Přenosné rádio Music Boy 71

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přenosné rádio Music Boy 71"

Transkript

1 Přenosné rádio Music Boy 71 CZ-GRR2200

2 INFORMACE, BEZPEČNOST Bezpečnost Aby se vám dostalo dlouhotrvajícího a uspokojivého provozu tohoto přístroje, pečlivě si pročtěte následující instrukce. Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Chraňte přístroj před vlhkostí (deštěm, tekoucí vodou). Nestavte na přístroj žádné vodou naplněné nádoby (například vázy). Nádoba se může převrhnout, přičemž by rozlitá tekutina mohla ohrozit bezpečný chod přístroje. Na přístroj nepokládejte žádné hořící předměty, například svíčky. Při umisťování přístroje si všimněte, že povrchy nábytku jsou pokryty různými typy nátěrů a plastů, které často obsahují chemické přísady. Tyto chemické látky mohou způsobit naleptávání spodní části přístroje, což může vést ke vzniku skvrn na nábytku, které bude problematicky či nemožno odstranit. K čištění přístroje nepoužívejte žádné čistící prostředky, jelikož byste jimi mohli poškodit kryt přístroje. Čistěte jej pouze pomocí čistého, jemně navlhčeného hadříku. Za žádných okolností neodnímejte kryt přístroje. Na škody, které vzniknou neodbornými zásahy, se nevztahují žádné záruční požadavky. Typový štítek je umístěn na spodní straně přístroje. Pokud dojde ke krátkodobému přetížení sítě nebo elektrickému zkratu a přístroj kvůli tomu začne špatně fungovat, resetujte jej vypojte síťový kabel z vedení a opět jej po uplynutí několika vteřin zapojte. Informace Tento přístroj má zvuk nastavený dle platných směrnic EU. Tento výrobek splňuje evropské směrnice 89/336/EEC, 73/23/EEC a 93/68/EEC. Tento přístroj je přizpůsoben bezpečnostním předpisům DIN EN (VDE 0860) a tedy i mezinárodní bezpečnostní směrnici IEC Technická data Napájení: 230 V, 50/60 Hz Maximální spotřeba energie Během provozu <6 W, V režimu stand-by <1 W Výstup Frekvenční pásmo Rozměry a hmotnost DIN 45324, 10% THD 750 mw FM 87,5 108,0 MHz MW khz LW khz SW MHz ( m) 260 x 150 x 70 mm Hmotnost přibližně 1.35 kg. Technické a konstrukční změny vyhrazeny.

3 VNĚJŠÍ POHLED Ovládací prvky na vrchní straně přístroje ON/OFF Slouží k zapnutí a vypnutí přístroje; pokud je aktivována funkce budíku, vypíná signál budíku (signální tón nebo rádiová stanice). PRESET Tlačítka přednastavených pozic sloužící k ukládání a výběru rádiových 1/6... 5/10 stanic (jedním stisknutím jednotlivých tlačítek volíte pozice stanic 1-5; dvojitým stisknutím jednotlivých tlačítek volíte pozice stanic 6-10). ALARM Stisknutím tohoto tlačítka zobrazujete nastavený čas spuštění alarmu ON OFF budíku; v režimu budíku přepíná mezi buzením pomocí rádiové stanice, signálního tónu či vypíná funkci budíku. TIME TEXT MEMO. SLEEP SNOOZE Aktivuje možnost nastavení času; slouží k zapnutí či vypnutí funkce automatického nastavení času. Slouží k zapnutí či vypnutí zobrazení textu rádiové stanice. Přidržením tohoto tlačítka urychlíte zobrazování textu rádiové stanice. Slouží k ukládání rádiových stanic na přednastavené pozice pod tlačítky 1/6... 5/10 (předvolby 1-5, předvolby 6-10). Slouží k nastavení času automatického vypnutí přístroje. Slouží k přerušení funkce budíku. TUNING Stisknutím tohoto tlačítka zvyšujete nebo snižujete frekvenci vždy o 50 khz; přidržením spouštíte automatické vyhledávání stanic. DOWN UP Slouží k nastavení času, dne v týdnu a doby buzení; slouží k přepínání mezi 12hodinovým a 24hodinovým formátem zobrazení času. Teleskopická anténa pro příjem FM a SW. Rukojeť.

4 VNĚJŠÍ POHLED Ovládací prvky na přední straně přístroje DISPLAY Slouží k zobrazení aktuálního času a nastaveného času spuštění budíku; v režimu rádia přepíná displej mezi zobrazováním názvu stanice, frekvencí a aktuálním časem. Ovládací prvky umístěné po stranách přístroje AC ~ TONE Slouží k výběru požadovaného režimu buzení (na levé straně přístroje). Konektor pro zapojení sluchátek s jackem o průměru 3,5 mm (na levé straně přístroje); skrz sluchátka je přehráván mono signál. Po připojení sluchátek se reproduktory přístroje automaticky vypnou. Zdířka pro zapojení dodaného síťového kabelu (na levé straně přístroje). + VOLUME - Slouží k nastavení úrovně hlasitosti (na pravé straně přístroje). FM MW Slouží k přepínání mezi frekvenčními pásmy FM (VHF), MW (střední LW SW vlny), LW (dlouhé vlny) a SW (krátké vlny) na pravé straně přístroje. DIST. LOCAL Slouží k přepínání mezi příjmem vln krátkého a dlouhého dosahu (na pravé straně přístroje). Ovládací prvky na spodní straně přístroje Slouží k uzamčení a odblokování tlačítek.

5 VNĚJŠÍ POHLED Ovládací prvky na zadní straně přístroje Krytka prostoru pro baterie. 9 khz 10 khz Slouží k navýšení frekvence (umístění je v prostoru pro baterie). Zobrazení na displeji PM TEXT MEMORY FM MW LW SW Tento symbol je zobrazen pokud je nastaven čas; bliká během probíhajícího automatického nastavení času. Je nastaven 12hodinový formát zobrazení času. Je zobrazen text rádiové stanice. Je přijímána RDS rádiová stanice. Zobrazuje se během výběru pozice pro rádiovou stanici; bliká při ukládání rádiové stanice. Zobrazuje název rádiové stanice, frekvenci a její pozici, dále aktuální čas a nastavený čas spuštění alarmu budíku. Zobrazuje frekvenční pásmo FM (VHF), MW (střední vlny), LW (dlouhé vlny) nebo SW (krátké vlny). Signalizuje, že budík je v režimu stand-by se zapnutou funkcí buzení pomocí signálního tónu. Signalizuje, že budík je v režimu stand-by se zapnutou funkcí buzení pomocí rádiové stanice. Tlačítka přístroje jsou uzamčena. Je aktivována funkce automatického vypnutí přístroje. Tento symbol se zobrazí a začne blikat vždy, když jsou vybité baterie (což však neplatí v případě, kdy se jedná o přídavné baterie nebo pokud je přístroj připojen k síti pomocí síťového kabelu)

6 NAPÁJENÍ Zapojení do sítě Zkontrolujte, zda přívod elektrického napětí uvedený na typovém štítku (na spodní straně přístroje) odpovídá napětí vaší sítě. Pokud uvedená hodnota neodpovídá napětí vaší sítě, zkontaktujte vašeho prodejce. 1. Zapojte přiložený síťový kabel do zásuvky AC~ umístěné na levé části přístroje. 2. Zapojte síťový kabel do zásuvky ve zdi (230 V~, 50/60 Hz). Pokud je přístroj napájen ze sítě a současně jsou v něm vloženy baterie, přístroj si bere energii pouze ze sítě. Jediný způsob, jak odpojit přístroj ze sítě, je vypojení síťového kabelu ze zásuvky ve zdi. Vkládání baterií Tento přístroje lze také napájet pomocí standardních baterií, ty však nejsou součástí balení. Pokud si přejete, aby byl přístroj napájen bateriemi, vypojte síťový kabel ze zásuvky ve zdi. 1. Přitisknutím části krytky označené šipkou a jejím nadzvednutím otevřete prostor pro baterie. 2. Vložte čtyři baterie (typ IEC/ 4x 1.5 V, velikosti AM 1 / LR 20 / D), přičemž si všímejte správného rozmístění pólů vyznačeném na dně prostoru pro baterie. Poznámky: Pokud jsou baterie vybité nebo nebudete-li přístroj po delší dobu používat, baterie vyjměte. Pokud jsou baterie vybité, na displeji začne blikat symbol prázdné baterie což však nenastane v případě, kdy je do přístroje zapojen síťový kabel. Výrobce nebere žádnou odpovědnost za poškození způsobená vyteklými bateriemi.

7 NAPÁJENÍ Poznámka týkající se životního prostředí: Baterie, včetně těch, které neobsahují žádné těžké kovy, nesmějí být uskladňovány spolu s běžným odpadem z domácnosti. Odkládejte proto baterie na místech k tomu určených aby nedošlo k zatěžování životního prostředí. Zjistěte si právní předpisy platné ve vašem regionu. Vkládání záložních baterií Přístroj si bere energii ze sítě, pokud ovšem dojde k náhlému výpadku proudu nebo pokud odpojíte síťový kabel ze zásuvky, záložní baterie zaručují, že během těchto situací nedojde k ztracení uložených nastavení v přístroji. 1. Přitisknutím části krytky označené šipkou a jejím nadzvednutím otevřete prostor pro záložní baterie. 2. Do malé přihrádky vložte dvě baterie (typu mikro/ 2x 1.5 V, velikosti AM 4 / LR 03 / AAA), přičemž si všímejte správného rozmístění pólů vyznačeném na dně prostoru pro baterie. Pokud do přístroje nejsou vloženy žádné hlavní baterie napájející přístroj nebo pokud přístroj neodebírá energii ze sítě, máte na výměnu záložních baterií přibližně 10 vteřin.

8 NAPÁJENÍ Dodatečné informace o přístroji zakoupeném ve Velké Británii Přístroje prodané ve Velké Británii jsou vhodné pro provoz z 240V (střídavý proud), 50Hz ze síťového přívodu. Rozsah multi-systémového přijímače je zkonstruován pro funkci ve většině evropských zemí. Avšak síťová zástrčka a systém zásuvek určený pro Velkou Británii se liší od mnoha evropských zemí. Toto zařízení bylo dodáno se zabudovanou neodnímatelnou, schválenou konektorovou zástrčkou pro použití ve Velké Británii. Tato zástrčka obsahuje zabudovanou 5A pojistku. V případě, že tento přístroj obsahuje pouze evropskou dvou-kolíkovou zástrčku, která je nevhodná pro použití ve Velké Británii, musí být odříznuta a okamžitě vyhozena. Poté by měla být kvalifikovaným elektromechanikem zabudována schválená 13A, troj-kolíková zásuvka určená pro Velkou Británii. Odříznutá evropská zástrčka by měla být zničena, aby se zabránilo možnému riziku elektrického šoku již by neměla být znovu zapojována do jakékoliv zásuvky. Pokud je používána znovu nezapojitelná troj-kolíková nebo troj-kolíková znovu zapojitelná 13A (BS1363) zástrčka, musí být vybavena 5A ASTA nebo BSI schválenou BS1362 pojistkou. Během používání jakéhokoliv druhu zapojení musí být chráněna 5A pojistkou buď zástrčka nebo rozvodná deska. Pokud se tento druh zástrčky nějak poškodí, ujistěte se, že je před dalším použitím odstraněna pojistka aby se odstranilo nebezpečí elektrického šoku. Pokud je nezbytné vyměnit pojistku v znovu nezapojitelné zástrčce, musí být použit správný typ, zatížitelnost (5A ASTA nebo BSI schválenou BS1362 ) a správné umístění krytu pojistky. Pokud je kryt pojistky ztracený, nebo zničený, vedení ani zástrčka nesmí být používány dokud není kryt pojistky vyměněn. Výměna krytu pojistky by měla být uskutečněna vaším prodejcem. Důležité: Vodiče rozvodného vedení jsou zbarveny v souladu s následujícím kódováním: MODRÁ BARVA nulový HNĚDÁ BARVA pod napětím Pokud barvy vodičů rozvodného vedení vašeho přístroje neodpovídají barevnému označení značícího terminály vaší zásuvky, postupujte následovně: Zapojte modře zbarvený vodič do rozvodného vedení vašeho přístroje, označené písmenem N nebo zbarvené černě. Zapojte hnědě zbarvený vodič do zástrčky terminálu označené písmenem L nebo zbarvené červeně. Za žádných okolností nesmí být žádný z vodičů zapojen do terminálu označeného písmenem E, symbolem uzemnění, zbarveného zeleně nebo žluto-zeleně. Nahrazení rozvodného vedení může být uskutečněno vaším místním prodejcem nebo kontaktováním GRUNDIG oddělení pro styk s veřejností ( ) Profilovaná troj-kolíková sada vedení vhodné pro použití ve Velké Británii Viz: sada vedení určená pro Velkou Británii Profilovaná dvoj-kolíková sada evropské vedení nevhodné pro použití ve Velké Británii Viz: sada vedení určená pro ostatní státy Evropy

9 NASTAVENÍ Volba a ukládání rádiových stanic pomocí funkce automatického vyhledávání stanic Poté, co rádio poprvé zapojíte do sítě či do něj vložíte baterie, přístroj automaticky spustí automatické vyhledávání FM rádiových stanic, z nichž ty s nejsilnějším signálem uloží do předvoleb pod tlačítky 1/6, 2/7, 3/8, 4/9, 5/10. Do předvoleb se přednostně ukládají RDS stanice. Během vyhledávání se na displeji zobrazí nápis SEARCHING FM PLEASE WAIT. Automatické vyhledávání stanic lze ukončit kdykoliv stisknutím tlačítka MEMO.. Po dokončení procesu automatického vyhledávání stanic se na displeji spustí demo program s rozličnými RDS funkcemi. Demo program lze přerušit kdykoliv stisknutím jakéhokoliv tlačítka a opět spustit kdykoliv přidržením tlačítka DISPLAY. Naladit a uložit rádiové stanice do předvoleb lze provést také manuálně.... manuálně 1. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj zapněte. Přístroj přepne na naposledy poslouchanou rádiovou stanici. 2. Pomocí tlačítka FM MW LW SW na pravé straně přístroje zvolte požadované vlnové pásmo. 3. Pomocí tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP nalaďte požadovanou frekvenci. nebo Po každém stisknutí tlačítka se frekvence v FM mění vždy o 50 khz, v MW o 9 khz, v LW o 1 khz a v SW o 5 khz. Přidržte tlačítko TUNING DOWN nebo TUNING UP po dobu přibližně jedné vteřiny. Spustí se automatické prohledávání frekvence, které se zastaví na nejbližší stanici s dostatečně silným signálem. 4. Stisknutím tlačítka MEMO. aktivujte paměťovou funkci. Na displeji bliká nápis MEMORY. Pokud během nastavování nestisknete žádné tlačítko po dobu 8 vteřin, přístroj automaticky zruší proces ukládání rádiových stanic, aniž by se jakákoliv stanice uložila.

10 NASTAVENÍ 5. Stiskněte jednou (pro výběr předvolby 1 až 5) nebo dvakrát (pro výběr předvolby 6 až 10) jedno z tlačítek 1/6, 2/7, 3/8, 4/9, 5/10. Na displeji se zobrazí například 4 a bliká nápis MEMORY. 6. Dalším stisknutím tlačítka MEMO. rádiovou stanici uložte. Na displeji se zobrazí frekvence, 4 a MEMORY, posléze pak název stanice. Nastavení času pomocí RDS synchronizace času Poté, co rádio poprvé zapojíte do sítě či do něj vložíte baterie, přístroj po dokončení automatického vyhledávání stanic (za předpokladu, že je přijímána RDS stanice s RDS signálem) sám spustí demo program, během něhož se automaticky nastaví aktuální čas a den v týdnu. Během doby čekání na příjem RDS časového signálu na displeji bliká symbol. Poté, co byl časový signál zachycen a bylo provedeno automatické nastavení aktuálního času a dnu v týdnu, symbol přestane blikat.... manuálně 1. Když je přístroj vypnutý, stiskněte tlačítko TIME tolikrát, dokud na displeji nezačne blikat zobrazení hodnoty hodin. Pokud během nastavování nestisknete žádné tlačítko po dobu 8 vteřin, přístroj automaticky zruší proces nastavování, přičemž uloží jakoukoliv provedenou změnu. 2. Stisknutím tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP postupně nastavujete hodnotu hodin, přidržením zrychleně měníte hodnotu hodin. 3. Stiskněte tlačítko TIME. Na displeji začne blikat zobrazení hodnoty minut. 4. Stisknutím tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP postupně nastavujete hodnotu minut, přidržením zrychleně měníte hodnotu minut. 5. Stiskněte tlačítko TIME. Na displeji začne blikat zobrazení pro den v týdnu.

11

12 NASTAVENÍ 6. Stisknutím tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP postupně nastavujete odpovídající den v týdnu, přidržením zrychleně měníte zobrazení pro den v týdnu. 7. Stiskněte tlačítko TIME. Na displeji se zobrazí nápis 24HR nebo 12HR. 8. Pomocí tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP nastavte 12hodinový nebo 24hodinový formát zobrazení času. 9. Stisknutím tlačítka TIME potvrďte provedená nastavení. Na displeji se poté zobrazí aktuální čas a den v týdnu. Pokud jste nastavili 12hodinový formát zobrazení času, v druhé polovině dne (po poledni) se na displeji zobrazí nápis PM. Nastavení doby buzení 1. Když je přístroj vypnutý, stiskněte tlačítko ON ALARM OFF. Na displeji se zobrazí naposledy nastavená doba buzení. 2. Přidržte tlačítko ON ALARM OFF na tak dlouho, dokud na displeji nezačne blikat zobrazení hodnoty hodin. Pokud během nastavování nestisknete žádné tlačítko po dobu 8 vteřin, přístroj automaticky zruší proces nastavování, přičemž uloží jakoukoliv provedenou změnu. 3. Stisknutím tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP postupně nastavujete hodnotu hodin, přidržením zrychleně měníte hodnotu hodin. 4. Stiskněte tlačítko ON ALARM OFF. Na displeji začne blikat zobrazení hodnoty minut. 5. Stisknutím tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP postupně nastavujete hodnotu minut, přidržením zrychleně měníte hodnotu minut. 6. Stisknutím tlačítka ON ALARM OFF potvrďte provedená nastavení. Na displeji se zobrazí nastavená doba buzení. Po krátké chvíli se na displeji opět zobrazí aktuální čas.

13 PROVOZ PŘÍSTROJE Zapnutí a vypnutí přístroje 1. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj zapnete. Spustí se naposledy poslouchaná stanice z na nastaveného frekvenčního pásma (funkce Last Station Memory). 2. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj vypnete. Na displeji se krátce zobrazí nápis GOODBYE a poté aktuální čas a den v týdnu. Režim rádia Pro nejkvalitnější příjem na FM a SW pásmu je vhodné vysunout teleskopickou anténu a nasměrovat ji způsobem, aby bylo dosaženo nejsilnějšího signálu. Součástí rádia je i zabudovaná prutová anténa pro příjem LW a MW stanic. Pokud chcete nasměrovat vestavěnou anténu, musíte otáčet celým rádiem. Výběr frekvenčního pásma 1. Pomocí tlačítka FM MW LW SW na pravé straně přístroje zvolte požadované frekvenční pásmo. Volba uložených rádiových stanic 1. Pro výběr požadované rádiové stanice stiskněte jednou (pro výběr předvolby 1 až 5) nebo dvakrát (pro výběr předvolby 6 až 10) jedno z tlačítek 1/6, 2/7, 3/8, 4/9, 5/10. Nastavení hlasitosti 1. Úroveň hlasitosti nastavujete pomocí tlačítka + VOLUME na pravé straně přístroje Nastavení tónu 1. Pomocí tlačítka TONE umístěného na levé straně přístroje zvolte požadovaný tón. Poslech se sluchátky 1. Zapojte sluchátka do konektoru pro sluchátka ( 3,5 mm, stereo) označeného symbolem na levé straně přístroje. Po zapojení sluchátek se reproduktory rádia automaticky vypnou. Nastavení citlivosti příjmu 1. Přepněte posuvník DIST. LOCAL umístěný na pravé straně přístroje na pozici DIST.. Citlivost příjmu je velice vysoká - příjem vln dlouhého dosahu. 2. Pokud je signál příliš silný a způsobuje rušení příjmu, přepněte posuvník DIST. LOCAL na pozici LOCAL (nízká citlivost).

14 PROVOZ PŘÍSTROJE Navýšení frekvence 1. Pomocí přepínače 9 khz 10 khz uvnitř prostoru pro baterie můžete navýšit frekvenci (u FM pásma 50/100 khz, u MW pásma 9/10 khz). Navýšením frekvence vymažete veškerá doposud provedená nastavení (funkce reset). Staniční služba RDS RDS (Radio data System) je informační systém, který je doplňkově vysílán většinou FM stanic. Pokud přístroj přijímá RDS stanici, na displeji se zobrazí název této stanice, například ENERGY a symbol. Vyhledávání RDS stanic 1. Opakovaným stisknutím tlačítka TUNING DOWN nebo TUNING UP postupně vyhledáváte požadovanou RDS stanici, přidržením jednoho z tlačítek spustíte automatické prohledávání, dokud se na displeji neobjeví symbolizující, že přijímáte RDS stanici. Pokud je příjem dostatečně silný, objeví se po chvíli název stanice. Aktivace a vypnutí funkce RDS časové synchronizace Pokud je přístroj zapnutý, je aktivována funkce RDS časová synchronizace a je přijímána RDS rádiová stanice, informace času a dne v týdnu se automaticky aktualizuje. Na displeji se zobrazí symbol. 1. Když je přístroj zapnutý, stisknutím tlačítka TIME vypnete funkci RDS časové synchronizace. Z displeje zmizí symbol. 2. Když je přístroj zapnutý, stisknutím tlačítka TIME aktivujete funkci RDS časové synchronizace. Symbol na displeji bliká do té doby, než je zachycen RDS časový signál. Až se tak stane, symbol přestane blikat.

15 PROVOZ PŘÍSTROJE Vyvolání RDS informace Pokud je přijímána RDS stanice, zobrazí se na chvíli její frekvence a poté natrvalo její název. 1. Stiskněte tlačítko DISPLAY. Na displeji se zobrazí aktuální čas a den v týdnu. 2. Stiskněte znovu tlačítko DISPLAY. Na displeji se zobrazí vlnové pásmo, frekvence a číslo předvolby. Za nedlouho se na displeji opět zobrazí název stanice. Text rádia Některé RDS stanice poskytují také informační text, který se zobrazuje na displeji. 1. Stisknutím tlačítka TEXT vyvoláte text rádia. Za nedlouho se informace zobrazí na displeji. 2. Přidržením tlačítka TEXT urychlíte zobrazování textu rádia. Pokud rádiová stanice neposkytuje žádný informační text, na displeji se zobrazí nápis NO TEXT. 3. Stisknutím tlačítka TEXT zrušíte zobrazení textu rádia. Režim budíku Nastavení buzení pomocí signálního tónu 1. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj vypněte. 2. Pokud si přejete nechat se budit signálním tónem ( ), stiskněte tlačítko ON ALARM OFF tolikrát, dokud se na displeji nezobrazí symbol. Za nedlouho se na displeji opět zobrazí aktuální čas. 3. Stisknutím tlačítka ON ALARM OFF zkontrolujte nastavenou dobu buzení. Na displeji se zobrazí nastavená doba buzení a symbol. Za nedlouho se na displeji opět zobrazí aktuální čas. Budík se spustí v nastavený čas signálním tónem.

16 PROVOZ PŘÍSTROJE Nastavení buzení pomocí rádiové stanice 1. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj zapněte. 2. Pomocí tlačítka FM MW LW SW na pravé straně přístroje zvolte požadované frekvenční pásmo. 3. Pro výběr požadované rádiové stanice stiskněte jednou (pro výběr předvolby 1 až 5) nebo dvakrát (pro výběr předvolby 6 až 10) jedno z tlačítek 1/6, 2/7, 3/8, 4/9, 5/ Pomocí tlačítka VOLUME + na pravé straně přístroje nastavte úroveň hlasitosti budíku. 5. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj vypněte. 6. Pomocí tlačítka ON ALARM OFF nastavte buzení pomocí rádiové stanice ( ) na displeji se zobrazí symbol. Za nedlouho se na displeji opět zobrazí aktuální čas. 7. Stisknutím tlačítka ON ALARM OFF zkontrolujte nastavenou dobu buzení. Na displeji se zobrazí nastavená doba buzení a symbol. Za nedlouho se na displeji opět zobrazí aktuální čas. Budík v nastavený čas spustí zvolenou rádiovou stanici. Zobrazení nastavené doby buzení 1. Když je přístroj zapnutý, stiskněte tlačítko ON ALARM OFF. Na displeji se místo zobrazení frekvence nebo názvu stanice objeví nastavená doba buzení. Na displeji bude také zobrazen symbol nebo. nebo Za nedlouho se na displeji opět zobrazí frekvence nebo název rádiové stanice. Když je přístroj vypnutý, stiskněte tlačítko DISPLAY. Na displeji se místo zobrazení aktuálního času objeví nastavená doba buzení. Na displeji bude také zobrazen symbol nebo. Za nedlouho se na displeji opět zobrazí aktuální čas. Přerušení vyzvánění budíku 1. Během spuštěného budíku stiskněte tlačítko SNOOZE. Na displeji bliká symbol nebo. Vyzvánění budíku (signální tón nebo rádiová stanice) se přeruší. Budík se poté bude sám spouštět vždy jednou za 5 minut po celkovou dobu 90 minut.

17 PROVOZ PŘÍSTROJE Zrušení funkce budíku na jeden den 1. Během spuštěného budíku stiskněte tlačítko ON/OFF. Na displeji se zobrazí aktuální čas a symbol nebo. Vyzvánění budíku (signální tón nebo rádiová stanice) se zastaví, přičemž jsou nastavení budíku zachovány pro následující den. Přepnutí budíku do a z režimu stand-by 1. Stiskněte tlačítko ON ALARM OFF tolikrát, dokud z displeje nezmizí symbol nebo., čímž zrušíte funkci budíku. Nastavená doba buzení je však zachována. 2. Stiskněte tlačítko ON ALARM OFF tolikrát, dokud se na displeji nezobrazí symbol nebo., čímž funkci budíku opět aktivujete. Režim časovače Jednou z funkcí tohoto přístroje je časovač, který umožňuje automatické vypnutí přístroje po uplynutí nastaveného času. Čas automatického vypnutí přístroje lze nastavit v rozmezí od 90 do 10 minut. Aktivace funkce automatického vypnutí přístroje 1. Stisknutím tlačítka zapněte přístroj. Na displeji se zobrazí symbol a SLEEP 90. Přístroj přepne na zvolenou rádiovou stanici. 2. Pomocí tlačítka SLEEP nastavte požadovaný čas vypnutí přístroje (90, 80, 70, 60, 50, 40, 30, 20, 10 minut). Na displeji se zobrazí symbol, například SLEEP 30 a poté název stanice nebo její frekvence. Stisknutím tlačítka SLEEP můžete zkontrolovat zbývající čas automatického vypnutí přístroje.

18 PROVOZ PŘÍSTROJE Deaktivace funkce automatického vypnutí přístroje 1. Ještě před tím, než vyprší stanovený čas automatického vypnutí přístroje, stiskněte tlačítko SNOOZE tolikrát, dokud se na displeji nezobrazí nápis SLEEP 00. Z displeje zmizí symbol. Přístroj se vypne. nebo stiskněte tlačítko SNOOZE; nebo stiskněte tlačítko ON/OFF. Základní informace Zamknutí tlačítek 1. Tlačítka uzamkněte pomocí přepínače na dně prostoru pro baterie. Na displeji se zobrazí symbol. 2. Tlačítka opět odemknete pomocí přepínače na dně prostoru pro baterie. Z displeje zmizí symbol. Vymazání veškerých nastavení Odpojením rádia od zdroje napájení na dobu přibližně 2 minut resetujete přístroj, což se projeví ztrátou veškerých nastavení, která jste doposud provedli. 1. Z přístroje vyjměte všechny baterie včetně záložních. 2. Vypojte síťový kabel ze zásuvky ve zdi a počkejte přibližně 2 minuty, než jej opět zapojíte. Z přístroje se vymaže nastavení aktuálního času a všechny uložené rádiové stanice.

19 Grundig Multimedia B.V. Atrium, Strawinskylaan 3105 NL-1077 ZX Amsterdam

Přenosné rádio Music Boy 70

Přenosné rádio Music Boy 70 Přenosné rádio Music Boy 70 CZ-GRR2100 INFORMACE, BEZPEČNOST Bezpečnost Aby se vám dostalo dlouhotrvajícího a uspokojivého provozu tohoto přístroje, pečlivě si pročtěte následující instrukce. Tento přístroj

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

Rádiobudík Sonoclock 360/360 L

Rádiobudík Sonoclock 360/360 L Rádiobudík Sonoclock 360/360 L CZ-GKR1200 Poznámka týkající se životního prostředí Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitních součástí, které mohou být znovu použity a recyklovány. Proto neodhazujte

Více

Rádiobudík Sonoclock 760

Rádiobudík Sonoclock 760 Rádiobudík Sonoclock 760 CZ-GKR1500 BEZPEČNOST Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Chraňte přístroj před vlhkostí (deštěm, tekoucí vodou).

Více

Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS

Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Bezpečnost Pokud chcete, aby vám tento přístroj sloužil dlouhou dobu, čtěte následující bezpečnostní informace a pokyny. Přístroj byl vyroben

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

YACHT BOY 10 GB ČESKY

YACHT BOY 10 GB ČESKY YACHT BOY 10 GB ČESKY Yacht Boy 10 SW 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LW MW FM 3.90 3.95 4.00 75m 5.95 6.00 6.10 6.20 49m 7.10 7.25 7.30 7.40 7.50 41m 9.50 9.60 9.70 9.80 9.90 31m 11.65 11.80 11.85 11.95 12.05 25m

Více

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q CLOCK RADIO Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q BG CS EL HR HU LT PL PT SL TIME ALARM UP SNOOZE DOWN SLEEP RADIO ON - TUNING + AL 1 1+2 2 - DIMMER + + VOLUME - 3 БЪЛГАРСКИ 05-13 ČESKY 14-22 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23-32 HRVATSKI

Více

RADIOBUDÍK. Sonoclock 53 SC 5303 DCF ČESKY

RADIOBUDÍK. Sonoclock 53 SC 5303 DCF ČESKY RADIOBUDÍK Sonoclock 53 SC 5303 DCF ČESKY OBSAH 3 Bezpečnost/Informace 4 Pohled na rádiobudík 6 Napájení 7 Nastavení 9 Obsluha 2 ALARM TIME SLEEP < SONOCLOCK 53 FM 88 92 96 100 104 107 108 MHz MW 530 580

Více

Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q

Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q RADIOBUDÍK Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto výrobku. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

Technická Data. Obecný popis

Technická Data. Obecný popis Obecný popis RDS Funkce Modul pro digitální rádio Napájení: Střídavý proud Provoz systému zajišťuje přesný krystal Interaktivní LCD displej nabízí uživatelsky přívětivý provoz Funkce hodin s označením

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 01 11 2 3 Před prvním použitím si prosím přečtěte tento návod k obsluze. OBSAH Strana Obslužná tlačítka a regulátory... 4 Důležité... 4 Pozor... 4 LED-indikace... 4 Vložení

Více

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q RADIOBUDÍK Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto výrobku. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité

Více

CLOCK RADIO. Sonoclock 790 DCF ČESKY

CLOCK RADIO. Sonoclock 790 DCF ČESKY CLOCK RADIO Sonoclock 790 DCF ČESKY SNOOZE -TUNING+ U RESET SLEEP AL 1 SET AL 2 TIME ZONE / WEC HOUR/VOL+ MIN/VOL- 3 ČESKY 16-26 4 BEZPEČNOST A NASTAVENÍ 7 Tento spotřebič je určen pro přehrávání audio

Více

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat.

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. DŮLEŽITÉ Přečtěte si tyto pokyny. Věnujte pozornost všem

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. MEMORY.SET (NASTAVENÍ PAMĚTI) / MEMORY+ / DISPLAY LIGHT AUTO ON/OFF (AUTOMATICKÉ ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ OSVĚTLENÍ DISPLEJE) / NAP 2. ALARM 1 ON / OFF SET (BUDÍK 1 - NASTAVENÍ ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ)

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 08 24

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 08 24 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 08 24 Obsah Strana Úvod... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky (tlačítka) a součásti přijímače... 4 Zobrazení na displeji... 5 Napájení rozhlasového přijímače pomocí

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

SRC-130. Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obslugi Instruction Manual

SRC-130. Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obslugi Instruction Manual SRC-130 Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obslugi Instruction Manual ÚVOD Pi'ečtěte si prosím tento návod k obsluze pozorně a důkladně, abyste se co nejlépe seznámili s funkcemi

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

Radiobudík Sangean RCR-3. Obj. č.: Ovládací prvky

Radiobudík Sangean RCR-3. Obj. č.: Ovládací prvky Ovládací prvky Radiobudík Sangean RCR-3 Obj. č.: 34 37 2. Vypínač a tlačítko pro nastavení času vypnutí 2. Tlačítko pro alarm 2 3. Tlačítko pro alarm 4 4. Zhasínání 5. Tlačítko pro nastavení času 6. Tlačítko

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407 DIGITÁLNÍ RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ PCR407 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu PŘEDSTAVENÍ...3 POPIS VÝROBKU...3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...6 INSTALACE BATERIÍ...6 VAROVÁNÍ PŘI VYBITÝCH BATERIÍCH...6 ZAPOJENÍ ADAPTÉRU

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE 1 OVLÁDACÍ PRVKY 2 NAPÁJENÍ PŘÍSTROJE Otevřte prostor pro napájecí články a vložte dva alkalické články typu R03, UM4 nebo AAA. Napájecí články nejsou

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu, prosíme, pročtěte si pozorně návod a uschovejte ho pro případné použití

Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu, prosíme, pročtěte si pozorně návod a uschovejte ho pro případné použití Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu, prosíme, pročtěte si pozorně návod a uschovejte ho pro případné použití Bezpečnostní poznámky - pozorně si pročtěte návod k použití přístroje a držte

Více

ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY

ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY 1 ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKY ČEŠTINA 2 3 ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ S BUDÍKEM PHILIPS AJ 3225 OVLÁDACÍ PRVKY 4 1 SLEEP K aktivaci funkce SLEEP a k nastavení doby vypnutí

Více

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Znak vykřičníku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na důležité bezpečnostní a údržbové (servisní) pokyny, a je bezpodmínečně nutné je dodržovat. Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

Radiobudík DAB+ Katalogové číslo

Radiobudík DAB+ Katalogové číslo Radiobudík DAB+ Katalogové číslo 635139 Návod k použití Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu, prosíme, pročtěte si pozorně návod a uschovejte ho pro případné použití. Bezpečnostní poznámky

Více

Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655. Verze 2007

Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655. Verze 2007 Návod k použití Bezdrátový více-zónový digitální teploměr IC-91655 Verze 2007 BEZDRÁTOVÝ SENZOR ZÁKLADNOVÁ STANICE VLASTNOSTI A TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKLADNOVÁ STANICE Měření vnitřní i venkovní teploty

Více

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 NÁVOD K OBSLUZE Verze 01/03 Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 Obj. č.: 64 02 79 Nejpřesnější hodiny s budíkem na světě v pěkném provedení se zobrazením času a data na dobře

Více

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce 1 Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce využít všechny jeho skvělé vlastnosti. Pokud budete

Více

Rádiobudík Sonoclock 660 PLL

Rádiobudík Sonoclock 660 PLL Rádiobudík Sonoclock 660 PLL CZ-GKR1600 BEZPEČNOST Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Přístroj je úplně odpojen od napětí až poté, co

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

SRC-300. Radiobudík. Příručka uživatele. Návod k obsluze

SRC-300. Radiobudík. Příručka uživatele. Návod k obsluze Radiobudík SRC-300 Příručka uživatele Návod k obsluze Před instalací, zapnutím a nastavováním přístroje si prosím přečtěte celý návod k jeho obsluze obsahuje důležité informace pro jeho bezpečnou instalaci,

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

SV 6 / VKV 7 SANGEAN PR-D7

SV 6 / VKV 7 SANGEAN PR-D7 Obsah Strana Úvod a popis základních funkcí rozhlasového přijímače... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky (tlačítka) a ostatní součásti přijímače... 4 Přenosné rádio SV / VKV s hodinami a budíkem

Více

z Wake-up Light Návod k použití

z Wake-up Light Návod k použití WL 32 z Wake-up Light Návod k použití BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.com Mail: kd@beurer.de Česky Vážená zákaznice,

Více

Budík s projekcí a rádiem TC20

Budík s projekcí a rádiem TC20 Budík s projekcí a rádiem TC20 NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení našeho výrobku. Pozorně si přečtěte následující pokyny a dodržujte je, aby vám sloužil bezpečně a k plné spokojenosti.

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka Obsah EN Úvod... 2 Co je DAB + Digitální Rádio?... 2 Začínáme.... 3 Podsvícení displeje... 4 Použití sluchátek.... 4 Vaše rádio... 5 Zapnutí... 6 Teleskopická anténa.... 6 Vypnutí... 6 Změna hlasitosti....

Více

1 Dc l e ž i t é i n f o r m a c e B e z p e n o s t a Pl e t3 t e s i t y t o p o k y n y. b P o k y n y s i u l o ž t e k p o z d3 j š í m u n a h l

1 Dc l e ž i t é i n f o r m a c e B e z p e n o s t a Pl e t3 t e s i t y t o p o k y n y. b P o k y n y s i u l o ž t e k p o z d3 j š í m u n a h l Register your product and get support at AJ1000 CS Pl í r u k a p r o u ž i v a t e l e 1 Dc l e ž i t é i n f o r m a c e B e z p e n o s t a Pl e t3 t e s i t y t o p o k y n y. b P o k y n y s i u l

Více

DAB+ rádio Imperial Dabman 30 FM. Obj. č Ovládací panel. Účel použití. Rozsah dodávky. Popis přední části. Název tlačítka a jeho funkce

DAB+ rádio Imperial Dabman 30 FM. Obj. č Ovládací panel. Účel použití. Rozsah dodávky. Popis přední části. Název tlačítka a jeho funkce Ovládací panel Popis přední části Číslo Název tlačítka a jeho funkce 1 LCD displej DAB+ rádio Imperial Dabman 30 FM 2 Power zapnutí / vypnutí rádia 3 Scan - automatické vyhledávání kanálů 4 Menu - informace

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 24

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 24 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 03 24 ROZMÍSTĚNÍ OBSLUŽNÝCH TLAČÍTEK 2 1. Nastavení na vysílač 2. Knoflík volby kmitočtu 3. FM vypínač 4. On/off ovládání hlasitost 5. Regulátor výšek 6. Regulátor basů 7. Potlačení

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Clock Radio Register your product and get support at www.philips.com/welcome Руководство пользователя Příručka pro uživatele Príručka užívateľa Felhasználói kézikönyv AJ3231 & % # ^ @! 0 4 9 7 8 $ 6 3

Více

Digitální rádio DAB

Digitální rádio DAB Digitální rádio DAB+ - 634039 Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste se rozhodli ke koupi tohoto výrobku. Pročtěte si pečlivě tento návod a uschovejte jej k možnému pozdějšímu použití. S tímto přístrojem

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Register your product and get support at AJ5000 CS Příručka pro uživatele PRESE T A CLOCK SET SET SET TIME HR TU NIN G M IN PR OG SCAN SLEEP C OLO R R ADI O R E P E AT B R I G H T N E S A L A R M S C O

Více

5.1 Multimediální reproduktory

5.1 Multimediální reproduktory 5.1 Multimediální reproduktory Bezpečnostní opatření Funkce a výkon 1. Napájení: lze použít pouze napájení specifikované v návodu k použití nebo na štítku hlavní jednotky reproduktoru. 2. Ochrana napájecích

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

M-22 US/M-22 LD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-22 US/M-22 LD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-22 US/M-22 LD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k obsluze Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 Popis ovládacích prvků 1. Madlo k přenášení 2. FM teleskopická anténa 3. Kryt

Více

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP OBSAH Poznámky k instalaci 4 Kabelové zapojení 5 Instalace 6 Ovládací prvky autorádia 8 Přehrávání z SD/MMC/USB paměť. karet 9 Základní ovládání 10 Ovládání

Více

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele . Bezpečnostní pokyny pro uživatele U tohoto přístroje používejte pouze specifikované napětí. Při překročení povoleného rozsahu napětí může dojít k poškození nebo nesprávné funkci přístroje. Důležitá poznámka:

Více

ST58 Duální stopky. Návod na použití CZ-1

ST58 Duální stopky. Návod na použití CZ-1 ST58 Duální stopky Návod na použití CZ-1 OBSAH Naše stopky jsou snadno ovladatelné a budou vám spolehlivým společníkem při měření času. Pokud chcete vaše stopky využívat co možná nejlépe, přečtěte si prosím

Více

DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX Návod k obsluze

DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX Návod k obsluze DVOUKANÁLOVÝ TEPLOMĚR AX-5003 Návod k obsluze 1.Úvod Děkujeme vám, za nákup dvoukanálového měřiče teploty. Před zahájením práce věnujte několik minut přečtení návodu k obsluze, abyste se co nejdůkladněji

Více

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Návod k použití OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF Bezdrátový pokojový termostat Flame RF Pokojový termostat Flame RF slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného režimu. Zvyšuje tak teplotní komfort místnosti

Více

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah:

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah: Návod k obsluze DB 72026 CD CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203 Obsah: Funkce... 2 Kompaktní disk (CD)... 2 Výběr titulu... 2 Hledání v titulu... 2 Zvolení titulu na CD disku... 2 Programování... 2 Obslužné prvky...

Více

SEIKO Quartz metronom SQ70

SEIKO Quartz metronom SQ70 SEIKO Quartz metronom SQ70 NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNÉ ZACHÁZENÍ UPOZORNĚNÍ! Nerozebírejte metronom, ani se jej nepokoušejte sami opravit, mohli byste tím způsobit zkrat. Nezacházejte s metronomem, máte-li

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

METEOROLOGICKÁ STANICE Návod k obsluze ÚVOD Meteorologická stanice MeteoTronic Vám nabízí profesionální předpověď počasí na aktuální den a tři následující dny. Předpovědi počasí jsou stanovovány meteorology,

Více

Návod na obsluhu. President BILL ASC

Návod na obsluhu. President BILL ASC Návod na obsluhu President BILL ASC 1) ZAPNOUT/VYPNOUT ~ HLASITOST (VOLUME) Zapněte radiostanici: otočit knoflíkem VOL (1). Je li aktivní funkce KEY BEEP,vydá stanice pípnutí. Stanice je zapnuta Vypněte

Více

Vlastnosti a funkce. -Upozornění-

Vlastnosti a funkce. -Upozornění- Příručka uživatele Vlastnosti a funkce o Walkie Talkie hodinky o Vícekanálové zařízení (kanály se liší v různých zemích) o Dosah až 6 km dle terénu a prostředí v otevřené krajině bez překážek, profilu

Více

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD CDP 5400 SPCD MODE PROG DC IN 4.5 V Ó SKIP 8 SKIP + 9 LINE OUT 0 VOLUME STOP 5 ASP/DIR NEXT HOLD OPEN 8 OFF BASS BOOST ON MP3 3 DAS 00 00:00 41 ALL PROG INTRO ALBUM

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

Nostalgické rádio s meteostanicí

Nostalgické rádio s meteostanicí Nostalgické rádio s meteostanicí 633401 Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste se rozhodli ke koupi tohoto výrobku. Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze a návod uchovejte

Více

Manuál Jazz Light 13 /20.º 1 n tilização e U ual d an M

Manuál Jazz Light 13 /20.º 1 n tilização e U ual d an M Manual de Utilização n.º 1/2013 Manuál Jazz Light Popis Zdroje Tyto zdroje jsou napájeny 230V~ a napájejí celý zvukový systém 15V. Modulové centrální jednotky (Volitelné) Po dokončení nastavení, získávají

Více

Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie

Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie Ovládací jednotka ORBIT EASY CONTROL návod k obsluze Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie

Více

FUR6100SI / Český návod k obsluze

FUR6100SI / Český návod k obsluze FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. DISPLEJ 2. UKAZATEL ODPOLEDNÍHO ČASU (PM) 3. UKAZATEL POHOTOVOSTNÍHO REŽIMU 4. UKAZATEL NASTAVENÍ BUZENÍ 1 5. TLAČÍTKO SNOOZE (ODLOŽENÉ BUZENÍ) / SPÁNEK / TLUMENÍ PODSVÍCENÍ

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. SNÍŽENÍ HLASITOSTI/ ALARM 1 ON / OFF 2. ZVÝŠENÍ HLASITOSTI / ALARM 2 ON / OFF 3. > / TUNE + / DST 5.

Více

PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ HUDEBNÍCH DISKŮ/MP3/WMA SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM

PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ HUDEBNÍCH DISKŮ/MP3/WMA SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ HUDEBNÍCH DISKŮ/MP3/WMA SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM CZ-GDR5050 Beezz RCD 6800 DEC PÉČE O PŘÍSTROJ A BEZPEČNOST Aby se vám dostalo dlouhotrvajícího a uspokojivého provozu tohoto přístroje,

Více

HIFI MIKRO SYSTÉM. Cirlflexx UMS 5400 DEC CZ-GLR1500

HIFI MIKRO SYSTÉM. Cirlflexx UMS 5400 DEC CZ-GLR1500 HIFI MIKRO SYSTÉM Cirlflexx UMS 5400 DEC CZ-GLR1500 OBSAH Umístění a zabezpečení Poznámka týkající se životního prostředí Vnější pohled Ovládací prvky Zobrazení na displeji Zadní strana přístroje Dálkové

Více

soundmaster - FUR4005 FM PLL Radiobudík s funkcí automatické synchronizace času

soundmaster - FUR4005 FM PLL Radiobudík s funkcí automatické synchronizace času soundmaster - FUR4005 FM PLL Radiobudík s funkcí automatické synchronizace času * Automatická synchronizace signálem DCF-77 (automatické nastavení přesného času a data) *FM rádio * Kalendář/zobrazení aktuálního

Více

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití

SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití SEIKO kompaktní metronom DM 90 Návod k použití Děkujeme za nákup kompaktního metronomu Seiko DM 90. Pečlivě si přečtěte tento návod před jeho použitím, pro zajištění dlouhé životnosti přístroje. Uložte

Více

Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou

Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou Radiobudík s promítáním času a dálkově ovládanou zásuvkou 1. PROJEKČNÍ JEDNOTKA 2. DISPLEJ 3. NASTAVENÍ VYSOKÉ INTENZITY SVĚTLA 4. NASTAVENÍ NÍZKÉ INTENZITY SVĚTLA 5. LIGHT ON/OFF (ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ SVĚTLA)

Více

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS

Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Návod k obsluze T098 - Meteostanice WS638PS Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku

Více

RCD220. CD Boombox

RCD220. CD Boombox RCD220 CD Boombox 10029927 10029928 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

BeoSound Příručka

BeoSound Příručka BeoSound 9000 Příručka BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Obsah příručky 3 Pro tento produkt Bang & Olufsen jsou k dispozici dvě příručky. Základy používání systému BeoSound 9000 4 Koncept

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 08 15

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 08 15 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 08 15 Ideální pomocník do kuchyní. Tento budík s rádiem připevníte jeho horní stranou na spodní stranu závěsné skříňky, regálu nebo k jinému kusu nábytku. Funkce časovače Vám

Více

OBSAH. 1. Bezpečnostní pokyny. 1. Bezpečnostní pokyny.3. 2. Popis produktu...4. 3. Ovládání...5. 4. Instalace a zapojení.12. 5. Technické parametry 14

OBSAH. 1. Bezpečnostní pokyny. 1. Bezpečnostní pokyny.3. 2. Popis produktu...4. 3. Ovládání...5. 4. Instalace a zapojení.12. 5. Technické parametry 14 OBSAH 1. Bezpečnostní pokyny.3 2. Popis produktu....4 3. Ovládání...5 4. Instalace a zapojení.12 5. Technické parametry 14 1. Bezpečnostní pokyny Ujistěte se, že splňujete následující bezpečnostní pokyny

Více

BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC

BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC Návod na montáž a údržbu BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC CZ verze 1.0 Obsah 1. Instalace 1.1. Seznam dílů 1.2. Displej a LED 1.3. Umístění 1.4. Elektrické zapojení 2. První spuštění 3. Funkce 3.1. Nastavení

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO DÁLKOVÝ OVLADAČ 8 ON OFF SMART FEEL Děkujeme Vám za zakoupení klimatizace od firmy Hisense. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte instrukce uvedené v uživatelském a instalačním

Více

Ovládací jednotka K rain RPS1224. návod k obsluze

Ovládací jednotka K rain RPS1224. návod k obsluze Ovládací jednotka K rain RPS1224 návod k obsluze Pro správnou funkci jednotky je třeba zapojit baterii 9V pro udržení naprogramovaných dat v případě výpadku elektřiny. Jednotka disponuje krátkodobou pamětí,

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním

Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Budík se skrytou kamerou a nočním viděním Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Digitální diktafon Esonic MR-250

Digitální diktafon Esonic MR-250 Návod k obsluze Digitální diktafon Esonic MR-250 Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1) Ze

Více

Ovládací jednotka K rain RPS616. návod k obsluze

Ovládací jednotka K rain RPS616. návod k obsluze Ovládací jednotka K rain RPS616 návod k obsluze Pro správnou funkci jednotky je třeba zapojit baterii 9V pro udržení naprogramovaných dat v případě výpadku elektřiny. Použijte alkalickou baterii, vyměňujte

Více

HI-FI MIKRO SOUSTAVA

HI-FI MIKRO SOUSTAVA HI-FI MIKRO SOUSTAVA Ovation CDS 7000 DEC OBSAH Umístění a zabezpečení Magic Fidelity - zvukový systém Ovation Vnější pohled Ovládací prvky Zobrazení na displeji Zadní strana přístroje Dálkové ovládání

Více

DAB + radiobudík CR 25, FM, RDS. Obj. č. 70 79 82. Zvláštní funkce výrobku. Popis a ovládací prvky. Uvedení do provozu. Účel použití.

DAB + radiobudík CR 25, FM, RDS. Obj. č. 70 79 82. Zvláštní funkce výrobku. Popis a ovládací prvky. Uvedení do provozu. Účel použití. Zvláštní funkce výrobku rádio poskytuje nový formát digitálního vysílání, který zajišťuje naprosto čistý zvuk bez rušivých prvků. rádiový příjem v pásmu FM 87,5 108 MHz (analogový) a DAB 174 240 (digitální).

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více