PROJEKTOVÉ DNY ŠKOLA NA CESTÁCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROJEKTOVÉ DNY ŠKOLA NA CESTÁCH"

Transkript

1 PROJEKTOVÉ DNY ŠKOLA NA CESTÁCH Školní klub v pondělí ani v úterý odpoledne nebude. Kroužky proběhnou jako obvykle. Pondělí Průvodce po Hradci Z extrému do extrému Mobily a počítače hýbají světem Hry a klamy Život malíře Po stopách Keltů Život na farmě Být lektorem Úterý Být lektorem Herectví v praxi Hry a klamy Zasportuj si s námi Den s archeologem Poznej zvířata celého světa Splněný sen aneb Byl jednou jeden zahradník Profesionální sport Televize a rozhlas

2 PONDĚLÍ PRŮVODCE PO HRADCI Milí průvodci, v pondělí se společně vypravíme prozkoumat turistické zajímavosti našeho města. Sejdeme se ve škole ráno v 8 hod a vyrazíme na cestu. Nejprve navštívíme turistické informační centrum, kde se dozvíme, jaké služby a informace se zde nabízejí a potom nás pan průvodce vezme na prohlídkový okruh Hradcem. V druhé části si pak sami vytvoříme vlastní trasu a vyzkoušíme si, jak takovou prohlídku naplánovat. Návrat do školy ve 14 hodin. Oběd ve škole bude zajištěn. S sebou: pohodlnou obuv a vhodné oblečení dle aktuálního počasí (budeme se pohybovat venku), 2 jízdenky MHD, svačinu a pití, případně drobné kapesné na zmrzlinu Kdo by měl zájem, může přinést svůj fotoaparát. Částka 60 Kč za průvodce bude vygenerována v systému. Těším se na vás, p. uč. Heda ( ) Z EXTRÉMU DO EXTRÉMU Na projekt Z extrému do extrému se sejdeme v pondělí ráno v 8:00 před budovou školy, kde proběhne kontrola jízdních kol. Kola si zamkneme v areálu školy a pěšky se přesuneme na Lezeckou stěnu v blízkosti obchodního centra Futurum. Zde absolvujeme hodinu lezení s jištěním pod dozorem zkušených instruktorů a poté půl hodinovou přednášku na téma fyzická příprava horolezců. Po ní se přesuneme zpět do školy, kde nasedneme na kola a vyrazíme do oblasti hradeckých lesů. Navštívíme Bike park a opečeme oběd nad ohněm. Svoji cestu zakončíme návštěvou rodinné vily Adamiů. Předpokládaný návrat k areálu školy bude nejpozději v 15:00. S sebou: kolo, cyklistická přilba, oblečení a boty do tělocvičny (na stěnu), oblečení do lesa + boty na kolo, pláštěnku, vlastní oběd budeme opékat, takže buřty, chléb, či cokoliv jiného Těším se na pondělí Pan učitel Honza ( ) MOBILY A POČÍTAČE HÝBAJÍ SVĚTEM Začneme povídáním s hostem, který nám představí, jaké to je pracovat v počítačové firmě a co k tomu musíte umět. Potom se přesuneme do prodejny mobilů, kde se dovíte, jaké jsou nejlepší mobily současné nabídky, kam směřuje vývoj v této oblasti, co musí vědět prodavač mobilů a vyzkoušíte si nějaké modely. Sraz v 8.00 ve škole Konec ve včetně oběda ve škole S sebou 2x lístek MHD nebo lítačka Boris Váňa ( )

3 HRY A KLAMY V pondělí pojedeme s dětmi v rámci projektu Škola na cestách na výstavu, která je v Hlinsku. Jedná se o putovní výstavu libereckého IQ parku s názvem Hry a klamy. Vyzkoušíme si svůj postřeh, bystrost, šikovnost rukou, nohou - prostě všeho. Už jste si někdy s někým šeptem povídali na vzdálenost několika desítek metrů? Viděli jste někdy obtisk svého těla? Víte, kolik tisícin vteřiny trvá vaše reakce? Vypořádáte se s jakýmkoli hlavolamem? Zkusili jste někdy číst a psát v Braillově písmu? Určitě se budeme dobře bavit... Sraz budeme mít na hradeckém Terminálu HD v 7:40 h. Do Hlinska pojedeme autobusem, který odjíždí z terminálu v 7:55 h. Zpět se vrátíme vlakem v 14:30 h na hlavní nádraží, kde bude rozchod. (Pokud budete chtít, můžete si tam děti vyzvednout osobně.) Školní klub odpoledne už nebude, kroužky ale proběhnou normálně. Oběd pro děti bude na tento den odhlášený, proto jim prosím dejte nějaké jídlo a pití na cestu (svačina a oběd). Vstupné na výstavu (cena 40 Kč) a jízdné tam a zpět (cena okolo 130 Kč) bude vygenerována v systému. Jan Skořepa ( ) a Kateřina Pohanková ŽIVOT MALÍŘE Ahoj umělci, v pondělí nás čeká projekt Ze života malíře, který nás provede uměleckou tvorbou a dovolí nám nahlédnout do života umělce. Zažijeme pohodový den, ve kterém se potkáme s místním umělcem Štěpánem Málkem, budeme relaxovat při tvorbě v přírodě (doufejme, že to počasí dovolí) a necháme se provést prostory Katedry výtvarné kultury a textilní tvorby Univerzity Hradec Králové, kam nás doprovodí umělec a vysokoškolský pedagog Petr Hůza. Na tvorbu obou umělců se můžete podívat na a Program: 8.00 sraz na Kyjovské přednáška se Štěpánem Málkem 9.30 umělecká tvorba v plenéru nebo interiéru (podle počasí) prohlídka prostou KVK a TT na UHK s Petrem Hůzou Přepokládaný konec cca rozchod na Velkém náměstí Co s sebou? Základní pomůcky na tvorbu budou zajištěné. Je možné pořídit si plátno, dřevěnou nebo sololitovou desku (pro případ malby se na pevné povrchy pracuje lépe než na čtvrtku) a umělecké barvy (tempery, akrylové barvy, olej doporučená značka Umton). Nutné je vzít s sebou svačinu a pití na celý den, obědy jsou odhlášené. Budeme se přepravovat po městě, vezměte si s sebou lítačku nebo 6ks jízdenek. Předpokládaná cena prohlídky a přednášky 100 Kč/žák. (Nenosit s sebou, bude připočteno do předpisu plateb.) S dotazy se obracejte na Ivu Josefovou osobně, mailem (iva.josefova@sion.cz) nebo telefonem ( )

4 PO STOPÁCH KELTŮ ( ) Program výstava Po stopách Keltů v nasavrckém zámku cesta po naučné keltské stezce prozkoumání pozůstatků keltského oppida Sraz - 7: 45 na Terminálu HD, nástupiště I1 (odjezd autobusu 7:55) Co na sebe a s sebou - Sportovní oblečení, pevné boty, pláštěnka/deštník, pití a svačina na celý den (možnost opékání buřtů), psací potřeby, kapesné. Příjezd - 17:05 k Terminálu HD Cena - Maximálně 150,- (bude vyúčtováno) Veronika Žaloudková ( ) ŽIVOT NA FARMĚ (POZNEJ PŘÍRODU VE SVÉM OKOLÍ) V pondělí navštívíme farmu ve Vysoké nad Labem. Uvidíme, jak se na farmě žije lidem společně s různými druhy domácích zvířat a dozvíme se, jak náročné je starat se o krávy, koně, prasata. Prakticky si vyzkoušíme práci s koňmi a odměnou nám bude projížďka na těchto ušlechtilých zvířatech. Sraz v 7:40-7:45 hod na zastávce Hvězda směrem z centra, na Vysokou, na straně čerpací stanice Lukoil (odjezd linky č. 18 v 7:53 hod) Návrat v 12:45 hod na zastávku Hvězda, odkud mají děti rozchod či si je můžete vyzvednout Cena: 400 Kč bude Vám vygenerována v předpisech S sebou: 2 jízdenky či kartu na MHD, svačinu a pití, vhodné oblečení pro práci a pohyb na farmě, dle uvážení kapesné na případnou možnost útraty a dobrou náladu:) Doplňující informace: během projektových dnů není otevřený školní klub! Těším se na vás! Zuzana Beníšková ( ) BÝT LEKTOREM Žáci, kteří se přihlásili na tento projekt, se budou moci podívat na preventivní program v jiné škole. Zažijí jednotlivé programy na téma "Nebezpečné situace" pro 1. a 2. třídu a "Jak překonávat starosti ve škole" ve 4.třídě na ZŠ Malšova Lhota. Na místa se budeme přesouvat autem lektora. V pondělí budeme vyrážet v 7.30 od Kyjovské, vracíme se cca ve Vít Pospíšil ( )

5 ÚTERÝ BÝT LEKTOREM Žáci, kteří se přihlásili na tento projekt, se budou moci podívat na preventivní program v jiné škole. Zažijí jednotlivé programy na téma "Moderní je nekouřit" pro druhý stupeň a pro 3. a 4. třídu téma "Nástrahy internetu" v ZŠ Vysoké Veselí. Na místa se budeme přesouvat autem lektora. V úterý pojedeme už v 7.15 taktéž od Kyjovské a vracíme se cca ve 14 hod. Vít Pospíšil ( ) HERECTVÍ V PRAXI úterý Na našem úterním projektu Herectví v praxi se dopoledne seznámíme s prostředím divadla, popovídáme si s profesionálním hercem a zažijeme hodinu rétoriky a hlasové výchovy. Jestli bude odpolední čas na naší straně, tak zkusíme vytvořit loutky a zahrát si s nimi krátké divadelní představení. Sejdeme se v 7:45 ve škole, s sebou si vezměte svačinu a 4x lístek na MHD (popř. městskou kartu) skvělou náladu. Konec projektu bude ve 14:00 opět ve škole. Vrátíme se na oběd, takže hlad mít nebudeme. :-) Tomáš Tuček ( ) HRY A KLAMY V úterý pojedeme s dětmi v rámci projektu Škola na cestách na výstavu, která je v Hlinsku. Jedná se o putovní výstavu libereckého IQ parku s názvem Hry a klamy. Vyzkoušíme si svůj postřeh, bystrost, šikovnost rukou, nohou - prostě všeho. Už jste si někdy s někým šeptem povídali na vzdálenost několika desítek metrů? Viděli jste někdy obtisk svého těla? Víte, kolik tisícin vteřiny trvá vaše reakce? Vypořádáte se s jakýmkoli hlavolamem? Zkusili jste někdy číst a psát v Braillově písmu? Určitě se budeme dobře bavit... Sraz budeme mít na hradeckém Terminálu HD v 7:40 h. Do Hlinska pojedeme autobusem, který odjíždí z terminálu v 7:55 h. Zpět se vrátíme vlakem v 14:30 h na hlavní nádraží, kde bude rozchod. (Pokud budete chtít, můžete si tam děti vyzvednout osobně.) Školní klub odpoledne už nebude, kroužky ale proběhnou normálně. Oběd pro děti bude na tento den odhlášený, proto jim prosím dejte nějaké jídlo a pití na cestu (svačina a oběd). Vstupné na výstavu (cena 40 Kč) a jízdné tam a zpět (cena okolo 130 Kč) bude vygenerována v systému. Jan Skořepa ( )

6 ZASPORTUJ SI S NÁMI Milí rodiče, v rámci projektových dnů strávíme v úterý pohodové dopoledne na golfu. V 8:00 se sejdeme u budovy Kyjovská. Našimi auty děti dovezeme na golfové hřiště v Roudničce. Zde se nám bude věnovat profesionální trenér. Poté se auty přesuneme opět do školy, naobědváme se v naší jídelně a pěšky dojdeme do fitnesscentra Filip na Benešově třídě. Zde si zacvičíme pod vedením zkušeného instruktora. Tady náš program cca ve 13:30-14:00 skončí a bude rozchod. Pokud by vám to takto nevyhovovalo, ozvěte se mi. S sebou je potřeba mít sportovní oblečení, obuv do tělocvičny, pití, svačinu a fajn náladu:) Cena celého programu bude okolo 100 Kč (bude vám vygenerována v systému). Hezký den, Kristýna Čapková ( ) DEN S ARCHEOLOGEM ( ) Program - prohlídka archeologického naleziště, ukázka práce archeologa, hledání pravěké keramiky Sraz - 8: 00 na Terminálu HD (nástupiště MHD) Co na sebe a s sebou - pohodlné a teplé oblečení, které se může umazat, pevné boty (nejlépe holínky), pláštěnka/deštník, psací potřeby, pití a svačina, případně malá motyčka, 2 x jízdenka na MHD Příjezd - 13:30 k Terminálu HD (nástupiště MHD) Veronika Žaloudková ( ) POZNEJ ZVÍŘATA CELÉHO SVĚTA Cílem naší cesty je zoo Praha, kde uvidíme zvířata ze všech kontinentů světa. Děti se naučí poznávat základní druhy zvířat a zařadit je do jejich přirozeného prostředí. Od zkušeného průvodce se dozví zajímavosti ze života a chování nejrůznějších zvířecích obyvatel zoo. Sraz: út v 7:45 hod na hlavním nádraží v Hradci Králové u pokladen (odjezd vlaku R 8:08 hod) Příjezd: 16:51 hod na hlavní nádraží HK, odtud mají děti rozchod nebo si je můžete vyzvednout Cena: max. 400 Kč - bude Vám vygenerována v předpisech (zahrnuje cestu Praha a zpět, vstupné do zoo s průvodcem, jízdné MHD Praha) S sebou: kapesné dle vlastního uvážení, svačinu + pití, vhodné oblečení dle předpovědi (vhodná obuv, pláštěnka, sluneční brýle,...), tužku a papír na případné zápisky a dobrou náladu :) Doplňující informace: během projektových dnů není otevřený školní klub! Těším se na Vás! :) Zuzana Beníšková ( )

7 SPLNĚNÝ SEN ANEB BYL JEDNOU JEDEN ZAHRADNÍK Máš sny? Přeješ si, aby se naplnily? Zůstala jsi někdy v úžasu nad krásou a rozmanitostí přírody? Jsou-li tvoje odpovědi ANO, pak ses rozhodla správně. V rámci projektu Škola na cestách vyrazíme v úterý do Alpina Průhonického parku, kde se setkáme s nadšeným zahradním inženýrem, který nás Alpinem provede. Povypráví o svém splněném snu a o cestě, jak se tento jeho sen pomalu ale jistě naplňoval. Ukáže nám ta nejhezčí místa Alpina, popovídá nám o těch nejvzácnějších kytičkách. Chcete si založit vlastní skalku? Zajímáte se o bylinky? Nevíte, jak se postarat o ovocný stromek? Rád vám zodpoví jakékoliv otázky. Sraz: v 7:45 hod na hlavním nádraží v Hradci Králové u pokladen (odjezd vlaku R 8:08 hod) Příjezd: 16:51 hod na hlavní nádraží HK, odtud mají děti rozchod nebo si je můžete vyzvednout Cena: do 200 Kč; částka Vám bude vygenerována v systému a zahrnuje cestu do Prahy a zpět, vstupné do parku, jízdné MHD Praha S sebou: kapesné, svačina + pití, vhodné oblečení dle předpovědi, tužka a papír na případné zápisky a dobrá náladu. Mějte pěkný den, Denisa Hrdinková ( ) PROFESIONÁLNÍ SPORT Můžete se těšit na setkání s profesionálním hokejistou Josefem Marhou (hrál v NHL, ve Švýcarsku...). Poví nám, co obnáší být profesionálním sportovcem, ukáže nám zázemí hokejového stadionu, dozvíte se, co trenér říká mužstvu o přestávce a spoustu dalšího. Sraz v 8.00 ve škole Konec ve včetně oběda ve škole S sebou: sportovní oblečení, 2x lístek MHD nebo lítačka Honza Janko ( ) TELEVIZE A ROZHLAS V úterý tě čeká projekt, ve kterém společně nakoukneme do zákulisí televize a rozhlasu. Sejdeme se ráno v 8 hod ve škole, kam za námi zavítá vzácný host, aby nám povyprávěl o svých zkušenostech a práci v televizi. Potom se vypravíme na exkurzi do Českého rozhlasu, kde nám ukáží prostředí, odkud se vysílá, a přiblíží nám, co všechno obnáší práce v rádiu. Návrat do školy mezi 13. a 14. hodinou, oběd bude zajištěn. S sebou: 2 jízdenky MHD, pohodovou a zvídavou náladu:-) p. uč. Heda ( )

aneb byl jednou jeden zahradník

aneb byl jednou jeden zahradník PROJEKTOVÉ DNY: ŠKOLA NA CESTÁCH (DUBEN 2014) 1. Průvodce po Hradci Splněný sen aneb byl jednou jeden zahradník Království železnic Zasportuj si s námi! Heda Lambertová Denisa Hrdinková Katka Pohanková

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 9. letní příměstský tábor v muzeu 2016 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již podeváté letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-13 let. Tentokrát jsme

Více

12 - II.stupeň DEN EXKURZÍ

12 - II.stupeň DEN EXKURZÍ 12 - II.stupeň Název: Hledání pokladu Vedoucí: p. Vovsová, Hůzlová 2. dohled: p. Hůzlová Den: 21. duben 201520 Cíl: Termit a okolí Doprava: pěšky Oblečení: sportovní obuv, oblečení dle počasí Návrat na

Více

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO PŘÍRODOVĚDCŮ ČKALOVOVA 10,708 00 OSTRAVA-PORUBA Telefon: 599 527 321,

Více

1 DEN EXKURZÍ. Místo srazu: zahrada ZŠ Doksy Čas srazu: '8:00. Místo rozchodu: ZŠ KHM Doksy Čas rozchodu: 13:00

1 DEN EXKURZÍ. Místo srazu: zahrada ZŠ Doksy Čas srazu: '8:00. Místo rozchodu: ZŠ KHM Doksy Čas rozchodu: 13:00 1 Název: Cesta do pravěku Vedoucí: p. Procházková 2. dohled: p. Hozáková Den: 9. květen 2014 Max. počet žáků: 15 Cíl: Učebna v přírodě u ZŠ Doprava: pěšky Cena: 0 Kč Oblečení: pracovní - k ohni Místo srazu:

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 28. 5. 2015 (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY:

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 28. 5. 2015 (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY: ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 28. 5. 2015 (ČTVRTEK) Milí žáci, na čtvrtek 28. 5. 2015 jsme si pro vás připravili čtrnáct aktivit zveřejněných v tomto seznamu. Od pondělí 4. 5. 2015 (od 15 hodin) bude možné se prostřednictvím

Více

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE sk. 1 - II. stupeň Název: Den s technikou - projektový den Vedoucí: Mgr. Jana Zelenková, Den: 6. prosinec 2016 Max. počet žáků: 20 Cíl: SPŠ Česká Lípa Cena: 50 Kč Oblečení: svačina, pracovní oblečení Návrat

Více

Plán na 13. týden ( listopadu 2018)

Plán na 13. týden ( listopadu 2018) Plán na 13. týden (26. 30. listopadu 2018) Český jazyk str. 37-39 Čtení str. 50, 58 Psaní str. 24-25 Matematika str. 20-23, 19 dokončení. Prvouka str. 13-14 Plán na 12. týden (19. 23. listopadu 2018) Český

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

Tělocvična ZŠ Na Planině Tělocvična ZŠ Horáčkova Sraz na vlakovém nádraží v Praze. Sraz podle trasy. Ateliér Baobab z.s.

Tělocvična ZŠ Na Planině Tělocvična ZŠ Horáčkova Sraz na vlakovém nádraží v Praze. Sraz podle trasy. Ateliér Baobab z.s. VOLNOČASOVÉ AKTIVITY Baobab ZÁŘÍ 2019 Sport a pohyb Tvorba a hry FLORBAL s Filipem FOTBAL s Alešem CESTOVATELSKÝ KLUB TRAVELLER s Martinem VYCHÁZKY PO PRAZE s Františkem PLENÉR s Tomášem SKUPINA MALOVÁNÍ

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 14.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY

PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY PROGRAM SPORT CAMP PONDĚLÍ 7.7.2014 VŠESPORTOVNÍ PRŮPRAVA, ATLETIKA A KOLEKTIVNÍ HRY -odevzdání veškerých dokumentů a vyřízení potřebné administrativy s rodiči 8:00 8:45hod. přivítání dětí na Sport Campu

Více

PODZIMNÍ PRÁZDNINY - středa 29.10.2014 :

PODZIMNÍ PRÁZDNINY - středa 29.10.2014 : PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Telefon : 599 527 321, 731 617 815 www.svc-korunka.cz PODZIMNÍ PRÁZDNINY - středa 29.10.2014 : Pojďte s námi navštívit nově otevřené expozice v Dolní oblasti Vítkovic : SVĚT VĚDY

Více

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně PRO PŘÁTELE A ČLENY DESTINAČNÍHO FONDU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA www.ceskesvycarsko.cz Informační zpravodaj květen II. 2015 Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně Ve dnech 15. 16. května proběhl ve slovenském Trenčíně

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

LETNÍ PRÁZDNINY 2018

LETNÍ PRÁZDNINY 2018 Základní škola, Petlérská 447 Klášterec nad Ohří, okres Chomutov tel / fax: +420 474 375 872, E-mail: ddm.volnasek@seznam.cz, http://volnasek.klnet.cz/ LETNÍ PRÁZDNINY 2018 PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR č.1: Pojďte

Více

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice

V pátek prezentace Cds Motýl a DS Drachtinka na Krajském úřadě Pardubice DOBRÝ DEN! Tento program na červen byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

Pokud se chcete zúčastnit, je nutné se na jednotlivé dny nahlásit předem. Každý den nás může být max. 10 účastníků + lektorky a asistentky.

Pokud se chcete zúčastnit, je nutné se na jednotlivé dny nahlásit předem. Každý den nás může být max. 10 účastníků + lektorky a asistentky. Letní aktivity na Miladě Kdy a kde? termín: 8. - 12. července příchod: 8-9 h, Milady Horákové 1; od 9 h denní program návrat: 15-16 h, Milady Horákové 1 O co jde? Letní aktivity na Miladě jsou pokračováním

Více

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY:

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY: ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 2. 6. 2016 (ČTVRTEK) Milí žáci 6. až 9. ročníků, na čtvrtek 2. 6. 2016 jsme si pro vás připravili čtrnáct aktivit zveřejněných v tomto seznamu. Od pondělí 9. 5. 2016 (od 15 hodin)

Více

VHODNÉ pro zájemce o studium na VŠB

VHODNÉ pro zájemce o studium na VŠB I. KREVNÍ CENTRUM OSTRAVA + VŠB Čas exkurze: KC 9:00-9:45, VŠB 10:00-12:00 Sraz: na zastávce autobusu Havířov, Město, Střed v 7:50 Cesta tam: odjezd autobusem z Havířova 8:00 (výstup na zastávce Fakultní

Více

PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov

PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014. nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov PLÁNOVANÉ AKTIVITY KVĚTEN 2014 nám. Přerovského povstání 1 750 02 Přerov tel. 581 204 437, mob. 777 929 215 e-mail: info.dusevnizdravi@gmail.com web: www.dusevnizdravi.com Ředitelka organizace: Bc. Kateřina

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx

fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx fotografický workshop krajinou jarního Českého Švýcarska v termínu: 3. 5. 6. 5. 2012 xxxx úvod Vážení, jsem velmi mile potěšen, že Vás mohu přivítat na fotografickém workshopu pořádaným naší společností

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

ADVENT V KOUZELNÉM ZÁMECKÉM PARKU GRAFENEGG A KITTENBERGEROVÝCH ZÁŽITKOVÝCH ZAHRADÁCH

ADVENT V KOUZELNÉM ZÁMECKÉM PARKU GRAFENEGG A KITTENBERGEROVÝCH ZÁŽITKOVÝCH ZAHRADÁCH Přírodní zahrada z.s. srdečně zve všechny zájemce o pohodu a vánoční atmosféru na exkurzi ADVENT V KOUZELNÉM ZÁMECKÉM PARKU GRAFENEGG A KITTENBERGEROVÝCH ZÁŽITKOVÝCH ZAHRADÁCH v sobotu 9. prosince 2017

Více

Celostátní konference projektu SPINNET č. CZ 1.07/2.4.00/17.0094

Celostátní konference projektu SPINNET č. CZ 1.07/2.4.00/17.0094 Celostátní konference projektu SPINNET č. CZ 1.07/2.4.00/17.0094 Srdečně Vás zveme na 3. celostátní konferenci projektu SPINNET, která se uskuteční v rámci mezinárodní porady ředitelů VTP v Hradci Králové,

Více

Někde je přes vodu i můstek, ale to je nuda.

Někde je přes vodu i můstek, ale to je nuda. Ahoj kamarádi, Zvu vás všechny srdečně na tradiční cyklovýlet z Prahy do Příbrami. Máme tentokrát jubileum, je to již 10. ročník a o to více se na vás těším. Letos pojedeme trasou, která bude téměř kopírovat

Více

Vyberte si z následujících programů: Program trasy:

Vyberte si z následujících programů: Program trasy: V období od 15.dubna do 30.června a od 1.září do 31.října 2010 v době od 9:00 do 15:00 můžete každý čtvrtek využít nabídku ZŠ J.A.Komenského v Přerově Předmostí ve spolupráci s Informačním centrem Předmostí,

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

Akce "NAVÍC" ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček

Akce NAVÍC ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček Akce "NAVÍC" ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček Datum, čas Místo Název akce Popis Cena 2.9.13-8-8.30h 2.9.13-8.30-3.9.13-8.30-3.9.13-8.30-3.9.13-17-18h 10.9.13-20h Pelíšek tělocvična přízemí

Více

Termín Akce Účastní se. Princové jsou na draka Divadelní představení 4.A,B,C tělocvičny prosím blok celý den

Termín Akce Účastní se. Princové jsou na draka Divadelní představení 4.A,B,C tělocvičny prosím blok celý den Přehled akcí: červen 2019 Termín Akce Účastní se Princové jsou na draka- muzikál blok tělocvičen- celý den Návštěva knihovny - vyhodnocení čtenářské soutěže 3.6. 9:00-11:00 Princové jsou na draka Divadelní

Více

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2016-1. pololetí PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 14. 1. - 16. 6. 2016) Tělocvična Sokolu Brno

Více

ERASMUS+ V RÁJI (ČESKÉM) Schůzka přípravného týmu, studentů a rodičů v 18,00 hod ve Veliši

ERASMUS+ V RÁJI (ČESKÉM) Schůzka přípravného týmu, studentů a rodičů v 18,00 hod ve Veliši ERASMUS+ V RÁJI (ČESKÉM) Schůzka přípravného týmu, studentů a rodičů 18.4.2017 v 18,00 hod ve Veliši Základní informace pro hostující rodiny: Motto: Adoptujeme studenty z partnerských škol Studenti by

Více

Cena: členové 350, / ostatní 400, / + 100 Kč za MHD přihlášky u Dagmar Ehrenbergerové.

Cena: členové 350, / ostatní 400, / + 100 Kč za MHD přihlášky u Dagmar Ehrenbergerové. v1.02 Odjezd: dne 15. 12. 2012 od vlakového nádraží v 6:00 hod. autobusem (před zahrád. Rocket). Příjezd: dne 15. 12. 2012 k vlakovému nádraží kolem 23:00 hod. (zase před zahrádku Rocket). Cesta: stejná

Více

PROGRAM ÚNOR 2007. Přejeme vše nejlepší!!! 27. 2. Lukášková Marie 60 let. Své narozeniny oslaví:

PROGRAM ÚNOR 2007. Přejeme vše nejlepší!!! 27. 2. Lukášková Marie 60 let. Své narozeniny oslaví: Denní stacionář služeb sluchově postiženým v Brně a okolí zakládající člen a sídlo Českomoravské jednoty neslyšících Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, psací tel.: 541238685, IČO: 65761201,

Více

Historie jinak. Nabídka programů pro školy v roce 2014

Historie jinak. Nabídka programů pro školy v roce 2014 Historie jinak Nabídka programů pro školy v roce 2014 Programy pro školy realizuje občanské sdružení Boii za podpory Pardubického kraje. Objednáním programu podporujete činnost sdružení. Vážení učitelé,

Více

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky

Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Kurz č. 7 TaD cykloturistiky Pokyny pro kurz Teorie a didaktika cykloturistiky - KTS/TDC Termín: 27. 5. 31. 5. 2013 Místo: Vedoucí kurzu: Instruktoři: Účastníci: Hranice penzion U Jiřího http://www.penzionujiriho.cz/

Více

2. 3. a 4. třída HC Stadion Litoměřice

2. 3. a 4. třída HC Stadion Litoměřice LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2. 3. a 4. třída HC Stadion Litoměřice Místo: Doksy Poslův mlýn ( http://www.posluvmlyn.cz ) Doprava: tam i zpět individuální Termín: 6. 13. 8. 2011 (sobota -> sobota, tedy 7 nocí) Ubytování:

Více

Časopis MŠ. Říjen 2014

Časopis MŠ. Říjen 2014 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2014 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Závěrečné semináře, leden 2016. 1. KS Oslavany, úterý 19. ledna 2016

Závěrečné semináře, leden 2016. 1. KS Oslavany, úterý 19. ledna 2016 Ukončení zimního semestru 2015 / 2016 Vážení tutoři, Vážení posluchači, zasílám Vám informace k promoci a Závěrečným seminářům pro leden 2016. Promoce se bude konat v úterý 26. 1. 2016 od 11,00 hodin v

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi 19. 9. 2014 21. 9. 2014 chata SNĚŽENKA (rekreační areál HORALKA) Sněžné v Orlických horách Tuto akci podporuje město Ústí nad Orlicí, město Pardubice a Pardubický

Více

Dny za školou. Cyklovýlety

Dny za školou. Cyklovýlety Dny za školou Cyklovýlety Kam? Okoř Nelahozeves - Veltrusy Levý Hradec Sraz: v 8 hod. před školou Rozchod: ve 14 hod. před školou S sebou: helma, kolo v dobrém stavu, pití, svačina Přihlášky: Jana Vomáčková,

Více

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015

Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015 Regionální muzeum v Chrudimi Vás zve na 8. letní příměstský tábor v muzeu 2015 Regionální muzeum v Chrudimi pořádá již po osmé letní příměstský tábor v muzeu pro děti ve věku 7-15 let. Tentokrát jsme ho

Více

Olga Žáková tel. 604/

Olga Žáková tel. 604/ 2019 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 3.8.2019 10.8.2019 DISCO a STREET MINI - rok narození 2012, 2013, 2014 DISCO a STREET DĚTI rok

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Harmonogram terénního cvičení z geologie a biologie (ACVG) a cvičení v terénu (BCVGQ)

Harmonogram terénního cvičení z geologie a biologie (ACVG) a cvičení v terénu (BCVGQ) Harmonogram terénního cvičení z geologie a biologie (ACVG) a cvičení v terénu (BCVGQ) Obě terénní cvičení budou probíhat současně v týdnu od 23. 4. 27. 4. 2018 Studenti budou rozděleni do následujících

Více

Učíme se jinak. 14. května Mladá Boleslav Radouč. Poznej naše město - příroda

Učíme se jinak. 14. května Mladá Boleslav Radouč. Poznej naše město - příroda Poznej naše město - příroda Podzimní pohled na pískovcové skály na Radouči. Během třetího zážitkového dne se budeme zabývat přírodou Mladoboleslavska. Navštívíme přírodní rezervaci Radouč, seznámíme se

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 16.6.2014 22.6.2013 Nástup : Pondělí - 16.6.2013 do 9:00 hod. Odjezd: Neděle - 22.6.2013 v 15:00 hod. Sraz

Více

Exkurze do Želešic - 20.4.2010

Exkurze do Želešic - 20.4.2010 Exkurze do Želešic - 20.4.2010 Byli jsme pozváni na exkurzi do naší kmenové školy MŠ a ZŠ Želešice. Pan ředitel nás provedl celou velkou školu a ukázal nám všechny místnosti. Od tříd, učeben, kabinetů,

Více

Ve Vaší milé společnosti utekl další týden v Labyrithu. Společně jste vymysleli pravidla pro celou školu.

Ve Vaší milé společnosti utekl další týden v Labyrithu. Společně jste vymysleli pravidla pro celou školu. Milé děti! Ve Vaší milé společnosti utekl další týden v Labyrithu. Společně jste vymysleli pravidla pro celou školu. Dostali jste svá první razítka rytířských ctností. Povídali jste si o svých rodinách.

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SOUČÁST ZÁKLADNÍ ŠKOLA platný od

PROVOZNÍ ŘÁD SOUČÁST ZÁKLADNÍ ŠKOLA platný od Organizace: razítko: Základní škola a mateřská škola Dlouhá Brtnice, příspěvková organizace 588 34 Dlouhá Brtnice 84 PROVOZNÍ ŘÁD SOUČÁST ZÁKLADNÍ ŠKOLA platný od 1.9.2016 ( dle zákona č.258/2000 Sb.,

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením chata Juráška Olešnice v Orlických horách

Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením chata Juráška Olešnice v Orlických horách Psychorelaxační pobyt pro rodiny s dětmi s postižením 11.9. 13.9. 2015 chata Juráška Olešnice v Orlických horách Tuto akci podporuje město Ústí nad Orlicí, město Pardubice a Pardubický kraj PŘIHLÁŠKA:

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Příměstské tábory KC KAMPA 2013

Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Příměstské tábory KC KAMPA 2013 Turnusy a program 1. turnus 8. 12. července 2013 2. turnus 15. 19. července 2013 3. turnus 19. 23. srpna 2013 4. turnus 26. 30. srpna 2013 Harmonogram dne Obecné informace

Více

Program na březen 2014

Program na březen 2014 Číslo stránky 1 Program na březen 2014 ZÁJMOVÉ AKTIVITY Název aktivity Termíny aktivity Doba konání Lektor (asistent) Cena aktivity Poznámky / Přihlášky Aspergea: setkání sebeobhájců 6. 3. 2014 čtvrtek

Více

Týden 29. 8. - 4. 9. 2015

Týden 29. 8. - 4. 9. 2015 správný cíl Vaší cesty Týden 29. 8. - 4. 9. 2015 Zveme Vás Dny evropského dědictví Dny evropského dědictví (European Heritage Days) každoročně v měsíci září otevírají nejširší veřejnosti brány nejzajímavějších

Více

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY:

ZAPISOVANÉ AKTIVITY, (ČTVRTEK) NABÍZENÉ AKTIVITY: ZAPISOVANÉ AKTIVITY, 31. 5. 2018 (ČTVRTEK) Milí žáci 6. až 9. ročníků, na čtvrtek 31. 5. 2018 jsme si pro vás připravili čtrnáct aktivit zveřejněných v následném seznamu. Od pátku 11. 5. 2018 (od 6 hodin)

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2019 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 16.6.2019 22.6.2019 Nástup : Neděle - 16.6.2019 do 16:00 hod. Odjezd: Sobota - 22.6.2019 do 13:00 hod. Sraz

Více

POKYNY PRO RODIČE DĚTÍ ÚČASTNÍKŮ LETNÍHO SOUSTŘEDĚNÍ POŘÁDANÉHO LYŽAŘSKÝM ODDÍLEM JANSKÉ LÁZNĚ

POKYNY PRO RODIČE DĚTÍ ÚČASTNÍKŮ LETNÍHO SOUSTŘEDĚNÍ POŘÁDANÉHO LYŽAŘSKÝM ODDÍLEM JANSKÉ LÁZNĚ POKYNY PRO RODIČE DĚTÍ ÚČASTNÍKŮ LETNÍHO SOUSTŘEDĚNÍ POŘÁDANÉHO LYŽAŘSKÝM ODDÍLEM JANSKÉ LÁZNĚ Datum konání: od 19. - 25.8. 2012 Místo konání: sportovní areál Borovice LITES, u Mnichova Hradiště Sraz účastníků:

Více

Tréninkový kurz. Nová cesta, nová příležitost , Dolní Bečva

Tréninkový kurz. Nová cesta, nová příležitost , Dolní Bečva Tréninkový kurz Nová cesta, nová příležitost 5.8. 11.8.2018, Dolní Bečva ÚVODNÍ INFORMACE Ahoj všichni, právě čtete informativní dokument ke školení Nová cesta, nová příležitost. Jedná se o tréninkový

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz 27. týden

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. leden červen 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY leden červen 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ.

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. DOBRÝ DEN! Tento program na ŘÍJEN byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM PROBÍHÁ

Více

ORGANIZAČNÍ PODMÍNKY TÁBORA

ORGANIZAČNÍ PODMÍNKY TÁBORA ORGANIZAČNÍ PODMÍNKY TÁBORA S odsouhlasenými organizačními podmínkami dále souhlasím s táborovým řádem mého dítěte a se zveřejněním fotek, pro reprezentativní účely, na stránkách tábora www.aizo.cz, kde

Více

Těšíme se na Vás 1. září!

Těšíme se na Vás 1. září! DS Milí příznivci Labyrinthu, děkujeme za zájem o projekt Open School Space a laboratorní školu Labyrinth. Vašeho zájmu si velmi ceníme, a proto Vás prostřednictvím newsletteru pravidelně informujeme o

Více

ÚSTŘEDNÍ KOLO 21. ROČNÍKU ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY ŠK. ROKU 2018/2019

ÚSTŘEDNÍ KOLO 21. ROČNÍKU ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY ŠK. ROKU 2018/2019 ÚSTŘEDNÍ KOLO 21. ROČNÍKU ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY ŠK. ROKU 2018/2019 Ústřední (celostátní) kolo 21. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2018/2019 pro soutěžní věkové kategorie C a D proběhne v budově

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod 2017/2018 DĚTSKÉ ODDĚLĚNÍ Nabídka tematických vzdělávacích programů je uspořádána do bloků připravených vždy

Více

Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M.

Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M. Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M.Boleslav 17,20 / 17,27 Mšeno 18,09. Ubytování v sokolovně na lůžkách,

Více

nostalgie Parní vlak Depo maloměřice historické autobusy 15 let ids jmk Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje 15 LET ids jmk

nostalgie Parní vlak Depo maloměřice historické autobusy 15 let ids jmk Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje 15 LET ids jmk Dny dopravní nostalgie VÝROČÍ 15 LET Akce na výstavišti historické autobusy Depo maloměřice Parní vlak Leták2019.indd 1 13.6.2019 10:48:21 Dny dopravní nostalgie 15. a 16. 6. 2019 Parní vlak a historické

Více

ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM

ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM ČTVRTEK S MAMUTÍM PROGRAMEM V období od 3. května 26. června a od 6. září do 25. října 2012 v době od 9:00 do 15:00 hod. můžete každý čtvrtek využít nabídku ZŠ J.A.Komenského v Přerově Předmostí ve spolupráci

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 30. 4. 2018 15:30 PÁLENÍ ČARODĚJNIC S OPÉKÁNÍM BUŘTŮ * sraz na recepci Libuše Více informací viz. plakát. úterý 1. 5. 2018 státní svátek 14:00 17:00 PROCHÁZKA DO LUDVÍKOVA S NÁVŠTĚVOU HOSPODY U

Více

dle Zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění

dle Zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění PROVOZNÍ ŘÁD Bolevecké základní školy Plzeň, nám. Odboje 18, příspěvkové organizace dle Zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění Provozní

Více

dle Zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění

dle Zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění PROVOZNÍ ŘÁD Bolevecké základní školy Plzeň, nám. Odboje 18, příspěvkové organizace dle Zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění Provozní

Více

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Termín: 20.-25. 6. 17 Cena: 6 490,- Program: 1. den: - odjezd z Ochoze u Brna

Více

První třídní schůzka. Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek)

První třídní schůzka. Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek) První třídní schůzka Třída: prima 1.A 32 žáků (8 chlapců a 24 dívek) Vyučující Třídní učitelka Mgr. Lenka Havlíčková» havlickova@gymrumburk.cz» tel. 723 556 248 Mgr. Lucie Zezulová» zezulova@gymrumburk.cz

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

Červen 2017 ORONGONG

Červen 2017 ORONGONG Červen 2017 ORONGONG Jak to vidí Fíla Perspektiva {ž} podst. jm. (z lat. perspicere, prohlédati) je nahlížení na určitý problém či jev a postoj vůči němu v závislosti na individuálním vztahu. Jedná se

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2015

Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2015 Dům dětí a mládeže Rozmarýn Litoměřice, Plešivecká 1863/15 PLÁN PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ LÉTO 2015 PT jsou určeny pro děti, které již zahájily školní docházku či absolvovaly přípravný ročník na základní škole.

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz Program aktivit

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2012 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY říjen prosinec 2012 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 -

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 - Itinerář OBSAH: Obsah: Úvod: 1.den: 2.den: 3.den: 4.den: 5.den: 6.den: 7.den: Shrnutí: Prameny čerpání: 1.strana 2.strana 3.strana 4.strana 5.strana 6.strana 7.strana 8.strana 9.strana 9.strana 10.strana

Více