STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení. STRATEGIE: Nákup proražení"

Transkript

1

2 STRATEGIE: Nákup proražení Propad amerických trhů se nevyhnul ani akciím Apple, které se podívaly až k úrovni $123. Přestože aktuální týden začaly silným růstem, stále se nachází relativně daleko od spouštěcí úrovně $130 a proto tuto strategii opouštíme. STRATEGIE: Nákup proražení Akcie poskytovatele internetového připojení v letadlech v minulém týdnu pocítily slabost na trhu, která nedovolila silnější průraz výše. Kurz se podíval pod 9-denní průměr, proto již akcie Gogo v tuhle chvíli nebudeme sledovat. STRATEGIE: Nákup proražení Vstupní úroveň byla překonána pouze v úterý na chvíli a poté již následoval propad vlivem tragických okolností spojených s pádem letadla dceřinné společnosti German Wings. V průběhu týdne se kurz akcií LHA propadl i pod důležitý support okolo 13. Pozice otevřena nebyla a strategie je smazána. STRATEGIE: Nákup proražení Proražení nad 4,40 proběhlo podle očekávání, avšak vypadá to, že býci ztratili zájem o akcie PNL. Krátce po proražení ukázali býci svou slabost a kurz se propadl až k úrovni stop-loss. STRATEGIE: Nákup proražení Kupní signál na ETF na ruské akcie byl spuštěn, avšak začátek nebyl hladký. Konec minulého týdne byl trnitý, jelikož se ETF propadlo a až začátkem tohoto týdne se vrátilo na vyšší hodnoty. Vhodnou strategií by mohlo být posunutí stop-loss na úroveň pátečního minima okolo $16,60.

3 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII I II III IV Při určení výkonnosti jsme předpokládali, že každá pozice tvoří 20 % hodnoty portfolia. Například pokud je hodnota akcií , pak každá pozice v portfoliu tvoří (= 20 % z ). Pro otevření více pozic využíváme finanční páky. 1. Fugro 20,0% 1. Gogo Inc. -10,5% 2. Royal Imtech 16,0% 2. Immunogen -10,0% 3. Light in the Box 13,0% 3. Alnylam Pharm. -8,5% 4. ASML Holding 12,5% 4. Nordex -7,5% 5. Pixelworks 11,0% 5. Level 3 Comm. -6,0% 44% 56% Zisk Ztráta

4 Strategie: Nákup proražení Americká softwarová společnost je jedním z hlavních hráčů technologického průmyslu v USA. Avšak Citrix se nedaří zcela podle představ, jelikož zisky se v minulém roce zúžily více, než se očekávalo. Výhled na rok 2015 je však optimistický, což by měly potvrdit výsledky za první kvartál. Klesající trend od konce ledna povolil a vytvořilo se první vyšší minimum. Jedná se o první náznak ukončení klesajícího trendu, který započal v loňském říjnu. Nyní se titul dostal k trendové linii a konsoliduje nad klouzavými průměry, což je znamením, že býci by mohli prorazit silnou rezistenci. Agresivnější strategií je vstup nad maximem předchozího obchodního dne, což by mohlo zajistit nejlepší výchozí pozici pro proražení. Konzervativnějším přístupem je vyčkání na proražení pivotu na $65. Stop-loss lze umístit pod minimum minulého týdne. CÍL VÝNOS RIZIKO SPOUŠTĚČ $64.50 $73.00 $8.50 $2.10 STOP LOSS POMĚR VÝNOS/RIZIKO $ Autor nemá v dané akcii žádnou pozici.

5 Fundamentální informace Fundamentální informace v USD Jméno Citrix Systems Ticker CTXS Odvětví Software ISIN US Tržby P/E P/E (e) 3.14 mld Zisk na akcii 2014 Zisk na akcii 2015 (e) Růst zisku 2014 Růst zisku 2015 (e) % % Support 1 Support Rezistence 1 Rezistence Strategie Nákup proražení Pro návod k zadání pokynu si přečtěte závěrečnou část newsletteru.

6 Strategie: Nákup odražení Akcie americké společnosti vyrábějící ochranné obleky a brnění pro armády po celém světě silně vzrostly po vyhlášení kvartálních výsledků v polovině února. Tato cenová exploze ukončila dlouhé období konsolidace. Ihned následovala menší konsolidace, která vedla k poklesu překoupenosti titulu a vytvoření další příležitosti pro býky. Býci jsou stále silní a momentum se nevytratilo ani přes tržní slabost, což naznačuje, že býci by mohli v následujících dnech nebo týdnech opět zaútočit. Na druhé straně se nám při konsolidaci vytvořila silná support úroveň mezi $136 a $137. K proražení je nezbytné překonání úrovně rezistence na $144. Vstup je stanoven pod touto úrovní, aby bylo možné vstoupit za přívětivější ceny, pokud by konsolidace pokračovala. Cílová cena je zvolena ve vzdálenosti odpovídající předchozí růstové vlně. Tento potenciál je stanoven s ohledem na délku investice v týdnech či dokonce měsících. CÍL VÝNOS RIZIKO SPOUŠTĚČ $ $ $35.00 $5.00 STOP LOSS POMĚR VÝNOS/RIZIKO $ Autor nemá v dané akcii žádnou pozici.

7 Fundamentální informace Fundamentální informace v USD Jméno Martin Marietta Ticker MLM Odvětví Obrana ISIN US Tržby P/E P/E (e) 2.96 mld Zisk na akcii 2014 Zisk na akcii 2015 (e) Růst zisku 2014 Růst zisku 2015 (e) +3.00% % Support 1 Support Rezistence 1 Rezistence Strategie Nákup odražení Pro návod k zadání pokynu si přečtěte závěrečnou část newsletteru.

8 Strategie: Nákup proražení Nadnárodní německá skupina SGL Carbon se primárně zabývá výrobou uhlíku. Společnosti se však příliš nedaří, což dokládá výrazný propad zisku v minulém roce, který se navíc nejspíše nepodaří zastavit ani letos. Od minulého podzimu akcie SGL odepsaly 50 %. Na přelomu roku se vytvořilo dno, které nyní drží silný support okolo 12. Od té doby však nepřišlo k žádné silnější korekci, což potvrzuje slabost býků. Propad v minulém týdnu znamenal první nižší minimum v tomto roce. Začátek medvědího trhu to zatím neznamená, avšak šance medvědů na další útok výrazně vzrostly v posledních týdnech. Klouzavé průměry už se otáčí dolů a se supportu se opět staly rezistencí. V posledních dnech se na grafu zformovala zajímavá medvědí vlajka, která se nyní blíží ke klouzavým průměrům. Pod pátečním minimem se objevuje první prodejní signál. Stop-loss lze zvolit na úrovni maxima minulého týdne. CÍL VÝNOS RIZIKO SPOUŠTĚČ STOP LOSS POMĚR VÝNOS/RIZIKO Autor nemá v dané akcii žádnou pozici.

9 Fundamentální informace Fundamentální informace v EUR Jméno SGL Carbon Ticker SGL Odvětví Chemie ISIN DE Tržby P/E P/E (e) 1.3 mld. - - Zisk na akcii 2014 Zisk na akcii 2015 (e) Růst zisku 2014 Růst zisku 2015 (e) % % Support 1 Support Rezistence 1 Rezistence Strategie Prodej proražení Pro návod k zadání pokynu si přečtěte závěrečnou část newsletteru.

10 Strategie: Nákup odražení Holandská společnost se specializuje na poskytování služeb v oblasti geotechnologie a geofyziky. Minulý rok byl pro společnost náročný, jelikož zisky se propadly o 70 % a akcie se v listopadu dostaly pod 9, kde našli své dno. Od té doby se jim podařilo slušnou sérií vyšších minim a vyšších maxim vzrůst až trojnásobně. V polovině března se objevilo krátkodobé proražení 20-denního průměru na denním grafu, které však bylo zažehnáno silným růstem. Býci tedy vyčkávali na lepší cenu. I v pondělním obchodování byla úroveň rostoucího 20-denního průměru testována a někteří býci již nastoupili do trhu. V nejbližších dnech by se mohlo objevit kupní momentum, které by akcie posunulo na úroveň vyšších maxima na 29. Tentokrát nebudeme čekat proražení některé úrovně, ale volíme strategii nákupu odražení nad pondělním maximem. Riziko na této strategii je minimální, jelikož stop-loss umístíme pod pondělní minimum. Obecnou nevýhodou strategie nákupu odražení je, že akcie nezíská momentum, proto nyní volíme konzervativně umístěnou cílovou cenu. CÍL VÝNOS RIZIKO SPOUŠTĚČ STOP LOSS POMĚR VÝNOS/RIZIKO Autor drží v dané akcii krátkou pozici.

11 Fundamentální informace Fundamentální informace v EUR Jméno Fugro NV Ticker FUGR Odvětví Energie/Zdroje ISIN NL Tržby P/E P/E (e) 2.4 mld. - - Zisk na akcii 2014 Zisk na akcii 2015 (e) Růst zisku 2014 Růst zisku 2015 (e) % +7.03% Support 1 Support Rezistence 1 Rezistence Strategie Nákup proražení Pro návod k zadání pokynu si přečtěte závěrečnou část newsletteru.

12 Ceny ropy jsou již několik měsíců pod silným tlakem. Od července minulého roku se nepodařilo tomuto ropnému ETF uzavřít nad 50-denním průměrem. Místo toho se tvoří jedno nižší minimum i maximum za druhým. Neoddiskutovatelný klesající trend nezastavil ani únorový nádech, který byl vystřídán poklesem na nové minimum ke konci března. Dokud se nepřiblížíme 50-dennímu průměru, tak bude kurzu stále padat níže. Minulý týden přišel náznak vzdoru, který byl však rychle utnut medvědy. Nabízí se tedy zajímavá možnost vstupu do trhu pro sázku na vytvoření dalšího minima. Vstup volíme na 16,88 a stop-loss na úroveň maxima minulého týdne. Cílovou cenu volíme na $15, avšak nelze vyloučit ani hlubší propad ke $14. CÍL VÝNOS RIZIKO SPOUŠTĚČ $14 - $15 $ $2.85 $1.5 $16.85 STOP LOSS POMĚR VÝNOS/RIZIKO $ Autor nemá v dané akcii žádnou pozici.

13 Výkonnost předchozích transakcí*: Datum Titul Long/Short Výnos Pozice Apple (AAPL) LONG Gogo (GOGO) LONG Lufthansa (LHA) LONG PostNL NV (PNL) LONG -4,5% UZAVŘENA Market Vector Russia ETF (RSX) LONG 0,0% OTEVŘENA Nu Skin Enterprises (NUS) LONG 3,5% UZAVŘENA DigitalGlobe (DGI) LONG -3,5% UZAVŘENA Salzgitter (SZG) LONG 2,5% UZAVŘENA Koninklijke KPN NV (KPN) LONG 5,0% ½ OTEVŘENA, ½ UZAVŘENA Sector Financial ETF (XLF) LONG -0,5% UZAVŘENA JDS Uniphase LONG Informatica (INFA) LONG 2,0% OTEVŘENA Evotec (EVT) LONG -5,0% UZAVŘENA BinckBank (BINCK) SHORT Market Vector China ETF (PEK) LONG 8,0% UZAVŘENA Level 3 Communication (LVLT) LONG 0,0% OTEVŘENA Lions Gate (LGF) LONG -0,5% UZAVŘENA Sudzucker (SZU) LONG Furgo NV (FUGR) LONG Sector Financial (XLF) LONG -1,5% UZAVŘENA General Dynamics (GD) LONG Gentex (GNTX) LONG -3,5% UZAVŘENA Allianz (ALV) LONG 6,5% UZAVŘENA TNT Express (TNT) SHORT 0,0% UZAVŘENA United States Oil Fund (USO) SHORT 5,5% UZAVŘENA Halliburton (HAL) LONG -4,0% UZAVŘENA Arena Pharmaceuticals (ARNA) LONG 2,5% UZAVŘENA Lufthansa (LHA) SHORT -1,0% UZAVŘENA Vopak NV (VPK) LONG -5,0% UZAVŘENA Market Vector Gold Miners LONG - - (GDX) SunPower (SPWR) LONG 11,5% UZAVŘENA Jinko Solar (JKS) LONG -2,5% UZAVŘENA Evotec (EVT) LONG 3,0% UZAVŘENA Unilever NV (UN) LONG 5,5% UZAVŘENA Proshares QQQ Nasdaq (QQQ) LONG 2,5% UZAVŘENA Apple (AAPL) LONG 6,0% UZAVŘENA

14 Kandi Technologies (KNDI) LONG -4,5% UZAVŘENA Heidelberger Druck. (HDD) LONG Arcelor Mittal (MT) LONG Market Vector Oil Services LONG 2,5% UZAVŘENA (OIH) Time Inc. (TIME) LONG -2,5% UZAVŘENA Regulus Therapeutics (RGLS) LONG Bilfinger (GBF) LONG 5,0% UZAVŘENA Fugro NV (FURG) LONG 5,0% UZAVŘENA Market Vector Russia ETF (RSX) LONG Level 3 Communication (LVLT) SHORT Immunogen (IMGN) SHORT -10,0% UZAVŘENA Nordex (NDX1) LONG 8,5% UZAVŘENA Air France (AF) SHORT Wisdom Tree India (EPI) LONG -1,0% UZAVŘENA Plug Power (PLUG) SHORT 4,5% UZAVŘENA Ciena Corp. (CIEN) LONG -3,0% UZAVŘENA Adidas (ADS) LONG 10,0% UZAVŘENA Gemalto NV (GTO) LONG United States Oil Fund (USO) LONG -1,7% UZAVŘENA Yahoo (YHOO) LONG -5,5% UZAVŘENA NXP Semiconductors (NXPI) LONG 2,5% UZAVŘENA Aareal Bank (ARL) SHORT 2,5% UZAVŘENA Koninklijke DSM (DSM) SHORT 5,5% UZAVŘENA Market Vector Russia ETF (RSX) SHORT 2,5% UZAVŘENA Wolverine World Wide (WWW) LONG -4,5% UZAVŘENA Array BioPharma (ARRY) LONG Heidelberger Druckmas. (HDD) SHORT -4,5% UZAVŘENA Aegon NV (AGN) SHORT Gold Miners ETF (GDX) LONG Apple (AAPL) SHORT 5,5% UZAVŘENA FirstEnergy (FE) LONG 6,0% UZAVŘENA CAT Oil (O2C) SHORT -2,5% UZAVŘENA Furgo NV (FUGR) SHORT 4,0% UZAVŘENA Market Vector Russia (RSX) LONG Yahoo! (YHOO) LONG Keurig Green Mountain (GMCR) SHORT 3,5% UZAVŘENA Evotec (EVT) LONG 2,5% UZAVŘENA Koninklijke BAM Groep (BAM) LONG 3,5% UZAVŘENA ishares Russell 2000 ETF (IWM) SHORT 1,0% UZAVŘENA Catamaran Holdings (CTX) LONG 4,5% UZAVŘENA Acadia Healthcare (ACHC) LONG - -

15 SAP SE (SAP) LONG 5,0% UZAVŘENA Corio NV (COR) LONG 3,0% UZAVŘENA India Earnings Fund (EPI) LONG -2,5% UZAVŘENA VM Ware (VMW) SHORT -3,0% UZAVŘENA Tile Shop Holdings (TTS) LONG Heidelberger Druckmaschinen LONG -5,0% UZAVŘENA (HDD) Corbion NV (CSM) LONG 6,0 % UZAVŘENA United States Oil Fund (USO) SHORT 7,0% UZAVŘENA Tesla Motors (TSLA) LONG -4,0% UZAVŘENA Boulder Brands (BDBD) SHORT 2,5% UZAVŘENA Adidas (ADS) LONG 6,0% UZAVŘENA PostNL NV (PNL) LONG MSCI India Index ETN (INP) LONG Valeant Pharmaceuticals (VRX) LONG -2,5% UZAVŘENA Bitauto (BITA) LONG 11,0% UZAVŘENA Paion (PA8) SHORT Koninklijke Bam Groep (BAM) LONG United States Oil Fund (USO) SHORT 8,0% UZAVŘENA Lithia Motors (LAD) SHORT -4,0% UZAVŘENA Emcore Corp (EMKR) LONG -2,0% UZAVŘENA Adidas (ADS) LONG 1,0% UZAVŘENA Wolters Kluver NV (WKL) LONG 9,0% UZAVŘENA Vanguard Total Bond Market LONG - - ETF (BND) Ulta Salon (ULTA) LONG 1,0% UZAVŘENA Green Dot (GDOT) LONG -4,0% UZAVŘENA Allianz (ALV) LONG 6,5% UZAVŘENA Corio NV (COR) LONG 6,5% UZAVŘENO SPDR S&P 500 Trust (SPY) LONG United States Steel (X) LONG -1,5% UZAVŘENA Alnylam Pharmaceutics (ALNY) LONG -8,5% UZAVŘENA Airbus Group (EAD) LONG TNT Express NV (TNT) LONG 2,5% UZAVŘENA SPDR Gold Shares (GLD) LONG First Solar (FSLR) SHORT 7,0% UZAVŘENA Glu Mobile (GLUU) LONG Nordex (NDX1) LONG -7,5% UZAVŘENA SMB Offshore NV (SBMO) LONG -5,5% UZAVŘENA US Real Estate Index (IYR) SHORT Netflix (NFLX) SHORT 0% UZAVŘENA Trinet Group (TNET) LONG - -

16 CAT Oil (O2C) SHORT 9,0% UZAVŘENA Heineken (HEI) LONG -1,9% UZAVŘENA US Natural Gas (UNG) SHORT Amgen (AMGN) LONG -2,5% UZAVŘENA Synopsys (SNSP) LONG Deutsche Bank (DBK) LONG -3,0% UZAVŘENA Air France (AF) LONG Gold Miners ETF (GDX) LONG Biogen (BIIB) LONG -1,5% UZAVŘENA Life Time Fitness (LTM) LONG 6,5% UZAVŘENA Beiersdorf (BEI) SHORT Koninklijke KPN (KPN) LONG -4,0 % UZAVŘENA PowerShares India ETF (PIN) LONG -2,0 % UZAVŘENA Google (GOOGL) LONG -1,0 % UZAVŘENA Crocs (CROX) LONG -2,8 % UZAVŘENA Lufthansa (LHA) SHORT Air France (AF) SHORT US Natural Gas ETF (UNG) SHORT BlackBerry (BBRY) SHORT Soufun (SFUN) LONG Qiagen (QIA) SHORT Corio NV Holding (COR) LONG 0,5% UZAVŘENA ipath MSCI India Index (INP) LONG 1,0% UZAVŘENA Apple (AAPL) LONG 6,5% UZAVŘENA Microsoft (MSFT) LONG 6,5% UZAVŘENA Drägewerk (DRW3) SHORT ASML Holding (ASML) LONG 12,5% UZAVŘENA ishares China Large Cap (FXI) LONG -2,0% UZAVŘENA Apple (AAPL) LONG 5,5% UZAVŘENA Tesla Motors (TSLA) LONG 8,0% UZAVŘENA Deutsche Bank (DBK) SHORT 0% UZAVŘENA PostNL (PNL) LONG -5,5% UZAVŘENA United States Oil (USO) LONG -1,0% UZAVŘENA Questcor Pharmaceuticals LONG -1,5% UZAVŘENA (QCOR) LinnCO (LNCO) SHORT 0% UZAVŘENA Commerzbank (CBK) SHORT -4,0% UZAVŘENA Koninklijke DSM NV (DSM) LONG Global Social Media ETF (SOCL) SHORT General Motors (GM) LONG Vringo (VRNG) LONG Deutsche Euroshop (DEQ) SHORT - -

17 Koninklijke NV (KPN) LONG -4,5% UZAVŘENA Market Vectors Semiconductors LONG -2,0% UZAVŘENA ETF (SMH) Potash (POT) LONG Acadia Pharmaceuticals (ACAD) LONG -4,1% UZAVŘENA Daimler (DCX) LONG Fugro (FUGR) SHORT 20,0% UZAVŘENA SPDR KBW Insurance ETF (KIA) LONG Pixelworks (PXLW) LONG 11,0% UZAVŘENA x8 (EGHT) LONG -5,5% UZAVŘENA Heidelberger Druckmaschinen LONG - - (HDD) Aperam (APAM) LONG 3,5% UZAVŘENA ishares MDAX (EXS3) SHORT -0,5% UZAVŘENA GoGo (GOGO) LONG -10,5% UZAVŘENA ChannelAdvisor (ECOM) LONG 9,0% UZAVŘENA Volkswagen (VOW3) LONG Akzo Nobel (AKZ) LONG First State ISE Global Copper LONG 2,5% UZAVŘENA Index (CU) Bank of America (BAC) LONG -2,5% UZAVŘENA Demand Media (DMD) LONG -3,5% UZAVŘENA Deutsche Telekom (DTE) LONG -2,0% UZAVŘENA ASM International (ASM) LONG -2,5% UZAVŘENA ishares Russell 2000 Index LONG 4,0% UZAVŘENA (IWM) Suncor Energy (SU) LONG 5,0% UZAVŘENA Activision (ATVI) LONG 6,0% UZAVŘENA Allianz (ALV) LONG -2,0% UZAVŘENA Ziggo (ZIGGO) LONG -1,5% UZAVŘENA ishares MSCI United Kingdom LONG -1,5% UZAVŘENA (EWU) Delta Lloyd (DL) SHORT -3,0% UZAVŘENA Volkswagen (VOW) LONG -1,5% UZAVŘENA Facebook (FB) LONG 7,5% UZAVŘENA Raptor Pharmaceuticals (RPTP) LONG -2,5% UZAVŘENA Global X Social Media (SOCL) LONG -2,0% UZAVŘENA Fugro (FUR) SHORT Adidas (ADS) LONG King Digital Entertainment SHORT -2,5% UZAVŘENA (KING) Ubiquiti Networks (UBNT) SHORT +2,5% UZAVŘENA

18 Market Vector Egypt ETF (EGPT) LONG -4,5% UZAVŘENA Royal Imtech N.V. (IM) SHORT +16% UZAVŘENA Fresenius SE (FRE) LONG 0% UZAVŘENA Intel (INTC) LONG Republic Airways (RJET) LONG -5% UZAVŘENA Market Vector Russia ETF (RSX) LONG +2,5% UZAVŘENA ArcelorMittal (MT) LONG Commerzbank (CBK) SHORT +10,5% UZAVŘENA Tata Motors (TTM) LONG +2,5% UZAVŘENA Skywork Sollutions (SWKS) LONG -4% UZAVŘENA ishares MSCI Emerging Markets LONG +2,5% UZAVŘENA (EEM) Aalberts Industries (AALB) SHORT +0,5% UZAVŘENA Deutsche Bank (DBK) SHORT +3% UZAVŘENA BlackBerry (BBRY) SHORT Capstone Turbine (CPST) LONG ishares MSCI Turkey (TUR) LONG +6% UZAVŘENA Aegon N.V. (AGN) SHORT Barrick Gold (ABX) SHORT +6% UZAVŘENA IsoRay (ISR) LONG ipath MSCI India Index ETN LONG - - (INP) ishares Dow Jones US Energy LONG - - Sector (IYE) Plug Power (PLUG) LONG +2.5% UZAVŘENA IsoRay (ISR) LONG +5% UZAVŘENA RWE (RWE) LONG -4% UZAVŘENA Heineken (HEIA) LONG SPDR Consumer Discretionary SHORT +4,5% UZAVŘENA ETF (XLY) Level 3 Communications (LVLT) LONG -6% UZAVŘENA Alon USA Energy (ALJ) LONG -3% UZAVŘENA Nordex (NDX1) LONG Koninklijke DSM (DSM) LONG +6% UZAVŘENA ishares MSCI Turkey ETF (TUR) LONG BJ s Restaurants (BJRI) LONG +2,5% UZAVŘENA Basic Energy Services (BAS) LONG +5% UZAVŘENA K+S AG (SDF) SHORT -5% OTEVŘENA Market Vector Junior Gold LONG +5% UZAVŘENA Miners ETF (GDXJ) Anika Therapeutics (ANIK) LONG -5% UZAVŘENA Teekay Tankers (TNK) LONG - -

19 Fresenius SE (FRE) SHORT -4% UZAVŘENA Koninklijke DSM (DSM) SHORT -2% UZAVŘENA Twitter (TWTR) SHORT +5% UZAVŘENA Bankrate (RATE) LONG +2.5% UZAVŘENA Münchner Rück (MUV2) LONG -2% UZAVŘENA ishares MSCI Brazil (EWZ) LONG -5% UZAVŘENA Gemalto (GTO) LONG Infineon (IFX) LONG +6% UZAVŘENA Bank of America (BAC) LONG Caesars Entertainment (CZR) LONG +10% UZAVŘENA Heineken (HEIA) SHORT Evotec (EVT) LONG +2.5% UZAVŘENA Solazyme (SZYM) LONG Broadsoft (BSFT) LONG -2% UZAVŘENA K+S AG (SDF) LONG +2.5 UZAVŘENA Qiagen (QGEN) LONG -3% UZAVŘENA Rayonier Inc. (RYN) LONG +3% UZAVŘENA Oxygen Biotherapeutics (OXBT) LONG Heineken (HEIA) SHORT +5% UZAVŘENA Hugo Boss AG (BOSS) SHORT +3% UZAVŘENA Signet Juwelers Ltd. (SIG) SHORT Seaworld Entertainment (SEAS) LONG -4% UZAVŘENA Reed Elsevier N.V. (ELSN) LONG -2% UZAVŘENA Deutsche Börse (DB1) LONG Soufun Holdings Ltd. (SFUN) LONG +7% UZAVŘENA Juniper Networks (JNPR) LONG 0% UZAVŘENA PostNL N.V. (PNL) LONG Light in the Box (LITB) LONG +13% UZAVŘENA ExOne (XONE) LONG +4% UZAVŘENA Linde (LING) LONG +2% UZAVŘENA Hilltop Holdings (HTH) LONG +10% UZAVŘENA Facebook (FB) SHORT -2% UZAVŘENA Thyssen Krupp (TKA) SHORT Wolters Kluwer (WKL) LONG +0.5% UZAVŘENA Repros Therapeutics (RPRX) LONG +12% UZAVŘENA Private Bankcorp (PVTB) LONG +5% UZAVŘENA Bayer AG (DBK) LONG +5% UZAVŘENA Akzo Nobel (AKZA) LONG Tesla (TSLA) LONG +9% UZAVŘENA E.ON (EOAN) LONG -0,1% UZAVŘENA

20 * Pokud zisk dosáhne 5 %, polovina pozice je uzavřena a stop loss pro druhou polovinu se umístí na vstupní úroveň. Pozn: Investiční výkonnost nezahrnuje náklady na otevření a uzavření pozice, ani náklady na obchodování na marži. Má pouze informativní charakter a nemůže být vnímána jako záruka budoucích zisků.

21 Díky inteligentním příkazům lze zadat pokyny z investičního newsletteru Breakout Trader tak, aby přesně plnil charakteristiky dané strategie. V rámci jednoho příkazu tak můžete nastavit jak cenovou úroveň vstupu, tak i výstup na stop-loss a cílové ceně. Při obchodování průrazů a odrazů spekulujete, že nastane na trhu situace, která akciím či ETF zvýší růstové nebo klesající momentum. Tato situace se označuje jako průraz či odraz od rezistence nebo supportu. Pokud k této situaci nedojde, zmíněná konstrukce neplatí, i přestože byste na trhu mohli najít výhodnější možnost vstupu, než je uvedeno v analýze! Spekulujete, že kurz prorazí rezistenci a získá rostoucí momentum, které zvýší cenu akcie či ETF. Vstupní cena je vyšší než aktuální cena na trhu. Avšak to neznamená, že do obchodu můžete vstoupit dříve s výhodnějšími podmínkami, ale že doposud nenastala požadovaná situace. 1. Kliknete do prázdného řádku a napíšte ticker akcie či ETF, zmáčkněte enter a vyberete požadovaný instrument. 2. V řádku zobrazeného instrumentu kliknete pravým tlačítkem myši a z nabídky klikněte na modré tlačítko KOUPIT. 3. V zobrazeném obchodním lístku zadáte jako typ příkazu STP, jelikož chcete nakoupit za vyšší cenu než je aktuální tržní cena, a zadáte požadovanou úroveň vstupu. Jako čas v platnosti zvolte GTC (do zrušení). Potvrdíte kliknutím na Přijmout.

22 4. V řádku KOUPIT příkazu klikněte pravým tlačítkem a zvolte Připojit a Ohraničené příkazy, což Vám vytvoří 2 prodejní příkazy (stop-loss a cílovou cenu). 5. V řádku s prodejním příkazem LMT nastavíte cílovou cenu (vyšší než vstupní cena). 6. V řádku s prodejním příkazem STP nastavíte stop-loss cenu (nižší než vstupní cena). 7. Potvrďte aktivaci kupního příkazu kliknutím modré P a poté na tlačítko Nebrat v úvahu a přenést, čímž se zároveň aktivují i oba prodejní pokyny.

23 Spekulujete, že kurz se odrazí od rezistence a získá klesající momentum, který sníží cenu akcie či ETF. Vstupní cena bývá nižší než je aktuální cena na trhu, avšak to neznamená, že do obchodu můžete vstoupit dříve s výhodnějšími podmínkami, ale že nenastala požadovaná situace. 1. Kliknete do prázdného řádku a napíšete ticker akcie či ETF, zmáčknete enter a vyberete požadovaný instrument. 2. V řádku zobrazeného instrumentu kliknete pravým tlačítkem myši a z nabídky kliknete na červené tlačítko PRODAT.

24 3. V zobrazeném obchodním lístku zadáte jako typ příkazu STP, jelikož chcete prodat za nižší cenu než je aktuální tržní cena, a zadáte požadovanou úroveň vstupu. Čas v platnosti GTC (do zrušení) a potvrďte kliknutím na Přijmout. 4. V řádku prodejního příkazu kliknete pravým tlačítkem a zvolíte Připojit a Ohraničené příkazy, což Vám vytvoří 2 kupní příkazy (stop-loss a cílovou cenu). 5. V řádku s kupním příkazem LMT nastavíte cílovou cenu (nižší než vstupní cena). 6. V řádku s kupním příkazem STP nastavíte stop-loss cenu (vyššší než vstupní cena). 7. Potvrdíte aktivaci prodejního příkazu kliknutím na červenou ikonu P a na tlačítko Nebrat v úvahu a přenést, čímž se zároveň aktivují i oba kupní pokyny.

25

26 Disclaimer: BreakoutTrader je informační newsletter o světě akciových trhů, který investoři získávají každý týden. Důležité informace od Lynx: Obdržením newsletteru BreakoutTrader Vám nevznikají žádné závazky. Newsletter je součástí služeb Lynx. Informace obdržené v tomto u jsou určeny pouze pro jeho příjemce. Využití dalšími osobami a přeposílání je zakázáno. Spolupráce s BreakoutTrader bude oběma stranami zhodnocena po určitém čase. Budou-li obě strany spokojené, bude spolupráce i nadále pokračovat. Prosíme, přečtěte si následující důležité informace: Autor nepřímá žádné závazky spojené s dalším publikováním či distribucí jeho analýz. Dále na něj nepřechází žádné závazky spojené se ztrátami, které se objeví nebo by se mohly objevit použitím nebo šířením jeho analýz. Investiční rozhodnutí by mělo být vytvořeno na základě všech relevantních externích zdrojů. BreakoutTrader nemůže vyloučit zpochybnitelnost převzatých informačních zdrojů. BreakoutTrader je čistě informační newsletter a nikdy by neměl být považován za profesionální investiční poradenství. BreakoutTrader radí každému čtenáři, aby své investiční rozhodnutí prováděl na základě vlastního nejlepšího uvážení po zohlednění dalších informačních zdrojů a možností svého brokera. Investování do akcií a dalších instrumentů je rizikové. Veškeré informace, analýzy a doporučení jsou pouze informačního charakteru a neměly by být vnímány jako investiční poradenství k nákupu nebo prodeji akcií či jiných instrumentů. Čtenář BreakoutTrader souhlasí s tím, že nákup nebo prodej akcií i dalších instrumentů založený na obsahu tohoto newsletteru je na jeho vlastní riziko a zodpovědnost. Vydavatel BreakoutTrader se řídí přísným etickým kodexem. Proto by investiční nápady měly být realizovány maximálně do dvou obchodních dní po publikování newsletteru. Pokud by investiční nápad vedl jakýmkoliv způsobem k narušení trhu, bude vydáno další upozornění. Zdůrazňujeme, že BreakoutTrader a jeho vydavatel odmítají jakoukoliv formu kompenzace za zmínění vybraných společností. Publikace nemůže být dále zveřejněna částečně ani celá bez souhlasu Achima Mautze. V případě porušení může být předplatné okamžitě ukončeno bez nároku na kompenzaci nehledě na délku předplatného.

27 Vydavatel: Achim Mautz BreakoutTrader je iniciativou Ratgeber Geld (

Čínský internetový gigant se probudil ze spánku a nabídl čistý nákupní signál. Je možné upravit stoploss na cenu $102.

Čínský internetový gigant se probudil ze spánku a nabídl čistý nákupní signál. Je možné upravit stoploss na cenu $102. STRATEGIE: Nákup proražení Čínský internetový gigant se probudil ze spánku a nabídl čistý nákupní signál. Je možné upravit stoploss na cenu $102. STRATEGIE: Nákup proražení Nákupní signál nepřišel a nastavení

Více

Tento vstup vyšel jako z pohádky, téměř 10% zhodnocení během pár dní, Cena může atakovat hranici až $300.

Tento vstup vyšel jako z pohádky, téměř 10% zhodnocení během pár dní, Cena může atakovat hranici až $300. STRATEGIE: Nákup proražení Tento vstup vyšel jako z pohádky, téměř 10% zhodnocení během pár dní, Cena může atakovat hranici až $300. STRATEGIE: Nákup proražení Velmi dobře trefený obchod, už je možné zavřít

Více

Trh stále neprorazil, ale nastavení vypadá pořad zajímavě a akcii sledujeme.

Trh stále neprorazil, ale nastavení vypadá pořad zajímavě a akcii sledujeme. STRATEGIE: Nákup proražení Trh stále neprorazil, ale nastavení vypadá pořad zajímavě a akcii sledujeme. OTEVŘENA STRATEGIE: Nákup odražení Obchod běží absolutně podle plánu a první profity jsou již na

Více

Signál proběhl podle očekávání a první impluzy ceny pro růst jsou již nyní zjevné. Důležité je hlídat, aby trh neklesl pod minimum posledního týdne.

Signál proběhl podle očekávání a první impluzy ceny pro růst jsou již nyní zjevné. Důležité je hlídat, aby trh neklesl pod minimum posledního týdne. STRATEGIE: Nákup proražení Signál proběhl podle očekávání a první impluzy ceny pro růst jsou již nyní zjevné. Důležité je hlídat, aby trh neklesl pod minimum posledního týdne. STRATEGIE: Nákup proražení

Více

Forex Edge 31. srpna 2016

Forex Edge 31. srpna 2016 a Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

Technická Analýza Aktualizace doporučení obnovení nákupního doporučení long.

Technická Analýza Aktualizace doporučení obnovení nákupního doporučení long. Fio banka, a.s. Fio Technická Analýza Alcoa 24.10.2011 Aktualizace doporučení obnovení nákupního doporučení long. Vývoj akcií Alcoa (AA) v rámci minulého doporučení došel bohužel dále než měl a došlo na

Více

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY 2016 1 2 3 4 5 6 7 11/11 05/12 11/12 05/13 11/13 05/14. Charakteristika produktu

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY 2016 1 2 3 4 5 6 7 11/11 05/12 11/12 05/13 11/13 05/14. Charakteristika produktu CLEAN ENERGY 2016 Výnos je odvozen od vývoje dynamicky spravovaného indexu odvozeného od vývoje akcií 14 vybraných společností působících v oblasti energetiky a souvisejících technologií. Produkt se 100%

Více

Doba Kapitálová Kategorie trvání ochrana rizika 102 % Vývoj měn vůči EUR od počátku pojištění ( ) EUR / BRL brazilský real

Doba Kapitálová Kategorie trvání ochrana rizika 102 % Vývoj měn vůči EUR od počátku pojištění ( ) EUR / BRL brazilský real TIMBI 2015/2017 Produkt jednorázového investičního životního pojištění, který investuje do cenného papíru s kapitálovou ochranou vložené investice. Výnos je odvozen z výkonnosti pěti měn zemí TIMBI vůči

Více

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY 2016 1 2 3 4 5 6 7 11/11 05/12 11/12 05/13 11/13 05/14 11/14. Allianz ENERGYinvest. Charakteristika produktu

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY 2016 1 2 3 4 5 6 7 11/11 05/12 11/12 05/13 11/13 05/14 11/14. Allianz ENERGYinvest. Charakteristika produktu CLEAN ENERGY 2016 Produkt jednorázového investičního životního pojištění, který investuje do cenného papíru s kapitálovou ochranou vložené investice. Výnos je odvozen od vývoje dynamicky spravovaného indexu

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX se stále pohybuje v sideway (1080 1280). Nyní je zajímavá situace tím, že nedošlo při posledním poklesu k překonání 200 denního klouzavého průměru.

Více

Technická Analýza. člá. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. člá. Fio banka, a.s. Technická Analýza člá Fio banka, a.s. S&P 500: Rezistencí bylo pásmo 1200-1230 bodů, ze kterého se dala očekávat korekce. Jak bylo zmiňováno v minulém vydání TA, tak došlo k dalšímu testování EMA200, které

Více

Společnost LYNX připravila pro své klienty a další zájemce o obchodování komoditních spreadů. Komoditní newsletter, který bude rozesílán měsíčně.

Společnost LYNX připravila pro své klienty a další zájemce o obchodování komoditních spreadů. Komoditní newsletter, který bude rozesílán měsíčně. a Duben 2017 Společnost LYNX připravila pro své klienty a další zájemce o obchodování komoditních spreadů. Komoditní newsletter, který bude rozesílán měsíčně. Cílem newsletteru je poukázat na potenciálně

Více

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY CLEAN ENERGY 2016 Produkt jednorázového investičního životního pojištění, který investuje do cenného papíru s kapitálovou ochranou vložené investice. Výnos je odvozen od vývoje dynamicky spravovaného indexu

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX se stále pohybuje v sideway (1080 1280). Nyní se indexu nepodařilo prorazit rezistenci. Ale také nedošlo při posledním poklesu k překonání 200

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 se dostal na rezistenci 1220 bodů Ještě zůstává v platnosti možnost odražení a korekce indexu, i když již mírný přesah probíhá. Pokud by index dále

Více

Přehled doporučení. Shrnutí 16.7.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz

Přehled doporučení. Shrnutí 16.7.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 16.7.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. Stříbro: short @ 133, cíl @ 1235, stop-loss 1325, spekulace na zvrat krátkodobého trendu Doporučujeme

Více

Technická Analýza. Analýza společnosti Ford. Fio, burzovní společnost, a.s. Fio, burzovní společnost, a.s.

Technická Analýza. Analýza společnosti Ford. Fio, burzovní společnost, a.s. Fio, burzovní společnost, a.s. Fio Technická Analýza Analýza společnosti Ford 10.06.2008 Ukončení doporučení krátké pozice: Vývoj kurzu akcií Ford naplnil očekávání. Hodnota akcií se prudce propadla o cca 25% a dostala se na 1. support

Více

Novinky v Patria Direct

Novinky v Patria Direct Novinky v Patria Direct Praha, 28. listopadu 2012 Petr Žabža Patria Direct, člen skupiny KBC group. Patria Direct, a.s., Jungmannova 24, 110 00 Praha 1, tel.: +420 221 424 240, fax: +420 221 424 179, e

Více

Přehled doporučení. Shrnutí 17.12.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz

Přehled doporučení. Shrnutí 17.12.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 17.12.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. Koruna k euru: short @ 26,3. Cíl @ 28, stop-loss @ 26,15. Změnit stop-loss při překročení 26,55/26,5,

Více

Přehled doporučení. Shrnutí Luboš Mokráš tel.: ,

Přehled doporučení. Shrnutí Luboš Mokráš tel.: , Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 18.2.28 Přehled doporučení Aktuální doporučení: Potenciální doporučení na týden: 1. CZK vs. EUR short: signál od RSI. Cíl @ 27,3. Stop-loss 2% pod

Více

Diskontní certifikáty

Diskontní certifikáty V následujícím přehledu najdete aktuálně nakoupené produkty, kromě otevřených podílových fondů, na hlavní investiční platformě OCCAM CONSULT. Jsou seřazeny do skupin dle svých vlastností a investičních

Více

TOP 10 ETF PORTFOLIÍ

TOP 10 ETF PORTFOLIÍ kapitoly TOP 10 PORTFOLIÍ která by neměla uniknout žádnému investorovi elektronická publikace 2015 1 Pár slov úvodem Pár slov úvodem Investování a obchodování na kapitálových trzích se věnuje již od roku

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Připraven testovat rezistenci? EUR/USD se pohybuje do boku pod rezistencí. Na zvrácení

Více

Přehled doporučení. Shrnutí Luboš Mokráš tel.: ,

Přehled doporučení. Shrnutí Luboš Mokráš tel.: , Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 3.9.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. Dolar vůči jenu: long @ 115,83, cíl @ 119,, stop-loss @ 114,. Signál od MACD podpořený dalšími

Více

Instrument Směr Open Datum otevření cíl Stop-loss P/L (%) Stav Olovo long ,32% Po dosažení 3000 změněn stoploss

Instrument Směr Open Datum otevření cíl Stop-loss P/L (%) Stav Olovo long ,32% Po dosažení 3000 změněn stoploss Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 11.2.28 Přehled doporučení Aktuální doporučení: Potenciální doporučení na týden: 1. vs. EUR long @ 1,428, cíl @ 1,386, stop-loss @ 1,435. Změnit

Více

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY 2016 1 2 3 4 5 6 7 85 11/11 02/12 05/12 08/12 11/12 02/13 05/13 08/13 11/13 CLEAN ENERGY 2016

Kategorie rizika a výnosu CLEAN ENERGY 2016 1 2 3 4 5 6 7 85 11/11 02/12 05/12 08/12 11/12 02/13 05/13 08/13 11/13 CLEAN ENERGY 2016 CLEAN ENERGY 2016 Výnos je odvozen od vývoje dynamicky spravovaného indexu odvozeného od vývoje akcií 14 vybraných společností působících v oblasti energetiky a souvisejících technologií. Produkt se 100%

Více

long 97,00 22.6.2007 99,6 96,8 0,06% Držet

long 97,00 22.6.2007 99,6 96,8 0,06% Držet Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 25.6.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. 1-letý EUR Reuters benchmark: spekulace na korekci long @ 97,, cíl @ 99,6, stop-loss 96,8, otevřeno

Více

Technická Analýza. Fio, burzovní společnost, a.s.

Technická Analýza. Fio, burzovní společnost, a.s. Technická Analýza Fio, burzovní společnost, a.s. S&P 500: Hranice 50% fibo retracement předchozího poklesu byla již pokořena o více bodů než by bvlo zdrávo. Nicméně přesný odraz od 50% fibo není nutný

Více

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 12/2011

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 12/2011 Technická Analýza. c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 aktuálně lehce přešlapuje pod klesající trendovou linkou. Pro další růst je rozhodující překonání 1270 bodové hranice. Pokud by se tak nestalo, tak

Více

Vývoj portfolia v mandátu Fichtner s.r.o.

Vývoj portfolia v mandátu Fichtner s.r.o. Vývoj portfolia v mandátu Fichtner s.r.o. 30000 00 25000 00 20000 00 1.1 Vývoj portfolia Potřebný objem majetku Měsíční renta V normálních časech V těžkých časech Renta z finančního majetku 6000 16824993

Více

Pololetní zpráva standardního otevřeného podílového fondu za období I.-VI. 2014

Pololetní zpráva standardního otevřeného podílového fondu za období I.-VI. 2014 Pololetní zpráva standardního otevřeného podílového fondu za období I.-VI. 2014 (dle ustanovení 238 odst. 1 zákona č. 240/2013 Sb. a 42 odst. 1 písm. b) vyhlášky č. 244/2013 Sb.) Investiční společnost

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Short-term volatility. UR/USD se obchoduje výš. hodinová rezistence je na 1.1416

Více

Představení nové nabídky ING Podílových fondů

Představení nové nabídky ING Podílových fondů Představení nové nabídky ING Podílových fondů Vladimíra Bartejsová, manažerka investičních produktů Praha, 11. října 2016 Agenda dnešního online semináře Představení nové nabídky ING Podílových fondů 1.

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy. SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

short 1, ,6650 1,6350

short 1, ,6650 1,6350 Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 27.8.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. Dolar proti euru: short @ 1,36, cíl @ 1,4, stop-loss @ 1,348. Překonání hladiny 1,36 + signál

Více

Technická Analýza 25.1.2012

Technická Analýza 25.1.2012 Fio Technická Analýza Nokia 25.1.2012 Akcie společnosti Nokia se prozatím stále pohybují do strany. Bohužel jen velmi těsně se po poslední aktualizaci doporučení nepodařilo dosáhnout cílové ceny. Přestože

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA RESEARCH TEAM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Konsoliduje. EUR/USD se nyní pohybuje do boku. Hodinová rezistence se nachází na

Více

Návrh Investičního portfolia

Návrh Investičního portfolia Návrh Investičního portfolia Jan Bohatý vytvořeno: 18. březen Připravil: Ing.Petr Ondroušek PO Investment Dunajská 17 62500 Brno Kontakt: telefon: 603383742 email: petr.ondrousek@poinvestment.cz www.poinvestment.cz

Více

Návrh Investičního portfolia

Návrh Investičního portfolia Návrh Investičního portfolia Jan Bohatý vytvořeno: 29. květen 214 Připravil: Petr Ondroušek PO Investment Dunajská 17 625 Brno Kontakt: telefon: 63383742 email: petr.ondrousek@poinvestment.cz www.poinvestment.cz

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX našel svou podporu okolo úrovně 870 bodů a stále se pohybuje v pásmu 870 965 bodů. Prozatím se nepodařilo překonat hranici okolo 965ti bodů, která

Více

Technická Analýza. Fio, banka, a.s. Fio, banka, a.s. 15/06/10

Technická Analýza. Fio, banka, a.s. Fio, banka, a.s. 15/06/10 Technická Analýza Fio, banka, a.s. Pražský index PX se vrátil do hranic úzkého sideway (1080 1200). Hranice 1300 bodů růst zastavila a došlo ke korekci. Hlavní významnou rezistencí zůstává horní hranice

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzytt SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE Upozornění: Žádná z předkládaných strategií nepředstavuje

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Silný odraz. EUR/USD se odrazil poblíž klíčového supportu na 1.1160 (vzestupná

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Konsoliduje. EUR/USD po prudkém propadu po oznámení výsledku brexitu konsoliduje.

Více

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Silný odraz od 1.0900. EUR/USD prorazil menší rezistenci na 1.0989, což zmírňuje

Více

Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R)

Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R) Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R) Webinář pro klienty Praha, 6.9.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Jednoduché základy S/R Zakreslování S/R do grafu

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Tlačí se výš. EURUSD prolomil rezistenci danou horizontální rezistencí a potvrdil

Více

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Pohyb po vzestupné trendové linii. EUR/USD se stále tlačí výš. Hodinová rezistence

Více

Složení investičních strategií k

Složení investičních strategií k Konzervativní strategie (1) ISIN Měna Podíl Fond Český konzervativní, o.p.f. IAD Investments, správ. spol., a.s. AL0000000007 EUR 95.03% Bankovní vklad Hotovost 4.97% Vyvážená strategie (2) ISIN Měna Podíl

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzt SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si,prosím,upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Krátkodobé oslabení. EUR/USD konsoliduje pod silnou rezistencí na 1.1300 (max 09/11/2017).

Více

Technická Analýza. Fio, burzovní společnost, a.s.

Technická Analýza. Fio, burzovní společnost, a.s. Technická Analýza Fio, burzovní společnost, a.s. S&P 500: Prolomení 50% fibo retracement (1120) je jen o pouhých pár bodů a bez potřebné razance. Zůstává neprolomena i trendová linie na MACD, která drží

Více

Raiffeisen privátní fond dynamický, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s.

Raiffeisen privátní fond dynamický, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2016 1 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2016-30. 06. 2016 Měna: Kč ISIN: CZ0008474350 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Jak mohu splnit svá očekávání

Jak mohu splnit svá očekávání Jak mohu splnit svá očekávání Investiční strategie SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ Každý z nás má své specifické cíle, kterých může prostřednictvím investování dosáhnout. Pro někoho je důležité

Více

Strukturované investiční instrumenty

Strukturované investiční instrumenty Ing. Martin Širůček, Ph.D. Strukturované investiční instrumenty Katedra financí a účetnictví sirucek.martin@svse.cz sirucek@gmail.com strana 2 Základní charakteristika finanční investiční instrumenty slučující

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy. SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Volatilita klesá. EUR/USD se po prudkém propadu po oznámení výsledku brexitu stále

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Krátkodobá konsolidace. EUR/USD se dál zlepšuje a blíží se k rezistenci na 1.1890

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Posiluje. EUR/USD- momentum je i přes konsolidaci stále pozitivní. Hodinová rezistence

Více

Trhy udržely růst, ale pozor na rostoucí výnosy dluhopisů

Trhy udržely růst, ale pozor na rostoucí výnosy dluhopisů Michal Valentík, hlavní investiční stratég ČP INVEST Klíčové události Vývoj finančních trhů Trhy udržely růst, ale pozor na rostoucí výnosy dluhopisů Výnosy amerických státních dluhopisů rostou nad minima

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Znovu míří k supportu na 1.0796. EUR/USD se tlačí výš od supportu na 1.0796 (min

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzt SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Váhá. EUR/USD konsoliduje kolem 1.0600 a zůstává v sestupném kanálu. Technická formace

Více

VÍTÁME ÚČASTNÍKY INVESTIČNÍ KONFERENCE pro SLD OVB PETR KŘEN

VÍTÁME ÚČASTNÍKY INVESTIČNÍ KONFERENCE pro SLD OVB PETR KŘEN 5.10. 2009, hotel Step, Praha VÍTÁME ÚČASTNÍKY INVESTIČNÍ KONFERENCE pro SLD OVB PETR KŘEN rozhodnutí, které vynáší Strana 1 NAŠE PRODUKTY VÝVOJ V ROCE 2009 rozhodnutí, které vynáší Strana 2 REKAPITULACE

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Konsoliduje nad 1.1000. EUR/USD po prudkém propadu po oznámení výsledku brexitu

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Prodej dolaru pokračuje. EUR/USD po prolomení hodinové rezistence na 1.1234 (min

Více

= CZK. Analýza leden 2017 Alibaba Group Long 2. AKTUALIZACE. Potenciál analýzy od vydání = USD/lot Při 10 lotech + 15.

= CZK. Analýza leden 2017 Alibaba Group Long 2. AKTUALIZACE. Potenciál analýzy od vydání = USD/lot Při 10 lotech + 15. Analýza leden 2017 Alibaba Group Long 2. AKTUALIZACE Potenciál analýzy od vydání = +1.546 USD/lot Při 10 lotech + 15.460 USD = 388.726 CZK Robert Černík - analytik info@primstock.cz +420 234 768 018 ANALÝZA

Více

Allianz zajištěné produkty

Allianz zajištěné produkty Allianz zajištěné produkty Výkonnost hlavních indexů Dow Jones Industrial Average 8,14 % /8,14 % NASDAQ Composite 18,67 %/18,67 % PX 50 (Česká republika) 6,80 %/6,80 % DJ Eurostoxx 50 6,94 %/6,94 % Russian

Více

Raiffeisen- TopDividende-Akti. en Fonds. Pololetní zpráva 2010

Raiffeisen- TopDividende-Akti. en Fonds. Pololetní zpráva 2010 Raiffeisen- TopDividende-Akti en Fonds Pololetní zpráva 2010 Obsah Obecné údaje fondu...... 3 Charakteristika fondu... 3 Zvláštní informace... 4 Upozornění na právní aspekty... 4 Údaje o fondu v... 5 Počet

Více

051.WG.V3.28.05.2012. Orientace Ve Webové Platformě

051.WG.V3.28.05.2012. Orientace Ve Webové Platformě 051.WG.V3.28.05.2012 Orientace Ve Webové Platformě OBSAH Následující dokument vás seznámí s podstatnými funkcemi obchodní platformy ONE Web. Přečtěte si ho prosím a neváhejte nás kontaktovat s jakýmikoliv

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Vzestup slábne. EUR/USD oživení oslabilo pod sestupnou trendovou linií na 1.1292.

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy. SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýz EUR / USD Prodejní tlaky slábnou. EUR/USD se přesunul do konsolidační fáze. Během posledního

Více

Analýzy a doporučení

Analýzy a doporučení Fio banka, a.s. Fio Fundamentální analýza společnosti RWE AG Analýzy a doporučení Doporučení: držet Cílová cena: 33,- EUR 22.3.2012 Změna doporučení na DRŽET z KOUPIT K dnešnímu dni měníme naše doporučení

Více

Investiční výhled. Martin Burda, generální ředitel Investiční společnosti ČS Štěpán Mikolášek, hlavní portfolio manažer Investiční společnosti ČS

Investiční výhled. Martin Burda, generální ředitel Investiční společnosti ČS Štěpán Mikolášek, hlavní portfolio manažer Investiční společnosti ČS Investiční výhled Martin Burda, generální ředitel Investiční společnosti ČS Štěpán Mikolášek, hlavní portfolio manažer Investiční společnosti ČS Praha, září 2011 Dluhopisy Trhy zcela odsunuly očekávání

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 se dostal nad rezistenci 1220 bodů. Ještě zůstává v platnosti možnost odražení a korekce indexu, i když již mírný přesah probíhá jako v předchozím

Více

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Prudký pokles. EUR/USD včera po Draghiho vyhlášení prudce klesl a prolomil supporty

Více

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 9/2011

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 9/2011 Technická Analýza. c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 opravdu dotvořil formaci hlavy a ramena s dvojitým pravým ramenem. Cílová cena byla dosažena rychleji, než se dalo očekávat. Nyní se konsoliduje index

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy EUR / USD Býčí momentum slábne. Krátkodobý trend zůstane negativní, pokud se ceny udrží pod

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Pohyb do boku. EUR/USD se obchoduje pod 1,0800. Hodinový support se nachází na na

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Prosím, přečtěte si upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Býčí konsolidace. EUR/USD prolomil silný support daleko na 1.1613 (min 26/07/2017)

Více

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Krátkodobě medvědí. EUR/USD je stále ve střednědobém býčím momentu. Hodinová rezistence

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy EUR / USD Prudký pád. EUR/USD se po výsledku hlasování pro odchod propadlo. Rezistence se

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX našel svou podporu okolo úrovně 840 bodů a stále se pohybuje blízko předchozího pásma 870 965 bodů. Prozatím se nejedná o jednoznačné překonání

Více

TEORETICKÉ PŘEDPOKLADY Garantovaných produktů

TEORETICKÉ PŘEDPOKLADY Garantovaných produktů TEORETICKÉ PŘEDPOKLADY Garantovaných produktů 1 Výnosově -rizikový profil Knockoutprodukty Warrants Výnosová-šance Garantované produkty Dluhopisy Diskontové produkty Airbag Bonus Indexové produkty Akciové

Více

Forex Outlook EURUSD 1.3. 2015

Forex Outlook EURUSD 1.3. 2015 Forex Outlook EURUSD 1.3. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outllooku jsem se zaměřil na trh GBPUSD. Uvedl jsem, že mě budou zajímat především swing long obchody. Pro vstup do longu vnímám

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si,prosím,upozornění v závěru analýzy. EUR / USD Krátkodobé oslabení. EUR/USD - uplatňují se medvědí tlaky. Hodinová rezistence

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 6/2011

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 6/2011 Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 překonal poslední maxima, která byla pod 1350. To je obecně považováno za býčí znamení. Proražení maxim bylo ale falešné a hodnota indexu se vrátila

Více

Raiffeisen privátní fond dynamický, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017

Raiffeisen privátní fond dynamický, otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2017 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2017-30. 06. 2017 Měna: Kč ISIN: CZ0008474350 Jmenovitá hodnota podílového

Více

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKÁ ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzy. SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA

DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA ANALYTICKÝ TÝM DENNÍ TECHNICKA ANALÝZA DISCLAIMER & DISCLOSURES Přečtěte si prosím upozornění v závěru analýzt SMĚR ČASOVÝ HORIZONT STRATEGIE/ POZICE EUR / USD S-TERM GBP / USD S-TERM USD / JPY S-TERM

Více