CS-PRO série kopírovacích strojů. Konstruovány tak, aby byly Vaší kanceláře

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CS-PRO série kopírovacích strojů. Konstruovány tak, aby byly Vaší kanceláře"

Transkript

1

2 CS-PRO série kopírovacích strojů. Konstruovány tak, aby byly Vaší kanceláře Co je nejzajímavější na kopírkách CS- PRO? CS-PRO znamená spokojenost zákazníka, která je pro nás rozhodující. Z tohoto důvodu jsme zkonstruovali naše kopírky, tak aby splnily všechny nároky všech uživatelů. Kopírka CS-PRO nedělá jen kopie - ona pro Vás pracuje. Jak? Zajištěním vyšší kvality reprodukce stejně tak jako vysoké produktivity. Každá vlastnost byla navržena pro rychlost jednoduchost a výkonnost. Vlastnost, kterou můžete užívat a kterou budete využívat. A přirozeně každá část CS-PRO systému nabízí příslib spolehlivosti, která může pocházet pouze z mnohaletého výzkumu a vývoje Minolty v světově nejpřísnější laboratoři: Vaší kanceláři.

3 Pro vysoký výkon a spolehlivost využívá kopírka EP 2080 CS-PRO technologie firmy Minolta V první řadě, CS-PRO kopírky poskytují mimořádnou kvalitu kopie téměř stejnou jako originál. Díky Micro-Toning systému firmy Minolta, kopie jsou shodné a všechny stejně ostré. Nová zobrazovací jednotka, čištění drátů korony a foto režim nabízejí ještě vyšší kvalitu kopií. Dnešní požadavky moderní kanceláře požadují vyšší produktivitu. Proto s podavačem originálů, 10ti přihrádkovým třídičem a dalším příslušenstvím získáte neocenitelnou vyšší produktivitu Vaší CS-PRO kopírky. S moderními technologiemi jako jsou jednoduchý ovládací panel nebo spirálová láhev na toner je ovládání kopírky vel mi jednoduché. Rozsáhlý vývoj také zaručuje nízké emise ozónu, nízkou hlučnost a velmi nízké požadavky na energii. Navíc Vám Minolta poskytuje jednoduchou obsluhu dvoudílná konstrukce, snížená zahřívací doba a jednoduchá vnitřní a vnější kontrola přes ovládací panel. EP 2080 bude bez pochyb jedním z nejspolehlivějších členů Vaší kanceláře - s inovativní funkcí CPU Watchdog, vysokou odolností vůči statické elektřině funkcí dvojitého pokusu o podání papíru.

4 Kopírka, která je vždy připravena, ochotná a je více než schopná. Nabízí vysokou rychlost, která není na úkor kvality. Všestrannost, která je ukryta v jednoduchosti. Vše, co potřebujete od Vaší kancelářské kopírky naleznete ve vždy připravené a produktivní EP Vysoce výkonná VYSOKÁ RYCHLOST 28 KOPIÍ ZA MINUTU. ZAHŘÍVACÍ DOBA KRATŠÍ NEŽ 60 SEKUND Kopíruje formát A4 rychlostí 28 kopií za minutu. První kopie je na světě za pouhých 6 sekund, po zahřívací době, která je kratší než 60 sekund. KAPACITA PAPÍRU 1050 LISTŮ 3 ZPŮSOBY PODÁVÁNÍ Ve standardním vybavení, které pojme 1050 listů papíru, má dvě kazety na papír, z nichž každá má kapacitu 500 listů a více násobný ruční podavač na 50 listů to znamená 3 způsoby podávání papíru. S připojením příslušenství PF systémový stolek se dvěma kazetami na papír o celkové kapacitě 1000 listů získáte neuvěřitelnou zásobu papíru 2050 listů. Náš kopírovací systém nabízí přední kazety na papír s větší ergonomikou a tak, aby nikde nevyčnívaly. Toto snižuje riziko poruchy, máte přehlednější pracovní prostředí a ušetříte místo. UNIVERZÁLNÍ KAZETA NA PAPÍR NA RŮZNÉ FORMÁTY PAPÍRU Všechny formáty papíru od velikosti A3 do A5 mohou být používány z univerzální kazety na papír. Kopírka poté automaticky zjistí, jaký formát papíru kazeta obsahuje. Vysoká kvalita kopií MICRO-TONING SYSTEM Micro-Toning systém firmy Minolta Vám zaručuje čisté, stabilní kopie do nejmenších detailů. FOTO REŽIM Foto režim zlepšuje reprodukci foto originálů a vždy poskytuje stabilní polotónové kopie.

5 Všestrannost REPROFAKTOR 50%-200% NASTAVI- TELNÝ V KROCÍCH PO O,1% Model EP 2080 Vám umožňuje zmenšit obraz na jednu čtvrtinu velikosti originálu nebo zvětšit až čtyřnásobně. To Vám dává možnost zmenšit originál velikosti A3 rovnou na kopii formátu A5. Změny můžete provádět v krocích po 0,1 % pro přesnější nastavení. Můžete také nastavit Vaše tři nejčastěji používané reprofaktory a uložit si je do paměti pro jejich jednoduché pozdější vyvolání. REŽIM OBÁLKY / VLOŽENÍ LISTU S použitím vícenásobného ručního podavače můžete kopírovat na zvláštní listy nebo barevný papír. Tím můžete odlišit přední stránku Vaší zprávy nebo oddělit části Vaší prezentace. Navíc s režimem obálky můžete vytvořit také odlišnou zadní stranu, což Vám dává možnost výběru až z 6 různých režimů. DUÁLNÍ KOPÍROVÁNÍ ORIGINÁLŮ Kopírka EP 2080 umožňuje funkci duálního kopírování originálů při nainstalování podavače originálů. Automaticky zkopíruje a zmenší dva oddělené originály na jeden list kopie, čímž šetří náklady na papír. AUTOMATICKÉ OBOUSTRANNÉ KOPÍROVÁNÍ Umožňuje vytvoření oboustranných kopií z jednostranných, nebo oboustranných originálů za použití duplexní jednotky. Automaticky zkopíruje a zmenší dva oddělené originály na en list kopie, čímž šetří náklady na papír. ŠEST DRUHL I Kopírka EP 2080 má šest možností výmazu s kterými můžete vymazat levý okraj, pravý okraj, horní okraj, střed, celý okraj nebo střed a celý okraj Vašeho originálu. Takto můžete potom jednoduše vymazat stíny, které se často objevují při kopírování knih. S touto jednoduchou funkcí můžete zhotovit kopie, které vypadají skvěle. Jednoduchý design VELKÝ DOTYKOVÝ LCD DISPLEJ EP 2080 má interaktivní dotykový displej. Můžete jednoduše používat její progresivní funkce, pouhým následováním zpráv na displeji, který s Vámi komunikuje v češtině. AUTOMATICKÁ VOLBA FORMÁTU PAPÍRU (APS) /AUTOMATICKÁ VOLBA REPROFAKTORU (AMS) Funkce APS automaticky změří velikost originálu a vybere shodný formát kopie. AMS pak automaticky nastaví odpovídající reprofaktor mezi velikostí originálu a Vámi zvoleným formátem kopie. AUTOMATICKÉ PŘEPÍNÁNÍ KAZET EP 2080 pokračuje v kopírování i v tom případě, pokud dojde v kazetě papír, tím, že automaticky přepne na jinou kazetu, která obsahuje stejný formát ve stejném směru.

6 Výkonnost 100% RYCHLOST PŘI KOPÍROVÁNÍ 1 :1 EP 2080 je vysoce produktivní. Svoji rychlost si zachovává i při nainstalování automatického podavače originálů (A4 napříč, z jednostranných originálů jednostranné kopie). DETEKCE SMÍŠENÝCH ORIGINÁLŮ Tato funkce změří každý podaný originál a nastaví shodný papír z kazety. Velice výhodné pokud máte originály různých formátů. SADF REŽIM Automatický podavač Vám umožňuje pomocí režimu SADF podávat jednotlivé originály různé gramáže. JEMNÉ PODÁVÁNÍ ORIGINÁLŮ EP 2080 Vám dovoluje vložit do podavače tenčí, jemnější originály. 20-ti PŘIHRÁDKOVÝ SEŠÍVAJÍCÍ A DĚRUJÍCÍ TŘÍDIČ ST-210 Volitelný 20-ti přihrádkový sešívající a děrující třídič ST-210 přichází s unikátní funkcí děrování při zachování 100% rychlosti. Ohleduplná k životnímu prostředí DESIGN ŠETŘÍCÍ PROSTOR, S ČELNÍMI KAZETAMI NA PAPÍR Rozměry EP 2080 jsou opravdu kompaktní 650 mm x 684 mm (Š x H), dokonce i s automatickým podavačem originálů a se systémovým stolkem s duplexní jednotkou. Čelní kazety na papír maximálně usnadňují doplňování papíru a navíc šetří prostor. NÍZKÉ EMISE HLUKU Úroveň hluku EP 2080 byla výrazně snížena, takže kopírka běží při menší úrovni hluku než kdykoliv předtím a tím se stará o zdravější a více produktivní pracovní prostředí. NÍZKÉ EMISE OZÓNU Abychom udrželi Vaši kancelář příjemnou a čistou, použili jsme dráty korony s magnetickými elektrodami. Toto minimalizuje emise ozónu kopírky. RECYKLACE TONERU ODSTRAŇUJE TONEROVÝ ODPAD Skutečné odstranění odpadu z toneru bylo možné vybudováním mechanismu recyklace toneru v obrazové jednotce. Vysoká spolehlivost KOPÍRKA, NA KTEROU SE MŮŽETE SPOLEHNOUT V případě, že je list papíru chybně zaveden, EP 2080 automaticky zavede papír podruhé nebo i potřetí, díky opakovanému pokusu o podání papíru. SPLŇUJE MEZINÁRODNÍ STANDARDY ENERGY STAR" EP 2080 splňuje standardy International Energy Star Pian", celosvětové organizace pracující na účinnějším využití energie Země. Volitelné příslušenství Pro vysoce výkonné kopírování máme rozmanité možnosti příslušenství pro všechny Vaše potřeby. AUTOMATICKÝ PODAVAČ ORIGINÁLŮ AF-5 Podavač AF-5 má kapacitu až 50 listů formátu A4 (až 30 listů velikosti A3 nebo B4) podává a kopíruje každý originál automaticky. DUPLEXNÍ PODAVAČ ORIGINÁLŮ AFR-12 Podavač AFR-12 má kapacitu až 50 listů formátu A4 (až 30 listů velikosti A3), podává a kopíruje jednostranné i oboustranné originály.

7 SYSTÉMOVÝ STOLEK SE DVĚMA KAZETAMI NA PAPÍR PF-204 Připojte tento systémový stolek s kapacitou 1000 listů a zvýšíte celkovou kapacitu a produktivitu stroje. SYSTÉMOVÝ STOLEK S VELKO- KAPACITNÍ KAZETOU PF-104 Tento systémový stolek má integrovanou velkokapacitní kazetu na papír s kapacitou 2500 listů A4, která je vhodná pro kanceláře požadující velkoobjemové kopírování. SYSTÉMOVÝ STOLEK S INTEGRO- VANOU DUPLEXNÍ JEDNOTKOU PF-4D Tento systémový stolek má standardně vestavěnou duplexní jednotku AD-8 a ve spodní části má zásuvku pro uložení spotřebního materiálu jako jsou láhve s tonerem nebo kopírovací papír. DUPLEXNÍ JEDNOTKA AD-8 Slouží k automatickému oboustrannému kopírování a má kapacitu 50 listů. 10-ti PŘIHRÁDKOVÝ SEŠÍVAJÍCÍ TŘÍDIČ ST-104 Umožňuje funkce třídění, skupinkování a sešívání. Kapacita je 25 listů na každou z deseti přihrádek. 10-ti PŘIHRÁDKOVÝ TŘÍDIČ S-106 Umožňuje funkce třídit a skupinkovat. Kapacita je 25 listů na každou z deseti přihrádek. 20-ti PŘIHRÁDKOVÝ SEŠÍVAJÍCÍ TŘÍDIČ ST-210 Umožňuje funkce třídění, skupinkování, sešívání a děrování. Kapacita je 50 listů na každou z dvaceti přihrádek. 20-ti PŘIHRÁDKOVÝ TŘÍDIČ ST-207 Umožňuje funkce třídění a skupinkování. Kapacita je 50 listů na každou z dvaceti přihrádek. DALŠÍ UŽITEČNÉ FUNKCE Režim prokládání OHP fólií vkládá vol né listy při kopírování na OHP fólie. Registrace uživatelů automaticky sle duje informace o kopírování až pro 100 uživatelů a tyto údaje zaznamenává. Slouží pro jednoduchou kontrolu nákladů. Posun obrazu užitečná funkce pro vytvoření okrajů na Vašich kopiích, které mají být uchovány. Možnost přerušení pro kopírování, které musí být uděláno okamžitě. Kopírování stránky po stránce vytváří dvě jednostranné kopie z jednoho duálního originálu (dva originály vedle sebe). Vnitřní a vnější kontrola pro rychlou kontrolu servisním technikem. Dvoudílná konstrukce pro snazší přístup do stroje. Jednoduché vkládání originálů změření originálu se děje automaticky po vložení originálu na osvitové sklo.

8 Originální spotřební materiál a náhradní díly Minolta Pro optimální výkonnost a kvalitu kopií doporučujeme, abyste vždy pro svůj kopírovací stroj Minolta používali spotřební materiál a náhradní díly, které vyvinula a vyrábí firma Minolta. Technické údaje EP 2080 Systém kopírování: elektrostatický, suchý, na normální papír Konstrukce: stolní, pevné osvitové sklo Druh předloh: listy, knihy, trojrozměrné předměty Formát originálů: max. A3 Formát kopií: A6-A3 Rychlost kopírování: 28 kopií za minutu (A4 napříč) První kopie: za méně než 6 sekund (A4 napříč) Reprofaktor: 50%-200% (pevný nebo volitelný) Regulace osvitu: automatická nebo ruční Podávání papíru: čelní kazety na papír (500 listů každá) vícenásobný ruční podavač (až 50 listů: A6 až A3) Předvolba počtu kopií: 1 999, se zpětným odpočítáváním s možností přerušení Kopírovací materiály: normální papír (60 90 g/m 2 ) silný papír ( g/m 2 ), transparentní papír a fólie pro zpětný projektor přes ruční podavač Technické změny vyhrazeny Systém vyvíjení: Fotoválec: vrstvou Řízení dávkování toneru: Zahřívací doba: Příkon: Rozměry: Hmotnost: Příslušenství: Micro Toning System OPC s organickou fotocitlivou Automatic Toner Density Control ATDC méně než 60 sekund méně než 1,5 kw 650 (Š) x 513 (V) x 684 (H) 70 kg duplexní podavač originálů (AFR-12) automatický podavač originálů (AF-5) 10-ti přihrádkový třídič (S-106) 10-ti přihrádkový sešívající třídič (ST ti přihrádkový třídič (S-207) 20-ti přihrádkový sešívající třídič (ST-21 Systémový stolek PF-204 se dvěma kazetami na papír Systémový stolek s velkokapacitní kazet* na papír PF-104 Systémový stolek s integrovanou duplex jednotkou PF-4D Duplexní jednotka AD-8 MINOLTA

Minolta. Vždy o krok napřed

Minolta. Vždy o krok napřed Minolta. Vždy o krok napřed , papíru Malé. rozměry, velký výkon Efektivní, vysoce kvalitní kopírování až do formátu A3. Velký výkon EP 1050 je stejně tak výkonný, jako kompaktní. První kopie je hotová

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

Kopírovací stroj D 2350

Kopírovací stroj D 2350 Kopírovací stroj D 235 Kompaktní kopírovací stroj s pevným osvitovým sklem a zajímavou nabídkou systémového příslušenství Rychlost kopírování 23 stran za minutu Velikost originálu i kopií až do formátu

Více

Di 2510/3010/3510/f Příručka pro podporu prodeje

Di 2510/3010/3510/f Příručka pro podporu prodeje Di 2510/3010/3510/f Příručka pro podporu prodeje 18. 11. 2003 verze 1.1 Pavel Vacek Produktový manažer znamená "digitální inteligence" a lealta, což znamená v italštině "oddanost". Toto označení je nyní

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Obratná pří zpracování dokumentů Jedno skenování, mnoho kopií Všestrannost Rychlejší oboustranné kopírování Vysoká spolehlivost

Obratná pří zpracování dokumentů Jedno skenování, mnoho kopií Všestrannost Rychlejší oboustranné kopírování Vysoká spolehlivost Čas jsou peníze Digitální model Di 250 Vám ušetří peníze, protože Vám běžné práce zhotoví rychleji a efektivněji. Tato černobílá digitální kopírka/tiskárna s rychlostí 25 výtisků za minutu má širokou řadu

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5 Jak stroj používat Přehledný návod 1/5 PODPORA Potřebuji poradit s ovládáním stroje Jak systém používat panel Zobrazení Přepínač režimu Nápovědy zvětšeného zobrazení Přihlášení/odhlášení Přerušení kopírovací

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT

PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT Jak systém používat Panel Práce s dotykovým panelem* Přepnutí do hlavní nabídky Oblast mobilního přístupu (funkce NFC) 1. Klepnutím zvolíte nebo určíte nabídku.

Více

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D. TISK KOPIE SKEN

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D.   TISK KOPIE SKEN Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L212D TISK KOPIE SKEN www.brother.eu Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna Tisk, skenování a kopírování rychle a tiše s DCP-L212D. Tento multifunkční

Více

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu Výkonný profesionál digitálního tisku Velké korporace, poskytovatelé tiskových služeb i ofsetové tiskárny každodenně potřebují velkoobjemový produkční

Více

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min.

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min. Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna Ricoh MP W6700SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W6700SP 6,7 str./min. B/W Maximálně efektivní černobílá tiskárna pro uživatele s nízkým a středním

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný Dynamická rovnováha www.develop.cz barevně/ černobíle rychlý ekonomický bezpečný všestranný Trh barevného tisku se rychle rozvíjí zejména v kancelářském prostředí, kde se stále více uplatňují barevné kopírky/tiskárny

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: Maj/377/2011 č.ev. 1184/2011 I.

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

Prodejní výhody tiskáren řady. PagePro 1100

Prodejní výhody tiskáren řady. PagePro 1100 Prodejní výhody tiskáren řady PagePro 1100 2.2 Koncepce produktu řada PagePro 1100 Řada PagePro 1100 je, podobně jako její předchůdci řada PagePro 6 a 8, navržena jako nejnižší modelová řada v nové generaci

Více

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Podrobné specifikace CopyCentre C65 - na obrázku s výstupním stranovým třídičem a bočním zásobníkem. CopyCentre C75 - na obrázku s volitelným vysokokapacitním podavačem na 5.100 listů a vylepšeným finišerem.

Více

Prvotřídní výkonnost a snadná obsluha v jediném zařízení

Prvotřídní výkonnost a snadná obsluha v jediném zařízení Prvotřídní výkonnost a snadná obsluha v jediném zařízení Zvládá stále vaše analogová velkoformátová kopírka plnit všechny požadavky? Už jste přemýšleli nad malou produktivitou vašeho inkoustového plotru

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX 2006 MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX Ocenění za nejlepší firemní image roku 2005 Vše v jednom pro menší kancelář Multifunkční síťový přístroj KX-FLB853EX, který funguje jako vysokorychlostní laserový

Více

CopyCentre TM C35/C45/C55

CopyCentre TM C35/C45/C55 Podrobné specifikace CopyCentre C35 - na obrázku s volitelným deskovým krytem, podstavcem a výstupním stranovým třídičem. CopyCentre C45 - na obrázku s volitelným oboustranným automatickým podavačem dokumentů,

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka multifunkční kopírky pro Město Letovice Zadavatel : Město Letovice Masarykovo náměstí 19 679 61 Letovice IČO 280 518

Více

STOHOVÉ ŘEZAČKY. příslušenství IDEALY

STOHOVÉ ŘEZAČKY. příslušenství IDEALY 2018 STOHOVÉ ŘEZAČKY příslušenství 30050000 Stohová řezačka 3005, 300mm, do 55 listů (7.028,89 s DPH) Kč 5.809,00 Stohová řezačka 3005, 300mm, do 55 listů Přenosná kompaktní stohová řezačka s délkou řezu

Více

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox WorkCentre 6655 Technologie Xerox ConnectKey 2.0

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox WorkCentre 6655 Technologie Xerox ConnectKey 2.0 Ovládací panel Služby dostupné na vaší sestavě tiskárny se mohou lišit. Podrobnosti týkající se služeb a nastavení najdete v uživatelské příručce. 4 5 Dotyková obrazovka Nabídky 6 8 Alfanumerická klávesnice

Více

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE www.brother.cz Nová řada A3 inkoustových multifunkcí Nová generace profesionálních A3 inkoustových multifunkčních síťových zařízení MFC-5895CW, MFC-J6510DW

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951: inovativní, rychlé a velmi výkonné Plnění těch nejtěsnějších termínů a tisk v řádu hodin, nikoli dní, to jsou u digitální tiskové produkce

Více

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení? potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení?   potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně www.konicaminolta.cz bizhub 360 dokonalý kolega potřebujete multifunkční tiskové zařízení Hledáte spolehlivé řešení? NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně ANO

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Ovládací panel Dostupné aplikace se mohou v různých sestavách tiskárny lišit. Podrobnosti o aplikacích a funkcích najdete v uživatelské příručce. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Stisknutím tlačítka Domovská obrazovka

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Stručná referenční příručka M570 Použití přímého tisku z jednotky USB 1. Připojte jednotku USB flash k portu USB na přední straně zařízení. 2. Otevře se nabídka Flash disk USB.

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo + 300/351 barevně 30/35 str./min. Znáte to. Většina vaší produkce je černobílá, ale občas potřebujete něco v barvě. Až dosud nemělo smysl zabývat se nákupem barevného

Více

INSTALACE MULTIFUNKČNÍHO STROJE bizhub 185

INSTALACE MULTIFUNKČNÍHO STROJE bizhub 185 I. Odstranění ochranných pásků a vyjmutí obrazové jednotky 1. Odstraňte ochranné pásky ze stroje. 4. Odšroubujte 2 šrouby, označené na obrázku, a vytáhněte obrazovou jednotku. - Nedotýkejte se povrchu

Více

digitální černobílá kopírka a tiskárna

digitální černobílá kopírka a tiskárna digitální černobílá kopírka a tiskárna D 4700iD Výkonný černobílý kopírovací a tiskový systém s možností skenování D 4700iD: Kopírovací systém řady U řady 6star/pro/divytvořila společnost DEVELOP koncepci,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU JUDr. Petr Šulc Ředitel Odboru hospodářské správy *UOHSX003WPPF* UOHSX003WPPF Číslo jednací: Vyřizuje/linka/fax: V Brně dne: ÚOHS-18987/2011/410/SMa Ing. Macek/211/112 24.11.2011 Zadavatel Česká republika

Více

Venkovní jednotky. Multi DC Inverter

Venkovní jednotky. Multi DC Inverter Venkovní jednotky Technologie DC Inverter umožňuje komfortní regulaci teploty v místnosti Energetická třída A Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch 7 modelů venkovních jednotek výkon 4,1 až 10,5 kw Možnost připojení

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

Porovnanie s konkurenciou

Porovnanie s konkurenciou www.konicaminolta.sk Kancelarske systémy bizhub 600 bizhub 750 Porovnanie s konkurenciou Úvod Tato brožurka pro stroje bizhub 650 / 750, vám dává k dispozici informaci o slabých a silných stránkách konkurence

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1018/1022 ir1018j, ir1018, ir1022a ir1022f, ir1022i, ir1022if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i SKENOVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Kancelářský

Více

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod + ineo 6000l barevně 3 600 str/hod Kompaktní schopnosti Se svými ohromnými schopnostmi tvorby obrazu a robustní konstrukcí, v kombinaci s profesionálními funkcemi a atraktivní ekonomikou, nabízí ineo+

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh.

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh. MP W7100SP MP W8140SP Digitální černobílá multifunkční kopírka A0 Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 420/500 černobílý 42/50 str./min. Jaký druh černobílého zařízení pro tisk dokumentů vaše oddělení potřebuje? Jeden systém pro tisk, kopírování, skenování a faxy?

Více

bizhub 361 kancelářský systém Workflow pro černobílý tisk www.konicaminolta.cz potřebujete multifunkční tiskové zařízení

bizhub 361 kancelářský systém Workflow pro černobílý tisk www.konicaminolta.cz potřebujete multifunkční tiskové zařízení www.konicaminolta.cz bizhub 361 kancelářský systém potřebujete multifunkční tiskové zařízení Workflow pro černobílý tisk NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně

Více

Kompaktní řada imagerunner.

Kompaktní řada imagerunner. Kompaktní řada imagerunner. Malé, ale vysoce produktivní zařízení řada imagerunner 1100 imagerunner 1730i řada imagerunner 2202 řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení v řadě

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

Použití ovládacího panelu. nebo na skleněnou plochu skeneru. 2 Na domovské obrazovce stiskněte možnost Faxování a poté zadejte potřebné údaje.

Použití ovládacího panelu. nebo na skleněnou plochu skeneru. 2 Na domovské obrazovce stiskněte možnost Faxování a poté zadejte potřebné údaje. Stručná příručka Kopírování Kopírování Poznámky: Zkontrolujte, zda je velikost originálního dokumentu shodná s velikostí výstupu, aby nedošlo k oříznutí obrazu. Chcete-li rychle kopírovat, na ovládacím

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Běžecké pásy pro Sport & Fitness. Unikátní WOODWAY technologie lamelových pásů již přes 30 let

Běžecké pásy pro Sport & Fitness. Unikátní WOODWAY technologie lamelových pásů již přes 30 let Běžecké pásy pro Sport & Fitness Unikátní WOODWAY technologie lamelových pásů již přes 30 let CS Modely Desmo, Mercury a PPS Sport Desmo Model Desmo s novým designem z USA je nástupce legendy běžícího

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Dokonalá souhra.

OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Dokonalá souhra. OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE Dokonalá souhra. DNES PŘICHÁZÍ NOVÁ GENERACE DIGITÁLNÍCH KOPÍREK, KTERÉ JSOU STANDARDNĚ TAKÉ SÍŤOVÝMI TISKÁRNAMI. OLIVETTI d-copia 16MF

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

Digitální systém. D 5550iD. D 7250iD. Výkonné digitální nástroje pro pružný, přizpůsobitelný tisk akopírování

Digitální systém. D 5550iD. D 7250iD. Výkonné digitální nástroje pro pružný, přizpůsobitelný tisk akopírování Digitální systém D 5550iD D 7250iD Výkonné digitální nástroje pro pružný, přizpůsobitelný tisk akopírování D 5550iD a D 7250iD: Výkonné digitální nástroje Digitální systémy s rozsáhlými výhodami Modely

Více

Laminovací kapsy čiré Lesklý povrch Formát A3 (303x426) Síla folie 250 (2x125) µm V balení 100 kusů

Laminovací kapsy čiré Lesklý povrch Formát A3 (303x426) Síla folie 250 (2x125) µm V balení 100 kusů SUPER CENA Laminovací fólie-kapsy GBC,250 (2x125)µm,A3,lesklé Laminovací kapsy čiré Lesklý povrch Formát A3 (303x426) Síla folie 250 (2x125) CLV58103I 781,00 Kč bez DPH Laminace / Laminátory Laminátor

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Vaše značka/dopis ze dne: Naše značka: Vyřizuje/linka: V Ivančicích dne: 17.09.2008 OPF 1/2008 Ing.Peška Ladislav Věc: Výzva k podání

Více

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph TISKÁRNY 2 999,- 2 499 Kč bez dph Konica Minolta Magicolor 1600W Kompaktní a tichá osobní laserová tiskárna s rychlostí 20 str/min čb. a 5 str/min barevně Vysoká kvalita a trvanlivost výtisků díky toneru

Více

Popis KX-FL403EX-W. Rozpis cen Recyklační poplatek 25,21 Kč Cena bez poplatků 6 046,22 Kč Cena s poplatky 6 071,43 Kč DPH 19% Cena s DPH 7 225,00 Kč

Popis KX-FL403EX-W. Rozpis cen Recyklační poplatek 25,21 Kč Cena bez poplatků 6 046,22 Kč Cena s poplatky 6 071,43 Kč DPH 19% Cena s DPH 7 225,00 Kč Panasonic KX-FL403EX-W - laserový fax/tel/kopírka KX-FL403EX-W Laser fax na kanc. papír,14,4k bps, paměť na cca 40 stran pro příjem do paměti, rychlost tisku cca. 14 stran/min., rozlišení 600 x 600dpi,

Více

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Snadné přenášení pro snadnou zábavu Snadné přenášení pro snadnou zábavu Tyto motory se zcela novým vzhledem jsou tak lehké a snadno ovladatelné, že jejich přenášení z břehu na palubu vaší velké lodě bude hračka. Motory F4, F5 a F6 lze snadno

Více

Skartovače. MARTIN YALE Skartovač MARTIN YALE 2000 CC Osobní skartovací stroj. MARTIN YALE Skartovač MARTIN YALE 2000 SC Osobní skartovací stroj

Skartovače. MARTIN YALE Skartovač MARTIN YALE 2000 CC Osobní skartovací stroj. MARTIN YALE Skartovač MARTIN YALE 2000 SC Osobní skartovací stroj MARTIN YALE Skartovač MARTIN YALE 1000 CC Skartovačka vhodná pro domácí použití nebo malé kanceláře Certifikováno NBÚ - Typ 2 (pro důvěrné) Skartuje v příčném řezu 3,8x48 mm až 8 listů papíru 80 g/m² Pracovní

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

Balící stroj na brikety BP 800

Balící stroj na brikety BP 800 Balící stroj na brikety BP 800 Pro balení briket nabízíme poloautomatický balicí stroj typu SmiPack BP 800 pro skupinové balení briket do teplem smrštitelné folie LDPE. Předpokládané technické zadání:

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

Vazače - kroužkové, hřebenové,...

Vazače - kroužkové, hřebenové,... Elektrický děrovač GBC MAGNAPUNCH Elektrický děrovač Velké objemy děrovaných dokumentů Vhodný pro nepřetržitý provoz 21 otvorů na A4 pro kroužkovou vazbu 34 otvorů na A4 (3:1) pro drátěnou vazbu a IbiClick

Více

F-BEL 14017. Návod k použití

F-BEL 14017. Návod k použití F-BEL 14017 Návod k použití 1 Použití UV osvitová jednotka je určeno pro UV osvit jednostranných a dvoustranných desek plošných spojů-až do mikrotechnologií. Další aplikační oblasti jsou filmové kopie,

Více

UTAX CD 1030 UTAX CD 1040 UTAX CD 1050

UTAX CD 1030 UTAX CD 1040 UTAX CD 1050 Návod k obsluze UTAX CD 1030 UTAX CD 1040 UTAX CD 1050 *hořejší obrázek znázorňuje kopírku s přídavným krytem originálu Přečtěte si prosím, tento návod k obsluze dříve než začnete s kopírkou pracovat.

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

Barevné letní novinky. Canon CZ & SK Duben 2017

Barevné letní novinky. Canon CZ & SK Duben 2017 Barevné letní novinky i-sensys 2017 Canon CZ & SK Duben 2017 Představujeme novou řadu barevných zařízení i-sensys Řada MF630 Základní řada barevných multifunkčních zařízení pro malé pracovní skupiny 12.5

Více

5210n / 5310n Stručná příručka

5210n / 5310n Stručná příručka 5210n / 5310n Stručná příručka 1 2 3 4 VÝSTRAHA: Před instalací a spuštěním tiskárny Dell je třeba se seznámit s bezpečnostními pokyny v Příručce majitele a řídit se jimi. 5 6 7 8 1 Volitelný výstupní

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

Skartovače. Skartovač MARTIN YALE 2000 CC Osobní skartovací stroj. Skartovač MARTIN YALE 2000 SC Osobní skartovací stroj

Skartovače. Skartovač MARTIN YALE 2000 CC Osobní skartovací stroj. Skartovač MARTIN YALE 2000 SC Osobní skartovací stroj Skartovač MARTIN YALE 1000 CC Skartovačka vhodná pro domácí použití nebo malé kanceláře Certifikováno NBÚ - Typ 2 (pro důvěrné) Skartuje v příčném řezu 3,8x48 mm až 8 listů papíru 80 g/m² Pracovní šíře

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

MP W6700SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener. 6,7 str.a1/min MP W6700 SP. černobíle

MP W6700SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener. 6,7 str.a1/min MP W6700 SP. černobíle MP W6700SP Digitální černobílá multifunkční kopírka A0 ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener MP W6700 SP 6,7 str.a1/min černobíle Spolehlivá multifunkční tiskárna pro malé a střední pracovní skupiny. Chcete rychlý

Více

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ GS 402 +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní mycí požadavky v gastronomii

Více

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii.

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. VE SVĚTĚ HUDBY JE PŘI VÝBĚRU NÁSTROJE NEJLEPŠÍ ZVOLIT TEN, KTERÝ OBOHATÍ ZVUK CELKU A ZAJISTÍ

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 E-Line 92 Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 Vysoký výkon pro malé velikosti Kdo řeže malé formáty, neměl by být nucen vzdávat se absolutní přesnosti a spolehlivosti. Nyní existují stroje

Více

Skartace / Skartovače

Skartace / Skartovače Skartovač MARTIN YALE 1000 CC Skartovačka vhodná pro domácí použití nebo malé kanceláře Certifikováno NBÚ - Typ 2 (pro důvěrné) Skartuje v příčném řezu 3,8x48 mm až 8 listů papíru 80 g/m² Pracovní šíře

Více

Vazače - hřebenové. Vazače - kroužkové. Hřebenový vazač GBC SUREBIND 500EU

Vazače - hřebenové. Vazače - kroužkové. Hřebenový vazač GBC SUREBIND 500EU Vazače - hřebenové Hřebenový vazač GBC SUREBIND 500EU SureBind je bezpečné řešení pro nerozebíratelnou vazbu smluv, auditů a soudních dokumentů Hřebenová vazačka SureBind 500 je vhodná pro kanceláře s

Více

Jednotky přesné klimatizace

Jednotky přesné klimatizace Jednotky přesné klimatizace Přinášíme vám technologii úpravy vzduchu pro IT 130 Telekomunikační aplikace @DNOVA 2,5 26 132 Jednotky přesné klimatizace INNOV@ 6 128 134 Jednotky přesné klimatizace INNOV@

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) 2řádkový LCD displej Ovládací panel 1 Tonerové

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1020/1024 ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

Více

Tisk bez inkoustových kazet

Tisk bez inkoustových kazet Řada tiskáren EcoTank ITS Tisk bez inkoustových kazet Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 www.epson.cz/ecotank Proč zvolit tiskárnu EcoTank ITS? Vysoká kvalita, nízké

Více

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150 litrů, který splňuje nejnáročnější

Více

kopírovací materiály pro černobílé kopírky a jejich prodej A4 2,- 1,- 2,- 4,- 2,- 8,- - 8,- 8,- - velkokapacitní řezačka (max. 100 listů): 5 Kč/řez

kopírovací materiály pro černobílé kopírky a jejich prodej A4 2,- 1,- 2,- 4,- 2,- 8,- - 8,- 8,- - velkokapacitní řezačka (max. 100 listů): 5 Kč/řez 20-99 1000-1999 nad 2000 330,- 390,- 1,20 1,10 1,- 1,- 1,- 1,70 1,50 1,40 1,30 1,10 3,40 3,- 2,80 2,60 2,20 1-49 50 a více 1,20 1,- 2,40 2,- 20-99 1000-1999 nad 2000 2,30 2,10 1,90 1,90 1,90 3,- 2,70 2,50

Více

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR.

Přístroj podporuje 16 druhů formátů souborů, mezi které patří PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, DJV, iw44, iw4, FB2, PRC, MOBI, a TCR. Základní ovládání Chcete-li zapnout přístroj, stiskněte a podržte tlačítko napájení. Po úvodní obrazovce se automaticky se otevře hlavní nabídka na obrazovce Domů. Hlavní nabídka obsahuje položky Knihy,

Více