Název materiálu: Koupě objektů České spořitelny na náměstí Českého ráje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Název materiálu: Koupě objektů České spořitelny na náměstí Českého ráje"

Transkript

1 Podklady na zasedání ZM dne: Název materiálu: Koupě objektů České spořitelny na náměstí Českého ráje Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková Předložení materiálu uloženo: Přílohy: výběrové řízení na určení kupujícího, popis nemovitosti (informační memorandum), schéma budoucího využití Právní norma, popř. vnitřní předpis nebo nařízení: Projednáno v: RM Usnesení RM: RM doporučuje ZM podat nabídku na koupi nemovitosti pozemek parc.č. 479/1 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Turnov, č.p.97 objekt občanské vybavenosti, vše v katastrálním území Turnov. Nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Liberecký kraj. (Hlasování:9/0/0) Vztah k rozpočtu města: cca 20-30mil.Kč Zdůvodnění a vysvětlení: Na základě nabídky realitní kanceláře Knight Frank, týkající se prodeje objektů České spořitelny, a.s. (historické i nové budovy) na náměstí Českého ráje ze jsme se začali zabývat myšlenkou koupě těchto objektů pro účely městského úřadu. Nabídku na případnou koupi objektu je nutné podat do 12. prosince Proč o této možnosti uvažujeme: - jedná se historický, památkově chráněný objekt postavený v roce 1907, který je architektonickou dominantou náměstí a bezesporu stojí bojovat o jeho další bezproblémovou existenci - město dlouhodobě usiluje o sestěhování úřadu do dvou objektů původně uvažováno stará radnice + objekt sirotčince čp.466, Skálova ul, teď možno i model stará radnice + objekty spořitelny, důvodem je snadná dostupnost a orientace pro klienty úřadu, snížení provozních nákladů, lepší řízení úřadu, rozpočtové náklady odvozené z prováděcího projektu rekonstrukce sirotčince (č.p. 466) činí - bourací práce 193 tis. Kč vč. DPH, stavební práce 56 mil. Kč vč. DPH - objekt prošel v roce 1998, generální rekonstrukcí a svým dispozičním uspořádáním vyhovuje provozu úřadu, došlo by pouze k lokálním úpravám interiéru, po stránce infrastruktury je objekt v dobré kondici (odhadované náklady 1-2 mil.kč, možno rozložit v čase)

2 - Česká spořitelna hodlá svou pobočku přesunout do přízemí objektu (historická i nová budova) s dobou nájmu léta (možnost ukončení či redukce prostorů po 5-ti letech) za nájem ,-Kč/rok - Dalším nájemníkem je Úřad práce ve 3.NP, který má smlouvu na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců za ,-Kč/rok - Indikativní cena objektu činí 30 mil.kč (cenový odhad není zatím zpracován) Zápory navrhovaného řešení - málo parkovacích míst (4 ve dvoře na vlastním pozemku, 2 ve dvoře na cizím pozemku) - energetická náročnost E (nejlepší je A pasivní objekty, snažíme se obvykle dosáhnout u městských objektů třídy C), provozní náklady včetně daně z nemovitosti činí ,- Kč/rok - bezbariérovost objektu je řešena dvěma výtahy a mobilní plošinou, právě mobilní plošina je považována za komplikaci přístupu - objekt je památkově chráněn a je nutno s tímto ohledem přistupovat k opravám - závady zemní vlhkost v celém objektu (suterén), poničené sádrokartonové podhledy v suterénu, lokální závady na fasádě a v interiéru Objekty, které by město mohlo prodat: - objekt Skálova čp. 72 (odbor školství, dopravka, živnostenský úřad), o odhad obvyklé ceny 4,7 mil.kč (dokladovatelný posudek) o provozní náklady cca 450 tis.kč/rok o nutná oprava vlhkost v přízemí o jednání o odprodeji vzhledem k nové horolezecké expozici muzea o energetická náročnost objektu D - objekt Skálova č.p. 84 (odbor správní, sociální) Účetní hodnota: 14,2 mil. Kč Provozní náklady za rok: Opravy a údržba 30 tis. Revize 30 tis. Elektřina 159 tis. Vodné, stočné 84 tis. Plyn 117 tis Provoz celkem: 420 tis. Nájemné ze 2 bytů 83 tis. Kč Nájemné za třetí byt bude od r tis. Kč Zástava do roku 2019 (dotace na byty) o nutná oprava sedání objektu - objekt ul. 5. května 26 (íčko, Turnovské památky a cestovní ruch) Účetní hodnota: 5,87 mil. Kč Provozní náklady za rok: Opravy a údržba 140 tis. Revize 10 tis. Plyn 27 tis. Voda 1 tis. Elektřina 7 tis. Provoz celkem: 185 tis. Kč Roční příjem za pronájem restaurace 264 tis. bez DPH

3 Nájemné z 8 bytů Náklady na revize spol. prostor bytů o nutná oprava odvětrání kuchyně 252 tis. Kč 2 tis. Kč - objekt Skálova č.p. 466 (Městská policie, odbor přestupkový) Účetní hodnota: 7,355 mil. Kč Provozní náklady za rok: Roční příjem z pronájmů: 246 tis. Kč Opravy a údržba Revize Plyn Elektřina Vodné, stočné Úklid Provoz kotelny Provoz celkem: 125 tis. 15 tis. 273 tis. 307 tis. 75 tis. 72 tis. 39 tis. 906 tis. - nájem ČSOB v historické budově radnice o nájem je předplacen (rekonstrukce radnice) na 32 let o ukončení smlouvy je k roku 2025 o otázka dalšího prodloužení - prostor pasáže u historické radnice o základní oprava a zprovoznění prostor cca 3,0 mil.kč Neznámá veličina objekt Zborovská č.p. 519 Neznámou je využití případného objektu Obchodní akademie a hotelové školy v Žižkově ulici. Do roku 2016 máme garantováno zachování školy. Pak nastupuje několik možných scénářů: - střední škola a základní škola zde bude zachována nadále - střední škola odejde a zbytek budovy využijeme jako nájemní celky úřad práce, finanční úřad, komerční nájmy,. - střední škola odejde a zbytek budovy využijeme pro městský úřad a objekt spořitelny nepotřebujeme - Účetní hodnota: 122, 35 mil. Kč - Provozní náklady za rok: Opravy a údržba 300 tis. Revize 25 tis. Teplo 900 tis. bez DPH Vodné, stočné 263 tis. Elektřina 967 tis. Plyn 167 tis. Odpady 49 tis. Ostatní(úklid, hlídání) 30 tis. Výtahy 29 tis. Provoz celkem: tis. Kč bez DPH (opravy a revize platí Město Turnov, zbytek OAHŠ)

4 Možné rozfázování velkého stěhování úřadu: - v 1. fázi by bylo volné 2. nadzemní podlaží spořitelny, kam bychom umístili odbor dopravy, odbor školství a živnostenský úřad, nájem banky a Úřadu práce běží dál - v 2. fázi možno vystěhovat Úřad práce a do 3. nadzemního podlaží umístit sociální odbor, správní odbor (možno využít případně adaptovaných prostor pasáže) - v 3. fázi odchází Česká spořitelna a my stěhujeme do uvolněných prostor správní odbor, Městskou policii a informační centrum se zázemím Turnovské památky a cestovní ruch, p.o. Fáze mohou být načasovány s ohledem na prodej nemovitostí, reorganizaci státní správy, situaci na realitním trhu. Zadlužení města k a vývoj dluhové služby v dalších letech Zadluženost města Turnov k: Samozřejmě, že je problém s cenou. Pokud max. výši ceny, která je pro město akceptovatelná odsouhlasí ZM, je tato cena předem známa všem ostatním uchazečům a pravděpodobně bude vždy překonána. Jaké máme možnosti tomuto problému předejít: 1) ZM schválí nákup pozemků a tím i účast na dražbě a uloží RM stanovit max. výši ceny (někde údajně zasedá za tímto účelem RM i večer před dražbou-podáním nabídky) 2) Nebo ZM schválí účast na dražbě a pověří starostu stanovením max. ceny pro město přijatelné 3) Vzhledem k tomu, že se nabývá majetek formou nabídky - ZM již následně koupi neschvaluje Navrhované usnesení RM: ZM bere na vědomí informaci o možnosti koupě nemovitosti pozemek parc.č. 479/1 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Turnov, č.p.97 objekt občanské vybavenosti, vše v katastrálním území Turnov. Nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Liberecký kraj a nesouhlasí s podáním nabídky na koupi nemovitosti. nebo ZM pověřuje starostu města podáním nabídky na koupi nemovitosti pozemek parc.č. 479/1 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Turnov, č.p.97 objekt občanské vybavenosti, vše v katastrálním území Turnov. Nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnictví č.

5 4610 u Katastrálního úřadu pro Liberecký kraj. ZM pověřuje starostu města Ing. Tomáše Hockeho stanovením max. výše ceny, případně splátkového kalendáře, která bude uvedena v nabídce ke koupi nemovitosti pozemek parc.č. 479/1 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Turnov, č.p.97 objekt občanské vybavenosti, vše v katastrálním území Turnov. Nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Liberecký kraj.

6 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Turnov náměstí Českého ráje 94 Částečný zpětný pronájem České spořitelny, a.s. cca 640 m² Aktuální roční výnos z pronájmu objektu cca 1,75 mil. Kč Aktuální obsazenost objektu cca 50% Možnost pronajmutí dalších m² ploch Celková výměra podlahových ploch cca m² Celková plocha pozemků m² Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1

7 Obsah 1. Popis nemovitosti... 3 a) Adresa... 3 b) Předmět prodeje... 3 c) Popis lokality... 3 d) Popis nemovitostí... 3 e) Technická specifikace... 3 f) Energetická náročnost Výnos z pronájmu nemovitosti... 5 a) Zpětný pronájem nebytových prostor... 5 b) Pronájem nebytových prostor třetím stranám... 5 c) Volné pronajímatelné plochy Předpokládané náklady z nemovitosti Výměry... 6 d) Pozemky... 6 e) Podlažní plochy Movitý majetek Ostatní informace Fotodokumentace Lokalita Půdorysy Výpis z katastru nemovitostí Snímek z katastrální mapy Vyloučení odpovědnosti...19 Strana 2 (celkem 19)

8 1. Popis nemovitosti a) Adresa Turnov náměstí Českého ráje 94 b) Předmět prodeje Předmětem prodeje je pozemek parc. č. 479/1 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Turnov č. p. 94 objekt občanské vybavenosti, vše v katastrálním území Turnov. Nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Liberecký kraj, Katastrální pracoviště Semily. c) Popis lokality Předmětná budova leží v centru města Turnov na náměstí Českého ráje. Pro parkování lze využít placeného parkoviště přímo před budovou. V blízkém okolí se nachází pošta, obchod, městský úřad a restaurace. Autobusové nádraží je dostupné do 10 min chůze. Vlakové nádraží je vzdálené cca 1,6 km. Turnov je významné kulturní a průmyslové město Libereckého kraje. Ve městě žije obyvatel a nachází se zde veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy. Díky své poloze na okraji Chráněné krajinné oblasti Český ráj a bohaté historii je město vyhledávaným turistickým místem. d) Popis nemovitostí Předmětem prodeje je budova s jedním číslem popisným, kterou tvoří dva vzájemně propojené objekty a dvůr ve vnitrobloku. Celá nemovitost je funkčně i technologicky spojena. Budova má 3 nadzemní podlaží, vložené patro mezi 2. a 3. NP, a 1 podzemní podlaží. Hlavní objekt byl postaven v roce Později v roce 1998 byl přistavěn objekt přilehlý k ulici Jiráskova. Do nemovitosti vedou dva vchody z náměstí a jeden vjezd z ulice Mikulášská. V 1. PP se nachází sklepní prostory a technologie. Přízemí disponuje obchodními a kancelářskými prostory. Vyšší podlaží slouží pouze pro kancelářské účely. Společnost Česká spořitelna a.s. v současnosti využívá prostory v 2. NP. Po prodeji nemovitosti je plánovaná rekonstrukce 1. NP na náklady ČS a následné přestěhování pobočky do přízemí. Ve dvoře jsou 4 parkovací stání na vlastním pozemku a 2 parkovací stání na sousedním pozemku. e) Technická specifikace Nemovitost má konstrukční systém kombinovaný. Nosné prvky tvoří zděné stěny a železobetonové sloupy. Střecha hlavního staršího objektu je valbová se třemi věžemi. Nový objekt má střechu plochou. Střešní konstrukci tvoří dřevěný krov s plechovou krytinou. Půdní prostor je zateplen izolací z minerální vaty. Okenní výplně nové budovy jsou hliníkové s izolačním dvojsklem. Starší budova má okna dvojitá dřevěná. Sádrokartonové či kazetové podhledy pokrývají většinu stropů. Vertikální propojení nemovitosti zabezpečují dva hydraulické výtahy. Budovu vytápí dva plynové kotle Hydrotherm umístěné v 1. PP. Strana 3 (celkem 19)

9 Vzhledem k lokalitě je v budově instalováno vytápění dešťových žlabů a svodů pro zimní období. Ohřev teplé vody v nemovitosti zabezpečují elektrické boilery a elektrické průtokové ohřívače. Budova disponuje vzduchotechnickými rozvody ve vybraných místnostech ve všech nadzemních podlaží. V 1. a 2.NP slouží vzduchotechnické zařízení také pro chlazení a přitápění. Budova je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Některé kanceláře a serverovny jsou chlazeny split klimatizačními jednotkami. Dovolujeme si upozornit na následující závady: Spodní vlhkost v celém objektu Poničené sádrokartonové podhledy v části sklepních prostor Poničený hromosvod závada bude v nejbližší době odstraněna na náklady ČS Částečné zatékání střechou nejnutnější opravy budou v nejbližší době provedeny na náklady ČS f) Energetická náročnost Nemovitost spadá do třídy energetické náročnosti budovy E dle Průkazu energetické náročnosti budovy ze dne Celková dodaná energie činí 280 kwh/m 2 za rok. Strana 4 (celkem 19)

10 2. Výnos z pronájmu nemovitosti a) Zpětný pronájem nebytových prostor Předmět pronájmu Podlaží Plocha [m 2 ] Smlouva na dobu Pobočka ČS 1. NP 638,00 Určitou Doba nájmu let (možnost ukončení nebo redukce po 5-ti letech) Roční nájemné [Kč/rok] ,- Kč Celkem 638, ,- Kč b) Pronájem nebytových prostor třetím stranám Předmět pronájmu Podlaží Plocha [m 2 ] Smlouva na dobu Úřad práce 3. NP 574,96 Neurčitou Doba nájmu 6 měsíční výpovědní lhůta Roční nájemné [Kč/rok] ,- Kč Celkem 574, ,- Kč c) Volné pronajímatelné plochy Podlaží Využití Plocha [m 2 ] 1. PP Skladovací prostory 255,07 1. NP Kancelářské plochy 126,98 1. NP Skladovací prostory 18,15 2. NP Kancelářské plochy 503,62 2. NP Sociální zázemí 52,51 2. NP Skladovací prostory 91,32 mezanin Kancelářské plochy 84,32 mezanin Sociální zázemí 5,78 3. NP Kancelářské plochy 69,45 3. NP Sociální zázemí 3,86 Celkem 1 211,06 Strana 5 (celkem 19)

11 3. Předpokládané náklady z nemovitosti Druh nákladu Daň z nemovitosti Provozní náklady Celkem Popis el. energie, plyn, teplo, vodné a stočné, úklid, odpady, ostatní provozní náklady Roční náklady [Kč/rok] ,- Kč ,- Kč ,- Kč 4. Výměry d) Pozemky Pozemek parc. číslo 479/ Celkem Výměra [m²] Druh pozemku Způsob ochrany Zastavěná plocha a nádvoří Ochranné pásmo vodního zdroje 2. stupně, rozsáhlé chráněné území e) Podlažní plochy Podlaží Podlahová krytina Plocha [m 2 ] 1. PP Beton / Keram. dlažba / PVC 331,96 1. NP Koberec/ Keram. dlažba / PVC 940,75 2. NP Koberec/ Keram. dlažba / PVC 837,48 mezanin Koberec/ Keram. dlažba 117,20 3. NP Koberec/ Keram. dlažba 694,64 Celkem 2 922,03 5. Movitý majetek Součástí prodeje je movitý majetek umístěný v budově. Soupis movitého majetku je přílohou informačního memoranda. Odhadovaná cena movitého majetku činí ,- Kč. Strana 6 (celkem 19)

12 6. Ostatní informace Vlastnictví Věcná břemena Zástavní právo Více informací Česká spořitelna, a.s. Nejsou Není KNIGHT FRANK, spol. s r.o. Václavské náměstí Praha 1 Tel: Strana 7 (celkem 19)

13 7. Fotodokumentace Čelní pohled z náměstí Zadní pohled ze dvora Část budovy přilehlá k ulici Mikulášská Nová přístavba vpravo Dvůr ve vnitrobloku Vjezd do dvora z ulice Mikulášská Strana 8 (celkem 19)

14 Prostory stávající pobočky ČS 2.NP Prostory stávající pobočky Kooperativa 1.NP Kancelářské prostory Zasedací místnost Půdní prostory Plynové kotle v 1.PP Strana 9 (celkem 19)

15 8. Lokalita Strana 10 (celkem 19)

16 9. Půdorysy 1.PP Strana 11 (celkem 19)

17 1.NP Strana 12 (celkem 19)

18 2.NP Strana 13 (celkem 19)

19 MEZANIN Strana 14 (celkem 19)

20 3.NP Strana 15 (celkem 19)

21 10. Výpis z katastru nemovitostí Strana 16 (celkem 19)

22 Strana 17 (celkem 19)

23 11. Snímek z katastrální mapy Strana 18 (celkem 19)

24 12. Vyloučení odpovědnosti Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány poradcem prodávajícího na základě informací poskytnutých prodávajícím. Prodávající a jeho poradce považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné, neručí však za jejich přesnost a úplnost a nejsou povinni je doplňovat nebo tento dokument aktualizovat nebo odstranit jakékoliv chyby či nepřesnosti v něm obsažené. Strana 19 (celkem 19)

25 Výběrové řízení na určení kupujícího Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Žádost o nabídku Strana 1 (celkem 10)

26 I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje Pro účely tohoto výběrového řízení se pod následujícími pojmy rozumí: Zadavatel, Vyhlašovatel nebo Prodávající: Česká spořitelna, a.s. Budějovická 1912/64b Praha 4 IČ: DIČ: CZ Zápis v OR vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B., vložce 1171; Uchazeč či účastník: právnická či fyzická osoba splňující níže uvedené podmínky, která se ve stanovené době a stanoveným způsobem přihlásí do tohoto výběrové řízení; Vítězem nebo vybraným účastníkem: účastník tohoto výběrového řízení, jehož nabídku vybral Zadavatel za účelem uzavření smluvní dokumentace; VŘ: toto výběrové řízení. Závazná nabídka: Nabídka uchazeče v prvním nebo jakémkoliv dalším kole VŘ obsahující závazek uchazeče, bude-li jeho nabídka vyhodnocena jako vítězná, uzavřít s Prodávajícím do 3 měsíců ode dne následujícího po podání nabídky kupní smlouvu týkající se v nabídce specifikované nemovitosti (předmět koupě) za v nabídce specifikovanou kupní cenu a se splatností, tak jak je uvedena v nabídce, včetně podmínek splatnosti kupní ceny. 2. Důvěrnost Zadavatel se zavazuje považovat veškeré informace, získané od uchazečů v průběhu tohoto výběrového řízení za důvěrné a neposkytnout je třetí straně bez písemného souhlasu uchazeče. Strana 2 (celkem 10)

27 II. PŘEDMĚT A PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Předmětem a cílem tohoto VŘ je výběr nejvhodnějšího subjektu, který bude mít zájem o koupi níže specifikovaných Nemovitosti. Nemovitosti jsou ve vlastnictví či v podílovém spoluvlastnictví České spořitelny, a.s. (dále jako ČS ), kdy toto VŘ je interním výběrovým řízením Zadavatele a nepodléhá režimu zákona o zadávání veřejných zakázek ani režimu úpravy veřejné obchodní soutěže dle obchodního zákoníku. Zadavatelé si vyhrazují právo provést více kol VŘ. Tímto VŘ nevznikají žádnému ze Zadavatelů žádné závazky či povinnosti vůči kterémukoli účastníku VŘ či jeho vítězi/vítězům ani povinnost uzavřít s vybraným účastníkem/účastníky (vítězem/vítězi VŘ) smlouvu na prodej dotčených Nemovitostí, vč. práva Zadavatele ukončit toto VŘ bez udání důvodu, kdy Zadavatel si dále vyhrazuje právo kteréhokoliv zájemce vyřadit z tohoto VŘ, dle svých interních směrnic a předpisů. Dále si Zadavatel vyhrazuje právo dle svých interních postupů a směrnic prověřovat jednotlivé Zájemce a účastníky tohoto VŘ. 1 Specifikace Nemovitosti a základních podmínek VŘ 1.1 Předmětem prodeje v rámci VŘ jsou následující Nemovitosti: pozemek parc. č. 479/1, o výměře 1353 m 2 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba, Turnov, č. p. 94, objekt občanské vybavenosti, k.ú. Turnov, obec Turnov, okres Semily, zapsaný na listu vlastnictví č vedený Katastrálním úřadem pro Liberecký kraj, Katastrální pracoviště Semily; (výše uvedené Nemovitosti jsou dále uváděny jako "Nemovitosti", přičemž se jedná o pozemky včetně jejich součástí, tj. staveb a budov, které jsou ve vlastnictví Zadavatele. Přesná identifikace Nemovitosti je uvedena v Informačním memorandu.) 1.2 Organizací VŘ je pověřena společnost KNIGHT FRANK, spol. s r. o., se sídlem Praha 1, Václavské nám. 3, IČ: (dále jen "Organizátor"). 1.3 Podmínky VŘ podléhají českým zákonům. VŘ nemá charakter veřejné soutěže podle zákona č. 40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, ani obchodní veřejné soutěže, ale je, jak výše uvedeno, pouze interním výběrovým řízením Prodávajícího. Při prodeji spoluvlastnických podílů na budovách a pozemcích mají ostatní spoluvlastníci předkupní právo dle 1124 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. 1.4 VŘ se mohou zúčastnit právnické osoby se sídlem v České republice i právnické osoby se sídlem v zahraničí a fyzické osoby starší 18 let, které jsou plně způsobilé k právním úkonům. Vítězem VŘ může být vyhlášena pouze osoba, která je podle příslušných právních předpisů oprávněna nabývat vlastnické právo k Nemovitostem ve smyslu ustanovení 17 zákona č. 219/1995 Sb., devizový zákon, v platném znění. Pokud účastník VŘ nemá sídlo v České republice nebo nemá trvalý pobyt v České republice, musí v rámci prvního kola VŘ prokázat, jakým způsobem splní podmínky pro nabývání Nemovitostí v České republice. 2 Organizace VŘ 2.1 Zadavatel si vyhrazuje právo dle vlastního uvážení provést v případě potřeby více kol VŘ. 2.2 Během VŘ zastupuje Prodávajícího Organizátor. 2.3 Veškeré náklady účastníků spojené s vypracováním nabídky a účastí ve VŘ, jdou k tíži konkrétního účastníka. Strana 3 (celkem 10)

28 3 Podmínky VŘ 3.1 Zájemce o koupi Nemovitostí si může bez dalšího vyzvednout u Organizátora Informační memorandum Nemovitostí obsahující základní informace o Nemovitostech (dále jen Informační memorandum Nemovitosti ) a tuto žádost o nabídku, a to osobně od do od 8:30 do 17:30 hod. v sídle Organizátora, případně vyžádat na Organizátorovi jejich zaslání. Bližší informace je rovněž možné získat na stránkách Informace obsažené v Informačním memorandu byly připraveny a uspořádány Organizátorem na základě informací poskytnutých Prodávajícím. Prodávající a Organizátor považují informace obsažené v Informačních memorandech za správné, neručí však za jejich přesnost a úplnost a nejsou povinni je doplňovat nebo Informační memorandum aktualizovat nebo odstranit jakékoliv chyby či nepřesnosti v něm obsažené a vyhrazující si právo je měnit, upravovat a doplňovat. 3.3 Prohlídky Nemovitostí budou možné po dohodě. Uchazeč se musí nejméně 2 pracovní dny před plánovanou prohlídkou přihlásit telefonicky ( ) nebo písemně na ovou adresu: gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com, david.sajner@cz.knightfrank.com. Bez tohoto nemůže být zaručena možnost prohlídku uskutečnit. 3.4 V případě, že účastníkem bude zahraniční subjekt, bude připojena informace o splnění podmínky nabývání Nemovitostí v České republice dle bodu 1.4 výše. 3.5 Nabídka na Nemovitost, která bude předmětem nabízené ceny, musí respektovat aktuální technický i právní stav nabízené Nemovitosti a vycházet z předpokladu, že Nemovitost je ze strany Prodávajícího prodávána tak jak měli možnost ji vidět na samotné fyzické prohlídce této nemovitosti. 3.6 Prodávající předpokládá, že nabídky budou vyhodnoceny do 4 týdnů od data pro doručení nabídek. Prodávající si však vyhrazuje právo na dostatečnou lhůtu pro vyhodnocení nabídek. 3.7 Na základě vyhodnocení podaných nabídek může být vyhlášeno další kolo VŘ a osloveni účastníci do něj postupující. Prodávající si vyhrazuje právo na dostatečnou lhůtu pro vyhlášení 2. kola VŘ, bude-li takové. 3.8 Oznámení o vítězi VŘ bude provedeno do 4 týdnů po ukončení všech kol VŘ a schválení v orgánech Prodávajícího v souladu s jeho interními předpisy. Prodávající si však vyhrazuje právo na dostatečnou lhůtu pro vyhodnocení nabídek. 3.9 Vítězný Uchazeč bude mít povinnost uzavřít s Vyhlašovatelem KS na koupi nemovitosti za podmínek specifikovaných v návrhu KS. Návrh KS si bude každý zájemce moci vyžádat u Organizátora kdykoli po Články VIII.1, VIII.2 a VIII.3 návrhu KS jsou neměnné, tj. kupující hradí správní poplatek za podání návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Dílčí připomínky k ostatním bodům vyplývající ze způsobu úhrady kupní ceny je možné akceptovat pouze při podání nabídky V případě požadavku Prodávajícího na zpětný nájem nebytových prostor v některých nabízených budovách má vítězný zájemce povinnost uzavřít s Vyhlašovatelem nájemní smlouvu (dále jen NS ) o pronájmu prostor uvedených v Informačním memorandu. Podmínky nájmu (nájemné, doba nájmu a předmět nájmu) jsou specifikovány v Informačním memorandu a návrhu základních podmínek zpětného nájmu: Strana 4 (celkem 10)

29 NS bude uzavřena na dobu určitou, a to na 7 let s opcí let s možností ukončení nebo redukce po 5-ti letech, pokud nebude v Informačním memorandu jinak specifikováno. Uvedené nájemné bude po celou dobu nájmu osvobozeno od DPH V případě, že vybraný Uchazeč neuzavře z důvodů na jeho straně ve Vyhlašovatelem určené lhůtě výše uvedené smluvní dokumenty dle návrhu Vyhlašovatele, může Vyhlašovatel dle vlastního uvážení zahájit jednání o prodeji nemovitosti s dalšími Uchazeči Z důvodu prokázání zájmu o koupi nemovitosti, může Vyhlašovatel požadovat po vítězném Uchazeči podpis rezervační smlouvy do 15 dnů ode dne, kdy bude vítěznému Uchazeči oznámeno, že jeho nabídka byla vybrána jako vítězná. Podle rezervační smlouvy bude vítězný Uchazeč ve lhůtě 5 pracovních dnů od uzavření takové rezervační smlouvy s Organizátorem povinen složit na účet Organizátora zálohu na kupní cenu ve výši 5 % z kupní ceny. Výše uvedená záloha bude započítána do kupní ceny. V případě, že vítězný Uchazeč odmítne s Prodávajícím uzavřít KS v termínu uvedeném v rezervační smlouvě, vzniká vítěznému Uchazeči povinnost zaplatit Zadavateli smluvní pokutu, jejíž výše odpovídá výši zálohy na kupní cenu. 4 Komunikace 4.1 Písemná komunikace v rámci VŘ bude směřovat na Organizátora zastoupeného: KNIGHT FRANK, spol. s r. o. Václavské náměstí Praha 1 Česká republika k rukám: Ing. Zdenka Klapalová, CSc 4.2 Níže uvedené osoby jsou připraveny poskytnout veškeré informace k probíhajícímu VŘ: (a) Bc. Gabriela Vítková Telefon: Mob: gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com (b) Ing. David Sajner Telefon: Mob: david.sajner@cz.knightfrank.com 5 Obecné 5.1 Nabídky budou předkládány v českém jazyce. Veškeré dokumenty ohledně zadání tohoto VŘ jsou vyhotoveny v českém jazyce. 5.2 Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky, zrušit VŘ nebo změnit podmínky VŘ. Strana 5 (celkem 10)

30 Podané nabídky účastníků nemohou být v průběhu daného kola měněny s výjimkou případu, kdy Prodávající po podání nabídky účastníkem změní podmínky VŘ, nebo navýšení učiněné finanční nabídky. 5.3 Z VŘ mohou být vyloučeni zejména účastníci: - jejichž nabídky nebyly vypracovány v souladu se zadávacími podmínkami tohoto VŘ; - nevyhovující z hlediska způsobilosti (byl na ně prohlášen konkurz, vstoupili do likvidace apod.). 5.4 Předložením nabídky účastník souhlasí s podmínkami VŘ v celém jejich rozsahu a zavazuje se respektovat stanovisko Prodávajícího. 5.5 Zadavatel si vyhrazuje právo nesdělit uchazečům výběrového řízení pořadí, v jakém byly nabídky vyhodnoceny. 5.6 Toto vyhlášení VŘ ani jakékoliv související úkony ze strany Prodávajícího nezakládají povinnost Prodávajícímu prodat předmět prodeje. Splnění podmínek výběrového řízení nezakládá pro Uchazeče nárok na uzavření smluvní dokumentace. 5.7 Nevyužité nabídky se nevracejí, ale zůstávají uložené u Zadavatele. 5.8 Zadavatel je oprávněn vybrat si nabídku, která mu bude nejlépe vyhovovat, přičemž není povinen sdělovat důvody svého rozhodnutí. 5.9 Uchazeči nemají vůči Vyhlašovateli ani Organizátorovi právo na náhradu jakýchkoliv nákladů spojených s účastí na prodeji nemovitostí. Strana 6 (celkem 10)

31 III. STRUKTURA A OBSAH NABÍDKY 1. Formální náležitosti: Nabídky v 1. kole VŘ musí obsahovat (ve formě a struktuře uvedené v části III. této Žádosti o nabídku) minimálně následující údaje: a) Přesnou identifikaci účastníka - tištěné jméno podepsané osoby, místo, datum a podpis, u obchodní firmy kopie výpisu z Obchodního rejstříku; b) Předmět cenové nabídky; c) Nabízenou kupní cenu v českých korunách (pokud je předmětem prodeje movitý majetek, potom bude nabídka obsahovat odděleně nabízenou kupní cenu za nemovitosti a odděleně kupní cenu za movitý majetek s rozdělením na účetně evidovaný a účetně neevidovaný). d) Podmínky placení kupní ceny; e) Zdroje financování (bude-li financováno vlastními prostředky nebo v kombinaci s úvěrem); f) Kontaktní osoba a adresa (včetně telefonického, ového a popř. faxového spojení); g) Čestné prohlášení účastníka, že na jeho majetek, majetek mateřské společnosti popř. dceřiných společností nebyl prohlášený konkurz, nebylo proti němu zahájené konkurzní nebo vyrovnávací řízení, či jiné insolventní řízení nebo reorganizace, ani zamítnutý návrh na prohlášení konkurzu pro nedostatek majetku a není jako právnická nebo fyzická osoba v likvidaci; h) Součástí nabídky bude prohlášení účastníka o tom, že bude-li jeho nabídka vyhodnocena jako vítězná, zavazuje se do 3 měsíců ode dne následujícího po podání nabídky uzavřít s Prodávajícím kupní smlouvu týkající se, v nabídce specifikované nemovitosti (předmět koupě), za v nabídce specifikovanou kupní cenu se splatností, tak jak je uvedena v nabídce. i) Souhlas s podmínkami výběrového řízení a se zpracováním údajů (viz. Příloha č. 1); j) Prohlášení o původu finančních prostředků (viz Příloha č. 2) Nabídka musí být zpracována ve 2 (slovy: dvou) vyhotovení v českém jazyce. Pokud bude originál v jiném jazyce, pak je uchazeč povinen zaslat spolu s nabídkou oficiální úřední překlad do českého jazyka. Nabídka musí být podepsána statutárním zástupcem/zástupci uchazeče nebo jím zmocněnou osobou (jejíž plná moc musí být doložena). 2. Identifikační údaje uchazeče: Název, právní forma a přesná adresa uchazeče; Jméno a kontaktní údaje pověřeného zástupce, způsob pověření; Právnické osoby: IČ, popř. DIČ; Fyzické osoby: RČ; Bankovní spojení; Obchodní společnosti - seznam statutárních zástupců. Strana 7 (celkem 10)

32 3. Organizace Organizací VŘ je pověřena společnost KNIGHT FRANK, spol. s r. o. Nabídky budou v zalepené obálce zřetelně označeny Nemovitosti ČS NEOTVÍRAT. Obálka musí být v místě zalepení opatřena proti náhodnému otevření podpisy žadatele. Písemná komunikace v rámci VŘ budou uchazeči směřovat na adresu Organizátora: KNIGHT FRANK, spol. s r. o. Václavské náměstí Praha 1 Česká republika k rukám: Ing. Zdenka Klapalová, CSc Případné dotazy k předložené žádosti o nabídku, zaslané písemně na ové adresy: gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com david.sajner@cz.knightfrank.com, budou zodpovězeny v přiměřené lhůtě. 4. Cenová nabídka Veškeré finanční podmínky uváděné účastníky v nabídkách, zejména výše kupní ceny a výše nájmu, musí být uvedeny v českých korunách a bez závislosti na jakýchkoliv makro či mikro ekonomických výkyvech a bez kursových vlivů. Strana 8 (celkem 10)

33 IV. PŘEDÁNÍ NABÍDEK Nabídky v neporušeném zapečetěném obalu výrazně označeném Nemovitosti ČS - NEOTVÍRAT musí být doručeny nejpozději do do 12:00 hod SEČ, na adresu: KNIGHT FRANK, spol. s r. o. Václavské náměstí Praha 1 Česká republika k rukám: Ing. Zdenka Klapalová, CSc. Nabídky, které nebudou doručené výše uvedeným způsobem, má Zadavatel právo nezařadit do VŘ. Strana 9 (celkem 10)

34 Příloha č. 1 Souhlas s podmínkami výběrového řízení a se zpracováním údajů, akceptace Podmínek VŘ dle čl.ii. 3. (dále Souhlas) (předložte spolu s nabídkou) Podmínky pro výběrové řízení na určení kupujícího Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna, a.s. jsme důkladně prostudovali, bez výhrad s nimi souhlasíme a závazně se přihlašujeme. Uchazeč prohlašuje, že je mu stav předmětných nemovitostí, které jsou předmětem jeho nabídky znám, že se podrobně seznámil s jejich faktickým stavem a předložená nabídka respektuje jejich aktuální technický stav, který si Uchazeč ověřil i při prohlídce předmětných nemovitostí. Souhlasíme s tím, aby veškeré údaje, které jsme poskytli Organizátorovi v souvislosti s tímto výběrovým řízením, byly spravovány a využívány Organizátorem v rámci realizace tohoto výběrového řízení, při dodržení všech platných norem, vztahujících se k této oblasti. V..., dne... uchazeč (firma), podpis oprávněné osoby Strana 10 (celkem 10)

35

36

37

38

39

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s.

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Žádost o nabídku Strana 1 (celkem 11) I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje Pro

Více

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře

Více

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava Pozemek v klidné části centra města Ostrava V těsné blízkosti se nachází kompletní infrastruktura Funkční využití plochy bydlení v bytových

Více

Developerská příležitost pozemky Kolín

Developerská příležitost pozemky Kolín INFORMAČNÍ MEMORANDUM Developerská příležitost pozemky Kolín Pozemky v městské rezidenční zástavbě Celková plocha pozemků cca 21 000 m² Výborná dopravní dostupnost Dle územního plánu převážně Smíšené městské

Více

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s.

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4 Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. ÚVOD Společnost ČEZ, a. s., ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti OC PÍSNICE, LIBUŠSKÁ

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Podklady na zasedání ZM dne: 29.01.2015 OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Předkládá: Vypracoval: Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková Předložení materiálu uloženo: Přílohy:

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chocholouškova 1629/7 Residenční budova v klidné části centra města Částečný pronájem nemovitosti Celkový roční výnos z pronájmu objektu 37,5 tis. Kč Celková výměra podlahových

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Plzeň - Koperníkova 1201/57 Administrativní budova v centru města Plzně Celková výměra podlahových ploch více jak 1 700 m² Výborná dopravní dostupnost Část prostor je pronajata třetím

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Sokolov Boženy Němcové 1808

Sokolov Boženy Němcové 1808 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Sokolov Boženy Němcové 1808 Administrativní budova v centru města Sokolov Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. s garantovaným ročním výnosem 1,186 mil. Kč Kompletní

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ Výborná dopravní dostupnost v blízkosti dálnice D5 Celková podlahová plocha všech objektů cca 8 907 m 2 Částečně obsazeno s ročním výnosem cca 2,06 mil. Kč Areál

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví Komerční banky, a. s. Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 1. Komerční banka, a.s. IČO: 45317054 DIČ: CZ699001182 se sídlem: Praha 1,

Více

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Palatin **** Karlovy Vary Luxusní hotel v centru lázeňského města Potenciální kapacita ubytování je 35 lůžek v 15 pokojích Celková výměra podlahových ploch hotelu cca 834 m²

Více

Výběrové řízení na určení vítězných zájemců o koupi souboru nemovitostí ve vlastnictví společnosti Oděvní podnik, a.s. Pravidla výběrového řízení

Výběrové řízení na určení vítězných zájemců o koupi souboru nemovitostí ve vlastnictví společnosti Oděvní podnik, a.s. Pravidla výběrového řízení Výběrové řízení na určení vítězných zájemců o koupi souboru nemovitostí ve vlastnictví společnosti Oděvní podnik, a.s. Pravidla výběrového řízení Strana 1 (celkem 15) I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

Cheb Obrněné brigády č. p. 20

Cheb Obrněné brigády č. p. 20 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Cheb Obrněné brigády č. p. 20 Administrativní budova v centru města Cheb Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. Celkový roční výnos z pronájmu cca 1,79 mil Kč Celková

Více

S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů

S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů S O U T Ě Ž N Í P O D M Í N K Y - Č Á S T K V A L I F I K A C E U C H A Z E Č Ů pro obchodní veřejnou soutěž Nájem kancelářských prostor pro TA ČR (dále jen Soutěž ) Soutěž je vyhlášena podle 281 a násl.

Více

Nuselská 92, Praha 4 - Michle Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Nuselská 92, Praha 4 - Michle Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1  INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nuselská 92, Praha 4 - Michle Administrativní budova s obchodní jednotkou v přízemí Výborná dostupnost do centra Prahy Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. (cca 300

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Náměstí T. G. Masaryka 1931/12,

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Informační memorandum Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Obec Vrané nad Vltavou

Obec Vrané nad Vltavou Březovská 112, 252 46 Vrané nad Vltavou IČ: 00241831 Tel/fax.: 257 713 997/ 257 760 040, e-mail: ou@vranenadvltavou.cz Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení Nájem obecního bytu Zadavatel: IČ: 00241831

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Kučerovi, SJM Talaváňovi dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

Předmět zakázky, místo plnění, termín

Předmět zakázky, místo plnění, termín Město Semily Husova 82, 513 13 Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení a ZADAVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění veřejné dobrovolné dražby s názvem Dražba domu č.p. 234 a

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR o výměře 475,17 m 2, v objektu č.p. 548, Železná 1,

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Dillge Tomas Kurt a Tomasová Helena dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

České dráhy, a.s. vyhlašují

České dráhy, a.s. vyhlašují České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují nezávazné

Více

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 13.12.2018 Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000 IČO: 70994234, DIČ: CZ70994234 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví Heineken Česká republika, a.s. Vyhláška o VŘ 1. Prodávající: Heineken Česká republika, a.s. se sídlem: U Pivovaru 1, 270 53 Krušovice IČ: 45148066 www.heineken.com/cz/

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 15.08.2019 Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: JUDr. Lenka Vidovičová jako insolvenční správce dlužníka

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 20.09.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 1756 k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

- pozemek parc. č. st. 101/3, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba budova bez čp/če, zem. stavba stojící na pozemku parc. č.

- pozemek parc. č. st. 101/3, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba budova bez čp/če, zem. stavba stojící na pozemku parc. č. Vyhláška, kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") 1. Vyhlašovatel: NOTOS spol. s r.o. se sídlem: Noutonice č.p.23, 252 64 Praha západ IČ: 61456802 zapsaná v Obchodním rejstříku

Více

Kongresové centrum Praha, a.s.

Kongresové centrum Praha, a.s. Kongresové centrum Praha, a.s. vyhlašuje Poptávkové řízení na zajištění níže specifikovaných prací a dodávek pod názvem Výměna sklopných křesel a židlí ve Společenském sále v KCP 1. Zadavatel ZADÁVACÍ

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. IDENTIFIKACE VYHLAŠOVATELE 1.1 Vyhlašovatelem této výzvy (dále výzva ) je společnost STAVOSPOL, s.r.o. (dále vyhlašovatel ), IČ: 155 45 521, se sídlem Staňkova

Více

PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN

PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN Celková plocha pozemků 216 504 m²; Pozemky jsou v Katastru nemovitostí rozděleny na jednotlivé parcely; Dle Územního plánu určeno k residenční zástavbě

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DZMYI* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: 00300535, CZ00300535 Číslo

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 3382/10 k.ú. Turnov do vlastnictví spol. Granát

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 3382/10 k.ú. Turnov do vlastnictví spol. Granát Podklady na zasedání ZM dne: 27.06.2019 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 3382/10 k.ú. Turnov do vlastnictví spol. Granát Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen "Objednatel/Prodávající"

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen Objednatel/Prodávající Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") VŘ Novostavba polyfunkčního objektu Praha 10 - Hostivař, platné stavební povolení 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem

Více

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí: Pozemek: část pozemku p.č. 2952 (zastavěná plocha a

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky:

REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky: REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky: budoucí prodávající: DOMOPLAN Bytový dům Domino s.r.o. IČ: 293 80 685, DIČ: CZ699003608 se sídlem: Údolní 326/11,

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek O b e c P í š ť 747 18 Píšť č. p. 58 ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek Zastupitelstvo Obce Píšť rozhodlo na svém 2. zasedání dne 22.12.2010 o následujícím postupu (dále jen Zásady) při prodeji

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014 Strana 1 (celkem 7) MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org Město Hořice zveřejňuje podle 39 odstavce

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ číslo: M 3/18 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí v k.ú. Malín: Pozemky: p.č. 1 (zastavěná plocha a nádvoří)

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Muzeum a Pojizerská galerie Semily Husova 2, 513 01 Semily IČ: 00085839 * tel.: 481 622 528 * email: muzeum@muzeumsemily.eu Č.j.: MZ-01-2011/02 Semily, 20. června 2011 Počet listů: 6 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP009XH6Z* KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800

Více

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE I. Preambule Prodej bytových jednotek a prostor sloužících k podnikání ve vlastnictví města Lovosice

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO:

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO: MĚSTO HOSTINNÉ Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908 ID: dgsbd5f Město Hostinné v souladu s ust. 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje:

Více