Zápis. z řádné valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod, dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z řádné valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod, dne"

Transkript

1 Zápis z řádné valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod, dne Program: 1. Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu 2. Zpráva o činnosti výboru 3. Zpráva odborného lesního hospodáře ( OLH ) 4. Zpráva o hospodaření, schválení účetní uzávěrky za rok 2011, Volba místopředsedy výboru sdružení 6. Návrh na změnu stanov 7. Projednání záměru na využití restaurace Balkán 8. Různé 9. Závěr Řádná valná hromada (dále jen VH) byla svolána dle stanov písemnými pozvánkami spolupodílníkům Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod (dále jen sdružení), zapsaných na LV 144 (katastr. území Korytná) a LV 1030 (katastr. území Uherský Brod), včetně zveřejnění na úřední desce Města Uh.Brod a inter. stránkách Města Uh.Brod, na sobotu v 10:00 hod. do prostor restaurace Balkán v Uherském Brodě Ad 1) VH byla zahájena předsedou výboru sdružení v 10:05 hod.. Vzhledem k nepřítomnosti nadpoloviční většiny podílníků ( celkem bylo odesláno 391 pozvánek, z toho se 50 vrátilo jako nedoručitelných), byla VH dle stanov sdružení na 30 min. přerušena do 10:35, poté pokračováno v jednání za účasti přítomných podílníků. Počet přítomných podílníků dle prezenční listiny 78, počet odevzdaných plných mocí pro zastupování na VH 43, celkový počet 121 hlasů dle stanov (každý spoluvlastník má jeden hlas bez ohledu na velikost svého podílu). Program VH dle pozvánky schválen. Volba zapisovatele: Jiří Svítek ( pro - optická většina ) Volba ověřovatele zápisu: Mgr. Iva Pospíšilová ( pro - optická většina ) Mandátová komise: Pavel Slouka, Robert Petrůj, Lukáš Velčovský( pro - optická většina ) Volební komise a skrutátoři: Věra Máťová, Vladimír Koller, Oldřich Kopunec ( pro - optická většina ). Ad 2) Předseda výboru sdružení, Mgr. Jaroslav Jurák přednesl zprávu o činnosti výboru. Výbor sdružení pracoval ve složení, tak jak byl zvolen na VH dne ; Výbor:

2 Mgr. Jaroslav Jurák (předseda) Mgr. Milan Hon (místopředseda) členové výboru: Mgr. Iva Pospíšilová, Jiří Svítek, Robert Petrůj, Pavel Slouka, Lukáš Velčovský. Dozorčí rada: Ing. Jiří Studeník Mgr. Vít Doležálek Marie Koudelíková Výbor se za období od do sešel osmkrát, přičemž pravidelně projednával otázky související se správou lesa a hospodařením sdružení. V červnu 2011 rezignoval na svou funkci místopředsedy výboru Mgr. Milan Hon. Výbor uzavřel na základě usnesení VH ze dne smlouvy o pronájmu restaurace Balkán. Dne byla uzavřena po projednání a schválení ve výboru smlouva o dílo s LESPROJEKT Brno, a.s. na zpracování nového desetiletého lesního hospodářského plánu na období od do V souvislosti s ukončením nájemní smlouvy mezi MS Hluboček Korytná a HS Korytná byla svolána VH honebího společenstva Korytná dne , které se zúčastnil předseda výboru Mgr.Jaroslav Jurák. Na VH honebního společenstva bylo schváleno zvýšení nájemného za pronájem honitby, lesní pozemky, na částku 40,00 Kč/ ha / rok / 134 ha, celkem 5.360,00 Kč. Mgr.Jaroslav Jurák byl zvolen členem výboru honebního společenstva. Výbor sdružení se velmi intenzivně zabýval vymáháním pohledávky vzniklé před r.2011 v důsledku nezaplacení částky cca 300 tisíc Kč za odebranou dřevní hmotu Rostislavem Bartolšicem, spol. Agro Záhorie, s.r.o.. V této věci byla podána žaloba na obviněného Rostislava Bartolšice a je vedeno trestní soudní řízení o Okresního soudu v Břeclavi. O rozhodnutí soudu bude informována další VH. Sdružení se připojilo k řízení s náhradou škody ve výši ,00 Kč. Výbor sdružení pravidelně jednal o přijetí nového lesníka za pana Stanislava Ondru. Vzhledem k tomu, že se nepodařilo přijmout lesníka zastává tuto pozici pan Ing. Oldřich Hruda a) VH schvaluje zprávu o činnosti výboru za období od do ; b) VH ukládá předsedovi výboru jednat ve výboru HS Korytná o zvýšení nájemného za pronájem honitby v k.ú Korytná. Hlasování: ( pro: optická většina, proti: 0, zdržel se : 0 ) Usnesení bylo schváleno.

3 Ad 3) Odborný lesní hospodář (OLH) pan ing. Oldřich Hruda seznámil přítomné se stavem plnění desetiletého lesního hospodářského plánu (LHP) v období končícím Les Hluboček (LV 144) se nachází v CHKO Bílé Karpaty v katastrálním území Korytná na rozloze cca 134 ha. Kvůli dřívějším problémům v činnosti Sdružení probíhala těžba dřeva pouze částečně a stav plnění težby dle desetiletého LHP v jednotlivých ukazatelích je ke konci roku 2012 následující: Prořezávky: celkový plán na ploše 22,66 ha - plnění 13,02 ha, tedy z 57,5%. Probírky: celkový plán 92,69 ha plnění 54,36 ha, tedy z 58,6%, výtěžnost dřeva v m3 podle plánu 3923 m3 plnění 1512 m3, tedy z 38,5%. Těžba obnovní: celkový plán 17,58 ha plnění 6,30 ha, tedy z 35,8% výtěžnost v m3 podle plánu 7069 m3 plnění 3201 m3, tedy z 45,3%. V samotném roce 2012 bylo celkem vytěženo a prodáno 826,69 m3 dřeva. Na rok 2013 je plánována těžba v objemu cca 1900 m3, přičemž již do konce března bylo vytěženo a prodáno téměř 400 m3 dřeva. OLH dále zmínil skutečnost, že sdružení nemá možnost čerpat dotace na obnovu lesa od Zlínského kraje, neboť v případě podílového spoluvlastnictví musí žadatel o příspěvek disponovat většinovým podílem buď sám, nebo na základě plných mocí dalších spoluvlastníků. V této věci výbor zaslal podílníkům plné moci k podpisu. Pokud bude dosažené více jak 50 % zmocnění bude podána žádost o dotaci na Kú, odbor životního prostředí Zlín. a) VH schvaluje zprávu OLH; b) VH ukládá výboru zajistit podání žádosti o dotaci na obnovu lesa v k.ú Korytná do Hlasování: ( pro: optická většina, proti: 0, zdržel se : 0 ) Usnesení bylo schváleno. Ad 4) Mgr. Iva Pospíšilová seznámila přítomné se stavem hospodaření sdružení. Ve věci pohledávky cca 300 tisíc vzniklé v r.2010 nezaplacením za prodané a odebrané dřevo (v důsledku hrubého porušení povinností bývalého lesníka, pana Stanislava Ondry) dosud nebylo zahájeno vymáhání způsobené škody od Stanislava Ondry, neboť stále není ukončeno soudní řízení s firmou AGRO Záhorie, s.r.o., od níž je pohledávka vymáhána. Zástupce Sdružení je předvolán k soudnímu řízení ve věci obžaloba Rostislava Bartolšice, vyrozumění poškozeného v hlavním řízení, soudní jednání proběhne u okresního soudu v Břeclavi dne Mgr. Pospíšilová předložila Přehled příjmů a výdajů sdružení za období od do v písemné podobě, přičemž zmínila, že z HV za rok 2012 budou tvořeny rezervy na pěstební práce, případně na opravy objektu restaurace Balkán. Upozornila na nezaplacené nájemné ze strany nájemce Pavla Vrány ve výši 162 tisíc Kč ke dni

4 Rozdíl příjmů a výdajů za r.2011: ,85 Kč Rozdíl příjmů a výdajů za r.2012: ,50 Kč Součástí Přehledu příjmů a výdajů je stav hotovosti ke dni , který je následující: pokladna: 2.272,- Kč účet: ,31 Kč celkem: ,31 Kč. Diskuse: Zástupce podílníka Města Uherský Brod na VH, místostarosta pan ing. Petr Vrána upozornil na chyby v tomto Přehledu, kdy jednotlivé položky a jejich součty za rok 2011 nesouhlasí. Dále upozornil na skutečnost, že příjmy za prodej služeb a zboží v r.2012 v částce Kč na první pohled neodpovídají těžbě dřeva, která byla provedena v objemu m3, jak dříve uvedl ing. Hruda. Mgr. Pospíšilová toto vysvětluje vysokou částkou na účtu k , a tedy zahrnutím zaplacených faktur až do období začátku nového účetního roku Pan Lubomír Svítek se dotázal, nakolik je těžba dřeva rentabilní nebo ztrátová, neboť podle uvedeného Přehledu vyplývá, že příjmy za prodej zboží a služeb sotva pokryjí náklady, neboli položku Provozní režie (těžba), kdy za rok 2011 příjmy za prodej služeb a zboží činily dle Přehledu Kč a provozní režie (tedy náklady na těžbu) činily Kč, za rok 2012 pak dokonce byly příjmy nižší než náklady na těžbu, tedy příjmy za prodej služeb a zboží Kč, zatímco provozní režie činila Kč. Pan Vladimír Koller v této souvislosti upozorňuje na neúplnost Přehledu příjmů a výdajů, kdy zejména jednotlivé výdaje nejsou podrobně rozepsány. a)vh neschvaluje zprávu o finančním hospodaření Sdružení pro formální nedostatky; b)vh ukládá výboru přepracování zprávy o hospodaření sdružení, a projednání této zprávy s dozorčí radou sdružení a zveřejnění přepracované zprávy o hospodaření na webových stránkách města Uherský Brod a na úřední desce města UB do ; Hlasování: ( pro: 120, proti: 0, zdržel se: 1 ). Usnesení bylo schváleno. Diskuse:

5 Pan Lubomír Svítek se dotázal, proč nebyla podána žádost o dotaci na pěstební práce za roky 2011 a 2012, jak bylo dohodnuto na valné hromadě v březnu Mgr. Jaroslav Jurák na dotaz uvádí, že výbor zajistil prostřednictvím poštovní doručovatelky podpisovou akci pro získání nadpoloviční většiny souhlasu pro podání žádosti. Vzhledem k tomu, že byla počátkem roku 2013 schválena ZZK nová pravidla pro udělování dotací od Kú Zlín, byl výbor nucen odložit podání dotace na rok V této souvislosti byli zaslány podílníkům k podpisu plné moci pro získání nadpoloviční většiny souhlasu podílníků k podání žádosti o dotaci na obnovu lesa. Ad 5 ) Provedena volba místopředsedy výboru. Na funkci místopředsedy výboru sdružení navrženi dva kandidáti - spolupodílníci: Jiří Ševčík, bytem Uherský Brod, Osvoboditelů 1814 Vladimír Koller, bytem Uherský Brod, Močidla 378 Hlasování: Jiří Ševčík ( pro: 54, proti: 8, zdržel se: 59 ). Vladimír Koller ( pro: 69, proti: 4, zdržel se: 48 ). Místopředsedou výboru sdružení byl zvolen pan Vladimír Koller. Dále byla navržena volba náhradníka na člena výboru. Navržen byl pan Oldřich Kopunec, bytem Uherský Brod, Hradištská 217. Hlasování: ( pro:72, proti: 0, zdržel se: 49). Náhradníkem na člena výboru byl zvolen Oldřich Kopunec. Usnesení bylo schváleno. Ad 6) Projednán návrh na změnu stanov. Poslední změna stanov sdružení byla schválena na VH a současné platné znění stanov sdružení jakožto občanského sdružení bylo vzato na vědomí MV ČR dne pod sp.zn.ii/s- OS/ /95-R. Předseda výboru Mgr. Jaroslav Jurák navrhuje VH schválit změnu stanov v části 2. Stanov- přenesení pravomoci VH na výbor sdružení pro uzavírání nájemních smluv a smluv v souvislosti s podáním žádostí o dotace. Diskuse: Vladimír Koller - je zásadně proti přenesení pravomocí na výbor sdružení a poukazuje na to že o zásadních věcech musí rozhodovat valná hromada jakožto nejvyšší orgán sdružení, dále navrhuje přerušit jednání VH, přepracování stanov, zveřejnění k připomínkám a svolání náhradní valné hromady do konce května 2013.

6 Ing. Petr Vrána- zástupce podílníka Města Uherský Brod navrhuje přepracování stanov, zveřejnění k připomínkám a svolání další valné hromady v termínu do konce října a)vh schvaluje změnu stanov v části přenesení pravomocí VH na výbor sdružení ve věci uzavírání nájemních smluv a smluv v souvislosti s podání žádosti o dotaci na obnovu lesa. Hlasování: ( pro: 4, proti: optická většina ). Tento návrh nebyl schválen. b) VH ukládá výboru sdružení přepracovat stávající stanovy sdružení, zveřejnit je k připomínkám a svolat v termínu nejpozději do mimořádnou valnou hromadu, kde předloží nové stanovy ke schválení. Hlasování: ( pro: 66, proti: 3, zdržel se: 52). Tento návrh byl schválen. Ad 7) Projednání návrhu na využití objektu Balkán. Na VH sdružení dne byl schválen pronájem objektu restaurace Balkán na dobu 10 let od do nájemci Pavlu Vránovi, měsíční platba nájemného Kč. Výbor sdružení rozhodl na svém zasedání dne z důvodu neplacení nájmu ze strany nájemce na ukončení nájemní smlouvy s Pavlem Vránou ke dni s tím, že dlužné nájemné bude vyrovnáno formou zápočtu mobiliáře (vybavení) restaurace, který získá sdružení do vlastnictví. S tímto započtením mobiliáře vůči dluhu na nájemném zásadně nesouhlasí Mgr. Pospíšilová. V této souvislosti zveřejnil výbor sdružení záměr na pronájem objektu restaurace Balkán od s podmínkou, že zde bude nadále provozována restaurace. Přihlásili se dva zájemci, paní Pavla Kunčarová a pan Jaroslav Přikryl, oba občané Uherského Brodu. Dosavadní nájemce Pavel Vrána v diskuzi shrnul své dlouhodobé zkušenosti s provozováním restaurace i rodinného minipivovaru, přičemž zmínil, že slečna Kunčarová je ochotná se s ním domluvit ohledně vybavení a zařízení restaurace, popřípadě i na zachování provozu minipivovaru. Diskuse: Ing. Petr Vrána připomíná, aby ve smlouvě o pronájmu bylo uvedeno placení nájemného kvartálně a předem (tedy vždy na 3 měsíce dopředu) s tříměsíční výpovění lhůtou, neboť tak nebude docházet k případnému dluhu na nájemném. Jaroslav Přikryl v průběhu jednání bere zpět svůj zájem o pronájem restaurace Balkán. Ing. Jiří Studeník navrhuje, aby v budově restaurace Balkán byla vymezena místnost

7 pro archiv singuláru. a)vh schvaluje pronájem objektu restaurace Balkán pro paní Pavlu Kunčarovou, bytem Uherský Brod, Obchodní 1566, za těchto podmínek: měsíční nájemné Kč, splatno předem na tři měsíce, pronájem na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. Dále musí být zajištěno pojištění objektu ze strany nájemce a v objektu bude vymezena místnost pro archiv sdružení. VH ukládá výboru Sdružení uzavření smlouvy s novým nájemcem za uvedených podmínek nejpozději do Podmínkou pro uzavření nájemní smlouvy není provozování minipivovaru. b) VH schvaluje finanční vypořádání dlužné částky na nájemném s nájemcem Pavlem Vránou formou zápočtu mobiliáře restaurace Balkán ve vlastnictví nájemce do výše dlužné částky. Hlasování:( pro: optická většina, proti: 1, zdržel se: 2).Tento návrh byl schválen. Ad 8) Různé: a)vh schvaluje odměny členů výboru sdružení za období ve výši: - předseda výboru ,00 Kč / rok, celkem 6.000,00 Kč; členové výboru ,00 Kč / rok, celkem 2.000,00 Kč; -člen dočasného výboru sdružení jednorázově: člen ,00 Kč ( v období od do zajišťoval činnost sdružení tzv. dočasný výbor ve složení: Mgr. Iva Pospíšilová, Mgr. Vít Doležálek, Olga Uková, Milan Bauka ); -člen dozorčí rady ve výši: 1.000,00 Kč/rok, celkem 2.000,00 Kč; b) VH schvaluje přijetí nové účetní sdružení a ukládá výboru předložit na příští valné hromadě (v termínu do konce října 2013) jméno nové účetní s návrhem na finanční odměnu. c)vh schvaluje výdaje související se svoláním a konáním VH sdružení; d) VH schvaluje záměr na opravu objektu Balkán v rozsahu: oprava a izolace základů, oprava a zateplení fasády, oprava střechy. Hlasování: ( pro: optická většina, proti: 1, zdržel se: 2). Návrhy pod body 8/ a-d byly schváleny. Ad 9) Valná hromada byla ukončena ve hod.

8 Zapsal: Jiří Svítek Zápis ověřil: Mgr. Iva Pospíšilová.. Zápis schválil: Mgr.Jaroslav Jurák Ing. Jiří Studeník.. V Uherském Brodě Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina přítomných podílníků. 2. Zpráva o činnosti výboru od do Zpráva OLH. 4. Přehled příjmů a výdajů Sdružení za roky 2011 a 2012.

Zápis z jednání valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod, dne 30.3.2013

Zápis z jednání valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod, dne 30.3.2013 Zápis z jednání valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod, dne 30.3.2013 Řádná valná hromada (dále jen VH) byla svolána dle stanov písemnými pozvánkami členům Sdružení singulárních podílníků

Více

Z Á P I S. Ing. Horký Pavel předložil program valné hromady, tak jak byl uveden na pozvánce.

Z Á P I S. Ing. Horký Pavel předložil program valné hromady, tak jak byl uveden na pozvánce. Z Á P I S ze zasedání valné hromady Společnosti obcí pro lesní hospodaření v Náměšti nad Oslavou, s.r.o., která se konala 12.6. 2012 v 16,00 hod. v Kavárně u Cafourků v Náměšti nad Oslavou. Přítomni: dle

Více

V Uherském Brodě 26.08.2013. Vážená paní, vážený pane,

V Uherském Brodě 26.08.2013. Vážená paní, vážený pane, Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod občanské sdružení Mgr.Jaroslav JURÁK předseda bytem Osvoboditelů 1814, 688 01 Uh. Brod, okr. Uh.Hradiště MT-605558442, e-mail:jurak25@seznam.cz V Uherském Brodě

Více

ZÁPIS. z mimořádné valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod dne 19.10.2013

ZÁPIS. z mimořádné valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod dne 19.10.2013 ZÁPIS z mimořádné valné hromady Sdružení singulárních podílníků Uherský Brod dne 19.10.2013 Program: 1. Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu a orgánů VH 2. Zpráva o činnosti výboru 3. Účetní

Více

Zápis z valné hromady

Zápis z valné hromady Zápis z valné hromady Honebního společenstva SEJŘEK - SKOROTICE se sídlem Sejřek 12, 592 62 Nedvědice konané dne 22.03.2013 v Sejřku s tímto programem: Program: 1) Zahájení a schválení programu valné hromady

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 19.11.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 6. dubna 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s.

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. ZÁPIS z řádné valné hromady akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. Se sídlem Uherský Brod - Těšov, ul. 1. Května 333 IČ: 262 36 788 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Čl. I Úvodní ustanovení

Čl. I Úvodní ustanovení Stanovy Singulární společnosti Nedašov, o.s. občanského sdružení zřízeného na základě zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů, Čl. I Úvodní ustanovení 1. Název občanského

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne v obecním sále v Dětkovicích

Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne v obecním sále v Dětkovicích Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne 19.12.2012 v obecním sále v Dětkovicích Valná hromada byla v souladu se Stanovami honebního společenstva řádně svolána na den

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozsochatec. konaného dne 6. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu čp.97

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozsochatec. konaného dne 6. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu čp.97 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Rozsochatec konaného dne 6. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu čp.97 Zasedání Zastupitelstva obce Rozsochatec bylo zahájeno v 18.00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Velehrad bylo zahájeno v 19,00

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Březí Zastupitelstvo obce Březí Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Město Pohořelice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne

Město Pohořelice. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne Město Pohořelice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Pohořelice konaného dne 4.11.2014 Účast zastupitelů: 21 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 17:00 hodin Program:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC VRANOVSKÁ VES - zápis č. 7/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18,00 hod

OBEC VRANOVSKÁ VES - zápis č. 7/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18,00 hod OBEC VRANOVSKÁ VES - zápis č. 7/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce konaného dne 31.10.2018 v 18,00 hod Přítomni: Holík Stanislav, Neulingerová Jana, Fialová Ladislava, Pitourová Irena, Dubec

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 10.12.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Felix Šrámek,

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin.

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne 9.11.2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Svinařov bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s.

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s. Zápis z řádné valné hromady společnosti Lázně Mšené, a.s. se sídlem Mšené lázně, Lázeňská 62, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem v oddílu B, vložka 211, IČ 44569530

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vitice Zastupitelstvo obce Vitice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu

Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne , od hodin v sále kulturního domu Zápis č. 9/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 5.11.2014, od 18.00 hodin v sále kulturního domu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bantice

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 12. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Z Á P I S č. 13/2018

Z Á P I S č. 13/2018 OBEC DRAŽIČKY 391 75 MALŠICE Z Á P I S č. 13/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dražičky ze dne 31.10.2018 v 19.00 hod. v úřadovně Obecního úřadu Přítomni: Eliška Dvořáková Trochová, Ing.

Více

Z á p i s. o průběhu 22. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 22. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 22. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 15. 8. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 - Blažek, Machová, Švec, Zasadil,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne 24.10.2018 od 19:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Ratenice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: 60192593 se sídlem Soběslavská 15, Praha 3 konané dne 18. června 2019 od 11 hodin v Praze Na základě pozvánky

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne 10. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou (dále

Více

Výpis z Ustavujícího zasedání OZ dne

Výpis z Ustavujícího zasedání OZ dne Zahájeno v 19:05 Výpis z Ustavujícího zasedání OZ dne 31. 10. 2018 Přítomni: Prexl, Voráček, Šipla, Plánička, Frančík, Bechynský, Kutka, Procházka, Kirpal Omluven: - Zasedání zastupitelstva obce Zavlekov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne 31.10.2018, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Střílky (dále též jako zastupitelstvo )

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice, konaného dne 3.11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nenačovice (dále jen zastupitelstvo)

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 31.10. 2018 v 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Šimanov bylo zahájeno v 19.30 hodin dosavadním starostou obce Ing. Miroslavem

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 25.7.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Rudice Zastupitelstvo obce Rudice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne 4.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Rudice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice konaného dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti v Hoděmyšli

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice konaného dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti v Hoděmyšli Obec Sedlice Zastupitelstvo obce Sedlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice konaného dne 15.4.2011 v 18:00 hod. v zasedací místnosti v Hoděmyšli Přítomni : viz příloha č.1 prezenční listina

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více