MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Milena Hladíková, vedoucí odboru správy majetku Daniela Vokatá, oddělení pozemků

2 a) E.ON Česká republika, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 283/4 k.ú. Písek pro umístění dobíjecí stanice Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 283/4 o výměře 30 m 2 v k.ú. Písek za účelem umístění dobíjecí stanice na dobu určitou 10 let za nájemné ve výši Kč ročně pro E.ON Česká republika, s. r. o., IČO , sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice a uzavření smlouvy dle přílohy. Důvodová zpráva: Město Písek se počátkem roku 2016, prostřednictvím společnosti E.ON, připojilo k projektu EAST-E, tj. k výzvě na propojení Evropy pomocí e-mobility (Connecting Europe Facility). Město Písek uvedeným krokem podpořilo aktivity se zaměřením na elektromobilou (EV, electric vehicle) a pomohlo nastartovat činnosti vedoucí ke komplexnímu rozvoji sítě kompatibilních rychlodobíjecích stanic na hlavních tazích. Město Písek má zájem aktivně podpořit projekty, které mu pomohou zajistit efektivnější, a z ekologického hlediska udržitelnější, dopravu ve městě Písek, podporuje montáže veřejných dobíjecích stanic na střídavý proud v centru Písku. Záměrem města je, kromě podpory montáže rychlodobíjecích stanic, i podpora vybudování páteřní sítě pro uživatele elektromobilů ve městě. Předložený projekt je v souladu s dokumentem Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písku do roku 2025, schváleno v ZM dne , usnesení č. 300/15, Opatření A. 3.2 Rozvoj moderní infrastruktury pro podnikání. Projekt zřízení dobíjecí elektrostatice je taktéž v souladu s projektem Smart City, ZM ze dne , usnesení č. 72/15, kdy město Písek se zapojilo do projektu Smart City. ZM mj. uložilo radě města pokračovat v rozvoji Smart City Písek a spolupracovat s externími partnery na rozvíjení koncepce projektu Smart. U s n e s e n í č. 72/15 Zastupitelstvo města: 1. schvaluje záměr zapojení města Písku do projektu Smart City. 2. projednalo a bere na vědomí informace o koncepci projektu uvedené v Modrožluté knize; ukládá radě města dopracovat koncepci uvedenou v Modrožluté knize a uvést navzájem do souladu obsah Modrožluté knihy se strategií rozvoje města do roku ukládá radě města pokračovat v rozvoji Smart City Písek, spolupracovat s externími partnery na rozvíjení koncepce projektu Smart. Předložený projekt je uveden v Modrožluté knize v rámci projektu udržitelné městské mobility, podpory projektu čisté mobility, a podpory elektromobility v cestovním ruchu. Poskytnutí vhodné lokality v centru Písku, vybudování nabíjecí stanice v lokalitě parkoviště Na Výstavišti, Písek, a její zprovoznění pro veřejnost od 2 Q 2017, bude přínosem pro e-mobilitu. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. stránka 2 (celkem 11)

3 Způsob určení ceny: Dohodou. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku Návrh smlouvy o nájmu nemovitosti stránka 3 (celkem 11)

4 stránka 4 (celkem 11)

5 Číslo smlouvy Smlouva o nájmu nemovitosti uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany: 1. Město Písek se sídlem: Velké náměstí 114/3, Písek IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, číslo účtu: , kód banky: 0100 Zastoupená Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou a (dále jen Pronajímatel ) 2. E.ON Česká republika, s.r.o. se sídlem: F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice IČ: DIČ: CZ Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, Vložka Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., č. účtu: /0100 Zastoupená pověřenými zaměstnanci: Ing. Davidem Šafářem, vedoucím Strategických projektů a technického rozvoje a JUDr. Robertem Vinickým, vedoucím Technického rozvoje a provozu (dále jen Nájemce ) (smluvní strany společně dále též Smluvní strany ) stránka 5 (celkem 11)

6 uzavřeli dnešního dne tuto smlouvu o nájmu nemovitosti (dále jen Smlouva ) Preambule Pronajímatel město Písek poskytuje podnikatelům užívací právo mimo jiné i k plochám technické infastruktury na pozemcích, či k pozemkům v okolí k poskytování doplňkových služeb. Nájemce je obchodní společností, jejímž předmětem činnosti je investování do výstavby dobíjecích stanic pro elektromobily a jejich následné provozování. Na základě vzájemné shody se Smluvní strany dohodly na této Smlouvě o nájmu nemovitosti. I. Prohlášení Pronajímatele 1. Pronajímatel prohlašuje, že je výlučným vlastníkem pozemku p.č. 283/4, o výměře m2 v obci Písek a k.ú. Písek (dále jen,,pozemek ). 2. Pronajímatel prohlašuje, že mu není známo, že by na Pozemku ke dni podpisu této smlouvy vázly faktické nebo právní vady. Pronajímatel dále prohlašuje, že na Pozemku nejsou umístěny jiné nadzemní stavby či zařízení (včetně neuvedených na příslušném listu vlastnictví), které by bránily či jakkoli omezovaly plnění předmětu této smlouvy. II. Předmět a účel nájmu 1. Předmětem nájmu je část Pozemku p.č. 283/4, o výměře 30 m2 v obci Písek a k.ú. Písek (část Pozemku představuje 2 parkovací stání a prostor pro umístění dobíjecí stanice pro automobily) a to v rozsahu, jak je vyznačeno v grafickém nákresu v příloze č. 1 této Smlouvy, která je její nedílnou součástí (dále jen,,předmět nájmu ). 2. Nájemce je oprávněn užívat Předmět nájmu za účelem výstavby, instalace a provozování dobíjecí stanice pro elektromobily ve vlastnictví Nájemce. Pronajímatel bere na vědomí a souhlasí s tím, že se se na Předmětu nájmu budou pohybovat motorová vozidla Nájemce a třetích osob. Uzavřením této smlouvy jsou Nájemce a jeho zákazníci oprávněni užívat příjezdové komunikace k Předmětu nájmu. 3. Pronajímatel prohlašuje, že neexistuje žádná právní ani faktická překážka, která by bránila výstavbě, instalaci a provozování dobíjecí stanice. 4. Nájemce prohlašuje, že je mu stav Předmětu nájmu rovněž znám a že Předmět nájmu je právně vhodný a způsobilý pro účel výstavby, instalace a provozování dobíjecí stanice. 5. Nájemce si zajistí na vlastní náklady zřízení přípojky elektrické energie a dodávky elektrické energie s dodavateli. Pronajímatel tímto souhlasí s nutnými stavebními úpravami, které souvisí se zřízením přípojky elektrické energie a instalací dobíjecí stanice. S nájmem není spojeno zajišťování dalších služeb ze strany Pronajímatele stránka 6 (celkem 11)

7 III. Doba trvání nájmu a nájemné 1. Smlouva se sjednává na dobu určitou v délce trvání 10 let, počínaje dnem uzavření této nájemní Smlouvy. 2. Předmět nájmu bude Nájemci Pronajímatelem fakticky předán při podpisu této Smlouvy. 3. Nájemce se zavazuje platit Pronajímateli nájemné ve výši 6 000,- Kč za 1 rok, a to od prvního dne v měsíci, ve kterém nabylo právní moci správní rozhodnutí umožňující užívání dobíjecí stanice. V případě, že správní rozhodnutí nabyde právní moci v průběhu kalendářního roku, Nájemce se zavazuje, že Pronajímateli uhradí poměrnou část nájmu a to na základě faktury, kterou Pronajímatel následně vystaví a pošle Nájemci na elektronickou adresu uvedenou ve čl. 6 smlouvy. Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o nájem osvobozený od daně z přidané hodnoty, je částka nájemného ve výši 6.000,- Kč ročně částkou celkovou. 4. Nájemce se zavazuje platit Pronajímateli nájemné vždy na následující rok dopředu se splatností do daného roku na účet Pronajímatele číslo / V ceně nájemného je zahrnuta odměna za umístění reklamního označení činnosti provozování dobíjecí stanice a jiné činnosti Nájemce na Předmětu nájmu. Nájemce je tímto oprávněn umístit reklamní banner v blízkosti dobíjecí stanice. 6. Nájemné bude placeno na základě faktur daňových dokladů vystavených Pronajímatelem v souladu se zákonem o dani z přidané hodnoty. Faktury se Pronajímatel zavazuje posílat elektronicky ve formě scanu na ovou adresu: faste.fakturace@eon.cz. Faktura musí obsahovat náležitosti daňového dokladu dle zákona č.235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty ve znění pozdějších změn a doplňků. Fakturu, která neobsahuje uvedené náležitosti nebo jsou-li uvedeny nesprávně či neúplně, je Nájemce oprávněn vrátit Pronajímateli, a to do konce sjednané doby její splatnosti. Při nezaplacení takto vystavené a doručené faktury není Nájemce v prodlení se zaplacením. Po doručení řádně vystavené faktury běží znovu sjednaná lhůta splatnosti. IV. Práva a povinnosti Pronajímatele 1. Pronajímatel je povinen zajistit řádný a nerušený výkon práv Nájemce po celou dobu nájmu, včetně užívání 2 parkovacích míst, a to zejména tak, aby bylo možno dosáhnout účelu Smlouvy i účelu užívání Předmětu nájmu dle Smlouvy. 2. Pronajímatel se zavazuje, že připraví a stavebně upraví 2 parkovací stání tak, aby bylo možné na ně umístit Dobíjecí stanici, ideálně dojde k využití stávajících parkovacích stání. V případě dalších nutných stavebních úprav, které budou souviset se zřízením elektrické přípojky a realizací umístění stanice, se zavazuje tyto náklady uhradit Nájemce. 3. Pronajímatel se zavazuje umožnit Nájemci nerušený přístup k Předmětu nájmu po veřejně přístupných účelových komunikacích, vybudovaných na pozemcích v okolí Předmětu nájmu běžnými dopravními prostředky. stránka 7 (celkem 11)

8 V. Práva a povinnosti Nájemce 1. Nájemce je oprávněn užívat Předmět nájmu v rozsahu podmínek Smlouvy a ke sjednanému účelu, a to po celou dobu nájmu. Nájemce se zavazuje osadit a začít provozovat dobíjecí stanici do 30 dnů od nabytí právní moci vydaného kolaudačního rozhodnutí na parkoviště P1. 2. Nájemce je povinen hradit Nájemné. 3. Nájemce je oprávněn umístit na Předmětu nájmu v přiměřeném rozsahu odpovídající návěstí, informace a reklamu o činnosti Nájemce provozování dobíjecí stanice. Nájemce je oprávněn umístit reklamní označení (reklamní banner) v blízkosti dobíjecí stanice. 4. Nájemce je oprávněn užívat v přiměřeném rozsahu příjezdové komunikace k Předmětu nájmu na principu obecného užívání pozemní komunikace. 5. Nájemce se zavazuje, že seznámí Pronajímatele (prostřednictvím odboru investic a rozvoje Městského úřadu Písek) s provozním řádem dobíjecí stanice a to nejpozději jeden měsíc před uvedením dobíjecí stanice do provozu. O seznámení Pronajímatele s provozním řádem dobíjecí stanice bude sepsán protokol. 6. Po ukončení Smlouvy se Nájemce zavazuje na vlastní náklady odstranit dobíjecí stanici a vyrovnat závazky související s ukončením odběru elektrické energie ze zřízeného odběrného místa. VI. Závěrečná ustanovení 1. Vztahy neupravené touto smlouvou se řídí platnými právními předpisy, zejména pak 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. 2. Nájemce je oprávněn odstoupit od této Smlouvy v případě, že nezískal veřejnoprávní povolení nutná k výstavbě a provozování Dobíjecí stanice. Nájemce je dále oprávněn odstoupit od této Smlouvy v případě, nelze-li zajistit připojení Dobíjecí stanici k distribuční soustavě elektřiny a uvést tak Dobíjecí stanici do řádného provozu. 3. Nájemci se vyhrazuje právo opce na prodloužení této Smlouvy a to 1x na 5 let. Prodloužení Smlouvy se stává automaticky účinným, pokud Nájemce nepodá 3 měsíce před uplynutím této Smlouvy Pronajímateli písemné prohlášení o ukončení nájmu. 4. Smluvní strany shodně prohlašují, že dobíjecí stanice pro elektromobily, která bude na Předmětu nájmu provozována, ani k ní zřízená přípojka elektrické energie nejsou součástí pozemku p.č. 283/4, zapsaného v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Písek, na LV č. 1 pro k.ú. Písek a obec Písek. 5. V souladu s 508 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel, jakožto vlastník p.č. 283/4, k.ú. Písek, poskytuje souhlas k zapsání výhrady vlastnictví do příslušného katastru nemovitostí, že dobíjecí stanice pro elektromobily a přípojka elektrické energie stojící na p.č. 283/4, k.ú. Písek nejsou jeho vlastnictvím, nýbrž vlastnictvím Nájemce. stránka 8 (celkem 11)

9 Pronajímatel se zavazuje poskytnout Nájemci veškerou součinnost pro zapsání uvedené výhrady vlastnického práva do katastru nemovitostí, a to zejména ve formě spolupráce při vyhotovování smluvní dokumentace a návrhu na zápis do katastru nemovitostí. 6. Nájemce je oprávněn odstoupit od této smlouvy, pokud Pronajímatel nepředá Nájemci Předmět nájmu ani v náhradní lhůtě poskytnuté písemnou výzvou Nájemce s vytčením porušení povinnosti předat Předmět nájmu. 7. Pronajímatel je oprávněn od této smlouvy odstoupit v případě, že se Nájemce ocitne v prodlení s placením nájemného po dobu delší jednoho měsíce a dluh Nájemce neuhradí ani v náhradní lhůtě 15 pracovních dní po doručení písemné upomínky zaslané Pronajímatelem Nájemci. 8. Náklady spojené s vyhotovením této Smlouvy a se zahájením řízení u příslušného katastrálního pracoviště Katastrálního úřadu nese Nájemce. 9. Nedílnou součástí této smlouvy je příloha č. 1 situační plán předmětu nájmu. Přílohu č. 1 doplní Nájemce. 10. Strany výslovně sjednávají, že tuto smlouvu lze měnit či rušit pouze písemnou formou, a to v případě změn formou písemného, číslovaného dodatku. 11. V případě, že některé ustanovení Smlouvy je nebo se stane neúčinné, zůstávají ostatní ustanovení Smlouvy účinná. Strany se zavazují nahradit neúčinné ustanovení Smlouvy ustanovením jiným, účinným, které svým obsahem a smyslem odpovídá nejlépe obsahu a smyslu ustanovení původního, neúčinného. 12. Smlouva se vyhotovuje ve dvou stejnopisech, z nichž Pronajímatel obdrží jedno vyhotovení a Nájemce jedno vyhotovení. 13. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu poslední smluvní stranou. 14. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely podle své pravé a svobodné vůle a nikoliv v tísni za nevýhodných podmínek. V Písku, dne.. V Českých Budějovicích, dne... Mgr. Eva Vanžurová Starostka Pronajímatel.. Ing. David Šafář Vedoucí Strategických projektů a technického rozvoje Nájemce.. JUDr. Robert Vinický Vedoucí Technického rozvoje a provozu Nájemce stránka 9 (celkem 11)

10 b) Pronájem pozemku parc.č. 124/5 a části pozemku parc.č. 123/2 vše k.ú. Borečnice od Obce Čížová (areál Kobyla) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem pozemku parc.č. 124/5 o výměře 127 m 2 a části pozemku parc.č. 123/2 o výměře 10 m 2 vše k.ú. Borečnice pro město Písek na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za nájemné ve výši Kč ročně, s tím, že nájemné bude uhrazeno zpětně i za roky od Obce Čížová, IČO , sídlem Čížová 75, Čížová. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Rada města na svém jednání dne přijala následující U s n e s e n í č. 690/16 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemků parc. č. 128/3 o výměře 51 m 2 a parc. č. 128/1 o výměře 2455 m 2 vše k. ú. Borečnice pro město Písek na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za nájemné ve výši Kč ročně, s tím, že nájemné bude uhrazeno zpětně i za roky od pana Václava Jandy, bytem Borečnice 1, Čížová. Jedná se o pozemky, které užívá DDM Písek (zřizovatel Jihočeský kraj) v rámci areálu Rekreačního a školícího zařízení Kobyla ve Vráži u Písku. Stejně tak DDM Písek užívá pozemky parc.č. 124/5 o výměře 127 m 2 (pozemek pod bazénem) a část pozemku parc.č. 123/2 o výměře 10 m 2 (pozemek pod technologickým domkem) vše k.ú Borečnice. Pozemky jsou ve vlastnictví Obce Čížová, která souhlasí s pronájmem za stejných podmínek jako u pana Jandy. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok a jednorázovou úhradou nájemného za roky ve výši Kč. Nájemné bude následně přefakturováváno DDM Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavření nájemní smlouvy dle důvodové zprávy (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Výdaj a zároveň příjem kapitoly Kč jednorázově, následně Kč ročně. Způsob určení ceny: Dohodou. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením pozemků stránka 10 (celkem 11)

11 stránka 11 (celkem 11)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-005-15 ze dne 19.10.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 18/1 na Obchodním náměstí a části pozemku parc. č. 4400/454 na Sofijském náměstí,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 14. zasedání dne 27. 4. 2015 USNESENÍ č. 110/15/RMČ k návrhu smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě se společností O2 Czech

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE

Kupní smlouva. číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE Kupní smlouva číslo: KSK/468/2013, číslo projektu: IE-12-6005020 uzavřená podle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY ČEZ Distribuce,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-001-18 ze dne 16.4.2018 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí Rada městské části 1. s c h v a l u

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 710 ze dne 17.10.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 3961/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3961/6 v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání

Smlouva o nájmu parkovacího stání Smlouva o nájmu parkovacího stání (uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.) č.j.: SPS - 4/2017 č. 015 (915 dle naší evidence) v č.p. 60, třída Míru Pardubice PRONAJÍMATEL sídlo třída Míru 90, 530

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY holešovského zámku Článek 1 Úvodní informace Tento dokument upravuje závazná pravidla pro uzavírání nájemních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání. podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.

Smlouva o nájmu parkovacího stání. podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Smlouva o nájmu parkovacího stání podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Účastníci: Město Nymburk se sídlem Nymburk, Náměstí Přemyslovců 163,288 28 Nymburk zastoupené Ing.Vlastimilem Jandou vedoucím

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 2.2.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 9.2.2017. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena + jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing.

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-008-15 ze dne 5.10.2015 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemku p. č. 707 v k. ú. Komořany - přípojky vodovodu

Více

135/2011. Pronajímatel:

135/2011. Pronajímatel: 135/2011 Nájemní smlouva ve smyslu ustanovení zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů a ustanovení 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-021-14 ze dne 27.5.2014 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti mezi městskou částí Praha 12 a společností Linkin Invest

Více

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi RK-06-2019-16, př. 1 Počet stran: 8 Smlouva o najmu nemovitosti / L? uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi Vysočina kraj se sídlem: Žižkova 57, Jihlava zastoupená:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne č.j.: 1064/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 996 ze dne 14.12.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 2799/9 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne č.j.: 29/2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 27 ze dne 17.01.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10203/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Vysluchová Beata Bc. Materiál pro 13. zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-064-018-16 ze dne 4.4.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemku parc. č. 15/1, v k. ú. Točná Rada městské

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25. 07. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o zvláštním užívání nemovitosti mezi městem Písek

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 :. loravskosí.hzsi ;;--AÍ.KY I Disíribiiíní siuíby. s.r.o. Ttíefenergjf *o lead.sm.57698. 6/BVB... zastoupený: ič: DIČ:" bankovní účet: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Ing, Ivanem S 708 90 692 náměstkem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/11389/2017 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Možutíková Drahomíra Materiál pro 19. zasedání Zastupitelstva

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-078-011-16 ze dne 13.6.2016 Revokace usnesení Rady MČ Praha 12 č. R-070-012-16 ze dne 2.5.2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

Nájemní smlouva čj. 2015 /..

Nájemní smlouva čj. 2015 /.. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 9 - LEHOVEC, CHVALETICKÁ 918 Nájemní smlouva čj. 2015 /.. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli mezi sebou: pronajímatel : Základní škola, Praha 9 Lehovec, Chvaletická 918 zastoupený

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-12-007-16 ze dne 26.4.2016 Darovací smlouva na převod pozemku parc. č. 3856/25 v k.ú. Modřany do svěřené správy MČ Praha 12 1 2. z a s e

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-053-020-16 ze dne 25.1.2016 Podnájemní smlouva k části pozemku parc. č. 401/3 a pozemku parc. č. 400, vše v k. ú. Točná s Tělovýchovnou jednotou TOČNÁ

Více

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo 006/2018 ze dne společností: zapsaná: zastoupená:

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo 006/2018 ze dne společností: zapsaná: zastoupená: KUMSP00D6 J78 II O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust. 1785 a násl, a ust. 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a ustanovení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-154-033-14 ze dne 29.4.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene k pozemku parc. č. 4008 v k. ú. Modřany - umístění přípojky dešťové kanalizace Rada

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí účelově určeného finančního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM PRONÁJMU MOVITÝCH VĚCÍ č. M6100/N/2017/0041 dle 2316 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM PRONÁJMU MOVITÝCH VĚCÍ č. M6100/N/2017/0041 dle 2316 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Pronajímatel: SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM PRONÁJMU MOVITÝCH VĚCÍ č. M6100/N/2017/0041 dle 2316 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník PREměření, a.s. Smluvní strany Se sídlem: Praha 10, Na Hroudě

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 385/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 357 ze dne 12.06.2017 Pronájem části pozemku parc. č. 3652 v k.ú. Vinohrady a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

č. Z ze dne

č. Z ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-11-011-16 ze dne 23.2.2016 Směnná smlouva na část pozemku parc. č. 3314 za část pozemku parc. č. 3316, oba v k. ú. Modřany při ulici K Vystrkovu

Více

K U P N Í S M L O U V A MMK/SML/

K U P N Í S M L O U V A MMK/SML/ O s v ě d č e n í ve smyslu ust. 41 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích zveřejněno od do. schváleno usnesením Zastupitelstva města Karviné č... ze dne. Vyhotovil: Magistrát města Karviné, Odbor majetkový,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-035-17 ze dne 23.1.2017 Darovací smlouva se společností Modřanský háj s.r.o. na převod pozemku parc. č. 3856/24 v k.ú. Modřany do svěřené správy

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762 Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor

Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor str. 1 / 7 Město Ústí nad Orlicí majetkoprávní odbor Naše č.j.: MUUO/35805/2017/MPO/pk Vyřizuje: Polakovičová Eva Číslo spisu: 2792/2017 Tel: 465514262 Poč. listů: 1 E-mail: polakovicova@muuo.cz Záměr

Více

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rady obce Zdiby číslo 81/15/2019 ze dne 16. 9. 2019

Více

Materiál pro 23. zasedání Zastupitelstva města Karviné konané dne

Materiál pro 23. zasedání Zastupitelstva města Karviné konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/12175/2017 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Vysluchová Beata Bc. Materiál pro 23. zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace se sídlem: Vrchlického 59, Jihlava, 586 33 lčo: 00090638 bankovní spojení: KB a.s. Jihlava, číslo účtu: 18736681/0100 zastoupená: MUDr. Lukášem Velevem, MHA, ředitelem

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

SMLOUVA O VÝPROSE. uzavřená podle ustanovení 2189 a násl. zákona č. 89/2012 sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami:

SMLOUVA O VÝPROSE. uzavřená podle ustanovení 2189 a násl. zákona č. 89/2012 sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami: SMLOUVA O VÝPROSE uzavřená podle ustanovení 2189 a násl. zákona č. 89/2012 sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami: Městská část Praha 2 nám. Míru 20, 120 39 Praha 2 IČ: 000 63 461 DIČ: CZ00063461

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní

Více

S M L O U V A O N Á J M U

S M L O U V A O N Á J M U S M L O U V A O N Á J M U uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění (dále jen občanský zákoník ), Město Beroun, IČ 00233129 se sídlem Husovo nám. 68, 266 43

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-169-046-14 ze dne 19.8.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě k pozemku parc. č. 4067 v k. ú. Modřany - vodovodní, kanalizační,

Více

Městská část Praha - Kunratice. Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE 05 067 2 02 Městská část Praha - Kunratice a Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE TENTO DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE BYL UZAVŘEN DNEŠNÍHO DNE, MĚSÍCE AROKU MEZI 1. Městskou

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a.s. a Městem

Více

Účastníci této smlouvy prohlašují, že údaje uvedené v záhlaví této smlouvy jsou v souladu se skutečností v době uzavření smlouvy. II.

Účastníci této smlouvy prohlašují, že údaje uvedené v záhlaví této smlouvy jsou v souladu se skutečností v době uzavření smlouvy. II. Směnná smlouva se smlouvou o zřízení věcného břemene kterou uzavřeli podle 611 a 151n a násl. zákona č. 40/1964 Sb.,občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů její účastníci Statutární město Ostrava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-105-010-17 ze dne 23.1.2017 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti inženýrské sítě - přípojka splaškové a dešťové kanalizace, k tíži pozemku

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /001 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO-014330044967/001 Obec Mutěnice sídlo: IČO: 00285145 DIČ: Zastoupena: vlastnický podíl: 1/1 (dále jen Povinná ) na straně jedné a E.ON Distribuce, a.s. Masarykova

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 23.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 06.12.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy pan Konečný Projednáno a doporučeno: RM 22.11.2016

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva)

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) I. Budoucí smluvní strany Městská část Praha - Běchovice se sídlem Českobrodská

Více

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva)

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) I. Budoucí smluvní strany Městská část Praha - Běchovice se sídlem Českobrodská

Více