PROPOZICE PRO TURNAJ O Pardubického Husara

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROPOZICE PRO TURNAJ O Pardubického Husara"

Transkript

1 PROPOZICE PRO TURNAJ O Pardubického Husara Zahájení turnaje - sobota v 8:00 Předpokládaný konec v 19:00, po kterém bude následovat odchod na společnou večeři (pro zájemce) volné hraní, deskovky, sdílení zážitků, popíjení - neděle v 9:00 Předpokládaný konec v 16:00 - příjezd možný již v pátek večer Vstupné - 200,- Kč - Možnost spát v místě konání turnaje na karimatkách ve spacácích za příplatek 50,- Kč na noc. U tělocvičny jsou sprchy i sociální zařízení. Místo konání Dům dětí a mládeže BETA Pardubice, Štolbova 2665, Pardubice Registrace Závazné přihlášky posílejte na vaniceklukas@yahoo.com, obratem obdržíte pokyny k platbě a další nezbytného inforamce. Do přihlášky uveďte své celé jmého, hru, na kterou se hlásíte (ideálně i frakci, leč není to nezbytné) a telefonní číslo na sebe (pro snazší komunikaci, zveřejňovat jej nebudeme). PŘEZUVKY S SEBOU!

2 Pravidla turnaje Turnaj bude dvoudenní, pětikolový, s časovým limitem na odehrání jednoho kola (limit bude upřesněn na místě). Turnaj je zařazen do české WZR ligy Solaris, průběžné výsledky ligy naleznete na Turnaj se odehraje dle pravidel Warzone Resurrection 2.0 Pravidla naleznete ke stažení ZDE Armády 1 armáda,1000b, Standard OOC, bez karet (pokud by do doby konání turnaje vyšly karty ve formě PDF ke stažení, odehraje se turnaj s kartami). Custom WL dle HOTTS již není. Není žádné omezení RD ani infiltrace (pozor jednotlivé mise deploy omezují! ). Je nutné mít u sebe soupis armády (tzv. Roster) v přehledné, ideálně tištěné, formě. Tento musí být kdykoli k dispozici soupeřovi k nahlédnutí. Soupis armády musí obsahovat kouzla, squad options a vylepšení (battalions, doktríny), které mají jednotky přikoupený. Pokud mají jednotky stejného typu rozdílná kouzla je nutno jednotky nějak na stole odlišit. Modely Modely musí mít vyznačen front facing. Full paint není vyžadován. Každá jednotka musí odpovídat svému typu, pokud existuje model (nelze proxovat Nekromutanty za Nemrtvé legionáře). U zatím nevydaných modelů je prox možný (nutný), ale jednotka musí být snadno rozpoznatelná od zbytku armády. Zbraně, je-li v jednotce víc možností, musí být odlišitelné (puška/kulomet/raketomet). Mise, Hodnocení turnaje, Deployment, FAQ Mise a sekundární mise jsou uvedeny jako poslední bod těchto propozic. Každý hráč si na každou misi vybere dvě sekundární mise, které se nesmí v průběhu turnaje opakovat (ano každý hráč tak v průběhu turnaje odehraje VŠECHNY sekundární mise) A hlavně - hrajte pro radost ze hry, užijte si pohodovou hru! Organizační poznámky Pro účast na turnaji je nutno se registrovat viz víše odstavec Registrace. Jídlo, pití: K pití bude na místě buď voda, kofola nebo lahvové pivo, dále káva nebo čaj. K jídlu budeme podávat ohřáté párky, toasty se šunkou a sýrem, chléb s vajíčkovou pomazánkou a utopenci. V pátek a sobotu večer je naplánovaná večeře v nekuřácké hospodě (není však povinná) Pokud nemáte kde vytisknout svůj roster, je možná pro vás zajistit jeho tisk zašlete jej prosím před akcí na na místě již nebude možné řešit!

3 Ceny Kontakt První tři místa budou odměněna věcnými cenami Hlavní organizátor akce: Michal Vaníček ( vaniceklukas@yahoo.com, na serveru Hofyland ID Shadowulf ) Organizátor Warzone turnaje: Roman Janda ( info@wzr.cz, na serveru Hofyland ID Wolverin, Tel.: ) Organizátor si vyhrazuje právo na změnu pravidel. Hodnocení, Mise, Sekundární mise Konečné výsledky Hráči získávají turnajové body (TP) v závislosti na výsledku každé hry. Jejich součet (za primární a sekundární mise) určuje aktuální pozici hráče. Pokud mají dva hráči shodný součet TP, je na vyšší pozici hráč, který v turnaji nabíral vyšší Počet zabitých (nepřátel). MISE Mise 1: Znovu získat nadvládu NASAZENÍ: Na čtvrtiny ZPŮSOBY NASAZENÍ: Řádné, Výsadek na křídle, Rychlé nasazení, Infiltrace, Plížení, Přednostní výpad Hráč, která získá úvodní iniciativu, se rozhodne, zda bude útočník, nebo obránce. Útočník hraje jako první. Oba hráči spočítají, kolik oddílů, které tvoří více než jeden Hrdina, mají v armádě. Oddíly tvořené jen jediným Hrdinou se pro účely mise nepočítají. Útočník splní svou misi (10 MP), pokud ve kterémkoliv okamžiku počínaje 5. kolem bude mít více než polovinu svých zbývajících oddílů v centrální oblasti, která nebude sporná (nebude v ní žádný nepřátelský oddíl). Pokud hra skončí Stažením, získá útočník 5 MP, pokud má v centrální oblasti třetinu zbývajícího počtu oddílů. Obránce misi splní (10 MP), když zabije více než polovinu oddílů, které měl útočník na počátku hry. Pokud hra skončí Stažením, získá obránce 5 MP, pokud zabije více než třetinu oddílů, které měl útočník na počátku hry, a centrální oblast je sporná. Pro účely obráncovy mise počítejte jen Základní a Podpůrné oddíly (na počátku hry i při kontrole vítězných podmínek).

4 Mise 2: Přepadení NASAZENÍ: Útok ze zálohy, Centrální oblast (Velitel oddílu musí být jedním ze dvou modelů nasazených v centrální oblasti) ZPŮSOBY NASAZENÍ: Řádné, Rychlé nasazení, Infiltrace, Plížení, Přednostní výpad Hráč, který získá úvodní iniciativu, se rozhodne, zda bude útočník, nebo obránce. Útočník se nasadí podle pravidel Útoku ze zálohy a hraje jako první. Obránce se nasadí jako druhý podle pravidel pro Centrální oblast. Útočník musí do konce 4. kola nepřítele zredukovat na čtvrtinu nebo méně počtu oddílů, které měl na počátku hry (10 MP). Obránce splní svou misi (10 MP), pokud bude mít na konci hry více než polovinu počtu oddílů, které měl na počátku hry. Pokud má obránce na konci 4. kola více než třetinu (ale méně než polovinu) původního počtu oddílů, splní misi Částečně (5 MP). Pokud má obránce na konci 4. kola méně než třetinu (ale více než čtvrtinu) původního počtu oddílů, splní misi Částečně (5 MP) útočník. Pro účely této mise počítejte jen Základní a Podpůrné oddíly (na počátku hry i při kontrole vítězných podmínek). Mise 3: Zabrat a udržet NASAZENÍ: Na čtvrtiny ZPŮSOBY NASAZENÍ: Řádné, Rychlé nasazení, Plížení, Přednostní výpad, Výsadek na křídle Aby hráči splnili tuto misi, musí zabrat a udržet nesporné všechny 3 Značky úkolů. Hráč, kterému se to podaří na konci 3. a dalších kol, získá 10 MP. Pokud hra skončí Stažením, anebo z nedostatku času, splní hráč misi Částečně (5 MP), pokud drží dvě Značky úkolů. Mise 4: Shromažďování zdrojů NASAZENÍ: Bitevní linie (8'') ZPŮSOBY NASAZENÍ: Řádné, Výsadek na křídle, Plížení, Přednostní výpad Až si vyberete strany stolu, střídavě umísťujte na soupeřovu polovinu stolu uzly zdrojů. Jsou to 30 mm Značky, žádnou nesmíte položit do 8'' od jiné, ani blíž než 10'' od strany stolu. Uzly umisťujte tak dlouho, dokud nebude mít každý hráč na své polovině stolu 4. Misi splníte, pokud posbíráte informace ze všech uzlů na soupeřově polovině stolu. Zdroje může získat model, který není Vázaný v boji, je do 2'' od uzlu a použije AP(2). Po shromáždění z uzlu tuto Značku vezměte a položte vedle svých karet Zdrojů. Za každý takto získaný uzel musí soupeř trvale odložit 1 kartu Zdrojů. Hra skončí po 5 kolech, nebo na konci kola, kdy některý hráč už nemá na své polovině stolu žádné uzly. Hráč, který shromáždí informace z 4 uzlů, získá 10 MP, pokud alespoň ze 2, získá 5 MP.

5 Mise 5: Průzkum NASAZENÍ: Na čtvrtiny ZPŮSOBY NASAZENÍ: Řádné, Rychlé nasazení, Infiltrace, Plížení, Přednostní výpad Oba hráči chtějí ovládnout 5 zón stolu (4 čtvrtiny + Centrální oblast) Hráč zónu ovládá, pokud v ní na konci kola stojí více vlastních modelů než nepřátel. Zóna je sporná, pokud v ní stojí stejný počet modelů z obou stran. Misi splníte (10 MP), pokud na konci 4. nebo dalších kol ovládáte tři z pěti zón. Pokud hra skončí Stažení, splní hráč misi Částečně (5 MP), pokud ovládá víc zón než soupeř. Každý oddíl může ovládat nejvýše dvě zóny. SEKUNDÁRNÍ MISE Sekundární mise vám umožní získat ve hře MP navíc, musíte ale splnit uvedený úkol. Pokud se vám to podaří, získáte dalších 5 MP. Poté, co si se soupeřem vyberete svůj list pro toto kolo, zvolte si dvě (2) sekundární mise. Ty si poznamenejte, soupeři je odhalte až na konci hry. V průběhu turnaje můžete každou tuto misi plnit jen jedenkrát. Úkol 1: Skladiště munice Jednu ze Značek úkolů musíte pomocí pravidel identifikaci cíle určit jako skladiště munice. Až ho objevíte, může libovolný model v B2B použít AP(1) a připevnit nálože. Vybuchnou na konci příštího kola. Všechny modely do D20/4'' od Značky dostanou Automatický zásah se ST(7). Pokud hra skončí a všechny Značky úkolů jsou Zničené, je i tato mise splněná. Úkol 2: Experimentální technologie Jednu ze Značek úkolů musíte pomocí pravidel identikaci cíle určit jako laboratorní počítač. Tento úkol splníte, když jeden z vašich modelů na konci hry Značku ovládá. Pokud je Značka sporná, misi se splnit nepodařilo. Úkol 3: Inspirující velení Váš Velitel armády musí hru přežít a buď nepřátelům způsobit ztrátu 4 W, nebo být na konci hry blíž nepřátelskému modelu než jiný vlastní model, nebo být jedním z těch nejbližších. Úkol 4: Výslech Nepřátelského Hrdinu musíte zabít bojem na blízko. Tohoto Hrdinu tajně určete před začátkem hry. Úkol 5: Špión Jeden nepřátelský Hrdina musí hru přežít. Tohoto Hrdinu tajně určete před začátkem hry. Úkol 6: Kontrolovaná demolice Zvolte Neporušenou stavbu co možná nejblíže Centrální oblasti. Tuto stavbu musíte zřítit.

6 Úkol 7: Invaze Na konci hry musíte mít alespoň 1 oddíl v soupeřově zóne nasazení. Pokud je nasazení mise jiné než Bitevní linie nebo Na čtvrtiny, zvolte si jiný úkol. Úkol 8: Beránek Určete jednoho svého Hrdinu nebo Velitele oddílu. Tento model musí zemřít do konce 4. kola. Úkol 9: Lavina informací Jednu ze Značek úkolů musíte pomocí pravidel identikaci cíle určit jako informační uzel. Tento úkol splníte, když některý váš model bude v B2B se Značkou a zůstane tak jedno celé kolo. Pokud se model stane Vázaný v boji na blízko, extrakce informací se nezdaří, ale můžete se o ni pokusit příští kolo. Úkol 10: Stoupající hvězda Určete jednoho soupeřova Hrdinu. Tento model musíte zabít některým vlastním Hrdinou.

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO SETUP karty: každý hráč si náhodně vylosuje 6 karet, zvolí jednu a současně s ostatními hráči ji odkryje. města: každý hráč si zvolí barvu jednotek a umístí hlavní město. Při hře dvou, tří a čtyř hráčů

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev MaSo jaro 2013 Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev O soutěži MaSo spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol Praha + 10 Organizace o studenti

Více

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PŘÍPRAVA NA HRU Každý hráč si připraví balíček s 20 kartami hrdinů a s 20 kartami zbraní. Do balíčku může dát maximálně 4 karty stejného typu (např. 4 Naftové rytíře

Více

Karetní hra pro 2 4 hráče od 12 let na 30 45 minut

Karetní hra pro 2 4 hráče od 12 let na 30 45 minut Karetní hra pro 2 4 hráče od 12 let na 30 45 minut 4 karty rytířů 4 karty stanů 8 karet lokací 16 karet akcí z toho 4 x E, 2 x A, 2 x T, 2 x G, 2 x Q, 4 x P 14 karet úkolů 18 karet ctností 2 přehledové

Více

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Autor hry: Gary Kim Ilustrace: Stephane Gantiz Grafika: Ian Parovel Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Překlad do češtiny: Tomáš Endymion Hubka Choson je hra pro 2 až 4 hráče ve věku 14 a výše.

Více

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2019 kategorie U14 ročník 2005 a mladší 29.-31.březen 2019 Zimní stadión Chrudim Termín: 29. - 31. 3. 2019 (pátek - neděle)

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a KVV ČSLH JMK.

KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a KVV ČSLH JMK. Mezinárodní hokejový turnaj žáků Bantam 2000 Peewee 2002 29. 8. 1. 9. 2013 29. 8. 1. 9. 2013 KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a KVV ČSLH JMK. Vážení sportovní

Více

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu A. Cíl hry Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu b) na konci hry -za nejvíce peněz - za největší rozmanitost

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

CHRUDIM CITY CUP 2015

CHRUDIM CITY CUP 2015 II. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2015 kategorie mladší žáci 21.3. - 22.3. 2015 Zimní stadión Chrudim Termín: 21. - 22. března 2015 (sobota - neděle) Začátek

Více

aneb Mizerný nekromant

aneb Mizerný nekromant KOSTLIVEC aneb Mizerný nekromant Pravidla hry Úvod Kostlivec je desková/karetní hra, jejímž cílem je postavit ze souboru kostí a různých doplňků kostlivce, který bude schopen porazit kostlivce postaveného

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje.

GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje. Mezinárodní hokejový turnaj žáků Bantam 2000 Peewee 2002 30. 8. 2. 9. 2012 30. 8. 2. 9. 2012 KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje.

Více

1. Cíl hry. 2. Komponenty

1. Cíl hry. 2. Komponenty 1. Cíl hry Hráči se stávají dračími Akolyty, kteří hledají magické krystaly, aby se stali dračími králi či královnami. Krystalem zobrazeným na kartě bojiště je odměněn hráč, který vyhraje boj na bojišti,

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce)

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce) Tato alternativní pravidla jsou určena hráčům, kteří již mají s hrou World of Tanks: Rush určité zkušenosti a chtěli by svůj zážitek ze hry prohloubit, a také obecně zkušeným hráčům moderních společenských

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci K dispozici máte dvě verze: 1) s bílým pozadím pro úsporný tisk 2) s barevným pozadím, pokud se vám bude víc líbit Jedná se o oboustranný

Více

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci CZ Habermaaß-hra 3123A /4448N Tanec s vejci Tanec s vejci Živá hra plná poskakování s vejci pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99let. Autor: Ilustrace: Roberto Fraga Martina Leykamm Obsah: 1 dřevěné vejce 9

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup SPAR CUP 1. Platnost předpisů a řádů Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup b) základní pravidla hry vydané Českou bowlingovou asociací Turnaj je zařazen do bodovacího žebříčku FIRO-tour

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

CZECH OPEN II. ročník Mistrovství České republiky ve hře Hypergrid. součást XXX. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her

CZECH OPEN II. ročník Mistrovství České republiky ve hře Hypergrid. součást XXX. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her CZECH OPEN 2019 II. ročník Mistrovství České republiky ve hře Hypergrid součást XXX. ročníku mezinárodního festivalu šachu a her Pardubice 13. - 20. 7. 2019 Pořadatel: EULER s GAME ve spolupráci s ADC

Více

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY 104 hracích karet s čísly 1 104, pravidla hry CÍL HRY Na všech kartách jsou symboly krav. Každá kráva, kterou během hry vezmete, znamená jeden minusový bod.

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

KACÍŘI a bitva o Evropu

KACÍŘI a bitva o Evropu KACÍŘI a bitva o Evropu Historická karetní hra Kacíři jsou karetní hra na motivy náboženských bojů v 15.-17. století, v níž se hrající snaží získat evropská města pro náboženskou frakci, kterou si vybrali.

Více

Materiál. 4 hodnotící karty 1 karta hracích kol 4 tužky. 100 křížů pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min.

Materiál. 4 hodnotící karty 1 karta hracích kol 4 tužky. 100 křížů pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Phil Walker-Harding 100 křížů - 1000 pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Materiál 47 map pokladů Od každé barvy (fialová, oranžová, zelená, šedá) je k dispozici vždy 12 karet

Více

Rituál. Potřebné vybavení. Terén. Rozestavení. Speciální pravidla. Zahájení hry. Ukončení hry

Rituál. Potřebné vybavení. Terén. Rozestavení. Speciální pravidla. Zahájení hry. Ukončení hry Rituál Někdo se pokouší vyvolat odporného démona. Takže je potřeba mu to zatrhnout, ať už proto, že je to zlo, nebo proto, že je to konkurence Potřebné vybavení Přírodní terén Terén Uprostřed bojiště je

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong PRAVIDLA HRY Kuraki Mura Wee Yee Chong Vítejte na soutěži kočičích jedlíků! Ve hře Mici Maki se snažíte sníst co nejvíce jídla a vyprovokovat své soupeře, aby se přejedli a bylo jim špatně. Kdo pozná,

Více

Hokejový turnaj. Praha Neděle 14.9.2014. Turnaj pro děti narozené r. 2006 a mladší

Hokejový turnaj. Praha Neděle 14.9.2014. Turnaj pro děti narozené r. 2006 a mladší Hokejový turnaj Praha Neděle 14.9.2014 Propozice turnaje Turnaj pro děti narozené r. 2006 a mladší Turnaje se účastní celkem 8 družstev: 1. HC Kobra Praha 2. SC Kolín 3. HC Sparta Praha A 4. HC Sparta

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2016 Pohár města Česká Lípa 24. 25. 9. 2016 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2016 - Česká Lípa - r. 2009

Více

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč CZ Habermaaß-hra 4446 Nadýchaný koláč Nadýchaný koláč Foukací hra pro 1-4 hráče ve věku od 4 do 12 let s herní variantou pro foukače profesionály. Tato hra procvičuje motoriku rtů a úst čímž se hravou

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král CZ Habermaaß-hra 5432A /4795N Koláček nebo král Koláček nebo král Rychlá karetní hra podporující rychlé rozhodování pro 2-4 hráče ve věku od 5 let. Hra má FEX efekt na zvýšení stupně obtížnosti! Autor:

Více

OPERACE: Work the Angles

OPERACE: Work the Angles OPERACE: Work the Angles Briefing: Říše objevila záhadný objekt, který by mohl znamenat porážku Unie. Unie musí zabránit kurýrovi v předání předmětu do rukou Císaře. Říše musí dostat předmět k agentovi

Více

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s. ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a městem Velké Meziříčí pořádá Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1.

Více

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové rozpis jarní pohár n o č n í š t a f e t y k l a s i k a 17 19 3 / 17 ok99 hradec králové Rozpis 21. ročník Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo

Více

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? 22. MaSo. V Praze a v Mikulově. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? 22. MaSo. V Praze a v Mikulově. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev MaSo podzim 2017 Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev O soutěži MaSo spolupráce, komunikace, týmová hra 22. MaSo V Praze a v Mikulově maso.mff.cuni.cz Organizace Studenti

Více

Pozvánka na akci COMMAND & CONQUER III.

Pozvánka na akci COMMAND & CONQUER III. Pozvánka na akci COMMAND & CONQUER III. Moravský airsoftový tým vás zve na tématickou akci COMMAND & CONQUER III., kterou dělají každý víkend. Základní informace Kde: bývalá raketová základna Ketkovice

Více

Legendary Inventors. Komponenty. 20 karet vynálezců a 33 startovních žetonů znalostí:

Legendary Inventors. Komponenty. 20 karet vynálezců a 33 startovních žetonů znalostí: Legendary Inventors Cíl hry V průběhu hry se hráči budou podílet na tvorbě vynálezů a získávat patenty, aby získali co nejvíce vítězných bodů a stali se nejúspěšnějším týmem vynálezců, které kdy poznal

Více

Habermaaß-hra 4232. Černý pirát

Habermaaß-hra 4232. Černý pirát CZ Habermaaß-hra 4232 Černý pirát Černý pirát Hra pro 2-4 hráče, ve věku od 5-99 let. Dobří a poctiví mořeplavci plují od jednoho ostrova pokladů k dalšímu. V patách je jim ale Černý pirát Černovous Mořský

Více

Příprava hry. Průběh hry

Příprava hry. Průběh hry Ve Vikings: Warriors of the North se hráči ujímají rolí vikingských jarlů, kteří bojují o nadvládu nad severem a korunu Konunga. Moc získá ten, kterému se jako prvnímu podaří vyloupit všechny vesnice a

Více

PŘHLAŠOVÁNÍ POUZE NA ZÁVODY S A M C

PŘHLAŠOVÁNÍ POUZE NA ZÁVODY S A M C PŘHLAŠOVÁNÍ POUZE NA ZÁVODY S A M C Do registrace se dostanete kliknutím na tato tlačítka... Pokud se do systému přihlašujete poprvé, musíte se nejprve registrovat A vytvořit si tak profil, ze kterého

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA KRAJE VYSOČINA Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA

Více

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen)

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen) MONSTRA & MÝTY (Monster & Mythen) Alan R. Moor Richard Borg 1.0 Úvod V jednom fantastickém světě spolu bojují mocní čarodějové, trpaslíci, trollové, skřeti a nemrtví. Hráči velí jejich armádám (pěchotě,

Více

TAJ MAHAL MOCNÍ MAHARADŽOVÉ HONOSNÉ PALÁCE

TAJ MAHAL MOCNÍ MAHARADŽOVÉ HONOSNÉ PALÁCE TAJ MAHAL MOCNÍ MAHARADŽOVÉ HONOSNÉ PALÁCE Indie začátkem 18 století. Téměř 200 let trvající vláda Velkých mogulů se očividně rozpadá. Toho využívají ve svůj prospěch maharadžové a kmenoví vládci na severozápadě

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření

ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření Vážení přátelé, máte před sebou rozšíření hry Evoluce. Před tím, než začnete tuto hru hrát, spojte oba balíčky karet základní a rozšíření - a pořádně je zamíchejte.

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje 1. Řídící orgán: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže ve stolním tenise 2018-2019 Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své Komise mládeže

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích:

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích: Bantam 1998 25. 28. 8. 2011 Mezinárodní hokejový turnaj žáků Peewee 2000 1. 4. 9. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna. Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na

Více

The Mind. Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! hvězdice vrhací hvězdice. Bílé (1-50) Červené (1-50)

The Mind. Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! hvězdice vrhací hvězdice. Bílé (1-50) Červené (1-50) The Mind Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Co je na Extreme nového? Na základních pravidlech originální hry The Mind se nic nemění. V

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

Hráč, který je na tahu musí vyložit předem daný počet karet z ruky. Počet karet je určen počtem symbolů

Hráč, který je na tahu musí vyložit předem daný počet karet z ruky. Počet karet je určen počtem symbolů EMANUELLE ORNELLA OLTRE MARE BENÁTŠTÍ OBCHODNÍCI MEZI ORIENTEM A ZÁPADEM HERNÍ MATERIÁL 98 karet zboží sedmi druhů (8x drahokamy, 10x svitky, 12x hedvábí, 14x sůl, 16x keramika, 18x olivy, 20x obilí) 1

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více

Eufrat a Tigris HRACÍ MATERIÁL PŘÍPRAVA NA HRU. Sestavení monumentů. Příprava hrací desky. Výběr dynastie

Eufrat a Tigris HRACÍ MATERIÁL PŘÍPRAVA NA HRU. Sestavení monumentů. Příprava hrací desky. Výběr dynastie HRACÍ MATERIÁL Eufrat a Tigris 1 hrací deska 153 civilizačních kartiček - 30 černých osady - 57 červených chrámy - 36 modrých farmy - 30 zelených tržiště 8 kartiček katastrof 4 spojovací kartičky 4 kartičky

Více

HALOVÁ KOPANÁ MLADŠÍ ŽACTVO

HALOVÁ KOPANÁ MLADŠÍ ŽACTVO Pražské sdružení Sport pro všechny ve spolupráci s TJ Slavoj Břevnov PRAHA OPEN 2016 Bulletin č. HALOVÁ KOPANÁ MLADŠÍ ŽACTVO Rozpis otevřeného turnaje mladších žáků a žákyň v halové kopané v roce 2016

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina A Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

TVRZ ORENOv junior 2015

TVRZ ORENOv junior 2015 TVRZ ORENOv junior 2015 Nechť souboj čaroděje a dobrodruhů započne! 2. ročník soutěže pro členy mladší 12 let Letohrad 21. listopadu 2015 propozice k soutěži 08092015 Organizační část Pořádající jednotka:

Více

strategická desková hra pro dva hráče

strategická desková hra pro dva hráče strategická desková hra pro dva hráče Hrací potřeby: Sada 10 hracích kamenů pro každého hráče: 2 Pěšáci, 2 Rytíři, 1 Věž, 1 Zvěd, 1 Generál, 1 Katapult, 1 Lučištník, 1 Král 1 kámen se symbolem vlajky 4

Více

PROPOZICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL

PROPOZICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 10.ročník jaro 2009 1. Pořadatel soutěže SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Ořechovka Tel : 608-862698, E-mail : info@bowlingweb.cz

Více

PROPOZICE. Přebor Záběhlice A. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 7.ročník 2006 jaro

PROPOZICE. Přebor Záběhlice A. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 7.ročník 2006 jaro PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 7.ročník 2006 jaro Přebor Záběhlice A Praha, 6.2. 2006 Základní pravidla 1. Pořadatel soutěže Bowling Magazín ČR SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická

Více

I. ligy, 4. kolo. pořádá. 15. 17. října 2010 SOŠ a SOU informatiky a spojů Čichnova 23, Brno

I. ligy, 4. kolo. pořádá. 15. 17. října 2010 SOŠ a SOU informatiky a spojů Čichnova 23, Brno Sportovní klub Kociánka Brno o. s. ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a SOŠ a SOU informatiky a spojů, Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, pořádá OZP CUP v BOCCIE

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU

POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU 23. ročník halového turnaje krajských výběrů starších žáků kategorie U-14 POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Boršická ulice 1313, Hluk okr. Uherské Hradiště 26. 1. 2018

Více

místní propozice soutěže

místní propozice soutěže Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu 2015 Finále skupin a sóloformací výkonostní třídy A Náchod sobota 23.05.2015 neděle 24.05.2015 Soutěž se řídí soutěžním řádem a ústředními propozicemi MČR a pravidly

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, Pardubický KFS www.ondrasovkafotbal.cz 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Pravoslav

Více

PROPOZICE. Okresní finále Sportovní ligy škol ve florbalu. kategorie II. ZŠ otevřená čtvrtek 21. března 2019

PROPOZICE. Okresní finále Sportovní ligy škol ve florbalu. kategorie II. ZŠ otevřená čtvrtek 21. března 2019 PROPOZICE Okresní finále Sportovní ligy škol ve florbalu kategorie II. ZŠ otevřená čtvrtek 21. března 2019 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: Dům dětí a mládeže a ZpDVPP, Ústí nad Labem, p.o., Okresní

Více

Otevřeného přeboru ČOS smíš.druž. mládeže pro rok 2013

Otevřeného přeboru ČOS smíš.druž. mládeže pro rok 2013 PROPOZICE Otevřeného přeboru ČOS smíš.druž. mládeže pro rok 2013 Pořadatel: Místo: TJ Sokol České Budějovice oddíl badmintonu, z pověření ČOS sokolovna, Sokolský ostrov,č.buděj. Příchod bočním vchodem

Více

Cíl hry. Síla Dragoborne (používání kostek)

Cíl hry. Síla Dragoborne (používání kostek) PRAVIDLA Cíl hry Cílem hry je zničit všechny oponentovy pevnosti (Forts). Na konci kola, pokud hráč nemá žádné pevnosti, tak prohrává hru. Případně, hráč hru prohrává, pokud si má líznout kartu z balíčku

Více

OBSAH BALENÍ PREHLED ˇ A CÍL HRY. Kupujte nejlepší domy, když jsou levné, protihráče přinuťte hodně utrácet a svůj majetek prodávejte s velkým ziskem!

OBSAH BALENÍ PREHLED ˇ A CÍL HRY. Kupujte nejlepší domy, když jsou levné, protihráče přinuťte hodně utrácet a svůj majetek prodávejte s velkým ziskem! PRAVIDLA HRY 1 Kupujte nejlepší domy, když jsou levné, protihráče přinuťte hodně utrácet a svůj majetek prodávejte s velkým ziskem! OBSAH BALENÍ 30 karet domů očíslovaných od 1 do 30. 15 17 1 19 22 21

Více

Bowlingový turnaj s dotací ,-Kč. Informace: tel Adam Vondráček

Bowlingový turnaj s dotací ,-Kč. Informace:  tel Adam Vondráček Organizátor: Informace: Způsob přihlášení: BOWLINGZONE Pardubice Bowlingový turnaj s dotací 50.000,-Kč Osobně v herně, www.obsazovacky.cz nebo na e-mail info@bowlingzone.cz, tel. 725 828 477 Adam Vondráček

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

PROPOZICE. Region střední Čechy/Praha. Městské Mistrovství ABL. Regionální Mistrovství ABL

PROPOZICE. Region střední Čechy/Praha. Městské Mistrovství ABL. Regionální Mistrovství ABL PROPOZICE Městské Mistrovství ABL Regionální Mistrovství ABL Region střední Čechy/Praha 1. Hlavní pořadatel soutěže Karel Kutina SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Tel : 608-862698,

Více

Propozice turnaje. Základní ustanovení:

Propozice turnaje. Základní ustanovení: JK RANGIFER s.r.o. & TCC SPORTOVNÍ SLUŽBY s.r.o. 9. dubna 2017 Propozice turnaje Pořadatel JK RANGIFER s.r.o. & TCC SPORTOVNÍ SLUŽBY s.r.o. Datum konání neděle 09. 04. 2017 Místo konání Zimní stadion Kooperativa-aréna

Více

Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min

Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min Autoři hry: Eilif Svensson a Kristian A. Østby Ilustrace: Kwanchai Moriya Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: 20 30 min SOUČÁSTI HRY PŘÍPRAVA HRY 72 karet profesí Po 18 kartách v každé ze čtyř

Více

Šachový turnaj TECHEM CUP

Šachový turnaj TECHEM CUP Šachový klub Staré Město, ve spolupráci se společností Techem, pořádá Šachový turnaj TECHEM CUP Hrací systém: Turnaj se bude hrát vyřazovacím, tzv. K.O. systémem. Účastníci budou rozděleni do postupového

Více

královna Má hodnotu 16.

královna Má hodnotu 16. Karty vlivu Karty vlivu je možné rozdělit na 3 druhy: 1. karty, které mají pouze číselnou hodnotu 2. karty s okamžitým efektem 3. karty s efektem při vyhodnocování Hodnota i efekt každé karty se uplatní

Více

P R O P O Z I C E ORGANIZAČNÍ VÝBOR ROZPIS

P R O P O Z I C E ORGANIZAČNÍ VÝBOR ROZPIS P R O P O Z I C E ORGANIZAČNÍ VÝBOR Ředitel mistrovství Výkonný ředitel Sportovní ředitel Zdravotník Delegát UNITOP : vrchní rada plk. Ing. Bc. Andrej Rohál, PhD. : Mgr. Pavel Kubíček : Jiří Trhlík : Jarmila

Více

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové rozpis jarní pohár n o č n í š t a f e t y k l a s i k a 17 19 3 / 17 ok99 hradec králové Rozpis 21. ročník Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉ ASOCIACE DISCGOLFU (ČADG)

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉ ASOCIACE DISCGOLFU (ČADG) SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉ ASOCIACE DISCGOLFU (ČADG) Část první Úvodní ustanovení Tento soutěžní řád stanovuje pravidla pro průběh discgolfových soutěží zaštítěných ČADG na území ČR a také pravidla pro reprezentaci

Více

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL Soutěžní řád PKFL 1. PKFL PKFL je zkratka pro Pražskou klubovou fotbalovou ligu. Jde o dlouhodobou soutěž v malém fotbale, hranou systémem dvoukolově každý s každým (doma a venku) podle PRAVIDEL PKFL na

Více

Přežití 2016 - n.m.k.p.d. Jules Arthur

Přežití 2016 - n.m.k.p.d. Jules Arthur Zveme všechny skauty, skautky, kluky, holky, mámy, táty, kamarády na 19. ročník tradiční akce Sejonijské smečky 6. - 8. května 2016 Přežití 2016 - n.m.k.p.d. Jules Arthur Závod na 48 hodin pro drsňáky,

Více

Rozpis 22. ročníku Jarního poháru. Společná část

Rozpis 22. ročníku Jarního poháru. Společná část Rozpis 22. ročníku Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo Východočeské oblasti žactva a veteránů 10. kolo Zimní hradubické ligy Společná část Datum

Více

Předpis: Systém ražení: Centrum: Ubytování: Přihlášky: Způsob placení:

Předpis: Systém ražení: Centrum: Ubytování: Přihlášky: Způsob placení: Rozpis 22. ročníku Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo Východočeské oblasti žactva a veteránů 10. kolo Zimní hradubické ligy Společná část Datum

Více

OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2019

OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2019 OPEN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2019 XVIII. ročník mezinárodního šachového festivalu součást seriálu CZECH TOUR 2018 / 2019 Mariánské Lázně 19. - 26. 1. 2019 Místo konání: Hotel Polonia, Hlavní třída 50, Mariánské

Více