Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod."

Transkript

1 Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel: ing. Vladimír Kalivoda pro 7 proti O zdržel se O Ověřovatelé zápisu : ing.karel Horáček pro 7 proti O zdržel se O ing.tomáš Junák pro 7 proti O zdržel se O Program: viz příloha. Členové Zastupitelstva obce Kanice byli seznámeni s navrženým programem a s tímto programem souhlasí: pro 7 proti O zdržel se O 1. Rozhodnutí o výběru zhotovitele "Rekonstrukce ZŠ Kanice III - odborné učebny" Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém verejnern zasedání dne výsledek druhého jednání hodnotící komise, která provedla hodnocení nabídek podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen "zákon") a schvaluje níže uvedené pořadí uchazečů. Výsledná tabulka hodnocení nabídek k VZ: "Rekonstrukce učebny" dle kritéria nejnižší nabídková cena: ZŠ Kanice III - odborné Výsledné Poř. Sídlo/ Nabídková cena Obchodní firma IČ pořadí č. místo podnikání v Kčvč. DPH HRAZDIL stav, Cejl 511/43, s.r.o Brno ,- STAVEBNI SPOLEČNOST Masarykova 427/31, ČÁSLAVA Brno ,- s.r.o WALER, spol. Selská 61, s r.o Brno , PREMYSL VESELÝ Pražákova 1000/60, stavební a Brno inženýrská , činnost s.r.o. Moravská Jižní náměstí 7/7, stavební unie Brno MSUs.r.o ,- Zastupitelstvo obce Kanice schvaluje doporučení hodnotící komise a souhlasí s vybraným uchazečem, který předložil nejnižší nabídkovou cenu a umístil se na: 1. místě: uchazeč č. 6 HRAZDIL stav, s.r.o., Cejl 511/43, Brno, IČ: Umístění dalších uchazečů je uvedeno výše.

2 Zastupitelstvo obce Kanice současně poveruje starostu obce k vydání rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky. Zastupitelstvo obce současně schvaluje znění návrhu smlouvy o dílo předložené vítězným uchazečem společností HRAZDIL stav, s.r.o. a pověřuje starostu obce k podpisu této smlouvy. Vše až v termínu, kdy je tyto úkony možné učinit dle zákona o zadávání veřejných zakázek. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítornno 7 členů členové Pro 7 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 311/ Schválení úpravy č.l rozpočtu obce v roce 2014 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne návrh úpravy č.1 rozpočtu obce Kanice v roce 2014, který předložil starosta obce a který je vyvěšen na úřední desce obce od Tento návrh, při kterém byl upravený rozpočet stanoven jako vyrovnaný ve výši ,- Kč obsahuje tyto změny: a) aktualizace daňových příjmů a rezervy b) příjem dotace na státní správu c) příjem přeúvěru i splátka tohoto úvěru na Rekonstrukci ZŠ Kanice Ill-odb.učebny d) dotace na Rekonstrukci ZŠ Kanice Ill-odb.učebny a výdej na tuto stavbu e) přeložka vodovodu k Obnově f) příspěvek na restaurování babického kostela g) část plotu za kioskem na hřišti ZŠ h) odpadkové koše na hřišti ZŠ i) vybavení školní kuchyně (sporák, kotel a pánev) a několik dalších drobných změn Celkem se rozpočet obce v r úpravou č.1 navyšuje oproti předchozí úpravě ,- Kč aje vyrovnaný ve výši ,- Kč. Zastupitelstvo Obce Kanice se usneslo schválit úpravu č.1 rozpočtu obce v r s účinností po 15-tém dni jeho vyvěšení na úřední desce obce, pokud k němu nebudou podány návrhy na změnu či připomínky. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Přítornno 7 členů Souhlasí 7 členů Nesouhlasí O členů Zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/2/2013.

3 3. Schválení závěrečného účtu obce Kanice za rok 2013 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne závěrečný účet obce Kanice za rok Závěrečný účet byl zveřejněn na úřední desce Obce Kanice od do Obec Kanice v roce 2013 hospodařila podle schváleného rozpočtu, který byl Zastupitelstvem obce Kanice schválen , jako vyrovnaný, ve výši ,- Kč. V průběhu roku byly provedeny čtyři úpravy rozpočtu. Upravený rozpočet byl vždy vyrovnaný. První úpravou rozpočtu, schválenou zastupitelstvem obce na veřejném zasedání dne , byl rozpočet navýšen ,- Kč na ,- Kč. Druhou úpravou rozpočtu, schválenou zastupitelstvem obce na veřejném zasedání dne , byl rozpočet navýšen oproti předchozí úpravě o ,- Kč na ,- Kč. Třetí úpravou rozpočtu, schválenou zastupitelstvem obce na veřejném zasedání dne , byl rozpočet navýšen oproti předchozí úpravě o ,- Kč na ,- Kč. Čtvrtou úpravou rozpočtu, schváleno u zastupitelstvem obce na veřejném zasedání dne , byl rozpočet navýšen oproti předchozí úpravě o ,- Kč na ,- Kč. Skutečné příjmy v roce 2013 činily Závěrečný účet obce Kanice za rok 2013 Příjmy financování činily Počáteční stav k Celkem příjmy ,78 Kč ,00 Kč ,55 Kč ,33Kč Skutečné výdaje v roce 2012 činily Výdaje financování činily Zůstatek k Celkem výdaje ,98 Kč ,00 Kč ,35 Kč ,33Kč Příjmy byly proti poslední úpravě rozpočtu plněny na 106,68 % a výdaje na 86,89 %. Financování bylo řešeno úvěrem na přístavbu prodejny Kanice č.pop.166 a splátkami úvěru na již dokončenou stavbu MŠ Kanice I. a li.oddělení. Obec Kanice Kanice sjednala v roce 2013 úvěr na stavbu "Rekonstrukce ZŠ Kanice III - odborné učebny" ve výši ,- Kč, který však v tomto roce nezačala čerpat. Obec Kanice obdržela v roce 2013 dotace na volby prezidenta a na volby do PS. Dále obec obdržela dotaci na zpracování nového ÚP Kanice a tři dotace na JSDH obce Kanice. Všechny dotace byly použity v souladu s podmínkami dotace. Obec Kanice nebyla v roce 2013 plátce DPH. Zastupitelstvo obce Kanice schvaluje závěrečný účet obce Kanice za rok Pro 7 členů proti O členů zdržel se O členů Zastupitelstvo obce Kanice schválilo závěrečný účet obce Kanice za rok Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/3/2014.

4 4. Schválení účetní závěrky obce Kanice za rok 2013 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne účetní závěrku obce Kanice za rok 2013, sestavenou k Účetní závěrka obce Kanice za rok 2013, sestavená k , představuje věrný a poctivý obraz finančního účetnictví a finanční pozice obce Kanice. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit účetní závěrku obce Kanice za rok 2013, sestavenou k Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Přítornno 7 členové Pro 7 členové proti Očlenů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/4/ Schválení závěrečného účtu a výsledek hospodaření ZŠ a MŠ Kanice, příspěvkové organizace, za rok 2013 a jeho rozdělení Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne závěrečný účet a výsledek hospodaření ZŠ a MŠ Kanice, příspěvkové organizace, za rok 2013 a jeho rozdělení, své příspěvkové organizace: Základní škola a Mateřská škola Kanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace, Kanice 135, za rok Byly předloženy sestavy sestavené k : - rozvaha - výkaz zisků a ztrát - příloha Celkový hospodářský výsledek (HV) za kalendářní rok 2013 je ,34 Kč, z toho HV z hlavní činnosti je kladný a činí ,34 Kč, HV ze státního rozpočtu je 0,- Kč a HV z doplňkové činnosti je kladný a činí 2 325,- Kč. Nevyčerpaná dotace ze SR činí 0,- Kč. Nevyčerpaná dotace na dlouhodobý majetek činí 0,- Kč. Rozdělení HV bude provedeno takto : Převod zisku z hlavní činnosti bude převeden do rezervního fondu ve výši ,34 Kč. Převod zisku z doplňkové činnosti bude převeden do rezervního fondu ve výši 2 325,- Kč. Zastupitelstvo obce Kanice schvaluje závěrečný účet a výsledek hospodaření i jeho rozdělení své příspěvkové organizace : Základní škola a Mateřská škola Kanice, okres Brnovenkov, příspěvková organizace, Kanice 135, za rok Pro 7 členů proti O členů zdržel se O členů Zastupitelstvo obce Kanice schválilo závěrečný účet a výsledek hospodaření i jeho rozdělení své příspěvkové organizace : Základní škola a Mateřská škola Kaníce, okres Brnovenkov, příspěvková organizace, Kanice 135, za rok Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/5/2014.

5 6. Schválení účetní závěrky ZŠ a MŠ Kanice, příspěvkové organizace, za rok 2013 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne účetní závěrku své příspěvkové organizace : Základní škola a Mateřská škola Kanice, okres Brnovenkov, příspěvková organizace, Kanice 135, za rok 2013,sestavenou k Účetní závěrka příspěvkové organizace: Základní škola a Mateřská škola Kanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace, Kanice 135, za rok 2013, sestavená k , představuje věrný a poctivý obraz finančního účetnictví a finanční pozice této příspěvkové organizace. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit účetní závěrku příspěvkové organizace : Základní škola a Mateřská škola Kanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace, Kanice 135, za rok 2013, sestavenou k Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Přítomno 7 členové Pro 7 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/6/ Schválení Darovací smlouvy na inventář pro ZŠ Kanice a Dodatku č.9 ke Zřizovací listině (elektrický sporák) Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne návrh Smlouvy darovací, jejímž předmětem je bezúplatný dar majetku pro Základní školu a Mateřskou školu Kanice, okr.brno-venkov, PO od Obce Kanice. Zařízení (elektrický sporák) je umístěno v objektu školní kuchyně Kanice a obec je pořídila za cenu celkem 55365,- Kč. Zastupitelstvo obce Kanice dále na svém veřejném zasedání dne projednalo návrh Dodatku č.9 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace obce Kanice - Základní škola a Mateřská škola Kanice, okr.brno-venkov, PO, IČO: , který spočívá ve změně Čl.VI. Zřizovací listiny, Vymezení majetku, z důvodu bezúplatného převodu souboru majetku pro Základní školu a Mateřskou školu Kanice v celkovém navýšení o ,- Kč. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit Smlouvu darovací, která je přílohou k Dodatku č.9 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace obce Kanice - Základní škola a Mateřská škola Kanice, okr.brno-venkov, PO a usneslo se schválit Dodatek č.9 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace obce Kanice - Základní škola a Mateřská škola Kanice, okr.brno-venkov, PO. Dodatek č.9 je přílohou k tomuto usnesení. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Přítomno 7 členové Pro 7 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/7/2014.

6 8. Schválení úhrady obce na platy učitelů ZŠ Kanice ve šk.roce 2014/2015 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne návrh ředitelství Základní školy a Mateřské školy Kanice, okr.brno-venkov PO, v ICO : , doručený dne , č.j. 247/2014, který spočívá ' v požadavku úhrady části platů učitelů této školy ve výši ,- Kč za rok Tuto částku hradíme z rozpočtu obce i v roce Důvodem je nízký počet žáků v budoucím 5.ročníku ve školním roce 2014/2015 (6-7 žáků) a muselo by dojít ke spojení 4. a 5.ročníku. Úhrada této části platů učitelů zajistí, že se ročníky v ZŠ Kanice nebudou až na výjimečné případy (např.výtvarná výchova) spojovat. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit pro rozpočet obce roku 2015 částku na platy učitelů ve výši ,- Kč. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Přítomno 7 členové Pro 7 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/8/ Schválení Směnné smlouvy na směnu pozemků u spojovacího chodníku Kanice, Padělky, část parc.č.247 v k.ú.kanice Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne jedinou doručenou nabídku na směnu pozemku pod stavbou části chodníku v lokalitě Kanice, Padělky, označeného podle GP čís.plánu /2014, ze , jako parc.č v k.ú.kanice o výměře 2 m", orná půda za obecní pozemek parc.č.247/4 v k.ú. Kanice o výměře 2 m 2, zahrada, doručenou dne , č.j.166/2014. Nabídku podal pan Jan Kludský, bytem Brno, Skorkovského 149, PSČ , který je vlastníkem nově odděleného pozemku parc.č v k.ú.kanice, který je předmětem směny. V nabídce je uveden souhlas s podmínkami Obce Kanice uvedenými v Záměru prodeje. Dále bylo Zastupitelstvo Obce Kanice seznámeno s návrhem Směnné smlouvy, kterou obec smění svůj pozemek parc.č.247/4 v k.ú. Kanice o výměře 2 rrr', zahrada, za pozemek parc.č. 491/266 v k.ú.kanice o výměře 2 rrr', zahrada, s panem Janem Kludským, bytem Brno, Skorkovského 149, PSČ Směna bude provedena podle podmínek stanovených v Záměru směny, který byl zveřejněn na úřední desce obce Kanice od 3.2. do , tj. že směna bude jako věc za věc a bezplatně. Daň z převodu nemovitostí a poplatky související s převodem uhradí obec Kanice. Přiznání daně z převodu nemovitosti vypracuje obec Kanice. Geometrický plán již uhradila obec Kanice. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit bezplatnou směnu pozemku parc.č.247/4 v k.ú. Kanice o výměře 2 rrr', zahrada, za pozemek parc.č. 491/266 v k.ú.kanice o výměře 2 rn", zahrada, s panem Janem Kludským, bytem Brno, Skorkovského 149, PSČ , s podmínkami stanovenými v Záměru směny. Současně se Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit Směnnou smlouvu na směnu těchto dvou pozemků a pověřuje starostu obce k jejímu podpisu.

7 Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítomno 7 členů členové Pro 7 členové proti O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/9/2014. zdržel se O členů 10. Schválení záměru prodeje pozemku části parc.č v k.ú.kanice u domu č.pop.265 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne záměr prodat obecní pozemek část parc.č v k.ú. Kanice, ostatní plocha. Tato část o výměře, která bude stanovena GP (cca 10m 2 ) bude prodána za podmínek: 'vv' nejruzsi cena poze mk u Je. stanovena na 100 KV/?,- c m- vypracování GP pro oddělení pozemku uhradí strana kupující daň z převodu nemovitosti a poplatky související s převodem budou hrazeny stranou kupující na odděleném pozemku, který bude předmětem prodeje, bude zřízena bezplatná služebnost pro umístění a provozování dešťové kanalizace ve prospěch obce Kanice Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit zamer prodeje pozemku část parc.č v k.ú. Kanice o výměře, která bude stanovena GP (cca 10 m/), ostatní plocha, za podmínek stanovených výše. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítomno 7 členů členové Pro 7 členové proti O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3110/2014 zdržel se O členů 11. Schválení záměru prodeje pozemku parc.č.552 a 553 v k.ú.kanice (pod stavbou chaty č.ev.35) Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne záměr prodat obecní pozemky vedle a pod rekreačním objektem Kanice č.evid.35 : - parc.č.552 v k.ú. Kanice o výměře 43 ml, zastavěná plocha a nádvoří - parc.č.553 v k.ú.kanice o výměře 253 m 2, zahrada Oba pozemky, které jsou předmětem vyhlášeného záměru prodat obecní pozemek, jsou obcí pronajaty vlastníkovi rekreačního objektu Kanice č.evid.35 na dobu neurčitou. Obec Kanice vyhlašuje záměr prodeje s těmito podmínkami:

8 VV' mk nejruzsi cena poze u je. stanovena na KV/ 2,- cm daň z převodu nemovitosti a poplatky související s převodem budou hrazeny stranou kupující v případě jiného zájemce než je vlastník rekreačního objektu Kanice č.evid.35, požadujeme převzetí závazku Nájemní smlouvy, která je uložena na OÚ Kanice. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit záměr prodeje pozemku parc.č.552 v k.ú. Kanice o výměře 43 rrr', zastavěná plocha a nádvoří a parc.č.553 v k.ú.kanice o výměře 253 rrr', zahrada za podmínek stanovených výše. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítornno 7 členů členové Pro 7 členové proti O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 3/11/2014. zdržel se O členů s Zápis ukončen v hod. Podpis: - ověřovatel zápisu... Karel Horáček....: - ověřovatel zápisu... Tomáš Junák.,... j!f!~t. I - starosta Vladimír Kalivoda...~.~.

9 PROGRAM veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KANICE ve středu v hod. na OÚ Kanice 1. Rozhodnutí o výběru zhotovitele "Rekonstrukce ZŠ Kanice III - odborné učebny" 2. Schválení úpravy č.l rozpočtu obce v roce Schválení závěrečného účtu obce Kanice za rok Schválení účetní závěrky obce Kanice za rok Schválení závěrečného účtu a výsledek hospodaření ZŠ a MŠ Kanice, příspěvkové organizace, za rok 2013 ajeho rozdělení 6. Schválení účetní závěrky ZŠ a MŠ Kanice, příspěvkové organizace, za rok Schválení Darovací smlouvy na inventář pro ZŠ Kanice a Dodatku č.9 ke Zřizovací listině (elektrický sporák) 8. Schválení úhrady obce na platy učitelů ZŠ Kanice ve šk.roce 2014/ Schválení Směnné smlouvy na směnu pozemků u spojovacího chodníku Kanice, Padělky, část parc.č.247 v k.ú.kanice 10. Schválení záměru prodeje pozemku části parc.č.491/7 v k.ú.kanice u domu č.pop Schválení záměru prodeje pozemku parc.č.552 a553 v k.ú.kanice (pod stavbou chaty č.ev.35)...~~.~ ing.vladimír Kalivoda starosta obce Kanice

10 Prezenční listina z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Kanice konaného na OÚ Kanice dne v hod. jméno a přijmení in.karel Horáček ing.tomáš Junák ing. Vladimír Kalivoda Lukáš Láník Doc.ing.Karol Molnár, PhD ing. Petr Ševčík in. Radim Vašík

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 12.2.2014 v 19.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 12.2.2014 v 19.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 12.2.2014 v 19.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášeníschopné Zapisovatel: ing.vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 14.5.2014 v 19.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 14.5.2014 v 19.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 14.5.2014 v 19.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel: ing. Vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 18.12.2013 v 19.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 18.12.2013 v 19.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 18.12.2013 v 19.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášeníschopné Zapisovatel: ing. Vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 16.10.2013 ve 20.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 16.10.2013 ve 20.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 16.10.2013 ve 20.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel : ing. Vladimír

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 56/2019/04/ZM Program zasedání Zastupitelstvo města schvaluje program zasedání dle předloženého návrhu

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 3.9.2014 ve 20.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 3.9.2014 ve 20.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 3.9.2014 ve 20.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel : ing.vladimír

Více

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 22. 5. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski,

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne 28.6.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov Obec Stará Paka se sídlem Obecního úřadu Revoluční 180, 507 91 Stará Paka, IČO: 00272132 tel. 493 798 282, e-mail: ou@starapaka.cz, ID datové schránky: ytha6e6 Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného

Více

U S N E S E N Í. 4) zvolilo návrhovou komisi ve složení: Mgr. Alena Hánová, p. Pavel Václ a Ing. Stanislav Zelený.

U S N E S E N Í. 4) zvolilo návrhovou komisi ve složení: Mgr. Alena Hánová, p. Pavel Václ a Ing. Stanislav Zelený. U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 21. června 2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Přítomni: Korek Vladimír, Havelka Pavel, Illek František, Vališ Vladimír (příchod v 17.10 hod.), David

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 2/2013

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 2/2013 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 2/2013 z 2. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 13. března 2013 V Horních Bludovicích

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Nová Ves, okr. Liberec konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: pí. Hajnová, p. Portele, p. Kobliha, p. Pokorný, Mgr. Baran, Bc. Lövl, p. Uzel p.

Více

Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016

Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016 Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Žerotice Název účetní jednotky: Sídlo

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15 MĚSTO FULNEK Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 29.06.2015 čís. 89/05/15-118/05/15 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 19. 6. 2017, zápis č.21/2017 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva obce Červenka, konaného dne

Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva obce Červenka, konaného dne Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva obce Červenka, konaného dne 21.05.2014 1. Zastupitelstvo obce Červenka schvaluje celoroční hospodaření obce a závěrečný účet obce za rok 2013 včetně zprávy auditora

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 1. 10. 2018 Poskytnutí finančního daru pí Benáková (mat. č. 306/2018) Usnesení č. 314/2018 poskytnutí finančního daru ve výši 1.500 Kč za spolupráci

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE z 32. zasedání konaném dne 31. května 2018 Zastupitelstvo obce projednalo tento program 1. Zahájení 1.1. Schválení návrhu programu zasedání ZO 1.2. Určení zapisovatele

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie, Svoboda Miroslav,

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp.

Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. 348 Zastupitelstvo obce: 4/1 schvaluje program 4. schůze zastupitelstva

Více

OBEC Příkazy ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017

OBEC Příkazy ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 OBEC Příkazy ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů. Obecné údaje: Obec Příkazy 783 33 Příkazy 125 IČ : 0022871,

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 06/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 22.06.2016 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 03. 2018 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

OBEC SVATÁ Svatá 40, Zdice IČO:

OBEC SVATÁ Svatá 40, Zdice IČO: OBEC SVATÁ Svatá 40, 267 51 Zdice IČO: 00233846 Závěrečný účet obce Svatá za rok 2016 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů zveřejňuje

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 13. prosince 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 13. prosince 2012 v 18,00 hod. Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 13. prosince 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: 0 Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie

Více

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany.

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO), které se konalo dne 17.06.2013 v 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany. Přítomni: Zdeněk Chromý, Karel Šmerda, Emil Pěček,

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno

Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno Usnesení Zápis č. 8/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 29. 08. 2019 na OÚ Úsobrno Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 5 členů zastupitelstva, od

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 6. 6. 2016, zápis č.15/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 31/1 Bezpečnostní situace v městské části - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc duben 2017 číslo 31/2 Hospodaření za 1. čtvrtletí 2017 - předloženou

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018

Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018 Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018 které se konalo v pondělí dne 18. 6. 2018 v 16:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/45/2018-ZM

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu USNESENI z 15 Zastupitelstva města dne 14.12.2016 od 17:00 Počáteční číslo 127 15.127 1.1 Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu určuje ověřovatele zápisu z 15. zasedání Zastupitelstva města Kravaře

Více

Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin

Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin Usn.č. 51/2015 Zastupitelstvo Obce Brniště schvaluje bezúplatný převod níže uvedených pozemků - Darovací smlouvou

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Obec Andělská Hora. IČ: , Andělská Hora 18, , pošta Bochov tel.: ,

Obec Andělská Hora. IČ: , Andělská Hora 18, , pošta Bochov tel.: , Obec Andělská Hora IČ: 00573175, Andělská Hora 18, 364 71, pošta Bochov tel.: 359807901, e-mail: podatelna@andelskahora.cz Zápis z 1. veřejného jednání Zastupitelstva obce Andělská Hora, které se uskutečnilo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne 21. 5. 2018 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli řítomni: Vlastimil Jureček, Josef Matějka, Mgr. Michaela

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. 3. Poděkování za povodně (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Poděkování za povodně (ústně) U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 22. června 2010 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Poděkování za

Více

č. 102/2017 č. 103/2017

č. 102/2017 č. 103/2017 USNESENÍ RADY ze dne 5. 6. 2017 č. 102/2017 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy se společností ProTrade, s.r.o., Na Konečné 50/2, 142 00 Praha 4 v podobě drobných dětských cen v celkové výši 10.287,-

Více

OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31

OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 10.6.2015 v Osvětovém domě v Řepištích 171. Zastupitelstvo obce Řepiště určuje zapisovatelem paní Michaelu

Více

ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25.6. 2018 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Mgr. Jan Škeřík, Zdeněk Veselý, Hana Kailová,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Světí, IČ: 00653462 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2.

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 10. 2014 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Ing. Radka Ondriášová Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Usnesení č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Životice u Nového Jičína konaného dne 9.6.2014

Usnesení č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Životice u Nového Jičína konaného dne 9.6.2014 Usnesení č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Životice u Nového Jičína konaného dne 9.6.2014 1/17/2014 Zastupitelstvo obce schvaluje: Program jednání 17. zasedání zastupitelstva obce Doplnění programu:

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 1/2015

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 1/2015 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 1/2015 z 1. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 4. března 2015 V Horních Bludovicích

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června /2018/ZM I. ZM bere na vědomí: USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 25. června 2018 05/2018/ZM 05.2018/13ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, ověřovatelů zápisu

Více

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne 27. 4. 2016 Program 16/011/002/00/00 - Program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh ZM schvaluje program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh. Kontrola plnění

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017 , okr. Znojmo za rok 2017 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: Vevčice

Více

U S N E S E N Í. 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 76. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 10. 9. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více