OBSAH DRIVER SETU 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBSAH DRIVER SETU 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA"

Transkript

1 DRIVER SET

2 OBSAH DRIVER SETU 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ ŠkoFIN 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA 5. SLUŽBY OPERATIVNÍHO LEASINGU, FULL SERVICE LEASINGU A FLEETMANAGEMENTU 5.1 ÚDRŽBA, OPRAVY A PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY VOZIDLA 5.2 PNEUSERVIS 5.3 ASISTENČNÍ SLUŽBY 5.4 POJIŠTĚNÍ 6. POSTUP PŘI ŘEŠENÍ POJISTNÉ UDÁLOSTI 7. NORMY OPOTŘEBENÍ A POŠKOZENÍ 8. POSTUP PŘI VRÁCENÍ VOZIDLA 9. DALŠÍ INFORMACE A SEZNAMY

3 Vážená paní, vážený pane, vítáme Vás jako nového řidiče využívajícího služeb společnosti ŠkoFIN s.r.o. Dovolujeme si Vám předložit tzv. Driver set. Naleznete zde údaje o svém vozidle, přehled nabízených služeb a pokyny k těmto službám. Doporučujeme mít Driver set ve vozidle, kterého se týká, a dodržovat dané postupy a rady. Můžete tak předejít možným nedorozuměním či případným škodám. V případě, že se Vámi uzavřená smlouva na Driver set odkazuje, stanovuje Driver Set také Vaše práva a povinnosti z takové smlouvy a je její nedílnou přílohou. V případě rozporu v určení práv a povinností mezi Driver setem a obchodními podmínkami takovéto smlouvy platí podmínky uvedené v Driver setu. V případě, kdy se smlouva na Driver set neodkazuje, vymezují vzájemná práva a povinnosti obchodní podmínky společnosti ŠkoFIN s.r.o. pro Operativní leasing a Full Service Leasing.

4 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ ŠkoFIN

5 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ ŠKOFIN LS č.: RZ: 1) Pneuservis (více v kapitole 5.2) a) dodatečné pneumatiky a související služby v závislosti na délce smlouvy a počtu celkově najetých km: Dodatečný počet sad pneumatik* celkový nájezd km: zimní letní * ke standardně dodanému vozidlu s jednou sadou letních pneumatik od výrobce (všechny pneumatiky dle stanoveného rozměru a rychlostního indexu vč. plechových disků dané TP, resp. specifikací výrobce)

6 b) v každém roce běhu smlouvy je nárok na 2 výměny kol c) s každou dodatečnou sadou pneumatik vzniká nárok na přezutí sady a vyvážení d) služba obsahuje uskladnění právě nepoužívané sady kol u dealera 2) Údržba, opravy a pravidelné prohlídky vozidla (více kap. 5.1) dle plánu údržby předepsaného výrobcem, odpovídající běžnému opotřebení vozidla vzhledem k době nájmu a sjednanému počtu najetých km (týká se zejména všech filtrů, brzdových kapalin a komponentů, olejů a 1 ročně stíracích lišt) 3) Asistenční služby (více kap. 5.3) varianta v maximálním rozsahu ( Asistence 3 ) platné pro ČR/Evropu obsahující opravu na místě, odtah do nejbližšího servisu, parkovné a další doplňkové služby, chybu řidiče, repatriaci neopraveného vozu v zahraničí, poskytnutí půjčky po nehodě/poruše v zahraničí, náhradního řidiče, právní služby v zahraničí či předání vzkazu blízké osobě * Pozn.: Na pořízení jiného druhu pneumatik či disků než standardně dodávaných výrobcem se vztahuje následující omezení maximální ceny: Kč bez DPH/1 ks pneumatiky (pro značky Škoda a SEAT), resp Kč bez DPH/1 ks pneu (pro značky VW a Audi); Kč bez DPH/1 ks ocelového disku pro zimní sadu s rozměrem dle TP, resp. platným dle předpisů výrobce a schválených hodnot.

7 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 2.

8 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA ŠkoFIN ŠkoFIN Infoline Technické oddělení ŠkoFINu Oddělení pojištění ŠkoFINu Telefonní číslo nebo nebo Faxové číslo Výše uvedená telefonní čísla jsou vám k dispozici v pracovní době společnosti ŠkoFIN. ŠkoFIN Fleet Services Asistence nebo Číslo ŠkoFIN Fleet Services Asistence využívejte mimo pracovní dobu společnosti ŠkoFIN nebo v případě nehody či poruchy vozidla. NOUZOVÁ TELEFONNÍ ČÍSLA Linka tísňového volání Hasiči Záchranná služba Policie

9 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 3.

10 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA Při předání vozidla sepíšete s odpovědnou osobou předávací protokol Doporučujeme Vám dokumenty a příslušenství, které obdržíte při předání, pečlivě uschovat (po ukončení smlouvy je budete vracet spolu s vozidlem) VE VOZIDLE NALEZNETE Příručku k obsluze a údržbě vozidla Servisní knížku PŘI PŘEVZETÍ OBDRŽÍTE Protokol o předání předmětu leasingu Osvědčení o registraci vozidla (dále jen ORV ) Klíče a kódy od vozidla (2 ) Driver set OBDRŽÍTE DLE SMLOUVY Dále podle sjednaných služeb můžete obdržet následující (více naleznete v kapitole č. 1): Doklad o povinném ručení + zelenou kartu Povinnou výbavu vozidla (lékárnu, trojúhelník, sadu žárovek) Bezpečnostní vestu Dálniční známku Servisní kartu Tankovací kartu (+ PIN) Klíče k zabezpečení (3 + bezpečnostní kartu) A další dle nadstandardní výbavy vozidla

11 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA 4.

12 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA Vozidlo musí být řádně udržováno a provozováno v souladu s přiloženou příručkou o údržbě a užívání vozidla, vydanou výrobcem (servisní knížkou) Jako řidič vozidla mějte na paměti, že jste povinen/povinna pravidelně kontrolovat stav vozidla před jízdou V žádném případě nenechávejte v nestřeženém vozidle ORV, bezpečnostní karty, náhradní klíč a doklad o povinném ručení, zelenou kartu, tankovací kartu, servisní kartu a kódy, pokud jste je k vozidlu obdržel/a Údržba a opravy vozidla se mohou provádět pouze v autorizovaných servisních střediscích příslušné tovární značky vozidla. V případě čerpání služby Pravidelný servis dle předpisů výrobce nebo při opravě v rámci námi sjednaného pojištění využívejte pouze smluvní střediska společnosti ŠkoFIN (seznam středisek viz dále nebo na U vozidla mohou být používány pouze pneumatiky a ráfky, jejichž rozměr je pro daný typ vozidla uveden v technickém průkazu, popř. v leasingové smlouvě. CO JE TŘEBA BEZOKLADNĚ OZNÁMIT ŠkoFINu Dodatečné změny, vestavby a jiné úpravy mohou být na vozidle prováděny pouze s písemným souhlasem společnosti ŠkoFIN s.r.o. V případě nedodržení tohoto ustanovení jste jako leasingový nájemce povinen/povinna nahradit ŠkoFINu způsobenou škodu. V případě poruchy tachometru, příp. počítadla kilometrů, kontaktujte společnost ŠkoFIN. Dále jste povinen/povinna informovat ŠkoFIN v případě jakékoli pojistné události, ztráty/odcizení RZ, ORV, servisní nebo tankovací karty (více viz jednotlivé kapitoly dále).

13 5. SLUŽBY OPERATIVNÍHO LEASINGU, FULL SERVICE LEASINGU A FLEETMANAGEMENTU 5.

14 5.1 ÚDRŽBA, OPRAVY A PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY VOZIDLA Dodržujte plán údržby předepsaný výrobcem vozu, který naleznete ve vozidle (v servisní knížce) Objednávejte se přímo do autorizovaných servisních míst, jejichž seznam naleznete dále nebo na V servisním středisku se prokažte servisní kartou a osvědčením o registraci vozidla (ORV) obdržel/a jste při převzetí vozidla Mějte ve vozidle servisní knížku daného vozidla POSTUP PŘI NÁVŠTĚVĚ SERVISU Vaší povinností je provádět všechny opravy a servisní údržbu v autorizovaných servisních střediscích určených společností ŠkoFIN s.r.o. Seznam servisních míst naleznete dále v tomto Driver setu nebo na internetových stránkách ŠkoFINu pod odkazem V případě garančních prohlídek a oprav v servisních střediscích je nutné předložit servisní knížku, kde musí být tyto prohlídky a opravy zaznamenány. Po přistavení vozidla do servisního střediska jste povinen/povinna se prokázat servisní kartou společnosti ŠkoFIN s.r.o. a osvědčením o registraci vozidla (ORV). Nepředložíte-li tyto doklady, přejímací technik odmítne vykonat požadovanou opravu, ledaže ji uhradíte v hotovosti přímo servisnímu středisku. Jako řidič jste povinen/povinna při převzetí vozidla zkontrolovat služby provedené servisním střediskem. Zjištěné vady jste povinen/povinna nechat bez zbytečného odkladu tímto střediskem odstranit, zároveň o tomto informujte technické oddělení ŠkoFINu. Faktury za prohlídky a opravy, pokud jste se prokázal/a servisní kartou a ORV, musí být vystaveny na ŠkoFIN s.r.o. V případě garančních oprav je nutné mít v daném vozidle servisní knížku.

15 VÝDAJE NEZAHRNUTÉ DO TECHNICKÉHO SERVISU Obsahem této služby jsou úkony a položky dané výrobcem předepsaným plánem údržby, který jste povinen/povinna dodržovat. V případě jeho nedodržení, promeškání záruky apod. nesete plnou odpovědnost za vzniklé škody. Položky, které nejsou součástí běžné údržby, si jako leasingový nájemce hradíte sám/sama bez ohledu na služby sjednané v rámci servisní smlouvy. Jedná se např. o montáž běžných demontovatelných autodoplňků atd. Do této služby se dále nezapočítávají především Opravy a výměny v důsledku nehody, nedbalosti, neoprávněného používání nebo nedodržení návodů a doporučení výrobce či jiného porušení povinnosti leasingového nájemce; pokud jsou tyto položky kryty pojistkou, leasingový pronajímatel odečte leasingovému nájemci od nákladů na opravu pojistné plnění vyplacené pojišťovnou. Náklady na výměnu světlometů nebo skel, pokud tyto nehradí pojišťovna; na opravy prováděné za speciální tarify nebo mimo běžnou pracovní dobu na žádost leasingového nájemce; na odtahovou službu; na mytí, voskování a úklid interiéru; vzniklé v důsledku havárie, nedbalosti nebo neoprávněného používání předmětu leasingu, pokud tyto nejsou kryty asistenční službou nebo pojišťovnou; spojené s firemními a rozpoznávacími označeními vozu; se ztrátou klíčů nebo dálkového ovládání; vzniklé nepřiměřeným nebo nadměrným používáním předmětu leasingu.

16 REVIZE PASIVNÍHO ZABEZEPEČENÍ Máte-li ve vozidle namontované pasivní zabezpečení (tj. Construct, Defend Lock atd.), jste dle výrobce povinen/povinna jej 1 ročně nechat překontrolovat v servisním středisku a tento úkon nechat vyznačit v zakázkovém listě. SERVISNÍ SLUŽBY V ZAHRANIČÍ Je-li potřeba navštívit servisní středisko v zahraničí, můžete využít garanci dané značky (označované nejčastěji jako záruka mobility více najdete v příručce k obsluze a údržbě vozidla), nebo máte-li tuto službu sjednanou, technickou asistenci (postupujte dle instrukcí v kapitole 5.3). V jiném případě nechte fakturu (doklad) za opravu vystavit na společnost ŠkoFIN s.r.o. a uhraďte ji hotově, případně kartou. Po doručení originálu dokladu společnosti ŠkoFIN s.r.o. vám bude tato částka proplacena; případně kontaktujte společnost ŠkoFIN (telefonní čísla viz kapitola 2). V zahraničí se provádějí pouze neodkladné opravy závad znemožňujících řidiči pokračovat v jízdě nebo závad, u kterých hrozí zvětšení rozsahu škody v případě, že nebudou okamžitě odstraněny.

17 5.2 PNEUSERVIS Objednávejte se přímo do servisních míst společnosti ŠkoFIN, jejichž seznam naleznete dále nebo na V servisním středisku se prokažte servisní kartou a ORV obdržel/a jste při převzetí vozidla Konkrétní rozsah této služby naleznete v kapitole č. 1 Služba Pneuservis zahrnuje výměnu pneumatik, jejich nákup, montáž, demontáž, vyvážení, popř. uskladnění. Jako leasingový nájemce jste povinen/povinna provádět všechny opravy a servisní údržbu pouze v servisních střediscích určených společností ŠkoFIN. POSTUP PŘI NÁVŠTĚVĚ PNEUSERVISU Jako řidič se v servisním středisku prokazujete servisní kartou a ORV. Nepředložíte-li výše uvedené doklady, má servisní středisko nárok odmítnout vámi požadovanou službu, ledaže ji uhradíte v hotovosti sám/sama. Jako řidič jste povinen/povinna při převzetí vozidla zkontrolovat služby provedené servisním střediskem. Zjištěné vady jste povinen/povinna nechat bez zbytečného odkladu servisním střediskem odstranit, zároveň o tomto informujte technické oddělení ŠkoFINu. Faktury za pneuservis, pokud jste se prokázal/a servisní kartou a ORV, musí být vystaveny na ŠkoFIN s.r.o. VÝDAJE NEZAHRNUTÉ DO PNEUSERVISU Položky, které nejsou součástí služby Pneuservis, si jako leasingový nájemce hradíte sám/sama bez ohledu na služby sjednané v rámci servisní smlouvy. Jedná se např. o pneumatiky jiného typu atd.

18 KDY PŘEZOUT Jakmile se venkovní teploty začnou dlouhodobě pohybovat nad 7 C, nastal ten správný čas na obutí letních pneumatik. Pohybují-li se venkovní teploty dlouhodobě pod 7 C, je naopak ten správný čas na obutí zimních pneumatik. PNEUSERVIS V ZAHRANIČÍ Služby pneuservisu v zahraničí využívejte pouze v neodkladných případech. Máte-li sjednanou službu Technická asistence, využijte vždy jejích služeb (postup naleznete v kapitole 5.3). V jiném případě nechte fakturu (doklad) za opravu vystavit na společnost ŠkoFIN s.r.o. a uhraďte ji hotově, příp. kartou. Po doručení originálu dokladu společnosti ŠkoFIN s.r.o. vám bude tato částka proplacena; případně kontaktujte společnost ŠkoFIN (telefonní čísla viz kapitola 2).

19 5.3 ASISTENČNÍ SLUŽBY Nárok na službu a typ ŠkoFIN Fleet Services Asistence naleznete v kapitole č. 1 V případě nehody, poruchy, odcizení nebo chyby řidiče v ČR nebo v zahraničí (dle sjednané smlouvy) volejte ŠkoFIN Fleet Services Asistence Limity finančního krytí naleznete dále (platí v případě sjednané služby Asistence 3) TYP SLUŽBY ŠkoFIN Fleet Services Asistence Asistence 1 platí v ČR i v zahraničí, hradíte ji přeúčtováním 1 : 1 Asistence 2 platí pouze v ČR, je zahrnuta ve splátkách Asistence 3 platí v ČR i v zahraničí, je zahrnuta ve splátkách KDO MŮŽE VYUŽÍT SLUŽEB ŠkoFIN Fleet Services Asistence Službu můžete využít vy a další pasažéři vozidla. Počet osob, na něž se služby vztahují, je omezen počtem pasažérů povolených v technickém průkazu vozidla. Služby se nevztahují na osoby přepravované ve vozidle za úplatu. KDE JE MOŽNÉ VYUŽÍT SLUŽEB ŠkoFIN Fleet Services Asistence Asistenční služby jsou poskytovány na území České republiky a případně v zemích nacházejících se na geografickém území Evropy a Turecka, s výjimkou Běloruska, Moldavska, Ruské federace a Ukrajiny. ŠkoFIN Fleet Services Asistence je možno využívat opakovaně. POSTUP PŘI OHLÁŠENÍ ASISTENČNÍ UDÁLOSTI V případě výskytu asistenční události na cestách zachovejte následující postup: V případě nehody, poruchy, chyby řidiče, nebo pokud bylo vaše vozidlo odcizeno, spojte se neprodleně s centrálou ŠkoFIN Fleet Services Asistence, která je vám k dispozici 24 hodin denně po celý rok. Centrála ŠkoFIN Fleet Services Asistence: nebo

20 Uveďte operátorovi následující informace: Jméno a příjmení Telefonní číslo, ze kterého voláte, aby vás mohl zpětně kontaktovat (může to být i telefonní číslo na nejbližší pevnou linku, např. do telefonní budky nebo na čerpací stanici. Toto je pro vás výhodné zejména při volání ze zahraničí, neboť nebudete platit poplatky za příchozí hovory) Co se stalo Místo, kde se nacházíte Typ vozidla, jeho barvu, SPZ a VIN identifikační číslo vozidla OPRAVA NA MÍSTĚ Servisní vozidlo, které za vámi přijede, provádí opravy v případě drobných poruch zpravidla na místě, a pouze pokud nebude ohrožena bezpečnost a plynulost silničního provozu a bude-li přístup k vozidlu možný a právně přípustný. ODTAH DO NEJBLIŽŠÍHO SERVISU, PARKOVNÉ Pokud nelze vozidlo po dopravní nehodě/poruše opravit, bude odtaženo do nejbližšího autorizovaného servisu, kde bude předáno do opravy. Případně bude vaše nepojízdné vozidlo uschováno až na 3 dny Non stop service

21 DOPLŇKOVÉ SLUŽBY Pokud se vozidlo nepodaří opravit v případě nehody/poruchy do 2 hodin na místě nebo od jeho předání do autorizovaného servisu, můžete využít jednu z níže uvedených služeb: Náhradní doprava Pomocí jiného dopravního prostředku se vy a ostatní členové posádky můžete vrátit do místa bydliště, případně se dopravit do cíle své cesty. Jiný dopravní prostředek bude zvolen tak, aby byl v souladu s cílem vaší cesty (vlak I. třídy, autobus atd.). nebo Zapůjčení náhradního vozidla K dosažení cíle vaši cesty vám bude zapůjčeno náhradní vozidlo až na 5 dní. Kategorie a výbava nemusí souhlasit s parametry vašeho vozu, záleží na místních podmínkách. Tato služba nezahrnuje náklady na pohonné hmoty, provozní kapaliny, dálniční a jiné poplatky. Nebo Ubytování v hotelu Je-li to nutné, můžete se ubytovat v hotelu až na 3 noci (tato služba se vztahuje na celou posádku vozidla vyjma stopařů). Máte-li ve smlouvě sjednanou Asistenci 1 nebo 3 a k poruše nebo nehodě dojde po 18. hodině: Pokud nebude možné ihned zabezpečit přistavení náhradního vozu, příp. pokračování v cestě náhradní dopravou, můžete se s posádkou vozidla ubytovat na 1 noc v hotelu. Navíc je možno ubytování kombinovat s náhradní dopravou nebo náhradním vozidlem.

22 CHYBA ŘIDIČE V ČR/ZAHRANIČÍ I přes veškerou pozornost může dojít při provozu k tzv. chybě řidiče. Za chybu řidiče se považuje: Nedostatek či záměna paliva nebo jiných provozních kapalin Ztráta, odcizení či zabouchnutí klíčů od vozidla nebo zalomení klíčů v zámku vozidla Vybití baterie Defekt pneumatiky Máte-li toto ve smlouvě sjednáno a dojde k chybě řidiče, pomůže vám asistenční služba na místě, kde se budete nacházet, příp. odveze vozidlo do autorizovaného servisního střediska. Náklady na náhradní materiál hradíte vy jako uživatel vozu. REPATRIACE NEOPRAVENÉHO VOZU V ZAHRANIČÍ V případě, že toto máte sjednáno ve smlouvě a předpokládaná délka opravy vozidla v zahraničí přesáhne 2 dny, bude vaše vozidlo odtaženo do servisu v České republice nejblíže k místu vašeho bydliště. POSKYTNUTÍ PŮJČKY PO NEHODĚ/PORUŠE V ZAHRANIČÍ V případě, že to máte sjednáno ve smlouvě a dostanete se v důsledku dopravní nehody/poruchy v zahraničí do finanční tísně, může vám být zálohově poskytnuta půjčka na nutnou opravu vozidla až do výše 400 EUR. Tato půjčka musí být předem schválena. NÁHRADNÍ ŘIDIČ Pokud je řidič pojištěného vozidla hospitalizován a nikdo jiný z posádky vozidla není schopen vozidlo řídit, můžete zažádat o náhradního řidiče na max. 2 dny. Náklady na pohonné hmoty, provozní kapaliny, dálniční a jiné poplatky hradí uživatel vozu.

23 PRÁVNÍ SLUŽBY V případě, že budete v zahraničí uvězněn/a v souvislosti s provozem svého motorového vozidla, můžete využít služby právního zástupce asistenční služby. PŘEDÁNÍ VZKAZU BLÍZKÉ OSOBĚ V případě potíží v souvislosti s nehodou, poruchou, chybou řidiče nebo odcizením vašeho vozidla předá asistenční služba vzkaz jedné vámi určené osobě, a to telefonicky, elektronickou poštou nebo faxem. VÝLUKY Z POSKYTNUTÍ SLUŽEB Služby ŠkoFIN Fleet Services Asistence nelze poskytnout v případě, kdy: Asistenční událost byla způsobena asistovaným po požití alkoholu, drog či omamných látek. Asistenční služby hradil asistovaný přímo bez předchozího souhlasu ŠkoFIN Fleet Services Asistence, s výjimkou případů opravy nepojízdného vozidla na místě události či jeho odtažení do autoopravny, jestliže prokážete, že jste se nemohl/a z objektivních důvodů spojit s asistenční centrálou ŠkoFIN Fleet Services Asistence Vozidlo bylo řízeno osobou bez platného řidičského oprávnění. Vozidlo bylo nezpůsobilé k silničnímu provozu, neprocházelo pravidelnou servisní údržbou podle pokynů výrobce nebo s ním bylo nesprávně zacházeno, příp. jste již byl/a vyzván/a k odstranění příčin škod. Asistenční událost byla vyvolána neodbornými zásahy na vozidle. Asistenční událost vznikla v důsledku nehody, již jste sám/sama úmyslně způsobil/a, či v důsledku pokusu o sebevraždu. K asistenční události došlo při motoristické soutěži, závodu jakéhokoliv druhu, přehlídce, při sázce či vaší účasti na trestné činnosti nebo přestupku. Prokáže-li se, že k nepojízdnosti vedl některý z výše uvedených důvodů, budete jako nájemce zpětně hradit všechny vzniklé náklady.

24 Limity krytí ŠkoFIN Fleet Services Asistence Popis asistenčních služeb Vozidlo je následkem nehody, poruchy či chyby řidiče nepojízdné nebo bylo odcizeno: Silniční služba oprava na místě + příjezd, odjezd Odtah do nejbližšího autorizovaného servisu, včetně naložení, složení, vyproštění (i jeřábem) Úschova nepojízdného vozidla až na 3 dny do doby přijetí do servisu Česká republika ANO až Kč Limity krytí Zahraničí ANO až Kč Doplňkové asistenční služby: Zaslání náhradních dílů Pokud vozidlo nelze opravit do 2 hodin od jeho předání autorizovanému servisu nebo není převzato do úschovy odtahovou službou, zabezpečíme a uhradíme ubytování v hotelu NEBO: * Zapůjčení náhradního vozidla a náklady na přistavení, odstavení vozidla NEBO: Jízdné na pokračování v cestě/ návrat domů; jízdenku na vlak 1. třídy či autobus Právní služby Repatriace neopraveného vozu do servisu v ČR nejblíže místu bydliště, pokud by délka opravy měla přesáhnout 2 dny Předání vzkazu blízké osobě Finanční pomoc Nemoc/úraz poskytnutí náhradního řidiče: Poskytnutí náhradního řidiče na návrat do bydliště NE ANO Po dobu opravy vozidla, max. 3 noci ANO Po dobu opravy vozidla, max. 5 dnů, reálné náklady ANO Reálné náklady NE NE NE NE NE ANO reálné náklady ANO Po dobu opravy vozidla, max. 3 noci ANO Po dobu opravy vozidla, max. 5 dnů, reálné náklady ANO Reálné náklady ANO Do výše 500 EUR ANO Reálné náklady ANO Reálné náklady ANO Do výše 400 EUR ANO Max. po dobu 2 dnů * Pokud k nepojízdnosti vozidla dojde po 18. hodině a z objektivních důvodů nebude možné ihned zabezpečit přistavení náhradního vozu, případně pokračování v cestě náhradní dopravou, zabezpečíme a uhradíme ubytování v hotelu na jednu noc pro celou posádku vozu. Tuto službu lze kombinovat se službou náhradní dopravy, resp. náhradního vozidla.

25 5.4 POJIŠTĚNÍ Ve smlouvě může být sjednané následující pojištění: Odpovědnost za škodu způsobenou provozem vozidla Havarijní pojištění Právní ochrana Nárok na pojištění a jeho rozsah naleznete ve smlouvě, případně v kapitole č. 1. Postup při řešení pojistné události naleznete v kapitole č. 6.

26 POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU ZPŮSOBENOU PROVOZEM VOZIDLA Pojištění odpovědnosti pokrývá případné škody způsobené vámi jako řidičem vozidla na cizím majetku nebo zdraví, a to nejen na území České republiky, ale ve všech státech akceptujících mezinárodní automobilovou pojišťovací kartu (tzv. zelenou kartu). Jejich přesný seznam naleznete na rubu zelené karty. HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ Havarijní pojištění pokrývá škody způsobené na vámi užívaném vozidle při havárii, živelné události, případně vzniklé vandalizmem nebo odcizením. Pojištění je platné na území Evropy. V rámci havarijního pojištění mohou být navíc sjednána následující doplňková pojištění: Pojištění čelního skla Pojištění zavazadel Úrazové pojištění osob přepravovaných vozidlem Pojištění nákladů na zapůjčení náhradního vozidla Pojištění GAP POJIŠTĚNÍ PRÁVNÍ OCHRANY V rámci pojištění právní ochrany můžete mít sjednaný následující rozsah (více viz kapitola 1): Pojištění pro náhradu škody Vztahuje se pouze na řidiče vozidla při uplatnění nároků na náhradu škody. Komplexní právní ochrana Vztahuje se na řidiče a celou posádku při právních sporech souvisejících s vozidlem nebo pojistnými událostmi, např. nezaviněnou nebo složitou dopravní nehodou, podezřením ze spáchání přestupku atd.).

27 6. POSTUP PŘI ŘEŠENÍ POJISTNÉ UDÁLOSTI 6.

28 6. POSTUP PŘI ŘEŠENÍ POJISTNÉ UDÁLOSTI Níže naleznete možné postupy při řešení pojistné události podle typu nehody (nehoda se zraněním, do jaké výše škodu odhadujete, atd.) Nehoda nad Kč, nehoda se zraněním nebo nehoda, při níž došlo k poškození komunikace, obecně prospěšného zařízení či životního prostředí Volejte policii a poté oddělení pojištění ŠkoFINu Nehoda do Kč a bez zranění Volejte oddělení pojištění ŠkoFINu Sepište záznam dopravní nehody (formulář je součástí Driver setu) Vandalizmus nebo krádež Volejte policii a poté oddělení pojištění ŠkoFINu Nepojízdnost či pojistná událost v zahraničí Volejte ŠkoFIN Fleet Services Asistence Vhodný formulář pro záznam o dopravní nehodě naleznete ve 2 vyhotoveních na konci driver setu (včetně pokynů k použití) POSTUP PŘI LIKVIDACI POJISTNÉ UDÁLOSTI DOPRAVNÍ NEHODA NAD Kč, NEHODA SE ZRANĚNÍM, NEHODA S POŠKOZENÍM KOMUNIKACE, OBECNĚ PROSPĚŠNÉHO ZAŘÍZENÍ ČI ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ V případě nehody se škodou nad Kč, nehody se zraněním nebo nehody, kdy došlo k poškození komunikace, obecně prospěšného zařízení či životního prostředí vždy přivolejte policii.

29 Při vyplňování policejního protokolu mějte na paměti, že majitelem vozidla je společnost ŠkoFIN s.r.o. Pokud neobdržíte kopii policejního protokolu, poznamenejte si číslo jednací nebo adresu policie, případně jméno, adresu, SPZ a číslo pojistné smlouvy protistrany. Nejpozději do 2 dnů zašlete oddělení pojištění ŠkoFINu kopii policejního protokolu, záznam o dopravní nehodě (formulář je součástí Driver setu) a kopii řidičského průkazu (řidiče v době nehody) Nárok na pojistné plnění zaniká, pokud nebyla k nehodě přivolána policie nebo pokud byl u řidiče zjištěn alkohol nebo jiná omamná či psychotropní látka, popř. se řidič odmítl podrobit zkoušce na alkohol. DOPRAVNÍ NEHODA DO Kč A ŽÁDNÉ ZRANĚNÍ Při nehodě se škodou do výše spoluúčasti a nikdo z účastníků nehody nebyl zraněn vám odpadá, výše uvedená, povinnost přivolat policii. Zůstává však povinnost neprodleně informovat oddělení pojištění ŠkoFINu, popř. ŠKoFIN Infoline (tel. čísla viz kapitola 2). Dále jste povinen/povinna sepsat s účastníky dopravní nehody, pokud nezavoláte policii, společný záznam o dopravní nehodě (formulář je součástí Driver setu). Pokud by vám některý z účastníků nehody odmítl poskytnout součinnost při sepsání záznamu o nehodě, zavolejte k nehodě policii. Pro 2 zúčastněná vozidla používejte jen 1 sadu formulářů (pro 3 vozidla 2 sady atd.), důležité je, aby byla čitelná kopie. Není důležité, kdo formulář dodá a vyplní, formulář může být i v jiném jazyce. Nejpozději do 2 dnů zašlete oddělení pojištění ŠkoFINu záznam dopravní nehody a kopii řidičského průkazu řidiče (v době nehody). VANDALIZMUS NEBO KRÁDEŽ V případě vandalizmu nebo krádeže vašeho vozidla či jeho částí jste povinen/povinna zajistit vyšetření takovéto škodní události policií. Při vyplňování policejního protokolu mějte na paměti, že majitelem vozidla je společnost ŠkoFIN s.r.o. Pokud neobdržíte kopii policejního protokolu, poznamenejte si číslo jednací nebo adresu policie.

30 Následující pracovní den zašlete oddělení pojištění ŠkoFINu kopii policejního protokolu a záznam o dopravní nehodě (formulář je součástí Driver setu, do formuláře napište, že se jedná o vandalizmus nebo krádež). V případě odcizení vozidla jste povinen/povinna odevzdat společnosti ŠkoFIN dokumenty a příslušenství, které jste obdržel/a při převzetí (je-li to možné). Z bezpečnostních důvodů nenechávejte ve vozidle doklady od vozidla, odnímatelné panely od rádia, tankovací a jiné karty, atd. POSTUP PŘI NEPOJÍZDNOSTI VOZIDLA Pokud je vozidlo po nehodě nepojízdné, volejte ŠkoFIN Fleet Services Asistence, případně ŠkoFIN Infoline (tel. čísla viz kapitola 2). POJISTNÁ UDÁLOST V ZAHRANIČÍ V zahraničí prokazujete sjednané povinné pojištění zelenou kartou, kterou jste obdrželi při převzetí vozidla. V případě pojistné události v zahraničí volejte ŠkoFIN Fleet Services Asistence (tel. čísla viz kapitola 2). POŠKOZENÍ DÁLNIČNÍ ZNÁMKY Po pojistné události může být poškozeno přední sklo natolik, že je potřeba jej vyměnit. Mějte jako řidič vozidla na paměti, že je nutné vyměnit i dálniční známku. Novou dálniční známku Vám vydají na České poště výměnou za ústřižek a poškozenou dálniční známku s alespoň jedním sériovým číslem. Pokud poškozenou dálniční známku nemáte, budete potřebovat protokol od policie.

31 7. NORMY OPOTŘEBENÍ A POŠKOZENÍ 7.

32 7. NORMY OPOTŘEBENÍ A POŠKOZENÍ Vozidlo vracíte kompetentní osobě v řádném technickém a provozním stavu. Rozsahy poškození, které se mohou na vozidle objevit Drobné poškození ŠkoFIN jej akceptuje Poškození klientem nutno hlásit jako pojistnou událost Nadměrné opotřebení poškození, které není akceptováno Po ukončení leasingu dbejte na to, aby vracené vozidlo bylo v řádném technickém a provozním stavu, v jakém se nacházelo ke dni předání, s ohledem na běžné opotřebení odpovídající řádnému užívání. Zde uvádíme několik příkladů poškození, která při vrácení vozidla budou akceptovaná, a která nikoli.

33 ROZSAH POŠKOZENÍ VOZIDLA Drobné poškození (tzv. provozní) - společnost ŠkoFIN jako jediné akceptuje Poškození klientem - je již nahlášené jako pojistná událost Nadměrné opotřebení (přesněji viz níže) - poškození, které není pojistnou událostí (chybějící části aj.) nebo nenahlášená pojistná událost. Takové poškození bude vaší společnosti přefakturováno INTERIÉR, OVLÁDACÍ PRVKY A VNITŘNÍ OSVĚTLENÍ VOZIDLA ŠkoFIN akceptuje: běžné opotřebení koberců, plastových a textilních dílů nebo vnitřního vybavení a sedadel (např. od slunce). Dále je akceptován drobný vryp na přístrojové desce o max. délce 3 cm. Fakturováno klientovi: roztržený, propálený, poskvrněný nebo poškozený interiér včetně vnitřního vybavení, případně zašlé čalounění a koberce, které není možné vyčistit mokrou cestou. Není akceptováno nefunkční osvětlení interiéru, přístrojové desky, panelů přístrojů včetně světlení ovládacích prvků, pokud se na nefunkčnost nevztahuje záruka poskytovaná výrobcem vozidla. Mějte na paměti, že po demontování příslušenství (např. hands-free sady mobilního telefonu, rádia a jiného nestandardního vybavení) musí být všechny otvory nebo poškození uvedeny do původního stavu a všechny původní ovládací prvky musí být neporušené a správně fungovat. Neakceptováno:

34 ZAVAZADLOVÝ PROSTOR ŠkoFIN akceptuje: povrchové rýhy v plastových dílech a drobné skvrny na textilních dílech, které odrážejí běžné používání, lze je odstranit a není nutné použít čištění mokrou cestou. Fakturováno klientovi: znečištění zavazadlového prostoru, které je nutné čistit mokrou cestou, případně znečištění od oleje nebo barev apod., jež není možné vyčistit mokrou cestou. Dále pak roztržená, propálená čalounění zadní části sedadel, případně prasklá nebo jinak znehodnocená podlahová krytina, stahovací roleta a obkladové desky. Neakceptováno: KAROSERIE ŠkoFIN akceptuje: stopu po dopadu kamínku nebo opravení provedené dle standardů. Max. 2 malé prohlubeniny o velikosti 8 mm bez poškození laku. Fakturováno klientovi: prohlubeniny nebo jejich počet, který je vyšší než 2. Poškození způsobené pojistnou nebo jinou událostí. Neopravené poškození nebo poškození opravené neodborným způsobem. Akceptováno: Neakceptováno:

35 BARVA (LAK) ŠkoFIN akceptuje: rýhy, které mohou být odstraněny přeleštěním (max. délka 3 cm a max. jedna rýha na jeden díl) nebo retuší. Poškození laku barvy nesmí být na základový plnič. Dále se jedná o rýhy (většinou od větví), které jsou pouze ve vrchní vrstvě clar laku a odstranitelné přeleštěním (max. délka 10 cm a max. jedna rýha na jeden díl). Fakturováno klientovi: hluboké rýhy, případně rýhy nebo jejich počet, který je nad akceptovanou normu. Akceptováno: Neakceptováno:

36 NÁRAZNÍKY ŠkoFIN akceptuje: povrchové rýhy na náraznících, které mohou být zaleštěny. Fakturováno klientovi: nárazníky poškozené hlubšími povrchovými rýhami, rozbité nárazníky, případně nárazníky prasklé. Akceptováno: Neakceptováno: ČELNÍ SKLO ŠkoFIN akceptuje: velmi drobné vlásečnicové rýhy v malém rozsahu, které však nepřekáží bezpečnosti a způsobilosti vozidla v provozu. Fakturováno klientovi: jakékoli poškození čelního skla stopa po dopadu kamínku, i částečně prasklé čelní sklo. Neakceptováno:

37 PŘEDNÍ A ZADNÍ SVĚTLOMETY ŠkoFIN akceptuje: malé poškození, lehké rýhy, které nejsou viditelné a nepřekáží bezpečnosti a způsobilosti vozidla v provozu. Fakturováno klientovi: světlomety rozbité, prasklé nebo s hlubokými rýhami. Nefunkční žárovky. KRYTY, DISKY KOL A PNEUMATIKY ŠkoFIN akceptuje: provozní poškození ozdobných krytů kol (dále jen krytů ) a disků od odletujících kamínků, případně jemné poškrábání v malém rozsahu. Fakturováno klientovi: prasklý kryt nebo disk, případně s většími rýhami nebo ostrou hranou. Mechanicky poškozený kryt, disk nebo pneumatika, např. od najetí na obrubník. Pokud je na vozidle neoriginální kryt, disk nebo nevyhovující rozměr pneumatiky, případně pneumatika s nevyhovující hloubkou dezénu pro provoz na pozemních komunikacích. Akceptováno: Neakceptováno:

38 SPODNÍ ČÁST VOZU A VÝFUKOVÝ SYSTÉM ŠkoFIN akceptuje: provozní poškození spodní části vozu od odletujících kamínků, případně jemné poškrábání v malém rozsahu. Fakturováno klientovi: mechanicky poškozená a promáčklá spodní část, práh nebo náprava včetně ochranného nátěru. Pozn.: Výfukový systém musí být v účinném, provozuschopném stavu, bez unikání plynu nebo náznaku vyfukování ze spár výfukového systému a musí být nepoškozený. Výfukový systém musí být schopen vyhovět legislativním požadavkům ve všech aspektech, a to zejména pokud je vybaven katalyzátorem. ŠPATNÉ ZACHÁZENÍ Příklady poškození způsobené špatným zacházením, které se nepovažují za přiměřené opotřebení a budou fakturovány klientovi: Brzdy rýhované brzdové kotouče způsobené stykem kovu s kovem. Motor poškození v důsledku nedostatku provozních kapalin (např. oleje nebo chladicí kapaliny). Převodovka a spojka obtížné řazení převodových stupňů, prokluzování spojky, hlučná převodovka nebo neúčinná synchronizace.

39 8. POSTUP PŘI VRÁCENÍ VOZIDLA 8.

40 8. POSTUP PŘI VRÁCENÍ VOZIDLA Datum konce smlouvy naleznete v kapitole č dní před datem konce smlouvy volejte ŠkoFIN Infoline Vozidlo vracejte v řádném technickém a provozním stavu Po ukončení leasingu jste jako řidič povinen vrátit vozidlo s veškerým příslušenstvím a doklady k vozidlu, které jste obdržel/a při jeho převzetí. Zároveň jste povinen/povinna vrátit sadu zimních (příp. letních) pneumatik s disky, byla-li tato služba sjednána ve smlouvě. Vozidlo musí být v řádném technickém a provozním stavu (viz kapitola 13). Je-li nutné před vrácením vozidla nechat jej opravit, mějte na paměti, že oprava musí být dokončena ještě před vrácením vozidla společnosti ŠkoFIN s.r.o. Při vrácení vozidla vám bude vystaven protokol o zpětném převzetí předmětu leasingu, kde bude popsán optický a technický stav vozidla v okamžiku předání. Zároveň s vozidlem je nájemce povinen vrátit veškeré klíče vč. kódů, doklady a technické doklady, které obdržel/a při převzetí vozidla. PŘED VRÁCENÍM VOZIDLA 3 měsíce před vrácením vozidla budete písemně upozorněn/a na možnost prodloužit smlouvu, odkoupit nebo vrátit vozidlo, příp. nechat si zaslat novou nabídku. 15 dní před vrácením vozidla volejte ŠkoFIN Infoline a domluvte si přesné datum a místo předání. Vzhledem k tomu, že vozidlo musí být vráceno v řádném technickém a provozním stavu, doporučujeme vozidlo před předáním zkontrolovat a příp. zajistit nezbytnou opravu, vyčištění atd. Máte-li ve vozidle namontované vlastní hands-free sadu či jiné příslušenství, doporučujeme toto před odevzdáním demontovat. Jakékoliv úpravy ukazatele ujetých kilometrů jsou nepřípustné a v případě jejich prokázání budou mít trestněprávní důsledky. Nebude-li vozidlo v řádném stavu, budou náklady vaší společnosti přefakturovány.

41 VE VRACENÉM VOZIDLE NECHÁTE Příručku k obsluze a údržbě vozidla Servisní knížku Sadu pneumatik (dle ročního období) PŘI VRÁCENÍ ODEVZDÁTE KOMPETENTNÍ OSOBĚ ORV Klíče od vozidla (2 ), včetně bezpečnostních štítků Driver set DÁLE DLE VÝBAVY VOZU A SJEDNANÝCH SLUŽEB ODEVZDÁTE Doklad o povinném ručení + zelenou kartu Povinnou výbavu vozidla Bezpečnostní vestu Kontrolní ústřižek dálniční známky Servisní kartu Tankovací kartu (nastřihnout a vrátit bez PINu) Klíče k zabezpečení (3 + bezpečnostní karta) A další příslušenství, které jste obdržel/a při převzetí PŘEDÁVACÍ PROTOKOL Protokol o vrácení vozidla obsahuje údaje o užívaném vozidle, kde svým podpisem souhlasíte s uvedenými údaji. Odmítnete-li protokol podepsat, odpovědná osoba vozidlo nepřevezme, a tudíž se ani nepovažuje za vrácené. Dále se postupuje v souladu s obchodními podmínkami společnosti ŠkoFIN s.r.o. pro Operativní leasing nebo Full service leasing. PO PŘEDÁNÍ VOZIDLA Technické oddělení ŠkoFINu posoudí předávací protokol, který jste při vrácení sepsali, a případně vyčíslí náklady přesahující normy opotřebení vozidla, které budou vaší společnosti přefakturované.

42 9. DALŠÍ INFORMACE 9.

43 9. DALŠÍ INFORMACE Pokud budete mít jakékoli dotazy ohledně nabídek, technické podpory, smlouvy, plateb atd., neváhejte nás kontaktovat na ŠkoFIN Infoline nebo na naší adrese. INFORMACE O SPOLEČNOSTI ŠKOFIN ŠkoFIN s.r.o. Pekařská PRAHA 5 IČO: Zapsaná Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka PRACOVNÍ DOBA Po Čt 8:30 17:00 Pá 8:30 16:00 ŠkoFIN s.r.o. Přejeme Vám šťastnou cestu

44 POZNÁMKY

Přiměřené a nadměrné opotřebení. Pokyny k navrácení vozidla v řádném technickém a provozním stavu

Přiměřené a nadměrné opotřebení. Pokyny k navrácení vozidla v řádném technickém a provozním stavu Přiměřené a nadměrné opotřebení Pokyny k navrácení vozidla v řádném technickém a provozním stavu Přiměřené a nadměrné opotřebení Účelem tohoto dokumentu je poskytnout Vám jako uživateli vozidla doporučení,

Více

OBSAH DRIVER SETU 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA 5

OBSAH DRIVER SETU 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA 5 DRIVER SET OBSAH DRIVER SETU 1. SLUŽBY ZAJIŠŤOVANÉ SPOLEČNOSTÍ ŠkoFIN 2. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA 3. PŘEDÁNÍ VOZIDLA 4. UŽÍVÁNÍ VOZIDLA 5. SLUŽBY OPERATIVNÍHO LEASINGU, FULL SERVICE LEASINGU A FLEETMANAGEMENTU

Více

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS. Produktové podmínky

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS. Produktové podmínky ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS Produktové podmínky Servisní karta ŠKODA Předplacený servis Varianta Standard 5 let, max. 60.000 km Plus 5 let, max. 100.000 km 5 let, max. 150.000 km Model vozidla: VIN: Datum

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Služby Subaru Assistance poskytuje společnost Mondial Assistance s.r.o.,

Více

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS

ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS ŠKODA PŘEDPLACENÝ SERVIS Servisní karta ŠKODA Předplacený servis Popis služby Varianta Standard 5 let, max. 60.000 km ŠKODA Předplacený servis je doplňkovou službou společnosti ŠKODA AUTO a.s., která Vám

Více

Audi servisní balíčky. Audi Service

Audi servisní balíčky. Audi Service Audi servisní balíčky. Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Varianta produktu A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, TT, R8 Service 5 let, max. 90 000 km Service Plus 5 let, max. 120

Více

Audi servisní balíčky. Audi Service

Audi servisní balíčky. Audi Service Audi servisní balíčky. Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Popis služby Varianta produktu Service Service Plus Model vozidla: VIN (identifikační číslo vozidla): Datum prodeje vozidla: Razítko

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Služby Subaru Assistance poskytuje společnost Mondial Assistance s.r.o.

Více

Úvodní ustanovení. Článek 1 Výklad pojmů

Úvodní ustanovení. Článek 1 Výklad pojmů DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO POJIŠTĚNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB PRO MOTOROVÉ VOZIDLO DPPPASMV/0617 k Všeobecným pojistným podmínkám cestovního pojištění VPPCPCZ/0114 Úvodní ustanovení 1. Pojištění asistenčních

Více

Audi servisní balíčky. e-tron. Audi Service

Audi servisní balíčky. e-tron. Audi Service Audi servisní balíčky. e-tron Audi Service Servisní karta Audi servisní balíčky Varianta produktu e-tron Service 5 let, max. 120 000 km Service Plus 5 let, max. 150 000 km Model vozidla: VIN (identifikační

Více

SEAT servisní balíčky

SEAT servisní balíčky STK STK Service Kompletní ceny Fitness Plán SEAT servisní balíčky SERVISNÍ KARTA SEAT SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Service Service Plus Mii, Ibiza, Arona, Leon, Leon SC, Leon ST, Leon X-PERIENCE,

Více

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY.

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service. VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. 00% SERVISNÍ KARTA VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Caddy, Transporter/Multivan/ Caravelle/California,

Více

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY.

VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service. Volkswagen VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY. 00% SERVISNÍ KARTA VOLKSWAGEN SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu up!, Polo, Golf, Golf Sportsvan, Beetle,

Více

Smlouvu o nájmu obytného vozidla

Smlouvu o nájmu obytného vozidla Auto Centrum Jih 2000, a.s., Velkomoravská 3950/26A, Hodonín 69501 zastoupená paní Marcelou Hrazdílkovou a paní Lucií Schovánkovou a v pověření Hrazdílek Dušan IČ: 26217996, DIČ: CZ26217996 (dále jen jako

Více

ASISTENČNÍ SLUŽEBY pro oblast Pojištění vozidel,

ASISTENČNÍ SLUŽEBY pro oblast Pojištění vozidel, ASISTENČNÍ SLUŽEBY pro oblast Pojištění vozidel, Výluky a omezení poskytovaných asistenčních služeb 1. Asistenční služby se neposkytují v případech, kdy: a) není kontaktován pojistitel nebo poskytovatel

Více

Finanční služby skupiny Volkswagen Group Úvěr Leasing Pojištění Mobilita DRIVER SET

Finanční služby skupiny Volkswagen Group Úvěr Leasing Pojištění Mobilita DRIVER SET Finanční služby skupiny Volkswagen Group Úvěr Leasing Pojištění Mobilita DRIVER SET ÚVOD Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako nového řidiče využívajícího služeb společnosti ŠkoFIN. Dovolujeme si

Více

1. Nájemce se zavazuje uhradit Pronajímateli dohodnutou úplatu za poskytnutí motorového vozidla.

1. Nájemce se zavazuje uhradit Pronajímateli dohodnutou úplatu za poskytnutí motorového vozidla. Smluvní ujednání: Článek I. Předmět smlouvy 1. Pronajímatel se zavazuje, že od účinnosti této smlouvy přenechá Nájemci po dobu a za podmínek dále uvedených v této smlouvě do užívání náhradní motorové vozidlo.

Více

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV Příloha č. 1 Česká pojišťovna a.s. Asistenční služby: ČP Asistent z +420 224 557 004 ze +420 224 557 004 telefonické tlumočení: Varianty Asistence "POHODA Klasik": Asistence "POHODA Speciál": Pohoda Speciál

Více

smlouvu o nájmu dopravního prostředku

smlouvu o nájmu dopravního prostředku INVEL Plus spol. s r. o. se sídlem 312 00 Plzeň, Rokycanská 58 IČ 611 70 712, zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, v oddíle C, vložce 5396, za společnost jedná jednatel Josef Pelc, dále

Více

Úvod. Přejeme Vám i Vašim blízkým šťastnou cestu a bezpečný návrat.

Úvod. Přejeme Vám i Vašim blízkým šťastnou cestu a bezpečný návrat. Úvod Milí motoristé, vážení klienti ČSOB Pojišťovny! Abyste se cítili při svých cestách Vaším vozidlem po České republice a v zahraničí co nejbezpečněji, připravila pro Vás Vaše ČSOB Pojišťovna komplexní

Více

ÚVOD. Vážená paní, vážený pane,

ÚVOD. Vážená paní, vážený pane, DRIVER SET ÚVOD Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako nového řidiče využívajícího služeb společnosti ŠkoFIN. Dovolujeme si vám předložit instrukce určené řidiči, tzv. driver set. Naleznete zde údaje

Více

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis.

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA Mobilita Plus Buďte připraveni na všechny nástrahy provozu za 2 000 Kč Aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla

Více

Asistenční služby Naše auto

Asistenční služby Naše auto Asistenční služby Naše auto 800 100 777 www.csobpoj.cz ÚVOD Milí motoristé, vážení klienti ČSOB Pojišťovny! Abyste se cítili při svých cestách Vaším vozidlem po České republice a v zahraničí co nejbezpečněji,

Více

Asistenční služby ČSOB Pojišťovny

Asistenční služby ČSOB Pojišťovny Asistenční služby ČSOB Pojišťovny Naše auto Čekáme nečekané 466 100 777 www.csobpoj.cz ÚVOD Milí motoristé, vážení klienti ČSOB Pojišťovny! Abyste se cítili při svých cestách Vaším vozidlem po České republice

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1. - Předmětem činnosti je pronájem a půjčování osobních a

Více

Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje

Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje 1. Správa pojištění Kontaktní osoby za pojištění majetku, odpovědnosti, cestovního pojištění a pojištění vozidel: RENOMIA, a.s., Holandská 8, 639 00 Brno

Více

PRŮVODCE PRO PŘIMĚŘENÉ A NADMĚRNÉ POŠKOZENÍ VOZIDLA

PRŮVODCE PRO PŘIMĚŘENÉ A NADMĚRNÉ POŠKOZENÍ VOZIDLA PRŮVODCE PRO PŘIMĚŘENÉ A NADMĚRNÉ POŠKOZENÍ VOZIDLA Vážený zákazníku, tento manuál slouží jako pomůcka pro určení stavu Vašeho vozidla. V případě, že se rozhodnete využít odkupu vozidla v garantované budoucí

Více

GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE. ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557

GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE. ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557 GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557 ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER ZÁKLADNÍ INFORMACE Asistenční služba

Více

Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017

Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017 Směrnice pro provoz vozidla ZJ SDH Střeň č. 1/2017 Pro zajištění řádného a bezpečného provozu vozidla Zásahové jednotky Sboru dobrovolných hasičů Střeň vydává zastupitelstvo obce Střeň směrnici pro provoz.

Více

YAMAHA ASSISTANCE. Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu. Provided by

YAMAHA ASSISTANCE. Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu. Provided by YAMAHA ASSISTANCE Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu Provided by ASISTENČNÍ CENTRÁLA: Europ Assistance s.r.o. Na Pankráci 127 140 00 Praha 4 Česká republika Tel (+420) 221 586 605 PODMÍNKY

Více

Úvod. Vážená paní, vážený pane,

Úvod. Vážená paní, vážený pane, DRIVER SET Úvod Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako nového řidiče využívajícího služeb společnosti Volkswagen Financial Services. Dovolujeme si vám předložit instrukce určené řidiči, tzv. DRIVER

Více

PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU

PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU ARVAL CZ 2012 Presented by Radka Vodrážková 1 KONTAKTY: Servisní linka autorizace oprav: + 420 261 109 025 fax: + 420 261 109 012 email: servis@arval.cz

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 540 PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101601506 Místo inspekce: Praha_Poděbradská28 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Značka a název: Zdvihový objem: Výkon: Barva:

Více

1/19 Číslo protokolu: csob banka 331

1/19 Číslo protokolu: csob banka 331 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Úvod. Místo pro servisní kartu řidiče

Úvod. Místo pro servisní kartu řidiče DRIVER SET Úvod Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako nového řidiče využívajícího služeb společnosti Volkswagen Financial Services. Dovolujeme si vám předložit instrukce určené řidiči, tzv. DRIVER

Více

ČSOB Pojišťovna Asistence. 800 100 777 www.csobpoj.cz

ČSOB Pojišťovna Asistence. 800 100 777 www.csobpoj.cz ČSOB Pojišťovna Asistence 800 100 777 www.csobpoj.cz Úvod Milí motoristé, vážení klienti ČSOB Pojišťovny! Abyste se cítili při svých cestách Vaším vozidlem po České republice a v zahraničí co nejbezpečněji,

Více

SMLOUVA O NÁJMU DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU uzavřená dle ustanovení 2321 a následující z.č.89/2012 Sb. - občanského zákoníku

SMLOUVA O NÁJMU DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU uzavřená dle ustanovení 2321 a následující z.č.89/2012 Sb. - občanského zákoníku SMLOUVA O NÁJMU DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU uzavřená dle ustanovení 2321 a následující z.č.89/2012 Sb. - občanského zákoníku 1. Pronajímatel: RKN, s.r.o., IČ: 02531348, DIČ: CZ02531348, se sídlem Radniční 133/1,

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 1376

1/14 Číslo protokolu: csob cr 1376 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 652

1/12 Číslo protokolu: csob cr 652 1/12 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 420

1/14 Číslo protokolu: csob cr 420 1/14 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

DRIVER SET FLEET 5/2019

DRIVER SET FLEET 5/2019 DRIVER SET FLEET 5/2019 Úvod Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako nového řidiče využívajícího služeb Volkswagen Financial Services. Dovolujeme si vám předložit instrukce určené řidiči, tzv. DRIVER

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2365

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2365 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O VOZIDLE

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 3164 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101603385 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 6AD4850 Výrobní

Více

škoda INFORMAČNÍ BROŽURA

škoda INFORMAČNÍ BROŽURA škoda INFORMAČNÍ BROŽURA 02 03 POPIS SLUŽBY HLAVNÍ VÝHODY ŠKODA Předplacený servis je doplňkovou službou společnosti ŠKODA AUTO a.s., která Vám kryje náklady spojené s předepsanou údržbou vozidla (servisní

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

1/17 Číslo protokolu: demo ls 751

1/17 Číslo protokolu: demo ls 751 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 958

1/12 Číslo protokolu: csob cr 958 1/12 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

SMLOUVA O PRONÁJMU SILNIČNÍHO MOTOROVÉHO VOZIDLA. Uzavřená na den (dny) od od hodin, místo předání: František Seidl jméno:...

SMLOUVA O PRONÁJMU SILNIČNÍHO MOTOROVÉHO VOZIDLA. Uzavřená na den (dny) od od hodin, místo předání: František Seidl jméno:... SMLOUVA O PRONÁJMU SILNIČNÍHO MOTOROVÉHO VOZIDLA Uzavřená na den (dny) od od hodin, místo předání: do do hodin, místo předání: mezi: František Seidl jméno:... Sokolovská 153 adresa:... 356 01 Lomnice datum

Více

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/21 Číslo protokolu: csob banka 304

1/21 Číslo protokolu: csob banka 304 1/21 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/39 Číslo Expertízy: csobl crg 1130

1/39 Číslo Expertízy: csobl crg 1130 1/39 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Smlouva o nájmu. Uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto Smlouvu o nájmu I. Předmět nájmu

Smlouva o nájmu. Uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto Smlouvu o nájmu I. Předmět nájmu Smlouva o nájmu Pronajímatel: Autocentrum RK cb s.r.o. se sídlem : Balbínova 223/5, 120 00, Praha 2 zastoupení ve věcech smluvních : Ing. Roman Kříha, jednatel IČ : 26089564 DIČ : CZ26089564 telefon/fax

Více

MANUÁL vrácení vozidla

MANUÁL vrácení vozidla MANUÁL vrácení vozidla 1. ÚVODEM Tento průvodce vrácením vozidla je určen pro zákazníky při ukončení leasingové smlouvy a je platný pro osobní i užitkové vozy. Především uvádí příklady přijatelných poškození

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

DPP AS 2011. Doplňkové pojistné podmínky. Pojištění asistenčních služeb jako součást pojištění vozidel

DPP AS 2011. Doplňkové pojistné podmínky. Pojištění asistenčních služeb jako součást pojištění vozidel ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí čp. 1458 PSČ 532 18, Česká republika IČ: 45534306, DIČ: CZ699000761 Zápis v OR: KS v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Asistenční služby AS 2014 ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČLÁNEK I. Zároveň s pojištěním vozidel se sjednává dále uvedený rozsah asistenčních služeb.

Asistenční služby AS 2014 ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČLÁNEK I. Zároveň s pojištěním vozidel se sjednává dále uvedený rozsah asistenčních služeb. AS 2014 ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí 1458 PSČ 532 18, Česká republika IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761 Zapsána v OR u KS Hradec Králové, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁJEM DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU (dále jen OP )

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁJEM DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU (dále jen OP ) OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁJEM DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU (dále jen OP ) Tyto OP upravují vzájemná práva a povinnosti společnosti VÍTKOVICE Doprava, a.s. (dále jen pronajímatel ) a osoby (dále jen nájemce ), která

Více

DRIVER SET FLEET 10/2017

DRIVER SET FLEET 10/2017 DRIVER SET FLEET 10/2017 Úvod Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako nového řidiče využívajícího služeb Volkswagen Financial Services. Dovolujeme si vám předložit instrukce určené řidiči, tzv. DRIVER

Více

Smlouva o nájmu obytného auta

Smlouva o nájmu obytného auta Smlouva o nájmu obytného auta Bankovní účet: PRONAJÍMATEL NÁJEMCE Aleš Kříž Štíbrova 1214/16 182 00 Praha 8 DIČ 6806081359 Email: kriz@akobytnevozy.cz Telefon: 603 453 396 Bankovní účet: uzavřeli níže

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1030

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1030 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/17 Číslo protokolu: csob banka 319

1/17 Číslo protokolu: csob banka 319 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 197 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/15 Číslo protokolu: csob banka 365

1/15 Číslo protokolu: csob banka 365 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

MANUÁL ŘIDIČE 5/2019

MANUÁL ŘIDIČE 5/2019 MANUÁL ŘIDIČE 5/2019 Úvod Vážená paní, vážený pane, vítáme vás jako řidiče/řidičku využívajícího/využívající služeb v rámci operativního leasingu Volswagen Financial Services. Dovolujeme si vám předložit

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1170

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1170 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5 1/33 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Volkswagen Financial Services Pekařská 6 155 00 Praha 5 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AA9111

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/21 Číslo protokolu: csob cr 6779

1/21 Číslo protokolu: csob cr 6779 1/21 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/18 Číslo protokolu: csob cpostcr 27

1/18 Číslo protokolu: csob cpostcr 27 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 1736 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101601975 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AT8413 Značka a název: Volvo V60 Zdvihový objem: 1969 Výkon: 88kW

Více

1/26 Číslo protokolu: demo ls 116 Datum prohlídky: PROTOKOL K VOZIDLU

1/26 Číslo protokolu: demo ls 116 Datum prohlídky: PROTOKOL K VOZIDLU 1/26 PROTOKOL K VOZIDLU DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 RZ: 4M00145 Tovární značka (výrobce): Citroen Obchodní označení:

Více

- 1/26 Číslo protokolu: demo-ls-1623

- 1/26 Číslo protokolu: demo-ls-1623 - 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 3.07.2019 9.07.2019 Leasingová

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 730

1/9 Číslo protokolu: csob cr 730 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/19 Číslo protokolu: csob cr 5921

1/19 Číslo protokolu: csob cr 5921 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1216

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1216 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AP6499 Tovární

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3749

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3749 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

1/29 Číslo Expertízy: csobl crg 1053

1/29 Číslo Expertízy: csobl crg 1053 1/29 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5E14250 Tovární

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 2406

1/11 Číslo protokolu: csob cr 2406 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE Vozidlo

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VOZIDLA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely tuto smlouvu o poskytování vozidla (dále jen smlouva ) dle ustanovení 1746 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění

Více

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 1316

1/13 Číslo protokolu: csob cr 1316 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

SMLOUVA O NÁJMU VOZIDLA

SMLOUVA O NÁJMU VOZIDLA NÁJEMNÍ SMLOUVA Č.: SMLOUVA O NÁJMU VOZIDLA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely: I. SMLUVNÍ STRANY 1...., r.č..., bydliště/sídlo...... dále jako "pronajímatel" na straně jedné a 2....r.č./IČ:...

Více

DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016

DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016 DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016 OBSAH Co právě čtete...1 Co je pojištěno...1 V jakém rozsahu...1 Jak to celé funguje...1 Technická a administrativně právní asistence...1

Více

- 1/18 - Číslo protokolu: demo-ls-1416

- 1/18 - Číslo protokolu: demo-ls-1416 - 1/18 - DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 27.02.2019 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/18 Číslo protokolu: csob banka 291

1/18 Číslo protokolu: csob banka 291 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

1/20 Číslo protokolu: demo ls 950

1/20 Číslo protokolu: demo ls 950 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 12.06.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 1002

1/10 Číslo protokolu: csob cr 1002 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AH7211 Tovární

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 818

1/11 Číslo protokolu: csob cr 818 1/11 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 6753

1/11 Číslo protokolu: csob cr 6753 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954 1/1 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 3544

1/13 Číslo protokolu: csob cr 3544 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 2125

1/13 Číslo protokolu: csob cr 2125 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

- 1/18 Číslo protokolu: demo-ls-1627

- 1/18 Číslo protokolu: demo-ls-1627 - 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 19.07.2019 24.07.2019 Leasingová

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 2295 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511181 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AU9892 Značka a název: Škoda Octavia Zdvihový objem: 1598 Výkon:

Více

1/15 Číslo Expertízy: csobl crg 834

1/15 Číslo Expertízy: csobl crg 834 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O PROHLÍDCE Země: Česko

Více