CENÍK HANSA 2016 NOVINKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CENÍK HANSA 2016 NOVINKA"

Transkript

1 CENÍK HANSA 2016 NOVINKA 7

2 FILOZOFII, KTEROU SE ŘÍDÍME, POCÍTÍTE VE VŠEM, CO DĚLÁME. PROŽITEK Z VODY Značka HANSA reprezentuje záměr nejen vytvářet armatury, ale utvářet i vodu. Tento záměr je vítán všude, kde teče voda: bez ohledu na státy a hranice, prostě po celém světě. Naší kompetencí je přitom vytvořit dokonalou souhru designu a funkce. Tato kompetence se odráží v armaturách, které jsou funkční i okouzlující a vždy umožňují: využít vodu - a prožít vodu. NEJVYŠŠÍ KVALITA (ŽIVOTA) HANSA dodává na trh nejlepší kvalitu: To je kritérium, které si sami stanovujeme a podle kterého nás hodnotíte. Plníme ho s odhodláním jakož i s precizností: s výrobky, které jsou kvalitní, mají dlouhou životnost a jsou spolehlivé. A s výkony, které vás podporují a překonávají vaše očekávání. Tak zlepšujeme ve všem, co děláme, kvalitu, která je pro vás nejdůležitější. Kvalitu života. MODERNÍ JAKO VAŠE NÁROKY Být moderní značkou pro nás znamená: Vidíme budoucnost jako to, co dnes začíná. S myšlením a jednáním, které je plně na výši doby, neustále vyvíjíme nová, inovativní řešení. Naším cílem je vždy vyrábět výrobky s vysokou praktickou, užitnou a estetickou hodnotou, které dokážou stále lépe splňovat vaše potřeby.

3 OCEŇOVANÉ PARTNERSTVÍ Jak dobře plníme tyto náročné požadavky dokazuje jedno mimořádné ocenění: Čtenářstvo magazínu markt intern, informační služby pro německé odborné řemeslo v oboru sanitární techniky, udělilo společnosti HANSA v soutěži Leistungsspiegel Sanitärarmaturen, která je vyhlašována jednou za dva roky, v roce 2014 ocenění Partner č. 1 v řemeslném odvětví již po 19. za sebou. Tato velká důvěra našich partnerů posiluje naše úsilí a zároveň zajistí úspěch značky HANSA i do budoucnosti. JEDNODUŠE. DOKONALE. Naše produkty jsou důležitou součástí vašeho všedního dne. Proto klademe největší důraz na to, abychom je uspořádali co nejvýhodněji pro uživatele a co možná nejméně komplikované. To má tím větší význam, čím komplexnější jsou úkoly a řešení. Přinášet maximální radost a minimální námahu, spojovat mnohonásobnou užitkovou hodnotu a jednoduchou koncepci: Jedině to je podle nás dokonalé. MINIMÁLNÍ EKOLOGICKÁ STOPA MAXIMÁLNĚ DOBRÝ POCIT Zajišťujeme, že budete moci vodu využívat a vychutnávat doma každý den s dobrým pocitem v koupelně i v kuchyni. Nejmodernější technologie zaručují optimální hygienu pitné vody a nabízejí nejvyšší míru bezpečnosti. Především vás ale podporujeme při šetření vodou a energiemi. S ekologickými výrobky chceme přispívat k tomu, aby naše ekologická stopa zůstávala co nejmenší a abychom zanechávali výhradně pozitivní stopy.

4 CHRÁNÍME TO, CO NÁS INSPIRUJE. DŮSLEDNĚ. STÁLE. JIŽ 100 LET. STÁLICE V OBORU HANSA je na trhu činná již více než 100 let, a ve svém oboru se řadí k vedoucím společnostem. Úspěšnost po takto dlouhou dobu je výsledkem úsilí, zkušeností a důsledně trvalého vývoje společnosti. ODPOVĚDNOST A RESPEKT HANSA zpracovává výhradně vysoce kvalitní a trvanlivé materiály, například mosaz MS 63 odolnou proti uvolňování zinku, plasty s certifikátem KTW a funkční jádra Water Safe s nejmodernější technologií, aby se zachovala stávající kvalita pitné vody. Systém HANSAPROTEC poskytuje bezpečnost daleko nad rámec normativních předpisů a je garantem bezstarostného, čistého požitku. GREEN RESPONSIBILITY INOVACE PRO VÍCE KOMFORTU Značka Green Responsibility je zárukou moderních ekologických technologií HANSA, které minimalizují spotřebu vody a energie a splňují přísné mezinárodní předpisy. HANSA udává krok ve svém oboru. Moderní materiály, progresivní koncepce výrobků před stěnou a za stěnou, nová technická řešení, která mimo jiné pomáhají šetřit vodu a energii: Znovu a znovu jsme průkopníky zásadních inovací na trhu. HANSA je vlastníkem četných tuzemských i zahraničních patentů. I to dokládá, jaká trvalá síla nás pohání - již 100 let, dnes, i zítra. TRVALE UDRŽITELNÝ ROZVOJ JAKO PRINCIP SPOLEČNOSTI Cítíme mimořádnou odpovědnost za cenný přírodní zdroj, se kterým denně pracujeme. Princip trvale udržitelného rozvoje prostupuje odjakživa naším celým myšlením a jednáním a konečně i všemi našimi výrobky a výrobními procesy. Nezaměřujeme se na jednotlivé postupy, ale na celé okruhy, vždy zohledňujeme celou dobu životnosti výrobku a klademe důraz na nadčasový design, který nepodléhá krátkodobým módním vlnám.

5 Fabricant: Catégorie de produit: Type: Modèle: Numéro d'enregistrement: Hansa Metallwerke AG robinetterie lavabo robinet à levier HansaPolo WA NEJLEPŠÍ VOLBA DOLOŽENO A POTVRZENO Jasným a zřetelným projevem skutečně odpovědného přístupu je certifikace našich výrobků systémem WELL. Značkou Water Efficiency Label oceňují evropští výrobci sanitárních armatur výrobky, které mohou být vzorem v nízké spotřebě vody a energie. S nejvyšším možným hodnocením A**** za průtokové množství a teplotu splňují naše vyznamenané armatury nejpřísnější požadavky. eau efficacité critères Débit > 6,0 l/min 9,0 l/min Débit régulé 4,0 l/min 6,0 l/min Réglage temp. indépendant du débit Limite temp. / soupape eau froide Informations: A Label of EUnited Valves European Valve Manufacturers Association

6 PRO NÁS JE DŮLEŽITÝ KAŽDÝ DETAIL. Výrobek dosáhne vynikající kvality, když je každý detail brán vážně, promyšlen a přináší zjevný užitek. U značky HANSA je to mnoho technických vlastností a jedinečných předností, kterými se vyznačuje každá konkrétní armatura. Pro snadné zjištění nejdůležitějších předností jsme jednotlivé řady armatur označili piktogramy. Uvedené vlastnosti má vždy alespoň jeden výrobek příslušné série. EKOLOGIE Omezením průtoku (na 4/6/8/12 l/min) a inteligentním tvarováním proudu je optimalizována spotřeba vody při zachování naprostého komfortu. Spotřebuje až o 50 % méně vody a energie* díky individuálně nastavitelným funkcím úspory vody. Spotřebuje až o 75% méně vody a energie*. Platí především pro bezdotykové armatury: Voda teče jen tehdy, když jí potřebujete. Omezení průtoku, úsporné a komfortní oblasti a další částečně individuálně nastavitelné možnosti optimalizace spotřeby vody a energie. Spotřebuje až o 60 % méně vody a energie*. Platí např. pro termostaty s rychlými časy regulace. ZDRAVÍ Bezdotykové ovládání. Maximální komfort, maximální hygiena. 70 C Termostat je vhodný pro tepelnou dezinfekci. Důležité zejména u veřejných nebo větších zařízení. WATER SAFE. Funkční jádro s nejmodernější technologií. Zachovává kvalitu vody. Mosaz v kontaktu s pitnou vodou obsahuje méně než 0,3 % olova. Na kvalitu vody se kladou vysoké nároky. Naše speciální materiály tuto kvalitu zachovávají a zajišťují optimální hygienu. Povrchy v kontaktu s pitnou vodou neobsahují nikl.

7 KOMFORT Bezdotykové ovládání. Maximální komfort, maximální hygiena. Zvláště tiché provedení. Armatura splňuje přísné podmínky hlukového zatížení třídy 1. Malá hmotnost umožňující zvláště snadnou a jednoduchou manipulaci. Snadné a bezproblémové čištění. Vlastnosti, které usnadňují a zvláště zpříjemňují ovládání armatury a používání vody. COLOUR Integrované světelné prvky zvyšují bezpečnost ovládání a umožňují prožít vodu ještě intenzivněji. Výtoky v různých délkách / nebo s možností zkrácení vám poskytnou více volnosti při plánování a větší tvůrčí svobodu. Větší fl exibilita, výtok lze sklopit nebo vyjmout. Přesná obsluha díky omezenému úhlu natočení výtoku. 360 Flexibilní využití díky neomezenému úhlu natočení výtoku. Větší dosah a funkčnost díky vytahovací sprše s jedním nebo více proudy. Povrchová úprava je k dispozici v různých variantách barev a materiálů. Zacházení s vodou by mělo člověku přinášet potěšení. Naše armatury nabízejí spolehlivé vlastnosti pro trvale bezpečný provoz. BEZPEČNOST 38 Ochrana proti opaření pro maximální bezpečnost s našimi termostaty. THERMO COOL. Zabraňuje zahřátí vnějšího kovového tělesa a zajišťuje tak větší bezpečnost. TECHNIKA Nízkotlaká armatura pro systémy s odpovídajícím dimenzováním. Vhodný výrobek pro modulární a na design orientovaný podomítkový systém HANSAMATRIX. Vlastnosti produktů mohou být rozhodujícím faktorem pro řešení konkrétní projektové situace. * ve srovnání s obvyklou směšovací baterií s dvěma ventily.

8 Vizionářské solitérní armatury novinka HANSACANYON HANSAMURANO X HANSAMURANO strana 40 strana 40 strana 41 Rozmanité světy koupelen novinka HANSASIGNATUR strana 42 HANSALOFT HANSADESIGNO HANSALIGNA HANSASTELA strana 44 strana 46 strana 48 strana 50 Klasická řešení koupelen HANSAMIX HANSAPRADO strana 66 strana 67 HANSADISC HANSATWIST HANSAVANTIS strana 68 strana 69 strana 71 HANSAPINTO HANSAPRIMO HANSAPOLO HANSAPICO strana 72 strana 73 strana 74 strana 75 Nástěnné termostaty Sprchové systémy HANSA Sprchové programy strana 76 strana 79 strana 82 PUBLIC ELECTRONIC CARE KUCHYŇSKÉ ARMATURY strana 87 strana 90 strana 94 strana 96 Tento ceník platí od a nahrazuje všechna dřívější vydání. Uvedené ceny jsou doporučené prodejní ceny v Kč bez DPH za jeden kus. Platí naše Všeobecné prodejní podmínky a ostatní podmínky. Vyhrazujeme si právo provádět technické úpravy podle technického pokroku a měnit rozměry nebo design našich výrobků. Zvýšení cen a tiskové chyby vyhrazeny. Naše faktury jsou vystaveny vždy podle ceníku platného v okamžiku odeslání zboží.

9 HANSA EDITION HANSACANYON 40 HANSAMURANO X 40 HANSAMURANO 41 HANSARONDA HANSAMATRIX strana 52 strana 54 HANSA LIVING HANSASIGNATUR 42 HANSALOFT 44 HANSADESIGNO 46 HANSALIGNA 48 HANSASTELA 50 HANSARONDA 52 HANSAMATRIX 54 HANSA ARMATURY NA OKRAJ VANY HANSA HOME HANSAMIX 66 HANSAPRADO 67 HANSADISC 68 HANSATWIST 69 HANSAVANTIS 71 HANSAPINTO 72 HANSAPRIMO 73 HANSAPOLO 74 HANSAPICO 75 DOPLŇUJÍCÍ VÝROBKY NÁSTĚNNÉ TERMOSTATY 76 SPRCHOVÉ SYSTÉMY HANSA 79 SPRCHOVÉ PROGRAMY 82 PUBLIC 87 ELECTRONIC 90 CARE 94 KUCHYŇSKÉ ARMATURY 96

10 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom HANSA protizápachová zátka 11/4 x , chrom HANSA protizápachová zátka 11/4 x , chrom HANSANOVA umyvadlový nástěnný ventil, DN , chrom HANSANOVA-K stojánkový ventil pro umyvadlo 2.394, chrom HANSANOVA umyvadlový stojánkový ventil, DN , chrom HANSANOVA umyvadlový stojánkový ventil, DN , chrom HANSANOVA umyvadlový nástěnný ventil, DN 15 zkrátitelná ze mm 3.416, chrom chrom HANSADISC odpadní souprava (kov) připojení HANSADISC jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet odpadní souprava (kov) připojení pomocí tlakových hadic 3.843, , chrom HANSADISC odpadní souprava (kov) připojení 4.415, chrom HANSAMIX bez odpadní soupravy zápustný řetízek 5.004, chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSAMEDICA bez odpadní soupravy zápustný řetízek HANSAMIX jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet odpadní souprava (kov) připojení pomocí tlakových hadic HANSADISC bez odpadní soupravy připojení HANSAMIX bez odpadní soupravy připojení HANSAMEDICA bez odpadní soupravy připojení HANSAMIX bez odpadní soupravy připojení pomocí tlakových hadic HANSAMIX odpadní souprava (kov) připojení HANSAMIX jako energeticky úsporná varianta odpadní souprava (kov) připojení HANSAMEDICA odpadní souprava s táhlem připojení HANSAMIX odpadní souprava (kov) připojení HANSAMIX odpadní souprava (kov) připojení HANSAMIX bez odpadní soupravy zápustný řetízek připojení HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody připojení měděné trubičky HANSAMIX odpadní souprava (kov) připojení 5.279, , , , , , , , , , , , , , chrom HANSAMEDICA pro beztlaké ohřívače vody odpadní souprava s táhlem 6.451, chrom HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 připojení 6.945, chrom chrom HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 s uzavíracím ventilem pro myčku připojení HANSAMIX pro umyvadlo XS, DN 15 bez odpadní soupravy připojení , , chrom HANSAMIX bez odpadní soupravy otočný výtok připojení 6.309, chrom HANSAMEDICA bez odpadní soupravy otočný výtok 6.736, chrom chrom HANSAMIX odpadní souprava (kov) otočný výtok připojení HANSAMEDICA odpadní souprava s táhlem otočný výtok 6.841, , chrom HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 s uzavíracím ventilem pro myčku pro beztlaké ohřívače vody připojení 9.088, chrom HANSADISC jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 připojení 5.056, chrom HANSAMIX jednootvorová páková baterie, DN 15 pro kadeřnická umyvadla 6.241, chrom chrom HANSADISC jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody připojení měděné trubičky HANSADISC jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 s uzavíracím ventilem pro myčku připojení 5.879, ,00 8 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

11 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom umělohmotná ruční sprcha, chrom umělohmotná ruční sprcha, chrom umělohmotná ruční sprcha, chrom HANSAMIX pro umyvadlo XS, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody odpadní souprava (kov) připojení HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody vytahovací sprcha připojení HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 vytahovací sprcha připojení pomocí tlakových hadic HANSAMIX jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 s uzavíracím ventilem pro myčku vytahovací sprcha připojení HANSAPRADO odpadní souprava (kov) připojení HANSAPRADO jako energeticky úsporná varianta odpadní souprava (kov) připojení HANSACLINICA odpadní souprava (kov) připojení HANSAPRADO odpadní souprava (kov) připojení HANSAPRADO jako energeticky úsporná varianta odpadní souprava (kov) připojení HANSAPRADO odpadní souprava (kov) připojení 6.041, , , , , , , , , , chrom HANSAPRADO bez odpadní soupravy zápustný řetízek 3.528, chrom HANSAPRADO bez odpadní soupravy 3.376, chrom chrom HANSACLINICA bez odpadní soupravy připojení HANSAPRADO bez odpadní soupravy připojení 5.212, , chrom HANSAPRADO jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet odpadní souprava (kov) připojení pomocí tlakových hadic 4.195, chrom HANSAPRADO Páková vanová baterie DN 20 (G3/4) pro nástěnnou montáž bez etážek 4.774, chrom HANSAPRADO páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) 4.804, chrom HANSAPRADO páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) se sprchovou soupravou 6.094, chrom HANSAPRADO páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) 3.752, chrom HANSACLINICA páková sprchová baterie 4.532, chrom HANSAPRADO jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 připojení 5.666, chrom chrom chrom HANSAPRADO jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 jako energeticky úsporná varianta připojení HANSACLINICA odpadní souprava (kov) připojení HANSACLINICA odpadní souprava (kov) připojení 5.766, , , chrom HANSAPRADO jednootvorová páková baterie, DN 15 pro stojánkovou montáž na okraj vany připojovací hadice 5.127, chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 9.179, chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 7.912, chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSACLINICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 8.721, chrom HANSAPRADO odpadní souprava (kov) připojení 4.446,00 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

12 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom HANSAPRADO ovládací páka (kov) délka páky: 86 mm 991, chrom HANSACLINICA třmenová páka (kov) délka páky 110 mm 1.555, chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSACLINICA bez odpadní soupravy připojení HANSACLINICA bez odpadní soupravy připojení HANSAMEDIPRO odpadní souprava (kov) připojení HANSAMEDIPRO odpadní souprava s táhlem připojení HANSAMEDIPRO odpadní souprava s táhlem připojení HANSAMEDIPRO bez odpadní soupravy připojení HANSAMEDIPRO bez odpadní soupravy připojení HANSAMEDIPRO bez odpadní soupravy připojení HANSAMEDIPRO XS odpadní souprava (kov) připojení HANSAMEDIPRO XS bez odpadní soupravy připojení HANSAMEDIPRO jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet odpadní souprava (kov) připojení HANSAMEDIPRO s autoklávovanou funkční sprchou bez odpadní soupravy připojení 4.120, , , , , , , , , , , , chrom HANSAMEDIPRO s autoklávovanou funkční sprchou bez odpadní soupravy připojení 6.113, chrom HANSAMEDICA páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 5.984, chrom HANSAMIX páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 5.080, chrom HANSADISC páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) 4.036, chrom HANSAMEDICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMIX páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) 7.350, chrom HANSAMEDICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 9.519, chrom HANSAMIX páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) etážky, uzavíratelné 8.256, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková baterie bezpečnostní, DN 15 s bezpečnostní kartuší Ovládání na jedné úrovni bez odpadní soupravy připojení 4.907, chrom HANSAMEDICA páková vanová baterie, DN 15 pro nástěnnou montáž 7.783, chrom HANSAMIX páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 6.736, chrom HANSAMIX páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) pro přistavěné instalační bloky 8.838, chrom HANSAMIX páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) pro přistavěné instalační bloky 9.686, chrom HANSAMIX páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) pro přistavěné instalační bloky , chrom HANSADISC páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 4.874, chrom renovační řešení Páková vanová baterie HANSAMIX 3.444, chrom renovační řešení HANSAMIX páková sprchová baterie 1.846, chrom HANSAMEDICA ovládací páka (kov) délka páky 138 mm 1.294, chrom HANSAMIX ovládací páka (kov) délka páky: 93 mm 809, chrom HANSAMIX Zvláštní páka pro HANSAVAROX Pro vhodné pro HANSAVAROX Pro funkční jednotky 669, chrom HANSAMEDICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMIX umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMEDICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 9.021, chrom HANSAMIX umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 7.816, chrom HANSAMIX umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 vyprazdňování výtoku etážky, uzavíratelné 8.214, chrom HANSAMEDICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN ,00 10 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

13 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom HANSAMIX umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMEDICA umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 7.660, chrom HANSAMIX umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 7.724, chrom HANSAMIX umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 vyprazdňování výtoku etážky, uzavíratelné 8.139, chrom HANSA hygienický sprchový set, DN , chrom HANSAMEDIPRO umyvadlový stojánkový ventil, DN , Podomítkový ventil HANSA s vřetenovým ventilem Präzisa závitový přípoj G 1/2 (DN 15) 1.341, Podomítkový ventil HANSA s vřetenovým ventilem Präzisa závitový přípoj G 3/4 (DN 20) 1.770, podomítkový ventil HANSA s keramickými destičkami závitový přípoj G 1/2 (DN 15) 2.863, podomítkový ventil HANSA s keramickými destičkami závitový přípoj G 3/4 (DN 20) 3.286, chrom HANSAPRISMA Sada pro konečnou montáž 1.098, chrom Sada pro konečnou montáž HANSALUX 1.098, chrom HANSA Sada pro konečnou montáž 2.266, Podomítkový ventil HANSA s vřetenovým ventilem Präzisa pájený přípoj 2.048, chrom HANSAMEDIPRO třmenová páka pro objekty 696, chrom HANSAMEDIPRO objektová páka 696, chrom HANSAMEDIPRO objektová bezpečnostní páka 696, chrom Sada pro konečnou montáž pro podomítkové ventily DN 15/DN 20 (15 mm/22 mm) 889, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 6.369, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková baterie bezpečnostní, DN 15 s bezpečnostní kartuší Ovládání na jedné úrovni etážky, uzavíratelné 7.456, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 6.987, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 7.108, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN 15 etážky, uzavíratelné 7.108, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková baterie bezpečnostní, DN 15 s bezpečnostní kartuší Ovládání na jedné úrovni objektová bezpečnostní páka etážky, uzavíratelné 7.804, chrom HANSAMEDIPRO páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) 6.638, chrom HANSAMEDIPRO páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) etážky, uzavíratelné 6.927, chrom HANSAMEDIPRO páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) etážky, uzavíratelné 7.456, chrom HANSAMEDIPRO páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) etážky, uzavíratelné 7.456, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová/dřezová páková bezpečnostní baterie, DN 15 s bezpečnostní kartuší Ovládání na jedné úrovni objektová bezpečnostní páka etážky, uzavíratelné 8.161, chrom HANSA dálkově ovládaný uzavírací ventil bateriový provoz bateriový provoz 5.298, chrom HANSA dálkově ovládaný uzavírací ventil síťový provoz síťový provoz 6.113, chrom HANSAMEDIPRO umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSA výtok vhodné k HANSAMEDIPRO 2.436, chrom HANSA výtok vhodné k HANSAMEDIPRO 2.567, chrom HANSA výtok vhodné k HANSAMEDIPRO 2.660, Předělávací sada pro HANSAMEDIPRO/HANSASIGNA Páková baterie s bezpečnostní kartuší 1.924, chrom HANSA sada růžic a etážek vhodné k HANSAMEDIPRO 609, chrom HANSA sada růžic a etážek vhodné k HANSAMEDIPRO etážky, uzavíratelné 1.279, HANSA podomítkové těleso pro vícecestný ventil, G 3/4, DN 20 bez uzavírání 7.065, chrom HANSA Sada pro konečnou montáž vícecestný přepínač 4.200,00 HANSA Sada pro konečnou montáž vícecestný přepínač růžice hranatá, 75x75mm růžice kulatá, chrom 5.292,00 Ø 75 mm přiložena navíc vhodné k tělesu HANSA podomítkové těleso pro vícecestný ventil, G 1/2, DN ,00 65 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

14 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom HANSARONDA vytahovací výtok odpadní souprava (kov) připojení 9.430, chrom HANSARONDA pro misková umyvadla bez odpadní soupravy připojení 8.852, chrom HANSARONDA jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet 6.311, chrom chrom chrom chrom HANSARONDA bez odpadní soupravy připojení HANSARONDA odpadní souprava (kov) připojení HANSARONDA odpadní souprava (kov) připojení HANSARONDA jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody připojení 5.311, , , , chrom HANSARONDA odpadní souprava (kov) připojení 7.072, chrom HANSARONDA jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 připojení 5.476, chrom chrom chrom chrom chrom HANSARONDA jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 vytahovací sprška připojení pomocí tlakových hadic HANSARONDA jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 vytahovací sprcha připojení pomocí tlakových hadic HANSARONDA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 4otvorové armatury HANSARONDA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 4otvorové armatury hranatá růžice HANSARONDA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 3otvorové armatury pro vzdálené napouštění vany (HANSAFILL) bez soupravy pro napouštění vany HANSAFILL 5.893, , , , , chrom HANSARONDA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 3otvorové armatury pro vzdálené napouštění vany (HANSAFILL) bez soupravy pro napouštění vany HANSAFILL hranatá ,00 62 růžice chrom HANSARONDA páková vanová baterie, DN 15 stojící na podlaze , chrom HANSARONDA páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 5.834, chrom HANSARONDA páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 7.672, chrom HANSARONDA Sada pro konečnou montáž umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom HANSAMEDIJET sada s nástěnnou tyčí 900 mm pro větší namáhání 5.097, chrom Souprava HANSAPUREJET pro vanové baterie HANSAPUREJET Mono sprchová hadice Silverjet 1250 mm, chromovaný vzhled 3.254, chrom Souprava HANSAPUREJET pro vanové baterie HANSAPUREJET Duo sprchová hadice Silverjet 1250 mm, chromovaný vzhled 4.054, chrom Souprava HANSAJET pro vanové baterie 4.858, chrom HANSA Vyprazdňovací ventil hadice, DN , chrom HANSA sprchová hadice - rychlospojka, DN , chrom Sada pro konečnou montáž k hadicové průchodce , chrom HANSAJET ramínko sprchy, DN , chrom, opletený vzhled chrom, opletený vzhled délka 2000 mm chrom, opletený vzhled délka 1750 mm HANSAJET sprchová hadice délka 2000 mm 1.318, chrom, opletený vzhled HANSAJET sprchová hadice délka 1250 mm 661, bílá 892, chrom, opletený vzhled délka 1250 mm 996,00 925,00 HANSAMEDIJET sprchová hadice 789, chrom, opletený vzhled HANSAJET sprchová hadice délka 1600 mm 797, bílá 1.069, chrom, opletený vzhled délka 1600 mm 885,00 12 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

15 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom HANSA držák sprchy 2.253, chrom HANSAMEDIJET ruční sprcha téměř bez aerosolu, DN 15 Ø 85 mm 2.224, chrom HANSAMEDIJET ruční sprcha téměř bez aerosolu, DN 15 Ø 100 mm 964, chrom HANSAFITAIR ruční sprcha šetřící vodu, DN , chrom HANSARAIN hlavová sprcha, DN 15 sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm , chrom HANSAVIVA hlavová sprcha, DN 15 hlavová sprcha, mosaz, čtvercová 200 x 200 mm , chrom HANSARAIN hlavová sprcha, DN 15 sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm , chrom HANSAVIVA hlavová sprcha, DN 15 hlavová sprcha, mosaz, čtvercová 250 x 250 mm , chrom HANSARAIN hlavová sprcha, DN 15 sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm , chrom HANSAVIVA hlavová sprcha, DN 15 hlavová sprcha, mosaz, čtvercová 200 x 200 mm , chrom HANSARAIN hlavová sprcha, DN 15 sprchová hlavice, mosaz Ø 220 mm , chrom HANSAVIVA hlavová sprcha, DN 15 hlavová sprcha, mosaz, čtvercová 250 x 250 mm , chrom HANSA průchodka sprchy pro jednotlivou montáž na okraj vany , transparentní HANSAPROJET ruční sprcha, DN 15 Ø 75 mm autoklávovaná transparentní 1.472, chrom HANSAMONOJET ruční sprcha, DN , chrom HANSAPUREJET Mono ruční sprcha, DN , chrom HANSADUOJET S ruční sprcha, DN , chrom HANSAPUREJET Duo ruční sprcha, DN , chrom HANSATRIJET-S ruční sprcha, DN , bílá 6.246, chrom HANSATRIJET-S hlavová sprcha, DN , chrom HANSADUOJET S boční sprcha, DN , chrom HANSAPUREJET nástěnná tyč , chrom HANSAJET přívalová sprcha, DN 20 šířka: 150 mm , chrom HANSAJET přívalová sprcha, DN 15 šířka: 95 mm 9.142, chrom HANSA nástěnný přípojný oblouk, DN , chrom HANSA nástěnný přípojný oblouk, DN , chrom HANSA nástěnný držák sprchy 509, chrom HANSA nástěnný přípojný oblouk, DN , chrom HANSAJET celokovová nástěnná tyč nástěnná tyč 900 pro větší namáhání 3.893, chrom HANSAPREMIO souprava pro rohovou montáž pro nástěnnou tyč 2.252, chrom HANSA souprava pro rohovou montáž pro nástěnnou tyč 2.038, chrom HANSAPUREJET nástěnná tyč , chrom HANSAPUREJET sada s nástěnnou tyčí 900 mm HANSAPUREJET Mono sprchová hadice Silverjet 1750 mm, chromovaný vzhled 4.835, chrom HANSAPUREJET sada s nástěnnou tyčí 900 mm HANSAPUREJET Duo sprchová hadice Silverjet 1750 mm, chromovaný vzhled 5.531, chrom HANSAPREMIO nástěnná tyč , chrom HANSAJET sada s nástěnnou tyčí 900 mm ruční sprcha HANSATRIJET S HANSAJET sprchová hadice, 1600 mm , chrom HANSAJET sportovní hlavová sprcha, DN , chrom HANSA otočný výtok s přepínáním 2.294, ²) bílá HANSA teplovzdušní sušič rukou pro nástěnnou montáž , ²) bílá Dávkovač mýdla HANSA pro nástěnnou montáž, bateriový provoz 8.183, napouštěcí a vypouštěcí souprava HANSAFILL podomítková sada 5.860, chrom napouštěcí a vypouštěcí souprava HANSAFILL podomítková sada 6.570, připojovací hadice HANSAFILL 531,00 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

16 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom Sada pro konečnou montáž HANSAFILL 1.774, chrom Stojánkové připojení HANSA, G1/2 x G 3/ , chrom Stojánkové připojení HANSA, G1/2 x G 3/ , ²) chrom ²) chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSACLINICA-E elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) připojení pro studenou nebo smíšenou vodu bez odpadní soupravy HANSACLINICA-E elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) připojení pro studenou nebo smíšenou vodu bez odpadní soupravy HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) odpadní souprava (kov) a ovládání táhlem připojovací hadice HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) odpadní souprava (kov) a ovládání táhlem připojovací hadice HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) bez odpadní soupravy připojovací hadice HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) bez odpadní soupravy připojovací hadice HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) bez odpadní soupravy HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) připojení pro studenou nebo smíšenou vodu bez odpadní soupravy , , , , , , , , chrom HANSAMEDIPRO-E elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) připojení pro studenou nebo smíšenou vodu bez odpadní soupravy 9.127, HANSASHINE Display 2.602, chrom HANSARONDA Výtok do vany, DN 15 (G1/2) také ke kombinaci s HANSAMATRIX 3.632, chrom HANSA výtok do vany, DN , chrom HANSA výtok do vany, DN , chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSALIGNA pro misková umyvadla bez odpadní soupravy připojení HANSALIGNA jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet odpadní souprava (kov) připojení pomocí tlakových hadic HANSALIGNA pro umyvadlo XS, DN 15 odpadní souprava (kov) připojení HANSALIGNA bez odpadní soupravy připojení HANSALIGNA odpadní souprava (kov) připojení HANSALIGNA odpadní souprava (kov) připojení HANSALIGNA odpadní souprava (kov) připojení HANSALIGNA elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) vč. síťového trafa a přívodního kabelu odpadní souprava s push-ovládáním 9.688, , , , , , , , chrom HANSALIGNA elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) odpadní souprava s push-ovládáním , chrom HANSA Sada pro konečnou montáž 2.208, chrom HANSALIGNA Sada pro konečnou montáž umyvadlová páková nástěnná baterie, DN , chrom chrom chrom chrom HANSALIGNA Sada pro konečnou montáž nástěnná baterie pro umyvadlo k podomítkové instalaci, DN 15 HANSALIGNA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 3otvorové armatury pro vzdálené napouštění vany (HANSAFILL) bez soupravy pro napouštění vany HANSAFILL HANSALIGNA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 3otvorové armatury pro vzdálené napouštění vany (HANSAFILL) bez soupravy pro napouštění vany HANSAFILL hranatá růžice HANSALIGNA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 4otvorové armatury 6.656, , , , chrom HANSALIGNA Sada pro konečnou montáž pákové směšovací baterie pro všechny 4otvorové armatury hranatá růžice , chrom HANSALIGNA tříotvorová baterie odpadní souprava (kov) , chrom HANSALIGNA páková vanová baterie, DN 15 stojící na podlaze , chrom HANSALIVING Sada pro konečnou montáž bez regulace množství vody kulatá růžice, Ø 188 mm 6.192, chrom HANSALIGNA páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 6.740, chrom HANSALIGNA páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) pro nástěnnou montáž 8.582, chrom HANSALIGNA Výtok do vany, DN 15 (G1/2) také ke kombinaci s HANSAMATRIX 3.984, ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

17 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom HANSACANYON XS Elektronicky řízená jednootvorová baterie pro umyvadlo s nastavením teploty, DN 15 síťový provoz vč. síťového trafa a přívodního kabelu s odpadním sítkem připojovací hadice , chrom HANSACANYON Elektronicky řízená jednootvorová baterie pro umyvadlo s nastavením teploty, DN 15 síťový provoz vč. síťového trafa a přívodního kabelu s odpadním sítkem připojovací hadice , chrom HANSA uzavíratelná odpadní souprava, G 1 1/ , Podomítkové těleso HANSAVARIO Baterie s termostatem, DN 20 (G3/4) s předuzavíracími ventily , chrom chrom HANSATHERM Baterie s termostatem, DN 20 (G3/4) podomítkové těleso a Sada pro konečnou montáž pro beztlaké ohřívače bez přepínání HANSATHERM Baterie s termostatem, DN 20 (G3/4) podomítkové těleso a Sada pro konečnou montáž pro beztlaké ohřívače s přepínáním , , chrom HANSATHERM Baterie s termostatem, DN 20 (G3/4) podomítkové těleso a Sada pro konečnou montáž , Modifikační souprava pro podomítková univerzální tělesa Hansa , chrom HANSATEMPRA sprchová termostatická baterie, DN 15 (G1/2) speciální termostatická rukojeť k termické desinfekci , chrom HANSATEMPRA sprchová termostatická baterie, DN 15 (G1/2) speciální termostatická rukojeť k termické desinfekci , chrom HANSAPRISMA nástěnná baterie s termostatem pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) , chrom HANSAPRISMA nástěnná baterie s termostatem pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) , chrom HANSACARE termostatická umyvadlová baterie nástěnná, DN 15 (G1/2) bezpečnostní pojistka proti opaření při 38 C etážky, uzavíratelné 8.553, chrom HANSATEMPRA baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) , chrom HANSATEMPRA páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) speciální termostatická rukojeť k termické desinfekci , chrom HANSATEMPRA páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) speciální termostatická rukojeť k termické desinfekci , chrom HANSATEMPRA páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) vyprazdňování výtoku , chrom HANSATEMPRA páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) , chrom HANSATEMPRA páková nástěnná baterie pro umyvadlo/dřez, DN 15 (G1/2) vyprazdňování výtoku , chrom HANSATEMPRA sprchová termostatická baterie, DN 15 (G1/2) , chrom HANSATEMPRA sprchová termostatická baterie, DN 15 (G1/2) etážky, uzavíratelné , chrom HANSAMIX Sada pro konečnou montáž kulatá růžice, Ø 205 mm vhodné k HANSAVARIO termostatu 0804/0805 DN 20 (G3/4) 4.057, chrom renovační řešení HANSAMIX pro termostat s uzavíracím ventilem 6.154, chrom renovační řešení HANSAMIX pro termostat s uzavíracím ventilem a přepínačem 8.247, chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSATWIST XL plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST XL otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST XL plná páka (kov) připojení pomocí tlakových hadic bez odpadní soupravy HANSATWIST XL otevřená páka (kov) připojení bez odpadní soupravy HANSATWIST XL plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST XL otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST plná páka (kov) připojení pomocí tlakových hadic bez odpadní soupravy HANSATWIST otevřená páka (kov) připojení pomocí tlakových hadic bez odpadní soupravy HANSATWIST jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST jednootvorová páková baterie, DN 15 pro bidet otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení 3.810, , , , , , , , , , , , , ,00 70 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

18 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana chrom chrom chrom HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody připojení HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 třmenová páka pro beztlaké ohřívače vody připojení HANSATWIST plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení 5.410, , , chrom HANSATWIST otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení 4.161, chrom HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 připojení 4.643, chrom HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 třmenová páka připojení pomocí tlakových hadic 4.643, chrom HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 připojení 6.081, chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 třmenová páka připojení pomocí tlakových hadic HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 plná páka (kov) připojení pomocí tlakových hadic HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 třmenová páka připojení pomocí tlakových hadic HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 pro beztlaké ohřívače vody připojení HANSATWIST jednootvorová páková baterie pro dřez, DN 15 třmenová páka pro beztlaké ohřívače vody připojení HANSATWIST s funkční sprchou plná páka (kov) připojení HANSATWIST s funkční sprchou otevřená páka (kov) připojení HANSACOBRA elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) vč. síťového trafa a přívodního kabelu připojovací hadice HANSACOBRA elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) připojovací hadice HANSACOBRA elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) vč. síťového trafa a přívodního kabelu bez odpadní soupravy připojovací hadice HANSACOBRA elektronická baterie bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) bez odpadní soupravy připojovací hadice HANSACOBRA elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) vč. síťového trafa a přívodního kabelu pro beztlaké ohřívače vody HANSACOBRA elektronická baterie síťový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) vč. síťového trafa a přívodního kabelu pro beztlaké ohřívače vody HANSACONCERTO bezdotykové ovládání pisoáru bateriový provoz řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek) HANSACONCERTO Podomítková sada splachovače pro pisoáry, DN 15 bateriový provoz s předuzavíracími ventily HANSACONCERTO podomítkové těleso, DN 15 pro podomítkovou sprchovou termostatickou baterii s předuzavíracími ventily 6.081, , , , , , , , , , , , , , , , chrom HANSACONCERTO Sada pro konečnou montáž pisoárových armatur, DN 15, síťový provoz vč. síťového trafa a přívodního kabelu , chrom HANSACONCERTO Sada pro konečnou montáž pisoárových armatur, DN 15, bateriový provoz 9.412, chrom chrom chrom HANSATWIST plná páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST otevřená páka (kov) odpadní souprava (kov) připojení HANSATWIST plná páka (kov) bez odpadní soupravy připojení 6.542, , , chrom HANSATWIST otevřená páka (kov) bez odpadní soupravy připojení 6.230, chrom HANSATWIST páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) plná páka (kov) 3.502, chrom HANSATWIST páková sprchová baterie, DN 15 (G1/2) třmenová páka 3.502, chrom HANSAPRADO nástěnná páková baterie pro dřez, DN , chrom HANSATWIST nástěnná páková baterie pro dřez, DN , chrom HANSATWIST nástěnná páková baterie pro dřez, DN 15 třmenová páka 4.179, chrom HANSATWIST páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) plná páka (kov) 4.306, chrom HANSATWIST páková vanová baterie, DN 15 (G1/2) otevřená páka (kov) 4.306, ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

19 Obj.č. Barva Popis výrobku Cena Kč Strana ²) chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom chrom HANSAVAROX základní jednotka, kompaktní řešení, DN 15 podomítkové těleso bez předuzavíracích ventilů HANSAVAROX základní jednotka, kompaktní řešení, DN 15 podomítkové těleso s předuzavíracími ventily HANSAVAROX PRO funkční jednotka s dekorační sadou k HANSALOFT pákové vanové baterii bez ovládací páky bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX PRO funkční jednotka s dekorační sadou k HANSALOFT pákové vanové baterii bez ovládací páky bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX PRO funkční jednotka s dekorační sadou k HANSADESIGNO vanové pákové baterii bez ovládací páky bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX PRO funkční jednotka s dekorační sadou k HANSADESIGNO vanové pákové baterii bez ovládací páky bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX PRO funkční jednotka s dekorační sadou vanová páková baterie pro HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSAFORM, HANSATWIST, HANSAPOLO, HANSAPICO bez ovládací páky bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX PRO funkční jednotka s dekorační sadou vanová páková baterie pro HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSADISC, HANSAVANTIS, HANSAPINTO, HANSAPRIMO bez ovládací páky bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou k HANSALOFT pákové sprchové baterii bez ovládací páky bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka bez přepínání Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou k HANSALOFT pákové sprchové baterii bez ovládací páky bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka bez přepínání Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou k pákové sprchové baterii HANSADESIGNO bez ovládací páky bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka bez přepínání Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou k pákové sprchové baterii HANSADESIGNO bez ovládací páky bezšroubová růžice funkční jednotka bez přepínání kulatá růžice, Ø 170 mm Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou páková sprchová baterie pro HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSAFORM, HANSATWIST, HANSAPOLO, HANSAPICO bez ovládací páky bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka bez přepínání 2.652, , , , , , , , , , , , , chrom Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou páková sprchová baterie pro HANSALIGNA, HANSASTELA, HANSARONDA, HANSAFORM, HANSATWIST, HANSAPOLO, HANSAPICO bez ovládací 4.675,00 páky bezšroubová růžice funkční jednotka bez přepínání kulatá růžice, Ø 170 mm ²) chrom HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSAPOLO 4.150, ²) chrom HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové sprchové baterii HANSAPOLO 2.791, ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom ²) chrom HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO se zabezpečením proti zpětnému toku bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO se zabezpečením proti zpětnému toku bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSADESIGNO bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka bez přepínání Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) s integrovanou regulací množství vody bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka bez přepínání Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) s integrovanou regulací množství vody bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka bez přepínání Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) s integrovanou regulací množství vody a zabezpečením proti zpětnému toku bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) s integrovanou regulací množství vody a zabezpečením proti zpětnému toku bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) s integrovanou regulací množství vody bezšroubová růžice kulatá růžice, Ø 170 mm funkční jednotka s přepínáním Funkční jednotka HANSAVAROX s dekorační sadou HANSALIVING baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) s integrovanou regulací množství vody bezšroubová růžice hranatá růžice, 150x150mm funkční jednotka s přepínáním , , , , , , , , , , , ²) chrom HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSAPRADO se zabezpečením proti zpětnému toku 6.392, ²) chrom HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové vanové baterii HANSAPRADO 5.023, ²) chrom HANSAVAROX funkční jednotka s dekorační sadou k pákové sprchové baterii HANSAPRADO 3.382,00 ¹) Cena na vyžádání ²) K dodání do

HANSA CENNÍK 2013 PRE SLOVENSKÚ REPUBLIKU skrátená verzia OD 1.4.2013

HANSA CENNÍK 2013 PRE SLOVENSKÚ REPUBLIKU skrátená verzia OD 1.4.2013 HANSA CENNÍK 2013 PRE SLOVENSKÚ REPUBLIKU skrátená verzia OD 1.4.2013 FILOZOFII, KTEROU SE ŘÍDÍME, POCÍTÍTE VE VŠEM, CO DĚLÁME. KVALITA BEZ KOMPROMISÙ HANSA dodává na trh nejlepší kvalitu: To je kritérium,

Více

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT.

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. MÁTE MOŽNOST VOLBY: NÁPADNÝ SPOLEČNÍK? VYSOCE KOMFORTNÍ: S TŘMENOVOU PÁKOU. s třmenovou pákou je nejen opticky výrazná, ale také velmi příjemná na uchopení.

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA

poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA DŮSLEDNĚ STÁLE ODPOVĚDNĚ 100 LET INOVACÍ HANSA UDÁVÁ KROK CHRÁNÍME TO, CO NÁS INSPIRUJE. HANSA má za sebou již více než 100 let a ve svém oboru se řadí k vedoucím

Více

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 REJSTŘÍK Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16... 10 010 05-00 31 1.166,00 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 16 021 45 6, 8, 10, 12, 15 15.765,00 10 105 05-00 31

Více

water style HANSADESIGNO. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com

water style HANSADESIGNO. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com water style. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com DOMOVE, SLADKÝ STYLOVÝ DOMOVE. Doma. Jakých prvních deset slov vás napadne, když se řekne příjemný pocit? Domov

Více

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat.

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33552 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33558 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33559 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33557 Eurostyle Páková umyvadl.

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33347 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32366 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32427 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32443 Tenso Páková umyvadl. bat., DN

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-09/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm, průtok 8 l/min 3.1270.1.004.221.1

Více

HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ.

HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSABLUEBOX S PRODUKTEM HANSABLUEBOX SI INS POD OMÍTKOU. INSTALUJETE SI SPOK Důsledky rozhodnutí, která se přijímají během plánování a zařizování nové koupelny, mají dlouhodobé

Více

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody Oblast použití Ideální ve spojení s beztlakovým průtokovým ohřívačem vody > > Umyvadla > > Výlevky > > Kuchyně > > Sprcha Informace o výrobku 1 / 19 Dotazy k výrobku: 596 550 207 AEB AEN END EWT SMB SME

Více

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život.

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. filozofii, kterou Se řídíme, pocítíte ve všem, co děláme. kvalita BeZ kompromisů hansa dodává na trh nejlepší kvalitu: to je kritérium, které si sami stanovujeme

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2017 10 Doplňky Doplňky Termo Duální 10 systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-03/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm 3.1270.1.004.221.1 s automatickou

Více

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji!

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! AKČNÍ PODZIM ZIMA 2010 platí do 31. 12. 2010 ceny jsou včetně DPH Oras Cubista 2816F Světová novinka! Zaváděcí cena: 8 280,- Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! Váš prodejce: Firma Oras je

Více

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Produktové vlastnosti baterií Kuchyňské baterie Dornbracht nabízejí

Více

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné Kapitola 14 Ventily a baterie MCM 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné 200 samouzavírací pedálové ventily MCM 201 výtoková ramínka 202 náhradní

Více

Axor Starck Organic. Umyvadlo strana 25.2 Bidet strana 25.4. Armatury na okraj vany. Vana strana 25.4. strana 25.6. Armatury na vanový sokl

Axor Starck Organic. Umyvadlo strana 25.2 Bidet strana 25.4. Armatury na okraj vany. Vana strana 25.4. strana 25.6. Armatury na vanový sokl Axor Starck Organic Umyvadlo strana 25.2 Bidet strana 25.4 Vana strana 25.4 Armatury na okraj vany strana 25.6 Armatury na vanový sokl strana 25.7 Sprcha strana 25.8 Termostaty, ventily, přepínače strana

Více

Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu

Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu ST3002 baterie páková na studenou vodu s otočným ramínkem 199,00 Kč 150,00 Kč ST3042 bidetová páková baterie ST3041 páková stojánková

Více

KLUDI NEWS

KLUDI NEWS KLUDI NEWS 1. 4. 2015 - novinky pro rok 2015 - připomínka několika novinek 2014 Ing. Martin KOPTIŠ martin.koptis@kludi.cz 602 32 84 86 KLUDI PUSH TERMOSTAT pro 88011 Cena 2-cestné verze 13 190,- Kč bez

Více

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu. VODOVODNÍ

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2014/15 2 Obsah Novinky 2014 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Kuchyňský program Baterie KLUDI ADLON 33 KLUDI AMPHORA

Více

TARA ULTRA Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar

TARA ULTRA Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar 2017/2018 2 KUCHYŇSKÉ BATERIE 33800875-00 TARA ULTRA 15 166 Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar 33826875-00 TARA ULTRA 15 972 Kč baterie k oplachovací spršce 27719970-00, otočný výtok o 360,

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2013 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

dp Danex-plast Cena A

dp Danex-plast Cena A Cena A R 7100 RIVER - časové baterie UMYVADLOVÉ, DŘEZOVÉ - stojánkové, nástěnné Stojánkový časový umyvadlový výtokový ventil se spořičem průtoku a systémem MTC 1 279 1 889 R 715/61 R 00710/3 R 00715/2

Více

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu.

Více

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny.

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. KATALOG GROHE 2013 CENÍK GROHE 2013, verze 1.0 Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. obsah Obsah strana Koupelnové armatury Allure 4 Quadra

Více

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti Cena A Ravak - baterie SUZAN cena A MOC bez DPH vč. DPH baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti SN 012.00 817 1 088 UMYVADLOVÁ stojánková - s výpustí SN 011.00 892

Více

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm Cena A Ravak - baterie SUZAN baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti SN 012.00 824 1 217 UMYVADLOVÁ stojánková - s výpustí SN 011.00 893 1 319 UMYVADLOVÁ stojánková

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2010 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ ONNECT CONNECT BLUE BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE, KTERÁ VÁM BUDE ŠETŘIT VODU, ENERGII A PENÍZE 100% Technologie Click = ÚSPORA. 50% 0%» Klasické

Více

Ceník novinek 10/2017 CZK

Ceník novinek 10/2017 CZK Ceník novinek 10/2017 hansgrohe sortiment pro koupelny Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a rozumějí se jako doporučené prodejní ceny pro konečného spotřebitele vycházející ze Všeobecných obchodních podmínek.

Více

HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR

HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE Co slibuje jejich design, splňuje jejich celková koncepce: otevírá nové dimenze. Inteligentně vytvořená, multifunkční a trvale komfortní koupelna nejenže vypadá futuristicky,

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2013 2 Obsah Novinky 2013 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Koupelnový program Baterie KLUDI ADLON 31 KLUDI AMBA 36 KLUDI

Více

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

CENÍK NOVINEK N 10/2017 0 1 FORM FOLLOWS L O PERFECTION E CENÍK NOVINEK N 10/2017 0 1 FORM FOLLOWS L O PERFECTION E Hansgrohe CS s.r.o. / Dornych 47 / CZ 617 00 Brno / Česká Republika Tel. +420 511 120550

Více

chrom chrom

chrom chrom GESSI via manzoni 38601.031 38603.031 38607.031 7 242 Kč Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadičkami 3/8. Délka ramínka 127 mm. 6 766 Kč 38605.031, baterie umyvadlová bez výpusti 38701.031

Více

Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK

Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.03.2014 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Obsah Změny 2014 / Kategorie dodacích lhůt (DC) IV - VII MEM 001-042

Více

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A S P R C H O V Ý P R O G R A M D O P L Nˇ K Y vybrané produkty kolekcí via Solferino,Via Manzoni a Via Tortona, jsou technologicky

Více

kapitola 17 - vodovodní baterie a příslušenství

kapitola 17 - vodovodní baterie a příslušenství kapitola 17 - vodovodní baterie a příslušenství 2015 17 Vodovodní baterie Elba Art. GJ.3401 / GJ.3401-B stojánková umyvadlová baterie s automatickou výpustí dtto - bez automatické výpusti Art. GJ.3402

Více

HL Zápachové uzávěrky 5/4" DN40 = DN32 = DN32 = DN40 = 280 DN32 DN32 = 350 DN40 DN40 = 350 DN32 = 90 DN40 = 95

HL Zápachové uzávěrky 5/4 DN40 = DN32 = DN32 = DN40 = 280 DN32 DN32 = 350 DN40 DN40 = 350 DN32 = 90 DN40 = 95 = 80-315 = 80-315 = 350 = 350 = 280 = 285 29 = 50-250 = 50-220 HL Zápachové uzávěrky 2. Umyvadla = 95 = 90 2 HL Umyvadlové zápachové uzávěrky Základní informace k projektování a montáži Oproti běžným zápachovým

Více

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat.

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 34196 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 19258 Grohtherm

Více

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA KATALOG 2014 obsah OBSAH 4 6 8 10 QUADRA 11 LINEARE 12 EUROCUBE 13 EURODISC COSMOPOLITAN 14 ESSENCE 16 CONCETTO 17 EUROSTYLE COSMOPOLITAN 18 EUROSTYLE 19 EUROSMART COSMOPOLITAN 20 EUROSMART 22 BAULLOP

Více

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 /20 Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 Internet: www.kludi.cz E-Mail: info@kludi.cz Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 D-58685 Menden

Více

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud V koupelně se obracíme zády ke všednosti. Užíváme si zde vzácné, velmi osobní chvilky. Jen zřídka jsme si

Více

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY A VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE KARTELL by LAUFEN volně

Více

STENO. stojánková umyvadlová bez výpustě. stojánková bidetová bez výpustě. stojánková umyvadlová s otočným ramínkem

STENO. stojánková umyvadlová bez výpustě. stojánková bidetová bez výpustě. stojánková umyvadlová s otočným ramínkem STENO STENO steno keramická hlava SEDAL D 35 mm ST 3041 stojánková umyvadlová bez výpustě 97,4 45 ST 3042 stojánková bidetová bez výpustě 112,5 135 ST 3043 stojánková umyvadlová s otočným ramínkem 16 118

Více

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS OBJEVTE SVÉ NOVÉ JÁ S ČISTÝM POŽITKEM ZE SPRCHOVÁNÍ. Sprchování tak je mnohem víc než jen každodenní rituál péče o tělo. Pod sprchou se konečně opět stáváme

Více

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Be inspired by Danish Design Tradition t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Inspirovány klasickým a romantickým stylem moderního venkova, jsou baterie řady Tradition dánského výrobce Damixa perfektním

Více

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019 SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA nyní také jako termostat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/471100, tschechisch,

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství Být napřed kvalitou, nikoliv cenou SBA PRO (Sanitary Bath Accessories Professional) je relativně mladá, dynamicky se rozvíjející značka v oblasti

Více

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa Ceny bez DPH Země Číslo položky Popis původu platné od 1.1.2015 01042183 010362 mix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie 174,98 01042186 010374 medica umyvadlová stojánková páková baterie 184,58 01082183

Více

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez.

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. dřezy 84 Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. Lze si snad představit dřez značky Teka bez dřezové baterie Teka? Jsou vyrobeny dle nejpřísnějších jakostních standardů divizí koupelen skupiny Teka.

Více

E-Kompaktní průtokový ohřívač CFX-U

E-Kompaktní průtokový ohřívač CFX-U Oblast použití Jedno odběrné místo: > Kuchyňský dřez > Umyvadlo > Dvojumyvadlo Více odběrných míst: > Sprcha a umyvadlo Informace o výrobku 1 / 5 Dotazy k výrobku: 596 550 207 Energetická třída A (s Multiple

Více

Odtoky pro umyvadla a bidety. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Odtoky pro umyvadla a bidety. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Odtoky pro umyvadla a bidety CZ 3/5 Ceník 205 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Odtoky a zápachové uzávěry podle DIN EN 274, pro umyvadla a bidety designové varianty a příslušenství. Vysoce kvalitní

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 66,00 Kč

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 66,00 Kč 2 KS Druh aktuální Produktové číslo Popis (typ produktu Rozšířený popis Technický popis Vhodné pro Set5 3 Cena CZK bez DPH 4 5 A505119507 Ventil jednocestný : 3512810043101 : 3511810043001 33,00 Kč A505324600

Více

Odtoky pro umyvadla a bidety. Odvodňovací technika. CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny.

Odtoky pro umyvadla a bidety. Odvodňovací technika. CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. V2 Odtoky pro umyvadla a bidety Odvodňovací technika CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. Odtoky a zápachové uzávěry podle DIN EN 274, pro umyvadla a bidety

Více

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace. 03/10 KK2331000 EASY-Box

Více

GROHE RAPIDO T GROHE RAPIDO E

GROHE RAPIDO T GROHE RAPIDO E GROHE RAPIDO T GROHE RAPIDO E PODOMÍTKOVÁ ŘEŠENÍ THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology pracující na mimořádně odolném povrchu chránícího naše baterie GROHE StarLight. MASTERS OF TECHNOLOGY Zaměstnanci

Více

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly, vybavovací sady a příslušenství pro produktové skupiny: Odtoky pro vany a sprchové

Více

CENÍK SANITÁRNÍ TECHNIKY 2008

CENÍK SANITÁRNÍ TECHNIKY 2008 CENÍK SANITÁRNÍ TECHNIKY 2008 Automatické splachovače pisoárů SLP 02K 01022 Splachovač pisoáru s montážní krabicí 3.630,- SLP 02KZ 01023 Varianta SLP 02K s integrovaným zdrojem 4.270,- SLP 06K 01062 Bateriový

Více

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort Armatury Concept 100 Váš zaručený komfort Když je vše, jak má být Technické řešení, komfort, design nebo příznivá cena? S armaturami Concept 100 získáte jednoduše vše. Celá série vyniká estetickým, nadčasovým

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus. aktuální Produktové číslo.

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus. aktuální Produktové číslo. 2 KS Druh aktuální Produktové číslo Popis (typ produktu Rozšířený popis Technický popis Vhodné pro Set5 3 4 5 A505119507 Ventil jednocestný : 3512810043101 : 3511810043001 A505324600 Rucní sprcha drez

Více

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45 Podomítkové systémy ÚVOD 2 KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI JEDNODUCHÉ UNIVERZÁLNÍ ESTETICKÉ Široká nabídka výrobků KLUDI vytváří možnosti pro různorodé zapojení sprchových a vanových

Více

Předstěnová/splachovací technika

Předstěnová/splachovací technika Viega Mono CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Předstěnová/splachovací technika Předstěnové bloky pro individuální předstěnová řešení k zazdění a obezdění pro jednotlivou nebo řadovou montáž. Mono blok

Více

RAF vodovodní beterie BC OC OB Vyobrazení Označení Popis výrobku chrom bílá-chrom chrom-zlato bílá-zlato Mj Účto sk. Klasické baterie Rio

RAF vodovodní beterie BC OC OB Vyobrazení Označení Popis výrobku chrom bílá-chrom chrom-zlato bílá-zlato Mj Účto sk. Klasické baterie Rio RAF vodovodní beterie BC OC OB Vyobrazení Označení Popis výrobku chrom bílá-chrom chrom-zlato bílá-zlato Mj Účto sk. Klasické baterie Rio 1001 Umyvadlová klasická baterie 1 381,00 x x x ks RAF_1 stojánková

Více

E-Kompaktní průtokový ohřívač CEX

E-Kompaktní průtokový ohřívač CEX Einsatzbereiche Oblast použití Einzelversorgung: Jedno odběrné místo: > Küchenspüle Kuchyňský dřez > Waschtisch Umyvadlo > Doppelwaschtisch Dvojumyvadlo > Výlevka Více odběrných míst: > Sprcha a umyvadlo

Více

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Odtoky pro, výlevky a přístroje CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Odtoky, zápachové uzávěry a příslušenství pro, výlevky a přístroje, podle DIN EN 274. Vysoce kvalitní technické vybavení

Více

Kapitola 17. Vodovodní baterie a příslušenství. 234 vodovodní baterie ELBA. 236 výtokové ventily GAMMA. 237 baterie k průtokovým ohřívačům

Kapitola 17. Vodovodní baterie a příslušenství. 234 vodovodní baterie ELBA. 236 výtokové ventily GAMMA. 237 baterie k průtokovým ohřívačům Kapitola 17 Vodovodní baterie a příslušenství 234 vodovodní baterie ELBA 236 výtokové ventily GAMMA 237 baterie k průtokovým ohřívačům 238 výtokové sprchy 240 sprchové sety 241 sprchové hadice 242 příslušenství

Více

VODOVODNÍ BATERIE SPRCHOVÝ SORTIMENT KATALOG 2018/19

VODOVODNÍ BATERIE SPRCHOVÝ SORTIMENT KATALOG 2018/19 VODOVODNÍ BATERIE SPRCHOVÝ SORTIMENT KATALOG 2018/19 Společnost M & Z Rubinetterie byla založena v roce 1973. Je považována za jednoho z nejvýznamnějších výrobců sprchového programu, koupelnových a kuchyňských

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 2,38

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 2,38 A505119507 Ventil jednocestný plus: 3512810043101 : 3511810043001 plus --- A505324600 Rucní sprcha drez bat plus: 3512810043101 : 3511810043001 plus 23,81 A505710203 Závazí stoj drez se sprskou plus: 3512810043101

Více

RETTANGOLO T. Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8. Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8

RETTANGOLO T. Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8. Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 série RETTANGOLO T 20301 Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 11 394 Kè 14 811 Kè 20303 Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 13 053 Kè 16 971

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Suzan Rosa Neo Termo Sprchy a příslušenství Kuchyňské baterie Slovo design je dnes skloňováno naprosto všude. Vše má super design, nový design, unikátní design.

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní baterie a doplňky KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ www.ravak.cz Seznam náhradních dílů Suzan SN páka Suzan X07P040 Cena bez DPH: 130,- Cena s DPH: 157,- SN těsnění se sítkem ¾ X07P048 SN perlátor 24 X07P045

Více

Ceník VIGOUR 2014. keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství

Ceník VIGOUR 2014. keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství Ceník VIGOUR 20 keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství Zkratka 1 Název DPC bez DPH strana VIGCLIVN VIGDTOPN VIGDTOPSTYHS VIGCLIVNSWB VIGCLIVNS VIGDTOPSTYS VIGCLIVNBD VIGDTOPNBD VIGCLIVNTB VIGCLIVNB

Více

INSTALATÉRSTVÍ FILIPI

INSTALATÉRSTVÍ FILIPI INSTALATÉRSTVÍ FILIPI Přehled výrobků KATALOG LEDEN 2014 Kuchyňské baterie Dřezy Vodovodní baterie WC sedátka Sprchový program webové stránky: www.instalatérstvi-filipi.cz email: j.filipi@email.cz telefonní

Více

Předstěnová/splachovací technika

Předstěnová/splachovací technika T4 Viega Mono Předstěnová/splachovací technika CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. Předstěnové bloky pro individuální předstěnová řešení k zazdění a obezdění

Více

Předstěnová/splachovací technika T7 Náhradní díly a přítokové příslušenství

Předstěnová/splachovací technika T7 Náhradní díly a přítokové příslušenství Ceník 2012 - SK Předstěnová/splachovací technika Náhradní díly a přítokové příslušenství Pro všechny komponenty předstěnové techniky Viega je zaručen dlouhodobý nákup náhradních dílů. EAN-Code Číslo EAN

Více

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás WWW..CZ Sledujte nás WWW..SK Termostaty GROHTHERM 1000 100 % COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. Nový web optimalizovaný pro mobily, tablety a počítače. Více o termostatech najdete online na www.grohe.cz a www.grohe.sk

Více

KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU

KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU 01 S1 / S2 SPRCHOVÁ NÁSTĚNNÁ BATERIE CHROM 150MM Sprchová nástěnná baterie bez sprchové sady, Provedení: chrom, výška: 120 mm, šířka: 180 mm, hloubka: 130 mm, záruka na těsnost kartuše: 5 let, typ: sprchová,

Více

Vodovodní baterie a doplňky (298-323)

Vodovodní baterie a doplňky (298-323) Opera Harmonie tvaru 300 Sonata Síla a půvab 304 Balletto Víc než zlatý střed 306 Vittoria Solidně a úsporně 312 Viking Sebevědomé mládí 314 Doplňky Hlavice, sprchové sady, hadice a další Vodovodní baterie

Více

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život.

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. FilozoFii, kterou se řídíme, poznáte ve všem, co děláme. prožitek z vody značka HaNSa reprezentuje záměr nejen vytvářet armatury, ale utvářet i vodu. záměr, který

Více

My Catalogue. Index Grohtherm 1000 Termost. vanová bat., DN Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat.

My Catalogue. Index Grohtherm 1000 Termost. vanová bat., DN Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 34155 Grohtherm 1000 Termost. vanová bat., DN 15 34143 Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat., DN 15 34151 Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat., DN 15 34160 Grohtherm

Více

Akce Podzim 2012 vč.dph bez mtž. Akce Podzim 2012 vč.dph s mtž. běžná cena s DPH 20% kod set popis - veškeré výrobky v barvě bílá

Akce Podzim 2012 vč.dph bez mtž. Akce Podzim 2012 vč.dph s mtž. běžná cena s DPH 20% kod set popis - veškeré výrobky v barvě bílá kod set popis - veškeré výrobky v barvě bílá Akce Podzim 2012 vč.dph bez mtž. Akce Podzim 2012 vč.dph s mtž. běžná cena s DPH 20% 234262###0001 Alma Ocelová vana 160 x 75 cm 5 054 4 801 5 946 234262###0101

Více

single-lever basin mixer

single-lever basin mixer 410230575 single-lever basin mixer 416710575 single-lever bath and shower mixer 6785005-00 bath-shower set 1S Nádech luxusu NEW Kombinací luxusu a extravagance můžete vylepšit svůj koupelnový interiér.

Více

kapitola 17 - vodovodní baterie a příslušenství

kapitola 17 - vodovodní baterie a příslušenství kapitola 17 - vodovodní baterie a příslušenství 2013 17 Vodovodní baterie Elba Art. GJ.3401 / GJ.3401-B stojánková umyvadlová baterie s automatickou výpustí dtto - bez automatické výpusti Art. GJ.3402

Více

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Termostaty Hansgrohe Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Komfortní, bezpečné a krásné: Nové termostaty Ecostat od Hansgrohe Při sprchování a koupání pociťujeme jako příjemný pouze velmi omezený teplotní

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Svoboda čistých tvarů Designové koupelny s kolekcí EDITION 90 značky KEUCO Kruh se setkává se čtvercem: zařízení koupelen EDITION 90 firmy KEUCO spojuje v opulentní hře kulaté a hranaté tvary s výrazným

Více

SLP 02NP 42024 Piezo splachovač pisoáru, 24V DC 5 010,00

SLP 02NP 42024 Piezo splachovač pisoáru, 24V DC 5 010,00 Ceník sanitární techniky platný od 1.3.2015 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH. Název Obj. č. Popis Kč/ks Automatické, radarové a piezo splachovače pisoárů SLP 02K 01022 Automatický splachovač pisoáru s elektronikou

Více

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit

Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Chytré a štíhlé. Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit Bezdotykové umyvadlové baterie Geberit v plné míře využívají všech předností montážních prvků Geberit. Uživatel vidí před stěnou pouze ty nejzákladnější

Více

Předstěnová/splachovací technika. T4 Viega Mono

Předstěnová/splachovací technika. T4 Viega Mono Předstěnová/splachovací technika T4 Viega Mono T4 Předstěnové bloky k zazdění a obezdění pro jednotlivou nebo řadovou montáž Individuální řešení předstěny při stavbě za mokra při vysokém montážním komfortu.

Více

E-Malý průtokový ohřívač M

E-Malý průtokový ohřívač M Oblast použití Jedno odběrné místo: > Umyvadlo > Komerční sanitární prostory > Kuchyňky, přípravny ( 6-7) > Dřez ( 6-7) Informace o výrobku 1 / 5 Dotazy k výrobku: 596 550 207 Energetická třída A 3 4 6

Více

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 13:19 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. Odvodňovací technika. CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny.

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. Odvodňovací technika. CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Odtoky pro, výlevky a přístroje Odvodňovací technika V3 CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Odtoky, zápachové uzávěry a příslušenství pro, výlevky a přístroje, podle DIN EN 274. Vysoce kvalitní technické

Více

Dokonalost pro náročné. F3 a F5 nové řady armatur pro mytí a sprchování

Dokonalost pro náročné. F3 a F5 nové řady armatur pro mytí a sprchování 1 Dokonalost pro náročné F3 a F5 nové řady armatur pro mytí a sprchování 2 3 Obsah Franke Water Systems 04 Nové řady Franke 06 Řada F3 08 Řada F5 10 FRAMIC inside 12 Optoelektronika 14 Systémový box Franke

Více

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu Spolu perfektní KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu 46 Po dokonalé baterii jsme zdokonalili i dřez BRILANTNÍ ŘEŠENÍ V KWC se snažíme dosáhnout dokonalosti ve všem, co vyrábíme. Naším cílem

Více

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura PROTRONIC-S Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura Doplňující bezdotykové výrobky pro bezdotykový mycí prostor Vysoušeč rukou RODX310 Zásobník na papírové utěrky RODX630 Dávkovač mýdla

Více

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Komfort na všech úrovních.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Komfort na všech úrovních. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Komfort na všech úrovních. 02 Hansgrohe ComfortZone Dopřejte si více prostoru. S armaturami Metris, Talis a Focus. Koupelna je již dlouho něco víc než jen místnost pro

Více