Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 5 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 1.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 5 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 1."

Transkript

1 Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 5 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 1. srpna 2013 Přítomni : 7 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Miloslav Douša, Mgr. Andrea Nová, Ing. Miroslav Babka, JUDr. Aleš Novák, Mgr. Jiří Janovský Omluveni : Nedostavili se : Neomluveni : K jednání byli přizváni a dostavili se: Na jednání bylo přítomno občanů : 7 Ověřovatelé zápisu z dnešního jednání : Ing. Miroslav Babka, Mgr. Andrea Nová Návrhová komise : Vladimír Kubík Jednání se uskutečnilo v obřadní síni Obecního úřadu od 17,05 hod a ukončeno bylo ve 19,40 hod. Tento zápis obsahuje : 6 stran Přílohy: program zasedání zastupitelstva ze dne , prezenční listiny, rozpočtové opatření č. 6/2013 K bodu programu č. 1 Veřejné jednání zastupitelstva zahájila starostka obce pí. Ludmila Svobodová, která nejprve přivítala všechny přítomné občany a zastupitele. Starostka obce konstatovala, že je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů a zasedání je tedy usnášeníschopné. Vypracováním zápisu byla pověřena pracovnice obecního úřadu: pí. Petra Kopecká Starostka předložila ke schválení tyto návrhy: Jmenování a schválení ověřovatelů, návrhové komise a programu : a) ověřovatelé zápisu: zastupitelé Ing. Miroslav Babka, Mgr. Andrea Nová 1.

2 b) návrhová komise: zastupitel Vladimír Kubík c) program zasedání dle oznámení: 1)Zahájení 2)Lidový dům Nučice dodatek smlouvy č. 2 3)Nákup komunální techniky 4) Různé rozpočtové opatření č. 6/2013 věcná břemena info ÚP 5) Závěr Starostka přečetla program dle oznámení. K bodu programu č. 2 pí. Svobodová informovala přítomné o přestavbě LD. Na základě nepředvídatelných událostí při přestavbě kina je potřeba podepsat s firmou PROXIMA další dodatek smlouvy. Z ROPu Střední Čechy obdržíme více finančních prostředků než jsme původně mysleli, proto bychom stále platili z peněz vyčleněných na kino. Starostka přečetla návrh cen, které tvoří dodatek č. 2 smlouvy. p. Novák dostali jsme novou kalkulaci. Stavební výbor ji kontroloval. p. Kubík po naší dohodě byla kalkulace opravena na reálnou cenu. pí. Svobodová bylo by potřeba instalovat rovnou folie za podium a sítě do okapů. p. Novák nesouhlasil jsem s podpisem smlouvy, v obci jsou jiné priority jako ZŠ a ČOV, náklady na LD budou ještě vyšší, a nemáme vyčíslenou celou akci. pí. Svobodová původní projekt byl ještě dražší, obsahoval všechno včetně vybavení. Tento projekt byl přepracován a vypuštěny vnitřní úpravy. Všichni jsme souhlasili s vyčleněním finančních prostředků cca 4 mil. Kč na podúčet, zatím by nám zůstala 1 mil. úspora. pí. Nová konečný součet neznáme, žádost o dotaci jsme schválili, ČOV a ZŠ jsou priorita, měli bychom spořit, dotacemi celou částku na tyto akce určitě nezískáme. p. Babka podobná dotace na LD už nebude vypsána. Jsem rád, že nejsme zadluženi a že jsme dotaci dostali. p. Janovský souhlasím s panem Babkou. p. Douša o rekonstrukci LD se přemýšlelo již dlouhou dobu, z našich prostředků bychom rekonstrukci neprovedli, pokud bychom šetřili, tak by nám chátral další majetek. 2.

3 p. Kubík ČOV a ZŠ je důležitá, ale obec by měla mít nějaký kulturní stánek. Je to pro obec důležité. p. Hilgart stavba bude ihned po dostavbě provozuschopná? pí. Svobodová to bude delší fáze. p. Kubík pracovní místa se musí vytvořit, snad se to podaří. Nemůžeme zde provozovat komerční akce. pí. Nová chtěli bychom být s provozem LD alespoň na nule. pí. starostka nechává hlasovat pro podpis dodatku smlouvy č. 2 s firmou PROXIMA s přidáním folie a mřížek do okapů: Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek smlouvy č. 2, kterým se mění Smlouva o dílo na plnění veřejné zakázky pod názvem Lidový dům Nučice, a to v navýšení částky o ,- Kč ,- Kč ,- Kč (ceny bez DPH ) dle předloženého změnového listu. Zastupitelstvo obce Nučice pověřuje starostku podpisem dodatku smlouvy. hlasování: pro 5/ Ludmila Svobodová, Ing. Miroslav Babka, Vladimír Kubík, Mgr. Jiří Janovský, Miloslav Douša proti: 2/ Mgr. Andrea Nová, JUDr. Aleš Novák zdržel se: 0 Dále pí. Starostka informovala o záměru zadání veřejné zakázky na vybavení LD. Přehled zaslala všem zastupitelům, jedná se o vybavení sálu LD. Vychází se z první žádosti o dotaci. Byl tam přidán projektor a plátno vše za cca ,00 Kč. p. Novák součet částek překročí zákonné hranice zákona o veřejných zakázkách. Doporučuji udělat výběrové řízení jako celek. pí. Svobodová ne vše je nábytek, kabina projekce a zvuku, vybavení pokladny a kanceláře. pí. Nová v pokladně není uveden např. počítač a je to špatně. Jako zastupitelstvo jsme si schválili, že v usnesení budeme mít při zadávání veřejných zakázek uvedeno, zda budeme postupovat dle zákona nebo podle našeho schváleného manuálu. A musí tam být vždy uvedena předpokládaná cena zakázky. pí. Nová rozdělení zakázky je obcházení zákona o veřejných zakázkách. pí. Svobodová my teď potřebujeme funkční sál. p. Novák dostali jsme to včera, souhlasím s paní Novou, musí se to ještě prověřit. p. Babka musí tam být lepší specifikace, mělo to být přesnější. Pí. Svobodová vyhlásili bychom veřejnou zakázku, firma by nám to spočítala, kolik potřebujeme židlí a stolů. Pak vezmeme počty a vyhlásíme veřejnou zakázku. p. Kubík židle a stoly by měly být i v místnostech pro spolky a chodbách, neděláme divadlo ale kulturní dům. p. Novák měli bychom to brát jako celek, musíme udělat studii. pí. Svobodová chtěla bych vyřešit nejdřív sál. p. Kubík mělo by se počítat i s vybavením místností pro spolky. p. Hilgart při vybavování sálu se k tomu musí přistupovat odpovědně, musí splňovat určité parametry. p. Janovský pověříme starostku, aby sehnala firmu, která zařídí vybavení LD. pí. Nová pořízení vybavení je problém peněz, ty se určitě překročí. p. Babka existuje studie vybavení sálu, z toho lze odvodit základ pro veřejnou zakázku. p. Kubík dodavatel by měla být jedna firma, aby byl nábytek ve stejném designu. p. Babka kanceláře by nemusely být od stejného dodavatele. pí. Nová navrhuji stáhnout tento bod z programu jednání. 3.

4 Hlasování pro stažení bodu z jednání: hlasování: pro 6/ Ing. Miroslav Babka, Vladimír Kubík, Mgr. Jiří Janovský, Miloslav Douša Mgr. Andrea Nová, JUDr. Aleš Novák proti: 1/ Ludmila Svobodová zdržel se: 0 Zastupitelstvo pověřuje starostku k jednání s firmou k přípravě podkladů pro kompletní vybavení LD nábytkem. návrh usnesení : Starostce jednání s firmou k přípravě podkladů pro kompletní vybavení Lidového domu nábytkem. hlasování: pro 6/ Ludmila Svobodová Ing. Miroslav Babka, Vladimír Kubík, Mgr. Jiří Janovský, Miloslav Douša, JUDr. Aleš Novák proti: 1/ Mgr. Andrea Nová zdržel se: 0 K bodu programu č. 3 Starostka informovala přítomné o nákupu komunální techniky. Tento nákup byl zastupitelstvem již schválen. Prodávající firma obci dala garanční servis a prodlouženou záruku na 2 roky. p. Novák- záruka na 12 měsíců není, 2 roky je normální záruka. p. Douša technika pro podnikání má jinou záruku než občan. p. Novák jestli nám chtějí prodloužit záruku, tak na tři roky. Nákup komunální techniky pro potřeby obce sekačka HUSQVARNA ZTH MZ28T za cenu ,- Kč K bodu programu č. 4 Mgr. Janovský informoval o rozpočtovém opatření č. 6/2013, všichni zastupitelé návrh obdrželi. Rozpočtové opatření č. 6/2013 ve výši ,- Kč na straně příjmů a výdajů Starostka přednesla návrhy na schválení smluv o VB : - Smlouva o zřízení věcného břemene akce Pražská, Karlovotýnská KNN za náhradu ,00 Kč návrh usnesení : Smlouvu o zřízení věcného břemene pro ČEZ Distribuci, a.s. na základě smlouvy o smlouvě budoucí na akci Nučice, Pražská, Karlovotýnská knn, p.č. 79/1, 794, 90/1, 90/14, 1008/20 a 1012/1 (IE ) za jednorázovou náhradu ve výši ,- Kč a pověřilo starostku podepsáním této smlouvy 4.

5 - Smlouva o smlouvě budoucí akce Nučice K Lomu - KNN za jednorázovou náhradu ,00 Kč. návrh usnesení : Smlouvu o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene pro ČEZ Distribuci, a.s. na akci Nučice, K Lomu knn, p.č.90/14, 1012/4,1012/2,1016/1, 1016/6, 1016/7, 290/26, 1016/5, 1016/3 a 1016/4 (IV ) za jednorázovou náhradu ve výši ,- Kč a pověřilo starostku podepsáním této smlouvy - Smlouva o věcném břemenu RWE přeložka STL přípojky - p. Klika za jednorázovou náhradu 3 024,00 Kč Smlouvu o zřízení věcného břemene pro RWE GasNet, s.r.o,, a.s.přeložka STL přípojky Nučice Husovo nám. 18, pozemky parc.č. 1008/19 za jednorázovou náhradu ve výši 3 024,- Kč a pověřilo starostku podepsáním této smlouvy hlasování: pro 6/ Ludmila Svobodová, Ing. Miroslav Babka, Vladimír Kubík, Mgr. Andrea Nová, JUDr. Aleš Novák, Miloslav Douša proti: 0 zdržel se: 1/ Mgr. Jiří Janovský p. Kubík informoval občany o možnosti shlédnutí návrhu územní plánu na webových stránkách obce a na obecním úřadu Nučice. Občané mohou dávat připomínky k novému UP do Tímto územním plánem se bude řídit obec v dalších letech. p. Novák v souvislosti se změnou UP nám měla dát firma SMP nějaké peníze za připojení na kanalizační síť. pí. Svobodová SMP není ještě připojeno. p. Kubík - v souvislosti s územním plánem mám ještě připomínku k zátopovým oblastem. U pana Lachmana pod areálem SMP jsou obecní pozemky, na kterých bývala cesta. Některé pozemky jsou Českých drah a některé obecní. Na základě podnětu pana Lachmana zde bylo provedeno místní šetření. Bylo zjištěno, že voda při velkých deštích nemá kam odtékat a zaplavuje okolní pozemky. Musíme napsat na České dráhy, aby své pozemky udržovali. p. Kubík nejvhodnější by bylo obeslat všechny dotčené orgány a mohla by se k tomu přiložit písemná stížnost od občanů. V současné době by bylo nejlepší naše pozemky vysekat a vyřezat cestu vlastními silami, tj. technickými pracovníky obce. Zajistit za pomoci technických pracovníků obce prořezání cesty na parc. č.1027/3 a 1027/8 v rámci protipovodňových opatření. 5.

6 Starostce jednat s ostatními vlastníky pozemků parc.č. 1027/5, 1027/6 a 1027/7 o řešení situace při přívalových deštích a zároveň informovat o stavu Krajskou správu a údržbu silnic Středočeského kraje Hlasování pro údržbu pozemků okolo potoka : pí. Nová chci poprosit paní starostku, abychom dostávali včas materiály k jednání. Jednání bylo skončeno v 19,40 hod. Zapsala : Kopecká Ing. Miroslav Babka Mgr. Andrea Nová. 6.

7

Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 9/2014 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 20.

Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 9/2014 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 20. Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 9/2014 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 20. listopadu 2014 Přítomni : 7 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. února 2015 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela Kubátová, Ing.

Více

U S N E S E N Í č. 1/2013

U S N E S E N Í č. 1/2013 U S N E S E N Í č. 1/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Nučice, konaného dne 20. února 2013 I. Zastupitelstvo obce vzalo na vědomí: 1) Zprávu o plnění usnesení č. 9/2012 ze dne 12. prosince 2012 2) Zprávu

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 3/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 23.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 3/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 23. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 3/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 23. března 2016 Přítomni : 7/ Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák,

Více

Obec Nučice, PSČ , Tel/Fax: Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 2. října 2013

Obec Nučice, PSČ , Tel/Fax: Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 2. října 2013 Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123 Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 2. října 2013 Přítomni : /7/ Ludmila Svobodová, Miloslav Douša, Mgr. Andrea Nová, Vladimír Kubík,

Více

Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 8 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 11.

Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 8 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 11. Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 8 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 11. prosince 2013 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Miloslav

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 2/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 24.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 2/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 24. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 24. února 2016 Přítomni : 6 /Vladimír Kubík, Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Marcela

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Zápis č. 11 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 21. října 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 11 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 21. října 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 11 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 21. října 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Václav Janovský, Ing. Pavlína

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123. Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014

Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123. Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014 Obec Nučice, PSČ 252 16, Tel/Fax: 311 670 123 Zápis č. 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. června 2014 Přítomni : /4/ Novák Mgr. Andrea Nová, Vladimír Kubík, Ing. Miroslav Babka, JUDr.

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce konaného 23. května 2017

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce konaného 23. května 2017 Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce konaného 23. května 2017 Přítomni : 7/ Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Ing. Miroslav Babka,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014

Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014 Z á p i s č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce dne 10. 9. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 9. 11. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod.

Zápis č. 3/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Zápis č. 3/2014 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17. 04. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 17 30 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Viktor Dobrev, Žofia Vorlová, Josef

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 9/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného 14.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 9/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného 14. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 9/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného 14. prosince 2016 Přítomni : 6/ Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Ing. Miroslav Babka,

Více

Ing. Vlastimil Babor Ing. Petr Schneider Ing. Magdalena Třebická Ing. Tomáš Králík

Ing. Vlastimil Babor Ing. Petr Schneider Ing. Magdalena Třebická Ing. Tomáš Králík Zápis č. 18-08 ze zasedání Zastupitelstva města Mnichovice konaného dne 3. 10. 2018 v 18:00 hodin v sále Turistického informačního centra v Mnichovicích Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Petra Pecková

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 21. 9. 2016 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Josef Karlík, Josef Hynek Přítomni: Ing. Josef Racek, Milena Jilgová, Václav Štarman, Josef

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 7 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 31.

Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 7 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 31. Obecní úřad Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 7 / 2013 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 31. října 2013 Přítomni : 7 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Miloslav Douša,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 26.3.2015, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 26.3.2015, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 26.3.2015, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 2.března 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 2.března 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 2.března 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 6 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 4/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 18.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ , tel./fax Zápis č. 4/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 18. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 4/2016 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 18. května 2016 Přítomni : 6/ Eliška Sedláčková, Mgr. Martin Kozák, Ing. Miroslav Babka,

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Z á p i s 22. zasedání Zastupitelstva obce Hoštice-Heroltice konaného dne 9.9. 2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Předsedající starostka obce p. Naděžda Suchomelová zahájila 22. zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 29. 12. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila Szöllösová, Mgr. Kateřina

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č.

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č. Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Štěpánská zahájila II. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Září Stránka 1 z 5

Září Stránka 1 z 5 Září 2014 Stránka 1 z 5 Zápis 5/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 8. 9. 2014 od 20:00 hodin v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Tojnar Jiří, Nývlt

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Obec Mratín Kostelecká MRATÍN

Obec Mratín Kostelecká MRATÍN Obec Mratín Kostelecká 131 250 63 MRATÍN Obec Mratín zastupitelstvo obce Mratín Zápis č. 2 ze zasedání zastupitelstva obce Mratín konaného dne 24.4.2019 od 18:30 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis č. 4/2015. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 12. 02. 2015 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 4/2015. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 12. 02. 2015 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 4/2015 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 12. 02. 2015 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Markéta Drobečková, Michael Paroulek

Více

Zápis č. 6/2015. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 26. 03. 2015 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 6/2015. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 26. 03. 2015 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 6/2015 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 26. 03. 2015 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Občané: 8 Bod č.

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Výsledek hlasování : pro 7 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 3/22/2015 bylo schváleno

Výsledek hlasování : pro 7 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 3/22/2015 bylo schváleno Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 3, konaného dne 18. 2. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 31.8.2017 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni - zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 14 občanů P r o g r a m : 1)

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň OBEC LKÁŇ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne 24. 11. 2018 od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň Přítomni: Pavel Foriš, Miroslava Dlouhá, Jitka Kadlečková, Jan

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 18. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 5/2016 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 11. 5. 2016, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 31. 8. 2011 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 2-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 03. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 2-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 03. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 03. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

- 1 - Hlasování o přijetí tohoto programu: 6 0 0

- 1 - Hlasování o přijetí tohoto programu: 6 0 0 OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

Zápis č. 1/2012. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 09. 02. 2012 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 1/2012. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 09. 02. 2012 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 1/2012 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 09. 02. 2012 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Miroslav Antoš Neomluveni: Josef

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne 3. 10. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Pavel

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 01. 08. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21. 2. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 28. 11. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 17. 6. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tučapy, konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Tučapech

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tučapy, konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Tučapech Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Zápis z 21. zasedání

Více

Zápis č. 6/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 11. 09. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 18 00 hod.

Zápis č. 6/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 11. 09. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 18 00 hod. Zápis č. 6/2014 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 11. 09. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 18 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Jaroslav Taraba, Josef Nešněra, Žofia

Více

Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 6. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 3. 10. 2011 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Úřadu městyse v Cholticích Zahájení zasedání zastupitelstva

Více