unikátní certifikovaný povrch, chránící zdraví dětí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "unikátní certifikovaný povrch, chránící zdraví dětí"

Transkript

1 Bezpečné povrchy pro dětská hřiště unikátní certifikovaný povrch, chránící zdraví dětí

2 Výběr povrchu na vaše stávající nebo nové dětské hřiště není jednoduchou záležitostí. Odpovědnost je na Vás. Je především nutné, aby výsledný povrch hřiště splňoval následující: dlouhodobá cenová efektivnost při údržbě extrémně trvanlivý a odolný hygienicky nezávadný, neabsorbující cizí tělesa odpovídající všem bezpečnostním normám atraktivní pro děti i pro dospělé Tyto stránky Vám pomohou najít tu nejlepší volbu ve výběru bezpečného povrchu pro Vaše dětské hřiště a specifikovat důvody pro toto rozhodnutí. Poukážeme na jednotlivé klíčové body, důležité pro výběr toho nejlepšího povrchu na Vaše hřiště tak, aby jim porozuměl i člověk, který s touto problematikou nemá žádné zkušenosti. V minulosti nebyly dopadové plochy pod dětská hřiště výrazněji řešeny. Pokud ano, byla volba jednoduchá. Nejčastěji se jednalo o písek nebo se nechal prvek obrůst trávou. Později se z důvodu častých úrazů dětí na hřištích začalo věnovat více pozornosti bezpečnosti. Jednalo se o konstrukci herních prvků a současně i dopadovým plochám pod nimi. Byla stanovena norma (ČSN EN 1177), která přesně definuje požadavky na konstrukce a typ povrchů, kterých je několik. Každý povrch má své výhody, ale i svá negativa: Přírodní tráva umí absorbovat pouze malé doskoky. Na kvalitu přírodního trávníku má vliv především počasí. Pokud příliš prší je povrch měkký a stává se z něj bláto, pokud je sucho je tvrdý jako beton. Dalším nezanedbatelným faktorem tohoto typu povrchu je náročná a drahá údržba. Písčitý povrch je favoritem především u dětí. Umožňuje perfektní hru, ale je noční můrou ohledně čistoty. Písek má výbornou vlastnost dostat se úplně všude (oblečení, boty, vlasy atd.). Zároveň je i místem, kam se dá schovat množství nejrůznějších odpadků včetně střepů, jehel, výkalů atd. Údržba takového typu povrchu je opět velmi náročná. Měla by být prováděna nejlépe denně a písek by se měl pravidelně vyměňovat.

3 Kůra je na tom trochu lépe s údržbou než písek, nicméně je problematická s ohledem na hygienu a náklady na údržbu. Kačírek (prané kamenivo) je přírodní povrch s lepšími vlastnostmi než písek. Jeho sypkost je zárukou dobrého tlumení pádů a doskoků, ale za předpokladu perfektní každodenní údržby v podobě jeho dorovnávání pod herními prvky. Velkou nevýhodou je jeho rozhazování dětmi po okolí. Gumové dlaždice jsou relativně jednoduché na instalaci a jejich životnost je poměrně dlouhá. Jsou levnější než lité elastické povrchy, proto jse často používají pro nízkorozpočtové projekty. Bohužel se stávají jednoduchým terčem vandalizmu, protože jsou poměrně jednoduše rozebíratelné. Musíte tak být připravení na častější opravy. Navíc se ve spojích nadzvedávají a usazují se zde nečistoty, prorůstá jimi tráva a plevel. To zvyšuje riziko úrazu při zakopnutí. Gumové dlaždice jsou také omezeny barevností a především nemají výhody flexibilního designu tak, jako u litých povrchů. Povrch SmartSoft je skvělou alternativou nejen pro nově vzniklá, ale i pro již existující dětská hřiště. Jeho položení je velice jednoduché, není třeba demontovat instalované vybavení a herní prvky. Je nutné pouze úpravit podloží, případně olemovat sportoviště obrubníky nebo lištou. Lité polyuretanové povrchy řady SmartSoft, jejichž vrchní vrstva je tvořena extrémně odolným elastickým EPDM granulátem, jsou špičkovým řešením pro bezpečná dětská hřiště ale i pro jiné účely. Společnost Tomovy parky s.r.o. nabízí povrchy, které přinášejí svým uživatelům nesporné přednosti a komfort!!!!

4 SmartSoft, 4soft pro měkký dopad Firma 4soft s.r.o. je společnost provádějící pokládku bezpečných polyuretanových dopadových ploch, které jsou vhodné především pod herními prvky dětských hřišť. Tyto speciální elastické povrchy snižují riziko úrazu dětí při jejich pohybu na hřišti nebo případném pádu z herních prvků. Odpovídají plně požadavkům normy ĆSN EN Firma Tomovy parky s.r.o. nabízí zákazníkům povrch SmartSoft, který je: jeden z nejbezpečnějších dostupných povrchů monolitický, bez spojů a spár extrémně odolný a trvanlivý použitelný za jakéhokoliv počasí má minimální nároky na údržbu, možné jej realizovat ve více jak 20-ti barevných variantách a jejich kombinacích velmi odolný vandalizmu rychle vysychá je vodopropustný jednoduše opravitelný ekologický možné jej tvarovat i ve 3D tvarech nebo v designu libovolných obrázků a log protiskluzový efekt bezpečný, není možné, aby byly v povrchu schovány nebezpečné předměty, tak jako v písku nebo kůře (sklo, injekční stříkačky, výkaly od zvířat atd...)

5 Ideálním řešením je skutečně litý polyuretanový povrch SmartSoft. SmartSoft je jediný typ povrchu, který se vymyká všem negativním jevům! SmartSoft je extrémně odolný a trvanlivý, jednolitý, elastický povrch, bez rušivých spojů. SmartSoft může být realizován v různých tvarech i barevných provedeních, které vhodně doplňují instalované herní prvky. z dlouhodobého hlediska má nejnižší náklady na údržbu jednoznačně nejbezpečnější povrch, s vynikajícími tlumivými účinky vynikající hygieničnost povrchu nejflexibilnější a kreativní řešení povrch je vodopropustný a tudíž vždy bez louží! SmartSoft je vyráběn a pokládán přímo na stavbě dětského hřiště SmartSoft může být položen již na existující dětská hřiště bez nutnosti větších úprav! SmartSoft je k dispozici ve velkém množství barev s možností barvy mezi sebou kombinovat a míchat. SmartSoft je možné přizpůsobit jakémukoliv designu, velikostem a tvarům hřiště. SmartSoft výborně tlumí nárazy a otřesy, není kluzský, je extrémně odolný a prakticky bezúdržbový. SmartSoft je monolititický, nemá žádné spoje, nehrozí zde riziko zakopnutí a úrazu pádem. SmartSoft se realizuje v různě silných vrstvách podle požadované pádové výšky. Je možné plynule kombinovat různě silné vrstvy povrchu, aniž by byly patrné jednotlivé přechody.

6 Povrch SmartSoft se skládá ze dvou částí: Spodní vrstva povrchu SmartSoft je vyrobena z recyklované gumy v podobě granulátu, která je v přesně daném poměru smíchána se speciálním elastickým polyuretanovým pojivem. Síla spodní vrstvy má vliv na intenzitu tlumících vlastností povrchu - to znamená pro jakou pádovou výšku je daný typ povrchu Smart- Soft určen. Síla této vrstvy se pohybuje od 25 70mm a odpovídá pádové výšce od 2,4m do 2,9m. Čím silnější je tato vrstva, tím větší výšku pádu je schopna pohltit. Vrchní vrstva povrchu SmartSoft je vyrobena z EPDM gumového granulátu, což je v podstatě syntetická, uměle vyrobená guma se všemi výše zmíněnými přidanými vlastnostmi. Ta je opět v určitém poměru smíchaná s elastickým polyuretanovým pojivem. Vrchní část povrchu SmartSoft je extrémně odolná proti opotřebení i proti dalším vnějším vlivům. Vytváří pohledovou plochu možnou jakkoliv kreativně a barevně upravovat nebo kombinovat. Kombinací těchto dvou vrstev vzniká extrémně pružný a odolný povrch, který je vyráběn a pokládán přímo na místě realizace. Tímto způsobem pokládky vzniká jednolitý povrch, který perfektně a beze spár (např. mezi konstrukcemi dětských prvků) vyplní plochu hřiště. bílá světlezelená oranžová šedá zelená jasně červená krémová světlemodrá hnědočervená béžová modrá hnědá okrová tmavěmodrá tmavě šedá žlutá fialová černá

7 Instalace umělého bezpečného povrchu SmartSoft se provádí přímo na místě na předem připravený nebo stávající podklad. Ten může být proveden z níže uvedených materiálů. kvalitně zhutněné a srovnané štěrkové vrstvy betonová deska asfaltový podklad Ve všech případech je nutné povrch olemovat obrubníky nebo jiným typem obruby. Povrch je vyráběn ze tří komponent: 1. Recyklovaná guma v podobě granulátu vyrobená nejčastěji ze starých pneumatik tzv. SBR (styrene-butadiene ruber) tloušťka této vrstvy je závislá na požadované dopadové výšce, obvykle se pohybuje od 30-90mm. 2. EPDM granulát (Ethylen Propylen Diene Monomer) plně probarvený, uměle vyrobený kaučuk, který je extrémně odolný proti opotřebení, UV stabilní a barevně stálý, tvoří vrchní vrstvu povrchu. 3. Polyuretanové pojivo, které se s těmito granuláty v přesně daném poměru míchá. Povrch SmartSoft je certifikován dle ČSN EN 1177 na níže uvedené pádové výšky SmartSoft 35 (výška pádu max. 2,4 m) SmartSoft 50 (výška pádu max. 2,6 m) Výhodou povrchu je především to, že nevytváří žádné spoje. Přednostmi před např. dlaždicovými systémy jsou: ve spárách se nedrží nečistoty lépe se udržuje není nebezpečný (nezvedají se růžky o které lze zakopnout) není možné jeho části odcizit (je nerozebíratelný) povrch je velmi dobře opravitelný na jakémkoliv místě mezi konstrukcí herního prvku a povrchem není mezera, povrch perfektně obteče kolem konstrukce, což zabraňuje poranění. umožňuje mnohem lepší grafické provedení, čímž se umocňuje finální efekt celého hřiště je trvanlivější a barevně stálejší cena litého povrchu je srovnatelná s dlaždicemi povrch je možné instalovat přímo na štěrkové podkladní vrstvy odpadají tak další náklady na zpevněnou plochu (beton, asfalt) SmartSoft 60 (výška pádu max. 2,7 m) SmartSoft 80 (výška pádu max. 2,9 m)

8 ISO 9001, 14001, Vzhledem k velké odolnosti, univerzálnosti a atraktivnímu vzhledu našich povrchů jsou pokládány také, jako alternativa měkkých designově zajímavých chodníků nebo ploch kolem bazénů ap. Jedná se o povrchy typu: SoftGrass bezpečný povrch dětských hřišť s přírodním vzhledem. Skvělá kombinace polyuretanového litého povrchu a umělého trávníku, představuje atraktivní a levnější alternativu povrchu SmartSoft, případně dlaždicovým systémům. Pro ty, kteří upřednostňují přírodní vzhled povrchu, je SoftGrass výbornou volbou. Povrch má stejný základ jako SmartSoft. Namísto vrchní vrstvy z barevného granulátu EPDM je položen odolný umělý trávník s gumovým zásypem. Výsledkem je vysoce pružný povrch se vzhledem přírodního trávníku a minimálními nároky na údržbu. Umělý trávník vykazuje dlouhou životnot a odolnost. Je vyráběn v pěti barevných provedeních. Barvy je možné jakkoliv kombinovat a vytvářet různé obrazce a tvary. SoftGrass je jednoduše opravitelný. TrackSoft povrch pro chodníky, cesty, dvorky atd., který nabízí měkký a komfortní došlap. TrackSoft je extrémně odolným, barevně a tvarově chodníků je vždy bez louží a bez bláta. TrackSoft je jedinečný při použití jako povrch pro chodníky do parků a míst určených pro rekreační běh i chůzi. Lze jej využít pro chodníky na golfová hřiště (chůze v obuvi s hroty), minigolf, prostory pro seniory, tématické chodníky a všude tam, kde hrozí riziko pádu nebo zranění. PoolSoft bezpečná alternativa povrchů k bazénům. Nabízí jak luxusní, tak i hravé pojetí okolních ploch malých soukromých bazénů i velkých koupališť a dětských brouzdališť. Elastický povrch snižuje riziko zranění při uklouznutí. Povrch je navíc vodopropustný a rychle vysychá. Je možné jej tematicky upravit tak, aby aktivně dotvářel celkový dojem dle potřeby. Sídlo a provozovna: Karlovice - Radvánovice 11, Turnov GSM: info@tomovyparky.cz obchod@tomovyparky.cz

Město Toužim dopadové plochy

Město Toužim dopadové plochy Město Toužim dopadové plochy O nás Firma 4soft s.r.o. je mladá dynamická společnost provádějící pokládku bezpečných, certifikovaných dopadových ploch dětských hřišť, multifunkční herních ploch, mlhovišť

Více

SmartSoft. 1 měkký 2 bezúdržbový 3 barevný 4 trvanlivý. www.4soft.cz. Bezpečné povrchy pro dětská hřiště

SmartSoft. 1 měkký 2 bezúdržbový 3 barevný 4 trvanlivý. www.4soft.cz. Bezpečné povrchy pro dětská hřiště Bezpečné povrchy pro dětská hřiště 1 měkký 2 bezúdržbový 3 barevný 4 trvanlivý www.4soft.cz O nás Firma 4soft s.r.o. je mladá dynamická společnost provádějící pokládku bezpečných, certifikovaných dopadových

Více

OCHRANA DĚTÍ PROTI PORANĚNÍ ZPŮSOBENÁ PÁDEM

OCHRANA DĚTÍ PROTI PORANĚNÍ ZPŮSOBENÁ PÁDEM PRYŽOVÁ DLAŽBA MFL Společnost MFL Group s.r.o. vyrábí a dodává ekologicky a zdravotně nezávadné produkty z recyklované pryže, které zahrnují zejména bezpečnou protipádovou dlažbu v různých typech a designu.

Více

VENKOVNÍ DOPADOVÉ PLOCHY. pro rok 2019

VENKOVNÍ DOPADOVÉ PLOCHY. pro rok 2019 Evropská Training s.r.o. Jiráskova 315 751 01 Tovačov Firma Evropská Training s.r.o. je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka C 44270. IČ: 28600151 DIČ: CZ28600151

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

SPORT COURT. SPORT COURT - modulové víceúčelové sportovní povrchy nejvyšší kvality. Přednosti povrchu SPORT COURT.

SPORT COURT. SPORT COURT - modulové víceúčelové sportovní povrchy nejvyšší kvality. Přednosti povrchu SPORT COURT. SPORT COURT Základní informace: Číslo výrobku: 861814 Přednosti: Popis SPORT COURT - modulové víceúčelové sportovní povrchy nejvyšší kvality Povrchy SPORT COURT jsou vyvíjeny především pro sportovce, jejich

Více

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití:

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití: Bezpečný a měkký povrch N o v i n k a UNIXIN GRIP PROFI Bezpečný gumový povrch PU 4223CS je dvousložkový systém složený z gumového granulátu a pružného, vlhkostí vytvrzujícího pojiva pro profesionální

Více

REKONSTRUKCE ROZBĚHOVÉ DRÁHY U. ZŠ Velké Karlovice POSOUZENÍ A ZHODNOCENÍ STÁVAJÍCÍHO STAVU A NÁVRH TECHNICKÉHO ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE SPORTOVIŠTĚ

REKONSTRUKCE ROZBĚHOVÉ DRÁHY U. ZŠ Velké Karlovice POSOUZENÍ A ZHODNOCENÍ STÁVAJÍCÍHO STAVU A NÁVRH TECHNICKÉHO ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE SPORTOVIŠTĚ REKONSTRUKCE ROZBĚHOVÉ DRÁHY U ZŠ Velké Karlovice POSOUZENÍ A ZHODNOCENÍ STÁVAJÍCÍHO STAVU A NÁVRH TECHNICKÉHO ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE SPORTOVIŠTĚ Zadavatel: Základní škola Velké Karlovice,okres Vsetín, Velké

Více

KATALOG 2017 PRYŽOVÁ DLAŽBA

KATALOG 2017 PRYŽOVÁ DLAŽBA KATALOG 017 PRYŽOVÁ DLAŽBA Společnost MFL Group s.r.o. nabízí výrobky z recyklovaného pryžového granulátu. Uplatnění výrobky nalézají zejména v těchto oblastech: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Pryžová dlažba na dětská

Více

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ TERASY A BALKÓNY FITNESS PRO KONĚ DOPLŇKOVÉ VÝROBKY

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ TERASY A BALKÓNY FITNESS PRO KONĚ DOPLŇKOVÉ VÝROBKY katalog 2016 Společnost MFL Group s.r.o. vyrábí výrobky z recyklovaného pryžového granulátu. Uplatnění nalézají zejména v těchto oblastech: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Pryžová dlažba na dětská hřiště je jeden z nejbezpečnějších

Více

DOSTUPNÉ BARVY MATERIÁLŮ / str. 1 3 SEZNAM VÝROBKŮ / str. 4 8

DOSTUPNÉ BARVY MATERIÁLŮ / str. 1 3 SEZNAM VÝROBKŮ / str. 4 8 DOSTUPNÉ BARVY MATERIÁLŮ / str. 1 3 SEZNAM VÝROBKŮ / str. 4 8 SEZNAM DOSTUPNÝCH BAREV / 01 a 03 0100 0300 0301 0302 0304 SEZNAM DOSTUPNÝCH BAREV / 04 0400 0401 SEZNAM DOSTUPNÝCH BAREV / 97 a 99 9700 9900

Více

KATALOG 2018 PRYŽOVÁ DLAŽBA

KATALOG 2018 PRYŽOVÁ DLAŽBA KATALOG 018 PRYŽOVÁ DLAŽBA Společnost SAPEKOR s.r.o. nabízí výrobky z recyklovaného pryžového granulátu. Uplatnění výrobky nalézají zejména v těchto oblastech: DĚTSKÁ HŘIŠTĚ Pryžová dlažba na dětská hřiště

Více

SKLADBA POVRCHŮ HŘIŠTĚ

SKLADBA POVRCHŮ HŘIŠTĚ 1/5 SKLD POVRHŮ HŘIŠTĚ vhodné a doporučující pro projekční kanceláře a všechny zákazníky, kteří se teprve chystají stavět dětská hřiště a sportoviště Ideálně provedená skladba hřiště (sportovní, dětské)

Více

Vzduchová trampolína fitness a trénink pro vaše zdraví.

Vzduchová trampolína fitness a trénink pro vaše zdraví. Vzduchové trampolíny Vzduchová trampolína fitness a trénink pro vaše zdraví. Nad dětí dramaticky stoupá. Každá třetí holčička a každý čtvrtý chlapec trpí ve školním věku nadváhou. Vedle jednostranné výživy

Více

SmartSoft. 1 měkký 2 bezúdržbový 3 barevný 4 trvanlivý. www.4soft.cz. Bezpečné povrchy pro dětská hřiště a sportoviště

SmartSoft. 1 měkký 2 bezúdržbový 3 barevný 4 trvanlivý. www.4soft.cz. Bezpečné povrchy pro dětská hřiště a sportoviště SmartSoft Bezpečné povrchy pro dětská hřiště a sportoviště 1 měkký 2 bezúdržbový 3 barevný 4 trvanlivý www.4soft.cz BEZPEČNÉ POVRCHY SmartSoft CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠE HŘIŠTĚ Katalog bezpečných povrchů představuje

Více

Sportovní hřiště 8D - povrchy BERGO a SPORT COURT

Sportovní hřiště 8D - povrchy BERGO a SPORT COURT Sportovní hřiště 8D - povrchy BERGO a SPORT COURT Pro víceúčelová sportoviště doporučujeme především polypropylénové kazetové povrchy. Nabízíme celý sortiment výše uvedených povrchů. V oboru polypropylénových

Více

Trávníkový tlumící povrch na dětská hřiště

Trávníkový tlumící povrch na dětská hřiště Trávníkový tlumící povrch na dětská hřiště Bezpečný povrch pro dětská hřiště Umělý trávník je vhodným a estetickým povrchem pro dětská hřiště. Společně s tlumicí podložkou zajišťují bezpečný, čistý a

Více

CENOVÁ A TECHNOLOGICKÁ NABÍDKA NA REALIZACI SPORTOVNÍHO POVRCHU NA HŘIŠTĚ V ŘÍČANECH

CENOVÁ A TECHNOLOGICKÁ NABÍDKA NA REALIZACI SPORTOVNÍHO POVRCHU NA HŘIŠTĚ V ŘÍČANECH OBEC ŘÍČANY Ing. Jan Studený - starosta nám. Osvobození 340 664 82 Říčany 02.03.2017 CENOVÁ A TECHNOLOGICKÁ NABÍDKA NA REALIZACI SPORTOVNÍHO POVRCHU NA HŘIŠTĚ V ŘÍČANECH Na základě Vaší poptávky jsme zpracovali

Více

GRANISOL. Dekorativní vymývané betonové plochy.... inspirace přírodou

GRANISOL. Dekorativní vymývané betonové plochy.... inspirace přírodou GRANISOL Dekorativní vymývané betonové plochy... inspirace přírodou GraniSol je unikátní systém provádění dekorativních betonových ploch s vymývaným povrchem, který zvýrazní přírodní charakter použitého

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) Zadavatel: 1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace Sídlo: Komenského 7, 360 07 Karlovy Vary

Více

ZERO. ekologické ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V ROLÍCH bez obsahu pvc. Bez obsahu PVC

ZERO. ekologické ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V ROLÍCH bez obsahu pvc. Bez obsahu PVC ZERO ekologické ELASTICKÉ PODLAHOVÉ KRYTINY V ROLÍCH bez obsahu pvc Bez obsahu PVC ELASTICKÉ PODLAHY V ROLÍCH PRO KOMERČNÍ PROSTORY Neobsahuje PVC (polyvinylchlorid), chlor a plastifikátory Neobsahuje

Více

Výzva více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace)

Výzva více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) Výzva více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) Zadavatel: 1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace Sídlo: Komenského 7, 360 07

Více

Moře inspirace pro Vás DLAŽBA PLOŠNÁ

Moře inspirace pro Vás DLAŽBA PLOŠNÁ Moře inspirace pro Vás DLAŽBA PLOŠNÁ Dlaždice 40 / 40 Kostka BROŽ Praktik karamelová Dlaždice 40 / 40 Čtvrtkruh BROŽ Praktik písková Dlaždice 40 / 40 Kostka BROŽ Praktik písková Dlaždice 40 / 40 Čtvrtkruh

Více

Parador Titel der Vinyl Präsentation 01.11.2012 1 Elastické krytiny nabízí solidní výhody. Elastické podlahové krytiny jsou hygienicky čisté a při pravidelné údržbě zůstanou hygienicky čisté mnoho

Více

F SO 101 Běžecká dráha umělý povrch VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVIŠTĚ SO 101 BĚŽECKÁ DRÁHA UMĚLÝ POVRCH. F Technická zpráva SO 101

F SO 101 Běžecká dráha umělý povrch VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVIŠTĚ SO 101 BĚŽECKÁ DRÁHA UMĚLÝ POVRCH. F Technická zpráva SO 101 projektování a realizace staveb Sídlo: Na Luhách 14, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 273 05 350, DIČ: CZ27305350 Tel.: 475 511 441, Fax: 475 511 443 Email: info@specta.cz, Web: www.specta.cz AKCE: VÍCEÚČELOVÉ

Více

ZDROJ HLUKU SYLOMER ZELEZOBETONOVY ZAKLAD

ZDROJ HLUKU SYLOMER ZELEZOBETONOVY ZAKLAD SYLOMER Trvale pružné pásy vyrobené na bázi polyatherurethanu (PUR) vhodné pro snížení vibrací a otřesů. Používají se jako trvale pružné podložky pod hlučné stroje, základy strojů ale i do základů budov.

Více

Faměrovo náměstí 29, 618 00 Brno držitel certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001

Faměrovo náměstí 29, 618 00 Brno držitel certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 FLORA SERVIS Lubomír Straka Faměrovo náměstí 29, 618 00 Brno držitel certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 HERNÍ SESTAVY A DOPLŇKY MULTIPLAST OBSAH: herní SEStavy multiplast................ 3 doplňky

Více

Panama nacar a monaro nocturno

Panama nacar a monaro nocturno Panama nacar a monaro nocturno Elegance a lehkost Sofistikovaný design v moderním velkém formátu. Vysoce kvalitní porcelánové dlaždice airpave s tloušťkou pouze 2 cm nejenže ztělesňují současný moderní

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

Podlahové systémy. pro vitální prasnice a zdravá selata

Podlahové systémy. pro vitální prasnice a zdravá selata Podlahové systémy pro vitální prasnice a zdravá selata Hygienické podlahové systémy pro porodní kotce a pro kotce pro odchov selat Nové Big Dutchman podlahové systémy odpovídají vysokým požadavkům našich

Více

KATALOG HERNÍCH PRVKŮ A SESTAV DĚTSKÝCH HŘIŠŤ určených do veřejných prostor

KATALOG HERNÍCH PRVKŮ A SESTAV DĚTSKÝCH HŘIŠŤ určených do veřejných prostor KATALOG HERNÍCH PRVKŮ A SESTAV DĚTSKÝCH HŘIŠŤ určených do veřejných prostor PROČ HŘIŠTĚ OD NÁS Certifikované výrobky dle ČSN EN 1176/2009 Konstrukce s tesařskými spoji Kvalitní dílenské zpracování Důraz

Více

Vegetační dlažba. typy vegetačních tvárnic. technické listy. vlastnosti a charakteristika. pokládka vegetační dlažby BETONOVÁ DLAŽBA

Vegetační dlažba. typy vegetačních tvárnic. technické listy. vlastnosti a charakteristika. pokládka vegetační dlažby BETONOVÁ DLAŽBA Vegetační dlažba typy vegetačních tvárnic technické listy vlastnosti a charakteristika pokládka vegetační dlažby CS0 CS - VEGETČNÍ TVÁRNICE MLÁ 75 CS02 CS - VEGETČNÍ TVÁRNICE VELKÁ 76 CS0 CS - ERO 77 CS0

Více

Vlastnosti pryžové dlažby ORION, návod na její pokládku, montáž, údržbu a kontrolu

Vlastnosti pryžové dlažby ORION, návod na její pokládku, montáž, údržbu a kontrolu KSK-BELT, a.s. Teplice Vlastnosti pryžové dlažby ORION, návod na její pokládku, montáž, údržbu a kontrolu Všeobecná ustanovení Charakteristika materiálu KSK-BELT, a.s. je výrobcem pryžové dlažby z pryžového

Více

Spolehlivost Bezpečnost

Spolehlivost Bezpečnost Spolehlivost Bezpečnost Více než jen čočka Pro stále více lidí má při výběru brýlových čoček klíčový význam pohodlí, avšak rozhoduje i optická kvalita a v neposlední řadě materiálové vlastnosti. Všichni

Více

St řechy chráněné zásypem. Chráníme hodnoty

St řechy chráněné zásypem. Chráníme hodnoty Chráníme hodnoty St řechy chráněné zásypem Střechy tohoto typu sourhně označujeme též jako užitné nebo zasypávané, ať už např. kamenivem, nebo zeminou. V poslední době je kladen stále větší důraz na tzv.

Více

MODULOVÉ SPORTOVNÍ POVRCHY

MODULOVÉ SPORTOVNÍ POVRCHY MODULOVÉ SPORTOVNÍ POVRCHY PowerGame - Response - Defense Povrchy SportCourt jsou vyvíjeny především pro sportovce, jejich bezpečnost, pohodlí a ochranu zdraví. Vyjímečná technologie SportCourt zároveň

Více

RCC Válcovaný beton. Trvanlivé a pevné zpevněné plochy a vozovky

RCC Válcovaný beton. Trvanlivé a pevné zpevněné plochy a vozovky RCC Válcovaný beton Trvanlivé a pevné zpevněné plochy a vozovky VÁLCOVANÝ BETON VÁLCOVANÝ BETON (RCC) byl vyvinut v USA v sedmdesátých letech minulého století jako cenově přístupné řešení pro vozovky,

Více

Acoustic Spacia/Signature AKUSTICKÉ VINYLOVÉ DÍLCE

Acoustic Spacia/Signature AKUSTICKÉ VINYLOVÉ DÍLCE Acoustic Spacia/Signature AKUSTICKÉ VINYLOVÉ DÍLCE Informace o produktu Výkonná akustická vrstva bez kompromisů v oblasti designu ACOUSTIC Akustické vinyly Amtico znamenají výkonný systém, který pohlcuje

Více

Zatravňovací a stabilizační panely

Zatravňovací a stabilizační panely release: čerpat, odvádět a opětovně využít Zatravňovací a stabilizační panely Zatravňovací a stabilizační panely Zatravňovací panely Zatravňovací panely a příslušenství 9 ACO Self Stabilizační panely pro

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Válcovaný beton. Trvanlivá a pevná vozovka

Válcovaný beton. Trvanlivá a pevná vozovka Válcovaný beton Trvanlivá a pevná vozovka VÁLCOVANÝ BETON VÁLCOVANÝ BETON (RCC) byl vyvinut v USA v sedmdesátých letech minulého století jako cenově přístupné řešení pro vozovky, které by odolaly vysokému

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE NEDIOPTRICKÉ

NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE NEDIOPTRICKÉ NABÍDKA SPOLEČNOSTI OCHRANNÉ BRÝLE NEDIOPTRICKÉ Vážený obchodní přátelé, dovolte mi, abych Vás seznámil s naší nabídkou ochranných brýlí. Ochranné brýle uvedené v této nabídce splňují normu ČSN EN 166

Více

06 Pracovní obuv klasická

06 Pracovní obuv klasická 0 Pracovní obuv klasická Nabídka klasické pracovní obuvi obsahuje rozmanité modely pro různé použití, podle standardu UNE ISO 2034:0 jsou zařazeny do kategorie II. Výhody: Větší komfort díky podrážce z

Více

Dodatečné informace č. 3

Dodatečné informace č. 3 Čj.: MMJ/KT/2510/2014 JID: 142795/2014/MMJ Vyřizuje: Ing. R. Kříž Dodatečné informace č. 3 V Jihlavě 28. 8. 2014 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Pokyny pro instalaci

Pokyny pro instalaci Pokyny pro instalaci Pokyny pro instalaci systému TreeParker říjen 2016 Komponenty systému TreeParker Víko TreeParker Rám (vrchní díl) TreeParker 4 sloupky TreeParker Rám (spodní podstava) TreeParker 2

Více

Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků

Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků DSP je nová generace ochraných prvků v oblasti ochrany vnitřních hran svitků při mezioperačních a skladových přesunech. Celoplastový vnitřní kruh

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ, TRYSKANÁ, VYMÝVANÁ, VYMÝVANÁ KRUHOVÁ

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ, TRYSKANÁ, VYMÝVANÁ, VYMÝVANÁ KRUHOVÁ DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ, TRYSKANÁ, VYMÝVANÁ, VYMÝVANÁ KRUHOVÁ r e a l i t o u j e k v a l i t a! Dlažba plošná vymývaná Dlaždice 50 / 50 tl. 4 cm BROŽ Dunaj 4 8 Dlaždice 40 / 40 tl. 4 cm BROŽ Coloro BROŽ

Více

Materiálové řešení. Sportovní areál Želeč. Akce: k.ú. Želeč u Tábora. Číslo zakázky: J-32/15. Číslo archivní: J-32/15. Číslo paré:

Materiálové řešení. Sportovní areál Želeč. Akce: k.ú. Želeč u Tábora. Číslo zakázky: J-32/15. Číslo archivní: J-32/15. Číslo paré: P - atelier JH s.r.o., Nádražní 249/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 361 628, e-mail: info@p-atelier.cz Materiálové řešení Akce: Investor: Místo: Sportovní areál Želeč Obec Želeč k.ú. Želeč u Tábora

Více

Polyuretany.»Polyuretany společně s granulátem pro perfektní povrchy!«

Polyuretany.»Polyuretany společně s granulátem pro perfektní povrchy!« Polyuretany»Polyuretany společně s granulátem pro perfektní povrchy!« 2 www.readytobuild.de Pro každý sport a volný čas... Atletické dráhy Víceučelová hřiště Protiskluzové povrchy Tenisová hřiště Dětská

Více

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911 vinyl pro v rolích Novilon Viva 5919 PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5911 měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s

Více

Vyplétání tenisových raket

Vyplétání tenisových raket Vyplétání tenisových raket Jiří Soukup Dnešice 244 Mob.: 737 217 436 Ceny 2013 (vypletení + materiál) : BABOLAT RPM Blast pr.1,25 mm YONEX ATG 850 PRO pr.1,32 mm SIGNUM PRO Tornado pr.1,23 a 1,29 mm HEAD

Více

10 tipů pro použití dekorativních ražených povrchů

10 tipů pro použití dekorativních ražených povrchů 10 tipů pro použití dekorativních ražených povrchů Dekorativní ražený beton a dekorativní ražená omítka dokonale napodobí přírodní materiály a přitom jsou velmi praktické. Ražený beton pro horizontální

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ NEJUNIVERZÁLNĚJŠÍ SYSTÉM PRO NOVOSTAVBY A REKONSTRUKCE REVOLUČNÍ TECHNOLOGIE INOVATIVNÍ MATERIÁLY ŠVÉDSKÁ KVALITA

PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ NEJUNIVERZÁLNĚJŠÍ SYSTÉM PRO NOVOSTAVBY A REKONSTRUKCE REVOLUČNÍ TECHNOLOGIE INOVATIVNÍ MATERIÁLY ŠVÉDSKÁ KVALITA PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ A CHLAZENÍ NEJUNIVERZÁLNĚJŠÍ SYSTÉM PRO NOVOSTAVBY A REKONSTRUKCE REVOLUČNÍ TECHNOLOGIE INOVATIVNÍ MATERIÁLY ŠVÉDSKÁ KVALITA SYSTÉM OPTIHEAT OPTIHeat je ucelený systém teplovodního vytápění

Více

Výškově stavitelné podstavce RAPID SLIM pro podkladové části podlah

Výškově stavitelné podstavce RAPID SLIM pro podkladové části podlah Technický list RV trading, spol. s r.o. číslo: 385 161 00 Praha 6 Ruzyně, U Prioru 804 / 3 datum vydání: 27.02.2018 info@rvtrading.cz http://www.rvtrading.cz/document/385.pdf www.rvtrading.cz Výškově stavitelné

Více

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA.

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. MORE FROM WOOD. LANEO nová PODLAHA VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. www.egger.com/laneo LA1022 Ořech Revel LANEO NOvá podlaha. cork + ROzdíL spočívá v technologii. Tajemství podlahy LAneO spočívá v technologii

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

Informace pro instalaci, kontrolu a údržbu zařízení

Informace pro instalaci, kontrolu a údržbu zařízení Informace pro instalaci, kontrolu a údržbu zařízení v souladu s ČSN EN 1176 1 :2000 Hrací sestava věž Hrací sestava věž - impregnovaná Výrobce: Václav Kádner, LESOSERVIS, Staré Nespeřice 19, Petrovice

Více

xpression ekologické elastické podlahové krytiny v dílcích bez obsahu pvc Bez obsahu PVC

xpression ekologické elastické podlahové krytiny v dílcích bez obsahu pvc Bez obsahu PVC xpression ekologické elastické podlahové krytiny v dílcích bez obsahu pvc Bez obsahu PVC představujeme Vám upofloor Xpression a jeho bezkonkurenční vlastnosti Neobsahuje PVC, chlor a plastifikátory Neobsahuje

Více

Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design

Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design Odolná, přírodní, moderní? Podlaha Egger PRO Design Flooring Collection 2018 20 www.egger.com/flooring-pro Podlahy EGGER PRO Design se vyznačují mimořádnou odolností a splňují všechny nároky, vizuální

Více

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce > Plovoucí laminátové podlahy Eurowood STAR Vám nabízí atraktivní dekory, jak do obytných místností, tak i do komerčních prostor. > Podlahy s třídou zátěže

Více

FNWOS INVESTIČNÍ ZÁMĚR. Průvodní zpráva ke zdůvodnění uvažované investice. Akce; Sanace víceúčelového hříště v havarijním stavu, areál ZŠ Donovalská

FNWOS INVESTIČNÍ ZÁMĚR. Průvodní zpráva ke zdůvodnění uvažované investice. Akce; Sanace víceúčelového hříště v havarijním stavu, areál ZŠ Donovalská FNWOS Průvodní zpráva ke zdůvodnění uvažované investice INVESTIČNÍ ZÁMĚR Akce; Sanace víceúčelového hříště v havarijním stavu, areál ZŠ Donovalská ENVOS s.ro., Týnská ulička 607/5, 110 00 Praha 1, Staré

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

tato trubka vám zajistí klidný spánek www.rehau.cz

tato trubka vám zajistí klidný spánek www.rehau.cz tato trubka vám zajistí klidný spánek raupiano PLUS - PRÉMIOVÁ PROTIHLUKOVÁ OCHRANA PRO VÁŠ DOMOV www.rehau.cz výrobek: RAUPIANO PLUS Prémiová protihluková ochrana pro velké objekty RAUPIANO PLUS je systém

Více

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony.

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony. Firma & Kanceláře Lékaři & Nemocnice Domovy seniorů Školy & Mateřské školy Obchody & Sklady Hotely & Restaurace Kadeřnictví Autosalony Sport Zertifikate Mimořádně vhodné pro: PVC podlahy, Design-vinyl,

Více

Sklo vláknité výztužné tkaniny pro fasády a zateplovací systémy

Sklo vláknité výztužné tkaniny pro fasády a zateplovací systémy Sklo vláknité výztužné tkaniny pro fasády a zateplovací systémy Kvalitní sklo vláknité mřížkové tkaniny jsou důležitou součástí fasádních systémů a vnitřních omítek, protože předcházejí vzniku prasklin

Více

1. Uložení zdrojů vibrací a strukturálního hluku. Pružné uložení staveb

1. Uložení zdrojů vibrací a strukturálního hluku. Pružné uložení staveb Trvale pružné pásy vyrobené na bázi polyatherurethanu (PUR) vhodné pro snížení vibrací a otřesů. Výrobce Getzner Werkstoffe GmbH, Rakousko. Používají se jako trvale pružné podložky pod hlučné stroje, základy

Více

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz Katalog www.kapsarenakvetiny.cz Kapsáře na květiny elegantní řešení nejen do malých prostor Vážení milovníci květin a útulného bydlení, dovolte mi, abych vám představil Kapsáře na květiny, závěsné květinové

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

Tropic 35 db je zařazen do nejvyšší, nejbezpečnější třídy reakce na oheň - Eurotřídy A1.

Tropic 35 db je zařazen do nejvyšší, nejbezpečnější třídy reakce na oheň - Eurotřídy A1. Tropic db Produktová řada Tropic db představuje kompletní řešení pro zajištění akustického komfortu a požadované míry soukromí mezi jednotlivými místnostmi. Se zvýšenou úrovní neprůzvučnosti, pohybující

Více

Podobný vzhled, rozdílné materiály

Podobný vzhled, rozdílné materiály 14 povlakové krytiny Foto DLW-Armstrong Podobný vzhled, rozdílné materiály Linoleum Jak název napovídá (linum len, oleum olej), jde o materiál vyrobený z přírodních surovin. Na počátku 20. století bylo

Více

PU DESIGN SYSTÉM DR. SCHUTZ PU COLOR. Motto: Podlahu neměnit, ale kompletně barevně renovovat!

PU DESIGN SYSTÉM DR. SCHUTZ PU COLOR. Motto: Podlahu neměnit, ale kompletně barevně renovovat! PU DESIGN SYSTÉM DR. SCHUTZ PU COLOR Motto: Podlahu neměnit, ale kompletně barevně renovovat! DĚLÁME ZE STARÉHO NOVÉ DÍKY SYSTÉMU PU COLOR A PU DESIGN Výměna staré opotřebené podlahy je náročná na čas.

Více

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015 Systémy pro mytí podlah Únor 2015 Sortiment standardních plochých mopů Mezinárodní sortiment plochých mopů Ploché mopy Mopy přesně podle Vašich požadavků Kompletní sortiment Inovativní technologie Vyhovující

Více

Spárování drenážovaných a vysoce zatížených venkovních kamenných dlažeb

Spárování drenážovaných a vysoce zatížených venkovních kamenných dlažeb Zásady Zpevňování povrchů silnic, cest a ploch dlažebními kostkami nebo deskami patří k nejstarším stavebním technikám. Používá se hojně i v současnosti v silničním a cestním stavitelství. Při projektování

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

F. 3. 1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obsah : Technická zpráva - Architektonické a stavebně technické řešení 1/4

F. 3. 1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obsah : Technická zpráva - Architektonické a stavebně technické řešení 1/4 F. 3. 1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah : F.1. ÚVOD F.1. Úvod F.2. Návrh F.3. Plošná a prostorová charakteristika F.4. Technické a konstrukční řešení Tato projektová dokumentace je zpracována ve stupni pro provedení

Více

m atakama ii ld atakama ii m aymara

m atakama ii ld atakama ii m aymara obuv m atakama ii 6 > 12 UK černá/kovově šedá 8,5 = 520 g Při prozkoumávání hor Britské Kolumbie, nebo rozeklané přírody Lofot, model bot Atakama vám poslouží výborně. S podrážkou Vibram a prodyšnou, voděodolnou

Více

PLOŠNÁ DLAŽBA. Na terasy, k rodinným domům, do zahrad, parků, na náměstí a chodníky. Výrobky z produkce PRESBETON Drahotuše, s.r.o.

PLOŠNÁ DLAŽBA. Na terasy, k rodinným domům, do zahrad, parků, na náměstí a chodníky. Výrobky z produkce PRESBETON Drahotuše, s.r.o. PLOŠNÁ DLAŽBA Na terasy, k rodinným domům, do zahrad, parků, na náměstí a chodníky Výrobky z produkce PREBETON Drahotuše, s.r.o. HLADKÁ Hladká dlažba představuje základní typ povrchu a je vhodná pro dláždění

Více

Vlastnosti pryžové dlažby, návod na její pokládku, montáž, údržbu a kontrolu

Vlastnosti pryžové dlažby, návod na její pokládku, montáž, údržbu a kontrolu + Platnost od 01. 03. 2010 Vlastnosti pryžové dlažby, návod na její pokládku, montáž, údržbu a kontrolu 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Charakteristika materiálu RENOGUM a. s. (dále také společnost ) je výrobcem

Více

GEWA - DUPLO - nekonečná smyčka

GEWA - DUPLO - nekonečná smyčka GEWA - DUPLO - nekonečná smyčka z polyesteru DIN 61360/DIN-EN 1492-2, zesílený plášť, barevné rozlišení tonáže a označení tonáže pomocí pruhů Způsoby upnutí Nosnost-WLL (t) s Nosnost-WLL (t) se jednou

Více

Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto stylish & healthy footwear

Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto stylish & healthy footwear Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto 2018 stylish & healthy footwear Kdo jsme Vybíráme pro Vás kvalitní zdravou obuv od tradičních výrobců z Itálie, Španělska a Portugalska. stylish & healthy footwear

Více

PLOŠNÁ DLAŽBA. Na terasy, k rodinným domům, do zahrad, parků, na náměstí a chodníky. Výrobky z produkce PRESBETON Drahotuše, s.r.o.

PLOŠNÁ DLAŽBA. Na terasy, k rodinným domům, do zahrad, parků, na náměstí a chodníky. Výrobky z produkce PRESBETON Drahotuše, s.r.o. PLOŠNÁ DLAŽBA Na terasy, k rodinným domům, do zahrad, parků, na náměstí a chodníky Výrobky z produkce PREBETON Drahotuše, s.r.o. HLADKÁ Hladká dlažba představuje základní typ povrchu a je vhodná pro dláždění

Více

Město Kostelec nad Černými lesy náměstí Smiřických 53, PSČ 281 63 Kostelec nad Černými lesy

Město Kostelec nad Černými lesy náměstí Smiřických 53, PSČ 281 63 Kostelec nad Černými lesy Město Kostelec nad Černými lesy náměstí Smiřických 53, PSČ 281 63 Kostelec nad Černými lesy Název zakázky Zadavatel (název, IČ) Adresa zadavatele Druh zadavatele (veřejný, sektorový, dotovaný) Předmět

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. A.1 Identifikační ůdaje. A.2 Seznam vstupních podkladů. 1. Identifikační údaje stavby: Sportovní hřiště při ZŠ Rudník

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. A.1 Identifikační ůdaje. A.2 Seznam vstupních podkladů. 1. Identifikační údaje stavby: Sportovní hřiště při ZŠ Rudník A.1 Identifikační ůdaje A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby: Akce: Sportovní hřiště při ZŠ Rudník Místo stavby: Rudník Čísla pozemku: 733/3, 733/4 Obecní úřad: Rudník Stavební úřad: Rudník

Více

Cembrit Balcony. Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně.

Cembrit Balcony. Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně. Balcony Bezpečné a elegantní řešení pro moderní balkónové výplně www.cembrit.cz Fasádní desky Balcony jsou ideální volbou, pokud hledáte bezpečné a elegantní řešení pro balkónové konstrukce. Umožňují esteticky,

Více

Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o.

Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o. Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o. Koloběžka HUGO Bike je luxusní koloběžka, která je vyráběna v České republice. Pevná a stabilní konstrukce zaručuje nenáročné ovládání, jízdní komfort i při delších

Více

VYTVÁŘÍME UMĚNÍ NA VAŠÍ PODLAZE

VYTVÁŘÍME UMĚNÍ NA VAŠÍ PODLAZE VYTVÁŘÍME UMĚNÍ NA VAŠÍ PODLAZE Kdo jsme? Jako první přinášíme do České republiky novou technologii úpravy betonových ploch. Certifikát nám byl udělen od americké společnosti Engrave-A-Crete, která je

Více

vinyl pro Inspirativní brožura pro každý interér vinyl v rolích

vinyl pro Inspirativní brožura pro každý interér vinyl v rolích vinyl pro Inspirativní brožura pro každý interér vinyl v rolích měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s podlahou vytvořenou

Více

Č.d. 41609.1 Duben 2012. Fasády. přírodní a trvalé řešení. www.cembrit.cz

Č.d. 41609.1 Duben 2012. Fasády. přírodní a trvalé řešení. www.cembrit.cz Č.d. 41609.1 Duben 2012 Fasády přírodní a trvalé řešení www.cembrit.cz Obklady fasád HardiePlank jsou zdaleka nejlepší alternativou k dřevěným obkladům. Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí

Více

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény

Klasické bazény. Přelivové bazény. Samonosné bazény Klasické bazény Přelivové bazény Samonosné bazény Výrobou plastových nádrží se zabýváme již od roku 1996. Vyzkoušeli jsme různé technologie svařování plastů a plastových polypropylenových desek. Z nasbíraných

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Psí pisoár s odpadkovým košem 2) - 1 400 99

Psí pisoár s odpadkovým košem 2) - 1 400 99 TECHNICKÝ LIST PSÍ PISOÁR PSÍ PISOÁR Psí pisoár Solitair, Psí pisoár s odpadkovým košem betonový prvek (Psí pisoár) je vyráběn z prostého betonu na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované ekologicky

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z přírodních surovin a jsou plně recyklovatelné. Charakteristická je vysoká pevnost, která se v průběhu let zvyšuje. Pokládka je

Více

Váš partner pro čisticí rohože a rohože s logem. Katalog produktů

Váš partner pro čisticí rohože a rohože s logem. Katalog produktů Váš partner pro čisticí rohože a rohože s logem Katalog produktů JOBET Produktions- und Handelsgesellschaft m.b.h V01-2010 Obsah JOBET Produktions- und Handelsgesellschaft m.b.h O nás... Využijte naše

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Icopal a dlouhá životnost Společnost Icopal je hrdá na svůj vysoký kredit v oblasti aktivní podpory recyklace svých produktů

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

je pro nás osobní záležitostí.

je pro nás osobní záležitostí. á v o d z e j Slekce 0 2 19 ko Alpina je odborníkem na obuv. Už více než 70 let se specializujeme na sportovní boty, při jejichž výrobě přímo v srdci Evropy využíváme znalosti a dovednosti našich předchůdců

Více

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle -

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle - DESIGN BY ing.arch. Stojan D. PROJEKT - SERVIS Ing.Stojan STAVEBNÍ PROJEKCE INVESTOR MČ Praha 4 Táborská 350/32, Praha 4 KONTROLOVAL ODP.PROJEKTANT Ing. Stojan Z. Ing. Stojan Z. MÍSTO STAVBY Na Líše 936/16,

Více

www.ronn.cz Sportovní program Liniové odvodňovací systémy RONN DRAIN

www.ronn.cz Sportovní program Liniové odvodňovací systémy RONN DRAIN www.ronn.cz Sportovní program Liniové odvodňovací systémy RONN DRAIN 125 Odvodňovací systém pro běžecké dráhy a rozhraní s travnatým hřištěm na straně 4-5 RONN SPORT 125 Štěrbinové žlaby pro běžecké dráhy

Více