t e r m á l n í l á z n e b ü k

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "t e r m á l n í l á z n e b ü k"

Transkript

1 t e r m á l n í l á z n e b ü k

2 Bükfürdô víc než lázne Lázne Bükfürdô se nacházejí v severozápadní cásti župy Vas, na pomezí východního výbežku Alp a Malé uherské nížiny. Obec leží 30 km od Szombathelye, 46 km od Šoprone a 20 km od mesta Kôszeg, na pul cesty mezi Vídní a Balatonem. Za svou existenci vdecí lázne štastné náhode: jako výsledek výzkumných ropných vrtu, provádených ve 20. a pozdeji v 50. letech, vytryskl v roce 1957 z hloubky 1282 metru na povrch vodní sloupec vysoký metru. Poklad o teplote 58 C a s obsahem minerálu témer mg/l otevrel novou kapitolu v živote mesta Bük i prilehlých obcí.

3 Zásaditá hydrouhlicitanová lécivá voda jedinecného složení, s vysokým obsahem vápníku, horcíku a fluoru, se uplatnuje predevším pri lécbe poruch pohybového ústrojí, gynekologických potíží a nemocí trávicího ústrojí. Skutecný príbeh úspechu zapocal roku 1962 vybudováním prvního cástecne krytého bazénu. Díky neustále probíhajícímu rozvoji ocekávají dnes lázne své návštevníky, toužící po lécbe, odpocinku, relaxaci ci koupání, s 27 bazény a více než 5100 m 2 vodní plochy.

4 Lécebné lázne a koupalište Na parkové ploše o rozloze 13 hektaru pokryté stinnými stromy lákají ke koupání kryté, cástecne kryté i otevrené bazény. Bazény s lécivou vodou mají teplotu C, koupalište a bazény vhodné pro sportování jsou naplneny vodou o teplote C, deti se mohou tešit na zvláštní bazény, vytvorené speciálne pro nejmenší a urcené pouze jim, kde se mohou bezpecne a spokojene ráchat.

5 ctyri skluzavky v komplexu s bezplatným vstupem, z nichž si mohou podle vlastních nároku i odvahy vybrat všechny vekové skupiny, nabízejí nezapomenutelné zážitky. Tobogán anakonda se dlouze a klikate vine, kamikadze s náhlým pádem se doporucuje spíše odvážnejším návštevníkum, po rodinné skluzavce si muže sjet i více lidí najednou, zatímco na jedinecné skluzavce ve tvaru cibule dopadnete do vody až po vydatné rotaci.

6 Krome koupání a dovádení na skluzavkách se o zábavu detí stará moderní hrište, k relaxaci dospelých toužících po oddechu slouží rozlehlé odpocinkové plochy a pohodlná lehátka, takže zde mohou najít odpovídající zpusob odreagování všichni clenové rodiny. Milovníky pohybu cekají sportovní hrište (na plážový volejbal, plážovou házenou, nohejbal, badminton, travnaté hrište na minifotbal, hrište na plážový fotbal s malými brankami, streetballové hrište), stolní tenis i organizované sportovní a zábavné programy. Také ti, kterí jsou náchylní spíše na kulinárské požitky, naleznou v Bükfürdô vše, co je lákavé pro oci i ústa: v prostoru lázní i v obci na ne cekají cetné restaurace a bufety.

7 V místní stanici InterNETpont je zajištena také možnost použití internetu. Vynikající kvalita lázenských služeb byla ocenena nejvyšším ctyrhvezdickovým hodnocením Asociace mad arských lázní. Užitecné informace: Po koupání v bazénech s lécivou vodou s vyšší teplotou, trvajícím maximálne 30 minut, je treba si odpocinout! Detem do 16 let se koupání v bazénech s lécivou vodou nedoporucuje! Pred vstupem do bazénu jsou návštevníci povinni se osprchovat!

8 Rekreacní park zážitkové koupele Rekreacní Park jsou takzvané lázne v lázních, kde si mohou návštevníci v tichém, klidném prostredí plném zelene odpocinout od každodenní námahy. Terasa na opalování ve tvaru trí okvetních lístku láká ke slunení, pohodlí hostu zajišt ují odpocinková lehátka. K príjemnému odreagování slouží také bazén rozdelený na ctyri cásti, naplnený lécivou a pitnou vodou, dále finská sauna a infrasauna i ponorný bazén se studenou vodou.

9 V Rekreacním Parku se nachází krytý zážitkové koupele s celorocním provozem, který poskytuje rozptýlení všem vekovým skupinám: divoká reka, perlicková lužka a perlickový bazén slibují nezapomenutelné zážitky. Vedle dospelých se tu budou jiste dobre cítit i deti pro nejmenší je zde detský bazén. Pro každého návštevníka parku je k dispozici šatnová skrínka. Rekreacní Park zážitkové koupele lze navštívit se zvláštní vstupenkou.

10 LéCba Zdejší zásaditá hydrouhlicitanová lécivá voda jedinecného složení, s vysokým obsahem vápníku, horcíku a fluoru, má na organizmus ojedinele príznivý vliv. Lécivá voda se úcinne uplatnuje pri lécbe následujících onemocnení: vápenatení (spondylosis) opotrebení chrupavky (arthrosis) rídnutí kostí (osteoporosis) diskopatie lumbago Bechterevova choroba chronický zánet kloubu dna revmatismus mekkých tkání rehabilitace po ortopedických a neurochirurgických operacích poúrazová rehabilitace chronické gynekologické a urologické zánety chronický žaludecní katar žaludecní vredy zažívací potíže Kontraindikace: vážná onemocnení srdecní a cévní soustavy, trombóza, maligní nádory, TBC, akutní zánetlivá onemocnení, tehotenství Na blahodárném lécivém úcinku se zakládají terapeutické postupy uplatnované v lázenském Fyzioterapeutickém ústavu. Díky spolecnému vlivu lécivé vody a lécby se potíže zmírnují a ustupují, navrací se telesná a duševní rovnováha. Lécebné služby: Masáže: Blahodárný vliv masáží na lidský organizmus je známý již po celá staletí. Díky svým relaxacním úcinkum, jež snižují bolest a pocit únavy, zlepšují duševní stav a uvolnují svalstvo, patrí k nejoblíbenejším lécebným formám. Naši hosté si mohou vybrat z následujících druhu masáží: lékarská masáž a masáž s lécivým krémem, vitalizující masáž s jablecným masážním krémem, masáž pro omlazení pokožky s višnovým masážním krémem, masáž pro zpevnení

11 Chemické slození lécivé vody Bük (Pramen C. I.) mg/l mmol/l Thanova ekvivalence (%) Draslík k ,12 2,77 Sodík na ,22 89,45 Cpavek + nh 4 29,5 1,64 0,89 Vápník Ca ,18 4,43 Horcík mg ,54 2,46 Zelezo Fe 2+ nd. Mangan mn 2+ nd. Lítium li Soucet kationu: ,70 100,00 Dusicnan - no 3 nd. Dusitan - no 2 nd. Chlorid Cl ,17 29,92 Bromid br - 5,3 0,07 0,04 Jodid J - 0,87 0,01 0,01 Fluorid F - 3,8 0,20 0,10 Siran 2- SO ,82 5,98 Uhlicitanvodík - HCO ,8 63,95 Siricitan S Vsechny fosfáty 3- PO 4 0,08 0,00 - Soucet anionu: ,07 100,00 Kyselinametabórová HBO Kyselinamkremicitá H 2 SiO Kyselina uhlicitá CO Kyslík volny O Soucet: ,77 pokožky s hroznovým masážním krémem, wellness-sport masáž, osvežující masáž s Emu olejem, reflexní masáž chodidel, lymfatická masáž, masáže Relax (podrobnejší popis na str. 13). Hydroterapeutické procedury: Hydroterapie se zabývá využitím vody k lécebným úcelum. Hydroterapeutické procedury predstavují lécebné postupy, pri nichž využíváme fyzikálních vlastností vody (teplota, tlak, vznosná síla). (tangentor, aromatická lázen, perlicková koupel, galvanická lázen, uhlicitá lázen, vodní trakce) Bahenní zábaly: Lécivý bahenní zábal sestává z ruzných komponentu a jeho protizánetlivé, bolest utišující a zklidnující úcinky jsou známé. Bolavou cást tela pomažeme, prikryjeme fólií a zabalíme do pokrývky. Parafango je smes vulkanického bahna a parafínu, která se pri teplote C dobre prizpusobuje tvaru ošetrované cásti tela a stejne tak je snadné také její odstranení. Pri procedure ho umístíme na bolavé místo a prikryjeme prosteradlem a poté pokrývkou. Doporucuje se pri vleklé artritide koncetin a pátere a pri dolécení poúrazových a pooperacních stavu. Lécebná cvicení: Lécebný telocvik je speciální pohybová terapie, která využívá k obnovení funkce nemocného orgánu nebo cásti tela ruzné cviky, vždy s ohledem na celé telo. Jeho cílem je obnovení a zlepšení pohybu a dalších funkcí krevního obehu, dýchání, nervové cinnosti. Pod vedením našich odborne školených terapeutu je možné využít individuální suché, podvodní skupinové ci McKenzieho terapie. Laserová terapie: V prípade lécby softlaserem lze pomocí laserového paprsku o malém výkonu úspešne dosáhnout redukce zánetu, utišení bolesti i uvolnení svalstva. Stimuluje lécebné procesy, zvyšuje obranyschopnost imunitního systému. Nemá žádné vedlejší úcinky a je bezbolestný.

12 Elektroterapie: Elektroterapie, jež k terapeutickým úcelum využívá elektrickou energii, se provádí na úrovni nízko- a stredofrekvencní terapie. Naši hosté si mohou vybrat z následujících druhu lécby: galvanický proud, iontoforéza, lécba interferencními proudy, selektivní stimulace proudem, TENS. Pitná kúra: Lécivou vodu z oblasti Bük lze využívat také formou pitné kúry. Obzvlášte úcinná je pri lécbe chronického žaludecního kataru, žaludecních vredu a zažívacích potíží i pri prevenci a lécbe osteoporózy. Komplexní týdenní (10 procedur), dvoutýdenní (19 procedur) ci trítýdenní (29 procedur) lécebné kúry obsahují krome lékarského vyšetrení a lécebných terapií také možnost vstupu do lázní po celou dobu trvání kúry. Další služby, jež jsou v lázních k dispozici: manikúra pedikúra solárium thajská masáž magnetoterapie oxygenoterapie Vyzkoušejte naše osvežující a vitalizující Beauty balícky, kterých mohou využít i páry a jež krome estetických zákroku obsahují také vstup do lázní! Uznávaní lékari a kvalifikovaní terapeuti se starají o to, aby se naši hosté mohli lécit a odpocívat v ideálních podmínkách. Medicus curat, natura sanat lékar lécí, príroda uzdravuje

13 Masáž Relax V nove vytvorených, moderních terapeutických prostorách Lécebných Lázní Bük, v klidném a príjemném prostredí lze využít masáží Relax, které pomáhají obnovit harmonii tela, ducha a duše. Medová masáž: Pro své úcinky, které napomáhají utišení bolesti, uvolnení svalstva, posílení imunitního systému a procištení, patrí medová masáž k nejoblíbenejším dávným druhum masáže. Její zvláštní hodnota je dána vysokým obsahem cukru, bílkovin, vitamínu a minerálních látek v medu. Pomáhá pri bolestech šíje, ramen a zad, revmatických potížích, problémech kloubu, chronických bolestech hlavy, vycerpání, zažívacích potížích a navíc zkrášluje pokožku. Aroma masáž: Relaxacní masáž celého tela, poskytující telesné, duševní i duchovní osvežení a uvolnující stresy, doplnují vonné oleje nebo jejich kombinace, které kuží pronikají do organizmu, a zvyšují tak relaxacní, oživující a osvežující úcinky masáže. Masáž suchým kartácem: Masáž celého tela provádená speciální technikou pomocí polotvrdého štetinového kartáce. Hladivé pohyby zvyšují krevní obeh kuže a odstranují odumrelé epitelové bunky, díky cemuž se kuže stává hladká a pružná. Poté je do kuže vetren vyživující olej. Masáž obliceje: Masáž provádená jemnými, pomalými pohyby, která slouží k osvežení obliceje a stimulaci látkové výmeny. Speciální masáž se venuje i místum (celní, nosní, ocní a ušní partie), na které se jinak dostane jen zrídka. Pomocí pravidelné masáže lze oddálit vznik vrásek. Masáž obliceje, hlavy a ramen: Behem procedury nejprve provedeme osvežující masáž horních partií zátylku, šíje a zad, poté promasírujeme celý oblicej, celní, nosní, ocní a ušní partie. Kombinovaná terapie zamerená na obe tyto plochy pomáhá v tele uvolnit napnuté svaly. Masáž lávovými kameny: Masáž je založena na speciální technice, behem které je úcinek rucne provádené masáže ješte zvyšován jemne ohlazenými kameny vulkanického puvodu, zahrátými ve vode na teplotu C. Terapie zlepšuje krevní a lymfatický obeh, zahrívá telo a napomáhá povolení svalu, uvolnení stresu a detoxikaci. Anticelulitidová masáž: Masáž napomáhající formování postavy, behem níž dochází pomocí energického masírování podobného hnetení k rozmelnování tukových bunek nacházejících se v podkožních tkáních. Stimuluje krevní a lymfatický obeh a zlepšuje procesy bunecného metabolizmu. Zvyšuje pružnost a pevnost pokožky. Doporucuje se podstoupit celou kúru. Nedoporucuje se po 60 letech veku, stejne jako v prípade problému s krecovými žílami.

14 Wellness, fitness Ti, kterí touží po hýckání, osvežení a aktivním rozptýlení, se mohou cítit jako znovuzrození s pomocí našich wellness balícku! 1denní balícky: Nabij se! Pro celou rodinu (2 dospelí + 2 deti) 2denní balícky: Na krevní tlak Na formování postavy Na uvolnení stresu 3denní balícky: Trénink pátere Nordic Walking (zacátecníci, pokrocilí) 5denní balícky: Dny Aqua Vital Dny Aqua Vital deti Revma Stop Další wellness služby: Wellness poradenství Cestovní pas Bio-Nett s poradenstvím týkajícím se výživy a pohybu Merení telesných hodnot prístrojem Corazon Gymnastické cvicení pátere (Telesné cvicení skládající se z mobilizacních cviku na prevenci vzniku degenerativních onemocnení pátere a na posílení hlubokého svalstva zádového podél pátere. Slouží ke zmírnení již vzniklých onemocnení, respektive jejich príznaku.) Aerobic Dynaband (Cvicení s gumovým pásem, pomocí kterého dochází k posilování svalstva horních koncetin, trupu a dolních koncetin.) Fit-Ball (Cvicení rozvíjející odolnost provádené pohybem vsede na obrovských mících. Doporucuje se všem vekových skupinám.) Nordic Walking (Sport pro volný cas, který si lze lehce a rychle osvojit. Posiluje zádové svalstvo, zlepšuje fungování srdecní a obehové soustavy, odlehcuje klouby dolních koncetin, zlepšuje a zvyšuje odolnost.)

15 Výuka plavání Pohyb s kontrolou pulsu (beh, klus, cyklistika, plavání, chuze, Aqua programy, Power Walking) Aqua Step (Cviky provádené na stupních bazénu s pitnou vodou za doprovodu hudby, které napomáhají zvyšovat odolnost.) Cyklistické vyjížd ky Aqua Relax (Párové cviky provádené v lécivé vode za pomoci dvou tycí a s doprovodem meditativní hudby.) Tai-chi (Soubor lehkých, pomalu a zvolna provádených cviku, které mají také symbolický význam. Doporucuje se všem vekovým skupinám.) Autogenní trénink (Cesta na vlnách fantazie, jejímž cílem je celkové odreagování ducha. Telo se nachází v klidovém stavu, úcastníci se pod vedením vypravece podílejí na fantastické ceste.) Aqua Bike (Jízda na kole v bazénu s pitnou vodou za doprovodu hudby, která pomáhá rozvíjet odolnost.) Návštevníci lázní se mohou zdarma úcastnit následujících programu vodní gymnastiky: Aqua Fit: Posilující cvicení provádené za pomoci tyce z polyfoamu v bazénu s pitnou vodou za doprovodu hudby. Aqua Flex: Protahovací cvicení provádené v lécebném bazénu za doprovodu hudby. Hydrobik: Cvicení pomáhající zvyšovat odolnost, provádené v bazénu s pitnou vodou za doprovodu veselé hudby. Aqua Dance: Cvicení využívající prvky mad arského lidového tance, vykonávané v bazénu s pitnou vodou za doprovodu hudby. Aqua Ball: Cvicení zamerené na rozvíjení koordinace, provádené za pomoci gumového míce v bazénu s pitnou vodou a za doprovodu hudby. Detské vodní cvicení Pumuckl: Hravé cvicení založené na opakování pohybu probíhající v detském bazénu za doprovodu hudby.

16 t e r m á l n í l á z n e b ü k design: ercontur Vídní: Bratislava: Budapest: Brno: Ostrava: Plžen: Praha: 115 km 131 km 230 km 257 km 427 km 445 km 456 km Bükfürdô leží 30 km od Szombathelye, 46 km od Šoprone a 20 km od mesta Kôszeg, na pul cesty mezi Vídní a Balatonem. Po silnici se sem lze nejlépe dostat po sjezdu z hlavní silnice c. 84. Po železnici je možné dojet do mesta Bük po trase Szombathely-Sopron. Autobusové nádraží v lázních Bükfürdô mohou využívat také dálkové spoje. Darujte zdraví! Na našich webových stránkách naleznete seznam služeb, které lze zakoupit formou dárkového poukazu! Termální Lázne Bük H-9740 Bükfürdô, Termál krt. 2 Tel.: Fax: bgyzrt@spabuk.hu Internet: Prohlédnete si také naše další publikace (Termální Lécebný Kempink, Info mapa)! K a n c e l á R e s p o l e C n o s t i T o u r i n f o r m v z á p a d n í m P o d u n a j í H-9737 Bük, Eötvös u. 11 H-9500 Celldömölk, Sport u. 8 H-9436 Fertôszéplak, Nagy Lajos u. 43 H-9021 Gyôr, Árpád u. 32 H-9900 Körmend, Dr. Batthyány-Strattmann László u. 5 H-9730 Kôszeg, Rajnis út 7 H-8960 Lenti, Táncsics M. u. 2/A H-9200 Mosonmagyaróvár, Kápolna tér 16 H-8800 Nagykanizsa, Csengery u. 1-3 H-9941 Ôriszentpéter, Siskaszer 26/A H-9090 Pannonhalma Petôfi u. 25 H-9600 Sárvár, Várkerület 33 H-9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1 H-9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 1-3 H-8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6 A projekt a Turisztikai Célelôirányzatból került támogatásra.

H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu. od 1.

H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu. od 1. H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ ZRT. CENÍK od 1. leden 2014 Lázně Vstupné za 1 osobu Celodenní

Více

VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště

VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.:00 36 94 558 080, Fax: 00 36 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: bgyzrt@spabuk.hu VSTUPENKY I. zóna Léčivé lázně a koupaliště Vstupné pro 1 osobu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ

Více

MAĎARSKO - TERMÁLY BÜKFÜRDÓ a SARVAR

MAĎARSKO - TERMÁLY BÜKFÜRDÓ a SARVAR Vlakový zájezd pro české a slovenské železničáře s jízdenkou FIP: GYSEV MAĎARSKO - TERMÁLY BÜKFÜRDÓ a SARVAR BEZ NOČNÍCH PŘEJEZDŮ! LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ KANCELÁŘ IČ:88753743 NOVINKA E-MAIL: WEB: MOBIL:

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_151. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_151. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_151 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Lázně Skalka u Prostějova J e to lázeňské místo

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 6 - denní zájezd Hotel nabízí hostům především neomezený vstup do termálních bazénů, zážitkových bazénů včetně plaveckého jakož i do celého Wellness. Samozřejmostí

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

Lázně Bük. fürdőváros Európa közepén. www.visitbuk.hu

Lázně Bük. fürdőváros Európa közepén. www.visitbuk.hu Lázně Bük fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu Lázně Bük leží v severozápadní části Maďarska, na horním toku říčky Répce, takřka na dosah od Alp. Zdejším pokladem je léčivá voda tryskající z hloubky

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

VSTUPENKY

VSTUPENKY VSTUPENKY Základní vstupenky Dospělí Studenti (6-18) Děti (3-5) Rodinná (2+2 studenti) Dospělí 3 hodinová 01.01.-27.04. 2.300.- 1.700.- 650.- 7.000.- 1.750.- 28.04.-30.06. 01.09.-30.09. 2.900.- 2.100.-

Více

www.furdo zalakaros.hu

www.furdo zalakaros.hu CENÍK 2012 Ceník pro rok 2012. Vstupenky* (HUF/osoba) A-C B Krytý bazén, koupaliště 1.650 1.990 Vanová koupel - 1.990 Od pondělka do pátku, kromě svátků, na dobu počínaje 3 hodiny před závěrečnou Zvýhodněná

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (30 min.)

Více

Lázeňská rehabilitační klinika

Lázeňská rehabilitační klinika ANENSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ A. S. LÁZNĚ BĚ LOHRAD MEDICAL SPA Lázeňská rehabilitační klinika L ÁZEŇSKÁ REHABILITAČNÍ KLINIKA Hotel Anna Marie kompletní spektrum léčebných procedur velký rehabilitační bazén

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo.

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. WellnessSpa Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. masáže sauna whirpool Příjemné prostředí našeho hotelového wellness Vás překvapí

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

Ceník lázeňských procedur

Ceník lázeňských procedur Ceník lázeňských procedur POZNÁMKY K léčebným procedurám, které nejsou součástí Vašeho lázeňského programu a vyžadují předpis od lékaře, je nutné absolvovat vstupní lékařskou prohlídku (viz níže). Ceny

Více

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ 4 - denní zájezd Léčivé a zážitkové hotelové lázně Kehida s vodní plochou 2 400 m2, patří mezi vůbec nejoblíbenější lázně našich klientů a to díky profesionálním

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

Ceník služeb. lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR

Ceník služeb. lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR Ceník služeb 2015 lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR Lázně Celodenní vstupenka.................11,0 3,200 Ft zlevněná vstupenka od 16 hod.........6,6 1,900 Ft zlevněná vstupenka od 16 hod (pondělí-čtvrtek).5,2

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Ceník Wellness procedur 2016

Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness 2016 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Masáž částečná záda, šíje, dolní končetiny 40 Min. 690,- Kč Dokoupení aromatického oleje (levandule, meduňka,

Více

Cítit se skvěle na duši i těle

Cítit se skvěle na duši i těle Obšťastník červenec 2014 Cítit se skvěle na duši i těle Náchodská 442/149, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice NOVINKA Velmi příjemná a úžasná Masáž nohou (plosky) + peeling. Jedná se o nanesení peelingové

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (15 min.) Klasická masáž

Více

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST PRODEJ LÁZEŇSKÝ KOMPLEX V LUHAČOVICÍCH ZAJÍMAVÁ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST ÚVOD Společnost REZORT LUHAČOVICE a.s. nabízí k prodeji rozsáhlý komplex budov a pozemků v lázeňském městě LUHAČOVICE. LÁZNĚ LUHAČOVICE

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

nabídka masáží a procedur

nabídka masáží a procedur nabídka masáží a procedur Vítejte ve Spa a Wellness Čapí hnízdo, kde se krása snoubí s šetrným přístupem ke zdraví a naší planetě, kde jsou ruce našich masérů speciálně školeny pro Váš nejlepší zážitek

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_160 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Speciální terapie Inhalace aerosolová Využívá se

Více

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe Benefity a terapeutický efekt léčebného bazénu Bolesti hlavy Stres Nespavost Zažívací potíže Bolesti zad Celulitida Těžké nohy Reflexní zóny Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe)

Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe) CENÍK 2013 Na veškeré služby a produkty vystavuji originální dárkové poukazy na jméno Pedikúra kombinovaná (klasická mokrá, moderní medicinální přístrojová Hadewe) Medicinální pedikúra rozsah ošetření

Více

Popis Wellness procedur

Popis Wellness procedur Popis Wellness procedur Klasická masáž částečná Obecným účinkem masáže je dráždění receptorů, podpora metabolismu, trofiky a oběhu v tkáních masírované oblasti. Tato procedura se uplatňuje zejména při

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014 Víkendový pobyt - cena pro 1 osobu / 2 noci Relaxační pobyt pro dvě osoby - cena pro 1 osobu / 2 noci Víkendový pobyt (2noci) Relaxační pobyt pro dvě osoby (2noci) - Balíček je možno objednat pouze pro

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Katalog dárků Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: Vodní a saunový svět Vysočany Privátní wellness Vysočany Wellness na zámku Krč Infinit SPA Holešovice

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM AKČNÍ CENÍK ZIMA 2019

REHABILITAČNÍ CENTRUM AKČNÍ CENÍK ZIMA 2019 REHABILITAČNÍ CENTRUM AKČNÍ CENÍK ZIMA 2019 Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická

Více

Masáže Resort Green Valley

Masáže Resort Green Valley Masáže Resort Green Valley Základní popis nabízených masáží ZÁKLADNÍ POPIS NABÍZENÝCH MASÁŽÍ klasická relaxační, regenerační a sportovní masáž Je založena na tzv. švédské masáži. Využívá různé typy tření

Více

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění.

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění. Masáže Klasická masáž částečná nebo celková Klasická masáž zahrnuje aplikaci specifických hmatů, které se provádí v přesném pořadí a působí na jednotlivé svalové skupiny. Přitom dochází k prokrvení a odstranění

Více

rehabilitační centrum

rehabilitační centrum rehabilitační centrum CEník CEník REHABILITAČNÍHO CENTRA SANTÉ masáže KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (15 min.) 230 Kč Klasická

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

MORAVSKE TOPLICE - BUNGALOVY BUNGALOVY PREKMURSKA VAS ***

MORAVSKE TOPLICE - BUNGALOVY BUNGALOVY PREKMURSKA VAS *** MORAVSKE TOPLICE - BUNGALOVY BUNGALOVY PREKMURSKA VAS *** 5,8 - denní zájezd Poloha: Bungalovy se nachází v lázeňské oblasti Moravske Toplice a od termálních lázní Terme 3000 jsou vzdáleny cca 150 m. Svým

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Pobyt je určen pro diabetiky 1.- 2. typu s čerstvě zjištěným diabetem nebo klienty, kteří se již s diabetem léčí. Popis týdenního programu:

Pobyt je určen pro diabetiky 1.- 2. typu s čerstvě zjištěným diabetem nebo klienty, kteří se již s diabetem léčí. Popis týdenního programu: Žít naplno s cukrovkou Léčebný pobyt zahrnuje: plná penze vstupní lékařské vyšetření a závěrečná konzultace nutná laboratorní vyšetření konzultační hodiny s odborným lékařem, diabetologickou edukační sestrou

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Ceník Sluzeb. lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR

Ceník Sluzeb. lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR Ceník Sluzeb 2013 lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR LÁZNĚ Celodenní vstupenka.................10,4 2,900 Ft Vstupenka od 16 hodin................6,4 1,800 Ft Vstupenka od 16 hodin................5,0

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU INDICKÁ MASÁŽ HLAVY MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY RELAXAČNÍ A SPORTOVNÍ MASÁŽ MASÁŽE DĚTÍ DÉLKA MASÁŽE JE POUZE ORIENTAČNÍ A ODVÍJÍ SE VŽDY OD INDIVIDUÁLNÍCH POTŘEB KLIENTA. ROVNĚŽ VÝBĚR

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (30 min.)

Více

Floating vodoléčebná zdravotní technika

Floating vodoléčebná zdravotní technika Floating vodoléčebná zdravotní technika Rozhodnutím Státního ústavu pro kontrolu léčiv Praha a pověření Ministerstva zdravotnictví ČR je floatingová vana díky svým prokazatelným léčebným účinkům zařazena

Více

KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE

KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE WWW.INFINITDARKY.CZ VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚ T VYSOČ ANY VODNÍ SVĚT PRO JEDNOHO 60 minut Ve Vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

Léčení těla fyzioterapie

Léčení těla fyzioterapie Léčení těla fyzioterapie Obsah Léčení těla fyzioterapie... 3 Speciální ošetření... 3 Masáže... 3 Speciální masáže... 4 Léčení duše... 6 Rozvoj osobnosti semináře... 6 Denní lázně balneoterapie... 7 Detoxikace

Více

Ceník Sluzeb. lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR

Ceník Sluzeb. lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR Ceník Sluzeb 2014 lázně sárvár LÉČEBNÉ A WELLNESS LÁZNĚ SÁRVÁR Lázně Celodenní vstupenka.................11,1 3,100 Ft Vstupenka od 16 hodin................6,6 1,850 Ft Vstupenka od 16 hodin................5,2

Více

LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA

LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA LÁZNĚ BĚ LOHRAD A.S. MEDICAL SPA SPA RESORT TREE OF LIFE lázeňský hotel 4*, 146 lůžek teplá a studená bufetová strava, dietní systém SLIM restaurant à la carte, lobby bar, zahradní kavárna moderní a romantické

Více

Nabídka služeb a masáží

Nabídka služeb a masáží Nabídka služeb a masáží Lymfodrenáž Lymfatické masáže Indikace lymfatických masáží: OTOKY DOLNÍCH A HORNÍCH KONČETIN OTOKY V OBLASTI OBLIČEJE STAVY PO OPERACÍCH K URYCHLENÍ REGENERACE TKÁNÍ CHRONICKÉ I

Více

Ceník - léčebné pobyty 2014. Název pobytu Ubytování Strava Procedury Cena celkem

Ceník - léčebné pobyty 2014. Název pobytu Ubytování Strava Procedury Cena celkem Mám nemocné Celodenní standardní srdce, vysoký krevní tlak a 2 x cvičení skupinové cévní problémy 1 x masáž klasická 1 x rašelinový zábal malý 9 nocí 1/1 4.500,- Kč 3.330,- Kč 9 x Nordic Walking (1 x instruktáž)

Více

CEník RHB. ník RHB. CEník RHB. CEník RHB. CEník RHB. Eník RHB. CEník RHB. CEník RHB. RHB CEník RHB

CEník RHB. ník RHB. CEník RHB. CEník RHB. CEník RHB. Eník RHB. CEník RHB. CEník RHB. RHB CEník RHB Eník ík Eník ník ník ník Eník Eník Eník REHABILITAČNÍHO CENTRA SANTÉ NOVINKA: Dornova metoda Breussova masáž SM systém (spirální stabilizace dle MUDr. Smíška) Kineziotaping 950 Kč 900 Kč 600 Kč 450 Kč

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 NÁZEV ČAS CENA částečný celotělový společný reflexní hydromasáž + Ošetření konopným balzámem Peeling TŘTINOVÝ CUKR Peeling

Více

UMÍME ROZMAZLOVAT v Quisisana Palace wellness studiu

UMÍME ROZMAZLOVAT v Quisisana Palace wellness studiu UMÍME ROZMAZLOVAT v Quisisana Palace wellness studiu Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma

Více

RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy

RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy O vlivu podvodních masáží na lidský organismus existuje řada teorií, všechny se však jednoznačně shodují v příznivém účinku na fyzickou a psychickou stránku

Více

Wellness aktuality Duben

Wellness aktuality Duben Wellness aktuality Duben Vážení návštěvníci Rezidence a Wellness Blatov, konečně jsme se dočkali krásných jarních dní. Příroda se zazelenala a sluníčko se na nás usmívá. Na všech zahrádkách něco krásně

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU PRAHA ITALSKÁ

SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU PRAHA ITALSKÁ SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ NEMOCNICE S POLIKLINIKOU PRAHA ITALSKÁ 1. PROČ SPORTOVNÍ LÉKAŘSTVÍ Každý sportovec by měl už od mládežnických kategorií absolvovat jednou ročně sportovní prohlídku. Sportovní činnosti

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR: Lázeňské a wellness služby VY_32_INOVACE_109 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: léčebné procedury Koupele a zábaly Slatinná koupel*

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS Katalog dárků Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz DáRkOvé POUkAZy INFINIT maximus EXKLUZIVNÍ SAUNOvá NOc V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční vstup do saunového

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc.

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc. Fyzikální terapie Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje září 2010 Bc. Zouharová Klára Fyzikální terapie využívá různé druhy energie (umělé,

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_158 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Masáže Masáž ruční částečná Jedná se o masáže, které

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA

TERMÍNY REZERVUJTE V CK VESNA Lidická 600 736 01 Havířov Šumbark Tel.: +420 596 885 301 Fax: +420 596 885 321 Mobil: +420 602 741 857 E-mail: ckvesna@volny.cz Web: www.ckvesna.cz JIŽNÍ SLOVENSKO,, VELKÝ MEDER,, TERMÁLNÍ LÁZNĚ APARTMÁNY

Více

Březnová. cenově zvýhodněná nabídka. Masáže pro ženy a muže ------------------------------------------ Pedikúra, Manikúra, Shellac

Březnová. cenově zvýhodněná nabídka. Masáže pro ženy a muže ------------------------------------------ Pedikúra, Manikúra, Shellac Březnová cenově zvýhodněná nabídka Masáže pro ženy a muže ------------------------------------------ Pedikúra, Manikúra, Shellac Klub Nabídka platí do 31. března 2014 změny vyhrazeny!! Dárkové poukazy

Více

Češi čím dál více fandí maďarským lázním

Češi čím dál více fandí maďarským lázním Češi čím dál více fandí maďarským lázním By WP admin on Úno 19, 2013 in Lázně, Wellness centra Teplé prameny, wellness služby, úžasná gastronomie. V posledních letech Češi mění některé své prázdninové

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 690 Kč reflexní 30 min 390 Kč přikládání baněk 20 min

Více

Vyšetření a procedury na vlastní žádost pacienta bez doporučení praktického nebo odborného lékaře. CENÍK PROCEDUR

Vyšetření a procedury na vlastní žádost pacienta bez doporučení praktického nebo odborného lékaře. CENÍK PROCEDUR Podřipská nemocnice s poliklinikou Roudnice n.l., s.r.o. Alej 17. listopadu 1101, 413 15 Roudnice nad Labem tel.:416 858 111, fax 416 831163 Bank.sp GECB,a.s. Roudnice n.l., č.ú159714777/0600, IČO 25 44

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha WWW.INFINIT.CZ Vysočany l Krč l Holešovice

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha WWW.INFINIT.CZ Vysočany l Krč l Holešovice Katalog dárků Wellness Infinit Praha WWW.INFINIT.CZ Vysočany l Krč l Holešovice Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚT VYSOČANY PRIVÁTNÍ WELLNESS VYSOČANY WELLNESS NA ZÁMKU

Více

Oddělení rehabilitační a fyzikální medicíny Oddělení chronické bolesti a rehabilitace

Oddělení rehabilitační a fyzikální medicíny Oddělení chronické bolesti a rehabilitace Informace o službách a péči Oddělení rehabilitační a fyzikální medicíny Oddělení chronické bolesti a rehabilitace Pomůžeme Vám vrátit se do aktivního života MUDr. Arnold Pavlík primář oddělení rehabilitační

Více

Cítit se skvěle na duši i těle

Cítit se skvěle na duši i těle Obšťastník říjen 2014 Cítit se skvěle na duši i těle Náchodská 442/149, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Podzimní detoxikace medem, zmenší celulitidu a léčí klouby Chcete z těla odplavit po dlouhé době

Více

RELAX CENTRUM MLÝN. cüévxwâüç. Masáž je jedna z nejlepších metod, jak si odpočinout. Má blahodárný vliv na krevní oběh i lidskou psychiku.

RELAX CENTRUM MLÝN. cüévxwâüç. Masáž je jedna z nejlepších metod, jak si odpočinout. Má blahodárný vliv na krevní oběh i lidskou psychiku. RELAX CENTRUM MLÝN Masérské, rekondiční ní a regenerační ní služby cüévxwâüç Masáž je jedna z nejlepších metod, jak si odpočinout. Má blahodárný vliv na krevní oběh i lidskou psychiku. Pravidelnou masáží

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

LÁZNĚ DOBRNA - KRÁTKÝ ODPOČINEK - 4 DNY / 3 NOCI

LÁZNĚ DOBRNA - KRÁTKÝ ODPOČINEK - 4 DNY / 3 NOCI LÁZNĚ DOBRNA - KRÁTKÝ ODPOČINEK - 4 DNY / 3 NOCI 4 - denní zájezd Poloha: V letovisku Vybavení: recepce, lázně, bazén, fitness, kosmetika, sauna, 24-hod.servis, parkoviště, internet (WIFI). P { margin-bottom:

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

Ceník lázeňských procedur 2017

Ceník lázeňských procedur 2017 Ceník lázeňských procedur 2017 POZNÁVACÍ BALÍČKY V rámci poznávacích balíčků si můžete sestavit vlastní krátký program a zažít pohodlí lázeňského pobytu. Nebo si vychutnejte naše wellness a relaxační balíčky,

Více

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE české lázeňství je spolu s léčivými prameny označováno za rodinné stříbro v současnosti je úloha lázeňství v léčbě onemocnění a prevenci téměř nezastupitelná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

Relaxační klasická masáž

Relaxační klasická masáž Relaxační klasická masáž Masáže jsou považovány za jeden z vůbec nejstarších osvědčených léčebných prostředků užívaných již o tisíciletí k odstranění bolesti zad, šíje, k nastolení dobré nálady a k uvolnění

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

Nabídka masáží hotelu Zadov

Nabídka masáží hotelu Zadov Nabídka masáží hotelu Zadov Relaxační masáž Relaxační masáž přináší pocity pohody a psychického uvolnění. Masáž je zaměřena na zklidnění, celkové ozdravění organismu, rozproudění energie a pozitivní naladění

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 4 klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min 1 200 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 9 reflexní 25 min 500 Kč přikládání baněk, navíc ke zvolené

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 650 Kč klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 650 Kč klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 6 klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 7 reflexní 30 min 430 Kč přikládání baněk 20 min 280 Kč jemné

Více