OPTIMA TF Maxi. Vysoký výkon a přesnost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OPTIMA TF Maxi. Vysoký výkon a přesnost"

Transkript

1 OPTIMA TF Maxi Vysoký výkon a přesnost

2 OPTIMA TF Maxi Maximum je maximum! Vysoký výkon s pracovním záběrem 12m Kverneland Accord - posunul hranice v efektivitě! Přesné uložení osiva je jedním ze základních kroků k dosažení vysokých výnosů. Trend ve zvyšování výměr kukuřice zároveň zvyšuje požadavky na setí díky potřebě využití optimálního časového okna pro setí kukuřice. To je výzvou pro vývoj výkonných secích strojů, které jsou schopny zasít velké plochy při vysoké kvalitě a přesnosti. Důležitá je spolehlivost, komfort obsluhy a možnost využití inteligentních technologiíí. Zadání je zvýšení výkonu a při tom snížení nákladů, zvětšení pracovních záběrů a zachování smysluplné pracovní rychlosti spolu s využitím moderních "inteligentních" technologií. To jsou základní požadavky. OPTIMA TF Maxi od Kverneland Accord nabízí ideální technologii univerzálního přesného setí. Širokozáběrová, tažená verze vychází z dobře známého a odzkoušeného přesného secího stroje OPTIMA. OPTIMA TF Maxi je ideálně vhodný pro dnešní moderní rozsáhlé zemědělské podniky a podniky služeb. S pracovním záběrem 12 m a 4000 l kapacitou zásobníku hnojiva nabízí OPTIMA TF Maxi unikátní provedení. Pohodlně zasetých 100 ha za směnu sníží provozní náklady na traktor a obsluhu. The OPTIMA TF Maxi kombinuje výkonnou technologii s maximalistickým požadavkem na komfort obsluhy a ovládání. Stroj jasným a logickým uspořádáním spojený s vysokým stupněm inteligentních technologií nabízí uživateli maximální usnadnění obsluhy. Od nastavení výsevku a dávky včetně plnění po přepravu a snadnou manévrovatelnost na poli Kverneland Accord OPTIMA TF Maxi vyhovuje ve všech činnostech při zakládání všech typů řádkových plodin. Uložení osiva je optimalizováno bez ohledu na půdní podmínky a způsobu předchozí kultivace půdy. Teleskopický tažný rám umožňuje bezproblémový pohyb na poli a díky zkrácení tažného rámu v pracovní poloze umožňuje snadné otáčení na 3souvratích a přesné napojování záběrů.

3 Velký zásobník hnojiva 4000 l se snadným přístupem pro plnění, čištění a kontrolu z pbezpečné plošiny přístupné po schůdcích. Sklopné víko kompletně otvírá celý průřez horní části násypky pro pohodlné plnění čelním nakladačem, manipulárem a vaky. Volitelně je možno vybavit násypku plnícím šnekem umožňující plněni ze země (plnící výška je 750mm). Šnek se automaticky skládá při skládání stroje z pracovní do přepravní polohy. OPTIMA TF Maxi - Základem je robustní a stabilní, teleskopický rám 250 x 450 mm. Možnost teleskopického zkrácení rámu při přechodu z přepravní do pracovní polohy zlepšuje manévrovací schopnost při práci. Díky umístění hydraulického pohonu hnaného klobovou hřídelí v pod otočný tažný závěs ve spodních ramenech hydrauliky je při otáčení na souvrati docíleno minimálního poloměru otáčení (úhel otáčení 80 ). Standardní tažná hřídel je kategorie 3N, volitelně je možná kategorie 4N. Oba rozměry garantují vysokou stabilitu. Sekvence rozkládání do pracovní polohy Teleskopický rám je základní element secího stroje OPTIMA TF Maxi, hned vedle výsevních jednotek a zásobníku hnojiva. Když se stroj skládá z pracovní do přepravní polohy rám se prodlužuje tak aby vznikl prostor pro skládání křídel paralelně s rámem. Zároveň vznikne prostor i pro možnost prudkého zatáčení ve složeném stavu. Maximální šířka složeného stroje je pod 3,0 m Křídla rámu se rozkládají a teleskopický rám se zkracuje zasouváním teleskopu. Použití tohoto mechanizmu redukuje celkovou délku při práci o 1,5 m. V pracovní poloze zkrácení rámu umožňuje hladké otáčení na souvrati a zlepšuje přehled nad strojem což ocení každá obsluha.

4 OPTIMA TF Maxi Přesnost uložení osiva Přesnost také v podmínkách setí do mulče Výborný přehled Obsluha má výborná přehled o celém stroji jak při práci na poli tak i v přepravní poloze a při přechodu z přepravní polohy do pracovní polohy a naopak. Kompaktní konstrukces přepravní šířkou pod 3,0 m zajišťuje dobrou viditelnost a bezpečnou přepravu po pozemních komunikacích při současných vysokých rychlostech a hustotě provozu. Kverneland Accord OPTIMA TF Maxi nabízí vyvážený poměr velikosti při práci a velikosti při transportu!

5 Zadní přepravní podvozek Silná, stabilní náprava osazená širokými koly včetně pneu (560/60 R TL) zajišťuje bezproblmovou přepravu. Maximální povolená přepravní rychlost (homologace pro Německo) je 50 km/h. Opěrná kola křídel rámu nosníku výsevních jednotek při práci. Při práci na poli 6 opěrných kol (12.5/ PR) integrovaných na křídlech nosníků výsevních jednotek zaručí klidný pohyb při práci a při otáčení na souvrati. Nastavení hlobky setí je nastaveno individuálně na opěrných kolech výsevních jednotek. OPTIMA HD: pro setí do mulče i pro konvenční způsoby zpracování a přípravy půdy HD výsevní jednotka Velká hmotnost (129 kg) vlastní výsevní jednotky s možností třístupňového dotížení až 100 kg dodatečného přítlaku na každou výsevní jednotku pomocí předepínání pružin, umožní optimální uložení osiva do požadované hloubky a to dokonce i v extrémě těžkých podmínkách. Přesné kopírování povrchu díky postraním hloubkovým kolům (Ø 400 mm, 120 mm širokých) zajišťuje přesnou hloubku, přesné setí. Nožová botka mezi řezacími disky tvaruje seťovou drážku a zajišťuje co nejlepší kontakt s půdou,který je navíc podpořený i možností použití zatlačovacího mezikola. Zahrnutí zajišťují "V" zatlačovací kola, u kterých je možno nastavit přítlak ve třech stupních a úhel jež zajistí optimální zahrnutí seťové drážky. To vše pro co nejvyšší procento polní vzcházivosti. OPTIMA HD, univerzální výsevní jednotka pro všechny půdní podmínky a různé technologie zpracování půdy 6 Mimo TF Maxi je HD jednotka používána na všech modelech secích strojů OPTIMA a různých rámových konstrukcích (nesené, tažené, pevné, sklopné).

6 OPTIMA TF Maxi im Farming Nejnovější virtuální terminál IsoMatch Tellus z vývojové dílny Kverneland Group. Při použitíi SOBUS komunikačního rozhraní IsoMatch Tellus může komunikovat se všemi ISOBUS stroji s možností napojení na GPS systémy. Intuitivně a logicky uspořádaná dotyková obrazovka je vyvinuta pro dlouhé pracovní dny. Obsluhá má výborný přehled o funkcích a nastavení stroje díky dvou barevným obrazovkám, které dovoluje sledovat práci přihnojování proces skládání, tak jako jednotlivé výsevní jednotky. Též je možno sledovat co snímá kamera (volitelná výbava) na jedné z obrazovek. Dvě ISOBUS přehledné obrazovky Integrovaný T-ECU program (Traktorová Elektronická Komunikační Jednotka) RS-232 konektor pro příjem GPS nebo další externí zdroje dat Volitelně možno připojitaž 4 kamery Multifunkční, ergonomický, uživatelsky příjemný Jako inovativní dodavatel zemědělských strojů se Kverneland Group profiluje jako společnost s vedoucí pozicí ve vývoji na poli elektronických řídících systému v zemědělství. Komunikační koncept im FARMING popisuje a prezentujke naší nabídku ISOBUS kompatibilních strojů a řešení elektronického řízení přípojných zemědělských strojů - dovoluje nahlédnout na možné přínosy a efektivitu při použití naší široké nabídky Další informace o konceptu im FARMING se dozvíte na: GEOcontrol - Přesné setí a žádné ztráty ISOMATCH GEOcontrol čím přesněji a rovnoměrněji je osivo uloženo, tím snažší je sklizeň a tím vyšší a lepší je i sklizeň a výnos. Setí s GPS a modulem GEOcontrol v kombinaci se secími stroji s elektropohonem výsevních jednotek je významným krokem vpřed ke zvýšení přesnosti a efektivitě hospodaření. Tyto stroje jsou všechny vybaveny ISOBUS technologiemi, které za pomoci terminálu IsoMatch Tellus mohou být snadno ovládány. Každá výsevní jednotka secího stroje s elektropohonem má vlastní elektromotor a v kombinaci s GPS a modulem GEOcontrol je každá jednotlivá jednotka automatickyzapnuta či vypnuta v přesný okamžik na správném místě. To zajistí, že nevznikne přesetí a ztrátám osiva. Toto je ocenitelnou vlastností zejména na trojúhelníkových a nepravidelných polích či na zakřivených a šikmých souvratích. Také můžete pokračovat v setí po setmění jelikož zapínání a vypínaní setí ve správném místě je spolehlivě zajištěno. Navíc terminál IsoMatch Tellus poskytuje snadné a logické ovládání a monitorování funkcí stroje ze sedadla obsluhy. Žádné dvojí setí v překrytí klínů Šetří osivo Přesné navazování řádků na souvratích a okrajích nepravidelných polí Pohodlné a přesné setí po setměnít

7 Technická data Přepravní šířka (m) < 3,00 Přepravní délka (m) 9,80 Přepravná výška (m) 3,48 Přepravní rychlost (km/h) Pracovní záběr (m) 50 (max. transportní zatížení loading 2 t) 12 (75 cm) Rozteč řádků (cm) 70, 75, 80 Ventilátor 2 x hydr. poháněné externí hydraulický okruh) Pracovní opěrná kola 6 x 12.5/80 Přepravní kola 2 x 560/60 Pohon výsevních jednotek Pohon dávkování hnojiva Ovládací terminál Zásobník hnojiva Dávkování hnojiva (kg/ha) Plnící šnek Pracovní světla Hydraulické připojení Přípojka napájení Brzdový systém e-drive - elektropohon ESA IsoMatch Tellus 4000 l max. 400 (při 8 km/h) sklopný (volitelná výbava ano 1 x dvojčinný okruh 12V 2 pólová + 12V 7 pólová pneumatické Potřeba napájení ~70A Pohon vývodového hřídele (ot/min) 1000 nebo 750 "e-drive" kompletní ovládání a sledování funkcí stroje z místa řidiče, což je v přesném souladu s se standardem ISOBUS. "e-drive" (elektropohon), jednotlivých výsevních jednotek s individuálním pohonem s vlastním elektrickým motorem. Nízké nároky na údržbu pohonu, který je přímo připojen na výsevní srdce ozubeným řemenem v prachutěsném uložení. Toto umožnilo extrémě compaktní konstrukci a tím plynulý pohon s nízkou potřebou okamžitého příkonu Všechna data jsou zapsaná a načtená pomocí terminálu "IsoMatch Tellus" Výsevek (vzdálenost v řádku) je plynule seřiditelný a je možno jej měnit během práce. Všechny výsevní jednotky mohou být vypnuty individuálně. V případě "úzkořádkového setí" s roztečí řádků 37.5 cm je dalším přínosem elektropohonumožnost zakládání kolejových řádků. Stačí jen zadat pracovní záběr postřikovače, rozchod kol a stranu pole, ze které začíname. Vlastnosti a p ínosy elektropohonu "e-drive" dopl uje elektronické monitorování funkcí celého stroje v etn optoelektronické kontroly výsevu každé výsevní jednotky. Informace poskytnuté v této brožuře slouží pouze pro účely podání všeobecných informací a pro distribuci po celém světě. Poskytnuté informace nemohou být základnou pro jakékoliv domáhání se náhrady škody právní cestou proti skupině Kverneland Group. Dostupnost modelů, technické údaje a vybavení na přání se může lišit podle konkrétní země. Informujte se prosím u Vašeho místního prodejce. Kverneland Group si ponechává právo kdykoliv provést změny na konstrukci nebo technických údajích. Bezpečnostní zařízení smějí být sejmuta ze stroje pouze pro účely vysvětlení, za účelem lepšího představení funkce strojů. Abyste se vyvarovali nebezpečí poranění, bezpečnostní zařízení nesmí být nikdy demontována. Kverneland Group Soest GmbH 8 11

8 Kverneland Group Kverneland Group je přední mezinárodní společnost vyvíjející, vyrábějící a prodávající zemědělské stroje a poskytující služby. Výrazné soustředění se na inovaci nám umožňuje poskytovat jedinečnou a širokou řadu výrobků s vysokou kvalitou. Nabízíme profesionální zemědělské veřejnosti stroje na přípravu půdy, setí, stroje pro sklizeň píce a lisovaní do balíků, rozmetání a postřikování. K tomuto navazují i řešení elektronických ovládání pro zemědělskou techniku. Originální náhradní díly Náhradní díly Kverneland Group jsou navrženy tak, aby zajistily spolehlivou, bezpečnou a optimální činnost stroje zároveň zajistí nízké náklady po celou dobu své životnosti. Vysoké standardy kvality jsou dosaženy díky použití inovačních metod při výrobě a patentovaným postupům ve všech našich výrobních závodech. Kverneland Group má velmi profesionální síť partnerů, kteří Vás podporují servisem, technickými znalostmi i originálními náhradními díly. Kverneland Group Czech s.r.o. Váš prodejce: Košťálkova 1527, Beroun Tel.: Mobil.: pavel.dvorak@kvernelandgroup.com pavel.dvorak@kvgcz.cz infocz@kvernelandgroup.com

Optimální volba nejen pro výsev kukuřice

Optimální volba nejen pro výsev kukuřice OPTIMA Univerzální přesný secí stroj Accord Optimální volba nejen pro výsev kukuřice Přesné založení porostů kukuřice, slunečnice, řepy, luskovin, dýní... 2 Kverneland Accord nabízí osvědčené technologie

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální Kombinovaný secí stroj FlexCart Efektivní a univerzální Flexibilita a nejjednodušší ovládání Disková secí lišta CX-Ultra šířky 6,00 m Disková secí lišta CX-Ultra šířky 8,00 m FlexCart se zachycovacím hákem

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj. Investice pro váš úspěch

DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj. Investice pro váš úspěch DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj Investice pro váš úspěch DG 9000 / 12000 Velkozáběrový secí stroj s přesným uložením osiva Dnešním cílem každého producenta potravin je produkovat potraviny

Více

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů Flexibilita a přesnost pro nejlepší Kverneland Accord, specialista na setí ve skupině Kverneland Group, vyvinul celou

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

Baličky na kulaté balíky 7710-7730 - 7740-7850. Specialista na kvalitní balenou senáž

Baličky na kulaté balíky 7710-7730 - 7740-7850. Specialista na kvalitní balenou senáž Baličky na kulaté balíky 7710-7730 - 7740-7850 Specialista na kvalitní balenou senáž 2 Dlouholeté zkušenosti s balicí technologií... tato zkušenost je základem pro efektivní zemědělství! Nová generace

Více

Kverneland Accord MSC Accord. Výkonné setí s vysokou přesností

Kverneland Accord MSC Accord. Výkonné setí s vysokou přesností Kverneland Accord MSC Accord Výkonné setí s vysokou přesností Pokrokový pneumatický secí stroj odpovídající své době Setí systémem Accord secí kombinací MSC Kverneland představuje výkonnou technologii

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Kompaktní talířové brány Qualidisc Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Vysoká kvalita, univerzálnost, vysoká výkonnost a účinnost! Qualidisc N nesený pevný Qualidisc F nesený hydraulicky

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí Maestro Budoucnost pneumatického přesného setí PHILIPP HORSCH: Roky našeho intenzívního vývoje se odráží ve stroji Maestro a v jeho jedinečném dávkovacím a jednotícím ústrojí. Tisíce hodin na našich testovacích

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Kverneland Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Správně konstruovaný rám Utužení půdy a její následující příznivé vlastnosti se systémem Contoura Díky systému Contoura

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

NOVINKA! Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností

NOVINKA! Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností Velkoplošné rozmetadlo Pracovní záběr 12 až 50 m NOVINKA! + + M-Drive + + + H-Drive + + + EMC + + + OptiPoint + + + ISOBUS + + + VariSpread + + Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Pneumatické secí stroje nástavbové a nesené modely. Vynálezci pneumatického setí

Pneumatické secí stroje nástavbové a nesené modely. Vynálezci pneumatického setí Pneumatické secí stroje nástavbové a nesené modely Vynálezci pneumatického setí Pneumatický systém Kverneland Accord Kvalita s dlouhou tradicí! Podrobně o výsevním ústrojí a nastavení výsevku Centrální

Více

Bubnová sekačka ŢT100 Z

Bubnová sekačka ŢT100 Z PŘÍSLUŠENSTVÍ Bubnová sekačka ŢT100 Z 105 cm 80 kg 13 HP Sekačka ŽT-100Z zadní určená pro traktory Kubota s výkonem motoru od 13 HP. Sekačka je pravostranná, záběr 102 cm, hnaná 2 klínovými řemeny. Připojení

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Vertikální míchací krmné vozy

Vertikální míchací krmné vozy Vertikální míchací krmné vozy Kompetentní, moderní, perfektní Turbo šnek Výkonové plus díky rovnoměrnému míchání. Vybavili jsme Turbo šnek pro vozy SILOKING přídavným křídlem. Turbo křídlo, přesazené o

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Focus TD Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Michael HORSCH: Témata, jako jsou jistota výnosu a úspora nákladů, nabývají na stále větším významu. Řada institucí testuje dlouhodobě různé

Více

EasyCut SmartCut. Přehled

EasyCut SmartCut. Přehled EasyCut SmartCut Výkonné, pohodlné a bezpe né: V podob t í nových model p ináší firma POSCH inovaci v oblasti pil na palivové d evo. Pila EasyCut nadchne svým automatickým posuvem d eva, zatímco pln automatická

Více

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 Nejrůznější postupy zpracování půdy Pro moderní rostlinnou výrobu je stále důležitější výkonná technika, univerzální kombinovatelnost různých typů půdozpracujících strojů

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

PICHON KNOW-HOW. Díky své jedinečnosti, silnému obchodnímu týmu a dealerské síti se stali lídrem na francouzském trhu.

PICHON KNOW-HOW. Díky své jedinečnosti, silnému obchodnímu týmu a dealerské síti se stali lídrem na francouzském trhu. KEJDOVÉ CISTERNY PICHON KNOW-HOW Již 40 let je firma PICHON partnerem v mnoha odvětvích: zemědělství, komunální služby a údržba krajiny, a také v oblasti konstrukce a vývoje. Firma Pichon Industries má

Více

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 Návesná rozmetadla rady K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prumyslových K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prum. K105 s pneu 800/65 x 32, nástavcem

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

Efektivní a šetrný při obracení

Efektivní a šetrný při obracení Kverneland Taarup OBRACEČE ŘADY 8000 Efektivní a šetrný při obracení Do podniků všech velikostí. Řada obracečů Kverneland Taarup 8000 nabízí kompletní sortiment produktů pro profesionální sklizeň píce.

Více

Tempo. Nepřekonatelná přesnost při velmi vysoké rychlosti

Tempo. Nepřekonatelná přesnost při velmi vysoké rychlosti Tempo Nepřekonatelná přesnost při velmi vysoké rychlosti 1 Spolu se zemědělci na celém světě jsme po dobu posledních tří generací vytvářeli stroje, které přimějí každou zemědělskou půdu vydat veškerý její

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka

JPJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka JJ Forest, s.r.o. Multifunkční hydraulická vyvážečka Společnost JJ Forest, s.r.o. je výhradním dovozcem přívěsů Vahva Jussi do ČR a SR. Vyvážecí přívěsy Vahva Jussi jsou profesionální, univerzální a celoročně

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Kontinuální balicí stroj....stroje pro opravdovou práci

Kontinuální balicí stroj....stroje pro opravdovou práci Kontinuální balicí stroj...stroje pro opravdovou práci KONTINUÁLNÍ BALICÍ STROJE UNIKÁTNÍ VLASTNOSTI A VÝHODY PRO VÁS Mechanický systém: naše kontinuální balicí stroje jsou z velké části mechanicky ovládané

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 ---------------------------------------------------- Japonská společnost HITACHI uvádí na trh novou řadu čelních nakladačů s označením ZW-5. Produktová paleta kloubových nakladačů

Více

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Rychlé naložení díky vysoce výkonné fréze Ovládání ICS inteligentní řízení celého vozidla Čisté a přesné odebírání siláže prostřednictvím reverzního dopravníku Samochod:

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Čavisov 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Marek Balnar Sídlo/Místo podnikání: 74764 Čavisov, Chrudimská

Více

Accord DG. Mimo ádná nabídka pro jaro 2011 s podporou výrobního závodu p i p íležitosti 15 let existence prodejní organizace Kverneland v R

Accord DG. Mimo ádná nabídka pro jaro 2011 s podporou výrobního závodu p i p íležitosti 15 let existence prodejní organizace Kverneland v R Secí stroj Kverneland Accord DG Mimo ádná nabídka pro jaro 2011 s podporou výrobního závodu p i p íležitosti 15 let existence prodejní organizace Kverneland v R Secí stroj Kverneland Accord DG Precizní

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce

Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce ZÁVAŽÍ: ZÁKLADNÍ INFORMACE Co je závaží? Závaží je hmota přidaná na podvozek nebo kola traktoru za účelem zvýšení celkové hmotnosti vozidla

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

ALPHA. Výkon a pohodlí

ALPHA. Výkon a pohodlí ALPHA Výkon a pohodlí Vysokokapacitní postřikovače ALPHA plus je nejnovější generací samojízdných postřikovačů HARDI s vysokým výkonem. Celá koncepce stroje je navržena s ohledem na práci operátora výsledkem

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.  be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce:

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2016 TRAKTORY MAXI TRACTION IF Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: Až o 20 % těžší náklad. Mimořádný jízdní komfort,

Více

I drill PRO. Nejlepší øešení pro snadné setí

I drill PRO. Nejlepší øešení pro snadné setí I drill PRO Nejlepší øešení pro snadné setí ACCORD I drill PRO Nejlepší øešení pro snadné setí I drill je nový secí stroj, vyvinutý spoleèností ACCORD, vynálezcem pneumatického setí. Koncept je zalo en

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky Pronto Univerzální technika setí pro všechny podmínky PHILIPP HORSCH: V precizním nástroji jako např. secí botka TurboDisc se skrývá více než 1.500 inženýrských hodin a 10.000 hodin testování. Jen tak

Více

Horizontální hydraulický štípač OEHLER OL 520 Řada Kompakt

Horizontální hydraulický štípač OEHLER OL 520 Řada Kompakt Horizontální hydraulický štípač OEHLER OL 520 Řada Kompakt Nejmenší z řady horizontálních štípačů od renomovaného německého výrobce Oehler. Je určen pro zpracování menších polen, jeho kompaktní konstrukce

Více

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 807, 809, 810 Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 810: Jednoa dvouřádkové odkládání Kardanové připojení rotoru Širokorozchodný podvozek s vedením nápravy ramenem Následné polohování mezi předním

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým kultivátorem (2,5 3 m)

Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým kultivátorem (2,5 3 m) ACCORD DA, pracovní zábìr 3 m, zásobník 750 litrù, CX botky, hydraulické sklopné znamenáky výbava na pøání ACCORD DA Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Meziřádková kultivace

Meziřádková kultivace Meziřádková kultivace epa Kukuřice Slunečnice Brambory Dýně Jahody Zelenina Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě strojů pro meziřádkovou kultivaci. Pro dobrou

Více

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE BERTHOUD ALTO Nejmenší řada nesených postřikovačů, vybavená základními typy regulace, konstrukce integrovaných nádrží. Možnost dodání i bez postřikovacích ramen, pouze s hadicí a tryskou pro lokální aplikaci.

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více