvo 4. f) platných Stanov BD zvýšení hodnoty následovně: Představenstvo rozhoduje mimo jiného také o uzavření jakékoliv smlouvy či investice, jejíž hodnota nepřevyšuje jednotlivě či v souhrnu částku ,- CZK + DPH v zákonné výši (vyjma oprav havarijního stavu). Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 1 proti 11. Volby do orgánů BD představenstvo S ohledem na odmítnutí podepsání prohlášení pro obchodní rejstřík členkou představenstva pí.hornofovou jí požádal p.jiras o sdělení stanoviska, jak si dále představuje svoji činnost Strana 4 (celkem 6)

5 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne v představenstvu BD. Pí.Hornofová konstatovala, že si není jistá, zda chce přijmout tak zodpovědnou funkci a že se ještě rozmyslí po ukončení dnešní členské schůze. Pan Sýkora konstatoval, že takovýto přístup je nezodpovědný a společně s pí. Křížovou navrhli její odvolání. Usnesení: Členská schůze odvolává člena představenstva Janu Hornofovou. Poměrem hlasů 15 pro 4 zdržel se 7 proti P. Jiras dále konstatoval, že je nyní třeba zvolit dva členy představenstva. Po diskuzi navrhl členské schůzi volbu nových členů představenstva ve složení: Jana Křížová, nar , Jakub Sýkora nar Jiní zájemci o členství v představenstvu se nepřihlásili. Pí. Křížová odstoupila z funkce člena Kontrolní komise s okamžitou platností. Všichni navržení následně přijali kandidaturu. Usnesení: Členská schůze zvolila člena představenstva Janu Křížovou. Poměrem hlasů 25 pro 1 zdržel se 0 proti Usnesení: Členská schůze zvolila člena představenstva Jakuba Sýkoru. Poměrem hlasů 24 pro 2 zdržel se 0 proti 12. Projednání pronájmu prádelny P. Jiras oznámil plénu, že byl osloven zájemcem, který nabídl částku ve výši 3.000,- Kč měsíčně za pronájem prádelny a po diskuzi navrhl hlasování. Usnesení: Členská schůze neschválila pronájem prádelny. Poměrem hlasů 0 pro 1 zdržel se 25 proti 13. Projednání tématu webových stránek P. Jiras navrhl, aby web stránky BD byly doplňovány o maximum informací tak, aby každý z členů BD měl možnost jednoduché kontroly a přehledu o činnosti družstva. S ohledem na dů - věrnost takovýchto dat by však měly mít web stránky zabezpečený přístup. Po diskuzi bylo přistoupeno k hlasování. Usnesení: Členská schůze pověřuje představenstvo zajištěním zřízení webových stránek BD se zabezpečeným přístupem. Poměrem hlasů 26 pro 0 zdržel se 0 proti 19:15 hod. Odešel člen družstva p. Kuna, přítomno 25 družstevních podílů 14. Projednání nových výpočtových listů P. Jiras konstatoval, že v souladu s obsazením volných bytů dojde u ostatních bytů ke změně snížení splátky anuity a bude nutná aktualizace výp očtových listů. S ohledem na schválenou výměnu správce navrhl, aby byly výpočtové listy aktualizovány až novým správcem. P.Sýkora navrhl, aby rozdíl způsobený snížením splátky anuity byl kompenzován navýšením platby do fondu oprav tak, aby výsledný dopad byl nulový. To odpovídá navýšení platby do fondu oprav o cca 4,- Kč/m2. Usnesení: Členská schůze jednomyslně schválila vytvoření nových výpočtových listů až novým správcem. Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti Strana 5 (celkem 6)

6 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Usnesení: Členská schůze schválila navýšení platby do fondu oprav na 27,- Kč/m2 s platností od Poměrem hlasů 14 pro 3 zdržel se 8 proti 15. Uložení souvisejících úkolů členskou schůzí Usnesení: Členská schůze jednomyslně ukládá představenstvu následující úkoly: - snížit výši poplatku za převod družstevního podílu p.špíška na částku 0,- Kč - uzavřít smlouvu na advokátní služby s Mgr.Jelínkovou, č.ak v ceně 950,- Kč/hod. - svolat členskou schůzi pro účely schválení účetní závěrky v termínu do Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti Usnesení: Členská schůze jednomyslně ukládá kontrolní komisi následující úkol: - provést kontrolu počtu spolubydlících osob v jednotlivých nájemních bytech dle podkladů ve výpočtových listech a evidence Austis se skutečností a předat výsledky představenstvu ve lhůtě do další členské schůze. Poměrem hlasů 25 pro 0 zdržel se 0 proti 16. Ukončení členské schůze. P. Jiras poděkoval členům za účast a ukončil členskou schůzi. Schůze členů družstva byla ukončena v 21:10 hod. Tento zápis byl pořízen ve čtyřech vyhotoveních, dv ě vyhotovení obdrží představenstvo a po jednom vyhotovení obdrží kontrolní komise a zapisovatel. Zapisovatel Jakub Sýkora Ověřovatel zápisu Jindřich Jiras Ověřovatel zápisu Michal Janeček v.z. Přílohy: 1. Jednací řád 2. Prezenční listina 3. Výše anuity jednotlivých bytů k a Smlouva o dalším členském vkladu byt 13 4.b Smlouva o dalším členském vkladu byt 22 4.c Smlouva o dalším členském vkladu - příloha 1 4.d Smlouva o dalším členském vkladu - příloha 2 Strana 6 (celkem 6)

7 Zápis z 8. ádné lenské sch ze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne P íloha.1 Jednací řád Příloha č.1 pozvánky na řádnou členskou schůzi BD řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 1. Schůze se smí zúčastnit: - členové družstva osobně - zástupci členů družstva na základě plné moci - osoba(y) pozvané svolavatelem schůze nebo ty, jejichž přítomnost členská schůze schválí Svoji totožnost každý prokazuje platným občanským průkazem nebo pasem. Prezenci kontroluje svolavatel schůze před jejím zahájením. Po zvolení orgánů schůze tak činí sčitatel (sčitatelé). 2. Na počátku schůze (po jejím zahájení svolavatelem) bude schůzí odsouhlasen jednací řád a zvoleny její orgány, tedy: předsedající, zapisovatel, jeden nebo dva sčitatelé a dva ověřovatelé zápisu. 3. Další průběh schůze řídí předsedající. Předsedající zejména rozhoduje o zahájení a ukončení projednávání jednotlivých bodů programu a o okamžiku hlasování. O jednotlivých návrzích se hlasuje v pořadí tak, že první se hlasuje o návrhu usnesení v programu schůze (je-li uveden) a dále v pořadí, v jakém byly předsedajícímu předloženy. Členská schůze po přijetí usnesení k danému bodu programu o dalších věcných návrzích hlasovat nemusí. 4. Usnášeníschopnost průběžně kontrolují a výsledky hlasování sčítají jeden nebo dle potřeby více sčitatelů zvolených schůzí. 5. K předloženým bodům programu se jednotliví členové družstva mohou vyjádřit až po ukončení projednávání předchozího bodu a na pokyn předsedajícího (ten uděluje slovo). Vyjádření musí mít formu věcného návrhu, relevantního dotazu nebo musí jít o informace vztahující se výlučně k projednávanému bodu. Člen družstva, který dostane od předsedajícího slovo k přednesení svého věcného návrhu, přejde ze svého místa k mikrofonu (je-li instalován) nebo povstane, představí se a srozumitelně v maximální délce tří minut souvislého projevu svůj návrh plénu přednese. Předseda je oprávněn slovo odejmout z vážného důvodu (překročení délky nebo nesouvisející vyjádření). 6. Každý z členů družstva může předložit maximálně dva věcné návrhy k jednomu projednávanému bodu. 7. Hlasování vztahující se k jednotlivým projednávaným bodům jsou započata na základě pokynu Předsedajícího. Hlasování se děje aklamací (zdvižením ruky). Shodný hlas obou manželů se společným družstevním podílem bude v zápisu uveden jako jeden hlas. V případě, že přítomní manželé hlasují rozdílně, k jejich hlasu se nepřihlíží. 8. Výsledky hlasování k jednotlivým bodům jsou vyhlašovány sčitatelem/sčitateli na pokyn předsedajícího průběžně v závislosti na rychlosti zpracování výsledků. 9. Rozhodne-li se člen družstva nebo jeho zástupce předčasně jednání schůze opustit, je povinen nahlásit tuto skutečnost před odchodem sčitateli. 10. K uzavřeným bodům programu se schůze nevrací. 11. Z jednání Schůze je pořizován zápis. Zápis pořizuje schůzí zvolený zapisovatel. Věcnou a obsahovou správnost zápisu po vyhotovení jeho fyzické podoby kontrolují schůzí zvolení dva ověřovatelé zápisu. Svůj souhlas se správností zápisu projevují svými podpisy na každém originálu zápisu spolu s podpisem zapisovatele. 12. O ukončení schůze rozhoduje předsedající. Může tak učinit v kterémkoliv okamžiku i v případě, že nejsou projednány všechny body schváleného programu, ale pouze pokud z časových nebo organizačně technických možností není další trvání shromáždění možné.

8 Zápis z 8. Ĝádné þlenské schĥze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne PĜíloha þ.2

9 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Příloha č.3 Příloha č. 2 Bytové družstvo Sokolovská 86/97, IČ č.jednotky nájemník podlahová plocha (m 2 ) dispozice jednotky KUPNÍ CENA JEDNOTKY Podíl na kupní ceně jednotky v % Podíl člena BD + volných jednotek Podíl člena BD Částka hrazená členem BD za volnou jednotku č. X (podílově) Částka hrazená členem BD za volnou jednotku č. X (podílově) Částka hrazená členem BD za CELKEM za volné jednotky Vlastní zdroje člena BD na úhradu KC KC jednotky hrazená z úvěru 1 Petr Zvěř 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% Jiří Sedlák, Marzena Sedláková 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% Magdaléna Hořínková 36,77 1+KK ,17% 0,00% 2,17% 0,00% 0,00% Božena Pospíšilová 30, ,79% 0,00% 1,79% 0,00% 0,00% Eva Jirasová 82, ,85% 0,00% 4,85% 0,00% 0,00% Eva Lišková 26, ,54% 0,00% 1,54% 0,00% 0,00% Zbyněk Kuna 26, ,54% 0,00% 1,54% 0,00% 0,00% Vladimír Janeček, Jana Janečková 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% Jana Dmytrusová 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% Jiří Mácha 26, ,54% 0,00% 1,54% 0,00% 0,00% Jana Křížová 53, ,17% 0,00% 3,17% 0,00% 0,00% Lenka Šuttýová 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% Pavlína Koníčková 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% Magdalena Banská 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% Jana Hornofová 55,55 2+KK ,28% 0,00% 3,28% 0,00% 0,00% Jiří Urban 39,95 1+KK ,36% 0,00% 2,36% 0,00% 0,00% Jindřich Jiras 81, ,82% 0,00% 4,82% 0,00% 0,00% Veronika Kapková 58,08 2+KK ,43% 0,00% 3,43% 0,00% 0,00% Romana Radová 34, ,01% 0,00% 2,01% 0,00% 0,00% Josef Čermák 84, ,96% 0,00% 4,96% 0,00% 0,00% Bedřich Doktor 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% Jana Soukupová, Aleš Soukup 84, ,96% 0,00% 4,96% 0,00% 0,00% Milan Kuzica, Bronislava Kuzica 41, ,46% 0,00% 2,46% 0,00% 0,00% Barbora Kudlatová ( dříve Křikavov 31, ,88% 0,00% 1,88% 0,00% 0,00% Jan Batík 35,13 1+KK ,08% 0,00% 2,08% 0,00% 0,00% Ivo Ducheček 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% Stanislav Kyselov 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% Petra Komancová 48, ,84% 0,00% 2,84% 0,00% 0,00% Petr Minařík 25, ,50% 0,00% 1,50% 0,00% 0,00% Jitka Burešová 84, ,96% 0,00% 4,96% 0,00% 0,00% Pavla Serinová 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% Jakub Sýkora 31,80 1+KK ,88% 0,00% 1,88% 0,00% 0,00% Iveta Végsöová 25, ,48% 0,00% 1,48% 0,00% 0,00% Olga Řezníčková 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% Hana Jaklová 31,80 1+KK ,88% 0,00% 1,88% 0,00% 0,00% Vlasta Hůlová 43,50 1+KK ,57% 0,00% 2,57% 0,00% 0,00% volná jednotka k bydlení 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% volná jednotka k bydlení 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% CELKEM celkem 1 692, % 0% 100,00% KONTROLA družstvo volné jednotky k bydlení 0,00 Vstupní data CELKEM 1 692,44 - kupní cena nemovitosti Kč výše jistitny k Počet členů BD 1 692, výše úvěru - úrok.sazba 1,49% - doba splatnosti 25 - příspěvek FO 23 Kč - rezerva splátka úroků - rezerva splátka anuity Kč 10% 10%

10 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Příloha č.4a Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu uzavřená ve smyslu 572 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (dále jen zákon o obchodních korporacích ) níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: Bytové družstvo Sokolovská 86/97 se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, Praha 8 IČ: Zapsané v OR vedeném u Městského soudu v Praze, pod sp.zn. oddíl Dr, vložka 8238 Zastoupené: předsedou představenstva a místopředsedou představenstva (dále jen jako Družstvo ) a manželé Janečkovi Datum narození: XXXXXX Trvale bytem: Sokolovská 86/97, Praha 8 (dále jen jako Člen ) I. Preambule 1. Člen je stávajícím členem Družstva, jehož právní předchůdce dne (BUDE DOPLNĚNO) uzavřel smlouvu o dalším členském vkladu. Vklad dle této smlouvy je druhým dalším členským vkladem Člena, který se vztahuje k jinému bytu, uvedenému v odst. 2 níže. Tato smlouva je ve smyslu čl. 6 odst. 2 stanov Družstva dodatkem k původní smlouvě o dalším členském vkladu, který ji však nijak nemodifikuje a netvoří s ní vzájemné závislý závazek.

11 2. Člen má zájem stát se nájemcem bytu č. 13, o ploše 24,8 m2 dle evidence Družstva (dále jen Byt ), umístěného v 5. NP, v bytovém domě č.p. 86, který je součástí pozemku parc. č. 476, v obci Praha, v katastrálním území Karlín, zapsaného na listu vlastnictví č. 3183, vedeného u katastrálního úřadu pro Hlavní město Praha, katastrální pracoviště Praha (dále společně jen Budova ). 3. Dalším členským vkladem se Člen podílí na pořízení, investicích a údržbě Budovy Družstvem. Další členský vklad bude mít výhradně peněžitou formu. Družstvo je povinno použít tyto finanční prostředky pouze za účelem úhrady kupní ceny za Budovu (respektive na úhradu splátky bankovního úvěru, poskytnutého na úhradu kupní ceny za Budovu a související platby bance) a na úhradu investic do Budovy. 4. Další vklad Člena dle této smlouvy byl stanoven na základě nabídky Člena v rámci Neveřejné soutěže o nejvýhodnější nabídku na uzavření nájemní smlouvy k bytu (dále jen Soutěž ), dle nabídkové ceny Člena za m2 podlahové plochy Bytu ve výši ,- CZK/m2 (dále jen Vklad ). Vklad je tvořen jednak Základní cenou a dále náklady na financování koupě Budovy dle následujícího odstavce. 5. Součástí měsíční splátky Vkladu (dle čl. II odst. 3 níže) budou vedle splátky části Základní ceny (viz čl. II dále), také poměrné náklady na úroky a správu úvěru (dále jen Splátka úroků ) a splátka rezervního depozita, ve výši určené smlouvou s financující bankou (dále jen Splátka rezervy ), vypočtené dle plochy Bytu. Přehled celkových nákladů a měsíčních plateb spojených s úvěrem tvoří přílohu č Uzavření této smlouvy je podmínkou pro vznik nároku Člena na nájem Bytu. Splacení Vkladu je podmínkou nároku na následný odkup Bytu do vlastnictví Člena. O nájmu Bytu je současně s touto smlouvou uzavírána samostatná nájemní smlouva (dále jen Nájemní smlouva ). 7. Tato smlouva byla v souladu s ust. 656 písm. p) zákona o obchodních korporacích schválena členskou schůzí Družstva dne BUDE DOPLNĚNO. 8. V případě, že tuto smlouvu uzavírají manželé jakožto společní členové, budou zavázaní společně a nerozdílně a budou v této smlouvě označování v jednotném čísle jako Člen. II. Výše a úhrada splátek Vkladů 1. Základní cena (dále jen Základní cena ) vychází z nabídnuté ceny Členem dle čl. I odst. 4 a za Byt (24,8 m2) činí ,- Kč. 2. Člen uhradil Družstvu před podpisem této smlouvy část Vkladu (Základní ceny) ve výši ,- CZK, přičemž součástí této sumy je částka ve výši ,- CZK, která byla složena Členem na bankovní účet Družstva jako jistota v Soutěži a smluvní strany jí dohodou započítávají na úhradu části Vkladu dle tohoto odstavce.

12 Neuhrazená část Základní ceny činí ,- CZK (dle přehledu, který tvoří přílohu č. 2) a bude hrazena v měsíčních splátkách Vkladu. 3. Člen se dále zavazuje v pravidelných měsíčních splátkách hradit zbývající část Vkladu, přičemž výše splátky Vkladu je ke dni podpisu této smlouvy ve výši Kč (dle přehledu, který tvoří přílohu č. 1). 4. Vklad bude splatný spolu s dalšími platbami souvisejícími s nájmem Bytu a členstvím v Družstvu. Neurčí-li Nájemní smlouva něco jiného, budou splátky Vkladu splatné vždy k 20. dni v následujícím měsíci. Bankovní číslo Družstva, jakož i variabilní symbol plateb bude oznámen Družstvem Členovi bezodkladně po podpisu této smlouvy. 5. Družstvo je oprávněno jednostranně změnit výši splátek Vkladu, pokud dojde ke změně úrokové sazby (Splátky úroků) nebo jiných nákladů spojených se splácením úvěru na koupi Budovy (např. Splátky rezervy). Změna je účinná od měsíce následujícího po měsíci, kdy bylo toto oznámení doručeno Členu. Družstvo není za žádných okolností oprávněno měnit Základní cenu. Oznámení dle tohoto odstavce může být součástí Evidenčního listu dle Nájemní smlouvy. 6. V případě prodlení se splátkami Vkladu se strany dohodly, že smluvní úrok z prodlení bude činit 15% z dlužné částky ročně. V případě prodlení s úhradou splátky Vkladu delší než 1 měsíc je Člen povinen dále uhradit smluvní pokutu ve výši 0,5% z dlužné částky denně. Nárok na náhradu škody není úhradou smluvní pokuty dotčen. III. Předčasné splacení Vkladu 1. Člen je oprávněn splatit předčasně Vklad Družstvu pouze za následujících podmínek. 2. Člen je povinen sdělit Družstvu písemně, vždy nejméně 6 měsíců předem, svůj záměr uhradit zbývající část Vkladu v jedné, předčasné splátce. V oznámení uvede navrhovaný termín složení finančních prostředků na bankovní účet Družstva. Družstvo se zavazuje bezodkladně po obdržení žádosti tuto projednat s financující bankou a sdělit Členovi písemně termín složení prostředků (ne kratší než termín uvedený Členem v žádosti), bankovní účet a celkovou výši předčasné splátky Vkladu (tj. doplatku Základní ceny a nákladů spojených s předčasnou úhradou Vkladu). 3. V případě, že nedojde k úhradě avizované předčasné splátky Vkladu ze strany Člena v uvedeném termínu, zavazuje se člen uhradit veškeré náklady spojené s vyřízením jeho žádosti a smluvní pokutu ve výši 2% z výše předčasné splátky Vkladu. Tyto prostředky budou převedeny do fondu oprav. 4. V případě, že bude Budova rozdělena na jednotky, vznikne Členovi úhradou celého Vkladu nárok na převod Bytu do vlastnictví, za podmínek uvedených ve stanovách Družstva. Úhrada kupní ceny za Byt bude provedena zápočtem Vkladu (kupní cena bude ve výši Vkladu). Pokud bude Budova rozdělena později, vznikne Členovi se

13 splaceným Vkladem tento nárok v okamžiku pravomocného rozdělení Budovy na jednotky. Vklad nebude vypořádáván jiným způsobem (vyjma zákonných případů). 5. Převod Bytu může být v budoucnu podmíněn (v souladu se stanovami Družstva) úhradou dalších závazků Člena, např. investičního úvěru. IV. Lhůta ke splnění vkladové povinnosti 1. Lhůta ke splnění vkladové povinnosti v měsíčních splátkách počíná běžet od podpisu této smlouvy a končí (nedojde-li k předčasnému splacení) úplnou úhradou Vkladu (tj. úplným splacením Základní ceny a všech ostatních plateb a nákladů financující bance). 2. Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou, do splnění (nebo zániku) vkladové povinnosti ve vztahu ke Vkladu. 3. V případě předčasného ukončení této smlouvy z důvodu porušení povinností Člena (tj. v případě jiného ukončení než splněním či dohodou stran), zaniká právo Člena na převod Bytu do vlastnictví a dále nájemní právo Člena k Bytu. V. Práva a povinnosti stran 1. Družstvo se zavazuje využít uhrazený Vklad Člena k úhradě kupní ceny Budovy, neurčí-li tato smlouva nebo členská schůze něco jiného. 2. Člen se zavazuje, že bude hradit Vklad v pravidelných splátkách řádně a včas, a že bude Družstvo informovat o všech podstatných okolnostech plnění jeho povinností dle této smlouvy. 3. Člen bere na vědomí a souhlasí s tím, že porušení povinnosti Člena hradit Vklad řádně a včas může mít za následek hrubé porušení povinností Člena a vyloučení Člena z Družstva. VI. Závěrečná ustanovení 1. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely na základě vzájemné dohody, dle vlastní vůle, že jejímu obsahu porozuměly a na důkaz toho připojují svoje vlastnoruční podpisy. 2. Tato smlouva nabývá účinnosti dnem uzavření nebo dnem jejího schválení členskou schůzí (podle toho, který okamžik nastane později). 3. Jestliže jakékoliv ustanovení této smlouvy se stane nebo ukáže být neplatným, nezákonným nebo nevymahatelným, platnost a vymahatelnost ostatních ustanovení tím nebude nikterak dotčena. Smluvní strany se zavazují nahradit takové neplatné, nezákonné či nevymahatelné ustanovení dohodou ustanovením platným,

14 vymahatelným a zákonným se stejným nebo obdobným hospodářským, obchodním či právním smyslem. 4. Jednotlivé články této smlouvy mohou být doplňovány, měněny nebo rušeny písemnými, vzájemně dohodnutými číslovanými dodatky podepsanými osobami zmocněnými a/nebo oprávněnými k podpisu smlouvy. 5. Tato smlouva se řídí zákonem o korporacích a dále zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ). Pokud nebylo ujednáno jinak, platí pro tento smluvní vztah příslušná ustanovení OZ. Strany výslovně vylučují pro tuto smlouvu použití 557, 577, 1764 až 1766 OZ a 2050 OZ. 6. Tato smlouva obsahuje úplné ujednání o předmětu smlouvy a všech náležitostech, které strany měly a chtěly ve smlouvě ujednat, a které považují za důležité pro závaznost této smlouvy. Žádný projev stran učiněný při jednání o této smlouvě ani projev učiněný po uzavření této smlouvy nesmí být vykládán v rozporu s výslovnými ustanoveními této smlouvy a nezakládá žádný závazek žádné ze stran. 7. Ukáže-li se některé z ustanovení této smlouvy zdánlivým (nicotným), posoudí se vliv této vady na ostatní ustanovení smlouvy obdobně podle 576 OZ. 8. Práva Družstva vyplývající z této Smlouvy či jejího porušení se promlčují ve lhůtě 15 let ode dne, kdy právo mohlo být uplatněno poprvé. 9. Tato smlouva se uzavírá ve dvou vyhotoveních s platností originálu, přičemž každá ze smluvních stran obdrží jedno její vyhotovení. V Praze, dne 2016 předseda představenstva.. místopředseda představenstva V Praze, dne Člen

15 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Příloha č.4b Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu uzavřená ve smyslu 572 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (dále jen zákon o obchodních korporacích ) níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: Bytové družstvo Sokolovská 86/97 se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, Praha 8 IČ: Zapsané v OR vedeném u Městského soudu v Praze, pod sp.zn. oddíl Dr, vložka 8238 Zastoupené: předsedou představenstva a místopředsedou představenstva (dále jen jako Družstvo ) a Jindřich Jiras Datum narození: Trvale bytem: Sokolovská 86/97, Praha 8 (dále jen jako Člen ) I. Preambule 1. Člen je stávajícím členem Družstva, který dne (BUDE DOPLNĚNO) uzavřel smlouvu o dalším členském vkladu. Vklad dle této smlouvy je druhým dalším členským vkladem Člena, který se vztahuje k jinému bytu, který je uveden v odst. 2 níže. Tato smlouva je ve smyslu čl. 6 odst. 2 stanov Družstva dodatkem k původní smlouvě o dalším členském vkladu, který ji však nijak nemodifikuje a netvoří s ní vzájemné závislý závazek.

16 2. Člen má zájem stát se nájemcem bytu č. 22, o ploše 46,5 m2 dle evidence Družstva (dále jen Byt ), umístěného v 5. NP, v bytovém domě č.p. 86, který je součástí pozemku parc. č. 476, v obci Praha, v katastrálním území Karlín, zapsaného na listu vlastnictví č. 3183, vedeného u katastrálního úřadu pro Hlavní město Praha, katastrální pracoviště Praha (dále společně jen Budova ). 3. Dalším členským vkladem se Člen podílí na pořízení, investicích a údržbě Budovy Družstvem. Další členský vklad bude mít výhradně peněžitou formu. Družstvo je povinno použít tyto finanční prostředky pouze za účelem úhrady kupní ceny za Budovu (respektive na úhradu splátky bankovního úvěru, poskytnutého na úhradu kupní ceny za Budovu a související platby bance) a na úhradu investic do Budovy. 4. Další vklad Člena dle této smlouvy byl stanoven na základě nabídky Člena v rámci Neveřejné soutěže o nejvýhodnější nabídku na uzavření nájemní smlouvy k bytu, dle nabídkové ceny Člena za m2 podlahové plochy Bytu ve výši ,- CZK/m2 (dále jen Vklad ). Vklad je tvořen jednak Základní cenou a dále náklady na financování koupě Budovy dle následujícího odstavce. 5. Součástí měsíční splátky Vkladu (dle čl. II odst. 3 níže) budou vedle splátky části Základní ceny (viz čl. II dále), také poměrné náklady na úroky a správu úvěru (dále jen Splátka úroků ) a splátka rezervního depozita, ve výši určené smlouvou s financující bankou (dále jen Splátka rezervy ), vypočtené dle plochy Bytu. Přehled celkových nákladů a měsíčních plateb spojených s úvěrem tvoří přílohu č Uzavření této smlouvy je podmínkou pro vznik nároku Člena na nájem Bytu. Splacení Vkladu je podmínkou nároku na následný odkup Bytu do vlastnictví Člena. O nájmu Bytu je současně s touto smlouvou uzavírána samostatná nájemní smlouva (dále jen Nájemní smlouva ). 7. Tato smlouva byla v souladu s ust. 656 písm. p) zákona o obchodních korporacích schválena členskou schůzí Družstva dne BUDE DOPLNĚNO. 8. V případě, že tuto smlouvu uzavírají manželé jakožto společní členové, budou zavázaní společně a nerozdílně a budou v této smlouvě označování v jednotném čísle jako Člen. II. Výše a úhrada splátek Vkladů 1. Základní cena (dále jen Základní cena ) vychází z nabídnuté ceny Členem dle čl. I odst. 4 a za Byt (46,5 m2) činí Kč. Člen uhradil Družstvu před podpisem této smlouvy část Vkladu (Základní ceny) ve výši ,- CZK, přičemž součástí této sumy je částka ve výši ,- CZK, která byla složena Členem na bankovní účet Družstva jako jistota v Soutěži a smluvní strany jí dohodou započítávají na úhradu části Vkladu dle tohoto odstavce. Částka ,-Kč se skládá z částky ,-Kč, která byla složena Členem na bankovní účet Družstva jako jistota v Soutěži o Byt a částky ,-Kč která byla složena

17 Členem na bankovní účet Družstva jako jistota v Soutěži o byt č. 13, o ploše 24,8 m2 dle evidence Družstva umístěného v 5. NP. Neuhrazená část Základní ceny činí ,- Kč dle přehledu, který tvoří přílohu č. 2 a bude hrazena v měsíčních splátkách Vkladu. 3. Člen se dále zavazuje v pravidelných měsíčních splátkách hradit zbývající část Vkladu, přičemž výše splátky Vkladu je ke dni podpisu této smlouvy ve výši Kč (dle přehledu, který tvoří přílohu č. 1). 4. Vklad bude splatný spolu s dalšími platbami souvisejícími s nájmem Bytu a členstvím v Družstvu. Neurčí-li Nájemní smlouva něco jiného, budou splátky Vkladu splatné vždy k 20. dni v následujícím měsíci. Bankovní číslo Družstva, jakož i variabilní symbol plateb bude oznámen Družstvem Členovi bezodkladně po podpisu této smlouvy. 5. Družstvo je oprávněno jednostranně změnit výši splátek Vkladu, pokud dojde ke změně úrokové sazby (Splátky úroků) nebo jiných nákladů spojených se splácením úvěru na koupi Budovy (např. Splátky rezervy). Změna je účinná od měsíce následujícího po měsíci, kdy bylo toto oznámení doručeno Členu. Družstvo není za žádných okolností oprávněno měnit Základní cenu. Oznámení dle tohoto odstavce může být součástí Evidenčního listu dle Nájemní smlouvy. 6. V případě prodlení se splátkami Vkladu se strany dohodly, že smluvní úrok z prodlení bude činit 15% z dlužné částky ročně. V případě prodlení s úhradou splátky Vkladu delší než 1 měsíc je Člen povinen dále uhradit smluvní pokutu ve výši 0,5% z dlužné částky denně. Nárok na náhradu škody není úhradou smluvní pokuty dotčen. III. Předčasné splacení Vkladu 1. Člen je oprávněn splatit předčasně Vklad Družstvu pouze za následujících podmínek. 2. Člen je povinen sdělit Družstvu písemně, vždy nejméně 6 měsíců předem, svůj záměr uhradit zbývající část Vkladu v jedné, předčasné splátce. V oznámení uvede navrhovaný termín složení finančních prostředků na bankovní účet Družstva. Družstvo se zavazuje bezodkladně po obdržení žádosti tuto projednat s financující bankou a sdělit Členovi písemně termín složení prostředků (ne kratší než termín uvedený Členem v žádosti), bankovní účet a celkovou výši předčasné splátky Vkladu (tj. doplatku Základní ceny a nákladů spojených s předčasnou úhradou Vkladu). 3. V případě, že nedojde k úhradě avizované předčasné splátky Vkladu ze strany Člena v uvedeném termínu, zavazuje se člen uhradit veškeré náklady spojené s vyřízením jeho žádosti a smluvní pokutu ve výši 2% z výše předčasné splátky Vkladu. Tyto prostředky budou převedeny do fondu oprav. 4. V případě, že bude Budova rozdělena na jednotky, vznikne Členovi úhradou celého Vkladu nárok na převod Bytu do vlastnictví, za podmínek uvedených ve stanovách Družstva. Úhrada kupní ceny za Byt bude provedena zápočtem Vkladu (kupní cena

18 bude ve výši Vkladu). Pokud bude Budova rozdělena později, vznikne Členovi se splaceným Vkladem tento nárok v okamžiku pravomocného rozdělení Budovy na jednotky. Vklad nebude vypořádáván jiným způsobem (vyjma zákonných případů). 5. Převod Bytu může být v budoucnu podmíněn (v souladu se stanovami Družstva) úhradou dalších závazků Člena, např. investičního úvěru. IV. Lhůta ke splnění vkladové povinnosti 1. Lhůta ke splnění vkladové povinnosti v měsíčních splátkách počíná běžet od podpisu této smlouvy a končí (nedojde-li k předčasnému splacení) úplnou úhradou Vkladu (tj. úplným splacením Základní ceny a všech ostatních plateb a nákladů financující bance). 2. Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou, do splnění (nebo zániku) vkladové povinnosti ve vztahu ke Vkladu. 3. V případě předčasného ukončení této smlouvy z důvodu porušení povinností Člena (tj. v případě jiného ukončení než splněním či dohodou stran), zaniká právo Člena na převod Bytu do vlastnictví a dále nájemní právo Člena k Bytu. V. Práva a povinnosti stran 1. Družstvo se zavazuje využít uhrazený Vklad Člena k úhradě kupní ceny Budovy, neurčí-li tato smlouva nebo členská schůze něco jiného. 2. Člen se zavazuje, že bude hradit Vklad v pravidelných splátkách řádně a včas, a že bude Družstvo informovat o všech podstatných okolnostech plnění jeho povinností dle této smlouvy. 3. Člen bere na vědomí a souhlasí s tím, že porušení povinnosti Člena hradit Vklad řádně a včas může mít za následek hrubé porušení povinností Člena a vyloučení Člena z Družstva. VI. Závěrečná ustanovení 1. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely na základě vzájemné dohody, dle vlastní vůle, že jejímu obsahu porozuměly a na důkaz toho připojují svoje vlastnoruční podpisy. 2. Tato smlouva nabývá účinnosti dnem uzavření nebo dnem jejího schválení členskou schůzí (podle toho, který okamžik nastane později). 3. Jestliže jakékoliv ustanovení této smlouvy se stane nebo ukáže být neplatným, nezákonným nebo nevymahatelným, platnost a vymahatelnost ostatních ustanovení tím nebude nikterak dotčena. Smluvní strany se zavazují nahradit takové neplatné,

19 nezákonné či nevymahatelné ustanovení dohodou ustanovením platným, vymahatelným a zákonným se stejným nebo obdobným hospodářským, obchodním či právním smyslem. 4. Jednotlivé články této smlouvy mohou být doplňovány, měněny nebo rušeny písemnými, vzájemně dohodnutými číslovanými dodatky podepsanými osobami zmocněnými a/nebo oprávněnými k podpisu smlouvy. 5. Tato smlouva se řídí zákonem o korporacích a dále zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ). Pokud nebylo ujednáno jinak, platí pro tento smluvní vztah příslušná ustanovení OZ. Strany výslovně vylučují pro tuto smlouvu použití 557, 577, 1764 až 1766 OZ a 2050 OZ. 6. Tato smlouva obsahuje úplné ujednání o předmětu smlouvy a všech náležitostech, které strany měly a chtěly ve smlouvě ujednat, a které považují za důležité pro závaznost této smlouvy. Žádný projev stran učiněný při jednání o této smlouvě ani projev učiněný po uzavření této smlouvy nesmí být vykládán v rozporu s výslovnými ustanoveními této smlouvy a nezakládá žádný závazek žádné ze stran. 7. Ukáže-li se některé z ustanovení této smlouvy zdánlivým (nicotným), posoudí se vliv této vady na ostatní ustanovení smlouvy obdobně podle 576 OZ. 8. Práva Družstva vyplývající z této Smlouvy či jejího porušení se promlčují ve lhůtě 15 let ode dne, kdy právo mohlo být uplatněno poprvé. 9. Tato smlouva se uzavírá ve dvou vyhotoveních s platností originálu, přičemž každá ze smluvních stran obdrží jedno její vyhotovení. V Praze, dne 2016 předseda představenstva.. místopředseda představenstva V Praze, dne Člen

20 Zápis z 8. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Příloha č.4c Příloha č. 1 č.jednotky nájemník Bytové družstvo Sokolovská 86/97, IČ rezerva rezerva 10% 10% 1 Petr Zvěř 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% ,47% ,47% Jiří Sedlák, Marzena Sedláková 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% ,75% ,75% Magdaléna Hořínková 36,77 1+KK ,17% 0,00% 2,17% 0,00% 0,00% ,17% ,17% Božena Pospíšilová 30, ,79% 0,00% 1,79% 0,00% 0,00% ,79% ,79% Eva Jirasová 82, ,85% 0,00% 4,85% 0,00% 0,00% ,85% ,85% Eva Lišková 26, ,54% 0,00% 1,54% 0,00% 0,00% ,54% ,54% Zbyněk Kuna 26, ,54% 0,00% 1,54% 0,00% 0,00% ,54% ,54% Vladimír Janeček, Jana Janečková 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% ,47% ,47% Jana Dmytrusová 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% ,24% ,24% Jiří Mácha 26, ,54% 0,00% 1,54% 0,00% 0,00% ,54% ,54% Jana Křížová 53, ,17% 0,00% 3,17% 0,00% 0,00% ,17% ,17% Lenka Šuttýová 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% ,47% ,47% Pavlína Koníčková 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% ,75% ,75% Magdalena Banská 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% ,24% ,24% Jana Hornofová 55,55 2+KK ,28% 0,00% 3,28% 0,00% 0,00% ,28% ,28% Jiří Urban 39,95 1+KK ,36% 0,00% 2,36% 0,00% 0,00% ,36% ,36% Jindřich Jiras 81, ,82% 0,00% 4,82% 0,00% 0,00% ,82% ,82% Veronika Kapková 58,08 2+KK ,43% 0,00% 3,43% 0,00% 0,00% ,43% ,43% Romana Radová 34, ,01% 0,00% 2,01% 0,00% 0,00% ,01% ,01% Josef Čermák 84, ,96% 0,00% 4,96% 0,00% 0,00% ,96% ,96% Bedřich Doktor 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% ,47% ,47% Jana Soukupová, Aleš Soukup 84, ,96% 0,00% 4,96% 0,00% 0,00% ,96% ,96% Milan Kuzica, Bronislava Kuzica 41, ,46% 0,00% 2,46% 0,00% 0,00% ,46% ,46% Barbora Kudlatová ( dříve Křikavov 31, ,88% 0,00% 1,88% 0,00% 0,00% ,88% ,88% Jan Batík 35,13 1+KK ,08% 0,00% 2,08% 0,00% 0,00% ,08% ,08% Ivo Ducheček 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% ,75% ,75% Stanislav Kyselov 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% ,24% ,24% Petra Komancová 48, ,84% 0,00% 2,84% 0,00% 0,00% ,84% ,84% Petr Minařík 25, ,50% 0,00% 1,50% 0,00% 0,00% ,50% ,50% Jitka Burešová 84, ,96% 0,00% 4,96% 0,00% 0,00% ,96% ,96% Pavla Serinová 54,88 2+KK ,24% 0,00% 3,24% 0,00% 0,00% ,24% ,24% Jakub Sýkora 31,80 1+KK ,88% 0,00% 1,88% 0,00% 0,00% ,88% ,88% Iveta Végsöová 25, ,48% 0,00% 1,48% 0,00% 0,00% ,48% ,48% Olga Řezníčková 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% ,75% ,75% Hana Jaklová 31,80 1+KK ,88% 0,00% 1,88% 0,00% 0,00% ,88% ,88% Vlasta Hůlová 43,50 1+KK ,57% 0,00% 2,57% 0,00% 0,00% ,57% ,57% volná jednotka k bydlení 24, ,47% 0,00% 1,47% 0,00% 0,00% ,47% ,47% volná jednotka k bydlení 46, ,75% 0,00% 2,75% 0,00% 0,00% ,75% ,75% CELKEM celkem 1 692, % 0% 100,00% % % KONTROLA družstvo volné jednotky k bydlení 0,00 Vstupní data CELKEM 1 692,44 - kupní cena nemovitosti Kč Počet členů BD podlahová plocha (m 2 ) 1 692,44 38 dispozice jednotky KUPNÍ CENA JEDNOTKY Podíl na kupní ceně jednotky v % Podíl člena BD + volných jednotek Podíl člena BD Částka hrazená členem BD za volnou jednotku č. X (podílově) Částka hrazená členem BD za volnou jednotku č. X (podílově) Částka hrazená členem BD za CELKEM za volné jednotky - výše úvěru - úrok.sazba 1,49% - doba splatnosti - příspěvek FO Vlastní zdroje člena BD na úhradu KC Kč KC jednotky hrazená z úvěru Podíl na úvěru jednotky Měsíční anuitní splátka za jednotku člena BD žlutě podbarvená pole aktualizována Měsíční anuitní splátka za volné jednotky Měsíční anuitní splátka CELKEM Podíl na celkové Splátku úroků měsíční úvěru anuitní splátce Fond na splátku úroků vč. rezervy*) Fond na splátku úvěru - anuitní splátka vč. rezervy Příspěvek do fondu oprav na m2**) Fond správa nemovitosti Fond pojištění nemovitosti CELKEM platba od zahájení splácení úvěru***) *) Hrazené v době čerpání úvěru - nejpozději od měsíce čerpání úvěru, nejdéle však do 3/ Kč **) Příspěvek na m 2 jednotky člena BD. ***) Tj. součet fondu na splátku vč. rezervy + příspěvek do FO - fondy hrazené od měsíce zahájení splácení úvěru a to nejpozději od 4/2016. Současně je nutné počítat s platbou dalších nákladů dle předpisu na úhradu nákladů na další služby (vodné, stočné, elektřina, atd..) - rezerva splátka úroků - rezerva splátka anuity Poznámka: 10% 10% Pojištění bytového domu bude ve výši ,- Kč ročně s počátkem pojištěění viz.příloha-kopie kalkulace od ČPP Správcovskou firmu vybíráme a předpokládaná výše bude 160,-Kč na bytovou jednotku. Z fondu oprav - hrazené náklady na běžné opravy a revize. Náklady na správu nemovitosti a pojištění nemovitosti budou hrazeny ze zvláštních fondů.

Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu

Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu uzavřená ve smyslu 572 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (dále jen zákon o obchodních korporacích ) níže uvedeného

Více

Zápis ze 4. řádné členské schůze

Zápis ze 4. řádné členské schůze Zápis ze 4. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, 186 00 Praha 8, konané dne 18.6.2015 od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská

Více

Zápis ze 6. řádné členské schůze

Zápis ze 6. řádné členské schůze Zápis z 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne 17.9. 2015. Zápis ze 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín,

Více

Zápis ze 7. řádné členské schůze

Zápis ze 7. řádné členské schůze Zápis ze 7. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, 186 00 Praha 8, konané dne 4.2.2016 od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Smlouva o zápůjčce. uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o zápůjčce. uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů o zápůjčce uzavřená podle ust. 2390 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany se sídlem: Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava-Moravská Ostrava zastoupeno:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 29.6. 2006 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatelem zápisu byla jmenována Regína Kolandová Ověřovatelem zápisu byla jmenována

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU ------------------------------------------------------------------------ Pan/í: /jméno a příjmení u manželů obou/ Datum nar.: Nová adresa: (dále jen převodce na straně

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

České spořitelny, a.s. Erste Corporate Banking (dále jen Banka)

České spořitelny, a.s. Erste Corporate Banking (dále jen Banka) Aktualizace indikativní nabídky České spořitelny, a.s. Erste Corporate Banking (dále jen Banka) pro Bytové družstvo Sokolovská 68/381 se sídlem Sokolovská 381/68, 186 00 Praha 8 - Karlín (dále jen Klient)

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í :. resp. manželé :... a.. datum narození/r.č.:... bytem:.. (dále jen převodce, resp. převodci ) na straně jedné a Pan/í :.... resp. manželé :... a. datum narození/r.č.:.....

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Smlouva o jednorázově splatném úvěru č. [ ]

Smlouva o jednorázově splatném úvěru č. [ ] Smlouva o jednorázově splatném úvěru č. Obchodní firma: P2P finance CZ s.r.o. IČ: 03114147 se sídlem: Na Perštýně 342/1, Staré Město, 110 00 Praha 1 zápis: v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: manžel, manželka : datum narození/ r.č. bytem. (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení):

Více

DOHODA O UZNÁNÍ ZÁVAZKU A O ZMĚNĚ OBSAHU ZÁVAZKU (NOVACI) uzavřená podle ustanovení 1902 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( Dohoda č.j.

DOHODA O UZNÁNÍ ZÁVAZKU A O ZMĚNĚ OBSAHU ZÁVAZKU (NOVACI) uzavřená podle ustanovení 1902 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( Dohoda č.j. DOHODA O UZNÁNÍ ZÁVAZKU A O ZMĚNĚ OBSAHU ZÁVAZKU (NOVACI) uzavřená podle ustanovení 1902 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( Dohoda č.j. 62018 ) (I.) STRANY DOHODY (1) Ing. Petr Wasserbauer datum

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU S T A V E B N Í B Y T O V É D R U Ž S T V O Máchova 23, 295 01 Mnichovo Hradiště IČ 00036331 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl Dr XCVIII, vložka 484 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu

Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu Smlouva č. o úvěru na opravu a modernizaci bytového fondu Smluvní strany: 1. Město Židlochovice IČ: 00282979, DIČ: CZ00282979 sídlem: Masarykova 100, Židlochovice, 667 01 Židlochovice bankovní spojení:

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 3779/BVY/2016-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/3709/2016-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

VZOR VZOR. Smlouva o převodu družstevního podílu SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU. I. Úvodní ustanovení. pan/í (jméno a příjmení):

VZOR VZOR. Smlouva o převodu družstevního podílu SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU. I. Úvodní ustanovení. pan/í (jméno a příjmení): SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen nabyvatel

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

Smlouva o postupně spláceném úvěru

Smlouva o postupně spláceném úvěru Smlouva o postupně spláceném úvěru Obchodní firma: P2P finance CZ s.r.o. IČ: 03114147 se sídlem: Na Perštýně 342/1, Staré Město, 110 00 Praha 1 zápis: v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce I. Smluvní strany 1. Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské náměstí 1, 530 21 Pardubice IČ: 00274046 zastoupené: Ing.

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva. Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ se sídlem Korunní č.p.

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva. Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ se sídlem Korunní č.p. Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ 027 69 174 se sídlem Korunní č.p. 1053,00 Praha 2 konané dne 27. 8. 2014 od 17,00 hod. v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRODEJE NEMOVITOSTI

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRODEJE NEMOVITOSTI ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRODEJE NEMOVITOSTI Vlastník1: na straně jedné a Zprostředkovatel2: na straně druhé uzavřená, dne /v poté, co účastníci smlouvy sdělili druhé straně, že jim není známa žádná okolnost omezující

Více

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51. Směrnice č. 22. Stavební spoření

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51. Směrnice č. 22. Stavební spoření Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 22 Stavební spoření 2014 1 I. Úvodní ustanovení. V souladu se stanovami Stavebního bytového družstva Letohrad

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 14. zasedání dne 27. 4. 2015 USNESENÍ č. 110/15/RMČ k návrhu smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě se společností O2 Czech

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva Záhorského 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4.

Více

Smlouva. Smlouva o postoupení práv a povinností z územního souhlasu, o převodu projektové dokumentace a postoupení licence. čl.i.

Smlouva. Smlouva o postoupení práv a povinností z územního souhlasu, o převodu projektové dokumentace a postoupení licence. čl.i. Číslo smlouvy:2103/2016/oi o postoupení práv a povinností z územního souhlasu, o převodu Smluvní strany I. Ostravské výstavy, a.s. se sídlem na adrese Černá louka 3235, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15.11. 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity ENS

Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity ENS Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity 2020 - ENS Jméno a příjmení Číslo Smlouva o upsání a koupi dluhopisů ecity 2020 - ENS Uzavřena níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: IČO: 047

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 konané dne 4.6 2014 od 17:00 hod v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2 společnosti MUROM a.s. na adrese Římská 421/24,

Více

14. LEDNA Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1

14. LEDNA Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 14. LEDNA 2016 Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 B U R E Š M A G L I A A D V O K Á T I sídlo: Bělehradská 14, Karlovy Vary, PSČ: 360 01 telefon:

Více

MĚSTO ROKYCANY. Opatření orgánů města č. Z/2/2000. Zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví města Rokycany. (úplné znění po dodatku č.

MĚSTO ROKYCANY. Opatření orgánů města č. Z/2/2000. Zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví města Rokycany. (úplné znění po dodatku č. MĚSTO ROKYCANY Opatření orgánů města č. Z/2/2000 Zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví města Rokycany (úplné znění po dodatku č. 1 12) A) Obytné domy určené k prodeji: 1. K prodeji budou nabídnuty

Více

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE I. Preambule Prodej bytových jednotek a prostor sloužících k podnikání ve vlastnictví města Lovosice

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: Paní (jméno a příjmení):... datum narození/r.č.:...... (dále jen převodce ) na straně jedné a Pan (jméno a příjmení):

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující )

trvalý pobyt:., bydliště:... (dále jen kupující ) 22242/B/2018-HMSO Č.j.: UZSVM/B/17157/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O SPOLUPRÁCI při zprostředkování

RÁMCOVÁ SMLOUVA O SPOLUPRÁCI při zprostředkování RÁMCOVÁ SMLOUVA O SPOLUPRÁCI při zprostředkování 1. e-finance Reality, s.r.o. IČ: 255 54 824, DIČ: CZ25554824, plátce DPH zapsaná v Obchodní rejstříku v Brně, oddíl C, vložka 33074 se sídlem Rooseveltova

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-021-14 ze dne 27.5.2014 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti mezi městskou částí Praha 12 a společností Linkin Invest

Více

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY Příloha č. 2 Návrh smlouvy o Dílo SMLOUVA O DÍLO 1/ Obec Teplice nad Bečvou se sídlem: Teplice nad Bečvou 53, 753 01 Teplice nad Bečvou IČ 00636622 DIČ CZ00636622 zast: Ing. Jan Kubát na straně jedné jako

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení):... datum narození/r.č.:... bytem:... pan/í (jméno a příjmení):... datum narození/r.č.: bytem:.... (dále jen převodce ) na straně jedné a

Více

se sídlem/místem podnikání:.. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném:.. oddíl: vložka:. zastoupená:.. bankovní spojení: PREAMBULE

se sídlem/místem podnikání:.. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném:.. oddíl: vložka:. zastoupená:.. bankovní spojení: PREAMBULE Smlouva o zajištění plnění povinností provozovatele solární elektrárny číslo smlouvy: Tuto smlouvu o zajištění plnění povinností provozovatele solární elektrárny (dále jen smlouva ) uzavírají níže uvedeného

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-163-023-14 ze dne 24.6.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Kutilova k provedení stavby Zateplení

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51. Směrnice č. 22. Stavební spoření

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51. Směrnice č. 22. Stavební spoření Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 22 Stavební spoření 2009 1 I. Úvodní ustanovení. V souladu se stanovami Stavebního bytového družstva Letohrad

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen nabyvatel

Více

Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva

Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva Příloha č. 6 usnesení z 33. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 26. listopadu 2009 Zastupitelstvo města Stříbra s c h v a l u j e: Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva uzavřená mezi

Více

Smlouvu o postoupení pohledávek

Smlouvu o postoupení pohledávek Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají: čl. 1. Smluvní strany 1) Městská část Praha 13 se sídlem Sluneční náměstí 13/2580, Praha 13, PSČ 158 00 IČ 00241687, DIČ: CZ00241687 bankovní spojení., číslo

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU.

O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU. S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU. Vlastníci bytů a nebytových jednotek Jméno a příjmení : datum nar. číslo jednotky, ulice, č.p., obec, PSČ

Více

Vzor smlouvy o převodu družstevního podílu s komentářem

Vzor smlouvy o převodu družstevního podílu s komentářem SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení): datum narození/r.č.: bytem: (dále jen nabyvatel

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 1562/ULN/2015-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/1844/2015-ULNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupená Ing. Milošem

Více

S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U

S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 724 a násl.

Více

Stavební bytové družstvo Plzeň - sever

Stavební bytové družstvo Plzeň - sever Stavební bytové družstvo Plzeň - sever SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU pan(í) manžel(ka) (dále jen převodce ) na straně jedné a pan(í) manžel(ka) (dále jen nabyvatel ) na straně druhé uzavřeli níže

Více

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Společenství VJ Běluňská 1841, Běluňská 1841, Praha 9, IČ.: 247 46 151 P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Datum konání: středa 23. listopadu 2016 v 18.30 hod. Místo

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU

SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU SMLOUVA O PŘEVODU DRUŽSTEVNÍHO PODÍLU Pan/í (jméno a příjmení): manžel/ka: Pan/í (jméno a příjmení): (dále jen převodce ) na straně jedné a pan/í (jméno a příjmení): manžel/ka : pan/í (jméno a příjmení):

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

ProInvesta CB s.r.o. Sídlo: České Budějovice, Dr. Milady Horákové 1477, PSČ IČO:

ProInvesta CB s.r.o. Sídlo: České Budějovice, Dr. Milady Horákové 1477, PSČ IČO: kod bytu: + uzavřená mezi: Vlastník: Firma: ProInvesta CB s.r.o. Sídlo: České Budějovice, Dr. Milady Horákové 1477, PSČ 37005 IČO: 28083016 DIČ: CZ28083016 zapsaná v obchodním rejstříku pod spisovou značkou

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU A JEHO ADMINISTRACI

SMLOUVA O ÚVĚRU A JEHO ADMINISTRACI SMLOUVA O ÚVĚRU A JEHO ADMINISTRACI I. SMLUVNÍ STRANY Jméno příjmení rodné číslo: / trvale bytem: ulice č.p., PSČ Město (dále jako Úvěrující ) a Jméno příjmení rodné číslo: / trvale bytem: ulice č.p.,

Více

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva )

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) Příloha č. 04 usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 25. května 2016 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení

Více

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta

Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen prodávající ) Varianta (dále jen kupující ) Varianta 7822/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/7677/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město zastoupená Ing. Vladimírem

Více

uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) mezi

uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) mezi Strana 1 z 6 SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) Jméno a příjmení: Jméno Uživatele:

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA. 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru. 2. Popis základních vlastností spotřebitelského úvěru. 1.1 Věřitel

REKLAMNÍ NABÍDKA. 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru. 2. Popis základních vlastností spotřebitelského úvěru. 1.1 Věřitel REKLAMNÍ NABÍDKA 1. Údaje o věřiteli spotřebitelského úvěru 1.1 Věřitel Komerční banka, a.s., se sídlem Praha 1, Na Příkopě 33 čp. 969, PSČ 114 07, IČO: 45317054, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Česká exportní Banka, a.s., se sídlem Praha 1, Vodičkova 34/701, PSČ 111 21, zapsaná

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva JW 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 OBSAH 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4. Platby

Více

SMLOUVA O ÚPISU A KOUPI DLUHOPISŮ FINEMO.CZ

SMLOUVA O ÚPISU A KOUPI DLUHOPISŮ FINEMO.CZ SMLOUVA O ÚPISU A KOUPI DLUHOPISŮ FINEMO.CZ 01 2021 uzavřená mezi FINEMO.CZ s.r.o. a... dne... TATO SMLOUVA BYLA UZAVŘENA MEZI: (1) FINEMO.CZ S.R.O. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1,

Více

Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012

Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012 Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012 Členská schůze Bytového družstva Ostružinová Medlánky se sídlem Brno, Ostružinová 497/5, 621 00 Brno, IČ 293 00 070, konaná dne 23. 5. 2012 v 18:30 hodin ve Společenském

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8070457717 Smluvní strany, se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice IČO: 45534306, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové,

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Smlouva o účasti v elektronické aukci

Smlouva o účasti v elektronické aukci Smlouva o účasti v elektronické aukci uzavřená dle 1746 odst.2 zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Aukční s.r.o., IČ: 06405193 se sídlem U Stadionu 570,

Více

SMLOUVA o přidělení družstevní jednotky

SMLOUVA o přidělení družstevní jednotky Bytové družstvo IMOBILIEN se sídlem : Hanychovská 886/16b, Liberec 3, 46010 SMLOUVA o přidělení družstevní jednotky Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely následující strany : jméno, příjmení : rodné

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více