Infobox Rosnička pro evropský projekt Budoucnost ruku v ruce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Infobox Rosnička pro evropský projekt Budoucnost ruku v ruce"

Transkript

1 Infobox Rosnička pro evropský projekt Budoucnost ruku v ruce design, flash, cms Destinace: Areál KovoSteel Stare město Předmětem realizace zakázky byla výroba interaktivní prezentace a venkovního závěsného informačního kiosku infoboxu s dotykovou LCD 22 obrazovkou. Prezentace je ovládána uživateli skrze dotykové LCD a kromě multimediálního obsahu, který lze spravovat skrze CMS, umožňuje také vyfotit se kamerou Infoboxu. Pořízenou fotografii lze umístit do jedné z připravených grafický obrazovek a odeslat em. Infobox je určen pro vnitřní i venkovní použití při dodržení technických a provozních podmínek pro provoz informačních kiosků. Prezentace je flashová aplikace, která byla vyrobena na míru pro Infobox v jednotném designu s grafickým manuálem zadavatele prostřednictvím software Adobe Flash. Redakční systém (CMS) pro správu prezentace umožňuje Infobox aktualizovat, měnit a přidávat obsah prezentace.

2 Pražská energetika, a. s. design, flash, 3d, zinc, kamera, postprodukce multimediální prezentace Destinace: Centrum energetického poradenství Skupina Pražská energetika (PRE) se sídlem v Praze je třetím největším dodavatelem elektřiny v České republice. V září 2009 otevřela PRE v paláci TeTa v Jungmannově ulici v Praze nové Centrum energetického poradenství. CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE vytvořila pro každý celek multimediální interaktivní prezentaci s vizualizacemi principů úspor energie a interaktivní flashové výpočtové aplikace. Prezentace obsahují video poradce PRE. Vše je ovládáno skrze dotykové obrazovky.

3 Pražská energetika, a. s. design, flash, 3d, zinc Interaktivní výpočtové aplikace úspor energie Destinace: Centrum energetického poradenství Vytvořili jsme nové aplikace, aktualizovali současné prezentace a oživili výstavní exponáty Pražské energetiky. Tepelné ztráty aplikace spočítá, kolik Vás bude stát zateplení domu, výměna oken a návratnost investice v závislosti na posouzení tepelných ztrát objektů. Posouzení provozních nákladů domácích spotřebičů nová aplikace pro výpočet provoz vybraných domácích spotřebičů, návratnost investice při nákupu nového. Obě aplikace mají možnost zadávání celé řady parametru, obsahují naučné slovníky, atp.

4 Pražská energetika, a. s. design, flash, 3d, zinc Flash aplikace výměna žárovky Destinace: Centrum energetického poradenství Interaktivní flashová aplikace pro informační kiosek s dotykovým displejem pro Centrum energetického poradenství. Skupina Pražská energetika (PRE) se sídlem v Praze je třetím největším dodavatelem elektřiny v České republice. Ve svém luxusním Centru energetického poradenství v paláci TeTa v Jungmannově ulici v Praze provozuje mnoho interaktivních prezentací a výpočtových aplikací. Předmětem této zakázky byla realizace interaktivní flash aplikace s názvem Žárovky, která umožňuje návštěvníků prostřednictvím dotykového displeje snadno vypočítat úsporu energie při výměně žárovky za alternativní světelný zdroj (zářivku, halogen nebo LED). Aplikace je v českém a anglickém jazyce s možností přepínání mezi jazykovými verzemi. Prostřednictvím aplikace si mohou uživatelé také odeslat vypočítané hodnoty na svůj . Aplikace je dohledována řídícím systémem multimediálních prezentací, který byl součástí našich předchozích dodávek.

5 Pražská energetika, a. s. design, flash, 3d, zinc Výpočtové flashové aplikace Destinace: Centrum energetického poradenství Tvorba výpočtových kalkulaček úspor elektrické energie pro dotykové panely Centra energetického poradenství. Prostřednictvím aplikací si mohou uživatelé vypočítat užitečné hodnoty jako jsou převody, úspory, zisky či návratnost investice do úsporných opatření a odeslat si je em. Mezi aplikace patří: změna nákladů na vytápění, potřebná velikost bojleru, fotovoltaické panely, režim STAND BY, náklady domácích spotřebičů, úsporné světelné zdroje, ohřev 1l vody, tepelné stráty Aplikace sleduje a podporuje řídící systém multimediálních prezentací.

6 Mercedes-Benz EvoBus design, flash, director Multimediální prezentace Vystupní medium: CD Komplexní realizace multimediální CD prezentace městských a linkových autobusů Mercedes-Benz EvoBus pro zadavatele agenturu Bella Vista. Prezentace obsahuje kompletní informace o technologických novinkách a přednostech autobusů Mercedes- Benz Citaro a Connecto a představuje jednotlivé typy těchto modelů. Součástí dodávky byl také grafický návrh potisku CD a digipack obalu, řešení bookletu a lisování CD včetně kompletace balení.

7 ACOMWARE design, koncepce hry, ilustrace,: flash Hra o státní dluh na tvojevolba.cz Webová adresa: Interaktivní flash hra, ve které můžete závodit s časem a nástrahami o státní dluh Komplexní realizace zahrnovala nejprve vymyšlení scénáře a interaktivní koncepce hry na základě tématického přání klienta. Vytvoření kreslené grafiky a flash hry v jednotném vizuálním stylu technologií Adobe Flash a umístění v rámci internetového projektu který na internetu provozuje společnost Acomware. Hra má kromě zábavy za cíl upozornit na nebezpečí spojené s rychle se zvyšujícím státním dluhem. Proto je do herního enginu začleněno počítadlo státního dluhu a místo klasického score má hráč za cíl opatrně sbírat předměty tak, aby na motocyklu dojel po silnici do cíle ve výsledku s co možná nejmenším dopadem na státní dluh. Hra obsahuje množství předmětů, které lze sbírat a nebo se jim raději vyhnout. Podařilo se Vám umístit v tabulce úspěšných?

8 Shell Deutschland design, flash Multimediální prezentace firmy Vystupní medium: CD Kompletní realizace multimediální CD prezentace pro Shell Deutschland. Součástí dodávky byl grafický návrh potisku CD, bookletu, boxu a lisování CD. CD bylo vyrobeno v produktu Macromedia Flash a automaticky se spouští při vložení do mechaniky PC.

9 Preciosa Multimediální Company Profile 2008 design, flash, 3d Vystupní medium: CD Multimediální Company Profile společnosti Preciosa na CD-ROM Společnost Preciosa je tradičním výrobcem exkluzívních broušených výrobků z pravého českého křišťálu již od roku Mezinárodním sídlem společnosti je město Jablonec nad Nisou ležící na severu Čech, kde má sklářská výroba staletou tradici. Díky historickým zkušenostem českých sklářů a brusičů a neustálému vývoji technologií broušení patří společnost Preciosa ke špičce ve svém oboru. Cílem multimediální prezentace bylo vytvořit užitečný nástroj propagující Preciosu, její služby a produkty. Company profile seznámí uživatele interaktivní formou s jednotlivými produkty, historií společnosti a dalšími užitečnými informacemi. Prezentace byla vyrobena v anglickém jazyce a je určena zahraničním zájemcům o české sklo.

10 PP agency Multimediální CD Doing Business 2010/2011 design, flash, zinc, visual basic Provedení: CD Tvorba multimediální prezentace k časopisu Doing Business in the Czech Republic 2010/2011 CD-ROM Doing Business in the Czech Republic je projekt společnosti PP Agency, která pomáhá českým firmám uspět v zahraničí prostřednictvím poradenství a multimediálních prezentací. Partneři projektu jsou Ministerstvo zahraničních věcí, Ministerstvo financí, Ministerstvo zemědělství, Ministerstvo pro místní rozvoj, Úřad vlády ČR, Svaz průmyslu a dopravy, Hospodářská komora ČR, EGAP, Česká exportní banka, Česká centra, CzechTrade, CzechInvest, CzechTourism, Centrum pro regionální rozvoj. Předmětem zakázky byla výroba interaktivní CD prezentace, lisování CD včetně potisku, výroby obalu a kompletace a expedice. Prezentace je složena z několika sekcí. Složení jazykových mutací (počet a druh) je rozdílné u jednotlivých častí (publikací). Informace jsou zpracovány převážně v PDF s možností jejich snadného tisku, vyhledávání apod.

11 TipGames Technologie: flash Interaktivní LCD prezentace Tipgames Destinace: Sportbary Výroba LCD prezentace pro společnost Tipgames a.s., dceřinou společnost největší středo a východoevropské sázkové kanceláře Tipsport a.s. Prezentace je určena pro reklamní LCD obrazovky sportbarů. Tipgames buduje a zařizuje pro své nové i stávající klienty síť multifunkčních herních středisek, ve kterých je možné, kromě kurzových sportovních sázek u mateřské společnosti Tipsport, a.s., hrát na nejmodernějších výherních automatech propojených Jackpotem a především pak sázet na vícemístných elektronických ruletách a hrát videoloterijní terminály.

12 PM servis flash, 3d, shockwave Online 3D hra Webová adresa: Komplexní realizace soutěže na zpravodajském portále Euro2008.cz formou 3D hry GOOOL Online soutěž s PM servisem o produkty PANASONIC Realizace online soutěže a kampaní na zpravodajském portále Euro2008.cz pro společnost PM servis, prodejce bílé techniky s vlastní sítí servisních středisek. V interaktivní 3D hře s názvem GOOOL se soutěží po dobu šampionátu EURO 2008 o hodnotné ceny v podobě špičkových produktů značky PANASONIC. Hra využívá technologie řešení 3D fotbal.

13 Mafra idnes Interaktivní 3D řešení modelových fotbalových situací design, flash, 3d, director, ms vizual basic, audio Interaktivní 3D řešení, které nabízí trojrozměrné animované ukázky vybraných momentů z fotbalových utkání. 3D fotbal je interaktivní 3D řešení, které umožňuje přehrávání a editaci trojrozměrných animovaných fotbalových situací. Přepínání pohledů kamer během sledování animace, změna rychlosti a zoomování Vám umožní vcítit se do reálné fotbalové situace. 3D fotbal je určen nejen pro zpravodajské internetové portály, je vhodným multimediálním doplňkem každé prezentace na internetu nebo CD či DVD disku. Softwarové řešení získalo prestižní ocenění Zlatá Pecka 2005 v kategorii internet & multimédia udělované Asociací Českých reklamních agentur.

14 Kverneland Group Technologie: flash CD prezentace Vystupní medium: CD Společnost Kverneland Group Czech s.r.o. se zabývá dovozem zemědělských závěsných strojů norské společnosti Kverneland již od roku Kverneland vstoupil kapitálově do společnosti v roce 1999 a získal 50% podíl. Společnost se stala jednou z dvaceti obchodních organizací Kvernelandu, které jsou rozmístěny po celém světě, včetně Ameriky a Afriky. Multimediální průvodce sortimentem Kverneland nabízí v elektronické podobě stejně jako tištěný katalog velký výběr závěsných strojů formou prohlížení stran katalogu. Uživatelé prezentace mají možnost rychle obrazovou formou vyhledat sortiment požadovaného výrobce. Stánky katalogu lze pro pohodlné čtení zoomovat myší či z klávesnice (+/-). Pomocí pohybu myši drag&drop se lze po stránce pohybovat. Listování na další či předchozí stránku je vyřešeno navigačními šipkami (případně klávesami Page Up/Down). Flashová prezentace sortimentu je distribuována formou lisovaných CD.

15 Gigaserver design, flash Flash hra Hra byla vyvíjena s cílem podpořit prodej webhostingových programů Gigaserver. Design bylo nutné navrhnout tak, aby atraktivní formou evokoval reálný přístroj, ale nevzbuzoval asociace s gamblerským prostředím. Algoritmus hry je naprogramován tak, aby byl udržen stanovený poměr výher a proher. Bylo nutné vyřešit také ochranu proti podvodným výhrám prostřednictvím několikanásobného ověřování autenticity dat v šifrovaném přenosu mezi serverem a uživatelem, samotná Flash aplikace je chráněna proti případné dekompilaci. Aplikace kromě samotné hry zobrazuje různé zajímavosti o internetových doménách a marketingová sdělení. Součástí zakázky bylo také vytvoření bannerové reklamní kampaně.

16 GZ Publishing design, flash, zinc, ms visual basic Multimediální DVD prezentace o golfu. Vystupní medium: CD Prezentace o kondičním tréninku je určena pro všechny příznivce golfu. Kondiční trénink rozvíjí a posiluje méně vyvinuté svaly a trénink vytrvalosti by měl přispět k posílení imunitního systému, pomáhat rychleji odbourat stres a zlepšovat regenerační schopnosti. Obsah DVD byl připraven ve spolupráci s katedrou sportovních her FTVS-UK v Praze. Autory jsou PhDr. Vladimír Süss, Ph.D., PhDr. Petra Matošková, Ph.D. a Mgr. Petr Němec. Expresní realizace DVD-ROM zahrnovala kompletní řešení prezentace. Použitá technologie Macromedia Flash, ZINC, MS Visual Basic. DVD je plný integrovaných i samostatných praktických video ukázek a PDF návodů. Zadavatel zakázky: GZ Vydavatelství, které vydává tituly klasické hudby, folku, country, mluveného slova a pohádek pro děti již od roku Realizuje nahrávky českých i zahraničních autorů a zabývá se přípravou a realizací propagačních CD a DVD dle přání zákazníka.

17 Pragotechnik design, flash, ms vizual basic Prezentační CD Vystupní medium: CD Pro společnost Pragotechnik s.r.o. jsme vyrobili prezentační CD s kompletním přehledem aktuálních modelových řad nabízených autojeřábů tuzemské a zahraniční výroby. Cd obsahuje animované intro, po kterém následuje přehledný rozcestník se seznamem autojeřábů. Kliknutím na jednotlivé modely autojeřábů zobrazíte jejich detailní informace. Ty jsou souhrně k dispozici ve více jazycích (EN, DE, FR, IT, ES). Detailní informace jsou uloženy v PDF a lze je pohodlně tisknout. CD je pravidelně aktualizováno o nové modely jeřábů. Součástí dodávky byla kompletní výroba CD včetně potisku a obalu. Celá prezentace se drží definované corporate identity, kterou náš tým pro společnost určil grafickým manuálem

CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE

CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE Identifikační údaje Název a adresa CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE s.r.o. Sídlo a fakturační adresa: Pod Strání 22/2220, 100 00, Praha 10 Strašnice Adresa provozovny, kontaktní

Více

Televizní reklama Patria Direct. grafický návrh, 2d a 3d animace, copywriting, audio, dabing, beta cam

Televizní reklama Patria Direct. grafický návrh, 2d a 3d animace, copywriting, audio, dabing, beta cam Patria Direct Televizní reklama Patria Direct grafický návrh, 2d a 3d animace, copywriting, audio, dabing, beta cam Délka spotu: 10 sec. Celoanimovaný deseti vteřinový FullHD reklamní TV spot Patria Direct,

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY Využití a vlastnosti - Seznam objektů dělený do kategorií - Půdorys objektu - Systém trasování - Zvukové komentáře - Jazykové mutace - Propojení s virtuálními prohlídkami - Virtuální

Více

Podpora podnikání v České republice

Podpora podnikání v České republice Podpora podnikání v České republice MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Podpora podnikání v České republice 2006 OBSAH Úvod......9 A. VŠEOBECNÉ PODPORY 1. Podpora malých a středních podniků.........13 Programy

Více

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint Počítačová prezentace Základní pojmy Počítačová prezentace využití elektronického systému pro předávání informací jednoduché zpracování textu, grafiky, zvuku a animací vysoká účinnost prezentace - přehledná

Více

Základy informatiky část 10

Základy informatiky část 10 Základy informatiky část 10 Ing. Vladimír Beneš vedoucí K-101 MSIT 4. patro, místnost č. 414 e-mail: vbenes@bivs.cz Ing. Bohuslav Růžička, CSc. tajemník K-108 MSIT 2. patro, místnost č. 215 e-mail: bruzicka@bivs.cz

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Marketingová koncepce propagace

Marketingová koncepce propagace Projekt Podpora udržitelného rozvoje města Gjakova Marketingová koncepce propagace 1. Teorie 2. Marketingové materiály 3. Způsoby propagace 4. Projekty 1. Teorie co je marketing a propagace Je společenský

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Vantage Film. Nová webová prezentace vantagefilm.com

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Vantage Film. Nová webová prezentace vantagefilm.com PŘÍPADOVÁ STUDIE Vantage Film Nová webová prezentace vantagefilm.com Vantage Film Kompletní přepracování na plně responzivní web s moderním designem vedlo v prvním roce po spuštění k nárůstu počtu návštěv

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center II.

Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center II. Analýza kampaně Propagace sítě environmentálních informačních a poradenských center II. Zpracovatel: ENVIC, občanské sdružení Prešovská 8, 301 00 Plzeň Kontaktní osoba: Tomáš Popp 1. úvod Druhá fáze kampaně

Více

Software a související služby

Software a související služby Software a související služby Webové technologie, přístup uživatele do systému přes webový prohlížeč Software na zakázku Webové stránky a e-shopy s plnou administrací Intranet, webové aplikace, informační

Více

Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu

Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu Internetová komunikace ve službách cestovního ruchu Regionální turistické portály a zapojení podnikatelů do jejich nabídky www.slovacko.cz AVEDON destinační agentura regionu Slovácko Hospitality & Tourism

Více

Obsah. Začínáme. 1 Úvod do Adobe Acrobatu. 2 Zkoumáme pracovní plochu

Obsah. Začínáme. 1 Úvod do Adobe Acrobatu. 2 Zkoumáme pracovní plochu Obsah Začínáme 1 Úvod do Adobe Acrobatu 2 Zkoumáme pracovní plochu O knize Oficiální výukový kurz.....................14 Acrobat Professional a Acrobat Standard...........14 Předpoklady.....................................15

Více

SPECIFIKACE SLUŽEB A DODÁVEK VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SPECIFIKACE SLUŽEB A DODÁVEK VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SPECIFIKACE SLUŽEB A DODÁVEK VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zachování odkazu památek reformace a jejich zpřístupnění široké veřejnosti I. Obecné podmínky Dodavatel zajistí: - jednotný grafický styl produktů tištěných

Více

Přehled zdrojů informací o EU na Internetu

Přehled zdrojů informací o EU na Internetu Přehled zdrojů informací o EU na Internetu V češtině: http://www.evropska-unie.cz Delegace Evropské komise v ČR, Informační centrum Evropské unie (ICEU) Přehledně uspořádané aktualizy o Delegaci EK v ČR,

Více

Manuál k systému RS4S. verze 1.2

Manuál k systému RS4S. verze 1.2 Manuál k systému RS4S verze 1.2 1. Úvod Redakční systém RS4S slouží ke správě vaších webových stránek, bez nutnosti znalosti jakéhokoliv programovacího jazyku. Sami můžete provádět změny v dokumentech,

Více

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč Prezentace portálu o bydlení, stavebnictví a realitách v České republice CE MEDIA ONLINE a.s. patří mezi největší poskytovatele obsahu o bydlení v České a Slovenské republice. Společnost úspěšně provozuje

Více

Complete gaming system

Complete gaming system Complete gaming system Naše společnost vznikla v roce 1999, jako poskytovatel služeb v oblastech prodeje, pronájmu a servisu nevýherních hracích automatů. Převážně kulečníkových stolů, stolních fotbalů

Více

Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod

Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod Registrační číslo projektu : Číslo DUM : CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_32_INOVACE_04.02 Tématická oblast : Inovace a zkvalitnění výuky

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU INTERCLIMA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU INTERCLIMA VYPLATÍ? Největší veletrh ve Francii se zaměřením na výrobky a technologie v oblasti HVAC, který je součástí největšího francouzského stavebního veletrhu Mondial du Bâtiment. www.interclima.com PROČ SE INVESTICE

Více

Příloha č. 1. Souhrnná cenová tabulka Dílčí plnění Cena bez DPH DPH Cena s DPH Cena celkem z toho: Koš č. 1 Koš č. 2 Koš č. 3 Koš č.

Příloha č. 1. Souhrnná cenová tabulka Dílčí plnění Cena bez DPH DPH Cena s DPH Cena celkem z toho: Koš č. 1 Koš č. 2 Koš č. 3 Koš č. Příloha č. 1 Požadavky zadavatele: Dodavatel publicity předloží návrh řešení jednotlivých materiálů a předmětů k odsouhlasení zadavateli. Texty do příloh, letáků, plakátů CD a tiskových zpráv zadavatel

Více

Mediaplán 2013. NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. média pro volný čas

Mediaplán 2013. NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. média pro volný čas Mediaplán 2013 NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz média pro volný čas camping, cars & caravans 2014 Nejlepší český časopis o kempinku a karavaninku Specifikace Základní informace: Ročník: 10. Periodicita:

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu

24.6.2005. Nejnavštěvovanější server českého internetu Nejnavštěvovanější server českého internetu 24.6.2005 Co je Seznam.cz Od roku 1996 nejnavštěvovanější server českého internetu Služeb Seznamu využívá každý čtvrtý Čech Týdně oslovuje 70 % uživatelů internetu

Více

prezentace www.grandreality.cz

prezentace www.grandreality.cz prezentace www.grandreality.cz www.grandreality.cz Server o trhu nemovitostí, financování a realizaci staveb GRANDREALITY Nabízí prostor pro prezentaci aktuálních nabídek realitních kanceláří, developerů.

Více

Soubory s reklamami musí mít stejný název jako ta výše uvedené. Stávající soubory reklam budou přepsány.

Soubory s reklamami musí mít stejný název jako ta výše uvedené. Stávající soubory reklam budou přepsány. Příloha 5 Výroba a zadávání reklamních obrázků Program umožňuje zobrazovat až 10 reklamních obrázků na monitorech. Obrázky musí splňovat následující parametry: velikost 640 x 480 pixelů formát BMP s 16

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

Multimédia a pokladní systémy

Multimédia a pokladní systémy Společnost Apls je dodavatelem profesionálních pokladních systémů. Pokladní systémy APLS DOS a WinShop používá více než 4 000 uživatelů v České republice a na Slovensku. Vybrané reference: Sítě obchodů

Více

Mediaplán 2013. NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. média pro volný čas

Mediaplán 2013. NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz. média pro volný čas Mediaplán 2013 NAKLADATELSTVÍ MISE, s.r.o., www.mise.cz média pro volný čas Kempy v české a slovenské republice 2014 Jediný katalog kempů v České a Slovenské republice MAPA KEMPŮ + PRŮVODCE Specifikace

Více

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz

případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz případová studie KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop www.fg.cz KB - BLOK systém, s.r.o. Nová webová prezentace rozšířená o e-shop Nová webová prezentace rozšířená o e-shop.

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

Čtenáři časopisu SIGN

Čtenáři časopisu SIGN Čtenáři časopisu SIGN Časopis SIGN SIGN odborný dvouměsíčník pro vizuální komerční komunikaci. Věnuje se kreativitě v komerční komunikaci a výrobě reklamy v oborech tisk, světelná a venkovní reklama a

Více

Území Místní akční skupiny Nízký Jeseník

Území Místní akční skupiny Nízký Jeseník Území Místní akční skupiny Nízký Jeseník Základní údaje o území MAS Území MAS Nízký Jeseník je součástí Moravskoslezského kraje a Olomouckého kraje. Na rozloze 318,97 km2 žije 11.955 obyvatel. Hustota

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

CZECH KIOSK. Služby. Výhody

CZECH KIOSK. Služby. Výhody CZECH KIOSK Společnost CZECH KIOSK s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti návrhů, výroby, servisu a dohledu informačních kiosků, platebních automatů, terminálů a dalších zařízení. Náš tým čerpá ze

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

3D Johny. AFORTI IT s.r.o. Nám. Míru 12, Šumperk

3D Johny. AFORTI IT s.r.o. Nám. Míru 12, Šumperk 3D Johny AFORTI IT s.r.o. Nám. Míru 12, Šumperk www.3djohny.cz 3D Johny představení firmy s.r.o. společnost založená v roce 2014 v ŠUMPERKU jeden se směrů činnosti 3D tisk a skenování (3D printing & scanning)

Více

CEVRO- liberální konzervativní akademie Tvorba www: Multimédia ateliér, s.r.o. Internetová kampaň: BenedaGroup.com

CEVRO- liberální konzervativní akademie Tvorba www: Multimédia ateliér, s.r.o. Internetová kampaň: BenedaGroup.com Case Study internetová kampaň Kategorie: politická reklama Termín: 19.01. - 31.1.2006 Zadavatel: CEVRO- liberální konzervativní akademie Tvorba www: Multimédia ateliér, s.r.o. Internetová kampaň: BenedaGroup.com

Více

Digital Signage. co je to Digital Signage. instalace systému InfoPanels. letiště Leoše Janáčka Ostrava. hotel InterContintental Praha

Digital Signage. co je to Digital Signage. instalace systému InfoPanels. letiště Leoše Janáčka Ostrava. hotel InterContintental Praha Digital Signage reklama a informace všude kolem nás František Honajzer Digital Signage co je to Digital Signage instalace systému InfoPanels letiště Leoše Janáčka Ostrava hotel InterContintental Praha

Více

NEWTON Technologies a.s.

NEWTON Technologies a.s. NEWTON Technologies a.s. Budoucnost tvoříme hlasem Mgr. Jaroslava Schmidtová Project manager NEWTON Technologies, a.s. je česká společnost (založená v roce 2008), která se specializuje na řešení využívající

Více

Komfortní správa rozváděčů

Komfortní správa rozváděčů Schrack Design 3.0 Komfortní správa rozváděčů VÝPOČET OTEPLENÍ AŽ DO 1600 A Co je Schrack Design? NOVINKA: VÝPOČET ZTRÁT NA KABELECH Schrack Design je softwarový nástroj, který Vám pomůže snadno a spolehlivě

Více

Před instalací 25 Minimální požadavky na systém Linux a Windows na jednom disku Zrušení instalace Mandriva Linuxu...

Před instalací 25 Minimální požadavky na systém Linux a Windows na jednom disku Zrušení instalace Mandriva Linuxu... Obsah Úvodem 9 Typografické konvence.............................. 10 Změny oproti předchozím verzím......................... 11 Změny v českém vydání.............................. 18 Informace o aktualizaci

Více

PŘEDMĚT: INFORMATIKA A VÝPOČETNÍ TECHNIKA

PŘEDMĚT: INFORMATIKA A VÝPOČETNÍ TECHNIKA PŘEDMĚT: INFORMATIKA A VÝPOČETNÍ TECHNIKA ROČNÍK: PRIMA Ţák: využívá základní standardní funkce počítače a jeho nejběžnější periferie respektuje pravidla bezpečné práce s hardware i software a postupuje

Více

LOGO A CORPORATE IDENTITY

LOGO A CORPORATE IDENTITY LOGO A CORPORATE IDENTITY Značka je aktivum... Značka dokáže nejen identifikovat společnost a prodávat výrobky ale dokáže též vzbuzovat emoce či připoutat zákazníky k vašemu výrobku nebo zaměstnance ke

Více

Inteligentní řešení kamerového systému

Inteligentní řešení kamerového systému Inteligentní řešení kamerového systému Uživatelský manuál Přehrávání a zálohování záznamů Přehrávání Přehrávání pořízených videozáznamů, zobrazení a vyhledávání neobvyklých událostí a informací o systému

Více

Vítejte. Servisní linka

Vítejte. Servisní linka Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Servis společnosti Candy-Hoover nabízí: profesionální přístup vyškolených techniků, nejmodernější vybavení, elektronické opravní listy, originální

Více

Nabídka reklamních formátů v rámci serveru - lokální weby -

Nabídka reklamních formátů v rámci serveru  - lokální weby - Nabídka reklamních formátů v rámci serveru www.denik.cz - lokální weby - Zpravodajský server denik.cz přináší 24 hodin denně bezkonkurenčně nejrozsáhlejší online zpravodajství ze 72 regionů České republiky.

Více

CENÍK. Přehled nabízených produktů a služeb. Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Bannerová reklama hlavní strana

CENÍK. Přehled nabízených produktů a služeb. Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Bannerová reklama hlavní strana CENÍK Přehled nabízených produktů a služeb Bannerová reklama hlavní strana Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Fotoslužby a prodej fotek Kontakt NĚCO O NÁS Informační portál www.sumpersko.net

Více

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové Zita Kučerová

Regionální centrum podpory sociálního podnikání Hradec Králové Zita Kučerová Regionální centrum podpory sociálního podnikání 28. 11. 2017 Hradec Králové Zita Kučerová Regionální centrum podpory sociálního podnikání Od roku 2015 Platforma zaměřená na rozvoj sociálního podnikání

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

Obsah. Úvod 9 Komu je kniha určena 11 Konvence použité v knize 11

Obsah. Úvod 9 Komu je kniha určena 11 Konvence použité v knize 11 Úvod 9 Komu je kniha určena 11 Konvence použité v knize 11 KAPITOLA 1 Instalace a úvod do Windows Vista 13 Instalace z disku DVD 14 Volba uživatelského účtu 16 První kroky v grafickém rozhraní 18 Práce

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 23. 05. 2019 Ing. Kateřina Drvotová Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

Interaktivní plány dopravy inovativní mapové řešení a propagace

Interaktivní plány dopravy inovativní mapové řešení a propagace Interaktivní plány dopravy inovativní mapové řešení a propagace Moderní mapové řešení 02 Představení společnosti Jsme dynamická firma, která svým zákazníkům nabízí kreativitu a inovativní přístup k tvorbě

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY

NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY NABÍDKOVÝ KATALOG VIZUÁLNÍ IDENTITA FIRMY Platný od 1. 1. 2017 Specializujeme se na kompletní tvorbu vizuálních identit společností. Identita vždy musí reflektovat hodnoty dané společnosti a právě díky

Více

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu

CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu CITY PARK JIHLAVA prezentace nové grafické úpravy firemního vizuálu 1 Obsah 2 úvod.......................................................................................... 3 1 / jednotný vizuální styl

Více

Použití prezentací. K heslovitému sdělení informací. Oživení obrázky, schématy, tabulkami, Nevhodné pro dlouhé texty. Doprovodná pomůcka při výkladu

Použití prezentací. K heslovitému sdělení informací. Oživení obrázky, schématy, tabulkami, Nevhodné pro dlouhé texty. Doprovodná pomůcka při výkladu PowerPoint 2007 Osnova Koncept a použití prezentací Seznámení s pracovním prostředím MS Word 2007 Režimy zobrazení Užitečná nastavení Základní práce s dokumenty Práce s textem a objekty Šablony a jejich

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3 Listopad 2010 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

Vysočina Convention Bureau

Vysočina Convention Bureau Příloha č. 1 Výroční zprávy Vysočina Tourism, příspěvkové organizace za rok 2018 Vysočina Convention Bureau Zpráva o činnosti za rok 2018 Vysočina Convention Bureau (dále také VCB ) je regionální kanceláří

Více

KREATIVNÍ KONCEPT ON-LINE KAMPAŇ 2017

KREATIVNÍ KONCEPT ON-LINE KAMPAŇ 2017 Podklad pro zpracování výběrové řízení na realizaci on-line image komunikaci značky CzechTrade v období duben prosinec 2017 s primárním nasazením v měsících duben červen a září listopad 2017. DVĚ PARALELNÍ

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

O výrobci AT Computers

O výrobci AT Computers Petr Rakus O výrobci AT Computers Největší lokální výrobce počítačů v ČR (r. 2012 cca 30.000 ks) IT distributor s obratem 10 mld Kč (rok 2012) Výrobce počítačů v regionu CZ, SK a PL Značky PC Autocont,

Více

Web. Získání informace z internetu Grafické zobrazení dat a jejich struktura Rozšíření funkcí pomocí serveru Rozšíření funkcí pomocí prohlížeče

Web. Získání informace z internetu Grafické zobrazení dat a jejich struktura Rozšíření funkcí pomocí serveru Rozšíření funkcí pomocí prohlížeče Web Získání informace z internetu Grafické zobrazení dat a jejich struktura Rozšíření funkcí pomocí serveru Rozšíření funkcí pomocí prohlížeče Technologické trendy v AV tvorbě, Web 2 DNS Domain Name Systém

Více

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3. Hardware Osobní počítač a jeho periferie Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_10 Osobní počítač nebo někdy také PC je tvořeno čtyřmi částmi:

Více

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz Projekt Nové SINPRO Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50 www.czechtrade.cz Úvod Prezentace projetu nové SINPRO Cíle projektu Rozdělení projektu do realizačních

Více

Náklady, čtenost, návštěvnost. Cílová skupina. Rozpočet

Náklady, čtenost, návštěvnost. Cílová skupina. Rozpočet Vydavatelský management 2 Rekapitulace Náklady, čtenost, návštěvnost Tisková a on-line inzerce Cílová skupina Distribuce a tisk Rozpočet Zadání seminární práce Velké vydavatelské domy v ČR http://www.ringier.cz/

Více

1. Začínáme s FrontPage 2003 11

1. Začínáme s FrontPage 2003 11 Úvod 9 1. Začínáme s FrontPage 2003 11 Instalace programu 12 Spuštění a ukončení programu 15 Základní ovládání 16 Hledání souborů 30 Najít a nahradit 31 Tisk 32 Schránka sady Office 34 Nápověda 36 Varianty

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Firemní profil FG Forrest

Firemní profil FG Forrest Firemní profil FG Forrest Název: FG Forrest, a.s. Sídlo: Praha 1, Václavské nám. 823/33, 110 00 IČ: 2529 0568 Obchodní rejstřík: Rok založení: Kdo jsme: Součástí skupiny FG Forrest: spisová značka B 6941

Více

NEWTON Technologies a.s. Jaroslava Schmidtová Project manager

NEWTON Technologies a.s. Jaroslava Schmidtová Project manager NEWTON Technologies a.s. Jaroslava Schmidtová Project manager NEWTON Technologies a.s. Budoucnost tvoříme hlasem Jaroslava Schmidtová Project manager NEWTON Technologies, a.s. je česká společnost (založená

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz Nejefektivnějším nástrojem komunikace a propagace destinace jsou webové stránky www.ckrumlov.cz. V roce 2007 proběhla první klíčová etapa transformace OIS I.G na OIS II.G. V rámci transformace byly vytvořeny

Více

S ICT ve výuce to umíme_dodávka dodatečného software

S ICT ve výuce to umíme_dodávka dodatečného software TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku S ICT ve výuce to umíme_dodávka dodatečného software Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb.,

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a

Více

CNR FOOD INSTANBUL 2019

CNR FOOD INSTANBUL 2019 CNR FOOD INSTANBUL 2019 INSTANBUL, TURECKO CNR Food Istanbul je významnou událostí s dlouhodobou tradicí na poli pastvinářského sektoru v Turecku. Ročník 2018 navštívilo přes 36 000 návštěvníků, z toho

Více

Jaroslav Nachtigall. 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com

Jaroslav Nachtigall. 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com Portfolio Jaroslav Nachtigall 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com graphic design Jaroslav Nachtigal l 1-718-685-9772; jnachtigall@post.cz; www. jarikdesign.com grafický design - projekt

Více

lindab comfort Krok za krokem manuál DIMcomfort 4.0

lindab comfort Krok za krokem manuál DIMcomfort 4.0 Krok za krokem manuál DIMcomfort 4.0 1 Obsah Úvod DIMcomfort 4.0 3 Nastavení místnosti 4 informace o místnosti 4 rozměry 5 komfortní zóna 6 způsob výpočtu 7 Výběr zařízení 8 hledání produktu 9 nastavení

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

ELMIA SUBCONTRACTOR 2018

ELMIA SUBCONTRACTOR 2018 Největší veletrh strojírenských subdodávek v severní Evropě. www.elmia.se/en/subcontractor/. Nejvíce poptávané produktové kategorie: svařované konstrukce, přesně obráběné díly, zpracování plechů, hliníkové

Více

Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popis předmětu veřejné zakázky.

Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popis předmětu veřejné zakázky. Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popis předmětu veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Sjednocení nabídky propagace českých hor jako celku,

Více

INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety

INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE pro smartphony a tablety PŘEDSTAVENÍ PUBLIKACE Naše aplikace a interaktivní digitální publikace pro smartphony a tablety, jsou určeny jako marketingová podpora prodeje firem, které

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.: Maturitní okruhy z odborných předmětů 2010

Střední škola aplikované kybernetiky s.r.o.: Maturitní okruhy z odborných předmětů 2010 NAW WEBOVÉ STRÁNKY 1 Barevné modely (nejen v oblasti webdesignu), fyzikální podstata barvy 2 Zacházení s barvou v oblasti webdesignu a její účinek na psychiku 3 Tvar vizuálních prvků webdesignu, vliv na

Více

Externí engineering. Vývojová a konstrukční kancelář. Telefon: + 420 257 327 027 + 420 257 323 601

Externí engineering. Vývojová a konstrukční kancelář. Telefon: + 420 257 327 027 + 420 257 323 601 Externí engineering Úvod Proces kompletního vývoje výrobku Komplexní Vývoj výrobkůna zakázku Řešení v každé fázi procesu vývoje výrobku Externí engineering Studie Vývoj výrobku Výroba Podpora marketingu

Více

Minimální požadavky na systém... 21 Linux a Windows na jednom disku... 22 Zrušení instalace Mandriva Linuxu... 23

Minimální požadavky na systém... 21 Linux a Windows na jednom disku... 22 Zrušení instalace Mandriva Linuxu... 23 Obsah Úvodem 9 Typografické konvence.............................. 10 Změny oproti předchozí verzi Mandriva Linuxu.................. 11 Informace o aktualizaci z verze 2006....................... 17 Poděkování....................................

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Produktové listy 2013

Produktové listy 2013 g Screenet tvoří centrálně řízenou síť velkoplošných LED obrazovek o velikostech od 20 56 m 2 g Obrazovky Screenet mají koncipovaný obsahový mix g Screenet je moderním dynamickým médiem působícím v prostředí

Více

ZÁKLADNÍ POPIS INFORMAČNÍHO SYSTÉMU KAJOT EASY-K

ZÁKLADNÍ POPIS INFORMAČNÍHO SYSTÉMU KAJOT EASY-K ZÁKLADNÍ POPIS INFORMAČNÍHO SYSTÉMU KAJOT EASY-K ÚVOD Easy-K běží na serveru Apache a je vytvořen v PHP s MySQL databází, doplněn Javascriptem a jeho výstupem je Xhtml, popř. tiskové sestavy v pdf (možnost

Více

Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače, seznámí se s jednoduchou historií vývoje počítačů. Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače

Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače, seznámí se s jednoduchou historií vývoje počítačů. Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače Informatika PŘEDMĚT: Informatika Ročník: 5. RVP Výstup Ročníkový výstup Doporučené učivo Průřezová témata ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1. Využívá základní standardní funkce počítače a jeho nejběžnější periferie

Více