Zápis v obchodním rejstříku: Městský soud v Praze oddíl C vložka Ing. Bernhard Moserem, jednatelem na straně druhé (dále jen dodavatel )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis v obchodním rejstříku: Městský soud v Praze oddíl C vložka 157860 Ing. Bernhard Moserem, jednatelem na straně druhé (dále jen dodavatel )"

Transkript

1

2 Bankovní spojení: Raiffeisen bank Praha Číslo účtu: /5500 Zápis v obchodním rejstříku: Městský soud v Praze oddíl C vložka Jednající: Ing. Bernhard Moserem, jednatelem na straně druhé (dále jen dodavatel ) uzavírají na základě pravé a svobodné vůle tuto smlouvu o realizaci dodávky a služeb (dále jen smlouva ) PREAMBULE Smluvní strany uzavírají tuto smlouvu v návaznosti na výsledky zadávacího řízení na realizaci veřejné zakázky s názvem Elektrochemické přístroje pro projekt UniCRE část B (dále též zadávací řízení ), v němž byla jako nejvhodnější vybrána nabídka dodavatele (dále též nabídka ). Tato smlouva vymezuje podmínky, za nichž dodavatel provede dodávku voltametrického analyzátoru - polarografu a poskytne služby, servisní činnost a ostatní činnosti související s dodávkou přístroje dle této smlouvy. Provedení dodávky a služeb dle této smlouvy je součástí realizace projektu UniCRE Unipetrol výstavba výzkumně vzdělávacího centra, který je realizován v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (VaVpI) z Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. I. Předmět a účel smlouvy 1. Předmětem smlouvy je závazek dodavatele provést dodávku voltametrického analyzátoru - polarografu a poskytnout služby, servisní činnost a ostatní činnosti související s dodávkou přístroje (dále souhrnně dodávka a služby ) pro objednatele řádně, včas a v kvalitě níže specifikované. Objednatel se zavazuje při provádění dodávky a služeb řádně spolupůsobit a dodavateli řádně uhradit cenu provedené dodávky a služeb, a to za podmínek a v termínech smlouvou sjednaných. Rozsah dodávky a služeb je uveden v čl. II. této smlouvy.

3 2. Účelem smlouvy je úprava práv a povinností smluvních stran v souvislosti s dodávkou a službami nezbytnými pro realizaci projektu UniCRE Unipetrol výstavba výzkumně vzdělávacího centra (viz Preambule této smlouvy). II. Rozsah dodávky a služeb 1. Dodávka a služby budou provedeny v následujícím rozsahu a specifikaci: 797 VA Computrace + příslušenství Podrobná technická specifikace přístroje je uvedena v příloze č.1, která je totožná s technickou specifikací uvedenou v nabídce dodavatele v rámci veřejné zakázky s názvem Elektrochemické přístroje pro projekt UniCRE část B 1.2 Nedílnou součástí dodávky a tedy i ceny každého přístroje je zejména, mimo obvyklé součásti: Podrobný návod k obsluze přístroje a softwaru (manuály) v českém, případně anglickém jazyce v tištěné podobě nebo na záznamovém médiu v tisknutelné formě Příslušné certifikáty opravňující k používání přístroje v ČR tj. obvyklé atesty vydané příslušnou státní zkušebnou v některé ze zemí EU. Tyto doklady musí být předloženy v českém jazyce. Zaškolení obsluhy bezprostředně po instalaci v délce 2 pracovních dnů. Obsluhou se rozumí zaměstnanci zadavatele v počtu nejméně 2 osoby na přístroj Následné školení - 1 pracovní den v době 3 5 měsíců po instalaci podle potřeby zadavatele Instalace v závislosti na termínu dodání buď v dočasném objektu UniCRE (stavba 2806) nebo v nově rekonstruovaném objektu UniCRE (stavba 2838) v Chemparku Záluží Záruka uchazeče na přístroj v délce 24 měsíců a to včetně všech servisních, ověřovacích a kalibračních úkonů. V případě opravy přístroje v záruční době se záruční doba prodlužuje o dobu trvání opravy, tj. o dobu od ohlášení závady do jejího odstranění. Bude-li záruční oprava trvat déle než 3 měsíce, nebo celková doba oprav přístroje v jednom roce bude delší než 3 měsíce, může objednatel požadovat po dodavateli dodání nového zařízení, jeho části nebo vadného celku. Záruka uchazeče na zajištění náhradních dílů a spotřebního materiálu po dobu 10 let od první instalace přístroje. PC s Win7 32-bit, MS Office 2010 a ovládacím SW 797 VA Computrace software, verze 1.3 a s dostatečným pracovním výkonem pro obsluhu polarografu. Spotřební materiál navíc oproti běžně dodávanému, specifikovaný v Příloze č. 1 s technickou specifikací přístroje. Provedení preventivní servisní prohlídky s odstupem 1, 2 a 3 roky po termínu instalace. 1.3 Servisní činnost nezahrnutá v předmětu veřejné zakázky dle čl. 1.2, která bude spočívat zejména v úpravách přístrojů na žádost zadavatele a odstranění poruch způsobených zaměstnanci zadavatele, na něž se nevztahuje záruka. Tato služba bude poskytována ad hoc na základě požadavků objednávek zadavatele.

4 2. Záruční servis musí garantovat zahájení servisního zásahu do 2 pracovních dní od nahlášení poruchy zadavatelem, dodávku náhradních dílů do 5 pracovních dní od identifikace potřeby dodávky dílu servisním technikem uchazeče a odstranění závady do 30 pracovních dní od jejího nahlášení. 3. Podrobnosti týkající se organizace servisní a podpůrné činnosti jsou uvedeny v příloze č. 2 této smlouvy, která musí odpovídat dokumentu Popis zajištění servisní činnosti předloženém dodavatelem v nabídce dodavatele v rámci veřejné zakázky s názvem Elektrochemické přístroje pro projekt UniCRE část B 4. Provedení dodávky a služeb podle této smlouvy zahrnuje též veškeré související úkony dodavatele směřující k zajištění výroby nebo jiného druhu pořízení přístroje. 5. V průběhu plnění dle této smlouvy se předpokládá průběžná komunikace dodavatele s objednatelem a provádění dílčích úkonů k zajištění řádné dodávky a služeb dle pokynů objednatele. III. Obecné podmínky provedení dodávky a služeb 1. Objednatel je oprávněn sdělovat dodavateli své výhrady nebo bližší pokyny pro provedení dodávky a služeb a dodavatel je povinen k nim přihlížet a respektovat je. 2. Dodávka ani služby nesmějí trpět právními ani jinými vadami. 3. Dodavatel podpisem této smlouvy potvrzuje, že převzal veškeré potřebné podklady a informace k provedení dodávky a služeb, s objednatelem si vyjasnil veškeré nejasnosti a dotazy, veškeré technické a dodací podmínky dodávky a služeb zahrnul do kalkulace cen v souladu s touto smlouvou, a uvedené považuje za dostatečné k uzavření této smlouvy. Dodavatel rovněž prohlašuje, že je plně seznámen i s ostatními podmínkami plnění svých povinností podle této smlouvy, které z ní vyplývají a které nejsou v tomto ustanovení uvedeny výslovně. 4. Objednatel podpisem smlouvy potvrzuje, že v podkladech pro zadávací řízení (viz preambule této smlouvy) uvedl veškeré jemu známé relevantní skutečnosti vážící se k předmětu dodávky a služeb, a že má zajištěno financování dodávky a služeb v rozsahu uvedených činností na základě smlouvy o poskytnutí dotace na realizaci projektu Unipetrol výzkumně vzdělávací centrum reg. č. CZ.1.05/2.1.00/ s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (VaVpI) z Evropského fondu pro regionální rozvoj. 5. Objednatel poskytne dodavateli potřebné informace, týkající se dodávky či služeb formou konzultací a dále součinnost nezbytnou k provedení dodávky či služeb. 6. Dodavatel je povinen při provádění dodávky a služeb postupovat s odbornou péčí. Dodavatel je povinen dodržovat obecně závazné právní předpisy (zákony, prováděcí vyhlášky atd.) všeobecně závazné směrnice a předpisy, místní vyhlášky a předpisy (zejména vztahující se k zásadám spolupůsobení firem v Chemparku Záluží), technické normy.

5 7. Dodavatel je povinen všechny dokumenty a dokumentace, které předá objednateli jako součást dodávky či služeb, vyhotovit v českém jazyce, s výjimkou podrobného návodu k obsluze přístroje a software dle čl. II.1.2. této smlouvy. 8. Dodavatel je povinen korespondenci a platební doklady, které bude objednateli zasílat, označit číslem smlouvy objednatele, číslem a názvem akce. Neoznačenou korespondenci a platební doklady má objednatel právo vrátit dodavateli. Případné prodlení s tím spojené jde k tíži dodavatele. IV. Realizační tým a subdodávky 1. Dodavatel bude po celou dobu plnění dle této smlouvy disponovat realizačním týmem složeným z osob odpovědných za provedení dodávky a služeb v rozsahu uvedeném v této smlouvě. Na příslušný typ dodávaného zařízení je dodavatel povinen mít k dispozici min. 1 technika, který: disponuje příslušným oprávnění k provádění servisu uvedeného typu zařízení, je oprávněn k práci na elektrických zařízeních do 400 V dle vyhl. Českého úřadu bezpečnosti práce a Českého báňského úřadu č. 50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektrotechnice, v platném znění minimálně v úrovni 6 nebo srovnatelné v rámci EU 2. Realizační tým bude tvořen zaměstnanci uchazeče nebo osobami, které pracují pro uchazeče na základě smluvního vztahu. Alespoň jeden člen týmu musí být schopen komunikace v českém nebo anglickém jazyce. 3. Dodavatel má právo využívat služeb subdodavatelů pro vlastní dodávku přístroje dle čl. II.1. této smlouvy jen po předchozím písemném schválení objednatele, kterému dodavatel předloží identifikační údaje subdodavatele, informaci, kterou část plnění hodlá dodavatel subdodavateli svěřit a procentuální vyjádření podílu plnění subdodavatele na celkovém obejmu činností dle této smlouvy. Objednatel dává podpisem této smlouvy souhlas s využitím služeb těch subdodavatelů, kteří byli dodavatelem identifikováni v nabídce. Využití subdodavatelů pro ostatní činnosti v tomto článku nezahrnuté nepodléhají schválení ze strany objednatele. 4. Subdodavatelé, kterým bude svěřena činnost techniků dle bodu 1 tohoto článku, musí splňovat všechna kritéria uvedená v tomto bodu. 5. Subdodavatel není oprávněn svěřit realizaci jemu určené části plnění dle této smlouvy dalšímu subjektu. O tom je dodavatel povinen subdodavatele poučit a zajistit, aby tato skutečnost byla subdodavatelem respektována. 6. Jakékoliv povinnosti dodavatele ve vztahu k objednateli dané touto smlouvou jsou subdodavatelé povinni respektovat. Odpovědnost za činnost subdodavatelů nese dodavatel jako by tuto činnost vykonával sám. V. Termín a místo plnění 1. Závazný a nepřekročitelný termín dodání titrátorů a ostatního příslušenství dle bodu 1.2 je 90 dní od data podpisu této smlouvy. V takovém termínu musí být dodány nejen

6 samotné přístroje, ale též všechna související plnění dle čl. II.1.2. ve vztahu k těmto přístrojům, s výjimkou těch, u nichž je výslovně uvedeno, že mají být poskytnuta v určitém časovém odstupu od provedení dodávky přístroje. 2. Závazný termín zahájení servisních prací a dodávek náhradních dílů k přístroji od okamžiku identifikace potřeby dodání náhradního dílu servisním technikem dodavatele dle této smlouvy v místě plnění je určen Přílohou č. 2 Popis zajištění servisní činnosti dle bodu 9.2.f) zadávací dokumentace a nabídky dodavatele. Ve výjimečných případech, kdy dodavatel není schopen tuto lhůtu dodržet (zejména pokud ani s přihlédnutím ke všem okolnostem nemohl dodavatel předvídat potřebu dodání určitého náhradního dílu např. z důvodu nepředvídatelné události na straně objednatele), lze se souhlasem objednatele provést dodávku náhradního dílu a příslušný servis v dodatečné lhůtě určené objednatelem. V takovém případě se na uvedený případ nevztahují ustanovení o sankcích dle této smlouvy. Dodavatel je povinen objednateli poskytnout veškerou potřebnou součinnost, zejména včasné, konkrétní a úplné informace o nemožnosti dodání předmětného plnění. 3. Místem plnění je Chempark Litvínov. 4. Změny termínů jednotlivých plnění dle tohoto článku jsou přípustné pouze za předpokladu, že takovým krokem nedojde k porušení ustanovení zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, porušení zásad tohoto zákona, příp. taková změna nebude moci být kvalifikována jako obcházení uvedeného zákona. 5. Nedodržení lhůty k provedení dodávky a služeb, resp. jednotlivých částí předmětného plnění, bude považováno za hrubé porušení smlouvy. VI. Předání a převzetí dodávky a přechod vlastnického práva 1. V termínech uvedených v této smlouvě je dodavatel povinen objednateli předat dodávku a poskytnout služby řádně, v souladu s pokyny objednatele a touto smlouvou, v kvalitě odpovídající specifikaci dodávky a služeb dle této smlouvy a účelu, pro který jsou dodávka a služby poskytovány. 2. Objednatel dodávku a služby dle této smlouvy převezme vždy písemným potvrzením, v němž uvede, že dodávka a/nebo konkrétní služba byly provedeny řádně. 3. Okamžikem převzetí plnění přechází na objednatele vlastnické právo k předaným hmotným výstupům těchto plnění a dále práva dle této smlouvy k nehmotným výstupům těchto plnění. 4. V případě, že dodávka nebo služby budou vykazovat vady, je objednatel oprávněn tato plnění odmítnout převzít. VII. Cena dodávky a služeb 1. Cena dodávky a služeb ve vztahu k plnění dle čl. II.1.1 a II.1.2 této smlouvy je stanovena ve výši ,00 Kč bez DPH resp ,14 Kč s DPH: 2. Cena dle čl. VII.1. je stanovena jako maximální cena dodávky a služeb. Jsou v ní zahrnuty veškeré související dodávky materiálů a poskytnutí služeb v rozsahu čl.

7 II.1.1 a II.1.2. této smlouvy. Cena je vztažena k celé dodávce a službám v rámci konkrétního dílčího plnění za celou dobu realizace plnění dle této smlouvy, včetně všech nákladů a výdajů, které dodavateli ve vztahu k realizaci tohoto plnění vzniknou. Pro vyloučení pochybností se cenou dodávky všech materiálů rozumí cena na paritě DDP ve smyslu INCOTERMS Cena dle čl. VII.1 nesmí být překročena a musí být garantována jako nejvýše přípustná po celou dobu realizace předmětných plnění dle této smlouvy. Jediná úprava nabídkové ceny může být provedena na základě změny platných sazeb DPH. 4. Cena za služby dle bodu II.1.3. za servisní hodinu je stanovena ve výši 1.900,00 Kč/hod bez DPH resp ,00 Kč/hod s DPH a ve výši 14 Kč/km bez DPH resp. 16,94 Kč/km s DPH za cestu servisního technika. Cena za tyto služby je pro dodavatele závazná nejméně do K ceně bez DPH se připočte částka DPH dle platných právních předpisů. VIII. Platební podmínky 1. Objednatel nebude dodavateli poskytovat žádné zálohové platby. 2. Cenu dodávky a služeb dle čl. II.1.1. a II. 1.2 této smlouvy zaplatí objednatel dodavateli na základě faktury vystavené dodavatelem, a to ve lhůtě do 21 dní po doručení faktury. Cenu servisních služeb dle čl. II.1.3. této smlouvy zaplatí objednatel dodavateli na základě faktur vystavených dodavatelem po převzetí služby dle čl. VI.2. této smlouvy. Faktura bude vystavena souhrnně za všechny předmětné služby poskytnuté v kalendářním měsíci a bude objednateli doručena do 10 pracovních dnů měsíce následujícího. Lhůta splatnosti je 30 dnů ode dne doručení faktury objednateli. 3. Faktura musí obsahovat náležitosti daňového dokladu dle Dílu 5 zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty a náležitosti účetního dokladu dle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví. Dále musí obsahovat: evidenční číslo smlouvy datum splatnosti označení peněžního ústavu a číslo účtu, na který se má platit 4. Nebude-li faktura obsahovat výše uvedené náležitosti, je objednatel oprávněn vrátit ji dodavateli k přepracování či doplnění. V takovém případě se přeruší doba splatnosti a nová lhůta splatnosti dle této smlouvy začne běžet dnem doručení opravené faktury objednateli. IX. Odpovědnost za vady 1. Dodavatel odpovídá za to, že dodávka a služby dle této smlouvy mají vlastnosti a kvalitu podle této smlouvy a byly poskytnuty v souladu s podmínkami této smlouvy.

8 2. Dodavatel se zavazuje, že přístroj, který je předmětem dodávky, bude mít vlastnosti dohodnuté v rámci technické specifikace (viz příloha č. 1), a že dodávka a služby obecně budou odpovídat technickým normám a předpisům, které se na ně vztahují, jinak budou mít vlastnosti a jakost odpovídající účelu smlouvy a to po záruční dobu uvedenou v této smlouvě (viz bod II. smlouvy) Dodavatel přebírá odpovědnost za to, že jím provedená dodávka a služby nemají žádné vady. To zejména znamená, že: dodávka a služby jsou provedeny co do obsahu a formy v souladu s touto smlouvou, platnými českými normami a předpisy a požadavky objednatele dodávka a služby nemají žádné závady, chyby a nesprávnosti koncepce a technická řešení dodávky a služeb jsou z hlediska kvality, ceny, následné údržby a termínů realizace pro objednatele optimální Výše uvedené platí bez ohledu na to, že objednatel dodávku a služby převezme ve smyslu čl. VII. této smlouvy. 4. Pokud dodavatel nebo objednatel zjistí vady při předání a převzetí dodávky nebo služeb, není objednatel povinen takovou dodávku nebo službu převzít. Dodavatel je povinen takové vady odstranit v přiměřené lhůtě stanovené objednatelem, a to na vlastní náklady a v souladu s pokyny objednatele, který musí být o zjištěné závadě a navrhovaném řešení neprodleně informován. Tím není dotčen nárok objednatele na náhradu vzniklé škody nebo na zaplacení smluvní pokuty dle této smlouvy. Jestliže dodavatel v přiměřené lhůtě stanovené objednatelem vady neodstraní, bude taková situace považována za neschopnost dodavatele provést dodávku některého z přístrojů a poskytnout související služby, se sankcí stanovenou v čl. X.1. této smlouvy. 5. Pokud objednatel zjistí vady dodávky nebo služeb po jejich převzetí, je povinen podat o nich (včetně jejich bližšího popisu) bez zbytečného odkladu zprávu dodavateli (vady reklamovat) a sdělit, jaký nárok v souvislosti s vadami dodávky a služeb dle zákona a této smlouvy uplatňuje. Tím není dotčen nárok objednatele na náhradu vzniklé škody nebo na zaplacení smluvní pokuty dle této smlouvy. 6. Obě smluvní strany se zavazují vyvinout maximální součinnost při určování vady dodávky nebo služeb a jejích příčin. 7. Pokud objednatel uplatní nárok na odstranění vad dodávky nebo služeb, zavazuje se dodavatel tyto vady odstranit bez zbytečného odkladu. Neučiní-li tak v této lhůtě, je objednatel oprávněn od této smlouvy odstoupit. Ostatní nároky z vad dodávky a služeb, jak vyplývají z obchodního zákoníku resp. této smlouvy, jsou nedotčeny. 8. Dodavatel odpovídá objednateli též za právní bezvadnost dodávky a služeb a tedy, že užitím předmětu dodávky nebo užitím provedených služeb v souladu s účelem a na základě této smlouvy zejména: nebudou porušena žádná práva třetích osoby zejména osobnostní či autorské právo nebude porušen závazný právní předpis.

9 9. Pokud by objednateli vznikla škoda nebo jiná újma z důvodu vad dodávky nebo služeb, je dodavatel povinen jí objednateli nahradit. X. Smluvní pokuty 1. Pokud dodavatel nedodrží lhůtu pro poskytnutí dodávky přístroje a/nebo souvisejícího plnění dle čl. II.1.1 a II. 1.2 ve vztahu k tomuto přístroji, s výjimkou těch, u nichž je výslovně uvedeno, že mají být poskytnuta v určitém časovém odstupu od provedení dodávky přístroje, je objednatel oprávněn požadovat a dodavatel povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši 1.000,- Kč za každý přístroj a den prodlení. Jestliže dodavatel neposkytne předmětnou dodávku či službu ani do 30 ti dnů po skončení lhůty pro poskytnutí dodávky či služby, bude taková situace vyhodnocena jako neschopnost dodavatele provést dodávku či službu a objednatel je oprávněn od smlouvy odstoupit. To neplatí v případech zásahu vyšší moci viz kapitola XIII 2. Pokud dodavatel po převzetí dodávky nedodrží lhůtu pro poskytnutí související plnění dle čl. II.1.2., u nichž je výslovně uvedeno, že mají být poskytnuta v určitém časovém odstupu od provedení dodávky přístroje (dodávky spotřebního materiálu a zajištění záručního servisu dle přílohy č. 2), je objednatel oprávněn požadovat a dodavatel povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši 5.000,- Kč za každé jednotlivé porušení smlouvy a den prodlení se splněním příslušné povinnosti. Takový případ se též považuje za podstatné porušení této smlouvy. 3. Pokud dodavatel poskytne dodávku nebo službu prostřednictvím jiné osoby než člena realizačního týmu (subdodavatele) oprávněného ve smyslu čl. IV.3. této smlouvy, je objednatel oprávněn požadovat a dodavatel povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé takové porušení smlouvy. Takový případ se též považuje za podstatné porušení této smlouvy. 4. Objednatel se zavazuje v případě prodlení s placením faktur vystavených dle této smlouvy zaplatit úrok z prodlení ve výši 0,05 % z částky uvedené na faktuře za každý den prodlení. 5. V případě, že za porušení předpisů dodavatelem bude objednateli uložena pokuta vnějšími kontrolními orgány, je dodavatel povinen tuto pokutu objednateli uhradit. Takový případ se též považuje za podstatné porušení této smlouvy. 6. Uplatněním nároku nebo zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo objednatele na náhradu prokázané škody, kterou dodavatel způsobil objednateli nesplněním svých povinností, ke kterým se dodavatel zavázal v této smlouvě nebo ke kterým je povinen ze zákona. Náhradu škody je dodavatel povinen uhradit způsobem a ve lhůtě, která mu bude sdělena v písemném oznámení. 7. Smluvní pokuty a náhrady škod budou účtovány samostatnými platebními doklady. Dodavatel je povinen uhradit smluvní pokutu nebo nahradit vzniklou škodu do 21-ti dnů po obdržení platebního dokladu vystaveného objednatelem.

10 XI. Mlčenlivost 1. Dodavatel i objednatel jsou povinni zachovávat mlčenlivost o všech skutečnostech tvořících obchodní tajemství druhé smluvní strany, jakož i o jiných údajích týkajících se druhé smluvní strany, které nejsou oprávněně veřejně známé, o kterých získali povědomí v souvislosti s plněním této smlouvy, a dále také o jiných údajích, které druhá smluvní strana označí jako důvěrné. Dodavatel ani objednatel nesmí tyto údaje bez souhlasu druhé smluvní strany sdělit či zpřístupnit jiným osobám nebo je využít pro sebe nebo pro jiné osoby (včetně rodinných příslušníků a osob blízkých). 2. Povinnost mlčenlivosti se týká skutečností, které nejsou v příslušných obchodních kruzích běžně dostupné, především: skutečností obchodní povahy, zejména informací o vnitřních a hospodářských poměrech a smluvních partnerech druhé smluvní strany, informace o službách poskytovaných nebo využívaných druhou smluvní stranou, informace o obchodní činnosti a obchodních metodách druhé smluvní strany, skutečností výrobní povahy, skutečností technické povahy. 3. Jestliže v rozporu s podmínkami této smlouvy dojde k porušení povinnosti k zachování obchodního tajemství a mlčenlivosti, jde o podstatné porušení této smlouvy a smluvní strana, která tuto povinnost porušila, uhradí ve prospěch druhé smluvní strany smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé jednotlivé porušení povinnosti. Zaplacením smluvní pokuty není nijak dotčeno ani omezeno právo druhé smluvní strany na náhradu škody vzniklou v souvislosti s uvedeným porušením povinností. XII. Trvání smlouvy 1. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem svého podpisu. 2. Od této smlouvy lze odstoupit ze zákonných důvodů a dále z důvodů stanovených touto smlouvou. 3. Objednatel má mj. právo odstoupit od smlouvy v případě, že výdaje, které by mu na základě smlouvy měly vzniknout, budou Řídícím orgánem Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace, případně jiným kontrolním subjektem, označeny za nezpůsobilé, např. na základě nedodržení Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace, zpracovanými Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy nebo např. při zjištění následujících skutečností: na zpracování nabídky dodavatele v zadávacím řízení se podílel zaměstnanec objednatele či člen realizačního týmu projektu či osoba, která se na základě smluvního vztahu podílela na přípravě nebo zadání předmětného zadávacího řízení nabídka dodavatele v zadávacím řízení byla zpracována ve sdružení dodavatele a osoby, která je zaměstnancem objednatele či členem

11 realizačního týmu či osobou, která se na základě smluvního vztahu podílela na přípravě nebo zadání předmětného zadávacího řízení subdodavatelem pro plnění této smlouvy je zaměstnanec objednatele, členem realizačního týmu či osoba, která se na základě smluvního vztahu podílela na přípravě nebo zadání předmětného zadávacího řízení. 4. Zánikem objednatele nebo dodavatele s právním nástupcem tato smlouva nezaniká a přechází na jeho právního nástupce. 5. V případě odstoupení od smlouvy nezanikají nároky objednatele z vad díla, odpovědnosti za škodu ani smluvních pokut. XIII. Vyšší moc 1. Ani jedna ze smluvních stran neporušuje smluvní povinnosti vyplývající ze smlouvy, pokud plnění takových povinností brání okolnosti vyšší moci, které se vyskytnou po datu podpisu smlouvy oběma stranami. 2. Vyšší moc znamená nepředvídatelné výjimečné situace, stávky, výluky nebo jiná narušení průmyslu, činy veřejného nepřítele, války, ať již vyhlášené nebo nikoli, blokády, vzpoury, demonstrace, epidemie, sesuvy půdy, zemětřesení, bouře, úder blesku, záplavy, živelné pohromy, občanské nepokoje, exploze a jakékoli jiné nepředvídatelné události, které smluvní strany nemohou ovlivnit a které jsou i přes veškerou péči nepřekonatelné. 3. Smluvní strana, jejíž práva a povinnosti ze smlouvy jsou ovlivněna vyšší mocí, musí přijmout veškerá opatření potřebná k tomu, aby s minimálním zpožděním odstranila svoji neschopnost plnit povinnosti vyplývající ze smlouvy. 4. Dodavatel není odpovědný za vzniklou škodu, pokud je zanedbání plnění povinností vyplývajících ze smlouvy způsobeno vyšší mocí. Obdobně ani objednatel nenese odpovědnost za platby úroků z prodlení, pokud neplnění jeho povinností bylo způsobeno vyšší mocí. 5. Pokud se kterákoli ze smluvních stran domnívá, že nastaly okolnosti vyšší moci, které mohou ovlivnit plnění jejích povinností, je povinna informovat neprodleně druhou stranu a uvést podrobnosti o povaze, pravděpodobné době trvání a pravděpodobném účinku těchto okolností. Pokud objednatel nevydá jiný písemný pokyn, je dodavatel povinen pokračovat v plnění svých povinností v souladu se smlouvou, pokud to od něj lze s přihlédnutím ke všem okolnostem dané situace spravedlivě požadovat, a musí hledat veškeré v úvahu připadající alternativní prostředky pro plnění povinností, kterým události vyšší moci nebrání. Dodavatel nesmí použít alternativní prostředky, pokud mu k tomu nedá objednatel pokyn. 6. Pokud se splnění této smlouvy stane nemožným do 2 měsíců od zásahu vyšší moci, strana, která se bude odvolávat na vyšší moc, požádá druhou stranu o přípustnou úpravu smlouvy ve vztahu k předmětu, ceně a době plnění. Pokud nedojde k dohodě, má strana, která se odvolala na vyšší moc, právo odstoupit od smlouvy. Účinky odstoupení nastanou dnem doručení oznámení.

12 Michal Ottis

13 Příloha ke smlouvě č. 1 Technická specifikace přístroje k zadávací dokumentaci Elektrochemické přístroje pro projekt UniCRE Voltametrický analyzátor - polarograf Popis systému: Analyzátor umožňující: polarografická a voltampéromentická měření ve vodných i bezvodých elektrolytech práci s elektrodami: rtuťová kapková elektroda a rotační disková elektroda včetně řídicího počítače a softwaru. 1. Minimální technické požadavky na přístroj: Požadavky Rtuťová kapková elektroda umožňující pracovat jak v režimu DME (rtuťová odkapávající elektroda), tak i HMDE (visící rtuťová kapková elektroda). Polarografické a voltametrické techniky polarizace pracovní elektrody: DC (klasická, stejnosměrná ), DP (diferenční pulzní), případně NP (normální pulzní). Metody měření: přímá polarografie (voltametrie), anodická a katodická stripping voltametrie. Vyjádření uchazeče Použitelný rozsah potenciálů: -4V až +4V -5V až +5V Proudový rozsah: minimálně od ± 1nA do ± 10A Možnost naprogramovat a uložit do paměti přístroje minimálně 20 analytických metod Řídicí PC s příslušným softwarem řízení požadovaných analytických technik, zpracování dat, archivace dat v PC a na síti, tisk výsledků a křivek z měření. Možnost regulace úhlové rychlosti RDE (rotační diskové elektrody) Řízení rtuťové kapkové elektrody nejlépe pneumatické 30fA až 80mA (pneumatické) 2. Spotřební materiál dodat v rámci VŘ současně s přístrojem Kromě standardně dodávaného spotřebního materiálu dodá uchazeč dále: Víceúčelová rtuťová kapková elektroda: 1 ks Polarografické kapiláry: 10 ks Polarografické kapiláry silanizované: 10 ks Referentní Ag/AgCl elektroda: 2 ks Elektrolytický můstek pro referentní elektrodu: 2 ks Tělo pomocné elektrody: 2 ks Pomocná elektroda Pt: 1 ks Pomocná elektroda GC (glassy carbon, skelný uhlík): 1 ks Rotační disková elektroda /RDE/ (tělo): 2 ks RDE - GC disk: 2 ks RDE - Au disk: 2 ks RDE Ag disk: 2 ks

14 Příloha ke smlouvě č Po instalaci: Předvedení funkce přístroje na vzorku v anorganickém elektrolytu (Pb 2+ v 0,1M HCl) a organickém elektrolytu (elementární síra v acetátovém pufru a rozpouštědlu methanol-toluen 1:1)

15 Příloha ke smlouvě č. 1 POPIS VOLTAMETRICKÉHO ANALYZÁTORU - POLAROGRAFU Část B: Voltametrický analyzátor - polarograf 797 VA Computrace 797 VA Computrace 797 VA Computrace je moderní pracovní stanice pro voltametrické/cvs/polarografické analýzy. Se standardním USB portem a integrovaným systémem založeným na Windows. 797 VA Computrace Vám nabízí jednoduchou správu dat, stejně tak i výsledků a měřících metod, které jsou předinstalované a založené na analýzách popsaných v Metrohm aplikačních bulletinech (bulletin) aplikačních poznámkách (notes). Integrovaný potenciostat/galvanostat nabízí vynikající odstup signál-šum. Multi Modová Elektroda (MME) a schopnost integrovat třídu Rotačních Diskových Elektrod (RDE) rozšiřuje schopnosti a možnosti zařízení. Mezi důležité rysy patří: Široká škála VA technik zahrnujících DP, DC, PSA, CVS a CV Rozpouštěcí (stripovací) voltametrie pro voltametrickou prvkovou analýzu kovových iontů a dalších látek Exploratory režim - nový standard pro vyučování elektrochemie s monografií <<Practical Voltammetry>> Výkonné zpracování dat a jejich vyhodnocení s generátorem zpráv. Více než 220 přeinstalovaných analytických metod Výsledky dostupné v široké škále formátů, stejně jako v zákaznicky upravovaných formátech Integrované zabezpečování jakosti s GLP průvodcem, přístupovými právy pro jednotlivé uživatele a automatickým testem pro elektrody Jednoduché a snadné programy založené na Windows XP pro/vista/windows 7 (32bit) s přehledným uživatelským rozhraním USB Připojení Manuál v českém jazyce Technická specifikace Potenciostat Proudové měřící techniky Pracovní elektroda Max. napěťový výstup: ±5 V Max. proudový výstup: ±80 ma Rychlost náběhu: <1 mv/s 35 V/s při 10 mv rozlišení DC, DP, SqW, AC1, AC2, NP, CV, PSA, CC-PSA, CVS, CPVS Multi Modová Elektroda (MME) může pracovat, jako DME, SMDE nebo HMDE,

16 Příloha ke smlouvě č. 1 odkapávání řízeno pneumaticky nebo Rotační Disková Elektroda (RDE) z (GC (leštěný uhlík), Ultra Trace grafitu, Pt, Ag, Au) regulace otáček od otáček za minutu Referenční elektroda Pomocná elektroda Míchadlo Rozhraní Software Ag/AgCl/KCl 3 mol/l Pt PTFE, 200 3,000 ot./min Integrováno USB 797 VA Computrace software (Win XP, Win Vista 32bit, Win 7 32bit) Minimální technické požadavky na voltametrický analyzátor -polarograf dle zadávací dokumentace zadavatele: Požadavky Rtuťová kapková elektroda umožňující pracovat jak v režimu DME (rtuťová odkapávající elektroda), tak i HMDE (visící rtuťová kapková elektroda). Polarografické a voltametrické techniky polarizace pracovní elektrody: DC (klasická, stejnosměrná ), DP (diferenční pulzní), případně NP (normální pulzní). Metody měření: přímá polarografie (voltametrie), anodická a katodická stripping voltametrie. Vyjádření uchazeče Použitelný rozsah potenciálů: -4V až +4V -5V až +5V Proudový rozsah: minimálně od ± 1nA do ± 10A Možnost naprogramovat a uložit do paměti přístroje minimálně 20 analytických metod Řídicí PC s příslušným softwarem řízení požadovaných analytických technik, zpracování dat, archivace dat v PC a na síti, tisk výsledků a křivek z měření. Možnost regulace úhlové rychlosti RDE (rotační diskové elektrody) Řízení rtuťové kapkové elektrody nejlépe pneumatické 30fA až 80mA (pneumatické)

17 Příloha ke smlouvě č. 2 SERVISNÍ ČINNOST Veškerý záruční i pozáruční servis je prováděn certifikovanými servisním technikem naší společnosti. Kontakt: Ing. Luboš Svátek Tel: lubos.svatek@metrohm.cz Aplikační podpora je zajištěna aplikačními specialisty naší společnosti a je součástí nabízeného přístroje voltametrický analyzátor polarograf. Kontakt: Ing. Petr Majzlík, Ph.D. Tel: petr.majzlik@ .cz Konzultace em, telefonicky či po předchozí domluvě osobně zdarma Garance zahájení řešení problému do 24 hod

II. Rozsah dodávky a služeb 1. Dodávka a služby budou provedeny v následujícím rozsahu a specifikaci: 1.1 Tabulka č. 1 Přehled přístrojů

II. Rozsah dodávky a služeb 1. Dodávka a služby budou provedeny v následujícím rozsahu a specifikaci: 1.1 Tabulka č. 1 Přehled přístrojů PREAMBULE Smluvní strany uzavírají tuto smlouvu v návaznosti na výsledky zadávacího řízení na realizaci veřejné zakázky s názvem Laboratorní chladničky (dále též zadávací řízení ), v němž byla jako nejvhodnější

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 62243136

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 62243136 Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 1746 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Příloha č. 2 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Vybavení laboratoří Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma:

Více

II. Rozsah dodávky 1. Rozsah dodávky je obsažen v technické dokumentaci a definován nabídkou, kterou dodavatel učinil do výše uvedené veřejné zakázky.

II. Rozsah dodávky 1. Rozsah dodávky je obsažen v technické dokumentaci a definován nabídkou, kterou dodavatel učinil do výše uvedené veřejné zakázky. PREAMBULE Smluvní strany uzavírají tuto smlouvu v návaznosti na výsledky zadávacího řízení na realizaci veřejné zakázky s názvem Zámečnické konstrukce pro stavbu 2838 část A (dále též zadávací řízení ),

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 62243136

Smlouva o realizaci dodávky. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 62243136 Smlouva o realizaci dodávky uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo: Revoluční

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění.

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č.... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. ČLÁNEK 1. SMLUVNÍ STRANY název adresa sídla jehož (jejímž)

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J. A. Komenského o.s.

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J. A. Komenského o.s. KUPNÍ SMLOUVA (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ). Smluvní strany Regionální poradenské a vzdělávací

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo: Revoluční

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Kupující: Sídlo/místo podnikání: Kupní smlouva podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany KOUTECKÝ s.r.o. IČ: 63147084 Jednající osoba: Družby 1413, 419 01

Více

Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy

Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy Kupující: Zadávací podmínky ZD Podchlumí Dobrá Voda u Hořic Příloha č. 4 Návrh Kupní smlouvy.kupní smlouva, uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami Název Zemědělské družstvo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ):

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ): Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 409 zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Fakultní nemocnice Olomouc se sídlem: I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc Nová

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Kupující: Smluvní strany Název: Obec Žlutava Sídlo: Žlutava 271, 763 61 Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta E-mail: obeczlutava@volny.cz Telefon/fax: 577

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

S moderní technikou ke zkvalitnění výuky. Kupní smlouva

S moderní technikou ke zkvalitnění výuky. Kupní smlouva S moderní technikou ke zkvalitnění výuky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Kupní smlouva (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka Společnost/Název: IČO: Sídlo/Místo podnikání: Zastoupená: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka dále též jako prodávající na straně jedné, a Město Kosmonosy

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH)

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL Název: Obec Oldřichov v Hájích Adresa: Oldřichov v Hájích 151, 463 31 Chrastava IČO: 00481483 Statutární zástupce: Jaromír Tichý, starosta obce (dále

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079-2125 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a Jazyková

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Identifikace veřejné zakázky Název: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné zakázky: Dodávky baterií do UKB Dodávky Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Kupní smlouva

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Kupní smlouva Příloha č. 4 Závazný návrh smlouvy Kupní smlouva " Dodávka tabletů a softwaru pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci" č. j.: podle zákona č. 89/2012

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 2085 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále jen Smlouva )

Kupní smlouva uzavřená podle 2085 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále jen Smlouva ) Kupní smlouva uzavřená podle 2085 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále jen Smlouva ) mezi: Kupujícím: ČR Státní úřad inspekce práce Se sídlem: Kolářská 451/13, 746 01 Opava IČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Příloha č. 2 Výzvy PedF- Telefonní ústředna-2 KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o Návrh smlouvy o dílo, příloha č. 5 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Turistická rozhledna Dlažov S m l o u v a o d í l o uzavřená dle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva)

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smlouva Traktor s příslušenstvím a servis str. 1 Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smluvní strany: KAREL HAHN Zastoupená: Karlem Hahnem Se sídlem: Čs. armády 1884/1a, 74801 Hlučín IČO:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy Kupujícího: číslo smlouvy Prodávajícího:

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy Kupujícího: číslo smlouvy Prodávajícího: (Poznámka: uchazeč předloží tento závazný text kupní smlouvy ve své nabídce, doplněny budou pouze identifikační údaje a zástupce uchazeče, celková cena dodávky v čl. IV, smlouva bude podepsaná oprávněnou

Více

SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace I. SMLUVNÍ STRANY

SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace I. SMLUVNÍ STRANY SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "Občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obec

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Střední škola - Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení:

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) I. Smluvní strany Základní škola Jablonec

Více

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo: Revoluční

Více

Kupní smlouvu dle ustanovení 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

Kupní smlouvu dle ustanovení 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku Dnešního dne uzavřeli: Prodávající: Jméno: Ing. Jiří Pokorný JIP-TECH obchodní rejstřík: Obvodní soud pro Prahu 1., oddíl A, vložka č. 9017 Sídlo: U silnice 35, 161 00 Praha 6 IČO: 60455268 DIČ: CZ6311110718

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky Příloha č. 2 Dne 2010 uzavřeli Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 IČ: 49777700 DIČ: CZ49777700 se sídlem 326 00 Plzeň, Částkova 78 zastoupené Ing. Tomášem Vláškem, ředitelem (dále jen objednatel)

Více

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 01 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem ředitelem Krajského ředitelství policie Karlovarského

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Bankovní spojení: Komerční banka, U Průhonu 32, Praha 7 Číslo účtu: /0100

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Bankovní spojení: Komerční banka, U Průhonu 32, Praha 7 Číslo účtu: /0100 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Smluvní strany Akademie výtvarných umění v Praze se sídlem: U Akademie 4, 170 22 Praha 7 zastoupena: Ing. Jiřím Macháčkem, kvestorem IČO: 60461446 DIČ: CZ60461446 Bankovní spojení:

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU PERIODIK NA ROK 2016 uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Číslo smlouvy kupujícího: 15/230-0 Česká

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU PERIODIK NA ROK 2016 uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Číslo smlouvy kupujícího: 15/233-0 Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Příloha č. 5 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Sídlo: Krušnohorská 16, 360 10 Karlovy Vary Zastoupena: Bc. Zdeňkou Bečvářovou,

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více