AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. Strepfen. 89 Kč. 154 Kč. TEREZIA Hlíva ústřičná + lactobacily FORTE ATB 10 kapslí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. Strepfen. 89 Kč. 154 Kč. TEREZIA Hlíva ústřičná + lactobacily FORTE ATB 10 kapslí"

Transkript

1 AKČNÍ NABÍDKA Platnost od do Lékárny pro Vaše zdraví Suchý kašel Vitamíny pro děti Robitussin Junior 100 ml sirup 110 Kč 89 Kč STOP SUCHÉMU KAŠLI efektivní úleva od suchého dráždivého kašle. Speciálně pro děti již od 2 let s příjemnou višňovou příchutí. V nabídce také ROBITUSSIN ANTITUSSICUM na suchý dráždivý kašel pro dospělé a děti od 6 let za 109 Kč. Robitussin Junior na suchý dráždivý kašel 3,75 mg/5 ml, Robitussin Antitussicum na suchý dráždivý kašel 7,5 mg/5 ml, sirupy, obsahují dextromethorphani hydrobromidum monohydricum. Léky k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. RAKYTNÍČEK příchuť rakytník multivitaminové želatinky, 70 ks 238 Kč 199 Kč Multivitaminové želatinky s rakytníkem. Skvělá chuť díky obsahu ovocné šťávy. Obsahuje 9 vitaminů. Rakytník, jako přírodní zdroj vitaminu C, podporuje obranyschopnost organizmu a snižuje únavu. Bez konzervačních látek, přidaného barviva, sladidel a lepku. Doplněk stravy. V akci také příchutě hruška 60 ks a višeň 60 ks. Bolest v krku Imunita Strepfen pomeranč bez cukru 8,75 mg 24 pastilek 192 Kč 154 Kč Rychle a dlouhodobě uleví od zánětu a otoku v krku. Tlumí bolest v krku až na 3 hodiny. Vhodný pro diabetiky. Obsahuje flurbiprofen, který působí proti zánětu. Lék k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. O případných rizikách a nežádoucích účincích se poraďte s lékařem nebo s lékárníkem. TEREZIA Hlíva ústřičná + lactobacily FORTE ATB 10 kapslí 109 Kč 89 Kč Vhodné při a po užívání antibiotik. Hlíva ústřičná působí jako prebiotikum (výživa) pro živé mikroorganizmy a prodlužuje jejich životnost. Obsahuje 3 probiotické kmeny a 20 mld probiotik v denní dávce. Doplněk stravy. V akci také balení 60 a 180 kapslí.

2 Lékárny pro Vaše zdraví,,vážení zákazníci, všichni víme, že nový rok začíná s předsevzetím. Proto jsme si pro Vás připravili zvýhodněnou nabídku na NicoretteSprey, se kterým bude jednoduché přestat kouřit. Potřebujete rychle zhubnout? Vyzkoušejte Bioaktivní Duo Slim. Přijedete z lyžovačky nachlazení? Připravili jsme si pro Vás léky a doplňky stravy, které Vás zaručeně vyléčí PharmDr. Dana Trčková, ředitelka MEDICON Pharm Preventivně a od prvních příznaků Oscillococcinum 6 dávek 205 Kč 159 Kč Preventivně a od prvních příznaků Oscillococcinum granule 30 1 g 680 Kč 569 Kč ž preventivně a od prvních příznaků ž léčba pro celou rodinu ž bez věkového omezení Oscillococcinum, homeopatický léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. ž preventivně a od prvních příznaků ž léčba pro celou rodinu ž bez věkového omezení Oscillococcinum, homeopatický léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Suchý a dráždivý kašel Drosetux neo sirup 150 ml 170 Kč 139 Kč Vlhký i suchý kašel Stodal sirup 200 ml 180 Kč 139 Kč NOVINKA Léčba suchého a dráždivého kašle. Pro děti od narození a dospělé. Vhodný i pro těhotné a kojící ženy. Neobsahuje alkohol. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičněv homeopatii k léčbě suchého kašle, dráždivého kašle nebo jiných forem neproduktivního kašle. K vnitřnímu užití. U dětí do 2 let by měla být léčba kašle vždy konzultována s lékařem. Léčivý rostlinný přípravek. Účinný na suchý i vlhký kašel. Neobsahuje umělá sladidla. Rodinné balení 200 ml. Léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

3 Efektivní léčba rýmy 289 Kč 209 Kč Přírodní mořská voda pro miminka od narození do 3 let. Speciální tryska bezpečná pro nejmenší nosánky. Určeno pro každodenní hygienu nosu jako prevence rýmy anebo doplněk při její léčbě. V akci též: Stérimar 100 ml Přírodní mořská voda ve spreji. Určeno pro každodenní hygienu nosu všech věkových kategorií. Vhodný jako prevence rýmy anebo doplněk při její léčbě. Výhodné rodinné balení. Zdravotnický prostředek, CE Imunita dětí HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem příchuť hruška 100 ml 249 Kč 209 Kč Sirup vyrobený až z 1 kg ovoce. Obsahuje hlívu s deklarovaným množstvím betaglukanů 118,2 mg v 1 lžičce. Obsažený rakytník podporuje imunitu. Vhodné pro děti už od 1 roku. Doplněk stravy. V akci také příchuť višeň. Vlhký kašel Stérimar Bébé 100 ml Stérimar Hedelix sirup 100 ml 140 Kč 129 Kč Expektorans ve formě sirupu. Tradiční rostlinný léčivý přípravek obsahuje hustý extrakt z břečťanového listu. Podpůrná léčba při kašli provázejícím nachlazení. Nově již od narození. Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje hustý extrakt z břečťanového listu. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. Správné použití konzultujte se svým lékařem či lékárníkem. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. + Nasivin Dva kroky pro účinnější léčbu rýmy Nasivin Sensitive 0,025% 10 ml 113 Kč 89 Kč Sprej proti rýmě pro děti od 1 do 6 let. Působí protivirově a rýmu tak skutečně léčí. Sprej pohodlné a přesné podání dětem od 1 roku. Neobsahuje konzervační látky a působí až 12 hodin. Před použitím čtěte pečlivě příbalovou informaci. Lék k nosnímu podání s účinnou látkou oxymetazolin hydrochlorid. Nadýmání Suchý kašel Enticon kapky 30 ml 180 Kč 149 Kč Uleví nafouknutému bříšku. Kombinace simetikonu a probiotik. S kapátkem pro pohodlné dávkování. Jahodová příchuť. Zdravotnický prostředek Levopront kapky 15 ml, sirup 120 ml 136 Kč 119 Kč Rychlá a bezpečná úleva od suchého kašle. Při tlumení kašle působí přímo v dýchacích cestách bez nežádoucího ovlivnění mozku. Neovlivňuje funkci dýchacích cest. Určený k léčbě dospělých i dětí od 2 let, vhodný i pro alergiky. Kapky s pohodlným dávkováním s příchutí lesního ovoce nebo sirup s příchutí třešně. Levopront kapky, sirup obsahuje levodropropizin. Lék k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

4 Vlhký kašel Mucosolvan sirup na vlhký kašel pro dospělé 30 mg / 5 ml 127 Kč 99 Kč Rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání, chrání před dalším zahleněním. Lék k vnitřnímu užití. Léčivá látka ambroxoli hydrochloridum. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Bolest, teplota ACYLPYRIN +C 12 šumivých tablet 80 Kč 69 Kč Lék při chřipce a nachlazení. Snižuje horečku a bolest při chřipce a nachlazení. K úlevě od bolesti hlavy, kloubů a svalů (doprovázející chřipková onemocnění). Šumivá, dobře rozpustná tableta. Registrovaný léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Perorální podání. Jedna šumivá tableta obsahuje acidum acetylsalicylicum 320 mg a acidum ascorbicum 200 mg. Před použitím si přečtete příbalovou informaci. Vitamín C Celaskon Long-efekt 60 tobolek 220 Kč 185 Kč Posiluje odolnost organismu při infekčních onemocněních jako chřipka a nachlazení. Zmírňuje a zkracuje příznaky chřipky a nachlazení. Tobolky s prodlouženým uvolňováním. Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje acidum ascorbicum. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem Chřipka, nachlazení Coldrex MAXGRIP Lesní ovoce 10 sáčků 180 Kč 145 Kč Lék ve formě horkého nápoje, který účinně uleví od příznaků chřipky a silného nachlazení. Zvýšená dávka paracetamolu. Snižuje horečku, tlumí bolesti, uvolňuje ucpaný nos. V nabídce také Coldrex Tablety, 24 tablet. Lék k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Vitamíny, probiotika 199 Kč 135 Kč Multivitamín s probiotiky: 3 přípravky v 1! 12 vitamínů, 7 minerálů a 3 probiotické kmeny v patentované 3-vrstvé tabletě. Vitamín D a zinek přispívají ke správné funkci imunity. Vhodný jako doplněk po léčbě antibiotiky a během rekonvalescence. Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Imunita Bion 3 PROTECT 30 tablet GS Imunostim AKUT 10 tablet 142 Kč 119 Kč Dvojnásobná síla pro akutní podporu imunity. Obsahuje bakteriální lyzát a vitamin C, který podporuje správnou činnost imunitního systému. Stačí jen 1 tableta denně. Doplněk stravy. V nabídce také GS Imunostim Junior a Prevent.

5 Oči Švýcarské oční kapky Similasan díky vyváženému ph, které je podobné přirozeným slzám, a v kombinaci s výtažky z léčivých bylin a minerálů, šetrně zvlhčují, chrání, chladí a zklidňují Vaše podrážděné oči. 240 Kč Doplněk stravy Swiss MEGA BRUSINKY kapslí ZDARMA 415 Kč 369 Kč Nyní 20% ZDARMA! Unikátní složení CranMax a BioShield. Postupné uvolňování. Pro dlouhodobé i akutní užívání. Brusinky ve své nejsilnější podobě. V akci také Swiss MEGA BRUSINKY AKUT. Obranyschopnost TEREZIA REISHI BIO 60 kapslí 429 Kč 359 Kč 100% houbový přípravek bez příměsí. Obsahuje všechny aktivní látky celé reishi, které působí ve vzájemné harmonii. Reishi podporuje obranyschopnost organizmu a příznivě působí na oběhový systém. Doplněk stravy.

6 S námi se nehubne, s námi se tvoří sebevědomí Tříměsíční plán Dejte svému tělu, co potřebuje pro lehčí život! již od 700 Kč Program je především určen pro ty, kteří chtějí: Zhubnout pár kil navíc pro lepší pocit ze sebe samého. Zhubnout před důležitým životním mezníkem. Zhubnout, protože Vás nadváha zdravotně omezuje. Zhubnout před plánovanou operací. Provést nástrahami prvních měsíců hubnutí. Nebo pomoci, aby Vaše úspěšná dieta neskončila jo-jo efektem. Měření InBody Jednorázová konzultace + vyšetření InBody S přístrojem InBody Vám provedeme profesionální diagnostiku složení těla. Zjistíme Vám, jak jste na tom s tělesným tukem, svalovou hmotou, minerály či bílkovinami. Konzultace pro všechny, kteří mají zájem zjistit, jak je na tom jejich tělo, ať je sportovec, maminka od rodiny, člověk kancelářský i živící se fyzickou prací, či člověk, který drží dietu sám a chce vědět, jak je úspěšný v jejím držení. Objednávejte se IHNED na tel.: nebo em na jana.sulcova@incare.cz a získejte dokonalé a zdravé tělo! Více informací naleznete na

7 Dobrá PAMĚŤ je důležitou součástí úspěchu v každém věku! Problémy s pamětí Máte každodenní problémy s pamětí? Máte problém s učením nových věcí? Nepamatujete si termíny schůzek? Odpověděli jste si alespoň na jednu otázku ANO? Projekt je garantovaný Českou lékárenskou komorou ve spolupráci s VZP a Českou Alzheimerovskou společností. Otestujte si paměťové schopnosti zcela ZDARMA v Lékárně Pharmacentrum Budějovická! Pro úspěšné testování si s sebou přineste (pokud používáte): brýle na čtení, naslouchátko Jak test probíhá: Paměťové schopnosti Vám otestujeme pomocí několika speciálních dotazníků a testů. Celý test a jeho vyhodnocení probíhá v soukromí konzultační místnosti, čímž zajistíme, aby byly Vaše výsledky zcela důvěrné. Chcete-li mít doprovod na test, rádi jej také přivítáme. Testování a zhodnocení výsledků trvá minut. Objednejte se ZDARMA na konzultaci paměťových schopností ještě dnes! Osobně: Na jakémkoliv výdejním místě léků na recept, Lékárna Pharmacentrum Budějovická, Antala Staška 1670/80, Praha 4 Otevírací doba: Po-Pá 7:00 19:00 Telefonicky: em: vanda.leierova@mediconpharm.cz

8 Ucpaný nos QUIXX nosní sprej, 30 ml 135 Kč 115 Kč Účinně a bezpečně pomáhá uvolnit ucpaný nos při nachlazení, chřipce a alergii. Snižuje riziko komplikací (zánět středního ucha, zánět dutin). Nezpůsobuje závislost. Mohou ho používat i těhotné a kojící ženy a děti od 6 měsíců věku. Hypertonický roztok mořské vody, obsahuje vodu z oceánu a čištěnou vodu. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu. Pečlivě si pročtěte návod k použití. V nabídce také Quixx Extra za 159 Kč. Bolest v krku Chřipka, nachlazení Paralen 500 horký nápoj bez cukru 12 sáčků NOVINKA 65 Kč Paralen horký nápoj bez cukru 500 mg je lék k vnitřnímu užití. Obsahuje paracetamol. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem. Imunita Strepsils Med a Citron 24 pastilek 149 Kč 119 Kč Proti bolesti v krku. Účinkuje proti virům, bakteriím a kvasinkám. Při potížích s polykáním. Lék k vnitřnímu užití. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. O případných rizikách a nežádoucích účincích se poraďte s lékařem nebo s lékárníkem. Vlhký kašel Bromhexin 12 BC kapky, 30 ml 96 Kč 69 Kč Léčí vlhký kašel. Uvolňuje zahlenění a usnadňuje vykašlávání. Neobsahuje cukr ani alkohol. Pro děti od 2 let, dospívající a dospělé. V lahvičce s pojistným šroubovacím uzávěrem. Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou bromhexini hydrochloridum. Před použitím si pečlivě pročtěte příbalovou informaci. V nabídce také Bromhexin 8 dražé za 55 Kč. Betaglukan IMU 200 mg, 60 tobolek 340 Kč 299 Kč Obsahuje 200 mg přírodního betaglukanu a 124 mg inulinu. Betaglukan je kvasničného původu s garancí čistoty min. 70 %. Vhodný k dlouhodobému užívání. Vyrobeno v České republice. Doplněk stravy. Ucpaný nos Otrivin Menthol 1 mg/ml 10 ml, nosní sprej s dávkovačem, roztok 119 Kč 89 Kč Sprej s chladivou silou mentolu a eukalyptu. Uvolní ucpaný nos od 2 minut až na 12 hodin. Bez konzervantů. Specificky navržená dávkovací pumpa zabrání mikrobiální kontaminaci. Před použitím si pečlivě prečtěte příbalovou informaci. OTRIVIN Menthol 1mg/ml nosní sprej s dávkovačem obsahuje xylometazolin. Lék k podání do nosu.

9 Chronické rány, popáleniny Bolest, zánět, otok AlfaSilver sprej, 125 ml 290 Kč 249 Kč Bezbolestné ošetření ran s ionizovaným stříbrem. Chrání před infekcí. Přilne k ráně a kryje ji. Urychluje hojení. Šetrná aplikace ve spreji. Nepálí. AlfaSilver je zdravotnický prostředek bez analgetických účinků. Složení: Mikronizovaný zeolit, ionizované stříbro, n-butan. Voltaren Forte 100 g 309 Kč 259 Kč Voltaren Forte 2,32 % gel proti bolesti kloubů až na 12 hodin. Uleví od bolesti až na 12 hodin, stačí aplikovat 2 denně. Tlumí zánět. Zmenšuje otok. Snadno otevíratelný uzávěr. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. Pozorně si přečtěte příbalovou informaci. Probiotikum Speciální výživa Nutridrink balíček 5+1 GS Laktobacily Forte kapslí Unikátní komplex 9 odolných kmenů bakterií. 21 miliard životaschopných bakterií v denní dávce.* V nabídce také GS Laktobacily Forte21 cps Doplněk stravy. *Uvedené množství živých bakterií odpovídá okamžiku výroby. 227 Kč 189 Kč 270 Kč 215 Kč Nutričně kompletní tekutá výživa pro pacienty trpící nedostatečným příjmem energie a živin, nebo nechutenstvím z různých příčin. Zvlášť vhodný pro pacienty trpící nedostatečnou výživou (senioři), před a po operací a pacienty s nádorovým onemocněním. Potraviny pro zvláštní výživu potraviny pro zvláštní lékařské účely. O užívání se poraďte s lékařem nebo lékárníkem. Test CRP test 2 testy 298 Kč 220 Kč CRP test pro rozlišení virové a bakteriální infekce. Rychlý výsledek do 5ti minut. Zjištění potřeby antibiotik pomocí stanovení hladiny C-reaktivního proteinu. Vhodné i pro děti. Domácí test. Věděli jste, že... tělo staršího člověka potřebuje vyšší příjem bílkovin? Bílkoviny totiž pomáhají k lepšímu fungování imunity a snižují riziko infekcí...

10 Opruzená pokožka Každodenní péče o narušenou pokožku, zejména při opruzení. Vhodný pro použití u dětí od narození, rovněž u dospělých. Obsahuje unikátní kombinaci složek pro hydrataci, ochranu a obnovení fyziologického stavu pokožky. Vyvinuto v ČR dle švýcarské receptury. Lupy, seborea První zoubky 215 Kč 145 Kč Šampón proti lupům a seboroické dermatitidě dětí i dospělých. Bez kortikoidů a bez parfemace. Obsaže - né látky zmírní svědění pokožky, odstraní lupy i šupiny. Zdravotnický prostředek. Ústní gel bez obsahu anestetik. Přináší příjemnou úlevu od dyskomfortu a symptomů spojených s proře - záváním prvních zoubků. Unikátní aplikátor pro jemnou masáž dásní. Zdravotnický prostředek. Alergické projevy Fenistil Gel 30 g 175 Kč 139 Kč Rychlá úleva od svědivého podráždění pokožky. Uleví během několika minut. Efektivně zastavuje svědění pokožky různého původu. Vhodný i pro malé děti včetně kojenců. Léčivo. Věděli jste, že... opruzeniny vznikají na těle v místech, kde je vlhko, teplo a třou se o sebe dvě plochy. Mechanicky podrážděný povrch mohou také napadnout plísně či bakterie, které se běžně vyskytují na kůži. Neporušené pokožce však tyto mikroorganismy nijak neškodí.

11 Hubnutí Vrásky Bioaktivní Duo Slim 60 kapslí + 30 tablet 399 Kč 349 Kč Doplněk stravy. Spalování tuků ve dne i v noci. Zeštíhlení s 24h účinkem: lepší poměr mezi tuky a svaly pevnější postavu zdravější poměr mezi obvodem pasu a boků zvýšený úbytek tuku v oblasti problematických partií jako jsou boky, stehna a břicho Eucerin Sleva na celou řadu Eucerin Hyaluron-Filler. sleva na celou řadu 125 Kč Spánek Odvykání kouření ZNÁTE Z TV! GS Dormain Rapid 40 kapslí 229 Kč 199 Kč Účinná kombinace 4 bylinných extraktů* ve vysokých dávkách. Pro rychlé usínání a klidný spánek po celou noc. 500 mg kozlíku lékařského v denní dávce. *kozlík, meduňka, mučenka, chmel Doplněk stravy. V nabídce také GS Dormian Rapid 20 cps. Nicorette Spray 1 mg/dávka nosní sprej, roztok 460 Kč 425 Kč Léčivý přípravek k odvykání kouření. Nejrychlejší úleva od chuti na cigaretu a nutkání kouřit. 150 dávek, podle potřeby užijte 1 2 dávky k potlačení chuti na cigaretu. Reklama na léčivý přípravek. Nicorette Spray 1mg/ dávka, orální sprej, roztok. Obsahuje nikotinum. Orální podání. Před použitím si pečlivě přečtěte celou příbalovou informaci. Stres, únava Zdrovit MaxiMag Hořčík 375 mg + B6 20 šumivých tablet 85 Kč 69 Kč -50 % z doplatku na léky na recept Nárok na slevu mohou uplatnit klienti starší nad 60 let po předložení klubové karty Pharmacentrum. STRES? ÚNAVA? VYČERPÁNÍ? Přispívá ke zmírnění únavy a vyčerpání. S citronovou příchutí. 375 mg v 1 tabletě + vitamin B6. Doplněk stravy. 375 mg hořčíku v každé tabletě!

12 Lékárny pro Vaše zdraví Lékárna Pharmacentrum DBK Věděli jste, že do konce 14. století byste v Praze ve Starém Městě našli 3 lékárny? Lékárnu Pharmacentrum DBK naleznete od roku 2006 v přízemí obchodního centra DBK. Tuto lékárnu vede zkušená PharmDr. Ivana Burianová. V lékárně naleznete sortiment z volného prodeje, léky na recept a dermokosmetické centrum. Vážíme si toho, že mnoho z Vás je našimi věrnými zákazníky. Toho jsme dosáhli především osobním přístupem a výhodnými cenami. Lékárna Budějovická Poliklinika Budějovická Antala Staška 1670/80 Otevírací doba: Po-Pá 7:00 19:00 Metro C Budějovická Lékárna DBK Budějovická 1667 Otevírací doba: Po-Pá 8:00 20:00 So-Ne 9:00 19:00 Metro C Budějovická Lékárna Vysočany Poliklinika Vysočany Sokolovská 304 Otevírací doba: Po-Čt 7:00 18:00 Pá 7:00 16:00 Metro B Českomoravská Lékárna Zelený pruh Poliklinika Zelený pruh Roškotova 1225/1 Otevírací doba: Po-Čt 7:30 17:00 Pá 7:30 15:00 Bus 124, 134 Akceptujeme také platby platebními kartami Visa, MasterCard a poukázky značky Sodexo, Ticket Benefits, Accor Services, Le Chécque Déjeuner a Gallery Beta. Platnost letáku je od do nebo do vyprodání zásob. Cílem není nabádání k nevhodnému, nepřiměřenému či neodůvodnitelnému užívání léků. Účelem tohoto letáku není zvyšování spotřeby, výdeje ani předepisování léčivých přípravků. Před začátkem užívání si vždy pečlivě prostudujte příbalový leták, použití a účinky léků konzultujte se svým lékařem či lékárníkem. Uvedené běžné ceny se mohou v různých lékárnách lišit. Za tiskové chyby neručíme. Vyhrazujeme si právo v průběhu akce změnit nabídku produktů za stejný výrobek od jiného výrobce.

Tipy pro chřipku a nachlazení

Tipy pro chřipku a nachlazení Tipy pro chřipku a nachlazení a nachlazení Kdo by je neznal?! Léčba chřipky hned při prvních příznacích může zkrátit celkovou dobu potřebnou k plnému vyléčení, proto nezapomeňte na vhodné doplnění Vaší

Více

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST AKCE MĚSÍCE listopad 2015 Platnost: 1. 11. - 30. 11. 2015-25 % -16 % Panadol Novum 500 mg 24 tablet Mucosolvan pro dospělé 100 ml, sirup Rychleji snižuje horečku a působí

Více

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015 Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky Novinky SANOFI Srpen 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 mg měkké tobolky Léčivá látka v tekuté formě: ibuprofenum 400 mg (ibuprofen

Více

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 159 Kč. 199 Kč. 209 Kč. 104 Kč. 99 Kč. 199 Kč. Platnost nabídky: od do

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 159 Kč. 199 Kč. 209 Kč. 104 Kč. 99 Kč. 199 Kč. Platnost nabídky: od do Křížovka o ceny uvnitř! Platnost nabídky: od 11. 9. do 12. 11. 2017 Vitamíny pro děti RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem 70 ks Skvělá chuť díky obsahu ovocné šťávy. Obsahuje 9 vitaminů včetně

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH Roškotova 1225/1, Praha 4 VYSOČANY

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

AKCE SLEVY 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* PARALEN GRIP chřipka a bolest. 24 potahovaných tablet

AKCE SLEVY 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* PARALEN GRIP chřipka a bolest. 24 potahovaných tablet www.pharmapoint.cz AKCE SLEVY Akční ceny platí od 1. do 30. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let.

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let. AKČNÍ NABÍDKA říjen-listopad 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Bolest Rýma Rýma APO-Ibuprofen 400 mg 100 potahovaných tablet Sinex Vicks 15 ml Muconasal Plus 10 ml Uleví od bolesti hlavy, zubů,

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

29 Kč. od 117,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* Robitussin TM Expectorans sirup na odkašlávání

29 Kč. od 117,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* Robitussin TM Expectorans sirup na odkašlávání AKČNÍ listopad 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 11. 2018 do 30. 11. 2018 nebo do vyprodání zásob Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok rychle uvolňuje ucpaný nos

Více

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek LIMITOVANÁ NABÍDKA, OLYNTH, NOSNÍ SPREJ, ROZTOK 10 ml KTERÁ VÁS PŘI CHŘIPCE POSTAVÍ NA NOHY + různé druhy RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY 199 169 uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika) Roškotova

Více

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST?

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Platnost nabídky 21. 1. 28. 2. 2017 TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Procvičování mozku může být zábava se SADOU PRO KOGNITIVNÍ TRÉNINK 549,- PROSTATA BOLEST V KRKU CEMIO RED3 30 KAPSLÍ SEPTABENE 3 mg/1 mg pastilky

Více

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč Potřebujete pomoc při chřipce či rýmě? Nejste si jisti, který lék je ten správný? Přijďte se poradit do lékáren Dr.Max. DOPLNĚK STRAVY Marťánci 100 tbl. Marťapero CHŘIPKA Paralen Grip horký nápoj třešeň

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická * BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika)

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! ཞ2122 ཞ mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM ཞAescin ཞ pro správné krevní zásobení kloubního

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,-

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,- Platnost nabídky: od 29. 10. do 25. 11. 2018 135,- Nalgesin S 20 tablet 99,- Lék na bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů, menstruační bolesti, bolesti spojené s nachlazením. Znáte z TV reklamy. -27

Více

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 619 Kč. 155 Kč. 589 Kč. 599 Kč. Prostata. Nachlazení. PROSTAMOL UNO 90 měkkých tobolek

Křížovka o ceny uvnitř! Lékárny pro vaše zdraví. 619 Kč. 155 Kč. 589 Kč. 599 Kč. Prostata. Nachlazení. PROSTAMOL UNO 90 měkkých tobolek Křížovka o ceny uvnitř! Platnost nabídky: od 13. 11. do 31. 12. 2017 Lékárny pro vaše zdraví Nachlazení Coldrex MAXGRIP Lesní ovoce 10 sáčků 180 Kč 155 Kč Prostata PROSTAMOL UNO 90 měkkých tobolek 665

Více

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent Od 1.6. pro Vás chystáme nový věrnostní program. Sbírejte body a získejte neodolatelné odměny pro Vaše nejmenší. * 16. 5. 30. 6. 2016 z Vaší lékárny Repelent PREDATOR FORTE spray 150 ml Repelent PREDATOR

Více

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 28. 2. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO AKČNÍ NABÍDKA OD 16. 9. DO 31. 10. 2017 GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! 2122 mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM Aescin

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Platnost od do Lékárny pro Vaše zdraví. GS Extra Strong. Oscillococcinum. 119 Kč. 319 Kč.

AKČNÍ NABÍDKA. Platnost od do Lékárny pro Vaše zdraví. GS Extra Strong. Oscillococcinum. 119 Kč. 319 Kč. AKČNÍ NABÍDKA Platnost od 12. 9. do 18. 11. 2016 Lékárny pro Vaše zdraví Prevence Multivitamin Oscillococcinum 6 dávek 203 Kč 119 Kč Oscillococcinum se užívá preventivně a od prvních příznaků. Představuje

Více

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU 23. 1. 29. 2. 2016 Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU Problémy v oblasti intimních partií potrápí alespoň jednou za život až dvě třetiny žen a pravidelně jimi trpí až pětina ženské

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

144,- Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje. ibuprofen. Čtěte pečlivě. příbalový leták.

144,- Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje. ibuprofen. Čtěte pečlivě. příbalový leták. Platnost akční nabídky: 2. 1. 4. 2. 2018 Lékárny pro Vaše zdraví Ibalgin 400 100 tablet 149,- 99,- 144,- 105,- Paralen Grip chřipka a bolest 24 tablet Účinné analgetikum: Pomáhá při bolesti hlavy, zubů,

Více

-10 % -30 % -17 % -31 % 139,- 59,- 78,- 159,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky:

-10 % -30 % -17 % -31 % 139,- 59,- 78,- 159,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky: Platnost akční nabídky: 5. 2. 4. 3. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY Uvolnění ucpaného nosu. Uvolnění vedlejších nosních dutin. Nástup účinku již

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky:

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: 5. 3. 1. 4. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Apo-Ibuprofen 400 mg 100 tablet Uleví od bolesti hlavy, zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. COLDREX MAXGRIP CITRON je určený pro perorální podání ve formě teplého nápoje.

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. COLDREX MAXGRIP CITRON je určený pro perorální podání ve formě teplého nápoje. ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU (krabička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU prášek pro přípravu perorálního roztoku Paracetamolum, Phenylephrini hydrochloridum, Acidum ascorbicum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH

Více

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin * Platí pouze při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský předpis, hrazeného z veřejného zdravotního pojištění. 6. 11. 30. 11. 2013 S klientskou kartou Dr.Max ušetřete GS Condro Diamant 60 tbl....

Více

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny VZADU 2x SLEVOVÝ KUPÓN Velká podzimní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 10. 2018* Otrivin Menthol 1 mg/ml, sprej, 10 ml THERAFLU FORTE 1000/200/12,5 mg, 10 sáčků TANTUM VERDE Lemon orm. pas. 20 x 3 mg + DÁREK!

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro Diamant. Caltrate Plus. 149 Kč. 599 Kč. 99 Kč. 119 Kč. Zdravé kosti.

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro Diamant. Caltrate Plus. 149 Kč. 599 Kč. 99 Kč. 119 Kč. Zdravé kosti. AKČNÍ NABÍDKA V letáku také slevy a výhody pro členy klubu Platnost nabídky: od 13. 3. do 28. 4. 2017 Klouby Lékárny pro Vaše zdraví Zdravé kosti Mykóza GS Condro Diamant Limitovaná edice 120+20 tablet

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu*

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. 10. do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Vyšlo nové číslo magazínu Srdce, v nemocnicích i na úřadech je zdarma

Více

Jeden sáček obsahuje 5 g sacharosy a 118 mg sodíku. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Obsahuje oranžovou žluť (E110) a azorubin (E122).

Jeden sáček obsahuje 5 g sacharosy a 118 mg sodíku. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Obsahuje oranžovou žluť (E110) a azorubin (E122). ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU (krabička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU prášek pro perorální roztok Paracetamolum, Phenylephrini hydrochloridum, Acidum ascorbicum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK Paracetamolum

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. akční cena 579,- akční cena 448,-

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. akční cena 579,- akční cena 448,- AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Klouby Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí Topická bolest

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí projevy zánětu. COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON S MEDEM 10

Více

NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL)

NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL) NACHLAZENÍ (TEPLOTA, BOLEST V KRKU, RÝMA, KAŠEL) Nachlazení Nachlazení je zánětlivé onemocnění horních cest dýchacích. Nejčastěji je způsobené viry a přenáší se kontaktem s nemocným člověkem (fyzický kontakt,

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum.

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí TOPICKÁ BOLEST Voltaren

Více

200x. Nejlepší nabídka Alphega lékárny 8. 9. - 5. 10. 2014* 131 Kč Zákaznická karta. Vibovit DINO, 50 želé. Hlíva ústřičná + lactobacily, 60 kapslí

200x. Nejlepší nabídka Alphega lékárny 8. 9. - 5. 10. 2014* 131 Kč Zákaznická karta. Vibovit DINO, 50 želé. Hlíva ústřičná + lactobacily, 60 kapslí Více než 200x v ČR Nejlepší nabídka Alphega lékárny 8. 9. - 5. 10. 2014* Vibovit DINO, 50 želé bonbonů Novinka Vibovit DINO. Želé bonbóny s ovocnou příchutí s vitaminy a minerálními látkami. V akci také

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015 Výhodně pro zdraví Lékárna 12. 31. 1. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum.

Ulevuje od bolesti zad a svalů do 1 hodiny: uleví od bolesti tlumí zánět zmenšuje otok. Lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 16. 11. 2016 do 31. 12. 2016 nebo do vyprodání zásob Cemio Kamzík vánoční 120 kapslí TOPICKÁ BOLEST Voltaren

Více

Velká jarní nabídka Alphega lékárny

Velká jarní nabídka Alphega lékárny Velká jarní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 3. 2018* Ibalgin 400 mg 48 tablet Tantum Verde Lemon 20 pastilek Voltaren Emulgel 150 g + 50 g NAVÍC 83 Kč 65 Kč pouzdro ZDARMA! Účinné analgetikum: pomáhá při

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 FLUIMUCIL 600 Balení 20 šumivých tablet K léčbě vlhkého kašle. Rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání. Šumivé tablety s příjemnou citrónovou chutí. 1 x denně

Více

Únorová nabídka Alphega lékárny

Únorová nabídka Alphega lékárny Únorová nabídka Alphega 1. 28. 2. 2019* Junior-angin PRO DĚTI 24 pastilek Sinex Vicks nosní sprej, roztok, 15 ml Robitussin EXPECTORANS sirup na odkašlávání, 100 ml 161 Kč 149 Kč ZNÁTE Z TV! expert na

Více

LÉKÁRNA -27 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky.

LÉKÁRNA -27 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 11. 1. do 28. 2. 2018 NUROFEN JUNIOR POMERANČ 100 MG Balení 12 žvýkacích měkkých tobolek Nová léková forma měkké žvýkací tobolky.

Více

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy.

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. FENOLAX EUCARBON TASECTAN CARBO MED. MULTILAC DOBEXIL H OmegaDefend BAYFLEX EMOXEN GEL CandyS PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ FENOLAX Projímadlo v tabletách 5 mg 30 tablet FENOLAX www.fenolax.cz Pomáhá při akutní zácpě

Více

VOLTAREN Emulgel 2x 150 g. P sobí intenzivn a cílen trojím ú inkem: uleví od bolesti zad, sval a kloub, tlumí zán t, urychluje hojení.

VOLTAREN Emulgel 2x 150 g. P sobí intenzivn a cílen trojím ú inkem: uleví od bolesti zad, sval a kloub, tlumí zán t, urychluje hojení. AKCE M SÍCE prosinec 2015 Platnost: 1. 12. - 31. 12. 2015 Oscillococcinum 2x 30 dávek Preventivn a od prvních p íznak. P i koupi 2 balení ušet íte a získáte zdarma váno ní balení! 999 K 1299 K Oscillococcinum

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny VZADU 2x SLEVOVÝ KUPÓN Velká podzimní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 10. 2018* Otrivin Menthol 1 mg/ml, sprej, 10 ml THERAFLU FORTE 1000/200/12,5 mg, 10 sáčků TANTUM VERDE Lemon orm. pas. 20 x 3 mg + DÁREK!

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti. Účinné analgetikum:

Více

Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5

Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5 www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zima bez starostí Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku již od 5

Více

18 Kč. Volně prodejný lék k nosnímu použití. Obsahuje tramazolini hydrochloridum.*

18 Kč. Volně prodejný lék k nosnímu použití. Obsahuje tramazolini hydrochloridum.* AKČNÍ BŘEZEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 03. 2019 do 31. 03. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti

Více

PNEUMOKOKOVÉ INFEKCE A MOŽNOSTI PREVENCE aneb CO MŮŽE ZPŮSOBIT PNEUMOKOK

PNEUMOKOKOVÉ INFEKCE A MOŽNOSTI PREVENCE aneb CO MŮŽE ZPŮSOBIT PNEUMOKOK PNEUMOKOKOVÉ INFEKCE A MOŽNOSTI PREVENCE aneb CO MŮŽE ZPŮSOBIT PNEUMOKOK Očkování! Nejvýznamnější možnost prevence infekčních chorob! Lepší infekční chorobě předcházet než ji léčit! Významný objev v medicíně,

Více

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml Premium Vitamin C 250 mg 100 tablet Vitamin C: podporuje imunitu organismu, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na antioxidační ochraně buněk. 109,- Cena za 2 ks Běžná cena 2 ks 218 Kč.

Více

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták.

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lékárny S prodlouženým účinkem vitaminu C díky postupnému uvolňování. Navíc zinek pro podporu imunity. Vitamin C podporuje imunitu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Premium Vitamin C Duo 500

Více

AKCE měsíce. 129 Kč č -15 % -25 % s kartou BENU. -20 % s kartou. Vicks SymptoMed Complete citrón, 10 sáčků. TANTUM VERDE různé příchutě, 20 pastilek

AKCE měsíce. 129 Kč č -15 % -25 % s kartou BENU. -20 % s kartou. Vicks SymptoMed Complete citrón, 10 sáčků. TANTUM VERDE různé příchutě, 20 pastilek AKCE měsíce leden / platnost: 1. 1. 31. 1. 2019-25 % TANTUM VERDE různé příchutě, 20 pastilek 159 129 Léčí bolest a zánět v krku a dutině ústní. V akci celá řada TANTUM VERDE : sprej do krku, kloktadlo

Více

NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP

NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do ROBITUSSIN EXPECTORANS NA ODKAŠLÁVÁNÍ 100 ml SIRUP NOVĚ VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10. 1. do 28. 2. 2019 379 Kč THE SIMPSONS MULTIVITAMINY 2 20 šumivých tablet 11 vitaminů, vápník + vitamin D3 pro pevné kosti a zuby, přispívá k posílení imunity, skvělá

Více

MUCONASAL PLUS 10 ml. snížení bolesti v krku po pěti minutách účinkuje proti virům, bakteriím a kvasinkám už za 1 minutu* 35 Kč

MUCONASAL PLUS 10 ml. snížení bolesti v krku po pěti minutách účinkuje proti virům, bakteriím a kvasinkám už za 1 minutu* 35 Kč AKČNÍ BŘEZEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 03. 2019 do 31. 03. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti

Více

MUCONASAL PLUS 10 ml. Strepsils Med a Citron 24 pastilek

MUCONASAL PLUS 10 ml. Strepsils Med a Citron 24 pastilek AKČNÍ BŘEZEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 03. 2019 do 31. 03. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti

Více

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. Coldrex Junior Citron je určený k perorálnímu podání ve formě teplého nápoje.

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘÍBALOVOU INFORMACI. Coldrex Junior Citron je určený k perorálnímu podání ve formě teplého nápoje. ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU (krabička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU prášek pro perorální roztok v sáčku paracetamolum, phenylephrini hydrochloridum, acidum ascorbicum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK

Více

Cemio Kamzík vánoční. 549 Kč

Cemio Kamzík vánoční. 549 Kč Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny 1. 31. 12. 2017* APO-IBUPROFEN 400 mg Cemio Kamzík vánoční Voltaren Emulgel 100 tablet 120 kapslí 2x 100 g 144 Kč 109 Kč u leví od bolesti hlavy, zubů, zad, kloubů i menstruační

Více

A k č n í c e n y p l a t í o d d o n e b o d o v y p r o d á n í z á s o b. akční cena 434,- akční cena 569,-

A k č n í c e n y p l a t í o d d o n e b o d o v y p r o d á n í z á s o b. akční cena 434,- akční cena 569,- AKČNÍ NABÍDKA LISTOPAD PROSINEC 2016 Z d r a v í o k r o k b l í ž w w w. p h a r m a p o i n t. c z A k č n í c e n y p l a t í o d 1 6. 1 1. 2 0 1 6 d o 3 1. 1 2. 2 0 1 6 n e b o d o v y p r o d á n

Více

-21 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky.

-21 % SEPTABENE, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 30 ML PO 1,5 MG/ML + 5,0 MG/ML. Léky k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalové letáky. Platnost od 11. 1. do 28. 2. 2018 NUROFEN JUNIOR POMERANČ 100 MG Balení 12 žvýkacích měkkých tobolek Nová léková forma měkké žvýkací tobolky. Proti horečce a bolesti. Bez nutnosti zapíjení. Pro děti od

Více

rodinu! Pro celou Soutěžte z Vaší lékárny Přijďte si pro svou Pharmacard -32% sleva 282 Kč * Doporučená cena: 414 Kč

rodinu! Pro celou Soutěžte z Vaší lékárny Přijďte si pro svou Pharmacard -32% sleva 282 Kč * Doporučená cena: 414 Kč Soutěžte o dvě elektrická autíčka pro děti v hodnotě 10 000 Kč. ** 27. 2. 9. 4. 2017 z Vaší lékárny The Simpsons Multivitaminy s dárkem se svítícím budíkem: obsahuje multivitaminy želé (50 želé) a multivitaminy

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti doprovázející nachlazení.

Více

Lékárna. Zdravě. do nového roku. 89 Kč. 25 Kč. 119 Kč. www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Zdravě. do nového roku. 89 Kč. 25 Kč. 119 Kč. www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 13. 31. 1. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zdravě do nového roku 69 Kč Běžná cena 99 Kč Celaskon tablety 250 mg 100 tbl. vhodný při nedostatku vitaminu C, např. v zimním období vitamin

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti doprovázející nachlazení.

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 25 Kč. Běžná cena 29 Kč. Ušetříte 40 Kč

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. Akční cena. 25 Kč. Běžná cena 29 Kč. Ušetříte 40 Kč www.drmax.cz 11. 31. 1. 2017 Zdravě do nového roku Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví 69 Kč Běžná cena Ušetříte 30 Kč Sinex Vicks Aloe a Eukalyptus 0,5 mg/ml 15 ml s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu

Více

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy.

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy. Platnost nabídky 12. 11. 31. 12. 2016 PÉČE O KLOUBY Úžasné VÁNOCE Znáte z TV! Více informací na straně 2. PÉČE O ZUBNÍ NÁHRADU Doplněk stravy 1/2 ceny COREGA FIXAČNÍ KRÉM ORIGINAL/BEZ PŘÍCHUTI EXTRA SILNÝ

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet MUCONASAL PLUS 10 ml Nemocnice pořídila nový rentgen. Ročně na něm vyšetří 13

Více

Zdravě. Lékárna. do nového roku. 139 Kč. 79 Kč. 99 Kč. Dr.MaxTip. Akční nabídka pro členy klientského programu

Zdravě. Lékárna. do nového roku. 139 Kč. 79 Kč. 99 Kč. Dr.MaxTip. Akční nabídka pro členy klientského programu Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví 10. 31. 1. 2018 Stoptussin kapky 50 ml díky kombinaci 2 účinných látek zastaví suchý dráždivý kašel a zároveň napomáhá odkašlávání k užití u dětí od 6 měsíců V nabídce

Více

VITAR HOŘČÍK DUOPACK MANGO Balení 2 20 šumivých tablet Vitar Hořčík 375 mg s dárkem

VITAR HOŘČÍK DUOPACK MANGO Balení 2 20 šumivých tablet Vitar Hořčík 375 mg s dárkem Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 8.9. do 31.10.2016 TANTUM VERDE LEMON TANTUM VERDE MINT Balení 40 x 3 mg pastilek Rychle ulevuje od bolesti v krku Působí proti

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti doprovázející nachlazení.

Více

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách!

DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU v našich lékárnách! Platnost od 10. 9. do 30. 10. 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 MG Balení 20 tobolek Léčivá látka se okamžitě uvolňuje ze snadno rozpustné měkké tobolky, a tak se rychle dostane k místu bolesti. Účinné analgetikum:

Více

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml Lékárny www.euphrasia.cz EUPHRASIA s. r. o. facebook.com/lekarnyeuphrasia Platnost letáku: 1. - 31.5.2017 Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA Paranit gel na detekci hnid 150ml SAFORELLE gel pro

Více

152,- Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k místnímu užití v ústech. Obsahuje benzydamin. hydrochlorid.

152,- Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k místnímu užití v ústech. Obsahuje benzydamin. hydrochlorid. Platnost akční nabídky: 24. 9. - 28. 10. 2018 Lékárny pro vaše zdraví 152,- TANTUM VERDE Lemon 20 pastilek Působí proti bolesti a zánětu v krku. Pastilky bez cukru ve čtyřech příchutích. Pro děti od 6

Více

IBALGIN tablet. THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR Kč - COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 14 sáčků

IBALGIN tablet. THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR Kč - COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 14 sáčků CHŘIPKA, NACHLAZENÍ THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR EFEKTIVNÍ ÚLEVA OD PŘÍZNAKŮ CHŘIPKY A NACHLAZENÍ VE FORMĚ TOBOLEK. POMÁHÁ PŘI: ཞmírné ཞ nebo středně silné bolesti, ཞhorečce,

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 30. 11. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Listopad v plné síle Stodal 200 ml šetrný rostlinný přípravek účinný na suchý i vlhký kašel neobsahuje umělá sladidla výhodné rodinné balení

Více

Doplněk stravy. V akci také Nalgesin S, 20 tablet, za 135 Kč 99 Kč. Cena za 2 ks 358,- Lék k vnějšímu užití. Obsahuje diklofenak.

Doplněk stravy. V akci také Nalgesin S, 20 tablet, za 135 Kč 99 Kč. Cena za 2 ks 358,- Lék k vnějšímu užití. Obsahuje diklofenak. Zeptejte se nás na cokoli, co Vás bolí! V každé lékárně speciálně vyškolený Expert na bolest. Nová služba v Magistra lékárnách. AKCE: 100 Kč poukázka při nákupu kloubních přípravků. 100 Kč Poukázku 100

Více

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum NENECHTE SE ZASKOČIT Oscillococcinum 30 dávek + 6 dávek Nyní 20 % navíc za výhodnou cenu! CHŘIPKOU 569 699 + Humer Sinusitis, velmi ucpaný nos, rýma 15 ml + rychlý účinek do 20 minut = rychle uvolňuje

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro DIAMANT. 529 Kč. 599 Kč. Marťánci Gummi s Echinaceou Kč

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro DIAMANT. 529 Kč. 599 Kč. Marťánci Gummi s Echinaceou Kč AKČNÍ NABÍDKA Platnost od 21. 11. do 31. 12. 2016 Lékárny pro Vaše zdraví Multivitamíny Klouby Vánoční edice Centrum AZ 100 + 30 tbl. navíc 560 Kč 529 Kč Kompletní multivitamín s minerály, stopovými prvky

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Otrivin 0,5 Xylometazolini hydrochloridum Nosní kapky

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Otrivin 0,5 Xylometazolini hydrochloridum Nosní kapky PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Otrivin 0,5 Nosní kapky Otrivin 0,5 Nosní sprej s dávkovačem Otrivin 1 Nosní kapky Otrivin 1 Nosní sprej s dávkovačem Otrivin 1 Spray Nosní sprej, roztok Léčivá

Více

Příbalová informace: Informace pro uživatele. NEO-BRONCHOL 15 mg pastilky ambroxoli hydrochloridum

Příbalová informace: Informace pro uživatele. NEO-BRONCHOL 15 mg pastilky ambroxoli hydrochloridum sp.zn. sukls221673/2011 Příbalová informace: Informace pro uživatele NEO-BRONCHOL 15 mg pastilky ambroxoli hydrochloridum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

Únorová nabídka Alphega lékárny

Únorová nabídka Alphega lékárny Únorová nabídka Alphega 1. 28. 2. 2019* Junior-angin PRO DĚTI 24 pastilek Sinex Vicks nosní sprej, roztok, 15 ml Robitussin EXPECTORANS sirup na odkašlávání, 100 ml 161 Kč 149 Kč ZNÁTE Z TV! expert na

Více

BOLEST CHŘIPKA A NACHLAZENÍ

BOLEST CHŘIPKA A NACHLAZENÍ Lékárny Ibalgin Rapidcaps 400 mg měkké tobolky 20 tobolek Účinné analgetikum s protizánětlivým účinkem. Snadno rozpustné růžové měkké tobolky s tekutou účinnou látkou. Při bolesti hlavy a migréně, bolesti

Více

100 Kč 199,- Zeptejte se nás na cokoli, co Vás bolí! V každé lékárně speciálně vyškolený Expert na bolest. 149,- 98,- Lékárny

100 Kč 199,- Zeptejte se nás na cokoli, co Vás bolí! V každé lékárně speciálně vyškolený Expert na bolest. 149,- 98,- Lékárny Lékárny Zeptejte se nás na cokoli, co Vás bolí! V každé lékárně speciálně vyškolený Expert na bolest. Nová služba v Magistra lékárnách. AKCE: 100 Kč poukázka při nákupu kloubních přípravků. Poukázku 100

Více

-18 % 125 Kč. 349 Kč. 140 Kč 427 Kč. IBALGIN 400 Balení 10 šumivých tablet

-18 % 125 Kč. 349 Kč. 140 Kč 427 Kč. IBALGIN 400 Balení 10 šumivých tablet Platnost od 7. 9. do 31. 10. 2017 NEO-ANIGN BEZ CUKRU VOLTAREN FORTE 2.32% GEL 150 G + KROKOMĚR Na bolest v krku prostě neo-geniální!. Ulevuje od bolesti v krku, potlačuje infekci, léčí zánět. Voltaren

Více

Velká jarní nabídka Alphega lékárny

Velká jarní nabídka Alphega lékárny Velká jarní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 3. 2018* Ibalgin 400 mg 48 tablet Tantum Verde Lemon 20 pastilek Voltaren Emulgel 150 g + 50 g NAVÍC 83 Kč 65 Kč pouzdro ZDARMA! Účinné analgetikum: pomáhá při

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví. PARALEN GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor 500 mg / 10 mg 12 sáčků www.drmax.cz 5. 31. 10. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Jsme lékárníci, kteří Vám pomohou, když to nejvíce potřebujete 129 Kč Běžná cena 149 Kč Hedelix sirup 100 ml podpůrná léčba při kašli provázejícím

Více