Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína"

Transkript

1 Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína pozn. zveřejněna je verze dokumentu upravená z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejněných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Zasedání zastupitelstva městyse zahájil a řídil starosta. (dále jen předsedající ) V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva bylo řádně svoláno zveřejněním oznámení o jeho konání na webových stránkách městyse - elektronické úřední desce a úřední desce. Všichni členové zastupitelstva obdrželi oznámení o jeho konání a všem členům byly odeslány hlavní materiály k prostudování, které jsou potřebné pro jednání. Na zasedání bylo v době zahájení přítomno 5 členů zastupitelstva městyse a proto bylo možné, aby se jednání uskutečnilo. Starosta dále uvedl, že zápis z minulého zasedání byl ověřen a na úřadě městyse byl k dispozici k nahlédnutí. Usnesení z jednání bylo zveřejněno na úřední desce. Žádné námitky nebyly proti jeho obsahu podány. K jednání a schválení předložil následující program zasedání : 1. Zahájení. 2. Schválení programu. 3. Schválení návrhové komise. 4. Schválení ověřovatelů. 5. Projednání námitek k zápisu a usnesení z minulého zastupitelstva. 6. Kontrola plnění usnesení. 7. Projednání inventarizace účtu městyse Slavětína za rok Projednání změny účtu hospodářského výsledku městyse Slavětína za rok Projednání závěrečného účtu /účetní závěrky/ majetku městyse Slavětína za rok Projednání přezkoumání hospodaření a účetní závěrky MŠ Slavětín příspěvkové organizace za rok Projednání o vyčlení části pozemku a jeho odprodej v Kystře p.č. 103/3 v k.ú. Kystra žadatel ČEZ Distribuce. 12. Informace o podaných žádostech o dotace Program obnovy venkova KÚ ÚK, a MMR ČR. 13. Projednání Kupní smlouvy na prodej pozemků p. p. č. 688/4 a 533/5 ve Slavětíně v k.ú. Slavětín nad Ohří. 14. Projednání Smlouvy o dílo - Modernizace a oprava obecních komunikací, Slavětín. 15. Zajištění spolufinancování pro akci - Modernizace a oprava obecních komunikací, Slavětín. 16. Projednání výše náhrad za věcná břemena ( služebnosti). 17. Projednání návrhu na umístění hodin na budovu Radnice. 18. Projednání Smlouvy o dílo - Výstavba obecní komunikace u 7 RD, Slavětín. 19. Zajištění spolufinancování pro akci - Výstavba obecní komunikace u 7 RD, Slavětín. 20. Projednání podání žádosti o bezúplatný převod pozemků parcela č. 504 vodní plocha, vodní nádrž umělá /ČOV/ a parcela č. 674/1 ostatní komunikace / panelová cesta k ČOV/ ve Slavětíně, K. ú. Slavětín nad Ohří z majetku České republiky do majetku Městyse Slavětína 21. Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /VB/001 LN, Slavětín, V Edenu, p.č. 373/9,10,11- knn. 23. Usnesení a závěr.

2 - Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele z jednání Předsedající určil ověřovateli zápisu pana Václava Roháče a paní ing. Hanu Kratochvílovou, zapisovatelem také paní ing. Hanu Kratochvílovou. - Určení návrhové komise Předsedající určil do návrhové komise pana Karla Ondráška a pan Dalibora Dittricha. - v čase 17:55 se dostavil člen zastupitelstva pan Miroslav Holub - pan Miroslav Hyhlan byl omluven - Schválení programu Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Starosta požádal zastupitele o případné doplnění programu, nebo změny. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnění. Předsedající dal hlasovat o návrhu programu. K bodu 7. programu - Projednání inventarizace účtu městyse Slavětína za rok Účetní městyse Slavětín- paní Marie Hubičková seznámila přítomné s inventarizací účtu za rok Nebyly vzneseny žádné dotazy. K bodu 8. programu - Projednání změny účtu hospodářského výsledku městyse Slavětína za rok Paní účetní konstatovala, že výsledek hospodaření se převádí do předchozích účetních období převod z účtu 431 na účet č. 432 K bodu 9. programu - Účetní závěrka Městyse Slavětína za rok 2015 K závěrečnému účtu nebyly vzneseny žádné dotazy. K bodu 10. programu - Projednání Výroční zprávy o hospodaření MŠ Slavětín za rok 2015 a účetní závěrky Pan starosta seznámil přítomné s Výroční zprávou o hospodaření Mateřské školy Slavětín za rok Vykazuje ztrátu, která bude pokryta z rezervního fondu. K bodu 11. programu - Žádost o odprodej části pozemku v Kystře p.č. 103/3 v k. ú. Kystra. Starostou panem Jandlem je předložen záměr prodeje části pozemku v Kystře p.č. 103/3 v k.ú. Kystra pro výstavbu distribuční stanice /DTS/ žadatel ČEZ Distribuce. ZM Slavětín souhlasí s odprodejem části požadovaného pozemku, ale nesouhlasí s návrhem kupní smlouvy a to s článkem III Obsah kupní smlouvy bod. 3. cena za převáděný pozemek bude stanovena Znaleckým posudkem. ZM Slavětína požaduje cenu za převáděný pozemek ve výši ,- Kč., včetně DPH v zákonem stanovené výši.

3 K bodu 12. programu - Informace o podaných žádostech o dotace Program obnovy venkova KÚ ÚK, MMR ČR, Fond Ústeckého kraje. - Program obnovy venkova ÚK- podpořen jeden projekt Výstavba komunikace pro 7 RD v částce dotace ,-Kč, celková cena za dílo je ,-Kč. Podíl městyse tedy činí ,-Kč. - Program venkova MMR ČR podpořen projekt Modernizace a oprava místních komunikací Slavětín v celkové částce cca ,-Kč z toho dotace cca ,-Kč. Spolufinancování městyse je také cca ,-Kč. V rámci této akce budou opraveny komunikace v ulici Na Městečku / před Radnicí ke kostelu, a u dětského hřiště/, Svatojánské náměstí /od radnice po obou stranách po sochu sv. Jana Nepomuckého/, Nádražní / část ulice u bývalé sběrny železa/, - Fond Ústeckého kraje podaná žádost o ,-Kč na rekonstrukci víceúčelového hřiště na dvoře Kulturně společenského centra. zatím není znám výsledek. K bodu 13. programu - Projednání Kupní smlouvy na prodej pozemků p. p. č. 688/4 a 533/5 ve Slavětíně v k.ú. Slavětín nad Ohří. V návaznosti na usnesení č. 24 ZM Slavětín předkládá starosta p. Jandl k projednání - Kupní smlouvu na prodej pozemků p. p. č. 688/4 o výměře 27m2 a p. p. č. 533/5 o výměře 76m2 ve Slavětíně v k.ú. Slavětín nad Ohří. za cenu smluvní za oba pozemky a to 7.150,-Kč., dále kupující uhradí zpracování kupní smlouvy ve výši 1.500,-Kč, správní poplatek za vklad do katastru nemovitostí ve výši 1.000,-Kč. Kupující: Monika Vaněčková, Ústí nad Labem. K bodu 14. programu - Zpráva Výběrové řízení na akci - Modernizace a oprava obecních komunikací, Slavětín Starosta p. Jandl předkládá k projednání Smlouvu o dílo č s vítězem výběrového řízení Veřejné zakázky malého rozsahu mimo režim zákona - Modernizace a oprava obecních komunikací, Slavětín. Objednavatel: Městys Slavětín, Na Městečku 50, Slavětín, , Dodavatel - vítěz výběrového řízení ZMR: Silnice a mosty Děčín a.s. Cena za dílo byla nejnižší nabízenou cenou a to ve výši ,50 bez DPH / včetně DPH ,83,- Kč./ Na druhém místě byla s cenou ,94,- Kč firma READER A FALGE s.r.o. Na třetím místě byla s cenou ,98,-Kč firma AMP Chomutov a.s. Komise VŘ zasedala ve složení: Dalibor Dittrich, Karel Ondrášek, Václav Roháč.

4 K bodu 15. programu - Zajištění spolufinancování pro akci - Modernizace a oprava obecních komunikací, Slavětín. - Městys Slavětín má v rozpočtu pro rok 2016 dostatek finančních prostředků pro spolufinancování akce - Modernizace a oprava obecních komunikací, Slavětín. Akce se slučuje s rozvojovou strategií městyse pro období let , a také s plánem investic pro rok K bodu 16. programu - Projednání výše jednorázových finančních náhrad za zřízení věcného břemene ((služebnosti) v pozemcích v majetku městyse Slavětína. Takto: Kč do 10 běžných metrů Kč do 20 běžných metrů - dalších Kč nad 20 metrů do 100 běžných metrů Kč za každých započatých 100 běžných metrů K bodu 17. programu - Projednání návrhu na umístění hodin na budovu Radnice. Starosta p. Jandl navrhuje ZM, aby na budovu Radnice byly umístěny hodiny a to ve verzi s odbíjením a podsvícením ciferníku: nabídková celková cena je ,-Kč. Nabídku provedla fy. Časomíra Janků. Dle další poptávky a předešlých jednání jde o cenu nejnižší / ostatní nabídky byly mírně pod hranicí ,-Kč/ Hodiny jsou elektrické, odbíjení jde vypnout a také korigovat např. odbíjení jen celé hodiny, nebo celé a půl, nebo jen poledne, také lze odbíjení vypínat v nočních hodinách. Bez odbíjení by neměl smysl hodiny na budovu osazovat, věřím, že by hodiny byly ozdobou naší Radnice a také věřím, že naši občané tento krok ZM podpoří. K bodu 18. programu - Projednání Smlouvy o dílo - Výstavba obecní komunikace u 7 RD, Slavětín. Starosta p. Jandl předkládá ZM Smlouvu o dílo na akci Výstavba komunikace pro 7 RD Slavětín / v Edenu/. Smlouva je předložena s fa. Silnice a mosty Děčín a.s. a vycházelo se z cen předložených k výběrovému řízení na akci Modernizace a opravy komunikací Slavětín. Výhodou a také snížení nákladů vychází z toho, že firma zde bude provádět právě výše uvedenou akci. Celková cena za dílo je , 86-Kč včetně DPH 21%. Akce se slučuje s rozvojovou strategií městyse pro období let a také s plánem investic pro rok K bodu 19. programu - Zajištění spolufinancování pro akci - Výstavba obecní komunikace u 7 RD, Slavětín Městys Slavětín má v rozpočtu pro rok 2016 dostatek finančních prostředků pro spolufinancování akce Výstavba komunikace pro 7 RD, Slavětín.

5 Akce se slučuje s rozvojovou strategií městyse pro období let , a také s plánem investic pro rok Dotace z POV ÚK je ,-Kč., a spolufinancování městyse Slavětína je v částce minimálně ,-Kč. K bodu 20. programu - Projednání podání žádosti o bezúplatný převod pozemků parcela č. 504 vodní plocha, vodní nádrž umělá /ČOV/ a parcela č. 674/1 ostatní komunikace / panelová cesta k ČOV/ ve Slavětíně, k. ú. Slavětín nad Ohří z majetku České republiky do majetku Městyse Slavětína. Starosta p. Jandl navrhuje ZM odsouhlasit záměr požádat Pozemkový úřad o převodu majetku parcel. č. 504 vodní plocha / ČOV/ a také p.č. 674/1 ostatní komunikace. Převodem by došlo k narovnání majetkoprávních vztahů. Bylo by dobré konečně tuto otázku vyřešit a tyto pozemky, na kterých je umístěno zařízení a stavba čistírny odpadních vod a panelová komunikace k tomuto objektu / tedy veřejně prospěšná stavba/ získat do majetku městyse Slavětína. K bodu 21. programu - Projednání Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /VB/001 LN, Slavětín, V Edenu, p.č.373/9,10,11 knn. Pan starosta seznámil přítomné se smlouvou o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu provést stavbu, mezi: Městysem Slavětín a ČEZ Distribuce, a.s. se sídlem Děčín. Výše jednorázové náhrady za zřízení práv odpovídajících věcnému břemeni bude činit Kč + DPH. Starosta poděkoval za účast na zasedání zastupitelstva a v hod. zasedání ukončil. Mimo členy ZO byli na zasedání přítomni 4 občané a účetní městyse Slavětín. Jaroslav Jandl starosta městyse Václav Roháč místostarosta Václav Roháč ověřovatel zápisu Ing. Hana Kratochvílová ověřovatel zápisu

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Jelínek,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Havelka

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Jelínek,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Havelka Z á p i s č. 3 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. 06.2016 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Jelínek,p.

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť. Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne , od 19:00 hodin, Za Vilou 204, Bašť.

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť. Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne , od 19:00 hodin, Za Vilou 204, Bašť. Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 30. 7. 2019, od 19:00 hodin, Za Vilou 204, Bašť. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Nelahozeves, které se konalo dne 27. 6. 2016 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Zahájeno: 18:00 Ukončeno: 18:30 Zapsala: Štěpánka Rubešová Zápis

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 7. 9. 2016 v 17 hodin v zasedací

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne 28.04.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva Předsedající schůze konstatovala, že zasedání bylo

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6.10. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze XVII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze XVII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis ze XVII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 20. 02. 2017, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Zápis číslo 24 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky, konaného dne 23. 4. 2014 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky.

Zápis číslo 24 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky, konaného dne 23. 4. 2014 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky. Zápis číslo 24 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky, konaného dne 23. 4. 2014 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky. Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Bohumil Novák,

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 9. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, V. Mertová, T. Salvet, R. Turek,, Z. Pecháček, P. Baron, Omluveni: K. Ondrašík

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.3.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 5.1.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------------- Neomluveni:

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 2.6.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 23.05. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 6 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5)

VÝPIS USNESENÍ. Omluveni: Josef Novotný, Lubomír Stehlík (od 15:09 hod., bod č. 5) VÝPIS USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 17. 5. 2018 od 15:00 do 15:48 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 3.11.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011 Program I. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15, 16. Zahájení Ověření zápisu z minulého zasedání Kontrola

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: 20. 6. 2016 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE 10. 06. 2016 Konaného dne: Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé:

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 7/09/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne

Zápis č. 7/09/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne Zápis č. 7/09/2015 7. zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne 18.9.2015 Místo konání: OÚ Volfířov Začátek: 18.10 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: H. Solařová Zasedání řídil:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 11.8.2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Zapisovatelka: Předkladatel návrhů usnesení : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 21.12.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 24. 6. 2019 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, MVDr. Ivana Koláčková Ph.D., Ing. Jana Zemanová Ph.D., Pavel Kaláb. Jednání zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.09.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2014 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2014 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2014 ze dne 3. 9. 2014 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 3. 9. 2014 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis č. 20 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 8. února 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 20 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 8. února 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 20 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 8. února 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, Ing.

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 16. 03. 2015 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 20. 9. 2016. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 19:00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více