Opláštění VentureClad

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Opláštění VentureClad"

Transkript

1 Opláštění VentureClad Patentovaná laminovaná fólie pro vnitřní i venkovní použití N á v o d k p o u ž i t í Příprava povrchu Veškeré plochy musí být suché a čisté, zbavené prachu, oleje a mastnoty/silikonu. Všechny izolace by měly být řádně překryty páskou tak, aby byl zajištěn rovný povrch pro aplikaci VentureCladu. Všechna lepidla působí nejlépe, když silně nasáknou do podkladu. Při aplikaci VentureClad částečně odlepte a zahněte ochrannou pásku tak, aby byla zajištěna dostatečná plocha pro přilnutí lepidla na správné místo. Poté postupně oddělujte ochrannou pásku a zároveň pomocí stěrky vyhlazujte až do úplné aplikace celého dílu. Pokud používáte plát VentureClad na souvislé plochy, tam kde dojde ke spojení plátu, je doporučeno překrytí 75 mm, aby bylo dosaženo pevného a vodě odolného utěsnění. Pokládku povlaku začněte tak, aby okraj přesahu zůstal vespod. Aplikace na pravoúhlé potrubí U potrubí širšího než 80 cm je doporučeno zešikmení vršku, aby voda mohla odtékat a nevytvářela se jezírka. Pro rychlou a snadnou aplikaci by měl být VentureClad aplikován na každou plochu odděleně - nejprve na spodní, následně na boční a nakonec na vrchní plochu. potrubí začněte aplikaci na spodní ploše a zaveďte přesah (75 mm) nahoru na boční strany. Poté aplikujte VentureClad na vertikální plochy se zavedením přesahu (75 mm) na vrchní plochu. Nakonec aplikujte VentureClad na vrchní část potrubí. Rozprostírejte směrem ke krajům, a pak začistěte konce. Aplikace na rouru / potrubí s kruhovým průřezem Odřízněte VentureClad v požadované délce (obvod roury) plus 75 mm přesahu navíc. Aplikujte další díly tak, aby překrývaly předchozí díly v délce 75 mm. Pro ohyby a kolenní sestavy nařežte potřebné tvary na pokrytí částí ohybů nebo kolen a aplikujte. Spoje opláštění roury překryjte použitím pásky VentureClad. Nařezejte si VentureClad na požadované velikosti pro každou přilehlou plochu plus 75 mm přesahu navíc. U pravoúhlého

2 Aplikace na redukci potrubí Začněte na spodní ploše a pokračujte směrem nahoru se zachováním přesahu 75 mm na přilehlých stranách. Nejprve aplikujte VentureClad na plochu č. 1 s přesahem na každou přilehlou stranu. Aplikujte VentureClad na plochu č. 2 s přesahem na plochy č. 3, 4 a 5 a překryjte přesah na ploše č. 1 a rovně zařízněte tak, aby bylo dosaženo hladkého a bezpečného zakončení. Aplikujte VentureClad na plochu č. 3 stejným způsobem jako u plochy č. 2, ale překryjte přesah na ploše č. 2 a rovně zařízněte. Nakonec aplikujte VentureClad na plochy č. 4 a 5 stejně jako u pravoúhlého potrubí. U části tvaru T vytvořte patřičně uzpůsobené šablony VentureCladu s přesahem 25 mm. Spoje opláštění roury překryjte použitím pásky VentureClad. U zúžené roury aplikujte VentureClad nejprve na plochu č. 1 s přesahem na plochu č. 2. Vyřízněte tvar č. 2 s přesahem 75 mm a aplikujte na plochu č. 2 s přesahem na plochu č. 1. Aplikujte VentureClad na plochu č. 3 s přesahem a překrytím na ploše č. 2. Nakonec aplikujte na plochu č. 4 s přesahem a překrytím na ploše č. 1. Oprava VentureCladu V případě poškození se pouze ujistěte, zda je povrch čistý a aplikujte novou vrstvu VentureCladu na poškozenou oblast s přesahem nejméně 75 mm kolem poškozeného místa. Izolační materiál musí být hermeticky uzavřen fólií VentureClad nebo páskou, aby byly zachovány podmínky záruky. Venture Tape Corp. 30 Commerce Road Rockland, Massachusetts U.S.A Tel.: (U.S.A) (Kanada) Fax: sales@venturetape.com Venture Tape Europe Corp. Units 5/6, Faraday Close Drayton Fields, Daventry Northants, England NN11 8RD Tel.: +44 (0) Fax: +44 (0) Bezplatná linka z U.K Venture Tape Australasia, Pty. Ltd. 90A Northgate Drive Thomastown 3074 Victoria, Australia Tel.: Fax: Bezplatná linka z Austrálie ANTICOR Bohemia s.r.o Místecká 537/549, Czech Republic Tel./FAX: anticor@anticor.cz Podmínky záruky Výrobky prodané společností Venture Tape Corp. Podléhají dnem doručení záruce za odpovídající kvalitu dle uvedených technických dat. Venture Tape Corp. neposkytuje jiné zastoupení či záruky, vyjádřené nebo jinak vyplývající, nevyjímaje záruky prodejnosti a vhodnosti pro určitý účel. Pokud by výrobek prodaný Venture Tape Corp. neodpovídal zaručené kvalitě, bude pro Venture Tape Corp. výhradním závazkem, a jakožto jedinou variantou, obnovit, opravit nebo nahradit výrobek, anebo dle výhradního uvážení Venture Tape Corp., vrátit částku uhrazenou za takovýto výrobek po jeho vrácení na místo určené Venture Tape Corp. Žádný výrobek nesmí být vrácen Venture Tape Corp. bez předchozího písemného souhlasu. Veškeré vracené výrobky musejí být zaslány během 14 dnů od jejich doručení. Venture Tape Corp. nebude nést odpovědnost za žádná poškození přesahující hodnotu výrobku, za práci a výdaje, nebo jakákoliv jiná poškození včetně mimořádných nahodilých či závažných poškození způsobených kupujícím nebo uživatelem. Rozhodnutí o vhodnosti výrobku pro jeho použití, instalaci je výhradně zodpovědností kupujícího.

3 VentureClad 1577CW S Y S T É M O P L Á Š T Ě N Í VentureClad 1577CW je patentovaný laminovaný hliníkový povlak, absolutně nulová paropropustnost,užití pro ochranu izolačních obkladů a opláštění. Nejsou požadovány žádné speciální nástroje, pětivrstvý samolepicí materiál, se instaluje snadno a rychle. To má za následek významné zkrácení času práce, a úspory nákladů. VentureClad 1577CW překonává většinu stavebních požadavků a může být použit jak pro novou stavbu, tak i pro opravu existujících konstrukcí. Je dostupný v barvě hliníku a strukturovaný, VentureClad 1577CW je svého druhu nejlepší a v současnosti nejvýše hodnocený produkt na trhu. HLAVNÍ ZNAKY A VÝHODY Velmi povlak pro široký rozsah teplot; - 34 C až +149 C VentureClad díky akrylátovému lepidlu lze snadno aplikovat i při nízkých teplotách od - 23 C Nulová propustnost, absolutní zábrana pro páru Velká odolnost proti proražení a vysoká pevnost proti roztržení Ideální pro vnitřní nebo venkovní použití Testované a schválené proti znečištění zeminou Samolepící materiál se snadno instaluje, bez nutnosti zřizovat speciální stanoviště Překračuje konstrukční požadavky standardu budov (UL /20 šíření plamene/kouřivost) Splňuje požadavky pro stavbu zařízení v potravinářském průmyslu (FSIS Directive , 9 CFR, Part 416 for USDA and FDA facilities a Department of Health and Human Services Construction Guide for Food Facilities) PRODUKTOVÁ ŘADA Přirozená barva hliníku (VentureClad 1577CW), přirozená barva hliníku strukturovaný povrch (VentureClad 1577CW - E) Standardní šíře: 500, 1000, 1500mm Standardní délka: 50m Česká republika ANTICOR Bohemia s. r. o. Místecká 537/549 Tel. / Fax:

4 VentureClad 1577CW S Y S T É M O P L Á Š T Ě N Í TECHNICKÁ DATA VÝROBKU Specifikace Typická hodnota Testovací metoda Tloušťka materiálu 152,4µm PSTC-133 Přilnavost lepidla 15,6 N/25mm PSTC-101 Lepící pevnost ve smyku >168 hod. PSTC-107 Pevnost v tahu 306 N/25mm PSTC-131 Prodloužení 166% PSTC-131 Odolnost proti proražení 159,3 N ASTM D 1000 Odolnost proti roztržení 38,3 N ASTM D 624 Rozsah teploty pro aplikaci -23 C to 120 C Minimální provozní teplota Maximální provozní teplota -34 C +149 C Šíření plamene/kouřivost 10/20 UL 723 Povrchová zápalnost od sálavého tepla 0 ASTM E 162 Měrná optická hustota kouře 0 ASTM E 662 Propustnost vodní páry 0,0000 perms ASTM E 96 SHODA S NORMAMI UL Classified Coast Guard /63/0 British Standards BS 476, Parts 6 & 7, Class O Lloyds of London SOLAS Australian Standards AS 1530, Part 3 IMO A653 UK Ministry of Defense - Defense Logistics Organisation NORSOK CINI ROHS NYC Department of Buildings MEA M Esso (ExxonMobil) Site Standard Installation Procedure QCP11 DIN 4102, B1 M1 Certifi ed Singapore Standards Prison Services Authority Meets requirements of FSIS Directive , 9CFR, Part 416 for USDA and FDA facilities and Department of Health and Human Services Construction Guide for Food Facilities Česká republika ANTICOR Bohemia s. r. o. Místecká 537/549 Tel. / Fax:

5 VentureClad 1577CW-WM S Y S T É M O P L Á Š T Ě N Í HLAVNÍ ZNAKY A VÝHODY VentureClad 1577CW-WM je bílý patentovaný šestivrstvý samolepicí laminovaný hliníkový povlak s vysokou chemickou odolností, odolnost UV záření, absolutně nulová paropropustnost,užití pro ochranu izolačních obkladů a opláštění. Nejsou požadovány žádné speciální nástroje, instaluje se snadno a rychle. To má za následek významné zkrácení času práce, a úspory nákladů. VentureClad 1577CW-WM překonává většinu stavebních požadavků a může být použit jak pro novou stavbu, tak i pro opravu existujících konstrukcí. Bílý šestivrstvý VentureClad 1577CW-WM je svého druhu nejlepší a v současnosti nejvýše hodnocený produkt na trhu nahrazující kovové opláštění. Velmi povlak pro široký rozsah teplot; - 40 C až +120 C VentureClad díky akrylátovému lepidlu lze snadno aplikovat i při nízkých teplotách od - 23 C Velice vysoká odolnost na chemické a atmosférické vlivy, vynikající odolnost proti UV záření a ozonu Šestivrstvý povlak velmi proti proražení s vysokou pevností proti roztržení Ideální pro vnitřní nebo venkovní použití Nulová paropropustnost Testované a schválené proti znečištění zeminou Samolepící materiál se snadno instaluje, bez nutnosti zřizovat speciální stanoviště Překračuje konstrukční požadavky standardu budov ASTM E84 (25/45 šíření plamene/kouřivost) Splňuje normu BS476 část 6 a 7 třída 0 Splňuje požadavky pro stavbu zařízení v potravinářském průmyslu FDA pro styk s potravinami (21CFR175 a 21CFR175,125; FDA nepřímý styk s potravinami) Splňuje požadavky IMO A653(16) Splňuje požadavky IMO MSS 61(67) příloha 1, část 2 a příloha 2 a řešení IMO MSC 61(67) příloha 1, část 2 a příloha 2 PRODUKTOVÁ ŘADA Barva bílá (VentureClad 1577CW-WM) Standardní šíře: 500, 1000, 1500mm Standardní délka: 50m TECHNICKÁ DATA VÝROBKU Specifikace Typická hodnota Testovací metoda Tloušťka materiálu 180µm PSTC-133 Přilnavost lepidla (20 min) 18 N/25mm PSTC-101 Lepící pevnost ve smyku >24 hod.@ 15,2kPa PSTC-107 Pevnost v tahu 312 N/25mm PSTC-131 Prodloužení 80% PSTC-131 Odolnost proti proražení 77 kg ASTM D 1000 Rozsah teploty pro aplikaci Minimální provozní teplota Maximální provozní teplota -23 C do +120 C -40 C +120 C Propustnost vodní páry 0,0000 perms ASTM E 96

6 VentureClad 1577CW-WM C H E M I C K Á O D O L N O S T Kyseliny kyselina octová 50% kyselina mravenčí 10% kyselina chlorovodíková 30% kyselina chlorovodíková částečně 10% a 35% kyselina fluorovodíková 10% kyselina dusičná 65% a100% kyselina dusičná není 35% a 85% kyselina fosforečná 20% kyselina sírová částečně oxid siřičitý suchý plyn >80% kyselina sírová není Aldehydy acetaldehyd formaldehyd Alkoholy Benzyl alkohol částečně cyklohexanol etylalkohol glycerol glykol izopropylalkohol metylalkohol Vodní alkalické roztoky hydroxid amonný není hydroxid vápenatý částečně hydroxid sodný není Chlorované uhlovodíky tetrachlormetan částečně chlorované bifenyly částečně chloroform trichloretylen Estery octan ethylnatý Uhlovodíky alifatické uhlovodíky benzen benzín minerální oleje toluen xylen Ostatní prvky chlor peroxid vodíku kyslík voda Ostatní organické roztoky aceton diethyleter nitrobenzen není fenol není Solné roztoky alkalický uhličitan dichromany kyanidy fluoridy Česká republika ANTICOR Bohemia s. r. o. Místecká 537/549 Tel. / Fax:

7 VentureClad 1577CW-BM S Y S T É M O P L Á Š T Ě N Í HLAVNÍ ZNAKY A VÝHODY VentureClad 1577CW-BM je černý patentovaný šestivrstvý samolepicí laminovaný hliníkový povlak s vysokou chemickou odolností, odolnost UV záření, absolutně nulová paropropustnost,užití pro ochranu izolačních obkladů a opláštění. Nejsou požadovány žádné speciální nástroje, instaluje se snadno a rychle. To má za následek významné zkrácení času práce, a úspory nákladů. VentureClad 1577CW-BM překonává většinu stavebních požadavků a může být použit jak pro novou stavbu, tak i pro opravu existujících konstrukcí. Černý šestivrstvý VentureClad 1577CW-BM je svého druhu nejlepší a v současnosti nejvýše hodnocený produkt na trhu nahrazující kovové opláštění. Velmi povlak pro široký rozsah teplot; - 40 C až +120 C VentureClad díky akrylátovému lepidlu lze snadno aplikovat i při nízkých teplotách od - 23 C Velice vysoká odolnost na chemické a atmosférické vlivy, vynikající odolnost proti UV záření a ozonu Šestivrstvý povlak velmi proti proražení s vysokou pevností proti roztržení Ideální pro vnitřní nebo venkovní použití Nulová paropropustnost Testované a schválené proti znečištění zeminou Samolepící materiál se snadno instaluje, bez nutnosti zřizovat speciální stanoviště Překračuje konstrukční požadavky standardu budov ASTM E84 (25/45 šíření plamene/kouřivost) Splňuje normu BS476 část 6 a 7 třída 0 PRODUKTOVÁ ŘADA Barva černá (VentureClad 1577CW-BM) Standardní šíře: 500, 1000, 1500mm Standardní délka: 50m TECHNICKÁ DATA VÝROBKU Specifikace Typická hodnota Testovací metoda Tloušťka materiálu 180µm PSTC-133 Přilnavost lepidla (20 min) 18 N/25mm PSTC-101 Lepící pevnost ve smyku >24 hod.@ 15,2kPa PSTC-107 Pevnost v tahu 312 N/25mm PSTC-131 Prodloužení 80% PSTC-131 Odolnost proti proražení 77 kg ASTM D 1000 Rozsah teploty pro aplikaci Minimální provozní teplota Maximální provozní teplota -23 C do +120 C -40 C +120 C Propustnost vodní páry 0,0000 perms ASTM E 96

8 VentureClad 1577CW-WM C H E M I C K Á O D O L N O S T Kyseliny kyselina octová 50% kyselina mravenčí 10% kyselina chlorovodíková 30% kyselina chlorovodíková částečně 10% a 35% kyselina fluorovodíková 10% kyselina dusičná 65% a100% kyselina dusičná není 35% a 85% kyselina fosforečná 20% kyselina sírová částečně oxid siřičitý suchý plyn >80% kyselina sírová není Aldehydy acetaldehyd formaldehyd Alkoholy Benzyl alkohol částečně cyklohexanol etylalkohol glycerol glykol izopropylalkohol metylalkohol Vodní alkalické roztoky hydroxid amonný není hydroxid vápenatý částečně hydroxid sodný není Chlorované uhlovodíky tetrachlormetan částečně chlorované bifenyly částečně chloroform trichloretylen Estery octan ethylnatý Uhlovodíky alifatické uhlovodíky benzen benzín minerální oleje toluen xylen Ostatní prvky chlor peroxid vodíku kyslík voda Ostatní organické roztoky aceton diethyleter nitrobenzen není fenol není Solné roztoky alkalický uhličitan dichromany kyanidy fluoridy Česká republika ANTICOR Bohemia s. r. o. Místecká 537/549 Tel. / Fax:

K-FLEX K-FLEX AL CLAD SYSTÉM 24 N O V Á G E N E R A C E I Z O L A Č N Í C H M A T E R I Á L Ů W W W. K F L E X. C Z

K-FLEX K-FLEX AL CLAD SYSTÉM 24 N O V Á G E N E R A C E I Z O L A Č N Í C H M A T E R I Á L Ů W W W. K F L E X. C Z K-FLEX 4 N O V Á G E N E R A C E I Z O L A Č N Í C H M A T E R I Á L Ů UŠETŘÍTE ČAS PŘI MONTÁŽI až 40% Samozhášivý Univerzální a flexibilní Snížené náklady na instalaci a údržbu Odolný proti UV záření

Více

Odolnost GFK-produktů vůči prostředí

Odolnost GFK-produktů vůči prostředí Odolnost GFK-produktů vůči prostředí 2 A Acetaldehyd vše / neodolá neodolá neodolá Aceton 25 50 odolá s omezením odolá odolá Aceton 100 jede neodolá neodolá neodolá Anhydrid kyseliny octové vše 30 neodolá

Více

www.oopp.cz TECHNICKÝ LIST Sol-Vex 37-676 Nitril Datum vytištění 14-03-2015

www.oopp.cz TECHNICKÝ LIST Sol-Vex 37-676 Nitril Datum vytištění 14-03-2015 TECHNICKÝ LIST Nitril Datum vytištění 14-03-2015 Materiál rukavic Nitril (Materiál povrstvení) Česaná bavlna (Materiál podšívky) Možné škodlivé ingredience Senzitizéry Zinek-dibutyldithiokarbamát Zinek-2-merkaptobenzothiazol

Více

Chemická odolnost neměkčeného polyvinylchloridu (PVC - U)

Chemická odolnost neměkčeného polyvinylchloridu (PVC - U) Chemická odolnost neměkčeného polyvinylchloridu (PVC - U) Klasifikace materiálů v tabulce je zjednodušena do tří skupin: + Odolný - za běžných podmínek (tlak, ) materiál není nebo je jen zanedbatelně napadán

Více

TECHNICKÝ LIST VÝROBKU (ver.01.2015)

TECHNICKÝ LIST VÝROBKU (ver.01.2015) TECHNICKÝ LIST VÝROBKU (ver.01.2015) 1. Název Trubka pro podlahové topení PE-RT/EVOH/PE-RT 2. Vlastnosti a určení výrobku Vícevrstvá trubka PE-RT/EVOH/PE-RT vyráběná firmou Capricorn je určená pro použití

Více

Indexy chemické penetrace a odpudivosti

Indexy chemické penetrace a odpudivosti Indexy chemické penetrace a odpudivosti Penetrace kapalné chemikálie je fyzikální proces, kdy kapalina proniká do textilie skrze póry nebo otvory. Penetrace kapaliny textilií a odpudivost textilie pro

Více

Příloha 1. Technické listy samolepicích pásek

Příloha 1. Technické listy samolepicích pásek Příloha 1 Technické listy samolepicích pásek PŘÍSLUŠENSTVÍ WATERPROOF TAPE R 34490 Vysokopevnostní multifunkční páska Vlastnosti: Vysoká pevnost a přilnavost Voděodolná Odolná teplotě Na bázi vláken Přelakovatelná

Více

Tabulka odolnosti tekuté gumy CANADA RUBBER

Tabulka odolnosti tekuté gumy CANADA RUBBER Tabulka odolnosti tekuté gumy CANADA RUBBER TABULKA ODOLNOSTI VŮČI PŮSOBENÍ CHEMICKÝCH LÁTEK TEKUTÁ GUMA Identifikace vzorku: gumová vrstva Laboratorní číslo: X-5710-1 C Parametry Zkušební metody Výsledky

Více

ResiFix 3EX 1:1 TECHNICKÝ LIST. Epoxidové lepidlo ve formě 400 ml kartuše v poměru 1:1

ResiFix 3EX 1:1 TECHNICKÝ LIST. Epoxidové lepidlo ve formě 400 ml kartuše v poměru 1:1 Popis je vysoce výkonný, čistě epoxidový, dvousložkový kotevní systém. Je dodáván ve formě souosé (koaxiální) kartuše. Směšovací poměr pryskyřice a tvrdidla je 1 : 1. Kartuše v sobě obsahuje obě složky

Více

ResiFix 3Plus VÝKONOVÁ DATA. Polyesterová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 300 ml kartuše. Doba vytvrzení. Fyzikální vlastnosti. Str.

ResiFix 3Plus VÝKONOVÁ DATA. Polyesterová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 300 ml kartuše. Doba vytvrzení. Fyzikální vlastnosti. Str. Doba vytvrzení Fyzikální vlastnosti Teplota pryskyřice Doba gelace Teplota podkladu Doba vytvrzení - 5 C 110 minut - 5 C 600 minut +5 C 18 minut +5 C 145 minut +5 až +10 C 10 minut +5 až +10 C 145 minut

Více

ResiFix 3Plus TECHNICKÝ LIST. Polyesterová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 300 ml kartuše

ResiFix 3Plus TECHNICKÝ LIST. Polyesterová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 300 ml kartuše Popis je vysoce výkonný rychleschnoucí dvousložkový kotevní systém. Je dodáván ve formě kartuše, která v sobě obsahuje obě složky - pryskyřici a tvrdidlo - umístěné ve dvou oddělených částech. Při aplikaci

Více

T E C H N I C K Á chemická odolnost membrána čistá polyurea TECNOCOAT P-2049

T E C H N I C K Á chemická odolnost membrána čistá polyurea TECNOCOAT P-2049 TEKUTÁ OCHRANNÁ HYDROIZOLAČNÍ MEMBRÁNA T E C H N I C K Á S L O Ž K A chemická odolnost membrána čistá polyurea TECNOCOAT P-2049 t93 568 21 11 f93 568 02 11 e-mail: info@ Voda Solanka xxxxxx Odolná Chlorovaná

Více

8. příslušenství. ROLLCONTECH s.r.o. Strojírenská 4/7, 586 01, Jihlava, tel: +420 567 211 972 69

8. příslušenství. ROLLCONTECH s.r.o. Strojírenská 4/7, 586 01, Jihlava, tel: +420 567 211 972 69 8. příslušenství 69 Příslušenství k řadám S 25-100, S 25-600, S25-700 25.0 50.0 Flight height + 5mm. 50.0 25.0 70 Příslušenství k řadám S 25-400, S 25-408, S25-800 25.0 50.0 Flight-height + 5mm. 50.0 25.0

Více

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG.

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG. Dvousložková epoxidová kyselinovzdorná hygienicky nezávadná spárovací hmota (k dispozici v 26 barevných odstínech), pro spáry o šířce nad 3 mm. Lze ji použít i jako lepidlo. 14101 ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S

Více

Pipeco Slovakia s.r.o. Mostárenská Brezno IČO: DIČ: SK Číslo účtu: /0200. Chemická odolnosť HDPE

Pipeco Slovakia s.r.o. Mostárenská Brezno IČO: DIČ: SK Číslo účtu: /0200. Chemická odolnosť HDPE Chemická odolnosť DPE + odolný za bežných podmienok (tlak, teplota) podmienene odolný - médium napáda materiál, podstatne skrátená o životnosť. - nie je odolný Je potrebné prihliadať na koncentráciu a

Více

Vláknitopryžové těsnící desky

Vláknitopryžové těsnící desky Vláknitopryžové těsnící desky TEMAFAST ECONOMY TEMAFAST SPECIAL, x, m, x, m, x, m vyrobit po dohodě se zákazníkem Tolerance: ± %,4 6,4 mm s pletivem:,8 6,4 mm va Žlutá Ekonomická verze desky vyrobená ze

Více

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku ACRIMPER Impregnační krytina z akrylového kaučuku Popis a použití Impregnační tekutý, elastomerní produkt na bázi akrylového kaučuku. Acrimper je disperzní směs, která po polymerizaci vytvoří elastomer

Více

Vláknitopryžové těsnící desky

Vláknitopryžové těsnící desky Vláknitopryžové těsnící desky TEMAFAST ECONOMY TEMAFAST SPECIAL vyrobit po dohodě se zákazníkem s pletivem: Žlutá Ekonomická verze desky vyrobená ze směsí organických vláken spojených NBR/SBR. Světle zelená

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

ResiFix 3EW TECHNICKÝ LIST. Epoxy-akrylátová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 410 ml kartuše

ResiFix 3EW TECHNICKÝ LIST. Epoxy-akrylátová kotevní pryskyřice bez styrenu ve formě 410 ml kartuše Popis je vysoce výkonný rychleschnoucí dvousložkový kotevní systém. Je dodáván ve formě souosé (koaxiální) kartuše. Směšovací poměr pryskyřice a tvrdidla je 10:1. Kartuše v sobě obsahuje obě složky - pryskyřici

Více

142/ 6.98 S VYSOKOU CHEMICKOU ODOLNOSTÍ PRO TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA. Kyselinovzdorné spárování keramic- e- o-

142/ 6.98 S VYSOKOU CHEMICKOU ODOLNOSTÍ PRO TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA. Kyselinovzdorné spárování keramic- e- o- 4/ 6.98 S VYSOKOU CHEMICKOU ODOLNOSTÍ PRO Kyselinovzdorné spárování keramic e o #! a % v závodech na zpracování masa, á & a úprava masa, t.j. tam, kde spáry rkou tlakovou vodou. % uze tak vystaveny kombinovanému

Více

PH DVE UA BB OS KV. WHG Deck AS

PH DVE UA BB OS KV. WHG Deck AS Zkušební skupina DIBt BB OS AS /200 Aceton --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---- --- --- --- --- --- 5 Alkoholy, DIBT-zkušební roztok --- --- --- ---

Více

Hodnocení chemických odolností rukavic Ansell

Hodnocení chemických odolností rukavic Ansell Hodnocení chemických odolností rukaic Ansell RUKAVICE JSOU VELMI VHODNÉ PRO PRÁCI S CHEMIKÁLIÍ TYPY VYBRANÝCH TESTOVANÝCH RUKAVIC RUKAVICE JSOU VHODNÉ PŘI PEČLIVÉ KONTROLE POUŽITÍ materiál testoaná rukaice

Více

TECHNICKÉ INFORMACE. Tabulka chemických odolností pro materiály koncovek a spojek

TECHNICKÉ INFORMACE. Tabulka chemických odolností pro materiály koncovek a spojek Tabela chemických odolností slouží pro vstupní volbu materiálu koncovek a spojek pro dané pracovní prostředí. Uvedené charakteristiky odolnosti jsou vztaženy k teplotě +20 C. Pro správnou volbu materiálu

Více

CHEMICKÁ ODOLNOST MATERIÁLŮ

CHEMICKÁ ODOLNOST MATERIÁLŮ CHEMICKÁ ODOLNOST MATERIÁLŮ Celkem stran: Zpracoval: Podpis: Datum: 5 Ing. Kaplan 20.3.2008 N.B.R.: Akrylnitrilbutadien (Nitril) Acetaldehyd C B B B A - A Acetamid C - C - A - A Acetofenon C - C - A -

Více

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem Kaiflex Protect Alu-TEC je flexibilní systém opláštění se vzhledem napodobujícím plech. Skládá se z pružné tvrdé folie kašírované hliníkovým povrchem odolným vůči povětrnostním vlivům. Vyznačuje se nízkou

Více

Díky celosvětovým zkušenostem přinášíme řešení

Díky celosvětovým zkušenostem přinášíme řešení ochrana v drsných podmínkách Díky celosvětovým zkušenostem přinášíme řešení Produktová řada nátěrů Interzone poskytuje řešení pro Vaše projekty již více než 25 let původně vytvořená a dále rozvíjená varianta

Více

ResiFix 3VE TECHNICKÝ LIST. Vinylesterová kotevní pryskyřice ve formě 300 ml a 410 ml kartuše

ResiFix 3VE TECHNICKÝ LIST. Vinylesterová kotevní pryskyřice ve formě 300 ml a 410 ml kartuše Popis je vinylesterová kotevní pryskyřice určená k provádění chemických kotev. Je speciálně navržený k rychlému vytvrzení. je vhodný pro aplikace do betonu, kde kvůli vyšším požadavkům na únosnost nestačí

Více

Tabulka chemických odolností nátěrových hmot Lena Chemical s.r.o. Table of chemical resistances of coatings of Lena Chemical s.r.o.

Tabulka chemických odolností nátěrových hmot Lena Chemical s.r.o. Table of chemical resistances of coatings of Lena Chemical s.r.o. Tabulka chemických odolností nátěrových hmot Lena Chemical s.r.o. Table of chemical resistances of coatings of Lena Chemical s.r.o. Chemikálie N 121 N 121-1 N 121-2 N 125 N 141 N 301 N 301-1 P 113 P 128

Více

Silně těsnicí páska 4411N 4411G 4412N 4412G

Silně těsnicí páska 4411N 4411G 4412N 4412G Silně těsnicí páska Technický list říjen 2011 Popis produktu Silně těsnicí pásky 3M patří do skupiny jednostranně lepicích pásek s kontaktním lepidlem, které jsou určeny pro aplikace vyžadující náročné

Více

Systém podlahového vytápění. Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU

Systém podlahového vytápění. Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU Systém podlahového vytápění Euroflex extra ODOLNÝ SYSTÉM PRO SAMONIVELAČNÍ STĚRKU systém Euroflex extra VELMI ODOLNÝ A UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM Velký kontakt trubky s deskou, typický pro systémové desky, je

Více

PRŮMYSLOVÉ PÁSKY 3/

PRŮMYSLOVÉ PÁSKY 3/ PRŮMYSLOVÉ PÁSKY 3/2016 www.anticor.cz Společnost ANTICOR působí na českém trhu od roku 2000. V Polsku a sousedních zemích již od roku 1991. Je vyhledávaným pomocníkem v mnoha průmyslových odvětvích, především

Více

Tabulka odolnosti. Epoxy ST 100

Tabulka odolnosti. Epoxy ST 100 Vysvětlení značek: Tabulka odolnosti Epoxy ST 100 Jedna polovina vzorků byla skladována při pokojové teplotě ve zkušebním médiu, jedna polovina při pokojové teplotě v plynné fázi. + Odolný (+) Odolný,

Více

Výrobek. Vlastnosti. Použití

Výrobek. Vlastnosti. Použití Výrobek Vlastnosti Použití Je samolepicí modifikovaná živičná těsnící páska s povrchovou úpravou posypu, modifikovaná elastomery "SBR. Průmyslově předem připravená, konstruovaná a vyvinutá pro efektivní

Více

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky!

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky! Návod na výběr správné oboustranné lepicí! Plocha 1 Polypropylen Polyetylen HD Polyetylen HD Měkčené PVC Styren ABS Neměkčené PVC Práškovaný povrch Sklo Hliník Nerezavějící ocel Plocha 2 Sklo Hliník Nerezavějící

Více

PRŮMYSLOVÉ PÁSKY 2/2016.

PRŮMYSLOVÉ PÁSKY 2/2016. PRŮMYSLOVÉ PÁSKY 2/2016 www.anticor.cz Společnost ANTICOR působí na českém trhu od roku 2000. V Polsku a sousedních zemích již od roku 1991. Je vyhledávaným pomocníkem v mnoha průmyslových odvětvích, především

Více

KLINGER-KGS Ocelo-gumové těsnění

KLINGER-KGS Ocelo-gumové těsnění KLINGER-KGS Ocelo-gumové těsnění Oblast použití je tam, kde se vyžaduje bezpečné utěsnění vody, odpadních vod, plynů, vzduchu, kyselin, louhů a uhlovodíků. Je vhodné pro všechny příruby z oceli, nerezavějící

Více

epostuk technický list spárovací hmoty a silikony 11/ EPOSTUK

epostuk technický list spárovací hmoty a silikony 11/ EPOSTUK 11/12 107 technický list EPOSTUK Dvousložková epoxidová spárovací hmota s extrémně dobrou mechanickou a chemickou odolností pro spáry od 3 do 15 mm v interiéru i exteriéru. spárovací hmoty a silikony 94/6

Více

Elastomery, mazy, tmely,...

Elastomery, mazy, tmely,... Elastomery, mazy, tmely,... Elastomery těsnění, spoje, přenos rotace a posuvu do vakua, ventily přírodní kaučuk syntetický kaučuk - neopren,... viton silikonové gumy teflon Vakuová fyzika 2 1 / 39 1 1

Více

Vanové profily Cerfix Sanibord

Vanové profily Cerfix Sanibord PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Vanové profily Cerfix Sanibord Použití SANIBORD

Více

Profily pro vnitřní rohy Cerfix Proround B

Profily pro vnitřní rohy Cerfix Proround B PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Profily pro vnitřní rohy Cerfix Proround B Použití

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

Securifor Svařovaná síť potažená polyesterem

Securifor Svařovaná síť potažená polyesterem 1 Všeobecné vlastnosti Tato specifikace stanovuje požadavky pro panely vyrobené z pozinkovaných drátů, svařené a následně potažené vrstvou polyesteru. Panely jsou určeny k oplocení. Tyto panely se používají

Více

!STUDENTI DONESOU! PET

!STUDENTI DONESOU! PET Důkaz prvků v organických sloučeninách (C, H, N, S, halogeny), vlastnosti organických sloučenin, pokusy se svíčkou sacharosa oxid měďnatý, pentahydrát síranu měďnatého oxid vápenatý hydroxid sodný, hydrogenuhličitan

Více

AUTOR REFERENCE P-2049. VERZE v.3 DATUM REVIZE 01/04/2012 APLIKACE

AUTOR REFERENCE P-2049. VERZE v.3 DATUM REVIZE 01/04/2012 APLIKACE 1/5 POPIS Polyuretan (100% čistý = Pure) byl vyvinutý jako jedinečný povlak, který je vhodný pro hydroizolace a obecně pro těsnění. Společnost Tecnopol vyvinula vysoce hutný polyuretan, jehož vlastnosti

Více

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené Scotch- W eld akrylová lepidla Technický list únor 2014 Popis produktu 3M Scotch-Weld DP8405NS a DP8410NS jsou vysoce výkonná dvousložková akrylová lepidla, která nabízejí vynikající pevnost ve střihu,

Více

Technický list TL Bitumenový pás ARS 2 pro opravu vozovek

Technický list TL Bitumenový pás ARS 2 pro opravu vozovek Technický list TL 80.52 Bitumenový pás ARS 2 pro opravu vozovek Produkt Je samolepicí modifikovaná živičná těsnící páska s povrchovou úpravou posypu, modifikovaná elastomery "SBR. Průmyslově předem připravená,

Více

Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO :1983. Mezinárodní norma ISO :1983 má status české technické normy.

Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO :1983. Mezinárodní norma ISO :1983 má status české technické normy. ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 71.040.30 Červenec 1998 Činidla pro chemické rozbory Část 2: Specifikace První řada ČSN ISO 6353-2 650315 Reagents for chemical analysis - Part 2: Specifications - First series

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

2. Základní informace o používaných materiálech

2. Základní informace o používaných materiálech 2. Základní informace o používaných materiálech Materiál Polyvinylchlorid Polypropylen Název PVC - U PP Specifické materiálové vlastnosti leh ený, m k ený B - obtížn ho lavý a samozhášivý C - snadno ho

Více

Dalším zvyšováním obsahu chromu a podle aplikace, přidáním molybdenu a dalších slitin, je možné zvýšit odolnost vůči mnohem agresivnějším médiím.

Dalším zvyšováním obsahu chromu a podle aplikace, přidáním molybdenu a dalších slitin, je možné zvýšit odolnost vůči mnohem agresivnějším médiím. Chemická odolnost nerezových materiálů Nerezové oceli jsou definovány tak, že se vyznačují zvláště vysokou odolností vůči chemikáliím. Obecně platí, že obsahují alespoň 12% chromu a nejvýše 1,2% uhlíku.

Více

Nylofor 3D. Obrázek 1. Strana : 1 / 7 Certifikováno : Oddělením kvality Werner Frans Dne : 23/04/2009

Nylofor 3D. Obrázek 1. Strana : 1 / 7 Certifikováno : Oddělením kvality Werner Frans Dne : 23/04/2009 1 Obecné vlastnosti 1.1 Popis Tato specifikace určuje požadavky na svařované pozinkované ocelové dráty a síťové panely potažené organickým povlakem, které jsou dle normy EN 102277 určeny k oplocování.

Více

Sklolaminátové desky a role

Sklolaminátové desky a role Sklolaminátové desky a role Sklolaminát: Sklolaminát je vyráběn v podobě desek nebo rolí. Role i desky se vyrábí z polyesterové pryskyřice s obsahem výplňových skelných vláken v objemu cca 27-29%. Materiál

Více

Ochranný nátěr / Epoxidová disperze

Ochranný nátěr / Epoxidová disperze Technický list Vydání 27/08/2008 Identifikační č.: 02 08 01 01 0 004 000001 Ochranný nátěr / Epoxidová disperze Construction Popis výrobku Použití Vlastnosti / výhody Testy Zkušební zprávy Údaje o výrobku

Více

Tekutá polyuretanová impregnační krytina IMPERMAX

Tekutá polyuretanová impregnační krytina IMPERMAX Tekutá polyuretanová impregnační krytina IMPERMAX Popis Jednosložková tekutá impregnační směs, která po polymerizaci vytvoří elastomerní polyuretanovou krytinu aplikovanou za studena. Tato krytina po zatvrdnutí

Více

zadání příkladů 10. výsledky příkladů 7. 3,543 litru kyslíku

zadání příkladů 10. výsledky příkladů 7. 3,543 litru kyslíku zadání Jaký bude objem vodíku při tlaku 105 kpa a teplotě 15 stupňů Celsia, který vznikne reakcí 8 gramů zinku s nadbytkem kyseliny trihydrogenfosforečné? Jaký bude objem vodíku při tlaku 97 kpa a teplotě

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

PRŮMYSLOVÉ PÁSKY. www.anticor.cz

PRŮMYSLOVÉ PÁSKY. www.anticor.cz PRŮMYSLOVÉ PÁSKY Společnost ANTICOR působí na českém trhu od roku 2000. V Polsku a sousedních zemích již od roku 1991. Je vyhledávaným pomocníkem v mnoha průmyslových odvětvích, především v plynárenství,

Více

Tabulka chemické odolnosti

Tabulka chemické odolnosti Acetaldehyd (vodný roztok), 40% + o x + o + x x o x x o + o + + + o Acetamid (vodný roztok), 50% + + 1 x + + 1 + x x x + 1 x x x + x + 1 x + x + Kyselina octová, 2% + + + + + + + + o + + + + o + x x o

Více

CH 2 = CH 2 ethen systematický název propen CH 2 = CH CH 3 but-1-en CH 2 = CH CH 2 CH 3 but-2-en CH 3 CH = CH CH 3 buta-1,3-dien CH 2 = CH CH = CH 2

CH 2 = CH 2 ethen systematický název propen CH 2 = CH CH 3 but-1-en CH 2 = CH CH 2 CH 3 but-2-en CH 3 CH = CH CH 3 buta-1,3-dien CH 2 = CH CH = CH 2 Základní názvy organických látek alifatické nasycené alkany (příklady s nerozvětvenými řetězci) methan CH 4 ethan CH 3 CH 3 propan CH 3 CH 2 CH 3 butan CH 3 CH 2 CH 2 CH 3 pentan CH 3 CH 2 CH 2 CH 2 CH

Více

FDA kompatibilní iglidur A180

FDA kompatibilní iglidur A180 FDA kompatibilní Produktová řada Je v souladu s předpisy FDA (Food and Drug Administration) Pro přímý kontakt s potravinami a léčivy Pro vlhká prostředí 411 FDA univerzální. je materiál s FDA certifikací

Více

NOVÝ EPOSTYL GRANIT Dekorativní podlahový potěr s mramorovou strukturou

NOVÝ EPOSTYL GRANIT Dekorativní podlahový potěr s mramorovou strukturou Přinášíme Vám nový pohled na dekorativní úpravy funkčních podlah NOVÝ EPOSTYL GRANIT Dekorativní podlahový potěr s mramorovou strukturou Mnohonásobně zvětšeno NAŠE EPOXY SYSTÉMY, VAŠE ŘEŠENÍ EPOSTYL GRANIT

Více

Oboustranné polyuretanové pěnové pásky

Oboustranné polyuretanové pěnové pásky Oboustranné polyuretanové pěnové pásky 4004 4008 4016 4026 4032 4052 4056 4085 Technický list Duben, 2009 Popis produktu 3M oboustranné polyuretanové pěnové pásky jsou přizpůsobivé pěny, které se vyznačují

Více

Spolehlivý výkon. Kaimann GmbH Změny vyhrazeny

Spolehlivý výkon. Kaimann GmbH Změny vyhrazeny Kaiflex EF je vylepšený flexibilní izolační materiál Kaiflex s uzavřenými buňkami pro specifické požadavky na podnikatelsky využívané objekty, kde jsou nutností systémy HVAC, avšak energetické úspory mají

Více

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO 01/08 173 technický list Akustická izolace pro pod potěry pro plovoucí i lepené podlahy v soukromém, komerčním i průmyslovém prostředí. Vhodná rovněž pod podlahové vytápění. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Vynikající

Více

KLINGER soft-chem Nejlepší volba pro nejpoužívanější materiál v provozu pro aplikace do 260 C a tlaku 200 barů.

KLINGER soft-chem Nejlepší volba pro nejpoužívanější materiál v provozu pro aplikace do 260 C a tlaku 200 barů. KLINGER soft-chem Nejlepší volba pro nejpoužívanější materiál v provozu pro aplikace do 260 C a tlaku 200 barů. KLINGER soft-chem je expandovaný PTFE materiál, který přivedl bezazbestovou těsnicí technologii

Více

Foamlite S lehkostí více užitku

Foamlite S lehkostí více užitku Foamlite S lehkostí více užitku Röchling Industrial Foamlite S lehkostí více užitku S lehkostí více užitku Speciálně pro aplikace, kde musí mít konstrukční materiály velmi nízkou hmotnost a zároveň velmi

Více

Crown XCL HPL desky pro venkovní použití

Crown XCL HPL desky pro venkovní použití Crown XCL HPL desky pro venkovní použití +420 601 090 231 hpl@ftpplastics.cz www.crownxcl.cz Elegance se setkala s trvanlivostí. Crown Laminate je inovativní a všestranné řešení pro fasádní opláštění,

Více

tschechisch czech tsjechische tchèque český český cseh

tschechisch czech tsjechische tchèque český český cseh tschechisch czech tsjechische tchèque český český cseh 2 547 156-5 515 220-4 515 009-2 510 099-2 515 204-8 515 023-3 515 011-1 Smeták PBT středně hrubý l 515 204-400 x 50 b 50 515 220-470 x 60 b 50 547

Více

Řetězově splétaný plot Plasitor Tennis 45 x 2,45/3,50

Řetězově splétaný plot Plasitor Tennis 45 x 2,45/3,50 1 Popis je vyroben z nepřerušovaných šroubovic, což umožňuje zcela pravidelný čtvercový tvar ok sítě. je na vrchní i spodní straně zakončen okrajem. Dráty sítě jsou na obou okrajích kloubově zahnuty (viz

Více

TECHNICKÝ LIST. Komponenty pro systém s potrubím ø 75 mm (potrubí o délce 50 m) (potrubí o délce 10 m)

TECHNICKÝ LIST. Komponenty pro systém s potrubím ø 75 mm (potrubí o délce 50 m) (potrubí o délce 10 m) str. 1/7 Flexibilní hadice Instalace Objednací kódy FLX-HDPE-A-75 FLX-HDPE-A-75-10 Technické parametry Délka hadice Barva vnější stěny Montážní teplota Provozní teplota Skladovací teplota Hmotnost Těsnost

Více

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX CLASSIC 110 H

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX CLASSIC 110 H Bezhalogenový ovládací kabel, odolný proti olejům a velmi flexibilní - bezhalogenový ovládací kabel, HFFR, olejovzdorný, flexibilní a odolný vůči chladu až do -30 C pro všestranné použití, dle nařízení

Více

Teplotně a chemicky odolný, FDA kompatibilní iglidur A500

Teplotně a chemicky odolný, FDA kompatibilní iglidur A500 Teplotně a chemicky odolný, FDA kompatibilní Produktová řada Samomazný a bezúdržbový Je v souladu s předpisy FDA (Food and Drug Administration) Pro přímý kontakt s potravinami a léčivy Teplotní odolnost

Více

VITAL ECO 115-117. Certifikáty o testech typu CE. VITAL ECO 115: 0072/014/162/01/95/0064/Ex06 12 96 VITAL ECO 117: 0072/014/162/01/95/0064/Ex07 12 96

VITAL ECO 115-117. Certifikáty o testech typu CE. VITAL ECO 115: 0072/014/162/01/95/0064/Ex06 12 96 VITAL ECO 117: 0072/014/162/01/95/0064/Ex07 12 96 CERTIFIKAČNÍ KATEGORIE III STC115CZ - Rev 3-20.04.05 0334 VITAL ECO 115-117 Certifikáty o testech typu CE VITAL ECO 115: 0072/014/162/01/95/0064/Ex06 12 96 VITAL ECO 117: 0072/014/162/01/95/0064/Ex07 12

Více

Typické fyzikální vlastnosti

Typické fyzikální vlastnosti materiálu ARPRO Toto jsou, díky nimž je materiál ARPRO ideální k použití v široké řadě aplikací: Vlastnosti Zkouška Jednotky Hustota (g/l) 2 3 4 5 6 8 1 12 14 16 18 2 Absorpce energie při dynamickém rázu

Více

katalog páskami ... spojení www.anticor.cz

katalog páskami ... spojení www.anticor.cz katalog =... spojení páskami 5/ 2014 www.anticor.cz Elektroinstalace Společnost ANTICOR působí na českém trhu od roku 2000. V Polsku a sousedních zemích již od roku 1991. Je vyhledávaným pomocníkem v mnoha

Více

Sada 7 Název souboru Ročník Předmět Formát Název výukového materiálu Anotace

Sada 7 Název souboru Ročník Předmět Formát Název výukového materiálu Anotace Sada 7 Název souboru Ročník Předmět Formát Název výukového materiálu Anotace VY_52_INOVACE_737 8. Chemie notebook Směsi Materiál slouží k vyvození a objasnění pojmů (klíčová slova - chemická látka, směs,

Více

KAIFLEX ST Faktor difuzního odporu μ Tepelná vodivost λ 0 C 0,034 W/(m K) IZOLAČNÍ HADICE A DESKY S POVRCHOVOU ALU ÚPRAVOU

KAIFLEX ST Faktor difuzního odporu μ Tepelná vodivost λ 0 C 0,034 W/(m K) IZOLAČNÍ HADICE A DESKY S POVRCHOVOU ALU ÚPRAVOU NOVINKA IZOLAČNÍ HADICE A DESKY S POVRCHOVOU ALU ÚPRAVOU KAIFLEX ST Faktor difuzního odporu μ 10.000 Tepelná vodivost λ 0 C 0,034 W/(m K) vynikající mechanická ochrana dlouhá životnost dobrá UV-odolnost

Více

LITHOPLAST INSTAL TECHNICKÝ LIST PN VÝROBCE: LITHOPLAST, s.r.o.

LITHOPLAST INSTAL TECHNICKÝ LIST PN VÝROBCE: LITHOPLAST, s.r.o. Tento dokument platí pro výrobu, zkoušení, přejímku a dodávání výrobku LITHOPLAST INSTAL. LITHOPLAST INSTAL je jednovrstvá nopová fólie vyrobená z vysokohustotního polyetylenu HDPE bez stabilizačních přísad

Více

Tabulka odolnosti. Epoxy CR Color

Tabulka odolnosti. Epoxy CR Color Tabulka odolnosti Epoxy CR Color Vysvětlení značek: Jedna polovina vzorků byla skladována při pokojové teplotě ve zkušebním médiu, jedna polovina při pokojové teplotě v plynné fázi. Velmi odpovídá požadavkům

Více

Materiálové provedení PVC-C Chlorovaný polyvinylchlorid (PVC-C) je termoplastická hmota, která se používá již od roku 1958. Je vyroben působením chlóru na základní hmotu PVC. PVC-C je odolný vůči teplotám,

Více

Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci

Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci Technický list Datum vydání 10/2012 Identifikační č.: Verze č. 01 Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci Popis výrobku je 2-komponentní, elastická, trhliny přemosťující, rychle tvrdnoucí

Více

Ocel lakovaná. pozinkovaná. Koncentrace. Ocel

Ocel lakovaná. pozinkovaná. Koncentrace. Ocel Chemická odolnost materiálů - orientační srovnání Ano ve světle zeleném poli znamená, že lze materiál použít. Ano- v tmavě zeleném poli znamená, že materiál lze použít dočasně s výhradami. Ne* ve žlutém

Více

DERIVÁTY - OPAKOVÁNÍ

DERIVÁTY - OPAKOVÁNÍ DERIVÁTY - OPAKOVÁNÍ Doplňte k názvu derivátu uhlovodíku charakteristickou skupinu: alkohol Název derivátu Charakteristická skupina nitroderivát karboxylová kyselina aldehyd halogenderivát keton Doplňte

Více

PRYŽOVÉ DESKY. Tel./ Most Praha Liberec

PRYŽOVÉ DESKY. Tel./  Most Praha Liberec PRYŽOVÉ DESKY 118 118-129_PRYŽOVÉ DESKY.indd 118 11.6.12 14:07 MIKROPORÉZNÍ DESKY rozměr 1500 x 500 mm nepropouští vodu tvrdost cca 20 Sh teplota -40 C/+70 C MIKROPORÉZNÍ DESKY SBR Objednací kód Název

Více

ÖLFLEX CLASSIC 110 CH

ÖLFLEX CLASSIC 110 CH Stíněný bezhalogenový ovládací kabel, odolný proti olejům a vysoce flexibilní ovládací kabel bez halogenů, HFFR, odolný vůči oleji, stíněný a odolný vůči chladu pro různé aplikace, U 0 /U: 300/500 V Info

Více

Našim klientům poskytujeme maximální efektivitu při jejich objednávkách a požadavcích.

Našim klientům poskytujeme maximální efektivitu při jejich objednávkách a požadavcích. STAHOVACIPASKY.CZ je výhradní výrobce a dovozce stahovacích pásek a upevňovacích materiálů pod svojí vlastní značkou. Naše výrobní závody jsou v Asii, zejména v Číně a Japonsku. Veškeré námi nabízené a

Více

Pohyblivé spoje a krytky spojů Procover Procover Fix

Pohyblivé spoje a krytky spojů Procover Procover Fix PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Pohyblivé spoje a krytky spojů Procover Procover

Více

Ohýbatelné profily Proflex Line Projoint T

Ohýbatelné profily Proflex Line Projoint T PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Ohýbatelné profily Proflex Line Projoint T Použití

Více

přechodové profily pro podlahy o nestejné výšce Prolevel Prolevel High Articoli: ,

přechodové profily pro podlahy o nestejné výšce Prolevel Prolevel High Articoli: , PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM přechodové profily pro podlahy o nestejné výšce

Více

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Předběžný technický list červen 2013 Popis produktu Akrylová lepidla 3M Scotch-Weld jsou vysoce výkonná dvousložková lepidla s vynikající pevností ve smyku,

Více

Technický list 07.52a Chemická kotva polyester

Technický list 07.52a Chemická kotva polyester Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložkové lepidlo na bázi syntetických pryskyřic, vytvrzující chemickým procesem, vytváří trvale pevný spoj vhodný ke kotvení různých materiálů. Okamžitě použitelný,

Více

Pouzdro ROCKWOOL 800. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny CREATE AND PROTECT. = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda v celém průřezu.

Pouzdro ROCKWOOL 800. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny CREATE AND PROTECT. = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda v celém průřezu. ROCKWOOL, a.s. Pouzdro Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE nové uspořádání vláken = výrazná úspora tepla nehořlavost A2 L -s1,d0 λ 10 = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda

Více

Typické fyzikální vlastnosti

Typické fyzikální vlastnosti materiálu ARPRO Toto jsou, díky nimž je materiál ARPRO ideální k použití v široké řadě aplikací: Vlastnosti Zkouška Jednotky Hustota (g/l) 2 3 4 5 6 8 1 12 14 16 18 2 Ekvivalentní modul při 3% stlačení

Více

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY PATENT TECHNICKÁ SLOŽKA P E N D I N G Cintralux alu 25 mm Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní 01-02-2018 Obecný popis výrobku Obloukový světlík je vyroben

Více

Ceník Sklad: Bystrá 761/10, Praha 9 - Horní Počernice. Mobil: 731/ Web:

Ceník Sklad: Bystrá 761/10, Praha 9 - Horní Počernice. Mobil: 731/ Web: Ceník 2018 Sklad: Bystrá 761/10, 190 00 Praha 9 - Horní Počernice Mobil: 731/748 357 E-mail: info@jandus-izolace.cz Web: www.jandus-izolace.cz Kaiflex ST Izolace na bázi syntetického kaučuku s faktorem

Více

2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr. Sikafloor -264 je 2-komponentní, ekonomický, barevný, nátěr na bázi epoxidové pryskyřice, bez rozpouštědel.

2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr. Sikafloor -264 je 2-komponentní, ekonomický, barevný, nátěr na bázi epoxidové pryskyřice, bez rozpouštědel. Technický list Vydání 11/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000002 2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr Popis výrobku je 2-komponentní, ekonomický, barevný, nátěr na bázi epoxidové pryskyřice,

Více

L32.5S FIG 1150, 1158 UZAVÍRACÍ CENTRICKÁ KLAPKA

L32.5S FIG 1150, 1158 UZAVÍRACÍ CENTRICKÁ KLAPKA Pracovní médium V závislosti na sedle Pracovní teplota Od -10 C až 110 C (pro sedla z EPDM) V závislosti na sedle DN 32-1400 PN 10-16 Maximální tlak do DN 300 16 bar DN 350 a výše - 10 bar Technický popis

Více

TESTUDO SP 25. Technický list TESTUDO SP 25

TESTUDO SP 25. Technický list TESTUDO SP 25 TESTUDO SP 25 1. Název výrobku: TESTUDO SP 25 2. Výrobce: INDEX S.p.A. Construction Systems and Products Via G. Rossini 22 37060 Castel d Azzano Italy 3. Technická specifikace: Pás je speciálně vyvinutý

Více