USNESENÍ. 3. schůze Rady města Česká Kamenice konané dne 29. ledna 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ. 3. schůze Rady města Česká Kamenice konané dne 29. ledna 2013"

Transkript

1 USNESENÍ 3. schůze Rady města Česká Kamenice konané dne 29. ledna /3/RM/ prodej pozemku záměr zastupitelstvu města rozhodnout o zveřejnění záměru města prodat pozemkovou parcelu číslo 704 (zahrada) o výměře 14 m2, katastrální území Líska, zapsaná na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Děčín. 19/3/RM/ prodej pozemku - záměr zastupitelstvu města rozhodnout o zveřejnění záměru města prodat pozemkovou parcelu číslo 792/3 (ostatní plocha) o výměře 22 m 2, katastrální území Dolní Kamenice, zapsaná na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Děčín. 20/3/RM/ prodej pozemku zastupitelstvu města prodat pozemkovou parcelu číslo 631/1 (trvalý travní porost) o výměře 72 m2 v katastrálním území Česká Kamenice do výhradního vlastnictví pana Martina Soukupa, bytem Česká Kamenice, Lipová 807, za kupní cenu ve výši ,-Kč + ost. náklady. 21/3/RM/ pronájem pozemku záměr o zveřejnění záměru města pronajmout pozemkovou parcelu číslo 197/1 (zahrada) o výměře 498 m2, katastrální území Horní Kamenice, zapsaná na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, katastrální pracoviště Děčín. 22/3/RM/ prodej pozemku - záměr zastupitelstvu města nevyhovět žádosti manželů Mgr. Jiřího a Marie Herzlíkových, bytem Dvořákova 51, Česká Kamenice, o odkoupení stavební parcely číslo 95 (zastavěná plocha a nádvoří) o výměře 68 m2 v katastrálním území Česká Kamenice. 23/3/RM/ prodej pozemku - záměr zastupitelstvu města rozhodnout o zveřejnění záměru města prodat část pozemkové parcely číslo 1162/3 (ost. plocha / ost. komunikace) o výměře 167 m2 dle GP č /2012, katastrální území Horní Kamenice, zapsaná na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Děčín.

2 24/3/RM/ prodej pozemku zastupitelstvu města rozhodnout prodat stavební parcelu číslo 184 (zastavěná plocha a nádvoří/zbořeniště) o výměře 237 m 2, v katastrálním území Dolní Kamenice do společného jmění manželů Luďka a Zuzany Frankových, bytem Česká Kamenice, Havlíčkova 17, za kupní cenu ve výši ,-Kč + ostatní náklady. 25/3/RM/ prodej pozemku zastupitelstvu města prodat pozemkovou parcelu číslo 2374/2 (travní porost) o výměře 556 m 2 v katastrálním území Česká Kamenice do společného jmění manželů Rudolfa a Vlasty Koudelových, bytem Česká Kamenice, náměstí Míru 123, za kupní cenu ve výši ,-Kč + ostatní náklady. 26/3/RM/2013/1 - revokace usnesení zastupitelstvu města revokovat usnesení č. II/9 z 12. zasedání zastupitelstva města ze dne , kterým bylo rozhodnuto o prodeji nově vzniklé pozemkové parcely číslo 89/2 (ostatní plocha/nepl. půda) o výměře 260 m2 v katastrálním území Česká Kamenice (dle dosud nevypracovaného GP č /2012) do společného jmění manželů Jana a Jitky Chudobových, bytem Česká Kamenice, Sládkova 572, za kupní cenu ve výši ,- Kč + ostatní náklady. 26/3/RM/2013/2 prodej pozemku zastupitelstvu města rozhodnout o prodeji nově vzniklé pozemkové parcely číslo 89/2 (ostatní plocha / nepl. půda) o výměře 297 m2 v katastrálním území Česká Kamenice (dle dosud nevypracovaného GP č /2012) do společného jmění manželů Jana a Jitky Chudobových, bytem Česká Kamenice, Sládkova 572, za kupní cenu ve výši ,- Kč + ostatní náklady. 27/3/RM/ ukončení nájemní smlouvy ukončení nájemní smlouvy na užívání pozemkové parcely číslo 714/2 v katastrálním území Česká Kamenice číslo 63/2020 uzavřené s panem Karlem Drlíkem, bytem Jílové u Děčína, Mírové nám. 280, dohodou k datu /3/RM/ souhlas vlastníka pozemku se stavbou o vydání souhlasu ke stavbě pergoly na pozemkové parcele číslo 631/1 a pozemkové parcele číslo 2549/1 v katastrálním území Česká Kamenice panu Martinu Soukupovi, bytem Česká Kamenice, Lipová 807, jako podklad pro stavební řízení.

3 29/3/RM/ prodej pozemku zastupitelstvu města prodat pozemkovou parcelu číslo 1856/1 o výměře m2 (ovocný sad) a pozemkovou parcelu číslo 1856/2 (zahrada) o výměře m2 v katastrálním území Česká Kamenice do výhradního vlastnictví společnosti s ručením omezeným VIA, IČ , se sídlem 5. května 527, Česká Kamenice, za kupní cenu ve výši ,-Kč + ostatní náklady. 30/3/RM/ stanovisko ke stavbě DOZP Oleška Kamenice o vydání souhlasu ke stavbě "DOZP Oleška Kamenice - výstavba kuchyně se zázemím" z pohledu města jako vlastníka sousední pozemkové parcely číslo 2485/4, za podmínek uvedených v důvodové zprávě - příloha č /3/RM/ kácení dřevin v ochranném pásmu distribuční energetické soustavy o vydání souhlasu ke vstupu na pozemkovou parcelu číslo 1423/6 v katastrálním území Kerhartice a pozemkovou parcelu číslo 900/8 v katastrálním území Česká Kamenice firmě Šindelář se sídlem Chuděrov 117, Ústí nad Labem, za účelem provedení okleštění či pokácení dřevin zasahujících do ochranného pásma distribuční energetické soustavy za podmínek uvedených v důvodové zprávě - příloha č /3/RM/ stanovisko ke stavbě o vydání souhlasu ke stavbě BYDLENÍ PRO SENIORY na pozemcích města v katastrálním území Dolní Kamenice (seznam pozemků - viz důvodová zpráva) společnosti ARCHATELIER 2000 a.s. se sídlem Ke Kopečku 3374/2, Ústí nad Labem, v zastoupení investora Ing. Bohumila Vilímka, bytem Česká Kamenice, Karolíny Světlé 52, za podmínek uvedených v důvodové zprávě příloha č /3/RM/2013- kácení dřevin nevyhovět žádosti příspěvkové organizace Domov pro seniory a PS Česká Kamenice o vydání souhlasu k pokácení dřevin na pozemkové parcele číslo 1506/2 v katastrálním území Česká Kamenice. 34/3/RM/ posouzení stavu a stanoviště stromu odborný posudek o zdravotním stavu stromu na pozemkové parcele číslo 2512 v katastrálním území Česká Kamenice + vyjádření DI Policie ČR ke stanovišti stromu.

4 35/3/RM/ odsouhlasení zadavatele veřejné zakázky "Energie" informaci o přípravě zadání veřejné zakázky na zajištění služby s názvem "Dodávka provozních energií, zemního plynu a elektrické energie pro město Česká Kamenice". Vypracování podmínek a provedení vyhodnocení VZ dle zákona o veřejných zakázkách ( z. č. 137/2006 Sb.) zajistí firma SEWACO, s. r. o., Brno. 36/3/RM/ smlouva o dílo odložit uzavření smlouvy o dílo s akciovou společností MEGA na zpracování projektové dokumentace pro záměr "Rekultivace skládky Papírna u České Kamenice" z důvodu požadavku změny smluvních podmínek. 37/3/RM/ ukončení nájemního vztahu o ukončení smlouvy o nájmu nebytových prostor v č. p. 818, nám. 28. října, Česká Kamenice, (zdravotní středisko) na základě žádosti nájemce - TRIADENT spol. s r.o. zubní laboratoř, dohodou k /3/RM/ pronájem nebytových prostor o zveřejnění záměru města pronajmout nebytový prostor číslo 12 v č. p. 818, nám. 28. října, Česká Kamenice - zdravotní středisko, o celkové ploše 55,29 m2 za účelem provozování zubní laboratoře. 39/3/RM/ pronájem nebytového prostoru o zveřejnění záměru města pronajmout nebytový prostor v 1. nadzemním podlaží objektu č. p. 818, nám. 28. října, Česká Kamenice - zdravotní středisko, o celkové ploše 15,02 m2 za účelem provozování pedikúry. 40/3/RM/ plynofikace vytápění domu nám. Míru čp. 73 realizaci plynofikace vytápění domu čp. 73, náměstí Míru, České Kamenice, dle zpracované projektové dokumentace. 41/3/RM/2013 vypořádání historického majetku města informaci o postupu vypořádání historického majetku dle návrhu Ing. Fojtíka - příloha č /3/RM/ projekt Rodinné pasy smlouvu o spolupráci na projektu Rodinné pasy se společností Sun Drive Communications s. r. o. se sídlem v Brně s poskytnutím 20% slevy na ubytování a pronájem sportovišť ve sportovní hale s turistickou ubytovnou a vstup na městské koupaliště pro držitele karty "Rodinný pas". Smlouva bude uzavřena na dobu určitou 24 měsíců od jejího podpisu.

5 43/3/RM/ sportovní hala posilovna informaci o postupu zřízení a provozování posilovny a fitness v prostorách sportovní haly. 44/3/RM/ vyřazení nepotřebného majetku vyřazení nefunkčního a opotřebovaného majetku z evidence příspěvkové organizace Domov pro seniory a pečovatelská služba Česká Kamenice dle návrhu likvidační komise v celkové pořizovací hodnotě ,- Kč - příloha č /3/RM/ změna sazebníku změnu sazebníku cen pečovatelských úkonů poskytovaných příspěvkovou organizací Domov pro seniory a pečovatelská služba Česká Kamenice s účinností k příloha č /3/RM/ přijetí daru přijetí sponzorského daru pro příspěvkovou organizaci Domov pro seniory a pečovatelská služba Česká Kamenice od Lékárny u sv. Jakuba s. r. o. se sídlem Janáčkova 206, Česká Kamenice, ve výši ,- Kč. 47/3/RM/2013 zrušení pohotovostní pečovatelské služby o zrušení pohotovostní pečovatelské služby poskytované příspěvkovou organizací Domov pro seniory a pečovatelská služba Česká Kamenice s účinností k /3/RM/ smlouva o spolupráci smlouvu o spolupráci ve hře "Vandrování po Tolštejnském panství" mezi městem Česká Kamenice a MAS Šluknovsko, Mariánská 474, Varnsdorf - příloha č. 7 49/3/RM/ závazné ukazatele závazné ukazatele pro příspěvkové organizace města na rok příloha č /3/RM/ snížení prodejní ceny o snížení prodejní ceny nástěnného kalendáře Česká Kamenice 2013 s účinností k takto: - distributoři 18,50 Kč/1ks včetně DPH - ostatní odběratelé 20,00 Kč/1ks včetně DPH

6 51/3/RM/ zabezpečení areálu Tyršova čp. 35 o pořízení elektronického zabezpečení pro objekty areálu Tyršova čp. 35, Česká Kamenice, dle návrhu 1. Severočeského družstva zdravotně postižených Děčín v pořizovací hodnotě do ,- Kč. 52/3/RM/ personální minimum pro vedoucí úředníky metodický pokyn č. 2/ Personální minimum pro vedoucí úředníky Městského úřadu Česká Kamenice - příloha č /3/RM/ zpráva o vyřizování stížností zprávu o vyřizování stížností městským úřadem za období říjen leden /3/RM/2013/1 - odvolání z funkce Rada města odvolala pana Jaroslava Tichého z funkce ředitele příspěvkové organizace Dům kultury a kino Česká Kamenice k datu 29. ledna /3RM/2013/2 - pověření pověřit paní Dagmar Hlavatou zastupováním ředitele příspěvkové organizace Dům kultury a kino Česká Kamenice s platností od do doby jmenování nového ředitele. 55/3/RM/ "Tour de Feminin" - žádost o technickou a finanční spoluúčast o finanční a technické spoluúčasti města při zajištění XXVI. ročníku mezinárodního etapového cyklistického závodu žen "Tour den Feminin - O cenu Českého Švýcarska" v rozsahu předcházejícího ročníku. 56/3/RM/ směrnice č. 1/2013 k evidenci smluv směrnici č. 1/2013 k evidenci smluv s účinností od příloha č /3/RM/ dodatek ke smlouvě dodatek ke Smlouvě o poskytování služeb systému ONI uzavřené mezi městem Česká Kamenice a NAM system, a.s. Havířov - Prostřední Suchá - příloha č. 17. Bc. Martin Hruška starosta města Ing. Hana Štejnarová místostarostka města

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 13. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 17.06.2014 320/13/RM/2014 - pronájem pozemků Rada města schválila znění a uzavření smlouvy na pronájem pozemkové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 27.11.2017 595/26/RM/2017 Obnova nájemních smluv - záměr I. Rada města rozhodla o zveřejnění

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 15. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 15.7.2014 374/15/RM/2014 - prodej pozemku Rada města navrhuje zastupitelstvu města prodat pozemek parcelní

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 13. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 10. 6. 2015 312/13/RM/2015 Pronájem pozemku - záměr (Zachová Kateřina) Rada města rozhodla o zveřejnění záměru

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 12.12.2016 680/27/RM/2016 Prodej pozemku (H.V. a J.,V. E. a M.) I. Rada města navrhuje

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 3.4.2017 179/8/RM/2017 Pronájem pozemku s předkupním právem - záměr (VF Property, s. r.

Více

Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 16. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 30. července 2013

Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 16. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 30. července 2013 Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 16. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 30. července 2013 392/16/RM/2013 směna pozemků Lesy ČR,s.p. Rada města navrhuje zastupitelstvu města zveřejnit

Více

Usnesení Rady města Česká Kamenice 7. zasedání konané dne 1. února 2011

Usnesení Rady města Česká Kamenice 7. zasedání konané dne 1. února 2011 Usnesení Rady města Česká Kamenice 7. zasedání konané dne 1. února 2011 Usnesení č. 123/2011 pronájem pozemku Rada města rozhodla pronajmout část pozemkové parcely číslo 705/1 o výměře 140 m2 v katastrálním

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 16.9.2019 587/20/RM/2019 Výběr zhotovitele - KODUS výsledek výběrového řízení na zpracovatele

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 2.5.2017 240/10/RM/2017 Prodej pozemků - výstavba domova se zvláštním režimem pro 18

Více

Zastupitelstvo města Česká Kamenice

Zastupitelstvo města Česká Kamenice Zastupitelstvo města Česká Kamenice USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne 3. 6. 2015 56/4/ZM/2015 Zpráva o kontrole usnesení ZM Zastupitelstvo města vzalo na vědomí

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 18. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 21.8.2017 420/18/RM/2017 Pronájem pozemku (M. R a M.) pronajmout část pozemku p. č. 412/1

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 16.5.2016 299/11/RM/2016 Prodej pozemku - záměr o zveřejnění záměru města prodat pozemek

Více

USNESENÍ. 8. schůze Rady města Česká Kamenice konané dne 9.4.2013

USNESENÍ. 8. schůze Rady města Česká Kamenice konané dne 9.4.2013 USNESENÍ 8. schůze Rady města Česká Kamenice konané dne 9.4.2013 160/8/RM/2013 - účetní závěrka Rada města schválila účetní závěrku příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a gymnázium Česká

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 3.10.2016 546/22/RM/2016 Revokace usnesení ZM I. Rada města navrhuje zastupitelstvu města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.9.2018 596/19/RM/2018 Stanovisko ke stavbě - stavební úpravy bytového domu vydat souhlas

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 18.3.2019 183/6/RM/2019 Ukončení nájemní smlouvy (S. H.) ukončení nájemní smlouvy na užívání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 13.6.2016 366/14/RM/2016 Prodej pozemku - záměr (Š. A.) I. Rada města navrhuje zastupitelstvu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 23.4.2018 260/9/RM/2018 Pronájem pozemku (F. + L. K.) pronajmout část pozemku p. č. 26/1

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 4.4.2016 213/7/RM/2016 Pronájem pozemku - záměr o zveřejnění záměru města pronajmout

Více

Zastupitelstvo města Česká Kamenice PŘEHLED USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Česká Kamenice PŘEHLED USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne Zastupitelstvo města Česká Kamenice PŘEHLED USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne 16. 3. 2016 142/8/ZM/2016 Složení slibu člena Zastupitelstva města Česká Kamenice

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 6. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 18.03.2014 128/6/RM/2014 - ukončení nájemní smlouvy Rada města vzala na vědomí ukončení nájemní smlouvy č.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 5.2.2018 53/3/RM/2018 Pronájem pozemku (manželé P.) pronajmout část pozemku p. č. 1251/2

Více

Rada města Česká Kamenice

Rada města Česká Kamenice Rada města Česká Kamenice USNESENÍ z 25. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 26.11.2014 604/25/RM/2014 - dohoda o ukončení smlouvy o výpůjčce Rada města schválila znění a uzavření dohody

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 2.9.2019 564/19/RM/2019 Prodej pozemku - záměr (P. V. a J.) zastupitelstvu města rozhodnout

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 11 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 2.12.2015 597/25/RM/2015 Revokace usnesení č. 104/6/ZM/2015 prodej pozemků - výstavba

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 27.6.2016 396/15/RM/2016 Souhlas zřizovatele zařazení projektových záměrů příspěvkové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 30.9.2019 605/21/RM/2019 Směna pozemků - záměr (SPÚ ČR) zastupitelstvu města rozhodnout

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 18. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 19.8.2019 539/18/RM/2019 Pronájem pozemku (L. V.) pronajmout část pozemku p. č. 1273/1

Více

Usnesení Rady města Česká Kamenice 8. zasedání konané dne 9. května 2012

Usnesení Rady města Česká Kamenice 8. zasedání konané dne 9. května 2012 Usnesení Rady města Česká Kamenice 8. zasedání konané dne 9. května 2012 Usnesení č. 214/2012 pronájem pozemku Rada města rozhodla pronajmout část pozemkové parcely číslo 2494 o výměře 60 m2 v katastrálním

Více

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 13.5.2019 319/11/RM/2019 Žádost o prodej pozemku (Š. K. a B.) zastupitelstvu města nevyhovět

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 2.5.2016 266/9/RM/2016 Ukončení nájemní smlouvy č. 041/2009 I. Rada města vzala

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 20.1.2016 16/2/RM/2016 Výpověď z nájemní smlouvy č. 72/2020 o ukončení nájemní smlouvy

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne 28.11. 2018 31/2/ZM/2018 Určení ověřovatelů a zapisovatelky zápisu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne 19.12.2018 60/3/ZM/2018 Určení ověřovatelů a zapisovatelky zápisu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Česká Kamenice, které se konalo dne 8.3.2018 134/19/ZM/2018 Návrh programu 19. zasedání ZM program

Více

Usnesení Rady města Česká Kamenice 20. zasedání dne 23. srpna 2011

Usnesení Rady města Česká Kamenice 20. zasedání dne 23. srpna 2011 Usnesení Rady města Česká Kamenice 20. zasedání dne 23. srpna 2011 Usnesení č. 495/2011 prodej pozemku záměr pozemkovou parcelu číslo 549/1 o výměře 762 m 2 v katastrálním území Líska. Usnesení č. 496/2011

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Informace o přijatých usneseních z 53. schůze Rady města Šluknov konané dne 16. července 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 53. schůze Rady města Šluknov konané dne 16. července 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 17.12.2018 819/26/RM/2018 Majetkoprávní vypořádání pozemků - záměr (Lesy ČR, s.p.) o

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních ze 117. schůze Rady města Šluknov konané dne 29. října 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 25. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 14.11.2016 618/25/RM/2016 Ukončení nájemní smlouvy č. 1/2013/RÚ o ukončení nájemní smlouvy

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 5.3.2018 118/5/RM/2018 Pronájem pozemku - záměr (B. J.) o zveřejnění záměru pronajmout

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů. Informace o přijatých USNESENÍCH z 24. schůze RADY MĚSTA JIŘÍKOVA konané dne 17. června 2019

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 17.10.2016 567/23/RM/2016 Pronájem pozemku - záměr (M. J.) o zveřejnění záměru

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 16.12.2015

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 16.12.2015 Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 16.12.2015 176/8/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu ze 7. zasedání ZMě. 177/8/15. ZMě schvaluje program 8. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních ze 105. schůze Rady města Šluknov konané dne 26. května 2014 v kanceláři starostky Program jednání: ORŽP OSM

Informace o přijatých usneseních ze 105. schůze Rady města Šluknov konané dne 26. května 2014 v kanceláři starostky Program jednání: ORŽP OSM Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 č. RM 154/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. uděluje Městskému kulturnímu středisku v Kynšperku nad Ohří, příspěvkové organizaci

Více

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov

Informace o usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 1.4.2019 210/7/RM/2019 Ukončení nájemní smlouvy č. 34/2008 (N. J.) ukončení nájemní smlouvy

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

IČ /1, 2394/1, 3535/5, 3584/5, , 874/8, PSČ

IČ /1, 2394/1, 3535/5, 3584/5, , 874/8, PSČ č. 1094 Rada města schvaluje poskytnutí slevy z nájmu v domě čp. 2084-2086 na Semanínské ulici v České Třebové v bytech v pátém nadzemním podlaží bez výtahu ve výši 5%. Sleva bude uplatněna od nájmu za

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 11.12.2017 629/27/RM/2017 Ukončení nájemní smlouvy (Ing. K. J.) o ukončení nájemní smlouvy

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 18.2.2019 113/4/RM/2019 Smlouva o dílo - restaurování rytíře Rolanda uzavření smlouvy

Více

Informace o přijatých usneseních ze 110. schůze Rady města Šluknov konané dne 25. července 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 110. schůze Rady města Šluknov konané dne 25. července 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 23.1.2017 27/2/RM/2017 Zřízení služebnosti inž. sítě (GasNet s.r.o.) uzavření smlouvy

Více

2. Odbor kultury (OK) 2.1 Zámecký ples podání informací

2. Odbor kultury (OK) 2.1 Zámecký ples podání informací Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 13. 3. 2017 Podmínky vyhledání nejvhodnějšího nájemce na byt č. 638/9, Dukelská ul. (mat. č. 96/2017) Usnesení č. 96/2017 vyhlášení výběrového řízení

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května

Více

1. 2. 2.1 2165/48, 120 00 2, IČ

1. 2. 2.1 2165/48, 120 00 2, IČ Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

Usnesení z 13. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 13. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 13. schůze Rady města Bechyně konané dne 6. 6. 2012 (usnesení č. 192-208) USNESENÍ č. 192/13-12 R vypovědět manželům xxx xxxxxxxxx, nar. xxxxxxxxx, a xxxxxxx xxxxxxxxx, nar. xxxxxxxx, oběma

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.4.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2017 Občanská komise zápis ze zasedání občanské komise ze dne 20. 3. 2017. 2/9/RM/2017

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

uzavírán dodatek k NS vždy na 1 rok, III. Usnesení č. 1373/2012

uzavírán dodatek k NS vždy na 1 rok, III. Usnesení č. 1373/2012 z 85. schůze Rady města Rumburk, konané dne 18. října 2012 1. Schválení programu Usnesení č. 1368/2012 Rada města Rumburka projednala a schválila doplněný program 85. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Informace o přijatých usneseních ze 42. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. března 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 42. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. března 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení č. 4/10Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého. 8. zasedání s tím, že námitka již byla vypořádána.

Usnesení č. 4/10Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého. 8. zasedání s tím, že námitka již byla vypořádána. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 1. 10. 2018 Poskytnutí finančního daru pí Benáková (mat. č. 306/2018) Usnesení č. 314/2018 poskytnutí finančního daru ve výši 1.500 Kč za spolupráci

Více

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

6. Projednání návrhu rozpočtového opatření č. 10 v roce 2015 Usnesení č. 4/07Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové

6. Projednání návrhu rozpočtového opatření č. 10 v roce 2015 Usnesení č. 4/07Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Pozvánka na 36. schůzi rady městského obvodu konanou dne

Pozvánka na 36. schůzi rady městského obvodu konanou dne na 36. schůzi rady městského obvodu konanou dne 12.05.2016 Místo konání: zasedací místnost č. 138 Začátek jednání: 09:00 hodin Aktualizovaný seznam materiálů: 01/VED/01 Návrh na uzavření dohod o převodu

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově UR01/39/2016 Schválení programu 39. schůze Rady města Uničova program 39.

Více

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 1) Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a zvolilo: a) zvolit ověřovatele zápisu ve

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015

Informace o přijatých usneseních. ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 ze 17. schůze Rady města Rumburk, konané dne 30. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 245/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 17. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

b) postoupení pohledávky váznoucí na bytu č. 16, Na Valech 200, Rumburk 1, ve výši 1.411,- Kč za cenu min. 1.411,-Kč,

b) postoupení pohledávky váznoucí na bytu č. 16, Na Valech 200, Rumburk 1, ve výši 1.411,- Kč za cenu min. 1.411,-Kč, z 15. schůze Rady města Rumburk, konané dne 9. dubna 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 215/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 15. schůze rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více