JOE ROSS V ČR TRADERS UNIVERSITY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JOE ROSS V ČR TRADERS UNIVERSITY"

Transkript

1 JOE ROSS V ČR TRADERS UNIVERSITY

2 ÚVOD pokračování Mým hlavním krédem při obchodování na burze je vstupovat do ziskových obchodů velmi disciplinovaně a každý obchod musí být správně načasovaný. Jedině tak mohu dosáhnout tzv. free obchodu. Freeobchod je důležitý koncept, který učím obchodníky na celém světě. Můj způsob obchodování je zaplatit rychle poplatky za obchod a ihned posunout svůj stop-loss těsně pod tuto hodnotu. Takto je zbytek obchodu free.

3 ÚVOD pokračování Získání freeobchodu jde ruku v ruce dostat za obchod zaplaceno, což je hlavní myšlenka, kterou předávám ostatním.jako spekulant podstupujeteriziko a musíte udělat všechno proto, abyste za toto riziko dostali zaplaceno. Načasování obchodu Vám pak k tomuto pomůže.

4 ÚVOD Začneme s formací Reverse Ross hook (RRhs). RRhszobrazuje cenovou hladinu, ze které můžeme určit pravděpodobný obrat trendu. Pro určení vlastního včasného vstupu do obchodu použijeme na těchto hodnotách RRhfiltr v podobě jednoduchého indikátoru stochastic. RRha stochasticnám pomohou určit přesné načasování obchodu.

5 CO POTŘEBUJEME ZJISTIT Jak se vytvoří RRhs. Co to přesně je RRh? V čem Vám RRhpomůže. Jak použít RRhs. Základy obchodování RRhse stochasticem

6 RRh Reverse Ross hooks jemetoda, která je vytvořena pro poražení velkých hráčů v jejich vlastní hře nebo alespoň získání stejné výhody, jakou oni v této hře mají. Jedině tak se s nimi můžeme měřit.

7 RRh Když obchodujemerrhformace, chceme vstoupit do obchodu před vlastním proražením těch cenových hladin, které se zdají být důležité tehdy, když trend dokončil pohyb v jednom směru a začíná se pohybovat v opačném směru. Pokud bude proražení pravdivé, vyústí to v signifikantní zisky. Pokud se bude jednat o falešné proražení, alespoň si poplatíme své náklady a vezmeme si nějaký zisk za své snažení.

8 RRhVSTUP Insiders často vytvoří pohyby, které jsou určeny pouze k tomu, aby dosáhly specifických cenových hladin, kde mají zadány objednávky do obchodů malí obchodníci a dav. Právě tato tvorba obchodů je přesně to, co vytváří RRh. Jaké jsou důležité cenové hladiny v okamžiku, kdy začíná nový trend a jak na ně můžeme přijít? RRhnám dá odpověď.

9 RRhVSTUP pokračování Jakmile velcí hráči začnou hýbat cenami proti trendu, který dosud díky nim rostl nebo klesal, je důležité, abychom to poznali co nejdříve. A více než to, my to chceme vědět dříve, než ostatní obchodníci. Pro dosáhnutí tohoto použijeme filtr pro RRh.

10 RRhFORMACE Ross hook RRh

11 RRhFORMACE pokr. RRhmůže nastat pouze ve dvou případech. Buď je to#2 bod1-2-3 highceny nebo je to #2 bod1-2-3 lowceny.rrhnemohou nastat ve chvíli, kdy se ceny pohybují do strany (oblast konsolidace) a když se Rosshook vytvoří uvnitř této oblasti. S tímto poznatkem se můžeme opět podívat na předešlý graf, nyní s jinými označeními.

12 Z ebookuzákony grafu si vzpomeňte, že každý Rhje 1 potencionální#1 bod, ale nekaždýbod #1 skončí 3 jako Rosshook. 2

13 RRhFORMACE pokračování Otázka, která přichází nyní je pro Vás, abyste se zamysleli. Řekněte si, Když jsou Rooshooky skutečné#1 body a RRhsjsou skutečné#2 body, poté bychom je měli pravděpodobně brát stejně. A ANO, to byste měli.nyní jsme připraveni přidat novoudimenzi Vašemu obchodování.

14 RRhFORMACE pokr. Když se1-2-3obchodní formace objevují na konci trendů,je nutné se ujistit, že ceny se začaly pohybovat v obráceném trendu, předtím, než vstoupíme do obchodu v tomto směru. Abychom tohotodosáhli, musíme použít nějaký druh filtru. A abychom mohli použít filtr, musíme nejdříve porozumět tomu, co to filtr je a jak jej správně použít.

15 RRhFORMACE pokr. Filtr, který použijeme se nazývá Stochastic, což je standardní indikátor, který můžeme nalézt v každém obchodním softwaru. Naše nastavení parametrů filtru stochastic pro tuto obchodní metodu je 5,3,3.

16 RRhFORMACE pokr. Nastavení 5 je počet čárek (v tomto případě denních), které použijeme pro kalkulaci. Hodnota 3 je nastavení pro %K a hodnota 3 je nastavení pro %D. %K představuje klouzavý průměrstochastic hodnot a je to čárkovaná žlutá křivka na následujícím grafu. %D je 3 čárkový klouzavý průměr 3 čárkového klouzavého průměru silná oranžovákřivka.

17 V této metodě a RHooks máme 2 platné signály. 1. Buy a sell signály jsouzaloženy zcela na křížení "D" hodnoty"k" hodnoty.

18 2. Divergence indikuje, že RRhby neměl být brán v potaz, protože trend může být u konce. Nyníse pojďme podívat na realitu.

19 Otázka: Měli bychom bráttte a prodat před proražením#2? TTE Ne! %K nepřekřížil %D.

20 Otázka: Měli bychom bráttte a prodat před proraženímrh? TTE Ne! %K nepřekřížil %D.

21 Otázka: Měli bychom bráttte a prodat před překřížením low ceny následující čárky? Ano! %K překřížil %D.

22 Otázka: Dostali jsme se do trhu před proražením Rh? Rh Ano dostali! Obchod by byl ziskový.

23 PROČ STOCHASTIC? Protože metoda je založena na jednoduchém principu: Jak ceny rostou, denníclose ceny mají tendenci akumulovat se blíže k high cenám denních rozpětí. To platí i naopak: Jak ceny klesají, denní closeceny mají tendenci akumulovat seblíže k lowcenám denních rozpětí. Tento poznatek je odvozený z intradenního monitorováníclosecen, nicméně funguje to v jakémkoliv časovém pásmu.

24 PROČ STOCHASTIC?pokr. Jakmileceny dosáhnou novéhigh, a poté jdou na vyššíhigha vrchol stochasticu"d" vytvoříhighapoténižšíhigh, máme bearish divergenci. To napovídá, že rostoucítrend může být u konce. Pojďme se podívat na nášgraf, jestli se tam to saméděje také.

25 Přestávka 30 minut

26 JOE ROSS PRODUKTY Spreads and seasonals Zanzibar FX Detaily na:

27 Vyššíhigh Nová high Reakce Divergence

28 Otázka: Měli bychom usilovat vstoupit na TTE před proraženímrrh? RRh=2 1=Rh

29 Odpověď: Ano! %K překřížil %D. RRh=2 Zdepřekřížil 1=Rh

30 Dosáhli jsme ziskového obchodu? Ano! RRh=2 Zdepřekřížil 1=Rh

31 Dále máme na grafurh. Měli bychom usilovat otte po korekci první čárky? RRh=2 Rh=1 1=Rh Ne! %K je pod %D.

32 Měli bychom usilovat otte po korekci druhé čárky? Rh=1 RRh=2 1=Rh Ne! %K je pod %D.

33 Měli bychom usilovat otte po korekci třetí čárky? Rh=1 RRh=2 1=Rh Ano! %K je nad %D.

34 Dosáhli jsme dalšího ziskového obchodu??? Rh=1 RRh=2 1=Rh Ano!

35 Zde je stejný graf, ale o dva dny dozadu. Highbod nalevo se vyskytl na konci uptrendu.

36 1=Rh Otázka: Měli bychom usilovat otte a sell shortproražení korekce první čárky? 2 = RRh Sell?

37 Ne! %K je nad %D.

38 Mělibychom sell shortproražení low ceny korekce druhé čárky? Ne! %K je nad %D.

39 Mělibychom sell shortproražení low ceny korekce třetí čárky? Ano! %K je pod %D. Dosáhli jsme dalšího ziskovéhoobchodu?

40 ZÁVĚREČNÉ MYŠLENKYOSTOCHASTICU Našepoužití Stochasticujakofiltru prorrhs a TTEs je odlišné od způsobu, jakým většina lidí používá tyto studie. Většinauživatelů Stochasticupoužívá překoupené a přeprodané hodnoty indikátoru k měření momenta. Naproti tomu nás tyto hodnoty nezajímají, my chceme jednoduše zjistit, kde jsou %K a %D a kde se kříží.

41 MONEY MANAGEMENT pokr. Začnemes konceptem použití sady dvou, až tří kontraktů. Samozřejmě s ohledem na to, co si můžete dovolit na Vašem maržovém účtu. Pokud nemůžete obchodovattřikontrakty, pak obchodujte dva kontrakty. Každopádně cokoliv méně než toto znamená, že jste silně podkapitalizováni a prakticky nemátežádné možnosti money managementu.

42 MONEY MANAGEMENT pokr. S dostatečným kapitálem pro řízení obchodů ukončíte pozici v jednom kontraktu ihned, jakmile si pokryjete poplatky a dosáhnete nějakého zisku. Tentozisk nemusí být velký, jeho hodnota záleží pouze na Vás. To samozřejmě nemohu vědět, jaký profit je pro Vás zajímavý. Samozřejmě neočekáváme vydělat stejné peníze na obchodu s obilninami, jako na obchodu s akciovým indexem.

43 MONEY MANAGEMENT pokr. Jakmile jste pokryli poplatky a zrealizovali nějaký profit, další krok je posunout ochranný stop pro zbývající dvě třetiny Vaší pozice. Ještě jednou opakuji, že nemohu říci kam tento stop posunout. To nemůže říci nikdo a když to někdo zkusí, doporučuji Vám běžet pryč tak rychle, jak jen můžete. Pouze Vy totiž můžete určit, kde by tento stop měl být umístěný. Jeho hodnota by měla odpovídat Vaší psychologii a toleranci rizika.

44 MONEY MANAGEMENT pokr. Jestli posunete obě ochranné stop objednávky na stejnou hodnotu nebo je odlišíte záleží zcela na Vás. S tímto na paměti použijeme techniku zadání stop objednávky, která se mi osvědčila při tomto typu obchodování jako nejefektivnější.v žádném případě Vám nedoporučujeme, abyste stejný stop používali také. Je to prezentováno zcela pro ilustrativní účely. Pojďme nyní paper tradovat posledních pár grafů.

45 MONEY MANAGEMENT pokr. Grafy, které jsme používali, jsou na ropu. Hodnota každého tickuje zde $10. Podíváme se na to, jak typicky řídíme obchody a použijeme metodu rozdělení pozice na třetiny a postupně budeme ukončovat jednotlivé kontrakty na předem určených hodnotách: 1/3 když si pokryjeme náklady avezmeme profit na $120; 1/3 ukončíme při náznaku korekcea1/3 klasickým trailing stopem. Detaily jsou na grafech.

46 Sell 1254; Ceny dosáhnou Buy back 1/3 ($120); Ceny dosáhnou 1234; Cenykorigují; Vezmi profit (druhá1/3) 5 minutpoopen následující čárky 1235 ($190); posuňtestop 1 tick nadkorigující čárkuposlední 1/3 ; Sell %K je pod %D. Trail stops 1 tick nad korekcemi až do aktivace trailing stop 1213 ($410). Celkem na obchod: $720

47 Buy 1221; Cenydosáhnou Sell 1/3 ($120); Cenydosáhnou 1268; Cenykorigují; Vezměte profit (druhá1/3) 5 minutpo open následující čárky1263 ($420); Rh=1 RRh=2 1=Rh Buy %K je nad %D. Posuňtestop 1 tick pod korigující čárkunaposlední 1/3; Trail stop 1 tick pod korekcemidokudtrh neprojde stopem ($390). Celkem=$930

48 MONEY MANAGEMENT pokr. Mohlijsme řídit tyto obchody rozdílně? Ano, jistě. Neukázalijsme Vám kam jsme umístili náš počáteční stop, protože to je něco, co můžete udělat pouze Vy. Můžeme Vám doporučit stop, ovšem ten může být v rozporu s Vaší finanční a emocionální mírou komfortu.

49 MONEY MANAGEMENT pokr. Mohli bychom umístit náš počáteční ochranný stop loss jedentick nad nebopod vstupní čárku ave skutečnosti to je právě to, co jsme udělali. Jakmile použijeme na obchody filtr Stochasticu, tak se s hodnotou ochranného stop lossu cítíme velmi bezpečně.

50 MONEY MANAGEMENT pokr. Tím, že jsme to udělali tímto stylem, tak v podstatě umožňujeme trhu diktovat nám, kde bychom měli umísťovat stop. Nicméně pokud by tento stop měl být pro nás příliš rizikový, použijeme menší stop, nebo zůstaneme stranou, protože stop je jednoduše vyšší, než nám dovolí naše míra komfortu.

51 ZÁVĚREČNÉ MYŠLENKY

TRADER`S TRICK ENTRY E-

TRADER`S TRICK ENTRY E- TRADER`S TRICK ENTRY E- BOOK JOE ROSS (PŘEKLAD: DITA MACHÁČKOVÁ) OBSAH Úvod... 3 Trader`s Trick Entry... 4 TTE a Ross Hooks... 10 Jak obchodovat pomocí TTE... 16 Závěrečné poznámky k TTE... 18 Přehled

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp 1. Fibonacci retracement 2. Nastavení 3. Použití v praxi Autorem tohoto mocného nástroje je matematik Leonardo Pisano Fibonacci. Nástroj vychází z přírody konkrétně z vypozorování

Více

Channel EA: Nastavitelné hodnoty: Take Profit, SL, počet bodů, o které má být trend proražen, Lot size

Channel EA: Nastavitelné hodnoty: Take Profit, SL, počet bodů, o které má být trend proražen, Lot size Přijatý zip soubor rozbalte na plochu. Soubory s přílohou.ex4 (obchodní systémy) zkopírujte do instalační složky Metatraderu Složka MQL/Experts. Soubory s příponou.mq4 (skripty) kopírujte do složky MQL/Experts/Scripts

Více

Obchodní systém. Kvalitní obchodní systém odděluje profesionály od amatérů. Dává nám výhodu před ostatními (statistická výhoda = edge)

Obchodní systém. Kvalitní obchodní systém odděluje profesionály od amatérů. Dává nám výhodu před ostatními (statistická výhoda = edge) OBCHODNÍ PLÁN Obchodní systém Kvalitní obchodní systém odděluje profesionály od amatérů Slouží nám pro volbu správného momentu, kdy do trhu vstoupit a následně z něj vystoupit Dává nám výhodu před ostatními

Více

1. Japonské svíčky 2. Použití 3. Svíčkový graf 4. Popis svíček 5. Svíčkové formace 6. Skládání svíček

1. Japonské svíčky 2. Použití 3. Svíčkový graf 4. Popis svíček 5. Svíčkové formace 6. Skládání svíček od Admiral Markets 1. Japonské svíčky 2. Použití 3. Svíčkový graf 4. Popis svíček 5. Svíčkové formace 6. Skládání svíček Svíčky hoří, aby nám svítily. Promluv si o trhu s trhem. Styl technické analýzy

Více

Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R)

Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R) Obchodování se SUPPORTY a REZISTENCEMI (S/R) Webinář pro klienty Praha, 6.9.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Jednoduché základy S/R Zakreslování S/R do grafu

Více

Forex Outlook EURUSD 4.10. 2015

Forex Outlook EURUSD 4.10. 2015 Forex Outlook EURUSD 4.10. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh GBPUSD s tím, že očekávám pokračování prodejního tlaku a mám zájem hlavně o short obchody.

Více

OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM

OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM Webinář pro klienty Praha, 6.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Co je a není trend Proč obchodovat s trendem Metody pro definování trendu

Více

Forex Outlook EURUSD 1.3. 2015

Forex Outlook EURUSD 1.3. 2015 Forex Outlook EURUSD 1.3. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outllooku jsem se zaměřil na trh GBPUSD. Uvedl jsem, že mě budou zajímat především swing long obchody. Pro vstup do longu vnímám

Více

OBSAH ÚVOD 1 HISTORIE FOREXU 3 HLAVNÍ HRÁČI NA FOREXU 5 JAK SE VYTVÁŘEJÍ CENY NA FOREXU? 7 VÍCE O TRŽNÍCH MECHANISMECH 9 PÁKOVÝ EFEKT 11

OBSAH ÚVOD 1 HISTORIE FOREXU 3 HLAVNÍ HRÁČI NA FOREXU 5 JAK SE VYTVÁŘEJÍ CENY NA FOREXU? 7 VÍCE O TRŽNÍCH MECHANISMECH 9 PÁKOVÝ EFEKT 11 OBSAH ÚVOD 1 KAPITOLA 1 HISTORIE FOREXU 3 KAPITOLA 2 HLAVNÍ HRÁČI NA FOREXU 5 KAPITOLA 3 JAK SE VYTVÁŘEJÍ CENY NA FOREXU? 7 KAPITOLA 4 VÍCE O TRŽNÍCH MECHANISMECH 9 4.1 Jak vypočítáte zisk nebo ztrátu

Více

Forex Outlook USDCAD 2.8. 2015

Forex Outlook USDCAD 2.8. 2015 Forex Outlook USDCAD 2.8. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD s tím, že se cena pohybuje do strany v dlouhodobém obchodním rozpětí. V jeho rámci jsem

Více

Technická Analýza. Analýza společnosti Ford. Fio, burzovní společnost, a.s. Fio, burzovní společnost, a.s.

Technická Analýza. Analýza společnosti Ford. Fio, burzovní společnost, a.s. Fio, burzovní společnost, a.s. Fio Technická Analýza Analýza společnosti Ford 10.06.2008 Ukončení doporučení krátké pozice: Vývoj kurzu akcií Ford naplnil očekávání. Hodnota akcií se prudce propadla o cca 25% a dostala se na 1. support

Více

Forex Outlook AUDUSD

Forex Outlook AUDUSD Forex Outlook AUDUSD 31.1. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh USDCAD s tím, že očekávám, že se začne tvořit obchodní rozpětí a cena se začne pohybovat do

Více

METATRADER 4 PRŮVODCE ZAČÁTEČNÍKA

METATRADER 4 PRŮVODCE ZAČÁTEČNÍKA METATRADER 4 PRŮVODCE ZAČÁTEČNÍKA OBSAH Stažení MetaTrader 4 3 První přihlášení k MetaTrader 4 7 Přihlášení k MetaTrader 4 7 Změna jazyka 8 Změna vašeho hesla 9 Zapomenuté heslo 9 Obchodování s MetaTrader

Více

7 pravidel ziskového obchodu Jednoduchý checklist pro zvýšení úspěšnosti

7 pravidel ziskového obchodu Jednoduchý checklist pro zvýšení úspěšnosti 7 pravidel ziskového obchodu Jednoduchý checklist pro zvýšení úspěšnosti Checklist najdete na následujících stránkách: Pod checklistem najdete detailní vysvětlení každého bodu. Tento checklist si můžete

Více

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 9/2011

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 9/2011 Technická Analýza. c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 opravdu dotvořil formaci hlavy a ramena s dvojitým pravým ramenem. Cílová cena byla dosažena rychleji, než se dalo očekávat. Nyní se konsoliduje index

Více

Kdybych vám řekl že se nějaký serfař snažil sjíždět vlny směřující do oceánu namísto na břeh co byste na to asi řekli? Mysleli byste si že to je

Kdybych vám řekl že se nějaký serfař snažil sjíždět vlny směřující do oceánu namísto na břeh co byste na to asi řekli? Mysleli byste si že to je 3 kroky k ziskovému forexu: Impulsiv vs. korektiv ebook autor: Patrik Klempár, forexnation.cz Tajemství profesionálních traderů Naučte se na co se zaměřit a jak na forexu fungují věci Jestli jste četli

Více

Forex Outlook USDCAD 13.9. 2015

Forex Outlook USDCAD 13.9. 2015 Forex Outlook USDCAD 13.9. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD s tím, že můj náhled je neutrální. Cena nedošla ani do jednoho supportu, takže jsem

Více

ZÁKON GRAFŮ JOE ROSS (PŘEKLAD: DITA MACHÁČKOVÁ)

ZÁKON GRAFŮ JOE ROSS (PŘEKLAD: DITA MACHÁČKOVÁ) ZÁKON GRAFŮ JOE ROSS (PŘEKLAD: DITA MACHÁČKOVÁ) OBSAH Kapitola 1: Zákon grafů...3 1-2-3 highs and lows...3 Leges...7 Trading Ranges...8 Ross Hooks...9 Congestion...11 Body, které je třeba vyjasnit pro

Více

Ukázka konkrétních spreadových obchodů Dokument je součástí On-line kurzu spreadového obchodování www.financnik.cz/exe/webinare/spready.php Příklad 1: TYU6-FVU6 KROK 1: Nalezení zajímavého sezónního obchodu

Více

Přehled doporučení. Shrnutí 17.12.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz

Přehled doporučení. Shrnutí 17.12.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 17.12.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. Koruna k euru: short @ 26,3. Cíl @ 28, stop-loss @ 26,15. Změnit stop-loss při překročení 26,55/26,5,

Více

long 97,00 22.6.2007 99,6 96,8 0,06% Držet

long 97,00 22.6.2007 99,6 96,8 0,06% Držet Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 25.6.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. 1-letý EUR Reuters benchmark: spekulace na korekci long @ 97,, cíl @ 99,6, stop-loss 96,8, otevřeno

Více

KOUPENÉ A PRODANÉ OPCE VERTIKÁLNÍ SPREADY

KOUPENÉ A PRODANÉ OPCE VERTIKÁLNÍ SPREADY KAPITOLA 3 KOUPENÉ A PRODANÉ OPCE VERTIKÁLNÍ SPREADY Vertikální spread je kombinace koupené a prodané put nebo call opce se stejným expiračním měsícem. Výraz spread se používá proto, že riziko je rozložené

Více

Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010

Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010 Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010 Štěpán Pírko, Asset Management Colosseum, a.s. pirko@colosseum.cz Obsah 1. Co je a co není TA? 2. Charting 3. Indikátory

Více

Analýza srpen 2016 Sója prodej

Analýza srpen 2016 Sója prodej Analýza srpen 2016 Sója prodej Robert Černík - analytik info@primstock.cz +420 234 768 018 ANALÝZA PRIMSTOCK SÓJA prodej 12. 8. 2016 Prodej CFD na sóju INSTRUMENT: CFD Symbol MT4: Soybeans Faktory vedoucí

Více

Forex Outlook AUDUSD

Forex Outlook AUDUSD Forex Outlook AUDUSD 4.9. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD a napsal jsem, že: očekávám spíše oslabování EURUSD. Vzhledem k silné prodejní aktivitě

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp Úvod., 3 Technická vs. Fundamentální analýza,.. 4 Fundamentální analýza...,... 5 Technická analýza... 6 Indikátory.. 7 RSI... 8 Stochastic Oscillator.. 9 CCI.. 10 Klouzavý

Více

Expertní přednáška pro DigiPárty

Expertní přednáška pro DigiPárty Expertní přednáška pro DigiPárty 23.3.2017. Obsah přednášky & Jak na černé zlato chytře a jednoduše? 1. Globální trh s ropou, jeho hráči a fundamenty 2. Ropa jako burzovní aktivum co vlastně obchodujeme?

Více

Technická Analýza. Fio, burzovní společnost, a.s.

Technická Analýza. Fio, burzovní společnost, a.s. Technická Analýza Fio, burzovní společnost, a.s. S&P 500: Prolomení 50% fibo retracement (1120) je jen o pouhých pár bodů a bez potřebné razance. Zůstává neprolomena i trendová linie na MACD, která drží

Více

Forex Outlook USDCAD 19.4. 2015

Forex Outlook USDCAD 19.4. 2015 Forex Outlook USDCAD 19.4. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD s tím, že mě budou zajímat short obchody. Náhled a rezistence z něj vyšly v minulém

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX se stále pohybuje v sideway (1080 1280). Nyní je zajímavá situace tím, že nedošlo při posledním poklesu k překonání 200 denního klouzavého průměru.

Více

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře od Admiral Markets 1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře Jeden z klíčových úspěchů na finančních trzích je vědět, proč se

Více

Forex Outlook USDCAD

Forex Outlook USDCAD Forex Outlook USDCAD 18.9. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh GBPUSD a napsal jsem, že: Obchody na GBPUSD budu zvažovat pouze do středy. Při čtvrtečních

Více

JAK (ZNOVU) ZAČÍT. Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011. www.colosseum.cz. Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s.

JAK (ZNOVU) ZAČÍT. Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011. www.colosseum.cz. Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. JAK (ZNOVU) ZAČÍT Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Zvládnout jednoduché základy Najít si vyhovující trh a pravidla Stanovit si

Více

Forex Outlook GBPUSD 27.9. 2015

Forex Outlook GBPUSD 27.9. 2015 Forex Outlook GBPUSD 27.9. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh AUDUSD s tím, že očekávám korekci ceny směrem níže a že mám zájem o long obchody v supportech.

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp 1. Fundamentální analýza 2. Ekonomické zprávy a ukazatele 3. Zdroje zpráv 4. Praktický příklad 5. Jak obchodovat zprávy Studuje ekonomické, sociální nebo politické dopady

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 5/2011

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 5/2011 Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 překonal poslední maxima. To je obecně považováno za býčí znamení. Je zde riziko, že proražení maxim bude falešné a hodnota indexu se vrátí zpět na

Více

Obchodujeme systém. RSIcross. Martin Kysela

Obchodujeme systém. RSIcross. Martin Kysela Obchodujeme systém RSIcross Martin Kysela kysela@linuxzone.cz UPOZORNĚNÍ Tento dokument představuje základní principy obchodování systému RSIcross pro účely intradenních spekulací na komoditních burzách.

Více

Aktuální FX Outlook (AUDUSD)

Aktuální FX Outlook (AUDUSD) Forex Outlook AUDUSD 8.5. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD s tím, že mám zájem o longy i shorty v supportech a rezistencích uvedených níže, ale

Více

Forex Outlook USDCAD

Forex Outlook USDCAD Forex Outlook USDCAD 26.2. 2017 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD a napsal jsem, že: Trh je prostě hodně neutrální a cena se tak může vydat kamkoliv

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 se dostal na rezistenci 1220 bodů Ještě zůstává v platnosti možnost odražení a korekce indexu, i když již mírný přesah probíhá. Pokud by index dále

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX se stále pohybuje v sideway (1080 1280). Nyní se indexu nepodařilo prorazit rezistenci. Ale také nedošlo při posledním poklesu k překonání 200

Více

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu A. Cíl hry Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu b) na konci hry -za nejvíce peněz - za největší rozmanitost

Více

MetaTrader 4 Builder. X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka. Vzorové strategie. X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/9

MetaTrader 4 Builder. X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka. Vzorové strategie. X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/9 MetaTrader 4 Builder Vzorové strategie 1/9 Obsah Otevření strategie... 3 Vzorové strategie... 6 Klouzavý průměr (MA.xtb)... 6 Moving Average (MA_Cross.xtb)... 6 RSI (RSI_positions_in_canal.xtb)... 6 RSI

Více

Forex Outlook USDCAD 5.6. 2016

Forex Outlook USDCAD 5.6. 2016 Forex Outlook USDCAD 5.6. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh AUDUSD s tím, že týdnu budu mít zájem o short obchody. Longy momentálně považuji za více rizikové,

Více

Mobilní aplikace pro WinSignals Online

Mobilní aplikace pro WinSignals Online Mobilní aplikace pro WinSignals Online Jak WinSignals fungují? WinSignals nejsou robot (AOS), využívají zkušeností reálných obchodníků pracujících se živými účty. Na základě aktuálního sledování trhu a

Více

Mobilní aplikace pro WinSignals Online

Mobilní aplikace pro WinSignals Online Mobilní aplikace pro WinSignals Online Jak WinSignals fungují? WinSignals nejsou robot (AOS), využívají zkušeností reálných obchodníků pracujících se živými účty. Na základě aktuálního sledování trhu a

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report 1.2.2016

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report 1.2.2016 Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 1.2.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

Forex Outlook EURUSD

Forex Outlook EURUSD Forex Outlook EURUSD 1.5. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh USDCAD s tím, že preferuji short obchody, ale jsem ochotný obchodovat i longy s menší pozicí.

Více

Komponenty. 1 neutrální figurka. žetony času (tyrkysový a žlutý) 5 speciálních dílků (kožené dílky) 1 speciální kartička

Komponenty. 1 neutrální figurka. žetony času (tyrkysový a žlutý) 5 speciálních dílků (kožené dílky) 1 speciální kartička Patchwork je styl práce s jehlou, který zahrnuje sešívání kusů látky do velkého celku. V minulosti to byl způsob, jak spotřebovat zbytky tkanin a vyrobit z nich oděvy nebo deky. Dnes je patchwork forma

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 19.6.2017 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

Forex Outlook GBPUSD 26.4. 2015

Forex Outlook GBPUSD 26.4. 2015 Forex Outlook GBPUSD 26.4. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh USDCAD s tím, že mě budou zajímat short obchody. Shortový náhled se potvrdil jako správný.

Více

051.WG.V3.28.05.2012. Orientace Ve Webové Platformě

051.WG.V3.28.05.2012. Orientace Ve Webové Platformě 051.WG.V3.28.05.2012 Orientace Ve Webové Platformě OBSAH Následující dokument vás seznámí s podstatnými funkcemi obchodní platformy ONE Web. Přečtěte si ho prosím a neváhejte nás kontaktovat s jakýmikoliv

Více

Plus500 Ltd UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA

Plus500 Ltd UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA Plus500 Ltd UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA CFD mohou pro váš kapitál znamenat ohrožení, použijí-li se spekulativním způsobem. CFD jsou některými regulačními orgány považovány za vysoce rizikové,

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 se dostal nad rezistenci 1220 bodů. Ještě zůstává v platnosti možnost odražení a korekce indexu, i když již mírný přesah probíhá jako v předchozím

Více

Textové popisky. Typ dat

Textové popisky. Typ dat Textové popisky Newsletter Statistica ACADEMY Téma: Možnosti softwaru, datová reprezentace Typ článku: Tipy a triky Máte ve svých datech kategorie ve formě textu? Víme, že někdy není úplně jasné, jak Statistica

Více

Forex Outlook USDCAD 13.12. 2015

Forex Outlook USDCAD 13.12. 2015 Forex Outlook USDCAD 13.12. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh AUDUSD s tím, že můj náhled je neutrální a mám zájem obchodovat na stranu long i short. Hned

Více

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 10/2011

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 10/2011 Technická Analýza. c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 se nyní pohybuje rizikově na hranici podpory 1100 bodů. Aktuální pohled na trh ukazuje již hodnoty okolo 1080 bodů. Tento přesah by mohl být tzv.

Více

Forex Outlook AUDUSD

Forex Outlook AUDUSD Forex Outlook AUDUSD 20.9. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh USDCAD s tím, že můj náhled je neutrální. Právě ve středu došla cena do prvního supportu (1,3180)

Více

Obsah TradeMaster. Obchodování...2. Analyzer...11. Automatické strategie...22. Další možnosti...29. Kontaktní údaje...30

Obsah TradeMaster. Obchodování...2. Analyzer...11. Automatické strategie...22. Další možnosti...29. Kontaktní údaje...30 i Obsah TradeMaster Obchodování.... Okno měnových párů........ Informační okno o účtu......4 Statistické okno účtu...5 Křivkové okno....6 Umístění příkazů Vytvořit tržní pokyn / zavřít...7 Vytvořit Stop

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Instrument Směr Open Datum otevření cíl Stop-loss P/L (%) Stav Olovo long ,32% Po dosažení 3000 změněn stoploss

Instrument Směr Open Datum otevření cíl Stop-loss P/L (%) Stav Olovo long ,32% Po dosažení 3000 změněn stoploss Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 11.2.28 Přehled doporučení Aktuální doporučení: Potenciální doporučení na týden: 1. vs. EUR long @ 1,428, cíl @ 1,386, stop-loss @ 1,435. Změnit

Více

Mobilní aplikace pro WinSignals 3.0 Online

Mobilní aplikace pro WinSignals 3.0 Online Mobilní aplikace pro WinSignals 3.0 Online Jak WinSignals 3.0 fungují? WinSignals nejsou robot (AOS), využívají zkušeností reálných obchodníků pracujících se živými účty. Na základě aktuálního sledování

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 5.1.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

Forex Edge 31. srpna 2016

Forex Edge 31. srpna 2016 a Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com 5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE Chcete vědět: Co dělat, abychom vydělávali na burze peníze? Co nedělat, abychom vydělávali na burze peníze? Tak v tom případě Vás mohu ujistit o tom, že máte

Více

Technická Analýza. člá. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. člá. Fio banka, a.s. Technická Analýza člá Fio banka, a.s. S&P 500: Rezistencí bylo pásmo 1200-1230 bodů, ze kterého se dala očekávat korekce. Jak bylo zmiňováno v minulém vydání TA, tak došlo k dalšímu testování EMA200, které

Více

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 6/2011

Technická Analýza. c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 6/2011 Technická Analýza c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 překonal poslední maxima, která byla pod 1350. To je obecně považováno za býčí znamení. Proražení maxim bylo ale falešné a hodnota indexu se vrátila

Více

Technická Analýza. Fio, banka, a.s. Fio, banka, a.s. 18/05/10

Technická Analýza. Fio, banka, a.s. Fio, banka, a.s. 18/05/10 Technická Analýza Fio, banka, a.s. Pražský index PX překonal hranici úzkého sideway (1080 1200) a vyrazil směrem vzhůru. Trendový kanál dává prostor poměrně vysoko. Nicméně, hranice 1300 bodů růst zastavila

Více

Forex Outlook GBPUSD

Forex Outlook GBPUSD Forex Outlook GBPUSD 14.11. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem Tento týden zveřejňuji FX Outlook až v pondělí (14.11.). Důvodem je páteční státní svátek v USA, kvůli kterému byla uveřejněna data o

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH 2 Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem. Seneca Využívání algorytmického obchodování vzrostlo z pouhých 2 % v roce 2004

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Forex Outlook EURUSD

Forex Outlook EURUSD Forex Outlook EURUSD 7.8. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh USDCAD a napsal jsem, že: Vývoj ale z mého pohledu přeje jak longům, tak shortům jsem ochotný

Více

MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRNĚ PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA Ústav demografie a aplikované statistiky

MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRNĚ PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA Ústav demografie a aplikované statistiky MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA V BRNĚ PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA Ústav demografie a aplikované statistiky Testování hypotéz a využití technické analýzy při obchodování na futures trzích Diplomová

Více

TRADERS MEETING. Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu. Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. www.colosseum.cz

TRADERS MEETING. Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu. Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. www.colosseum.cz TRADERS MEETING Na téma: Jak zlepšit svoje výsledky na Forexu Praha, 12.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. KDO JE KDO mezi námi Kdo jsem? Jak dlouho obchoduji Forex? Jakým způsobem obchoduji? Jak se

Více

Přehled doporučení. Shrnutí Luboš Mokráš tel.: ,

Přehled doporučení. Shrnutí Luboš Mokráš tel.: , Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 18.2.28 Přehled doporučení Aktuální doporučení: Potenciální doporučení na týden: 1. CZK vs. EUR short: signál od RSI. Cíl @ 27,3. Stop-loss 2% pod

Více

Přehled doporučení. Shrnutí 16.7.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz

Přehled doporučení. Shrnutí 16.7.2007. Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz Luboš Mokráš tel.: 224 995 456, e-mail: lmokras@csas.cz 16.7.27 Přehled doporučení Aktuální doporučení: 1. Stříbro: short @ 133, cíl @ 1235, stop-loss 1325, spekulace na zvrat krátkodobého trendu Doporučujeme

Více

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 11/2011

Technická Analýza. . c.člá. Fio banka, a.s. Fio banka, a.s. Zdroj: Bloomberg 11/2011 Technická Analýza. c.člá Fio banka, a.s. Index S&P 500 po avizovaném fake přesahu 1100 bodů odrazil vzhůru a celý měsíc rostl až k rezistenci u 1225. Tu ale prorazil a nyní již i testoval jako hladinu

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX našel svou podporu okolo úrovně 840 bodů a stále se pohybuje blízko předchozího pásma 870 965 bodů. Prozatím se nejedná o jednoznačné překonání

Více

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s.

Technická Analýza. matiou. Fio banka, a.s. Technická Analýza matiou Fio banka, a.s. Pražský index PX našel svou podporu okolo úrovně 870 bodů a stále se pohybuje v pásmu 870 965 bodů. Prozatím se nepodařilo překonat hranici okolo 965ti bodů, která

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 14.12.2015 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

Forex Outlook GBPUSD

Forex Outlook GBPUSD Forex Outlook GBPUSD 15.1. 2017 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh AUDUSD a napsal jsem, že: můj náhled na trh AUDUSD neutrální preferuji v nadcházejícím týdnu

Více

StatSoft Jak vyzrát na datum

StatSoft Jak vyzrát na datum StatSoft Jak vyzrát na datum Tento článek se věnuje podrobně možnostem práce s proměnnými, které jsou ve formě datumu. A že jich není málo. Pokud potřebujete pracovat s datumem, pak se Vám bude tento článek

Více

Spreadový týdeník 23.-27.3.2015

Spreadový týdeník 23.-27.3.2015 Spreadový týdeník 23.-27.3.2015 Marek Hauf analytik hauf@hbpartners.cz Tel: 234 768 016 Přehled potencionálních obchodů: Graf č. 1: Komoditní spread CZ5-KWZ5 (zdroj: Track`n Trade) Historie ukazuje, že

Více

Jak číst a používat zprávy WinSignals.

Jak číst a používat zprávy WinSignals. Jak číst a používat zprávy WinSignals. Co jsou to WinSignals 3.0? WinSignals 3.0 jsou třetí vylepšenou verzí burzovních cenových signálů pro krátkodobé cenové pohyby vybraných aktiv s dlouhodobou úspěšností

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

5 RAD A TIPŮ. Jak vydělávat peníze na burze. #Burza pro každého - 5 rad a tipů. >> zpět na Obsah. elektronická publikace 2015

5 RAD A TIPŮ. Jak vydělávat peníze na burze. #Burza pro každého - 5 rad a tipů. >> zpět na Obsah. elektronická publikace 2015 Název kapitoly 5 RAD A TIPŮ Jak vydělávat peníze na burze elektronická publikace 2015 1 Pár slov úvodem Pár slov úvodem Investování a obchodování na kapitálových trzích se věnuje již od roku 2006. Je absolventem

Více

pracovní list studenta

pracovní list studenta Výstup RVP: Klíčová slova: pracovní list studenta Funkce kvadratická funkce Mirek Kubera žák načrtne grafy požadovaných funkcí, formuluje a zdůvodňuje vlastnosti studovaných funkcí, modeluje závislosti

Více

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report

Mgr. Elena Lindišová. Spreadový report Mgr. Elena Lindišová Spreadový report 1.8.2016 Veškeré informace v tomto dokumentu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Neposkytujeme finanční poradenství. Neposkytujeme investiční doporučení. Nejsme

Více

INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH

INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH Úvod Investor začátečník Život a finance Úspěch a bohatství Krysí závod Aktiva a pasiva Pasivní příjmy Druhy pasivních příjmů Pasivní příjmy a internet Ideální pasivní příjem

Více

Forex Outlook EURUSD

Forex Outlook EURUSD Forex Outlook EURUSD 10.7. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh USDCAD a napsal jsem, že platí můj zájem o longy a shorty. Makro data z USA, od kterých mohl

Více

Kukuřice long. Nákup kukuřice spekulace na vzestup ceny

Kukuřice long. Nákup kukuřice spekulace na vzestup ceny Kukuřice long Nákup kukuřice spekulace na vzestup ceny Červen 2002 Kukuřice na vzestup Trh s kukuřicí se dostal do výhodné situace, na jejíž zformování dlouhodobě čekáme. Kurz je na mimořádně nízké úrovni

Více

Využijte své obchodování na maximum! Marek Vašíček

Využijte své obchodování na maximum! Marek Vašíček Využijte své obchodování na maximum! Marek Vašíček Disclaimer Dovolujeme si Vás upozornit na to, že rozdílové smlouvy (Contracts for Differences, dále jen CFDs ) jsou finančními produkty spojenými se silným

Více

Začíname bittrex.com

Začíname bittrex.com Začíname bittrex.com První věc, kterou musíte udělat je vytvořit si účet na burze. Na Bittrexu vás přivítá úvodní obrazovka. Pokud sjedete trochu níž, najdete tlačítko GET STARTED NOW a po jeho kliknutí

Více

ÚVODNÍ SLOVO 13 Než začnete 15

ÚVODNÍ SLOVO 13 Než začnete 15 ÚVODNÍ SLOVO 13 Než začnete 15 Obchodování a investování na finančních trzích 15 Základy investičního vzdělání co jsou investice 16 Byznys jménem trading 17 Shrnutí 21 ČÁST I. 25 MOŽNOSTI OBCHODOVÁNÍ 25

Více

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa CZ Habermaaß-hra 4530 Terra Kids Země světa Terra kids Země světa Vzrušující poznávací hra pro 2-4 cestovatele ve věku od 8 do 99 let. Herní nápad: zaměstnanci Haba Ilustrace: Albert Kokai Délka hry: cca.

Více

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny.

Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností LYNX jednou za dva týdny. Newsletter Forex Edge je připravován a rozesílán společností jednou za dva týdny. Cílem je ukázat čtenářům praktické principy analýzy měnových párů a ukázat potenciálně zajímavé aktuální příležitosti.

Více

ŠKODA AUTO a. s. Vysoká škola. FOREX Fundamentální a technická analýza

ŠKODA AUTO a. s. Vysoká škola. FOREX Fundamentální a technická analýza ŠKODA AUTO a. s. Vysoká škola Studijní program: B6208 Ekonomika a management Studijní obor: 6208R087 Podniková ekonomika a management obchodu FOREX Fundamentální a technická analýza David Šinkmajer Vedoucí

Více