2015 ZMĚNA V PRACOVNÍM PROSTŘEDÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2015 ZMĚNA V PRACOVNÍM PROSTŘEDÍ"

Transkript

1 2015 ZMĚNA V PRACOVNÍM PROSTŘEDÍ

2 POHYB PŘI PRÁCI Zlepšete zdraví, posilte kreativitu a zvyšte produktivitu. Stoly s chodícím pásem a cyklistickým trenažérem se mohou umístit do malých i velkých kanceláří, aniž by kohokoliv vyrušovaly. Jsou vhodné pro jednotlivce i týmy. Pracovní stoly LifeSpan Vám pomáhají pečovat o Vaše zdraví, zatímco pracujete. SOUKROMÁ KANCELÁŘ SPOLEČNÉ PROSTORY

3 SDÍLENÁ PRACOVIŠTĚ VÝUKOVÉ MÍSTNOSTI Oblíbil jsem si stůl s chodícím pásem. Díky němu se po celý den cítím plný energie a během chůze si v klidu vyřídím pracovní záležitosti. Spencer Rascoff CEO, Zillow

4 SOUKROMÁ KANCELÁŘ Upravte svou kancelář tak, aby odpovídala Vaším požadavkům a umožňovala Vám lépe pracovat. Rozšiřte svůj stůl určený k práci ve stoje, pořiďte zcela novou profesionální pracovní stanici, nebo si vyberte konfiguraci, která kombinuje běžný pracovní stůl a pohybové zařízení. Zlepšete produktivitu, spokojenost a výsledek práce s produkty řady Workplace od firmy LifeSpan.

5 Čas od času se na trhu objeví produkt, který má potenciál změnit Váš život. Chris Taylor Zástupce šéfredaktora, Mashable.com

6 SPOLEČNÉ PROSTORY Produktivita nikdy nebyla spojována s kancelářskou židlí, celodenní sezení při práci totiž není ideální. Zaměstnanci neodvádějí tu nejlepší práci, když jsou nuceni pracovat na jednom konkrétním místě a není jim umožněno se dostatečně pohybovat. Zaveďte ve Vašich kancelářích zdravý pohyb a nezávislost. Užívání aktivních pracovišť zlepšuje náladu a produktivitu zaměstnanců. Pořádejte produktivní meetingy spojené s chůzí na chodících pásech, provádějte brainstorming na cyklistických trenažérech nebo hledejte další kreativní inspirace, vše z pohodlí Vašich kancelářských prostor.

7 Stůl s chodícím pásem poskytuje nejen potřebnou změnu v každodenní rutině, ale také zajistí pohyb pro celý pracovní tým, aniž by snížil kvalitu odvedené práce. Kathie Tuoni Prezidentka společnosti, International Direct Response, Inc.

8 SDÍLENÁ PRACOVIŠTĚ Motivování zaměstnanců k práci v kolektivu nejenom zlepšuje výsledek práce, ale také pomáhá každému jednotlivci dosáhnout svého plného potenciálu. Pracovní stoly Tandem zjednodušují týmovou práci. Studie jasně prokázaly, že aktivní pracoviště zvyšují produktivitu jednotlivců zlepšením paměti, soustředění a motivace. Investici do aktivního pracoviště lze brát jako investici do nové pracovní síly. Spojením tradičních pracovních stolů s pohybovým zařízením zajistíte spokojenost i celodenní komfort svých zaměstnanců.

9 Chodící pás od firmy LifeSpan je tak tichý, že mi nedělá problém při chůzi přemýšlet. Navíc je velice pohodlný, i po delší době je chůze stále příjemná. Jsem s ním absolutně spokojená Susan Orlean Spisovatelka, The New Yorker

10 VÝUKOVÉ MÍSTNOSTI Umožněte Vašim zaměstnancům rozšiřovat své vědomosti a zároveň se hýbat. Pomalá chůze na chodícím pásu nebo tiché šlapání na cyklistickém trenažéru mají více výhod, než pouze pečování o zdraví. Už sebemenší jednoduchý pohyb zlepšuje interaktivitu a zajišťuje větší pozornost jednotlivce ke své práci odstraněním nesoustředěnosti způsobené nudou a zrychlením krevního oběhu. Produktová řada Workplace od firmy LifeSpan nabízí přizpůsobitelné možnosti pro všechna výuková prostředí. Vaše společnost se tak již dnes může přiblížit produktivnějším zítřkům.

11 Nekonečně dlouhé sezení při práci je v dnešní době bohužel samozřejmostí. Stůl s chodícím pásem je podle nás prvním a zároveň nejideálnějším řešením, jak se ze zaběhlého pracovního stylu vymanit. Christy L. D Angelo Personalistka, Iron Mountains, LLC

12 PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ Upravte své pracovní prostředí s širokou nabídkou produktů od firmy LifeSpan. Vylepšete svůj stávající pracovní stůl nebo si vyberte nový. V nabídce jsou různé konfigurace, které jsou vhodné do všech pracovních prostředí.

13 MOŽNOSTI PRACOVNÍCH STOLŮ DT3 - Pro existující pracovní stůl DT3 je přídavný chodící pás s ovládacím panelem. Tento chodící pás se dá pohodlně umístit pod většinu pracovních stolů určených k práci ve stoje. Moderní ovládací panel se může jednoduše položit na Váš pracovní stůl, aniž by Vás jakkoliv omezoval. DT5 - Nový manuální pracovní stůl Stůl DT5 disponuje manuálním ovládáním výšky, je velice tichý a prostorný. Je vhodný pro jednotlivce, malé pracovní týmy a obecně do prostředí, kde se změna výšky nebude provádět velmi často. Tento stůl je navržen pro uživatele s výškou v rozmezí 150 až 200 centimetrů. DT7 - Nový elektrický pracovní stůl Stůl nejvyšší třídy, s elektrickým ovládáním výšky, je určen i do nejvytíženějšího prostředí, kde se počítá s velmi častou změnou výšky tak, aby vyhovovala aktuálnímu uživateli. K dispozici jsou dva paměťové sloty pro uložení výškového nastavení. DOPLŇKY K PRACOVNÍM STOLŮM ALLIANCE Alliance umožňuje rozšířit aktivní pracoviště o další pracovní plochu, která je dostatečně veliká na to, aby pojala kancelářskou židli spolu s kancelářskými potřebami, nebo motivovala zaměstnance k týmové spolupráci. Se dvěma a více aktivními pracovišti je Alliance vhodná do výukových místností a společných prostor. TANDEM Tandem je ideální ke spojení běžného kancelářského nábytku a chodícího pásu nebo cyklistického trenažéru. Vytváří tak dynamické prostředí, které spojuje výhody práce v sedě a za pohybu. S rozšířitelnou pracovní plochou a profesionálním vzhledem Vám tato konfigurace zajistí, že nebudete obětovat funkčnost pro aktivní pracoviště.

14 POHYB Vyberte si pohybová zařízení dle Vašich představ, počínaje druhem pohybu až po celkovou dobu každodenního užívání.

15 C3 - Cyklistický trenažér POHYBOVÁ ZAŘÍZENÍ Přídavný cyklistický trenažér s elektrickým ovládáním výšky pohodlně sedne každému, bez ohledu na výšku, což z něj dělá skvělý způsob jak cvičit a zároveň pracovat. Na tomto trenažéru můžete s lehkostí měnit odpor při šlapaní tak, aby Vám co nejvíce vyhovoval. TR800 - Chodící pás Přídavný chodící pás TR800 je určen pro jednoho nebo dva uživatele a je dimenzován na lehkou aktivitu, která nebude přesahovat tři hodiny denně. Toto zařízení je vhodné pro ty, kteří chtějí zapojit aktivitu do svého aktuálního pracovního stylu. TR Chodící pás Přídavný chodící pás TR1200 je určen pro jednotlivé uživatele i menší pracovní týmy. Při maximálním šestihodinovém užívání je toto zařízení schopné pečovat o zdraví zaměstnanců téměř celý pracovní den. Spolu s mnoha bezpečnostními prvky je chodící pás TR1200 perfektním krokem kupředu k aktivnějšímu pracovnímu prostředí. TR Chodící pás Nízkoúdržbový a velice robustní přídavný chodící pás TR5000 je navržen tak, aby poskytl své služby jednotlivcům i celé kanceláři po dobu deseti hodin denně. Hliníkové kolejnice a 2,5 milimetrů silný pás zajišťují stabilitu celé konstrukce a spolu s bezpečnostními prvky se starají o bezpečnost Vašich zaměstnanců.

16 ZMĚNA K LEPŠÍMU

17 VLASTNOSTI BEZPEČNOST Bezpečnost je zajištěna technologií Intelli-GuardTM. Pokud se Vaše noha nedotkne chodícího pásu po dobu dvaceti vteřin, pás se automaticky plynule zastaví. POČÍTÁNÍ KROKŮ Počet Vámi ušlých kroků a ujetých kilometrů je automaticky počítán za pomocí technologie Intelli-Step. Zobrazena je také zpětná vazba a Vaše předešlé výkony. APLIKACE SLEDUJÍCÍ VAŠÍ ČINNOST Aplikace od firmy LifeSpan Vám umožňují jednoduše propojit pracovní stůl s počítačem nebo chytrým telefonem, abyste měli přehled o své aktivitě. Všechna data jsou bezdrátově přenášena přímo do Vašeho online profilu pomocí technologie Bluetooth. ČLENSTVÍ V KLUBU Ke každému pracovnímu stolu s chodícím pásem nebo cyklistickým trenažérem je zdarma jedno klubové členství včetně oceněného softwaru od firmy LifeSpan. Mějte záznamy o své aktivitě bezpečně a přehledně uloženy na jednom místě. PŘIZPŮSOBITELNÝ DESIGN Upravte pracovní prostředí tak, aby odpovídalo Vaším požadavkům. Rozšiřte svůj stůl určený k práci ve stoje, pořiďte zcela novou profesionální pracovní stanici, nebo si vyberte dynamickou konfiguraci, která umožňuje sdílet pracoviště více uživatelům. OSOBNÍ NASTAVENÍ Vaše pracoviště, Vaše podmínky. Nastavte si svou požadovanou maximální rychlost, hlasitost upozornění, jednotky měření a další. ZAKRYTÍ KABELŮ Profesionální atmosféry lze dosáhnout jedině s vkusnou prezentací. Nedělejte kompromis mezi aktivitou a sofistikovaností. V jediném okamžiku zlepšete vzhled Vašeho pracovního stolu ukrytím nevhodných kabelů a drátů za krycí clonu. Krycí clona se jednoduše přidělá k Vašemu pracovnímu stolu od firmy LifeSpan.

18 POHYBOVÁ ZAŘÍZENÍ C3 TR800 TR1200 TR5000 Délka: 68 cm Šířka: 53 cm Hmotnost: 43 kg Délka: 168 cm Šířka: 64 cm Hmotnost: 54 kg Délka: 178 cm Šířka: 69 cm Hmotnost: 60 kg Délka: 178 cm Šířka: 69 cm Hmotnost: 66 kg 6 hodin každodenního užívání 3 hodiny každodenního užívání 6 hodin každodenního užívání 10 hodin každodenního užívání Záruka: Rám - Doživotní záruka Součástky 2 roky Opotřebení - 1 rok Záruka: Rám - Doživotní záruka Motor - 3 roky Součástky 1 roky Opotřebení - 1 rok Záruka: Rám - Doživotní záruka Motor - 3 roky Součástky 2 roky Opotřebení - 1 rok Záruka: Rám - Doživotní záruka Motor - 3 roky Součástky 2 roky Opotřebení - 1 rok PRACOVNÍ STOLY DT5 DT7 TANDEM TANDEM ALLIANCE ALLIANCE Šířka: 119 cm Hloubka: 81 cm Hmotnost: 50 kg Šířka: 119 cm Hloubka: 81 cm Hmotnost: 59 kg Šířka: 173 cm Hloubka: 140 cm Hmotnost: 39 kg Šířka: 61 cm Hloubka: 122 cm Hmotnost: 19 kg KONFIGURACE 1x chodící pás + 2x Tandem PO SLOŽENÍ Šířka: 363 cm Hloubka: 188 cm Velikost navýšení: 15 cm 2x chodící pás + 1x Alliance PO SLOŽENÍ Šířka: 300 cm Hloubka: 188 cm Velikost navýšení: 15 cm Stůl s cyklistickým trenažérem PO SLOŽENÍ Šířka: 119 cm Hloubka: 119 cm Výška sedadla: 91 cm až 117 cm Stůl s chodícím pásem PO SLOŽENÍ Šířka: 119 cm Hloubka: 188 cm Velikost navýšení: 15 cm *náčrty nejsou ve skutečné velikosti, rozměry jsou pouze přibližné.

19 Zlepšete zdraví i morálku, posilte kreativitu. Produkty z řady Workplace jsou navrženy tak, aby zvýšily produktivitu ve Vašem pracovním prostředí. Naši kvalifikovaní profesionálové se postarají o řešení, které bude odpovídat Vaším individuálním požadavkům. LifeSpan Workplace opt.2 LifeDesk.eu

20 LifeDesk.eu

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO CALYPSO GRAND CALYPSO XL 120 kg +3 nosnost 120 kg CALYPSO MEETING 3 roky záruka certifikace EU Díky široké modelové nabídce s možností kombinace hlavových

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Vysoká odolnost a praktická využitelnost.

Vysoká odolnost a praktická využitelnost. 18 Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215 Vysoká odolnost a praktická využitelnost. Výšková rektifikace

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Vysoká odolnost a praktická využitelnost.

Vysoká odolnost a praktická využitelnost. 18 Vysoká odolnost a praktická využitelnost. Výšková rektifikace Kompletně skrytá kabeláž Kovové nohy ve dvou variantách Pracovní desky Podnože Montáž Pracovní desky stolů řady HOBIS Cross jsou tvarovány

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace QuickStand navržený společností Humanscale je jedinečný produkt montovaný na pracovní stůl, vhodný při sezení i stání, který podporuje aktivitu uživatele a snadno začleňuje pohyb

Více

KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU

KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU 2 Nadčasový design a uživatelská vstřícnost. Výšková rektifikace Skryté vedení kabeláže Důkladné osazení ABS hranami Pracovní desky stolů řady HOBIS Gate jsou tvarovány tak, abyste

Více

MEDATRON, spol. s r.o.

MEDATRON, spol. s r.o. MEDATRON, spol. s r.o. MEDATRON, spol. s r.o. byla založena v roce 1992 v Brně a je ryze českou společností. Od zahájení činnosti se intenzivně věnuje oblasti diabetologie a od roku 1998 i prodeji přístrojů

Více

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 ÚPLNÉ ŘEŠENÍ BEZDRÁTOVÉ KOMUNIKACE KX-TGP600 Chcete-li dosáhnout vysoké kvality a snížit náklady,

Více

PORT PORT. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější kritéria na moderní vzhled, ergonomické uspořádání pracoviště a komplexní využití prostoru.

PORT PORT. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější kritéria na moderní vzhled, ergonomické uspořádání pracoviště a komplexní využití prostoru. PORT Představujeme Vám nábytkovou řadu PORT, kterou jsem vyvinuli v roce 2007 na základě Vašich připomínek, požadavků a našich dlouholetých zkušeností v oboru. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější

Více

Efektivitu dopravy do vaší kanceláře zajišťují dodávky jednotlivých dílů stolu, které jsou bezpečně zabaleny.

Efektivitu dopravy do vaší kanceláře zajišťují dodávky jednotlivých dílů stolu, které jsou bezpečně zabaleny. 40 ELEKTRICKY VÝŠKOVĚ STAVITELNÉ MOTION ERGO a MOTION STŮL U KTERÉHO ZÁDA NEBOLÍ Vsedě se učíme, studujeme i pracujeme. Špatné a dlouhodobé sezení je v dnešní době civilizační choroba, kterou trpí již

Více

6G Mechanismus pro klávesnici a myš

6G Mechanismus pro klávesnici a myš www.humanscale.cz 6G Mechanismus pro klávesnici a myš oznámení o novém produktu Společnost Humanscale představuje dosud nejpokrokovější systém, založený na více než deseti letech zkušeností s designem

Více

VOLITELNÉ DOPLŇKY. 4 Series[T]

VOLITELNÉ DOPLŇKY. 4 Series[T] Series[T] 2 Series[T] Series[T] Flexibilní řada Series[T] je navržena tak, aby umožňovala vybrat jak samostatné pracoviště, tak zajistit konzistentní vzhled pracoviště při otevřeném uspořádání kanceláře.

Více

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE.

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE. ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE www.hafele.cz NOVÝ PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE KANCELÁŘ UZPŮSOBENÁ POŽADAVKŮM ZÁKAZNÍKA OD TRUHLÁŘE

Více

Fan Coil 42N NOVÁ GENERACE ELEGANTNÍ, VÝKONNÝ, KOMFORTNÍ

Fan Coil 42N NOVÁ GENERACE ELEGANTNÍ, VÝKONNÝ, KOMFORTNÍ Fan Coil 42N NOVÁ GENERACE ELEGANTNÍ, VÝKONNÝ, KOMFORTNÍ JASNÝ ÚSPĚCH ENERGETICKÁ ÚČINNOST IDROFAN plně odpovídá novým standardům pro nízkou spotřebu budov, které nabízejí zvýšení energetických úspor a

Více

Faktory ovlivňující pracovní prostředí v kanceláři

Faktory ovlivňující pracovní prostředí v kanceláři Faktory ovlivňující pracovní prostředí v kanceláři Rozdílnost pracovního prostředí Podle průzkumu agentury Randstad je příjemná pracovní atmosféra důležitá pro 42 % zaměstnanců napříč všemi věkovými skupinami.

Více

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY

Nový. Extra SCHODIŠTOVÉ SEDACKY & xtra OVÉ SY ˇ SOŠTOVÉ SY Rešení pro všechna prímá schodište omelide a nový omelide xtra dodávají řešení pro všechna přímá schodiště. iž více jak 60 let se lidé těší z pohodlí a spolehlivosti poskytované

Více

Elegantní design a originalita technického řešení.

Elegantní design a originalita technického řešení. 26 Elegantní design a originalita technického řešení. Výšková rektifikace Úsporný systém řetězení Kovové nohy ve dvou variantách Pracovní desky Pracovní desky stolů řady HOBIS Flex jsou tvarovány tak,

Více

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené

Freeliftsedačky. Schodišťové sedačky zakřivené Freeliftsedačky Schodišťové sedačky zakřivené s v ě t b e z b a r i é r Výhody schodišťových sedaček Freelift společnosti Handicare Je bezpečná, hezká a dokonce se hodí do mého interiéru Schodišťová sedačka

Více

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M)

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M) Andrea - Absorber Andrea je velmi účinný absorbér, navržený s použitím patentovaného řešení firmy Artnovion. Vyniká v omezení odrazů prvního řádu a je vhodný k úpravě širokého rozsahu frekvencí. Absorbér

Více

h a n d b o o k A L F A 3 0 0

h a n d b o o k A L F A 3 0 0 handbook A LFA 300 úvod je stabilní a flexibilní, jehož základním konstrukčním prvkem je most. Vhodný je pro vybavování všech druhů kanceláří, call center, zasedacích či školících místností apod. Stoly

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215

Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215 Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 15 stoly Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. SKŘÍNĚ 48 SKŘÍNĚ

Více

inspace INSPIRACE škol a vzdělávacích institucí

inspace INSPIRACE škol a vzdělávacích institucí inspace INSPIRACE škol a vzdělávacích institucí 2017 Podle nových trendů výuky se mění i požadavky na nábytek do škol a vzdělávacích institucí. Přestavitelnost, interaktivní tabule i relaxační zóna jsou

Více

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 ---------------------------------------------------- Japonská společnost HITACHI uvádí na trh novou řadu čelních nakladačů s označením ZW-5. Produktová paleta kloubových nakladačů

Více

Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr

Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr Elcometer 415 Digitální tloušťkoměr Digitální tloušťkoměr Elcometer 415 Jednoduché, rychlé a přesné měření tloušťky povlaku v odvětvích s využitím nátěrových a práškových barev. Rychlý a přesný, více měření

Více

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY

PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY PRŮVODCE BŘEZEN 2019 FITNESS NÁRAMKY Garmin Index 4 490 Kč Garmin Index je chytrá váha kompatibilní s řadou sporttesterů a náramků značky Garmin určená pro každodenní měření tělesných parametrů. Automaticky

Více

ComfortControl 01 ARETACE POLOHY 05 VÝŠKA OPĚRADLA 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 06 ÚHEL OPĚRADLA 03 HLOUBKA SEDÁKU 07 OPĚRKA RUKY VÝŠKA 04 VÝŠKA SEZENÍ

ComfortControl 01 ARETACE POLOHY 05 VÝŠKA OPĚRADLA 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 06 ÚHEL OPĚRADLA 03 HLOUBKA SEDÁKU 07 OPĚRKA RUKY VÝŠKA 04 VÝŠKA SEZENÍ Krok 1: Odjistěte křeslo. 01 ARETACE POLOHY Krok 2: Nastavte křeslo podle své postavy. 02 NASTAVENÍ TUHOSTI POHYBU 03 HLOUBKA SEDÁKU 04 VÝŠKA SEZENÍ Krok 3: Nastavte křeslo podle způsobu vaší práce. 05

Více

O systému RAXI. RAXI JE PROSTORNÝ RAXI je mimořádně prostorově úsporný a efektivní systém. Na běžný metr jednoduše umístíte 110 lahví vína.

O systému RAXI. RAXI JE PROSTORNÝ RAXI je mimořádně prostorově úsporný a efektivní systém. Na běžný metr jednoduše umístíte 110 lahví vína. RAXI JE PROSTORNÝ RAXI je mimořádně prostorově úsporný a efektivní systém. Na běžný metr jednoduše umístíte 110 lahví vína. RAXI PRODÁVÁ Systém Raxi zjednodušuje zákazníkům výběr vína. Díky stylovému,

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem SysLine S

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem SysLine S SysLine S Skříně s novým kováním SysLine S jsou nad věcí. Dveře se pohybují s ohromující lehkostí. Volitelné tlumení Silent System se stará o dokonalý komfort. Kvalitní kování přitom zůstává skryté. Nosné

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

POLOHOVACÍ SYSTÉMY PRO PLOCHÉ OBRAZOVKY

POLOHOVACÍ SYSTÉMY PRO PLOCHÉ OBRAZOVKY TECHNOLOGIE LINEÁRNÍCH AKTUÁTORŮ ZAMĚŘENO NA POLOHOVACÍ SYSTÉMY PRO PLOCHÉ OBRAZOVKY Pozdvihněte úroveň Vašeho nábytku www.linak.cz/deskline Hledáte polohovací systém? Přáli jste si někdy, aby Vaše plochá

Více

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík

708 D. Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou AMP T30 HEM2. Odzkoušené Crash testem. Standardní & lehký invalidní vozík 708 D C16 puntíkatá C27 Standardní invalidní vozík s fixní zádovou opěrkou Skládací ruční opěrky jsou vybavený měkkým, extra dlouhým a pohodlným polstrováním. Sedadlová a zádová tkanina spolu s hliníkovou

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670 Xact 2 Xact Xact ŽIDLE PRO CELOU ŠKOLU Multifunkční a ergonomická školní židle Xact je nyní k dispozici ve dvou velikostech Xact a Xact Start. To znamená, že ji lze využít v celé škole, od předškolních

Více

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště systém DESMO... 177 Systém Swing...178 Systém Basis...179 Příslušenství psacího stolu...

Více

INTERIÉR KOMFORT SEDADLO ŘIDIČE S PAMĚTÍ* Až dva řidiči si mohou uložit preferovanou polohu sezení.

INTERIÉR KOMFORT SEDADLO ŘIDIČE S PAMĚTÍ* Až dva řidiči si mohou uložit preferovanou polohu sezení. CR-V Vítejte ve vašem útočišti před rušným světem. Prostorný interiér modelu CR-V byl navržen tak, aby vytvářel tiché, kultivované a uvolněné prostředí. Je to velmi příjemný prostor, ať už cestujete jako

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010

AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010 AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010 DEKORATIVNÍ PANELY P1 materiál fólie min. rozměr max. rozměr váha MDF bez omezení * 396 x 404 mm 2.500 x 1200 mm 11 kg / m 2 P2 Sledujeme trendy moderní bytové architektury

Více

80kg. Police. Korpus. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ

80kg. Police. Korpus. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ SKŘÍNĚ STOL OLY 5 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40 nebo 80 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní konstrukce

Více

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl

J3 Karbon PoZnEJTE rozdíl J3 Karbon POZNEJTE ROZDÍL je tak lehká...... a stylová Karbon je tím správným materiálem pro výrobu extrémně lehké a pevné zádové opěrky, která bude přesně vyhovovat požadavkům aktivních uživatelů na co

Více

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Mercedes-Benz Osobní vozidla Vito Sprinter

bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Mercedes-Benz Osobní vozidla Vito Sprinter bott vario vestavba pro Vaše vozidlo Mercedes-Benz Osobní vozidla Vito Sprinter bott vario Vestavba pro Váš Mercedes-Benz 2 Rozhodli jste se pro vozidlo Mercedes-Benz. Touto volbou jste si vytvořili perfektní

Více

Michelin XHA2. Nový silný hnací motor, který zlepší produktivitu stavebních firem a důlních společností. Tiskový balíček Leden 2009

Michelin XHA2. Nový silný hnací motor, který zlepší produktivitu stavebních firem a důlních společností. Tiskový balíček Leden 2009 Michelin XHA2 Nový silný hnací motor, který zlepší produktivitu stavebních firem a důlních společností Tiskový balíček Leden 2009 Kontakt pro média: + 33 1 45 66 22 22 Obsah Souhrnná tisková zpráva Michelin

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

SENECA SENECA. Nábytková řada SENECA je moderní skladebný nábytek, kterým si můžete účelně a příjemně vybavit svoje pracoviště i svůj byt.

SENECA SENECA. Nábytková řada SENECA je moderní skladebný nábytek, kterým si můžete účelně a příjemně vybavit svoje pracoviště i svůj byt. SENECA Nábytková řada SENECA je moderní skladebný nábytek, kterým si můžete účelně a příjemně vybavit svoje pracoviště i svůj byt. Používáme vysoce kvalitní materiály renomovaných domácích i zahraničních

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na jakémkoliv podkladu Díky své enormní hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to univerzální

Více

MOTION. 100 kg. 5 let záruka

MOTION. 100 kg. 5 let záruka MOTION elektricky Výškově stavitelné stoly +5 100 kg certifikace EU 5 let záruka snadná montáž nosnost 100 kg elektricky pohon HOBIS MOTION Stoly, které se vám dokáží přizpůsobit. HOBIS MOTION vám nabízí

Více

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com Vyhrazujeme si právo na změny parametrů výrobků z důvodu technických změn a vývoje výrobků v průběhu platnosti této brožury, a případné nepřesnosti způsobené chybou tisku. ARISTON THERMO CZ S.R.O. Poděbradská

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

nejšťavnatější informační technologie

nejšťavnatější informační technologie nejšťavnatější informační technologie malá ochutnávka čerstvých technologií co mají šťávu informační technologie komplexní služby grafika a tisk internet web vychutnejte si to, co máte opravdu rádi www.gitech.cz

Více

vytváříme pohyb jsme ti, kteří hledají projektují a tvoří duši posuvných dveří

vytváříme pohyb jsme ti, kteří hledají projektují a tvoří duši posuvných dveří vytváříme pohyb jsme ti, kteří hledají projektují a tvoří duši posuvných dveří novinky syntesis luce skrytá technologie Pouzdro Syntesis LUCE vám umožní vytvoření vlastního designu místnosti a výrazný

Více

Zaměřeno na Elektrické nastavení kancelářských stolů

Zaměřeno na Elektrické nastavení kancelářských stolů Zaměřeno na Elektrické nastavení kancelářských stolů www.linak.cz/deskline Sit-Stand stoly vyhovují dynamickému pracovnímu stylu Pracovní náplň zaměstnanců se mění a stále více z nich tráví prakticky

Více

JAY LITE S POCITEM LEHKOSTI

JAY LITE S POCITEM LEHKOSTI JAY LITE S POCITEM LEHKOSTI ULTRA LEHKÁ... Inovovaný sedací polštář Jay Lite je perfektním doplňkem ke všem aktivním a ultra lehkým vozíkům. S hmotností od 660 gramů je ve své třídě nejlehčí. Navíc poskytuje

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

Doba náběhu na 350 C je o 20 sekund rychlejší a pokles teploty hrotu se během nepřetržité práce snižuje.

Doba náběhu na 350 C je o 20 sekund rychlejší a pokles teploty hrotu se během nepřetržité práce snižuje. Katalogový list www.abetec.cz Sada HAKKO FX-888D + příslušenství I. Obj. číslo: 102002308 Výrobce: Hakko Anotace Akční sada obsahuje: Digitální ESD / antistatickou pájecí stanici HAKKO FX-888D. ESD / antistatickou

Více

2014 /2015 PRO RADOST Z CYKLISTIKY I V ZIMĚ RACER & TOUR

2014 /2015 PRO RADOST Z CYKLISTIKY I V ZIMĚ RACER & TOUR 2014 /2015 PRO RADOST Z CYKLISTIKY I V ZIMĚ RACER & TOUR DŮVODY PRO TRENAŽÉRY RACER & TOUR VÝKONEM ŘÍZENÝ TRÉNINK KVALITNÍ KOMPONENTY Sledování a měření výkonu je jedním z hlavních témat v cyklistice.

Více

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic 4

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic   4 Společnost POLAK CZ je hrdá na roli jedné z hlavních českých průmyslových společností v oblasti výroby dílenského nábytku. V moderním výrobním areálu vybudovaném podle nejnovějších požadavků na flexibilitu

Více

JABRA SPEAK 810. Návod k použití. jabra.com/speak810

JABRA SPEAK 810. Návod k použití. jabra.com/speak810 Návod k použití jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky jsou majetkem příslušných

Více

Elegantní design a originalita technického řešení.

Elegantní design a originalita technického řešení. 30 Elegantní desgn a orgnalta technckého řešení. Výšková rektfkace Úsporný systém řetězení Kovové nohy ve třech varantách Pracovní desky Pracovní desky stolů řady HOBIS Flex jsou tvarovány tak, abyste

Více

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty Servis rohoží Etalon vzhledu a čistoty Silný a kompetentní profesionální servis textilií Lindström je finská společnost založená v roce 1848. Díky průběžné a dlouhodobé vývojové práci se naše společnost

Více

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete Devilink BezdrátovéF ovládání I G H T Vašeho I N G pohodlí FOR www.devi.cz BARE FEET D E V I L I N K B E Z D R ÁT O V É O V U nás v DEVI jsme hrdí, že nenabízíme

Více

Invacare Top End Crossfire série

Invacare Top End Crossfire série K A T A L O G Invacare Top End Crossfire série Vysoce výkonná Crossfire série je přesně to po čem jste již dlouho toužili! Vozíky, které jsou uživateli tzv. šité na míru jsou díky své velmi lehké konstrukci

Více

Mayah Dopřejte si pohodlí a uvolněte svoji mysl!

Mayah Dopřejte si pohodlí a uvolněte svoji mysl! 2 Mayah Dopřejte si pohodlí a uvolněte svoji mysl! Mayah, svěží mladá značka kancelářského nábytku a vybavení, byla představena veřejnosti v lednu 2013. Základ sortimentu je tvořen modulárním kancelářským

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na každém povrchu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na každém povrchu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na každém povrchu Díky její obrovské hutnicí síle a rychlému pojezdu vpřed a vzad deska DPU6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to všestranný stroj

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

DPU5545 Reverzní vibrační desky. Specialista pro těžké zeminy

DPU5545 Reverzní vibrační desky. Specialista pro těžké zeminy DPU5545 Reverzní vibrační desky Specialista pro těžké zeminy Díky její enormní hutnicí síle a rychlému pojezdu vpřed a vzad deska DPU5545 nabízí vysokou produktivitu. Je to všestranný stroj pro všechna

Více

OGI_KANCELÁŘSKÝSYSTÉM

OGI_KANCELÁŘSKÝSYSTÉM BĚŽNÉ DOPLŇKY KONFERENČNÍ STOLY MULTIMEDIÁLNÍ PRACOVIŠTĚ KONTEJNERY PŘEPÁŽKY ÚLOŽIŠTĚ OGI_KANCELÁŘSKÝSYSTÉM OGI je moderní pracovní stůl pro dnešního manažera. Současný design umožňuje snadný přístup k

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

MYSLENÍ NOV. MOVEO Glas. Dverní technika. Automatika. Kování na sklo. Záchranné a únikové cesty. Posuvné delicí stěny

MYSLENÍ NOV. MOVEO Glas. Dverní technika. Automatika. Kování na sklo. Záchranné a únikové cesty. Posuvné delicí stěny Dverní technika Automatika MOVEO Glas WN 053 532 51532, CZ, 5, BD, 01/09, změny vyhrazeny. Kování na sklo Záchranné a únikové cesty Posuvné delicí stěny DORMA dveřní technika ČR, s. r. o Vinohradská 184

Více

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni.

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni. TECHNO I series TECHNO XL Série židlí TECHNO XL, která vyniká vysokou, štíhlou linií, ale subtilním designem při nejvyšší možné kvalitě, je navržena tak, aby splnila všechny požadavky náročného uživatele,

Více

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping!

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping! spojujeme zákazníky, snižujeme ceny Všichni známe zlaté pravidlo: Kupujte ve velkém a získejte výhodnější cenu. Převedli jsme tento koncept do online prodeje a motivujeme ostatní sířit přes sociální sítě!

Více

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom.

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. První mobilní kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu přináší pohyb do každodenní práce v

Více

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7. 19.12.17 5:19:38 MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.0, ŠEDÝ Cena celkem: 24 490 Kč (bez DPH: 20 240 Kč) Běžná

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

MOTION ERGO, MOTION ELEKTRICKY VÝŠKOVĚ STAVITELNÉ STOLY

MOTION ERGO, MOTION ELEKTRICKY VÝŠKOVĚ STAVITELNÉ STOLY Platnost od 1. 8. 2017 ERGO, ELEKTRICKY VÝŠKOVĚ STAVITELNÉ STOLY +5 100 kg certifikace EU 5 let záruka snadná montáž nosnost 100 kg elektricky pohon Špatné a dlouhodobé sezení je v dnešní době civilizační

Více

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím Vzduchotechnické jednotky Systemair Access Snadný přístup k pokročilým technologiím SNADNÝ PŘÍSTUP K POKROČILÝM TECHNOLOGIÍM Systemair Access V Systemairu děláme vše pro to, abychom našim zákazníkům co

Více

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA.

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 Proč Defensor PH15 a Defensor PH28?

Více

CL60 KROUHAČ ZELENINY PRACOVNÍ STANICE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY

CL60 KROUHAČ ZELENINY PRACOVNÍ STANICE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY CL60 KROUHAČ ZELENINY PRACOVNÍ STANICE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY Školní jídelny, zdravotnická zařízení, jídelny společností a cateringové společnosti mají stejné problémy POMÁHAT SPOTŘEBITELŮM

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

STOLY. Pracovní desky. Podnože. Montáž. Celokovová podnož Úsporný systém řetězení STOLY

STOLY. Pracovní desky. Podnože. Montáž. Celokovová podnož Úsporný systém řetězení STOLY 10 Celokovová podnož Úsporný systém řetězení Pracovní desky Pracovní desky stolů řady HOBIS Uni tvoří jednoduché rovné linie. Pro zajištění co nejvyššího komfortu jsou v nabídce i rohové pracovní stoly

Více

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky KUCHYNĚ SKŘÍ STOL OLY 66 Spodní skříně Výšku spodních skříní naší řady nabízíme v jednotné výšce 85 cm (včetně pracovní desky) a vybírat můžete mezi moduly o šířkách 30 a 60 cm. Základním materiálem korpusů

Více

Katalogový list Sada HAKKO FX-888D + FX příslušenství I. Obj. číslo: Anotace. Akční sada obsahuje:

Katalogový list   Sada HAKKO FX-888D + FX příslušenství I. Obj. číslo: Anotace. Akční sada obsahuje: Katalogový list www.abetec.cz Sada HAKKO FX-888D + FX-8804 + příslušenství I. Obj. číslo: 102002310 Výrobce: Hakko Anotace Akční sada obsahuje: Digitální ESD / antistatickou pájecí stanici HAKKO FX-888D.

Více

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA SKLADOVÝ PROGRAM 4 4 Židle 7 Židle Wiesner-Hager 11 Pracovní stůl model KLASIK 12 Pracovní stůl model BINGO 13 Pracovní stůl model APOLO 14 Paravan 15 Pracovní stůl model VIVA 16 Pracovní stůl model VIVA

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Široká variabilita a atraktivní vzhled.

Široká variabilita a atraktivní vzhled. 10 Široká variabilita a atraktivní vzhled. Výšková rektifikace Skryté vedení kabeláže Nohy v kombinaci kovu a lamina Pracovní desky Podnože Montáž Pracovní desky stolů řady HOBIS Proxy jsou tvarovány tak,

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Elektricky otočné panely

Elektricky otočné panely ŽIDLE PARAVÁNY KUCHYNĚ SKŘÍNĚ STOLY Pevné panely Pro Váš pracovní stůl doma i v kanceláři nabízíme řešení bez nutnosti úprav stolové desky. Využít lze standardní otvor pro průchodku HOBIS. Jiný typ panelu

Více

www.productoo.com E-SHOP

www.productoo.com E-SHOP Jedinečný způsob on-line prezentace, prodeje a řízení výroby Vašich produktů. Productoo je původní český software určený pro on-line prezentaci a prodej produktů. Kombinuje klasický způsob prodeje na internetu

Více

DPU4545 Reverzní vibrační desky. Rychle a spolehlivě do cíle

DPU4545 Reverzní vibrační desky. Rychle a spolehlivě do cíle DPU4545 Reverzní vibrační desky Rychle a spolehlivě do cíle Díky své dobré hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 4545 nabízí vysokou produktivitu. Je to univerzální stroj pro všechna

Více

Okamžitá použitelnost

Okamžitá použitelnost Přednosti: Alternativní nabídky během okamžiku snadné ovládání okamžitá použitelnost vypracování alternativních nabídek s minimem námahy Okamžitá použitelnost Modul Výměna materiálu vyniká komfortním ovládáním

Více