TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00"

Transkript

1 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00

2 Dnešní soupeř: SK Kostelní Lhota V dnešním zápase se střetneme s celkem z Kostelní Lhoty, kterému aktuální pětří druhé místo v tabulce. V kádru hostí je rovněž průběžně nejlepší střelec soutěže Roman Fink, kterému se podařilo nastřílet již 19 branek. Podzimní zápas vyzněl lépe pro domácí, kteří nás porazili 4:1 a jako jejich největší zbraň se jevily perfektně zahrávané standartní situace. Kostelní Lhota - Všejany 4:1, (2:1) branka: P. Bouška karty: L. Michl (ž), T. Šáfr (ž) sestava: Hejduk L. Michl, T. Šáfr, Král, D. Říha (70. Suk) Balatka, J. Říha, Hanuš, Vašák (80. R. Šáfr) Bouška, A. Michl (70. Novák) Příští týden, tedy v neděli hrajeme v Semicích. Na hřišti místní rezervy se představíme od 17:00. Opět nás máte možnost jet podpořit autobusem. Doufáme tedy ve Vaší tradičně skvělou podporu! Vyjádření ke kontumaci zápasů Rádi bychom se i touto cestou vyjádřili ke kontumaci našich zápasů. Jak jistě mnozí víte, byly v náš neprospěch kontumovány úvodní tři zápasy, čímž jsme přišli o čtyři body. Jedná se o naši administrativní chybu a nezříkáme se odpovědnosti za ní. Na tuto chybu upozornil několik minut po vzájemném zápase a naší výhře oddíl Hrubého Jeseníka. Velký dík patří družstvu Kovanic, které nám bylo ochotno vyjít vstříc a souhlasilo se zachováním nerozhodného výsledku ze hřiště, čímž ukázalo opravdový smysl pro fair play. Ačkoliv jsme přišli o výhru v Jeseníku, všichni víme, kdo byl lepší jak na hřišti, tak v hledišti. Nicméně ani to nás nezastaví a Všejany pořád jedou!

3

4 Všejany - Běrunice 3:1, (2:0) Do domácího zápasu jsme nastupovali s vědomím, že jsme v týdnu přišli o čtyři body. Rázem jsme se přiblížili sestupovým starostem, a proto jsme museli vyhrát. Do utkání jsme vstoupili výborně. Soupeře jsme přehrávali a vytvořili si několik brankových příležitostí. Do vedení nám však pomohli hosté, když nejprve malou domů vystihl M. Hanuš a střelou z vápna nás poslal do vedení. Poté si rohový kop P. Boušky srazil do vlastní branky jeden z bránících hráčů. Zvýšit vedení mohl A. Michl, ale z blízka hlavou minul. V závěru poločasu vytáhl skvělý zákrok Z. Janura, který gólovou střelu vyrazil na břevno. Rovněž druhý poločas začal skvělým dvojzákrokem našeho brankáře. Ten nejprve reflexivně vyrazil hlavičku z bezprostřední blízkosti a poté si vleže poradil i s dorážkou a míč vykopl nohou. My jsme měli několikrát na kopačce rozhodnutí, ale největší šance poslali nejprve A. Michl z malého vápna nad branku a o chvíli později do stejného místa mířil sám před brankářem i M. Hanuš. Třetí branka tak přišla až po přihrávce J. Vašáka, který vyslal samotného na branku D. Krále. Ten si počka na pohyb brankáře a poté poslal míč podél něj. Chvíli před koncem ještě připravil o nulu Z. Januru hostující hráč, který se nemílil po rohovém kopu. branky: M. Hanuš, vlastní, D. Král karty: P. Bouška (ž) sestava: Z. Janura - L. Michl, Kubín, Hejduk, Sutter - Vašák (70 Balatka), Jílek, J. Říha (75 Mádle), A. Michl (60 Král) - Bouška (80 R. Šáfr), Hanuš (80 Novák)

5 Rožďalovice - Všejany 1:1, (0:0) K dalšímu zápasu jsme zajížděli na půdu druhých Rožďalovic. K překvapení jsme první polovinu úvodního dějství měli více míč na kopačkách než domácí, ale do žádné vyložené šance jsme se nedokázali dostat. Poté převzali iniciativu domácí, ale ani oni se nedostali do vyložené šance. Největším nebezpečím pro naši branku tak byly zejména standartní situace. Přesto se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Šance přišly až druhý poločas. Hned ta první navíc skončila v brance. V 56. minutě si na roh naběhl J. Jílek a střelou k tyči nás poslal do vedení. Bohužel vyrovnání přišlo již za šest minut. Domácí zahrávali standartní situaci pár metrů před vápnem a hráč Rožďalovic se trefil výborně. V dalším průběhu zápasu se naši hostitelé snažili strhnout vývoj skóre na svou stranu, ale dlouho bez šancí. Ty přišly až v samém závěru a opět po standartních situacích. Nejprve se k hlavičce po rohovém kopu dostal stoper domácích a před jistícím Z. Janurou míč vykopával J. Jílek. Následoval prodloužený centr do našeho vápna a Z. Janura si v obtížné pozici nadvakrát poradil. Rozhodnutí mohlo přijít na druhé straně, kdy se po brejku dostal k zakončení v ideální pozici na hranici penalty J. Jílek, ale přestřelil. Zápas tak skončil za výtečné podpory velkého počtu našich diváků spravedlivou remízou. branka: J. Jílek sestava: Janura - D. Říha, Kubín, Hejduk, Sutter - Novák, Jílek, Vašák (75 R. Šáfr), A. Michl (45 Balatka), Bouška, Hanuš (85 Mádle)

6 Přerov nad Labem - Všejany 1:4, (0:1) Téměř po roce jsme se opět představili na hřišti Přerova nad Labem a výsledek nakonec vyzněl téměř stejně. A stejně to vypadalo i v hledišti, kde jsme měli opět diváckou převahu, když Vás opět přijela spousta povzbudit nás v boji o důležité body. Do zápasu jsme vstoupili dobře a domácí jsme začali přehrávat kombinační hrou. První šanci měl po rohovém kopu D. Říha, když napálil míč po rohovém kopu a brankář jeho střelu vyrážel. Následně brankář domácích neudržel centr M. Suttera a M. Hanuš z úhlu netrefil prázdnou branku. Potom ten samý hráč prošel až do vápna, kde na malém vápně našel volného J. Jílka, který se zblízka nemýlil. Do další šance se probil P. Bouška, ale i s jeho střelou si poradil brankář. Druhý poločas jsme pokračovali v dobré hře. Uklidnění na naše kopačky přinesl P. Novák, který postupoval po přihrávce za obranu od J. Jílka sám na branku a svou premiérovou brankou v soutěžním zápase zvýšil na 2:0. Následně míč zatáhl M. Hanuš a nahrávkou vyzval opět P. Nováka k další brance. M. Hanuš se poté ocitl v roli střelce, když si naběhl na centr J. Jílka a míč propasíroval pod brankářem. Deset minut před koncem přišel o čisté konto Z. Janura. To se domácí dostali do první vážné akce v zápase a přihrávku pod sebe zakončil obránce přesně k tyči. I tak jsme utkání dovedli k výhře a připsali jsme si zaslouženou a důležitou výhru, která nám dává klid před závěrečnými zápasy. branky: P. Novák 2, J. Jílek, M. Hanuš karty: M. Hanuš (ž) sestava: Janura - D. Říha, Kubín, Hejduk, Sutter - Vašák (70. Král), Jílek, J. Říha, Novák (80 Mádle) - Bouška (35 Balatka), Hanuš

7 Trenér J. Truksa o zápase s Běrunicemi: "Měli jsme sice v hlavách odebrání čtyř bodů, o to větší však byla touha uspět v tomto utkání. Nechtěli jsme připustit takový začátek, jako v předchozím kole a potom zápas znovu těžce otáčet. Svým nasazením jsme nutili soupeře k chybám a po jedné z nich šli také díky Hanymu do vedení. Další velké šance jsme trestuhodně zahazovali, ale naštěstí nás skvěle držel náš gólman. Ve druhé půli jsme skóre navýšili a zbytek utkání si tím výrazně ulehčili." J. Truksa o zápase v Rožďalovicích: "V tomto zápase jsme neměli co ztratit, ale samozřejmě jsme chtěli převést to nejlepší, čeho jsme schopni a poměřit se s reálně druhým týmem tabulky. Již mnohokrát se v našich utkáních potvrdilo, že pokud soupeř chce hrát fotbal a kombinovat, tak i my jsme toho schopni a naše hra se zvedá. Ani v tomto zápase tomu nebylo jinak, navíc se nám podařilo dostat se do vedení. Bohužel domácí krásně, ale nutno přiznat že zaslouženě, vyrovnali. V samém závěru nás opět skvěle podržel brankář Z. Janura. Zápas měl úroveň okresního přeboru a znovu se díky našim fanouškům odehrál před skvělou kulisou. Bod, který si odvážíme, nás věřím posune výš hlavně psychicky." Trenér J. Truksa k zápasu v Přerově nad Labem "Chtěli jsme herně navázat na zápas v Rožďalovicích a to se myslím vyplnilo. Už v prvním poločase jsme přišli o našeho útočníka P. Boušku, který si obnovil své zranění, výtečně ho ale zastoupil mladý Patrik Novák. V zápase jsme postupem času přebírali otěže a ke konci utkání už dominovali a mohli přidat další branky. Byla to tak skvělá pozvánka na příští domácí zápas s aktuálně druhým týmem soutěže, Kostelní Lhotou."

8 Střelci a brankáři Okresního přeboru Střelci: 19 Roman Fink (Kostelní Lhota), 12 Hora (Rožďalovice), Bouška (Všejany), 10 Kollman (Kovanice), Kohoutek, Marek Paclík (Pátek), 9 Štěpánek (Loučeň), Riesz (Hrubý Jeseník), Vaňura (Běrunice), 8 Kunc (Rožďalovice), Adamec (Přerov), Holánek (Loučeň), Kukla (Kovanice), Ott (Hrubý Jeseník), Mašinda (Městec Králové), Hanuš (Všejany) Čistá konta: 9 Poláček (Pátek), 5 Janura (Všejany), Csók (M. Králové), 4 Dvořák (Kovanice), L. Pulda (Hr. Jeseník), K. Chrastný (Běrunice), J. Mácha (Kost. Lhota), 3 Bednář (Loučeň), Špígl (Rožďalovice), Týma (Pátek), 2 Pistor (Loučeň), Heimrath (Ostrá B), Antl (Kostomlaty), Hospodka (Rožďalovice) Celkový počet diváků na zápasech Oddíl Doma Venku Celkem Bohemia Poděbrady B Běrunice Hrubý Jeseník Kostelní Lhota Kostomlaty Kovanice Loučeň Městec Králové Ostrá B Pátek Přerov Rožďalovice Semice B Všejany Minulé 19. kolo Aktuální 20. kolo Příští 21. kolo Pátek - Kostomlaty 2:0 Všejany - K. Lhota Semice B - Všejany Poděbrady B - Loučeň 0:2 H. Jeseník - Ostrá B Pátek - H. Jeseník M. Králové - Rožďalovice 2:2 Kovanice - Pátek K. Lhota - Přerov Přerov Všejany 1:4 Běrunice - Semice B M. Králové - Kostomlaty Ostrá B - Kovanice 2:2 Loučeň - M. Králové Poděbrady B - Kovanice K. Lhota - Běrunice 2:0 Kostomlaty - Poděbrady B Loučeň - Rožďalovice Semice B - H. Jeseník 1:1 Rožďalovice - Přerov Ostrá B - Běrunice

9 Rozpis jarní sezóny 2014/2015 Ne :00 Kostomlaty - Všejany 3:0 kont. So :00 Všejany - Kovanice 0:3 kont. Ne :30 Hr. Jeseník - Všejany 3:0 kont. So :30 Všejany - Běrunice 3:1 So :00 Rožďalovice - Všejany 0:0 Ne :00 Přerov n. L. - Všejany 1:4 So :00 Všejany - K. Lhota Ne :00 Semice B - Všejany So :00 Všejany - Ostrá B So :00 Pátek - Všejany So :00 Všejany - Poděbrady B Ne :00 M. Králové - Všejany So :00 Všejany - Loučeň Tabulka okresního přeboru # Tým Z V R P Skóre B +/- 1. Pátek : Kostelní Lhota : Rožďalovice : Městec Králové : Kovanice : Loučeň : Hrubý Jeseník : Všejany : Ostrá B : Běrunice : Přerov n. L : Kostomlaty : Semice B : B. Poděbrady B :

10 hráč Soupiska TJ Všejany ročník góly/ asistence karty ž/č starty/ minuty Brankář Matyásko A /0 0/0 0/0 Janura Z /0 0/0 17/1530 Obránci Michl L /0 1/0 8/620 Šáfr T /1 5/0 13/1150 Sutter M /2 3/0 18/1565 Kubín M /0 0/0 7/490 Suk L /0 0/0 4/85 Říha D /0 1/0 17/1430 Hejduk D /1 3/0 18/1525 Záložníci Bárta V /0 0/0 0/0 Říha J /1 2/0 18/1485 Mádle M /0 0/0 13/365 Vašák J /2 0/0 16/1375 Král D /1 0/0 15/1060 Vrabec M /0 0/0 1/5 Hanuš M /7 5/0 18/1555 Jílek J /3 0/0 6/585 Útočníci Bouška P /4 4/0 18/1460 Černý J /0 0/0 1/10 Balatka L /0 2/0 16/1070 Novák P /0 0/0 14/490 Michl A /3 0/0 11/695 Šáfr R /1 0/0 14/325 Trenér Truksa J /0 0/0 0/0

11

12 Tento zpravodaj Vám přináší: Zpravodaj č /15, celkově č. 62

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota 16. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: Sportovní sdružení Ostrá B Dnešním soupeřem nám je rezervá Ostré. Hosté hrají v okresním přeboru

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota 30. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: FK Bohemia Poděbrady B Předposledním soupeřem na domácím hřišti nám je celek rezervy

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Kovanice sobota 28. 3. 2015, začátek v 15:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Kovanice sobota 28. 3. 2015, začátek v 15:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Kovanice sobota 28. 3. 2015, začátek v 15:00 Dnešní soupeř: FK Kovanice Prvním jarním soupeřem na domácím hřišti nám bude celek Kovanic. Hosté jsou stejně

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany FK Loučeň sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany FK Loučeň sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany FK Loučeň sobota 13. 6. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: FK Loučeň Dnes nás čeká poslední zápas našeho premiérového ročníku v okresním přeboru. Soupeřem

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Semice B sobota , začátek v 16:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Semice B sobota , začátek v 16:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Semice B sobota 11. 10. 2014, začátek v 16:00 Dnešní soupeř: AFK Sokol Semice B Dnešním soupeřem nám je AFK Sokolu Semice. První tým tohoto celku hraje krajský

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Pátek sobota , začátek v 14:30

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Pátek sobota , začátek v 14:30 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Pátek sobota 25. 10. 2014, začátek v 14:30 Dnešní soupeř: TJ Pátek V sobotním odpoledni přivítáme na vlastním hřišti zřejmě největšího aspiranta na postup

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Hrubý Jeseník sobota 6. 9. 2014, začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Hrubý Jeseník sobota 6. 9. 2014, začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Hrubý Jeseník sobota 6. 9. 2014, začátek v 17:00 Všejany Hrubý Jeseník Dnešním soupeřem nám je celek z Hrubého Jeseníku. Hosté v minulém soutěžním ročníku

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Rožďalovice sobota , začátek v 16:30

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Rožďalovice sobota , začátek v 16:30 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Rožďalovice sobota 20. 9. 2014, začátek v 16:30 Dnešní soupeř: FC Trnavan Rožďalovice Třetím domácím soupeřem v této sezóně je celek Rožďalovic, jeden z

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 3 12.9.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na třetím domácím mistrovském zápase v I.A třídě.

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!!

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!! Ahoj, členové, hráči a fanoušci TJ Pátek, přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Snažíme se o zkvalitnění komunikace, aby všichni příznivci našeho oddílu měli o našich

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.2 24.5.2018 Druhým jarním kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A do bojů zasáhl i tým Smrku a hned si připsal cenný skalp loňského vícemistra Red Dogs Kal,

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži Soupeř: K.Újezd B Dne : Neděle 21/9/08 Začátek od: 16/30 7kolo Sraz v hod: Hebík Š. 1 Výsledek : 2/0 Poločas: 2/0 Branky : Kříž Jan,Ćaloun Jiří Čaloun 2 Doprava 1auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 auto Vzdálenost

Více

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov.

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov. Rozpis všech utkání jarní části 2011/2012 1.FC Květnice Tišnov Gamaspol Jeseník SO 14.1.2012 3 : 3 Gilotina Choceň 1.FC Květnice Tišnov SO 28.1.2012 4 : 3 1.FC Květnice Tišnov Helas Brno SO 4.2.2012 2

Více

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na polovině fotbalového hřiště rozděleného na dvě minihřiště 24x34m.Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující

Více

TJ Sokol Všemina. Archiv článků JARO 2013. Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna

TJ Sokol Všemina. Archiv článků JARO 2013. Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna TJ Sokol Všemina Archiv článků JARO 2013 Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna Neděle 3. února: Lípa - Všemina 4:1 (1:0). Branka: Michal Burša. Zimní přípravné zápasy Neděle 10. února: Paseky - Všemina

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY 5.DUBNA 2014 1 Vítáme všechny fanoušky kvalitní kopané na prvním jarním domácím utkání. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: ŘIHÁK Pavel MICHALEC Radek KOTAČKA Rostislav

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

7. kolo. 8. kolo. 9. kolo

7. kolo. 8. kolo. 9. kolo Postřižinský přebor mužů Loučeň Přerov nad L. A 22.8.2015 17:00 AFK Milovice A Sokol Běrunice A 22.8.2015 17:00 Rožďalovice A Kostelní Lhota A 22.8.2015 17:00 Všejany Městec Králové A 22.8.2015 17:00 Kovanice

Více

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV SPANILÁ MERUNA a PATRON UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV uvádí zápas 5. kola I. B třídy, skupiny A soutěžní ročník 2019/2020, PODZIM 2019 TJ SOKOL TOVAČOV versus SOKOL KOVALOVICE NEDĚLE

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko)

Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko) 1 Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko) Fotbalisté Kobeřic to myslí se záchranou v krajském přeboru vážné. Po smolné domácí remíze s Českým Těšínem nyní vyloupili Polanku, takže se svému nedělnímu

Více

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Článek I. Počet hráčů 1. Hraje se systémem 4+1, tj. 4 hráči v poli a brankář. Brankář je od ostatních hráčů barevně odlišen. 2. Obdrží-li hráč žlutou nebo červenou

Více

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova ZPRAVODAJ SK STRÁŢOV Sokol STAŇKOV HR : ŠIMEK František z Manětína AR1: KRUTINA Radek z Chomutova AR2: CHRAMOSTA DS : HAJŠMAN Pavel z Tlučné Neděle 23.5. 2010 16:00 1 1. A TŘÍDA EUROFOOTBAL DERBY SKONČILY

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0)

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) 1 Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) Důležité utkání dvou soupeřů ze spodní poloviny tabulky vyznělo lépe pro domácí fotbalisty. Bohužel se nám v tomto utkání vůbec nevyvedl začátek, který rozhodl.

Více

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ www.fklovosice.cz FK LOVOSICE FK ČESKÝ LEV NEŠTĚMICE Datum: Sobota 17.04. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 21 Rozhodčí: Sabo., Šťastný, Hlinka Delegát:

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 1.6.2016 Šestým kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2016 v malé kopané. Vedoucí tým první ligy, tým Fireballs měl cestu za ziskem třech bodů v tomto kole celkem pohodlnou, neboť se mu

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice Místo konání: Sportovní hala TJ Turnov, Skálova ulice (blízko náměstí v Turnově). GPS souřadnice: 50 35 28.32 N, 15

Více

SK Jince 1921 SK JINCE 1921

SK Jince 1921 SK JINCE 1921 SK Jince 1921 - Zpravodaj kopané - Ročník I - č. 05 - Vítejte na domácím utkání 21. hraného kola jarní části III. třídy skupiny A příbramského okresu v kopané, ročníku 2007/2008. sobota 17. 5. 2008 v 17:00

Více

Trenéři: BĚTÍK JAKUB, DANČÁK LUKÁŠ. Vedoucí: MRLINA VLADIMÍR

Trenéři: BĚTÍK JAKUB, DANČÁK LUKÁŠ. Vedoucí: MRLINA VLADIMÍR ARCHÍV SEZÓNY 2014/15 Kádr starších žáků:fojtík LUKÁŠ, MRLINA DANIEL, HLINŠŤÁK ŠTĚPÁN, LIĎÁK MAREK, BĚTÍK MAREK, ŠLERKA PATRIK, MIKŠÍK LIBOR, MIKŠÍK DANIEL, VRBA MIREK, VESELÝ DAVID, MAREK JAKUB, STUDENÝ

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na minihřišti o rozměrech 26 x 42m. Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující pokutové území a půlku hřiště. Pokutové

Více

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B 19.ZÁŘÍ 2015 1 Dnes vítáme na našem hřišti hráče rezervy divizního Slavičína. Vítáme samozřejmě i domácí borce a hlavně diváky a přejeme všem, nechť si užijí fotbalové

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015

PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015 PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015 1. HRACÍ PLOCHA Veškeré zápasy turnaje jsou hrány na hřištích s travnatým povrchem (TJ Zaječov) Rozměr hřiště: 20x40m. 2. DÉLKA HRY Délka hrací doby ve skupinách

Více

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec OS pořádá v neděli 24.11.2013 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, FK Kolín,, FA Petra Voříška Děčín, AC Sparta Praha A,B,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV 3.ŘÍJNA 2015 1 V minulém kole jsme sehráli utkání s druhým týmem tabulky. Nyní přivítáme na svém hřišti tým ze třetí pozice, ale o to pro Sehradice nepříjemnější. Vítáme

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE 17.ŘÍJNA 2015 1 Opět vítáme na svém hřišti soupeře z čela tabulky. Diváci si i dnes určitě přijdou na své a uvidí spoustu skvělých fotbalových momentů. Vítáme v Sehradicích

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TLUMAČOV

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TLUMAČOV TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TLUMAČOV 31.KVĚTNA 2013 1 Vítáme všechny fanoušky kopané na teprve třetím utkání jara před domácími fanoušky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Historie vzájemných utkání: 2011/2012:

Více

AFK Slavoj Podolí. Sobota v 10:45

AFK Slavoj Podolí. Sobota v 10:45 AFK Slavoj Podolí Sobota 3.11. 2018 v 10:45 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 13. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám podařilo získat tři body. Do dnešního utkání nastupujeme

Více

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z prvního jarního utkání fotbalistů TJ Ludgeřovice v krajské soutěži I.A třídy Konalo se na domácím hřišti

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A 1.ZÁŘÍ 2012 1 Vítáme v Sehradicích hráče, funkcionáře a diváky z Kašavy. Samozřejmě vítáme i fandy domácího mužstva. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 30.11.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2007 a mladší Účastníci turnaje: Jablonec A,B,C, FA Petra Voříška Děčín, FC Hradec Králové, FK Mladá Boleslav,

Více

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00 SK Uhelné Sklady Neděle 9. 9. 2018 v 17:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 5. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnešní zápas bude těžký, naši musí sebrat všechny síly a získat tři body,

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 6. vydání - jaro

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 6. vydání - jaro Jílovský fotbalový zpravodaj Sezóna 2014/2015 6. vydání - jaro Soupeř A týmu je SK 05 Zavidov Sponzor dnešního utkání je Country klub u Čudy 25. Kolo FC Jílové SK 05 Zavidov V roce 1995 byl založen v

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Jičín,, FA Petra Voříška Děčín, TJ Sokol

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014 1. Kontaktní osoby: 1. Generální partner poháru E.ON Junior Cup 2014 Generálním partnerem projektu je energetická společnost E.ON. 2. Pořadatel

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A FC TVD SLAVIČÍN B

TJ SOKOL SEHRADICE A FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE A FC TVD SLAVIČÍN B 30.KVĚTNA 2015 1 Vítáme na sobotním fotbalovém utkání I.B třídy všechny fanoušky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: KUBÍČEK Michal DOLEŽAL Radim VESELÝ Michal

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

PROPOZICE 1. OBECNÁ USTANOVENÍ. Praha 4 Braník, ul. Za mlýnem 1774. tráva, v případě nepříznivého počasí UMT

PROPOZICE 1. OBECNÁ USTANOVENÍ. Praha 4 Braník, ul. Za mlýnem 1774. tráva, v případě nepříznivého počasí UMT PROPOZICE 1. OBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: ABC Braník U13 Ředitel turnaje a předseda STK: Pavel MAŘÍK Organizační výbor: STK: Pavel MAŘÍK, Jan PŘIBYL, Stanislav KUČERA organizační výbor turnaje Termín konání:

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

PROPOZICE 1. OBECNÁ USTANOVENÍ. Praha 4 Braník, ul. Za mlýnem 1774

PROPOZICE 1. OBECNÁ USTANOVENÍ. Praha 4 Braník, ul. Za mlýnem 1774 PROPOZICE 1. OBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Ředitel turnaje a předseda STK: Organizační výbor: STK: ABC Braník U11 Pavel MAŘÍK Pavel MAŘÍK, Jan PŘIBYL, Stanislav KUČERA organizační výbor turnaje Termín konání:

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 14. ZÁŘÍ SOUPEŘ TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ FK Zbuzany 1953 B CHCETE VĚDĚT KDY JE PŘÍŠTÍ ZÁPAS, PŘEČÍST SI HODNOCENÍ TRENÉRA PŘIDEJTE SI NÁS NA FACEBOOK WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/TJSOKOLVELKEPRILEPY/

Více

Kravaře-Kobeřice-0:1 V Kravařích bylo v nedělním odpoledni hodně rušno. Výsledky krajského přeboru Kravaře - Kobeřice 0:1 Tabulka krajského přeboru

Kravaře-Kobeřice-0:1 V Kravařích bylo v nedělním odpoledni hodně rušno. Výsledky krajského přeboru Kravaře - Kobeřice 0:1 Tabulka krajského přeboru 1 Kravaře-Kobeřice-0:1 V Kravařích bylo v nedělním odpoledni hodně rušno.. Došlo zde totiž ke slavnostnímu otevřeni rekonstruovaného fotbalového areálu, takže stadion doslova praskal ve švech. Domácí pokřtili

Více