Zápis č. 8/2012. z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne konané v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 8/2012. z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne konané v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hodin."

Transkript

1 Zápis č. 8/2012 z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne konané v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hodin. Zasedání řídí: Starosta obce Zlatá Olešnice Ing. Milan Jároš Přítomni : Ing. Milan Jároš, Pavel Kotyk, Martina Staňková, Eva Kmiećová, Mgr. Jana Cozlová, Jan Kolbe, Roman Pilous Nepřítomen: Hosté dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Roman Pilous, Martina Staňkova Zapisovatel: Lucie Lancová Program zasedání: 1) Program jednání a jeho schválení 2) Jmenování ověřovatelů zápisu 3) Kontrola usnesení předchozího ZO 7/2012 4) Schválení plánu činnosti ZO na rok ) Vyhodnocení činnosti zastupitelstva obce a obecního úřadu 6) Schválení rozpočtu na rok ) Různé Volba nového starosty, místostarosty Starosta konstatuje, že zastupitelstvo obce je usnášeníschopné ( 7 zastupitelů )

2 Ad. 1) Program jednání P. Jároš přednesl program jednání a konstatoval, že je zastupitelstvo usnášeníschopné. 1 - Usnesení: ZO souhlasí s navrženým programem jednání. Pro: Proti: Zdržel se: Ad. 2) Jmenování ověřovatelů zápisu Navrženi: Roman Pilous, Martina Staňková 2 - Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu Romana Pilouse a Martinu Staňkovou. Pro: Proti: Zdržel se: Ad. 3) Kontrola usnesení předchozího ZO Starosta obce několika větami shrnul body minulého zasedání zastupitelstva č. 7/2012 ze dne a konstatoval, že zápis z tohoto zastupitelstva je vyhotoven a podepsán, ale zatím není k dispozici na webových stránkách k nahlédnutí pro veřejnost. Vše bude v nejbližší době vyvěšeno. Starosta Jároš se ptá zastupitelů, zda mají nějaký dotaz k tomuto zápisu a jeho bodům. Pan Kolbe trvá na tom, aby bylo v zápise č.8 zapsáno, že obci byla způsobena škoda ve výši Kč, která byla způsobena zaměřením pozemku, který není majetkem obce. Dále poté starosta obce informuje zastupitele a veřejnost o tom, že proběhla kontrola Úřadu práce za období květen až říjen Úřad práce zjistil nedostatky ve vykázaných dohodách o provedení práce. Šlo o špatný výpočet částky za odvedenou práci a vyplacení této částky. Rozdíl činí 18,- Kč. I když tato částka je minimální, šlo v tomto případě o porušení smlouvy o dotaci Úřad práce bude chtít tuto dotaci vrátit. Jedná se o částku cca ,-Kč. Starosta dále informuje, že akce - Chodníky v obci Zlatá Olešnice pokračuje. Smlouva s panem Ing. Kuličem schválena a záměr získat dotaci na chodníky v obci pokračuje. Sděluje zároveň zastupitelům a veřejnosti, že neznámá osoba se snažila tuto akci pozastavit, nebo dokonce zrušit. Pan starosta má informace od p. Kuliče, že ho neznámá osoba kontaktovala a požadovala bližší informace o této akci. Pokud jde o získání informací, má samozřejmě každý právo informace získat, nikoli však činit rozhodnutí ve jménu obce. Tato žádost o dotaci je připravená tak, abychom splnili všechna pravidla pro získání dotace. V případě přidělení dotace se o ní bude ještě hlasovat. Původní termín pro předání žádosti a projektu byl 13. březen. Ten byl jednáním Ministerstva zkrácen na 5. Ledna 2013.

3 3) - Usnesení: Zastupitelstvo obce bere na vědomí kontrolu předchozích usnesení. Pro: Proti: Zdržel se: Ad. 4)Schválení plánu činnosti ZO na rok 2013 Starosta přednesl plán zastupitelstva na rok 2013, který bude vyvěšen na webu obce a úřední desce. 4) Usnesení: ZO souhlasí s předloženým plánem činnosti ZO na rok 2013 Pro: Proti: Zdržel se: Ad. 5) Vyhodnocení činnosti zastupitelstva obce a obecního úřadu za rok 2012 Starosta obce shrnuje několika větami, co se v obci za uplynulý rok zrealizovalo, případně zůstalo rozpracováno. Armaturní šachta V dohledné době bude dokončen přívod el. energie a následně bude vystaven předávací protokol od dodavatele. Prořez stromů Byl proveden prořez stromů u hlavní komunikace. Všechny ostatní stromy jsou zkontrolovány arboretikem. Cesta Provedena úprava cesty k bytovému domu a ke hřišti. Začala se provádět také úprava cesty u pana Ferbase. Rybník Obecní rybník byl vypuštěn a zjištěn stav míry zabahnění, čímž přestává plnit retenční funkci, proběhne revize hráze. Bude vyvápněn. Dotaci na odbahnění se prozatím nepodařilo získat a rozpočet obce pro vysoké náklady nedovoluje toto realizovat. Osvětlení Byl vypracován projekt, který umožní přesun lamp veřejného osvětlení na stávající sloupy rozvodů elektřiny, které jsou v majetku ČEZ. Větrné elektrárny Po schválení územního plánu se rozbíhá realizace stavby vět. elektráren, nyní nemáme bližší informace o průběhu této investice. V případě zprovoznění větrných elektráren by to orientačně znamenalo finanční přínos pro obec cca ,- Kč. Byl vznesen dotaz z řad veřejnosti, zda by nemohla být horní autobusová zastávka přesunuta ke kostelu bez toho, abychom to podmiňovali zřízením zastávky u obecního úřadu. Pan Jároš odpovídá, že je to věc, která se řeší dlouhodobě. Navrhuje zařadit tento bod na zasedání v lednu Zároveň však souhlasí s tím, aby se to začalo řešit co nejdříve.

4 Pan Karol vznesl další dotaz ohledně odpadového hospodářství. Svozy nebezpečného odpadu neprobíhaly v dohodnutých termínech. Dle jeho názoru došlo k porušení vyhlášky, která vychází ze zákona. Pan Jároš odpovídá, že svozy nebezpečného odpadu se realizovaly, pouze v jiných termínech než bylo původně plánováno. K porušení vyhlášky nedošlo. 5) Usnesení: ZO bere na vědomí zprávu o činnosti zastupitelstva obce a obecního úřadu za rok Pro: Proti: Zdržel se: ) Schválení rozpočtu na rok 2013 Starosta obce podotýká, že zastupitelé byli seznámeni s návrhem na rozpočet na rok 2013 při minulém ZO a je k dispozici i na internetu. Tento rozpočet zahrnuje i potencionálně plánované větší investice do chodníků a s tím související překlad veřejného osvětlení. Při schodkovém rozpočtu bude obec čerpat z rezerv z minulých let. Rezerva na účtu je cca Kč. Plánovaný schodek rozpočtu činí cca Kč. V rámci diskuse byl předložen druhý návrh rozpočtu od pana Kotyka. A ten je vyrovnaný. Není tam počítáno s plánovanými investicemi. Do této doby se o nich nemluvilo, proto to nebylo zahrnuto do jeho návrhu. Pan. Jároš: Navrhovaný rozpočet je třeba schválit nyní. Další úpravy by prodloužily přijetí rozpočtu a mohlo by to vést k rozpočtovému provizoriu. Paní Cozlová: podotýká, že pokud má nějaké připomínky, nemá ani příležitost je uplatnit. S návrhem rozpočtu souhlasí, ovšem s výhradami. Plánované investice představují vysokou finanční zátěž, ovšem jsou přínosem pro obec, Přesto by bylo třeba nezapomenout též na investice do údržby vodovodu, komunikací a bytového fondu, s čímž předložený návrh pro příští rok nepočítá. 6) Usnesení: ZO souhlasí s návrhem rozpočtu na rok 2013 předloženým starostou obce. 7) Různé - Volba nového starosty a místostarosty Starosta obce Zlatá Olešnice Ing. Milan Jároš oznámil své odstoupení z funkce neuvolněného starosty obce k dnešnímu dni a) Usnesení: ZO bere na vědomí odstoupení Ing. Milana Jároše z funkce neuvolněného starosty obce.

5 Zastupitelka paní Martina Staňková navrhuje na funkci neuvolněné starostky Zlaté Olešnice paní Evu Kmiećovou. Starosta dává hlasovat o tomto návrhu. 7b) Usnesení: ZO zvolilo do neuvolněné funkce starostky obce Zlatá Olešnice paní Evu Kmiećovou ode dne Paní Eva Kmiećová svou funkci neuvolněné starostky přijímá, a to s platností od Zastupitelé se dohodli na tom, že volba nového místostarosty bude přesunuta do programu následujícího ZO v lednu c) Usnesení: ZO souhlasí s odložením volby místostarosty na leden 2013 Pro: Proti: Zdržel se: Paní Kmiećová navrhuje ke svému zastupování v době nepřítomnosti pověřit zastupitelku paní Martinu Staňkovou. 7d) Usnesení: ZO pověřuje zastupitelku paní Martinu Staňkovou k zastupování starostky v době její nepřítomnosti. Zastupitelstvo poděkovalo panu Ing. Milanu Járošovi za jeho dosavadní práci. 8) Volba nového předsedy kontrolního výboru Paní Eva Kmiećová navrhuje do funkce předsedy KV pana Ing. Jároše 8) Usnesení: ZO volí do funkce předsedy kontrolního výboru pana Ing. Milana Jároše. Pro: Proti: Zdržel se:

6 Přílohy: 1. Plán činnosti ZO na rok Rozpočet obce Zlatá Olešnice na rok Úřad práce pověření k provedení kontroly Veřejné jednání zastupitelstva bylo ukončeno v hod. Tento zápis byl vyhotoven a schválen dne v hod. Nedílnou součástí tohoto zápisu je prezenční listina! Starosta: Ing.Milan Jároš.Pověřený člen zastupitelstva: Eva Kmiećová... Ověřovatelé zápisu:martina Staňková Roman Pilous...

7 USNESENÍ 7/ Z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konané dne Hlasování přítomno: 6 zastupitelů Zastupitelstvo je schopno se usnášet. 1 - Usnesení: ZO souhlasí s navrženým programem jednání. Pro: Proti: Zdržel se: Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu Romana Pilouse a Martinu Staňkovou. Pro: Proti: Zdržel se: ) Usnesení: Zastupitelstvo obce bere na vědomí kontrolu předchozích usnesení. Pro: Proti: Zdržel se: ) Usnesení: ZO souhlasí s předloženým plánem činnosti ZO na rok 2013 Pro: Proti: Zdržel se: ) - Usnesení: ZO bere na vědomí zprávu o činnosti zastupitelstva obce a obecního úřadu za rok Pro: Proti: Zdržel se: ) Usnesení: ZO souhlasí s návrhem rozpočtu na rok 2013 předloženým starostou obce. Pro: Proti: Zdržel se:

8 7a) Usnesení: ZO bere na vědomí odstoupení Ing. Milana Jároše z funkce neuvolněného starosty obce. 7b) Usnesení: ZO zvolilo do neuvolněné funkce starostky obce Zlatá Olešnice paní Evu Kmiećovou ode dne c) Usnesení: ZO souhlasí s odložením volby místostarosty na leden 2013 Pro: Proti: Zdržel se: d) Usnesení: ZO pověřuje zastupitelku paní Martinu Staňkovou k zastupování starostky v době její nepřítomnosti. 8) Usnesení: ZO volí do funkce předsedy kontrolního výboru pana Ing. Milana Jároše. Pro: Proti: Zdržel se: Starosta: Ing.Milan Jároš Pověřený člen zastupitelstva: Eva Kmiećová... Ověřovatelé zápisu:martina Staňková Roman Pilous...

Zápis č. M6/2011. Přítomni : Bc. Milan Jároš, Jan Kolbe, Pavel Kotyk, Martina Staňková, Mgr. Jana Cozlová, Irena Dvořáková

Zápis č. M6/2011. Přítomni : Bc. Milan Jároš, Jan Kolbe, Pavel Kotyk, Martina Staňková, Mgr. Jana Cozlová, Irena Dvořáková Zápis č. M6/2011 z mimořádného jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 28. 7. 2011 konaného na sále Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 19.00 hodin. Zasedání řídí: Starosta obce Zlatá Olešnice

Více

Zápis č. 5/2014. z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hodin.

Zápis č. 5/2014. z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hodin. Zápis č. 5/2014 z jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 21.5.2014 konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 18. 00 hodin. Zasedání řídí: Starostka obce Zlatá Olešnice Eva Kmiećová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 19. 00 hod. č. 9/2014 3.11.2014 Program jednání 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 18.00 hod. Číslo:4/2016 Datum:25.5.2016 Program jednání: 1/ Program jednání jeho schválení

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. 8 Zasedání Zastupitelstva obce Služátky bylo zahájeno v 19.00 hodin

Více

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod.

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod. 1 OBECNÍ ÚŘAD JAROV ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne 7. 11. 2014 od 20 00 hod.. Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce (viz prezenční

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne , od 20:00 hodin.

Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne , od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne 2.11. 2014, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin.

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne 9.11.2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Svinařov bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Zbožíčko Zastupitelstvo obce Zbožíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne 5. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 31.10. 2018 v 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Šimanov bylo zahájeno v 19.30 hodin dosavadním starostou obce Ing. Miroslavem

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 11.11.2010, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne 24.10.2018 od 19:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Ratenice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kostelec konaného dne 5. listopadu 2018 od 17:00 hodin. 1. Zahájení ověření počtu přítomných členů a oznámení, že zasedání

Více

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 1. listopadu 2018 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE 04/01/2018. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rašín konaného

ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE 04/01/2018. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rašín konaného ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE 04/01/2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rašín konaného dne 25. září 2018 na Obecním úřadě Rašín 11 Zasedání bylo zahájeno ve 20:00 hod a skončeno v

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 31. 10. 2018 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 10/2018 Místo konání:

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne 31. 10. 2014, od 17:00 hodin na obecním úřadě Program

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 21.1.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 21.1.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 21.1.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.04/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od hod. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného v budově Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 19. 00 hod. č. 5/2015 24.6.2015 Program jednání 1/ Program jednání jeho schválení 2/ Kontrola

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 31. 10. 2018 v 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Rudice Zastupitelstvo obce Rudice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne 4.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Rudice

Více

( 95 zákona o obcích) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Herink, konaného dne , od 19:00 hodin.

( 95 zákona o obcích) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Herink, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Herink ( 95 zákona o obcích) Obec Herink Zastupitelstvo obce Herink Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Herink, konaného dne 30. 10. 2018,

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Obec Horní Bukovina ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Horní Bukovina konaného dne 3. listopadu 2018 od 17:00 hodin v restauraci Podbukovina Přítomni: Omluveni: Beran Radovan, Baboráková

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

hlasováním dal předsedající možnost vyjádřit se přítomným občanům. Žádná připomínka

hlasováním dal předsedající možnost vyjádřit se přítomným občanům. Žádná připomínka Obec Kojetice, se sídlem Lipová 155, 250 72 Kojetice Zastupitelstvo obce Kojetice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kojetice, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne 31.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne 6.11.2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Staňkovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno

Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 5.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne , od 17 hodin

ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne , od 17 hodin ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne 10.04.2018, od 17 hodin Přítomni: J. Klimeš, V. Klimeš, K. Lubrt, V. Volavka, M. Růžičková, V. Kopecká, Ing. J. Neužilová

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen "ZO") konaného dne 2.11.2014 od 17:00 hodin v místním pohostinství. Jednací číslo: 1

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Velatice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velatice. den zasedání: 4. listopadu 2014 č. 5/2014

Obec Velatice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velatice. den zasedání: 4. listopadu 2014 č. 5/2014 Obec Velatice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velatice den zasedání: 4. listopadu 2014 č. 5/2014 Zápis 1. Zahájení Starosta obce přivítal zastupitele a přítomné občany a zahájil zasedání

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tehovec, konaného dne od 19:30 v sále Multifunkčního domu v Tehovci

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tehovec, konaného dne od 19:30 v sále Multifunkčního domu v Tehovci Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tehovec, konaného dne 30.10.2018 od 19:30 v sále Multifunkčního domu v Tehovci Přítomni zvolení zastupitelé obce Tehovec: Ing. Eva Šmoldasová, Bc. Ludmila

Více

Ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 22. září 2011 v18:00 hodin.

Ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 22. září 2011 v18:00 hodin. Obec Miroslavské Knínice Obecní úřad Miroslavské Knínice ZÁPIS Ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 22. září 2011 v18:00 hodin. Přítomni : Aleš Sobotka; Ladislav Štandl;

Více