Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2012"

Transkript

1 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 8.1l na základě zákona Č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání celků a dobrovolných svazků obcí. hospodaření územních samosprávných Přezkoumání proběhlo na Obecním úřadě Vortová č.p. 95, Vortová Přezkoumání vykonaly: kontrolor pověřený řízením přezkoumání: kontroloři: Helena Lacušová Eva Baťková Zástupci obce: Ladislav Šmahel - starosta obce Ing. Hana Vašková - účetní obce Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: , 535, Mobil: ffi2038

2 Předmětem přezkoumání hospodaření bylo v souladu s 2 zákona Č. 420/2004 Sb.: plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků, finanční operace, týkající se tvorby a použití peněžních fondů, náklady a výnosy podnikatelské činnosti územního celku, peněžní operace, týkající se sdružených prostředků a cizích zdrojů, hospodaření a nakládání s prostředky poskytnutými z árodního fondu a s dalšími prostředky ze zahraničí poskytnutými na základě mezinárodních smluv, vyúčtování a vypořádání finančních vztahů ke státnímu rozpočtu, k rozpočtům krajů, k rozpočtům obcí, kjiným rozpočtům, ke státním fondům a k dalším osobám, nakládání a hospodaření s majetkem ve vlastnictví územního celku a s majetkem státu, s nímž hospodaří územní celek, zadávání a uskutečňování veřejných zakázek, stav pohledávek a závazků a nakládání s nimi, ručení za závazky fyzických a právnických osob, zastavování movitých a nemovitých věcí ve prospěch třetích osob, zřizování věcných břemen k majetku územního celku, účetnictví vedené územním celkem. Předmět přezkoumání hospodaření byl ověřen z hlediska: dodržování povinností stanovených zvláštními právními předpisy, zejména předpisy o finančním hospodaření územních celků, o hospodaření s jejich majetkem, o účetnictví a o odměňování, souladu hospodaření s finančními prostředky ve srovnání s rozpočtem, dodržení účelu poskytnuté dotace nebo návratné finanční výpomoci a podmínek jejich použití, věcné a formální správnosti dokladů o přezkoumávaných operacích. V souladu s 6 odst. 3 písmo b) zákona č. 420/2004 Sb. bylo přezkoumání hospodaření uskutečněno výběrovým způsobem dle předmětu a obsahu přezkoumání. Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: J26530, 535, Mobi:

3 A. Přezkoumané písemnosti Při přezkoumání hospodaření obce Vortová byly přezkoumány následující písemnosti: Druh písemnosti Popis písemnosti Návrh rozpočtu Návrh rozpočtu na rok 2012 vyvěšen i způsobem umožňujícím dálkový přístup Rozpočtová opatření RO Č. 1 - schváleno ZO dne zavedeno do výkazu FIN k RO Č. 2 - schváleno ZO dne RO Č. 3 - schváleno ZO dne RO Č. 4 - schváleno ZO dne RO Č. 5 - schváleno ZO dne prodej auta RO Č. 6 - schváleno ZO dne volby RO Č. 7 - schváleno ZO dne úprava dle čerpání Rozpočtový výhled Rozpočtový výhled na roky Schválený rozpočet Rozpočet na rok 2012 byl schválen usnesením zastupitelstva obce ze dne jako vyrovnaný. Do výkazu FIN 2-12 M byl zaveden položkově ve schválené výši. Závěrečný účet Závěrečný účet obce Vortová včetně zprávy o přezkumu hospodaření byl schválen v ZO dne s výrokem bez výhrad Vyvěšen byl včetně zprávy o přezkoumání hospodaření i způsobem umožňujícím dálkový přístup Bankovní výpis Bankovní výpis es č. účtu ze dne Č. 96 a bankovní výpis Raiffeisen Č. účtu /7950 a Č. účtu / oba ze dne (VÝPisychodí jednou za rok při připsání úroků) - stavy na účtech souhlasí na stav v rozvaze ke dni Bankovní výpis ze dne pod pořadovým Č. 97 je zaúčtován dokladem Č. 97 až v 10 měsíci 2012 Dohoda o hmotné ze dne , pokladní a účetní obce odpovědnosti Evidence poplatků na místní poplatek ze psů a za odpady, předpis pohledávky ze psů a za odpady dokladem Č. 1 ze dne (odpady ve výši ,- Kč a pes 2000,- Kč) Faktura Faktury došlé placené u bankovních výpisů za období 8-9/2012 v Č. řadě Faktury vydané Č. 1 - Ekokom a 4 - Lesní družstvo obcí Inventurní soupis majetku a Inventarizační zpráva za rok 2012 ze dne 3l závazků Plán inventur včetně jmenování IK na rok 2012 ze dne Směrnice o inventarizaci proškolení lk ze dne Inventurní soupisy k zahájení inventarizace a ukončení Kniha došlých faktur vedena ručně v knize závazků v číselné řadě Kniha odeslaných faktur vedena ručně v knize pohledávek v číselné řadě 1-4 Odměňování členů počet obyvatel dle sdělení obce cca 255, počet zastupitelů 7, Komenského náměstí 125, PardubK:e, Tel.: , 535, Mlbit:

4 zastupitelstva neuvolněné funkce zastupitelů, odměny vypláceny v souladu s právním předpisem, mzdové listy zastupitelů Pokladní doklad za období 7-9/2012, v číselné řadě příjmů PPD 30-43, výdajů VPD Pokladní kniha (deník) za období 7-9/2012, zůstatek pokladní hotovosti ve výši ,- Kč souhlasí na stav v účetnictví dle výkazu FIN 2-12 Mk na položce 5182 Pří1oharozvahy k , k Rozvaha k , k Učetní doklad účetní doklady v číselné řadě 79-96, , Výkaz pro hodnocení plnění K a k 3l , k rozpočtu Výkaz zisku a ztráty k , k Dohody o provedení práce ze dne úklidové práce, práce v obecním lese, kronikářské práce, údržba va, knihovnické práce, roznos informačních letáků ze dne sekání na hřišti, úklidové práce, údržba va, práce v obecním lese Smlouvy a další materiály k dotace na zajištění voleb do krajských zastupitelstev a 1/3 přijatým účelovým dotacím Senátu ve výši ,. Kč, příjem zaúčtován na položce 4111 včetně úpravy rozpočtu, celkem vyčerpáno 15975,- kč, vratka nedočerpané dotace ve výši 17025,- Kč vrácena na účet Pardubického kraje dne Smlouvy a další materiály k ze dne z rozpočtu kraje na pořízení požární techniky přijatým účelovým dotacím pro SDR ve výši ,- (nejvýše 70% skutečných nákladů), vyúčtování do , vyúčtování předloženo ze dne , příjem zaúčtován na 4222 včetně úpravy rozpočtubez nedostatků (procentní podíl dotace 66,66%, podíl obec 33,34%) Vnitřní předpis a směrnice směrnice pro časové rozlišování, o opravných položkách, o podrozvaze,, o evidenci majetku, zásady vedení účetnictví, k finanční kontrole, pro schvalování hospodářských operací a pro oběh účetních dokladů, odpisový plán, o inventarizaci, pro poskytování a účtování cestovních náhrad Zápisy z jednání za ze dne včetně usnesení - schválený rozpočet na zastupitelstva včetně rok 2012 usnesení za ze dne včetně usnesení - odměny zastupitelům beze změn za ze dne včetně usnesení - schválení inventarizace za rok 2011 za ze dne včetně usnesení za ze dne včetně usnesení za ze dne včetně usnesení - schválení Ra č. 1 za ze dne včetně usnesení - schválení závěrečného účtu, no č.2 za ze dne včetně usnesení schválení prodeje pozemků za ze dne včetně usnesení - Ra č. 3 za ze dne včetně usnesení - Ra č. 4 za ze dne ,1.11., Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: , 535, MobiI:

5 Obecně závazná vyhláška OZV Č o místním poplatku za užívání veřejného prostranství OZV Č o místním poplatku ze vstupného OZV Č. 2/ o místním poplatku ze psů OZV Č. 1/ o místním poplatku za odpady (dodatek) dle výkazu FIN 2-12 M k položky 1340, 1341, 1343, 1344 Přiznání k dani z při] mu k (předáno na FU ) Zápisy z kontrolního a KV - ze dne kontrola usnesení Č z roku 2011 finančního výboru ze dne kontrola činnosti ostatních výborů a komisí ze dne kontrola usnesení Č , rozpočtové opatření ze dne 1].] rozpočtová změna Č FV - ze dne , kontrola pokladny, ze dne rozpočtové opatření Č. 1, ze dne kontrola pokladny, rozpočtové opatření Č. 2., ze dne rozpočtové opatření Č. 3. ze dne kontrola pokladny, rozpočtové opatření Č. 4, ze dne rozpočtové opatření Č. 5, ze dne kontrola pokladny, RO Č. 6, ze dne návrh rozpočtu na rok 2013, ze dne rozpočet, RO Č. 7, vyhlášky B. Zjištění ze závěrečného přezkoumání Při přezkoumání hospodaření obce Vortová byly zjištěny následující méně závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon Č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Vyhláška č Sb., o inventarizaci majetku a závazků 7 odst. 2 - Skutečný stav nebyl při dokladové inventuře ověřen podle inventarizačních evidencí., Stav účtu 403 nebyl ověřen na sestavu z evidence majetku. Na tomto účtu je nesprávně evidována neinvestiční dotace ve výši ,- Kč. 7 odst. 2 - Skutečný stav nebyl při dokladové inventuře ověřen podle inventarizačních evidencí., Nebyla doložena sestava evidence oprávek u účtu 081. Komenského náměstí Pardubice. Tel.: , 535, Mobi:

6 C. Závěr I. Plnění opatření k odstranění nedostatků zjištěných a) při přezkoumání hospodaření územního celku za předchozí roky byly zjištěny následující méně závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon Č Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů Směrnice - Vnitřni předpis a směrnice (napraveno), Kontrolou předložených směrnic bylo zjištěno, že je třeba tyto aktualizovat v souladu s platnými předpisy. - (splněno dne: ) - Ke kontrole byly předloženy aktualizované směrnice včetně nové směrnice o inventarizaci a odpisovém plánu. b) při dílčím přezkoumání nebyly zjištěny chyby a nedostatky. D. Při přezkoumání hospodaření obce Vortová za rok 2012 Byly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky ( 10 odst. 3 písmo b) zákona č. 420/2004 sb.): Předmět: Zákon č Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Vyhláška č. 270/2010 Sb., o inventarizaci majetku a závazků 7 odst. 2 - Skutečný stav nebyl při dokladové inventuře ověřen podle inventarizačních evidencí., Nebyla doložena sestava evidence oprávek u účtu odst. 2 - Skutečný stav nebyl při dokladové inventuře ověřen podle inventarizačních evidencí., Stav účtu 403 nebyl ověřen na sestavu z evidence majetku. Na tomto účtu je nesprávně evidována neinvestiční dotace ve výši ,- Kč. Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: , 535, Mobil:

7 '00'0 ill. Při přezkoumání hospodaření obce Vortová za rok 2012 euvádí se zjištěna rizika dle 10 odst. 4 písmo a) zákona č. 420/2004 Sb. IV. Při přezkoumání hospodaření obce Vortová za rok 2012 Byly zjištěny dle 10 odst. 4 písmo b) následující ukazatele: a) podíl pohledávek na rozpočtu územního celku 15,78 % b) podíl závazků na rozpočtu územního celku 1,18 % c) podíl zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku 0% Ve Vortové dne Podpisy kontrolorů: Jméno Helena Lacušová / Podpis ~Q~~- Eva Baťková kontrolor pověřený řízením přezkoumání V kontrolovaném období územní celek dle prohlášení statutárního zástupce nehospodařil s majetkem státu, neručil za závazky jiných osob, neuzavřel kupní, směnnou, darovací, nájemní, zástavní smlouvu týkající se nemovitého majetku, smlouvu o zřízení věcného břemene, smlouvu o úvěru, nepořídil ani neprodal akcie, cenné papíry, nebo obligace. S obsahem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová o počtu 8 stran byl seznámen a jeho stejnopis číslo 1 obdržel Komenského náměstí 125, Pcrdlbice, Tel.: , 535, MobiI: ffi2038

8 Ladislav Šmahel dne OBEC VORTOvA starosta obce Rozdělovník : Stejnopis Počet výtisků Předáno Převzal 1 1 Vortová Ladislav Šmahel 2 1 Pardubický kraj Eva Baťková Poznámky: V této zprávě jsou zapracovány výsledky uvedené v zápisu o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření i výsledky konečného dílčího přezkoumání hospodaření územního celku. Zápis nevylučuje další kontrolní zjištění jiných kontrolních orgánů. Všechny zapůjčené dokumenty byly územnímu celku vráceny. Tato zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření je zároveň návrhem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření a konečným zněním zprávy se stává v případě, že územní celek nevyužije možnosti podat písemné stanovisko dle 6 odst. 3 písmo I zákona č. 420/2004 Sb. Stanovisko se doručuje kontrolorovi pověřenému řízením přezkoumání. Územní celekje ve smyslu ustanovení 13 odst. 1 písmo b) zákona č. 420/2004 Sb., povinen přijmout opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených v této zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření a podat o tom písemnou informaci příslušnému přezkoumávajícímu orgánu (Pardubický kraj ), a to nejpozději do 15 dnů po projednání této zprávy. Územní celek je dále ve smyslu ustanovení 13 odst. 2 zákona č. 420/2004 Sb., povinen v informacích podle ustanovení 13 odst. 1 písmo b) téhož zákona uvést lhůtu, ve které podá příslušnému přezkoumávajícímu orgánu písemnou zprávu o plnění přijatých opatření a v této lhůtě příslušnému přezkoumávajícímu orgánu uvedenou zprávu zaslat. Za nesplnění těchto povinností lze uložit územnímu celku dle ustanovení 14 písmo f), g), h) zákona č. 420/2004 Sb., pořádkové pokuty až do výše Kč v jednom případě. Komenského náměstí 125,53211 Pardubice, Tel.: , 535, Mobi:

Závěrečný účet Svazku obcí Studnice, Hamry, Vortová za rok 2011

Závěrečný účet Svazku obcí Studnice, Hamry, Vortová za rok 2011 Závěrečný účet Svazku obcí Studnice, Hamry, Vortová za rok 2011 Upravený rozpočet Skutečnost Příjmy v tis. 35618,0 35568,4 Výdaje v tis. 35618,0 25178,6 Přebytek v tis. 10389,8 Běžné výdaje v tis. 49,0

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 se uskutečnilo ve dnech: 11.1.2013 11.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011 / PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: 00274445 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24.1.2012 na základě zákona Č. 420/2004

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: - 2.10.2012 14.2.2013 na základě zákona č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012 Přezkoumání 7.1.2013-22.5.2013 se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013 se uskutečnilo ve dnech: 17.2.20\4 na základě zákona č. 42012004 Sb., o přezkoumávání

Více

/_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf

/_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf I /_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf i Obecní úřad ŘEPNtKY ' Ocs.c dne:!jotl. {i; Čislo dop~~ zásilky: Zpracovatel. -p. Ukládací zr.,» PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor I Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 8.9.2011 24.1.2012 na základě zákona č.

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IC: za rok 2011

PARDUBICKÝ KRAJ. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IC: za rok 2011 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IC: 70151156 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: 00274208 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 14.11.2012 8.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: 00273686 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 10.2.2014 na základě zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumáváni

Více

PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~

PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~ Lu PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~ Zpráva o výsledku přezkoumánĺ hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IČ: 70151156 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: 00277088 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 20.9.2012 28.1.2013 na základě zákona Č. 42012004 Sb.,

Více

V roce 2011 neměla obec žádné půjčky ani úvěry. Zůstatek běžného účtu je ,984 Kč, dále má obec stavební spoření ve výši ,10 Kč.

V roce 2011 neměla obec žádné půjčky ani úvěry. Zůstatek běžného účtu je ,984 Kč, dále má obec stavební spoření ve výši ,10 Kč. Závěrečný účet obce Vortová za rok 2011 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů Údaje o plnění rozpočtu příjmů, výdajů podle rozpočtové skladby jsou k nahlédnutí na OU u účetní ( výkaz FIN 2-12 ), dále tabulka

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření OSO Svazek obcí Za letištěm, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření OSO Svazek obcí Za letištěm, IČ: za rok 2012 / PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření OSO Svazek obcí Za letištěm, IČ: 70960925 za rok 2012-25.10.2012 7.2.2013 se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 628/2017/KUUK 317/KON/2016 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiměř,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 11.10.2010 18.1.2011 na základě zákona

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2395/2013/KUUK 315/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3284/2013/KUUK 436/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2871/2012/KÚÚK 322/KON/2012 Stejnopis č. 2Na pozemku p.p. 594/5 v k.ú. Dušníky 1. ZPRÁVA o

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2014/KUUK 201/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiněves,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí OSO Svazek obcí Studnice, Hamry, Vortová, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí OSO Svazek obcí Studnice, Hamry, Vortová, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí OSO Svazek obcí Studnice, Hamry, Vortová, IČ: 71185062 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 7.11.2012

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: od 1. října 2014 do 1. října 2014

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 32976/2015/KUUK 366/KON/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Byzhradec, IČ: 00274771 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1304/2015/KUUK PH/Dobříň/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: 00277088 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 3.9.2013 4.4.2014 na základě zákona Č. 42012004 Sb., o

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nedvězí, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nedvězí, IČ: za rok 2010 OBEC NEDVĚzí črs. doper. Došlo: Zpraooval PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Čj.: Př11ohy: Uk!. znak Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nedvězí, IČ: 00277053 za rok 2010 Přezkoumání

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2267/2014/KUUK 274/KON/2013 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2016/KUUK 614/KON/2015 ZPRÁVA přezkoumání hospodaření obec Siřejovice, IČ: 00264369 za

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací čislo.: 1552/2013/KUUK 504/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Vysoká Srbská, IČ: 00273228 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3744/2017/KUUK 91/KON/2016 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Rtyně

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j.

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j.: KUOK 66194/2014 Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: Zpráva o výsledku

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 4154/2014/KUUK 502/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 91643//2014/KUUK 286/KON/2014 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 772/2013/KUUK 357/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 obce Trstěnice IČ :

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 obce Trstěnice IČ : PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 18. prosince 2015 jako dílčí přezkoumání 15. dubna 2016 jako

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 27339/2013 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 57669/2014/KUUK 229/KON/2013 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: 00273295 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1741/2017/KUUK 66/KON/2016 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/59167/2018/OK/7152 Počet listů: 6 Č.j.: KUOK 21667/2019 Počet stran: 6 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: 00276839 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: - 10.1.2013-14.2.2013 na základě zákona

Více

Střezetice 48. 503 12 Všestary

Střezetice 48. 503 12 Všestary KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Střezetice, IČ: 00269646 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého

Krajský úřad Olomouckého Krajský úřad Olomouckého SpZn.: KÚOK/56033/2011/KŘ-K/7220 Č.j.: KUOK 30359/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc kraje Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KUOK/52864/2015/0KŘ-K/7227 Č.j.: KUOK 1876/2016 Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 17.5.2011 na základě zákona č. 420/2004 Sb.,

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje I Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/44207 /2013/KŘ-K/7 450 Č.j.: KUOK 9259/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/36525/2018/OK/756 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 1418/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, Olomouc SpZn.: KÚOKl55292/2011 Č.j.: KUOK 1482/2012 Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc /KŘ-Kl7326 Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.. 52337/2013/KUUK 194/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 56970/2013/KUUK 310/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2009 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: 00271187 za rok 2009 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 6.10.2009 25.5.2010 na základě zákona Č. 42012004 Sb.,

Více

PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad ZPRÁVA. o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014. obce Smrček IČ: 15054209

PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad ZPRÁVA. o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014. obce Smrček IČ: 15054209 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 11. března 2015 jako jednorázové přezkoumání obce Smrček IČ: 15054209 Přezkoumání hospodaření

Více

. KRAJSKY URAD KRALOVEHRADECKEHO KRAJE _, Odbor ekonomický - oddělení kontroly obcí a analýz

. KRAJSKY URAD KRALOVEHRADECKEHO KRAJE _, Odbor ekonomický - oddělení kontroly obcí a analýz "v ",. KRAJSKY URAD KRALOVEHRADECKEHO KRAJE _, Odbor ekonomický - oddělení kontroly obcí a analýz SpZn:.ČJ: Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2011 se

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOKl57101/2011/KŘ-Kl7433 Č.j.: KUOK 1059/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran:6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava

ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava Čj.: MSK 55726/2012 Sp. zn.: Vyřizuje: Telefon: Fax: E-mail: Datum: KON/27349/20 ll/smy 113.1 V10 Mojmír

Více

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENí PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENi OBcí č.j.: KUJCK 18646/2010 OEKO-PŘ j 0)6b~ec~D5oOiuKdffile~b;Vy----S:m]1'1~~.2 IObecní úřad Doudleby IDošlo: JI /61/

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Metuje, IČ: 70156239 za rok 2011 Přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Úpa, IČ: 71211721 za rok 2010 Přezkoumání

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele.

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele. Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele. Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/57992/2013/KŘ-K/7433 Č.j.: KUOK 1095/2014 Počet stejnopisů: 2 Počet stran:7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Policka, IČ: 75017270 za rok 2011 Přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Nechanicko, IČ: 70957606 Přezkoumání

Více

DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES

DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_086804/2016/KUSK Stejnopis č.1 Čj.: 012331/2017/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES IČ: 70129622 za rok 2016 Přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Soběraz, IČ: 00578576 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého

Krajský úřad Olomouckého Krajský úřad Olomouckého SpZn.: KÚOK /57549/2013/Kř-K/7540 Č.j.: KUOK 3324/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc kraje Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 5 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce LIPEC. IČ: 00473715 za rok 2011. Přezkoumání proběhlo v sídle obce: Lipec 83 281 26 Týnec nad Labem

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce LIPEC. IČ: 00473715 za rok 2011. Přezkoumání proběhlo v sídle obce: Lipec 83 281 26 Týnec nad Labem Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 08649712011/KUSK 00011012012/KUSK Stejnopis či Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce LIPEC IČ: 00473715 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 21.2.2012

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KUOK/27690/2014/KŘ-K/756 Č.j.: KUOK 3297/2015 Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/54423/2013/KŘ-K/7152 Č.j.: KU OK 9128/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Bystré, IČ: 00274763 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/68453/2018/OK/7445 Počet listů: 6 Č.j.: KUOK 5656/2019 Počet stran: 6 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Bystré, IČ: 00274763 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 21937/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ:

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ: PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Odbor finanční ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ: 002 79 552 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: dne 30. dubna 2018 jako Jednorázové přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 16729/2009/OEKO stejnopis č. 1 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSOV. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSOV. IČ: za rok 2012 - - Krajsk" úřad Středočeského kraie.. t : I Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: SZ 09469712012/KUSK Čj.: 007491120 13/KUSK Stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSOV IČ: 00233692

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Luboměř, IČ 00298158 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Luboměř, IČ 00298158 za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava o: U M S ;ti. o I J, Y e Čj.: MSK 48862/2012 Sp. zn.: VyřizuJe: Telefon: Fax: E-mail: Datum: KON/26941/20

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/59048/2012/KŘ-K/7445 Počet stejnopisů: 2 Č.j.: KÚOK 5796/2013 Počet stran: 6 Přílohy: 0 Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE IČ: 00509868 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Borová, IČ: 00654141 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/42676/2016/OK/7445 Počet stejnopisů: 2 Č.j.: KUOK 6341/2017 Počet stran: 7 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/55291/2011/KŘ-K/7326 Č.j.: KUOK 1495/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2.Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí 1J Zborovská 15021 Praha 5 SpZn: SZ 062430/2015/KUSK Čj.: 001153/2016/KUSK Stejnopis č. jj Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DRÁBSKÉ SVĚTNIČKY IČ: 71006621 za rok 2015

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: 00274445 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 15.11.2010 18.1.2011 na základě zákona

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Lukavec u Hořic, IČ: 00271781 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV. IČ: za rok 2011 Krajsk'" úřad Středočeského kraje t :, Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 098277/20111KUSK 003454/20 12/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV IČ: 00235857 za

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/35408/2012/KŘ-K/7326 Č.j.: KUOK 1652/2013 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Třebihošť, IČ: 00278378 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ IČ: 00235024 za rok 2009 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY. IČ: 00662933 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY. IČ: 00662933 za rok 2011 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_107140/2011IKUSK 001793120 12/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY IČ: 00662933 za rok 2011 1. Přezkoumání 23.5.2012 se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Libchyně, IČ: 00654094 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Dobrovolný svazek obcí Mikroregion obcí Památkové. 1866, IČ: 70955280 za rok 2012

Dobrovolný svazek obcí Mikroregion obcí Památkové. 1866, IČ: 70955280 za rok 2012 KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: V10 ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Mikroregion obcí Památkové Zóny 1866, IČ:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Sdružení obcí povodí Morávky, IČ: za rok 2017

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Sdružení obcí povodí Morávky, IČ: za rok 2017 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01XA8XS Čj.: MSK 47579/2018 Sp. zn.: KON/16969/2017/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Jiří Urbánek

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE. IČ: 00640212 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE. IČ: 00640212 za rok 2013 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. : I Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 077920/2013/KUSK 102165/2013/KUSK Stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE IČ: 00640212 za

Více

ODDĚLENI PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013. Obec Paseky, IČ 00512010

ODDĚLENI PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013. Obec Paseky, IČ 00512010 - - KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKY ODBOR ODDĚLENI PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci č.j.: KUJCK 26460/2013 OEKO-PŘ stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013 Obec Paseky,

Více

kraje Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse

kraje Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Krajsk' úřad Středočeskěho.. kraje Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 075979/2012/KUSK 00152112013/KUSK Stejnopis č.!2. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVY IČ: 00233005 za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Mokrovousy, IČ: 00269158 za rok 2014 Přezkoumání se uskutečnilo

Více