ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2016 dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2016 dne"

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2016 dne Zahájení: starosta přivítal všechny na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání. Přítomni: Ing. Jaroslav Baný, Václav Borák, Martin Gavenda, Michal Hodulík, Dalibor Konvička, Miroslav Matějíček, Radek Moučka, Pavel Petrůj, Jaromír Zapletal. Omluvil se: Nepřítomni: Zastupitelstvo obce je usnášeníschopné. Zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a nebyly proti němu vzneseny žádné připomínky. Dále jsou navrženi : zapisovatelka : Leona Jankůjová návrhová komise : Dalibor Konvička, Pavel Petrůj ověřovatelé zápisu : Michal Hodulík, Radek Moučka ZO schvaluje zapisovatele, složení návrhové komise a ověřovatele zápisu. Program jednání: 1. Kontrola usnesení; 2. Závěrečný účet DSO Východní Slovácko; 3. Závěrečný účet a účetní závěrka obce Bystřice pod Lopeníkem; 4. Závěrečný účet a účetní závěrka MŠ a ZŠ Bystřice pod Lopeníkem; 5. Prodej pozemku parc.č. 262/38 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem; 6. Pověření k zastupování obce na valné hromadě SVK; 7. Rozpočtové opatření č. 2/2016; 8. Organizační a různé; 9. Diskuze; Hlasování o programu. Program jednání byl schválen v navrženém znění. Ad1) Kontrola usnesení - Na základě usnesení 4/1/2016 byly uzavřeny veřejnoprávní smlouvy, jejímž prostřednictvím byly poskytnuty jednotlivé dotace z rozpočtu obce, schválené na zasedání ZO č.6/2015 dne Na základě usnesení 7a/1/2016 byl poskytnut dar pro Audiohelp z.s. ve výši 500,-Kč. - Na základě usnesení 7j/1/2016 byla uzavřena smlouva o dílo na dotační management k akci LC Zápřední s firmou REAL-GRANT. - Na základě usnesení 2/2/2016 byla uzavřena smlouva o podmínkách napojení, o spolupráci a součinnosti při realizaci plynárenského zařízení a o smlouvě budoucí nájemní se společností RWE Gasnet, s.r.o., týkající se projektovaného plynárenského zařízení v rámci lokality pro bydlení BI1 I.etapa. - Na základě usnesení 3/2/2016 byla uzavřena smlouva o prodeji části pozemku parc. č. 2886/4, vymezené geometrickým plánem č /2016 pod novým parc. č. 2886/11 o výměře 23m2. - Na základě usnesení 4/2/2016 byla uzavřena darovací smlouva a poskytnut dar panu Martinu Pavlíčkovi ve výši Kč. - Rozpočtové opatření č. 1/2016 bylo zapracováno do výkazu

2 - Na základě usnesení 8a/2/2016 byly uzavřeny kupní smlouvy pro odkoupení pozemků souvisejících s realizací ZTV lokality pro bydlení BI1. Připomínky k tomuto bodu ZO bere na vědomí zprávu o plnění usnesení. Dávám hlasovat o tomto bodu. Ad2) Závěrečný účet DSO Východní Slovácko Návrh závěrečného účtu zveřejněný na úředních deskách obce od 27.5 do obsahuje plnění příjmové části, výdajové části rozpočtu a financování. Dále stavy a obraty na účtech, majetek, vyúčtování vztahů k rozpočtům ostatních subjektů, zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření a bilanci. Čteny celkové součty kapitol (příloha Zápisu). ZO Bystřice pod Lopeníkem bere na vědomí Závěrečný účet DSO Východní Slovácko za rok 2015 včetně Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření DSO Východní Slovácko za rok 2015 bez výhrad. Ad3) Závěrečný účet a účetní závěrka obce Bystřice pod Lopeníkem Účetní závěrka obsahuje plnění rozpočtu v příjmové části, ve výdajové, saldo a financování, dále stavy a obraty na účtech, majetek, vyúčtování finančních vztahů k rozpočtům krajů, obcí, DSO a vnitřní převody a ke státnímu rozpočtu, státním fondům a národnímu fondu. Součástí jsou rovněž účetní knihy, výkazy a finanční hospodaření právnických osob zřizovaných obcí. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření (auditu hospodaření) obce za rok 2015 byla vypracována auditorkou Krajského úřadu Zlínského kraje , přezkoumání hospodaření obce proběhlo ve dnech dílčí a závěrečné. Při přezkoumání hospodaření obce Bystřice pod Lopeníkem za rok 2015 nebyly zjištěny žádné chyby a nedostatky. Závěrečný účet obsahuje rovněž údaje o plnění rozpočtu, vyhodnocení rozpočtových opatření, rozvahu, plnění sociálního fondu, finanční hospodaření právnických osob zřizovaných obcí, vyúčtování a přehled dotací, jeho součástí je také zpráva o přezkoumání hospodaření obce. Součástí je také inventarizace, která obsahuje inventarizační zprávu, plán inventur a inventární soupisy. Rovněž je součástí i rozvaha a bilance pro rok 2015 a finanční výkazy a stejně tak i výkaz zisku a ztrát příspěvkové organizace. Čtena tabulka údajů o plnění rozpočtu příjmů a výdajů a tabulka vyúčtování fin. vztahů ke státnímu rozpočtu a ostatním rozpočtům veřejné úrovně. Všechny uvedené dokumenty byly zveřejněny, jsou k nahlédnutí na obecním úřadě a zastupitelstvu obce byly v plném rozsahu předloženy k prostudování na poradě ve středu ZO schvaluje závěrečný účet a zprávu o přezkoumání hospodaření obce za rok 2015 bez výhrad.

3 ZO schvaluje účetní závěrku obce Bystřice pod Lopeníkem za rok Ad4) Závěrečný účet a účetní závěrka MŠ a ZŠ Bystřice pod Lopeníkem V roce 2015 hospodařila p.o. s rozpočtovým příspěvkem od zřizovatele ve výši Kč. Celkový hospodářský výsledek školy za rok 2015 byl ,83 Kč. Kompletní zpráva o hospodaření p.o. je k dipozici k nahlédnutí. ZO schvaluje závěrečný účet a účetní závěrku ZŠ a MŠ Bystřice pod Lopeníkem, příspěvkové organizace, za rok ZO schvaluje převod hospodářského výsledku ZŠ a MŠ Bystřice pod Lopeníkem, příspěvkové organizace, za rok 2015 do rezervního fondu této příspěvkové organizace. ZO schvaluje odvod odpisů vytvořených v ZŠ a MŠ Bystřice pod Lopeníkem, příspěvkové organizaci, v roce 2016 na účet obce Bystřice pod Lopeníkem. Ad5) Prodej pozemku parc.č. 262/38 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem Dne požádal pan Pavel Petrůj Obec o odkoupení pozemku parc. č. 262/38 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem, který je ve vlastnictví Obce Bystřice pod Lopeníkem. Jelikož se k tomuto pozemku v lokalitě Zelnice vztahuje usnesení č. 2b, schválené na zasedání ZO č. 1/2013, konaného dne , ve kterém je prodej pozemku schválen panu Zdeňku Petrášovi, který dosud neučinil kroky k naplnění tohoto usnesení, nepodepsal kupní smlouvu na výše uvedený pozemek, byl tedy vyzván k podpisu této smlouvy a zaplacení kupní ceny, na což reagoval tím, že v současné době mu okolnosti brání v koupi tohoto pozemku a souhlasí s jeho prodejem jinému zájemci. Cena za pozemek byla minulým usnesením stanovena na 110 Kč/m2. Záměr prodat nemovitý majetek obce byl v souladu s 39 zák. č. 128/2000 Sb., zákona o obcích ve znění pozdějších předpisů zveřejněn na úřední desce obecního úřadu. Starosta podotkl,že při sepisování smlouvy bylo zjištěno,že dřívější výměra byla menší /800m2/, nová smlouva je sepsána podle správné výměry pozemku 882m2. ZO schvaluje prodej pozemku parc. č. 262/38, zahrada o výměře 882m2 panu Pavlu Petrůjovi za celkovou cenu Kč. Náklady spojené s převodem nemovitosti hradí kupující. Pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Ad6) Pověření k zastupování obce na valné hromadě SVK K účasti starosty jako zástupce obce na valných hromadách akciové společnosti Slovácké vodárny a kanalizace, je třeba dle ust. 84 odst. 2 písm. f) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, aby prokázal své oprávnění k této účasti rozhodnutím obecního zastupitelstva o jeho delegaci. ZO deleguje starostu obce jako zástupce obce na valnou hromadu akciové společnosti Slovácké vodárny a kanalizace.

4 Hlasování: Ad7) Rozpočtové opatření č. 2/2016 Navrhuje se celkové navýšení v příjmové části rozpočtu o Kč a ve výdajové části o Kč (čteny jednotlivé položky dle přílohy zápisu). Saldo záporné Kč a zůstatek na B.Ú. k je po tomto návrhu ve výši ,16 Kč. p. ing. Baný : v rozpočtu by se měly vyčlenit peníze, cca 50tisíc, na obnovu inventáře sálu, židlí a stolů. p.borák : tuto investici bylo předbězně zamýšleno provést později jako celek, jelikož v této ceně by byla pořízena pouze menší část tohoto inventáře. Starosta navrhl, aby konzultaci a diskuzi na toto téma zastupitelé vedli v rámci porady před veřejným zasedáním s důkladným rozborem této záležitosti jak po stránce finanční tak všech navazujících okolností, vztahujících se k pořízení výše uvedeného inventáře a bylo tak důkladně zváženo případné zapracování nákladů do následujícího rozpočtového opatření. Dohodou zastupitelů v poměru 7/2 bude případné vyčlenění financí v rozpočtu na obnovu inventáře KD věcí diskuze v rámci dalšího rozpočtového opatření. ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 2/2016. Hlasování: Pro: 8 proti: 1 zdržel se: 0 Ad8) Organizační a různé a) Odkup pozemků v areálu Zeas Obec již delší dobu usiluje o odkup pozemků v areálu Zeas pro následné záměry obce. V současnosti umožnila insolvenční správkyně paní Martiny Navrátilové, prodej spoluvlastnických podílů prostřednictvím realitní kanceláře Hubert. Jedná se o tyto pozemky : id ½ parc. č. st. 431/24, zastavěná plocha a nádvoří o celk. výměře 56m2 id ½ parc. č. st. 548/3, zastavěná plocha a nádvoří o celk. výměře 91 m2 id ½ parc. č. 2929/82, ostatní plocha o celk. výměře 247m2 id ½ parc. č. 2929/88, ostatní plocha o celk. výměře 286m2 Všechny pozemky se nachází v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem. Vlastníkem druhé id ½ výše uvedených parcel je Obec Bystřice pod Lopeníkem. Pozemky lze odkoupit za ceny minimálně ve výši stanovené odhadcem insolvenčního správce Návrhy, připomínky ZO schvaluje odkup těchto pozemků : id ½ parc. č. st. 431/24, zastavěná plocha a nádvoří o celk. výměře 56m2 id ½ parc. č. st. 548/3, zastavěná plocha a nádvoří o celk. výměře 91 m2 id ½ parc. č. 2929/82, ostatní plocha o celk. výměře 247m2 id ½ parc. č. 2929/88, ostatní plocha o celk. výměře 286m2, vše v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem za celkovou cenu ,-Kč. b) Žádost o dar Kynologický klub Bánov Kynologický klub Bánov žádá Obec Bystřice pod Lopeníkem o finanční dar. Finance budou použity na materiál při rekonstrukci oplocení areálu kynologického klubu Bánov.

5 Návrhy, připomínky Starosta podal bližší informace mimo jiné, že v Kynologickém klubu Bánov je 5 členů z naší obce. Obec podporuje volnočasové aktivity občanů, proto Kynologický klub obec podpoří i tento spolek - za každého člena jeden tisíc korun. ZO schvaluje poskytnutí daru Kynologickému klubu Bánov ve výši 5 000,- Kč. c) Žádost o odkup pozemků Manželé Kandrnálovi žádají o odkup pozemků, na kterých je částečně umístěna stavba rodinného domu č.p. 88 a stavby přilehlé k tomuto objektu v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem. Objekt č.p. 88 je umístěn částečně na pozemku parc. č. st. 12/2, ostatní stavby dílna a přístřešek jsou umístěny na parc. č. 34 a částečně na parc. č. 2886/4, které jsou ve vlastnictví Obce Bystřice pod Lopeníkem. Návrhy, připomínky Starosta objasnil žádost p. Kandrnála : Byla provedena fyzická obhlídka objektu. Obec má listiny, týkající se pozemků právně v pořádku. Navrhuji vzhledem ke složitosti tohoto případu po stavebně právní stránce oslovit Stavební úřad Uherský Brod, aby poskytl odborné stanovisko k této záležitosti jako podklad pro další možný postup zastupitelstva obce. ZO bere na vědomí žádost manž. Kandrnálových a pověřuje starostu k projednání vzniklé situace s pracovníkem stavebního úřadu na místě samém pro návrh případných možných řešení ze strany obce. Ad 9 : Diskuze p.ing.baný: jaký je vývoj projektu Bytové zóny. Starosta odpověděl, že projekt jde dle předem stanoveného harmonogramu a schématu bez prodlev, vše dle stanovených termínů dojednaných s projektantem. Dle termínu již byla podána žádost o územní rozhodnutí a probíhá příprava dokumentace pro stavební povolení. Zastupitelé se v diskuzi dohodli,že na příští schůzi a zasedání již projednají podmínky prodeje stavebních míst, záruky a pojistky, stanoví maximální čas výstavby, realizace staveb v této zóně. p.borák veřejně poděkoval manželům Velanovým, p.paníčkovi, rodině Zapletalové i p. Bobkovi, že podpořili tento projekt a vyšli vstříc s odkupem potřebných pozemků a přístupu k parcelám tohoto projektu. p.bc.petrášová: apelovala na nutnost jednání o zvýšení kapacity mateřské školy. Stavy dětí se v posledních letech zvyšují a bude třeba co nejdříve toto kapacitně zajistit. Starosta informoval, že oslovil projektantskou kancelář, p.sekaninu, který posoudí reálné možnosti zvýšení kapacity MŠ buď půdní vestavbou MŠ na stávajícím objektu OÚ, případně přístavbou stávajícího objektu MŠ a ZŠ. p.hodlová: je nějaký další posun v jednání České pošty,sp.? Starosta odpověděl, že již nedošlo k žádným dalším podnětům ze strany České pošty s.p. a obec k současné činnosti pošty nemá výhrad. Činnost služeb pošty funguje a to je důležité pro občany.

6 Dále bez podnětů k diskusi. Ukončení schůze v: 18.55hod. Zápis pořízen dne : Ověřovatelé zápisu :... Michal Hodulík... Radek Moučka

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2016 dne

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2016 dne ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2016 dne 19.8.2016 Zahájení: Starosta přivítal všechny na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zahájení: Starosta přivítal přítomné na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 21.6.2016 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne 25.1.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z Á P I S. z 42. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne ve Stožci

Z Á P I S. z 42. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne ve Stožci Z Á P I S z 42. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 25.2.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 18.2.2014. Jednání

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6.10. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

U S N E S E N Í. 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 5. 5. 2016 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 26.3.2015, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 26.3.2015, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 26.3.2015, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016 ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016 Zahájení: Starosta přivítal zastupitele i přítomné na zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá.

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá. OBECNÍ Ú ŘAD LIBÁ L I B Á 2 2 0, 3 5 1 3 1, I Č : 0 0 2 5 4 0 3 7, D S : J A P B 3 Z A Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne 30.6. 2016 od 18.00 hodin v kanceláři starosty,

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 23/2016

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 25.10. 2017 od 19:00 hod. listů:11 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28. 4. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr.

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.4.2011 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 - Omluveni: 0 - Ověřovatelé

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016 konaného dne 30.6.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 15.11.2017 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rajdlová,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 11. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 11. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 11. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.6.2016 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 11 členů ZO Třanovice, 4 omluveni 4 občané Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 5 konaného dne 22. 6. 2011 Projednání předkládaných zpráv: 1. Slib člena zastupitelstva města 2. Prodej pozemků ke stavbě rodinných domů v lokalitě

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 7/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na bezúplatný převod

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více