ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA"

Transkript

1 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2015 konaného dne 2. prosince 2015 od hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. L. Bláhová, Jana Brunerová, Bc. Marek Hanzlík, Ing. Ladislav Horký, Zdeněk Ježek, Mgr. František Roček, Mgr. F. Šafránek, Jaroslav Prokš Hosté: J. Dolejš, J. Salák Zapisovatel: Ing. L. Bláhová Ověřovatelé: p. Z. Ježek, Bc. M. Hanzlík. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta L. Bláha, který přivítal členy zastupitelstva obce i přítomné hosty. Starosta oznámil počet přítomných členů ZO (v hod. bylo přítomno 9 členů zastupitelstva). Zastupitelstvo je usnášeníschopné. Návrh programu zasedání byl doplněn o bod č. 22 Rekonstrukce kotelny, vícepráce. PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Oprava údaje v zápisu 6/2015, bod 4 2. Rozpočtové opatření 5/ Rozpočet Veřejné osvětlení - požadavek na navýšení paušální platby ČEZ služby 5. Inventury Obecní vyhláška 2/2015 poplatek TKO 7. Plán zimní údržby 8. Výměna oken, čp.2 9. Základní škola - výroční zpráva 2014/ DPS - smlouva Charita + obsazení volných bytů 11. Hájek - žádost ČEZ o prodloužení termínu 12. Kontejnery TKO - chatová osada Pelhřimák 13. Žádost o finanční příspěvek Úsvit HB 14. Prodej pozemku parc. č. 362/ Žádost o koupi obecního pozemku p. Červenková, p. Ihnatovičová 16. Uznání vydržení pozemku p. Diviš 17. Žádost o umístění vodovodu do obecního pozemku p. Marek 18. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy p. Špinka 19. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy p. Marksová 20. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy manž. Martínkovi 21. Žádost - malířské nátěry p. Yevdokimová 22. Projednání víceprací rekonstrukce kotelny Návrh usnesení č. 79/2015: ZO schvaluje upravený program zasedání č. 8/2015.

2 ZDRŽEL SE: Usnesení č. 79/2015 bylo přijato. 1. Oprava údaje v zápisu 6/2015, bod 4 V zápisu ze zasedání zastupitelstva č.6/2015 v bodu 4) bylo chybně uvedena výše prominuté částky ,- Kč. Správně mělo být uvedeno ,- Kč. Dále bylo omylem zapsáno, že zastupitelé p. Horký a p. Šafránek byli na zasedání přítomni, což nebyli. Dále v bodě 7) bylo chybně uvedené datum , správně mělo být uvedeno Návrh usnesení č. 80/2015: Zastupitelé berou opravu na vědomí a v uvedeném rozsahu s opravou zápisu č. 6/2015 souhlasí. Usnesení č. 80/2015 bylo přijato. 2. Rozpočtové opatření č. 5/2015 Starosta obce předložil OZ k schválení rozpočtové opatření č. 5/2015. Rozpočtovým opatřením byly zvýšeny příjmy o ,- Kč, výdaje byly navýšeny o ,- Kč a bylo zapojeno financování z přebytku hospodaření ve výši ,- Kč. Jednotlivé položky rozpočtového opatření byly vysvětleny místostarostou Hanzlíkem. Rozpočet zůstává po tomto rozpočtovém opatření vyrovnaný. Rozpočtové opatření reaguje zejména na vyrovnání vyšších běžných příjmů s vyššími běžnými výdaji. Mimo běžné výdaje se do rozpočtových výdajů promítá investice spojená s rekonstrukcí kotelny v základní škole. Kromě těchto výdajů to byly ještě náklady na provizorní opravu místních komunikací, právní služby, financování oprav fasády obecního úřadu (tyto náklady se částečně vrátí po vyúčtování dotace Kraje Vysočina. Rozpočtové opatření č.5/2015 je součástí tohoto zápisu ze zasedání ZO. Návrh usnesení č. 81/2015: ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 5/2015 Usnesení č. 81/2015 bylo přijato. 3. Rozpočet 2016 Vedení obce navrhuje zastupitelstvu obce přijmout rozpočtové provizorium na rok 2016 do ve výši 3/12 předcházejícího rozpočtového období. Nejpozději na počátku roku 2016 bude zastupitelům předložen návrh rozpočtu na rok V diskuzi nikdo nevystoupil.

3 Návrh usnesení č. 82/2015: ZO schvaluje rozpočtové provizorium do ve výši 3/12 předcházejícího rozpočtového období. Usnesení č. 82/2015 bylo přijato. 4. Veřejné osvětlení - požadavek na navýšení paušální platby ČEZ služby Na žádost obce byly opraveny všechny nefunkční body VO. Majitel a dodavatel služeb veřejného osvětlení v obci ČEZ energetické služby, s.r.o. předložil žádost o navýšení paušální platby za poskytování služby osvětlení obce o ,-Kč za rok (84.180,-Kč bez DPH). V současnosti obec platí ročně ,- Kč (měsíčně ,-Kč) včetně DPH. Po navýšení by obec platila ,-Kč včetně DPH. Dodavatel odůvodňuje požadované navýšení významným rozšířením světelných bodů a investováním do VO v obci v letech Ve smlouvě o zajištění veřejného osvětlení z roku 2003 se obě strany zavázaly řešit každé rozšíření VO novým dodatkem smlouvy, ve kterém měl být stanoven nový navýšený paušál. Původní počet světelných bodů byl 120 ks v roce 2003 a nyní je stav světelných bodů 162 ks. Dle sdělení dodavatele v navýšení se promítají náklady na provoz, údržbu a správu nových světelných míst. V uvedené částce se nepromítají splátky investice do VO v letech V roce 2011 bylo na zasedání zastupitelstva jednáno v této věci na základě žádosti ČEZ energetické služby, kdy majitel VO požadoval navýšení z ,-Kč ročně na ,-Kč ročně. V roce 2011 však k dohodě nedošlo. Požadavek obce na další rozšíření a doplnění VO v obci byl druhou stranou dočasně odmítnut, dokud nebude ze strany obce odsouhlaseno navýšení platby za služby se sdělením, že dle stavebního řádu musí být před stavbou vypracována projektová dokumentace a uhrazen správní poplatek ve výši 20 tis. Kč. Návrh usnesení č. 83/2015: ZO schvaluje navýšení paušálu za provoz a údržbu veřejného osvětlení v Lipnici nad Sázavou od o ,-Kč bez DPH ročně. Usnesení č. 83/2015 bylo přijato. 5. Inventury 2015 V prosinci 2015 bude provedena řádná inventura majetku obce. Inventura bude provedena v souladu s ustanovením zákona č. 563/1991 Sb. o účetnictví ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 270/2010 Sb. Příkaz starosty obce, který určuje složení jednotlivých inventarizačních komisí a časový průběh inventur, je přílohou zápisu z tohoto zasedání ZO. Se složením inventarizačních komisí byli zastupitelé seznámeni. Diskuze: p. Horký chci být členem některé z inventarizačních komisí, a upřesňuji, že té kde se jedná o lese. p. Prokš žádám o vyškrtnutí z hlavní inventarizační komise, souhlasím s členstvím

4 v inventarizační komisi č. 3. starosta - složení inventarizačních komisí bude upraveno dle těchto požadavků. 6. Obecní vyhláška č. 2/2015 poplatek TKO Byla zpracována a předložena Obecní vyhláška č. 2/2015 poplatky TDO. Poplatek na rok 2016 se odvozuje z plateb za rok V roce 2014 hradila obec za každého trvale žijícího obyvatele a za každý jednotlivý rekreační objekt společnosti AVE CZ, a.s. 876,50,- Kč a vybírala 600,- Kč. Navrhujeme poplatek za likvidaci TDO na rok 2016 ponechat ve výši 600,- Kč ročně/trvale žijící osobu nebo rekreační objekt. Text vyhlášky bylo nutno upravit v rámci změn navazujících předpisů. Změny ve vyhlášce se týkají zejména osob osvobozených od poplatku. Znění vyhlášky bylo konzultováno s pracovníkem MV ČR. Vyhláška je přístupná na webu obce a bude řádně vyvěšena. Návrh usnesení č. 84/2015: ZO schvaluje obecní vyhlášku č. 2/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a výši místního poplatku na rok 2016 ponechává ve výši 600,- Kč/rok. ZDRŽEL SE: Usnesení č. 84/2015 bylo přijato. 7. Plán zimní údržby Byl vypracován a předložen plán zimní údržby místních komunikací v naší obci. Plán určuje způsob, pořadí a lhůty pro odklizení sněhu z místních komunikací v zimním období. K plánu je vypracována mapová příloha Návrh usnesení č. 85/2015: ZO schvaluje zimní plán údržby obce Lipnice nad Sázavou. Usnesení č. 85/2015 bylo přijato. 8. Výměna oken, čp. 2 Firmou PKS okna byla vypracována nabídka na výměnu oken v prvním patře domu č.p. 2. Okna jsou dlouhodobě netěsná, částečně nefunkční a způsobují nájemníkům nadměrnou spotřebu el. energie na vytápění. Výše investice na výměnu oken činí po slevách pro zimní období ,- Kč včetně DPH. Výměnu oken bude vhodné provést po částech. Navrhujeme provést výměnu v 1. patře budovy, kde se nacházejí obecní byty.

5 Návrh usnesení č. 86/2015: ZO schvaluje výměnu oken v obecních bytech v 1. patře domu čp. 2. ZDRŽEL SE: 2 hlasy (p. Prokš, ing. Horký) Usnesení č. 86/2015 bylo přijato. 9. Základní škola - výroční zpráva 2014/2015 Ředitelka ZŠ, ZUŠ a MŠ předala obci výroční zprávu Základní, umělecké a mateřské školy. Pro informaci byla zpráva poskytnuta také zastupitelům. Zpráva je přístupná na webu školy Ing. Horký v hod. odešel ze zasedání ZO. 10. DPS - smlouva Charita + obsazení volných bytů 1) Uzavření nájemní smlouvy o nájmu nebytových prostor Charitou. Smluvní vztah mezi obcí a Charitou, který vznikl před čerpáním dotace na výstavbu DPS v Lipnici nad Sázavou je potřebné upravit dle změny současné legislativy. Charita předložila základní návrh smlouvy. Dle schváleného dokumentu Kraje Vysočina je potřebné vyčíslit veškeré položky formy veřejné podpory poskytované obcí. Jedná se o nájemné, energie, vybavení, služby a další. V některých případech bude nutné provést ocenění i formou znaleckého posudku. Návrh smlouvy je tedy nutné revidovat na základě doporučení Kraje Vysočina prezentované dne Zastupitelstvo navrhuje odsouhlasit nyní pouze smlouvu o smlouvě budoucí, vyčíslit podrobně i nefinanční podporu ve formě dosud nehrazeného nájemného, energií a případně dalších položek. Zastupitelstvo obce i nadále považuje poskytování sociálních služeb v DPS Lipnice nad Sázavou za nedělitelnou součást sociální politiky obce. Termín do konce r Návrh usnesení č. 87/2015: ZO schvaluje uzavření SoSB s Charitou HB, ocenění nefinanční části veřejné podpory poskytované obcí Charitě a uzavření nájemní smlouvy v souladu s NOZ č. 89/2012 Sb. Usnesení č. 87/2015 bylo přijato. 2) Žádost o finanční příspěvek obce na poskytování služeb v DPS. Charita HB požádala obec o pravidelně poskytovaný finanční příspěvek na zajištění poskytování sociálních služeb v DPS Lipnice. Obcí dlouhodobě poskytovaný finanční příspěvek činí 60 tis. Kč/rok. Zastupitelstvo obce navrhuje na rok 2016 schválit totožnou částku.

6 Návrh usnesení č. 88/2015: ZO schvaluje Charitě Havlíčkův Brod finanční příspěvek na poskytování sociálních služeb v roce 2016 ve výši 60 tis. Kč. Usnesení č. 88/2015 bylo přijato. 3) Změna financování sociálních služeb od Rada Kraje Vysočina schválila v návaznosti na změnu příslušné legislativy systém financování sociálních služeb a vydala zásady Kraje Vysočina pro stanovení výše veřejné podpory. Podstatou změny je přechod na tzv. vyrovnávací platby, které budou činit pouze doplněk do výše nákladů na zajištění poskytovaných služeb a širší zapojení uživatelů služeb, měst a obcí do financování služeb. V následujících 3 letech tzv. přechodového období bude nový systém dokončen. Prostředky bude rozdělovat kraj a zavádí zpětně ověřitelné poskytování dotací. 4) Ve spolupráci s Charitou Havlíčkův Brod bylo provedeno šetření ve věci užívání bytu č. V DPS (p. K. Hoštický). Uvedený nájemník se v bytě DPS dlouhodobě nezdržuje, využívá pouze formálně část sociální služby poskytované Charitou (úklid společných prostor DPS), ani se nezúčastňuje individuálního plánování sociálních služeb. Na výzvu k jednání se nedostavil, při následném jednání své jednání a přístup neodůvodnil. ZO doporučuje, pokud se současný stav nezmění, dále neprodlužovat nájemní smlouvu s p. K. Hoštickým, která je uzavřena na dobu určitou do V se ing. Horký vrátil na zasedání ZO. 5) Ve spolupráci s Charitou bylo provedeno šetření ve věci občana obce p. J. Nohýnka, užívající nebytový prostor v č. p P. J. Nohýnek podal žádost o pronájem bytu v DPS Lipnice nad Sázavou. Ze zprávy a provedeného šetření (obec, lékař, Charita) vyplývá doporučení žádost schválit. Návrh usnesení č. 89/2015: ZO schvaluje uzavření nájemní smlouvy s p. J. Nohýnkem, Lipnice nad Sázavou č.p Výsledek hlasování: PRO: 9 hlasů Usnesení č. 89/2015 bylo přijato. 11. Hájek - žádost ČEZ o prodloužení termínu Smlouva se společností ČEZ Distribuce, a.s., na výstavbu energetické distribuční sítě nízkého napětí v lokalitě Hájek, byla v loňském roce prodloužena do ½ roku Věc byla opakovaně projednávána na zasedáních ZO č. 5/2013 a ZO č. 6/2015. Spoluvlastníci předmětných pozemků na Hájku a smluvní partneři obce p. Olšbauer a pan Ing. Král jsou o vývoji situace Hájek písemně informováni. Mají nadále vůli s obcí spolupracovat a plánovanou výstavbu v lokalitě uskutečnit. Společnost ČEZ Distribuce, a.s., předložila na žádost obce vyčíslení dosud vynaložených prostředků na projekt. Dle sdělení z činí 16 tis. Kč bez DPH, 19360,- Kč s DPH. Společnost ČEZ

7 Distribuce, a.s., navrhuje obci stavbu ukončit s tím, že obci bude navrácen připojovací poplatek ponížený o vzniklé náklady ( ,- Kč ,- Kč= ,- Kč). Stanovisko obce se žádá doručit do Ing. Horký v hod. odešel ze zasedání ZO. Návrh usnesení č. 90/2015: ZO schvaluje ze závažných důvodů, v souladu se zápisem ZO č. 6/2015, bod 5 dočasně zastavit projektové práce na PD energetické distribuční sítě v lokalitě Hájek a ukončit spolupráci se společností ČEZ Distribuce, a.s., protože není reálné do roku 2016 zpracovat PD a stavbu v požadovaném rozsahu realizovat. 1 hlas (p. Prokš) Usnesení č. 90/2015 bylo přijato. V se ing. Horký vrátil na zasedání ZO. 12. Kontejnery TKO - chatová osada Pelhřimák Kontejnery na TKO umístěné v lokalitě u rybníka Pelhřimák jsou dlouhodobě umístěny na soukromém pozemku parc. č (PK) ve vlastnictví paní Ležákové. Dle stanoviska vlastníka je část uvedeného pozemku tímto využitím částečně znehodnocena a vlastník zastoupený p. Ing. Plichtovou navrhuje uzavřít nájemní smlouvu na užívání nezbytné části pozemku za úplatu. Obec by poté mohla na tomto soukromém pozemku parc. č (PK) se svolením a po dohodě s vlastníkem upravit a ohraničit nezbytnou plochu pro kontejnery na TKO. Návrh výše nájemného činí 1850,- Kč/rok. Návrh usnesení č. 91/2015: ZO schvaluje uzavření smlouvy s p. Ležákovou na pronájem části pozemku parc. č (PK) ve výši 1850,- Kč ročně pro umístění kontejnerů. Usnesení č. 91/2015 bylo přijato. 13. Žádost o finanční příspěvek Úsvit Havlíčkův Brod Sdružení pro pomoc mentálně postiženým Úsvit v Havlíčkově Brodě požádalo obec o příspěvek ve výši ,- Kč na zajištění finančních prostředků na krytí poskytování sociálních, zdravotních a výchovně vzdělávacích služeb. Zařízení Úsvit H.B. dlouhodobě, pravidelně využívá jeden občan obce Lipnice nad Sázavou. Navrhujeme poskytnout finanční příspěvek na provoz zařízení na rok 2016 ve výši 10 tis. Kč, tedy ve stejné výši jako v roce 2015.

8 Návrh usnesení č. 92/2015: ZO schvaluje finanční příspěvek na provoz Úsvitu Havlíčkův Brod na rok 2015 ve výši ,- Kč. ZDRŽEL SE: Usnesení č. 92/2015 bylo přijato. 14. Prodej pozemku parc. č. 362/19. Paní Ing. O. Horká opakovaně doručila obci žádost o zastavení procesu prodeje uvedeného pozemku a o převedení pozemku parc. č. 362/19, k.ú. Lipnice nad Sázavou do jejího vlastnictví. Současně sděluje, že skutečným vlastníkem pozemku je ona, pouze nebyla uzavřena kupní smlouva a proveden vklad změny vlastnických práv do KN ČR. Tvrzení dokládá odkazem na usnesení zastupitelstva obce č. 40/2001 ze dne Z dokumentu vyhledaném v Státním okresním archivu Havlíčkův Brod vyplývá, že tvrzení navrhovatelky o prodeji pozemku parc. č. 362/19, k. ú. Lipnice nad Sázavou, není v usnesení ZO z ani jiném doloženo žádným relevantním rozhodnutím zastupitelstva obce. Kopie zápisu zasedání zastupitelstva obce č. 40/2001 ze dne ověřená dne Státním okresním archivem v Havlíčkově Brodě je součástí tohoto zápisu. Zastupitelstvo obce přistoupí za těchto podmínek k prodeji uvedeného pozemku. Zájemci budou písemně vyzváni k předložení cenové nabídky v zalepené obálce označené NEOTVÍRAT. Zastupitelstvo rozhodne na základě nejvyšší nabídky na 1. zasedání ZO v lednu roku Nabídky lze v písemné formě doručit nejpozději do zahájení prvního zasedání zastupitelstva obce v roce 2016, na kterém se budou otevírat obálky s nabídkami. Zastupitelstvo si vyhrazuje právo zrušit schválení prodeje zájemci, jestliže nejvyšší nabídnutá cena nebude odpovídat alespoň ceně 300 Kč/m. Diskuze: ing. Horký předal obci písemné vyjádření k věci. Ing. Horký v hod. odešel ze zasedání ZO. Návrh usnesení č. 93/2015: ZO schvaluje prodej pozemku parc. č. 362/19, k.ú. Lipnice nad Sázavou nejvyšší nabídce podané obálkovou metodou s právem zrušit prodej, nebudou-li nabídky splňovat minimální nabídkovou cenu 300Kč/m2. Usnesení č. 93/2015 bylo přijato. 15. Žádost o koupi obecního pozemku p. Červenková, p. Ihnatovičová Pan I. Dundáček písemně zastupitelstvo obce požádal o revokaci usnesení č.55/2015 ve kterém zastupitelstvo rozhodlo o prodeji části pozemku 351/1, na kterém se nachází vjezd na pozemek v majetku p. Ihnatovičové. Pozemek byl prodán paní Ihnatovičové, protože se na něm dlouhodobě nachází vjezd na její pozemek a zejména ke garáži. O další části pozemku tohoto historického vjezdu, která je ve vlastnictví paní J.

9 Červenkové, její majitelka paní Červenková dne písemně prohlásila, že ji prodá paní Ihnatovičové, opět s cílem zachování dlouhodobých historických hranic mezi pozemky sousedních vlastníků tvořených stávajícími ploty. Tato skutečnost je nezpochybnitelná a dlouhodobě oboustranně konzumovaná. S písemným stanoviskem p. I. Dundáčka v této věci byli zastupitelé seznámeni. Návrh usnesení č. 94/2015: ZO schvaluje revokaci usnesení č. 55/2015. Výsledek hlasování: PRO: 0 7 hlasů Usnesení č. 94/2015 nebylo přijato. Usnesením č. 70/2015 byl schválen záměr prodat část pozemku 2111/1 na kterém se taktéž nachází malá část vjezdu na pozemky ve vlastnictví paní Ihnatovičové. Jedná se o část pozemku o výměře 2 m2 dle GP č /2015. Návrh usnesení č. 95/2015: ZO schvaluje prodej části obecního pozemku parc. č. 2111/1 v k. ú. Lipnice nad Sázavou dle GP č /2015 paní Heleně Ihnatovičové, Lipnice nad Sázavou 253 za cenu 100,- Kč/m2. Usnesení č. 95/2015 bylo přijato. Paní J. Červenková požádala o prodej části obecních pozemků parc. č. 351/1 a 2111/1 v k. ú. Lipnice nad Sázavou, které jsou dlouhodobě z části zaplocené na zahradě u domu čp. 251 v majetku žadatelky dle geom. plánu přiloženého k žádosti. Návrh usnesení č. 96/2015: ZO schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 351/1 o výměře 46 m2 a části pozemku parc.č. 2111/1 o výměře 3 m2, oba v k.ú. Lipnice nad Sázavou. Usnesení č. 96/2015 bylo přijato. 16. Uznání vydržení pozemku manželé Divišovi Notář JUDr. R. Bláha požádal o uznání vydržení obecního pozemku parc. č. 1299/3, k. ú. Lipnice nad Sázavou ve prospěch manž. Divišových. Pozemek je součástí zahrady u domu čp. 308, který je ve vlastnictví manž. Divišových. V roce 1977 byla uzavřena dohoda o zřízení práva užívání pozemku, jehož součástí byl i pozemek parc. č. 1299/3. Přestože manž. Divišovi splnili vše, co po nich právní předpisy žádaly, pozemky, které řádně zaplatili a požádali o jejich zápis, nebyly pozemky vinou tehdejších MNV Lipnice a

10 ONV Havlíčkův Brod manž. Divišovým přepsány. Divišovi výše užívaný pozemek v dobré víře užívají od roku Návrh usnesení č. 97/2015: ZO schvaluje uznání vydržení obecního pozemku parc. č. 1299/3 o výměře 242 m2 v k. ú. Lipnice nad Sázavou pro manžele Jarmilu a Karla Divišovi, kteří v dobré víře pozemek užívají od roku 1977 jako součást své zahrady. Usnesení č. 97/2015 bylo přijato. 17. Žádost o umístění vodovodu do obecního pozemku p. Marek P. Ing. B. Marek požádal obec o bezplatné uložení vodovodního řadu na pozemku parc. č. 1289/2. Pozemek dosud není ve vlastnictví obce a zastupitelstvo tedy nemůže rozhodnout o uložení. V současnosti je pozemek převáděn z majetku státu do majetku obce. Po převedení pozemku bude možné v této věci rozhodnout. Diskuze: Dle studie odkanalizování obce je plánováno vést část kanalizační stoky přes pozemek žadatele. ZO doporučuje žádost vyřídit kladně za oboustranně přijatelných podmínek a souhlasu žadatele p. Marka s uložením části kanalizační stoky a uzavření věcného břemene na budoucí uložení části kanalizace na části pozemku parc. č. 1279/1, který je v majetku žadatele. 18. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy p. L. Špinka Pan L. Špinka požádal o prodloužení nájemní smlouvy na obecní nájemní byt v domě čp Posledním dodatkem smlouvy byl nájemní vztah prodloužen do Navrhujeme prodloužit nájemní smlouvu do V diskuzi nikdo nevystoupil. Návrh usnesení č. 98/2015: ZO schvaluje prodloužení nájemní smlouvy s p. L. Špinkou do Usnesení č. 98/2015 bylo přijato. 19. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy p. L. Marksová Paní L. Marksová požádala o prodloužení nájemní smlouvy na obecní nájemní byt v domě čp Posledním dodatkem smlouvy byl nájemní vztah prodloužen do Navrhujeme prodloužit nájemní smlouvu do V diskuzi nikdo nevystoupil.

11 Návrh usnesení č. 99/2015: ZO schvaluje prodloužení nájemní smlouvy s p. L. Marksovou do Usnesení č. 99/2015 bylo přijato. 20. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy manž. Martinkovi Manželé Martinkovi požádali o prodloužení nájemní smlouvy na obecní nájemní byt v domě čp Posledním dodatkem smlouvy byl nájemní vztah prodloužen do Navrhujeme prodloužit nájemní smlouvu do V tomto případě je potřeba věcně a pravidelně posuzovat proces osobního oddlužení žadatele, za kterým obec vede nemalou pohledávku. V diskuzi nebyly vzneseny žádné podstatné připomínky. Návrh usnesení č. 100/2015: ZO schvaluje prodloužení nájemní smlouvy s manž. Martinkovými do Usnesení č. 100/2015 bylo přijato. 21. Žádost malířské nátěry p. Yevdokimová, žádost o prodloužení nájemní Smlouvy P. Yevdokimová požádala o uhrazení materiálu na malířské nátěry v obecním nájemním bytě. Požadovaná částka činí 660,- Kč. V diskuzi nebyly vzneseny žádné podstatné připomínky. Návrh usnesení č. 101/2015: ZO schvaluje uhrazení malířských potřeb ve výši 660,- Kč materiálu. Výsledek hlasování: PRO: 0 7 hlasů Usnesení č. 101/2015 nebylo přijato. P. Yevdokimová požádala o prodloužení nájemní smlouvy na obecní byt v domě čp Posledním dodatkem smlouvy byl nájemní vztah prodloužen do Navrhujeme prodloužit nájemní smlouvu na dobu neurčitou. V diskuzi nebyly vzneseny žádné podstatné připomínky. Návrh usnesení č. 102/2015: ZO schvaluje prodloužení smlouvy na dobu neurčitou.

12 Usnesení č. 102/2015 bylo přijato. 22. Projednání víceprací rekonstrukce kotelny ZŠ V řádném termínu byla dle uzavřené SoD provedena rekonstrukce technologie kotelny související s otopnou soustavou ZŠ Lipnice nad Sázavou ve výši ,- Kč bez DPH. Veškeré původní technologické zařízení bylo komplexně demontováno a nahrazeno novým. Avizované vícepráce jsou za neoceněné a provedené práce související s instalací venkovní dešťové kanalizace a částečnou přeložku, opravu uzemnění bleskosvodu budovy školy, s odvozem a uložením přebytečné deponie, suti a popela, pořízením a instalací nových osvětlovacích těles v kotelně a doplněním a úpravou regulačního systému o ovládání čerpadla primárního kotlového okruhu. Změny jsou projektantem odsouhlaseny. Částka víceprací činí 50207,- Kč bez DPH. V diskuzi nebyly vzneseny žádné podstatné připomínky. Návrh usnesení č. 103/2015: ZO schvaluje úhradu víceprací provedených při rekonstrukci kotelny otopné soustavy ZŠ Lipnice nad Sázavou dle fa. č ze dne ve výši ,- Kč. Usnesení č. 103/2015 bylo přijato. Závěrem: Starosta poděkoval všem přítomným zastupitelům za účast na jednání a v hodin zakončil jednání ZO. Přesný termín příštího zasedání zastupitelstva obce bude včas oznámen. Ověřovatelé zápisu: p. Bc. M. Hanzlík... p. Z. Ježek... Starosta: Ing. Leoš Bláha...

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2017 konaného dne 25. května 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Zdeněk

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 konaného dne 10. ledna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 13/2012 konaného dne 6. prosince 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2018 konaného dne 22. ledna 2018 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2017 konaného dne 18. prosince 2017 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 konaného dne 4. října 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 13. 12. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, P. Baron, Z. Pecháček, M. Peterová, F. Pašas, T. Salvet, Omluveni: paní L. Králová

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 13/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2012 Přítomni: Omluven: p. Slanina Odřich, p. Grundmann Roland, ing. Grundmann

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne

Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne 13.12.2016 Zahájeno v 19:05 hodin Přítomni : Prexl, Voráček, Frančík, Johánek, Kotlan, Plánička Omluven :-- 1) Zahájení s odkazem na ustanovení 92 odst. 3) zákona

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 6. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 21. 12. 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejžová

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2012 konaného dne 25. července 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš - starosta Bc.

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

Zápis a Usnesení č. XIV/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne

Zápis a Usnesení č. XIV/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne Zápis a Usnesení č. XIV/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 15. 12. 2015. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Karel Freund, Pavel Flieger,

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Tomáš Kubala, Jindřich Mackowski

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 konaného dne 18. dubna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 6/2015 konaného dne 29. září 2015 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Jaroslav Prokš, Ing. Leoš Bláha, Ing.

Více

Usnesení 1./12ZO/2016 bylo přijato.

Usnesení 1./12ZO/2016 bylo přijato. 1 Výpis usnesení z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 23. 11. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 13 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Vajdák, Pištěk,

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích 1 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 20.9. 2017 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Jíšová Jana, Mgr. Kunešová Milena, Kahoun Jan, Půta

Více

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Z Á P I S z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 14.1.2014. Jednání

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Čížkov

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Čížkov Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov 21.12.2016 Čížkov Bod 01. 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola unesení z minulého zasedání 4. Zpráva starosty 5. Žádost o odkoupení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2012 konaného dne 12. dubna 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

Bod č.1 Technický bod. 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod. 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu dvacátého devátého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 03.02.2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni:

Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni: Zápis č. 1/2012 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 3.1.2012 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni:

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze 16. jednání ZO Bory v 19 hod.

Zápis ze 16. jednání ZO Bory v 19 hod. v 19 hod. Přítomni: Březka J., Křížová B., Kujalová J., MVDr. Marková R., Špaček M, Příhodová P., Bc. Suková D., Kotačka L., Mgr. Eliáš F., P. Viliš, Vávra P., Omluveni: Mgr. ing. Slavíková M., Ing. L.

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Usnesení č. 4/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 11. 12. 2012 na obecním úřadě

Usnesení č. 4/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 11. 12. 2012 na obecním úřadě Usnesení č. 4/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 11. 12. 2012 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: - rozpočtové provizorium na první

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Zápis 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž

Zápis 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž Zápis 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž datum konání: 10.7. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 6 členů zastupitelstva občané

Více

Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zastupitelstva obce Šlapanov konaného dne 2.12.2013 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu zahájení zasedání dne 2.12. 2013 v 17.30 hodin počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 28.3.2018 Termín: středa 28.3.2018 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Strana 1 Č.j. 899/02/2016 konaného dne 19.12.2016 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ladislav

Více

Zahájení starosta obce, pan Miroslav Duchoň zahájil veřejné zasedání OZ. Jednání bylo přítomno 12 členů OZ, tudíž bylo označeno za usnášeníschopné.

Zahájení starosta obce, pan Miroslav Duchoň zahájil veřejné zasedání OZ. Jednání bylo přítomno 12 členů OZ, tudíž bylo označeno za usnášeníschopné. Zápis č. 177 z veřejného jednání zastupitelstva obce, které se konalo dne 7. 10. 2015 od 17.00 hodin v malém sále zámku v Osvračíně ---------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 14. 12. 2016 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) Rozpočtové opatření č. 9 2) Přílohu

Více

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 07. 06. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 23. dubna 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 33/1 Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod.

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 18:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 09. 12. 2015, od 18:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč

Zápis č. 7/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč Zápis č. 7/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 7. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince a/2006/ZM

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince a/2006/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince 2006 3a/2006/ZM I. ZM bere na vědomí : 3a.2006/6ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí kontrolu

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne 16. 4. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků v lokalitě Malina III 2. Schválení výše půjček z Fondu rozvoje bydlení

Více

Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 6.11.2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 13 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 19.12.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z 18.06.2015 Číslo usn. Číslo mat. 70 1 71 2 72 3 73 př. 1 Problematika Vnitroorganizační směrnice č. SM/ /2015/VV Jednací řád Zastupitelstva

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: Zápis č. 2 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 11. 12. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2017 konaného dne 29. června 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Ivo

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.1/2019, konaného dne 07.02.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Severová Leona, Němcová Věra, Němec Roman

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více