Hlavní událost- Agenda

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hlavní událost- Agenda"

Transkript

1 THOMASLLOYD STRATEGIE CONVENTION Hlavní událost- Agenda OBDIVOVAT, PROŽÍT, UŽÍVAT SI. VE SPOJENÝCH ARABSKÝCH EMIRÁTECH.

2 THOMASLLOYD STRATEGIE CONVENTION 0 2 Jeden týden u arabského zálivu. Zdarma. Od obratu Euro. ThomasLloyd Strategie Convention. Zažít, spoluvytvářet, nabrat sílu. Exkluzivně pro ty, kteří zásadně přispěli ke společnému výsledku v Dubaji, Abú Dhabí & spol. Naši obchodní partneři jsou pro nás důležití: jejich zapojení, jejich kompetence a přesvědčovací schopnosti, se kterými strategie investice a obchodní model Thomas- Lloyd vynášejí ven a nadchnou zákazníky. Současně mají naši obchodní partneři mnoho dobrých a nových nápadů, strategické a taktické podněty, kterých se nemůžeme a nechceme vzdát, které potřebujeme, aby naše ofenzivní strategie růstu trvale pokračovala i v budoucnosti Proto bereme naše lidi s sebou do Spojených arabských emirátů. Abychom si je tam poslechli, společně s nimi strategicky diskutovali a stanovili si opatření, která použijeme k našemu společnému úspěchu. Současně načerpáme pomocí neobvyklého a na dojmy bohatého programu sílu pro podnikání na konci roku - tedy dobu, kdy se teprve úspěšný rok může stát vyčnívajícím rokem. Samozřejmě exkluzivní místa tak jak si to takoví lidé zaslouží. Doprovoďte nás na arabský poloostrov. A přehoďte společně s naším managementem výhybku pro úspěšné obchody na konci roku 2014 a dále do dalších let. Podmínky účasti: Cesty se mohou zúčastnit všichni ti, kteří jsou distributory ThomasLloydu od vyúčtovatelného minimálního vlastního obratu ,-. Náklady za cestu, včetně letů, přenocování v hotelu, přepravy, vstupného a stravy za vás plně přebírá ThomasLloyd. Od ,- i náklady za Vašeho partnera. Zohledněny budou smlouvy produktů CTI 8 a CTI 15 s datem označení od do a datem zaplacení do Termín pobytu Týdenní cesta začíná 6. října 2014 (nebo v jednom z následujících dvou dní). O přesném datu odjezdu a podrobném programu cesty budete zakrátko informováni zvlášť.

3 PLÁN ZÁŽITKŮ 0 3 Hlavní událost-agenda Váš předběžný plán zážitků. Těšte se na vrcholné body bohatého programu cesty, kterou Vám na následujících stránkách krátce představíme. K tomu jsme Vám sestavili první předběžný časový harmonogram, který bude včas před začátkem cesty ještě upřesněn. Při plánování jsme samozřejmě kladli důraz na to, abychom časy přesunů skrze inteligentní naplánování trasy udělali co nejkratší. 1. den: příjezd dobře přiletět a už si užívat Let z Frankfurtu nad Mohanem, Düsseldorfu, Hamburku, Mnichova a Prahy do Dubaje Po příletu relaxace při západu slunce a uvítací večeře na tradiční arabské plachetnici 2. den: Dubaj obdivování superlativů Prohlídka Burj Khalifa nejvyšší budovy na světě Dubaj Mall zážitek z nakupování v největším nákupním centru na světě Večeře s výhledem v Burj Al Arab kulinářský skvělý požitek mezi pouští a oceánem. 3. den: Pouštní dobrodružství prostě nezapomenutelné rychlá offroad-pouštní safari Jeepem řízená jízda na velbloudovi (volitelná) Beduínské grilování vychutnávat si pod hvězdnou oblohou orientální lahůdky 4. den: Abú Dhabí - spektakulární a jedinečná Prohlídka mešity Sheikh Zayed Boží dům jiné dimenze Ferrari World Abú Dhabi sen v červené den: Pláž, opalování & zábava naprosté užívání 5 hvězdičková oblast pláží u zálivu v Arábii rozsáhlý program vodních sportů (volitelné) strategická jednání v příjemném prostředí 7. den (8): Odjezd na letiště a zpáteční let

4 Prostě jen žasnout: Superlativy

5 MEŠITA SCHEICH-ZAYED 0 5 MEŠITA SCHEICH-ZAYED BOŽÍ DŮM JINÉ DIMENZE Jen čerstvý sníh odráží světlo ještě silněji. V horku Abú Dhabí do nebe vyčnívá mešita Scheich- Zayed jako nějaká fata morgána. Přesto 82 kopulí a 1096 sloupů není žádným zrakovým klamem, nýbrž mešitou, která je třetí největší na světě, ale možná nejpůsobivější. Potěšte se během Vaší návštěvy v jedné z nejpůsobivějších náboženských staveb na světě.

6 MALL V DUBAJI 0 6 MALL V DUBAJI NEJVĚTŠÍ NÁKUPNÍ CENTRUM NA SVĚTĚ Mall v Dubaji je nákupní ráj nejvyšší kvality, největší nákupní centrum na světě s více než obchody na metrech čtverečních. Představuje mnoho aspektů, pro které Dubaj dnes stojí: udržované a elegantní prostředí, symbióza z mezinárodní moderny a tradice, a také prostorná, moderní a jedinečná architektura. Zažijte tento prvotřídní chrám konzumu, projděte se po nekonečných ulicích s obchody a žasněte nad rozmanitostí zboží, které vyhledávají lidé, jako jste vy.

7 BURJ KHALIFA 0 7 BURJ KHALIFA NEJVYŠŠÍ BUDOVA NA SVĚTĚ Při jasném počasí je jehla, kterou šimrají mraky, vidět až ze vzdálenosti 50 kilometrů. Obrovský Burj Khalifa je se svými 828 metry nejenom znakem Dubaje, nýbrž i nejvyšší budovou na světě. Vertikální město, jedinečné na světě. Zadržte dech, když jste během 60 vteřin vymrštěni 124 pater k nebi a odtud si můžete užívat grandiózní pohled na město, moře a poušť. Nezapomenutelný zážitek.

8 Exkluzivní užívání: tělem i duší:

9 BURJ AL ARAB 0 9 BURJ AL ARAB SYMBOL MODERNY, SÍDLO POŽITKU Burj Al Arab je se svou siluetou ve tvaru plachetnice symbolem moderní Dubaje. Postavený na umělém ostrově před pobřežím Dubaje, ubytování ve 321 metrů vysokém světově známém hotelu, devět prvotřídních restaurací, čtyři bazény a soukromá pláž. Společně si užijeme vynikající kuchyni Burj Al Arab. Nechejte se rozmazlovat prvotřídními pokrmy a užijte si nádherný výhled na arabský záliv nebo město Dubaj. Skvělý kulinářský požitek v neobyčejném prostředí.

10 PLÁŽ, SLUNCE & ZÁBAVA 1 0 PLÁŽ, SLUNCE & ZÁBAVA RELAXACE U ARABSKÉHO ZÁLIVU Takřka nekonečné pláže pokryté jemným pískem, křišťálově čistá voda, která má ideální teplotu, k tomu možnost vyzkoušet si všechny možné druhy vodních sportů - to je Beachlife at it s best. Relaxujte na jedné z nejexkluzivnějších soukromých pláží a užívejte si slunce, pláže a moře - a to se 100% zárukou slunce.

11 Zvláštní zážitek: poušť,voda a žhavá auta

12 POUŠTNÍ DOBRODRUŽSTVÍ 1 2 POUŠTNÍ DOBRODRUŽSTVÍ DOSTANE SE VÁM TO POD KŮŽI A JE TO NEZAPOMENUTELNÉ Připoutejte se. V Jeepu s pohonem všech čtyř kol jedete pouští po neobyčejných cestách. Až po horizont není nic jiného než písek někdy červený, někdy světle žlutý odstín a neustále nový, větrem vytvářené duny. Po příjezdu do Beduínského tábora jsou pro Vás připraveni velbloudi jako Lawrence z Arábie pojedete na svém korábu pouště do pouště a užijete si fascinujícího klidu jedinečného životního prostředí. Pod jedinečným hvězdným nebem arabské pouště Vám mezitím připraví na otevřeném ohni lahodné grilování, které si můžete vychutnat v originálním orientálním prostředí. Břišní tanečnice se postará o správnou atmosféru. Bude to určitě nezapomenutelný večer.

13 SUNDOWNER TRIP 1 3 NAPROSTÁ FASCINACE SUNDOWNER TRIP K DUBAJSKÉ ZÁTOCE Cestou na tradiční plachetnici k západu slunce necháme den, který byl bohatý na zážitky, pomalu doznít. Z Dubajské zátoky projedeme kolem nádherně osvětlené Dubaje hra tisíců světel ukazuje pouštní metropoli u zálivu ze své nejvíce okouzlující strany. Při večeři, která bude formou bufetu, na lodi to bude zvláštní požitek. Těšte se na to.

14 FERRARI WORLD 1 4 ČERVENÝ KULT VŠUDE FERRARI, KAM SE JEN PODÍVÁTE Ferrari je kult, Ferrari je světový názor, Ferrari je neobvyklé. To zažijete ve Ferrari Worldu Abú Dhabí poutní místo pro milovníky Ferrari a pro ty, kteří se jimi chtějí stát. Pod obrovskou legendární červenou střechou budete obdivovat nejkrásnější modely uplynulých desetiletí, zažijete svět italského šípu na vlastní kůži a působivě podaného. Samozřejmě zábavnou formou a parádními zajímavostmi. Těšte se na svět v červené a možná, že si i pořádně prohlédnete nejnovější modely.

Perly Emirátů s koupáním (Dubaj Abú Dhabí) AKCE SENIOR 50+****

Perly Emirátů s koupáním (Dubaj Abú Dhabí) AKCE SENIOR 50+**** Perly Emirátů s koupáním (Dubaj Abú Dhabí) AKCE SENIOR 50+**** Spojené arabské emiráty země na Arabském poloostrově, kde najdete průzračné teplé moře, pláže s jemným pískem, moderně vybavené hotely s kvalitními

Více

To nejlepší z výletů na pobřeží. DUBAJ Obdivujte Sharjah, kulturní metropoli Emirátů, proslulou svými elegantními mešitami a muzei.

To nejlepší z výletů na pobřeží. DUBAJ Obdivujte Sharjah, kulturní metropoli Emirátů, proslulou svými elegantními mešitami a muzei. To nejlepší z výletů na pobřeží BAHRAJN Navštivte Velkou mešitu, která je největší na tomto ostrově, a mezinárodní okruh F1. DUBAJ Obdivujte Sharjah, kulturní metropoli Emirátů, proslulou svými elegantními

Více

PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS

PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS Měna Kč Stravování Se snídaní Země a lokalita Emiráty, ABÚ DHABÍ Letecká spol. Termín 12.01.2017-19.01.2017 60 800 Kč 7 NOCÍ/8 DNÍ 19.01.2017-26.01.2017 60 800 Kč 7

Více

Poznávací zájezd: Omán Dubaj - Abú Dhabí s koupáním****

Poznávací zájezd: Omán Dubaj - Abú Dhabí s koupáním**** Poznávací zájezd: Omán Dubaj - Abú Dhabí s koupáním**** CK TopFly Vám přináší zcela novou a jedinečnou nabídku kombinovaného poznávacího zájezdu nádherných arabských zemí Ománu a Spojených Arabských Emirátů.

Více

IBIS AL BARSHA(SNÍDANĚ) + HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT AND SPA

IBIS AL BARSHA(SNÍDANĚ) + HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT AND SPA IBIS AL BARSHA(SNÍDANĚ) + HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT AND SPA Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Emiráty, DUBAI Letecká spol. Termín 19.01.2017-26.01.2017 44 000 Kč 7 NOCÍ/8

Více

Soutěže od Kvida Polívky

Soutěže od Kvida Polívky Soutěže od Kvida Polívky Dubaj Stát: Spojené Arabské emiráty (zkráceně SAE) Počet obyvatel: 2 735 925 (2017) Celková rozloha: 1 287 km 2 Nadmořská výška. 0 m. n. m. Emirát: Dubaj Etnické složení: Arabové

Více

DUBAJ RAS AL KHAIMAH. Váš pohodový odpočinek. pobyty u moře s vynikajícími možnostmi vyžití. Termíny: libovolné Cena: od 1.

DUBAJ RAS AL KHAIMAH. Váš pohodový odpočinek. pobyty u moře s vynikajícími možnostmi vyžití. Termíny: libovolné Cena: od 1. DUBAJ RAS AL KHAIMAH Váš pohodový odpočinek pobyty u moře s vynikajícími možnostmi vyžití Termíny: libovolné Cena: od 1.190,- Kč/noc Místo pobytu: Dubaj - chlouba Arabského poloostrova se světově proslulými

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ - PRIVÁTNÍ PROGRAM, 5* A 3* HOTELY

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ - PRIVÁTNÍ PROGRAM, 5* A 3* HOTELY MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ - PRIVÁTNÍ PROGRAM, 5* A 3* HOTELY 9 - denní zájezd PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny Čechů a Slováků! Cenu garantujeme již při

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ

MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ MODERNÍ A TRADIČNÍ ARABSKÝ SVĚT, OMÁN A DUBAJ 9 - denní zájezd Poznávací zájezd, 9 dní, hotely 3*, snídaně, včetně všech vstupů PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Ve vybraných

Více

Ihned po příjezdu na letišti si můžete auto půjčit. Můžete to udělat v předstihu, ještě před cestou - například pomocí našich služeb.

Ihned po příjezdu na letišti si můžete auto půjčit. Můžete to udělat v předstihu, ještě před cestou - například pomocí našich služeb. O projektu Boss Auto Chcete se ponořit do východní pohádky? Pak se nabízí přímá cesta do Dubaje - velmi populární turistické město. Dubaj se nachází v teplém Arabském zálivu, s unikátní přírodní krajinou

Více

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34)

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

Turquoise TURKS & CAICOS

Turquoise TURKS & CAICOS Turquoise TURKS & CAICOS Resort v Grace Bay je situovaný na severovýchodě ostrova Providenciales. Užijte si vysněnou dovolenou v barevných bungalovech obklopených kvetoucími ibišky, nedaleko perleťově

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Termín 3. 1. - 11. 1. 2016. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM. Spojené arabské emiráty a Omán. Termín 3. 1. - 11. 1. 2016. Plavba. Spojené arabské emiráty a Omán PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM Termín 3. 1. - 11. 1. 2016 Termín: 3. 1. - 11. 1. 2016 Splendour of the Seas Plná penze Vybavení lodě: Paluba s vodním vyžitím, venkovní i krytý bazén, vířivky, moderní denní lázně

Více

Finolhu Villas MALEDIVY

Finolhu Villas MALEDIVY Finolhu Villas MALEDIVY Luxusní Resort na soukromém ostrově Gasfinolhu v srdci indického oceánu nabízí ubytování ve 52 elegantních vilách. Bujná vegetace, křišťálově čistá voda, bílé pláže, šampaňské,

Více

CITY MAX BUR DUBAI 3* (SNÍDANĚ) + BIN MAJID BEACH HOTEL 4**** (ALL INCLUSIVE)

CITY MAX BUR DUBAI 3* (SNÍDANĚ) + BIN MAJID BEACH HOTEL 4**** (ALL INCLUSIVE) CITY MAX BUR DUBAI 3* (SNÍDANĚ) + BIN MAJID BEACH HOTEL 4**** (ALL INCLUSIVE) Měna Kč Stravování Se snídaní / ALL INCLUSIVE Země a lokalita Emiráty, DUBAI Letecká spol. Termín 29.12.2017-05.01.2018 44

Více

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí se snídaní 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

Colombus Isle BAHAMY

Colombus Isle BAHAMY Colombus Isle BAHAMY Zasazen v zátoce Bonefish Bay, nabízí Club Med Columbus Island velkou řadu exotických zážitků. Užijte si prozkoumávání pohádkového podmořského světa, plachtění v křišťálově čistých

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

SPECIÁLNÍ ZÁJEZD KOMBINOVANÝ -SRÍ LANKA(POZNÁVACÍ) - MALEDIVY(MOŘE A PLÁŽ) - DUBAI (CITY BREAK) - 11 NOCÍ NA SRI LANCE/MALEDIVY

SPECIÁLNÍ ZÁJEZD KOMBINOVANÝ -SRÍ LANKA(POZNÁVACÍ) - MALEDIVY(MOŘE A PLÁŽ) - DUBAI (CITY BREAK) - 11 NOCÍ NA SRI LANCE/MALEDIVY SPECIÁLNÍ ZÁJEZD KOMBINOVANÝ -SRÍ LANKA(POZNÁVACÍ) - MALEDIVY(MOŘE A PLÁŽ) - DUBAI (CITY BREAK) - 11 NOCÍ NA SRI LANCE/MALEDIVY Země a lokalita Srí Lanka, Colombo / Pinnawalla / Kandy / Maledivy/Dubai

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Stella Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce,

Více

* 9. 16.1.2011, *23. 30.1.2011 *Loď pluje ve směru SAE, Bahrajn, Omán.

* 9. 16.1.2011, *23. 30.1.2011 *Loď pluje ve směru SAE, Bahrajn, Omán. Klenoty Emirátů Costa Deliziosa Spojené arabské emiráty, Omán, Bahrajn 19. 26. 12.2010, 2. 9.1.2011, 16. 23.1.2011, 30.1. 6.2.2011, 6. 13.2. 2011, 13. 20.2.2011, 20. 27.2.2011, 27.2. 6.3.2011 * 9. 16.1.2011,

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Vendulou Černou (BA35) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32)

JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32) JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně lekce jógy 2 celodenní výlety český delegát v místě pobytu pojištění CK proti úpadku

Více

TAM, KDE ZÁŽITEK ZAČÍNÁ JÍZDOU. PŘÍRODA, KULTURA A TECHNIKA NEOBYČEJNÉ ZÁŽITKY NA JEDNOM MÍSTĚ

TAM, KDE ZÁŽITEK ZAČÍNÁ JÍZDOU. PŘÍRODA, KULTURA A TECHNIKA NEOBYČEJNÉ ZÁŽITKY NA JEDNOM MÍSTĚ CS TAM, KDE ZÁŽITEK ZAČÍNÁ JÍZDOU. PŘÍRODA, KULTURA A TECHNIKA NEOBYČEJNÉ ZÁŽITKY NA JEDNOM MÍSTĚ FASCINUJÍCÍ VÝHLEDY A DECHBEROUCÍ ZÁŽITKY V JEDINEČNÉ KRAJINĚ Nezapomenutelnou podívanou po vodě i po souši

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na Maledivách pojištění

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Jitkou Řehákovou Perutkovou (BA08)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Jitkou Řehákovou Perutkovou (BA08) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Jitkou Řehákovou Perutkovou (BA08) cena 26.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 9 nocí snídaně lekce jógy český delegát v místě pobytu pojištění CK proti úpadku JÓGA

Více

JÓGA POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI V ARABSKÝCH EMIRÁTECH BŘEZEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (DU01)

JÓGA POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI V ARABSKÝCH EMIRÁTECH BŘEZEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (DU01) JÓGA POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI V ARABSKÝCH EMIRÁTECH BŘEZEN 2019 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (DU01) cena 26.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 7 x ubytování 7 x polopenze (za příplatek all inclusive) transfery

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02) cena 35.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve 3*+ a 4* hotelích polopenze (snídaně a večeře) transfery lodě výlety viz program

Více

Resort se nachází v blízkosti Gibraltarského průlivu a bílého města Tanger, usazený na svěžích zelených kopcích uprostřed oleandrů a palem.

Resort se nachází v blízkosti Gibraltarského průlivu a bílého města Tanger, usazený na svěžích zelených kopcích uprostřed oleandrů a palem. Yasmina MAROKO Resort se nachází v blízkosti Gibraltarského průlivu a bílého města Tanger, usazený na svěžích zelených kopcích uprostřed oleandrů a palem. Objevte kouzlo Maroka se starým Medina Tetouan

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2019 s Martinou Masopustovou (BA31)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2019 s Martinou Masopustovou (BA31) JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2019 s Martinou Masopustovou (BA31) cena 28.990 Kč/osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy transfery letiště hotel vila letiště 2x celodenní výlet po Bali

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

TISÍC A JEDNA NOC JÓGA POBYT s Juditou Berkovou DUBEN 2020 (DU02)

TISÍC A JEDNA NOC JÓGA POBYT s Juditou Berkovou DUBEN 2020 (DU02) TISÍC A JEDNA NOC JÓGA POBYT s Juditou Berkovou DUBEN 2020 (DU02) cena 25.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 7 x ubytování 7 x polopenze (za příplatek all inclusive) transfery letiště-ubytování-letiště 2x výlet

Více

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou

JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou JÓGA NA FUERTEVENTUŘE ČERVENEC s Helenou Mišovou 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s českou delegátkou 7 nocí ubytování

Více

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!!

JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! JÓGA NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVENEC s Helenou Mišovou POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA!!! 28.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 Proč právě Sicílie? Největší italský ostrov nabízí krásné pláže, hory, divoké kaňony, jedny z nejlépe zachovaných antických památek světa i architektonické pozůstatky vlády Normanů,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 CAREVO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29) cena 29.500 Kč/osoba Cena zahrnuje: snídaně 4 noci v resortu Puri Gangga 6 nocí ve vile s bazénem cvičení jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně

Více

Už víte, co budete dělat června 2015? Dovolte, abychom vám představili program, který si letos v létě nesmíte nechat ujít!

Už víte, co budete dělat června 2015? Dovolte, abychom vám představili program, který si letos v létě nesmíte nechat ujít! Už víte, co budete dělat 21.-26. června 2015? Dovolte, abychom vám představili program, který si letos v létě nesmíte nechat ujít! PERLA KVARNERSKÉ ZÁTOKY RABAC JE TURISTICKÉ CENTRUM A PŘÍSTAV NA JIHOVÝCHODNÍM

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku VILA U MOŘE S BAZÉNEM A TERASOU

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 LOZENEC Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL **** AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****,5,6,7,8,9,,,,,1,15 - denní zájezd Moderní -hvězdičkový koncept s příchutí libanonské pohostinnosti, zakotven v srdci oblasti TECOM. Hotel se nachází v samotném centru Dubaje

Více

plavba katamarán Tahiti

plavba katamarán Tahiti exklusiv sailing plavba katamarán Tahiti Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci, na palubě s milým a zkušeným kapitánem Jiřím Kučerou. Zažijte s námi

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Výlet autobusem do Varny Chcete navštívit DELFINÁRIUM? Sraz: Odjezd: Příjezd do Varny: Program zahrnuje: Odjezd z Varny: Předpokládaný návrat:

Více

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč)

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč) Sinai Golf Heights Sinai Golf Heights je unikátní resort přímo uvnitř nového golfového hřiště v Sharm El Sheikh. Tato oblast v Nabq se stane velice prestižní adresou na Sinai a veškerá luxusní zařízení

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02)

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN 2019 s Vendulou Černou (KANAR02) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více

plavba katamarán Malajsie - Langawi

plavba katamarán Malajsie - Langawi exklusiv sailing plavba katamarán Malajsie - Langawi Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci. Zažijte s námi nezapomenutelné zážitky na katamaránu po

Více

3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO

3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO ČESKÁ MAJITELKA 3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO Rodinný hotel je 2 minuty pěšky od nádraží Bergrün na známé a slavné Rhétské dráze. Na nádraží je výzmnamné železniční muzeum Albula. Hotel

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

ROYAL GULF TOURISM, DUBAI, SAE NABÍDKA FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ 2012/2013 Orientační popisy jendotlivých výletů (změna programu vyhrazena).

ROYAL GULF TOURISM, DUBAI, SAE NABÍDKA FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ 2012/2013 Orientační popisy jendotlivých výletů (změna programu vyhrazena). ROYAL GULF TOURISM, DUBAI, SAE NABÍDKA FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ 2012/2013 Orientační popisy jendotlivých výletů (změna programu vyhrazena). Průvodcované skupinové výlety s česky hovořícím průvodcem, (v závislosti

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU. PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU. PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz Miami Mexiko Kajmanské ostrovy Jamajka Bahamy Miami PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015 Miami Mexiko Kajmanské ostrovy Jamajka Bahamy Miami Loď Celebrity Reflection Plná penze

Více

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat.

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. MNOHÉ MALÉ VĚCI JSOU JEDINEČNÉ. Vidět všechny vesele barevné 500, jak se ženou ulicemi měst je prostě velkolepé. 500 budí pozornost kdekoli. Drzá barevná maličkost

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR 11-ti DENNÍ POBYT Pohybovat se budeme v místech, která jsou na mapě označena Všechny pobytové ceny jsou all-inclusive. Ceny jsou uvedeny finální za všechny části, tj. Botswana,

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

TASTE OF TUSCANY května 2019

TASTE OF TUSCANY května 2019 TASTE OF TUSCANY 28. 31. května 2019 O AKCI Čtyřdenní pobyt a dvoudenní řidičská túra po Toskánsku na palubě supersportovních modelů poslední generace. Užijte si nezapomenutelnou jízdu v srdci Toskánska

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2018 s Vendulou Scheibovou OBSAZENO!!! (BA27)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2018 s Vendulou Scheibovou OBSAZENO!!! (BA27) JÓGA ZÁJEZD NA BALI DUBEN 2018 s Vendulou Scheibovou OBSAZENO!!! (BA27) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10x ubytování snídaně cvičení jógy transfery česky / slovensky mluvící delegát pojištění Ck

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016 Loď Celebrity Reflection Plná penze Termín: 26. 2. - 6. 3. 2016 Loď Celebrity Reflection, člen lodní společnosti Celebrity Cruises, je v provozu

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice, největší lázně na Moravě, patří k národním turistickým klenotům České republiky. Leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město

Více

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat.

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. MNOHÉ MALÉ VĚCI JSOU JEDINEČNÉ. Vidět všechny veselé barevné 500, jak se ženou ulicemi měst, je prostě velkolepé. 500 budí pozornost kdekoli. Drzá barevná maličkost

Více

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR Jazykové kurzy EC English St. Julian's - Malta Jazyková škola EC English situovaná v okouzlujícím turistickém resortu v části St. Julian s v blízké vzdálenosti od místního zálivu. Tradice školy se rozběhla

Více

Vila Solta VILA SOLTA

Vila Solta VILA SOLTA Vila Solta VILA SOLTA 1 / 6 Typ ubytování: vila / hotel Místo: Šolta - CHORVATSKO Počet apartmánů: 6 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 1,148 až 26,383 / týden {gallery}vfr/solta{/gallery} Villa

Více

Úředním jazykem ve Spojených Arabských Emirátech je arabština a Angličtina.

Úředním jazykem ve Spojených Arabských Emirátech je arabština a Angličtina. SAE Spojené arabské emiráty (SAE) jsou federací sedmi konstitutivních emirátů na Blízkém východě, rozkládající se v jihozápadní Asii ve východní části Arabského poloostrova při pobřeží Perského zálivu.

Více

Nabídka výletů - MARSA ALAM

Nabídka výletů - MARSA ALAM LUXOR ASWAN A EDFU Nabídka výletů - MARSA ALAM Program: 07:00 Odjezd ze Safagy 08:30 Relax 30 min v Odpočinkovém domě 10:30 Příjezd do Luxoru 11:00 Prohlídka památek, začíná se v Karnaku (cca 1,5 hod)

Více

Santa Maria Maior Resort

Santa Maria Maior Resort Santa Maria Maior Resort Developerský projekt Santa Maria Maior Resort Uprostřed okouzlující přírody, v exkluzivní lokalitě portugalského ostrova Madeira s jedinečným výhledem na Atlantik a hlavní město

Více

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Petrou Pikkelovou (BA33)

JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Petrou Pikkelovou (BA33) JÓGA POBYT NA BALI ŘÍJEN 2019 s Petrou Pikkelovou (BA33) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vila Antica Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou

JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou JÓGA POBYT NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH (FUERTEVENTURA) ČERVEN s Vendulou Černou cena 29.940 Kč / osoba Cena zahrnuje: letenky Praha Fuerteventura Praha transfery letiště hotel letiště informační schůzka s

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou (SANT01)

JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou (SANT01) JÓGA POBYT NA SANTORINI KVĚTEN 2019 s Veronikou (SANT01) cena 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí 7 x snídaně 6 x 90 min. jóga lekce pojištění CK proti úpadku JÓGA NA SANTORINI S LEKTORKOU

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

Silvestrovská párty 2017/2018

Silvestrovská párty 2017/2018 Silvestrovská párty ROK 2018 BUDE VZRUŠUJÍCÍ! Odložte šály a zimní boty, přišel čas každoroční silvestrovské párty v hotelu Hilton Prague! Připravte se na nespoutané oslavy plné živelné hudby, skvělé zábavy

Více

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Exotické hity 2012 thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Přímé lety z Prahy Mimořádně zvýhodněná nabídka Konečné ceny thajsko odlety z Prahy Hotel Loma ***/snídaně

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands

SIGNAPUR. Hotel Marina Bay Sands SIGNAPUR Hotel Marina Bay Sands Luxusní hotel Marina Bay Sands patří s nejatraktivnějším bazénem a nejšílenější terasou na světě mezi nejdražší hotely světa. Luxusní a hotel Marina Bay Sands leží trochu

Více

2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. ČEŠTINA NOVÁ DEFINICE SVOBODY HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 NAŠI PARTNEŘI VŠICHNI MÁME STEJNÝ CÍL Vaše očekávání chceme nejen splnit, ale také překročit. To je důvod, proč pracujeme

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 PRIMORSKO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 PRIMORSKO. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 PRIMORSKO Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více